15. kolo
10.12.2016 20:45 CET
3 : 2
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - Deportivo La Coruña 3:2

Už to vypadalo, že Real doma senzačně ztratí body s La Coruňou, ale nakonec slaví dramatické vítězství. Depor sehrál s vedoucím týmem La Ligy dobrou partii a ještě šest minut před koncem vedl, jenomže přišel nastavený čas a další spása v podání Sergia Ramose.

Španělský reprezentační stoper vytáhl Real z kaše už v prestižním souboji s Barcelonou a proti Deportivu tak učinil zase. Svěřenci Zinedina Zidana to v souboji s La Coruňou neměli jednoduché, navíc postrádali největší hvězdu Cristiana Ronalda.

Domácí měli převahu a Tytońovi v brance Deportiva bylo několikrát pořádně horko. Po Asensiově centru dokázal včas zasáhnout a přímý kop Sergia Ramose jen tak tak minul branku. Po půlhodině hry se musel předvést i Navas, Borgesovu ránu na přední tyč dokázal vyrazit na rohový kop a vzápětí na druhé straně musel zase zasahovat Tytoń, tentokrát po ráně Jamese Rodrígueze. La Coruňa rozhodně nehrála na Santiago Bernabéu žádného zanďoura a po přímáku Borgese dokonce domácí zachránila tyč!

Nerozhodný výsledek vydržel až do 50. minuty, kdy se rychle otočil s balónem Álvaro Morata a povedenou střelou rozjásal domácí příznivce. Depor na nic nečekal a hru oživil příchodem střídajícího Joselua, což se ukázalo jako skvělá volba. Casemiro totiž po souboji s Andonem ztratil balón, čehož hosté rychle využili a právě střídající Joselu nechytatelnou ranou srovnal na 1:1. A to nebylo ze strany Deportiva všechno. Za další dvě minuty přichystal Joselu celému Madridu pořádný šok, když ustál souboj s Ramosem a propasíroval balón za Navasová záda. La Coruňa tak během tří minuty otočila vývoj utkání a vedla.

Real se dlouho nemohl vzpamatovat, ale vyrovnat nakonec dokázal. V 84. minutě přesně odcentroval Lucas Vázquez a Mariano Díaz nezvykle ramenem překonal Tytońe. Bíly balet se ve zbytku zápasu hnal za vítězstvím a sudí Santiago Jaime Latre přidal ještě dlouhých pět minut, které nakonec byly pro Depor osudové. Ve druhé minutě odcentroval na zadní tyč Kroos a Sergio Ramos nekompromisní hlavičkou strhl všechny body na stranu svého týmu. Real tedy nezaváhal a nadále má před Barcelonou šestibodový náskok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
valloire

5-0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
ttopi

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Ronaldem?

Reagovat
Kohout 1882

šetřen na MS klubů + Benzema a Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát to bude o fous 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2pre la corunu

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej hrdina ten Ramos! on i celej Real za posledni roky ukazuji lidem... ze se vyplati bojovat az do posledni minuty

Reagovat
ttopi

Nesnáším ho. Ale objektivně je třeba uznat, že na tohle má prostě čuch. Není to poprvé, ani zdaleka naposledy, co se v pravý čas prosadil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele