15. kolo
11.12.2016 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SD Eibar - Deportivo Alavés 0:0

Odpolední utkání mezi Eibarem a Deportivem Alavés branku divákům nenabídlo! Nějaké šance sice k vidění byly, ovšem žádná z nich neskončila v síti. Konečná remíza je pro obě strany víceméně zasloužená.

Utkání začalo přesně ve 12:00 a diváci, kteří si našli cestu na Estadio Municipal de Ipurua, možná mohli litovat, neboť branka za devadesát minut nepadla. Eibar se i tak udrží v první polovině tabulky, zatímco Alavés setrvá v její spodní části.

Do první velké šance se dostali hosté, Eibar si nepohlídal ofsajdovou hranici a Manu García se řítil sám na Rodrígueze. Brankář domácích rychle vyběhl a García ho již nestihl přelobovat. O chvíli později byl Manu García v další dobře šanci, ale střela mu vůbec nesedla. Eibar se osmělil až ve 39. minutě prostřednictvím standardní situace, po které si málem vstřelil vlastní gól Gaizka Toquero!

Taktická bitva pokračovala i po změně stran a tentokrát si mohli vstřelit vlastence domácí. Gálvez se nepohodl s brankářem, ale Alavés nakonec zahrával jen rohový kop. V 65. minutě poslal Peňa přesnou příhrávku na rozeběhnutého Enricha, ovšem i ten těsně minul branku. Stejná situace se opakovala znovu i deset minut před koncem.

Závěrečné minuty už byly z obou stran hodně opatrné a bylo evidentní, že nikdo nechce riskovat porážku. Konečná remíza 0:0 je vzhledem k průběhu spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele