LaLiga - souhrn 13. kola

25.11.2016, 22:37, aktualizováno 28.11.2016, 22:38
Komentáře a souhrny
Real Madrid přežil penaltu soupeře a udržel těsné vedení nad Gijónem, navíc znovu odskočil Barceloně. Sevilla si poradila s Valencií a alespoň do neděle se posunula na druhé místo v tabulce. Málaga před vlastními fanoušky přestřílela Deportivo La Coruňa, Villarreal překvapivě nestačil na Alavés, tři body slaví Atlético...

UD Las Palmas - Athletic Bilbao 3:1

28.11.2016 20:45

Góly: 40. Kevin-Prince Boateng, 50. Momo, 90. Jonathan Viera - 79. Raúl García (pen.)

Las Palmas doma zvítězilo nad Athleticem 3:1 a nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Baskický celek se dostal do hry až paradoxně vyloučením vlastního hráče Adurize, ale víc než jen snížit nedokázal.

Oba celky se v prvních minutách spíše seznamovaly s balónem a k vidění byla i spousta nepřesností. Vůbec první střelecký pokus jsme mohli registrovat až po čtvrthodině hry z kopačky domácího Viery. Golman Arrizabalaga se sice natahoval, ale rána skončila mimo. Zhruba po stejné porci času zamířil hodně nepřesně Michel. O něco aktivnější Las Palmas se dočkalo zaslouženého vedení pět minut před odchodem do šaten. Hezkou akci na jeden dotek zakončil v těsné blízkosti Arrizabalagy Kevin-Prince Boateng - 1:0 pro domácí.

Bohužel někdejší hráč Tottenhamu, Milána nebo Schalke musel o přestávce střídat, na vině byly nejspíše zdravotní patálie. I bez něj se domácím dařilo a v 50. minutě přišel jejich druhý zásah. Momo pelášil sám na branku a svůj úprk proměnil v gól.

Las Palmas dál ovládalo hru a za chvíli pořádně protáhl Arrizabalagu Vieira. V 68. minutě v jasné tutovce nastřelil pouze tyčku Tana a hostující mužstvo stále žilo, stačilo jen vstřelit kontaktní gól. Vše ale bylo z jeho pohledu špatně, Aritz Aduriz uviděl po vehementních protestech zcela zbytečnou druhou žlutou kartu a svůj tým v klíčovém závěru oslabil.

Paradoxně až bez Adurize se hostím podařilo zaměstnat Varase, ba co více ho i překonat. Michel totiž zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí odpískal penaltu. Raúl García si počínal naprosto zkušeně a snížil na rozdíl jediné trefy. Vzápětí měl na kopačce srovnání Elustondo, ale Varas předvedl fantastický zákrok! Athletic žil do poslední minuty, než předvedl krásný lob Vieira a pečetil výsledek.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - FC Barcelona 1:1

27.11.2016 20:45

Góly: 53. Willian José - 59. Lionel Messi

Jestliže lze remízu Barcelony s Realem Sociedad označit za překvapení, tak jedině s dovětkem, že si katalánský velkoklub v San Sebastiánu zasloužil prohrát. Domácí totiž předvedli skvostný výkon, a přestože se stali vůbec prvním klubem, který v letošní sezoně Barcelonu předčil i v držení míče, musí se spokojit s nerozhodným výsledkem 1:1, neboť na trefu Williana Josého dokázal hned záhy odpovědět Lionel Messi a Juanmiho regulérní vítěznou trefu pak rozhodčí neuznali kvůli domnělému postavení mimo hru.

Barça tak prodloužila svou černou sérii na stadionu Anoeta, kde nedokázala ani jedinkrát zvítězit již od roku 2007, a do očekávaného El Clásica proti vedoucímu Realu Madrid půjde příští týden s nezanedbatelnou ztrátou šesti bodů. Domácí celek naopak potvrdil fazonu z posledních týdnů a pokračuje v cestě tabulkou vzhůru, když z pátého místa ztrácí na Atlético Madrid jediný bod.

Vzhledem k působivým statistikám z let minulých nebylo žádným překvapením, že se hráči Sociedad pustili do svého soupeře od samého počátku. Zadáci Barcelony se museli vypořádat s vysokým pressingem, a zvláště pravý bek Jordi Alba byl opakovaně testován ve vzdušných soubojích s Xabim Prietem, jenž tímto způsobem zahodil dvě nadějné příležitosti. Když pak neuspěl ani Carlos Vela, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté měli o přestávce hodně o čem přemýšlet, neboť za celou první půli nedokázali ani jedinkrát trefit prostor mezi třemi tyčemi, a manažer Luis Enrique bezprostředně vyměnil Ivana Rakitiće za Denise Suáreze. I tak si ale průlom skóre připsali domácí. Dlouhý nákop brankáře Rulliho prodloužil David Zurutuza na Carlose Velu, jehož střelu sice dokázal Marc André ter Stegen zneškodnit, ovšem na následnou hlavičku Williana Josého již byl stejně jako zaskakující Gérard Piqué krátký.

Euforie Sociedadu ovšem měla velmi krátké trvání. Pouhých šest minut nato se totiž na levé straně uvolnil Neymar a přesným pasem do šestnáctky našel do té doby takřka neviditelného Lionela Messiho, který si jedním dotekem připravil palebnou pozici a druhým chladnokrevně skóroval.

Zbytek utkání pak nabídl mimořádně atraktivní podívanou, v níž se oba celky hnaly za vítězným gólem. Blíže k němu měli domácí, kteří ostatně čtrnáct minut před koncem skórovali, jenže jejich radost utnul zdvižený praporek čárového rozhodčího - Velovu parádní ránu do tyče zblízka doklepl do sítě střídající Juanmi, jehož dle opakovaných záběrů udržel mimo postavení mimo hru Gérard Piqué, avšak lajnový sudí byl jiného názoru.

Když pak aktivní Vela v závěru i podruhé smolně ztroskotal na brankové konstrukci, musel se Real Sociedad smířit s dělbou bodů, kterou si matná Barcelona snad ani nezasloužila.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Granada CF 3:1

27.11.2016 18:30

Góly: 23. Iago Aspas, 39. Theo Bongonda, 90. Pape Cheikh - 87. Artem Kravec

Celta Vigo potvrdila svou skvělou domácí bilanci, v LaLize získala na Estadio Balaídos už své celkově páté vítězství ze sedmi zápasů a zároveň své čtvrté v řadě před vlastními fanoušky. Poslední Granada nekladla příliš velký odpor, do poločasu prohrávala již o dvě branky, na což adekvátní odpověď nakonec nenašla.

Ve skvělé formě pokračuje domácí útočník Iago Aspas, zvolený nedávno hráčem měsíce ve španělské nejvyšší soutěži. Právě on už svým pátým gólem z posledních čtyř duelů, do nichž zasáhl, načal účet utkání. Do přestávky ho na střelecké listině doplnil Theo Bongonda, a i když Artem Kravec na druhé straně snížil, pojistil pak tři body Pape Cheikh.

Gijón, Barcelona, La Coruňa a Valencia si v Galicii postupně nedokázali poradit a domů si nedovezli ani bod. Takže Granadu, která po třinácti kolech stále čeká na jakékoli vítězství, nečekalo už předem vůbec nic snadného. Domácí se ujali vedení ve 23. minutě, když potrestali velký nedůraz a neshodu v soupeřově obraně.

Iago Aspas zaútočil na pravém křídle a svou přihrávkou do šestnáctky chtěl najít nabíhajícího si Rossiho. Balón nakonec zachytil vracející se Rúben Vezo, jenž si myslel, že jeho spoluhráč Saunier s ním bude spolupracovat. To se však nestalo a tohoto nicnedělání využil Iago Aspas, jenž se dostal ke svému odraženému centru a z vápna ho snadno uklidil pod břevno.

Jen o minutu později mohl náskok navýšit Wass, ve skluzu ovšem na dobře vyběhnuvšího brankáře Ochou nevyzrál. Druhého gólu se dočkal domácí celek ve 39. minutě. Iago Aspas prostrčil míč z levé strany do pokutového území na Bongondu a Belgičan si ve vyložené pozici věděl s koncovkou rady.

Po hodině hry se Iago Aspas snažil překvapit Ochou, jeho dalekonosný lob z půlky však hostující muž v rukavicích ještě stačil konečky prstů posunout nad břevno. V 87. minutě střetnutí malinko zdramatizoval Kravec, jenž ztrestal velkou hrubici svého protivníka v rozehrávce, o pár chvil později však definitivně rozhodl Pape Cheikh.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Atlético Madrid 0:3

27.11.2016 16:15

Góly: 36. Diego Godín, 37. Kévin Gameiro, 90. Yannick Carrasco

Série ligových proher je u konce. Atlético Madrid po nezdarech s Realem Sociedad a naposledy v prestižním městském derby s Realem Madrid zabralo v Pamploně, kde proti domácí Osasuně ukořistilo všechny body za vítězství 3:0. Přestože konečný výsledek vypovídá o pohodlném triumfu, nechybělo mnoho a také toto utkání se mohlo vyvíjet opačným směrem...

Svěřenci Diega Simeoneho se po zmíněných prohrách propadli v ligové tabulce až na příčky mimo kvalifikaci do Ligy mistrů a nemohli si tak dovolit další ztrátu na čelo. Klíčem k úspěchu byla ještě před góly Diega Godína s Kevinem Gameirem neproměněná penalta Roberta Torrese, kterou zvládl lapit brankář Jan Oblak. Po slepených gólech zmíněného dua z první půle ještě v samém závěru upravil skóre na konečný tříbrankový rozdíl střídající Yannick Carrasco.

Atlético se tak vyšvihlo zpět před Villarreal a Real Sociedad na čtvrté místo s devítibodovým odstupem na vedoucí Real Madrid, zatímco Osasuna zůstává se ziskem pouhých sedmi bodů nadále na předposledním místě.

Tentokráte se mohou hráči baskického celku hněvat především sami na sebe, neboť ve čtrnácté minutě dostali jedinečnou příležitost jít do vedení, když José María Giménez dle rozhodčího nedovoleně postrčil Oriola Rieru, čímž daroval domácím výhodu pokutového kopu. Jan Oblak však ukázal, že na chytání penalt od loňského finále Ligy mistrů zapracoval a Torresovu střelu dokázal vychytat.

Průlom skóre tak přišel až v šestatřicáté minutě, kdy se po Kokeho rohovém kopu prosadil Diego Godin, pro nějž šlo o jubilejní dvacátý zásah v dresu Atlétika. Když pak sotva minutu nato přetavil oblouček Ángela Correy v druhý gól odpoledne tvrdou křižnou ranou Kevin Gameiro, nebylo již pro Osasunu návratu.

Po změně stran naopak hosté měli šance na navýšení dvoubrankového náskoku a rozhodčím navíc uniklo Oierovo vědomé hraní rukou na brankové čáře. I tak se nakonec Atlético dočkalo zásluhou Carraskovy trefy z poslední minuty řádné hrací doby a pohodlně zvítězilo 3:0.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Deportivo Alavés 0:2

27.11.2016 12:00

Góly: 8. Ibai Gómez, 17. Víctor Camarasa

Villarreal poprvé doma padl a překvapivě se o to postaral nováček z Alavésu. Ten favorita zaskočil hned v úvodní čtvrthodině, kdy vstřelil obě branky. Žlutá ponorka se sice po přestávce zlepšila, ale golman Pacheco nic za svá záda nepropustil.

Villarreal v posledních zápasech zrovna neoslňoval, platilo to i o čtvrtečním zápase Evropské ligy a platí to i pro souboj s Deportívem Alavés. Hosté poprvé udeřili už v 8.minutě, kdy nejprve hlavičkoval po perfektním centru z pravé strany do tyče Deyverson a pohotovou dorážkou rozvlnil síť Ibai Gómez. Villarreal byl jako opařený a na jeho branku se řítil další útok. Deyverson opět orazítkoval tyč a tentokrát z dorážky nebyl úspěšný Femenía, skvěle ho vychytal Asenjo. Každopádně lehkovážnost, s jakou Žlutá ponorka vstoupila do utkání stála draho, zvláště když v 17.minutě zvyšoval už na 2:0 Víctor Camaraso. Stoper domácích Musacchio absolutně nezvládl zpracovat balón a Camaraso přizemní střelou překonal Asenja podruhé.

Domácí příznivci svůj tým nepoznávali, Villarreal byl v prvním poločase jasně horším týmem a kdyby prohrával vyšším rozdílem, asi by se nemohl divit. Kouč Fran Escríba měl o přestávce co dělat, aby své svěřence připravil na druhý poločas.

Na hřiště také přišli čerstvé síly, především uzdravený Čeryšev a hra Villarrealu se skutečně zvedla. Pacheco musel vůbec poprvé zasahovat právě po dorážce Čeryševa a o chvíli později si připsal další zásah proti přimáku Alexandra Pata. Villarrealu se ale nedařilo vstřelit kontaktní gól a s přibývajícím časem se čím dál více vkrádala do jeho hry křeč. Depor se pochopitelně už nikam nehnal, svůj dvougólový náskok střežil jako oko v hlavě a nadějný výsledek nakonec skutečně uhájil.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Valencia CF 2:1

26.11.2016 20:45

Góly: 53. Ezequiel Garay (vl.), 75. Nicolás Pareja - 65. Munir El Haddadi

Sevilla po neúspěšném představení v Lize mistrů proti Juventusu znovu zabrala a tentokráte na domácí půdě dokázala zvítězit, když si s Valencií poradila výsledkem 2:1. Všechny branky padly až po změně stran - na vlastenec hostujícího Ezequiela Garaye ještě zvládl odpovědět Munir El Haddadi, avšak čtvrthodinu před koncem vrátil Seville vedení Nico Pareja a tentokráte o něj již Andalusané nepřišli. Svěřenci Jorgeho Sampaoliho se tak přinejmenším dočasně vyhoupli na skvělou druhou příčku v ligové tabulce, a to o bod před Barcelonu, která má stále utkání třináctého kola před sebou.

První půle nenabídla ani zdaleka tak otevřený a napínavý fotbal, jako ta druhá. Na hře Sevilly bylo od počátku patrná absence kreativního Samira Nasriho, jenž kvůli zranění zůstává stále mimo hru. První střela na bránu v podání Pabla Sarabii skončila mimo, stejně jako rána Franca Vázqueze po dvaceti minutách hry. Na opačné straně málem potrestal Dani Parejo mizernou přihrávku Adila Ramiho, jenže si míč špatně zpracoval a dovolil tak francouzskému stoperovi, aby ještě stihl letící míč zablokovat.

Osm minut po přestávce už to ale přišlo. Hiroshi Kiyotake našel na pravé straně Vitola, jenž si zasekl míč do středu hřiště a jeho přízemní střílený centr se nakonec odrazil od nohy Ezequiela Garaye až do valencijské sítě. O brzké vyrovnání se mohl postarat Rodrigo, jenže svůj únik zakončil pouze ranou do boční sítě. I tak se ale hosté dočkali. V pětašedesáté minutě totiž Joao Cançelo znemožnil sevillskou obranu jedinou přihrávkou na střídajícího Munira, který byl v tu chvíli na hřišti teprve tři minuty. Forvard Barcelony tváří v tvář Sergiu Ricovi nezaváhal a s pomocí tyče srovnal na 1:1.

Valencii rázem narostla křídla a nebezpečnou ránu z halfvoleje si připsal Nani, ovšem třetí gól zápasu padl na opačné straně. Čtvrthodinu před koncem si Nico Pareja počkal před pokutovým územím na odražený rohový kop a propálil vše, co mu stálo v cestě. Závěr utkání se tak proměnil v zábavnou podívanou, kdy šance střídala šanci na obou stranách, ovšem jak Parejo, tak Vázquez si s nadějnými pozicemi neporadili. Když pak v nastaveném čase neuspěl ani José Gayá kvůli parádnímu reflexivnímu zákroku Rica, uhájila Sevilla vítězství 2:1 a nadále tak čeří vody na čele tabulky, zatímco šestnáctá Valencie zůstává nebezpečně blízko sestupovým vodám.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - CD Leganés 3:0

26.11.2016 18:30

Góly: 47. Gerard Moreno, 51. Pablo Piatti, 88. Pablo Piatti

Na sedmý pokus se to přece podařilo. Espanyol po čtyřech remízách a dvou porážkách konečně potěšil své fanoušky a připsal si na své konto první vítězství na vlastním stánku Estadi Cornellá-El Prat. Oslabený Leganés se držel jen první půli, pak inkasoval od Gerarda Morena a dvakrát od Pabla Piattiho.

Čekání na domácí úspěch bylo pro barcelonský celek opravdu dlouhé. Ten má mimochodem aktuálně velmi slušnou formu a svou sérii neporazitelnosti prodloužil už na sedm zápasů v řadě. Hosté, kteří museli vlivem nečekaných zranění přeskupit základní jedenáctku, naopak utrpěli svou pátou porážku z posledních šesti ligových kol.

Robert Ibaňez je mimo hru do konce sezóny, několik týdnů bude chybět Alexander Szymanowski a Diego Rico má zlomenou nohu. A aby toho nebylo pro klub z madridského předměstí málo, přišel i o svou brankářskou jedničku Jona Andera Serantese, jenž si poranil kotník a po půlhodině hry musel střídat.

Do této chvíle Leganés svého soupeře k ničemu nebezpečnému nepustil. Nového muže mezi třemi tyčemi Brignoliho nejprve neotestoval svým pokusem po Morenově přihrávce Pablo Piatti, neboť poslal míč jen vedle brány, na druhé straně neseřídil svoje mířidla Alberto Martín a pálil jen nad břevno.

Do druhého poločasu pak vlétl Espanyol jako uragán a jeho soupeř na dva rychlé zásahy zkraje nedokázal zareagovat. Ve 47. minutě José Manuel Jurado centrem z pravé strany našel na zadní tyči Pabla Piattiho, od něj nakonec balón doputoval k Morenovi, jenž z blízkosti tvrdým zakončením snadno překonal bezmocného Brignoliho.

O čtyři minuty později Brignoli inkasoval podruhé, to když se po kolmici Lea Baptistaa trefil přesně ke vzdálenější tyčce Pablo Piatti. Nakonec se argentinsko-italský útočník prosadil ještě jednou dvě minuty před koncem. José Manuel Jurado na něj poslal výtečný dlouhý pas, Pablo Piatti naběhl do šestnáctky a odtud prostřelil vyběhnuvšího Brignoliho.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sporting Gijón 2:1

26.11.2016 16:15

Góly: 5. Cristiano Ronaldo (pen.), 18. Cristiano Ronaldo - 35. Carlos Carmona

Real Madrid protáhl svou šňůru pěti vítězství v řadě na šest, když v domácím zápase se Sportingem Gijón potvrdil roli favorita a zvítězil 2:1. O oba góly Bílého baletu se postaral Cristiano Ronaldo, jenž se tak vyhoupl na dvouciferný počet vstřelených branek v letošní sezoně. Brzké snížení Carlose Carmony sice domácím poněkud zkomplikovalo zbytek zápasu, ovšem Duje Ćop dvanáct minutě před koncem tristně zahodil pokutový kop, a tak se nakonec žádné překvapení nekonalo.

Svěřenci Zinedina Zidana tedy sice znovu nepodali přesvědčivý výkon, ovšem výsledkově si nadále vedou výborně a za týden půjdou do prestižního El Clásica proti Barceloně přinejmenším se čtyřbodovým náskokem. Proti Gijónu se vše podstatné z pohledu Realu událo hned na úvod zápasu, když v páté minutě vybjoval Lucas Vázquez výhodu pokutového kopu, který Cristiano Ronaldo bezpečně proměnil.

A portugalská superstar zůstávala i nadále při chuti. Ronaldův hlavičkový pokus zblízka ještě skončil vedle, avšak v osmnácté minutě se již kapitán letošních mistrů Evropy nemýlil. Vše začalo na levé straně u domácího obránce Nacha, který svůj kroucený centr ideálně sladil s náběhem Ronalda a jeden z favoritů na zisk Zlatého míče s přehledem uklidil hlavou míč za záda Diega Mariňa.

Ani za bídného stavu 2:0 se ovšem hosté nevzdali a poněkud laxní obranu Realu najednou častovali jednou útočnou akcí za druhou. Moi Gomez ještě na brankáře Navase s tvrdou přízemní ranou nevyzrál, ovšem deset minut před poločasovým odchodem do kabin se Sporting dočkal zaslouženého snížení. Jindy výjimečně spolehlivý Luka Modrić přišel o míč na vlastní polovině hřiště, čímž založil akci Gomeze a hlavičkové zakončení Carmony, jenž předskočil Matea Kovaćiće a překonal i Navase.

Domácí po změně stran vyběhli s cílem získat pohodlnější dvoubrankový náskok zpět, ovšem Fernando Amorebieta předvedl u gólové hlavičky Karima Benzemy perfektní obranný zákrok a udržel svůj tým na dostřel. O frustrující odpoledne pro francouzského útočníka se následně přičinil i brankář Mariňo, který při Benzemově ráně z bezprostřední blízkosti stihl ideálně vykrýt prostor.

Místo pohodového dohrání zápasu tak ještě došlo na pořádné drama. Po pádu Víctora Rodrígueze v souboji s Nachem totiž rozhodčí ukázal k nevoli domácích na značku pokutového kopu a Duje Ćop dostal výtečnou příležitost k vyrovnání. Chorvatský forvard sice poslal Navase na opačnou stranu, jenže svou střelu neukočíroval a míč skončil až nad břevnem. Když pak Ćop neuspěl ani osm minut před koncem, mohli si příznivci Realu definitivně oddechnout a dovést utkání do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Deportivo La Coruña 4:3

26.11.2016 13:00

Góly: 21. Michael Santos (pen.), 40. Sandro Ramírez, 56. Michael Santos, 90+2. Javier Ontiveros - 3. Celso Borges (pen.), 72. Florin Andone, 81. Celso Borges

Sedmigólové drama se šťastným koncem pro domácí viděli příznivci španělské kopané v Andalusii, kde Málaga hostila La Coruňu. Depor se sice ujal brzkého vedení, ale po změně stran už ztrácel na svého soupeře dva zásahy. Flintu do žita neházel a ze zdánlivě ztraceného zápasu málem získal bod. Rozhodl nastavený čas a rozhodující branka na 4:3 v podání Javiera Ontiverose.

La Coruňa si v Andalusii nemohla přát lepší začátek. Už ve třetí minutě vlétl do vápna domácích Gama a po faulu Ricca sudí Bikandi odpískal pokutový kop. Jedinečnou možností nepohrdl Celso Borges, penaltu střelou doprostřed bezpečně proměnil a Depor vedl 1:0. Navíc hosté byli i nadále aktivnější. Florin Andone měl na kopačce druhý gól, ale svojí šanci ze 17.minuty zahodil. Byl to klíčový okamžik, neboť za další čtyři minuty fauloval hrdina předchozího penaltového okamžiku Borges a tentokrát měl výhodu pokutového kopu domácí tým. Michael Santos zvolil ráznou přízemní střelu k pravé tyči a i když golman Tytoń vystihl směr, na balón nedosáhl - 1:1.

Od tohoto okamžiku začínala mít Malaga navrch a pět minut před koncem prvního poločasu podruhé udeřila. Sandro Ramírez předvedl parádní exekuci volného přímého kopu a brankář Tytoń se po jeho střele pouze ohlédl. Fantastická rána znamenala vedení Málagy, která vstoupila aktivně i do druhého poločasu. Hned z kraje odmítl třetí branku Santos, jenž těsně na balón nedosáhl. Nemuselo ho to mrzet. V 56.minutě dostal zpětnou přihrávku a střelou rovnou z první pod břevno zvýšil na 3:1.

Třetí branka ale Málagu ukolebála a aktivitu zase převzali hráči hostujícího celku. Sidnei nechal vyniknout Kameniho, ale Florian Ande už s ním neměl slitování. Gil poslal na malé vápno milimetrově přesný centr, který Andone hlavou dostal za Kameniho záda. La Coruňa kontaktní brankou ještě více ožila a Málaga se jen bránila. Neúspěšně. Osm minut před koncem zápasu propadl míč až na zadní tyč k Celso Borgesovi a ten srovnal na 3:3! Utkání směřovalo k nerozhodnému konci a už to i vypadalo, že se nic dalšího nestane. Jenomže přišla druhá minuta nastaveného času a povedená rána střídajícího Javiera Ontiverose!

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Betis 3:1

25.11.2016 20:45

Góly: 19. Pedro León, 23. Sergi Enrich, 90. Kike - 84. Rubén Castro

Páteční předehrávku třináctého kola La Ligy ovládl Eibar, který si s přehledem poradil s Realem Betis v poměru 3:1 a poskočil na zisk jednadvaceti bodů, který momentálně sdílí s šestým Atlétikem Madrid. Betis, který odehrál skoro celý zápas v oslabení, zůstává se čtrnácti body na třinácté příčce.

Oním hříšníkem, který potopil naděje hostí na slušný výsledek, byl Cristiano Piccini, po jehož vyloučení ze sedmnácté minuty Eibar okamžitě dvakrát skóroval a zápas měl po drtivou většinu hry plně pod kontrolou. V závěru sice snížil na rozdíl jediné branky Rubén Castro, avšak v nastavení upravil skóre na konečných 3:1 Kike. Eibar tak pokračuje ve fantastickém vstupu do sezony, díky němuž momentálně ztrácí na třetí Sevillu pouhopouhé tři body, byť má momentálně odehrán o zápas více.

Klíčová situace utkání nastala krátce po čtvrthodině hry, kdy se domácí Takashi Inui řítil do samostatného úniku, který zastavil obránce Piccini pouze za cenu faulu. Následovala očekávaná červená karta a také přímý kop z nebezpečné pozice, k jehož zahrání se postavil Pedro León. Někdejší opora Getafe potvrdila pověst zkušeného exekutora standardních situací a povedenou ranou poslala Eibar do vedení.

Hned šest minut nato navíc Sergi Enrich pojistil vedení baskického klubu snadným doklepnutím míče do sítě z bezprostřední blízkosti a zdálo se, že otázkou už pouze zůstává, jak vysokou prohru Betis na stadionu Ipurua utrpí. Domácí se ovšem navzdory jasné dominanci v první půli už více neprosadili a stav 2:0 přetrvával dlouho i po změně stran. Až šest minut před koncem dodal Betisu nečekanou šanci na zvrat přesnou přízemní ranou dvorní střelec Rubén Castro, ale na víc se toho už hosté nezmohli. Naopak v druhé minutě nastavení ještě Kikeho hlavička navýšila konečnou výhru Eibaru.

Betis, který má v tuto chvíli druhou nejhorší defenzivu v lize hned za poslední Granadou, v příštím kole přivítá na svém stadionu Celtu Vigo, zatímco Eibar zavítá do Bilbaa, aby se v prestižním lokálním derby utkal s Athleticem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid13103036:1133
2.FC Barcelona1383233:1427
3.Sevilla FC1383224:1827
4.Atlético Madrid1373328:1124
5.Real Sociedad1372422:1423
6.Villarreal CF1364319:1022
7.SD Eibar1363420:1621
8.Athletic Bilbao1362517:1620
9.Celta Vigo1362521:2320
10.UD Las Palmas1354424:2119
11.Málaga CF1354421:1919
12.Espanyol Barcelona1346317:1718
13.Deportivo Alavés1344513:1616
14.Real Betis1342714:2514
15.CD Leganés1341811:2513
16.Valencia CF1332817:2411
17.Deportivo La Coruña1324713:2310
18.Sporting Gijón1323812:279
19.CA Osasuna1314812:267
20.Granada CF1305811:295

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (300)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tá diskusia v súhrnoch La Ligy ešte predtým, než hrá Real alebo Barcelona, býva aj celkom rozumná.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

El Clasico v pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keď mám pravdu pvedať, za stavu 3:1 som išiel preč a teraz pozerám a 4:3 a víťazný gól v nadstavení od Ontiverosa? Tak to som veľa zmeškal. Nech žije Malaga

Reagovat
Aldeano

Pěkně Málaga

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol Ontiverosa. to bola nádhera

Reagovat
Gazdo

My predame sandra, posleme prec munira kupime paca... Posleme prec gerarda d, sergiho sampera a grimalda privedieme ardu, digneho a gomesa... Boha tak naco mamu tu akademiu? Som zvedavy este kam posleme naseho korejskeho messiho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle jde celkem konkrétně za Luchem, který nemá moc zájem obehrávat mladíky. Plus se na tom pochopitelně podepsal katastrofický stav béčka. Mimochodem jsem nedávno četl spekulaci, že Pep má zájem o Grimalda a Benfica si řekla nějakou nesmyslnou cenu (tuším kolem 40 mega). My jsme ho prodali kolem 1 mega mimochodem.

Jinak konkrétně Sandra bych nikomu nevyčítal, u nás prakticky nebyla šance na to, aby se prosadil. A Málaga na tom nic nezmění.

Reagovat
Gazdo

Okej menim sandra za adamu

Reagovat
Billy McClane

Nie je Adama ten kamerunsky Messi, ktory v hlavnom time za muzov nedal este ani jeden gol?

Reagovat
X-bano-X

Nevieš, nerieš!!!!

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
X-bano-X

Teraz sa asi smeješ vlastnej blbosti. Adama je bijec. Brutálna korba. Využíval úplne iné prednosti ako Messi. Ale ty to vieš určite lepšie

http://i.imgur.com/WOpfTDo.png

Reagovat
Billy McClane

Mne je jedno ake ma prednosti . Je to utocnik bez golov. A to o tom kamerunskom Messim ste tu pisali viaceri.

Reagovat
X-bano-X

kde bolo, tam bolo.....

Reagovat
Billy McClane

...bol jeden zakomplexovany madarsky kokot bano

Reagovat
X-bano-X

To si ma pletieš so svojím pätolízačom

Reagovat
Hokaido

Má před sebou strašně práce, ale je v něm vidět obrovskej potenciál. Teďka v Boro hraje základ, většinou se pohybuje na pravým křídle v klasickým 4231. Je skvělej na míči, vzít mu jej je hodně těžký, protože je fakt strašně silnej. Naopak špatnej je zatím hlavně ve finální a předfinální fázi, tam má obrovský rezervy.

Rozhodně bych ho neodepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, on hraje v Boro. To mi úplně uniklo, já myslel, že furt hnije ve Ville.

Reagovat
Gazdo

Na messiho sa fakt asi najviac zo vsetkych podoba ten Seung woo lee ktory ma prakticky rovnaky pohyba ako messi a velmi podobny dribling... Jedine co je ine je to ze lee je pravak myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Držanie lopty 37% - 63%, rohové kopy 2:5, strely 10:24, na bránku 4:8... A výsledok 4:3 !!! Nemám slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, Malaga dobrou úspěšnost střel na zařízení

Reagovat
Messiáš

Garitano končí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Povrávalo sa, že ak neuhráme v Málage ani bod, tak skončí, ale nie je to tak... Zatiaľ ostáva...

Reagovat
Kenneth

Pepe by se s Ramosem mel dat dohromady. Strasny vykon od nich dneska, to same Benzema.

Reagovat
Kenneth

Gijon kazdopadne skvely vykon a mel brat bod.

Reagovat
Kenneth

Danila nepocitam, ten se podle me dal na spatny sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivní věc, co se dá ze dneška odnést je to, že některý klíčový hráči jako Ronaldo nebo Isco jsou před Clásicem v dobrý formě. Plus je taky to, že tam na rozehrání neposlal Casemira, takže do Clásica ho nejspíš taky nepošle. Byť se teda může rozehrát v Copě, ale to by byl obrovský skok v kvalitě konkurence, kdyby ho poslal rozehrát se proti nějakýmu pralesu a další zápas hned Barca.

Jinak dneska opět ty samý problémy, který nás letos provází - pasivita, nekoncentrace, malá intenzita. Vzhledem ke Clasicu mě to ale příliš nesere, protože neexistuje, že by se na to takhle vysrali. V derby se ukázalo, že když chtějí, tak to není tak hrozný, tak snad to proti Barce zopakují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Messiáš

Škoda, nějak jsem tušil, že Čop tu penaltu nedá, jak si furt měřil tep před rozběhem, lilo a vůbec. Místy to od nich nebyl vůbec špatnej výkon, hezky hrál i Douglas, kterej jakoby tušil za koho kope . Každopádně tyhle zápasy mohou být rozhodující, my jsme remizovali s Málagou, prohráli s Alavesem... tohle mohl Gijon uhaluzit, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, dnešní fotbal se mi vůbec nelíbil. Moc volné tempo a Gijon nehrál špatně jen kvůli tomu, že Reál jim nechával moc volného prostoru a měl moc času. Ještě, že jsem si zpravil chuť na Premier League a Bundeslize. To je úplně jiný tempo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne mne je jedno ci sme ziskali bod alebo 0 bodov. Dneska sme za nerozhodnyteho stavu mali na vsetky 3. Sevilla je evidentne z formy a my sme nedokazali skorovat dobre sance. Ked prehravame zapasy kde sme lepsi tak kedy ziskane body? Nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Este treba dodat ze nam citelne chyba hrotovy hrac. Rodrigo je parodia na fotbalistu. Ten chalan moze hrat za nejaky Southampton alebo Lorient ale nie za Valenciu!

Inac chvalim za dnesne skveke fotbalove predstavenie. Oplatilo sa kukat aj v Sobotu vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Nutně potřebujeme i DM, Suárezovi to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, DM tiez treba. Minimalne uz len pre zvysenie konkurencie v muzstve. Uprimne som zvedavy koho vedenie privede v zime. Chcelo by to na Mestalle riadne vypiskat sikmookych

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, že za Southampton. Ten je momentálne určite kvalitnejší a perspektívnejší ako nejaká Valencia, ktorá je možno tak na úrovni Lorientu.

Reagovat
valloire

Valencia by si z nějakýho Southamptonu i Tottenhamu udělala trhací kalendář.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

ve snu

Reagovat
Visca el barca

Sorry, ale nás anglický kopyta nezajímaj. Tak se vrať do kužel sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, mám v plánu sem chodit častěji

Reagovat
valloire

budeme se těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

A nejlepčí kanonýr je....i přes pokles formy....ano, je to Král !

Reagovat
ADM

Samé malé tímy. Gijon, Alaves, Atletico

Reagovat
Ed_Hazard

Alaves jeblo toto kolo Villareal. A k Atletom...

Reagovat
10FKK

Pelé zase hraje?

Reagovat
Manik...

zrovna on určitě

Reagovat
valloire

Král naší doby....

Reagovat
patas92

Ty si nezažil všechny doby?

Reagovat
valloire

pls

Reagovat
patas92

Reagovat
10FKK

Jo ty myslíš Krále simulantů plačku z Madeiry

Reagovat
valloire

Myslím Krále kanonýrů Boha z Madeiry. Tohohle : http://g.denik.cz/1/f2/ronaldo-socha_galerie-980.jpg

Reagovat
10FKK

a ty tu píšeš někomu o posedlosti?

Reagovat
valloire

píšu to posedlýmu....

Reagovat
10FKK

Tak pokud to děláš pro sebe...

Reagovat
valloire

pro tebe

Reagovat
10FKK

Pro mě tu šaškuješ

Reagovat
valloire

ne, ale tys posedlej

Reagovat
10FKK

Jj bohyní z Madeiry, už léta..

Reagovat
valloire

ne, pasákem z pampy, už léta

Reagovat
10FKK

Myslíš Lea co ti léta ničí život? Toho mám rád a jestli je sledování nejlepšího hráče jakýho svět viděl posedlost, tak sem posedlej rád

Reagovat
valloire

a mám pravdu

Reagovat
10FKK

ne

Reagovat
10FKK

Král kanonýrů je LS..

Reagovat
valloire

momentálně ne

Reagovat
10FKK

Do konce sezóny jo. Smiř se s tím Vlastíku.

Reagovat
Baronne

Ronaldo se moc netváří

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Král

Reagovat
Visca el barca

Dnes bude sezazen daleko větším králem

Reagovat
smazaný uživatel

hráčem s větším soudním spisem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to vaše poměřování penisů je fakt trapný.

Reagovat
valloire

Tak my si tady v sekci PD máme co poměřovat....Blbý je, když si poměřovat nic nemůžeš. To je potom blbý. A my tady v sekci PD jsme ale tak plni pochopení, že chápeme tu frustraci, když si nemáš vůbec co poměřovat.

Reagovat
homeles8

jste kreténi

Reagovat
valloire

to jo, ale máme aspoň co poměřovat

Reagovat
smazaný uživatel

milimetrové penisy

Reagovat
valloire

I kdyby byly milimetrový (jakože nejsou že...), tak pořád nějaký jsou. Blbý je když není žádnej, pak jsi v podstatě žena.

Reagovat
Neutron

no ty si genius!

Reagovat
valloire

sekce Kužel, go

Reagovat
Neutron

ved som tu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kily

tohle je v celkovém měřítku asi tak stejně směšné a trapné jako tvrzení, že zasírat a zamrdávat španělské diskuze je naprosto v pořádku vzhledem k tomu, že v nich stejně neexistuje objektivita. Přitom před několika dny stačilo smazat jedno vlákno po tobě a roberosovi a najednou byla diskuze naprosto v pohodě

Reagovat
valloire

Po mně snad nic mazat nemusíš ne? Po něm jsi to smazal, to jsem si všiml, páč neunášel. A tady jde jen o to, že se do čela kanonýrů dostal zase CR i po tom slabším podzimu a naběhne sem někdo z PL. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš princeznu?

Reagovat
X-bano-X

Pokles formy ten bol dobrý

Reagovat
ratusek

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Paco Jemez do Mexika. Bude mi chybat kluk usaty.

Reagovat
Nihilister

Fakt sem radši nechodit a Real z oblíbených radši

Reagovat
Ed_Hazard

Hoši, zápas som nevidel, ako to šlo Jamesovi??

Reagovat
smazaný uživatel

Byl okej, žádný průser, ale taky žádný zázrak. Ale podobný hodnocení by se dalo říct snad o všech hráčích kromě Ronalda a Kovačiče.

Reagovat
Ed_Hazard

Som zvedavý kolko šancí dostane v najbližších zápasoch. A hlavne či nastúpi v EC

Reagovat
Mateo16

Pětadvacetiletý fotbalista strávil na trávníku 71 minut, v průběhu kterých ztratil nejvíce míčů (16), nejhůře přihrával (80%) a vyhrál nejméně osobních soubojů (33%).

AS

Reagovat
smazaný uživatel

No sakra.

Ale podle oka mi nepřišel tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
Gazdo

Nemozem pozerat ako zatial vyzera prvy polcas?

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
smazaný uživatel

San sebastian nas zatial dost prehrava, to vidno aj na statistikach..vykon v strede pola uz tradicne tragicky + vyborna hra sociedadu = absolutne sme sa nedostali do hry, SS vyborne presuju, mali aj 2-3 sance...

Reagovat
Gazdo

Oooo jaaa

Reagovat
madridcan

Neymarove dane vs. Neuznany gol Sociedad... obaja maju pred El Clasicom silne paky

Reagovat
pantondavo

V poho kolo

Reagovat
Switchback

Nemá někdo video toho neuznanýho gólu Sociedad? Jestli to nebyl už hned po té střele?

Reagovat
Switchback

gol

Reagovat
Ed_Hazard

Nemám nič, ale nebol určite, za čiarou bola cca polovica lopty.

Reagovat
Switchback

Aha, z prvního pohledu to vypadalo zajímavě

Reagovat
vilp
Reagovat
Ángel di María 22

Nn, nebyl.

Reagovat
ADM

Z opakovačky spomalenej na 99% nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Krádež

Reagovat
Ed_Hazard

Nevadí, remka lepšia ako nič. Socky pekný výkon, teší ma ich forma a aj to že nedajú body zadarmo

Reagovat
Ángel di María 22

Velká kaňka je neuznanej regulérní gól Sociedadu. Měla to být výhra, rozhodčí

Jinak od Socek super výkon, maximální nasazení, pressing hlavně v prvnim poločase hodně účinnej. Busquets mi přijde ža totálně nestíhá, Pique občas vypadal jak ožralej u těch situací.

6 bodů náskok před clásicem je naprosto úžasný, neprohrát na Camp Nou, byla by spokojenost. Tak uvidíme.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vydržíme v nastaveném trendu, tak bychom příští rok opět mohli navštívit i pár stadionů v jiných částech Evropy. Tak doufejme, že to tak dopadne. Dneska krásnej výkon, kterému chyběl jen uznanej vítěznej gól.

Reagovat
X-bano-X

Ajo, prečo nie. Len nezabúdaj ako to dopadá, keď sa hrá LM. Nerád by som aby sa história opakovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že až tady zase nějak kašpar bude chtít vytahovat Pepeho simulaci proti Elche 3 roky zpět, tak si nejdřív vzpomene na tento zápas a tenhle zářez

Reagovat
MadMrJacky

Tak a kde jsou teď všichni ti kdo se smáli, že po neděli to bude o 7 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Remíza se Sockama, gratulace

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Hokaido
Reagovat
valloire

kde tam ten zmetek viděl ofsajd?

Reagovat
ADM

Keby ti to nezastavili v pravom momente pochybujem že by si si bol taký istý neofsajdom.. Piqué stál a utočnik v šprinte

Reagovat
valloire

tohle zrovna hraniční nebylo bych řekl

Reagovat
ADM

Hraničné to nebolo, ale ako vravím keby si bol na mieste toho rozhodcu a nikto ti nezastaví záznam, tak kým odvrátiš oči od Velovej strely, tak dorážajúci hráč je už prakticky v ofsajde

Reagovat
alcantara

Ale nerikej...

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Toto predviesť týždeň pred Realom..no to bude ešte sranda. Buď tá úbohosť vyvrcholí nejakým nákladom, o ktorý si pár týždňov už koledujeme alebo to nejako pretrpíme. Žiaľ zatiaľ to na zlepšenie nevyzerá, až príliš veľa hráčov je uplne mimo ideálnu formu a bojím sa, že Iniesta to nevyrieši. Problém je hlavne aj o Neymarovi a Suarézovi.. Ivan je úplne mimo, Piquého trápia zranenia a Roberto sa na tom RB slušne trápi

Reagovat
pantondavo

Na Clásico se ale oba týmy většinou vyhecujou, hlavně Real prostě Barcu dlouhodobě nedává, takže se modlim za remízu, myslim, že v aktuální pozici by to bylo zasloužený pro oba celky.

Reagovat
smazaný uživatel

posledních 12 zápasů:

Real V 6x

Barca V 4x

remíza 2x

Reagovat
tunkic

Podle čeho sis zvolil zrovna 12 zápasů?? ..tuplem když ten 13. zápas dozadu bylo první kolo poháru (výhra Barci) a tys začal počítat až od odvety

Reagovat
roman1978

protože je to idiot

Reagovat
10FKK

Reagovat
tunkic

Reagovat
pantondavo

Liga je přesně opačně, nicméně myslel jsem spíš ty samotný zápasy, já to třeba nemůžu sledovat, nemám na to nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

minule proti malage zarizl nas, ted socky, suma sumarum ztratili jsme na tom 1 bod my

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hovoríme na Slovensku z hovna bič. Nič iné k nášmu výkonu sa nedá napísať. No to EC bude ešte veľmi zaujímavé.

Socky dostali rovnaké kafe ako my proti Malage, keď dali regulárny gól a bolo im to k ničomu. Som veľmi rád, že Vela si to rozmyslel a ostal v Sociedade. Letos krása na neho pozerať

Reagovat
zekq

yeah tady mate buzny zidovsky!dobre Sociedad vzdy pomuzou bratskemu Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

btw s timhle ligu letos nedame

Reagovat
smazaný uživatel

da ji sevilla fyi

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Máte tým k hovnu tak se nediv.

Reagovat
ADM

Minulý rok Real o takomto čase..a nakoniec to takmer dali. V hre je ešte 75bodov a cez pol roka hracieho kalendáru

Reagovat
Switchback

Ale Real má Zidana

Reagovat
ADM

Ale vtedy ho nemal..je možné, že s takouto tu o pár tyzdnov nebude ani Lucho a my fasneme tiež niekoho nového

Reagovat
Billy McClane

Dufam ze Xaviho

Reagovat
LAM

Už jsem to tu psal na začátku ligový sezony-Naši jsou jak bez motivace(liga se vyhrála dvakrát po sobě a z hráčů to je vidět)

Co je ale největší problém je že naše záloha naprosto nestíhá a kvůli tomu hra takhle vypadá.Sergio je totálně z formy a za Iniestu tam není nikdo.Takhle nemáme šanci začít ztrátu stahovat,protože je to jen o tom zda Leo něco vymyslí nebo dá gol.6bodů je už opravdu hodně a s tou hrou to po EC může bejt i horší.

Reagovat
Manik...

Já bych to tak černě neviděl, on Real taky nehraje nijak suverénně (bohužel)

Reagovat
ADM

Btw, keby v lete prišiel namiesto Gomesa - Coutinho a namiesto Paca - Vela ..vyzeralo by to asi celkom inak

Reagovat
Gazdo

Alebo keby paco neprišiel a munir zostal...

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, Coutinho je stylem přímo do Liverpoolu, taková chodící hra Barcelony by mu nevyhovovala..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhladom na katastrofalny vykon spokojnost s vysledkom, ale o to vacsie obavy pred Clasicom. Vazne, nemusime ho vyhrat, len nech to neskonči fiaskom.

Reagovat
valloire

whoscored Messi 8,3 a Vela 8 takhle se to dělá

Reagovat
Switchback

Ty jsi tak posedlej

Reagovat
valloire

no dovol, bránim Carlose

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

stal v offsidu a dal tycku vs gol..simply cleever

Reagovat
Ed_Hazard

*nestal

si chcel napísať, nemáš za čo.

Reagovat
smazaný uživatel

odpiskal to? odpiskal...kdyz delfin skoci pro 10ku, tak je to taky penalta

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo a sak se to nejmenuje whodidn'tscored.com

Reagovat
smazaný uživatel

to je goaludsky?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
janinho

ked uz chces ohurovat znalostou cudzich jazykov tak skus radsej google translate a neukazuj vsetkym aky si jebnuty aj ked po tom co tu cely vecer predvadzas je hento tvoj najmensi problem

Reagovat
Visca el barca

Tak zrovna Ronaldo tam má občas za podobný výkony kolikrát i devítky

Reagovat
smazaný uživatel

tam jsou bonusový body za perfektní účes

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že Messi je snad jediný hráč, který má teď formu, jinak si tam všichni ty balony hází jak psovi. Kopáči jako André "50mega mistr evropy nejlepší záložník valencie" Gomes a Paco "góly dávám jenom v tragické Valencii a ještě málo" Alcacer tu sezonu asi nevytrhnou.

Reagovat
LAM

Jsme mimo.Naše jediná šance je nějak uhrát EC,vrátí se Iniesta a po vánoční pauze se to snad otočí o 180%

Reagovat
ADM

Len aby sa nám to neotočilo o 365stupnov..

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo..zapas s gladbachem muzou odchodit, neymar, suarez, raketa, hur uz snad hrat nemuzou (lucho proc to nevidis!!!)..snad jen neprijde pokles messiho a piqueho formy

Reagovat
Phillipinho

Gomes nikdy nebyl nejlepsi zaloznik Valencie. Nevim co si od Barca sliboval kdyz ho kupovala.

Reagovat
Visca el barca

Co s nim ale? Je schopnej se vyhrát?

Reagovat
alcantara

Druhy polcas slusny valec, to ako zrovna Eusebio dokazal? Ale mam z nich radost, snad vydrzia do konca ligy.

Nam nefunguje nic , ziadna suhra, ziadne tempo, bez pressingu, bez rychlej kombinacie. Gomes to kazi, Denis tiez pokazil lahku rozohravku v zavere. Branime tienovo, nedostupujeme hracov. Gol len vdaka individualnej kvalite hracov a to je proste spatne. S Andresom sa to zlepsi, len je problem, ze nie je o desat rokov mladsi. Rozhodca sklamal dnes blaugranu, ale to sa proste stava.

Visca el Barça a o tyzden vyhra, nech sa to zamota trosku

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

tak Anoeta je pre nas zakliata, nevyhrali sme tam od roku 2007, dnes obrana zle, zaloha nic a k MSN sa ani nedostavala lopta...z MSN Suarez viac v offside ako v hre, Neymar sa snazil , aj ked nedava goly ale spravil golovu akciu a Messi aj ked mal malo loptu, aj za to malo ukazal ze je pre nas klucový a sme na nom teraz zavysli, jedna sanca jeden gol, bez neho by sme mali v tabulke možno o 5-10 bodov menej, Sociedad si ale zasluzil vyhrat, tycka brvno sance ako na beziacom pase, možme byt radi za remizu, 6 bodov je dost, ale je iba zaciatok...o týžden to bude chciet iný výkon, nech sa k 10 pridaju aj ostatní

Reagovat
Spalovač šancí

Po EC bude o titulu rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

v 15 kole ? :D nebud smiesny :D nemala barca v 32 kole minulý rok 10 bodový naskok a o titul bojovala do posledneho kola

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard Piqué:

"Winning La Liga playing like this will be impossible. We lacked attitude, especially in the first half. Injury? I'm okay. I got a knock on the ankle but I think I'm okay. As a team, we were not there on the pitch in the first half. It's not often I can say this but we have to be happy with a draw. Madrid has a 6 point lead on us but that's what interests me less now."

Aspoň, že je tam sebareflexia. Snáď to vidia aj spoluhráči a najmä Lucho.

Reagovat
alcantara

Jasny lider, som zanho rad...A buduci prezident Mohla by byt Anoeta znovu symbolom zmeny... Ale to nie je take jednoduche.

Reagovat
Kokesh

Je pro tebe momentalne lidr i Messi?

Reagovat
alcantara

Messi je totalny herny lider, taha tim. Neprejavuje sa na ihrisku ako Pique, ale taky nikdy nebol.

Reagovat
patas92

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
-Carles-

Reagovat
F.Torres

Příští týden neprohrát, nejlépe za 3 body ať tam je rezerva

Reagovat
Kokesh

Nadhera. Neprohra na Barce bude zlata. Skoda nerozehranosti Casemira, match kde nepotrebujeme dominovat je zrovna proti nim, hodil by se.

86 bodu z 99 moznych je proste neco neuveritelnyho, nicmene jeste nejsme ani v polovine souteze a ted nam zacina pekelne obdobi i s MS klubu. Na to v jakem stavu ale mame BBC od zacatku sezony, to je proste majstrstyk pana trenera.

Reagovat
Phillipinho

Socky momentalne nejlepsi TÝM v PD. Takhle nadherne sehrany to nema nikdo jinej.

Reagovat
X-bano-X

Ak si udržia výkonnosť, môžu to dotiahnuť veľmi ďaleko. Ale nejako tomu neverím, aj keď by som si to veľmi želal.

Reagovat
Kokesh

Btw. konecne se Diego muze radovat za Argentinu, kdyz mu to fotbalisti jeste nedoprali. At si je jaky chce, za Argentinu by polozil dusi, obrovsky patriot. Proto ho tak miluji.

Reagovat
Switchback

To je pošuk tyvole Ale jinak Del Potro, to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli tohle bude nějaké zázračné EC. Oba týmy docela z formy, Real vítězí spíše ze setrvačnosti, osa týmu naprosto bez formy, hlavně herní ztráta Benzemy je pro Real velký problém, ten hráč byl v posledních letech jeden z klíčových a byl důležitý i pro Ronalda, sledovat nyní Benzemu je opravdu na mašli. Barca taky nezáří a ještě k tomu klopýtá. Opravdu jsem zvědav, jak se budeme prezentovat a s čím na Barcu vyrukujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže po Valencii druhý zaříznutý soupeř Barci a to je teprve 13. kolo, jako je jim jako vždy třeba pomoct, ale tohle už je trochu moc. Správně by ta ztráta neměla být 6 ale 10 bodů.

Reagovat
dextroza_m

Správně by jsi neměl vůbec psát 28. 11. 2016 6:51, tak který z Vás to je baleťáci?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně se to čte co? A ještě hůř připouští

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů ztráta je katastrofa. Nejhorší začátek strašně dlouho dozadu. Ještě se na to podívám, ale čítám to na minimálně 10 let. Největší problém samozřejmě v záloze, kterou máme papírově dobrou, ale na hřišti to neklape. Čert ví proč. A další zářez je útok, který je letos otázkou ne/Messiho.

Clásico musíme vyhrát, ale ani to nám nejspíš nepomůže, protože prostě jsme schopní ty body nechávat všude.

Nedá se svítit - musíme bojovat.

Barca, Barca, Baaaaaaaaarca.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pomalu přecházíš k Reálu ne?

Reagovat
Switchback

Koukám,že ať napíšeš cokoliv, vždycky pár kamarádů z bílého tábora na tebe vletí

Jinak to je strašný jak moc letos ztrácíme, Real to aspoň většinou nějak ukope ... no uvidíme co s tím udělá Lucho ( nebo bude čekat, že ho zachrání MSN? ) ... jinak už tomu jen chybí nalosovat v LM bayern, to by byla slušná podívaná

Reagovat
Visca el barca

Sranda je, že Real hraje v této sezoně hůř než my. Jen to prostě urvali. Jo aby nás nemrzeli blbosti ve vigu, zbytečnost s Alavésem.

Tohle bude hodně dlouhej tejden před clásicem. Jedinej kdo mi včera dělal radost byl Denis tím, že se do toho dostává a je vidět u něj síla na míči. A to je to co my potřebujem. Barcaaaa

Reagovat
Switchback

Na druhou stranu můžeme být rádi za Valencii a Sevillu ...

Reagovat
Visca el barca

To můžem. Příjde mi, že máme hrozně těžkej podzim i co se týče losu. Se podívej co to bylo za zápasy před Clásicem. Na jaře budem ztrácet daleko méně Loni jsme v těchto zápasech krom Malagy brali méně bodů

Reagovat
Switchback

Jo hodně těžkej je, to je pravda ... aby ta ztráta ale nebyla do jara příliš velká, potom už s tím toho moc dělat nepůjde

Reagovat
Visca el barca

Řeknu to takhle,Clasico nesmíme prohrát. 6 bodů je hodně, ale není to nereálný. Pak máme vcelku oraz a měli by jsme pravidelně bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

A to vám ještě sudí tlačí kárku, jinak by to bylo minimálně 9 bodů

Reagovat
Visca el barca

Ale no tak, zas nám vzal dva body s Malagou. Ono hrajem hovno jako vy, jen sbíráme hůř body, což se může lehce otočit

Reagovat
Diego2

Tak tak Malaga vidim ze hned zapomenuta

Reagovat
smazaný uživatel

Není se čemu divit. Rozhodčí to prostě raději mávne, než aby poškodil slavnou Barcelonu v čele s kapitánem Messi. Přeci by si je nepoštval proti sobě, jsou jediní kdo pěkně platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,proto nám taky neuznali regulérní gól s Málagou,to už ve své galaktičnosti jaksi přehlížíš. No jo, ten , kdo sám sebe vidí galakticky velkého nemůže vidět takové drobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký neuznaný gól, co to meleš Dvě červené a natahování do 98 minuty se ti zdá málo co?

Reagovat
valloire

No a kde byla penalta? Aha? Nebyla Málo....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, který jsi evidentně neviděl. Ale dobře, že jsi se zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen vím, že rozhodčí nastavil 4 minuty a hrálo se 8. Rovnou mohl říct "hrajem dokud Barcelona nedá gól."

Reagovat
Sergi Samper

A včera nastavil 2 a hrálo se 4,5 sudí proti nám čekal až dá san sebastian gól

Reagovat
pantondavo

Aby jim odčinil ten, kterej jim zcela chybně neuznal, jo?

Reagovat
Sergi Samper

Pomezní byl na naší straně, hlavní nikoliv, ale nakonec jsme si ten bod odvezli

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekny, kdyz takhle na rovinu priznavate, ze jste do San Sebastianu jeli branit remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš toho málo,ale v řečnění ti to nebrání.

Reagovat
-Carles-

Iniesta už bude na Clásico k dispozícii?

Reagovat
Switchback

Asi jo ale stejně bude nerozehranej, po celkem dlouhé pauze ... jasný je to Iniesta ale stejně

Reagovat
-Carles-

Hlavne nie Gomesa do základu

Reagovat
Switchback

Gomes je divnej no, nevím co si od něj lucho sliboval

Reagovat
smazaný uživatel

takovej drazsi keita

Reagovat
-Carles-

Tak zatiaľ ani náhodou, Keita bol o level lepší.

Reagovat
Mercury

...ale měl trochu jiné úlohy a především hrál v úplně jiném systemu

Reagovat
Visca el barca

Když ne Andrés, tak Denis. Já bych Gomese neodepisoval. Ale co se mi opravdu nelíbí, je jeho krytí balonu. To je strašný. To, že nemá takovou tu Barca techniku, jako Raketa ještě beru, ale tohle mě úplně vytáčí. A to jsem ho nechtěl tak brzo kritizovat. Troufám si říct, že mladej Carles Alena by včera zahrál lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

raketa a barca technika? nvm nvm...raketa s odchodem daniho sel v obrane ohromne dolu, a uz tenkrat hral dopredu alibisticky v tom se nic nezmenilo

Reagovat
Visca el barca

Myslel jsem to tak, že tu techniku nemá jako Raketa. Což je taky oříšek.Hraje taky strašně špatně. No nic neházejme flintu do žita, je teprve listopad, ale k zamyšlení to všechno je a to dost

Reagovat
-Carles-

Gomesov problém je že on proste nemá nič čím by mohol byť prínosný, aspoň to zatiaľ neukázal. S loptou vyzerá neohrabane a drevene, čo umocňuje jeho relatívne vyššia postava.

Reagovat
Visca el barca

Dal bych mu rok. Pak se uvidí. Letos je to bída s nouzí i od lepších hráčů než je on.

Reagovat
-Carles-

Bus, Luis, Ney, Raketa hrajú pod svoje možnosti, krajní beci tiež žiadna sláva. Jediný Messi to drží na úrovni. Umtiti a Iniesta ktorí patrili medzi najlepších v sezóne liečia zranenia...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Phillipinho

On nebyl ani ve Vale nijak extra prinosny, ale ta hra mu aspon sedela. On v Barce nema cim vyniknout. Spatne kryti mice, nedostatecna prace s micem na malem prostoru. A presne tyhle atributy by mel zaloznik Barcelony mit. Dalsi vec je jeho spatna finalni prihravky, rekl bych spis uplne neexistujici. A postavit zalohu Raktici- Gomes tomu vubec nerozumim. Ani jeden z nich neni schopen diktovat tempo hry a ziskat prevahu. Mel tam byt bud Rafinha nebo Denis. Podle ocekavanije ve skvely forme hrajici duo Illarra- Zurutuza ve stredu pole uplne nicilo.

Reagovat
-Carles-

By ma zaujímalo, čo vlastne viedlo vedenie k tomu aby ho dotiahli.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale svádět to na Gomése je hodně naivní. Nám prostě nešlape spousta důležitějších věcí a hráčů než je on, který měl být doplněním kádru.

Reagovat
-Carles-

O tom niet pochýb, akurát zrovna on rozhodne nie je riešením na súčasnú krízu.

Reagovat
Visca el barca

Krásně si to vystihl no. Měl hrát Denis, ten se mi ze začátku sezony nelíbíl, ale je vidět, že se do toho dostává. Na druhou stranu tohle všechno může André vypilovat, co si budem asi ho hned nestřelíme po jedné sezoně. Já bych pokud to nejde Raketovi stavěl Denise nebo Rafinhu, pokud možno Ardu. Ježiš já jsem po včerejšku tak nasranej.....

Reagovat
smazaný uživatel

s ardou nestras, to by mohlo byt i horsi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ve Vale aspoň dokázal vyvážet míče a dostával se do koncovky, což jsem od něj očekával i v Barce. Ale pořád vidím hlavní problém v tom, že nemáme žádného rozehrávače. Strašně lehce ztrácíme míče a pak logicky nestíháme, jelikož nemáme k dispozici hráče, se kterými si takový styl můžeme dovolit hrát.

Reagovat
Visca el barca

Největší problém je Busi. Hraje strašně. Plus to hrajem hrozně špatně na míči. včera to bylo k zblití, vždyť jsme byli všude pozdě a nedokázali udržet míč. Jakej rozdíl oproti loňsku, kde jsme to hráli celej podzim ve 12 lidech....

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si chcete spraviť chuť po včerajšku, tak odporúčam zápas Malaga vs Deportivo.

Funny facts pre fanúšikov Barcelony.

1. Sandro Vždycky som ho mal radšej ako Munira http://youtu.be/a7P3lOlgVC8?t=2m35s

2. Kameni udržal čisté konto z posledných 28 zápasov len dvakrát a áno tušíte správne. Dvakrát proti Barcelone. O týždeň sa blisol ďalším skvelým zákrokom https://youtu.be/a7P3lOlgVC8?t=6m4s

Reagovat
smazaný uživatel

1. Solidní pavučina

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Vazquez will start against Barcelona according to reports (ABC).

Očekávaně. Podle mě ideální sestava by byla ta z derby, akorát s Benzemou místo Balea.

Reagovat
valloire

Co už s takovou Barcelonou... Nedá se nic dělat, prostě tam přijedem, vykucháme je, seberem body, nachčijem do Středozemního moře a jedem domů. Takovej je plán.

Reagovat
10FKK

Lepší bude, když přijedete, poserete se, dostanete přes držku a posraný pomažete spátky do vašeho smradlavýho fašounskýho chlívku.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

ale plán hovoří jinak

Reagovat
10FKK
Reagovat
valloire

Takže hráči Barcelony jsou boubelatí vepři? To sedí.

Reagovat
10FKK

Jo a plačka a spol sou revanšisti Mysli Vlastíku...

Reagovat
valloire

moje plány zhatí vepři boubelatí

Reagovat
CHONG

Ty jsi v Madridu nikdy nebyl, viď?

Reagovat
10FKK

2x, je hnusnej a smrdí

Reagovat
CHONG

To vám zrušili let a zůstali jste v Praze, ne?

Reagovat
10FKK

je fakt, že Praha šla pěkně do hoven

Reagovat
Visca el barca

Barcelona je obecně hezčí město. To tak nějak každej ví

Reagovat
roman1978

tak to každopádně

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Je nádherná.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Oběma vám to s Chongem sluší.

Reagovat
el Principito

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Ať se pak v tom CHONG na Mallorce pěkně může vykoupat

Reagovat
CHONG

To se do června vstřebá

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele