LaLiga - souhrn 12. kola

17.11.2017, 22:53, aktualizováno 20.11.2017, 22:48
Komentáře a souhrny
Athletic vybojoval alespoň bod proti Villarrealu. Madridské derby branku nenabídlo. Barcelona veze povinné body ze hřiště Leganésu, Sevilla přetlačila Celtu Vigo. Getafe si bez větších problémů poradilo s Alavésem. Málaga přestřílela Deportivo, další výhru si na své konto připsala Valencia. V pondělní dohrávce si Betis uřízl ostudu v Eibaru...

SD Eibar - Real Betis 5:0

20.11.2017 21:00

Góly: 6. Jordi Amat (vl.), 30. Gonzalo Escalante, 56. Charles (pen.), 71. Charles, 80. Sergi Enrich

Eibar předvedl jeden z nejlepších výkonů sezóny, ne-li vůbec ten nejlepší, a před vlastními fanoušky skolil až nečekaně snadno Betis, jemuž uštědřil celkem pět branek. Sevillský celek naopak letos prožil nejkrutější neúspěch vůbec, pokud-li do hodnocení nezařadíme divokou prohru s Valencií, a k pohárovým příčkám se tak jednoduše nepřiblížil.

Baskický klub během reprezentační přestávky evidentně dobil baterky a míní se co nejrychleji vzdálit sestupovým příčkám. Naposledy se radoval z vítězství v půlce září, od té doby v osmi zápasech uhrál jen dvě remízy. Tentokráte si však pořádně napravil svou reputaci. Hosté přitom už po půli věděli, že je s nimi opravdu hodně zle.

Domácí se totiž ujali vedení už po šesti minutách hry. Inui od levé strany nacentroval do šestnáctky, kde hledal nabíhajícího spoluhráče Sergiho Enricha, toho se snažil bránit stoper Jordi Amat, jenže ve finále míč tečoval smolně právě do vlastní sítě. Ve 12. minutě se snažil náskok navýšit Arbilla, svůj pokus ale nasměroval jen do brankáře Adána.

Ve 30. minutě se již Eibaru proti malátnému soupeři přece podařilo skórovat znovu. Juncá zleva přetáhl svůj dlouhý pas až na zadní tyč na hranici brankového území, odkud nehlídaný Escalante pohodlně zacílil. Betis jako by neměl sílu najít cestu aspoň ke snížení, snad jen Sergio León mohl tohoto dosáhnout, jenže z vyložené pozice zamířil jen mimo.

V 55. minutě se navíc Béticos situace značně zkomplikovala. Mandi totiž ve vápně zadržel pronikajícího Charlese, a protože se jednalo o vyloženou brankovou příležitost, poslal sudí José González alžírského obránce předčasně pod sprchy. Nařízenou penaltu pak hravě proměnil sám faulovaný, a to přitom mířil tupě jen doprostřed brány.

Sergio León mohl utkání ještě zdramatizovat, ale v tutovce znovu selhal v koncovce. Eibar naopak v přesile přidal ještě další dvě branky. Nejprve Iviho přihrávku přenechal Sergi Enrich lépe postavenému Charlesovi, jenž propálil Adána. A v 80. minutě zužitkoval přihrávku Andera Capy bez větších problémů přesně zakončující Sergi Enrich.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1:1

19.11.2017 20:45

Góly: 77. Aritz Aduriz - 28. Manuel Trigueros

Trápící se Bilbao uhrálo po třech porážkách v řadě v rámci LaLigy s vždy nepříjemným Villarealem alespoň bod. Hosté, kteří dokonce zahodili zkraje utkání penaltu, v Baskicku vedli díky gólu Manuela Triguerose po prvním poločase, domácí však třináct minut před koncem stačili korigovat svou největší hvězdou Aritzem Adurizem.

Oba týmy čeká ve čtvrtek důležité předposlední kolo Evropské ligy, takže se hodlaly na následující vlastní program ve vzájemném duelu náležitě navnadit. V jejich posledních osmi zápasech se hned v sedmi případech neurodila remíza, tentokráte však plichta byla zaslouženým a logickým vyústěním celé situace na hřišti.

K prvnímu nebezpečnějšímu pokusu se propracoval ve 13. minutě Aduriz, jenž si naběhl na kolmici do šestnáctky, dostal se ovšem do složitějšího úhlu, a tak zakončil pouze vedle vzdálenější tyčky. Pak Athletic Club čelil pokutovému kopu. Nebylo pochyb o tom, že ve vápně došlo k podražení Jaumeho Costy skluzujícím Iturraspem.

Jenže Trigueros nabídnutou šancí pohrdl. Svou dělovku po zemi namířil pouze do středu brány, a ačkoli gólman Kepa měl se zkrocením míče notné potíže, zastavil ho ještě před brankovou čárou. Trigueros však vše napravil ve 28. minutě. Mario Gaspar mu zprava přihrál za vápno a hostující muž se čtrnáctkou na zádech zamířil parádně k tyči.

Do přestávky Žlutá ponorka mohla svůj náskok navýšit. Jaume Costa unikl podél levé strany, odcentroval do pokutového území, odkud se Bacca snažil zacílit trošku krkolomně nůžkami, nicméně Kepa u své šibenice vytáhl perfektní zákrok. Vyrovnáno mohlo být čtyři minuty po obrátce, jenže střela Iňiga Córdoby pouze lízla břevno.

Nakonec se domácí dočkali své odměny v 77. minutě. Balenziaga zleva přetáhl svůj pas až na zadní tyč, kde našel volného Adurize, a ten hlavou neměl problém překonat brankáře Barbosu. V nastavení ještě mohl Villareal přece urvat tři body pro sebe. Jenže poté, co střídající Čeryšev pronikl za protivníkovu obranu, pálil trestuhodně jen mimo.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Levante UD 0:2

19.11.2017 18:30

Góly: 71. Cheick Doukouré, 78. Jason

Od roku 2003 Las Palmas nikdy Levante neporazilo. A svou mizernou bilanci s tímto soupeřem nenapravilo ani nyní. Po této porážce celek z Kanárských ostrovů dokonce spadl až na samotné dno tabulky. Hosté nemuseli předvést nijak oslnivý výkon. Stačilo jim, že se v poslední dvacetiminutovce trefili Cheick Doukouré a Jason Remeseiro.

Domácí drželi daleko více míč na svých kopačkách, například i o dost méně faulovali, jenže ke kýženému bodovému úspěchu ani tato slušná statistická čísla vést mnohdy jednoduše nemusejí. A to byl vlastně i případ Las Palmas. Vyrovnaný zápas rozhodlo proměňování šancí a v téhle klíčové disciplíně bylo prostě preciznější Levante.

Hosté sice měli před tímto kolem na svém kontě stejný počet pouhých dvou výher jako jejich soupeř, padli ovšem letos pouze třikrát, a tak na tom byli v tabulce o dost lépe. Do první vážnější šance utkání se propracovali oni, to když si za obranu seběhl Ünal, nicméně jeho levačku ze 16. minuty dokázal poměrně snadno zlikvidovat brankář Raúl Lizoáin.

Na druhé straně se ve 25. minutě podařilo rozvlnit síť Callerimu, který pálil z vyložené pozice u pokutové značky přesně, jenže jeho trefa nemohla být uznána kvůli opravdu hodně těsnému ofsajdu. Ve 34. minutě zase zaúřadovali Les Granotes, konkrétně Bardhi svou pravačkou zpoza pokutového území prověřil připravenost Raúla Lizoáina.

V závěru poločasu ještě spolu dobře zakombinovali Vitolo s Callerim, druhý jmenovaný však z vápna pálil až příliš slabě na to, aby výrazněji ohrozil gólmana Oiera. Těsně po obrátce se snažilo prosadit Levante, Ünal na pravé straně moc hezky uvolnil Jasona, s jeho pokusem si ale poradil Raúl Lizoáin. V 68. minutě naopak Vitolo nepřekonal Oiera.

O všem podstatném se tedy rozhodovalo až v poslední čtvrtině tohoto střetnutí. V 71. minutě měl Toňo nalevo dostatek času a prostoru, aby na bližší tyčce našel svým centrem hlavu Doukourého, a ten nikým nehlídaný snadno zacílil. Tři body ještě pojišťoval Jason, jenž si jednoduchou kličkou narovnal balón na levačku a zamířil ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Valencia CF 0:2

19.11.2017 16:15

Góly: 67. Geoffrey Kondogbia, 83. Santi Mina

Valencia neztratila nic ze svého elánu ani po reprezentační přestávce, počtvrté během uplynulých pěti zápasů napříč všemi soutěžemi udržela čisté konto a připsala si celkově už své deváté vítězství v řadě. I nadále tak okupuje druhou příčku za vedoucí Barcelonou. Espnayol se naopak po této porážce z dolní poloviny tabulky nevyhoupl.

Netopýry však na barcelonské půdě ani zdaleka nečekala jednoduchá práce. Domácí, kteří byli hlavně v první půli jasně lepším týmem, totiž číselně na rozdíl od mizerného útoku disponují velice slušnou defenzívou, a opravdu trvalo, než se favorit tohoto střetnutí prosadil. Na vítěznou trefu Geoffreyho Kondogbiy následně navázal Santi Mina.

A to navíc kouč Quique Sánchez musel už po čtvrthodině hry řešit jednu hodně nepříjemnou záležitost, jelikož kvůli svalovým problémům musel ze hry odstoupit Léo Baptistao, jehož nahradil José Jurado. První půlhodina utkání nenabídla na obou stranách prakticky nic. Pak se však s gólovými šancemi roztrhl pořádně naducaný pytel.

Ve 28. minutě se propracoval do první tutovky Espanyol. Jeho soupeř přestal hrát, neboť si myslel, že tuhle akci zastaví ofsajd, byla to ovšem velká chyba lávky. Z otočky tak mohl vypálit z vyložené pozice David López, s jehož pokusem měl Neto nemalé potíže. Hostující gólman o pár chvil později zasahoval zase, Sergia Garcíu ale vychytal s přehledem.

Domácí byli hodně na koni a o pár chvil později mohli znovu udeřit. Gerard Moreno zamíchal v pokutovém území s balónem, přihrál ho do malého vápna Piattimu, jenže jeho slabé zakončení zlikvidoval Neto. Ve 36. minutě byl Espanyol vstřelenému gólu ještě blíže než kdy předtím, avšak Gerard Moreno po parádním zpracování trefil pouze tyčku.

Smolný první poločas vyústil pro Espanyol ve 41. minutě ještě jednou nastřelenou brankovou konstrukcí. Lomit rukama tentokráte mohl Sergi Darder, jehož rána zpoza vápna se zastavila o vzdálenější tyčku. I ve druhé půli působila Valencia hodně bezradným dojmem. Její sok byl směrem dopředu aktivnější, nesetkal se však s dobrou koncovkou.

Hosté naopak proměnili, na co sáhli, a nakonec se radovali asi nezaslouženě ze zisku tří bodů. V 67. minutě odvrátil bek Aarón Martín centr z levé strany od Josého Gayy pouze k nohám Kondogbiy, jenž výstavní pumelicí parádně zacílil. A pak skóroval Santi Mina poté, co obrovskou individuální hrubici předvedl domácí kapitán Víctor Sánchez.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Deportivo La Coruña 3:2

19.11.2017 12:00

Góly: 15. Roberto Rosales, 63. Chori Castro, 84. Borja Bastón - 23. Lucas, 52. Fabian Schär

Hráči Málagy zvládli veledůležitý souboj s La Coruňou za tři body a konečně se odlepili od posledního místa. Na stadionu La Rosaleda viděli diváci celkem pět branek a divoké skóre 3:2 s dobrým koncem pro domácí tým.

Byl to ryze záchranářský duel, který odstartovala lépe Málaga. Domácím hráčům stačila úvodní čtvrthodina na první gól zápasu. Málaga předvedla při rohovém kopu nacvičený signál, který Deportivo zbaštilo i s navijákem a nabíhající Roberto Rosales zajistil domácím vedení! La Coruňa na nic nečekala a takřka okamžitě mohla vyrovnat. Bakkaliho střelu však Roberto zlikvidoval. Deportivo se i tak dostalo k vyrovnání, Borges načechral centr na hlavu Lucase Péreze a bylo srovnáno.

V závěru prvního poločasu si Málaga vytvořila dva střelecké pokusy. Oba, tedy první Rolónův i druhý Carlosův, skončily těsně mimo. Domácí vstoupili velmi aktivně i do druhého poločasu, jenomže Castro si vylámal zuby na skvělém Martínezovi a vzápětí udeřilo na druhé straně. Rychlý kontr zakončil Pérez Martínez jen do Roberto a odražený balón uklidil do prázdné branky Fabian Schär.

La Coruňa nadějný výsledek neudržela. Málaga našla poměrně rychlou odpověď a centrovaný balón doslova dotlačil za brankovou čáru Chory Castro - 2:2. Deset minut před koncem to byla opět La Coruňa, kdo se mohl ujmout vedení. Schär ostře vypálil a Roberto musel zasahovat. Rozhodující moment celého utkání nastal v 84.minutě, kdy Borja Bastón obdržel průnikovou příhrávku a balón uklidil za záda brankáře Martíneze. La Coruňa se ve zbývajících minutách už na odpověď nezmohla a na La Rosaledě prohrála 2:3.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Madrid 0:0

18.11.2017 20:45

Góly: -

První derby na Wanda Metropolitano mezi Atléticem Madrid a Realem Madrid skončilo neúspěchem pro oba kluby z hlavního města Španělska, jelikož je nyní dělí již deset bodů od vedoucí příčky Barcelony. Sledovat jsme mohli utkání bez velkých brankových příležitostí, ale za to s velkým nábojem. Téměř nikdo si na tento listopadový zápas zanedlouho v Madridu nevzpomene. Pro oba celky to byl pokus, jak se dostat ze špatného startu do sezóny.

Do základní sestavy se po dvou měsících vrátil Dani Carvajal, který bojoval se srdečním problémem, stejně tak jako Luka Modrić, jenž překonal horečku. Zatímco Atlético bylo posíleno návratem Kokeho a Lucasem Hernándezem, který musel nahradit zraněného Filipe Luíse. Duel začal poněkud znepokojivě pro hostující celek, kdy se po hrubé chybě Raphaela Varaneho ocitl Ángel Correa v jasné šanci, ale neproměnil. Běžela teprve 3. minuta.

Od této doby však hosté začali diktovat tempo hry a převyšovali svého soupeře alespoň držením míče. Na další větší gólovou příležitost si museli fanoušci počkat až do 32. minuty, ale Toni Kroos po nádherné kombinaci s Cristianem Ronaldem rovněž branku nevstřelil. Real Madrid se postupně probudil ze své letargie a brzy na to poslal Marcelo centrovaný míč do pokutového území domácích, který sklepával Cristiano Ronaldo pro Sergia Ramose.

Ten se dostal při zakončení do tvrdého střetu s Lucasem, ze kterého si odnesl zlomeninu nosu. První poločas s tímto zraněním ještě dohrál, ale do druhého z tohoto důvodu už nenastoupil. Nahradil ho Nacho a Bílý balet pokračoval v mírném tlaku. Oba trenéři se pokusili udělat něco s vývojem utkání, proto poslali necelou půlhodinu před koncem zápasu do hry nové ofenzivní síly. Nevýrazného Karima Benzemu vystřídal Marco Asensio. Diego Simeone vsadil do hry Fernanda Torrese místo Antoine Griezmanna a Ángela Correu nahradil Kevin Gameiro.

Právě posledně jmenovaný muž se ocitl ve velké šanci v 78. minutě po kombinaci s Torresem. Svým lobem překonal Kika Casillu, ale míč nakonec z brankové čáry vykopával Varane. O pár sekund později po rohovém pokopu pálil za hranicí pokutového puntíku Yannick Carrasco, jehož střelu však zblokoval Cristiano Ronaldo, který se v samém závěru ještě dostal do střelecké pozice. Jeho ránu nicméně skluzem zlikvidoval Lucas. Ačkoliv měli svěřenci Zinédine Zidaneho více ze hry, další šanci už nevymysleli a sudí ukončil zápas za bezbrankového výsledku.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Celta Vigo 2:1

18.11.2017 18:30

Góly: 36. Luis Muriel, 48. Nolito - 13. Maxi Gómez

Sevilla i Celta jsou letos trochu za očekáváním, a tak oba kluby chtěly po reprezentační přestávce ukázat, že jim pauza pomohla hlavně dobít baterky. V minulosti se v těchto duelech více dařilo andaluskému celku, třeba loni svého soupeře dvakrát skolil, a ve finále ani letos tomu nebylo jinak. Vítěznou trefu si na své konto připsal Nolito.

Domácí vstoupili do tohoto střetnutí aktivně a už po třech minutách hry se mohli ujmout vedení. Autové vhazování rozehrál Sergio Escudero do středu pole, kde našel Muriela, ten ve správnou chvíli prostrčil balón Vázquezovi, tomu se ale z blízkosti nepodařilo vyzrát na gólmana Rubéna Blanca. Hosté naopak ve 13. minutě gólově udeřili.

Sisto od levé lajny poslal dlouhý pas na hranici pokutového území, tam se hlavou opřel do balónu M. Gómez, který ho umístil táhlým obloučkem trošku překvapivě naprosto přesně k tyči. Sevillu ovšem tohle inkasování nepoložilo a tlačila se za vyrovnáním. Ve 20. minutě pálil z voleje z vyložené pozice znovu Vázquez, ovšem trestuhodně minul.

Kdyby si po půlhodině nezpracoval míč rukou ve vápně Sisto, uznal by jeho přesnou střelu mířenou na bližší tyčku sudí Carlos Del Cerro jako regulérní branku. Takhle však Celta pořád držela jen nejtěsnější možné vedení. A to jí vydrželo jen do 36. minuty, jelikož standardku zahrávanou Geisem zužitkoval hlavou z hranice brankového území Muriel.

V závěru půle mohl skórovat Nolito, nicméně ze složitého úhlu trefil jen připravenou nohu Rubéna Blanca, nemusel ovšem výrazněji smutnit, neboť tři minuty po změně stran se mu již podařilo síť rozvlnit. Pablo Sarabia unikl po pravé straně, od brankové čáry odcentroval na zadní tyč, odkud muž s čtyřiadvacítkou na zádech prudkou hlavičkou zacílil.

Hosté se každopádně nevzdávali a snažili se aspoň o vyrovnání. Především v poslední čtvrthodině domácím Sevillistas pořádně zatopili. Nejprve nebezpečně hlavičkoval Cabral, jehož musel vychytat brankář David Soria, pravačkou na něj nevyzrál ani M. Gómez, aby tři minuty před koncem v koncovce totálně selhal Hugo Mallo.

Více informací k zápasu

CD Leganés - FC Barcelona 0:3

18.11.2017 16:15

Góly: 28. Luis Suárez, 60. Luis Suárez, 90. Paulinho

Sice bez Messiho gólového příspěvku, ale to Kataláncům vůbec nevadí. Výhra 3:0 na půdě Leganésu znamená, že Barcelona o svůj náskok nepříjde a naopak ho po tomto kole může ještě navýšit. Dva zásahy si připsal Luis Suárez a konečnou podobu výsledku dal Brazilec Paulinho.

Luis Suárez dal o sobě vědět hned ve třetí minutě, kdy po pěkné kombinaci rozvlnil siť, ale branka nebyla pro ofsajd uznána. V prvním poločase byl k vidění klasický obrázek, Barca držela balón a krátkými přihrávkami nedovolovala domácím vůbec nic. Ve 28. minutě šel favorit zápasu do vedení, brankář Cuéllar pouze vyrazil centrovaný balón před sebe, čehož nekompromisní dorážkou využil Luis Suárez!

O chvíli později byli domácí blízko vyrovnání. Amrabat vybojoval balón pro Szymanowskiho, jehož střelu na vzdálenější tyč ter Stegen vyrazil.

Leganés se sice nevzdával, také na začátku druhého poločasu měl dobrou příležitost, ale Beauvue střílel v tísni a navíc ne úplně přesně. Barcelona dala jakýmkoliv obavám o výsledek sbohem v 60. minutě, když se po druhé v zápase prosadil uruguajský střelec Luis Suárez. Cuéllar dělal co mohl, první ránu vyrazil, ale na dorážku Suáreze už byl krátký.

Barcelona kontrolovala hru a v závěru mohla a také přidala třetí gól. V 90. minutě se dostal k odraženému balónu Paulinho a třetím gólem uzavřel střelecký účet zápasu. Barca si upevnila vedení a v poklidu může sledovat, jak si povedou její největší konkurenti, tedy Valencia a oba madridské celky.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo Alavés 4:1

18.11.2017 13:00

Góly: 6. Markel Bergara, 9. Jorge Molina (pen.), 53. Ángel Rodríguez, 64. Ángel Rodríguez - 81. Christian Santos

Pouze jednou Alavés inkasoval v této sezóně více než dvakrát. Teď k tomu došlo znovu, tentokráte si však na své konto připsal dokonce čtyři obdržené branky. V Getafe se mu hrubě nezdařil start do zápasu, v rychlosti prohrával o dvě branky, aby jeho soupeř po obrátce přidal další dva góly. V závěru pak bylo konečné skóre jen kosmeticky upraveno.

Před reprezentační přestávkou se Deportivo zaradovalo z teprve svého druhého bodového úspěchu, protože se mu podařilo nejtěsnějším možným způsobem skolit Espanyol. Mělo tak oprávněně své důvody věřit si na svého protivníka, kterého navíc před třemi týdny porazilo v rámci Copa del Rey. Jenže nyní opravdu tvrdě narazilo.

Getafe si totiž šlo za svým prvním vítězstvím nad baskickým celkem od roku 2005 už od úvodních minut. V 6. minutě Arambarri poslal centr do brankového území, kam si naběhl zcela nehlídaný Bergara, jenž s troškou štěstí dopravil míč za brankovou čáru. Vyrovnat mohl záhy Munir, jenže svou dělovku nasměroval jen do gólmana Guaity.

Naopak jen minutu na to domácí přidali svůj druhý přesný zásah. Obránce Adrián Diéguez srazil ve vzduchu ve vápně pronikajícího Jorgeho Molinu, sudí Santiago Jaime ukázal na bílý puntík, a proměněnou penaltu měl následně na svědomí sám faulovaný, který s přehledem poslal svou střelu do protipohybu brankáře Fernanda Pachecy.

Z téhle studené sprchy se Alavés jednoduše neosušil. Naopak mohl být ještě rád, že v závěru půle neskóroval znovu Jorge Molina, jehož pravačku musel likvidovat Fernando Pacheco. Osm minut po obrátce mužstvo z madridského předměstí vedení navýšilo, po dlouhém pasu Portilla se chytrým zakončením z šestnáctky prosadil Ángel.

Ángel se v 64. minutě zapsal na střeleckou listinu ještě jednou. Hlavou mu balón sklepl Jorge Molina, domácí útočník využil podklouznutí stopera Alexise a nádhernou ránou překonal zkoprnělého Fernando Pachecu. Hosté devět minut před koncem přidali aspoň čestný úspěch, po pěkné kombinaci a centru Ibaie Gómeze hlavou zacílil Santos.

Více informací k zápasu

Girona FC - Real Sociedad 1:1

17.11.2017 21:00

Góly: 64. Cristhian Stuani - 7. Willian José

Páteční předehrávka v Gironě nakonec skončila remízou. Real Sociedad se sice dostal do rychlého vedení po brance Josého Williana, ale domácí přidali na aktivitě. Po hodině hry se dočkali zaslouženého srovnání, které měl na svědomí úspěšný střelec Cristhian Stuani.

Páteční předehrávka nabízela velmi zajímavý duel mezi domácí Gironou a Realem Sociedad, který si brousí zuby na umístění v pohárových vodách. Gironu ale nelze podceňovat, což už ukázala v této sezoně mnohokrát. O to větší překvapení museli domácí vstřebávat po sedmi minutách. Mikel Oyarzabal přesným pasem vysunul na levou stranu Williana Josého, který si naběhl do vápna a proskotačil kolem obránců až do lehkého zakončení -1:0!

Domácí brankář Yassine Bounou se od té doby ocital v několika nebezpečných situacích a velkou hrozbou pro něj byl aktivně hrající Oyarzabal. Ať už svými centry nebo jednoduchou hrou jednoho na jednoho se dostával do nebezpečných šancí. Hosté od prvních minut působili hodně živě a s přehledem svého hostitele přehrávali. Manévry Girony naopak zůstávaly za očekáváním.

Domácí neprojevovali příliš aktivní postoj a jejich hře chyběl nápad. Snad až ke konci se odhodlali k nějaké větší akci, ale opět to bylo jen díky schopnostem jednotlivce. Byl jím Pablo Maffeo, který vykličkoval na hranici vápna Realu až do pozice, odkud mohl pálit. Jeho slabou střelu ale brankář Gerónimo Rulli lapil bez větších potíží.

Hra hostujícího celku se ke konci první půle většinou omezovala na centry a jeden takový zakončoval ve výhodné pozici obránce Iñigo Martínez, jenže mířil těsně vedle. Hosté vlétli na svého soupeře mnohem lépe také do druhého poločasu. Mikel Oyarzabal ale prováhal svůj ideální čas ke střele, když se na značce pokutového kopu s míčem ještě zbytečně otáčel.

Pak jsme se dočkali také dvou solidních zákroků brankářů, na každé straně po jednom. Yassine Bounou včas přerušil akci Januzaje s Willianem Josém a na druhé straně se zase rychlým výběhem z brány vyznamenal Gerónimo Rulli, který míč uzmul Granellovi. Přesto ale hosté kapitulovali.

Po hodině hry se totiž na straně dostal k balonu Cristian Portugués a proběhl s ním i přes ataky soupeře až k centru u vápna. Našel jím Cristhiana Stuaniho, který si na zadní tyči počkal a vyskočil nejvýš - 1:1.

Hosté se opět ujali aktivity, protože bod jim nestačil. Do hry navíc naskočil ofenzivně laděný Juanmi a rovněž Sergio Canales. Především Adnan Januzaj se blýskl dvěma střelami z větší vzdálenosti a byla na něm vidět chuť do hry. Když se ale neprosadil ani on a a v závěru ani Stuani, skóre zůstalo do konce utkání neměnné.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona12111033:434
2.Valencia CF1293032:1130
3.Real Madrid1273222:924
4.Atlético Madrid1266016:624
5.Sevilla FC1271414:1222
6.Villarreal CF1263319:1221
7.Real Sociedad1253425:2218
8.CD Leganés125259:1117
9.Real Betis1252521:2517
10.Getafe CF1244419:1416
11.Girona FC1244414:1716
12.Levante UD1236314:1515
13.Celta Vigo1242623:1914
14.Espanyol Barcelona123459:1513
15.Athletic Bilbao1233612:1612
16.Deportivo La Coruña1232715:2311
17.SD Eibar1232711:2511
18.Málaga CF122199:257
19.Deportivo Alavés1220106:206
20.UD Las Palmas1220108:306

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (295)

Přidat komentář
LAM

Výkon slaboučkej,ale naštěstí to stačilo na 3 body.Jsem zvědavej jestli bude dlouho Messiho bavit hra kdy za celej zápas dostane jednu pořádnou přihrávku a jinak samý nákopy.

Sice zatím rekordní vstup do sezony,ale s touhle holomajznou to nemůže trvat věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas jsem nevidel, ale podle komentaru, dneska raketa hral klasicky prd..coz neni zadna novinka, ale doufam ze nejaky ruzovy brejle popadali.ten hype je neskutecnej

Reagovat
LAM

bohužel stejný kulový hrál dnes Iniesta.Paulinho o level vejš.

Reagovat
smazaný uživatel

to je borec proste

Reagovat
Majk91

prd na druhu. Ked ma Raketa loptu (ak ju dokaze spracovat), tak to vyzera, ako keby sa spomalil cas.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna az moc fixace na messiho, nekdy je videt ze se mu snazi nahrat i kdyz neni v dobre pozici..takovej paco, ackoliv taky jako ostatni hleda messiho, tak to az tak neresi, napali na branu, a bum 2 goly z dorazky

Reagovat
Rox

Tak třeba já dneska ani nevěděl, že to Paco hrálo, všiml jsem si až když střídal a byl celkem překvapenej.

Reagovat
X-bano-X

Tak to máš celkom blbé, keďže prvý gól padol z dorážky po jeho strele

Reagovat
Murena

i druhý

Reagovat
X-bano-X

nj vlastne aj ten

Reagovat
ADM

Už ked beží to tak vyzerá.

Reagovat
smazaný uživatel

ztrata piqueho by nemusela byt tak markantni mit prumernyho stopera na lavce, tak snad digne nebo roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué v první řadě neměl tu žlutou ani dostat. To samí Suarez. Leganes si to vysimulovalo.

Reagovat
alcantara

Paulinho Zlata lopta

Reagovat
ADM

To zatial Valverde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ackoliv jsem taky patri do skupiny posmevacku pri nakupu Paulinha, tak po osobni strance mu takovyhle zadostiucineni hrozne preju.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Btw, ja som bol asi prvý kto sem tu špekuláciu o prestupe v lete dával a smial sa na plné usta... Krasne mi to dáva zožrať. Navyše Brazílčaň s úsmevom na perách, hneď je z neho obľúbenec.

Reagovat
technecium

Máš výkon roste a klesá s kvalitou soupeře. To není špatná tendence

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš bych to nazval, že náš výkon nemá vliv na konečný výsledek.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
remeslnik

Hristo ... velmi zajímavě formulovaná věta se stejně zajímavým postřehem

Reagovat
Gazdo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde je ako bageťák Rafa v Reale. Výsledky zatiaľ sú, ale tá hra za veľa nestojí. Momentálne je na veľmi tenkom ľade, ktorý môže kedykoľvek prasknúť. Aj dnes zápas zachránil Ter-Stegen. Nasledujúce zápasy toho ukážu veľa - Juve, Vale, Celta, Ponorka, Real či San Sebastian. A Mallenco nezostal svojej povesti nič dlžný - príšerný výkon

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste loni takhle získali titul ...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni, barcelonska hra komentovat nemusis

Soustred se na derby proti Athletico

Reagovat
Jordi Alba

Ty fakt ale píšeš zajímavě.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Derby mať vy s Atletico.

Reagovat
patas92

Zřejmě jsem dneska o nic nepřišel

Reagovat
Rattlesnake

PŘESTAŇTE VŠICHNI POŘÁD SEJČKOVAT!!!!¨ů.,&}}#]]&]

Reagovat
Visca el barca

Neumim si představit, že někdy prohrajeme Luisíto

Reagovat
ADM

Juve a Valencia ...

Reagovat
smazaný uživatel

vale dame

Reagovat
ADM

Pique je obrovský problém..

Reagovat
Visca el barca

To bych letos tvrdil spíš o Umtitim

Reagovat
ADM

Samozrejme, že keby mohol isť za Piqueho Masch tak to nie je žiadny problem, ale nema tam za neho kto ist...

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/DO72CnVWAAAJ3uM?format=jpg&name=large

Griezmann podepsal Barcu a konečně vypadá jako chlap? Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
ADM

Chcel by si ho?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mám ho rád, ale soustředil bych se primárně na jiný varianty. Kvůli poslednímu roku mám u něj dost velký otazník.

Reagovat
ADM

Ako ja by rád Jesusa, ale ten už je nepredajný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Se venuje vic vlasum nez fotbalu

Reagovat
Visca el barca

Grizi tu změnu potřebuje jako sůl

Reagovat
Jordi Alba

Madridské derby ideální výsledek.

Reagovat
One-Real

Ronaldo je v té finální fázi strašně pomalý, tohle dřív zvládal.

Reagovat
misinho7

neikedy hned strielal vedel kedy treba co spravit teraz si to tam hodinu prirpavuje ...musi sa zpametat lebo toto je velmi zle

Reagovat
Hristo Stoichkov

I takovýmu hráči může odejít sebevědomí, ale pokud jsou vepředu takoví dva, už je to velký problém.

Reagovat
Miguel19

AM neskutečně nudný a zákeřný tým. Simeone už tomu nemá moc co dát. A to jeho chování je k zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
iamek

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Borbalán Absolútne nezvládol zápas, 2 nadstavené minúty hovoria za všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Další příšerný výkon Ronalda. Jak si někdo může myslet, že tohle kopyto je nejlepší na světě!? Naprosto nulový zájem, celý Real kromě něj se pomalu nezastaví a hlavně že on si čeká na přihrávku, jako dítě na mámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
iamek

Reagovat
PP

za dítě s mámou..

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne tu prihravku chudak ani nedostane.

Tak v cem je asi chyba

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jordi Alba

7 A možná 4.

Reagovat
madridcan

Ono to pojde k lepsiemu.

A potesujuce vidiet, ze zo stareho Atletica ostal len rozculujuci sa cholerik za postrannou ciarou.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi aj po 12. kole na jednom goliku

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Paulinho má gólů jak BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podelím sa s tým, čo mám na srdci:

1. Motm Lucas, ak ten horší z bratov dokáže zahrať takto, aký strop má asi Feo? Snáď sa to nedozvieme a zhnije na lavičke a následne skončí niekde v Getafe

2. Griezmann je mrdka a už my došla trpezlivosť, hrá sa na veľkého srdciara a potom celú sezónu predvádza toto, preradil by som ho do B-čka, ani fanúšikovia na štadióne si podľa piskotu o ňom nič moc nemyslia a majú pravdu, 1. Januára nech je preč, aj tak už o nič túto sezónu nehráme, EL je na nič, Cholo ju pravdepodobne bude sabotovať.

3. Malo sa asi prehrať, predsa len tie ruky a kung-fu na Ramosa boli na penalty, ale čo už, nepísklo sa to Realu, takže bolo spravodlivosti učinené zadosť

4. Real stratil reálnu šancu na obhajobu titulu, síce sa ešte veľa zápasov bude hrať, ale toto už nedobehnú a za to som rád.

5. Stále neporazený, draw specialists 4ever

Reagovat
LAM

10 bodů a hraje se ještě 26 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

síce sa ešte veľa zápasov bude hrať

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kristián zase "cleen sheet"?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Phillipinho

Videl jsem jenom druhou puli. Strasnej fotbal. Savic, Juanfran na to nemaji. Carrasco solujd, vubec nenahrava, tragedie. Griezmann kapitola sama pro sebe. Ma to na haku, mysli si ze je Messi a je otresnej. Uz se docela tesim az bude pryc, protoze z nej boli oci.

Reagovat
Phillipinho

A abych jenom nekritizoval. Vyborny Lucas. Vyborny na stoperu, vyborny na beku. Z nej roste poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Je reálnej ten přestup už v zimě?

Reagovat
Mateo16

Realne koho za ZZ ??? Ako nechcem hovorit ale za Karima si ten vyhadzov zasluzi.

Ja som za Pochettina. Snad pride zadarmo aj Gimenez, Kepa

Reagovat
vilp

Spíš za Moratu.

Mně se líbí Sarri, ale Zizou ještě stejně dostane minimálně sezonu.

Reagovat
Mateo16

Ja tomu moc neverim kolko trenerov pod Florentinom prezilo bez titulu ???

Ja dufam ze aspon Gareth , Karim a Lucas pojdu prec

Reagovat
vilp

Dostane to za zásluhy. To by se mu musela rozsypat kabina.

Lucas by měl zůstat, je mladý a ve formě hodně platný. Jinak jsem zvědavý, co Florentino v létě vytáhne, protože to bude mít velmi složité. Variant do útoku moc není, navíc budou všechny předražené. A zbavovat se Garetha nebo Karima také nebude zrovna jednoduché.

Reagovat
Mateo16

Ja nevidim ziaden prinos u Lucasa ani vo forme. Zakoncenie a finalnu fazu a center mal vzdy tragicky. On je taky druhy Jesus Navas ktory pride za stavu 3:0 na ihrisko a vytvori 6:0 nic viac.

Mozno prekvapi a kupi Neymara/ Edena + Emreho Mora na prave kridlo. Na ten hrot bude musiet ist Cris pretoze neexistuje momentalne utocnik ktory by nas potiahol

Reagovat
vilp

10+25 za 4400 minut není u náhradníka vůbec výkon, navíc k tomu vždy přidal skvělý workrate. Jsi na něj jen zbytečně zasedlý. Hazarda bych pořád bral, možná Icardiho. Škoda Salaha, to mohla být zajímavá varianta místo Garetha. Mor je slabý, v něm jsem se hodně spletl. Talent obrovský, v hlavě nasrané, ten kluk fakt nemá žádnou herní inteligenci. Velká škoda. Pokud bude chtít Florentino statistiky, tak by to mohl být Icardi nebo Kane. Pokud spíš hvězdnou hračku, tak Eden nebo Dybala. Kdo z nich je reálný, ať si každý posoudí sám. Možná se někdo vytáhne na MS, kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, vy jedete pořád ty staré discohity, ale už jste si nevšimli, že jsou teď na parketu lepší tanečníci.

Koukněte, jak se teď florentino na trhu chová - on už si toho všiml. Je třeba se přizpůsobit novým pořádkům.

Reagovat
vilp

To není tak úplně pravda. Za a) je vždy spokojený po dobré sezoně s trofejemi, za b) přiznal, že chtěl Mbappého, kde ta nabídka taky určitě byla vysoká, jen ne tak šílená jako ta od PSG. A něco takového od něj můžeme očekávat. Konkurovat v nákupech šejkům je nesmysl, ale když zaspíš (což znamená, že prodáš Moratu a necháš si utéct levného Jesuse na úkor marného dua BB), tak to prostě po špatné sezoně budeš muset nějakým způsobem dohnat, pokud tedy chceš udržet krok. Myslím, že hráče jako Hazard nebo Kane ti momentálně nikdo z PL neprodá, to jste zjistili vy sami u Coutinha, ale zrovna Icardi má výkupku 110 mega, a to by mohlo být pro Madrid zajímavé. Snad nemůžeš čekat, že by to po takové individuální sezoně BBC přišel vyřešit nějaký dvacetiletý talent za drobné.

Reagovat
Visca el barca

přesně tak. My se spojujeme s Griezmanem Coutsem atd a jirka tu mluví pořád o nějaký diskotéce....

Reagovat
LAM

Icardi za 110 mega?

Jako tuhle sezonu se mu daří,ale tahle cena je úplně mimo.

Reagovat
vilp

Daří se mu déle. Třeba by šel za méně, ale alespoň víš, že těch 110 bude maximum. A co na to jinak říct... trh je šílený, výběh malý, Real potřebuje góly a Icardi je TOP 3 útočník světa ve vápně. Ideální to není, ale pro mě pořád lepší než váš Dembélé.

Reagovat
vilp

...nebo aby to nevyznělo jako "útočení" - pořád lepší než nepromyšlené nákupy Balea nebo Jamese.

Reagovat
smazaný uživatel

Výběr je právě velký. Těch střelců, kteří dávají konstantně hodně gólu je hodně..

Reagovat
vilp

Tak mi napiš jména těch, co by nemuseli být dražší než Icardi, s věkem max 25 let a třemi (nebo alespoň náběhem na třetí) dobrými sezonami za sebou. Jsem zvědav.

Reagovat
celeb

tak to mame Hazard, Icardi, Kane, Dybala ... . Bude si milostpan este priat Neymara s Mbappem za akciovu cenu?

Reagovat
vilp

Milostpán si přeje, abys buď reagoval normálně nebo vůbec.

Reagovat
Mateo16

Tak Real potrebuje tvoriveho utocnika pre Cristiana ktory urcite este 2 sezony potiahne. Myslis ze to je presne Icardi ? Ja ho mam ako kladivo do vapna. Ja viem ze RM chybaju goly ale Cristiano sa este zobudi , horsia je chybajuca medzihra hlavne v kridlach

Ja divam dost casto Celtu a Mor je skvely jediny problem ze je mlady a neuveritelny sebec a situacie riesi dost na hovno a par rokov bude skvely ale s cenovkou 50 + mega nieco ako Sane .

Reagovat
vilp

Icardi je úplný opak, prostě koncový hráč.

Reagovat
ADM

Niečo ako Bale?

Reagovat
vilp

Falcao.

Reagovat
ADM

Takže to u neho končí, ale iným spôsobom.

Reagovat
Mateo16

hmm, za mna radsej Neymar / Eden za 2 nasobok a Cris pojde na ten hrot

Reagovat
ADM

Štandartky dua Ronaldo / Neymar by som si pozrel ešte radšej ako kombo s Cavanim

Reagovat
celeb

este by som k nim pridal Zlatana.

Reagovat
vladino10

Zidan prišiel a všetko čoho sa počas dvoch sezón dotkol premenil na zlato.. Možno si trochu uletel a pomyslel si, že nepotrebuje žiadnu náhradu za Jamesa a Moratu, že to zvládne aj bez nich.. Túto sezónu možno trochu padne na hubu, v lete sa urobia nákupy a môže sa pokračovať v pohode ďalej si myslím.. Zatiaľ som toho názoru, že jeho vyhadzov by vás mohol mrzieť..

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

At stahne Ronaldo zpet na levou kridlo a muze treba mit dalsi LM obhajeny.

Cr7 je uplne utopeny na hrotu.

Isco a Marcelo na levem strane si navzajem prekazeji.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
misinho7

vyhrame tretikrat LM a bude pohodicka

Reagovat
Mateo16

Jedina trofej kde mame najvacsie sance

Reagovat
pantondavo

Lískni si jednu přes ty prsty co tohle napsaly prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Ideální výsledek.Zatim přes tu bídu co předvádí 10bodů na Real naprostá paráda.

Jinak CR už musí bejt úplně bez sebe-Paco 2,Ronaldo 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses autak

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vyhrajeme el clasico tak mame jeste porad realne sance na titul si myslim.

Reagovat
madridcan

Mame, je to v pohode

Reagovat
2miguel1

Barcelona uz celkovo strati max okolo 10 bodov ..plus minus par bodov, skor plus urcite

Reagovat
madridcan

Kludne aj s vcerajsim futbalom by som si na Camp Nou veril proti aktualnej Barcelone

Reagovat
2miguel1

Pod Valverdem nikdy nebudeme hrat pekny futbal, ono to naoko vyzera ako velmi slaby vykon, ale ten futbal je tak ucelny, ze porazit sucasnu Barcelonu bude asi najvacsi problem za poslednych 5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

"Porazit sucasnu Barcelonu bude asi najvacsi problem za poslednych 5 rokov" Aby tento "problém" nevyriešil rýchlo v stredu Juventus a cez víkend Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

To se letos nestane. Ucelny fotbal, ktery funguje a snad jediny Real z lonskeho roku muze tohle nuda porazit. Bohuzel letos Real je slaby, takze Barcelona prezije jak Juve tak i Valencia. 6 bodu.

Reagovat
ADM

Stačí, že si MAtS vyberie horší deň

Reagovat
vladino10

..alebo bublina ktorá časom praskne..

Reagovat
valloire

neporazitelná Barcelona ok

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně věříš, že v tomhle stavu můžete vyhrát? Já to vidím zase na debakl jako pravidelně zhruba každý 2 roky.

Reagovat
ADM

Podme si tu merať penisy s tými sračkami čo hráme.

Reagovat
misinho7

sak nic nehrate preboha na vasom mieste by som bol rad za tych 10 bodov ...my hrame len o trosku vacsiu sracku jak vy a hlavne nedavame sance a sme strasne neefektivni...

Reagovat
madridcan

2015 nic, nic, 2010

Tvoj ucitel matematiky bol asi Cetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Simeoneho maximální soustředění na úspěch, až neuvěřitelně dlouhou dobu zdárně přenášené na hráče a celý klub, se muselo začít pálit v sobě samém. Bylo by nelidské, kdyby bylo jeho mužstvo pořád takhle úspěšně zmechanizované. Očekávání jsou nesmyslná. Ta iluze musela pominout. Ždímal z toho mužstva víc než na co reálně má. Těžko říct, jestli se během té doby mohl pokusit pozměnit víc jeho tvář a přivést do něho kreativnější prvky nebo hráče. Nějakým způsobem se o to pokoušel, ale v podstatě nikdy neohroženě nevybočil ze své destrukční fundamentální vize. Zkoušet dominantní projev proti chvostu tabulky je sice logické, ale nikdy se neobjeví horizontální možnosti, když se proti favoritovi zase hraje beton. Určí to druhořadou identitu a hráče, které to přeci jen vyšvihne ke hvězdám, to dřív nebo později na svých otěžích neudrží. Přál jsem si Kokeho definitivní transformaci Kokeho na AM, aby se mohly vyvíjet jeho konstruktivní předpoklady na tuhle pozici. Ale jeho komplexnost nakonec vždy vyhrála. To byla podle mě jediná šance jak reálně přetvořit skrze charakter jádra mužstva celý tým. Pokud chtěl Simeone především ustálit nalezenou identitu, tak neměl moc na výběr. Jen si uvědomte jaké typy útočných hráčů mu dorostly jako jádro mužstva, i vzhledem k budoucnosti. Nikdo přirozeně kreativní. Já jsem si nějakou dobu zpátky nesměle přál, aby Simeone šel a přišel za něho Marcelino, který by byl podle mě adekvátní náhrada, ba možná pro konstruktivní vývoj hry nezbytná. Ale nemyslím si, že by dokázal změnit tvář, v kterou se to vyprofilovalo. Jeho prozatimní úspěch ve Valencii nepřeceňuju. Je to schopný systémový trenér, valencijský chaos mu udělal půl práce. Je to jako byste dali dítěti z ulice, které dřív mívalo stabilní domov, novou naději, kterou si samo uvědomí. Je to rychlé, ale charakter Valencie se teprve bude muset projevit, teprve bude muset obstát a ukázat, že je na přijetí úspěchu připraveno. Je to opačná pozice než v které se nachází Simeone. Hledat motivaci je vždy těžší než do ní vstoupit. Atlético si drtivou kritiku zaslouží, zvenčí i zevnitř, protože ty signály nejsou dobré, ale co mě mrzí je nenasytnost a podlomená víra, která je z té kritiky cítit. Při věcném ohlédnutí nakonec není úplně špatné po dvanácti kolech v lize ještě neprohrát. Teď to chce jen na tom stavět a ne mluvit o úpadku.

Reagovat
ADM

Jediný užívateľ, ktorý sa číta ešte ťažšie ako Yoda Medico

Reagovat
smazaný uživatel

Komu to říkáš? Obecnému virtuálnímu prostoru? Nebo celému časoprostoru? Nebo zdejším "kámošům", aby hodili bigrin? A mohli jste si tak dát virtuální high five? Nemáš kamarády. Máš jen společný zájem s dalšími egy. Tak buď trochu pokorný a važ si tématu.

Reagovat
ADM

Pozor, ja sa ti v žiadnom prípade neposmievam. Len konštatujem. Skôr ľudí ako ty obdivujem, lebo ja by som nikdy nedal dokopy toľko rozdielnych slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň

Reagovat
smazaný uživatel

To promiň nesměřuje na tvoje přiznání, to jsem o tobě tušil, ale na to, že jsem si tu protivnou reakci na tebe tak užil.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Rýmuješ zámerne, aby si svoj slovný prejav ešte povýšil a mňa tak ponížil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to už jsem dál neměl v plánu. Chtěl jsem už být jen upřímný.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze me mas rad taky.

Reagovat
Gazdo
Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to už víckrát, ale až teď mi došlo o jak závažném iracionálním pudu Laco mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečetl sem ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Takhle si tě pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle si ho budem pamatovat všichni i na smrtelné posteli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně hezké, cos řekla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Ja si myslim, ze Cholo uz je vyhoreny. Uz teraz by mu mali zacat stavat na Wanda Metropolitane sochu, dokazal vytiahnut problemami gniavene AdM zo suterenu na vyslnie a poslednych par rokov sa vas v CHL kazdy bal. Skoda tych 2 smolnych finale s Realom, co uz. Vyhodit ho nemozete, spravil pre vas vsetko, navyse v Lige je to celkom OK, sklamenie je hlavne v CHL. Najlepsie by bolo, keby uz teraz dal vediet, ze po sezone konci a berie si ako Pep rok pauzu na regeneraciu. A kludne by sa mohol vratit hned k vam, aj ked asi to bude predsa len ten Inter. Alebo hocitkto iny, ponuky budu prichadzat hufne zo vsetkych top lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta otázka Simeoneho odchodu je nabíledni už asi dva roky. Především po opakovaném neúspěchu ve finále LM se projevilo kolik to tažení horších předpokladů než kterými disponuje konkurence, Simeoneho stojí psychických sil. Jak vycucaný je po každém takovém vypětí a každé takové sezóně. Ani nedokážu popsat, že se to stalo zrovna mému oblíbenému Atléticu. Spíš než úspěchu si vážím právě tohohle, toho antického rozměru, který Simeone vrátil zpátky do fotbalového světa. Zdá se, že to končí příznačně a vzpoura lidí proti božsky nadaným bytostem (Realu, Bayernu, Barceloně) končí tragicky pod vrcholem ve ztrátě sil k opětovnému vzpřímení se proti předpokladům. Ale věcně to je trochu jinak. Transformace ve velkoklub se Atléticu nepodařila a důležité je teď přiznat si, že se nepodaří. To je alfa omega dalšího směřování, které nemůže být už velkolepé (už bylo) ale uvědomělé. Mám trochu obavu, že se to zřítí, že ten vrchol, kterého Atlético dosahovalo je líbezný jak zpěv Sirén a že bez něho nejde žít, ale Simeonemu věřím. Věřím i Kokemu a ose mužstva jako je Godín, Gabi, Juanfran, že si jsou tohohle nebezpečí vědomi a realitě budou vždy schopni odevzdat i při nedostatku sil důstojný a pečlivý výkon. A když to bude takto, nikdy to nespadne. Vždy to bude minimálně jak je to teď, těžkopádné, ale poctivé. Budu rád, když tihle zůstanou s klubem do konce svých kariér, tak bude udržitelné vědomí toho, že velikost je možná i proti předpokladům. Budu rád, když zůstane Torres. A budu rád, když bude ptáčkům, kteří přerostli klec Atlética (především Griezmann), dovoleno vyletět za novými výzvami. Bez zapšklosti. S poděkováním a popřáním zdaru. To samé bude čekat Simeoneho (Oblaka). Už to ale není jen o něm. Je to o Gabim, o Godínovi, o Juanfranovi. A o jejich nástupcích - o Kokem, o Saúlovi. Proto mě hrozně mrzí, když čtu že je Juanfran hrozný, že už na to nemá atd. Není to o tom, je to právě o tom, že se stalo Atlético jejich životem. A to nenahradí ani žádná kapitalisticko pozitivistická vize úspěchu. Tohle je jiný úspěch. Žitý úspěch a zodpovědnost. Tohle jsem si vždy přál vidět. Ne vycucnutí síly Juanfrana a pak jeho odhození jak prašivého psa. Tohle dělá bezuzdný kapitalismus viděný třeba v Anglii, neustále nahrazuje staré síly těmi novými a v tom se ztrácí vážnost člověka jako jedince. To samozřejmě neznamená, že by se tam měli držet do kulhavého stavu. Věřím, že sami poznají, kdy je čas odejít. A že se postupně zapracují do struktury Atlética. Momentálně je to totiž především o nich.

Reagovat
celeb

K tomu Juanfranovi - prave v poslednom derby mal vyborne hodnotenia. Spolahlivy dric, ktory neodflakne ziaden zapas (narozdiel napr. od Dani Alvesa).

Ku klubu - neviem ako ste na tom financne (aj ked urcite lepsie, nez pred 5-6 rokmi), ale ak ste sa uz dostatocne ozdravili a novy stadion to nepokazi, tak si tu uroven almost-top klubu mozte udrzat aj po Cholovom odchode. Za tie posledne roky ste sa velmi zviditelnili, (z dlhodobeho hladiska) mate stastie na vychovu kvalitnych hrotov, ktore viete dobre spenazit, to iste golmani. Min. Liga bude urcite Cholov uspech, aj tie 2 smolne finale LM. Skoda, ze ste sa nedohodli s CFC este v lete na prichode Diega. S nim by ste postupovali zo skupiny z 1. miesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to právě k Juanfranovi sedí i obecně, akorát si nejde nevšimnout, že jeho výkonnost má dlouhodobě už sestupnou tendenci. Stárne, už tu lajnu neovládne tak jako dva roky zpátky. Už minulou sezónu ho Filipe Luis na druhé straně naprosto zastínil. Někdy si Juanfrana nevšimneš za celý poločas. Na to především směřuje jeho kritika. Na jeho nevýraznost. Vrsaljko je každou chvíli polozraněný a tak je ta strana slabší než by hra Atlética potřebovala. V podstatě byl ten systém dlouho úspěšný právě kvůli světově hrajícím bekům Juanfranovi a Filipemu. Když jeden z nich vypadl, nebylo to ono (Siqueira Filipeho nenahradil, což se markantně ukázalo po Filipeho návratu, v sezóně po něm patřil mezi zřejmě mezi tři nejlepší hráče mužstva a podobně důležitý byl i následující minulou sezónu). Juanfrana měl zřejmě pomalu nahrazovat Vrsaljko, který má především fyzické předpoklady. Ale chybí mu Juanfranova taktická vyspělost. Na to bohužel Simeone často dá, na tom odstřelil třeba milovaného Olivera Torrese, z kterého chtěli mít všichni v Atléticu nového špílmachra a zachránce celého toho těžkopádného fotbalu. Bohužel působil při všech těch příležitostech strašně naivně. A takhle naivně působí i Vrsaljko, i když měl zápasy, kdy to dost drtil.. Diego Costa by stejně podobně jako Vitolo mohl hrát až na jaře. Takže to by nebylo administrativně umožněno. Samozřejmě tahle sankce vliv má, mužstvo potřebovalo okysličit, i když nejsem zastánce výrazného obměňování. Ale z psychologického hlediska to je důležité. Kdyby například mohl hrát Costa, Griezmann by se cítil víc ohrožen a nepochybně by se víc snažil. Jeho egu by to jen prospělo. No bohužel. Dluhy předpokládám, že ještě nějaké budou, ale finanční stabilita by měla být úplně někde jinde než před Simeonem. Nakročeno by tedy mělo být dobře. Ale tak ono se to vždycky může zvrtnout. Myslím si ale, že během téhle éry v klubu vznikly takové vazby, že špatně určitě nebude. Otázka je identifikace cílů. Podle mě by se teď mělo ideologicky pracovat s čímsi jako pokorou. Ambiciózní pokorou, jestli se to takhle dá vůbec říct.

Reagovat
celeb

celkovo mam pocit, akoby kvalita krajnych bekov bola asi najviac nedocenena fanusikmi/mediami v tejto dobe. My sme mali tim snov, ale kedze Dani Alves to v poslednych sezonach flakal (nevedel sa namotivovat na ligu - okrem top zapasov), tak sme stracali body a ta strana sa stala nasou slabinou. Potom prisli katastrofy typu Douglas, ci Vidal a ako-tak to zachranoval Sergi Roberto. Tuto sezonu sme si zalepili RB Semedom, totalne nespolahliveho Mascherana nahradil Umtiti a s jehou z najhorsich zaloh za posledne roky a najhorsim utokom sme v lige takmer suverejne prvi. To iste City - Sagna, Kolarov, Clichy hrali otrasne a hra City sa koncom jesene uplne rozpadla, neistota sa preniesla na stoperov aj brankara a dopadli ako dopadli. Pep vymenil komplet bekov a rozdiel je sakramentsky vidiet. To iste Real, ktory si po minule roky zaistil TOP bekov a Marcelo im (nielen) minuly rok rozhodoval zapasy.

Na ten vas ban som pozabudol. Nemali ste ho vsak mat spolu s Realom v rovnaky cas? Odvolali sa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ban by měl trvat do ledna 2018, včetně, pokud se nemýlím. Nakousl jsi podle mě naprosto zásadní téma současného úspěchu. Taky mám pocit, že jím jsou krajní beci. Nebo těžko říct, jestli jsou základnějšími stavebními kameny než silná středová osa mužstva, no kvalitní krajní beci jsou minimálně zásadně důležití pro ty nejvyšší ambice. Dominovat nebo mít šanci bez kvalitních krajních beků lze asi těžko, protože na nich v těch nejtěžších a nejzavřenějších zápasech nejvíc záleží. Mezi Barcelonou a Atléticem je to dost možná opačně. U Barcelony možná záleží na tom nakolik dobře si je bek schopen odvést defenzivní práci, protože před sebou míval Messiho nebo Neymara, u Atlética zas záleželo jakou nadstavbu přidá krajní hráč směrem do útoku. Třeba zrovna Juanfran byl jednu dobu v tomhle neskutečný. Filipe je trochu jiný, je aktivní po celý čas, ale Junfranova síla spočívala především v tom, že svoji stranu proti nejtěžším soupeřům skvěle zavřel a pak podnikl ve správnou chvíli smrtící útočný výpad. Takhle to udělal třeba 3 krát za poločas a byly z toho třeba 2 šance a 1 gól.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavní myšlenka je ta, že jediná šance Atlética v těch nejtěžších zápasech byla kolikrát právě jen přes tohle. Přes přečíslení beka. Hlavně v domácích zápasech to hodně často takhle vycházelo. Venku to bylo většinou horší, tam se čekalo na Kokeho kolmici nebo na to až se urve individuálně někdo z útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

To přečíslování soupeře přes beka je bezpochyby důležité i u Barcelony, když musí hrát do plných. Ale nemyslím si, že je to natolik důležité, když máš před sebou fenomenálního Messiho. Daleko víc to vyniklo si myslím za nároďák, kde takhle Alba kolikrát udělal zápas.

Reagovat
celeb

ja to skor beriem (v pripade Barcy) ako porovnanie oproti minulosti, kedy sme dostavali vela golov po nedoslednej hre praveho beka. Ani nie z toho, zeby sa nestihali vracat (vtedy ich ulohu preberal bud Busq alebo niekto iny - toto suvisi skor s organizaciou hry), ale najma z nepozornosti pri braneni, a hlavne z lahkovaznosti pri rozohravke, ked casto RB ako 2. - 3. hrac vzadu nahral loptu priamo na superovho utocnika, ktory mal pred sebou uz len stopera. Tym, ze mame spolahlivejsiu obranu, dostavame ovela (zatial to plati) menej golov. Nemusime dohanat skore, otvarat hru, mozme si dovolit hrat useky zapasu stiahnuti a cakat na protiutoky ... kedy sa zas vedia ocenit rychli technicki beci s dobrym centrom. Ako toto nie je zrovna rukopis Barcelony, skor CFC, ktorej k titulu pomohol rozhodujucimi golmi (a samozrejme aj celkovymi vykonmi) skvely Marcos Alonso.

BTW: co je s Gimenezom? Bojuje so Savicom o miesto v zaklade? Ostava u vas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, chvíli mi trvalo se přeorientovat z Atlética a představit si co obnáší hra beka v Barceloně. Jistota v rozhodování a na míči. Jsem na ten vzorec Atlética navyklý. Jo, co jsem měl právě možnost vidět tak mi Marcos Alonco připomíná Filipeho Luise, samozřejmě vzdáleně. Rozdíly jsou tam patrné. Filipe má daleko citlivější a jistější vedení míče. Taky bych řekl, že je celkově takticky vyzrálější. Alonso má zase úplně někde jinde kopací techniku. Oba někdy působí neohrabaně. Alonsa si v Barceloně představit nedokážu. Ale Filipeho Luise jo.. Gimenez / Savic, dost nešťastné téma. Co si pamatuju, tak Gimenez revoltuje už asi dva roky. Nevím, jestli to způsobil příchod Savice, určitě zčásti jo. Možná jen Josema neunesl náhlou slávu, protože v té jedné sezóně jak začal pravidelně hrát to vypadalo, že si ho Godin se Simeonem vypiplají k obrazu svému. Jenže se to nějak nedaří. Určitě ho chci vídávat místo Savice, ale skutečnost je taková, že mezi nimi momentálně znatelný rozdíl není. Oba dominují fyzicky, aby pak udělali nějakou poziční chybu. Ten zásadní problém bude ale Gimenezova psychika asi. Podle mě zatím nedokáže být podřízená osobnost. A kde se Savic přizpůsobí, tam on revoltuje. A tohle podle mě rozhoduje i u Simeoneho. Jeho odchodem se straší už dlouho. Nevím jak to má přesně se smlouvou. Tyhle důležité detaily mě nikdy moc nezajímaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavý je ten čtvrtý vzadu - Lucas Hernandez. Klidně se může stát, že nakonec bude po Godinovi přebírat štafetu právě on. Na stoperech je na tom Atlético prostě hodně dobře. Pokud se něco výrazně nepokazí klíčová tvář stopera budoucnosti by měla patřit "Atletovi".

Reagovat
smazaný uživatel

:) Na Umtitiho se ale tuhle sezónu těžko někdo chytá, co?

Reagovat
Jordi Alba

Umtiti hraje parádně, tak snad mu to vydrží, proti Valencii bude mít vedle sebe ani nechci vědět koho.

Reagovat
smazaný uživatel

saul niguez

Reagovat
smazaný uživatel

Není přirozeně kreativní. On hraje většinu času spíš fyzický fotbal, vlastně i ty jeho geniální okamžiky a góly vychází spíš z jeho fyzičnosti a přímočarosti. Proti zavřené obraně zpravidla nevymyslí nic. Třeba ve španělské jednadvacítce sice působil jako lídr zálohy, ale myšlenku tomu fotbalu stejně dával Ceballos. Thomas Partey je trochu jiný, ale taky to není hráč, který bude mívat 10 asistencí za sezónu. Ten potenciál je tam jenom v Kokem, který ale často hraje víc do defenzívy nebo do kraje než jako volný tvůrce hry. Tím měl být možná Oliver Torres. Koke hrával na AM, ale vždy jen epizodní část sezóny. Dokázal tam být skvělý, Torres nad ním jednu dobu explodoval jako za starých časů. Ale vždy ho zase bylo třeba hlavně vzadu, protože Simeone prostě vyznává víc defenzivní styl fotbalu než ofenzivní. A poslední, kdo stojí za zmínku v schopnosti kreativity je Correa, ale jeho hlavní znak to taky není, jako jím je spíš agilita a dribling.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Moc rád si čtu každý tůj příspěvek, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně Yanku. Jen škoda, že ti AC poslední roky nedává stejnou možnost rozplývat se jako mně Atlético.

Reagovat
Yanek

Moc bych si pral, aby se to zmenilo a porad deni sleduji detailne, tak jako vzdy. Bohuzel situace je uz dlouhodobe velmi neprehledna a klub se nachazi v regresu, cemuz nepomohly ani extra finance. Chybi osobností, duch toho tymu, kvuli kteremu jsem zacal AC fandit je pryc. Ze to tak pusobi na me, budiz, ale pro legendy typu Baresi, Maldini, Inzaghi, Kaka... to musi byt moc smutne sledovat. Rad vidim nadeji, pokud to jde, ale zatim to vse smeruje k tomu, ze Milan dopadne jako Liverpool - slavna historie, ale navrat v nedohlednu, fotbal se rychle meni...

Reagovat
smazaný uživatel

I se mi chce říct, že záleží především na těch lidech, kteří si z toho udělali svou životní svátost. Pro které je to jako modlitba, v které mají smysl slova jako naděje. Aniž bych chtěl být sentimentální, právě na těhle lidech mám pocit záleží. Vím, že to sleduješ, do Serie A chodím.

Reagovat
smazaný uživatel

nechám si to na později

Reagovat
Switchback

Ronaldo has 55 shots in La Liga this season, 1 goal. unlucky

Reagovat
ADM

Tak to už je slušné číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Vždyť nehrál špatně.

Reagovat
Switchback

píšu unlucky

Reagovat
smazaný uživatel

a tenhle tvůj proklamovaný věcný význam toho výrazu mě jako má obalamutit, žes to nemyslel ironicky jo? Sorry

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól mu to kazí.

Reagovat
celeb

Reagovat
madridcan

Strasidelne vacsinu z vas Cules jebe ten Ronaldo. Ze sa dorovna na vasho Nedotktnutelneho v GB. Ze ci chces, ci nie, si ju zasluzi za tento rok prave ten, ktory ma 55 shots in La Liga this season, 1 goal...a vlastne to je tak max vsetko, co ta moze tesit. A vies preco?

Lebo ked si sa odstahoval 3.6.2017 pri finale LM o poschodie nizsie(predpokladam, ze si byval predtym nad pivnicou, z ktorej si v case uspechu vysiel stastne ako Fritzl po oplodneni dcery), tak Messi jedol Lays na gauci pred telkou

Reagovat
10FKK

Nebreč pičo

Reagovat
Rssa

Nebuď ubuleny blbec a vrat se tak 5 let zpátky, kdy tvoje příspěvky měly nějakou hodnotu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně. Jeď dál.

Reagovat
alcantara

Ked uz, tak si ju zasluzi Paulinho.

Reagovat
valloire

....už přikvačili

Reagovat
smazaný uživatel

tvl jebe ti?

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Paloooooo ...

Reagovat
LAM

Pokuď jde o GB.Tak to bude teprve sranda.

CR letos v lize velmi podprůměrnej,v poháru Real vypadl velmi rychle a na Konfederačním poháru nezahrál taky nic.Takže mu to můžou dát max za pár zápasů v LM.

On se do těch šancí dostane,ale s proměňováním má dost velkej problém.On už samozřejmě není hráč kterej se dostává přes protihráče,tvoření hry nikdy nebyla jeho parketa a nějakej pressing taky není u něj věc která by ho zdobila.Když pak nedává ještě šance,tak tam je často zbytečně.

Dle mě by neměl bejt letos ani v TOP 3,ale má velký jméno a goly v LM což je z nějakýho důvodu poslední roky nejdůležitější věc v GB.

Reagovat
valloire

z nějakýho důvodu....přemejšlej o tom důvodu

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by se to změnit na golden match.

Reagovat
technecium

Zeptám se k našemu zápasu... Neviděl jsem ho, jen velkej sestřih. Leganés sice mělo hodně střel, ale přišlo mi, že se dostali max do 2 velkých příležitostí, kdežto my jsme byli daleko nebezpečnější. Je to zdání nebo to tak vyznělo i v kompletním zápase?

Reagovat
ADM

Boli to od Leganés skor také šance nešance, každopádne ich bolo pomerne dosť a my sme mali problém kontrolovať hru a celý zápas nám ich pressing a aktivita robili problém, boli vyrovnaným súperom.

Reagovat
celeb

ono to treba brat aj tak, ze zapasy po LM, ci repre pauze su vzdy nic moc a je tam vzdy vacsia sanca straty bodov. Uz len to, ze Luis dal 2 goly svedci o tom, ze to nebol typicky zapas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Leganés měli opravdu dost šancí, nebál bych se to nazvat naprosto vyrovnaným zápasem. To, že nedokázali dát gól je skoro zázrak (=MAtS). Hra naprosto šílená.

Reagovat
technecium

Koukám, že Atleti je pěkně zrakvili.. Tak aspoň ochutnávají Mourinhovo meducínu

Reagovat
Robbie

Asi takhle jestli Ronalda PSG bude chtít ať máte, ať k nám jde Neymar, potom Balea prodat zpátky do Anglie a koupit Icardiho,Dybalu nebo Belottiho

Reagovat
celeb

*Balotelliho

Reagovat
pantondavo

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodů je slušnejch ale ještě moc daleko do konce ligy, Barca bude taky ztrácet ale Real určitě taky, zvlášt když není ve 100% formě... La Liga zrovna nepatří mezi ligy kde se jen tak projebe 10 bodů. No uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipny jak neustale prehlizite Valiencii, ktera na vas muze teoreticky po pristim kole ztracet jen jeden bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Madridáci musí furt jen pindat na všechny příspěvky od Barcelonáků... Ale jo je to možný ale celkově s Valencií teda na titul moc nepočítám.

Reagovat
celeb

Vale ide uplne super. Osobne by mi to az tak ani nevadilo, ale nemyslim si, ze je to realne. Maju uzky kader a navyse Zaza ma ist pod noz s meniskusom. Mali zatial stastie, ze sa im vyhybali zranenia klucovych hracov. Z mojho pohladu je urcite ovela vacsia sanca, ze s nimi teraz prehrame, ako zeby mali vyhrat ligu. Tak ale uvidime, kazdopadne by lige pomohlo, ak by sa netopieri zaradili k B/R/A ako 4. adept v boji o titul (a hlavne vydrzali v 'big four' dalsie roky).

Reagovat
remeslnik

Nevěřím tomu, že příští se víkend změní číslo nula na kontě proher u Barcy na jedničku.

Reagovat
remeslnik

Protože se nedá věřit tomu, že Valencia projede celým ročníkem v nastoleném bodovém tempu. Zatím hrají dobře, jsou v laufu, ale stačí jeden dva nepodařené zápasy a kdoví, co to s nimi udělá. Bál bych se jich, pokud by takový bodový rozdíl byl tak po třicátém kole.

Reagovat
technecium

Jo jasný, může ztrácet bod, stejně jako jich může ztrácet 7.. Je to fotbal. Pro ligu je jedině dobře, že to není jen o dvou týmech jako dřív. Vyhrát může kdokoliv a o tom to je. Nefavorizuji ani nás, ani Vale.

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Valencii bych spíš zatím viděl jako loňskou Sevillu.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Phillipinho

Valencie ma bohuzel uzkej kadr. Zatim maji stesti, ze se jim vyhybaji zraneni. Kazdopadne TOP 4 letos daji.

Reagovat
madridcan

Valencia nenapadne to da na Leicester?

Reagovat
Raul=Real

Aj by sa mi to pacilo, ale myslim si, ze nakoniec bude aj tak rada za stvrty flek

Reagovat
smazaný uživatel

Ta paralela pokulhává na obě nohy, ale nepřekvapuje mě, že to takhle "nenápadně" zkoušíš zrovna ty.

Reagovat
madridcan

Tvoje nenapadne aktivnejsie prispievanie coraz viac pokulhava na obe nohy v sandaloch, skuli a je chabe, kedze z toho, co si sa smial Meremu si si zobral uplne vsetko. Ty tu nepoucuj, natiahni ponozky, utiahni sandal a necit potrebu reagovat zrazu na vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cisty zebrak madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je ďaleko slávnejší klub ako nejaký Leicester.

Reagovat
remeslnik

Na slávu ti každý se..e , to je minulost a ta je pro statistiky. Sláva ti body nepřinese.

Reagovat
celeb

jasne. Valencia ako novacik v La Lige ... w8

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia 6 bodů před Realem a o 10 vstřelených gólů víc! neuvěřitelné

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Black Jagir

Tři body z Espanyolu mají cenu zlata. V 1. poločase při nás stálo štěstí a hlavně podržel Neto (k jeho příchodu jsem byl hodně skeptickej, ale v důležitých situacích nás umí podržet). Hodně tomu chyběli Soler s Guedesem a vlastně i Zaza. Mina potvrdil, že je spíš žolík, než hráč na celej zápas, ale věřím, že se do toho taky dostane, když bude Zaza out. Špatných výkonů bylo vícero, hlavně ten Parejo byl do očí, zavzpomínal na minulé sezóny. Jemu, Murillovi a Minovi bude potřeba promluvit do duše. Lato taky nic moc, ale ten je ještě mladej. Příští týden to musíme Barce nandat! Na Mestallu se prostě pro body letos jezdit nebude

Reagovat
Inter Eterno Amore

Kondogbia dúfam bude pokračovať tak ako doteraz a už sa do Interu snáď nevráti ... ako som pozeral zostrihy tak prvých 5 šancí pre Espanyol a hlavne tá tyčka to bolo šťastie, ale super netopiere len tak ďalej

Reagovat
celeb

Ako verim, ze na Mestalle to bude uplne iny vykon. Nic v zlom, ale ak by ste pokracovali v tej holomajzne zo zapasu s Espanyolom, tak si body berieme aj po podobne matoznom vykone ako proti Leganes .

Kazdopadne cez tyzden hrame v Turine, takze vase sance stupaju. Ja by som bol maximalne spokojny s bodom s Mestally

Reagovat
X-bano-X

Neviem či to tu bolo ale Odegaard včera golazo

Reagovat
Ed_Hazard

som rád za tvoju poznámku. Taktiež bol vyhlásený za hráča kola v Eredivise a za víkendový zápas dsotal na whoscored známku 9,8/10

Reagovat
Majk91

podla viacerich zdrojov pride uz v januari de Ligt za 42M €. Podla mna trochu risk dat taku palku za 18 rocneho chlapca, Inigo Martinez by bol asi lepsi kauf.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Risk by to stoprocentně byl, ale šel bych do toho, ačkoliv ta cena vypadá docela šíleně no. Určitě bych to ale radši investoval do něj, než Iňiga přes klauzuli. Z de Ligta by mohl do budoucna vyrůst skvělý nástupce Piquého.

Reagovat
patas92

De Light, Torreira, Lozano

Reagovat
vilp

Torreira mi připomíná Verrattiho, výborný player.

Reagovat
patas92

Přijde mi pohyblivější, ale zas o něco horší technika. Jinak jsou si ale hodně podobní, no

Reagovat
Visca el barca

Teď si představte, že máme schopné vedení. V zimě vyháže Vidala, Gomése, Vermalena, Turana.. Už v zimě přijde Ozil s de Ligtem. V létě odchází Paco s Raketou a přichází Torreira s Griezmanem. A máme kádr jako hovado....

Reagovat
Visca el barca

A nic nereálného by to nebylo.....

Reagovat
Visca el barca

Mimo jiné, Vidal je nejslabší obránce co kdy za Barcu hrál, zlatý Oleguer.

Reagovat
alcantara

Chygrynskyi, Christanval? Tych bolo....

Reagovat
Visca el barca

Pravda nechal jsem se unést.

Reagovat
celeb

niekto asi zabudol na Douglasa.

Reagovat
alcantara

On nie je futbalista, to sa nerata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ten zariadil treble

Reagovat
alcantara

Pride Coutinho za 130 mega libier

Reagovat
Visca el barca

Také si to myslím.

Reagovat
Footballer

beztak jo naše schopné vedení/scauting totiž má pouze plán A a přes něj nejede vlak

Reagovat
Footballer

Tvůj plán se začíná vyplňovat... O Raketu už se začíná Juventus

Reagovat
Visca el barca

Výborně, ale to jsou dost dršgrešle. Radši bych ho střelil do Anglie

Reagovat
Footballer

I kdybychom dostali polovinu, kterou jsme za něj zaplatili... Hlavně pryč

Reagovat
Visca el barca

Tak to zas prrr. Ten šel k nám za 24. 40 se z něj vytřískat dá.

Reagovat
Footballer

Za 20 ne? Navíc bude mít příští rok 30, takže za 40 ti ho nikdo nevezme.

Reagovat
Visca el barca

Angláni jo

Reagovat
Baronne

Bože Ozila ne

Reagovat
celeb

Ako nespochybnujem jeho kvality, ale otrasnu stabilitu vykonov. Navyse je zda sa psychicky nestabilny, rychlo ho nieco vykolaji, znechuti a potom sa zas vezie v matoznych vykonoch... .

Nehladiac na to, ze presiel Realom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už loni byl skvělý, letos se navíc dostává mnohem víc i do zakončení. Verrattiho mi připomíná taky, už jsem o tom mluvil v létě, kdy měl naprosto směšnou klauzuli (tuším 12 mega). Verratti je geniálnější, ale Torreira zase disciplinovanější, agresivnější a podle mě bude lepší v budoucnu i povahově.

Reagovat
Hristo Stoichkov

de Ligt, Torreira, Özil, Malcom

Reagovat
alcantara

Kto to je? (ten posledny)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mladý Brazilec z Bordeaux, výborný driblink. Šikovný kompletní křídlo, dokáže hrát na obou stranách a zatím by mohl být dostupný.

Reagovat
alcantara

Takze lepsi Deulofeu.

Reagovat
vilp

Spíš inteligentnější Douglas Costa.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Footballer

Jako my si tady můžem povídat co chcem, ale ti blbci stejně přivedou předraženého Coutinha za 150 éček a bude hotovo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako jo no, ještě ti k tomu řeknou, jací to jsou skvělí obchodníci, když v létě byl za 200 (což si mimochodem taky vymysleli). Jeden Coutinho nás navíc stejně nespasí, s tím kádrem musíme zatočit o dost razantněji, pokud chceme hrát dominantní fotbal.

Reagovat
Visca el barca

Já sem spíš osobně dost zvědav s čím vyrukujeme tuto středu v Turíně ikdyž oni jsou letos ještě tragičtější než my

Reagovat
Footballer

Člověka to tak sere, když vidí, jaký je v tom týmu potenciál (zvláště dokud tam bude Messi), navíc finančních prostředků máme v současnosti dostatek a oni to tak promarní.

Reagovat
Visca el barca

protože se vyhrál treble a teď nejsou schopni odstřelit ty, co se na tom podíleli.(Rakitic). Plus nákupy alá Gomés atd, ale to jde za Luchem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně vůbec nefunguje skauting a jdeme jenom po velkých jménech. Za Luchem to jde zhruba stejně tak jako za Valverdem - evidentně nemají hlavní slovo. A hlavně si ujíždějí na těch jejich “psychical strength” nekopech.

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Když ono to je hodně tím, že od roku 2009 máme prakticky pořád výsledky. A proto si ti trenéři, ty hráče obhájí. To, že to letos není koukatelný je bohužel pravda. Minimálně s Dembelém se to změní aspoň trochu k lepšímu.

Reagovat
Footballer

Sleduješ ho v PSV?

Reagovat
patas92

Vůbec, jeho jsem jenom tak plácnul. Viděl jsem akorát kousek zápasu proti Belgii, kdy dal zrovna 2 góly

Reagovat
Footballer

Aha. Dívám se, že statistiky má víc než slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrat Valencie z přelomu století.. příští rok finale LM a prohraje na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby. Podobná situace jako pod Nunem. Akorát o něco nadějnější, protože Marcelino je větší osobnost a bude mít vliv i na klubovou strukturu.

Reagovat
popltak

Griezmaaaan Pěkně si vodí ty amatéry z Madridu v čele s tím principálem Cholem či jak se jmenuje ten trenérský genius.

Reagovat
vladis271

Ako sa zatiaľ javí Lobotka?

Reagovat
maxton

podla mna je tam najtechnickejsi hrac. obcas to vyzera ze si ani nema s kym prihrat. Na druhej strane par situacii uz vyriesil prilis zbrklo cize sa snazi rychlo zrychlovat hru a spoluhraci mu nechapu. Resp to mozno bude aj tym ze spoluhracov trva dvakrát dlhsie sa s loptou otocit ako Lobotkovi. Skoda ze hra viac vzadu a k lopte sa dostava malo. Celta nieje klub pre neho prilis.

Reagovat
janinho

snad sa mu budu vyhybat zranenia ale ak ano, tak si myslim ze pre toho chlapca je v spanielsku "sky is the limit". fakt nevidany zjav na nase pomery!

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar neskutečnej válec, vraždění neviňátek...Betis úplně nulovej, spíš minusovej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele