Anglická Premier League - souhrn 12. kola

19.11.2011, 15:42, aktualizováno 21.11.2011, 22:52
Komentáře a souhrny
Tottenham v pondělí porazil Villans, Liverpool v nedělním šlágru dokázal vyhrát na půdě Chelsea. Manchester City včera pokračoval ve spanilé jízdě, poradil si i s dosud neporaženým Newcastlem. I nadále se Citizens snaží stíhat městský rival United, Robin van Persie znovu vystřelil Arsenalu výhru, Everton si doma poradil s Wolverhamptonem. Ve Wiganu a Sunderlandu se hrálo nerozhodně.

Tottenham Hotspur - Aston Villa 2:0

21.11.2011 21:00

Góly: 14. Emmanuel Adebayor, 40. Emmanuel Adebayor

Naposledy před dlouhými 80 lety Aston Villa 21. listopadu oslavila vítězství. A letos, na devátý pokus, byla od prolomení této černé série na hony vzdálena. Po mdlém výkonu na White Hart Lane podlehla domácímu Tottenhamu, jenž utkání kontroloval od začátku do konce a nakonec zásluhou dvou tref Adebayora zvítězil 2:0.

Na pravém kraji dva beci, Hutton v záloze a pod ním Cuellar, na levém křídle Heskey, Agbonlahor tam, kde se mu zrovna zachtělo. Bent zkrátka někde před nimi. Aston Villa nastoupila "od pasu nahoru" ve velmi neuspořádaném něčem, což bylo znát jak směrem dozadu, tak dopředu. Výsledkem Heskeyho dosazení na kraj se stala zbraň pro Tottenham v podobě neustálého přečíslování Warnocka; na druhé straně ani dva defenzivní hráči nezvládali eliminovat sílu Garetha Balea. V ofenzívě zase Villans těžili maximálně z chyb soupeře, a ani to se jim příliš nedařilo. Jenom po rychlém Agbonlahorově vysunutí Heskeyho se k útočníkovu centru málem dostal Bent. To bylo do poločasu a vlastně i celého utkání všechno.

Zato Spurs hýřili sebevědomím. Vycházely jim snad všechny balony na delší vzdálenost, jejich neustálé protáčení pozic fungovalo a pomohlo i Modrićovo držení se zpátky. Chorvatský šikula se hlavně soustředil na precizní startování křídel, odkud se také Tottenham prosazoval nejčastěji. Po jednom centru Lennona Adebayor z dobré pozice netrefil, a tak se hlavního slova ujal rohový praporek a u něj přilepený Van der Vaart. Po jeho prvním centru zajímavě pálil Kaboul, jeho volej ale ještě odklonil pryč jeden z protivníků. Následná standardka už nicméně dopadla: Bale se netrefil ideálně, Adebayor ale pohotově zareagoval jakýmsi hybridem nůžek a otevřel skóre.

Svůj druhý gól už potom exkanonýr skutečně vstřelil po centru ze strany, a ze hry. Zleva posílal míč do vápna Bale, Collins před Givenem minul, což irský brankář logicky nečekal, a po jeho takřka nijakém zákroku mohl zblízka tožský forvard hladce doklepávat balon do sítě. Ještě před tím přitom zajímavě pálil Van der Vaart. Byl to zkrátka poločas beze sporu patřící domácímu mužstvu.

Od listopadu 2009, kdy Defoe pěti góly sestřelil Wigan, se žádnému Kohoutovi nepovedlo docílit hattricku. A dnes se toto prokletí jenom potvrzovalo. Dvougólový Adebayor šel v jednu chvíli po vysunutí Modrićem dokonce sám na Givena, kvůli vidině hattricku ke všemu ignoroval Balea, který by dával do prázdné - a přesto vypálil vedle. Příště jej pro změnu Bale po svém úžasném průniku vyzval k zakroucení míče na zadní tyč; ani tehdy ale balon nedoputoval do kýženého prostoru. A do třetice Adebayor nedokázal propasírovat mičudu do sítě, když se zorientoval v závaru uvnitř pokutového území a z pár decimetrů napálil hbité rukavice Shaye Givena.

Mezitím se Aston Villa čím dál víc uzavírala do sebe; místo aby stupňovala tlak, byla čím dál víc bezzubá. Prakticky celou závěrečnou půl hodinu si jen Spurs podávali balon mezi zoufale běhajícími soky, hladce kontrolovali průběh zápasu a McLeish ještě mohl děkovat bohu, že si Ekottovu přihrávku nesrazil do vlastní brány Dunne.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 1:2

20.11.2011 17:00

Góly: 55. Daniel Sturridge - 33. Maxi Rodríguez, 87. Glen Johnson

Vypadalo, že dnešní šlágr kola nebude mít vítěze, ale pak Stamford Bridge šest minut před koncem utkání rozesmutněl Glen Johnson, který zařídil tři body pro Liverpool. Chelsea se tak dostává do velice svízelné situace, André Villas-Boas nedokázal po Manchesteru United a Arsenalu bodovat ani proti Reds.

Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním hru ovládal Liverpool, domácím se naopak vůbec nedařilo. Nepřesnosti v rozehrávce a mezery v obraně dávaly hostům naději, jenže ani Reds nebyli zpočátku příliš nebezpeční.

Navíc příliš nechybělo a ve 22. minutě je mohl dokonale zaskočit Drogba. Po jeho střele z trestného kopu nejeden fanoušek slavil gól, jenže vzápětí se ukázalo, že domácí útočník parádní ranou rozvlnil jen boční síť. Chybělo pár decimetrů.

Ve 33. minutě vymyslel obrovskou hrubku John Obi Mikel, kterému nakrátko přihrál Čech. Nigerijec pod tlakem kapituloval, o míč ho obral Adam, přihrál Bellamymu, ten si narazil se Suárezem a ještě výtečně našel Maxiho Rodrigueze, pro kterého již bylo snadné zakončovat. Liverpool byl ve vedení.

Během přestávky měl André Villas-Boas svým svěřencům určitě co říci. Navíc okamžitě stáhl Mikela a do ringu vyslal Daniela Sturridgeho. Do druhého dějství vlétli borci v modrém jako vyměnění, obraz hry se zcela změnil. Chelsea útočila a Liverpool hrál hodně zezadu.

Tah se Sturridgem se vyplatil, protože už po deseti minutách na hřišti se tento anglický štírek zapsal do střelecké listiny. Malouda poslal před skvělý přízemní centr a Sturridge překonal bezmocného Reinu. V tu chvíli byli domácí na konci a už po dvou minutách mohli skóre zcela otočit. Jenže Luizovi hlavičku po standardní situace výborně vytáhl Reina.

Hra se poté trochu zklidnila, Chelsea nicméně nadále prahla po další brance, což se o Liverpoolu příliš říci nedalo. V 70. minutě to zkoušel akrobaticky Florent Malouda a je pravdou, že jeho zakončení příliš nechybělo, aby bylo úspěšné. Malouda byl v dobré příležitosti ještě jednou o pár minut později, ale volej mu vůbec nevyšel.

Jenže co se nestalo, závěr Chelsea absolutně nevyšel. Nejprve po výpadku obrany zahrozil Kuyt, který naštěstí pro domácí ve slibné pozici netrefil branku, ale v 88. minutě už trest přišel. Na pravé straně nechal Ashley Cole úplně volného Glena Johnsona, jehož našel výstavním pasem Adam, a bývalý obránce Blues se pak zachoval jako ostřílený křídelník, prošel až do vápna a přesnou ranou rozjásal fanoušky v červeném.

Na tuto branku už Chelsea, s Torresem a Meirelesem na hřišti, zareagovat nedokázala a připisuje si další porážku. André Villas-Boas má o čem přemýšlet. Kenny Dalglish naopak může být spokojen, i dnes potvrdil, že na Chelsea to jako manažer umí. Během své kariéry s ní prohrál jen jedinkrát.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester United 0:1

19.11.2011 18:30

Góly: 11. Javier Hernández

To bylo trápení! Třikrát 1:0; na takové výsledky jsme z letoška u United doopravdy nebyli zvyklí. Nicméně udály se. Tentokrát obhájci titulu těsně podlehlo statečné Swansea, které tím pádem na Liberty Stadium inkasovalo "již" dvakrát. Ďáblové se udrželi v doteď platném kontaktu s ManCity.

Manchester United by možná leckdy mohl fotbal vyučovat, k takové profesuře jako dnes by se přesto uchylovat neměl. Bez Cleverleyho živosti a naopak s dodanými zkušenostmi Giggse se na Liberty Stadium hrálo převážně vestoje, na půl plynu, lehkovážně v přihrávkách. United zkrátka hráli jenom to, co zrovna museli, nic víc. A že to od počátku měli ulehčené; Rangel totiž v 10. minutě až příliš otálel s rozehrávkou, pak jen trefil nohu Giggse a jeho přihrávku už jen pod tlakem Hernandéz usměrnil do sítě. Tím se Red Devils dostali do vedení a dál už do přestávky prakticky nic nepředvedli.

Soupeř veskrze stejně tak, maximálně pár pozičních chyb, které United nedokázali nijak využít. Jedna velká šance na vyrovnání by se přesto našla, a jaká! Chvíli po změně skóre se ve vápně dostal náhodou míč k Sinclairovi, na něhož už zívala kompletně odkrytá svatyně; jemu se však balon zamotal mezi nohami, takže nakonec vystřelil tak akorát za sebe.

Slavný Fergusonův fén, který v šatně dle mého názoru určitě nezůstal na ocet, v druhém dějství fungoval jenom krátce. United do něj vstoupili uvědoměleji, jenže to zúročili akorát akcí Rooneyho s Hernandézem, kterou zhatil mizerný první dotyk s balonem druhého jmenovaného. Jinak to bylo Swansea, kdo většinu této části tahal za delší konec provazu. Leckdy dokonce Velšané měli United pod zámkem a bombardovali je ostrými centry. Přesto mnoha příležitostmi Swans nezaujali; proti Sinclairovi de Gea musel tahat z rukávu jen průměrný zákrok a při závaru v 73. minutě mu zase svými bloky pomohli spoluhráči.

Z pohledu MU se alespoň věci daly do pořádku k úplnému konci zápasu. Tehdy Jonesův projektil lízal tyč a Nani z levé strany divže nedokroutil míč ke vzdálenější tyči. Co ale bylo pro United ze všeho nejdůležitější: neinkasovalo se, už potřetí v řadě, a to mimo jiné znamená i další cenné, leč vydřené vítězství.

Více informací k zápasu

Everton FC - Wolverhampton Wanderers 2:1

19.11.2011 16:00

Góly: 44. Phil Jagielka, 83. Leighton Baines (pen.) - 37. Stephen Hunt (pen.)

Trápení Evertonu je u konce. Karamelky dokázaly po delší době znovu naplno bodovat a výhrou nad Wolverhamptonem se posunují do klidnějších vod. Důležité tři body pro Toffees vybojovaly jako se již stává tradicí obránci, konkrétně Jagielka s Bainesem.

Toffees začali hodně aktivně, již v páté minutě centroval do pokutového území Hibbert, odražený míč se poté vrátil na hranici vápna k Drenthemu, ten z velkého úhlu vypálil, na pozorného Hennesseyho si ovšem nepřišel. To však bylo z obou stran na dlouhou dobu všechno. I nadále sice pokračoval tlak domácího celku, tomu se ale dařilo prorazit obranný val Wolves spíše jen výjimečně. A když se k tomu přidala téměř neškodná ofenziva Vlků, tak utkání upadlo do šedého průměru.

To se začalo měnit až po půlhodině hry. Otevřít skóre mohl Osman, jeho dělovku si ale Hennessey pohlídal, stejně dopadl na opačné straně pokus Milijaše. Jedinečnou možnost pak hosté dostali ve 36. minutě. Fellaini ve vápně srazil k zemi Edwardse a sudí Moos nařídil pokutový kop. K němu se postavil Hunt a parádní dělovkou pod břevno poslal svůj tým do vedení - 0:1. Radost Wolves ovšem neměla dlouhého trvání. Těsně před odchodem do šaten rozehrál zdánlivě nevinnou standardku Baines, na centr si naběhl jeho obranný kolega Jagielka a přesnou hlavičkou srovnal krok - 1:1.

Kdo si myslel, že zajímavý fotbal z konce prvního dějství bude pokračovat i po přestávce, tak se hluboce mýlil. K vidění byl opět spíše boj než fotbal, a tak není divu, že nejzajímavější situací byl pro diváky na dlouhou dobu střet Cahilla se Stearmanem, po kterém byl hostující bek nejprve ošetřován, aby pak o chvíli později své místo přepustil Elokobimu. A byl to právě kamerunský obránce, kdo se nechal v 69. minutě obelstít Colemanem, ten následně našel Sahu, jenž balón ještě posunul lépe postavenému Cahillovi, australskému šikulovi se ovšem vrhli do rány Hennessey s Berrou, a tak z celé akce nic nebylo.

A hned vzápětí téměř totožná situace. Do pokutového území pronikl Drenthe, z úhlu okamžitě pálil, Hennessey jeho pokus vyrazil pouze k Osmanovi, ten ale napálil pouze jednoho z obránců. A když už to vypadalo, že se oba celky rozejdou bezbrankovou remízou, tak Velliose ve vápně fauloval Ward a sudí Moss bez váhání nařídil penaltu i na druhé straně. Odpovědnost na sebe vzal Baines a střelou do protipohybu překonal Hennesseyho - 2:1. V nastaveném čase mohl připravit Karamelky o cenné tři body O'Hara, jeho střele z volného přímého kopu ale přece jen něco scházelo, a tak se již na výhře EFC nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Manchester City - Newcastle United 3:1

19.11.2011 16:00

Góly: 41. Mario Balotelli (pen.), 44. Micah Richards, 72. Sergio Agüero (pen.) - 89. Dan Gosling

V anglické Premier League už působí jen jediný neporazitelný klub. Manchester City s přehledem sobě vlastním vyprovodil z Etihad Stadium i jiný doposud nepokořitelný celek z Newcastlu. Pardewova parta inkasovala hned dvakrát z penalty, korekce výsledku se dočkala až v samotném závěru.

Tak dlouhý interval oťukávání plného "bezpečných" či nenápaditých akcí se asi čekat mohl; přesto zklamal. Manchester City nastoupil bez Davida Silvy, který po několika hodinách strávených v letadle cestou do Kostariky dostal od Manciniho 70minutové volno, a jeho absence byla možná až příliš znát. Milner s Nasrim se sice snažili, ale nešlo to. Zejména Agüero, jenž měl Španělovu roli zastávat asi ze všeho nejčastěji, byl dosti nevýrazný. Výsledkem domácího snažení proto byly tak akorát dvě šance vtěsnané do první půlhodiny. Nejprve se obratně otočil Agüero a z hranice šestnáctky těsně přestřelil, pak se Krul vytáhl s reflexivním zákrokem proti Balotelliho dominantní hlavičce po Milnerově centru.

Jestliže ofenzivní výpady ManCity nedávaly zpravidla příliš smyslu, ty Newcastlu nesnesly měřítka už vůbec. Straky se za půlku dostávaly vskutku sporadicky; celých 45 minut si koneckonců vystačily s jedinou chytrou kombinací a nadějnou koncovkou Demby Ba po přenechání od Ben Arfy. Hart byl nicméně na zemi včas.

A tak ve finále dvoubrankové poločasové vedení Citizens nebylo zcela nezasloužené, vzhledem k neaktivitě soupeře, leč šlo o údery nahodilé a vždy z půlky zaviněné váháním jednoho nešťastníka - Ryana Taylora. Jinak skvělý levý bek nejprve zahrál v pokutovém území rukou nejviditelněji, jak to jen šlo, takže sudího Foye donutil k zapískání penalty a Balotellimu dovolil s přehledem otevřít skóre. Vzápětí pro změnu Nasriho nepřesný pas tak maximálně zastavil a zpracoval pro přibíhajícího Richardse, jenž levačkou z pozice obránce zdvojnásobil vedení domácích.

Do druhého dějství vstoupil přeci jen smělejší Newcastle. Vypracoval si pár rohů (po jednom z nich zajímavě pálil Coloccini), Ben Arfa využil hrubky Kompanyho k nastřelení paty pravé tyče a v neposlední řadě se také eliminovat útočnou sílu protivníka dařilo Magpies lépe než před přestávkou. Sen o nějakém bodování se však stejně zhroutil docela slušnou dobu před závěrečným hvizdem. V 71. minutě si totiž při stíhání Richardse počínal poněkud neobratně Ben Arfa, škobrtl soupeři o nohy a z následné penalty se tentokrát nemýlil Agüero, když zacílil do stejného místa jako dříve Balotelli.

V tu chvíli už po place pobíhal místo italského bouřliváka Silva, brzy přišel Johnson za Agüera, a tak bylo jasné, na co se budou chtít Citizens v samotném závěru soustředit. Bez klasického hrotového útočníka hlavně držet míč na kopačkách a nepřipustit nějaké drama. To se Manciniho svěřencům také dařilo. Až na jednu rozpačitou gólovou akci Strak, kterou dorážkou do prázdné klece zakončil Gosling, se už hosté na nic nezmohli. City tak bez větších problémů připravilo Newcastle o ligovou neporazitelnost. V téhle disciplíně už závodí zcela samo.

Více informací k zápasu

Stoke City - Queens Park Rangers 2:3

19.11.2011 16:00

Góly: 8. Jonathan Walters, 64. Ryan Shawcross - 22. Heidar Helguson, 44. Luke Young, 54. Heidar Helguson

Tradičně se nedaří po evropském intermezzu, a teď ani to reprezentační Pulisovým svěřencům očividně dvakrát neprospělo. Potters na debakl od Boltonu navázali další porážkou, tentokrát padli na domácí půdě se sousedem v tabulce. QPR takto skáče do první poloviny tabulky, odkud ho večer může dostat leda Swansea.

Stoke přitom úvod podchytil přímo ukázkově. Začal velmi aktivně a již v osmé minutě dokonce mohl oslavovat gól. To když Crouch nasměroval míč do cesty Walterse, jenž využil pozičního pochybení Ferdinanda, aby s chirurgickou precizností zavěsil. A brzy to mohlo být klidně i 2:0, kdyby se Kenny nevytáhl s perfektním zákrokem proti střele Crouch. Místo toho se tedy Potters raději kolem 20. minuty dostali pod mírný tlak, z něhož vzešla vyrovnávací trefa. Trpělivá mezihra QPR vyústila v centr Traorého, který odhlavičkoval do sítě v úvodu ošetřovaný Helguson.

Po téhle nešťastné události se Potters za vydatné podpory fanoušků rozeběhli za další brankou, standardky jim však v jejím dosahování tentokrát dlouho nepomáhaly. Naopak těsně před pauzou se balon od Wright-Phillipse stěhoval přes Mackieho až k zadákovi Youngovi, jenž zblízka překonal Sorensena i podruhé. Stoke zkrátka protentokrát nevládl svému pokutovému území, což se mu definitivně vymstilo ještě v 54. minutě. Tehdy opět přiletěl centr z levé strany - tentokrát od Bartona - a Helguson svou druhou, téměř totožnou brankou zajistil QPR pohodlný náskok.

Ten už Londýňané ustrážili; a to i bez pomoci další Helgusonovy trefy, kterou rozhodčí Islanďanovi odepřeli vinou ofsajdového postavení. Místo toho se ještě Rangers mírně klepali, když Stoku v 64. minutě konečně vyšla standardka: po přiťuknutí Crouche snížil Shawcross. Ovšem to bylo ze strany Potters téměř vše. Jedinou další za zmínku stojící situaci v pokutovém území QPR, během níž se pod nátlakem Bartona skácel Huth, totiž rozsoudil rozhodčí ve prospěch hostí.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Fulham FC 0:0

19.11.2011 16:00

Góly: -

Sunderland měl před utkáním s Fulhamem naprosto stejnou bilanci, na tom se ani po vzájemném utkání nic nezmění, oba soupeři se rozešli bez branek. Blíže ke třem bodům měli přece jen domácí, ale při těch největších příležitostech se jim do cesty postavila branková konstrukce.

Oba celky potřebují nutně každý bod, byli to ale domácí, kdo měl v úvodu jasnou převahu. První velká šance Mckems přišla v deváté minutě. Rohový kop sice obrana FFC odvrátila, po následném centru se ovšem dostal k hlavičce Richardson, jeho pokus ale zastavilo břevno Schwarzerovi svatyně. Australský brankář musel i vzápětí, při nebezpečném průniku Colbacka. Mladý středopolař byl i nadále při chuti, povedeným dalekonosným pokusem z ničeho nic napálil pravou tyč hostující svatyně.

To se již ukázalo pro Fulham jako dostatečné varování. V dalším průběhu ale domácí z nastoleného trendu poněkud ubrali, výsledkem tak byl delší časový úsek bez nějaké zajímavé akce, oba celky hrály především od vápna k vápnu. To se změnilo až s koncem prvního poločasu, kdy se do tlaku začali dostávat naopak Londýňané. Vše odstartoval rychlý protiútok, při kterém nedosáhl na balón Baird. O pár minutek později však mohl po rohu otevřít skóre Etuhu, jeho hlavičku ale na brankové čáře zastavil jeden z obránců.

Ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran. Cottagers hráli hodně trpělivě a málem se jim tato taktika vyplatila v 51. minutě. Zamora místo střely překvapivě posunul na Bairda, ten neváhal a povedenou ranou Westwooda pořádně prověřil. Poté se hra znovu dostala do té nudnější fáze, kdy ani jeden tým nechtěl diktovat tempo hry. Po hodině hry pak přišla nečekaná možnost domácích, po rohovém kopu Bardsleyho se do souboje se Schwarzerem pustil nebojácně Sessegnon, ten sice míč vybojoval, přesně zacílit se mu již ale nepodařilo.

Závěr utkání se proměnil na dobývání branky Fulhamu, všechny pokusy svěřenců Steva Bruce ovšem končili nezdarem, a tak se ke slovu přihlásili opět Cottagers. Na hranici penalty se k balónu protlačil Dempsey, jeho ráně ovšem něco málo chybělo. Nakonec se mohlo pro domácí ještě vše v dobré obrátit, volný přímý kop rozehrával Sessegnon, jeho zakroucený balón si ale Schwarzer pohlídal a udržel tak pro svůj celek alespoň bod.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Bolton Wanderers 2:1

19.11.2011 16:00

Góly: 16. Jerome Thomas, 56. Shane Long - 21. Ivan Klasnić (pen.)

Jedna vlaštovka jaro nedělá, a podzim už vůbec ne. O tom se nyní přesvědčil Bolton, jemuž po demolici Stoku přichystalo na The Hawthorns vystřízlivění domácí WBA. Trotters krom celkově mizerné formy v tomto ročníku potvrdili i vlastní neschopnost dlouhodobě vozit z West Bromwiche body.

Roy Hodgson v pozápasovém rozhovoru uvedl, že šlo o jednostranné utkání. To však rozhodně neznamená, že by Bolton neměl šance. Spíš naopak - živý úvod zpočátku provázely hlavně příležitosti hostujícího týmu. Eaglesův ambiciózní volej si to namířil mimo a Cahillovu hlavičku z čáry odbíjel Mulumbu. Na druhé straně to byl hlavně neustále vířící Thomas, kdo po křídlech pravidelně zaměstnával obranu soupeře, takže nebylo moc velkým překvapením, když právě on otevřel skóre zápasu. Gerova přihrávka protrhla ofsajdovou past a 28letý ofenzivní univerzál si již věděl rady.

Jenže odchovanec Arsenalu hodlal svou práci vyvážit na obě strany, tudíž ve 20. minutě podtrhl ve vlastní šestnáctce jiného exgunnera Muambu a dovolil tak Klasnićovi vyrovnat z penaltového puntíku. Oba týmy záhy měly možnost pro sebe ještě před přestávkou ukořistit vedení; jenže Davies svůj průnik nezakončil a Gera hlavičkoval jen do Jaaskelainena.

Do druhé půle WBA vstoupilo s jasnou vizí: zatlačit soupeře a co nejrychleji vstřelit gól. A tento cíl se mu také povedlo splnit. Na začátku gólové akce stál aktivní Thomas, Shorey centroval a Shane Long potom akorát měsíc od ošklivě vypadajícího zranění kolene znovu poslal Baggies do vedení. Na to už Trotters nezareagovali. Nepomohly mu k tomu ani příchody N’Goga či Petrova, West Brom zbytek zápasu bez potíží kontroloval.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Blackburn Rovers 3:3

19.11.2011 16:00

Góly: 7. Jordi Gómez, 31. Gary Caldwell, 88. Albert Crusat - 2. Yakubu Aiyegbeni, 59. Junior Hoilett, 90+8. Yakubu Aiyegbeni (pen.)

V souboji dvou posledních celků byl k vidění nečekaně ofenzivní fotbal. Blíže ke kýženým třem bodům měli přece jen domácí, kteří hráli téměř celý druhý poločas v početní převaze, v nastaveném čase ale o cennou výhru přišli. Latics tak zůstávají o bod za svým dnešním soupeřem na poslední příčce.

Na DW Stadium se začalo pěkně zostra. Hned ve druhé minutě našel N'Zonzi nabíhajícího Yakubua, a ten otevřel skóre - 0:1. Neuběhlo však ani pět minut a začínalo se opět od nuly. Z dálky se do míče opřel Gómez a parádní ranou překonal Robinsona - 1:1. Ofenzivní fotbal z obou stran byl k vidění i nadále. Volný přímý kop rozehrál tradiční exekutor Pedersen, povedenou ránu ale zastavila branková konstrukce domácí svatyně.

Byli to ovšem Latics, kdo začal získávat postupem času navrch. Netrvalo dlouho a domácí se přece jen ujali vedení. Po rohovém kopu Sammona se k míči dostal Caldwell a pohotovou hlavičkou napnul síť za Robinsonem podruhé - 2:1. A pro Wigan mohlo být ještě lépe. Sammon se tlačil do pokutového území, místo střely ještě míč posunul lépe postavenému Mosesovi, ten ovšem v ideální pozici branku přestřelil.

Po obrátce se ani hosté nestačili vzpamatovat a už museli jít do deseti. Dunn předvedl další zbytečný zákrok a po druhé žluté kartě musel hřiště opustit. Místo toho, aby se však domácí do soupeře zakousli a pokusili se utkání rozhodnout, tak nečekaně udeřilo na druhé straně. Yakubu přesně našel ve vápně Hoiletta, a ten hlavou srovnal na 2:2. Inkasovaná branka Wigan evidentně srazila do kolen, další branku mohl přidat sám Yakubu, v tísni ovšem již nedokázal zakončit.

Naději mohl dát fanouškům Rodallega, jenž tečoval ránu Jonese, ovšem ke smůle Latics pouze do místa, kde byl připraven Robinson. Kýžené vedoucí branky ale Wigan nakonec přece jen dosáhl. Psala se 87. minuta, Diamé zpracoval balón pro Crusata, jenž pohotovou střelou k tyči přesně zakončil - 3:2. Radost však domácím dlouho nevydržela. V nastaveném čase vyběhl spoluhráčům pomoct i Robinson, který byl paradoxně faulován Jonesem a sudí Marriner nařídil pokutový kop. K němu se postavil Yakubu a svou druhou brankou srovnal na konečných 3:3.

Více informací k zápasu

Norwich City - Arsenal FC 1:2

19.11.2011 13:45

Góly: 16. Steve Morison - 27. Robin van Persie, 59. Robin van Persie

Wengerův apel na šetření Robina Van Persieho v druhém přátelském zápasu Nizozemska se dnes ukázal být dokonalým krokem. Odpočatý útočník dvěma brankami obrátil vývoj zápasu v Norwichi a teď už jen Henry se Shearerem zvládli v dějinách Premier League za jeden kalendářní rok rozvlnit síť vícekrát...

Jednou asi na Arsenal střelecká nemohoucnost musela dolehnout, že ale v takovém měřítku jako v úvodně půlhodině prvního dějství...Kanonýři v tomto úseku představovali děsivého sedmihlavého draka, který terorizuje soupeřovo království. Nejaktivnější krk měl přitom Theo Walcott, kterému se ale stejně jako kolegům Gervinhovi a Van Persiemu dohromady třikrát postavil do cesty nebojsa Russell Martin, když právě tolikrát odpaloval míč z brankové čáry. Jednou dokonce heroicky, zkroucen v letu, divže se vyhnul vlastnímu gólu. A letos nesmírně spolehlivý stoper musel ofenzivní výpady protivníka utínat ještě několikrát, aby před přestávkou nakonec nepochodil jen jednou.

To už ale Arsenal reagoval na zásah domácího mužstva, jenž přišel doopravdy jako blesk z čistého nebe. Dlouhý míč za obranu si nějaký čas úspěšně kryl tělem Mertesacker, pak se nad něj ovšem divně shrbil, nechal se čistě odstavit Morisonem a dravý útočník vzápětí už zkušeně propálil Szczesného. Naštěstí pro rozhazovačné Gunners se nicméně do deseti minut konečně chytil Van Persie. Ten už předtím stihl zahodit tři slušné příležitosti, Walcottovu pozemní přihrávku napříč pokutovým územím ale patičkou do odkryté sítě zametl. Nizozemský forvard se takto stal teprve pátým fotbalistou, kterému se v historii Premier League povedlo za jeden kalendářní rok nasázet 30 a více branek.

Po 15minutém oddychu se favorit dostával do varu o něco pomaleji, pak to ale stálo za to. Nejprve dodržel tradici Gervinho a po oběhnutí brankáře jen nepochopitelně nastřelil jeho bezmocně natažené ruce. Jenže po hodině hry to už bylo o něčem jiném. Song si po ztrátě dosud bezchybného Martina mohl vybrat, zda nahraje Gervinhovi či Van Persiemu; a nepřebral. Balon předal holandskému snajprovi, jenž i slabší pravačkou vykouzlil jemný oblouček, který přeletěl přes rameno Ruddyho a umožnil Van Persiemu dodržet nedávný průměr dvou branek na jeden zápas (10 gólů v minulých pěti).

Zbylá půlhodina se už vesměs odehrávala pod taktovkou vedoucího mužstva. Canaries se museli spokojit jen s krátkými periodami, kdy měli navrch. V úplném závěru potom dokonce hosté působili, jak kdyby měli balon uvázaný na provázku; jakmile ho ztratili, hned ho zase vybojovali zpět. A soupeř se těžko dostával za půlku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City12111042:1134
2.Manchester United1292129:1229
3.Tottenham Hotspur1181223:1525
4.Newcastle United1274118:1125
5.Chelsea FC1271425:1722
6.Liverpool FC1264216:1122
7.Arsenal FC1271425:2222
8.Aston Villa1236316:1715
9.Queen's Park Rangers1243513:2215
10.West Bromwich Albion1242611:1714
11.Norwich City1234517:2013
12.Everton FC1141613:1613
13.Swansea City1234512:1613
14.Stoke City1233610:2212
15.Sunderland AFC1225514:1311
16.Fulham FC1225514:1511
17.Wolverhampton Wanderers1232713:2011
18.Bolton Wanderers1230919:299
19.Blackburn Rovers1214716:277
20.Wigan Athletic1213810:236

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (623)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro RvP

Reagovat
kiwwi

26 bodov za jedneho hraca...krasa

Reagovat
fantomas

A to moh mít klidně jednu asistenci k tomu, nebejt Gervais kopyto.

Reagovat
tomasinho

To tak má každé kolo.

Reagovat
kiwwi

ale az teraz som ho dal do fanty + ako kapitana

Reagovat
tomasinho

Aha, já ho mám asi 7 kol už a pokaždé mi dělá tolik bodů.

Reagovat
kiwwi

a v akej si lige...to by si uz mal byt predomnou nie?

Reagovat
tomasinho

Ne, chazy league jsem nějak 6., první koal jsem posral. A fans from pl.cz, která je H2H, jsem druhý za hrubasem.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ho mam jako kapitana od zacatku sezony :) stejne jako minuly a predminuly rok :-D

Reagovat
M0rb1D4S

Jak 26? Já ho mám taky, jako kapitána a mám za něj "jenom" 20.

Reagovat
tomasinho

Ještě bude mít bonus 3, ten krát 2 a máš 26.

Reagovat
M0rb1D4S

ale pořád tam mám 20 bodů a žádný bonus

Reagovat
Counter

Bonusy se přidají dodatečně až po odehrání víkendových zápasů. Že Robin dostane další tři body je v tuhle chvíli ryzí předpoklad.

Reagovat
kiwwi

nie je to predpoklad, je to istota...bonusy sa rozdavaju na zaklade ziskanych bodov

Reagovat
Counter

To není pravda, je to podle EA SPORTS Player Performance Indexu. A ten je zatím neznámý, takže je to předpoklad, i když velmi reálný :-)

Reagovat
kiwwi

aha, dik, zil som v tom ze to je podla bodov

Reagovat
Counter

nz

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

Reagovat
Losinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Persie válí

Reagovat
stas87

hm,tak ta chyba toho martina vysla norwich pekne draho...

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě Peršan přestoupí šejci, barca i real už rozbíjej prasátka

Reagovat
Infi

Co by dělal v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

dával góly a konečně něco vyhrál ne? je v nejlepších letech a Arsenal mu toho nemůže moc nabídnout

Reagovat
kiwwi

vy nepotrebujete momentalne najlepsieho zakoncovatela na svete? hmm...

Reagovat
Kenneth

V tom případě ho potřebuje i United?

Reagovat
kiwwi

United takych starych hracov nenakupuje - Berbatov bol jedna vynimka za mnoho rokov a aj to bol mladsi ako je teraz Persie

Reagovat
Kenneth

.. Proč by ho měla Barcelona potřebovat? Stejně by tam dělal jen pokuřovače Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ty si tu chýbal.

Reagovat
Kenneth

Nedělal snad? Se podívej na Villu.

Reagovat
Manik...

právě

Reagovat
Losinho

Reagovat
Infi

Ne, protože jednoho Barcelona už má. Útok navíc vůbec není to, co je potřeba posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Podle mě přestoupí, že by si Mourinho brousil zuby? Nebo si Man City brousí zuby?

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, ze pujde do city, když tam je Balotelli, Džeko a Aguero na jeho postu.. Jestli přestoupí, tak jedině do la ligy.. Ale myslim, že Robin zůstane.

Reagovat
Manik...

Balotelliho i Džeka strčí do kapsy. Ale vždyt City tvrdilo, že potřebují útočníka za Tevéze ne , v La Lize jenom Real, tam možnost je, ale nevim jestli reálná, ale proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dement s IQ bodu mrazu si může myslet, že přestoupí z Arsenalu

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Losinho

Peršaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Misto aby si Real vychoval nejakyho dalsi Raula , Morientese atd. tak si bude porad pujcovat nehorazny love na predrazeny hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebal bych se rict, ze nam to dnes prohral Ryan. Ta ruka byla proste velehloupa a ten druhy gol taky vymnouk ukazkove...

Dnesni zapas ale ma jednu skvelou zpravu... Hatem je zpatky Nejdriv tutovka pro Dembu a pak sam trefil tyc. Hodne smolnej zapas pro nej... penaltu neresim, tam sel hloupe a Richards si skocil.

Reagovat
biznizmen

No u té ruky tam šel jak kdyby byl brankář, ale u toho druhého gólu si myslím, že o Richardsovi ani nevěděl, protože jinak by to odpálil někde do autu. Ale zápasu škoda, měli jsme minimálně 5 hodně dobrých šancí, ale nedokázali jsme je proměnit...

Reagovat
Chazy

Hugo asistence a Crusat gól. Fantastický střídání od Boba.

Reagovat
smazaný uživatel

55 bodov a ešte ostáva De Gea a Adebayor. Pekná sobota.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle konečně prohrál

Reagovat
Ligter

City zase vyhrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon maju istu zachranu

Reagovat
kiwwi

oni uz maju 40 bodov?

Reagovat
smazaný uživatel

tak su na najlepsej ceste sa udrzat v PL

Reagovat
Woods

Tak tak Dufam, ze dalsie kolo tiez prehraju

Reagovat
Chazy

Njn, tak to je asi konec.

Reagovat
soukup

4 prohry za sebou, pokud se nevyhraje s Blackburnem tak bude zlý Pulis by se měl probrat a začít nasazovat normální sestavy, co tam dneska dělal Higginbotham? proč nenasazuje Palaciose, když do něj vrazil 8M?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádři se k Newcastlu!!!

Reagovat
soukup

proč? neviděl sem to

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě taky ne

Reagovat
Chazy

http://www.mlbcz.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=392

Rozhořčení jedinýho českýho fandy Astros

Reagovat
Chazy

Si to přečti, co tam píše, tak je tak nějak souhrn toho, co si myslí i veřejnost v USA.

Reagovat
Chazy

Vlastně i k tomu chápání MLB je to užitečný. Jsou to prostě hoodně rozdíný ligy.

Reagovat
soukup

jo chápu ho

Reagovat
Chazy

Je to strašný neštěstí ... spousta petic a nic, krok proti všem, co maj MLB rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Charlton . Aspoň jeden ticket žije.

Reagovat
Godwinson

Stoke, Sunderland :( Kéž už by toho Bruce vyhodili.

Reagovat
Ligter

Není tu někdo z Brna a nechodí na Moravák (do toho sport baru)?

Reagovat
smazaný uživatel

Tony Fernandes

I am running round kuala lumpur. So damn happy

Reagovat
smazaný uživatel

YAKUBU

Reagovat
smazaný uživatel

City ale

Reagovat
SunFells

Co se to ve Wiganu dělo, že se nastavovalo přes 8 minut?

Reagovat
Chazy

Asi to někomu lagovalo, tak se čekalo

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

treba Keanovi, no...

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

mělo se nastavovat jen 6, poslední sekundy zápasu rovers zahrávali roh a měli robinsona ve vápně wiganu, robo hlavičkoval a obránce mu rozkopl hlavu tak bylo ošetření krvavého zranění a udělena penalta kterou yak proměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte sem někdo nějakej objektivní názor na zápas City a NUFC

Reagovat
biznizmen

Penalty jasné, City mělo i víc šancí, ale NUFC měli taky šance, kdyby se za stavu 0:0 trefil Ba aspoň v jedné ze 2 velkých šancí mohli jsme dosáhnout i na bod, ale druhý poločas si tu už Citizens hlídali, ikdyž kolem šedesáté minuty moc nechybělo a mohlo to být ještě celkem zajímavé...

Reagovat
Manik...

taky jsem na to koukal, v tu 60. minutu měli hodně štěstí City

Reagovat
biznizmen

to jo, škoda, Hatemovi bych ten gól právě proti City přál + to mohlo pro nás líp skonči i po bodové stránce...

Reagovat
tomasinho

A další gól Jonjo Shelvey!

Reagovat
Wat

Koukám, že i Sylvestre se trefil.

Reagovat
Chazy

Bohužel v kombinaci s výhrou WHU mě ten výsledek spíš nasral.

Reagovat
tomasinho

Nepřeješ WHU postup že? Ale upředňostnit Boro?

Reagovat
Chazy

Njn, už to tak bude

Reagovat
tomasinho

Aha, tak to já ne, WHU přeju a Boro nemusím no.

Reagovat
tomasinho

Jinak se ale musí očekávat, že West Ham postoupí, s tímhle kádrem to je povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Kdo pise ty reporty ze zapasu Evertonu, nad tim mi zustava rozum stat.. Penalta byla po zakroku na Velliose, ne na Sahu!

Reagovat
fantomas

"Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit."

Reagovat
C-M@ster

Když dáš "více informací", tak tam máš i jméno autora. Můžeš tedy jeho jméno vláčet bahnem na veřejném fóru.

Reagovat
Side

Teď tam pískl co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea fans singing: "There's only one Luis Suarez"

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Borec, doufám, že zítra nastoupí, kraje Downing-Bellamy by mohly platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nepravdepodobné, pre dva dôvody:

1) Potrebujeme (Kenny potrebuje) hráča, kt. nabehne v priebehu hry a oživí to.

2) Hráme League Cup.

Reagovat
tomasinho

Ten hrajeme za 9 dní až.

Reagovat
kiwwi

ukaz mi oficialnu ponuku Spurs

Reagovat
Erdovec

je možné že se pletu, neoháněl ses úplně tím stejným při přestupu Jonese, že vás upřednostnil před Liverpoolem a i když si žádnou potvrzenou nabídku neukázal tak jsi tvrdil že je to 100% pravda?

Reagovat
kiwwi

no prave

Reagovat
Erdovec

ok dík

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem to 100% potvrdiť a ani sa mi nechce hľadať o tom info., ale Harry priznal, že mal o Craiga záujem. Kenny o Jonesovi nehovoril.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje reakcie sú bohovské

Reagovat
niflheim

To byl zase zápas...úplně s přehledem

Reagovat
Tomekcz

kdyz vzdycky udrzime nulu, tak staci i jeden gol

Reagovat
niflheim

We do what we want.

Reagovat
niflheim

100. za Evru

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Evra striedal kvoli zraneniu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi, dostal kopačkou do obličeje

Reagovat
Tomekcz

spis ze mel zlutou kartu

Reagovat
kiwwi

mne sa zdalo ze krival

Reagovat
fenixLFC

asi sa mu zas nepacili nejake reci a rozhodca to nebral ako rasizmus tak to nevydrzal....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Protože zápas MU byla intergalaktická nuda, jsme zhruba ve třetině ročníku a dneska večer mám chuť si řádně zadebatovat (sebevrah), trošku sem se rozhod vyjít s kůži na trh a nabídnout takovej muj soupis top hráčů dosavadního průběhu sezony. Berte to s rezervou, nedělám to v žádnym případě podle jmen, spíš podle přínosu daných hráčů vlastnímu mužstvu, konstantnosti výkonů, ale roli samozřejmě hraje i míra "nasledovanosti" různých mužstev. Takže se určitě najdou sporný body, i já si nejsem lecčim jistej, ale proto to sem ostatně dávám...aby se to případně vyšperkovalo.

GK (5): Vorm, Friedel, Given, Kenny, Krul

CB (5): Coloccini, Koscielny, Martin, Lescott, Williams

RB (3): Richards, Walker, Jones

LB (3): Richardson, R. Taylor, Enrique

AM (3): Sessegnon, Silva, Allen

CM (3): Murphy, Cabaye, Y. Touré

DM (3): Parker, Reo-Coker, Rodwell

LW/LM (3): Hoilett, Pilkington, Agbonlahor

RW/RM (3): Mata, Milner, Eagles

SS/CF (5): Van Persie, Ba, Rooney, Agüero, Suárez

?

Reagovat
kiwwi

vybral si to napicu, nie je o com diskutovat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me jestli je nekde statistika kolik zablokoval strel miricich do branky Taylor. On je neskutecnej obetavec. Klidne bych ho jmenoval mezi CB... klidne na ukor Cabayeho nebo Backa...

Jinak jak pise kiwwi, neni moc o cem diskutovat. Snad ten Yaya... misto neho treba O|Haru

Reagovat
Wat

CB na úkor Cabayeho?

Reagovat
fantomas

No tak aby tam jako nebylo moc Stračen..

Reagovat
Wat

Však to nevadí ne?

Reagovat
fantomas

Lexess nejspíš pochopil, že sem se to snažil mít jakž takž vyvážený.

Reagovat
Wat

Fajn.

Reagovat
Wat

I když je Balotelli debil, měl by být místo Suáreze.

Reagovat
fantomas

Odehrál toho hrozně málo, ale je dost pravděpodobný, že tam po 2/3 bude...

Reagovat
smazaný uživatel

To skôr Balotelli namiesto Aguera (neviem si to obhájiť :-)).

Reagovat
smazaný uživatel

Doplnil by som tam pár hráčov ešte: Skrtel, Dzeko, Balotelli...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Škrťel

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som ho sice iba 3krát, ale vždy hral vynikajúco a bol najlepší hráč z obrany Poolu, neviem, možno som prestrelil, ale vždy ked som ho videl bol takmer bezchybný.

Reagovat
Wat

Předpokládám, že jsi nekoukal například na zápas proti Tottenhamu...

Reagovat
fantomas

To hrál RB ale, ne? (pokud je to ten zápas)

Reagovat
Wat

Jojo.

Reagovat
fantomas

No jo, to byl omyl. Ale kdyby se měl brát čistě jako stoper, tak do top7 se vejde...

Reagovat
Wat

Na tu 7. příčku by asi měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, túto sezónu hrá dobre, no netrúfnem si robiť takýto výber.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
fantomas

Tak nejlepší stoper LFC, a tudíž teoreticky nejpevnější obrany v lize, to asi je no...ale stejně bych ho před nikym neupřednostnil. Ale nepopírám, že ho jako fotbalistu nesnášim a můžu ho tak podceňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dostane od Chelsea a razem mame nejpevnejsi zase my

Reagovat
Wat

Ty stopeři, které tam máš, jsou v pořádku. A předpokládám, že po 2/3 se tam objeví i Thomas...

Reagovat
fantomas

Jj, taky. Plus Vidić.

Reagovat
Eric_The_King

Letos se mi zdá nějaký nejistý. Ale kvality na top 5 bezpochyby má, teď jde jenom o to, jestli to potvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne si vyšiel s farbou von!

Reagovat
kiwwi

vsak to pisal uz minule

Reagovat
smazaný uživatel

To som nevidel, tak dobre.

Reagovat
fantomas

První dva mimo a Balotelli prostě nemá nahráno...

Reagovat
smazaný uživatel

Sczesny..?

Reagovat
fantomas

Poslední dobou se mi trochu znelíbil. Už tak pět zápasů dělá divný věci. To se nikomu z těch pěti nestává tolik často. Vorm ujel v jednom zápase, pokud vim. O dalších nevim nic.

Reagovat
kiwwi

jj Vorm posral jeden zapas, ale inac je fantasticky

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Myslíte ten, jak to nechtěně vykulil tomu protihráči?

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
kiwwi

neprehanate to s tou gramatikou? toto vyzera vyslovene komicky

Reagovat
fantomas

Gramatikou...sem prostě zvyklej psát velký a tečku no...třeba na icq nebo kdekoliv v chatu mi to taky přijde vysloveně divný. Tady ani tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

mne tam jednoznacne chybi Ledley King, ktery se letos prekonava a hraje na jeho pomery extremne casto, a tradicne skvele. Pote bych vyzvihl van der Vaarta, zrejme od odchodu Ronalda nejgolovejsim utocnym zaloznikem..

Reagovat
fantomas

A stejně je Van der Vaart herně až příliš často spíš přítěží...King dobrý no, na top10 maximálně.

Reagovat
Wat

Pořád nesmíš zapomínat na Lamprada.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart?

Reagovat
fantomas

Přijde mi letos nemastnej neslanej, resp. prostě nák nevidim něco, proč bych ho měl vyzdvihnout. Kvalitou je samozřejmě nade všema, o to mi ale nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Napr. taký Pepe si to tiež nezaslúži vôbec....

Reagovat
fantomas

Právě.

Reagovat
Zaschrona

Howard, Arteta?

Reagovat
kiwwi

no pockaj, keby tam mal byt Arteta, tak Rosicky duplom

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta? A za čo? Len z Arsenalu poznám 5 iných hráčov, čo by si to zaslúžili viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry?

Reagovat
fantomas

Těsně prohrál s Yayou.

Reagovat
Mindas

Jinak jsem rád, že také vidíš letošní přínos Milnera pro City. Nebál bych se říct, že je nyní jedním z největších tahounů klubu a i začal dostávat větší přednost před Nasrim.

Reagovat
smazaný uživatel

Richardson na levém beku, když tam hraje obzápas?

Reagovat
fantomas

No chtěl sem ho tam nák dostat a navrch právě tam mě nejvíc zaujal. Jones taky nehraje jen na RB.

Reagovat
Counter

Zajímavé, Arsenal měl loni po 12 kolech jen o bod víc než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že jsou v krizi

Reagovat
smazaný uživatel

ved sú, v kurevsky dlhej ...

Reagovat
smazaný uživatel

aha.

Reagovat
smazaný uživatel

MU dopajdali opet k vyhre

Reagovat
kiwwi

urcite si rad

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vis ikdyz hlavne nepreju body Chelsea,Liverpoolu,Tottenhamu a Newcastlu,lebo to jsou hlavni nasi konkurenti letos

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson videl nazivo uz 1800 golov Manchestru, co by som ja dal za to vidiet aspon jeden

Reagovat
kiwwi

ja som videl 4

Reagovat
Darren Fletcher

a ja uvidim snad nejake v utorok :)

Reagovat
smazaný uživatel

to zavidim, snad sa to raz podari aj mne

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa to hra ? Len sipky a medzernik?

Reagovat
Swarley

to není moc aktuální co?

Reagovat
minoLFC

Je práva, že fanúšikovia Swansea spievali : "There's only one Luis Suarez" a na Evru kričali : cry baby?

Reagovat
EL Gringo

aj ja som to pocul nepozeral som ten zapas,, prave som sa to tiez chcel spytat

Reagovat
smazaný uživatel

crybaby jsem neslyšel a there's only one Luis Suarez jsem psal už nahoře (tzn. slyšel)

Reagovat
smazaný uživatel

to je presne ten rozdiel preco je manchester tam kde je, aj ked z vykonu boleli oci, ale vyhrali, Liverpool v poslednom case nevie vyhrat, ani ked mame kopu sanci a prevalcujeme supera a uz vobec,ked sa trapime .....

Reagovat
kiwwi

je to tak, no...ked ostatne timy dostanu krizu, tak potiahnu seriu zapasov kde postracaju body...United ked ma krizu tak bolia z toho oci raz prehraju, raz remizuju, 3x vyhraju 1:0 a je po krize...som strasne zvedavy, ako City zvladne december a januar...na toto je Fergie majster

Reagovat
vodka

já se nedivím, že v druhé půlce neodpadáváme, šak dneska se v druhém poločase ani neměli šancu nějak vysílit...

Reagovat
minoLFC

Shelveymu to v Blackpoole páli

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Wat

Reagovat
vladis271

to bude gól, keď sa vráti a odpálkuje Adama zo základu

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by... ale daj si dole tie ruzove okuliare

Reagovat
Swarley

no asi jsem o nic nepřišel...zase hrůza děs a trápení?

Reagovat
kiwwi

trapenie ani nie, to skor my fanusikovia sme sa trapili, resp. kazdy kto kukal ten futbal...vitazstvo bolo celkom pohodove v konecnom dosledku

Reagovat
Swarley

no nezní to moc přesvědčivě, ale dost živě si ten průběh dokážu představit

Reagovat
smazaný uživatel

Mam tu super vyzvu

- The midfielder - who was a second half substitute at the Etihad Stadium - tapped in the loose ball after Joe Hart had saved Demba Ba's effort, and in doing so became the 100th different player to find the back of the net for Newcastle in the Premier League.

Vyjmenujte vsech 100

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

hahaha videli ste gol Blackburnu na 2:2?

toto si rozhodcovia za klobuk nedaju

Reagovat
kiwwi
Reagovat
chowas

pár krát som to už videl tak rozohrať, naviac tu sa mi zdalo, źe sa Yakubu ani nedotkol lopty

to je ako pri penaltách, je to na posúdení rozhodcu

Reagovat
kiwwi

toto bolo jednoznacne dvojite hranie od Pedersena, tu neni o com...tej lopty by sa Yakubu nielenze musel dotknut, ona my musela opustit priestor vymedzeny na zahravanie rohu, a neviem ci este nemusi 1 celu otacku spravit

Reagovat
chowas

nejdem sa hádať, keďže nepoznám dopodrobna pravidlá... ten váś gól mal ale skôr paltiť ako tento Blackburnu

Reagovat
fantomas

Samozřejmě měl spíš platit ten váš.

Reagovat
kiwwi

jak spis

nas bol uplne regulerny a tento bola komedia

Reagovat
fantomas

Neslovíčkař.

Reagovat
smazaný uživatel

Uživatel toto video odstranil.

Omlouváme se.

Reagovat
kiwwi

odpustame ti

Reagovat
hefy

Navíc Marriner neodpískal jasnou penaltu na Mosese. Prostě další neskutečně smolnej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Až teďka sem viděl náš zápas. No, bída to sice nebyla, ale vyhrát třikrát 1:0 takovým mdlým způsobem je těžká rána pro moje nervy a fanouškovství. Už aby ten podzim skončil.

Reagovat
fantomas

Bída to byla. Až na těch posledních 15 minut možná..

Reagovat
smazaný uživatel

Bída by to byla kdybysme museli hrát a nemohli. Takhle sme drželi výsledek profesorským výkonem, což je sice na pár facek, ale bída ne. Kdybysme dali ještě v první půlce druhou branku, tak by to byla docela pohoda.

Reagovat
iamek

Ted jedu na Newcastle. Snad to bude o necem jinem :). Taky se tesim na nas dorost. Snad budou dve vyhry za dva dny :).

Reagovat
mithro

ten dorost ti zavidim, za posledny mesiac ma viac bavili zapasy rezervy a u18 ako ta profesura prveho muzstva

Reagovat
kiwwi

na rezervu sa teraz dobre diva, ked tam je Ravel, Pogba a Keane

Reagovat
mithro

aj na u18, vcera som pozeral proti WBA, tam rastu velmi dobre technicky vybaveni hraci, daehli, januzaj, van velzen, paradicka

Reagovat
kiwwi

terajsiu U18 som este nevidel...van velzena si pamatam este z minulorocnej...sikovny ale trochu splaseny...na toho januzaja som zvedavy - to je ten velky talent co sme vzali minuly rok z Anderlechtu ci odkial nie? A ten Daehli je co zac, to meno pocujem prvy krat

Reagovat
mithro

no zo zaciatku sezony to nebol ziadny zazrak, fyzicky su taky slabsi ale techniky parada, ten daehli prisiel tiez minuly rok z norska, napitan ich mladeznickych vyberov, taky sikovny zaloznik, toho januzaja som tiez videl hrat asi druhy krat, dalsi taky vyborne technicky vybaveny hrac, robil si tam z nich dobry den, len su to vsetko este taki chlapcekovia no

Reagovat
kiwwi

if you are good enough, you are old enough

Reagovat
Rssa

S Berbatovem by byla ta rezerva ještě silnější.

Reagovat
kiwwi

zalez

Reagovat
iamek

A jeste proti Poolu :)

Reagovat
kiwwi

OT: minule tu bola debata o Duncanovi Edwardsovi

http://youtu.be/vnhAL5xw-u8

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Dalglish never loss with chelsea

Oba naše goly parádní, ale nutno říci, že to je šťasná výhra, ale jsem za to rád, to štěstí jsme v poslední době neměli. Ale dneska díky obraně chelsea.. to je opravdu bída od nich co tam předváděj, ale aspoň, že tak.

Away support parádní jako vždy, parádní den, i přesto, že sedím v práci.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

KTO má hrať už dávno v zálohe? Tto bol v tomto zápase často pozične v defenzíve mimo? Kto kurva ukázal krásne ofenzívne prieniky?

Reagovat
smazaný uživatel

Túto výhru by som venoval zosnulému synovi Jonesa.

YNWA!

Reagovat
EL Gringo

YNWA

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekne povedate. R.I.P. Luca Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
Tomekcz

ten Scumford Bridge je uplna pevnost Liverpool si to mohl nechat az na City, dneska by jim stacila remiza...

Reagovat
minoLFC

vyrovnaný zápas, mohlo to dopadnuť akokoľvek

+ Bellamy, Reina, Enrique

- Suarez, Kuyt, Maxi

Reagovat
chowas

k + aj Adam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Maxi ne minus, za gól alespoň neutrál. + Adam a taky Henderson.

Reagovat
minoLFC

vybral som troch Naj..Maxi okrem golu k nicomu...Adam ok ale nic vynimocne, Hendo paradna akcie ale bol tam par minut

Reagovat
tomasinho

Adam nic výjimečné? Vždyť byl o parník nejlepší hráč první půle, skvěle napadal, rozehrával a přihrál Johnsonovi krásným pasem na gól.

Reagovat
chowas

jj prsty v obidvoch góloch, štandardky mu síce nešli ale spokojnosť s jeho výkonom

Reagovat
minoLFC

ok ale ti traja boli lepsi podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnaný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

no Reina tam toho moc nechyt, když Chelsea hrozila, tak to šlo většinou mimo

Reagovat
tomasinho

22 zápasů Kennyho proti Chelsea jako manažer, jen jedna porážka, 12. zápas bez prohry v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
EL Gringo

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól ho zachránil, inak najhorší hráč na ihrisku.

Reagovat
EL Gringo

tak ty si pozeral asi iny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ok to som trochu zveličil Ale vzadu slabý v obidvoch polčasoch, skoro všetko išlo cez neho... Enrique ďaleko istejší.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to chce ty dva chybějící zápasy vyhrát.

Reagovat
tomasinho

250. pro první čtyřku bez Chelsea

Reagovat
chowas

hlavne s LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

City , MU,Arsenal a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

City, MU, Liverpool, Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

se zase sesypete behem sezony

Reagovat
Counter

To sis naběhl

Reagovat
smazaný uživatel

verim,ze my jsme si tim uz prosli ale je to doufam ceka,tak jako kazdou sezonu

Reagovat
Counter

Samozřejmě, že na ně přijde útlum, to čeká každý tým v PL. Přeju jim co největší úspěch v EL :-)

Reagovat
smazaný uživatel

:-))

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

S tím počítám. (teda s tím útlumem, ne s tím, že nám budeš přát )

Reagovat
chowas

ideál

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

City, United, Liverpool, Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, MU, Arsenal, Spurs

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Sbožné přání

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že je Sbožné....

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo hezké

Reagovat
smazaný uživatel

City, United, Arsík a Slípky

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Tak vypadá to na oba Manchestery a pak nejideálnějši my a jeden z dvojice ARsenal/Tottenham, vždy jsem měl radši Tottenham, Arsenalu mi bylo ale nějak líto v úvodu sezony. Ale lepší tým má Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi mne zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Man United, Newcastle, Tottenham, Arsenal

Reagovat
niflheim

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

k tomu není potřeba žádné přání, tohle je nevyhnutelné samo od sebe

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a City v první čtyřce je v pořádku? no když myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Cole naprosto tragickej opět. Baines do repre místo něho!

Reagovat
smazaný uživatel

jn, Johnson i Henderson ho tam udělali ... dobře, že to aspoň jednou k něčemu bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni čekaj, co se bude dít, když dá góla Torres a nakonec Chelsea zařízne Johnson :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to stim Torresem nemůžeš čekat já se bál víc i Raula

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si prohrát určitě nezasloužila. Dokonce by si spíš zasloužila výhru. Hrozně se to na ně sype, ale ne že by mi to nedělalo radost ...

Johnson je tam vykouřil s hodně velkým nadhledem.

Reagovat
Godwinson

Jsem poměrně zvědav, zda-li už to bude mít nějaké 'následky'. Přeci jen, volný Hiddink bude pro Abramoviće poněkud do ruda zbarveným hadrem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste neskutoční, neskutočníííííí....

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink hlavni manazer, Boas asistent...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ty jsi se mi dnes nalepil na "botu". :) No, dobře, v čem konkrétně? Vždyť ho vůbec nevyháním, jen po odejití Hiddinka a po tom, co tam aktuálně Boas předvádí, mám jisté velmi racionální 'obavy'.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale dal by som mu čas, je to talentovaný manažér...

Reagovat
Counter

Scolari 2.0? Hodně bych se pobavil, horko těžko by to tady Arbiter a spol. obhajovali :-)

Reagovat
minoLFC

vyhadzou Ancelottiho bola blbost

Reagovat
minoLFC

v

Reagovat
Godwinson

O tom určitě nikdo nepochybuje :)

Reagovat
kiwwi

haha, mam ti najst diskusiu kde ste si obhajovali prijatie Boasa?

Reagovat
Godwinson

Vím, kde takovou diskuzi zhruba hledat, takže nemusíš. Navíc původně to bylo o odchodu Ancelottiho a ten byl (snad) odsouzen všeobecně :)

Reagovat
chowas

Boas zatiaľ skvelé výsledky proti silným súperom, takto to nebude vyzerať na dlhé pôsobenie v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak eště,že jsem to neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

a Carlo se určitě směje

Reagovat
minoLFC

Inak v hladisku to vyzeralo ako keby sme hrali doma

Reagovat
tomasinho

To vždycky na Stamford Bridge.

Reagovat
EL Gringo

to vzdycky :D

Reagovat
smazaný uživatel

Na SB klasika ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by příští kolo přetrhl Liverpool vítěznou šňůru City !!

Reagovat
tomasinho

aarbeloa17 Alvaro Arbeloa Coca

Go go go!!!Sorry for my friends @juanmata10 and Fer.

Reagovat
fantomas

No jéééžiš marja. Prohrály se dva velký zápasy a už se jede ta stará písnička. Vždyt jestli někdo zaslouží čas, je to Boas. Nechat si to takle rozvrtat a jeho nenechat pomalu ani naznačit svou vizi, to by byla zdaleka největší hloupost, jaká se teď (i v horizontu dalších měsíců) dá udělat...

Reagovat
chowas

a práve preto by s to malo udiať

Reagovat
kiwwi

sak na to je Abrakadabra expert

Reagovat
fantomas

Já vim, ale Boas mě zajímá. Nejsem v tomhle případě tak škodolibej, abych si to přál.

Reagovat
kiwwi

to aj mna, ale v tej CHelsea proste sancu dlhodobej spoluprace nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, už se pod ním třepe židle

Reagovat
kiwwi

zabudol som dodat...nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Prohrály se tři velký zápasy. A z toho pohledu vedení ... nevim, já si myslim, že na zimní okno už tam bude Hiddink. Nehledě na to, že jsme ve třetině soutěže, svojí vizi naznačil, nějakou reakci na to, že ta vize není úplně dobrá, už ne ... zase bych ho až moc neobhajoval, byť teď to zase vypadá moc kriticky ... nu, což.

Reagovat
fantomas

Jakou vizi naznačil? Pracuje prakticky se stejnym kádrem, kterej podle mě zatim dost omezuje Matu i jeho, hraje s nim stejný rozestavení, v defenzívě se zhoršil, ale to nejspíš proto, že po ní vyžaduje odlišný bránění. Asi měl přijít pozdějc, až na tu samotnou generační obměnu, ale když už se stalo, tak mu dát jeden podzim...? Oh, come on!

Reagovat
Godwinson

Pracuje prakticky se stejným kádrem, to je taky možná ten problém. Pořád má k dispozici papírově výbornou obranu a co s ní dokázal udělat? Naprosto zrušil jednu z nejlepších obran široko daleko. Ovšem, chce po nich odlišný styl, ale to, že to nefunguje vidí už pár týdnů, bez reakce. Tohle mě opravdu vytáčí, jinak samozřejmě nejsem zastánce jeho vyhození, jen si myslim, že vyhozen bude, protože volný Hiddink je prostě lákadlo, kterému on neodolá. A poslední dobou mi tipy i poměrně vychází :)

Reagovat
vitasrp

Je u nás 5 měsíců, zažil jedno přestupový období, během kterýho ještě navrch poznával kádr a nemohl si tedy tým předělat k obrazu svému.. Počítám, že Roman ho přivedl, aby konečně dal CFC nějaký dlouhodobý směr, dal týmu herní tvář, která bude originální a které se tým bude v následujících letech držet.. Připadá mi tudíž naprosto logické, že klub po takovém zemětřesení není suverénní a má v mnoha věcech rezervy, což se samozřejmě projeví hlavně ve velkých utkáních.. Proto není tak šokující, že jsme zatím všechna prohráli..

Navíc, 7 z 11 hráčů, kteří dnes byli v základu, tu byli už za Mourinha. Na tom týmu zkrátka nemůže být vidět rukopis Boase, když jeho vize je hrát velice specifický fotbal, hodně náročný a riskantní, do kterého zkrátka potřebuješ jen určité typy hráčů a také samozřejmě i kvalitu, kterou ale teď momentálně nemáme.. Stačí se podívat na obranu, Boase chce hrát vysokou linii, hodně vytvářet tlak na míč a zkracovat hřiště, opravdu si myslíš, že k takovému stylu by si vybral Terryho, Ivanovice nebo Alexe??

Podobně je na tom i ofenziva, kdy máme 1 kvalitní křídlo, které je navíc mladé a ještě dost nezkušené - Sturridge.. Mata není křídelník, podle mě by měl hrát uprostřed v systému 4-2-3-1 hned za útočníkem, tak nejlépe vyniknou jeho přednosti, bohužel tím by se zase zabil Lampard...

Boas prostě musí dostat minimálně jednu sezónu hájení, když skončí do 4. místa, bude to pohoda, splní minimální požadavek a tým bude moci zase někam posunout.. Jestli někdo od 33 letého trenéra, který svou filozofie nemohl mít víc odlišnější od svých předchůdců, očekával okamžité výhry a trofeje, pak to musel být snílek..

Reagovat
herbage

tak, tak. Nyní musíte být zkrátka trpěliví a nesmíte se nechat rozhodit. Jsem ale zvědavý, jak nahradíte hráče jako Malouda, Drogba, Anelka či Lampard, protože adekvátní náhrady budou stát moře peněz a díky FFP byste mohli mít s tím problémy

Reagovat
kiwwi

sak pockaj na zimne prestupove obdobie...to budu padat rekordy - toto tu este nebolo

Reagovat
herbage

nemyslím si. Jednak Chelsea bude chtít šetřit, jedna velkíé hvězdy znamenají velké platy a za hubičku tam velcí hráči hrát nepřijdou. Mimoto, pokud to nebudou hráči, kteří se budou počíttat mezi home grown, tak budou mít opět užší kádr

Reagovat
kiwwi

ja som myslel skor celkovo...myslim si ze toto zimne prestupove okno bude rekordne...kazdy este moze beztrestne nakupit a tych klubov, ktore maju nevyrovnany rozpocet je viac ako dost

Reagovat
kiwwi

samozrejme, my a vy sa budeme klasicky len prizerat

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že SAF přes zimu přivede nějakého mladíka do středu pole. A možná někoho nalevo.

Reagovat
kiwwi

no chance

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Buď to a nebo urychlí příchod někoho z akademie. Vždyť nemůžem být závislí na jednom hráčovi.

Reagovat
Godwinson

Já si myslim, že bude rekordní právě to letní, kdy to bude vlastně poslední pořádná možnost :)

Reagovat
kiwwi

hmm...zijem v tom ze posledne je toto zimne

vie to niekto potvrdit alebo vyvratit?

Reagovat
Godwinson

Ono je to ročně odstupňované, reálné postihy těm týmům hrozí mám pocit v sezóně 14/15. V době před tím se to bude řešit zdviženým prstem, takže teoreticky nemusí být poslední ani to letní.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky by to mělo být tak že poslední bylo to letní, páč tahle sezóna je kvalifikační do pohárů sezóny následující. Ale jak to vidí UEFA, tak to nevím.

Reagovat
kiwwi

no ja to beriem tak, ze sezona sa konci po odohrati posledneho zapasu...vsetko co prichadza potom je priprava na dalsiu sezonu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

To dává smysl tak. A vzhledem k tomu že třeba v Holandsku se rozhoduje o nasazení do pohárů až po oficiálním koncu ligy, tak je to možná aji pravda.

Reagovat
herbage

já si myslím, že nějaké velká změna se konat ani po zavedení FFP konat nebude. Vy možná koupíte nějakého CM, např. Javi Martineze, které by přišlo tak jako tak, my buď nikoho či jednoho z dvojky Hazard - Götze, i když spíš v létě a FFP se nás týkat nebude. A Chelsea poslední dobou moc neutrácela a minulá zima byla spíše výjimkou. Snad jen Citizens mohou překvapit, ale ti mají takovou ztrátu, že si to snad ani nemohou dovolit

Reagovat
kiwwi

lenze oni maju tak uzky kader...musia nakupit

Reagovat
herbage

jenže oni už takhle kvůli pravidlu o domácích hráčích nemohou mít na soupisce 25 hráčů a možnosti mají omezené

Reagovat
vitasrp

Tak za Drogbu máme Torrese, světového útočníka na místo Drogby tak máme.. Druhej útočník by měl být v budoucnu Lukaku, ovšem jestli Drogba odejde už po téhle sezóně, nejspíš by to chtělo nějakou malou rybku přivést, protože Lukaku bude stále ještě moc mladý a nejsem si jist, zda by pozici druhého hrota utáhl.. Za Lamparda momentálně máme Meirelese a roste nám Josh(i když, roste, pod Boasem spíše stagnuje), ale i tak Frankie ještě minimálně dva roky platný bude.. Zbytek už budeme muset nahradit nákupy - třeba za Maloudu přivést kvalitní běhavé křídlo je takřka nutnost..

Reagovat
herbage

a Lampard by se přesunem níže na střed zabít nemusel. Trojice Mata - podhrot, Lampard - spojka a Ramires - DM vám druhou půli celkem fungovala

Reagovat
kiwwi

zabil by si tym jeho najvacsiu devizu no

Reagovat
herbage

ale časem by tam mohl zapracovat McEachrana, který je na tuto pozici jako dělaný

Reagovat
kiwwi

ja si myslim, ze skor to bude vyzerat tak, ze sa bude zapracovavat ten Barceloncan na DM a CM bude hrat Ramires s niekym

Reagovat
vitasrp

Určitě zabil, protože Lamaprd není typ hráče, který by si vyžíval v rozehrávání z hloubky pole, diktování tempa a v přihrávkách na jistotu.. Jeho největší předností je hra v poslední třetině hřiště, kde má výborné načasování náběhů, skvělý výběr místa, díky čemu dal tolik branek a občas také geniální přihrávky..

Reagovat
herbage

hm, tak je otázka, jestli sázet spíš na budoucnost a stavět tam Matu za cenu většího rizika nebo tam stavět stárnoucí legendu, jehož přínos pro hru klesá a časem bude muset stejně odejít

Reagovat
vitasrp

Kdyby šlo o kohokoli jiného, upřednostnil bych Matu.. Protože to ale je Lamps, tak nemůžu bejt objektivní, Frank se nejdřív musí stát nejlepším střelcem v historii klubu a až pak ho může někdo z ofenzivní pozice vyštípat..

Reagovat
Godwinson

S tím souhlasím, já taky až tolik nezohledňoval výsledky jako to, co on neustále vyvádí s obranou, vlastně nejen s ní, ale tam je to nejvíce vidět. Dole jsi to napsal, to bránění těm hráčům nesedí, ale on si prostě umanul, že to do nich dostane, věc, co bych napsal sem jsi napsal taky, 7 z 11 hráčů už tam bylo za Mourinha. Ta nulová sebereflexe se mi nelíbí, byť by samozřejmě sezónu dostat měl ... a vůbec, nechtěl jsem z toho udělat filozofickou debatu, to nikdo nepochopil moji narážku Abramović - Hiddink? Že se toho všichni tak ostře chytli :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Když Chelsea prohrála na OT, tak se fanoušci rozplývali že tak krásně tam nikdy nehrála a za to by měl letět? Když už si ho Chelsea dovedla ("sám si zaplatil odstupné z Porta"), tak by mu měli alespoň ten rok dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já procházel diskuzi a nenašel jsem nikoho, kdo by chtěl odchod Boase

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi s tímhle doprdele, to neumíš reagovat normálně?

Reagovat
fantomas

Tak co ti mám jako říct? To sem si tenhle dojem měl vykonstruovat nebo co? Zkus třeba projít i diskuzi pod preview nebo já nevim, co ti na to mám říct...poslední dobou máš fakt divný tendence mě za každou cenu srát, ti povim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačilo odpovědět, kdo to napsal, já to fakt nenašel... Tendence tě srát komentovat radši nebudu...

Reagovat
fantomas

Taky nemusíš. A já fakt nereagoval na jednotlivce, spíš na náladu v diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

rozpad big 4

Reagovat
Maresma

7 - Liverpool have won all seven previous PL games in which Maxi Rodriguez has scored.

Skoda, ze hraje vzdycky takovou tuzku.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Takže dneska, krom tradičně výborných Reiny s Enriquem hlavně v 1. půli velmi dobrý Adam, opět senačnní Bellamy, špatní Maxi, Suarez a Kuyt, dobrý Henderson a Glen je KŘÍDLO! A samozřejmě velmi solidně oba stopeři.

Reagovat
blade115

Zas tady nedělej, Chelsea si to víceméně prohrála sama...

Reagovat
tomasinho

No, to na výkonech zmíněných nic neubírá. První půle lepší my, druhá půle lepší Chelsea, spravedlivá by byla remíza, ale že je to Chelsea, tak je spravedlivá vždy výhra soupeře.

Reagovat
blade115

Před zápasem s tebou byla lepší popovídaná...

Reagovat
tomasinho

Co naděláš.

Reagovat
herbage

dnešní zápas by se dal shrnout větou: "what a waste of money"

Reagovat
tomasinho

No, na obou stranách

Reagovat
herbage

no, tak jsem to myslel. Hlavně šašek Carroll ke konci královsky pobavil

Reagovat
tomasinho

No tak co no, to se stává i lepším. Ale aspoň chvíli vzodroval 3 bekům po tom nákopu.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, teš jsem si divil

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK OFF CHELSEA FC ! YOU AIN'T GOT NO HISTORY

5 EUROPEAN CUPS, 18 LEAGUES THAT WHAT WE CALL HISTORY

tu je snad povedane vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK OFF LIVERPOOL FC ! YOU AIN'T GOT NO HISTORY

Reagovat
kiwwi

boze ty sa chod uz zakopat niekam

Reagovat
smazaný uživatel

pudem spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha vy z gaycesteru si robite len hanbu svojou tupostou

Reagovat
kiwwi

no ty si sa teraz vytiahol tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád třetí

Reagovat
smazaný uživatel

ten pohled na tabulku je kolo od kola lepší a lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co čtu a viděl jsem sestřih bude chyba prostě v defenzivě a zápas Chelsea zase stály 2 individuální chyby takže bych spíš viděl pracovat na tomhle víc než na čemkoliv jiným. To by mohl částečně vyřešit lednový příchod Cahilla no... Jinak k útoku Torres prostě potřebuje hrát od 1. minuty ne od 84.

Reagovat
herbage

jj, dneska jste prohráli přesně proto, že nemáte Cahilla

Reagovat
vitasrp

Tak ti hráči ale nikdy dřív takové individuální chyby nedělali, je zkrátka vidět, že jim nový způsob bránění nesedí.. V defenzivní fázi je teď daleko méně zajišťování, každá chyba, každý prohraný souboj je daleko více vidět a situace, které se pod Ancelottim v pohodě zachránily díky počtu hráčů za míčem teď zkrátka končí gólem..

Reagovat
smazaný uživatel

Co navrhuješ?

Reagovat
vitasrp

Dát Boasovi čas, přetrpět pár proher a tragických výkonů a nechat ho přivést si vlastní hráče.. Pokud má stále jen lepit hru z přestárlých hráčů či hráčů, kteří se nehodí do systému, pak je tu zbytečně..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná,že byla chyba,že začal s nákupy až po tom asijském turné.

Reagovat
miky10

Musí přece nejdřív poznat tým, zjistit, jaké hráče potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak potom všechno honil na poslední chvíli viz Meireles potom co mu nevyšel Modrič a někdo místo Perreiry nepřišel už vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nebyly zase individuální chyby.. První gol- Čech rozehrál celkem špeka na Mikela ( myslím), dobře presující Liverpool využil- tak možžná tohle.. Druhy gol padl, kdy byl pruběh hry celkem nahoru dolu- žádní velka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Ne druhý gol padnul potom,že Cole nezajistil Johnsona a 1. gol je prostě MIkela.

Reagovat
vitasrp

U druhého gólu jednak propadl Ashley, který zkrátka na vlastním vápně nemůže Johnsona přes sebe pustit, ale podělal to i Malouda, který se vůbec nenamáhal vrátit a Ashleyho zajistit.. Dříve by odfláknout bránění žádného hráče nenapadlo, teď je to normální..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na ně musí víc Boas řvát nebo já nevím... podle mě prostě chybí Wilkins.

Reagovat
miky10

Mám z toho trochu pocit, že Boase neberou jako autoritu, Mourinha, Hiddinka, Ancelottiho se tak nějak "báli", zatímco na ABV tak něja kašlou.

Reagovat
vitasrp

Nemám pocit, že by s trenérem vyjebávali, spíš to souvisí s celkovým přístupem ke hře - hlavní je góla dát, defenziva je na žebříčku hodnot až někde hluboko vzadu..

Reagovat
miky10

Souhlasím, ale stejně bych řekl, že Boas není (logicky) taková autorita jako třeba ten Mou.

Reagovat
Godwinson

Mně se to zdá na Luizovi, ale on je zase takový zvláštní typ. Navíc tušim, že měl i nějakou "rozmíšku" s Ancelottim.

Reagovat
vitasrp

Jj, v zápase na Old Trafford, kdy Luiz udělal chybu už po 30 sekundách, dostali jsme gól a Ancelotti mu to od lajny pěkně vyčítal.. A David se s ním začal hádat a pokřikoval tam na něj not me, not me, protože jeho chyba to přece nebyla..

http://www.youtube.com/watch?v=RG0Y46duQdM

Reagovat
smazaný uživatel

Schaaf 2

Reagovat
herbage

pokud můžu něco dodat, tak přesně to samé jsem si všimnul i u hry Porta, kde Pereira se vůbec nevracel a nechával celou levou lajnu prázdnou, takže tam museli hasit stopeři. A celkem vtipné je, že zrovna tento hráč měl v létě za 30 milionů euro přijít

Reagovat
vitasrp

Měl přijít za 20 mega a můj osobní pocit byl, že s ním Boas možná počítal i na křídlo, protože klasické ostré levé křídlo v našem týmu prostě nenajdeš.. To by mu ostatně dalo i novou taktickou variantu, Mata by mohl v některých zápasech hrát uprostřed.. Takhle místo něj nemáme hráče na levé křídlo, protože Malouda není typ, který by se do 4-2-3-1 vyloženě hodil..

Reagovat
herbage

To je možné, ale to není hráč, který by měl cenu 10, 20, natož 30 milionů euro. Prakticky je ve všem průměr, krom rychlosti a fyzické výdrže

Reagovat
Rssa

Tu cenu kolem 10 mega asi má, není špatný hráč.

Reagovat
herbage

a nemyslím, že zrovna Boas, který i v Portu stavěl na křídlo technicky vybavené hráče a Pereiru právě na post krajního obránce, by ho chtěl využévat na jiném postu

Reagovat
blade115

O ten druhý jsme si vyloženě koledovali, už ta chyba obrany při úniku Hendersona byla po gólu volající...

Reagovat
smazaný uživatel

no jasné, ale nebyla to vyloženě nějaká hrubka, Ashey tam byl hodněkrát slabší, i ten Suarez jak tam do nich vletěl a byl roh v podstatě z ničeho.. Jinak I Glenovi tam Mata nebo MAluda parkát zdrhli, ale nedostali se ke střele, na štěstí

Reagovat
miky10

U prvního gólu byla základní chyba v postavení, Čech si vyhnal oba stopery k lajnám, takže když Mikel přišel o balón, bylo ve středu obrany prázdno, pak to mohl Liverpool v pohodě vykombinovat.

Reagovat
vitasrp

Opět, tohle mi nepřijde jako chyba, protože Boas takhle zakládat útoky prostě chce.. Umožňuje to dostat krajní beky do ofenzivnějšího postavení, díky čemu máš více hráčů před míčem a víc jich můžeš zapojit do té ofenzivní fáze.. Nicméně to přináší i značná rizika která se nám dnes ukázala v celé své kráse..

Reagovat
mr.Silver

Terry už by to mohl zabalit. Snad nejhorší stoper, kterého tam máte.

Reagovat
smazaný uživatel

To neumím posoudit jak píšu neviděl jsem to jen čtu příspěvky a viděl sestřih. Naopak Terry mi přijde o parník jistější než Luiz ta chyba v derby no ... bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak hrál jindy, ale dneska teda hrál slušně, ani jeden gol nebyl jeho, naopak tomu druhému chybělo chlup a vytahl by to.. Suarez se přes něj vubec nedostaval

Reagovat
mr.Silver

Každý zápas , co ho vidím hrát, tak udělá nějakou hrubku...

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň dneska ne

Reagovat
mr.Silver

Todle kolo ve fantě to byla hrozná bída....

Reagovat
13

Mě drží nad vodou akorát RVP

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
mr.Silver

To mě taky... Zbytek absolutní propadák. Možna to bude tím, že moje obrana je více méně Newcastle

Reagovat
CubONE

Reagovat
Wat

Mě trochu nadělal ještě Walters tím gólem, jinak slabota. Něco kolem 43.

Reagovat
smazaný uživatel

47 bodů a to mi hraje Vaart, Adebayor, Agbonlahor. Jestli teda nastoupíjou.

Reagovat
mr.Silver

42, a už jenom Vaart

Reagovat
smazaný uživatel

njn mám 17 bodů a nej hráč je Suarez

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

no co, tak se mi tendle tejden nedařilo

Reagovat
smazaný uživatel

ale ještě mi hrajou villans a spurs

Reagovat
smazaný uživatel

44, zítra Given čisté konto a Gabby alespoň 1 kus.

Reagovat
minoLFC

23 veľa hráčov ani neastupilo, tak snaď Agbonlahor zajtra dá hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

co to je vlastne ta fanta to je hra?

Reagovat
Maresma

fantasy.premierleague.com

Reagovat
Counter

400. pro Arsenal

Reagovat
j_mrazik

Dobrá práce.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Rssa

Hax?

http://tinyurl.com/cgw5sw3

Heslo je číslo té nejlegendárnější legendy.

Reagovat
niflheim

Všechny tři góly dneska padly díky ukázkovému bránění

Reagovat
hefy

Liverpool. Tutomu sympatickýmu kádru snad nejde nepřát, mimo Toffees a Devils samozřejmě.

Reagovat
tomasinho

Zajímavý výběr.

Reagovat
hefy

Jo, napsal jsem to totiž špatně. To je tak, když se dělá víc věcí najednou. Tofees a Devils jim právě přát nebudou.

Reagovat
tomasinho

Takhle

Reagovat
Rssa

U Evertonu bych to neviděl tak černě

Reagovat
hefy

Černě ne, spíš modře.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát tam "vyčnívá" Suárez.

Reagovat
minoLFC

futbalovo

Reagovat
CubONE

bohuzial, nie len futbalovo

Reagovat
tomasinho

Ropný trojboj začal výborně, teď už chybí jen připravit City o neporazitelnost a porazit Chelsea i v LC.

Reagovat
fenixLFC

ropny trojboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Hlavně ať vyhrajeme teď v Leverkusenu, zajistíme si postup do osmifinále a v sobotu se na vítěznou vlnu vrátíme i v lize proti Wolves.. Nebudu přece cestovat takový dálky abych viděl prohry, to dá rozum..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska MOTM jednoznačně Charlie z naší strany. Tohle si od něj představuju furt, 100% nasazení, až se vrátí Steve tak jednoznačně můžou hrát spolu a bez lucase.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

bez Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale dneska se mi ten Lucas celkem líbil, byl durazný, bojoval... zas bych ho tak neočerňoval

Reagovat
smazaný uživatel

aby ste se ještě nedivili, jak se vráti Steve, aby nehráli na 3 středové záložníky a osamoceného Suarzee

Reagovat
smazaný uživatel

jj bude v strede Adam Gerrard a Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

no už to tak hráli

Reagovat
smazaný uživatel

ked Jordan striedal Lucasa ....fungovalo to velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jj i tak by to šlo, souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda místo Henderson Lucas

Reagovat
13

Kdyby se místo Lucase pořídil lepší defenzivní záložník, tak by to mohlo fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

si myslím, že se Gerrard bude pomalu na stará kolena zase zatahovat do zadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

mně se druhej poločas nelíbil jako celá hra LFC, první byl famozní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeffrey Bruma has won 15 out of 16 challenges today (93.75%).

Reagovat
Erdovec

ach jo ve fantě 37 bodů alespoň tipovačka jde 6 ze 7mi

Reagovat
Erdovec

ach jo ve fantě 37 bodů alespoň tipovačka jde 6 ze 7mi

Reagovat
Erdovec

ach jo ve fantě 37 bodů alespoň tipovačka jde 6 ze 7mi

Reagovat
Erdovec

a ještě k tomu rozbitá myš

Reagovat
smazaný uživatel

TonyBarretTimes

Villas-Boas took on a massive task when he became Chelsea manager. He needs to be judged on 3 years, not 3 months.

True

Reagovat
smazaný uživatel

nič to nemení na tom, že defenzíva pod jeho vedením je najslabšia, akú si u Chelsea pamätám. Bohvie, či len u Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Scolarim to bylo horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Scolarim byl horší systém hry celkově, defenziva se ale držela relativně...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že ten zápas bol ešte väčšia nuda ako Paranormal Activity 3, kvôli ktorému som na ten zápas vysral.

Reagovat
13

Nuda to nebyla, čekal jsem horší fotbal

Reagovat
kiwwi

dost dobry futbal

Reagovat
Counter

Něco pro herbage Andy Carroll's small cameo against Chelsea -

http://www.pixpow.com/wp-content/uploads/2010/10/ball-horse.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

:-))))))))))

Reagovat
miky10

Reagovat
Minister

Reagovat
Wat

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

o co ide, aj ja sa chcem zasmiat

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rssa

To je skoro jako já, když hraju v poli a nechytám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Tak jsem se konečně přestal smát...

Reagovat
kiwwi

a o co vlastne islo?

Reagovat
niflheim

Tak Carroll tam měl dneska podobnou eskapádu, kdy se tam celkem kvalitně vybulil na zem při souboji. Ale o to nejde - mě ten samotný kůň dostal do kolen, zvláště když jsem to ještě poslal kamarádce, co má hodně ráda koně

Reagovat
smazaný uživatel

good one

Reagovat
Maresma

Dneska jsme netrefili konstrukci.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro mě

Reagovat
fantomas

Blbečku.

Reagovat
mithro

Reagovat
Wat

Takhle znehodnotit pětistovku. Fuj.

Reagovat
fantomas

500. pro Wengera.

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

#Chelsea lose consecutive #PL matches at Stamford Bridge for 1st time since Abramovich bought club in 2003. Last time: Apr-May 2002.

Reagovat
kiwwi

pekne

Reagovat
tomasinho

Wow, pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Boas olé

Reagovat
mithro

len tak dalej

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
RC

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo jestli bylo MOTD, kde se nerozebírala obrana chelsea.

Reagovat
kiwwi

tak oni vzdy rozoberaju nieco co je bud velmi dobre, alebo velmi napicu

Reagovat
vicinda07

SPURS Adebayor Kabuol

Reagovat
vicinda07

*Kaboul

Reagovat
fantomas

Parker, Modrić, Kaboul, Bale a Ade by se snad měli rovnym dílem podělit o MOTM. Ohromně týmový výkon. Aston Villa hrůzostrašná. Ale celkem pěknej mač.

Reagovat
smazaný uživatel

Do měsíce je z tebe yido.

Reagovat
fantomas

Tak bohužel to letos nejde neobdivovat no. Ten střed vám můžeme jenom závidět. Ale já už podobnej "rozpor" zažil, když Chelsea trénoval Hiddink, takže nic moc novýho u mě.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas is a yido!!!

Reagovat
fantomas

Ježiši, já nikdy neměl problém chválit konkurenty, když bylo proč...

Reagovat
kiwwi

u konkurentov musis zatlkat!!!

Reagovat
fantomas

Nebudu kiwwi.

Reagovat
kiwwi

slaby gunner

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe už není se svým chantem sám.

Reagovat
fantomas

Defoe je pořád zmrd, btw...kolegové Yidové.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, už patříš mezi nás, takže až bude třeba tisícovka pro Tottenham, dáš tam jasnej palec vzhůru. Od teď se vyjadřuješ především k Tottenhamu a budeš se chovat alibisticky. Ať v tom nejsem sám.

Reagovat
fantomas

DEFOE JE ZMRD! Tos mě neslyšel???

Reagovat
kiwwi

no, to uz je lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož jsi yido, chápu to tak, že se ti nelíbilo jak tam dnes na vápně zbytečně zadrbal jeden balón. Být to fanoušek jiného klubu, už bych se do tebe opřel, co nám nadáváš do legendy.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou ho to šlechtí, lepší než fanoušci co nedokážou ocenit rivalovi hráče nebo hru a jen furt nesmyslně urážej...ano myslim b***e

Reagovat
smazaný uživatel

Já dokážu ocenit hráče soupeře, takový Jenkinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě vám ukáže..

Reagovat
Wat

Můžu se zeptat, jak hrál Gabby?

Reagovat
fantomas

Nic moc. Dopředu byl asi nejaktivnější a nejnebezpečnější, jenže když uvážíš, že ofenzíva AV dneska takřka neexistovala...ani mnohdy neměl podporu, když už udělal polovinu dobrý věci. Nezávidim mu.

Reagovat
Wat

Už aby přestoupil... Jinak díky.

Reagovat
fantomas

Jojo. Jen kam...SAFC by na něj asi mělo. NUFC až bude bez Obertana, tak možná, ale o tom taky nejsem přesvědčenej, že by ho měli nějak potřebovat. Everton na něj nemá, LFC by se muselo zbláznit (na druhou stranu obvyklý požadavky Dalglishe by mohl splňovat - anglán, dost možná drahej, křídlo se bude shánět).

Reagovat
Wat

Právě v Liverpoolu jsem si ho představoval místo Downinga. Jinak moc možností tu opravdu není. Navíc při odchodu Obertana tam bude pořád Marveaux ne?

Reagovat
fantomas

Bude no.

Reagovat
cristiano.K.

proč by se LFC muselo zbláznit?

Reagovat
fantomas

Nevim, máte furt na víc. Navíc u něj AV tu cenu požene vůbec nejvýš ze všech hráčů.

Reagovat
cristiano.K.

je mi jasný,že částka bude kolem 20mega,ale on se taky věčně nebude chtít trápit v AV, i když jí miluje. Nevím, mně moc vhodnějších variant nepřipadá

Reagovat
kiwwi

kam by prestupoval prosim ta...je to klubova ikona a onedlho bude klubovou legendou...vsetci si ho tam neskutocne vazia a on je tam stastny...na kluby hrajuce o popredne priecky zrejme nema, takze ten prestup je takmer vyluceny

Reagovat
fantomas

Ale má. A proč by přestupoval? Momentálně sám táhne jejich ofenzivu. Bent se jen veze s nim (i když to si ty nedokážeš připustit)

Reagovat
kiwwi

preco by som to ja nemal pripustit

Reagovat
fantomas

Minule si mi cpal, jak je hrozně důležitej...

Reagovat
kiwwi

jo ty myslis Benta, samozrejme ze je hrozne dolezity hrac...jemu ale nepomaha to, aku picovinu Villa hraje...to je jedno ale...kazdopadne Agbonlahor neprestupi nikam

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, on hrál Nzogbia?

Reagovat
fantomas

Nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville je bůh studia

Reagovat
kiwwi

ako na ihrisku tak aj v studiu

ale ten jeho akcent...to rUn

Reagovat
smazaný uživatel

Little bit Irish I'd say...

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

momentálně u Totenhamu nevidím slabinu

Reagovat
Counter

Pche, nic, s čím by si mighty Reds neporadili :-) Nebo snad ne?

Reagovat
cristiano.K.

poměrně blbá narážka,když nám dali čtyřku

Reagovat
vladis271

who cares, do LM vedie cesta cez Arsenal a Chelsea.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě,ale počítám s tím,že CFC se rozjede.

Reagovat
vladis271

to aj my

Reagovat
cristiano.K.

víme jak to je,ted jsme schopni porazit city a v příštím kole vybouchnout,ustálit výkony je povinnost bez toho to neuhrajeme.Takhle dobrou bilanci venku jsem nečekal.

Reagovat
kiwwi

*do EL

Reagovat
vladis271

hahaha, normálne umieram od smiechu. Teraz sa mi hodí tvoja otrepaná fráza: " Je mi trápne aj za teba. "

Reagovat
kiwwi

ved som ta len opravil

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak proč tak nízko položená kamera? Já byl zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čuměl...taky to mám radši z větší výšky...

Reagovat
kiwwi

jj dost blbe to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Atkinson will take charge of Liverpool VS Man city on sunday

Reagovat
Counter

Smutné reakce na Jackieho twitter Jedna nadávka od fanoušků Spurs za druhou a když jim nabídne sázku, že v případě jejich umístění nad AFC dá 3 000 liber na charitu, tak mu nadávají ještě víc s tím, že to je jen zlomek jeho platu...

Reagovat
fantomas

Reakce na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsou Spurs ti špatní. Vem si příklad z fantíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za monitorem je siláků a sprosťáků plno. Na druhou stranu Wilshere si za to může těma svýma provokacema sám...

Reagovat
Counter

Jackie fanoušky Spurs neprovokuje.

Reagovat
vladis271

tak ja ako anglický yido by som si ho vychutnal. 3000 libier? To je fakt nič, asi si verí málo. Na druhú stranu toto je najsilnejšé Tottenham sa veľa rokov. A nebyť fergieho lucku ( vyhrám aj keď je súper lepší ) a Mansúrových peňazí, atakijú titul.

Reagovat
kiwwi

ta Fergieho rotacia je az sialena

http://www.redcafe.net/f6/lack-consistency-343879/

Reagovat
cristiano.K.

Zajímalo by mně,co si říká Modrič ted momentálně, jasně v lednu zas můžou slípky ztrácet na CFC 6 bodů,ale......

Reagovat
j_mrazik

Arsenal v krizi má stejně bodů jako našláplá Chelsea a mohutně zadotovaný Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Rssa

Nově budovaný Liverpool má stejně bodů jako několik let urputně budovaný Arsenal a bohatá Chelsea.

Reagovat
j_mrazik

My se nestydíme, že urputně budujeme a bojujeme s větrnými a také zejména palivy poháněmýni mlýny.

Reagovat
afc

Reagovat
Amos

My budujeme pořád od znova, pač se nám to pořád rozpadá, kvůli modrému zlu.

Reagovat
smazaný uživatel

lenže náš motor ide na náš vlastný benzín, na ktorý si sami našetríme, nikto nám ho nekupuje, to je rozdiel medzi nami a "novým Liverpoolom a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

vo fante 86 bodov, Chobotove Mrciny pekne postupujú hore k nebesiem v EF lige.

Reagovat
kiwwi

no uz ti chyba len 106 bodov na sampiona

Reagovat
smazaný uživatel

s nastoleným trendom ťa do 4 kôl mám.

Reagovat
kiwwi

bez sance

Reagovat
johan14

Verím že konečne začnete považovať Adebayora za top útočníka. Ja som ho tiež neznášal v dobe keď hral za Arsenal no teraz je to iná káva. Rovnako ako C. Ronaldo pred 5 rokmi strašne veľa simuloval a kecal, teraz najlepší hráč sveta, spolu s Messim. Každý kto má rád futbal sa musí tešiť keď ho sleduje.

Reagovat
j_mrazik

Když měl dres Arsenalu a na hlavě predátora, tak byl výbornej. Pak se ostříhal a šlo to do háje. Ale byl aspoň prodanej za hezký peníze.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele