FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola nadstavby: Sparta opět blíže k obhajobě titulu

11.05., 17:00, aktualizováno 12.05., 19:56
Komentáře a souhrny
Brian Priske (© AFP)

Slavia na Spartě nevyužila půlhodinovou početní převahu a po bezgólové remíze na obhájce titulu nadále ztrácí čtyři body. Mladá Boleslav zásluhou brzkého gólu zvítězila v Ostravě a vystřídala Baník na čtvrté příčce. Plzeň dvakrát neudržela vedení nad Slováckem, přesto nakonec bere tři body po výhře 4:2, na které se hattrickem podílel Pavel Šulc.

O titul

Sparta Praha - Slavia Praha 0:0

11.05.2024 17:30

Góly: -

Očekávané derby mezi Spartou a Slavií skončilo ve druhém kole nadstavbové fáze Fortuna ligy nerozhodně 0:0. Ve vyrovnaném úvodním poločase se několika skvělými zákroky blýskl gólman Jindřich Staněk, na jehož působivý výkon ale nenavázali sešívaní útočníci. Ráz střetnutí změnil v 63. minutě po dvou žlutých kartách vyloučený Lukáš Haraslín, ani přes početní převahu však slávisté nedokázali vyzrát na výborného Petera Vindahla. Letenští tak doma zamezili větší zápletce v boji o titul a před městským rivalem si na čele tabulky udrželi čtyřbodový náskok.

Slavia sice vstoupila do nadstavbové části jasnou výhrou nad Baníkem, sparťané ale na úspěch sešívaných zareagovali triumfem na hřišti Slovácka. Rozdíl mezi oběma týmy zůstal před 311. pražským derby čtyřbodový. Sešívaní na stadionu rivala usilovali především o uchování titulových šancí a dalo se očekávat, že podobně taktickou bitvu jako před dvěma měsíci diváci neuvidí, jelikož pouze jejich výhra mohla celý boj ještě výrazně zdramatizovat.

Pomalejší vstup narušil v 19. minutě Ivan Schranz, který z hranice vápna po zemi nebezpečně vypálil přímo na Vindahla, jemuž balon se štěstím propadl mimo tři tyče. Sparťané se své první příležitosti dočkali záhy, když přízemní pokus Jana Kuchty pozičně vytěsnil Staněk. Slávistický brankář se fenomenálně vytáhl i proti prudkému zakončení hlavou Tomáše Wiesnera z ostrého úhlu. V závěru první půle si Staněk ještě počíhal na nepříjemnou tečovanou hlavičku Ladislava Krejčího a do šaten se šlo za bezgólového stavu.

Po změně stran se bravurním zákrokem předvedl také Vindahl, jenž zneškodnil nebezpečnou ránu osamoceného Matěje Juráska z bezprostřední blízkosti. Po hodině hry se Haraslín dopustil hloupého faulu u rohového praporku, po němž obdržel druhou žlutou kartu, a poslal tak sparťany do oslabení. Červenobílí se dlouho nedostávali do zakončení ani v početní převaze. Když už se do dobré pozice prodral Mojmír Chytil, tak jej obětavým zákrokem vynuloval famózní Vindahl. Dánský gólman si v nastaveném čase poradil i s nebezpečnou hlavičkou Muhameda Tijaniho.

Remíza tak Spartu výrazně přiblížila obhajobě titulu. Příští zápas Letenští odehrají 14. května proti Baníku, Slavia o den později vyzve Plzeň.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 4:2

11.05.2024 15:00

Góly: 16. Pavel Šulc, 43. Lukáš Hejda, 90+2. Pavel Šulc (pen.), 90+9. Pavel Šulc - 32. Michal Kohút, 70. Marek Havlík (pen.)

Viktoria Plzeň porazila v domácím duelu druhého kola nadstavbové části Fortuna ligy Slovácko 4:2. Diváci si užívali fantastický fotbal už v první půli, v níž mimo několika obrovských neproměněných šancí padly i tři branky. Hlavním hrdinou Západočechů se stal Pavel Šulc, jenž po úvodní trefě ze 16. minutě zkompletoval v nastavení druhé půle hattrick, a vyšvihl se tak na čelo ligové tabulky střelců. Sympatický výkon hostů podpořený dvěma góly a skvělými zákroky Milana Heči tedy už podeváté v řadě k vítězství nevedl.

Vzhledem ke zpackané jarní části soutěže se nabízela otázka, zdali by Slovácku místo skupiny o titul nevyhovovaly spíše boje v play off o Konferenční ligu. Svěřenci končícího Martina Svědíka si příliš nevylepšili reputaci ani proti Spartě, kterou sice herně potrápili, ale stejně od ní inkasovali čtyři zásahy. V Plzni naopak žádná panika nevládla, a to i díky tomu, že lodivod Miroslav Koubek prodloužil s klubem smlouvu o další rok.

Viktorka rozproudila ofenzivní kolotoč po 10 minutách hry, když nejprve ránu Milana Havla vytěsnil gólman Heča na břevno a chvíli nato zneškodnil i druhý pokus plzeňského křídelníka. Po čtvrthodině hry už však kapituloval. Prvně sice ustál smělý průnik Matěje Vydry, dorážce Pavla Šulce do odkryté sítě už ale nezamezil.

Heča kouzlil i při dalším pokusu Vydry, jehož dorážku z bezprostřední blízkosti famózně vytěsnil nad bránu. Moravané skórovali hned z první nadějné šance, když za hranicí šestnáctky vyslal přesnou technickou střelu k pravé tyči Michal Kohút. Nabuzené Slovácko se hnalo za vedoucím gólem, který však z tutové pozice před odkrytou sítí odmítl ranou do břevna Pavel Juroška. Zásah tak přišel chvíli nato na druhé straně, kde se s přispěním teče clonícího hráče prosadil Lukáš Hejda.

Po návratu z kabin se ukázal plzeňský Cheick Souaré, jenž se na levém křídle prodral přes obránce až ke střele, ta však proletěla jen do zámezí. Hosté se v 70. minutě dočkali vyrovnání, když nabídnutou penaltu proměnil ranou k pravé tyči v gól Marek Havlík.

Vedení na stranu viktoriánů mohl překlopit Havel, jehož hlavičku z bezprostřední blízkosti ovšem perfektně vykryl Heča. Domácímu celku spadl vítězný zásah do klína v nastavení, kdy pokutový kop po ruce v šestnáctce proměnil Šulc. Plzeňský forvard ještě o několik sekund později dokonal hattrick zakončením do prázdné brány.

Viktoria si tak vychutnala tápajícího soupeře a zaznamenala další tříbodový zisk. V následujícím kole bude chtít potrápit 15. května Slavii, Slovácko se o den dříve představí taktéž mimo svůj stadion, a to konkrétně v Mladé Boleslavi.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 0:1

11.05.2024 15:00

Góly: 3. Jiří Boula (vl.)

Mladá Boleslav zvítězila ve druhém kole skupiny o titul Fortuna ligy na hřišti Baníku Ostrava 1:0, a vystřídala tak svého soupeře na pozicích zajišťujících přímou účast v pohárové Evropě. Středočechy poslal již ve třetí minutě do vedení nešťastník Jiří Boula, od nějž se míč odrazil do jeho vlastní brány. Slezané byli několikrát blízko alespoň vyrovnání, nicméně Filip Kubala a Matěj Šín své stoprocentní příležitosti neproměnili.

Trenér Pavel Hapal musel po úvodním kole nadstavby vstřebat fiasko ze stadionu Slavie, kde Baník padl 0:5. Podíl na vysoké porážce Slezanů měl právě i zkušený stratég šetřící část sestavy na důležitý duel proti Bolce. Do něj však nemohl zasáhnout Abdullahi Tanko, jenž se v Edenu nechal vyloučit. Příliš velká spokojenost nicméně nepanovala ani v táboře hostů, kteří nestačili rozdílem třídy na Plzeň.

Již ve třetí minutě přišla pro Baník studená sprcha, když Středočeši udeřili hned z prvního útočného výpadu. Obranné řady domácích se nestihly včas přeskupit, na levé straně vznikl volný prostor a toho využil Antonín Vaníček. Boleslavský křídelník se prosmýkl do vápna a našel přihrávkou Yusufa, který s přispěním teče Bouly dopravil míč do sítě.

Na druhé straně se prodral do stoprocentní příležitosti Kubala, nicméně hlavou nedokázal zacílit mezi tři tyče. O chvíli později prostrčil Boula balon šikovně na Šína. Ten však nechal v další jasné gólové šanci vyniknout Petra Mikulce, jenž pravačkou reflexivně vyrazil pokus ostravského talentu na roh. V nastaveném čase první půle se ze střelecké letargie pokusil procitnout Kubala, ale v pádu orazítkoval pouze brankovou konstrukci.

Po návratu ze šaten pokračovali baníkovci v dobývání boleslavské defenzivy. Šín sklepl míč na hranici vápna Ewertonovi, nicméně tomu obstřel nevyšel. O chvíli později si oba aktéři své úlohy vyměnili. Brazilská hvězda se blýskla perfektním uvolněním na pravé straně, milimetrovým centrem našla hlavu Šína, jenže tomu chybělo k úspěchu několik centimetrů. Z velké dálky chtěl nachytat vyběhnutého Mikulce Jiří Klíma, hostující brankář se ale stihl vrátit mezi tři tyče.

Baník tak nezvládl přímý souboj o čtvrtou pozici a do pohárové Evropy má díky vítězství blíže Mladá Boleslav. V dalším kole zabojují Slezané o body 14. května na hřišti Sparty, Středočeši ve stejný den přivítají Slovácko.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
32
25
5
2
74 : 28
80
2
Slavia Praha
32
23
7
2
67 : 23
76
3
Viktoria Plzeň
32
21
5
6
74 : 35
68
4
FK Mladá Boleslav
32
13
8
11
51 : 49
47
5
Baník Ostrava
32
13
6
13
48 : 45
45
6
1. FC Slovácko
32
11
8
13
43 : 48
41

O udržení

MFK Karviná - FC Zlín 2:2

12.05.2024 18:00

Góly: 15. Sebastian Boháč, 45+1. Lucky Ezeh - 54. Lukáš Bartošák, 90+3. Lukáš Bartošák

Fotbalisté Karviné remizovali ve druhém kole skupiny o udržení ve Fortuna lize s přímým konkurentem v boji o záchranu ze Zlína 2:2. Nervózní zápas hraný v sympatické atmosféře gólově otevřela dělovka Sebastiana Boháče, jenž se v nejvyšší české soutěži trefil poprvé. Další ránu zasadil Ševcům nikým nehlídaný Lucky Ezeh. Hosté se ale po změně stran zmohli na vyrovnání, když se dvakrát prosadil střídající Lukáš Bartošák, bývalý hráč Slezanů.

Dějištěm pravděpodobně nejklíčovějšího duelu v boji o vyhnutí se přímému sestupu byl Městský stadion v Karviné. Domácí do něj vstupovali s výhodou lepšího skóre a oproti svému konkurentovi se těšili o něco lepší formě. Zatímco Slezané zvítězili v závěru základní části právě ve Zlíně, hosté z Moravy se z ligového triumfu netěšili od začátku dubna.

Do zápasu vstoupili lépe domácí, které poslal po čtvrthodině hry do vedení tvrdou střelou zpoza pokutového území Boháč. Karvinští v aktivitě pokračovali i po vstřelení branky a vypracovali si několik zajímavých příležitostí k navýšení rozdílu ve skóre. Jednu z nich dokázal v závěru prvního poločasu proměnit Ezeh, jenž využil skvělé práce a přesné přihrávky od Rajmunda Mikuše.

Po změně stran se hosté dočkali první střely na branku, která ihned znamenala snížení. Ze střední vzdálenosti vypálil střídající Bartošák a trefil se přesně k pravé tyči. Dvougólové vedení mohl Slezanům zanedlouho vrátit Andrija Ražnatovič, z velkého úhlu však napálil jen boční síť. Zlín se ani přes nepříznivý stav nevzdával, sráželo jej však velké množství nepřesností, po nichž se do nebezpečných protiútoků dostávali domácí fotbalisté. I přesto se Ševci kýženého vyrovnání nakonec dočkali, a to po druhé Bartošákově trefě ze třetí minuty nastavení.

Veledůležitý souboj o záchranu tedy skončil remízou. Záchranářské práce obou týmů budou pokračovat 16. května. Zelenobílí v tento den zavítají na hřiště Bohemky, Zlín hostí České Budějovice.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 1:1

12.05.2024 15:00

Góly: 87. David Huf - 1. Alexis Alégué

Fotbalisté Jablonce nedosáhli v utkání druhého kola skupiny o udržení ve Fortuna lize na další výhru, když se s Bohemians rozešli smírně 1:1. Domácí potvrdili nepříliš dobrou aktuální výkonnost už v první minutě, jelikož jejich zaváhání využil francouzský záložník Alexis Alégué. Pražané dokázali na jeho branku zareagovat až chvíli před koncem, kdy se přesně trefil David Huf. Vzhledem k porážce Českých Budějovic v souběžně hraném střetnutí mají Severočeši přesto záchranu na dosah ruky.

V pražském Ďolíčku došlo na souboj dvou nejlépe postavených celků skupiny o udržení. O něco lepší pozici se těšila Bohemka, která do utkání vstupovala s dvoubodovým náskokem na Severočechy a také s vědomím, že případné vítězství by znemožnilo její přímý sestup. Lepším psychickým rozpoložením ale oplýval Jablonec, jenž v minulém kole předvedl famózní obrat proti Karviné a rovněž se přiblížil jistotě záchrany.

Výhrou z posledního kola nabuzení Severočeši do zápasu vstoupili skvělým způsobem, když se už v první minutě prosadil po přesném centru Matěje Polidara nikým nehlídaný Alégué. Domácí mohli po zaváhání Filipa Součka rychle vyrovnat, nebezpečí ovšem pohotovým výběhem zažehnal Vilém Fendrich. Na druhé straně musel zasahovat Lukáš Soukup poté, co z dobré pozice pálil po zemi aktivní Polidar. V dalším průběhu první půle se do několika nadějných příležitostí dostali Klokani, hosté se však mohli spolehnout na do té doby bezchybného Fendricha.

Také po změně stran hýřili větší aktivitou domácí, Erik Prekop ale mířil jen vedle levé tyče a pokus Martina Dostála zblokoval jeden z bránících hráčů. Stejný osud potkalo o několik chvil později rovněž zakončení Daniela Köstla, ke kterému propadl míč po rohovém kopu. Na straně Jablonce mohl po centru Polidara skórovat Miloš Kratochvíl, jeho hlavičku však zneškodnil Soukup. Přestože hosté téměř celé utkání vedli, tak v závěru o vítězství přece jen přišli. Míč se po standardní situaci z 87. minuty snesl na hlavu Prekopa, jenž jej posunul na osamoceného Hufa a ten už neměl problém zamířit do odkryté branky.

Souboj o čelo skupiny o udržení tedy skončil remízou. V příštím kole čeká Klokany Karviná, kterou přivítají 16. května. Jablonec ve stejný den hostí Pardubice.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice 3:2

12.05.2024 15:00

Góly: 45+1. Michal Hlavatý, 69. Florent Poulolo (vl.), 85. Michal Hlavatý - 31. Wale Alli, 73. Marcel Čermák

České Budějovice podlehly ve druhém kole skupiny o udržení ve Fortuna lize Pardubicím 2:3. Hosté se sice ujali vedení po trefě křídelníka Waleho Musy Alliho, ještě před přestávkou ovšem Východočeši srovnali a po změně stran dokonce otočili skóre ve svůj prospěch. K tomu jim pomohl hostující obránce Florent Poulolo, který ve výskoku nepochopitelně dotlačil za brankovou čáru míč směřující do náruče gólmana. Šílený vlastenec sice Jihočechy nepoložil, na jejich vyrovnávací trefu ale chvíli před koncem odpověděl v duelu dvougólový Michal Hlavatý.

Dynamu se ve druhém kole nadstavby naskytla patrně nejlepší příležitost, jak nakročit k opuštění poslední trojice. V případě výhry v Pardubicích se totiž mohlo za svého soupeře dostat na rozdíl jediného bodu. Navíc oproti červenobílým oplývalo výrazně lepší formou. V posledních pěti ligových duelech vždy bodovalo a dvakrát dokonce zvítězilo. Naproti tomu Východočeši z předcházejících tří případů hned ve dvou případech padli.

První branku měl na noze už v osmé minutě Samuel Šigut, nicméně mladík ve velké šanci selhal, a skóre se tak neměnilo. O chvíli později zkusil překvapit talentovaného Antonína Kinského ranou z dálky Jan Suchan, jenže kmenový brankář Slavie si s jeho přízemní ránou poradil. Za aktivitu nakonec hosté byli odměněni, když přihrávka na zadní tyč našla Alliho, který bez problémů dopravil míč do prázdné brány. V závěru poločasu červenobílí dokázali vyrovnat po střele Hlavatého, jenž těžil ze skvělého průniku Kryštofa Daňka.

Po změně stran mohl dokonat obrat Ladislav Krobot, ale po skvělém náběhu i zakončení mu stopku vystavil reflexivní zákrok Dávida Šípoše. Pardubice naopak ve hře udržel Kinský, když bleskurychle zareagoval na tečovanou střelu soupeře. Po kuriózní situaci se vedení ujali domácí, jelikož zakončení Hlavatého vyrazil Šípoš pouze nad sebe a po následné srážce se spoluhráčem se míč ocitl za brankovou čarou. Záhy bylo ovšem opět vyrovnáno po nechytatelné střele k pravé tyči z kopačky Marcela Čermáka. Jako poslední se však radovali svěřenci Radoslava Kováče poté, co jim tři body vystřelil Hlavatý.

Pardubice tedy dokázaly přibrzdit solidně hrající Budějovice a vzdálily se jim na již těžko dosažitelný sedmibodový rozdíl. Východočeši v příštím kole 16. května zavítají do Jablonce, Dynamo se ve stejný den představí ve Zlíně.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Bohemians Praha 1905
32
8
12
12
31 : 43
36
12
FK Jablonec
32
7
13
12
39 : 48
34
13
FK Pardubice
32
9
7
16
34 : 44
34
14
Dynamo České Budějovice
32
7
6
19
38 : 66
27
15
MFK Karviná
32
6
8
18
34 : 57
26
16
FC Zlín
32
5
11
16
38 : 65
26

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (252)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

x tý důležitý zápas doma úplně dojebaný. Nekvalita v koncovce, bez útočníka se hrát prostě nedá.

Reagovat
zorz767

Baník stejně nemá v pohárech co dělat.

Reagovat
Pablos

Šulctrick

Reagovat
ratusek

Hapal ven. Tohle není už normální. A ne, promarněné šance neberu. Stavět do utoku zoufalého Kubalu a čekat něco jiného, je prostě na vyhazov.

Reagovat
bobis21

A koho tam měl dát? Jakého šutéra co proměňuje šanci za šancí vynechal?

Reagovat
HorajzmAmmann

Klíma je rozhodně daleko lepší zakončovatel než Kubala.

Reagovat
bobis21

To je sice pěkné, ale za posledních 15 měsíců má 2 góly.

Reagovat
Wyrda

Jasne akorat nutno podotknout ze z toho dobrych 10 mesicu byl zraneny

Reagovat
bobis21

Pořád za to období odehrál přes 1600 ligových minut.

Reagovat
ratusek

Jednoznačně Klíma. Za to neustálé stavění dřevěného Kubaly mu ten vyhazov přeju

Reagovat
bobis21

Viz nahoře, za posledních 15 měsíců má 2 góly. Neříkám že je špatný, no zabiják který proměňuje šance to taky není.

Reagovat
HorajzmAmmann

to sice ne, ale rozhodně je lepší než Kubala.

Klíma měl nějaká áčka na konci podzimu, povedla se mu střelecky příprava, branka v Jablonci i na Spartě. Všichni se serou do Blažka, ale že je Kubala letos naprosto marný a stál nás daleko více bodů než Blažek už nikdo nevidí.

Reagovat
HorajzmAmmann

ntw Kubala je možná dobrý podhrot. Dovedl bych si ho představit s někým jako byl Almasi v laufu. Ale samotný hrot to prostě nikdy nebyl a nebude. Bohužel. Na něj to nemůžeš ani centrovat. U Klímy máš aspoň teoretickou šanci, že ti tu hlavu co měl Kubala 1. poločas promění.

Reagovat
bobis21

Souhlas, v tom 4-1-4-1 patří Kubala do té podhrotové dvojice, kde dnes nastoupili Rigo a Šín, ne na hrot. Ale tam většinou hraje i Klíma...

Reagovat
ratusek

Tak já kritizuji dlouhodobě Kubalu i Blažka

Reagovat
bobis21

Já neříkám že ne, ale zase tady nedělejme, že Hapal nasadil Kubalu na nechal na lavičce nějaké super zakončovatele. Nechal tam Klímu a Adedirana, oba dávají góly podobně často jako Kubala.

Já už nějakou dobu říkám, že potřebujeme hrota. Není chyba že pořádného hrota nenasadil, je chyba že pořádného hrota nemáme.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska s tebou souhlasím. Odvolal bych ho teda ještě dneska, 5 zápasů po sobě nevyhrát, chce to impuls, aby se aspoň zvládnul další veledůležitý zápas v Plzni nebo se Slováckem a poté s Libercem.

Ať to trenuje klidně Chudík, nevyhrát 10 zápasů doma to už je i na mě moc.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nuno čomes

No Michal by je možná aspoň hecnul

Reagovat
GariCZ

Jestli fakt půjdou do příští sezóny s Hapalem, tak jsou blázni :D. Ten letos prokoučoval už tak 10 zápasů.

Reagovat
Salfovic

Hapal to zkušeně vypustil na Slavii, aby pak zaslouženě dostal přes držku i od Bolky

Reagovat
ratusek

Reagovat
meno

Já potřebuju Hapalův redemption arc proti spartě

Reagovat
Greny

Reagovat
$$CaptainKokotko

Byl někdy větší souboj kriplů o 4 místo? Ne Ne

Reagovat
bobis21

Nevím jak by mohl být. Baník od konce září vyhrál doma 1 zápas a za tuto dobu se v tabulce posunul NAHORU

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Grupma

Reagovat
Cotton

Reagovat
Pablos

Reagovat
doshcz

Reagovat
Zephyr

Reagovat
lampas

Reagovat
STR

Reagovat
Neon

Reagovat
Mass

Reagovat
Rizek

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Imos

Reagovat
Selänne

Reagovat
krisa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Bex5

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
kiciN

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
thewall

Obrovská frustrace. Hapal musí jít. Celou sezónu jsem byl za jeho setrvání, ale došlo to do stavu, kdy pravděpodobně přijdeme o čtvrté místo.

Abych věřil postupu do pohárů z pátého místa, tak to bychom potřebovali ten rozhodující poslední zápas hrát venku ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Úplně stejně - celou dobu jsem se Hapala zastával a to teda dost. A hrozně rád bych napsal, že dneska smůla a akorát neproměněné šance.

Jenže tohle už prostě nebude náhoda. 21:5 na střely a 0:1

Pardubice - 25:7 - 1:1

Sparta - 21:8 - 0:1

Bohemka 18:8 - 1:1

Olomouc 17:6 - 1:2

Boleslav 21:5 - 0:1

102 střel, 3 branky.

34 střel proti, 6 branek

A to nechci ani počítat rohy a co z nich bylo. Rohy na krátko ze kterých je naprosté nic to je letošní sezonu nutnost

Reagovat
bobis21

Za práci s dohledáváním střel

Je to jízda

Reagovat
thewall

Dneska jsem měl druhý poločas puštěný na vedlejším monitoru, ani jsem neměl chuť se na to dívat.

Reagovat
ratusek

souhlas. Hapal tomu dal nějaký základ, ale víc z toho nevymáčkne. Je potřeba někdo, kdo na to naváže a ještě posune

Reagovat
ratusek

No 4 body je velký polštář, ale jen zdánlivě. Sparta v Bolce nevyhraje a o všem zase rozhodne Plzeň v posledním kole.

Jinak Slavia strašně, ale strašně špatná.

Reagovat
Allianz_Arena

Slavia jednak 9 bodů udělat nemusí, ale i kdyby ano, tak Spartě stačí uhrát 5 bodů, to mi připadá jako dost komfortní pozice.

Reagovat
kilobyte

Klidně může Slavia rupnout s Plzní, my porazíme trapný Baník a bude hotovo.

Reagovat
ratusek

Baníček vás přejede zálohu Sadílek-Solbaken si namažeme na chleba

Reagovat
kilobyte

Kairinen už bude ready.

Reagovat
KnoxXx

4body je hotovo, pretoze s poslednym zapasom sa da "pracovat" (ked budes mat naskok 3body+, hras naplno pohar a mas u ... posledne kolo, ked nie, vypustis pohar, Plzen v liehu z oslav a ez 3body doma v poslednom kole).

Reagovat
ratusek

Tak to je možné, ale Sparta chce určitě double. Ikdyž je jasné, že liga má přednost

Reagovat
KnoxXx

tak, samozrejme, idealne je vyhrat dalsie 2 zapasy a tejto "variante" sa po vlastnej ose vyhnut (a to si myslim, ze zrovna zapas na Slavii je ten jediny, ktory Plzen bytostne zaujima v nadstavbe (neverim, ze Slavia vyhra)

Reagovat
Pablos

Polštář je 5 bodů… Slavii nestačí mít stejně, to by byla taky druhá.

Reagovat
meno

Už aby byl ten zmrd pryč z ligy, že dohrál je směšný.

Každopádně naše střelba je podobně špatná jako ta Baníku... Dneska zápas gólmanů

Reagovat
insane

Sorry jako, ale co dneska tak hroznýho udělal? Jakože se chytil Chytila? Ten dopad nebyl hezkej, ale to nebyl asi úplně úmysl.

Reagovat
meno

Moc dobře věděl, co dělá

Reagovat
Greny

Měl jsi stejný názor i na Ramosa vs Salah??

Reagovat
meno

Jo. Ramos, jakkoliv byl skvělej, tak to byl zmrd. Stejně jako Pepe

Reagovat
Greny

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
insane

Jako ve vzduchu se za něj zachytnul, ale že by mu chtěl lámat ruku? Já nevim no, to bych fakt neřekl. Ale chápu, že to může fanouška druhýho týmu (zvlášť Slavie) naštvat, ale celkově bych řekl, že dneska nic extra kontroverzního nepředvedl.

Reagovat
kilobyte

V první řadě se podle mě snažil nezranit sám. Když padáš na bok a máš pod sebou ruku, tak je to dost nebezpečný a nejlepší je ruku přitisknout k tělu a zpevnit se.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

Tak naštěstí se Krejčí nezranil o Chytilovu ruku, kterou si dal pod sebe, cajk

Reagovat
Pablos

No věděl, že ho chce držet... ale asi né, že mu chce třeba zlomit ruku... zase klid

Reagovat
andrew96

Reagovat
$$CaptainKokotko

Slavie má taktiku jen centry? Jinak dobrý zápas a bavilo mě to

Reagovat
Pablos

Jo... protože se počítá s tím, že budou odraženy a naběhá se tak víc km.

Reagovat
Mönchengladbach

Čtvrté derby v řadě Sparta hanebně dohrává v deseti, čtvrté derby v řadě ještě hanebněji Slavia nevyhrála.

Reagovat
Mass

Spartě ty červený karty v závěru paradoxně pomáhají, zátáhnou to a nedělají kraviny.

Reagovat
joshua

Slavia je snad kvalitativně čím dál horší. Věřím, že kdyby nebylo vyloučení, tak vyhrajeme. Staněk nejlepší hráč sesivek. Haraslin za dementa.

Reagovat
Mönchengladbach

Ta klesající úroveň odpovídá tomu, jak dlouho už tam Nezmar není.

Reagovat
joshua

Mně tam úplně chybí nějací top hráči. Je to spíš takový soubor nadprumernych ligových hráčů. Vždyť dneska byli nejlepší Boril se Stankem

Reagovat
Mönchengladbach

Mají Zafeirise, Oscara, Ševčíka a kreativita je přesto úplně směšná. Holeš jde kvapem ve stopách Koláře, Tecla, Mandouse, Van Burena... Trpišovského bych podržel, ale vyměnil mu primitívy Houšteckého s Řehákem za nějaký svěží vítr s IQ vyšším než 80. Změna Köstl -> Kerbr se nijak neprojevila, což ve mně utvrzuje pocit, že co nevymyslí Jindra, to není. Je cosi shnilého ve státě vršovickém.

Reagovat
jsemdement

Nejsou kontakty, nejsou body v zákulisí .

Reagovat
insane

Jinak co ten Zafeiris? On to evidentně v noze má, ale kde je přesně problém? Pokaždý, jak ho vidim, tak má zajímavý momenty, ale nic z toho.

Reagovat
r.mrazik

Má to blbý, protože vepředu má Slavie kopyta

Reagovat
Uwe háže buly

Přijde mi, že si koupili závodního koně a chtějí s ním tahat maringotku.

Reagovat
Mass

Na gólový šance 2:4, Sparta měla ty lepší v první půli, Slavia ve druhý. Po vyloučení Haraslína Sparta dobře zatáhla a zahustila střed, Slavia tam posílala slabý centry nebo to Vindahl pochytal. Remíza spravedlivá.

Reagovat
naheCZ

Nemáme křídla, respektive máme jedno. Takže i když je na straně prostor, tak není nikdo, kdo by ho zužitkoval a místo toho letí míč na Krejčího...

Reagovat
Mass

Teď úplně nevim co myslíš, Trpiš na klasický křídla nehraje, ale na křídelní obránce.

Reagovat
naheCZ

Křídlo, křídelní útočník, zjednodušeně technicky šikovný útočník. Typologicky Jurásek prostě. Nikdo nemá odvahu jít jeden na jednoho, drze využít prostor nebo něco.

Reagovat
KingMaster13

To upozorňuju už dlouho, že jedinej Jurásek si troufá 1v1 a je v tom i úspěšný a to je prostě málo Tyhle typy co by udělali třeba 2 hráče nám prostě chybí. Pak máme kreativního Provoda, Zafeirise, Ševčíka ale ti spíše rozdají překvapivé přihrávky a jsou tvůrčí ale vysloveně na 1v1 tolik nejsou.

Reagovat
Mass

Takoví hráči zrovna nejsou vůbec levný, Spartě se bohužel hodně povedl Birmančevič. Mně by se líbili třeba Jayden Nelson z Rosenborgu nebo Nazar Voloshyn z Dynama Kyjev.

Reagovat
KingMaster13

Tak to je jasný. Zase už nejsme ve fázi, že bychom museli šetřit vyloženě jak za Číňanů. Spartě bohužel ten skauting jde, protože Priske přivádí hráče, které zná. Bohužel Jindra trénoval jen v Česku tak nemá takové možnosti. Nicméně musíme se do toho ponořit a minimálně druhé takové křídlo ještě přivést.

Reagovat
kilobyte

Spíše se ještě zbavíte Juráska.

Reagovat
Marisic

todle šetření jak za číňanů je super mýtus. Slavie rozhodně nejela v nějakým rozpočtovým provizoriu, přiváděla drahý hráče, dávala velký smlouvy celou dobu. Prodávala, protože nemohla na tahouny odmítat nabídky z lukrativních adres, ale furt si mohla vybírat koho, kdy a za kolik prodat.

Spartě se povedlo pár přestupů, ale rozdíl je spíš v tom, že s těmi, který už koupí, má většinou delší trpělivost a neodstřelí je po pár zápasech. To je hlavní rozdíl.

Reagovat
KingMaster13

Myšleno tak, že ty hráče ale museli přeci jen prodat. Kolikrát Tvrdík ty hráče poslal ven i s podprůměrnou částkou jen aby z nich něco měl (Samek, Talovjerov, Usor, Sor atd.), Bah byl šíleně pod cenou, Kuchta musel jít, Stanciu protože měl plat, Zima šel pod cenou, Sima taky mohl klidně zůstat ale bylo třeba ho střelit dokud měl cenu, přitom se s ním dalo dál pracovat. A tohle je ale právě ono. Slavia sice ty kupní možnosti měla ale nebyla schopná udržet tým, nebyla schopná udržet klíčové hráče a proto šla tak dolů. Souhlasím, že to tvrzení ohledně trpělivosti hráčů je pravdivé ale ty hlavní slabina v té době byla, že ty klíčové hráče jsme si nemohli nechat a tím klesala automaticky kvalita. Letos by klidně mohl jít ven Oscar a Chytil ale naštěstí už je nemusíme prodat a nebo jen v případě, že zájemci fakt nasypou 10+. Minulé léto by Tvrdík vzal za Oscara nabídku třeba za 6,5, teď už tomu tak nebude. Nicméně souhlasím, že skauting a to zapracovávání máte teď jinak lepší. To už je na jinou diskuzi

Reagovat
Marisic

Hele nevím jo, ale tady musíš vnímat, že ty hráči když něco odvedou, tak se chtěj posunout, a pak občas prodáš i pod cenou, že si třeba postavěj hlavu. Kuchta nešel kvůli potřebě naplnit rozpočet, spíš si vytrucoval odchod. Bah a Sima šli za slušný peníze a nabídka Benficy respektive Brightonu se fakt blbě odmítá, když tě ten hráč bere jak přestupní stanici. I kdyby Slavie měla za sebou víc investujícího majitele, tak tyhle odchody by dopadly obdobně. Samek odešel, protože neměl pod Trpišovským uplatnění, je to zas o trpělivosti no

Stancia beru, tam chtěli srazit platy, který jim v jednu chvíli přerostly přes hlavu. Ale tak to byla taky reakce na fakt, že se zas nezvládla Liga mistrů, se kterou v edenu jeden čas docela počítali.

Reagovat
KingMaster13

Hele jako neříkám že nemáš úplně pravdu ale víc jak polovina z těch odchodů byla vynucených. Bah třeba už chtěl hodně jít, Sima taky....okay budiž. Takovej třeba Sor, Zima, Usor tak se mohli rozvíjet dál a prodat se časem za víc. TO už jsou právě takové ty vynucené odchody, kdy jdeš za hráčem a musíme tě prodat máme tuhle a tuhle nabídku.....jasně že ten hráč na nabídku ze zahraničí neřekne ne ale že by zrovna tihle na ten přestup tlačili to zase ne, Samek se zase bál o místo. Poslední dobou mám fakt takovej pocit, že z jediného Juráska jsme vykřesali tak nějak asi vše co v něm bylo. Z těch ostatních se dalo dostat víc, hlavně teda Baha (a ten tu trpělivost ještě docela měl), Sima ten měl potenciál ještě dál ale ten už byl zase nastavenej neudržitelně Každopádně nejvíc mě mrzí Stanciu, to je přesně ten typ co strašně chybí

Reagovat
r.mrazik

Usor vynuceny rozhodně nebyl. Toho se zbavili z vlastní vůle.

Reagovat
KingMaster13

Byl, protože se Jindrovi nechtělo s ním pracovat a chtěli za něj "něco". Správně měl ale zůstat, hrát základ, rozvíjet se a za 10 potom zmizet.

Reagovat
r.mrazik

tak vynuceny vzhledem k trenerum,ale ne ciste kvuli prachum

Reagovat
r.mrazik

A Talov taky ne. Tam s ním taky jen Jindra už nechtěl dělat.

Reagovat
Bakary3

Protože ho nejdřív začal srat do zálohy...

A na stoperu měl přeci kacarabu a ousoua...

Reagovat
r.mrazik

dobra prace

Reagovat
BaggioRoberto

To je hrozna blbost. Zrovna ti hraci Talo, Sor, Usor prisli k vam za hubicku, byli tam chvili a videlali jste na nich dost. To byi pro vas vylozene nakupy na zpenezeni. Kdyby zustali tak by moc nehrali a ztratili cenu. To same Samek, ten dostal par zapasu v Evrope aby se ukazal a cau. Vis vubec za kolik jste prodali Baha nebo Zimu? To byly dobre obchody. Problem je spis v tom ze ted uz se vam ty nakupy nedari tak jako driv.

Reagovat
BaggioRoberto

vydelali

Reagovat
KingMaster13

Bah? Myslíš těch 8 míčů? Když vidím Juráska a porovnám je tak se dal udělat třeba za 18. Naprosto rozdílovej skvělej hráč, který ještě možná ten půl rok potřeboval a byl by naprostá bestie. A ti další? To byli hráči ze kterých se dali udělat rozdílové elementy při kvalitní práci s nima. Jen je ten problém, že my jsme s nima dobře nepracovali, což je hrozná škoda

Reagovat
kilobyte

Nebo byste za něj třeba pak dostali méně. Jurásek šel za víc, protože byl prostě mladší a měl dobrá čísla.

Reagovat
KingMaster13

No a to je právě ono, být v pozici co je Slavia teď, tak by zůstal a ještě by cenu vyšponoval. On na vedení netlačil aby ho prodali, jen prostě potřebovali někoho prodat aby se "vydělalo". On byl nastavený u nás ještě tup sezonu udělat, škoda no.

Reagovat
kilobyte

Ale to, že by třeba ještě sezónu zůstal neznamená, že by mu vzrostla cena. I v Benfice má teď cenu okolo těch 20 mega.

Reagovat
Salfovic

Takže to tvé porovnání přestupů vychází z toho nesmyslu za Juráska

Reagovat
Rizek

Reagovat
KingMaster13

Z Juráska to nevychází, ten byl naopak spíš nastřelenej

Reagovat
Rizek

Ty bys měl přestat věřit všem těm "uniklým" informacím o bombastických nabídkách za vaše hráče. Pak máš takhle pokřivený pohled na věc. Pro tebe má téměř každý váš hráč hodnotu minimálně 4 mega euro. Ti nejlepší přes deset mega ...

Reagovat
KingMaster13

Taky nemá, třeba Buren a Standa Tecl Záleží jak kdo ale ti nejlepší rozhodně 10 + hodnotu mají, však to i váš Birmančevič nebo třeba Haraslín taky mají, hypoteticky by se dal vyšponovat i Krejčí ale u něj záleží jak moc tlačí na přestup. Si vezmi Čvančara po 1 dobré sezoně šel ven za 10 a to ještě kdyby netlačil na přestup se u Vás mohl vyhrát a jít třeba za 15. To samé u nás Bah, ten dokonce i chtěl ještě pokračovat ale tenkrát se prostě kejvlo na první nabídku Benficy jen aby nějaké love byly, dnes by to tak nutné nebylo, škoda no

Reagovat
ACSeRw!n

Haraslinovi je 27 ten takovou cenu nema. Cvancara byl o dost mladis a hral dobre za repre.

Reagovat
KingMaster13

Haraslín hraje za repre, je výbornej individuálně 1v1 (to se v Evropě hodně cení), skvělý technicky. Neříkám, že by byl nejdražší přestup v historii ale když ho markentingově dobře při jednáních odprezentujete a on v ten moment chytí tu jeho peak formu a ukáže se i na euru, tak za 10 jde. Víc asi ne ale těch 10 reálných je + navíc je to ofenzivní post, ti sami o sobě stojí víc než defenzivní typy

Reagovat
kilobyte

A nebo by byl o rok starší, po zraněních a šel by pod 10 mega.

Reagovat
Mass

No jo, ale kde vzít nějakýho dalšího Olayinku nebo Simu, prostě hráče, který dělaj hromadu bodů. Na těch krajích zálohy Wallem s Provodem ale nehráli špatně. Asi místo toho Konráda na levý křídlo by to chtělo víc rozdílovýho hráče. Víš o někom do 5M€ ?

Reagovat
KingMaster13

Wallem je hodně dobrý ale spíš mi typologicky připomíná takového Daniela Koláře, prostě takového sběrače golů a asistencí ale 1v1 není už tak skvělý. Vím, že to bude znít k naší šířce kádru blbě ale na ty křídla je potřeba větší různorodost, aby přesně se tam dal poslat hráč do otevírání obran, když to soupeř zamkne.

Reagovat
Bakary3

Tu různorodost ale zabíjí Jindra, usor, ewerton, plavsic.. přestože s takovými hráči vlastně nechce pracovat, tak je kupuje a pak zas posílá pryč, aby tam zůstali zas jen takový univerzální hráči, kteří tu rozdilovost neudělají.

Reagovat
KingMaster13

Ono i s tím Juráskem teda nepracuje moc dobře

Reagovat
Bakary3

a pak ta hra tak vypadá... Vždyť u lajny nevidíš normální narazecku, nic, všechno obehravana tam a zas zpátky.

Reagovat
Rizek

V derby to bylo vidět - on má velké individuální kvality, ale když ho zasadíš mezi všechny ty atlety, tak úplně zapadne a je vlastně nejhorší na hřišti. Já bych ho jako náhradu za Birmu/Haraslína bral.

Reagovat
Mass

Ogungbayi z juniorky by mohl být hodně dobrej, už teď je nejlepší hráč třetí ligy.

Reagovat
Bakary3

Snad se to někdy dozvíme i v áčku

Reagovat
insane

Každopádně Vitík se mi hodně líbí, z něj bude hodně spolehlivej stoper, kterej by nakonec mohl mít i lepší kariéru jak Krejčí. Ten má plno silnejch stránek, ale zase jako stoper až moc chybuje, moc nevim, jestli by se pro něj mohla najít nějaká pozice, která by mu seděla víc.

Reagovat
7kaka7

Zrovna dneska LK jeden z nejlepších defenzivních výkonů na stoperu. Jediný negativum byla vlastně ta sviňarna na Chytila a asi 50 žlutá za kecy.

Reagovat
Bakary3

A úplně dementní a netakticky faul na hranici vápna, kdy (snad Chytil) stáhl hrace rukou.

Šance Juráska taky z jeho prostoru.

Nevím s tím skvělým defenzivním výkonem.

Reagovat
insane

Dneska ano, ale i jako Sparťan vnímam, že stoper prostě neni uplně pozice pro něj, zvlášť proti rychlejším soupeřům, kteří umí nekompromisně ztrestat jeho pochybení.

Reagovat
doshcz

Sparta kazdy treti kolo hraje nejakou cast zapasu o deseti a furt vede ligu.. to je slusny no

Reagovat
Mass

Nohy dobrý, hlavy horší. Dneska třeba ten Haraslín, to byl úplně zbytečněj skluz na hráče u rohovýho praporku, to mohl v pohodě ustát, možná že by to Douděra ani nechytil. Krejčí, Preciado, to sou gumy už od přírody, i když hráči skvělý.

Reagovat
doshcz

Haraslin demence no. Ona vetsina tech cervenych byla nekde u vapna soupere, nechapu proc to delaj.

Reagovat
BaggioRoberto

Ja spis nechapu ze Priske neudela v kabine takovej ceres a nerozda pokuty aby uz si to nikdo nedovolil.

Reagovat
Bakary3

J bych tohle haraslinovi az tak nezazlival...

On je takovej premotivovanej borec, chtěl to uhrát, i slávista mu tam klasicky nastrčil nohy "hlavně ať jsem faulovanej".

Úplně jiný případ než třeba dement krejčí nebo preciado

Reagovat
BaggioRoberto

Jasny, ale o tomhle ta diskuse nebyla.

Reagovat
Bakary3

Jo, chytil jsem se jen části, ok

Reagovat
Rizek

Tahle ČK byla čistě z přemíry bojovnosti, takže se to asi pochopit dá. Ty Preciadovi blikance byly něco jiného - tam bych dával pokuty.

Reagovat
kilobyte

Když jsi o tolik odskočený od ostatních, tak si to musíš udělat těžší, abys nepolevil a furt se zlepšoval.

Reagovat
7kaka7

Když pominu tabulku a kontext sezóny, tak za mě zklamání.. prostě na Slavii pořád neumíme...tak aby to byl top výkon a jasný vítězství. Trojzubec 0 gólů a 1 červená, to je v téhle formě prostě škoda. Haraslín blackout, za mě na úrovni Preciadovo 2. vyloučení, zazdil tím slibně rozehranej zápas a ohrozil titul.

Oslabení odehráno skvěle + perfektní Peter

Reagovat
Rizek

Zklamání určitě ne - Spartě stačila plichta, a tu si uhrála i v půlhodinovém oslabení. Za mě naopak spokojenost nebo možná i nadšení. V plném počtu byla Sparta o dost lepší. V oslabení to odehrála s přehledem. Naopak Slávia neměla na to, aby Spartu přehrála a zatlačila ani v přesilovce. Ten tým je asi už přečtejenej a vyšeptanej. Trpiš to postavil na atletech a fotbalisty poslal pryč. Pár let mu to vycházelo, ale ta doba je pryč. Letos je to herně nejslabší Slávia za jeho působení. Bude mít co dělat, aby to otočil.

PS: Jesli chtěl Trpiš Zimu v Olomouci ochránit, tak dneska místo ochrany kudla do zad. Jsem zvědav, jak velká rána to pro jeho psychiku bude.

Reagovat
KingMaster13

Ono momentálně neumí ani jeden na druhého. Poslední 4 zápasy remízy, kde akorát jednou to bylo tak nějak pohlednější (pohárové derby). Goly nepadají, oba mají propracovaný dobrý systém, jeden vygumuje druhého. Je to takové zvláštní.

Reagovat
Rizek

Ale musíš to zasadit do kontextu - Sparta všechny tyhle zápasy dohrávala v oslabení a Sparta 2 z nich nemusela vyhrát, protože byla pro ni plichta malým vítězstvím. A to jedno, které vyhrát musela, vyhrála - to pohárové na hřišti soupeře.

Prostě - kdyby Priske musel, tak by hrál a Trpiše pravděpodobně přehrál. Ale proč riskovat ...?

Reagovat
KingMaster13

To je kdyby, mohl ho porazit do 65. minuty. Nemyslím si, že by hra v 11 vypadala jinak, možná právě naopak byste to otevřeli, víc riskovali a třeba ještě nějakej gol dostali

Reagovat
Rizek

Hra by možná nevypadala jinak, ale vepředu by byl jeden hráč navíc a mohlo tam padnout něco z brejku. Takhle už to bylo zabité.

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě že byste měli větší naději. Nicméně i tak si myslím, že by to skončilo 0:0, spíš je otázka proč ty derby dohráváte pravidelně v 10.

Reagovat
Selänne

Tak zatím Priske ani jednou Trpiše nepřehrál, takže je to jenom jedno velký kdyby. Naopak pokaždý když to otevřel, byla z toho prohra, popř. to Sparta zachraňovala v posledních minutách.

Reagovat
Rizek

Otevřel, otevřel ... Jaký otevřel? Prostě hraje Priske extrémně rychlý přechod do útoku s těžištěm na tom trojzubci vpředu. Proč by měl Priske hrát proti vám něco jiného?

Reagovat
Losinho

Staněk

Reagovat
Kang & Kodos

Jak Slavie poslední tři minuty akorát furt dokola kopala balon do autu, to jsem si hodně užil. V desíti až na nějaký dvě chyby top výkon, přitom jsme Slavii vlastně nabídli, aby se reálně vrátila do hry o titul

Reagovat
meno

Jo, to bylo hodně smutný

Reagovat
Pablos

5 bodů navíc už Slavia neudělá… tady je hotovo.

Reagovat
Salfovic

Ve středu zatlačí Koubek Trpišovi oči.

Reagovat
Grupma

Reagovat
Mistřizbystří

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Neon

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
mistr129

gratulaci Spartě k prvnímu ferovemu titulu po 10 letech

Reagovat
doshcz

Reagovat
Grupma

Slávisti brečej. Všechno jak má být!

Reagovat
r.mrazik

Díky. Od čínských fanoušků s oranžovym Nezmarem to znamená hodně.

Reagovat
C-M@ster

Nakonec to vypadá, že nejférovější tituly měla Viktorka.

Reagovat
Bakary3

Tyvole

Reagovat
Rizek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

tak to je hlaska roku

Reagovat
Salfovic

O tom není pochyb

Reagovat
thewall

Reagovat
Cotton

Reagovat
10adam

Reagovat
Neon

Reagovat
Selänne

Reagovat
Imos

Reagovat
Freedo

Reagovat
Bex5

Joooo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevim, po vylouceni tam byly tri ctyri zajimavy situace, ale tak nejak bych cekal, ze se do toho vic polozime a pujdem jeste do vetsiho rizika. Takhle se o titul nehraje.

Jo a Krejci zakerna kunda.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

z totálního fotbalu k připosrávaný obehrávaný, smutný

Krejčí dno, čistě o zranění protihráče. Zlatej Bořil.

Reagovat
r.mrazik

Za to schranz a chytil těmi zákroky kdy museli sparťani střídat je chtěli pohladit.

Za ten loket by zasloužil lopatou před ksicht.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Bakary3

Jsem zklamanej, Jindro, tvoje trenerina i manažerina poslední dobou stojí za hovno.

O přestupech, nafouklym kádru, točení hráčů, vydržování oblíbenců, to není třeba se bavit.

A pak pohled na hřiště, dej to do lajny a sypej to před bránu. A když to nevyjde po sty, udělej to po stojedny.

Má na koho si ukáže, další tým na hostování, všechny možný typy hráčů, šikovný stredaky, běhavý i technicky beky, vysněný stopery, na křídla univerzály i hracicku Juráska.

Na hrot na koho si vzpomeneš, běžce burena, univerzálního chytila a schranze, kladivo tijaniho .....

A stejně to stojí za prd.

Můj omezený pohled - trénuju zaky a ikdyz jich mám 15 a hrajeme 1+7, skoro vždy si po kdejakym tréninku řeknu "tyjo, teď bylo u tohohle zajímavý "něco", zkusím ho jinde... Nojo, tak musím přendat "x", zase tomu to ale fungovalo s "y"..."

A trpis má těch hráčů milion, je to akorát těžce kontraproduktivní a na sestave, sehranosti, soudržnosti týmu je to prostě vidět.

Nakonec, i na přestupovým trhu, kdy často odchází hráči, kteří ani ještě nestihli jen naznačit svůj potenciál. A nebo i stihli a i tak jim zamavali, na úkor jiných...

Už to dávno není tak, že měl kádr s nějakou kvalitou a sponoval to nahoru.

Teď má ten kádr nabitejsi a nenaplňuje jeho možnosti.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Posledni Kovboj

tl;dr jak se ma Tyna?

Reagovat
Greny

Ale to vám zde píšu druhý rok že Trpis dost Vrbovati,,, taky má své oblíbence plus teda navíc klub mu jde na ruku a herní styl je horší a horší (otázka zda dokáže hrát jinak nebo prostě ostatní týmy nabehali za poslední sezony po vzoru Trpise ) a nemá plán b

Reagovat
KingMaster13

On by potřeboval jít do zahraničí Přijde mi, že on se na ligu už nedokáže motivovat. Je vidět, že ho baví poháry a tam je schopný vymyslet zajímavou taktiku, dokáže tam fakt přemýšlet ale v lize nic nového nevymyslí. Nevyháním ho pryč, jen si myslím, že by to brutálně pomohlo jemu. Přeci jen Slavia asi lepšího trenéra sehnat nedokáže, přirovnal bych to k patové situaci v Liverpoolu. Jako jasně, může ho nahradit relativně podobný Svědík ale furt si myslím, že by nedokázal to co Jindra. Tohle je prostě těžký. Rozhodně chci aby zůstal ale on už zdaleka nenaplňuje ten potenciál co v sobě má a byla by hrozná škoda i mě osobně líto kdyby dopadl jako Vrba.

Reagovat
mayday

A kam by sis představoval, že by šel? Neumí anglicky ani německy, těžko by na něj byli někde zvědaví. A už vůbec by nebyli zvědaví na ten jeho trenérskej štáb, protože v zahraničí by si ty vemena Houštecký a spol. nemohli dovolit, co si dovolí tady.

Reagovat
KingMaster13

No pozor rok už se anglicky dost intenzivně učí, takže základy by mít měl. A realizák to už je o domluvě nějaké konkrétní.

Reagovat
DieFohlenBMG

má v týmu 9 cizinců, tak asi anglicky umí

Reagovat
KingMaster13

Dlouho jazyky u něj byly limitem ale už i teď je vidět na těch videích, že s těma klukama normálně komunikuje.

Reagovat
Mr.Mike

Slovensko ..tam by se domluvit mohl

Reagovat
ACSeRw!n

na skole mel jeste rustinu ne ?

Reagovat
mayday

Ok, tak směrem na východ by něco mohl sehnat

Reagovat
Uwe háže buly

Průměrný Čech polštinu naposlouchá asi tak za tři měsíce

Reagovat
mayday

Tak kurwa co to jest atd. by opravdu neměl být problém, takže třeba Legia?

Reagovat
Grupma

V Polsku jsem byl a těch zádrhelů tam málo není: Szukat dievku v sklepu. Nebo futro či lustro. Tam se rychle ztratíš

Reagovat
mayday

Anebo rychle naučíš

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Uwe háže buly

Místo fucking by říkal zajebany (polský přízvuk) a základ by měl.

Reagovat
Salfovic

V nejhorším by si mohl vzít Jarošíka jako asistenta.

Reagovat
Uwe háže buly

No ale Rusko je zapovězený, Ukrajina vybombardovaná. Tak možná Kazachstán

Reagovat
ACSeRw!n

treba by z Ruskem nemel problem

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
meno

Ligu čeká jeden návrat, tak jsem si zavzpomínal

https://youtu.be/HYK9RJCTiu4

Reagovat
Kiss Me Polka!

kamo co ? /rada=zmrd btw

Reagovat
meno

Rada je ofc buran za zenitem, ale tohle v kombinaci s midwest emíčkem. To se psalo samo

Reagovat
insane

Reagovat
DieFohlenBMG

ve svym věku

Reagovat
dest1l

Vtipný že Zima odehrál méně minut než měli sešívání přesilovku.

Reagovat
kilobyte

Trpiš ho chtěl zase chránit.

Reagovat
dest1l

Aby ne, je to přimo poklad, alespoň cenou.

Reagovat
Losinho

Vašulín nám ten titul příště udělá

Reagovat
mistr129

Chytil půjde hostovat, Jurečka do Maďarska, Schranz na beka a s útočným triem van Buren - Tijani - Vašulín přejedeme celou Evropu

Reagovat
Pablos

tohle se nedá rozporovat

Reagovat
ACSeRw!n

umite to delat

Reagovat
$dolar$

Tak nadruhou stranu, pokud je vase taktika jen nakopavat do vapna, tak ten Vasulin nebude spatnej.

Reagovat
Bakary3

Nevím, neviděl jsem, že by to tam sypal jako kladivo, palice, dorážky...

A na tohle měl být dobrej už Tijani, kterýho Jindra obdivoval, protože během jednoho zápasu dokázal odvrátit asi 5 rohových kopu a taky hovno.. tak nevím

Reagovat
$dolar$

Za mě je Vasulin o třídu lepší hráč, jak Tijani.

Reagovat
Bakary3

To je asi možný... O to smutnější je, že Slavia koupi kopyto jako tijani

Reagovat
Pablos

Ty zápasy prostřední skupiny, by tu bejt mohly jako... pořád je to taky liga

Reagovat
C-M@ster

Prostějov vede na Dukle, což dělá aktuálně z Příbrami sestupujícího do ČFL.

Kéž by to vyšlo.

Reagovat
$dolar$

Snad ne. Prisel bych o dobrou brigadu a mrzelo by me to.

Ale za ten nesmyslnej vyhazov Krejciho by si to zaslouzili.

Reagovat
Igli

No hlavně ne Varnsdorf...ten v lize své místo má, fotbal nehrají špatnej a ani nevím, co by to s klubem do budoucna udělalo...

Reagovat
Cotton

DUKLA

Reagovat
C-M@ster

To je fakt 5 let od doby, co sestoupila?

Vůbec mi tam nechyběla.

Reagovat
Cotton

Tak on by ani z té spodní šestky kromě Klokana taky nikdo nechyběl

Reagovat
C-M@ster

Ubyly by dva kluby z Moravy a Slezska, jinak by mi tam asi taky nikdo nechyběl.

Reagovat
0:1

Zlín je herně z té trojice nejhorší, ale největší bojovník a šťastlivec. Ten poslední nebude.

Reagovat
$dolar$

Gonzalez a Pidro to bylo neco neuveritelnyho. To absolutne nechapu, co delaji v lize, to bych takhle zahral i ja.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zlín prostě nikdy nesestoupí. Nikdy.

Reagovat
$dolar$

Csaplar

Reagovat
wwwx

Škoda, že nesestoupí oba. Škoda, že místo nich někdo postoupí.

Reagovat
wwwx

A někdo by měl zlínskejm hráčům připomenout, že neni moc co slavit, že jsou pořád poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesestoupi, můžou klidně slavit. Tento klub nesestoupi nikdy.

Reagovat
Kepy_FCB

Dohráno až po 23h posranej hokej

Reagovat
Pablos

Mohl si na něj koukat v ivysílání, začlo asi před 30min

Reagovat
C-M@ster

Národní sport.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele