Gambrinus liga - souhrn 14. kola

18.11.2011, 22:10, aktualizováno 21.11.2011, 20:22
Komentáře a souhrny
Sparta zvládla derby a Bohemians 1905 porazila 4:0. Liberec drží odstup, když otočil zápas na půdě Slovácka. Proti Mladé Boleslavi se dařilo Plzni, Jablonec zase porazil Olomouc. Slavia znovu neprohrála, i když v Hradci pomýšlela na výhru, České Budějovice zvládly důležité utkání a porazily Žižkov, Příbram uspěla v Ostravě.

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0:4

21.11.2011 18:30

Góly: 8. Ladislav Krejčí, 50. Ladislav Krejčí, 74. Libor Sionko, 82. Václav Kadlec

Dohrávku 14. kola ovládla Sparta. V malém pražském derby deklasovala Bohemians 1905 čtyřmi góly a drží si na čele šestibodový náskok.

Veškeré předzápasové série a předpoklady hovořily jasně ve prospěch Sparty. A v prvních minutách jakoby se těchto faktů domácí zalekli. Více ze hry měli hosté, Klokanům prakticky nepůjčili míč a zaslouženě šli již po pár minutách do vedení. Matějovského centr prošel vápnem a na zadní tyči jej doklepl za Sňozíkova záda mladík Krejčí - 0:1.

I nadále byla Sparta nebezpečná. Kadlec si rozpohyboval obránce a vyslal přes něj krásnou ránu, ještě hezčí zákrok ale předvedl Sňozík. Pár vteřin na to málem přidal svůj druhý gól Krejčí, jeho gólovku ale opět výborně zmařil Klokan v bráně domácích. Závar dokonala další nebezpečná, leč neúspěšná střela Grajciara. Zelenobílí byli zralí na oddechový čas.

V polovině první části se ke slovu dostali i Bohemians, do větší příležitosti se ovšem nedokázali probít. Naopak na druhé straně hrozili nebezpečnými protiútoky hosté. A stejný obraz hry byl k vidění až do přestávky.

Druhá část začala opět výborně pro hosty a byl to znovu Ladislav Krejčí, který rozradostnil sparťanské fanoušky. Matějovského roh prodloužil na zadní tyč Hušbauer, kde se zase šikovně motalo volné sparťanské levé křídlo a nekompromisně zavěsilo - 0:2.

Sparta hrála to, co potřebovala, kontrolovala hru a Bohemians se jen marně snažili dostat alespoň do náznaku šance, ze které by mohli korigovat skóre. Vývoj utkání tak mohl změnit jen nečekaný zvrat. Ten ale nenastal a byli to naopak hosté, kdo navýšil skóre. Nejprve se povedenou technickou střelou prezentoval Sionko, když z hranice vápna obstřelil vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Do střelecké listiny utkání se zapsal také Václav Kadlec, který využil zaváhání domácí obrany a propálil Sňozíka - 0:4.

Sparta si tak připsala již osmou výhru v osmém duelu na venkovním hřišti v této sezóně a odskočila Libeci opět na šest bodů.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 0:2

20.11.2011 17:00

Góly: 69. Jiří Mareš, 74. Tomáš Wágner

Diváci na Bazalech zažili další zklamání, jejich Baníkovci totiž doma nestačili na Příbram a prohráli 0:2. Branky padaly až ve druhém poločase, kdy se nejprve trefil Mareš a po něm Wágner.

Baník se v prvním poločase držel a také měl první šanci zápasu. Ferenčík z dobré pozice nedokázal dostat míč do branky a Ostravští zahrávali pouze rohový kop! Stejný muž připravoval i další gólovku po půlhodině hry, kdy přiklepl Vašendovi a Hruška dobrým zákrokem uchránil nerozhodný stav. Hned za minutu to mohl změnit Greguš, ale hlavou mířil nad. Závěr prvního poločasu přinesl šance na obou stranách, nejprve Ferenčík nabídl gólovku Cvermovi, jenž netrefi odkrytou branku a po něm běžel sám na Pietrzkiewicze Papšys, ale také neuspěl.

Branky začaly padat až dvacet minut před koncem a vzhledem k průběhu překvapivě do domácí sítě. V 71. minutě napřáhl Jiří Mareš a Pietrzkiewicz mohl lovit míč ze sítě - 0:1 pro Příbram. Opařený Baník mohl vzápětí inkasovat podruhé, Wágner už překonal ostravského brankáře, když v tom zasáhla na brankové čáře obrana domácích. Tempo bylo najednou úžasné, Fantiš mohl vyrovnat ale znovu míč trefil pozorného Hrušku. Divokou tříminutovku zakončil druhou brankou příbramských Tomáš Wágner, ten se krásně zbavil Fantiše a střelou pod břevno přibížil Příbrami vítězství - 0:2.

Domácí poté rezignovali a vlastně byli rádi, že nedostali další gól. Mašek totiž orazítkoval tyč. Baník s Příbramí prohrál a opět si komplikuje záchranu.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Žižkov 1:0

20.11.2011 15:00

Góly: 56. Zdeněk Ondrášek

České Budějovice úspěšně zvládly záchranářský souboj, když v domácím prostředí zdolali Žižkov 1:0. Vítězství zařídil nejlepší střelec Dynama Zdeněk Ondrášek, jenž v neděli zaznamenal sedmý gól v letošním ročníku. Pro domácí fotbalisty to byla teprve druhá výhra v sezoně.

Do zápasu vstoupili Jihočeši velice aktivně, vytvořili velký nápor s řadou standardních situací. Ten však branku nepřinesl. Po čtvrthodině hry se hrál velice nezáživný fotbal bez náznaků nějakých gólových příležitostí. Jakoby si oba tábory neuvědomovaly, že hrají o důležité body pro záchranu. Do poločasové přestávky tedy odešly s bezbrankovým stavem.

České Budějovice i v úvodu další půle začaly velice dobře, tentokrát jejich útočně snahy stačily na vstřelení branky. Skóre zápasu otevřel v 54. minutě domácí Ondrášek. Před gólovou situací se do šance ještě dostal Javorek, který po rohovém kopu v obrovské šanci hlavičkoval jen do vlastního spoluhráče. O dvě minuty nato udeřili domácí z dalšího centru. Sandro zahrával přímém kopu do malého vápna, kam si naběhl Ondrášek a ten hlavičkou překonal brankáře Žižkova Vaclíka. Dynamo tak vedlo 1:0.

Hosté se pokoušeli do konce duelu něco s výsledkem udělat a tlačili se na soupeřovu obrannou polovinu hřiště, ale žádnou velkou šanci si nedokázali vyprodukovat. Žižkovu hrozilo, že z jihu Čech odjedou s větší gólovým výpraskem. Může děkovat svému brankáři Vaclíkovi, který vychytal pět tutovek. Utkání tedy skončilo jednobrankovým rozdílem.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slavia Praha 1:1

20.11.2011 15:00

Góly: 48. Pavel Černý - 44. Zbyněk Pospěch (pen.)

Slavia nedokázala navázat na předchozí tři výhry v řadě a dnes pouze remizovala 1:1 na půdě Hradce Králové. Zejména ve druhém poločase se hrál hodně pohledný fotbal s dostatkem šancí na obou stranách.

Votroci měli v prvním poločase navrch a hlavně ve 20. minutě hostům pořádně zavařili. Bohůžel probémem Hradce v posedních zápasech byla koncovka a tento případ nebyl výjimkou, Černý ani Dvořák nedokázali vystřelit a Slavia se nakonec ubránila. Nicméně snažení domácích tím neskončilo. Za další tři minuty hlavičkoval nad Pavel Černý. Pražané se osmělili až před koncem prvního poločasu. Ve 43. minutě byl v pokutovém území faulován Hloušek a sudí nařídil pokutový kop! Ten bezpečně proměnil Zbyněk Pospěch a Slavia vedla na východě Čech 0:1.

Začátek druhého poločasu měl hodně zajímavý a napínavý začátek. Nejprve zazdil dobrou šanci Hurka, když jeho pokus Koubek vyrazil a hned za minutu srovnal na 1:1 domácí Pavel Černý. Autor vyrovnávací trefy vlastně jen zakončil povedenou akci, byť míč nakonec skončil v síti se štěstím - 1:1. A aby toho nebylo málo, hned vzápetí mohl dát na 2:1 pro domácí Janoušek, jenže to by musel být o chlup přesnější.

Druhá půla nabídla mnohem ofentivnější představení, než tomu bylo v prvním dějství. V 55. minutě pálil vedle Štěpán a na druhé straně se marně dožadoval další penalty Janda. Pět minut po hodině hry vstřelil Hradec další branka, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. Další vzrušení přinesl závěr zápasu, hlavička Pospěcha měla gólové parametry, ale Koubek předvedl fantastický zákrok. Poslední větší šanci zápasu měl Hochmeister, jeho střela byla tečována a tak se hrál pouze rohový kop. Slavia nakonec vyhrát nedokázala a z Hradce si odváží pouze bod.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 3:2

19.11.2011 18:20

Góly: 14. Marek Bakoš, 34. Marek Bakoš, 37. Petr Jiráček - 25. Václav Procházka, 90. Petr Johana

Viktorka dokázala na porážku se Slavií odpovědět tím nejlepším možným způsobem - výhrou nad silnou Boleslaví. Plzeň se tak posunula v tabulce právě před svého dnešního soupeře zpátky na třetí příčku, na vedoucí Spartu tak i nadále ztrácí šest bodů, ta má ovšem pondělní utkání s Bohemians k dobru.

Viktoriáni začali jak je u nich na domácím hřišti zvykem hodně aktivně. První ohrožení boleslavské branky neslo podpis domácího vůdce Horvátha, jeho ránu však stačil Miller vyrazit. Hosté dokázali odolávat až do čtrnácté minuty. Akci založil přesným centrem Horváth, jehož balón oslovil za obranou Bakoše, ten se zbytečně nerozpakoval a z první ho napálil k pravé tyči - 1:0. Poté však domácí přenechali nepochopitelně iniciativu Bolce a ta nabídnuté šance bez mrknutí oka využila. Přímý volný kop rozehrál Procházka přesně k levé tyči domácí svatyně a srovnal na 1:1.

Byli to ovšem Viktoriáni, kdo znovu zapnul a přikoval soupeře před pokutové území. Poslat domácí do vedení mohl po Kolářově zpětném pasu Petržela, z ideální pozice ale trestuhodně přestřelil. Poté pro změnu hlavičkoval v obtížné pozici Čišovský, jeho pokus ovšem Miller vytáhl skvělým reflexem aspoň na tyč. Přetížená obrana Středočechů však nedokázala odolávat donekonečna. Horváth natáhl z velké dálky, jeho lob sice zamířil pouze do břevna, od něj se však balón odrazil k Bakošovi, jenž se ani na podruhé nemýlil - 2:1. Hned vzápětí navíc proběhl středem boleslavské obrany Jiráček a pohotovou střelou zvýšil na 3:1.

I po přestávce byl k vidění tlak domácí Viktorie. Svůj třetí gól mohl přidat Bakoš, z malého vápna ale branku netrefil. Vzápětí rozehrával slovenský střelec přímý volný kop, ani tentokrát se mu ovšem nasměrovat balón mezi tři tyče nepovedlo. V dalších minutách už ale tempo hry přece jen upadlo, domácí jakoby se začali šetřit na středeční vystoupení v Lize mistrů, kde je čeká v Minsku zápas o všechno s BATE Borisov. Mladá Boleslav byla dlouhou dobu v ofenzivě naprosto impotentní, nakonec ovšem v poslední minutě zásluhou Johany alespoň snížila - 3:2.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1:2

19.11.2011 17:00

Góly: 19. David Pavelka - 39. Michael Rabušic, 90. Michael Rabušic

Doslova za pět dvanáct rozhodl Slovan Liberec o své výhře na půdě Slovácka. Ještě v devadesáté minutě byl stav nerozhodný, ale v první minutě nastaveného času se prosadil Michael Rabušic. Domácí mají rozhodně důvod ke zklamání, vždyť v zápase vedli.

Liberec si vypracoval první větší šanci ve dvanácté minutě, kdy po centru Gebre Selassieho zakončoval Rabušic, brankář Filipko jeho pokus zachytil. Slovácko odpovědělo o šest minut později a hned z toho byla první branka zápasu. Pavelka obral o míč reprezentanta Gebre Selassieho a vyměnil si jej s Ondřejkou, jeho následná střela z dvaceti metrů pak skončila za zády nešťastného Bičíka - 1:0 pro Slovácko. Uběhla sotva minuta a domácí mohli své vedení navýšit, sám na brankáře postupoval Ondřejka, lobem překonal Bičíka, ale toho zastoupil na brankové čáře Karišik.

Ve 35. minutě mohl odčinit předchozí zaváhání Gebre Selassie, do vápna mu přesně adresoval přihrávku Vácha, avšak Gebre Selassie ztroskotal na Filipkovi. Liberec si mohl zakřičet gól o další tři minuty později, Gebre Selassie přesně nacentroval na Rabušice a ten neměl žádný problém - 1:1.

Druhý poločas nabídl vyrovnanou bitvu a závěrečná desetiminutovka byla hodně napínavá. Nejprve sedm minut před koncem spálil dobrou šanci na vedení Šural, ve snaze nasadit Filipkovi jesličky neuspěl. A pak v první minutě nastavení rozhodl o výhře Slovanu Liberec Michael Rabušic - 1:2. Na Rabušicovu střelu už Slovácko nedokázalo zareagovat a s Libercem těsně prohrálo.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Teplice 0:0

19.11.2011 14:00

Góly: -

Jedno z nejnudnějších utkání letošního ročníku Gambrinus ligy se dnes hrálo na pražském Strahově, kde "domácí" Dukla zaslouženě remízovala s Teplicemi 0:0. Diváci se na stadionu kousali nudou, v souboji otce a syna Radových branka nepadla. Oba týmy zůstaly v tabulce na svém, Dukla je tedy sedmá, Teplice jsou o příčku výš.

První zajímavá situace byla k vidění po čtvrthodině hry, kdy ze solidní pozice pálil záložník Dukly Hanousek, jenže si míč dal daleko od nohy a následná střela cíl nenašla. O chvilku později to na druhé straně zkoušel Vachoušek, Rada ale byl proti jeho tvrdé ráně připraven zasáhnout.

To je z výčtu příležitostí v prvním poločase všechno, nyní se tedy přesuňme do druhého dějství. Hned po pár vteřinách vypálil nádherně domácí Hašek a teplický brankář Grigar se jen ohlédl, jak balón prosvištěl těsně kolem šibenice jeho branky. Dukla přitlačila a byla mírně lepším týmem, ale ani pokus Podrázkého gólem neskončil, tentokrát Grigar zasáhl perfektně.

Pak měl dvakrát blízko k první vstřelené brance v utkání Lietava, v obou případech ale jeho gólovou střelu na poslední chvíli zastavila hostující obrana. Tlak Dukly se stupňoval, Lietava ani Markovič neprostupnou teplickou hradbu nepropálili, Hanousek z dorážky ze dvou metrů přestřelil.

V ojedinělé příležitosti hostujícího celku se objevil Kerič, jeho ránu na zadní tyč ale vykopl z brankové čáry Švejdík. A když Vrzal vysoko přestřelil a Lukáš zachránil situaci po střele Markoviče, rozdělily si Dukla a Teplice po bodu.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Sigma Olomouc 2:0

18.11.2011 20:15

Góly: 54. David Lafata, 70. David Lafata (pen.)

Poslední dva ligové duely se Jablonci příliš nevyvedly, dnes ale Severočeši konečně zabrali a vybojovali další důležité vítězství. Díky dvěma přesným zásahům Davida Lafaty mohli oslavovat zisk tři bodů v utkání s olomouckou Sigmou.

Hned v úvodu zápasu vystrašil domácí fanoušky útočník Zdeněk Klesnil, který se dostal k zajímavé hlavičce, nakonec z ní ale nic kloudného nevytěžil. Poté už podle očekávání přebral otěže zápasu Jablonec a Olomouci toho dlouhou dobu mnoho nedovolil.

Až v 18. minutě Hanáci z ničeho nic zaútočili. V jasné tutovce se zjevil Jakub Petr, který dokázal přehodit také vyběhnuvšího Špita, míč směřující do brány ovšem včas odvrátil stoper Beneš. Zanedlouho dali o sobě vědět konečně také jablonečtí fotbalisté, konkrétně Karel Piták. Ten se dostal hned ke dvěma střelám, obě ale dokázal gólman Zdeněk Zlámal s přispěním obránců zlikvidovat.

Do poločasové přestávky si Jablonec vypracoval ještě dvě nadějné příležitosti. Nejprve neuspěl se svou výbornou hlavičkou David Lafata, ve 40. minutě se pro změnu blýsknul Zlámal proti ráně Pitáka z úhlu.

Ke konfrontaci Pitáka a Zlámala došlo znovu také po změně stran. Jablonecký středopolař se prezentoval nádhernou ránou z voleje, na olomouckou brankářskou jedničku ovšem ani tentokrát nevyzrál. V 55. minutě už hosté ale tolik štěstí neměli. Eliáš přesným centrem našel na zadní tyči špatně hlídaného kanonýra Davida Lafatu, který hlavou bez problémů zakončil.

Aktuálně nejlepší kanonýr Gambrinus ligy zlobil hostující zadáky i nadále. Na další gól si však musel počkat až do 70. minuty, kdy po ruce Klesnila bez větších problémů proměnil nařízený pokutový kop. V samotném závěru mohl alespoň snížit střídající Adam Varadi, jenže v zakončení hned dvakrát selhal. Pokaždé mu scházela tolik potřebná dávka přesnosti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha14120229:1036
2.Slovan Liberec1493233:1630
3.Viktoria Plzeň1483333:1927
4.FK Jablonec1482434:1226
5.FK Mladá Boleslav1474324:1525
6.1. FK Příbram1470724:2621
7.FK Teplice1463514:1621
8.Dukla Praha1454518:1719
9.Slavia Praha1454514:1719
10.Bohemians 19051454511:2119
11.1. FC Slovácko1452714:1817
12.FC Hradec Králové143478:1813
13.České Budějovice1424813:2710
14.Baník Ostrava14221012:278
15.Viktoria Žižkov1421119:287
16.Sigma Olomouc1436515:186
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (354)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Sparty

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hola hola, druhá liga volá!!!

Reagovat
fabec1222

Konec mafiánských bosů z Moravy se konečně blíží

Reagovat
cubinho

Kdežto těch z Čech stále pokračují

Reagovat
cubinho

...a bude hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

muze byt jeste hur, kdyz je nejvetsi mafian mistopredseda a ten druhej po nem, predsedou naseho svazu?

Reagovat
exse

Tak dneska to měl být all in na to že bude penalta, tohle jsem promeškal

Reagovat
smazaný uživatel

Každej správnej Sigmák to sázel. Kupodivu dnes byla naprosto v pořádku.

Reagovat
forma

Davídek Lafata

Reagovat
forma

Jinak jestli má Klesnil na Gambrinus ligu, tak já mám na Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata dal dneska 99 prvoligovej gol

Reagovat
F.Torres

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechápu, že mu Komňacký nedal šanci těch 10 minut... vstoupit do síně ligových kanonýrů hattrickem.... komu se to povede

Reagovat
smazaný uživatel

On mu dá možnost do ní vstoupit čtyřma golama rovnou na 103

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu... Proti deseti pak Sigma dost zatápěla

Reagovat
božský John

Faktor Třešňák

Reagovat
smazaný uživatel

Však proto jsem psal proti deseti. Toho fotbalistu vůbec nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

je po zranění.. neriskovat bylo dobře. To že JBC nemá ani jednoho útočníka krom Lafaty je druhá věc

Reagovat
smazaný uživatel

nedal

Reagovat
smazaný uživatel

tak pristi sezonu uz to bude doopravdy 1.ceska liga Banik a Sigma spadne a na Moravu se bude jezdit jen na Slovacko :-)

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to je ostuda hlavně Moravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Vysočina postoupí a češi budou moct říkat že je v lize další tým z Čech a Moraváci si budou libovat v tom že postoupil moravský tým :D zavděčíme se všem :D

Reagovat
soukup

Reagovat
božský John

Byla pentle? Já jí přes mlhu a hráče neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Byla jasná.

Reagovat
božský John

Ok,díky....Jinak, ta šestnáctka v útoku, to byl hroznej tragéd? Co to s váma je? Nebejt Zlámala, tak jedete dom tak s burem...

Na to nejsem od Sigmy zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, v útoku byl Klesnil. Toho vyhrabali asi 3 roky zpátky jako nejlepšího střelce z divize a dnes ho poprvé šoupli do základu asi jako takovýho Kollera. Tak špatnou techniku a sílu v soubojích od něj ale nečekal asi nikdo. Od toho druhýho odpočtu je ten mančaft v těžké krizi, místo hry po zemi se nakopává, nebojuje se, všichni hrajou hluboce pod své možnosti, jedinej hráč ve formě je Heinz, kterej měl dneska karty a nemohl hrát.

No a pak samozřejmě Zlámal, coý je gólman, kterýho jsme tu od dob Vaniaka neměli a já se jen modlím, aby se vyjednal jeho přestup, protože chytá naprosto fantasticky.

Reagovat
božský John

Aha aha, já si říkal, kde jste to nemehlo vzali, jedinej dobrej tam byl ten malej Navrátil,ten obranu větral dobře, ale jedinej, to je špatně. Já nechci, aby Sigma spadla, musite to udržet...

Reagovat
smazaný uživatel

No do podzimu se asi nezmění. A na jaře je dost málo kol, tak holt budeme muset zabrat. Každopádně dnes jak odešel Klesnil, tak jsme to tam celkem i v útoku provětrávali. Dokonce mi dneska i Varadi přišel dobrej oproti tomu zbytku.

Jinak řešení je nasnadě: Psotka už týmu evidentně nemá co dát, staví divný sestavy, hraje divnej fotbal, asi bych se s ním po podzimu s těžkým srdcem rozloučil.

Reagovat
smazaný uživatel

*do konce podzimu se to asi nezmění

Reagovat
božský John

No já nevim, kdo to tam větral, jestli Varadi nebo Schulmeister měli ty střely, protože fakt přes tu mlhu nebylo nic vidět

Novyho trenera byste měli mit, nevim jestli na jaře nebo až v nove sezone, vrabci si v jbc cvrlikaji, že k vam pujde komňa

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to by byla fantazie. Prakticky jediný vyloženě sympatický trenér v lize i přesto, že trénuje pro mě vyloženě nesympatický klub. Ale u nás se nikdy mimoolomoučtí trenéři nechytli. Nejspíš bych to viděl na Jílka, kterej neskutečně zvedl naše béčko a dělá asistenta Hřebíkovi u repre. Takže by to bylo něco jako když nastupoval Psotka.

Reagovat
božský John

Hřebik ma jit zase sem, pro změnu....No jsou to škatulata no

Komňa se chytil všude, toho bych se nebál...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš jsem čekal (a doufal) že Komňacký půjde do Slávie, sice jim nefandím (ani Spartě) ale zasloužili by si nějakého pořádného trenéra který tomu dokáže dát řád

Reagovat
smazaný uživatel

Do Slavie by pro změnu mohl jít Psotka.

Reagovat
božský John

A Straka k U19 a kruh se uzavře

Reagovat
smazaný uživatel

No to by ta devatenáctka dopadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by to vzal někdo zkušený, třeba Láďa Vízek, nebo Pepa Pešice, nebo ještě lépe oba dohromady, teď jak jsem je viděl v televizi, tak to bylo super představení

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je fakt. Jeden z mála opravdu schopných trenérů v Česku. My bychom ale hlavně měli záchranit tu ligu, protože jinak to bude velkej průšvih.

Reagovat
božský John

čutálisty na to máte, nevim kde je problém.... zkušení jsou taky, tak by je němlo jen tak něco položit, hergot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkušení....půlka kádru jsou vyloženě mladíci. Ze zkušených je Janotka totálně z formy, Kučera je starej a nestíhá, Škerle dělá fatální chyby, Bajer bůhvíproč moc nehrává, takže to je všechno na Heinzovi, kterej je dost náladovej a když se mu zrovna nechce, tak prostě nezahraje. Ale snad se ta kvalita projeví. Základem bude porazit za týden Hradec. Pokud se to nepovede, tak to bude pak s Baníkem souboj o všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych se toho nebál, kádr špatný nemáte, na někom se chytnete a pak to půjde. Na sestup letos tipuju Budějovice s Žižkovem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ZEMĚTŘESENÍ NA LETNÉ: Chovanec,Řepka,Hašek a Blažek v zimní přestávce končí,přichází Hřebík!!! Více čtěte v sobotním deníku Sport.

Je to doufám pr***!

Reagovat
božský John

Hřebik jde do Jablonce,klid

Reagovat
smazaný uživatel

jediného blažka lituju

Reagovat
centos

Hřebíka je škoda, těch čtyř ne.

Reagovat
risk je zisk

Pan David Lafata zase ukázal všem rypalkům a jiným ukecaným lidem jak je duležitý pro hru Jablonce . Jeden z nejlepších útočníků v lize (další jsou jen Kweuke, Svěrkoš a Štajner) A to nemyslím jen v počtu gólů . Škoda že mu to takhle začíná střílet až skoro ve 30 ale myslím si že když neodejde klidně těch 130-140 gólů dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník v lize v současnosti

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

OT: ZEMĚTŘESENÍ NA LETNÉ: Chovanec, Řepka, Hašek a Blažek v zimní přestávce končí, přichází Hřebík!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A

Reagovat
smazaný uživatel

Chybička se vloudila z jakého zdroje to máš, jestli se mohu zeptat

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsme to našel, asi jsem se předtím než jsem se zaptal měl kouknout na twitter

Reagovat
smazaný uživatel

JNN

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
centos

to je super

Reagovat
vocasisko

Bílku, ty voušouste, už víš, kdo je nejlepší český útočník?

Reagovat
Kenneth

Který vždy přijede k repre a zahraje hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že třeba zrovna baráž mu teda vyloženě nesedla. Se snad ani nedostal do zakončení.

Reagovat
forma

V baráži střídal na 10 minut a po jeho příchodu padl druhý gol Musíš to brát tak že Černá Hora určitě věděla o tom že je to nejlepší útočník v GL a věnovala mu dost velkou pozornost Takže toho prostoru podle mě moc neměl ...

Reagovat
božský John

Dyt v Praze hrál minutu a v černý hoře nehrál

Reagovat
forma

Za posledních 14 repre zápasů odehrál asi 180 minut ... Proti Lichtenštejnsku hrál slušně ale nepadlo mu to tam

Reagovat
Kenneth

Proti Lich. hrál neskutečně mizerně, asi jsme se dívali na něco jiného.

Reagovat
božský John

Ne nedívali. hrál dobře, snažil se, vybojoval klasicky dost balonů,jen mu to tam nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Paní učitelka říká na konci školního roku:"Tak děti, kolik řeknete o prázdninách sprostých slov, tolik donesete kamínků."Je po prázdninách a učitelka se ptá:"Aničko,kolik máš kamínků?"Anička odpoví:"Nula." Paní učitelka jí pochválí a ptá se Honzíka:"Kolik máš ty kamínků?"Honzík odpoví:"Dva."Paní učitelka říká:"To se budeš muset opravit!"Najednou se rozvalí dveře a Pepíček zařve:"BACHA PÍČO,VEZU ŠTĚRK

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
risk je zisk

Pavel si chtěl užít se sekretářkou ve své kanceláři, ale ona měla přítele. Jednoho dne se Pavel cítil bídně, že se před ní postavil a řekl: „Dám vám 1000 korun, když mi dopřejete chvilku potěšení“ Ale ona odpověděla: „V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ!! “Pavel řekl: „Budu rychlý. Hodím vám peníze na zem. Vy se ohnete a než je stačíte zvednout tak budu hotov“ Dívka se na okamžik zamyslela a nakonec řekla, že by se ...chtěla poradit se svým přítelem. Tak vše večer vyprávěla svému příteli a on ji řekl: Řekni si o 2000 Korun a zvedni ty peníze tak rychle, aby nebyl schopen ti ani stáhnout kalhoty. Dívka tedy souhlasila s návrhem. Přes půl hodiny čekal přítel na telefon od své milé. Nakonec po 45-ti minutách zavolal on a zeptal se: „Co se sakra děje?“ Dívka trhaně odpovídá: „ KRU CI !! …. Má …to …v drob …..nejch!“

Reagovat
tnt03

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Háda sa žena s mužom:

- Bola som ja pekná krava, keď som si ťa brala!

- To je lož. Pekná si nikdy nebola!

Reagovat
soukup

Zbrojovka válec

Reagovat
Kepy_FCB

raději si utřete ty soply co máte po městě:

http://www.hooligans.cz/galerie/displayimage.php?album=649&pos=11

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka

Reagovat
Kepy_FCB

koukám v GL bude brzo možné nastupovat ve stejných dresech ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SLOVAN!!Takhle se bojuje až do konce!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je luxus ta moje plznicka

Reagovat
exse

Už vím proč má Sparta tolik fanoušků, je to dobrej pocit když vyhrajete zápas s velkou dávkou štěstí a po ne zrovna vyvedeném výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou se ti to líbí debílku, co?

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si to přiznej. Když takto dávala (dává) góly Sparta, tak ses různými argumenty, nebo planými výkřiky snažil hodnotu těchto gólů, přesněji řečeno výsledků těmito góly dosažených, snižít. Teď takto vyhrál "tvůj" Slovan (jistě ne poprvé a naposled) a je to ok. Snad tě tento zápas ponaučil, jak krásné jsou góly v 90. minutě.

Reagovat
exse

Ježiš nevím jestli jseš tak zaslepenej sparťan, nebo jen ti některý věci nedochází. Ale tímhle příspěvkem jsem chtěl naznačit to že dneska jsem hráli hovno a měli haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tím chtěl poukázat na to, že jsi tu zejména minulou sezónu společně s dalšími diskutéry snižoval hodnotu gólů v posledních minutách, jako by na tom bylo něco špatného je dávat. A teď Slovan díky takovému vyhrál a ty z něj můžeš mít radost. K vašemu výkonu se nevyjadřuju, je mi fuk, jak jste hráli.

Reagovat
exse

Ale ty řešíš 2 různé věci. Ano nadával jsem na to že Sparta dává hodně špastných gólů v závěru zápasů, ale to neznamená že by z takových gólů fanoušci neměli mít radost, možná právě naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo o radost, šlo o znehodnocování takových gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt kretén.

Reagovat
exse

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Tak 2 potrefené husy už se ozvali

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
exse

Sakra

Reagovat
twerp

Ale že se vám to tudle sezonu daří víc, než Spartě že?

Reagovat
exse

??? Tohle je druhej zápas po Baníku, Sparta takových zápasů měla daleko více. Navíc my jsme letos taky zažili několik zápasů kdy jsme byli jasně lepší a stejně jsme ztratili body, jako proti Teplicím či Sigmě. Takže na ty zápasy kdy máme smůlu a kdy máme štěstí je to vyrovnaný, to se o Spartě říct nedá.

Reagovat
Kepy_FCB

Teplicím či Sigmě Je ti dobře?

Reagovat
twerp

Můžeš mi prosím napsat dva takové zápasy Sparty, které odpovídají tvým kritériím?

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice, Sigma..

Reagovat
twerp

Tam jsme dávali góly v posledních minutách?

Reagovat
smazaný uživatel

Podlě nějaké filozofické teorie možná ano.

Reagovat
twerp

Kdyby nedejbože Liberec vyhrál titul, tak by exce z těchto kritizovaných výher v poslední minutě udělal přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

"Takže na ty zápasy kdy máme smůlu a kdy máme štěstí je to vyrovnaný, to se o Spartě říct nedá."

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Sigmě jsme štěstí neměli, vždyť si nic pořádného nevypracovali. Proti Teplicím to tam tím vyrovnávacím gólem hodně zavánělo, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Sigme jste meli stesti pri tom golu, ze tam najednou zustal Vasek a mohl promenit solo, jinak jste si taky nic dalsiho nepripravili.. typicky remizovy utkani.. proti Teplicim jste nemeli remizovat, ale prohrat, protoze 2. polocas vas mleli a na konci meli tri 100% tutovice

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo štěstí, ale pěkná akce.

Reagovat
twerp

Ale tady jde primárně o ty góly v posledních minutách, které Sparta v minulé a předminulé sezóně dávala.

Reagovat
exse

O ty de možná tobě, ty mě vůbec nezajímají, s tím tady přišel Sancho, já se celou dobu bavil o vítězstvích po špatných výkonech kdy byl soupeř lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě je ten příklad se Sigmou taky mimo. Nebyla lepší. A neřekl bych to ani o Teplicích, byť to byl zápas na píču z naší strany.

Reagovat
exse

Jo jenomže já mluvil o Liberci, my jsme měli se Sigmou a s Teplicema smůlu. Uznávám že vy ste měli štěstí jen s Teplicema, se Sigmou to byl poměrně vyrovnanej zápas, ale za nějaký štěstí bych vaši výhru neoznačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, to byla vaše Sigma a Teplice...tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

blbci jste všuchni, hraje se snad od 1-90 minuty, a je krásné jak chválíte goly v první (uvodnich minutách) a¨jak říkáte že goly v poslední (poslednich) jsou o štěstí. To že to nejaky team vypustí je jeho problem a jsem rád že teamy ktere hraji plný čas zápasu jsou odměněny body. to je snad dobře i pro fanouška že z 90 min se nehraje jen třeba od 10 do 70, pak lážo plážo ...

Reagovat
smazaný uživatel

No,spartánci jsou nějak naštvaní

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? A z jakého důvodu? Náš zápas je v pondělí, teď máme volný víkend na zábavu a výsledky ostatních klubů nás trápit nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou nejaky podrazdeni, asi citi ztratu v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Skippymu? Nebojím se. Venku je Sparta 100%. Krom toho v 3 body věřím vždy, i kdybychom hráli proti Manchesteru, AC Milán, nebo Barceloně.

Reagovat
Losinho

To mi připomíná...

"50% studentů bere školu s humorem...zbylých 50% nemá na drogy peníze"

Reagovat
smazaný uživatel

Zbylých 50%, to jsou ti chudí mazánci, které ulice nenaučila, že na drogy se dá složit i ve více lidech a při troše šikovnosti je účinek stejný .

Reagovat
Losinho

Nějak se vyznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jižák, no...město snů.

Reagovat
Losinho

To mám kousek, Spořilov

Reagovat
smazaný uživatel

Debilní zastávka, vždycky když jsem tam jezdil v zimě ze školy a chtěl přestoupit na nějaký bus směr domov, tak jsem chytil mezeru a min. 10 minut jsem tam mrznul.

Reagovat
Losinho

Jojo, už to poznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

To znám

Reagovat
Losinho

Koukám Lunetic gól

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chce hrát za lepší klub, než je Wolfsburg.

Reagovat
Losinho

Nedivím se.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, někdo objevil ameriku

Reagovat
Losinho

111. proti Strakovi

Reagovat
smazaný uživatel

Obohať to o slovo "Ostře". Líp to pak vyzní .

Reagovat
Losinho

Jenže já děsně pospíchal, abych tu stojedenáctku stihnul.

Reagovat
Losinho

Ale máš pravdu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste tu dva?

Reagovat
Losinho

Snažím se spustit řetězovou reakci, teď si mi to zmrvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tuhle sebepalcovačku od tebe nečekal, tak jsem se nad tím musel pozastavit.

Reagovat
Losinho

Měl si mi to jako správný zhrzený sparťan opalcovat sám. Teď vidím, že jsem strhl jenom tu naší plzeňskou měnu (a ještě špatně).

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrzený sparťan není správný termín. A pak, Straka jde už mimo mě. Teda ne že bych na toto stále živé téma nemohl diskutovat, ale takovéto emotivní vyjadřování patří do dob minulých.

Reagovat
Losinho

Možná u tebe, u mě je to živé až až. A proto STNS a FSNČ!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě aby ne, když ho máte nakvartýrovaného v krmítku.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cest la vie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Neví někdo, kolik se nastavovalo na Slovácku a v Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dukle 0, v Plzni 0, Slovacko nevim, ale nechapu to

Reagovat
smazaný uživatel

byla zima?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko - 2 min...

Reagovat
centos

Snad lidi nebudou moc zmlsaní výletem do Katowic a přijdou zítra na fotbal.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
centos

Hm, akorát mě sere, že jsem nejel

Reagovat
AnthonyR

Zítra souboj titánů, Budějovice-Žižkov!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výjezd včera

http://www.youtube.com/watch?v=AoQe3V4LhE4&feature=share

GieKSaBaník, zawsze razem !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

a potom, že se to děje jen v zápasech Sparty. Včera dostane Plzeň v 90. minutě gol a rozhodčí nepochopitelně hned po rozehrávce ukončí zápas. Tohle se ale v Evropě vymstí. Rozhodčí rádi vyrovnaný zápasy natahujou a pak se všichni diví. Viz. loňskej zápas Sparta s Lausanne. Či letos Plzeň s Barcelonou, kdy dostala 2 goly v nastaveném čase.

Reagovat
smazaný uživatel

on nenastavoval snad ani v prvnim poločase a to, že je zápas vyrovnanej neznamená, že by se měl hrát o půl hodiny dýl

Reagovat
goodbay

aha, 5 golů, vystřídá se 6 hráčů a nenastaví se ani minuta, fakt logický

Reagovat
exse

Obecně jsou ty nastavení poměrně směšný, buď ať se hraje každej zápas 90 minut a konec, nebo ať se vždy při přerušení zastaví čas a hraje se třeba 60 minut. Podle statistik se v průměrném zápase hraje fotbal přibližně 50 minut, takže buď ať rozhodčí nastaví vždy 20 minut, nebo ať se nenastavuje vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle je dobrý rugby, tam se kolikrát nastavuej tolik, že to vypadá, že ty zápasy an inemaj nijak ohraničenej čas.

Reagovat
smazaný uživatel

V Rugby se nic extra nenastavuje, ale po vypršení času se hraje tak dlouho dokud není přerušená hra, což může někdy trvat dost dlouho.

Reagovat
Kepy_FCB

Neuvěřitelné co ti jihočeši spálí, to by se i Varadi styděl

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nežral .. Ondrášek, Sandro, Hudson, Javorek ... Ale jinak taky výborně Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je, že máme 3 body doma

I když klidně by to mohlo skončit 4:0 a nikdo by nic nemohl říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo dnes začalo hrát až od 60.minuty .. Klesovo úniky, Otepkovo přihrávky .. Dalo se na to dívat, nikdo by se nedivil, kdyby to skončilo 3-4:0, ale i tak tři body se počítaj

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu OT: Nevíte jak to vypadá s Vydrou? Hraje v těch Bruggách nebo je pořád zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

je zraněn asi na půl roku..

Reagovat
cubinho

Fotbal nemá logiku, fakt ne.

Reagovat
partaS

příbram

Reagovat
partaS

wágner nádhera

Reagovat
cubinho

To snad není pravda. Celý zápas je Baník lepší a ti žebráci dají dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší???:) To ses koukal na sestřih předloňský sezony nebo co?:) Vždyť si Ostrava nevytvořila pořádnou šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak by spíš mě zajímalo, na co ses díval pač hlavně v prvním poločase jsme opravdu byli lepší

Reagovat
smazaný uživatel

V čem? Faulech? Žlutejch? Na střely? Na ty určitě ne... Byli jste jaloví a uděli jste chyby, který Příbram potrestala... je mi jedno, kdo vyhraje, ale tyhle nesoudný bláboly nemám rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám důvod si vymejšlet, ono tomu tak skutečně bylo a Příbram si vzpomněla na svoji největší "zbraň" a začla ji praktikovat, tzn. simulování, ležení, brečení.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš dvě střely na bránu?:)) No to jste to dopracovali, když to je lepší...:))

Mimochodem, Příbram zapojila účinnou taktiku, dávání gólů, zkuste to někdy, třeba nespadnete...;))))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Fantiš jak se tohle může živit fotbalem

Reagovat
Puskas

Vydařené tsřídání...

Reagovat
Puskas

Jak říká Čapek - Pavel, ne Karel - "Je to špatné, je to špatné.."

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je, protože se obávám, že do konce podzimu už uhrajeme maximálně jeden bod.

Reagovat
Puskas

a to budem ještě rádi

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Kepy_FCB

Aspoň snad přivedou nějakou posilu. Kdybychom dnes vyhráli a pak třeba uhráli ještě bod tak by na nákupy srali.

Hlavně ale aby zdechnul Peterazmrd prolhanej !!! http://www.chachari.cz/vyjadreni-tomase-bernadyho-ke-spravni-rade-c-1-rn1205

Reagovat
Puskas

a za co ji přivedou?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej dotaz. Když si vemu, že nikdo jít nechce dělat sponzora, když je to tam jeden velký tunel

Reagovat
Kepy_FCB

Petera prodá rodinu.

Reagovat
Puskas

nebo naopak

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo by ho koupil? Možná tak na pokusy ale to by moc nehodilo.

Reagovat
Puskas

Sparta teď dělá velké změny

Reagovat
fabec1222

Baníííííííííííííííííííííííííííííííííík

Reagovat
partaS

Mašek tyčka !!!!

Reagovat
partaS

škoda mohl bejt nejmladší střelec v historii gambrinus ligy

Reagovat
F.Torres

Dobře baník!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Na Bazalech už nejsme doma (hráči)

Reagovat
Kepy_FCB

tak Svěrky se ještě vykartuje ach jo...

Reagovat
Puskas

Svěrky Za rozhodnutého stavu, pět sekund před koncem si nehat dát 4. žlutou, to snad není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Z té jeho reakce bylo vidět, že si to uvědomil až vteřinu potom, co ho sundal.

Reagovat
Kepy_FCB

Má nervy v kýblu a čím dál víc

Reagovat
Puskas

Přišel asi s tím, že se to zvedne, do zápasů nastupuje často přemotivovaný, a tečou mu nervy, protože i když se sám zlepšuje,není nikoho, kdo by mu to tam dal.

Reagovat
smazaný uživatel

"protože i když se sám zlepšuje,není nikoho, kdo by mu to tam dal." Přesně tak. V zimě by se mělo zapracovat na nějakém konstruktivním záložníkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas Jenže žádného takového záložníka, který by k nám šel, neseženeme.

Reagovat
Puskas

Luky už nestíhá. Kde jsou časy Slona nebo Hýravky a Nečase...

Reagovat
Kepy_FCB

Jo tak to bude a navíc rozhodčí ho nechráněj a jemu naopak písknou všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mu po tomhle utkání ani nedivím. Příbram opět nezklamala.

Reagovat
Puskas

Já vím, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To neměl za sundání, ale za to že naprosto idiotsky plácnul rukou do balonu...fakt nechápu:(

Reagovat
Puskas

Reagovat
REPLIKATOR

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
centos

To byl humus

A ten druhý Pilík se 14, co to je za uječenou děvku?

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková móda v Příbrami, sis ještě nezvykl?

Reagovat
centos

Ostatní taky ječeli jak ženské, trapáci, ale tenhle teda extra..

Reagovat
smazaný uživatel

a v zimě přestoupí k nám, jako tomu už bylo x krát v historii na trase Příbram-Ostrava :)

Reagovat
smazaný uživatel

A jak byste za něj zaplatili, slibama?:) NAvíc jít do sestupovýho týmu...:)

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo psáno v nadsázce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já taky nepočítám, že byste spadli :) Doufám...:)

Reagovat
Kepy_FCB

Byl zase nějakej "pohovor" u kotle??

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo nic

Reagovat
smazaný uživatel

zdálo se mi, co sem viděl na netu, že hráči snad ani nešli na děkovačku a zmizeli v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

stáli okolo středového kruhu a zetleskli , nevím jestli se to dá brát za dostatečnou děkovačku ... asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

i když, co teď všude čtu, není ani za co děkovat, když se nefandilo vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,dneska to bylo hodně špatné ... zápas od zápasu horší a horší

Reagovat
Kepy_FCB

na Příbram v lize zvyknout nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza co, místo toho soustředit se na to, co je špatně (Malura, Petera, celkový systém), tak se bude fňukat na zlého soupeře, co dokonce dával góly a vás nenechal?:)

Sorry, ale skoro, skoro, bych kvůli těmhle "fandům" ten sestup přál... ale jen skoro...

Reagovat
centos

Co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší reakci nezvládneš?:) Tušil jsem to...tak hlavně, že ti chutná :))

Reagovat
centos

A ty myslíš, že se tady naše situace neřešila, nebo co? Nebo to máme řešit po každém kole?

A když je to špatné, tak nesmím o uječené děvce napsat, že je to uječená děvka? Nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže problém není Pilík. Problém je to, ž Malura je mizernej trenér, že Svěrkoš teče a nechá se úplně zbytečně vykartovat, že si pořádně nepřihrajou a v obraně maj díry. A ty se tu tváříš, jak kdyby za to mohla Příbram.

A mezi náma, dneska hrál Baník zbytečně tvrdě a Svěrkoš záludně, ve stylu Bohemky a to už je nějaká urážka...

Reagovat
centos

"A ty se tu tváříš, jak kdyby za to mohla Příbram."

To není pravda. Zápas jsme si posrali sami absencí jakéhokoliv systému v útoku. A když se někdo náhodou dostane do šance, kopne to všude možně, jen ne do brány. Před prvním gólem jsme už dávno měli vést. Jenže to je už klasika, tak jsem to ani nezmiňoval. Zaujalo mě tak spíše hekání přibramských.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár poznámek k zápasu:

- při prohledávání si mě pořadatel spletl s holkou a oslovil mě "slečno"

-nové družební samolepky se povedly,vypadají moc dobře

-nebylo by na škodu umýt sedačky a opravit rozhlas bo hlasateli nejde vůbec rozumět

-Příbram se prezentovala jako tým simulantů a ubrečenců a rozhodčí jim to žral i s navyjákem ... za některé výlevy by se nemuseli stydět ani hráči Barcelony...,hlavní úlohu v tom hráli oba Pilíkové

-katastrofání ale opravdu KATASTROFÁLNÍ atmosféra , takovou sem na Bazelech ještě nezažil..

-výsedek je velké zklamání , čekal sem , že hráči potvrdí výsledek ze Žižkova a ukopou 3 body , bohužel ve hře bylo spoustu nepřesností ,hrozné zakončení...prostě typický podzimní Baník

-z našich se mi líbil Vomáčka,Vašenda a Greguš(po jeho vystřídání šla hra zálohy úplně do prdele)

...

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva týdny přijede hodně přátel z Katowic, snad se support zlepší, aby nebyla ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvni poznatek

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo je skoro za náma, tak shrnu, co mě zaujalo - Baník už to ale mrví docela hodně. Gratulace Lafatovi, je prostě letos famózní.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

OT:trosku blba otazka ale...preco cernosi nechodia do kotle fandit???

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
stas87

tak ma to napadlo treba v cesku ci na slovensku,ved futbal hraju vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

jako čekal bych všechno ale tahle otázka, v neděli večer, po velmi aktivním víkendu mě totálně položila. Když chceš vidět negry v kotli, koukej na africkou ligu

Reagovat
stas87

to asi fakt dokazem len ja viz.dole,treba pribram ci cb,tam ani tvrde jadro neni

Reagovat
smazaný uživatel

V Budějovicích byla dřív skupina Brigade Gauners, NS chuligáni. Ale jestli jsou aktivní, to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí francouzská.

Reagovat
smazaný uživatel

nemají to třeba zakázané od ultrapravicových skupin které jsou součástí kotle ?

Reagovat
stas87

nemyslim banik,spartu ci liberec,treba pribram alebo budejovice

Reagovat
smazaný uživatel

ale když k tomu týmu nemají žádnej vztah a nefandí mu, proč by tam chodili? Ale třeba na hlavních tribunách a dalších sektorech pro normály jsou ale k vidění různé formy života a třeba v Praze na Můstku jsem v metru potkal negra, který měl okolo krku ovázanou šálu ACS.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Víkendu šampionů s náma jeden černoch fandil. Akorát ho musel člověk trochu dirigovat, při jednom chorálu, kdy si všichni mají sednout. To jaksi nechápal, ale nakonec si poctivě sednul .

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna třeba v Příbramy snad ani černoši nežijou ne ? bych byl překvapený kdyby jo

jinak nevím čím to je .. asi je fotbal neláká

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaňáci nejsou pravičáci.

Reagovat
smazaný uživatel

To není vždy rozhodující. Jsou třeba ultra skupiny, které jsou proti rasismu a proti náckovské chamradi, přesto mají ve svém středu jen bílé fanoušky.

Reagovat
Shevchenko

A kolik černochů chodí na fotbal?

Reagovat
Gryphonheart

Hlavně u nás jich moc ani nežije. Sem tam někdo na univerzitách. když už tak chodí na fotbal ukrajinci, vietnamci, sem tam nějaký ten mongol.. mám dojem že jsem na fotkách na uefa.com zahlédl v provním utkání s MNE v Praze několik exoticky vypadajících osob v národních barvách, ale to je jenom dohad. A jestli byli v 'kotli' nebo ne, to si vážně netroufám odhadnout a je to úplně jedno..

Reagovat
Losinho

No vida, série výher ukončena. A příští kolo doma Baník - v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik a bohuzel Viktorka sestup..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to moc okatý Když jde o boj s okolím, tak to se pražáci vždycky semknou. Stejně jim to bude k hovnu, titul je letos náš, to je osud!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to moc okatý Když jde o boj s okolím, tak to se pražáci vždycky semknou. Stejně jim to bude k hovnu, titul je letos náš, to je osud!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

Proboha, takový typ individuí se vyskytuje i na těchto stránkách?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme se modlit, aby Liberec šel dolu a o něco se to zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš za problém??

Reagovat
smazaný uživatel

a "náš" je kdo??

Reagovat
vocasisko

zlín

Reagovat
sosna

Reagovat
Gryphonheart

Liberec obyčejně mívá silná jara, nebojím se toho že bysme ten náskok během pár kol nestáhli a pak je to otevřené. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc věřím že přijde nějaká posila do středu pole (třeba Jirka Bílek se mohl vrátit) a pokud Sparta opravdu provede výměnu, kdy vyhodí všechny srdcaře a dosadí tam kouče, kterýho odevšad kde byl vyhodili, tak věřím že se dostane do takových sraček, že bude ráda vůbec za 3. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Breznanik čau. Gebre čau, Vácha čau.

Reagovat
smazaný uživatel

To si v Praze jenom myslí...

Reagovat
goodbay

a Karl už to ví, že bude zase naditá kapsa. Aneb Nákupy FC Výprodej

Reagovat
Marv

Akorát že tohle byly nejspíš poslední podzimní liberecké body Ať si řiká kdo chce co chce ale já prostě v Liberci nevidim konkurenta v boji o titul rozhodovat se bude mezi Spartou a Plzní. Už kvůli některým místním fandův Slovanu bych jim ho nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

Abych furt nekritizoval, tak hra Sparty bez Kweukeho se mi docela líbí a jestli se vydají tímhle směrem (hra po zemi a sázka na mladíky), tak to bude jedině dobře a asi by byla i škoda vyhazovat teď Haška, jestli tohle vymyslel on. Ta křídelní hra bez nakopávání na jediného vysokého útočníka se mi líbí a jestli takhle budou pokračovat, tak jim snad ten titul i budu přát, když to půjde herně a nebude se muset nějak pochybně pomáhat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se někomu pomáhá tak Plzni a dost výrazně.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta se řeže že?

Reagovat
Ligter

Už pár let.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to by museli toho hromotluka v zimě prodat a doufám že se tak stane, protože by přibyl další tým na který by se dalo koukat...

Reagovat
goodbay

já už to tady někdy před měsícem psal, že by to Spartě prospělo, ale ted už to nemůžu najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně zvolená taktika..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je prostě jenom jedna, lepšího týmu v lize není a nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Plzeň je momentálně lepší, i když v dlouhodobém měřítku budeš mít nejspíš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu znám a ligu nehrála.

Reagovat
Losinho

No ještě, aby těch sviní bylo víc.

Reagovat
Losinho

reakce na zorze

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo, ale nechtěl jsem mu kazit radost, když Sparta jednou za čas zahrála pěknej fotbal plnej gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

"Diváci: 4.382"... Hmmmm, to není zrovna moc. Čekal jsem tak šest tisíc.

Reagovat
panca

koupi nekdo 2 listky na plzen - ac milano? Puvodni cena jednoho je 1 700 Kc.

Reagovat
sosna

Dám ti 1500 za oba. Plácnem si?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš je mít, byl jsi rychlejší. Já musel nejdřív spočítat drobný v měšci.

Reagovat
sosna

Hehe, já tolik taky nemám. Počítám, že to ještě usmlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ne, já platím okamžitě, v hotovosti.

Reagovat
sosna

Hele tak mu dáme každej 150 a půjdem spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej plán, naložím tě v Jihlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba za tři kila. Původní cena mě nezajímá.

Reagovat
centos

Nabízím 350,-

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jsem fanda AC, shánim jeden lístek, ale tak za 1500 dohromady bych koupil oba.

Reagovat
panca

staly me pres 3 dohromady

Reagovat
j_mrazik

Kolik si za ně představuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro - tak nic, stejně už je pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... Vždyť jsem to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem zrovna zastánce něčeho takového... takže

Reagovat
smazaný uživatel

Pražsý kurvy to sme my

Bohemka je kolchoz

Reagovat
smazaný uživatel

sparťani přebíraj chorál Slavie a ještě tu něco píšou o kolchozu....Gratuluju anebo fakt nepiš vůbec nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, že to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Proč by sparťan nemohl psát o kolchozu?

Reagovat
smazaný uživatel

narážím na to, pač než se to objevilo na vašem fóru spartaforever, tak ani skoro nevěděl, co to je a teď se tady tím ohání

Reagovat
smazaný uživatel

Říct, že se to tam "objevilo" není přesné. Výraz kolchoz se ve spojení s Bohemkou používá poměrně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, když už tu jsi, spočítal sis tak, kolik si dal výjezdů za Spartu? Když si sečtu svoje čísla (Baník v Praze, na výjezdu a v Ostravě na Baníku), tak mi to dá 34 zápasů. (Praha 13x, výjezd 12x, Ostrava 9x). Mám co ještě dohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

To mám rozhodně míň výjezdů než ty. Ale v domácích zápasech asi vedu, za těch 15 let .

Reagovat
smazaný uživatel

jééé, já ještě zapomněl přičíst dva zápasy "do Prahy" (dvakrát Střížkov, jednou na Žižkově, jak nás porazili a pak na Strahově, to sme jim zas dali 3:0). Takže ne 34 ale 36 zápasů. No, to se asi ani nemá cenu poměřovat Když vemu dál ty statistiky, tak je tu 12x zápasu Dukly, tři výjezdy na Dynamo Dresden, jeden Mnichov, Stuttgart. Polsko (jednou Katowice, Poznaň, Poznaň) a Split. A pak mám perly jako Střížkov-Slovácko na liduprázdném Strahově, kde byla šílená kosa

Reagovat
smazaný uživatel

a druhá věc, já sledování vztahů ACS a Bohemky nesleduju, všiml sem si toho až teď, jinak mi to je ukradený.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduješ sledování vztahů ACS a Bohemky ?

Reagovat
smazaný uživatel

velmi kvalitně sem to napsal Snad jen jednou a to, jak sparťani vykradli kumbál bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to byla taky událost, na kterou můžou být naši fans pyšní .

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, včera se mi povedlo pěkný faux pas. Seděli jsme po fotbálku v hospodě a přisedl si k nám nějaký člověk. Přišla řeč na fotbal, tak jsem se ho ptal: "Hrál ten zmrd Šumský?" Nějak mi jako odpověděl a až z hodnou dobu, co jsem měl nějaké kecy na Bohemku, jsem zjistil, že to není sparťan, ale Bohemák .

Reagovat
smazaný uživatel

a dál? :)

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, pak si myslím odsedl.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já čekal nějakou pointu

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa byla taková, že jsem byl nachmelenej a hůř jsem rozlišoval druhy savců (poplést si klokana se sparťanem...to se nemusí vyplatit).

Reagovat
j_mrazik

Tohle nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechápeš? :)

Reagovat
j_mrazik

Tak klokani nemají přirození a značná část Sparťanů se jako to přirození chová. To se dá rozeznat vcelku dobře.

Reagovat
Puskas

A sparťan je co za savec?

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle nás mají za dobytky. Nebo Rumun je savec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sis nasadil velký černý brejle, aby to nebylo tolik vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Místo černých, slunečních brýlí jsem si nasadil mlhovky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, až zase potkáš klokana, nebudeš mít vlčí mlhu. Ale tak hlavně, že se synek moc nerozčílil.

Reagovat
rufus

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné tři body. Navíc jsme těm koalám dali čtyřku, to už tu dlouho nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,jo,bývalí Xaveři dostali 4

Reagovat
goodbay

byl si včera?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Tentokrát jsem si to nenechal ujít.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik Vas bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na spartaforever píšou, že 900. Já tipoval tak 800 až 1000.

Reagovat
centos

Dobrý tip

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle mám na tohle špatný odhad, ale tentokrát to docela vyšlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele