HET liga - souhrn 29. kola

19.05.2018, 17:57
Komentáře a souhrny
Plzeň porazila Teplice a slaví zisk mistrovského titulu, druhá Slavia doma navíc nestačila na Jablonec. Sparta si poradila s Olomoucí, Zbrojovka Brno doma jenom remizovala s Jihlavou a přišla o poslední šanci na záchranu v nejvyšší soutěži...

MFK Karviná - Baník Ostrava 0:0

19.05.2018 16:00

Góly: -

Slezské derby skončilo bezbrankovou remízou a oba týmy mají tak nadále záchranu ve svých rukou. O bod lépe je na tom Baník, ale vše se rozhodne v posledním kole.

Hosté byli v úvodu aktivnější. Nejdříve Diop přestřelil hostující svatyni a o pár minut později krásnou Hlinkovu střelu vyrazil na roh Berkovec. Ve 13. minutě hlavičkoval těsně vedle domácí branky Diop. O deset minut později střílel opět aktivní Diop, tentokrát se do jeho střely vložil na poslední chvíli Janečka. Na druhé straně mohl zahrozit Dreksa, jeho zakončení se ale mezi tři tyče nevešlo. Zhruba po půlhodině hry se z dálky opřel do míče domácí Fleišman, jenže mířil hodně nepřesně. Podobně dopadl o chvíli později Diop. Zbytek poločasu už žádnou dramatickou podívanou nenabídl a fotbalisté tak odešli do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý čas byl, jak se na záchranářský duel sluší a patří, daleko bojovnější. Více ze hry měl Baník, ale i on se velmi těžko dostával do šancí. V 68.minutě vystřelil tvrdě Fillo, Berkovec s námahou jeho pokus vyrazil k obráncům a ti míč odkopli bezpečně daleko. O pět minut se zaskvěl Granečný, po individuální akci nadějně vypálil, jenže jeho střela bohužel pro hosty skončila nad. Deset minut před koncem zahrozil domácí Voltr nůžkami, ty byly sice efektní, ale míč skončil mimo Laštůvkovu branku. Víc už fotbalisté nenabídli a důležité utkání tak skončilo dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava 0:0

19.05.2018 16:00

Góly: -

Utkání chudé na příležitosti skončilo zaslouženou remízou. Dělba bodů posílá Zbrojovku do druhé ligy, zatímco Jihlava se i díky ostatním výsledkům znovu o kousek víc přiblížila záchraně.

Domácí do zápasu vstoupili lépe, ale velmi dlouho se jim kromě pár nadějných centrů nepodařilo vypracovat nějakou vážnější šanci. Ve 25. minutě z velké dálky nepřesně vypálil hostující Urblík. Na druhé straně Polákovu standardku jihlavská obrana srazila na roh. S přibývajícím časem se převaha Brna rozplynula, a byli to naopak hosté, kteří měli více ze hry. Deset minut před koncem prvního poločasu hlavičkoval Ikaunieks pouze do náruče brankáře Melichárka. V posledních minutách před přestávkou se domácí fanoušci dočkali slibné příležitosti. Acosta však z trestného kopu těsně za vápnem vysoko přestřelil.

V 50. minutě Acosta využil chybu Rakovana a poslal lob směřující do brány, ten však neměl potřebnou razanci, takže se Buchtovi na poslední chvíli podařilo míč odkopnout pryč od hostující branky. O šest minut později se po centru Fulneka zorientoval ve vápně domácích nejlépe Ikaunieks a i když hlavičkou mířil přesně, tak si Melichárek poradil a udržel šance Brna nad vodou. V 67. minutě zakončil z trestného kopu Zoubele, Melichárek však s tímto pokusem neměl žádný problém. V 86. minutě mohl vstřelit vítězný gól Ashiru, jenže z nadějné pozice trefil pouze boční síť. Jihlava v posledních minutách už Brno k ničemu nepustila a diváci gól tedy neviděli.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Fastav Zlín 1:1

19.05.2018 16:00

Góly: 26. Lukáš Sadílek - 78. Lukáš Železník (pen.)

Slovácko uhrálo v derby se Zlínem remízu a definitivně se zachránilo v nejvyšší soutěži. Dělba bodů stačí i ševcům, plichtu zařídil až deset minut před koncem Železník.

Do sestavy domácích se vrátil kapitán Daníček, jemuž přepustil místo Machalík. Jedenáctku hostů posílil záložník Traoré, který nahradil Hronka. Ke střele se jako první dostal v páté minutě útočník Zlína Železník, ale jeho slabou střelu pokryl brankář Heča. Slovácko poprvé zahrozilo ve 24. minutě, kdy si Sadílek narazil s Navrátilem, prvně jmenovaného však vychytal gólman Zlámal. Za minutu si znovu Sadílek naskočil na centr zprava a tentokrát se mu povedlo vsítit branku.

Po úvodním gólu se domácí snažili o další, ale ani Kubalův ani Sadílkův pokus neohrozily vážněji Zlámala. Mnohem větší horko nastalo před zlínskou svatyní ve 34. minutě, kdy Daníček jen těsně nenasměroval mezi tři tyče pobídku od Reinberka. Po změně stran se zastřeloval Železník, jeho první pokus lapil Heča a druhý ztečovala obrana Slovácka na roh. Po hodně hry proletěl ostrý míč od Navrátila celým pokutovým územím a na zadní tyči na něj těsně nedosáhl Petr.

V 62. minutě vybojoval Kubala balón na Gajićovi, ale stoper Ševců dokázal svou chybu napravit a střelu domácího útočníka zblokoval. Kubala se do další šance řítil v 75. minutě, v pokutovém území vybídli Machalíka, který však minul cíl. V 79. minutě se v souboji s Daníček v pokutovém území skácel k zemi Vukadinović. Nařízenou penaltu proměnil Železník a zařídil tak konečnou remízu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec 1:3

19.05.2018 16:00

Góly: 83. Jan Sýkora - 13. Jakub Považanec, 19. Jan Chramosta, 30. Michal Trávník

Slavia nezvládla domácí duel s Jabloncem a zkomplikovala si boj o druhé místo. Zatímco Jablonec se posunul na třetí příčku, a útočí tak na přímý postup do skupiny Evropské ligy.

Hned ve čtvrté minutě měli domácí obrovskou šanci. Zmrhal hlavičkou našel Frydrycha, ale ten zblízka neprostřelil Hrubého. Sešívání nadále tlačili. Zmrhal s Teclem a posléze ani ve velké příležitosti Souček se mezi tři tyče netrefili. Byli to ale nakonec překvapivě hosté, jež otevřeli skóre. Z veliké dálky se napřáhl Považanec a krásnou střelou poslal Jablonec do vedení. Vyrovnat mohl v 16. minutě Hušbauer. Hrubý však jeho střelu vyrazil před sebe a dorážející Tecl přestřelil.

O tři minuty později Holeš přihrál do vápna Chramostovi a ten chladnokrevným zakončením zvýšil vedení Jablonce na 2:0. Ve 24. minutě se uvolnil domácí Sýkora a pěknou střelou těsně přestřelil. Po půlhodině hry Trávník z přímého kopu prostřelil zeď i brankáře Kováře a poslal tak hosty už do tříbrankového vedení. Sešívání se snažili s výsledkem do konce poločasu něco udělat, nicméně Sýkorova střela skončila mimo a nic dalšího domácí fotbalisté nevymysleli.

Domácí vstoupili i do druhého poločasu lépe. Škoda hlavičkoval po Sýkorově centru nad. O deset minut později pálil tentokrát z otočky znovu Škoda. Jeho střela skončila znovu mimo. Po hodině hry si dva dobré zákroky připsal Hrubý. Nejdříve zlikvidoval střelu Hušbauera a následně i pokus Dannyho. Hušbauer nebyl úspěšný ani v 68. minutě, když jeho zakončení skončilo na tyči. Stochova dělovka sice nadělala Hrubému velké problémy, ale brankou taky neskončila. Domácí se dočkali až v 83. minutě, to se po individuální akci prosadil Sýkora. V závěru duelu nejdříve Jugas ve stoprocentní příležitosti minul bránu a Frydrychovu hlavičku z brankové čáry odvrátil Pernica. Červenobílým se tedy zápas více zdramatizovat nepodařilo.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 2:1

19.05.2018 16:00

Góly: 24. Michael Krmenčík, 61. Milan Petržela - 85. David Vaněček

Plzeň zvládla poslední důležitý krok a popáté v historii slaví titul. Domácí vedli po brankách Krmenčíka a Petržely. Za hosty dokázal v závěru zápasu pouze snížit Vaněček.

Viktoriáni byli od začátku zápasu dominantnějším týmem a ve 14. minutě mohli otevřít skóre. Kopic však odražený míč napálil těsně vedle pravé tyče. O moment později pálil vysoko nad branku Teplic i Řezník. Ve 24. minutě dokázal Chorý propasírovat míč na malé vápno na Krmenčíka, jenž si s vyloženou příležitostí poradil výborně a nekompromisně prostřelil Diviše. Po půlhodině chyboval Kovařík a hostující Hora měl dobrou možnost na vyrovnání, jenže jeho lob skončil nad Kozáčikovou brankou. Ve 35. minutě si Diviš dokázal poradit s nepříjemně tvrdou ranou Krmenčíka. V závěru poločasu ještě zahrozili hosté, Kučerova střela ovšem skončila pouze v rukavicích plzeňského brankáře.

V 56. minutě Kopic na levé straně málem využil zaváhání hostů. Proti ale byl Diviš, jenž výborným zákrokem zasáhl. O pět minut později si míč do středu navedl Milan Petržela a pravačkou zpoza vápna rozvlnil síť Teplic podruhé. Třetí branku mohl přidat Kovařík, jenže z trestného kopu těsně přestřelil. Domácí po druhé brance ve svém snažení polevili, a to vyústilo v gól hostí. Trubač se prosmýkl po pravé straně a na malém vápně našel nekrytého Vaněčka, který překonal Kozáčika. Víc už nám ale zápas nenabídl a v Doosan Arene tak mohly začít oslavy.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 1:0

19.05.2018 16:00

Góly: 22. Nikolaj Komličenko

Fotbalisté Mladé Boleslavi doma uspěli proti Dukle, kterou porazili nejtěsnějším výsledkem 1:0. O jedinou branku zápasu se postaral po dvaadvaceti minutách Nikolaj Komličenko.

Pět minut stačilo na to, aby byla k vidění první obrovská příležitost domácího celku. Mladá Boleslav dostala po faulu na Pauscheka možnost pokutového kopu, ale Jiří Valenta jedinečnou možností pohrdl, branku vůbec netrefil. Bolka ale zůstávala u balónu, byla nadále aktivnější a Valenta z další zajímavé příležitosti přestřelil. V 17. minutě zase lapil Komličenkovu hlavičku Hruška. Každopádně tlak Mladé Boleslavi sílil a bránící se Dukla nakonec přeci jenom inkasovala. Ve 22. minutě se Konaté vyhnul Hruškovi a naservíroval na zlatém podnose branku Nikolaji Komličenkovi - 1:0.

Dukla se probrala až před koncem prvního poločasu a domácím zle zavařila. Nejprve vypálil nepříjemnou ránu Holík a o chvíli později trefil jen Chaluše útočník Holenda. Bolka vedení v prvním poločase udržela a dlouho ho držela i po změně stran. Druhá půle přeci jenom nabídla o něco vyrovnanější podívanou, bohužel ale ubylo vyložených šancí.

Po hodině hry se dostal hned dvakrát ke střele Ladra, ale Hruška si pokaždé poradil. Dukla se v závěru zápasu nadechovala k tlaku a několikrát si vytvořila jakýsi závar před brankou, který však k brance nevedl. Osm minut před koncem nebezpečně napřáhl Néstor, jenomže střela skončila těsně vedle. Necelé dvě tisícovky diváků už se žádné další branky nedočkaly, takže Mladá Boleslav zvítězila nejtěsnějším možným výsledkem 1:0.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc 1:0

19.05.2018 16:00

Góly: 46. Josef Šural

Sparta porazila Olomouc a v tabulce se bodově dotáhla na svého soupeře. Kvůli vítězství Jablonce se však nedostala na vytoužené třetí místo. Zápas ovlivnila červená karta pro hostujícího Vepřeka. Přesilovku letenských přetavil v branku Šural.

Trenér domácích Pavel Hapal se na rozdíl od posledního zápasu v Jihlavě musel obejít bez zraněného Václava Kadlece. Volné místo na pravém kraji zálohy obsadil Ben Haim. V obraně se do středu vedle Štetiny posunul Costa a na levém bekovi zbylo místo pro Frýdka. Sestava Hanáků vyběhla na letenský trávník ve stejném složení jako před týdnem ve Zlíně, kde Sigma uhrála tři body.

Skóre se mohlo měnit již po třech minutách. Stanciu získal míč na Vepřekovi, jeho centr nezachytil brankář Olomouce Buchta, avšak Šural nedokázal hostujícího strážce svatyně překonat. Za minutu rozehrál Stanciu přímý kop na Costu, ale Buchta zachránil svůj tým. Hosté vážně zahrozili v sedmé minutě. Řezníček našel ve vápně Zahradníčka, avšak gólman Niţă se blýskl reflexivním zákrokem. Po hluché pasáži zahrával Stanciu ve 23. minutě další přímý kop, ale Šural svou hlavičku nasměroval přímo do Buchtovy náruče.

Po půhodině hry nedosáhl Buchta na Ben Haimův centr, Plavšićovu ránu však zblokovala obrana Hanáků. Ve 37. minutě se pouze zastřeloval Kanga, jehož pokus skončil nad břevnem. Hned vzápětí neudržel nervy Vepřek, který fauloval Šurala a po druhé žluté kartě se předčasně pakoval do sprch. Ve 42. minutě chtěl spolupráci na levé straně mezi Plavšićem a Frýdkem zakončit Šural, ale znovu se neprosadil. Následně si Ben Haim navedl pumlíč na levačku a tvrdou ránou vystrašil Buchtu, jeho pokus však skončil na tribuně. Ve třetí minutě nastavení první půle si na Plavšićův centr naskočil Šural, ale opět netrefil cíl.

Hned po ptřestávce se však sparťanský útočník radoval. Kanga vysunul Ben Haima, jehož precizní přihrávku uklidil do odkryté brány Šural - 1:0. V 50. minutě se znovu představil nejistý Buchta, jehož nepovedený výběh chtěl dalekonosným pokusem potrestat Kanga, avšak minul. Za tři minuty vyčaroval gabonský záložník další průnikovou přihrávku na Ben Haima, který z ostrého úhlu pálil do boční sítě. Po hodině hry nastoupil k poslednímu domácímu mači za Spartu Lafata a v 66. minutě se málem radoval, jenže míč se od něj odrazil nad bránu.

Za dvě minuty po první příležitosti dopadl Lafata stejně, když nepřesně dorážel Kangovu střelu z dálky do tyče. A do třetice Lafata. V 71. minutě si naskočil na Vatajelův rohový kop a Buchta předvedl pohotový zákrok. Za osm minut po malé domů hostí pálil po rozehrávce nepřímého volného kopu Štetina, avšak nepropálil Buchtu. Olomouc se v závěru snažila o vyrovnání, místo toho však mohla inkasovat, ale Šural svůj samostatný únik zakončil střelou vedle.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 1:0

19.05.2018 16:00

Góly: 61. Matěj Pulkrab

Liberec udolal jedinou brankou Bohemians 1905, ovšem i přesto ztratil veškeré šance na Evropskou ligu. Jedinou branku v jinak nezáživném a hodně bojovném utkání vstřelil po hodině hry Matěj Pulkrab.

Slovan ještě živil šance na Evropskou ligu, ale potřeboval nutně úspěch Sigmy na půdě Spartě a ten se nedostavil. Kolo před koncem HET Ligy tak Slovan ztrácí na páté místo nedostižných šest bodů.

První poločas nepřinesl žádnou vyloženou gólovku. Liberec sehrál s Bohemkou bojovné utkání, které příliš fotbalové krásy nepobralo. Snad jen dva momenty stály za zmínku, nejprve pálil jen do gólmána Bosančič a o několik minut později pálil z přímáku do zdi Jindřišek.

Diváci na stadionu U Nisy doufali v o poznání lepší druhý poločas a dočkali se. Oba celky sáhly ke střídáním, která přeci jenom hru oživila a v 61. minutě byl bezgólový stav prolomen. Na Mikulovu přihrávku před branku si naběhl střelec Matěj Pulkrab a Liberec vedl 1:0. Následně ale utkání zase ztratilo tempo a opět nebyly k vidění žádné větší šance. Holoubkovi svěřenci už těsné vedení udrželi a získali tři body. Bohužel pro ně přišla špatná zpráva ze Sparty, takže ani výhra 1:0 nakonec na Evropskou ligu nestačila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň29196450:2263
2.Slavia Praha29168547:1956
3.FK Jablonec29158647:2753
4.Sparta Praha291410543:2552
5.Sigma Olomouc291410538:2252
6.Slovan Liberec29137936:3246
7.Bohemians Praha 1905299101030:2937
8.FK Teplice298101132:3734
9.FK Mladá Boleslav29971331:4034
10.Dukla Praha29951531:5032
11.1. FC Slovácko296131023:3031
12.Vysočina Jihlava29861530:4630
13.Fastav Zlín29791328:4730
14.Baník Ostrava296101334:4328
15.MFK Karviná29691430:4027
16.Zbrojovka Brno29661720:4124

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (624)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Luxus, nečekal jsem Snad to doma se Slováckem ukopeme a výhra Teplic už by byla jen třešnička

Reagovat
FCSL

Však Pelta už to ukope, klid

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ještě že ho máme. Bez těch penalt bychom byli v háji

Reagovat
FCSL

Pentle asi až příště. Tentokrát zatim pouze výměna liga - pohár a gol z ofsajdu proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit skupinu EL za šanci na skupinu EL, jaký to je ale filuta ten Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Jak 2. tak 3. místo zaručuje skupinu EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jsme to neměli ve svých rukou v době poháru... Nechápu, co by to bylo za výhodnou výměnu. Slávka pohárem nic nezískala krom poháru, který mimo postupu do skupiny EL nikoho nezajímá, a my jsme dostali "šanci" si to uhrát v lize... Už vidím ten rozhovor: Pusťte nám pohár, pak my vám pustíme ligu, protože víme, že Plzeň remizuje se Slováckem a vy třikrát vyhrajete a když Sparta porazí Olomouc, tak budete 3.! Nezní mi to jako super výměna teda...

Reagovat
ratusek

Slavii prostě vůbec neovlivnila ta trapárna co se děje tenhle týden

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii ovlivnily ty věci s CEFC. Nic jiného bych za tím nehledal.

Reagovat
ratusek

Však jo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Získali pohár asi po 16ti letech.

Reagovat
smazaný uživatel

A je teď jejich sezóna úspěšnější? V posledním kole můžou teoreticky přijít i o to druhé míst...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jim stačí bod. Nevim, věděl jsem, že doma Sigmu dáme, jenže bylo mi jasný, že Plzeň vyhraje a Slavie pak už nebude moct ani nahoru ani dolu a nějak jsem jim nevěřil, no a taky to tak dopadlo. Aby doma prohrávali za 30 minut 3:0 to neni normální. Ještě střely z dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že jste naštvaný, že vaše sezóna je totálně v háji, ale fakt tu chceš rozvádět tyhle iluminátorské teorie? Kdybychom vyhráli pohár, tak v lize vám skupinu EL dá už jen druhé místo, na které jste neměli šanci. Nechápu, co bychom takovou výměnou získali prostě... Neměli jsme to ve svých rukách ani kdyby nám to Slávka pustila. Slávka měla ještě teoretickou šanci na titul a budeme to takhle měnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám to neberu, vy za to nemůžete. Jenom vim, že Slavii se věřit nedá. Toť vše. Jestli bude předkolo, tak aspoň začne sezona dřív a po téhle sezoně by si to měli hráči odjezdit a zasloužit pěkně od píky. Jestli se někde ztratilo lepší umístění, tak můžu jmenovat asi deset zápasů, kde jsme na konci ztratili vedení. Tohle je jen upozornění bacha na sešívaný. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně pro český fotbal je lepší, když do skupiny půjde Jablonec/Olomouc. Tyhle dva týmy by nebyly nasazené a nemají kádr jako Sparta/Slávia a na 90% by se tam nedostali. Naopak u vás bych dal klidně 90% na to, že ty předkola uděláte. V každém z nich budete nasazený a tak ybchom mohli mít 4 týmy ve skupinách a doufat v zázrak pátého. To by byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Už i ty 3 týmy jsou super, zvláště když jeden z nich je v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale 3 máme jisté a je jedno, kdo tam bude. Ty další dva se tam musejí probojovat a na to má větší šanci Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je to dobře? Že udělaj dvě remízy jako Zlín a pojedou domu?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že když nepůjdou do skupiny, tak nebudou mít 2 body za postup, ani dalších pár půlbodíků za remízy

Reagovat
smazaný uživatel

A ani prachy, které můžou jít dokonce i do fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to taky no A hráči získají zkušenosti. Je asi zbytečné vést debatu, proč je lepší mít 4 týmy ve skupinách než 3

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude je mít někdo jinej a ten v té skupině udělá víc bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

"někdo jinej" je už jenom Sparta a ta udělá ve skupině velmi pravděpodobně víc bodů ano. Ale pokud půjde do skupiny přímo, tak Jablonec s Olomoucí se tam jako nenasazený na 90% nedostanou. Zatímco naopak budeme mít ve skupině Jablonec/Olomouc + Spartu, která se tam na 90% dostane z předkola.

Reagovat
tnt03

Jééj uplakanej Liberečák tady. Prosimtě za to co hrajete si myslíš že si zasloužíte hrát o ty poháry? Marnost která se u nás na střelnici jen prokázala. Výměna pohár-liga se Slávkou? Ten zápas jsi určitě ani neviděl a meleš tady takový s*ačky.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta je zkuseny a schopny manazer. Ze by zavist, ze podobneho nemate?

Reagovat
tnt03

Já popravdě nečekal, ale věřil. Dneska jsme ale měli nehorázný štěstí. Slávka nás mačkala jak houbu. Neuvěřitelný Hrubý. Perličky v podobě přímáku Trávníka a Považancova pumelice ze 30 metrů, fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

Považanec byl konečně k něčemu. I když to byl spíš Kolářův gól. Bylo to z velké vzdálenosti, sice k tyčce, ale nijak moc vysoko. To Slovácko ještě nebude lehké, ale snad to dáme. I když ta žlutá pro Zelenýho naprosto zbytečná

Reagovat
tnt03

Ta žlutá pro Zelího bude znamenat pro něj stopku na příští kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, bohužel. Ale zrovna na jeho postu je Hanousek no, tak aspoň tak. Bude to těžký

Reagovat
tnt03

Tak Hanousek je super. Těžký to bude hlavně proto, že hráči budou hrát pod tlakem. Stejně jako proti Slávce v poháru. Soupeř je to při vší úctě k němu hratelný. Teď si to můžou pokazit už jenom oni samotní. To se doufám nestane! :)

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Prodáno. Koupeno. Vsazeno. Hnus. Žumpa.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Nakonec celkem nuda. Slovácko a Slavia domluva. Brno a Karviná s Ostravou tragédi, čekal jsem větší show

Reagovat
smazaný uživatel

spíše to vychází naopak u nás to bylo domluvené

Reagovat
kecipep

Doufám, že Marek už nás pískat nebude. Zatknout jak toho sudího v Srbsku či kde za vymyšlenou penaltu

Reagovat
HorajzmAmmann

Já věděl proč si koupit lístek raději na domácí zápas s druholigovým Brnem než na Karvinou. Tenhle scénář jsem čekal a oslavím si záchranu stejně jako loni postup

Reagovat
frankiefcb

Snad ano

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to nezvládneme, tak nemáme v lize co dělat..

Reagovat
SuperBanikovec

Taky jsem to čekal.

Reagovat
hefy

Š A M P I Ó N I ! ! !

Poměrně speciální titul vzhledem k předsezóním predikcím, kdy jsme měli bejt horkotěžko třetí. O to je to sladší.

Reagovat
Nebelung

To máš připravené už od podzimu, ne?

Reagovat
tnt03

Gratulace! Dejte se do kupy do LM. Na pohárovém koeficientu máte sakra velký podíl a ta vstupenka do základní skupiny je asi na správném místě.

Reagovat
hefy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

Tak už tam udělejte taky nějaký body a vymyslete nejakej chorál protoze furt slyším chrchchr Jablonec.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Posledni Kovboj

zustane Brva?

Reagovat
hefy

Dneska jsem slyšel něco o tom, že prej něco vyjednává v Polsku, tak bůh ví, jak to dopadne. Ale očekávam, že LM si bude chtít zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty mas tak co mluvit... nezapomen vyhodit pulku kadru vcetne trenera

Reagovat
hefy

Zapomněl sis vzít prášek? Všechna kritika byla věcná. Vždycky je prostor pro zlepšení, i u nás. Holt nemam růžový brejle a nevyhlašuju o svym klubu, jakej je to Král, když vim, že tam chyby jsou. Vem si z toho příklad, Cukrouši.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis si vaz toho, co ted v Plzni mate... a dlouho mit nebudete

Reagovat
hefy

Toho já si samozřejmě vážim. Jj, nebudeme, to v tuhle dobu slyšim pokaždý už osmym rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nebyt Vrby tak ste letos tam kde... si mozna ani FCVP nefandil. Ale to je jedno, doufam, ze ty penize pouzijete tak, aby se titul i nadele vyhibal ASC obloukem

Reagovat
db18

Takže to je trenérem a půlku kádru je stejně potřeba vyměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

budou to sice ještě nervy, ale nám stačí i domácí neprohra Svědíka, to by nás mohlo uklidnit ... mohl být ale klid dneska no ...

Reagovat
ratusek

přesně, ten klid. takhle budou příští zápas neskutečný nervy s Diopem na hrotu

Reagovat
bobis21

snad už příště Bary zvládne aspoň 60 minut ...

Reagovat
frankiefcb

Pokud se nemýlím, tak Jihlava musí aspoň remizovat. Ale věřím, že Brno bez motivace dáme.

Reagovat
bobis21

však říkám neprohra ... když bude mít Karviná bod tak je pořád za náma kvůli vzájemným zápasům, takže musí vyhrát

Reagovat
frankiefcb

jj to a zároveň Jihlavě jde o kůži, takže to nevypustí. Ale snad to Brno porazíme a nebudeme muset řešit zápas v Jihlavě.

Reagovat
bobis21

samozřejmě jen říkám že nám stačí i tohle ....

Reagovat
frankiefcb

Nahrává nám to všechno do kapes, ale kdo by to byl řekl v březnu, že to budeme mít ve vlastních rukou v posledním kole

Reagovat
Banikovec7

Takového slabého soupeře jsme nepotkali ani loni v druhé lize, to chce opravdu umění takovýhle zápas nevyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

úmění se domluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Byl autobus parking?

Reagovat
ratusek

Gratulace Plzni k titulu. Jablonci ke skupině EL (ještě poslední krůček)

Naše mužstvo radši komentovat nebudu, jsem neskutečně nasranej, Pánik nic neudělá s taktikou a spoléhá se na Diopa tým není golovej, chybí nám střelec, když už funguje střed, tak to dokurví Diop

Brno snad doma porazíme, záleží jak k tomu přistoupí. Že by to bylo jako se Znojmem? Takže příští rok nás bude trénovat Pivarník?

Reagovat
smazaný uživatel

vyprodané Vítkovice to bude o hráče navíc, myslím, že si to Baník pohlídá...

Reagovat
ratusek

no nevím, doma kvůli fans jsme skoro všude, no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

nevím pokud třeba se to bdue vyvíjet špatně pro nás vzhledem k jiným výsledkům tak začnem zmatkovat

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli jakým výsledkům ? vše má Baník ve svých rukou...doma, pokud se chcete zachránit, musíte prostě vyhrát a víc tě nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Děkujeme Ještě udělat poslední krůček

Reagovat
ratusek

Plukovník je prostě masér akorát udržte kádr, kromě Pernici by asi nikdo nnemusel odejít ne? I když zajímavá jména máte

Reagovat
Posledni Kovboj

Jovovic podle me pujde

Reagovat
tnt03

Jovovič podepsal na dva roky (je to asi týden zpět). Ten podle mě nepůjde.

Reagovat
dinss

Tak akorát si Jablonec mohl vylepšit pozici ve vyjednávání s tím, že má dlouhou smlouvu.

Reagovat
ondrasch77

S prodloužením smlouvy se čekalo jestli půjdeme do pohárů... Pokud bychom nešli aspoň do předkol, tak by byl Jovo volný hráč...

Reagovat
dinss

Aha, to jsem netusil.

Reagovat
tnt03

Tohle vše padá na ramena Rady. S tím týmem předvedl něco v co tady na severu nikdo ani nedoufal.

Reagovat
smazaný uživatel

Peltič říkal, že když neuděláme EL, tak rozprodá tým. Když bude předkolo tak max 1-2 hráči, ale spíš udrží a když bude skupina, tak i posílí. Uvidíme. Jako když přijde nabídka 50+ na někoho, tak ho pustí, ale zase by to mohl dát do posil pak. Hlavní je porazit to Slovácko

Reagovat
ratusek

Přejí vám to. le abyste nedopadli jako Zlín. Natahat hráče k hovnu. By mě zajímalo zda někoho z naší ligy chcete nebo risk ze zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli jsme Ikauniekse v zimě, ale ten díky jaru bude nereálný. Zajímali jsme se i o Zajíce. Určitě nepůjdeme cestou jako Zlín a nenataháme si k sobě neznámé cizince. Spíš bych tipl, že budeme sbírat ty mladší, které nesebrala první trojka. Minimálně stopera budeme muset vyřešit po Pernicovi. Kromě útoku bych asi nedokázal říct, kde máme vyloženě slabinu.

Reagovat
ratusek

Jde o to, jesti odejde třeba i Zelený, Jovovič a třeba někdo další.

Reagovat
smazaný uživatel

Odešli by, kdybychom neudělali skupinu. Takhle si nemyslím. Jovovič nedávno prodloužil a Zelený asi tolik nezářil ještě. Za Zelenýho kdyžtak máme Hanouska, ten bude muset hrát i teď se Slováckem, tak má šanci se ukázat. Bojím se spíš o tu dvojku Trávník - Masopust. Vůbec nevím, co ten Janetzký, když nehrál ani v Opavě. Bral bych toho Maru z Jihlavy Ale hlavně musíme porazit to Slovácko, jinak se o nákupech bavit ani nemusíme

Reagovat
dinss

Koho by jste si přáli k vám na přestup?

Reagovat
Banikovec7

Ja bych si tipl, ze prijde Stronati, Breite a pokud Karvina spadne tak by mohl Wagner. A taky jsem cetl o Divisovi z Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Breite i Stronati by byli fajn. Wagner ať si klidně zůstane v Karviné..

Reagovat
Puskas

Breite už byl domluven, nevyšel, toho bych chtěl. Stronatiho ani ne. Ale šikl by se třeba Budínský s Panákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Stronatiho bral, jen více kluků, kteří mají Baník v srdci.. I třeba na pozici č.3.

Reagovat
Puskas

Jenže když nemá kvalitu... Bohužel, ty časy, kdy jsme měli tým takřka celý z odchovanců, jsou fuč, když už, tak Frýďu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde nemá kvalitu? Než odcházel, tak na ligu měl v pohodě. V Boleslavi to byl takový průměr, ale pořád si myslím, že třeba vedle Procházky by si to odehrál úplně v pohodě..

Reagovat
Puskas

My ale nepotřebujeme někoho, kdo má na ligu, takových je fůra. Potřebujeme pořádného stopera, to o není.

On navíc podle mne měl fazónu, kterou nezopakuje. Je to takový divočák, jeho styl hry v mých očích symbolizuje jeho pohyb - hlavu mezi rameni, přikrčit se a tak do toho chodit. Dobré tak na občasný důrazný souboj, ale nějaký přehled, rozehra, umět s míčem a jiné věci, které by měl moderní obránce mít, to podle mne moc neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jeho zápasů jsi viděl za posledních dejme tomu 12 měsíců? Šindělář taky na podzim vypadal jako hrozný stoper a jak na jaře vyrostl vedle Procházky.. Já bych ho rozhodně nezatracoval, pořád je ještě celkem mladý a dá se na něm pracovat..

Reagovat
Puskas

Soudím dle působení u nás a tak dvou zápasů v Bolce z podzimu, takže jasně, není to čerstvé, ale nevěřím u něj v nějaké výrazné zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás byl dobrý a to hrál vedle podobně zkušeného Baránka.. V Boleslavi to byl průměr. V Rakousku moc šancí nedostal. Upřímně, nedovedu si představit moc lepších variant na pozici stopera, kteří by šli do Baníku..

Reagovat
Puskas

Ten Frýďa. Možná ani Jeřábek by nebyl špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Frydrych by byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Puskas29.09.2014 09:24# Bary byl vynikající, stále více mě překvapuje Stronati.

Zas tak špatné to teda asi ani podle tebe nebylo.

Reagovat
Puskas

Tak to se mi viditelně začínal líbit, ono to slůvko "překvapuje" svědčí o tom, že bych to od něj nečekal. Asi u mne časem převážil spíše negativní náhled na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho výkony jsme od něj nečekali nikdo. To bylo jasné, když byl mladý a teprve začínal. Podle mě byl fakt dobrý a i momentálně by týmu dle mě pomohl..

Reagovat
Puskas

já to myslel spíše tak, že se zlepšil oproti úplný začátkům. Takový Honza Baranek mě upoutal okamžitě a prorokoval jsem mu slibnou budoucnost, toho je obrovská škoda, to mohl být stoper evropských parametrů. Ale vím, že jsem ten Stronatiho bizoní způsob běhu komentoval už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, ale přece nenapíšeš o hráči, který hraje třeba jen průměrně, že tě stále více překvapuje.. Klidně si projeď starší diskuse, opravdu to tak nevyznělo. Já si prostě myslím, že aspoň šanci by dostat měl a že i kdyby neměl na to být top stoper, tak na pozici 2-3 u nás by to stačit mělo..

Zase nemůžeme čekat, že tu hned bude chtít jít každý, jen proto, že se zachráníme..

Reagovat
Puskas

Já vím, že se mi jednu dobu líbil, to jo, třeba ten zápas na Spartě, kde Greguš rozhodl, byl výborný; ale i tehdy jsem nějak cítil stejně jako třeba u Kaši, že to je momentální mimořádný vzmach a že to nebude trvalejší - teda snad někde nenajdeš opak , kdy jsem buď v euforii, nebo z nějaké potřeby zalíbit se většině, Stronatiho oslavoval nade vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, v pohodě. Každý to prostě vidí jinak. Třeba se vrátí a vyhoří nebo naopak. A my budeme moudřejší.

Reagovat
Kang & Kodos

Cenim, že sis s tim dal práci. Nečekal bych, že na mě fakt vyskočí nějakej článek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Ten Budínský nevím... https://www.youtube.com/watch?v=ZUsad8iiF8c

Jinak jak píšeš níže, na Frydrycha jsem zapomněl, ten by byl super.

Reagovat
Puskas

Případně ten Havlík ze Slovácka, o němž se též psalo.

Reagovat
Banikovec7

Jo, ale tam spíš čekám, že půjde do Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych by byl parádní, ale poslední dobou zase hrával. Tak uvidíme, Pokud ho ale Slavia pustí, nedivil bych se, kdyby šel k nám.

Reagovat
RadekVonCZE

Plzeň

Slavia

Jablonec

Sparta

Liberec

Reagovat
PavlíčeQ

Porazit Slovácko, který je zachráněný a největší úspěch v historii klubu je doma

Reagovat
Liquid

Přitom už jste druhý jednou skončili ne ?

Reagovat
PavlíčeQ

Druhý jsme skončili, ale nic z toho. Teď můžeme konečně postoupit do tý vytoužený skupiny.

Reagovat
C-M@ster

http://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2009-2010/tabulky/

Ve třetím předkole EL vypadli s Apoelem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo to bylo asi to období, co byl koeficient na kolenou.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo to období, co Apoel sezónu předtím v LM dvakrát remizoval s Atléticem a jednou s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

NEvyřadili i Lyon tenkrát a nehráli ČF s Realem ? To byly divoký časy

Reagovat
smazaný uživatel

jj to bylo sezónu potom Hráli tu skupinu LM před námi, jak jsem psal výše. Pak si odskočili do EL proti nám a další sezónu s tím kádrem dali čtvrtfinále LM. V té době bych prohru s Apoelem určitě jako ostudu nebral

Reagovat
Pablos

Dobrý body ta Bohemka tam.

Reagovat
C-M@ster

Jó liga se dvěma Bohemkama, to byly časy...

Reagovat
ratusek

Tvl 2 body od titulu kdy jsme si to doma posrali s Bolkou (pičus Táborský) a pak venku v Příbrami

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo a v posledním kole jsme potřebovali na titul, aby Teplice obraly Spartu. Ani jednou nevystřelily Snad to letos napraví a sundají Slávku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Už jednou jste 3. byli, ne?

Reagovat
PavlíčeQ

Jde o tu skupinu.

Reagovat
Shevchenko

Dokonce druzí.

Reagovat
tnt03

Ano, jednu bylo 2. místo. Ale koeficient stál v tu dobu za **** :)

Reagovat
Alan_Shearer

Snad chytnete nekoho zajimavyho do skupiny, budu se tesit na pohary aspon k vam, no

Reagovat
PavlíčeQ

No ona je otázka, jestli budeme hrát v Jablonci, protože jsem někde četl, že je podmínka kapacita 8000.

Reagovat
Liquid

Právě jsem se chtěl zeptat jestli vám Střelnici povolí, je pro vás možný hrát EL v Liberci ?

Reagovat
PavlíčeQ

Se Střelákem to vidim bledě. Jedině, že by nám dali nějakou výjimku a s Libercem to záleží hlavně na nich, jestli by nás tam chtěli, o čemž pochybuju

Reagovat
tnt03

Doufám v udělenou výjimku.

Reagovat
Aldeano

Zrovna to předkolo s Apoelem si pamatuju, jak jejich trenér byl unešený ze Střelnice

Reagovat
smazaný uživatel

Si sjedete nahoru do velkoměsta.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Alan_Shearer

No vida, k Nise to mam blizko

Reagovat
lampas

Vida, tak se ta EL u nás stejně možná bude hrát Nebo at Pelta přes léto postaví jednu mobilní tribunu tam jak je volno, zbytek zázemí snad máte v pohodě...

Reagovat
ondrasch77

Vždyt se hrála EL v Bolce, která má kapacitu 6.000...

Reagovat
Kang & Kodos

To už je ale let...

Reagovat
PavlíčeQ

5000, ale od tý doby už taky uběhlo pár let jak píše Kang.

Reagovat
ondrasch77

Takže teď platí jiná kapacita?..

Reagovat
PavlíčeQ

No dle regulí je vyžadována kapacita 8000.

Reagovat
Kang & Kodos

Pak že v Liberci nebudou poháry

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Tak za 70 míčů by snad Míra mohl pustit chlup a zvýšit kapacitu...

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě že už Pelta není předsedou FAČR, jinak by přes prázdniny v Jablonci vyrostl nový národní stadion.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Liquid

Zlín už je také definitivně zachráněn

Reagovat
Shevchenko

Jaká je minitabulka? 1. Karviná, 2. Zlín, 3. Jihlava?

Reagovat
Liquid

Jihlava je ve všech možnostech minitabulek v hajzlu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

a je to jak říkáš, Karviná by skončila ještě před Zlínem

Reagovat
Shevchenko

Tak to je ta úžasná Karviná která nás měla doma sejmout a poslat do druhé ligy. Dost ubohý výkon domácích, škoda, ale jsem v klidu, tohle už nemůžeme pustit. A Karviná v Jihlavě nevyhraje, i když bych si teda přál nejraději sestup Jihlavy.

Reagovat
Liquid

ideální scénář posledního kola, Baník-Brno 0:0 a Karviná za stavu 0:0 promění v 97.minutě přísnou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

ideální scénář Liquid se postaví z balkónu a v poslední minutě když si to rozmyslí uklouzne a spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Jsi přebral štafetu po Dolarovi? Všechna čest dolarovi, ten už takový mindrák z Baníku nemá a nemá potřebu ho zmiňovat všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kašpar...

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar je dobry chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ho neznas tak drz picu.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Když se někdo chová na diskusích jako kretén (i když poslední dobou je to už teda lepší, to uznávám), tak na něj nemůžu mít názor? Nechápu, proč se ho zastáváš. Kdykoliv mohl, tak si otřel o Baník hubu.. Víceméně předváděl to samé, co teď ten nýmand..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Mej si na nej co chces. Pro me je dolar kluk s charakterem na ktereho nedam dopustit... a klidne se stavejte treba na hlavu.

Reagovat
PlackaSKS

S ohledem na tvůj výběr přátel tohle spíš potvrzuje, že je dolar pica

Reagovat
smazaný uživatel

Ubozaku.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Jj presne takhle se tady od zacatku prezentujes - jako knoural

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Kluk s charakterem.. Ok, tak jo. To mi asi stačí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

nemá se tu chovat jako kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Noooooo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Teď jsem koukal na góly z Edenu...a nějak nemám slov Slovácko se Zlínem podle očekávání, ale aspoň tomu dokázali dát nějakou štábní kulturu. My si třetí místo beztak za celou sezonu nezasloužíme, to se nedá nic dělat. Stačilo udržet 3:0 v derby a dneska by Slavie nic prodávat ani nemohla

Reagovat
ratusek

čekám od Slavistů manifest

Reagovat
Nebelung

Slovácko Zlín možná podle očekávání, ale domluvené to nebylo. Měli jsme štěstí, že jsme neprohráli. Kdyby to bylo 2:0, tak zaslouženě.

Reagovat
Pyroman

Vymyšlenou penaltu 15 minut před koncem bych teda za štábní kulturu moc nepovažoval.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, ale aspoň tam bylo nějaký drama a ne komedie jako tenkrát Jabka s Příbrami.

Reagovat
Pyroman

Tam to ale taky stálo za to, Pilík tuším dával gól z přímáku. V podstatě to vypadalo stejně jako dneska v Edenu.

Reagovat
andrew96

Dnešní penalta byla taky slušná komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pitcho tak to mi ho teda vyndej :( řechtačky a nejpomalejší tvořivej záložník budou hrat EL

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej k tomu nejlepšího trenéra a máš mix, který mohl mít i na titul. Stará škola !

Reagovat
tnt03

Pokud budou jak říkáš řechtačky hrát pořád skvěle a v této sestavě pod Radou, tak je to super

Reagovat
kecipep

Olomouc je stále před Spartou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to bude hodně krátká jízda Evropou. Snad aspon chytnou Sevillu aby si zahráli proti někomu zajímavýmu.

Reagovat
Liquid

proč by měla, naopak Olomouc musí v případě obou výher vstřelit o 3 góly více než Sparta, takže když dá Sparta 0:1 Bohemku, tak Sigma musí přejet Bolku 4:0 nebo 5:1 což není moc reálný

Reagovat
smazaný uživatel

tak v posledním kole padá někde docela dost golu tak uvdíme

Reagovat
Liquid

no já myslím, že není vůbec jasný, že Sparta na Bohemce vyhraje....

Reagovat
Liquid

na Slovácku půjdou oba týmy slavit společně do nějaký hospy určitě, je tam největší počet šťastných lidí v republice, domluvená plichta opravdu zachránila oba

Reagovat
Zdechlina

K penaltě se vyjadřovat nebudu. Spíš by mě zajímala situace po zápase. To máme nějakou družbu s Púchovem nebo co to bylo za vyholené bezmozky co tam nosili nacistické znaky a skandovali náckovské hesla? Ty pepřáky do ksichtu byly málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

každopádně je dobře, že všichni 3 Jihlava, Baník i Karviná mají záchranu ve svých rukou a vědí, že když vyhrajou tak se zachrání ať se děje co se děje, takže rozhodne poslední kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro skupiny pohárů evropských ideální scénář. Tomu že by Sparta zase vyhořela v předkolech už nevěřím, takže 4 týmy ve skupinách by byly fajn.

Reagovat
ratusek

no s novým trenérem jsou toho schopni Hapala si dle mě nenechají

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by byli blázni kdyby si ho nechali (aspon podle me). Otázka kdo přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsou snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si pojede Galactiocos. Na nějakou Spartu je moc dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě zůstane

Reagovat
Pablos

podle mě nechaj, aby ho mohli po 3.kole ligy vyhhodit

Reagovat
ratusek

a po vypadnutí z předkola

Reagovat
AC.Milan

uff tak přece jen proremizovano k záchraně...

Reagovat
ZB 07

Inu, symboličtější zpečetění sestupu snad ani přijít nemohlo. Padáme naprosto zaslouženě, teď už se jen rozloučit vítězstvím za týden a doufat v rychlý návrat. Liga mi bude chybět...

Reagovat
ratusek

ty nás nemáš rád

Reagovat
ZB 07

Tak Baník jako klub opravdu moc nemusím (což u Brňáka není nic překvapivýho ), ale někteří uživatelé tu jsou fajn.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeme mít Baryho v sestavě, tak opravdu nevím, co by se muselo stát, abyste nás porazili.. Nevěřím tomu, že vaši hráči budou mít nějakou extra motivaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, viz Vraštil, který mi přišel, jako že mu to ani nevadí a má v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo..

Reagovat
Wat

Hrozná blamáž.

Reagovat
raduinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak nehráli jsme poslední ligový zápas před sestupem taky doma s Brnem? Arťom gol a prohra 1:3 nebo kolik?

Tak jim to aspoň vrátíme..

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 myslím. Ale už nevím..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Slovácko-Zlín, dobrej ojeb

Reagovat
AjaxFans

Jaký ojeb?Nasimulovana a pencle

Reagovat
PavlíčeQ

Kéž bychom to za týden zvládli. Na jaře z 16 soutěžních zápasů 12 výher, 2 remízy, 2 porážky při skóre 31:11. Teď už udělat jen poslední krůček a je to tam

Reagovat
tnt03

Reagovat
ondrasch77

snad...

Reagovat
KingMaster13

Za to jaro vám to neskutečně přeju

Reagovat
Coutinho10

tak dneska to bylo fakt trapny...jestli tohle nebylo prodany, tak fakt nevim...v 1, policase jsme pomalu neprelezli pulku a hrat jsme zacali az poslednich 10 minit, aby ten vysledek nebyl az tolik okatej...no nic, pristi kolo budeme v teplicich bojovat o 2 . misto, protoze mame s Jabloncem horsi vzajemny zapasy

Reagovat
PavlíčeQ

V Teplicích alespoň bod uděláte, jim už o nic nejde

Reagovat
Coutinho10

jako papirove by se to melo podarit...ale je to venku a v Teplicich to nebyly vzdy uplne lehky zapasy, takze mozny je vsechno...oni se nebudou chtit loucit porazkou jako v poslednich zapasech

Reagovat
Aldeano

Se Slováckem to byl zoufalý výkon taky. Jen s Plzní se to herně povedlo.

Reagovat
mrtvej ofsajd

měli jsme spoustu šancí, Kolář dneska děravej jak cedník. V druhý půli si vůbec neškrtli. Nechápu, jak hráč Dannyho formátu může takhle spálit obě svý príležitosti. Je už svým stínem... Aspoň si ty poháry bude muset sparta vybojovat.Za tu sračku, co hrajou si to zadarmo nezasloužej

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido, jak to bylo v té sázce? Že 10 minut po rozhodnutí sázky musíš potvrdit do diskuse?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mayday

Kde se dalo co domluvit, tam se to domluvilo. Je to bordel, ale to jsme tak nějak čekali

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeste vtipnejsi to bude v tom novym formatu ligy.. tam se to vsechno rozhodne od stolu

Reagovat
Pyroman

Tak jak kurzy na příští kolo? Jablonec tak 1,15, Baník 1,25, neprohra Slavie 1,02?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

U Slavie rozhodně vyšší, Jarda je schopnej to prodat i těm Teplicím.

Reagovat
smazaný uživatel

Odposlech z hovoru mezi Vrbou a Berbrem o situci kolem videorozhodčích

https://www.youtube.com/watch?v=pwRYG7WuJm8

Reagovat
Hokaido

Vyhrál jsem s Lichnou sázku o nick na půl roku. Rád bych, abyste sem házeli návrhy.

Reagovat
Kang & Kodos

Šafarčík & Zavadil gang

Reagovat
Pablos

Návrh č.126

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid je bůh

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

A vzhledem k tomu, že jsme se u preview dohodli, že na Liquida nebudem reagovat, tak ho asi čeká smutný půl rok.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ratusek

Šafarčíkův hošan

Reagovat
Blasphemer

Karviná ultras

Reagovat
smazaný uživatel

Po predposlednim kole sme 14 a on stejne tady neco prohral ?! achjo...

Reagovat
ratusek

Ani nevím o co se vsadili

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

... a ty si vem s sebou na priste vikend nahradni jatra... bo to bude velke

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

že Baník v posledních 5ti zápasech uhraje minimálně 11 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli z toho bude zachrana, tak si to stejne lichna s radosti vyzere...

Reagovat
frankiefcb

jj přesně

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš. Pak jsem se ještě vsadil s Nerim o to, že se zachráníme.. Tak tam ještě musím počkat, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nepočítal s Diopem asi

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Mít Baryho, vyhráli jsme. V to pevně věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

SFC Karviná

Reagovat
Baronne

Zkundyhlen

Reagovat
smazaný uživatel

arsin

Reagovat
Hokaido

Zatím slaby jako čaj, snažte se trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

lichna

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ti nelibí Liquid, tak můžeš zkusit, že je Baník Moravský klub, co děla farmu Opavě

Reagovat
andrew96

TondaBarák

Reagovat
Spalovač šancí

Moravský Baník

Reagovat
Liquid

Slepé střevo Milana Baroše

Reagovat
db18

Daniel Holzer: Návrat Krále!

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

SMRT BANIKU

Reagovat
raduinho

Alláhova dýně

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak ben Chaim dneska snad podruhý hrál jako někdo, kdo si zaslouží svojí cenovku. Jsem zvědavej, co s nim bude v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opět totálně prokaučovaný zápas ze strany Hapala...

Sigma i v deseti velice dobrá. Bude zajímavý sledovat , jak si dovedou v pohárech.

Reagovat
tnt03

Já si myslím, že Spartě se teď letní přestávka náramně hodí a že do pohárů nastoupí v plné síle a nějaká psychická "deka", která na nich leží z tohoto ligovýho ročníku bude kde tam. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc proda minimalne tri klicovy hrace. V Evrope vyhori.

Reagovat
sosna

Reagovat
C-M@ster

Jen tak btw

kdyby se měly naplnit nejčernější scénáře o Slavii a rozprodávání, nebylo by pro ni výhodnější, aby byla třetí a měla jistou skupinu + love?

Nebo by i tak nechali zkusit tým zabojovat o LM, kdy je tam z postupu vyšší finanční potenciál a rozprodej by přišel až v zimě?

Reagovat
ratusek

Oni mají jistou EL po vypadnutí z předkola LM

Reagovat
C-M@ster

Fakt? tím jsem si nebyl jistej.

Reagovat
Mönchengladbach

Fakt. Díky Atlétiku.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
tnt03

Reagovat
KingMaster13

Konečně se po letech naplnila spolupráce

Reagovat
smazaný uživatel

Jistotu skupiny má už teď, navíc dostanou peníze za třetí předkolo LM.

Reagovat
C-M@ster

Takže máme tři jistý týmy v pohárech.

Spartě bych na předkolo věřil víc jak Olmu nebo Jablonci a čtyři týmy by byla jiná jízda.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má jistou skupinu tak jako tak.

Reagovat
C-M@ster

Ajo, tak když má jistotu i druhej, tak to nemá smysl řešit.

Reagovat
Kang & Kodos

No dnešní zápas se novejm majitelům líbít nebude, bude to s nima všelijaký

Reagovat
smazaný uživatel

boha ta skupina je jistá na 2. i 3.místě, z LM z 3.předkola ty joudo

Reagovat
C-M@ster

Už to vím, ale nevěděl jsem, vole...

3 týmy s jistotou pohárů jsme neměli, tak nejsu zvyklej.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Blasphemer

MISTŘI!!! Ale příští sezónu už se vrátíme tam, kam patříme, slibujeme.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale teď už doopravdy!

Reagovat
ratusek

No příští sezónu na dvou frontách ale budete muset ten kádr trochu okysličit

Reagovat
Blasphemer

Ekpai a Pernica jsou jistý. Jestli přijde i Hrubý a Zelený, tak mi to teda celkem stačí.

Reagovat
HorajzmAmmann

příjde Houska. Hrubého ani nechceš.

Reagovat
Blasphemer

Mně se Hrubý právě docela líbí.

Reagovat
Blasphemer

Plus teda ten Ikaunieks a ti dva z Olomouce jsou ještě ve hře, ale raději bych tady viděl 5y výše jmenované.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký zahraniční akvizice bez kterých to prý nejde nebudou ?

Reagovat
Blasphemer

Ekpai je Čech?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahraniční myšleno hráči ze zahraničních lig. Danny, Altintop, Biabiany a tak.

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo třeba Plavšič, kterej je asi o tři třidy lepší než Zeman s Kovaříkem dohromady. Nebo Nita. Nebo Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Srdjan Plachtič!

Reagovat
Kang & Kodos

No, s tim mě dost sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ho to přejde.

Stejně jako toho už skoro nechal Šural.

Reagovat
dinss

Nita ani Kanga určitě nejsou lepší než Zeman. Na levém křídle určitě ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Kovaříka jsi nevyloučil

Reagovat
dinss

Protože hraje víc na LB než na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Do útoku by mohl by přijít jeden zahraniční hráč z kyperské ligy s výbornou jarní formou 11 gólů ze 14 zápasů...

Reagovat
Frank Lampard 8

Kdo z Olomouce?

Reagovat
smazaný uživatel

Plšek a Sladký

Reagovat
KingMaster13

A základ bude hrát Petržela, Limberský a Hubník furt

Reagovat
ratusek

Hrubý vám ten střed moc nevytrhne. Dle mě vám bude scházet ještě bek a stoper a možná i gólman.

Reagovat
Blasphemer

I kdyby skončil Koza, tak Hruška ho v pohodě nahradí.

Pokud přijde Zelený, tak beka nepotřebujeme

. Jako velký kritik Kovaříka musím říct, že se slušně rozehrál

Stopera bych určitě ještě jednoho bral, o tom žádná.

Reagovat
dinss

Jeřábek z Tepláků nebo koupit Jablonskýho z Bulharska. Na beka bych byl raději za Sladkýho protoze mi stylem připomíná Řezníka ale nikdy nehrál vlevo. Zelený mi přijde málo produktivní. Možná bych zkusil Heču. A prý máme v jednání Skaláka.

Reagovat
Riviera Kid

K čemu, když bude hrát Petržela s Hubnikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Pokud budeme hrát EL, tak na Zelenýho zapomeňte...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně budou mít náročný program pro 11 hráčů

Reagovat
ratusek

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, dost mě mrzí, že nemůže spadnout Zlín. Za třetí zbabraný ligový jaro v řadě a magora Petrželu by si to zasloužili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

A ty by sis zaslouzil za svoji "novinarinu" nejakou Petrzelovu sms

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Css, takoví průkopníci v lize a ty jim nevěříš. Šak jenom tři jara po sobě doma ještě nevyhráli a dohromady vyhráli dvakrát a přesto už potřetí nesestupují Kdo se tím může pochlubit?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že taková Aston Villa na tom byla s bídnýma jarama dost podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vážně? Za tří jara 2 výhry?

Reagovat
smazaný uživatel

No taky to měli dost bídný. Lepší ekvivalent mě z hlavy nenapadl.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by me zajimala odezva od fans na stadionu, kdyby to Banik pristi tejden nezvladl..

Reagovat
HorajzmAmmann

pobrečíme a půjdeme domů a smažeme si účty na eurofotbalu...

na druhou stranu pokud neporazíme Brno příští týden tak si stejně tu ligu nezasloužíme, takže je prostě porazíme a je klid !

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze by nenastalo naky besneni na stadionu ?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne to opravdu ne...

Reagovat
bobis21

takhle to vypadalo když jsme před dvěma lety spadli

https://www.youtube.com/watch?v=CjSNDaBxyso

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, to byla úplně jiná situace..

Reagovat
C-M@ster

Kór Brno, kterýmu o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam bude podle mě ten efekt, když jdu do pekla, tak jich vezmu alespoň co nejvíc s sebou! Konkrétně celej Baník. Navíc fanoušci by ti takhle odvezdanej zápas s rivalem po sestupu asi neodpustili.

Reagovat
C-M@ster

Ti to mají dost na salámu, mi přijde.

Z pozice pozorovatele se mi zdá, že třeba všichni Plzeňáci fandí a ti co nefandí tak aspoň přejou Plzni úspechy jak ve fotbalu, tak v hokeji.

Kdežto u nás mi přijde, že oba kluby mají celkem dost hejtrů.

A i lidi, co třeba občas koukou na Zbrojovku, tak mají často přístup "jen ať spadnou, stejně se tam každej rok motají kolem sestupu a nic nehrajou".

Reagovat
smazaný uživatel

Me ten sestup sere fest.a ikdyz se tam snazim videt i nejaky pozitiva (prestavba kadru,zacleneni mladych do nej,vyhrani se),tak to budu kousat hodne tezko jeste nejakou dobu.aktualne je mi z toho fest smutno.po prvnich 3 jarnich kolech sem si to vubec nepripoustel,ze muze flinta spadnout.ale kdyz se nedavaji goly...tak se nevyhrava a nesou body.bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Plzni gratulace k titulu....sice klopýtali, ale i tak zcela zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

A fans, co si to šli minulý kolo vyříkat s Vrbou a týmem můžou v klidu slavit titul jakoby se nic nedělo

Reagovat
smazaný uživatel

ty fans nechápu...určitá krize a místo povzbuzení, taková ostuda tým, který má titul ve svých rukou, aby se takto zachovali fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

kokoti

Reagovat
hefy

Reagovat
tnt03

Reagovat
db18

Tak podle všeho nešlo o výkony, ale o přístup a týmový duch hráčů... a taky by k tomu nedošlo, kdyby pod kotel nepřišel jen Bakoš s Chorým. Ale načasování debilní, zrovna po nejlepším zápase jara (krom Sportingu)

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

co na fans nechapes? hraci si v prvni polovine sezony udelali vpodstate nepromrhatelnej naskok a kdyby Slavie nevymenila trenera, tak ten titul ani nemaji... a to jenom kvuli tomu, ze plzenaci zacli chlastat driv, nez bylo zahodno.. reakce fans byla naprosto pochopitelna a taky se jim to vyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

no comment

Reagovat
dinss

Protože čteš bulvární sračky. Kopic měl údajně celej kotel poslat do prdele a ukázat na něj fakáče. Což by tě asi taky nasralo.

Reagovat
SuperBanikovec

...čteš bulvární sračky. Kopic měl údajně....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, šašek

Reagovat
dinss

Protože mi to říkalo víc lidí z kotle ty šašku. Nezávisle na sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Copa? Směješ se svojí blbosti?

Reagovat
smazaný uživatel

radši na mě nereaguj

Reagovat
dinss

Jo, bude to tak lepší. O něčem diskutovat s takovým pačlověkem.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Furt to máme v rukou. Brno jsme porazili venku ještě pod Kučerou, pokud chceme hrát ligu, doma to musíme uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Easy sezona.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

gratulace $, titul máte zaslouženě a tím i LM, kde se tedy trochu obávám, že by to mohlo smrdět ostudou, ale to samé by smrdělo u slavie i sparty, protože dle mého názoru aktuálně žádný český tým nemá na to hrát tam trochu důstojnější roli, hlavně, že Sparta končí za náma neboli 2.místo je fajn, jen nesmí být 1.Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Špíl Baníku s Flintou může být ošidný. Pro Baník. Tyhle notičky vypadají až moc jednoznačně a o to větší mám z toho strach. Karviná by měla za hrozné jaro vypadnout. Ale ona hraje v ještě namočené Jihlavě.

Reagovat
dinss

Za hrozné jaro? Dyť hrajou daleko líp než třeba taková Jihlava. Snad se právě na úkor Jihlavy zachrání

Reagovat
oli9

Tak 0:0 neklaplo proto ze mlady sadilek nema tolik zkusenosti aby to dokazal hrat ze je to domluvene tak to prostě musí zachránit rozhodčí

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster

Jaroslav Tvrdik

Zivot nejsou jen vyhry, tenhle tyden byl blbec. Kazdy mame svoje ukoly a musime udelat maximum proto, aby pristi sobotu v Teplicich byla idealne vyhra a vse v poradku. Bylo mi hracu v kabine lito, tym si zaslouzil jinou rozlucku doma. Zvednou se a druhe misto dame.

Reagovat
ratusek

nic o lžích a výmyslech médií?

Reagovat
Posledni Kovboj

jak "dame" ? Vsak uz nema se Slavii nic spolecnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Má, je stále členem představenstva.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
lampas

Jinak pokud by náhodou Slavia musela rozprodat mančaft, tak doufám, že si Sparta přetáhne Stocha

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
andrew96

Zbavit se půlky kádru v první řade s Vukadinovičem a můžeme začít znovu od nuly, rozhodně raději než tu současnou bandu. Kéž by přišel Holoubek.

Slovácko záchrana v suchém triku, paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vukadinovič se vrací do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to v první řadě s Vukadinovičem. Ten borec byl hlavním strůjcem pohádkového podzimu 2016 a teď jedním z těch, díky kterým jsme se zachránili. V Jihlavě, na Slavii, v Boleslavi zařizoval důležité body. Dnešní divadelní vložku nekomentuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Mu nás teda nic nezarizoval... Jen běhal

Reagovat
andrew96

V Boleslavi byl dobrý, jinak je ale náladový a hodně slevil z toho, co předváděl před rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se to resilo s predanim poharu kdyby se rozhodovalo v poslednim kole a jeste dejme tomu, ze tymy jemz by slo o titul tak by hrali daleko od sebe ? nechce se mi to guglit. :)

Reagovat
Fakt

Na jednom stadione by byla replika poháru a druhém originá.

Reagovat
ratusek

U toho lépe postaveného by byl originál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko:ZLin 1,65 na remizu to hovorí za vše Liga je liga

Reagovat
KingMaster13

Obrovská gratulace Plzni, za ten podzim si to prostě zasloužili. Jaro sice od nich totální shit ale tak historie se ptát nebude. Teď hlavně pořádně posilte ať zůstanete nahoře a užijte si LM. Fanoušci dnes pořádně do sraček Příští rok uvidíme co a jak

Reagovat
Fakt

Reagovat
Bex5

King Master

Reagovat
Bex5

King Master

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lampas

Se mi líbí, jak se Zlín se Slováckem tváří jako rivalové na život a na smrt (třeba, že by Zlín za žádných okolností nehrál EL v Uherským Hradišti) a pak si to v lize dle potřeby vzájemně pouští každou sezonu Něco takového je třeba mezi námi a Jabloncem absolutně nemyslitelné...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mayday

Poslední kola a domluvený výsledky nemá cenu komentovat, ale že budeme mít ve finále tři kluby rovnou v pohárech ve skupině, to je pecka. Plus ještě jeden by mohl postoupit z předkol.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

no nic je rozhodnuto, v poslednim kole nasadit mlafoch v cele se Stejskalem at se predvedou. Pomuze to Baniku k zachrane a my ozkousime hrace. blby je zevnas ceka x let v druhe lize snad se vratime co nejdriv

Reagovat
Euphael

prejes sestup nam?

Reagovat
Banikovec7

To by měl asi každý kdo viděl dnešní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jak už psal frankie, pokud byste se chtěli třeba vrátit hned příští rok, bude pro vás lepší mít dole Karvinou nebo Jihlavu než nás. Protože u nás asi neexistuje, abychom si řekli, že se hned nechceme vrátit. A myslím si, že za tím postupem bychom si příští rok šli hlava nehlava..

Reagovat
Greny

presne a pokud je pravda zr Karvina ma financni problemy tak by bylo dobry aby sli s nama

Reagovat
martin1

Tak by to mělo být jasné. Pokud Karviná nevyhraje, jde dolů. Pokud Karviná vyhraje a Baník nevyhraje, jde dolů Baník. Pokud vyhraje Karviná i Baník, jde dolů Jihlava.

Reagovat
Euphael

presne tak

Reagovat
Snatus

Pulkrab za jaro 9 golů. Neuvěřitelná forma, jsem zvědav, jestli mu Sparta dá šanci.

Reagovat
Frick

Nevíte - použila Plzeň mistrovský trika a čapky z loňska? Bylo by to úsporný. Než to zase vyrábět.

Reagovat
dinss

Reagovat
Frick

Brno - celkem smutný, že klub z druhýho největšího města jde dolu. Je obecně škoda, Brno prostě nebylo schopný si po odchodu z Lužánek udržet status "atraktivního soupeře", jako měl Baník.

Že se v Brně cpou prachy do Komety neberu. HET i ELH se hrajou i ve Zlíně. Olomouci, Liberci nebo Plzni. Bolku ani nebudu jmenovat, bo by každej hned mlel, jak do toho lije prachy Škoda Auto.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

i v Ostravě.

Reagovat
Spalovač šancí

Skoro bych řekl, že Slavia nechce skončit 2.

Reagovat
Kepy_FCB

Zapas jsem nevidel ale jak ctu ty komenty tak snad uz nikdo nebude hajit Poznara....

S timhle duem bychom dizajista opet hrali o zachranu a navic zapas co zapas byli hodne nasrani z te bezmoci. Na ligu tupa bojovnost nestaci.

Co se Diopa tyce tam uz je skoda slov, holt trener ma taky sve mouchy.

Reagovat
ratusek

Bohužel. Příští sezónu bude Pánik stavět na svým kámošovi Diopovi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byl tuhý boj o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Když má vedle sebe Poznar kvalitního útočníka (Bary), tak není tak špatný.. Samozřejmě, taky bych tam chtěl mít dva kvalitní útočníky, ale to dneska nemá skoro nikdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho hájit ještě budu. Ale na hřišti není místo pro Diopa a Poznara současně. Diopa nejlépe pustit.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Typická vidle

Reagovat
langosh

Klacek zlomil, tak nemají nic na další sezonu

Reagovat
db18

Koupíme taky tank. Titul získá Jablonec.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si vážně mohl odpustit, co nějakej respekt k soupeři?

Reagovat
Blasphemer

Daleko horší byly ty bílý tenisky, který měl k tmavýmu obleku při předávání poháru na stadionu. To je teprve vidláctví.

Reagovat
KingMaster13

Neskutečný buranství

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mi to příjde jako celkem fajn popíchnutí..

Příští sezonu byste si mohli vzít na tiskovku větev vy i Slavie..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já si přečetl jen nadpis.. Tak změna, po shlédnutí videa - to je ale čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

seno a vidle podle ocekavani

Reagovat
Hokaido

Já si tam prostě ani nic nemůžu pustit... Hned jak otevřu stránku, tak mi začne hrát reklama, kterou ani nikde nevidím a nemůžu ji vypnout. Když chci pustit video, tak další reklama, ale jakmile se má začít přehrávat samotný video, tak se to 20 vteřin načítá a pak se to celý seká. Hlasitost reklamy na maximu, ale video sotva slyším. To jsou fakt stránky úplně na píču.

Reagovat
Posledni Kovboj

stranky jsou to na picu tak jako tak, ale stahni si adblock, fakt se cloveku ulevi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
r.mrazik

To je debil

Reagovat
dinss

Pro to co předvedl nemam moc pochopeni. Tohle si prace jako funkcionář nemůže dovolit. ..

Reagovat
Puskas

A takový člověk dává tresty Limberskému?

Reagovat
dinss

Jako pokud si šéf tak se můžeš chovat jak chces a je svým podřízeným můžeš dávat jakýkoliv tresty. To co řekl Šádek bylo přinejmenším nešťastný a takhle se prostě chovat nemůže. Otázkou je jaký popichování bylo před / během sezónu ze strany klubu z Prahy nicméně to jeho chování neomlouvá.

Reagovat
Puskas

Mně šlo o dávání příkladu. Jestli chce po někom, aby nekazil renomé klubu svým vystupováním, a pak sám vystoupí takto křupansky, tak... Jak píšeš, tak se chovat nemůže. Představ si, že v LM porazí nějakého silného soupeře a toto mu vzkáže...

Reagovat
dinss

Jako v podstatě nejde ani tak jak bude vypadat venku ale jak bude vypadat v klubu. Aby si pak Limba a spol neřekli, že když to může dělat Áda tak proc ne my? Jinak je Šádek člověk na svém místě a neměli a pokud si cetl jeho rozhovor tak musíš uznat, že hloupej určitě neni. Meli by jsme se soustředit na sebe protoze jsme vyhráli ligu a ostatní by nás nemělo zajímat. Akorát si kazíme renomé...

Reagovat
Puskas

K otázce - spíše že jeho bububu nebudou brát vážně. Jinak souhlas s ostatním.

Reagovat
dinss

Tak jak říkáš. .. bohužel.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně právě přišlo jako celkem vtipný popíchnutí už to, že jeli na tanku. To bych bral jako dobrej vtip. Ale řvát něco o mrdkách před kamerama na náměstí. A jak píše Puskas, vysvětluj pak ostatním hráčům, jak se chovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Jak jsem psal. Takhle se nemůže chovat a myslím si, že sám už to moc dobře ví...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

doufam ze pan Syrovatko bude v poslednim kole lobovat za video v Teplicich a mozna by mohl nechat prosetrit ten vcerejsi zapas... hlavne nenapadne

Reagovat
ratusek

Šašek na entou. Ale to je nějaká nemoc slávistů co mají twitter

Reagovat
KingMaster13

A proč by neměl? Já jsem o dost raději když ho na zápase máme, alespoň se píská rovina

Reagovat
C-M@ster

https://streamja.com/vEdk

Videorozhodčí nenechal nařídit penaltu. Monty už si na to stěžoval na twitteru.

Reagovat
monty25

Já si stěžoval i tady. Nejvíc mě na tom sere, že Frankfurt postoupil už v semifinále proti Schalke s pomocí rozhodčího, když neuznal Schalke v nastavení regulérní gól na 1:1 (odpískal zpracování rukou, které nebylo). Proto jsem to ve finále Frankfurtu vůbec nepřál a on jim zase pomůže rozhodčí...

Reagovat
KingMaster13

v Bundeslize jsou žabaři a neumí s tím

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Další sešívanej šašek na sociálních sítích.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko má hodně zápasů za bod. V posledním kole udělaji ještě jeden, posere se Eden!

Reagovat
Civers

Nemáte někdo fotku co měla TS za transparent proti Tvrdíkovi?

Reagovat
Civers

Díky

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2x si za čínský peníze zanakupovali posily, ale už na něj píčujou A to se jim ještě nic nestalo. Jen se lekli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je teď šance, že v Teplicích po sezóně skončí Šmejkal?

Reagovat
smazaný uživatel

asi 0% když prodloužil kontrakt

Reagovat
smazaný uživatel

To mi uniklo. Já jen kvůli té ostudě s Brnem. Hráli klidnej střed a mohli trochu pošilhávat i po Evropě. Rázem mají 34 bodů a jistota záchrany je 31...

Reagovat
dinss

Slyšel jsem, že Šmejkala tam nechtějí hráči a ten zápas posrali schválně a nebylo to kvůli Brnu. Ale co je na tom pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že by to tu někdo napsal, tak ještě ke včerejšku. Po zápase se Vrby ptal moderátor O2, prý jestli udělá ještě jeden trenérský krok, který mu zatím chybí, po Lm, kterou hrál a lize, kterou vyhrál, tak jestli příjde do TIKY TAKA v pondělí. Na to Vrba že děkuje, ale že ne.

Reagovat
ratusek

jo to jsem taky viděl. taky bych ho poslal do prdele

Reagovat
Coutinho10

celkem jsem i rád, že to tam nebude kazit, protože už vidim, jak se ho tam Svěcený zeptá, jestli bude pokračovat a on si zase vysolí to samí jako na tiskovce, že nebude odpovídat a nebo ať mu řekne kam jde a za kolik

Reagovat
smazaný uživatel

kazit Však ten pořad je něco strašnýho.

Reagovat
hefy

Reagovat
Coutinho10

tak kazdej ma asi jinej vkus...ja se rad zasmeju

Reagovat
smazaný uživatel

ale na Prima Cool studia to nema ani zdaleka

Reagovat
Coutinho10

tam me to taky mrzi, ze to tam nevydrzelo delsi dobu...meli PL nekdy pred 10 lety a nedavno i LM...tam to bylo podobne odlehceny a vedeny zajimavejsi formou + taky super hosti

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel, ne? Hosti? Straka a Jankulovski. Jankulovski se aspoň snažil být na úrovni, ale Straka si hrál na chytrýho, nebo dělal ve studiu pičoviny. Třeba s tím pohárem LM. Na to nezapomenu. Děsný vocas ten chlap. A o moderátorech ve studiu nemluvím. Ten ve studiu byl ještě ok, ale komentátor si věčně pletl hráče. Třeba do brány cpal Lahma místo Neuera. Jako na ČT se blije, ale 1000x lepší jak Cool.

Reagovat
Coutinho10

Straka je zabavnej jo pamatuju si to s tim poharem, ale to je ono, ze to je odlehceny..me se to libi...proste nema to cenu asi resit, protoze kazdymu se libi neco jinyho...i tahle diskuze to dokazuje, takze tak a jestli nekdo cpal Lahma do brany, tak to si uz nepamatuju...CT je stereotyp ala Karoch atd....malo kdy tam maj zajimavy hosty oproti konkurenci..nedavno super vyber Hoska na EL, ale jinak si Brabec, Zelenka, Kalouda..jeste, ze si uz nezvou Švancaru

Reagovat
PlackaSKS

na barrandov a předvolební programy to nemá ani zdaleka

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nic nerika..

Reagovat
PlackaSKS

bud rád ale když to bereš s nadhledem, tak tam se vážně pobavíš

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam to ale nebyl takovy cringe (nebo teda byl ale v tom dobrem slova smyslu )

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se tiki taka líbí. Lepší než dohráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže to jsou úplně jiné pořady, tiki-taka má být zábavný pořad.. dohráno určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no ale jiný srovnatelný pořad tu není. A je dobře že tu vzniklo aspoň něco trochu jiného o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tiki taka taky baví. Konecne nějaký pořád o fotbale, kde to není jen o strohých větách.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vyjde na stejno, když si sedneš do nejbližšího Tipáče a posloucháš tam dědky u piva, kvalita je to podobná a vidíš to na vlastní oči.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vystihl naprosto přesně

Jako pořad, který si dokola zve kreténa Řepku, který svou vysokou agresivitu bere jako přednost a který zastává názor, že Stanciu s Kangou nejsou posily, protože nezáří každý zápas se snad nedá brát ani vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže názory těch dědků mě absolutně nezajímají, Naopak třeba nějaké věci ze šatny Slavie, Liverpoolu a dalších klubů, to se člověk jen tak nedozví.

Pořád stokrát lepší, než Dohráno plus. Které taky rozebírá uplynulý víkend ale naprosto nudnou formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dohráno je hrozný no.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

kalousovy reportaze se ti nelibi?

Reagovat
havrys99

Reagovat
Blasphemer

Forma asi dobrá, ale na ten obsah už hodně pokulhává. Jako chápu, že to chtějí dělat jako v Anglii, kde je to dost zábavné a zároveň tam nechybí odbornost, ale tady na to (asi) nejsou lidi nebo holt vybírají ty špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je další problém v tom, že si málokdo dovolí říct svůj názor, takže se jede na stejný notě a slyšíš jedno klišé za druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když Luhovýho přestali zvát po tom, co si dovlil říkat vlastní názory..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak kdy. Jelikož nemám O2, sledoval jsem Tiki Taka výjimečně a spíš na YT a v tomto ohledu mi to špatné nepřišlo, ale jak píše Blasphemer. Odbornost. Tu ti herec nepřinese.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bys čekal? Hráči po konci kariéry, kteří nemají nic na práci, si tam jdou zahrát na experty a do toho je doplňují běžní kecálkové u piva, akorát mají u jména titul "celebrita". Taková volnější verze studia ČT. To lepší nebude. Když si půjdu pokecat se sousedem, bude to mít podobnou úroveň, akorát nebudu mít sebou materiály a nebudu u toho pouštět sestřihy a ukázky. Profesionalita nula. Proto se mi líbí, že aspoň u hokeje si ty lidi drží a je tam tým, který drží při sobě léta a je opravdu ze sportovců a expertů. Je to pak znát.

Reagovat
Puskas

Je až neuvěřitelné to srovnání. Jak může být v jedné televizi tak diametrálně odlišná úroveň. Opět to bylo díky MS vidět v plné parádě.

Reagovat
dinss

Hokej na ČT je o parník lepší.

Reagovat
Puskas

O celou flotilu parníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že si nedovedu představit, že by byl tak uvolněný a v pohodě jako ostatní

Reagovat
Coutinho10

prave...ikdyz mozna po uspechu by nebyl tak nabrucenej jako normalne, ale podstupovat to nastesti nemusime

Reagovat
Greny

na druhou stranu proc tam chodit..? o2 si tam zve pravidelne Spartana a Slavisti jednu dobu tam sli dost proti Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já proti tomu nic nemám. Jen mě to pobavilo.

Reagovat
Coutinho10

tak i Sveceny rikal, ze dostavaj pozvanky i jiny zastupci napr. Svancara tam byl asi 3x na jare, Jilek taky dostal pozvanku, ale stejne jako plzenaci odmitnul, takze to svedci o charakteru tech lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Rada tam v klidu jde Starej lišák!

Reagovat
Coutinho10

ten byl super musim rict, ze i na zaklade toho jim to 3. misto jeste vic preju

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

O jakým charakteru proboha? V tiki-taka sedí banda hospodských kecalů, jediný normální je tam Šmicer, vůbec se nedivím, že to lidi odmítají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim až na Švancaru, kterýho fakt nemám rád a tý "celebrity" vedle, tam byl Kuka, Maier, Šmicer, Ulich, Rada, a pak i lidi z vedení Sparty a Slavie. Lidi co dokázali dost ve fotbale jestli pro tebe jsou hospodký kecálové tak asi bude lepší když tu pojedou pořád dokola jen nudný plky s Kozohorským o tom jak kdo asi podle někoho bude možná hrát. Nevím jak by měl podle tebe vypadat zábavný pořad o fotbale a kdo by tam měl být hostem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Šmicer tam v životě nic zajímavýho neřekl. Kuka to samý. Když tam byl Kotalík ze Sparty, tak jsem taky nezaznamenal něco, co by mě zaujalo.

Ale třeba Tvrdík tam byl docela dobrý, na to jaký je to kokot.

Když to nějak shrnu, tak lidi od fotbalu tam většinou pro mě zajímavý nejsou. A exoti mimo fotbal jako Vojtek nebo Střihavka jsou ještě horší.

Reagovat
Coutinho10

tak to rozhodne nesouhlasim...pamatuju si, jak ta Smica vypravel zajimavosti jeste z doby, kdy hral s Bergerem v LFC, o trenerech...to jsou veci, ktery se jinde nedozvis...max. v jeho knizce

Reagovat
smazaný uživatel

Líbil se mi i jeho názor na přestup Matějů, pak Ščasný tam docela dobře i popsal juniorku. Jsou tam i zajímavý a i zábavný věci pak jsou tam i exoti a deiblní názory. Samozřejmě tý munice na to plivat na ten pořad je tam dost a kdo chce tak si kopne, ale jsou tam i zajímavý a dobrý věci a pořad mi přijde v pohodě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

přesně...občas se i nějaký horší hosti najdou viz. třeba ožralej Fenin nebo se mi úplně nelíbil Hejma, ikdyž posledně už to nebylo tak hrozný nebo Dejdar mě celkem zklamal nedávno, ale jinak v rámci možností super a já jsem spokojenej

Reagovat
Blasphemer

Tak to je je taky jediný, co umí... "Tenkrát my v Liverpoolu..." To se dá poslouchat jeden díl, maximálně dva. A ne pokaždý.

Reagovat
Coutinho10

tak já to můžu poslouchat pořád...asi to je trochu zapříčeněný tím, že LFC fandim , takže se rád dozvim věci z kabiny a obecně z historie, který mě hodně zajímaj

Reagovat
Kang & Kodos

Já si z youtube vybavuju nějakýho chlupatýho exota, kteerej nám cpal jako trenéra Franze Straku. A do toho Řepka, kterej tam je pokaždý, když ho pustí Kristelová. Neumim si představit jinýho exfotbalistu, kterej by se do studia hodil míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara, kterýho je taky všude požehnaně.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Smolík, cpal vám Straku a pak se tam s někým shodli, že by pro vás byl nejlepší Chovanec. Strašní kreténi

Reagovat
Kang & Kodos

A Marek Vít tam nebyl ani jednou

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

ten se nebude s nakou takou zahazovat.. musi resit byznis

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Šmíca je super...nejsou to žádný hospodský keci, ale prostě to je vedený míň formálně nic víc a je to zábavnější, zajímavější, vtipnější...předpokládám, že to odsuzuješ stejně jako ostatní z toho důvodu, že to nemáš možnost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládáš špatně, kdybych to neznal a ze začátku nesledoval, tak to fakt nekritizuju. Nepředpokládej už radši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wat

Jak to svědčí o charakteru těch lidí?

Reagovat
Coutinho10

lehká narážka na plzeň....jedinej, kdo tam od nich byl, tak ještě minulej rok Kolář, když byl bez angažmá

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sparty tam taky dlouho nikdo nechodil. Ale tak Vrbu si stejně ani v zábavným pořadu moc nedokážu představit. By asi ta zábava skončila rychle.

Reagovat
Coutinho10

líbí se mi, že to je rozdělený nejenom podle toho, kdo komu fandí, ale vždy tam je i někdo mimo fotbal, což tomu dodává i další úhel pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Já se Vrbovi ani Šádkovi nedivím. Pražský média dělají všechno proto aby Plzeň očernili a kdykoliv je to možný i nemožný tak se o ní otřou. Kometátoři na O2 melou sračky a nepokrytě fandí pražským týmům tak ať si o Plzni mluví bez Plzeňáků, když jim to tak jde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi nevidel zapasy Sparty na O2

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Ty vole vždyť se tam kope nonstop jen do Sparta, nad Plzní se tam právě docela onanuje hlavně po tom jejich podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

prazska kavarna !

Reagovat
Coutinho10

tady jinak seznam hostů na zejtra...místo Vrby náhrada Hapa...to je jak z bláta do louže takže trošku zklamání, protože bude celkem rudo, ale i tak se rád podívám

https://twitter.com/NouzkVojta/status/998270033146114048

Reagovat
Coutinho10

*Hapal

Reagovat
ondrasch77

Co to je za týpka?

Reagovat
Coutinho10

myslis Nouzaka ? je to reziser a kope s nima i za ten Real Top Praha...pravidelne tam dava nejaky novinky o O2

Reagovat
Coutinho10

jo teď jsem si všimnul, že to má uzamčený...nevim proč, ale ok...tady screen

https://imgur.com/a/Ii49x50

Reagovat
smazaný uživatel

No, tentokrát fakt bídná sestava. Novinář, Brňák a pak tři sparťané..

Reagovat
Kang & Kodos

Tři?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo mi chybí?

Reagovat
Kang & Kodos

Přebejvá. Franz je prodejná kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ok, ale pořád ho beru jako vašeho.

Reagovat
Kang & Kodos

Pche...Už abys měl novej nick, to si tady tak vyskakovat nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aspon Šidlo by mohl bejt dobrej

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Já se tomu ani moc nedivím. Forma na jaře, zranění, mizerné proměňování šancí...to nebyla náhoda, takový pokles se neděje náhodou a není možné, aby se tak namnožilo zranění "normálním" štěstím - smůlou. Takhle přesně k tomu museli přistupovat po podzimu. Mysleli si, že jim patří republika, jsou bohové a všichni ostatní lemry. Fakt mne mrzí, že ten titul dali a nemá ho Slávka. Doufám, že se jim to v příští sezóně vrátí. Vrba je super, ale ten zbytek je odpad. A mrzí mne, že tolik z nich je v repre.

Reagovat
r.mrazik

az spadne na dno,bude to o to sladsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele