HET liga - souhrn 17. kola

17.02.2018, 16:59, aktualizováno 18.02.2018, 19:58
Komentáře a souhrny
Plzeň se rozešla s Olomoucí bezbrankovou remízou, díky čemuž se hanácký celek posunul na druhé místo před Slavii, která nezvládla utkání v Jihlavě. Slovácko zvládlo důležitý záchranářský souboj s ostravským Baníkem, pozdním gólem veze body z venku také Karviná. Před vlastními fanoušky uspěl Jablonec, Sparta přehrála Liberec...

Sparta Praha - Slovan Liberec 2:0

18.02.2018 18:00

Góly: 5. Nicolae Stanciu, 90+4. Guélor Kanga (pen.)

Sparta Praha zvládla úspěšně své první jarní utkání. Oba góly vstřelily nové posily, Stanciu a Kanga. Liberec své největší příležitosti proměnit nedokázal, a utkání tak skončilo 2:0 pro domácí.

Hned v páté minutě se Spartě podařilo otevřít skóre. Frýdkův centr obrana srazila pouze k dobíhajícímu Stanciovi, ten hned z první poslal bombu k levé tyči a nedal Hladkému šanci. Další šanci měl Kadlec, toho ale ubránil Kačaraba. Přibližně v polovině prvního poločasu Vatajelu poslal dobrou nabídku do vápna na Kadlece. Ve vápně byl však opět důraznější Kačaraba. Slovanu se podařilo vystřelit za první poločas pouze jednou. Po centru v 45. minutě hlavičkoval Karafiát, jenže způsobem, který domácího brankáře Nitu vážněji ohrozit nemohl.

Na začátku druhého půle zkusil Stanciu napodobit svůj úspěch z prvního poločasu. Tentokrát jeho střela z dálky gólové parametry neměla. V 58. minutě poslal Potočný ze standartky dobrý pas na Folprechta, jeho hlavička bohužel pro Liberec nebyla přesná. V 75. minutě mohl vyrovnat Bosančič, ten využil podklouznutí bránícího Štetiny, krásně si zpracoval balón a z otočky vypálil, trefil ale pouze Nitu. Vzápětí míč do sítě ve velké šanci nedopravil ani Coufal, protože na brankové čáře zasáhl Frýdek. V poslední minutě nastaveného času ještě Kačaraba ve vápně fauloval Lafatu. Nařízený pokutový kop proměnil Kanga, i když Hladký si na míč sáhl.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 0:0

18.02.2018 16:00

Góly: -

Utkání týmů z vrcholu tabulky skončilo spravedlivou remízou. Sigma ukázala, že se v horních patrech nepohybuje náhodou a s Plzní odehrála pěkný vyrovnaný zápas. Škoda jen, že se ani jednomu mužstvu nepovedlo vstřelit branku.

Již ve druhé minutě se do velké šance dostal Vepřek, ten však po rohu Falty míč netrefil. Na druhé straně se po dobrém centru Petržely nedohodli Krmenčík s Kolářem, kdo bude zakončovat, a míč tak pouze proletěl pokutovým územím Sigmy. Zápas se hrál na české poměry ve vysokém tempu a pro někoho možná překvapivě to byla Sigma, která byla aktivnější. Houskovo zakončení v 18. minutě minulo bránu. V další šanci se ocitl Sladký, ale zakončit se mu nepodařilo. Po kombinaci s Kalvachem se v dobré příležitosti objevil také Texl, jeho rána minula cíl.

V 32. minutě se do šance dostával Kolář, na poslední chvíli ale přistoupil Sladký a ten ránu zblokoval. Na druhé straně střílel opět nepřesně Texl. Po chybě Radakoviče mohl pálit Kopic, jeho pokus byl zblokován na roh. Mezi tři tyče zamířil Houska, trefil ale pouze Kozáčika. Ke konci poločasu začala otěže zápasu přebírat Plzeň, kromě Hořavovy nepřesné střely se však k ničemu nedostala.

Druhý poločas začal nepřesnostmi. Až v 56. minutě si Falta navedl míč na střed, ale levou nohou byl neúspěšný. O pár minut později Kopic nahrál do nadějné pozice Krmenčíkovi, s jeho zakončením Buchta problém neměl. V 66. minutě po pravé straně pláchl Zahradníček a kolem penaltového puntíku hledal nějakého spoluhráče. Nicméně Kozáčik jeho úmysl výborně přečetl a včasným vyběhnutím Plzeň zachránil.

Dvacet minut před koncem Buchta špatně rozehrál, Kopic vybojoval balón a poslal centr na Krmenčíka, ten ve veliké šanci přestřelil. V 80. minutě se Kolář odhodlal k pěkné střele ze střední vzdálenosti a Buchta měl co dělat, aby si s ní poradil. Po přiťuknutí Housky se mohl trefit Moulis, jenže jeho střela skončila vedle pravé tyče. O minutu později na druhé straně stejně skončil Hrošovský. V 87. minutě byl ještě v olomouckém vápně obrovský závar, nikomu z plzeňských hráčů se však míč dopravit do sítě nepodařilo.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno 1:0

17.02.2018 18:30

Góly: 63. Dominik Mašek (pen.)

Domácí Bohemians si poradila s Brnem, i když posledních zhruba 25 minut hráli pouze v deseti. Brno se dnes nedostávalo do šancí, a tak zápas rozhodla jediná branka, tu vstřelil Mašek z pokutového kopu.

Do první šance se dostali domácí, konkrétně Reiter v 16. minutě po přistrčení Lutse pálil těsně vedle levé tyče. Zápas byl na šance velmi skoupý. Za zajímavou příležitost by se dala označit Vraštilova střela, která ale taky skončila vedle. Na druhé straně byl podobně neúspěšný Nečas. V 33. minutě se po pravé straně prohnal Reiter, jeho centr však Nečas promáchl a Luts ho přeběhl, takže ani z této šance nic nebylo. Ke konci poločasu ještě mohlo z brejkové situace zahrozit Brno. Polák měl spíše asi střílet, ale radši přihrál Ziklovi, tomu už se ovšem pořádně ohrozit Fryštáka nepodařilo.

Hned na začátku druhé půle mohl otevřít skóre Hašek, jeho střela z otočky ale minula cíl. Po hodině hry Hašek krásně vysunul do úniku Maška, kterého Melichárek zastavil ve vápně nedovoleně, a sudí Franěk nařídil pokutový kop. Sám postižený Mašek ho s přehledem proměnil. Chvilku po brance došlo ke kontroverzní situaci, souboj Jindříška a Poláka vyhodnotil rozhodčí jako faul Lutse, jenž v tom byl zřejmě nevinně. Jenže pro Estonce tento "faul" znamenal již druhou žlutou kartu a tedy vyloučení. Brnu se ale ani proti 10 srdnatě bojujícím klokanům nepodařilo vytvářet šance. Naopak navýšit skóre mohl v závěru Kabajev, jeho střelu ale Melichárek vyrazil na roh.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Slavia Praha 1:0

17.02.2018 16:30

Góly: 10. Pavel Dvořák

Domácí Jihlavě se podařilo porazit druhou Slavii a postarala se tak o překvapení kola. Jediný gól zápasu vstřelil Pavel Dvořák.

Do utkání lépe vstoupili domácí, když se jim už po deseti minutách podařilo otevřít skóre zápasu. Zoubele se ve středu hřiště pěkně uvolnil, nahrál Ikaunieksovi, jenž našel ve vápně Dvořáka, který chladnokrevným způsobem prostřelil Koláře. Slavie mohla rychle odpovědět. Zmrhalovu bombu Rakovan pouze přizvedl a míč by skončil v brance, kdyby na brankové čáře neuhasil nebezpečí Levin. V 23. minutě Hušbauer našel pěkným centrem Škodu, ten ale ve vyložené příležitosti hlavou minul.

Deset minut před koncem poločasu se domácí řítili do brejku, který však zastavil Kolář, když vyběhl až na půlku hrací plochy. Po 40 minutách hry hlavičkoval tentokrát Mingazov, ale i on minul bránu. Těsně před přestávkou se ještě na pravé straně uvolnil Mingazov, jehož centr obrana odvrátila pouze k Sýkorovi, ten vyslal pumelici, a ta pouze orazítkovala tyč jihlavské branky.

Druhý poločas provázelo vytrvalé sněžení a stále obtížnější terén. Hosté se dál hnali za vyrovnáním. Zmrhalovu střelu obrana srazila na roh. V 68. minutě se Hušbauer dostal ke střele, tu ale krásným zákrokem Rakovan vytáhl. Chvíli poté střílel ze standartní situace střídající Stoch, jeho tečovaná rána skončila vedle pravé tyče. Následný pokus Ngadea skončil nad.

Čtvrthodinu před koncem byla další Stochova rána opět sražena mimo tyče. V 85. minutě kličkoval na levé straně aktivní Stoch a posléze poslal přízemní centr do vápna, Rakovan však opět dobře zasáhl. Poté se dostal k zakončení také Zmrhal, jeho střela byla ovšem znovu sražena na roh. V 92. minutě Stoch krásně vystřelil z velké dálky, nicméně Rakovan znovu výborně zasáhl.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 0:1

17.02.2018 15:00

Góly: 90+2. Tomáš Wágner

První zápas Mladé Boleslavi v jarní části domácí nejvyšší soutěže skončil neúspěchem. Po celý zápas byla aktivnějším mužstvem, v samotném závěru však skóroval hlavou Wágner a zařídil Karviné důležité tři body v boji o záchranu. Domácí se naopak po prohře nevzdálili sestupovým vodám.

Od začátku se dopředu tlačili především domácí. Mareš hlavičkou i Mebrahtu střelou z otočky mířili k pravé tyči Le Giangovy svatyně, s oběma pokusy si však brankář Karviné poradil. Ve 29. minutě zkoušel z úhlu štěstí Přikryl a i on pouze provětral Le Giangovy rukavice. Ve zbytku první půle byl nejviditelnějším mužem sudí Julínek, jenž v tomto období udělil celkem čtyři žluté karty.

Boleslav nepolevila ve své aktivitě ani po změně stran. Hned ve 48. minutě otestoval Le Giangovu pozornost z přímého kopu Mareš. Dvě minuty nato se na branku hostí řítil Přikryl. Ani jeden pokus nebyl ke smůle domácích úspěšný. V 72. minutě karvinská obrana opět pouze sledovala tutovku Přikryla, jehož hlavička skončila mimo.

Karviná byla v podstatě celý zápas bezzubá, o to větším šokem byla pro domácí publikum situace z druhé minuty nastavení. Budinského centr z přímého kopu našel hlavu Wágnera, jenž rozhodl o vítězství svého týmu nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1:2

17.02.2018 15:00

Góly: 75. Tomáš Poznar - 33. Stanislav Hofmann, 51. Tomáš Zajíc

Posílený Baník Ostrava přivítal v sobotu odpoledne Slovácko. Domácí dnes nebyli horším týmem, ale nedařilo se jim prosazovat přes dobrou obranu hostí. Slovácko své šance využilo a vyhrálo 2:1.

Baník do zápasu vstoupil aktivněji, když už v první minutě zakončoval Diop z velké dálky, jeho střela však neměla naději na úspěch. Po čtvrthodině hry se do zakončení dostal Poznar, ten po Fleišmanově centru hlavičkou bránu minul. O pár minut později na Jiráskův dobrý míč nedosáhli Azevedo ani Diop. Ve 30. minutě mohlo poprvé zahrozit Slovácko. Juroška snadno obešel Fleišmana, jenže centr se mu vůbec nepodařil.

Nedlouho poté Břečka dostal míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel na penaltě Hofmana, který se nemýlil a poslal tak Slovácko překvapivě do vedení. Hosté po vstřeleném gólu ožili a po čtyřiceti minutách měli další šanci. Petr z rohu nacentroval před vápno Janoškovi, jenž z voleje vyslal povedenou ránu, kterou Laštůvka skvělým zákrokem vyrazil. Ke konci poločasu zahrozil ještě Baník, když po Fleišmanově centru hlavičkoval těsně vedle levé tyče Fillo. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

V 51. minutě poslal Petr krásný centr do vápna, na něj si naskočil Zajíc, a ten zakončil přesně k pravé tyči a zvýšil na 2:0 pro Slovácko. Baník se snažil s výsledkem něco udělat, nicméně do zakončení se dostával s obtížemi. V 70. minutě Juročka na pravé straně obešel dva protihráče a přihrál Daníčkovi, jenž z hranice vápna netrefil bránu. O čtyři minuty později na druhé straně Mičola odcentroval na Poznara, který se po souboji ve vápně nejlépe zorientoval a prostřelil Heču. Několik minut před koncem ještě Navrátil uvolnil Machalíka, proti němu ale dobře vyběhl Laštůvku a znemožnil mu skórovat.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Dukla Praha 1:1

17.02.2018 15:00

Góly: 73. Petr Hronek - 62. Daniel Tetour

Střet sousedů z tabulky vítěze nepoznal. Vyrovnané utkání na zlínské Letné skončilo i přes šance obou týmů nerozhodně. Zlín i Dukla tak nadále mají mezi sebou jednobodový rozestup.

Již po pěti minutách se do vedení mohli dostat hosté. Bývalý hráč Fastavu Holík našel ve velkém vápně osamoceného Tetoura, ten však svou střelu z deseti metrů nenasměroval mezi tři tyče. Ve 20. minutě napálil odražený míč Milošević a ani jeho pokus domácího brankáře Dostála neohrozil.

I po změně stran se do první vyložené šance dostala Dukla. Holenda stanul tváří v tvář Dostálovi, který jeho hlavičkový pokus vyrazil. Záhy měl obrovskou šanci ke skórování Zlín. Ve vápně byl faulován Vukadinovíć a domácí zahrávali pokutový kop, který však Mehanovićovi zneškodnil Rada. Trest na druhé straně přišel o pět minut později, kdy se po rychlém útoku z levé strany prosadil hlavou Tetour. Vedení Dukly mohl navýšit Holík, ale nedokázal překonat svého bývalého spoluhráče Dostála.

Domácí nesložili zbraně a v 73. minutě srovnali skóre. K centru Ekpaie se jako první dostal Hronek a stejně jako deset minut před ním Tetour skóroval hlavičkou. Pět minut nato mohl Fastav dokonat obrat. Aktivní Ekpai se dostal k technické střele a Rada měl s jeho pokusem plné rukavice práce.

Poklidný závěr utkání narušila útočná akce Dukly ve druhé minutě nastavení, po které míč dokonce skončil v síti. Radost hostí však přerušil praporek asistenta rozhodčího signalizující ofsajd. Oba týmy se tak rozešli smírně 1:1.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Teplice 2:1

17.02.2018 15:00

Góly: 36. Vladimir Jovović, 87. Jan Chramosta (pen.) - 6. Jakub Hora

Duel dvou celků ze severu Čech lépe zvládl domácí Jablonec. Hostující Teplice vstoupily do zápasu lépe, nakonec jim však po sporné penaltě zůstaly jen oči pro pláč. Domácí celek v tabulce svého dnešního soupeře přeskočil.

Na Střelnici se na první branku nečekalo dlouho. Již v 6. minutě se po nepřehledné situaci před brankou dostal k míči Hora a zajistil Teplicím vedení. Jablonec se pokusil odpovědět o devět minut později. Hanousek našel přesným pasem Chramostu, který nevyzrál na hostujícího brankáře Diviše. Ten hosty zachránil i záhy, kdy lapil Trávníkův přímý kop. Teplický gólman byl jednoznačně hrdinou úvodu utkání, zvláště poté, co ve 24. minutě vyrazil tutovku Hübschmana. Vytouženého vyrovnání se domácí dočkali devět minut před koncem první půle. Jovović si narazil míč s Hübschmanem a střelou po zemi nedal Divišovi šanci.

Ve druhém poločase jako první zahrozil domácí Pernica, jehož volej skončil vedle. Jablonec svého soupeře přehrával a doplácel jen na nevyužívání šancí, jednu z nich spálil v 63. minutě Trávník. V 67. minutě vyzval Hanousek k hlavičce Masopusta, ale i on minul. Ojedinělou šanci hostí měl deset minut po Masopustově pokusu Kučera, s jehož střelou z dálky neměl Hrubý problémy.

Když už se zdálo, že se Jablonec branky nedočká, pomohl mu sudí Královec. Po kontaktu Kučery s Masopustem ukázal rozhodčí na penaltový puntík, přestože Kučera nejdříve odehrál míč. Následnou penaltu bezpečně proměnil Chramosta a vstřelil svou první ligovou branku v novém působišti. Poslední minuty patřili Teplicím, Vaněčkovi nůžky však skončily nad břevnem a Žitného střelu kryl Hrubý. Po závěrečném hvizdu se tak ze tří bodů mohli radovat domácí hráči s fanoušky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň17152034:547
2.Sigma Olomouc1796223:1033
3.Slavia Praha1795327:832
4.Sparta Praha1794423:1231
5.Slovan Liberec1793524:1830
6.Bohemians Praha 19051767416:1425
7.FK Jablonec1766523:2124
8.FK Teplice1765621:1923
9.Fastav Zlín1756619:2421
10.Dukla Praha1755719:3020
11.MFK Karviná17521017:2517
12.FK Mladá Boleslav17521019:3017
13.1. FC Slovácko1736815:2415
14.Zbrojovka Brno17431012:2415
15.Vysočina Jihlava17411216:3213
16.Baník Ostrava17251022:3411

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (528)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Kein stress

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

* Keine, aby to melo ty spravny grady

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Funkmaster

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, ja, naturlich

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Radar

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kucka

Reagovat
Blasphemer

Tak to seš jinej frajer.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej tip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Parádní start pro namistrované Baníkovce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Figi

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

jako no

Reagovat
mojmira

Reagovat
martin1

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Takoovu facku sme potrebovali, nic jineho si nezaslouzime...

Reagovat
Euphael

Reagovat
AjaxFans

Já že namachrovana je Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

namachrovaný může být vždy jen jeden tým na světě v jednu chvíli V současnosti je jím Plzeň v malé České republice

Reagovat
Funkmaster

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MagpeCZ

Reagovat
Hokaido

Snad se trochu uklidní, jsou tu strašně otravní.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden výhra v Teplicích. Konec hlášení..

Reagovat
Infi

Reagovat
kecipep

Tipoval jsem 1:2 a tak se stalo. Fillo má po prvním týdnu 100 litrů na kontě a svět jede dál. Příště trocha pokory

Reagovat
C-M@ster

Jestli vyhraje i Brno, budou to parádní výsledky...

Uhrin a Ostrava na lopatkách, Karviná a Slovácko se vzmáhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuďme nesoudní frajeři jak Baníkovci bod z Bohemky by byl zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda cekam prohru, Bohemka si pojede svoje s nedotcenym kadrem, jsou sehrani a Hasek neni takovej nymand, jak ho tu mistni individua popisuju, urcite neco na nas usije..Ale i tak verim, ze tam zvitezime a bude to koukatelny

Reagovat
C-M@ster

Hej, neříkám, že by nebyl... jen říkám, jak by to bylo super výsledkové kolo...

Ale jasné, bod bych taky bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Flinta nakonec bida potvrdila nejhorsi utok ligy snad to bude doma lepsi..

Reagovat
C-M@ster

Nojo, tak na Bohemce to není snadný pro nikoho a kór pro nás se slabou produktivitou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsem mírně ve stresu...

Reagovat
Han střelil první

Tak hlavně že jste tady museli mít neskutečně silácké řeči. Pokora nulová. Dobrá facka pro všechny, co si mysleli, že to půjde jako po másle. Nakoupit pár třicátníků, kteří dojdou za dobré prachy dohrát kariéru, není hned záruka záchrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ano myslíme to všichni všechno vážně

Reagovat
Kepy_FCB

Jasne, debilitu oznacis vtipem a si vzdy z obliga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pak, kdyz to vyjde se holedbat, jak vlastne vsichni s insajd infem vedeli,ze to pujde samo za to mas u me ikdyz tu jedes hejt na Zbrojovku, toho si cenim vic nez nejakyho pozerstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

že to říkáš zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Brabec to prostě posral, nechá si amatéra Kučeru, přivede mu milion rádců, ale eviděntně se dohodli na tom, že budou hrát ještě větší sračku než na podzim. Odproste Vlastu. Sice budem komici jako s Markem kterého jsme odvolali po prvním zápase, ale komici jsme i tak. Karviná vyhrála a Jihlava to doufám taky udrží. At se ti zkurvení buzeranti vzpamatují, sem neskutečně nasranej. A prosím lichnu aspol aby nepsali pičoviny o jasných výhrách apod

Reagovat
HorajzmAmmann

Klid. S Teplicema jasný 3 body a remízka s Plzní

Reagovat
Miguel19

Kein Stress

Reagovat
ratusek

ty už si to taky chytil jo kdyby vyhráli v Teplákách tak se to vše smaže, ale pokdu ne, tak je to už v prdeli si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně Vlasta dělá? Má tam nějakou funkci?

Reagovat
ratusek

myslím, že ho odklidili a s ním i jeho pozůstatky (ted naposledy Sus)

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle manazerskej krok se mi libi, odstrihnout ho od vedeni tohodle PRVOLIGOVYHO mancaftu..Svuj ucel splnil, postoupilo se a ted je cas udelat dalsi krok-zabydleni se v lize...A v to treba uz vedeni Baniku neveri, ze na to Vlasta ma..Byl by vidc na ocich, obcas nejaka kontroverze, s nekteryma hracema nevychazi, nemuseli by se mu casem libit prochody mohykanu ala Prochy...

nemyslim to zle, ale je potreba se na to divat z vice uhlu, treba odstrizeni Vlasty ocenis nekdy v budoucnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle tvoje analyza by byla trefna v lete, ale ted uz tady mas dusledky toho jejich kroku a evidentne to byla chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, ale sam musis videt Andreji, ze Vlasta mele obcas z cesty, nechava se unest emocema a tak...

Jim byl souzenej Svedik, bud na to ma nebo nema...Podle me i s timhle kadrem se budou horko-tezko zachranovat... S Prochym na stoperu, co od nich dostane za pul roku pul milionu korun i bez toho ze slitnou? to stejny Fillo,Banik spadne a on s nima jako pujde do II. ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty emoce, to je presne to, co v bojich o zachranu vylozene potrebujes. A ona vsude kde byl, tak ma za sebou vynikajici vysledky. Jeho odstaveni proste chyba byla.

Reagovat
smazaný uživatel

je to celymu Filovi u pitchi

Reagovat
Kang & Kodos

Zase Fillo už takovou smlouvu nikdy nedostane, takže by makat měl, jestli neni úplně blbej.

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze s tim jmenem aka Prochy s da vydelat treba jeste milion za sezonu, viz Jiracek

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nerozumim tomu jak to myslis, ale pro celou kabinu byl Vlasta buh za kterym sli hraci od prvni minuty co se v Baniku objevil

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Petržela je zkušený trenér, měl skvělé asistenty, autorita v kabině, kabina za ním stála. Brabec dal na špatné lidi a to se mu vymstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Má být nějaký poradce majitele. V nějakém rozhovoru říkal, že ze začátku chodil i na hřiště nebo na tréninky, ale že tam s ním jednali jak s hadrem, tak už se jim nebude vnucovat. Údajně se ho ani nikdo za celou dobu nezeptal na jediný názor na hráče, které trénoval předtím takovou dobu.

Reagovat
Zdechlina

Slovácko Nečekané vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

krásně sme to zvládli, Janošek a Daníček super, enom ten střed obrany občas když sa zrovna nenakopávalo, tak sa na to aj jedním okem dalo dívat

Reagovat
Kiko12

Kučera a Uhrin ml.

Reagovat
exse

Krásně ta karma Kučeru dohání za tu prasárnu loni v posledním kole.

Reagovat
C-M@ster

Co udělal v posledním kole?

Reagovat
exse

Nechal se Znojmem zápas Baníku, kterej díky tomu postoupil do ligy, přičemž už s něma byl domluvenej, že tam po sezóně půjde.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo tohle, tak jo

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Tezko to on koupil, ale dohani ho tragicka neschopnost.

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav se tam docela nebezpečně přibližuje.

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud vyhodi antitrenera bude to dnes vyhra a krok k zachrane. Pokud ne ,sestup jistej.

Rikal jsem to uz po podzimu, posilovani predcilo ocekavani tak me ukolebalo a myslel jsem si ze i nazdory Kucerovi to zvladnem, ale antitrenerovy moznosti smerem dolu jsou bezbrehe.

Reagovat
C-M@ster

Snad to bude podobný i se Spartou.

Reagovat
kecipep

já to tipuju na padáka po třetím jarním kole. V Teplicích a s Plzní on žádný zázrak neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

asi by bylo na čase

Reagovat
smazaný uživatel

kučera ven

Reagovat
Figi

Kokoti z Baniku zase v slzach i ze svyma posilama na dne tabulky Karvina bez posil vyhra.v Bolce a stoupame v tabulce nahoru. super den. Snad ty sasky namistrovane posleme v predposlednim.kole o.patro nize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budu spokojen, kdyz se zachrani oba kluby, a banikovci neudelaji v karvine bordel jako v opave

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký bordel udělali v Opavě?

Reagovat
icka

Misto toho, aby jsi byl nadseny, ze se hraje v Ka prvoligovy fotbal (na ktery si taky zajdu, kdyz je to tak blizko) tak mas tyhle kecy. Aby se to neotocilo jeste nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny! Nikdo soudny nemohl cekat, ze Slovacko prevalcujeme. Prestarly posily nic moc, Diop sileny, system zadny. Chapu, ze trevor a cukrousek radi trollujou, avsak tima jejich vystupama tu jsme jeste vic pro smich nez si ve skutecnosti zaslouzime. Zapasu je jeste dost, ale zive si dokazu predstavit, ze budeme v tragickych vykonech pokracovat. Ferove gratuluji Karviny, Boleslav sice hraje silne pod ocekavanim, ale my bychom tam tri body neudelali v zadnym pripade. V Teplicich budu rad za remizu, snad prekvapime.

Reagovat
Han střelil první

Diop úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho angazovani nechapu, ve Zline se mi vubec nelibil. Z novych posil se mi zamlouval dnes Psyche, z nej muze byt dobry stoper. No nic, zpatky na zem a s pokorou bojovat o kazdy bod. Co se tyce Kucery, vyhodit se mel bud pred zimni pripravou - ted mu dat padaka po jednom kole nedava moc logiku, i kdyz bych za to byl rad. A nejaky keine stress, ti at jde do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy

Reagovat
ratusek

Diop naprosto trapnej, by mel problrmy v divizi. Ale to vetsina dnesni ostudy

Reagovat
Miguel19

Jako brzy hodnotit, ale mně osobně přijde Fillo jako naprosto tragická posila do bojů o udržení. Tam potřebuješ spíš bojovníky, co na hřišti nechají vše. To on ani náhodou není...

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo byl asi nejživější, ale neměl si to s kým dát. Částečně máš pravdu, že pokud nemáš hráče k němu, je téměř zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

ten dodatek o tom, ze byste tam nevyhrali

a jinak--mam rad cukra, on to vi sam, ale nekdy se necha vmanipulovat do divnych situaci..trevor je sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas s tou druhou vetou. Cukrous je bezva kluk, mam ho hrozne rad. Ale nechapu, ze ma potrebu se nechat tak ovladat tim blbem trevorem..

Reagovat
Kepy_FCB

Boji se ho

Reagovat
JarousFCB

ty evidentně víš o čem mluvíš

Reagovat
frankiefcb

ty si fakt poslední dobou takový ufňukánek a blbeček, že to není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde se manipolovat nenechavam, trevora znam spoustu let a beru ho neco jako starsiho brachu, takze kdyz tu prijdou na radu osobni utoky... ale to same mam u dolara, toto sem uz nekolikrat zastvaval, ze kluci z baniku jenom kroutili hlavama...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.. Jinak sry že jsem dneska nedorazil, snad to vyjde příště.

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu my dva se zname trochu jinak

Jen nechci videt, jak to bude vypadat na papire

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Diop měkký, Jirásek špatný (o poločase měl jít Hlinka), Fillo se snažil, vracel se a makal, neměl si to moc s kým dát, Psyché občas riskantní přihrávky a na konci se párkrát nechal zbytečně odstavit, obrana stále nefunguje - možná je to i špatnou zálohou. Poznar běhá, napadá, ale s balonem mu to nejde, je zbrklý a bojí se udělat stou chybu. Azevedo nebyl moc vidět, Granečný byl vidět díky zkaženým přihrávkám.

Taktika k ničemu, jen nakopávání na Poznara, minimální snaha si to dát po zemi a nakopnout to až když je ve vápně více lidí. Skoro žádný přímák kolem šestnáctky, sotva dvě střely na branku.

Reagovat
SuperFrankie

Boleslav

Reagovat
oli9

Po Slovácko skvěle. Ty silacke řeči banikovcu pred zapasem..to bylo něco. Zpatky na zemi... fillo, procházka, flaisman chcijou na nejakou zachranu, hlavne ze to sype a je v ove dost barů

Reagovat
Shevchenko

keine stress... ještě že jsem nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Tak to "nejlepší" český rozhodčí Královec zase pěkně posral...

Reagovat
jiriczeQ

otřesný rozhodčí, bohužel protěžovaný Berbrem..

Reagovat
PavlíčeQ

Přesně tak, neměl uznat gól z vaší jediný střely na bránu za zápas.

Reagovat
tnt03

Reagovat
3M

Nedělej baníkovce

Reagovat
monty25

A to jako proč?

Reagovat
PavlíčeQ

Za mě ofsajd.

Reagovat
monty25

Pokud to byl ofsajd (jakože to ze žádného záběru nejde stoprocentně prokázat), tak to byla práce pro pomezního, ne Královce.

Reagovat
PavlíčeQ

Jasně, to jsem se blbě vyjádřil. Prostě ten váš gól byl podle mě z ofsajdu a stejně jste hráli prd, takže 3 body zaslouženě zůstaly doma

Reagovat
monty25

Já dneska nekoukal, byl jsem na oslavě. Podle statistik Jablonec lepší, ale mělo to skončit 1:1. Jestli ono to nebude tím, že Pelta už není v teplákách...

Reagovat
PavlíčeQ

Na podzim, když jsme hráli u vás, tak rozhodčí nepískl 100% penaltu po faulu na Masopusta, tak se nám to teď vrátilo po faulu na stejnýho hráče

Reagovat
monty25

No právě, tehdy byl Pelta v teplákách...

Reagovat
PavlíčeQ

Mám dojem, že už nebyl, ale jist si nejsem

Reagovat
ondrasch77

Jestli byl Míra v krimu nebo ne, je celkem jedno, pecka v Teplicích na Masa byla 100%...

Reagovat
monty25

To jsem přece nikde nezpochybnil. Ale včera se hrál nový zápas a pochybuju, že si Královec řekl: "Tak, na podzim v Teplicích měl Jablonec kopat penaltu, tak teď jim ji fouknu, i kdyby nebyla..."

Reagovat
ondrasch77

To ne, ale spíš si říkal "V 6. minutě jsme Teplicím uznali gól z meterového ofsajdu a tahle pecka je navíc jasná, není co řešit..."

Reagovat
andrew96

Proč přesně?

Reagovat
db18

A ještě měl Kučerovi dát kartu.

Reagovat
Euphael

Pokud si baníkovci myslí, že vyhazov Kučery by jim prospěl, tak se pletou. Kučera se měl pakovat dávno už.

Reagovat
božský John

Kxe si mam dat prihlasku mezi Chram supporters???

Reagovat
Kepy_FCB

V Peltove penalta klasika

Reagovat
božský John

Z myho pohledu jasna, ale rad se na to podivam v televizi. Gol Teplic mi zas prisel z metrovyho ofsajdu. Celkove Kralovec piskal jak kokot na obe strany

Reagovat
SuperFrankie

Penalta asi jo. Čmovš vzal Chramostovi zadní nohu. Ale Hora gól z ofsajdu.

Reagovat
db18

zadní nohu

Reagovat
SuperFrankie

Tak prostě tu nohu, co byla dál od míče.

Reagovat
Hokaido

Klasickej Chramostaj.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Byl to Masopust.

Reagovat
SuperFrankie

Dík, jsem slepej.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
tnt03

Reagovat
sosna

No nevím teda. Borec bezpochyby jako první odkopl balon.

Reagovat
tnt03

No jejich branka mi připadalo že padla z ofsajdu. Tu penaltu jsem viděl na jasnou. Když se podívám ale na zápas jako takový, tak jsme byli jasně lepší a zasloužená výhra

Reagovat
3M

Čekal někdo něco jinýho? Penalta fraška

Reagovat
ondrasch77

Já nečekal, že vám v 6. minutě uznaj gól z offsajdu..., máš pravdu, fraška

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě, že náš první gól byl regulérní a neklesli jsme tak na úroveň Baníku

Reagovat
Liquid

dobře Karviná i Slovácko, aby si Baroš nevytrhal všechny vlasy když se nechal tak stupidně vykartovat v zápase na Slavii

Reagovat
Banikovec7

To ho asi hrozně mrzí když je zraněný a stejně by nehrál.

Reagovat
tnt03

Strašná škoda, že se dneska neprosadil Hübschman. To jak dneska makal a jak se dostával do šancí, to bylo na jeho věk a k tomu co hrál za post něco. Bylo vidět, že zakončení je prostě u něj špatný. Góla jsem mu přál, byl skvělej.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo hrál výborně, až mě to překvapilo. Před zápasem jsem jenom kroutil hlavou, ale třeba v první půli byl určitě nejlepší. Mně se líbil i Považanec dneska.

Reagovat
tnt03

Makal fakt skvěle. Všechna čest. Považanec hned druhej nejlepší na hřišti za mě :)

Reagovat
ondrasch77

Já dnes bohužel neviděl... Taky jsem kroutil hlavou, když jsem TH viděl na DM...

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajici rozjezd do ligy, tak snad to u mne jeste umocni Flinta vyhrou v Dolicku

Reagovat
Banikovec7

Ostuda, nebyl jsem jeden z těch co tu psali, že nechápou jak si někdo může myslet, že s takovým kádrem budem hrát o záchranu, ale že si nevytvoříme proti Slovácku jedinou šanci, to jsem fakt nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš,já čekal průvan a oni sotva vystřelí na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

to co předváděli nebo spíš nepředváděli směrem dopředu byl humus, nerozumím, jak můžeme hrát takhle na piču proti 3. týmu od konce, v zápase o 6 bodů... koho teda chceme udělat, plzen?

Reagovat
Banikovec7

Tak třeba nám to v takových zápasech půjde líp no, je to jediná šance...Teď nás čekají 3 zápasy ze kterých se klidně může stát že nezískáme ani bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvina prekvapuje, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už pod Weberem hráli dobře. Mají mít o 3 body víc z Ostravy + zazdili hrozně šancí. Výkony mají klidně na horní půlku tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš, teď se začínám bát příštího kola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak maí třetí nejvíc střel na bránu hned za Plzní a Slávií. Fakt hrajou dobře, jen neproměňujou šance

Reagovat
Kang & Kodos

Jihlava > Ledecká

Reagovat
PlackaSKS

jdu si otevřít flašku a zapomenout jak jsem se těšil na začátek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe sobotní program dopadnout nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Zejtra čekám 0:3, čevenou pro Kangu a zranění Stancia do konce sezony, tolik potěšení pro sparťanskýho fanouška je nějak podezřelý.

Reagovat
guzman

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Hezky pekne Jihlava diky!!!

Sice spatne pro nas ale my si za vydrzovani Kucery zaslouzime peklo s ocistec

Reagovat
smazaný uživatel

Český Klopp

Reagovat
Chlupatá máma

Totalitní fotbal

Návrat krále do druhý ligy

Ještě začne ztrácet Plzeň a ten titul nakonec uhrajem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Alan_Shearer

Banik a Slavia

Reagovat
Losinho

Totální fotbal

Reagovat
Wat

PAVEL DVOŘÁK!!! Rak hned nula, krásná práce.

Reagovat
kecipep

Tvl na isportu už chtějí platit i za sestřih ze zápasů?

Reagovat
guzman

Počkat cože ? Měsíční předplatné za 49 kč (další měsíc za 99 kč) nebo čtvrtletní za 800 kč za stejné ''výhody a funkce'' ?? WTF ??

Reagovat
Posledni Kovboj

kurva....chtel bych videt toho magora, kterej jim to zaplati

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď viděl na letgo dvě CD na prodej. Zvlášť za 400 každý. Dohromady za 1000

Reagovat
Hokaido

To si snad dělají prdel. Jako isport mám za největší žumpu už několik let, ale tohle už je fakt za hranou.

Reagovat
Coutinho10

j tohle uz je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

A dávají nějaký horonář těm lidem z rozhovorů, nebo s nimi mluví zdarma a pak na tom isport vydělává?

Reagovat
ondrasch77

Jsou to zmrdi, všude tři prdele reklam a ještě chtějí prachy za ty svoje "hovno" reportáže...

Reagovat
Coutinho10

j jediny + ze ten jejich prehravac funguje lip, jak driv, ale hlavne jsem rad za tu appku, jak niz zminuje ZB07...ta je super

Reagovat
ZB 07

to je tak strašně trapný. Těch 49 korun za měsíc jim klidně pošlu, ale už jenom z principu mě to štve, když tam na mě ze všech rohů rohu skáčou reklamy. A ještě je každej další měsíc dvakrát dražší, to je taky úsměvný.

Reagovat
Coutinho10

tohle uz je podle me za hranou...jako ze maj placeny prenosy ok, trend je jasnej, ale platit za sestrihy ci clanky je totalne mimo jeste, ze jaem naky lehky sourhny videl po prenosech z tipace/chance, kdy ty zapasy nekoncily na stejnou, takze jsem si prepl a vetsinu golu videl az na Zlin s Duklou

Reagovat
ZB 07

nikde jinde asi sestřihy nejsou že?

Reagovat
db18

Myslím, že jednotlivý videa si ještě můžeš proklikávat zadarmo, takže tě to akorát bude stát víc klikání, ale co budeš chtít, to si můžeš pustit v těch kratších videích - aspoň myslím...

...no, hlavně ať nezpoplatní ligu naruby.

Reagovat
ZB 07

To klikání je hrozně otravný...ale asi nám nic jinýho nezbývá no

Reagovat
db18

Jen během olympiády, pak už tu naštěstí bude zase dohráno.

Reagovat
ZB 07

To doufám Jinak sestřihy mi (zatím) jedou na aplikaci "Góly z ligy", tak snad to nebloknou i tam.

Reagovat
db18

Jo, jo... na livesportu to taky zatim jede.

Reagovat
Coutinho10

super...dik za tip

Reagovat
Coutinho10

myslim ze ne...mozna na O2, jestli nedaj neco do dnesniho studia nebo zejtra v tiki-taka, ale neocekavam nejakej dukladnej sestrih jako bejval v Dohranu

Reagovat
andrew96

Já jim z morálních a etických důvodů odmítám cokoliv platit. Snad na to zareaguje ČT a zkvalitní Dohráno.

Reagovat
ZB 07

už jsem jim tam těch 49 korun málem hodil, ale pak jsem si to rozmyslel. Doufám, že to tak udělá co nejvíc lidí, zas tak exkluzivní obsah fakt nemají.

Reagovat
hilarious

jsem asi nějak ten Baník nepochopil, já myslel, že chcou tabulkou vzhůru, ne dolů....pokora je to slovo, který vám chybí, a za to se král vrátí tam, kam patří

Reagovat
pingla

nejhorsi chlap na hristi Tetour nam da gola poslednich 20 minut valec, tam mohl padnout jeste jeden

Reagovat
smazaný uživatel

No, že by to byla nějaká extra podíváná teda, to rozhodně, spíš dost slabé. Začatek vcelku fajn, ale prostě mi příjde, že oni vůbec netuší jak založit útok...nejlepší dnes Matějov.

Reagovat
pingla

jojo, souhlasím, celý zápas to bylo slabé, teda až na posledních 20 minut, kde šlo vidět, že jsme byli lepší.... Matějov to má na háku, ten si dělá co chce ale třeba Hnaníček dneska Holendu prakticky smazal a to patřil mezi ty lepší hráče Dukly... jinak Ekpai i Traore základ, není o čem a tu sestavu na Karvinou bych klidně nechal tak, jak byla posledních 20 minut i třeba s Vukym

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ale samozřejme Holenda vyhrál fest hlaviček, měli odražené balóny, bylo to hodně těžký. Hlavně je fakt škoda, že nedali góla už ze začátku, to se mi líbilo, dokázali využít Beaugela což může být naprosto pro jaro klíčové. Jo ale Holzer je prostě tragéd, ten kluk není ničím zajimavý a na křídle to je ještě horší, jenže jak Vuki tak Ekpai jsou lepší napravo, takže fakt těžko říct co je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se vším se tady dá souhlasit Místo Holzera Dzafič Matejov hráč zápasu a nakonec nás zachraňovali černoši

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych dodal, že ten Gajič byl na facku při tom inkasovaném gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Gajič už lepší nebude, ten tam fakt hraje jen proto, že je levák, jinak to nechápu. Traoré musí mít formu, protože jinak ten jeho #mámvpičismus se nedá tolerovat Nevíš náhodou, proč střídal Beaguela?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal před zápasem, že ještě není ready odehrát 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

banik easy

Reagovat
Kang & Kodos

Hned první kolo bylo definicí toho, proč miluju naší ligu. Týmy bojující o záchranu vyhrajou všichni kromě Baníku, kam přišla skoro celá jedenáctka (i tak musel dát gól Poznar). Trpišovskýho hned první zápas ve Slavii pojebe tým, kterej měl 3 body uhrát za prvních 6 kol a kde náhradní golman uklízí sníh. A Boleslav pořád za retardy.

Reagovat
Liquid

Trpiš v Jihlavě neumí a Slavia tam v lize vyhrála naposled v roce 2006

Reagovat
SuperFrankie

Trpišák v Jihlavě ještě nevyhrál.

Reagovat
Liquid

myslím že i doma s Libercem či třeba s Žižkovem s nima někdy ztratil, každopádně hra Slavie na náhodu, neexistující tvorba ze středu hřiště, jestli se projev hry dramaticky nezlepší tak máte bohužel 2.místo ložené, dnes i přes tu jakousi převahu prostě na loženky stejně 1-1

Reagovat
SuperFrankie

Těžký podmínky, mohli kopat penaltu za ruku Tlustýho, neviděl bych to zase tak tragicky. Jihlava je takový český Stoke City. Hnusný pivo, hnusný město, prohraješ tam náhodným gólem 1:0, když ti míč v tutovce ukradne kolem letící Pterodactyl.

Reagovat
Liquid

Hnusný město fakt? Plánoval jsem se tam někdy jet podívat, na Vysočině už se mi líbilo ve Velkým Meziříčí, jinak penalta ani náhodou

Reagovat
SuperFrankie

Mně se tam hrozně nelíbilo.

A výjezd jeden z nejhorších. Ze sektorů hostí prakticky nic nevidíš a ještě nás trénoval Impulz.

Reagovat
Gedofrey

VelMez

Reagovat
Liquid

když jsem si šel vyfotit ten železniční viadukt, v životě by mě nenapadlo, že ten nejvyšší dálniční most v ČR budu v tom městě ještě nadcházet

Reagovat
hilarious

že jsi z Jihlavy viděl jen stadion neznamená, že budeš soudit celý město, s pivem souhlasím, ale znám horší...jestli jsi ten dnešní zápas třeba i viděl, tak bys zjistil, že ten gól žádnou náhodou nepadl, ale co už, něco sem napsat musíš, abys byl za odborníka

Reagovat
SuperFrankie

Fakt jsem z Jihlavy neviděl jen stadion.

Gól sice náhodou nepadl, ale Slavia byla lepší, měla víc šancí a Jihlavu zachránil kromě štěstí taky stav terénu způsobený sněhem.

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo smutný, kdyby Slavie nebyla lepší...

Reagovat
SuperFrankie

Já sem zažil teda minimálně dva zápasy v Jihlavě, kdy Sparta rozhodně lepší nebyla.

Ale Sparta je teda poslední dobou synonymum pro smutek.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak aby se měl Trpišovský měřit s Radou, to je ještě smutnější.

Reagovat
SuperFrankie

Radič je plukovník, jakou hodnost má Trpišák?

Reagovat
Kang & Kodos

Tomu se nedá konkurovat

Reagovat
Kepy_FCB

Me stacil ten obchodak uprostred namesti

Reagovat
TheTopFootbaler

Město je to hezký, jen si musíš umět vybrat a ne lízt na sídliště. A Ježek taky není špatný pivo, na to, že je regionální.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ono to není až tak překvapivé, naše liga zase není tak špatná, aby nesehraný tým hráčů, byť dobrých fotbalistů, kteří ale netvoří "dobrou partu", v klidu přejel Jihlavu, Slovácko, Brno apod. Až se Slávii a Spartě podaří vybudovat tu "dobrou partu", tak bude moci konkurovat, nebo i porážet Plzeň. Proto beru jako docela sebevraždu Baníku ten panický nákup přeplacených žoldáků, resp. hvězd druhého sledu. Vidím to tak, že pokud Baník nepřivede pořádného trenéra, který si tým srovná, tak budou mít velké problémy s udržením...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

+ do toho opilý fanoušek Slavie, který vtrhl na hrací plochu, aby si zatancoval s maskotem Jihlavy a teď v utkání Zbrojovky přišel i úplně nepochopitelný výrok sudího.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatancoval jako pobil se, nebo opravdu tančil?

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Liquid

polovina výher Jihlavy v ročníku je proti Trpišovi Jihlava se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no, tak to riziko, který z naší hry plyne se bohužel dnes projevilo....možná se na to bude hezky koukat, ale body bude mít soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky se na to nekoukalo

Reagovat
Coutinho10

uvidime za tejden doma proti Bohemce, ale jestli to bude zase bez golu, tak to asi takhle nepujde...

Reagovat
andrew96

Diviš skvěle Teplice držel, ale Jablonec lepší a zasloužil si vyhrát, byť ne díky zásahu Královce.

Slovácko! Ne že bych přímo přál Baníku prohru, ale Slovácku nejde nepřát.

Remíza ve Zlíně asi spravedlivá, aspoň podle sestřihu.

Karviná na frajery, celý zápas bez šance, a pak druhá minuta nastavení a bum. A zrovna proti Bolce, fajn.

Slavia...nevím, co jsem sledoval po očku, tak taky dost smůly. Ale Jihlava jednoznačně.

A diskuze dle očekávání, jedno kolo a už se vyhazuje Trpiš, Kučera.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kepy_FCB

„Po první vážnější akci jsme dostali gól. Pak jsme zápas bohužel dohrávali spíše v křeči. Slovácko dobře bránilo a chodilo do brejků a ve druhém poločase přidalo druhý gól. Spíše to bylo bojovné utkání,“ řekl ostravský trenér Radim Kučera.

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/17-kolo-fotbalove-ligy-het-liga-banik-ostrava-slovacko-p0k-/fotbal.aspx?c=A180216_161356_fotbal_min

Reagovat
hefy

Nejlepší tým v historii světa s nejprogresivnějším trenérem současnosti nevyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia nebo Baník? Upřesni to abychom věděli kdo má reagovat ukřivděně.

Reagovat
El Campeon

krása zítra ještě rozebrat Liberec a bude to slušnej víkend,jo a Plzen snad taky prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás by bylo lepší, kdyby vyhrála nebo remizovala

Reagovat
pepinho2

Reagovat
El Campeon

jo máš pravdu,tak remíza a ztráta i pro Olommouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Čistě pro Spartu asi jo, ale každá jejich ztráta mě stejně potěší a Jílkovi bych to taky přál. Ale tu LM musíme dát. takže pro zatím asi ať si Plzeň vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

OSTUDA OSTUDA OSTUDA

ale tak hlavne, ze pan Granecny ma nove boty za 20 000,- Micola si smrdla hokej nekde v pralase a nejvetsi mistr Prochazka si vybreci misto v kabine( druhe od okna ) a volne patky....... zahodte dres FCB a nechce hrat, trenovat srdcare co to mysleli s Banikem vazne... a fakt nemam pro tohle slov, tohle vsechno si zaslouzime, vysmech,pohrdani.... jak sem sem tady rok a pul hejtoval Petrezelu tak bych mu ted nejradsi postavil sochu a libal ji od zachrany k zachrane.

Reagovat
smazaný uživatel

tady pomůže jedině bič

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu volnému pátku nevěřím, to bývají předzápasové tréninky. Ty nejdůležitější.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak stáhnout Hušbauera, když se zmohli jenom na střely zdálky, to byl super tah. A mít ve vápně Škodu a pak i Necida a snad každej cent poslat někam do prdele, to je umění. Stejně jako mít 15 rohů a vyvařit z toho jednu šanci. Soupeře

Reagovat
KingMaster13

Ty rohy to byla katastrofa, máme tam 4 kvalitní hlavičkáře a ani jednomu to na tu kebuly nikdo neposadí

Reagovat
smazaný uživatel

"S nadsázkou řečeno, sedm lidí teď bude řešit to, na co ještě nedávno stačil jeden člověk. Jmenoval se Vlastimil Petržela."

.....

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

RADIM KUČERA: „Prvních patnáct, dvacet minut jsme byli aktivní. Presinkem jsme soupeři nedovolili kombinovat, ale pak nám z toho jednou, dvakrát vyjel a my jsme znejistěli. Pak jsme inkasovali gól z první vážnější akce a na nás padla velká křeč, ve které jsme zápas prakticky dohráli. Představovali jsme si ten zápas úplně jinak. Utkání se nám nepovedlo.“

Fcb.cz

Reagovat
iamek

Idealne prohravat, konec Kucery a pak zachrana <3

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infi

Reagovat
oli9

to jako vážně na isport jsou už placené i sestřihy ? kde je ted můžu najít

Reagovat
Tigerinho

Dohráno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

jak do piče během OH se nevešlo, ta ČT at jde do prdele fakt

Reagovat
Coutinho10

ani studio fotbal extra...bida

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Tigerinho

fak

Reagovat
db18

A ještě k tomu není/nebude Dohráno.

Reagovat
Kang & Kodos

Ani večer, ani ráno?

Reagovat
db18

Až po olympiádě... snad. Do tý doby iSport zpoplatní i úvodní reklamu k videu...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt doba je takova, ze se plati za vse. A kor za sport. A bude to horsi, kdyz si predstavime, jak vysplhaly napr. prava u TOP lig

Reagovat
ratusek

ještě že nás v tom Slavia a její totální fotbal nenechala. Nicméně oni na tom jsou hůř, hrála stejná sehraná sestava a jak to dopadlo. My se aspon můžeme utěšovat tím jako Sparta, že si to sedne

Reagovat
Kang & Kodos

Dobře vám tak. Půl roku jste z toho měli prdel a teď musíte říkat to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal sem to pred sezonou, Slavie s Trpisovskym a Nezmarem to nezvladnou.Okamzite je vyprat oba dva zpet pod Jestet.Takpvej hype kolem nich, z toho hnupa Trpisovskyho tady kazdy dela boha, mysli si ze v ceskych podminkach bude hrat hura fotbal, ten chuj chce hrat totalni fotbal se skodou,necidem atd.Nesnasim ho toho Trpisovskyho.Hraje si na neskutecnyho odbornika, pritom je to hlupak.Nezmar to same, umi to jen a lodma,mluvit pokorne do medii, pritom ten borec nema vubec poneti jak se hraje venku, Hral za debilni Liberec a hraje si skoro na evropsyho odbornika a vy mu to slavisti zerete.Okamzite je vyjebat oba dva, sem slavista,byl sem slavista ale temhle dvoum chytrakum s totalnim fotbalem preju takovej vybuch a snad to tak dopadne.Cim driv je vyhodime a nahradime treba Kozlem a Kukou tim lip.Hnus, dobre Jihlava diky

Reagovat
Kepy_FCB

uz aby ty cinani od vas vysmahli...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nemuzu ty dva mega odborniky z Liberce ani vystat..Cinani klidne at zustanou, ale postavi se Slavie na legendach klubu a ne na hlupakovi s ksiltovkou a totalnim fotbalem..A vlez doprdelku Nezmarem.Kuka ma zkusenosti ze zahrqnici,je to Slavista, davno mel dostat nejakou funkci, klidne toho sportovniho manazera.Ne, daji to Nezmarovi a ten si tam pritahne svoje kamaradicky.Hnus, totalni fotbal at si jde hrat do Liberce, my chceme vysledky.

Reagovat
db18

Kuku...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne i Pepika Hnatka, ten si aspon nehraje na top odbornika evropske kopane.

Reagovat
Posledni Kovboj

Jestet

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Sory,pisu v afektu, protoze ja kdyz o nich pisu, tak sem uplne nepricetny.Omlouvam se za chyby.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj,vyhrajete přece ten pohár,teda jestli vyřadíte ten debilní Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi tady bejval typek z nickem Juventus, byl zaujatej jako vsichni Juventusaci, ale znal. Letos jsem si vsimnul, ze jeho nick ma nekdo jinej. Mnohem mladsi, agresivnejsi a hloupejsi. Jazykove hrubky jsou bohuzel pruvodnim jevem dnesni mladeze.

Reagovat
smazaný uživatel

Sssssssss

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Trpisovsky ven

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nasledovanýho toho Buchu?

Reagovat
PlackaSKS

co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky jeho vykony

Reagovat
PlackaSKS

výkony.. za juniorku dobrý, v přípravě taky dobrý, ale jen přáteláky. běhavej, pokryje hodně prostoru, dokáže vymyslet zajímavou přihrávku. občas zbytečně ztratí a má velkou nevýhodu ve svoji postavě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Slavie mi po*srala tiket snad hezky budou hrát na jaře kulový moc jim to přeji :)))) za Plzní hezky

Reagovat
ratusek

A aspon i Brnu spadne nosánek, který měli strašně vysoko

Reagovat
Banikovec7

Aspoň Brno

Reagovat
smazaný uživatel

navrat krale

Reagovat
HorajzmAmmann

Ufff tak pořád máme stejnou ztrátu na SKS nic se nestalo jedeme dál Teplice za 3

Reagovat
Rarášek

Ta červená pro Lutse .. Jakože cože?

Reagovat
SuperFrankie

Klasicky na Oxe.

Reagovat
Liquid

dobrej nesmysl no

Reagovat
Bohemak12

Bohemians

Reagovat
robbik

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Hašek pokračuje v mazání zdejších hejtrů na chleba. 12 bodů od sestupového pásma!

http://bit.ly/2HquZ36

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy klub mu sedí. Ma tam evidentne naprosty respekt. A celkove pusobi uvolnene, coz podporuje dobrou naladu v kabine. Podle me na velke kluby nema (povahou). Ovsem pouze povahou, kvality takticke na ne ma. Tady se ale presne ukazuje, jak trener dokaze vyrust, a tym s nim, kdyz ho kabina bere a veri mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mit jako prvni staci Spartu pod Kretinskym, to se snad ani neda pocitat. Vyhodili vsechny trenery a o pravomocech se stejne nikdy nic nedovime.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pravdu mas. Byl to jen muj nazor, jelikoz mi prijde az moc hodny na velka ega.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trener pro mensi kluby to urcite bude, protoze ve Sparte je bordel a tlak, Plzen stoji na Vrbovi a do Slavie by nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vsech trech by nemel takovy klid na praci. Trpisovskemu to taky sedelo. Ted se ukaze, jestli prave zvladne vetsi tlak a vetsi ega. Trpis na to podle me ale ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš na to možná má, celkem tomu věřim, ale na Spartu, do Slavie se nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Nezmara by to mel o hodne tezsi. Chvilku to potrva, nez jim to pujde. To same Baniku s temi posilami

Reagovat
smazaný uživatel

Odehraný první jarní kolo a tady se zase jedou tyhle soudy. Proč by na tyhle týmy neměl mít?

Reagovat
Artaxerxes

Třeba jak propad takticky proti Plzni na podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

Bahník! Potrava! Bahník! Potrava! Bahník! Potrava! Neděkujem odejděte! První liga nikdy více! Fandí jim stádo blbců, co z každýho přestupu dělaj Figua!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky budes starej, neboj.

Reagovat
Mustang™

Jestli zná Luise Figa, tak mu musí být minimálně 30. A o to je smutnější, co vyplodil

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to muselo dat praci

Reagovat
smazaný uživatel

Figi fandí Karviné.

Reagovat
GabrielBatistuta

OT: Řešila se tu někde ráno Ledecká a celé super-G? Bych si počet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo napsal něco jinýho než nechápu, to snad neni možný, mladší generace wtf, omgfh, tak je to pokrytec.

Reagovat
remeslnik

Tady ne, ale na Seznam zprávách je asi 10 článků od ní, jednoho i druhého Banka až po ohlasy lidí z celého světa. Jen diskuze je tam taková... no... divná.

Reagovat
oli9

Tak chod na idnes tam to sice neni taky zadna zprava ale diskuze o lvl vys nez na seznamu

Reagovat
GabrielBatistuta

Díky

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Neon

Kolik chytil v Rennais penalt Čech?

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek šel na tu stranu dřív, než hráč vystřelil. Střelec se ale nenechal rozhodit a poslal mu to do rukavic. Asi čekal nějakou kulišárnu.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak pry na Kuceru uz nekdo vybehl ale pry to nedopadlo

Reagovat
ZB 07

Uff, to zas byl zážitek. Potvrzuje se, co bylo jasně vidět už na konci přípravy. Defenziva začíná šlapat, konečně neděláme zbytečný kiksy, ale útok je naprosto impotentní. Ať už se nám v Ďolíčku hraje jakkoliv blbě, tak abychom si nevytvořili za celej zápas jedinou šanci, to je prostě zoufalství. Podpora záložní řady směrem dopředu byla jedna velká tragédie.

Škoda, do našeho zápasu to byla super sobota, snad tu ztrátu napravíme za týden s Olomoucí.

Reagovat
ratusek

Pristi tyden moravska vypomoc?

Reagovat
ZB 07

Doufám, ideálně aby teď Olomouc obrala Plzeň a nás podcenili

Reagovat
Figi

Banik co se vidi s titulem a v LM se svyma posilama doma prohrsja s tragickym Slovackem?Nic mi neudelalo dne tolik radosti. Jen tak dal. Druha liga uz vas ocekava . Fillo a dalsi vam jebou na Banik hlavne, ze je kasa vcs na uctu vy sasci

Reagovat
ratusek

Vsak tobe sklapne

Reagovat
Kang & Kodos

To je smutný, když Karviná vyhraje gólem z 92. minuty, a největší radost ti udělá prohra "rivala" ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Figi

Byly zapasy kdy Karvina ten rozhodujici gol v 90 min dostala. Ted bylo stesti konecne i na nasi strane. Na Baniku dostala Karvina dva neregulerni goly a Banik slavil jak by vyhral titul. To vis ze me.prohra velkohubych Banikovcu potesila. Tak zpatky na zem a priste drzet hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat od takové trosky. To je přesně to. Ať je trevor jaký je, tak primárně ho vždy zajímá Baník. Ale tak ať si to uzijou.. Uvidíme, kdo se bude smát na konci...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

"Měli štěstí, schválně upravený permafrost, na kterém by měl problémy i klub z NHL, a sudí, kteří se nepokrytě bili za spartu!!" Mirda, spolu s Erikem šedá slávistická eminence, to vystihl přesně. No já jsem měl trochu obavy, ta Jihlava vypadala před začátkem sezóny odhodlaně, ale měl jsem strach, že Trpiš nechá sedět Stocha a Dannyho... I tak jsem tipoval upracované vítězství 1:0, 2:0, 2:1...

Reagovat
mike.84

a jejda, slavia prohrála. takže tvrdík je už na twitteru a píše , že klub potřebuje noveho kouče... šilhaveh ojsem nikdy nemusel, ale ten se ted musí smat ..

Reagovat
smazaný uživatel

trpsitovsky ocividne sehnal vhs ajaxu 94. treninkovy jednotky U8...

Reagovat
ratusek

Vitej zpet

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes Sparta vyhraje(coz nebude lehke), tak si myslim, ze se bude na co tesit...liga by zarucovala obrovske boje az do konce sezony...ambice sparty a slavie na 2.misto, Liberec a Olomouc o 4misto s tim, ze mohou prekvapit,cemuz ja osobne moc neverim

Reagovat
adalbertus

ještě že jsem dal na Baník 10... plus Eindhoven

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko to zvladlo skvele, klobou dolu, my se jeste mame co ucit... Pro zacatek bysme mohli prestat hrat tu zkurvenou nakopavanou jak nejaci drevaci z anglie, Filla a spol. z toho bude bolet za krkem jeste 14 dni

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé? Vždyť se ani nemuseli snažit.. Podle mě souboj dvou špatných týmu kdy my byli horší. Upřímně prvních 20 minut jediné co předvedli byla nahrávka mezi stopery a nakopnuty balón někam do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládli to skvěle, přijeli pro bod, mají tři. Na začátku nás nechali hrát, ale do šance nás nepustili, občas udělali nějaký brejk, roh. Po gólu hru vyrovnali, stačilo si dát pozor na Filla a Hrubého a bylo to

Co ten Stáňa? Byl na lavičce, takže zůstává? Měli jsme si nechat raději Suse.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

To mě štvalo nejvíc, že do útoku nebyl jakýkoliv systém, jen prásk prásk na Poznara s Diopem a navíc vždy mimo ně!!! Čekal jsem víc od Hrubého i Azeveda.... Diop se nepotkal s balónem! Posily Fleišmann, Jirásek, Procházka, Fillo mi ale přišli to nejlepší z Baníku.

Reagovat
Kepy_FCB

Jak je mozny ze jeste nevykopli Kuceru

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, asi budeš nesťastnej, ale oni ho nevykopnou ani odpoledne, večer, v noci a dokonce ani zejtra ráno

Reagovat
Kepy_FCB

Mi jebne takze pondeli odpoledne prvni nadeje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

až po sezoně

Reagovat
Kepy_FCB

Tak toho uz se fakt nebojim

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tak to byl totalni (anti)fotbal, co Slavie predvedla.

Zadny posun od Silhavyho, nakopavani, kdyz uz, sel tan necid aspon o 15 min driv..

Frydrych stale na beku.. Husbauer, ktery je treba vic z hloubky, at rozehrava, zase na podhrotu. Behavy utocnici si nezahrali, zas jen kolohnati.

Ofenzivne muzu chtit hrat, ale to neznamena, ue Jihlava, ktera by se mela prejet o 3 goly, bude hrozit kazdym i nahodne odkoplym micem.

Kolar jasna cervena.

Ani naznak z kecu trpisovskyho o kombinacni hre a natlakovxm fotbalu, s nejakym presinkem to taky nebylo tak horky.

Vyjadreni, ze mu vadi jen to, ze nedali gol, jinak ze to vlastne asi bylo dobry? Za Silhavky se aspon zmohli na zaverecnej tlak, tady nebylo vubec nic.

Stoch na lavici jako fakt? Dannyho tam pak posle na zasnezenej teren, at neco vymysli, kdyz uz stejne jen litaj centry - a ze uplne na h.., svice na velky vapno.

Sundani Husbauera, ktery jediny mohl strelou aspon zahrozit?

Kecy o tom, ze je to zacatek neceho, porodni bolesti, ze se s tim nejaky hraci nepotkali, neberu, ten tym se zna a je na nem, aby taktiku uzpzsobil momentalnimu slozeni a schopnostem.

Ma co napravovat, nebyl tam zadnej naznak toho, o cem placa, jak kdyz je Cruijff nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Akorát nevím koho bys chtěl na beku místo Frydrycha, když chybí Bořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště - Kovář - Bořil, Deli, Jugas, Sobol - Sýkora, Ngadeu/Souček, Hušbauer, Danny, Stoch - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo 4-4-2 s Teclem nebo Burenem místo Dannyho nebo Hušbauera

Reagovat
Bakary3

Kolare bych nepotopil, bude dobrej..

Na beku sykoru, zvladne obe strany jak nic a jeho centry dovnitr by byly hodne nebezpecny..

Doufam v:

Kolar - Boril, Frydrych, Deli, Sykora / Zmrhal / Sobol - husba, soucek - danny, stoch - tecl - skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych netopil Sýkoru na bekovi - jeden z mála umí 1 na 1

Reagovat
smazaný uživatel

http://thordivision.com/index.php?a=zapasy/sobotni-zlo

trevor to vse vystihuje naprosto dokonale

Reagovat
JarousFCB

Zase mu lezeš do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

mno...

Reagovat
Kepy_FCB

Zlo vsude kam se podiva

Furt dokola, proc do toho keca 6 lidi? Protoze Kucera ma v hlave nasrano.

Trevor proste zoufale hleda jinej nazor nez drtiva vetsina "lidu". On vlastne uz neni lid, kdyz ma toho informatora diky kterymu si tu muze uzit chvilku slavy

Reagovat
Bakary3

Verim, ze tam vyhrajeme a to klidne pres mrtvoly

Reagovat
C-M@ster

Toto mě rozsekalo

Kdo Baník vůbec trénuje. Je to opravdu jenom Kučera? Anebo svůj díl odpovědnosti na tom má i Petr Uličný, pan Nehoda či i Vlastimil Petržela? A teď počítám s tím, že dostanu nejednoho zjeba, ale i majitel klubu není v této nastalé situaci tak zcela bez viny.

Takže za to může Petržela, co vs dotáhl k postupu a kterýmu pak Kučera totálně rozesral obranu a nechtěl se s ním radit, pípadně Uličný, co tam je měsíc?

Reagovat
Liquid

přes mrtvoly jste už vyhráli proti Karviný a to by stačilo

Reagovat
Kepy_FCB

taky se bojim ze Radimkovi zase neco prikoupi aby prodlouzili agonii

Reagovat
Miguel19

Olomouc dobrý výkon. Snad dají poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Pohary by je minout nemely...4.misto...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si přišel na to že tým co nedá gól podal dobrý výkon? Víš co je cílem hry zvané fotbal

Reagovat
Posledni Kovboj

povez nam to pls

Reagovat
smazaný uživatel

Já když jsem hrál za výběry, a remizovali jsme i třeba s lepším výběrem bez gólů a přišel trenér že dobrý výkon, říkám ani náhodou. Ale já taky těch remíz moc nezažil, my jsme v podstatě jen vyhravali. Kdyby jsi měl zájem mohu zapůjčit kroniku

Reagovat
Posledni Kovboj

urcite, nafot a nahraj to na uloz.to, myslim, ze nejsem sam, koho by to zajimalo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Kepy_FCB

Mirek Dusin fotbalu mladeze

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Nemas respekt k souperum, ktery predvedl dokonalou defenzivni činnost

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bakary3

A proc si teda nedal gola?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm a ted tu o sněhurce a trpaslíkách.....

Reagovat
Kang & Kodos

Vyhrát mistra Moravy?

Reagovat
Blasphemer

A to si říkají moraváci.

Reagovat
KingMaster13

Cílem je nedostat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrává ten kdo dá víc gólů, těžko s nulou můžeš vyhrát. To dá rozum proboha

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Když nedostaneš gol, tak ale neprohraješ

Reagovat
Blasphemer

čím víc gólů dáme...

Reagovat
HorajzmAmmann

toto se líbí fanouškům Baníku Ostrava

Reagovat
Greny

Ano, skvele zakroky, vytecne bránění, famózní skluzy, dokonale braneno standartnich situace, zadne chYby #fdf

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je, Mikula na leve zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to zase tak zlé

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby uměl Coufal centrovat, tak Liberec vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby Kadlec nezajebal 99% příležitostí, tak by se to mohlo po půl hodině skrečovat.

Reagovat
ZB 07

Hroznej fotbal

Reagovat
Losinho

Easy Sparta v handicapu

Ale hra klasicky pro labužníky, špička ligy holt našlapaná

Reagovat
spider_8

"Sparta přehrála Liberec"

Kdo tu píše ty komenty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ten střed zálohy tak nějak podle očekávání. Dokud jsme diktovali hru a měli všechno pod kontrolou, tak Liberec nevěděl, kde jim hlava stojí, a po půl hodině byli rádi, že to je jenom 1:0. Po přestávce ale přitlačili, a najednou neměl kdo bránit, začal v tom bejt strašnej chaos, a už se to nepovedlo uklidnit. K tomu můžeme připočíst tu zkurvenou atrapu trenéra, kterej za sebe nechá v přípravě "koučovat" Kováče, a nakonec můžeme bejt hodně rádi za tři body. Tohle bude fungovat proti týmům od 6. místa dolů (aspoň doma teda), jinak těžko.

Reagovat
KingMaster13

Tohle nebude fungovat akorát na Plzeň a možná na nás ale tam je to jeden velkej otazník. V pohárech to bude ale trapas s ním

Reagovat
C-M@ster

A na Olomouc jo?

Reagovat
KingMaster13

Mají je doma a tam to vždy nějak ukopou viz dnešek

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych vedle Kangy Kulhánka, Rio je sice fajn, když má balón a pozičně taky újde nicméně mu trvá 2 a půl hodiny, než se vrátí zpátky. Jinak jak říkáš, první půle fajn, ale je třeba takové tempo využít nebo držet déle než poločas.

Reagovat
Kang & Kodos

to taky. Nebo v některejch zápasech prostě Kangu posadit.

Reagovat
Greny

Otazka je od koho jeste dostava pokyny Kováč ... Ščasný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Takhle špatnou Spartu jsem fakt ještě neviděl a to jsme přitom hráli v naprosto zdecimovaném kádru, plus první zápas pod novým koučem. Strama zaslouží neskutečnej respekt, za to že tolik, relativně chytrých, lidí dokázal přemluvit o tom, že je fotbalovej trenér.

Reagovat
Azazelo RD

"relativně chytrých" a vlastně i "lidí" no a když už jsem u toho, tak i "respekt" a už radši končím....

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než remiza

Reagovat
FCSL

Škoda začátku. Podělanej výkon, navíc úplně zbytečně. Sparta nic moc, pokud se nezlepší, tak budou mít venku pořád problémy. Doma to zvládaj. Pro nás dobře, že se celkem krystalizuje sestava. Kacharaba až na penaltu a začátek celkem OK. Oscar hodně slušnej výkon, Boske supr oživil. Víc čekám od Kerbra a Potočnýho, ale ten to měl těžký. Celkově to nebylo špatný, těším se na další zápasy. Tahle sestava by se mi líbila

Hladký - Coufal, Kacharaba, Karafiát, Kerbr - Folprecht, Breite - Bartl, Bosančič, Oscar - Potočný/Pulkrab

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek solidní, první poločas relativně slušný, druhá půlka katastrofa.

Ale důležité 3 body, jsme jediný tým z top 5, který vyhrál a vstřelil vůbec branku.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak stahujeme! Už jenom 16 bodů!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

my na vás taky

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě jsem tě rozdrtil ve fanlize

Reagovat
ZB 07

A žes to měl těžký...

Reagovat
Aldeano

Jediný co mě uklidňuje je Rosa ve vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa na kolejích

Reagovat
smazaný uživatel

a mě by uklidnila výhra v euromilionech

Reagovat
Neon

Reflex vyhrabal měsíc starou záležitost, bravo.

Reagovat
sosna

Lidem, kteří za tenhle plátek utratí peníze, už není pomoci.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pingla

Sparta > Neapol, protože vyhrála doma 2:0

Reagovat
RealC.F.

Nevím No, první půle celkem slusny výkon. Docela tempo, napadání ale pride mi jak kdyby se pkno hráčů balí něco vymyslet dopředu , nakej zajímavější náběh atd. Nejen přihrávky na ben chaima a co vymyslí a pak už zas dost nakopavanejch centru a druhá půle už byla vysloveně na 1:0 snad si to sedne a bude to lepší ale liberec dobrej výkon ve druhé půli ..tri body doma

Reagovat
Mates_Matesović

Výkon nic moc, ale oproti podzimu podstatně jistější stopeři, to by nám v těžších venkovních zápasech mohlo pomoct.

Reagovat
sosna

300miliónovej Krmelec.

Reagovat
Snatus

Kulhánek se vracel kvůli 3 minutám.

Reagovat
smazaný uživatel

ANO a zbytek sezony odsimuluji na PS4

Reagovat
Kaspar

Vrba : Můžete říkat, že Dan Kolář má při standardce hlídat nějakého hráče. Přijde patnáctá minuta, milej Kolář spí a Sigma zahraje standardku, kterou ukazujeme na videu třeba deset minut.

Docela nasrany, mozna by pristi zapas mohl hrat Adreas

Reagovat
Blasphemer

Bude hrát Baky. <3

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanschitze neměl ani na lávce. Podle mě má nad ním Čermáka i Bakoše.

Reagovat
db18

Takže Danda po žních k Turkovi.

Divím se ale, že ho teda nevystřídal dřív, ale střídal ho tak, jak má ve zvyku, tedy v 88. minutě.

Reagovat
FCSL

Jak to vidíte s titulem? Už po něm saháte?

„Já tvrdím, že deset bodů nám stačí k tomu, abychom hráli Evropskou ligu. Až jich budeme mít těch 57, můžeme se bavit, co může být dál. Znáte hráče. Můžete říkat, že Dan Kolář má při standardce hlídat nějakého hráče. Přijde patnáctá minuta, milej Kolář spí a Sigma zahraje standardku, kterou ukazujeme na videu třeba deset minut. Nebo máte rohový kop a hráči stojí úplně jinak, než mají. Kolikrát můžete vykládat, co chcete a hráči si stejně udělají, co chtějí.“

Spíš to myslel obecně si myslim a jeho dal jako příklad. Nemyslim si, že by to Koláře mělo nějak ohrozit.

Reagovat
Kaspar

ale zrovna po nem tam skoro cely zapas od lavicky porad rval

Reagovat
ratusek

Asi byl hodně nasranej, ale přitom ve čtvrtek bude totožná sestava a pak i další zápas

Reagovat
db18

Na Jihlavu nemůže, tam bude Kolář vykartovaný...

Reagovat
ratusek

Jo vlastne. Takze podhrot Bakos, ktery stejne jako Petrzela bude na rucnik ve 30.minute

Reagovat
djwenca

neblázni......když nebude moci hrát Kolář, tak na jeho místo dá Čermáka a když nebude moci hrát ani Čermák, tak Bakoše, Andreas je možná až 4.volba

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, zrovna tohle jsem tu teď napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to dá omluvit začátkem sezóny, ale ta druhá půle byla strašná. Už kolik let mám dojem, že na Spartu stačí trocha sebevědomí a je jedno, kdo za nás hraje. Jde to hned do hajzlu. A to jsem po půl hodině měl dojem, že strach o výsledek se mě dneska týkat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že některý zdejší sparťanští odborníci a srdcaři nechodí ani na domácí zápasy ACS.

Příznačný ............

Reagovat
dextroza_m

A před Vrbou jsi ty chodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
Raylan

Ten jeden komentátor na O2 mi strašně vadí, jak furt mluví s takovou divnou intonací..

Reagovat
pepinho2

Lafata

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
sosna

Kůča

Reagovat
dextroza_m

Jsem zvědav, jestli jsme schopni se zachránit, liga je strašně vyrovnaná a my máme na záchranu 4body. Další kolo venku v Teplicích, kde klasicky prohrajeme... Snad se hecneme na některé S. Bohužel to vypadá velmi špatně, trenér netrenér, nějak se mu nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajímavá tabulka 1. místo jasný, 2.-5. o poháry, 6.-10. střed a od 11. o záchranu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele