HET liga - souhrn 11. kola

19.10.2017, 19:58, aktualizováno 22.10.2017, 19:56
Komentáře a souhrny
Slavia překvapivě doma nestačila na Liberec, zatímco Zlín vysoko podlehl Maldé Boleslavi. Plzeň potvrdila roli favorita a přehrála Brno. Josef Šural hattrickem dovedl Spartu k jasnému vítězství v Jablonci. V Teplicích rozhodl až v samém závěru Vaněček, Karviná tak odjíždí bez bodu. Už v pátek neudržel ostravský Baník vedení nad Olomoucí a výsledkem je remíza 1:1. Bohemians 1905 si poradili s Jihlavou...

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 1:5

22.10.2017 18:00

Góly: 3. Ubong Ekpai - 25. Tomáš Přikryl, 28. Matěj Chaluš, 33. Golgol Mebrahtu, 77. Golgol Mebrahtu, 90. Golgol Mebrahtu

Kombinace Evropské ligy a domácí soutěže, zdá se, Zlínu nesvědčí. Fastav dostal napráskáno od Mladé Boleslavi, přestože šel zásluhou Ekpaie rychle do vedení. Mladá Boleslav se z inkasovaného gólu rychle otřepala a pěti brankami výsledek otočila. Hattrickem se blýskl australský útočník Golgol Mebrahtu.

Co víc si mohl Fastav přát? Ve čtvrtek získal další bod v Evropské lize a v tomto utkání šel do vedení už ve 3. minutě, kdy Diop našel na zadní tyči Ekpaie, který střelou z první překonal Agajeva. O chvíli později se řítilo na branku Boleslavi další nebezpečí, Ekpai našel Mehanoviče a ten orazítkoval brankovou konstrukci. Zlín byl v úvodu jasně lepší a kdyby vstřelil druhý gól, nikdo by se asi nedivil.

Jenomže zápas měl mít jiný scénář. Ve 25. minutě dokázal obstřelit Zlámala Tomáš Přikryl a srovnal na 1:1. Inkasovaný gól se Zlínem překvapivě hodně zamával a najednou bylo Boleslavských plné hřiště. Ve 28. minutě dokonal obrat po centru Jakuba Rady Matěj Chaluš a najednou byl na tahu Zlín. Jeho obrana se ale úplně sesypala, v další šanci hostů si s ní udělal co chtěl Golgol Mebrahtu a zvýšil na 3:1. Vzápětí sice mohlo být sníženo, ale Bača trefil břevno a Ekpai následně zahrál rukou.

Také druhý poločas nabídl brankové příležitosti, ale góly padaly až v závěru. Čtvrthodinu před koncem našel Pauschek nehlídaného Mebrahtua, který zvýšil na 4:1 a prakticky rozhodl o vítězství hostujícího celku. Zlínské trápení ale nebralo konce a v nastavení se přesně mířenou střelou potřetí prosadil Golgol Mebrahtu, čímž zkompletoval hattrick. Zlín v defenzívě naprosto propadl a do dalších kol má na čem zapracovat.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:2

22.10.2017 18:00

Góly: 90+4. Tomáš Necid - 35. Roman Potočný, 72. Miloš Bosančić (pen.)

Slavia po 36 zápasech v domácí soutěži padla a postaral se o to Slovan Liberec. Porážka je o to bolestivější, že vedoucí Plzeň znovu navýšila svůj náskok a mezi oběma celky je rozdíl jedenáct bodů! Liberec předvedl v Edenu takticky dobrý výkon.

Slavia byla dle očekávání o něco aktivnější a Liberec spíše vyčkával. První vážnější příležitost si vypracoval Van Buren a Kolář musel vyrážet. Liberec také vycenil zuby, ale dobře sehraný rohový kop skončil hodně nepřesnou střelou zpoza šestnáctky. Slavia obléhala pokutové území Slovanu bez výrazného úspěchu a ve 35.minutě přišel doslova šok. Precizní Coufalův centr dolétl až na hlavu Romana Potočného, který zmrazil všechny fanoušky Slavie! Domácí samozřejmě na nic nečekali, ale obraz hry byl stejný jako v předchozích minutách.

Jaroslav Šilhavý si byl moc dobře vědom složitého postavení svých svěřenců. Plzeň doma porazila Brno a bylo na Slavii, aby zápas s Libercem otočila a zabránila dalšímu zvýšení plzeňského náskoku. Domácí měli šance, Sýkora přihrávkou pod sebe našel na Van Burena, který na Koláře nevyzrál. Podobně si vedl i Stoch.

Liberec dobře bránil a čtvrthodinu před koncem zasadil Sešívaným smrtící KO. Rychlé přečíslení Slovanu skončilo ve vápně na ruce bránícího hráče a sudí Pechanec odpískal pokutový kop. Miloš Bosančič ho bezpečně proměnil a hosté vedli v Edenu už 2:0. Slavia byla naprosto opařená a Liberec dál útočil a mohl dokonce vstřelit třetí gól. Ten nakonec vstřelila Slavia. Ve čtvrté minutě nastavení se obtočil kolem bránícího hráče Necid a výsledek zkorigoval na konečných 1:2 z pohledu domácích.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno 3:0

22.10.2017 17:00

Góly: 30. Michael Krmenčík, 42. Tomáš Hořava, 45. Jan Kopic

Návrat Romana Pivarníka na západ Čech se příliš nepovedl. Zbrojovka inkasovala za poločas třikrát a Plzeň si doma dokráčela pro další vítězství. Viktoriání předvedli diametrálně odlišný výkon, než ten, kterým se prezentovali při ostudném vystoupení s Luganem.

Viktoria je zase o něco blíže mistrovskému titulu a přímé účasti v základních skupinách Ligy mistrů. Brněnskou Zbrojovku přejela bez větších potíží a dál si hýčká luxusní náskok. Západočeši se dostávali do ráže pozvolna. Po Zemanově centru hlavičkoval nad Hejda a na druhé straně zkusil střelecké štěstí z velké vzdálenosti Škoda, ale Kozáčika nepřekonal.

Po čtvrthodině hry už Štruncovy sady jásaly, ale zbytečně, protože Krmenčík stál v klíčový moment v ofsajdu. Viktorka se dočkala až po půlhodině hry, Kopic kolmicí vysunul Krmenčíka a ten vstřelil vedoucí gól Plzně.

Domácí celek se po vstřelené brance hodně uklidnil a na branku Brna se valil jeden útok za druhým. Kolář z blízka trestuhodně přestřelil a jen o chvíli později vstřelil druhý gól po Krmenčíkově přiťuknutí Tomáš Hořava. Vrbovi svěřenci v závěru prvního poločasu excelovali a když ve 45.minutě dostal k zakončení spoustu času Kopic, bylo poločasové skóre pro Viktorku velice příznivé.

Zbrojovka byla v těžké pozici. V Doosan Aréně prohrávala po prvním poločase 0:3 a v podstatě už šlo o to, ještě více neinkasovat. Martin Juhar mohl dokonce hned po změně stran snížit, ale skvělý zákrok si připsal Kozáčik. Plzeň po většinu druhého poločasu kontrolovala hru a až v závěru si zase vytvořila trvalejší tlak. Výsledek 3:0 už se ale nezmněnil.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha 0:3

21.10.2017 18:15

Góly: 3. Josef Šural, 16. Josef Šural, 83. Josef Šural

Sparta dala zapomenout na porážku s Plzní a v Jablonci zvítězila díky hattricku Josefa Šurala 3:0. Letenští měli skvělý start do utkání, brzy se uklidnili dvěma brankami a v závěru svého soupeře ještě dorazili třetím zásahem.

Asi nejlepší výkon Sparty pod Andreou Stramaccionim na půdě soupeře. Spartě stačili tři minuty na to, aby se na jablonecké Střelnici ujala vedení. Vatajelu zakroutil balón do šestnáctky a Josef Šural hlavou k tyči zařídil brzké vedení. O okamžitou odpověď se sice pokoušel Trávník, ale jeho střela netrefila prostor mezi třemi tyčemi. Už v 8.minutě musela Sparta poprvé střídat, zraněného útočníka Václava Kadlece nahradil Jonathan Biabiany.

Jablonec se v 11.minutě dostal do další šance, Považanec přihrávkou uvolnil Tecla a proti tomu skvěle zasáhl Dúbravka, stejně jako proti střele Jovoviče. O pět minut později už vedli letenští 2:0, Vatajelu poslal z rohového kopu dobrý centr na Josefa Šurala, který svojí druhou brankou v zápase zajistil Spartě dvougólový náskok.

Sparta sice byla efektivní, ale o žádné velké převaze nemohla být řeč. Jablonec si vytvářel brankové příležitosti, jenomže je neproměňoval. A to natolik, že Doležal z malého vápna netrefil prázdnou branku!

Druhý poločas rovněž nabídl šance na obou stranách a především na straně Jablonce byla evidentní neschopnost překonat brankáře Dúbravku. Sparta zase několikrát nechala vyniknout golmana Hrubého, ale z prvního poločasu měla nahráno, tak jí to tolik nemuselo mrzet. Sedm minut před koncem zápasu uštědřili hosté Jablonci ránu z milosti. Respektive domácí si způsobili sami, protože Šural vystihl katastrofální malou domu a překonal Hrubýho potřetí!

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná 1:0

21.10.2017 17:00

Góly: 87. David Vaněček

Karviná nesehrála na teplických Stínadlech špatné utkání, jenomže branku nedala a sama tři minuty před koncem utkání inkasovala. Hrdinou zápasu se z pohledu Teplic stal David Vaněček.

Svěřenci trenéra Jozefa Webera moc toužili uspět na hřišti soupeře a do utkání vstoupili o něco lépe. Jejich šance obstaral zejména Budinský, který se dostal hned ke dvěma střeleckým pokusům a mnoho nescházelo, aby se Karviná ujala vedení. Také Teplice to zkoušely střelecky. Ljevakovič z hranice pokutového území zamířil těsně vedle a to samé platilo o pokusu Jana Rezka. A ještě jednou zkusil střelecké štěstí i Lingr, ale znovu scházela větší přesnost.

Karviná byla před koncem poločasu blízko vedení. Hlavičku Kalabišky skvěle vyškrábl Diviš a po Šíslerově střele na poslední chvíli zažehnal nebezpečí Šušnjar. I druhý poločas nabídl spoustu brankových příležitostí na obou stranách. Další jedovatou ránu vyslal Budinský, Diviš balón pouze vyrazil a z druhé vlny pálil nad Kalabiška! Teplice se zase po závaru před hostující brankou dožadovaly odpískání pokutového kopu za hraní rukou, ovšem sudí Berka se rozhodl nepískat.

Hosté měli v závěru více ze hry a zdálo se že branka visí ve vzduchu. Štěpanovský ve stoprocentní příležitosti vysoko přestřelil a toho muselo pořádně mrzet, protože zápas nakonec ve svůj prospěch urvaly Teplice. David Vaněček si naskočil na centr a hlavou z těžké pozice překonal brankáře Berkovce. V nastavení ještě mohl zvýšit Červenka, ale jeho zakončení z úhlu zlikvidoval Berkovec. Teplice nakonec vydřely výhru nad Karvinou 1:0.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:1

20.10.2017 20:15

Góly: 54. Robert Hrubý - 74. Pavel Moulis

Baník ani na pátý pokus doma nevyhrál a prodloužil svojí dlouhou sérii bez vítězství. Ostrava přitom vedla, ale na hlavičku Hrubýho odpověděl čtvrthodinu před koncem Moulis, takže body se za výsledek 1:1 dělily.

Baník byl na domácí půdě odhodlán ukončit dlouhé čekání na vítězství, ale proti němu stál těžký protivník. Sigma v letošní HET lize šlape a uspět chtěla i na půdě dalšího nováčka.

První poločas sice branku nenabídl, ale několik zajímavých šancí se urodilo. Nedá se říci, že by jeden z týmů měl velkou a především trvalou převahu. Zpočátku byla lepší Olomouc, ovšem Houskovu střelu Vašek vyrazil. Na druhé straně se postaral o pěkný průnik Granečný, ale Baroš vzápětí nepřesně vystřelil.

Mnohem zajímavější byla až druhá půle, ve které se i diváci dočkali branek. Nejprve v 51.minutě zkoušel překvapit Buchtu Šašinka, ale z ostrého úhlu ho nepřekonal a hned o tři minuty později už Baník vedl. Daniel Granečný vykouzlil centr na Roberta Hrubýho, který hlavou rozjásal domácí fanoušky! Stejný hráč mohl dokonce po hodině hry zvýšit, ale Buchta si připsal skvělý zákrok. To byla fáze, kdy byl Baník výrazně lepším týmem, jenomže u toho dlouho nevydržel a převahu začínala mít Sigma.

Žádné velké šance sice nepřicházely, ale Hanáci obléhali pokutové území domácích a vyvijeli směrem dopředu poměrně velký tlak a Baník se mu neubránil. V 75.minutě doslova dotlačil balón za brankovou čáru Pavel Moulis. Obrana Baníku byla hodně nedůrazná a nepochopitelně nebyla schopna balón zakopnout. Hanáci vycítili šanci na zvrat a dál se tlačili do ofenzívy. Pět minut před koncem se Chorý dožadoval penalty za ruku Šindeláře, ale sudí Zelinka se rozhodl nepískat.

V nastaveném čase uviděl druhou žlutou kartu David Houska, což na malou chvíli ještě znamenalo přesilovou hru domácích. A Baník ještě mohl strhnout výhru na svojí stranu, překvapivá rána střídajícího Poznara skončila jen o kousek mimo Buchtovy branky.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 2:4

20.10.2017 18:00

Góly: 60. Petr Tlustý, 90. Dāvis Ikaunieks (pen.) - 9. Jevgenij Kabajev, 16. Jevgenij Kabajev, 22. Jevgenij Kabajev, 73. Rudolf Reiter

Zajímavou přestřelku nabídla předehrávka 11.kola HET ligy mezi Jihlavou a Bohemians 1905. Klokani zvítězili divokým výsledkem 4:2 a v tabulce si polepšili už na šesté místo. Jihlava naopak zůstává přikovaná ke dnu. Jednoznačnou hvězdou zápasu byl Jevgenij Kabajev, který dokázal nastřílet hattrick za pouhých 22.minut.

Jihlava prožila přímo katastrofální začátek zápasu a do 22.minuty inkasovala celkem tři góly, čímž se v podstatě připravila o možnost bojovat o body. Naopak je potřeba pochválit Bohemku, která vstoupila do zápasu parádně. V 9.minutě vyrobil fatální hrubku Urblík a Kabajevovi nic nebránilo vsítil první branku zápasu. O chvíli později Jihlava zase chybovala a po centru Maška přidal druhý gól opět Kabajev! Ruský útočník ve 22.minutě zkompletoval hattrick, když mu nabil do šance přesnou přihrávkou Luts. Obrana Jihlavy předvedla nejhorší výkon v sezoně a doslova nutila Bohemce vedení.

Ta se tomu rozhodně nebránila, ale po třetí brance přeci jenom polevila a šance si začali vytvářet i domácí. Krejčího hlavičku bezproblému lapil Fryšták. Mnohem nebezpečnější byl na sklonku poločasu pokus Fulneka, který Fryšták vyškrábl.

Po změně stran už to byla jiná Vysočina, přeci jenom šlo vidět, že už nemá co ztratit a může pouze překvapit. Po hodině hry dokonce přišlo snížení. Ikaunieks našel na hranici vápna Petra Tlustýho, jehož rána zapadla k tyči. Bohemka mohla znovu odskočit, ale Haškovu střelu pod břevno Hanuš vytáhl na rohový kop. Vzápětí se oba celky předháněly ve spalování šanci a fotbal to byl nahoru dolu.

Čtvrthodinu před koncem zvýšil na 4:1 po přihrávce Dominika Maška Rudolf Reiter a to byl s jihlavskými ambicemi na bod definitivní konec. Nic na tom nezměnil ani faul na Rabušice v pokutovém území, po kterém Jihlava zahrávala penaltu. Davis Ikaunieks ji suverénně proměnil a upravil výsledku konečnou podobu.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 1:1

19.10.2017 18:00

Góly: 79. Jakub Podaný - 41. Tomáš Zajíc

Fotbalisté Slovácka v předehrávce 11. kola první ligy remizovali 1:1 na hřišti Dukly a ani na pátý pokus nedokázali vyhrát pod vedením trenéra Michala Korduly. Na Julisce přitom vedli gólem Tomáše Zajíce, ale Jakub Podaný po rohu srovnal. Dukla uhájila domácí neporazitelnost v sezoně, Slovácko protáhlo sérii bez výhry na osm zápasů.

Utkání se hrálo netradičně už ve čtvrtek, a jako kdyby týmy ještě nebyly v ideálním rozpoložení. Snažily se sice kombinovat, ale jen na polovině hřiště. Do šancí se v podstatě nedostávaly. Dukla měla za celý poločas jedinou nebezpečnější pozici, ale Holenda netrefil míč ideálně.

Hosté pozorně bránili a čekal na šanci, která přišla ve 41. minutě. Domácí Koreš zahrál zpětnou přihrávku, ale přehlédl Zajíce, který se zmocnil míče a běžel s Petrem od půlky sám na jediného obránce. Narazili si míč a Zajíc se nenechal zaskočit ani vracejícími se obránci a přesně zakončil. Byl to jeho pátý gól v sezoně a pro Duklu první inkasovaný na Julisce od května po pěti nulách.

Dukla se ve druhé půli snažila s výsledkem něco udělat a vytvořila si tlak, dlouho ale bezzubý. Až v 78. minutě vypálil Miloševič a vybojoval roh. Rozehrání na přední tyči prodloužil Duranovič a Podaný zblízka snadno srovnal svým prvním gólem od února. Dukla zároveň ukončila čekání na gól trvající 368 minut. Ještě pak usilovala o obrat, ale Slovácko se už ubránilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň11110024:333
2.Slavia Praha1164116:422
3.Sigma Olomouc1164118:822
4.Slovan Liberec1162316:1120
5.Sparta Praha1153312:718
6.FK Jablonec1145217:1117
7.Bohemians Praha 19051144311:1016
8.FK Teplice1144315:1516
9.Fastav Zlín1142512:1614
10.Dukla Praha1133511:1912
11.FK Mladá Boleslav1132614:1911
12.1. FC Slovácko111649:109
13.MFK Karviná112279:168
14.Baník Ostrava1115515:238
15.Zbrojovka Brno112188:217
16.Vysočina Jihlava1121810:247

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (473)

Přidat komentář
oli9

1 vyhra z 11 zapasu to je des

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Ale udělat z toho 11. místo, to je umění

Reagovat
HorajzmAmmann

na dostřel od Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jdi do prdele... Smát se můžeš leda tomu, že máme stejně kvalitní útok, ale to je stejně jenom vaše vina, tak neser

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo, 9 golů za 11 zápasů to bych se styděl

Reagovat
HorajzmAmmann

sorry, Sparta utkání k dobru

Reagovat
Kang & Kodos

V Jablonci to fakt vytrhneme

Reagovat
HorajzmAmmann

užijte si ještě nějaký body před tou ostudou co vás čeká příští týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Aldeano

A stačí to na klidný střed tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zbyněk Michálek nová posila hokejové Sparty

Reagovat
ratusek

Hlavně že dostali čočku v posrané Jihlavě

Reagovat
smazaný uživatel

S Kalousem to lepší nebude, čím dřív ho vyhodí, tím lépe. Navíc máme tragickou obranu, Zámorský je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Kalous není trenér max. teoretik ale Michálek je bomba. Nepochopil jsem Barinku ale asi tam bylo něco vzájemného.

Reagovat
didosh

za Barinku díky...i kdž mám radši pohyblivější beky...

Reagovat
didosh

Ten kalous je blb...

Reagovat
Miguel19

My Kindla

Reagovat
smazaný uživatel

Jop Kindl je taky super... Doplatil na to že byl v Detroitu ale pro Plzeň, potažmo repre na Olympiádu super bek...

Reagovat
patas92

Super? Však v repre byl vždycky špatný i v porovnání s evropskýma bekama

Reagovat
valloire

je super Dědek ho nastartuje

Reagovat
valloire

Reagovat
andrew96
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Veselý je strašný dement, to jeho prohlášení po zákroku bylo trapný.

Reagovat
andrew96

On je jak Zeman, propásl čas na důstojný odchod. Kapitán na baterky, oproti Čajdovi se to vůbec nedá srovnávat, je pomalý a herně nepřispívá už třetí sezonu. A teď ještě toto.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Klokani

Reagovat
ZB 07

Bohemka do Evropy

Reagovat
Pyroman

Jihlava Tak o jednom sestupujícím je jasno.

Reagovat
ratusek

jn. otázka je, kdo bude druhej, snad ne my

Reagovat
Pyroman

Vy, Karviná nebo Dukla tipuju.

Reagovat
ratusek

Dukla ne. My snad ne, ale s náma bude bojovat Brno a Karviná a Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Az prijde krize Olomouce, jsem zvedavy na Jilka. Ve druhe lize to zvladnul, ale to byla porsd druha liga. Na vitezne vlne umi jet kazdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemela byt reakce. Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť mají už jenom 8 bodů na záchranu. To musí do konce ligy uhrát, i kdyby nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nick Ten by meli uhrat

Reagovat
smazaný uživatel

To už je konec ligy? Žádnou hrozivou ztrátu zatím nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co. Mají ztrátu co nejde dohnat?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, mají. s tím fotbalem, co hrajou, je i bod hrozivá ztráta

Reagovat
Pyroman

Zatím ne, ale Bohemka doma je přesně ten typ zápasu, ve kterých musí nabrat body, zvlášť když se bavíme o týmu jako Jihlava, která venku něco uhraje tak jednou za sezónu... teď mají tři kola za sebou Boleslav, Liberec a nás, takže je docela možný, že budou mít najednou 5 proher v řadě a z toho už se hrabe těžko. Nemluvě o tom, že když doma dostaneš 4 góly od Bohemky, tak máš v obraně evidentně fakt velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik měla Jihlava bodů touto dobou loni a zachránila se

Reagovat
Coutinho10

Super Bohemka a uz je pred Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

pssssssssst

Reagovat
andrew96

Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka! . A teď aby to inspirovalo Sigmu

Reagovat
ratusek

Bohemka bod od pohárů s takovým kádrem a my se vymlouváme na obranu

Reagovat
REPLIKATOR

Kabajev do repre!

Reagovat
Spalovač šancí

Bohemka > sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Dobrej výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Az prijde krize Olomouce, jsem zvedavy na Jilka. Ve druhe lize to zvladnul, ale to byla porsd druha liga. Na vitezne vlne umi jet kazdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se bojím, že to pustí sparte

Reagovat
andrew96

Král podvodník.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebanec kucera za to co jim ordinuje za hru doufam ze banik spadne odpornejsi a zakernejsi zpusob hry sem dlouho nevidel tim neobhajuju dnesni spatnej vykon sigmy hlavne v prvnim polocase ale 24 faulu a dalsich 24 neodpiskanejch na zaver vtipna tecka cervena pro housku banik mel videt minimalne 2 + penalta za ruku sindelare

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

"A ty ses díval na jaký zápas?"

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza asi zasloužená.

Ale dnes musím pochválit celou defenzivní práci celého týmu, vážně super.

Azevedo dnes za to neviditelný, takhle ho neprodáme.

A Péťa Vašek ukázal, že chytat ještě umí.

Škoda, že hráčům ke konci odešla fyzička, tam už se jen bránil výsledek.

A hráči Olomouce potvrdili svoji psychickou labilitu. To je vážně hrozně nesympatická squadra.

S Vepřekem a Chorým v čele...

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas vazne tu drzost po takovym vykonu svyho tymu napsat neco o nekom ze je nesympatickej? Smeju se ti navrat krale do druhe ligy, tam muzes rozhazovat svoje sympatie blbecku

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi co za koště ?

Reagovat
smazaný uživatel

kostata sou tak mozna ty vase prasata v cele s kucerou chvalis defenzivni praci tymu (ctete likvidacni hru)

Reagovat
bobis21

co ty jsi za exota? Vždyť sigma hrála minimálně stejně agresivně

Reagovat
smazaný uživatel

uz se tesis az se budete okopavat s frydkem mistkem a spol ve druhe lize pristi rok?

Reagovat
bobis21

a jo, docela mě to bavilo. Lepší než zápasy s Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

tak prijemnou zabavu

Reagovat
bobis21

děkuji

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Funkmaster

Na tohle jsem se těšil, diky za pobavení, ty ostudo Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Za málo

Reagovat
Funkmaster

Jojo a tvůj ubrecenej Twitter je jeste větší sranda hlavně že kokot Chorý vypnul Péťu, a idiot z Olomouce vykopnul Péťovi míč, pak kdo je psychicky labilní

Reagovat
smazaný uživatel

Super, čti dál

Reagovat
Funkmaster

Neboj, tebe vždycky, uplakánku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

nedáváš...

Reagovat
Funkmaster

Ne, fakt mě pobavilo, když píše o ufňukané a labilní Olomouci a pak si takhle nakálí do pusy. Jinak remíza je mi celkem jedno, užijte si bod

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak si to přečti ještě jednou. Nikde nepláču, jen sem napsal to, co bylo, že Chorý je kokot prokazoval již ve druhé lize či nedávno na Slovácku. Teď tam zas hystericky řval a ještě vypnul brankáře.

Rytíř ctnosti není.

Ohledně idiota z Olomouce jsem se ještě jednou podíval na záznam a dotyčné jsem se omluvil, že to byla blbá náhoda.

Zase žádné plakání.

A že jsou hráči Olomouce psychicky labilní dokazoval již zmíněný Chorý či takový Vepřek.

A jestli chceš, pusť si ještě záznam z minulého podzimu, kdy hráči Sigmy brečeli ještě někde u Hranic na cestě zpět domů.

Zkus to zas někdy jindy, ahoj

Reagovat
Funkmaster

"Asi to vidím jinak. Třeba kokot Chorý, jak vypnul Péťu... Ale co už."

Reagovat
Funkmaster

"Péťa již ho měl pod rukama, přišel idiot z Olomouce a ten mu ho vykopl."

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli můžeš, klidně to zkopíruj ještě dvakrát

Co kapesníky, máš jich ještě dostatek?

Reagovat
Funkmaster

Ptáš se, protože ti už došly, co? Nedivím se, po tom labilním pláči, co předvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe to tedy zkopíruji ještě jednou, protože přes pláč nevidíš.

"Beru zpět, omlouvám se, prostě jen blbá náhoda stála za vyrovnávací brankou. Už je pořádný sestřih na netu."

Tak zkoušej dál

Reagovat
Funkmaster

A co jako? Brečel jsi? Brečel. Píšeš o psychické labilitě Sigmy a pak jim nadáváš do kokotů a arogantních mrdek, to je taky dobrý paradox

Reagovat
smazaný uživatel

Arogantní mrdky hráči Sigmy jsou, o tom žádná. Evidentně i jejich příznivci na internetu, neuděláš nic

Reagovat
Funkmaster

Další paradox - nejarogantnější člověk na EF o někom tvrdí, že je arogantní. Ty předvádíš neskutečnej festival sraní do pusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsi nedodal ještě toto: "Beru zpět, omlouvám se, prostě jen blbá náhoda stála za vyrovnávací brankou. Už je pořádný sestřih na netu."

Tak to zkoušej ještě dál...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Cim presne potvrdili labilitu? Chory se vztekal na rozhodciho za neodpiskanou ruku (v jeho pripade by se vztekal asi kazdej), Veprek se vztekal za to ze jednak Sus kterej mel na nej a dalsi minimalne pet sest faulu a jednak ze hraci Baniku odkopavali mic po odpiskani stejne jako on a jenom on dostal zlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to podsouváš takto, tak já mohou naopak poukázat na vztekání, nesportovní chování, aroganci hráčů olomoucké Sigmy.

A následný již tradiční pozápasový pláč, jak bylo toto a toto nespravedlivé atd..

Nicméně nejsem jediný, kdo vidí, že Sigma to na Baníku zase labilně nezvládala. Ale to je jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim jestli jsi to cetl co jsem napsal ale mam pocit ze jsem presne na vztekani hracu Sigmy poukazoval taky a duvody ktery jsem dal jsou podle me vice nez jasny. Jestli mi chces rict ze je arogantni vztekat se kdyz da souper gol po faulu na golmana tak sorry ale nekdo z nas si asi plete terminologii. Kazdopadne kdyby to stejne se stalo Baniku tak opravdu pochybuju o tom ze by byl jediny Banikovec kterej by se nevztekal. Zajimave take je ze podle tebe labilni chovani Barose jsi vubec nevzpomnel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, četl jsem, co jsi vypsal. Že Chorý se vztekal adekvátně proto, že měla být odpískaná penalta.

A hned vzápětí podsouváš cosi o jasném faulu na brankáře, aby jsi potvrdil svoji tezi

Ohledně Baryho.. Ten se rovněž vztekal a jemu se nedivím, když vidím, jaké fauly na něm byly a naopak, co mu rozhodčí odpískal, aniž by to byl faul.

Akorát se nechal ke konci tím trochu rozhodit a nesoustředil se na hru.

Ale to je jen kapka v moři olomouckých slz, což hned po zápase dokázal třeba Buchta

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš cítil křivdu úplně stejně jako Chorý nebo Vepřek. Právě proto nechápu že když u něj to pláč není tak proč u nich jo. Jakej je v tom rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

"Ohledně Baryho.. Ten se rovněž vztekal a jemu se nedivím, když vidím, jaké fauly na něm byly a naopak, co mu rozhodčí odpískal, aniž by to byl faul."

Reagovat
smazaný uživatel

Treve trochu sundej ty Banikovske brýle. To že je Buchta fnukna to ano. Ale Baroš a jeho reakce se v ničem neliší oproti Choremu třeba. Být Baroš Sparťan, asi ho taky nemáme rádi.. A to říkám s tím že na těch diskusích ubral..

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, však sem podotkl, možná jinde, že Bary byl včera slabý, že hodně diskutoval. Na druhou stranu některým jeho výlevům se nedivím, třeba ke konci zápasu, kdy mu byl odpískán faul, aniž by se toho ze Sigmy snad dotkl.

Ale nevšiml jsem si, že by byl tak zákeřný a já nevím co ještě, jako třeba Chorý. Vzpomeň si na jeho výstup na Slovácku, kdy jak malý nevychovaný fracek urážel nějakého kluka ze Slovácka a málem (škoda, že jen málem) za to dostal přes držku.

Bary sice diskutuje (a to je před námi dvojzápas na Spartě, to bude Bary mít na očích rudý prapor ) ale nefňuká a není to takový tydýt jako Chorý.

Za tím si stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Ale já zase chápu že Sigmak to vidí jinak. Baroš taky umí být zákeřný..

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna u Sigmáků tam byl jednou zákrok na žlutou pak ještě odkopopnutí míče a nedostal tehdy nic, takže je třeba si nejdřív zamést před vlastní prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě že tam je 5 stejně dřeváckejch týmů

a ted huráá 2x na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten bod nepomůže baníku k záchraně a zamíří kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, banda bezmozku a prasat od fanousku po trenera az hrace

Reagovat
HorajzmAmmann

jeden příspěvek ok, druhej příspěvek směju se ti, ale tři přísvěky? V 5 před edenem? A nebo ne - za týden na Letný, vyber si zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

iq 50 blbecek mi vyhrozuje bojim bojim

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo ty internetovej hrdino

Reagovat
smazaný uživatel

zatimco ty si urcite jeden z tech plesatejch blbecku co skace do pul tela svlecen s pivaskem jak kdybys cekal minimalne dvojcata a skanduje banik banik navrat krale

Reagovat
JarousFCB

Nechceš jít nezvládat někam na Facebook?

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi spise pripomina jineho kolegu

Reagovat
HorajzmAmmann

M.M ?

Reagovat
smazaný uživatel

btw. vidim, ze sanci v zakladu dostal Ondra Sasinka, jak si vedl?

Reagovat
HorajzmAmmann

mi se líbilo jak kopal standartky, jinak nevim no... Nechal bych ho zase někde hostovat v 2. lize třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to, ta z té strany byla dobře kopnutá.

Lepší než Azevedo.

Nicméně, i když nabral trochu té síly, přišlo mi, že tam lítá nějak splašeně a že stačí do něj zahrát jen trochu tvrději tělem a je vyoutovaný.

Proto bych ho klidně v zimě poslal třeba na rok, na 1,5 roku do Vítkovic, ať se pořádně rozehraje v chlapském fotbale, protože v noze to má a taky u toho umí zapřemýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas se mi líbil. Jasně, šla na něm vidět nezkušenost. Na druhou stranu si uměl pěkně zpracovat míč a jednou si ho zpracoval ve vzduchu naprosto luxusně. V druhém už to bylo slabší. Ale celkově to šlo.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Jj jsem si Tě představil jak jako plešatého blbecka s Picassem co leze na mamuta

Reagovat
frankiefcb

Pivasem ty automatické opravy

Reagovat
smazaný uživatel

Pisacco

Reagovat
ratusek

si říkám co to je

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Plšatý blbeček malíř jo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

co to je zase za trotla?

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Reagovat
didosh

Dobře máš v hlavě vymrdáno...Když vidím oblíbených cigány z Rumunska...

Reagovat
SuperBanikovec

Že některé lidi podobné příspěvky pořád baví psát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad proti teplákům to vyjde a přestane sigma hrát tak profesorsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska poprvé asi můžeme být rádi. Na nic víc jsme neměli..

Reagovat
HorajzmAmmann

rozhodla lavička. Chorý, Mousil to docela rozhýbal u nás Mičola a Poznar neviditelní (kromě ten střely Poznara)

Reagovat
smazaný uživatel

No Mičola nestíhal a to tam byl chvíli. Poznar bych neřekl že byl neviditelný. Ke konci všechno lítalo na něj a celkem to vyhrával jen už moc neměl pro koho.

Reagovat
Banikovec7

Stejnou ruku proti nam dal Zivulic a komise rekla, ze nebyla umyslna, takze asi spravne posouzene, ikdyz ja bych takove piskal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je v tom jenom zmatek, ruka by měla být vždycky ruka jen s jedinou výjimkou, pokud je u těla.

Reagovat
didosh

OT:Sorry že otravuju se smradlavým Kosovem ale neví někdo co se stalo v tomto zápase?Flamurtari-Vellaznimi Ukončeno pro divácké nepokoje...nemyslím si že by tam chodilo nějak moc diváků..

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebyla mlha..

Reagovat
didosh

Ne je tam psané přerušeno pro divácké nepokoje a následně ukončeno...

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Shevchenko

Reagovat
didosh

Twiter nepoužívám... Banda cigánů....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

To jsou fakt neskutečný necivilizovaný opice. Srbové je měli třískat tyčema, věděli proč

Reagovat
ZB 07

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to si brankář myslel, že bude slavný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam toho týpka s kuklou honí ten tlustej policajt v modrý košili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cetto

Jako na Baníku no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhovor s Buchtou na ISportu. Namyšlený nezvladajko.

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej na ucet Sigmy na Twitteru ohledne vylouceni Housky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sigmě se o stránky a možná i o twitter stará nějaký labil, několikrát jsem se tam díval že útočil i na svoje fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, teď sem se podíval. Asi to mají v sobě

Reagovat
Banikovec7

Buchta je strašný šašek no, už loni co předváděl po vzájemných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Bod si strcte vite kam

Kucera tahniiii

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Sigma se zase předvedla. stejný zákeřní zmrdi jako Zlín v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

cry me an Odra Ostravice Opava Lučina

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsi Baroše? A Sigma jsou zalerni zmrdi jo? pred prvnim golem se rozbehne a bez rozmyslu vleti do Buchty kterej jde po balonu. Stejne takhle sel do hracu bez umyslu hrat mic nekolikrat a rozhodci mu to az na posledni takovej kontakt zral

Reagovat
bobis21

a že sigmák dá kolenem do hlavy soupeřova golmana je v pořádku jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet vážně proboha Kdyby do něj schválně naletěl kolenem nebo ho schválně kopl tak neřeknu vůbec nic a byla by to červená pro Chorého, ale ty vole on ho trefil kolenem když přes něj padal chápeš co to je nebo ti fyzika nic neříká?

Reagovat
HorajzmAmmann

ty jsi viděl Baroše včera poprvé nebo co? Prostě to takhle hecuje, rve se za svůj klub a mě se to právě celkem líbí. Proto jsem třeba respektoval i Zavadila. Každý tým potřebuje někoho takového když se nedaří

Reagovat
Funkmaster

Ok, ale když se takhle rve za Sigmu Chorý, tak je to podle některých pacientů tady na EF "psychicky labilní kokot" a "není to rytíř ctnosti."

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes na ČT sport další festival skákacích hradů aj...

Řepiště-Doubrava 11:50

Reagovat
smazaný uživatel

festival skákacích hradů tak chápu, že jsi v tom pravym věku pro skákací hrady, ale tady se bavíme o fotbale

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
db18

*o volbách

Reagovat
Recik

Zvláštní, jediní kdo tu brečí už od včerejška jsou Baníkovci, a pak že Sigma.. Snad od vás bude zase na rok klid, druhá liga taky liga.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

snad to bude i na dyl.

Reagovat
ratusek

za to vám narostl nosánek neskutečně a přitom ste předvedli pěknou sračku včera.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Byli daleko fotbalovější, vy bojovnější.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej do médií, kdo hlavně brečí. My nemáme moc důvod. Uznali nám gól po jasném faulu.

Jinak mi to zase tak hrozné, jak píše trevor, nepřišlo. Klasické brečení normálního týmu. Jen mě zarazil ten rozhovor s Buchtou po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

kdo tady zase brečí?

penalta nebyla, pokud si ruku trefil sám. Gol platit neměl, protože Baroš fauloval. Nicméně stav by byl pořád 0:0 a Olomouc začala tlačit až po inkasovaném golu, takže bůh ví jak by to dopadlo.

Remízový trošku přiostřený zápas, je to taky fotbal a ne kuželky. Zasloužená remíza

Reagovat
didosh

Těm buzerantům narostl nos...Výsledky mají ale lidi nechodí...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Banikovec7

Až teď to čtu, to je borec. Ztratili jsme dva body, protože jsme byli jasně lepší, Baník si skoro ani nepřihrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Funkmaster

Podobně jako ty, pozor, ať neprobrečíš celý den!

Reagovat
smazaný uživatel

Když já nejsem z Olomouce a natož příznivec Sigmy..To je pak těžké..

Reagovat
Funkmaster

To jo, ale ve fňukání jsi extratřída

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nick v širší souvislosti s Buchtou svádí k přejmenování na Fňukmaster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

jsou to kkti

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak po té mojí kritice na stopery se asi sluší napsat že Šindelář s Pokorným docela vymazal Plška a spol. Čekal jsem to horší

Jen tak dál hoši Ted doma Boleslav, Karviná, Slovácko to už nějaký body budou

Reagovat
HorajzmAmmann

a Kučera to taky zvládnul celkem Jeho problém je, že nemá koho na strídačce Takže i po včerejšku nechat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko ale až na jaře ne? Zbývá nám venku Sparta, doma Bolka venku Libe doma Karviná a venku Slavia.

Vzhledem k našim reálným možnostem čekám body z domácích zápasů (aspoň 4) a uvidíme jestli něco uhrajeme venku. Na Spartě při heroickém výkonu možná něco uhrát jde. V Liberci neumíme a na Slavii to bude taky extra těžké..

Reagovat
HorajzmAmmann

jo mě jenom děsí těch 5 zápasů po sobě doma s remízou (tady máme hooodně ztracených bodů) Pokud něco uděláme venku, bude to jenom +, ale teď máme šanci nahrabat nějaký body doma. 9 bodů úplně v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Hele na jaře máme doma vyjma Sparty, Plzně a Liberce mnohem slabší soupeře. Brno,Jihlava,Dukla,Slovácko,Bohemka. Každopádně ale teď by to chtělo se aspoň na těch 13 bodů dostat. Tzn výhra a dvě remízy. Což hratelné je. Samozřejmě záleží, jak budou ostatní týmy bodovat, ale nemyslím si, že by se to kolem nás nějak začalo rozdělovat. Uvidíme co v tomhle kole Bolka Brno a Karviná.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude jich víc než má trojúhelník?

Reagovat
smazaný uživatel

Cho cho cho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

No měli jsme štěstí že Chorý nehrál od začátku, s bráněním Plška v hlavičkových soubojích bych neměl problém snad ani já, jak tam přišel Chorý tak to začalo být horší a tlačili nás.

Reagovat
TheTopFootbaler

Chudák Ikaunieks... Hraje v životní formě, a stejně jeho tým není schopnej uhrát ani prd. Je mi z toho nevolno.

Reagovat
db18

Tak to v zimě přijde jako náhrada za Krmelce... a Sparta mezitím vezme Chorého.

Reagovat
Kang & Kodos

V zimě zase o rok prodloužíme s Lafatou

Reagovat
smazaný uživatel

Jistoty musí bejt!

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, jedna nevinna a nic nereseci remiza a kolik dokaze vyvovat emoci #UbrecenaSigma

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: 1. Babiš 2. Okamura 3. komouši 4. piráti

(zatím)

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to pod volební diskusí, ať toho nezasíráme více..

Reagovat
HorajzmAmmann

posílej odkaz, at si počtu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě děsí spíš, že jste si do sněmovny zvolili někoho, kdo absolutně neprezentuje svoje názory, protože žádné nemá (nevyzná se v politice) ale důležité pro vás je, že vytváří "vtipné" obrázky na Facebook a Twitter, a když se ho někdo na ten názor zeptá, tak pouze papouškuje názory svých stranických Guru.

Reagovat
Kang & Kodos

No, to jsou přesně ty první dvě. Akorát bez vtipnejch obrázků a s daleko nebezpečnějšíma názorama.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to konečně na 3 soutěžní výhry v řadě v letošní sezóně.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Kam se serou volby, o největší šok jsme se postarali my. 3:0 venku jsme vyhráli naposledy v Římě s Laziem.

Reagovat
langosh

To teda, hlavně s touhle hrou, haluz jak prase. S takovou produktivitou to až budou hrát dobře, tak to bude o bůra každej zápas

Reagovat
PlackaSKS

posraly se volby i fotbal.. snad se to zítra zase zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

neshodnout se s tebou mě celkem těší

Reagovat
Kang & Kodos

Volby se zejtra neposerou, to buď klidnej

Reagovat
PlackaSKS

podle mě pořád dost voličů spd a ano čeká, aby to hodili v neděli..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Někdo by mohl sudím připomenout, že to je Sparta a ne Juventus...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Pro Baník dobře, ještě by místo Kadlece nastoupil nějaký fotbalista.

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna nalevo to je těžký. Vatajelu tam prostě hrát nemůže, a co je s Civičem a Costou, ví bůh.

Reagovat
PBLead

Vata je super, ale to bránění je podprůměr, bohužel. Jinak by totiž na moderního becka měl skvělé předpoklady. Míša Kadlec je už těžce za zenitem, ale pořád si tam odehraje plusmínus nějaký standard. Calamity-Costa je prostě jak ruská ruleta, jednou výhra, podruhý průser. Možná, že je nejlepší v obranné fázi, ale jeho zapojování do útoku je tragické, centry, střely hrůza. Civiče si moc nevybavuju, posral to v tom Liberci a od té doby si už nekopl.

Reagovat
Rarášek

Tak já jsem momentálně s Kadlecem spokojenej, hraje dobře, i dopředu .. Ta ruka, jasný no. Naštěstí to nepísknul.

Reagovat
Kepy_FCB

Tutu vyhru Sparty naridil Pelta ze soucitu

Reagovat
ratusek

jak jinak si vysvětlit Trávníka a Doležala

Reagovat
smazaný uživatel

Šural gól, Vatajelu nahrávka, tohle jsme viděli už za trenéra Rady. Trvalo 5 měsíců, stovky nasmlouvaných milionů a po nákupu 11ti cizinců než jsme se k tomu vrátili. Vymeťte to vedení sráčů!

Reagovat
dondinho

...prostě k nezaplacení...Mastercard

Reagovat
ondrasch77

Doležal, Trávník, Považanec , Ardeleanu , M. Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Cinklý jaro ???

Reagovat
ondrasch77

Leda tak na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta pravá Sparta zabrala

Z Nové Sparty - 11 za 350 - v základu jediný Mandjeck.

Efektivita jako kráva

Reagovat
Kang & Kodos

A Dúbravka. A Štětina. A 82 minut Biabiany.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, vyhráls

Efektivní klubová strategie

Reagovat
PlackaSKS

z toho kaya zraněný, plavšič pořád zraněný a janko na to sere-s tim nikdo nepočítal... tohle jim vyčítat neni úplně na místě.

Reagovat
Rarášek

Průser je Janko, no .. A Ben Chaim v sobě asi něco má, ale taky to má na háku .. Tyhle dva hráče bych pochopil, jinak posily v pořádku .. Ikdyž mně osobně prostě strašně pije krev Štetina .

Reagovat
PlackaSKS

já jsem štětinu chtěl už nějakou dobu do Slavie. stejně jako bořila, sčuka, zahustela... upřímně jsem rád, že vyšel zrovna bořil asi bych nebyl ideální skaut

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na to Ben Chaim už nekašle. Podle mě sem přišel trochu s tím, že to bude v pohodě. Ale zase se sem nešel vyprdět jak Janko. No a teď když zjistil, že to v tom blbým česku zas tak v pohodě nebude, tak má v prdeli hlavu. Letos na podzim toho už od Ben Chaima moc nečekám. Teď už si podle mě musí začít "jen" věřit. A každej kdo dělal někdy sport ví, že to je běh na dlouhou trať.

Reagovat
Rarášek

Tohle je možná taky fakt .. Přišel sem s tím, že to bude mít na háku a pár fíky tam zase loupne a bude klid, jenže ono to je trochu něco jinýho tady. Nehledě na to, že jeho větší simulování, rozhazování rukama, nadávání .. Zatím jediný čím se tu prezentoval.(Těch pár pěknejch akcí fakt ani nemá cenu psát .. Za tyhle prachy si nemůže jen jednou hezky zpracovat balón).

Fakt by mě zajimal střízlivej názor těch, co tak kvičeli radostí, že k nám jde .. Protože.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si u něho všiml teď poslední zápasy když nastoupil, že už tak nerozhazoval rukama, nenadával a snažil se nesimulovat. V zápase s Plzní se dokonce zapojoval do bránění. Já Ben Chaimovi pořád věřím. Přece jen to má těžké. Je poprvé mimo svou zemi. V úplně rozdílné společnosti. Potřebuje čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis co to je za kecy v jiny spolecnosti?! Delasjak kdyby k nam prisel nejakej ind, kterej zral doted travu... Cim se to asi tak lisi v Izraeli od nas... Se o nem vedelo ze je naladovej a obcas to ma na salamu, tohle je total prokauc skautingu Sparty, takovej hrac s takovymhle charaktwrem tu nema vubec co delat...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě lidi se chovaj jinak v Izraeli a jinak v Čechách. Je jedno že Izrael je demokratický stát. S tím samozřejmě souvisí jiná kabina. Např. jiné zvyky v kabině atd. Prostě celkově jiné a neznámé prostředí. A aklimatizace mu může trvat delší dobu. I třeba na styl fotbalu jaký se hraje v čechách.

Reagovat
didosh

Podle mě máš hlavně prabdu v té poslední větě,je to na něj tady příliš tvrdé a všechno se nepíská na co byl zvyklý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Co zas?

Reagovat
C-M@ster

Janko jim nejde vyčítat?

Reagovat
PlackaSKS

Jak mohli vědět, že se na to ten hráč prostě vysere? Před začátkem ligy jsem ho tipoval na největší posilu

Reagovat
didosh

Já Žida...

Reagovat
C-M@ster

Dušovali se, že má svůj tým skautů, co dlouhodobě hráče sleduje... pak přivede borce - posadí Lafatu a podle svých slov zjistí, že Janko neumí hrát týmově, proto běhá ovály... zatímco do Lafaty se zamiloval...

Tak co je tohle do prdele za přípravu? A jak to jako nemůže být chyba trenéra a jeho ansámblu?

Jak toho hráče jako skautovali, když po příchodu zjistí, že je jinej, než si představovali?

Reagovat
db18

Z toho kvanta posil si Stramaccioni zase tolik hráčů nepřivedl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Janka ale Strama nepřivedl. Zjisti si nejprve fakta.

Reagovat
C-M@ster

Oukej, ale zase:

Konzultoval jste svůj příchod do Sparty s jejím novým trenérem Andreou Stramaccionim?

„Samozřejmě, bylo pro mé rozhodnutí důležité slyšet názor kouče, znát jeho vize a ambice, vědět, jaký fotbal chce hrát. Dodal mi velmi dobrý pocit ujištěním, že budu důležitou součástí jeho nového týmu. Také trenér byl důvodem, proč přicházím do Sparty.“

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, no. Strama prostě věřil Kotalíkovi a Požárovi, že ho pořádně vyskautovali. Janka asi znal.( jakože věděl, že existuje). Tak počítal s tím, že to bude velká posila.

Reagovat
nani92

ale vo FIFE sa za SPartičku hrá skvelo..Janko

Reagovat
PavlíčeQ

Doufám, že jim to Mirek pustil, jestli ne, tak o to smutnější co tam předvedl Doležal, Trávník v zakončení a pak jak padl ten 3. gól

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Rarášek

Rudá MAŠINA

Reagovat
db18

http://tv.isport.blesk.cz/video/3734883

Jak tohle sudí mohl ocenit jinak než červenou?

Reagovat
didosh

Reagovat
PlackaSKS

šílená prasárna, jasná červená

Reagovat
Kang & Kodos

Nejsme Benevento

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda ji minule dostal?

Reagovat
db18

Tak hoď video, já ten zákrok neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím najít, už je to týden zpátky a na O2 je omezený archiv.

Reagovat
C-M@ster

Na iSportu by to mělo jít, ne?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
raduinho

tak v ČR se dlouhodobě připískává Spartě

Reagovat
Rarášek

Žlutá v pohodě, proti červený by taky nikdo nemohl protestovat, ale tohle fakt nevidím jako chybu.

Chyba byla rozhodně Kadlecova ruka.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
dave30

Tak jestli za toto nebude dodatečně potrestaný... Nebo trestat se bude až za otevřenou zlomeninu? Hlavně, že dodatečně potrestáme simulanty.

Reagovat
db18

Jen za to, když se něco stane (Kweuke), stejně jako u loktů (Komličenko x Vácha, Bakoš, Zahustel, dneska se přidal i Necid...)

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

„Má představa je, že nepotřebujeme mnoho hráčů, jako spíš něco skutečně speciálního. Možná jednoho, možná dva, ale musejí mít mezinárodní úroveň,“ prohlásil minulý týden nový trenér Sparty Andrea Stramaccioni.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/305080/utok-sparty-posilil-rakousky-strelec-janko-prichazi-z-basileje.html

tak to trošku nevyšlo...

Reagovat
C-M@ster

doplnil bych tam i to: „který jako přestupové priority určil tvůrce hry a hrotového útočníka.”

Že těch tvůrců přišlo...

Pak to tady v článku na EF je komentovaný jako:

"Klasické desítky jsou hráči jako Özil, Mchitarjan nebo Dele Alli a to všechno jsou hráči za čtyřicet padesát milionů," přidal Stramaccioni. "Chtěl jsem přivést Sneijdera, ale řekli si za něj pět milionů eur a to bylo nad naše možnosti. Proto budeme hrát jinak a roli desítky rozložíme mezi víc hráčů," přidal.

A jako ono celkově ty nadpisy tady na EF s ohledem ke Stramaccionimu jsou vtipný:

18.7. Sparta chce postoupit do skupiny EL a vrátit titul na Letnou

21.7. Kouč Sparty Stramaccioni ještě váhá na dvou postech v sestavě

21.7. Stramaccioniho zatím chápe jen Plavšić. A Spartě to bez desítky dře, ne že ne

27.7. Sparta v Bělehradě propadla, doma bude dohánět dvougólové manko

21.7. Stramaccioni: Hráli jsme lépe než v Bělehradě

2.8. Stramaccioni před odvetou: Budeme hrát útočně, ale ne bezhlavě

3.8. Stramaccioni: Vyřazení může pomoci vytvořit novou Spartu

8.8. Hrozně důležité vítězství, řekl Koubek po výhře v Mladé Boleslavi

14.8. Stramaccioni se pustil do Trpišovského kvůli obvinění Ben Chaima

27.8. Šural: Těžko se po prohře v Brně hledá nějaké pozitivum

30.8. Vácha skončil ve Spartě a hledá si nové angažmá

31.8. Brankář Bičík si promluvil s trenérem a zůstává ve Spartě

1.9. Vukadinovič se vrací do Zlína na roční hostování ze Sparty

(k tomu se váže 29.5. Sparta získala srbského záložníka Vukadinoviče ze Zlína

a 23.6. Dopadlo to nejlépe, jak mohlo, řekl sparťan Vukadinovič)

4.9. Vácha prodloužil smlouvu se Spartou a odešel hostovat do Liberce

14.9. Stramaccioni se před derby inspiruje i radami od Mourinha

18.9. Kouč Sparty Stramaccioni svou pozici po prohře v derby neřeší

12.10. Stramaccioni: Plzeň je právem první, ale věřím, že ji zastavíme

15.10. Nejsme Benevento, jsme Sparta, chybí Stramaccionu větší respekt

17.10. Blbec, řekl o kouči Sparty Stramaccionim starosta Beneventa

Reagovat
smazaný uživatel

O mraky horší výkon oproti tomu proti Plzni, ale fotbal nemá logiku a tak se vyhrálo rozdílem třídy. Rozhodla levačka Vatajela s důrazem a přesností Šurala (ve stejné možná lepší situaci jako byla ty první dvě gólové tam byl pak ještě Štetina, dopadlo to šíleně). Kvituju nepostavení Lafaty (konečně!), i změny ve středu zálohy, byť včera taky nic moc. Super je i návrat Nestora. Škoda zranění Kadlece, který chytl fazonu, snad to nebude nic vážného.

Bóža je neskutečný pán, ve Spartě odehrál méně jak 1000 minut, statistika 1 + 7 hodně slušná.

Reagovat
raduinho

Ruky hráčů Sparty nepískáme? Ta Kadlecova byla na žlutou a pecku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste 57 bodu a nechal bych Vrbu u tymu dal..

Reagovat
dinss

Jak zápas vypadal? Bohužel jsem byl na zápase.

Reagovat
ZB 07

Ze začátku jsme měli pár náznaků, pak jste nás přehrávali, posledních 15 minut první půle bylo hrozných. Druhej poločas už se dohrával, ke konci jste nás mohli ještě dorazit dalšími góly. Celkové jasnej zápas...

Reagovat
dinss

Čekal jsem, že nás potrápíte protože Lugano ( ) ale nehrál Bakoš, Hubník a zelenina takže...

Reagovat
db18

Tak Zbrojováci měli dost práce i sami se sebou... Koné tam tuším ve vlastním vápně nakopl spoluhráče do zadku, když chtěl likvidovat centr...

Reagovat
dinss

Koné kope své spoluhráče za vyhazov Habance?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

Tak, vzhledem k dění na Slavii je letos definitivně po lize! Byl slibován ročník nejnapínavější, zatím to však vypadá na nejnudnější.

Reagovat
jany kozak

Plzen jede

Reagovat
C-M@ster

Ta krasojízda Plzně možná trochu zastiňuje Olomouc, což je ale pro Hanáky dobře, protože na nich není takovej tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Zahradní trpaslíci čtvrtí o 2 body za intergalaktickým fotbalem každopádně Liberec nenápadně o poháry, i když je Trpišák buran, tak trénovaat umí

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, takový Kozák v o facku důstojnějším podání.

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Funkmaster

Chápu, že ti proti Baníku připadá hra Sigmy jako intergalaktický fotbal, díky za ocenění.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bakary3

Ten dement mysli slavii

Reagovat
ratusek

Děkuju

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně výsledkově podařené kolo.

A gratulace Liberci, takticky výborně odehrané. A nejvíc mě zaujal výkon Koláře, fantazie.

Reagovat
SpartaOvenka

Konečně se jednou mohou kouknout na Dohráno.

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik to davaji?

Reagovat
SpartaOvenka

Už teď od 20.

Reagovat
Miguel19

ted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

11 bodů, dejte Plzni ten titul rovnou... Ale jenom ať se před tou LM pořádně posílí, protože jestli dostane nějakou smrtící skupinu (třeba jako letos APOEL), tak to nechci vidět...

Reagovat
ratusek

za stavu 6:0 je to přestane bavit, jsem klidný v tomhle ohledu

Reagovat
Greny

vemou prachy z LM a pak ty zapasy vyuziji k rotaci

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to čekám. Jim jde hlavně o ty prachy, sportovní úspěch v Evropě je nezajímá (holt ne každý uvažuje jako velkoklub Sparta Praha). Plzni stačí domácí tituly, každý rok sebrat 150 mega za EL a jednou za čas 400 za LM.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparte staci obcas utratit par set mega za vyhorele hrace ze zahranici a prohrat par zapasu s Plzni

Reagovat
spider_8

Reagovat
KingMaster13

Seberou prachy z LM a ještě budou mít tu drzost nastoupit na Santiaga Bernabeu v béčkové sestavě, protože pro ně bude důležitější následující zápas se Slováckem o víkendu

Reagovat
ratusek

Héj uplně to vidím

Reagovat
KingMaster13

Chudák Ramos bude bránit Bakoše

Reagovat
db18

+11

Reagovat
Greny

Necid posadí Škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam Slávisti dají svého nejlepšího útočníka až na závěr co se diví. Přeceňovaný Škoda co neumí zpracovat balon je nebezpečný jen když dostane míč přímo na palici.

Reagovat
ratusek

nevím proč šetřil hráče

Reagovat
Greny

nekdo setri v lize , nekdo v EL

Reagovat
ratusek

no to ano, upřimně je lepší se soustředit na ligu když jde o o nejvíc za poslední roky

Reagovat
dinss

Bohužel na lavici máme hlavně trio důchodců co to serou kde můžou a ještě jsou protežovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla letos i naše taktika, jen se nám to trochu vymklo.

Reagovat
martin1

Reagovat
Bakary3

On hrace nesetril, dal nejsilnejsi sestavu, do ktery zatim pocita i skodu, mozna nechal odpocinout dannyho. To je vse.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má jediné štěstí, že příští týden Sparta prohraje a náskok na ní se jí zase zvětší..

Reagovat
ratusek

co takhle je radši vyřadit ve středu v přímém přenosu?

Reagovat
db18

Nojo... ale jen na jeden zápas.

Reagovat
spider_8

Libe

Ale teda ten titul můžete Plzni rovnou odevzdat. A Plzeň už by měla začít přemýšlet, co udělá s tou příšernou obranou, protože pokud s tímhle vyrukují na LM, tak to budou slušný debakly.

Reagovat
db18

Vrba obranu ani netrénuje, takže pochybuji, že se něco stane.

Reagovat
spider_8

Jako 34letý Hubník, 35letý Limbáč nebo Hájek s Řezníkem fakt nejsou materiál pro LM

Reagovat
smazaný uživatel

Imho Vrba sebere bonus za postup do LM a zdrhne do Ruska, takže mu to může bejt jedno

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To 2. místo musíme dát i se Stramou.

Reagovat
smazaný uživatel

On se to postupně pan Stramaccioni učí a brzy už bude na úrovni průměrného českého ligového trenéra.

Akorát že ten kurz stál majitele několik set milionů

Reagovat
FCSL

2b na 2. místo Strašná škoda naprosto zbytečný ztráty se Slováckem, ale nedá se nic dělat. Příště doma Jablonec, to bude další klíčovej zápas. Pak do konce podzimu venku Jihlava, doma Baník, venku Bohemka a doma Sigma, to není špatnej los. Trpišák

Reagovat
ratusek

jo s tím Slováckem to do teď nechápu ale stane se, třeba byste nevyhráli dnes, to je sporný no. každopádně vás musím pochválit a přeju vám to

Reagovat
KingMaster13

A jéje tak to váš čekají kobercové nálety

Reagovat
ondrasch77

Taky jsem rád, že jste na Slávce vyhráli , my dostali facku od Sparty (i když pouze vlastníma chybama), takže mi z toho vychází, že byste za týden mohli bát trochu na hrušce

Reagovat
KingMaster13

Ty jsi fandil Liberci? Nás asi nemáš moc rád

Reagovat
ondrasch77

Tak fandil, bych úplně neřekl Čekal jsem plichtu, protože Šilhavka style je fakt provar a Libe umí Trpišák namotivovat... Ve finále jsem možná radši z důvodů výše uvedených

Reagovat
KingMaster13

ok

Reagovat
ondrasch77

Jinak musím pochválit souhru Coufal - Potočný při prvním gólu, fakt paráda

Reagovat
dinss

Kdo by tipoval, že po 11. kolech to bude vypadat takle...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o titul už se můžou připravit v Plzňi pouze vlastní blbostí

Reagovat
smazaný uživatel

což se nedá vyloučit

Reagovat
ratusek

Nevím proč, ale Potočnýmu celkem přeju.

Reagovat
Kaspar

je to takovy spravny vymaz

Reagovat
KingMaster13

Protože dá 3 goly za sezonu a z toho 2 nám

Reagovat
Miguel19

Kopic ten pas

Reagovat
Posledni Kovboj

uzkej jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Bořil fakt dohrál zápas bez karty, jo? Ten by ji snad nedostal ani kdyby někoho zezadu sestřelil, uškrtil ho a pak si sundal dres.

Reagovat
KingMaster13

Kartu dostane až v Plzni. A ještě to díky němu většina i tý Plzni přát bude

Reagovat
ratusek

Bořil je prostě borec, ten ji nedostane nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

český Casemiro

Reagovat
db18

Český Lukáš Vácha.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Miguel19

Bosančič

Reagovat
ratusek

Laštůvka srdcař ho šel umravňovat

Reagovat
diskoschlampe

Přes pupek nedokázal ani přetáhnout dres

Reagovat
ondrasch77

Trošku dement..., škoda že nedostal do palice aspoň tou světlicí, třeba by se mu rozsvítilo...

Reagovat
db18

Co udělal? Mne přišlo jen, že si začal sundavat dres...

Reagovat
ondrasch77

Jenže před slavistickým kotlem, dokonce mě překvapilo, že ho přišel klidnit i ten vymaštěnec Breite

Reagovat
db18

Tak jestli přímo neběžel pod tribunu, tak mi to přijde normální... narozdíl třeba od dementa Kučery, který gól ani nedal, ale trhnul se odostatních, aby gól Teplic oslavil "na sólo" pod kotlem Plzně, protože nepřenesl přes srdce, že se tu neprosadil.

Reagovat
ondrasch77

Nevím přesně, jak je tam ten kotel situovanej, ale podle množství předmětů po tom, co se rozhodl, že si začne svlékat dres, usuzuju, že šel přímo pod kotel

Reagovat
db18

No, je snad 2 metry za čárou.

Reagovat
Miguel19

Čuráček Bořil u obou gólů. Paráda

Reagovat
dinss

Engelmann i Hrubeš by mohli hrát výš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hrubeš, dokud nezačal prodávat, tak chytal u nás dost dobře. A ten Engelmann se mi tenkrát v Dukle hodně líbil, divil jsem se, že v první lize nezůstal.

Reagovat
dinss

Podle mého má Žižkov jeden z nejlepších týmů ve druhé lize. Stratil, Engelmann, Hrubeš, Bazal či Musa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
Blasphemer

Slavia prohrála a DUML vyhrál, a to ještě rozdílem čtyř gólů. Co se to kurva děje?

Reagovat
Kang & Kodos

A my vyhráli venku 3:0

Reagovat
Blasphemer

Úplně mi tenhle souboj dvou týmů ze středu tabulky vypadl.

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Ale Bořil bez karty. Tady je svět ještě v pořádku.

Reagovat
SpartaOvenka

a bohemka dala 4 goly, hodně divné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Plzeň ale vyhrála, tady je vesmír ještě v pořádku

Reagovat
Coutinho10

tak nedá se nic dělat...každá serie jednou končí a tahle s konečným číslem 36 byla luxusní a titulová už před zápasem jsem se trochu bál, když jsem viděl sestavy bez našich bubáků, že to bude těžký a bohužel se to potvrdilo a Liberec nás ztrestal a má 3 body....kazdopadne asi skoda, ze nehral Necka, kterej je momentálne lepsi nebo kdyby ho tam Jarda dal driv nez po ty penalte....

Reagovat
Miguel19

OT: Kdo sází u Tipa.

Na zítřejší zápas KHL (Spartak vs. Astana) je vypsaný špatný kurz na příležitost, že Dawes (Astana) bude v utkání bodovat - @2,42. Kdo chce, může zkusit..

Reagovat
Pyroman

Dobrý surebet tam vypsali. díky

Reagovat
Greny

je pravda ze on je snad u 85% branek Astany

Reagovat
Pyroman

hlavně tam je i kurz na to, že ho nezíská, tam buď budeš mít výherní 2,42, nebo 2,53, prohrát nejde

Reagovat
hefy

nemužou to pak anulovat?

Reagovat
Pyroman

můžou, uvidíme

Reagovat
db18

Už vidím, že anulují to, co vyjde a tu nevýherní událost nechají jen tak.

Reagovat
Pyroman

vůbec by mě to nepřekvapilo

Reagovat
Miguel19

To bych nesázel

Reagovat
raduinho

Jakože je velká pravděpodobnost, že zaboduje?

Reagovat
Miguel19

Za 20 zápasů 27 bodů (22+5). Proti slabému Spartaku. Ale oni to určitě stornují no.

Reagovat
hefy

Pak ale doufam, že stornujou obě sázky.

Reagovat
Miguel19

To nevim. Ta druhá příležitost je vypsaná dobře.

Reagovat
Figi

Nebudou nic stornovat. Akorat prepisou na spravny kurz a kdo stihl vsadit za 2.4 ma stesti

Reagovat
hefy

Snad máš pravdu, ale moc tomu nevěřim.

Reagovat
Miguel19

Už je tam @1,42

Reagovat
raduinho

Stihl jsem to za 2.42, že zaboduje, tak to snad klapne

Reagovat
Miguel19

Je to na 120 tiketech. Jako když to dá, tak to 100 % stornují. Když nedá, tak to možná nechají

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem vsadil oboje, dík

Reagovat
hefy

No, to je ale zrádný... když to dá, tak to stornujou, ale ten druhej bude proherní. Takže nic nevyhraješ, ale přijdeš o ten proherní vklad. To by byla pěkná kurvárna teda, koneckonců oni udělali chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo kurva přece něco nemůžou anulovat až po zápase, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

už preventivně sepisuju dopis do černých ovcí

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

za kolik to poslals?

Reagovat
hefy

Za 300 jenom. Ale v mym studentskym sázení to je docela částka. Jako v rámci ochrany spotřebitele si myslim, že by to měli nechat a vyplatit, nehledě na to, že jim těch 120 tiketů neublíží.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já za 6k, taky v mým studentským sázení docela částka

Reagovat
hefy

https://home.tipsport.cz/doc_net/tipsport_net_vseobecne_podminky.pdf

§ 10 zaštiťuje to, co se nás bude nejspíš týkat.

Reagovat
smazaný uživatel

já nic reklamovat nebudu, ať reklamují oni u mě a třeba jim kilo odpustím

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. Vlado Štancel

Reagovat
Figi

Sazku urcite stornovat nebudou a pokud Dawes bodovat bude a vsadil bych se ze urcite, tak sazka bude normalne vyplacena. Je toto jejich chyba. Ten kdo to stihl vsadit ma stesti.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat, ze ty jsi vyuzil jejich chyby a v tom pripade to muzou stornovat.

Reagovat
Figi

Ja jednou videl kdyz se spatne vypsal utocnik Kunitz z pittsburghu za 7 kurz a to hraval s Crsobym v prvni lajne. Spousta lidi ho stihla vsadit za tisice korun. Videl jsem tikety i za pet tisic. A on dal v tom.zapase dva goly. A taky bylo normalne vyplaceno. Chyba se stane. Stesti kdo toho vyuzije nez to.opravi

Reagovat
Miguel19

To jo, ale to je podle mě trochu něco jiného. Tady u toho šlo dát obě příležitosti co se vylučují a stejně by si vyhrál. U toho střelce to tak nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, je to surebet a to je v rozporu s herním řádem. Já mam vsazený obě varianty, klasicky jsem na tom chtěl nemorálně vydělat.Tak jsem zvědavej, zda Tipáč stornuje obě možnosti nebo jen tu špatně vypsanou. No a potom mi už nezbyde nic jinýho, než držet pěsti golmanovi Spartaku.

Reagovat
smazaný uživatel

podle herního plánu se ruší sázky

Jestliže Kurzy na Příležitosti byly zadány z důvodu selhání výpočetní techniky či

lidského faktoru v takovém poměru, že jejich kombinací s jinými Kurzy lze

dosáhnout jisté Výhry. ¨

to spadá na obě ty příležitosti, takže že by zrušili jen jednu by bylo taky proti hernímu plánu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je ještě o o co hrát - třeba o klíče s. primátorky Prahy

Reagovat
Kepy_FCB

Diky Libe

Reagovat
smazaný uživatel

Golgolgol

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi zdá, že admin na FB český fotbal pro fanoušky se asi poslední dobou musel zbláznit

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre jim tak za tu pokutu. Skoda, ze to tak neni i u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokutu neřešením, ale vážně nevím, proč by jim měli přispívat fanoušci jiných klubů, takovou výzvu jsem tam ještě nikdy neviděl. Obzvlášť kvůli pyru.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

btw. vyjádření plzeňáků:

"Na dotazy proč škemráme o peníze u ostatních táborů: nikam jsme o peníze nežádali, na číslo účtu se ptal fanoušek jiného klubu, kterej chtěl poslat pár korun. Komentáře na naší adresu vypovídají o mentalitě jejich pisatelů, ne o tej naší."

Reagovat
Kang & Kodos

"ne o tej naší."

Vážně bylo nutný k tomu dodávat, že to je vyjádření plzeňáků?

Reagovat
db18

Ne, vůbec to tak u nás není...

Reagovat
db18

Ten musel dostat něčím do hlavy, že napsal něco proplzeňského...

Reagovat
smazaný uživatel

David Vavruška ukončil trenérskou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tu mu před lety ukončil czechcasting, holt když ztratíš respekt hráčů je to v háji....

Reagovat
Banikovec7

Dá se v poháru odsedět trest z ligy jen za červenou nebo i za 4 žluté?

Reagovat
db18

Prý ano.

Reagovat
Coutinho10

bohužel jo

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak to si tu ostudu s Paničem na def. záložníkovi utrhneme jen v poháru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele