HET liga - preview 4. kola

18.08.2017, 08:35, aktualizováno 20.08.2017, 09:26
Previews
Na trojlístek zápasů se mohou těšit fanoušci tuzemské nejvyšší soutěže, všechna utkání se nicméně odehrají v jeden čas, od pěti hodin. Do Jihlavy zavítá vicemistr z Plzně, jablonecká Střelnice pohostí Duklu a Olomouc vyzve na tuhý souboj Brno...
FK Jablonec - Dukla Praha  (neděle 17:00)
Zatím jen dva body získal v novém ročníku ligy Jablonec. Severočeši to teď budou mít šanci napravit, protože na jejich půdu zavítá Dukla, která má o bod více.

Jablonec si určitě představoval, že bude mít po třech kolech více bodů, ovšem pokud se na to podíváme z jiného úhlu, nejde o zas tak špatný výsledek. Severočeši prohráli jen s Plzní a dva body získali na půdách soupeřů. Přesto by kouč Klucký už konečně rád slavil vítězství. "Už potřebujeme získat tři body. Už nemůžeme hledět jen na krásu, potřebujeme bodovat. Za pár týdnů se nikdo nebude koukat, jestli jsme hráli hezky, ale podívají se do tabulky. A když nebudeme mít body, tak to bude špatně. Musíme vstoupit do zápasu s tím, že chceme za každou cenu bodovat, být hladoví před bránou soupeře, být důrazní v soubojích a někdy na úkor krásy do toho vložit více agresivity," nabádá domácí trenér.

Je paradoxem, že Dukla, která odstartovala katastrofálně, má v tuto chvíli o jeden bod více. Může za to tříbodový import z domácího utkání proti Zlínu, který Hynkovi svěřenci zvládli nejtěsnějším rozdílem. Postavení v tabulce ale v tuto chvíli žádnou výraznější roli nehraje. "Severočeši ukazují v nové sezoně zajímavý herní projev. Budeme muset hrát velmi pozorně, tak abychom eliminovali jejich kombinaci. Věřím, že si dokážeme najít i skulinku v jejich defenzivě," plánuje kouč Dukly Hynek.

Jablonci bude scházet rekonvalescent Kysela, zatímco Dukla nastoupí bez zraněného Marka Hanouska.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Masopust, Pernica, Hübschman, Hanousek - Tecl, Trávník, Kubista, Zelený - Mihálik - Doležal
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Jiránek, Podaný - Bezpalec, Miloševič, Tetour - Koreš, Holenda, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.74 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Viktoria Plzeň může na čele ligového pelotonu zvýšit svůj náskok, potřebuje k tomu jen porazit porazit Vysočinu. Domácí budou samozřejmě velkým outsiderem, nicméně na Viktoriány si věři a chtějí získat alespoň jeden bod.

Jihlavě se zatím příliš nedaří, což se při vší úctě k týmu viceméně očekávalo. Jihlava zatím ziskala pouze bod, za domácí remízu se Slováckem. Během týdne si ale domácí spravili chuť postupem v poháru, když rozstříleli Vyškov 4:1. Nyní bude proti nim stát mnohem zvučnější soupeř. "Přestože víme, že proti nám v neděli nastoupí velice kvalitní soupeř, tak si zároveň uvědomujeme, že jsme v situaci, že bychom v nadcházejícím utkání potřebovali uspět. Chceme podat takový výkon, který nám zaručí bodový zisk. Vycházet budeme muset ze zpevněné defenzívy a včasného přepínání hráčů z útoku do obrany. Zároveň musíme zefektivnit naši útočnou hru. Zatím v každém utkání jsme si dokázali vypracovat gólové příležitosti, ale vázlo jejich proměnění," prohlásil asistent trenéra Michal Zach.

Viktoria v týdnu zvládla domácí zápas s Larnakou a po výhře 3:1 je blížeji základní skupině Evropské ligy. Že by ale šlo o bezchybnou hru, to tedy ani náhodou. Kouč Vrba se musel pořádně divit, co že to jeho svěřenci páchají v obranné činnosti.

Proti Jihlavě a následně i v odvetě na kyperské půdě je potřeba zlepšení. "Čeká nás nepříjemný soupeř, hlavně v období, kdy hrajeme pohárové zápasy. Musíme se od první minuty koncentrovat na to, abychom nechybovali a odvezli si tři body," nechal se slyšet stoper Roman Hubník. Plzeň naposledy prohrála v Jihlavě před třemi roky, když se do její sítě prosadili Muris Mešanović a Lukáš Masopust.

Jihlavě bude chybět Urblík, Nerad, Hanuš, Mišůn a Rabušic. Dobrou zprávou už je uzdravení záložníka Vaculíka. Trenér Pavel Vrba zase bude postrádat křídelníka Kovaříka i stopera Baránka.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Nový, Kryštůfek, Krejčí, Keresteš - Daníček - Fulnek, Zoubele, Hronek, Popovič - Ikaunieks
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hubník, Hejda, Limberský - Živulič, Hrošovský - Kopic, Hořava, Pilař - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.20 - 3.85 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Fotbalová Morava je znovu na nohou! Sigma Olomouc totiž přivítá Zbrojovku Brno a určitě půjde o důležitý zápas. Zvláště pro Brno, které ještě nedokázalo zvítězit.

Sigma Olomouc si v úvodu sezony vede nad očekávání dobře a díky dvěma výhrám si hýčká páté místo. Na druhou stranu v lize není lehkých soupeřů, takže svěřenci trenéra Jílka nesmějí polevovat a to ani v zápase s na první pohled trápícím se Brnem. "Brnu se začátek nepovedl, posbíralo jen jeden bod, vypadlo z poháru, takže to jim asi na klidu nepřidalo. Na druhou stranu si myslím, že je to spíš takový impuls pro určitou motivaci, zalarmování týmu, aby v nejbližších kolech do repre pauzy udělal co nejvíce bodů. Z tohoto pohledu bude tento zápas o to těžší. Motivaci urvat body za každou cenu bude soupeř mít," prohlásil trenér Václav Jílek.

Domácí v minulém kole prohráli v Plzni, ale za výsledek se v žádném případě nemusí stydět. S Viktoriány sehráli vyrovnanou partii a s trochou štěstí si klidně mohli odvézt bod. Bod v minulém kole získal jejich soupeř, ale pro něj je to z domácího duelu s Bohemians velmi málo. Zbrojovka si proto moc dobře uvědomuje, že je potřeba konečně zabrat a získat tři body. Sigma však v žádné případě nebude lehkým soupeře, právě naopak. "Předvádějí atraktivní hru a sklízejí úspěchy. Zápas má prvek derby, je to velice blízko, takže předpokládám, že bude mít dobrou kulisu, jaká u takových zápasů bývá. Naším cílem nemůže být nic jiného, než bodový zisk," prohlásil Svatopluk Habanec.

Oba tábory registrují jednu absenci. Domácím nepomůže zraněný Plšek, zatímco hostům Jablonský.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Texl, Falta - Chorý
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kijanskas, Šural - Polák - Pilík, Kratochvíl - Přichystal, Koné, Lutonský
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.60 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Hodně za očekáváním si zatím vede Fastav Zlín. Pohárový účastník vyhrál jen jednou ze tří případů a před losem základních skupin Evropské ligy by si bilanci rád vylepšil. O něco lepší start do sezony má Karviná, i když v minulém kole bodově ostrouhala.

Zlín po úvodní prohře v Liberci sice vyhrál nad Zbrojovkou, ale následující kolo opět prohrál, když po jediné brance Ondřeje Kušníra nestačil na do té doby poslední Duklu. "Zatím spokojenost není. V sobotu máme Karvinou, chceme vyhrát a posunout se v tabulce výše. Před losem Evropské ligy to potřebujeme," říká zlínský záložník Daniel Holzer. Ševci už vyhlížejí zvučné soupeře typu Arsenalu, Lyonu nebo AC Milán, avšak koncentrovat by se měli především na zápas s Karvinou.

Karviná loni na Letné prohrála jasně 0:3, ovšem doma dokázala Ševce porazit. Forma hostů zatím není vyloženě špatná, s Jihlavou vyhráli a s Mladou Boleslaví remizovali 1:1. Kaňkou zůstává jen nepovedené utkání na Bohemce.

"Rádi bychom odčinili nepovedený výkon ze zápasu na Bohemce a navíc podruhé za sebou hrajeme proti pohárovému zástupci. To je velká motivace," prohlásil natěšený Jozef Weber.

Zlín se musí vypořádat s absencí Beauguela a chybět bude též Podio, zatímco Karviné bude scházet pouze rekonvalescent Budinský.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Janíček, Gajič, Bartošák - Ekpai, Jiráček, Traoré, Holzer - Železník, Diop
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Janečka, Šisler - Štepanovský, Panák, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.80 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 17:00)
Honem rychle zapomenout na pětibrankový příděl a nejlépe doma přehrát Teplice. To by byl pro domácí ideální scénář. Jenomže to nebude tak jednoduché, Teplice totiž zatím předvádějí dobrý fotbal, který přináší i výsledky.

Skvělý návrat do nejvyšší soutěže poněkud pokazilo třetí kolo a několikrát propíraný zápas na Slovácku, ve kterém Baníkovci prohráli vysoko 2:5. Radost z předchozí výhry v Brně a remíze se Slavií to však nepokazilo. Nyní čeká na Ostravu další těžký soupeř - Teplice. "Je to tým, který na jaře bojoval o Evropskou ligu. Velice zdatný soupeř, který v utkání na Slavii působil velice dobrým dojmem. Mají perfektní rychlou přechodovou fázi po zisku míče, pracují dobře v defenzívě a rozhodně si musíme dát pozor na Filla, který je velmi nebezpečný," upozorňuje trenér Radim Kučera.

V minulém kole ztratily i Teplice, které po výhře nad Duklou a postupu v poháru přes Vltavín remizovaly s Jabloncem 1:1. "Ten náš výkon proti Jablonci nebyl tak dobrý, jak jsme byli poslední dobou zvyklí. Musíme se na Ostravu připravit co nejlépe, abychom se zvedli. Věříme, že uspějeme," doufá záložník Admir Ljevakovič. Také on vyhlíží těžký zápas.

"Bude to zajímavé. Vrátil se Baroš, udělali Poznara, jsou tam i další zajímaví hráči, které známe. Ale jak jsou silní v útoku, tak v obraně mají problémy, na Slovácku teď dostali bůra," dodal Ljevakovič.

Trenér Kučera má k dispozici kompletní kádr, ovšem ani jeho protějšek Šmejkal na tom není špatně, postrádat bude pouze zraněného Horu.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Pazdera, Breda, Šindelář, Granečný - Stáňa, Hlinka, Hrubý, Sus - Baroš, Poznar
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Kučera, Ljevakovič - Fillo, Rezek, Vošahlík - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.26 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (sobota 18:00)
Vršovické derby mezi Bohemians 1905 a Slavií Praha bude hlavním tahákem celého kola české HET ligy. Obhájce trofeje se v úvodu sezony stále hledá, byť pod trenérem Šilhavým pokračuje jeho ligová neporazitelnost. Vydrží i po bitvě v Ďolíčku?

Bohemians se v začátku soutěže daří. Ze tří kol získali solidních pět bodů za jedno vítězství a dvě remízy. Klokani zároveň věří, že když dokázali uspět na půdě Sparty, povede se jim totéž i doma proti Slavii. "Jedná se o celek z TOP 3 v Česku. Zápas se ovšem odehraje před odvetou v Lize mistrů. Víme, že to není jednoduché a budeme toho chtít využít. Mají v týmu asi 25 hráčů. Uvidíme, kdo proti nám nastoupí v sobotu. Pokud by se ovšem v sestavě Slavie objevilo mnoho změn, tak ti hráči nebudou spolu úplně sehraní. Není jednoduché jít na Bohemku se stejnou koncentrací jako na zápas Ligy mistrů v Nikósii. Pro ně je ovšem i ten ligový zápas důležitý," rozhovořil se o soupeři trenér Klokanů Martin Hašek.

Vršovické derby má pochopitelně velký náboj. Eden a Ďolíček jsou od sebe vzdáleny jen několik set metrů. "Je to derby, hráči se těší. Je jasné, že do zápasu se Slavií, Spartou jdete trochu jinak než proti slabším soupeřům. Bude to jiné, než třeba s Karvinou," dodal Martin Hašek.

Jak přistoupí k zápasu Slavia, je otázkou. Už v týdnu čeká Sešívané důležitá odveta Ligy mistrů proti APOELu Nikósie. I přes nepříznivý výsledek na Kypru se Slavia nevzdává a věří v postup. Na druhou stranu ani v lize příliš ztrácet nesmí, na vedoucí Plzeň má totiž dvoubodové manko. Je tak velmi pravděpodobné, že kouč Šilhavý protočí sestavu, koneckonců kádr na to má dost široký.

Klokanům bude chybět Krch a otazník visí nad Tettehem, jinak má Martin Hašek kompletní kádr. Jeho protějšek Jaroslav Šilhavý má sice nabitý kádr zvučnými jmény, avšak ti nejdůležitější jako Danny a Deli chybějí. Fit není ani další stoper Bílek.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Švec - Reiter, Hašek ml., Nečas - Kabajev, Tetteh
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Bořil, Jugas, Ngadeu, Sobol - Souček - Zmrhal, Hušbauer, Altintop, Stoch - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.45 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (sobota 20:00)
Zajímavou podívanou slibuje duel mezi Mladou Boleslaví a Slovanem Liberec. Domácí vstoupili do sezony velmi špatně a po třech kolech mají na svém kontě jediný bod. Vzájemná utkání v posledních letech přinesla spousty branek, bude to platit i tentokrát?

Když se oba celky naposledy potkaly, bylo z toho drtivé vítězství Slovanu Liberec 4:0. Zarážející je na výsledku fakt, že šlo o poslední kolo, ve kterém Mladá Boleslav bojovala o Evropskou ligu a v případě porážky o ní klidně mohla přijít. Naštěstí pro Středočechy tehdy páté Teplice evropské poháry směle odmítly, takže k boleslavské radosti nakonec tento výsledek kupodivu stačil.

Tentokrát je situace jiná, Mladá Boleslav se po třech kolech krčí ve spodku tabulky a zatím marně vyhlíží tříbodový import. Doma s Libercem by proto potřebovala vyhrát. "Nedávno ještě hráli skupinu Evropské ligy, takže kvalitu určitě mají. Budou tady chtít vyhrát, ale my jim to určitě nedáme zadarmo. Budeme chtít vyhrát více, než oni," nechal se pro BolkaTV slyšet Patrizio Stronati.

Mladá Boleslav měla první výhru na dosah v minulém kole. V Karviné před koncem vedla, jenomže jednobrankový náskok neudržela. "Jeli jsme si pro tři body, takže je to málo a nejsme spokojeni. Dali jsme branku, řekli jsme si, že to musíme udržet za každou cenu, což se nám to nepovedlo," dodal Stronati.

Situace Liberce je o poznání lepší. Čtyři body ze tří zápasů není nic zázračného, ale také to neznamená žádnou paniku. Liberec v minulém utkání remizoval se Spartou 1:1 a kouč Trpišovský doufá, že se jeho svěřenci od výsledku odrazí. "Doufám, že zápas se Spartou bude takové pozitivní nakopnutí. Máme suverénně nejmladší tým v lize, což také znamená, že se dají očekávat určité výkyvy výkonnosti. Stačí se podívat třeba na srovnání zápasů v Olomouci a proti Spartě," řekl liberecký kouč.

Kouč Dušan Uhrin mladší se musí nadále obejít bez útočného dua Chramosta - Mebrahtu. Znamená to, že se vepředu objeví Magera s Klobásou. Mimo hru je také Agajev. Liberci zase budou scházet karetní hříšníci Kúdela s Kerbrem, které ještě doplní zraněný Bartl.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Čmovš, Stronati, Fabián - Takács - Přikryl, Matějovský, Jánoš, Klobása - Magera.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Mikula, Coufal, Karafiát, Knejzlík - Kulhánek - Ševčík, Breite, Folprecht, Malinský - Potočný.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.70 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku 4.kola HET Ligy obstarají favorizovaná Sparta a Slovácko. Oba týmy mají shodný počet pěti bodů, je ale jasné, že pro letenský tým je to i v úvodu sezony málo. Stramaccioniho svěřenci potřebují zabrat a koho jiného doma porazit, než Slovácko. Hosté z Uherského Hradiště totiž na Letné nikdy nezvítězili.

Sparta kupí v úvodu sezony jeden malér za druhým, naposledy remizovala v Liberci, přestože vedla a hrála proti dvojnásobné převaze. Tato ztráta se v ligové tabulce okamžitě promítla a propast mezi ní a vedoucí Plzní je už čtyřbodová. Sparta se v pátek může posunout na druhé místo, ale potřebuje k tomu porazit Slovácko, které se rozstřílelo s Ostravou. "Bylo překvapením, že to takhle zvládli, protože Baník měl dobrý úvod ligy. Musíme se na ten zápas připravit a zvládnout ho. Nám už v téhle fázi absolutně nic jiného nezbývá, než urvat tři body a odehrát dobrý zápas," nechal se slyšet Radoslav Kováč.

Již zmiňovaná výhra nad Baníkem přišla v pravý čas, po dvou remízách potřebovali svěřenci trenéra Levýho také zabrat a povedlo se. Celkem čekalo Slovácko na ligovou výhru dlouhých devět kol! "Pokusíme se navázat na náš výkon ze zápasu s Baníkem. Bude důležité, abychom se soupeře nebáli a nevyklidili střed hřiště. Budu po hráčích požadovat aktivní výkon s potřebnou agresivitou," řekl trenér Stanislav Levý.

Spartě se proti Slovácku tradičně daří, za deset let s ním prohrála jen jednou a i tentokrát bude velkým favoritem. Speciální utkání může zažít David Lafata, pro kterého by to byl 400. start v české nejvyšší soutěži.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mareček, Štetina, Vatajelu - Biabiany, Frýdek, Mandjeck, Plavšič, Ben Chaim - Lafata
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Šimko, Divíšek - Navrátil, Šumulikoski, Machalík, Daníček, Havlík - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.50 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň33006:09
2.Slavia Praha32103:07
3.Sigma Olomouc32014:36
4.1. FC Slovácko31206:35
5.Bohemians Praha 190531203:25
 Sparta Praha31203:25
7.FK Teplice31114:34
 MFK Karviná31114:34
9.Slovan Liberec31113:34
10.Baník Ostrava31115:64
11.Fastav Zlín31022:33
12.Dukla Praha31022:73
13.FK Jablonec30212:32
14.FK Mladá Boleslav30122:41
15.Zbrojovka Brno30122:51
16.Vysočina Jihlava30120:41

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1190)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes už snad konečně dáme víc než 1 gól, mohl by se prosadit Ben Haim a jsem zvědav na atmosféru po té včerejší šaškárně.

Reagovat
smazaný uživatel

co to jako melo bejt? nemam nic proti kopani hrobu nebo noseni rakvi, ale dyt k tomu neni duvod proboha

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. uz to ctu dole.. to sou fakt kreteni, nic se proste ani za ty leta nezmenilo, smutny..

Reagovat
smazaný uživatel

To je vyloženě provokace.

Reagovat
Puskas

kdyby jeli ven, mohla by to být cestovní horečka, takto...

Reagovat
REPLIKATOR

Byl tak nažhavenej, až dostal horečku

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

"...propast mezi ní a vedoucí Plzní je už čtyřbodová." tak to jsem zvědav, jestli tuhle "propast" Sparta do konce ligy stihne smazat, bude to těsné

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že fandíš Armě

Reagovat
REPLIKATOR

1.dodat.potrestaný za simulaci (zdroj: Tipsport)

Lafata D. 6.00

Limberský D. 7.00

Baroš M. 8.00

Zeman M. 9.00

Petržela M. 10.00

Krmenčík M. 11.00

Chramosta J. 12.00

Lafata král simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencika jsem musel dat za kilo,nicmene pro me je cernej kun Rezek a ten ma 25...

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík simulovat neumí. Tomu to rozhodčí nikdy nesežere.

Reagovat
Hokaido

Za barák.

Reagovat
db18

Ja bych dal Barose, ale z toho jsou rozhodci posrani...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
sosna

Reagovat
Greny

Minule kolo simuloval jasne Škoda , Krmencik uz to taky zkoušel a schyta to maximalne nekdo ze spodku tabulky a DK se bude mlatit do prsou jak tresta simulovani

Reagovat
Uwe háže buly

Krmenčík to zkouší každej zápaas několikrát.

Reagovat
didosh

A co Husbauer?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moc nesimuluje...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Snazil jsem se pro vsechno deni v kotli mit aspon trochu pochopeni,snazit se na to koukat i z druhyho pohledu,ale po tom vcerejsku se mi dneska snad poprve moc nechce do sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, kvůli nim mám permici na protilehlou, i když mě baví fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych sel dneska nejradsi dolu,ale pujdu si vyslechnout zda prijde nejaky vysvetleni nebo oduvodneni..

Reagovat
smazaný uživatel

No pravý důvod ti stejně asi na tvrdo neřeknou, i když je ti asi stejně přibližně jasný, proč jsou teď tak radikální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne,nicmene at je k tomu vede jakejkoliv duvod,tak nacasovat to na den pohrbu pana Bati neskutecny vyjadreni neucty k spartanskym tradicich a hrdosti po kterych tak volaji..

Reagovat
Mates_Matesović

?? O co jde

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni do komentů u článku s Ben Haimem.

Reagovat
Mates_Matesović

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vůbec nechápu. Například proč po 3. soutěžním(proti CZB) zápase se skanduje proti trenérovi ??? V tom musí být něco víc než jen nesouhlas s vedením a s výsledky ne?? Nebo to vážně nemaj ani trochu trpělivosti ?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom ani tak nejde o vysledky..

Reagovat
smazaný uživatel

tak o co jde ??

Reagovat
smazaný uživatel

Aktualne o to,ze se jim nelibi mnozstvi (neslovanskych) cizincu ve sparte,nelibi se jim kroky vedeni,vychazi z toho,ze si i par hracu stezovalo(minula sezona a predminula) na jednani vedeni a k tomu vsemu jeste vysledky na startu sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale už obrovská šaškárna. Nechápu jestli si chtějí hrát na Balkán po tom co si myslí, že jsou největší kámoši s Delje nebo znevážit památku jednoho z největších sparťanů a gentlemana co kdy žil. Fajn, výsledky ani předvedená hra nejsou nic moc, ale momentálně nevidím jediný důvod kopat do vedení z důvodu, že si dovolilo (za účelem zvýšení kvality) přivést hráče mimo slovanskou etniku. Ten řez si přáli všichni a když se udělá, tak je to stejně podle nich špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si vlastně skoro jist, že jim donášeli stížnosti Štěch, Bednář a Stránský.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi daleko od pravdy,ale figurovali v tom i dalsi..

Reagovat
Puskas

Konaté?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten umi cesky jenom ahoj a penize,ale zrovna kvuli jeho navratu se par hracu vyjadrilo,ze s nim v tymu hrat nechce a vedeni den potom prispechalo se zpravou,ze ho kabina jednomyslne prijala zpet..jsou to stripky,chapu nasrani a sam jsem v urcitych krocich nasranej,ale vcerejsek je proste prestrel..

Reagovat
Puskas

byl by, i kdyby neměl Baťa ten pohřeb

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, kdo má právo si trochu stěžovat je Bičík, jinak nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já už tam nechodím pět let. To fakt nemá cenu.

Reagovat
rufus

Pochopení pro ně?

Neexistuje. Bohužel je to banda idiotů.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že s dalším černochem, ať maj v kotli radost.

Reagovat
Puskas

v rámci politické korektnosti by to chtělo nějakého Asiata

Reagovat
Miguel19

Toho Boatenga by jste mohli zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Však bude hrát za Frankfurt, tak co tu řešíte

Reagovat
ondrasch77

Altintop hrál taky BL a najednou je ve Slavii...

Reagovat
ondrasch77

Prince Boateng

Reagovat
Civers

My máme Janka a toho jen tak něco netroufne

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Týce

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska snad bez Ben Chaima, Plavšič se zatím dopředu jeví líp a navíc se i vrací. Doufám v Costu na levým beku, ale toho bude hrát stejně Vata. Zbožný přání je Bičík v bráně, ale to se bohužel nestane.

Koubek - Costa, Mareček, Štětina, Karavaev - Mandjeck, Sáček - Plavšič, Šural, Biabiany - Lafata

Reagovat
Spalovač šancí

Nejvíc vysmátí musí být v Plzni. Teprve 3 kola a už mají náskok 10 bodů na spartu

Reagovat
Mates_Matesović

cetto pls...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych to viděl - Koubek - Karavaev, Mareček, Štětina, Vatajelu??? - Mandjeck, Frýdek - Biabiany, Sáček, Plavšič - Šural. Případně zkusit vytáhnout Vatajelua někam vejš, ale těch krajů tam je prostě moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by už mohla hrát Costa, Vatajelu v obraně hoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že na bekovi hoří, ale aspoň by mohl být platný dopředu. Uvidíme, taky by tam mohl dát Frýdka..

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek mi tam stačil v Liberci. Spíš jsem zvědav na ofenzivní část sestavy, já bych prostě zkusil trio Biabiany, Plavšič, Ben Haim, podle mě by to mohlo fungovat

Reagovat
3M

Biabiany, Plavšič, Ben Haim a před ně Šural, tvl to by byl útok

Reagovat
vrabejka

Kdy jindy by Slovácko mělo porazit Spartu než když je trenuje ten šašek Štramák.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Nahraj o tom podcast

Reagovat
Fabregas@ole

Minulej týden na Zbrojovce necelých 3500 lidí, pěkný počasí. Zrovna ten víkend začínaly krajský soutěže. Úřední začátek je stanoven na nedělní odpoledne. 80% klubů v JM kraji si to přetáhne na sobotu.Sakra, není to škoda, nemůže vedení ZB tohle zohlednit? Jak je to běžné v Pražských soutěžích?

Reagovat
Lemond Laws

Bičík - Mareček,Štětina,Costa? - Karavajev,Mandjeck,Mavuba,Ben Chaim - V.Kadlec - Plavšič-Šural

Takový 3-4-1-2 .. útočně! Tahle sestava a dneska tak 5:1

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ideálně:

Koubek- Karavaiev, Hovorka, Štětina, Frýdek - Sáček, Rosický - Plavšic, Šural, Vatajelu - Lafata (nejlíp Pulkrab no... a nebo kterýkoliv dorostenec)

tak by to mohlo být docela silné, ale...

Reagovat
Lemond Laws

Vatajelu

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídle býval dobrej, a určitě stabilnější než Ben Haim.

Reagovat
Lemond Laws

Ma lehce nadprůměrnou levačkou, občas se mu povede centr, nebo standartka..ale jinak je to naprosto průměrný hráč.. Aspon to tak prostě vidím já

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek- Karavaiev, Hovorka, Štětina, Frýdek - Sáček, Rosický - Biabiany, Plavšic, Ben Haim - Sural

Reagovat
Lemond Laws

Dopředu tam je takových variant, jak to udělat extrémně silný.. ale ta defenziva si nemůžu pomoct, nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak sestava do pohárů při hře na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rvačka kryplů...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš konfrontace Megaposil a žádných posil. Víc věřím Slovácku.

Reagovat
C-M@ster

Kdy vyhrálo Slovácko naposled na Spartě?

Naposled tam remizovali 13 let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Slovácko tu nevyhrálo nikdy.

Synot možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hosté z Uherského Hradiště totiž na Letné nikdy nezvítězili.

To je v 1. odstavci preview.

Reagovat
C-M@ster

Já preview nikdy nečtu.

Každopádně dík za info, byl bych zvědavej na reakci fans, kdyby dneska Sparta nevyhrála...

Nedokážu si to ale představit.

Naopak další kolo v Brně, tam už to celkem reálný bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Brno na mě působí spolu s Jihlavou suveréně nejhorším dojmem zatím.

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale na Spartu doma se hecne, navíc Rosa bude po nemoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rosa stejně hraje vždycky tak půl hodiny. Podle mě prostě bez Zavadila a Řezníčka nemají kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tým v lize čím hůř hraje, tak tím líp pak hraje na Spartu. V Brně budeme mít problémy. Oni kolo před náma odehrají sračku, proti nám úžasnej zápas a pak kolo po nás zase odehrají sračku. S tím mám konkrétně s brnem zkušenosti.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
didosh

Klasické Brno...

Reagovat
smazaný uživatel

No. Vy si s nima můžete podat ruce. Hlavně u vás doma.

Reagovat
Puskas

tak my Vás porazili i na Letné a není to tak dávno...

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Jj pravda...ale v Brně je to opravdu mazec...na Kometě i když nehrajou se Spartou,Slavii tak slyšíš pořád nadávat na Prazaky...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď má možná šanci jako nikdy

Reagovat
Hokaido

Dneska bych rád viděl Janka od začátku, aby měl konečně šanci ukázat, jakej je fotbalista.

Bičík-Kara, Mareček, Štětina, Frýdek-Sáček, Mandjeck-Ben Chaim, Plavšič, Biabiany-Janko

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovácko se těším. Proti Baníku hráli vážně dobře a Havlík si letošními výkony hlasitě říká o přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky se těším na Machalíka. Po konci sezóny ho podle mě uloví jeden z top 3 klubů.

Reagovat
Lemond Laws

Rasťa Michalík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Hajzl,jak na Baníku zduchl malého podavače...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, my jsme jim to strašně usnadnili. Takové chyby by snad nedělal ani Holek s Kadlecem na stoperu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda. Se v plné kráse ukázalo, že tomu chybí šéf. Měli jste koupit náhradu za Zápa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šéf by měl být Šindelář, ten už má něco odehráno. Plus věřím, že když bude v sestavě Pazdera, tak tomu taky pomůže. Uvidíme, jak to bude teď vypadat proti Teplicím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera už bude hrát proti Teplicím?

Reagovat
smazaný uživatel

On už může hrát delší dobu. A vzhledem k tomu, že Kučera potvrdil nějaké změny, tak ho čekám v sestavě. Sice na jeho míste hrál Breda, který paradoxně chyboval proti SLovácku nejméně, ale určitě jsme ho nekupovali, aby seděl na lavičce. K tomu by se ještě místo Pokorného mohl objevit ten ukrajinec Azackyj. Ale tady už odhaduju.

Reagovat
ratusek

ukrajinec i Pazdera na plac, to co se dělo minule se neděje ani v žákách v okresním přeboru. Zrovna proti Slovácku, které zrovna produktivitou neoplývá

Reagovat
Greny

Pro Plzeň idealni hrac

Reagovat
Bex5

čím přesně myslíš (no irony)? chlastá (irony)?

Reagovat
Greny

Nemyslim to nijak ironicky... muze hrat na vice postech v zaloze a Hrosovsky, Horava proste zatim stoji za ocekavanim

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak se tu z nich dělal hlavní kandidát na sestup a parta nýmandů tak hrajou super.

Reagovat
ZB 07

Remizovali s Jabloncem a Jihlavou, já bych je úplně nepřeceňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

a vzali te mezi sebe ASPON TAM? nebo i Slovacko ma z tebe akorat prdel jako cela Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ti ten trolling aspoň šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kucí tak ať to není fotbal na facku. Kopejte to pěkně dnes proti Slovácku. Povinností je získat doma všechny tři body. Předveďte nám chlapi konečně už slušný střelecký hody. Ať je na hřišti i v hledišti dobrá atmosféra stálá. Ať nikdo zbytečně hloupě neuráží nikoho ani našeho Tala. Zkrátka spravte nám po Liberci naši posmutnělou sparťanskou náladu. A ať nikdo si nechce kupovat nikoho aby mu krášlil jeho zahradu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Obdivuhodný počin.

Reagovat
smazaný uživatel

Drsné gesto sparťanských chuligánů: Pro vedení přinesli na stadión rakev.

Reagovat
db18

Fanoušci úspěchu...

Reagovat
Salfovic

Snad ne i s Baťou

Reagovat
sosna

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Liquid

toho vysypali cestou

Reagovat
celeb

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Infi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
One-Real

Kdo tomu tam sefuje ted vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

Kotalík

Reagovat
Lemond Laws

A jak se tam kurva vůbec dostali?

Reagovat
C-M@ster

No, Zelenka v Dohráno plus mluvil o tom, jak je kdysi po prohře na dálnici při plným provozu zastavili a rozmlátili jim autobus.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10115113540-studio-fotbal/217471291124303-studio-fotbal-dohrano-plus

čas: 28:29

Reagovat
smazaný uživatel

Z jedné strany je fajn, když máš fotbal jako život. Z druhé strany je to ale šílené. Jo, fotbal je strašně důležitá věc v životě, ale pořád svým způsobem nejde o nic. Co taky ale zbývá lidem co makají někde za minimálku, ženskou nemají a jediný jejich smysl života je chlast a fotbal..

A teď neříkám, že jsou v kotli takoví všichni. Dobře vím, že tam chodí i kapacity..

Reagovat
Salfovic

Jo, první Hřebíkovo štace. A to tehdy váleli v LM a v lize tou dobou byli snad první, přinejhorším druzí s minimální ztrátou. Tehdy byli holt sp. fans daleko náročnější. Za to, kvůli čemu je tehdy kamenovali, by je dnes nosili na rukou

Reagovat
smazaný uživatel

slavia dostane klepec

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Koubek-Zahustel, Mareček, Hovorka, Costa-Biabiany, Mavuba, Sáček, Ben Haim-Šural-Lafata

Reagovat
ratusek

Stračatela se nepoučí, Koubek chytá a Zahustel na bekovi zbytek vypadá hodně slušně

Reagovat
Greny

Zapomel si na Kralovce

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, na toho ti, co dali kříž nebo dokonce dvojku, úplně zapomněli ...............

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom ti eurofotbal radil Vatu na oblíbeného beka

Reagovat
Hokaido

Koubek

Reagovat
ratusek

Plavšiče Costa fakt zrakvil? být místo Ben Haima, tak je to dopředu to nejvíc co máte

Reagovat
Greny

Když vemu v potaz jak Ben Chaim brani a hraje za nim jeste vetsi rezik nez Civic... tak jsem zvedavse zda dohrajete v 11

Reagovat
ratusek

žádný dohrajete

Reagovat
Greny

Sry

Reagovat
smazaný uživatel

ten to snad tahá z klobouku ne?

Reagovat
Hokaido

Hovorka

Reagovat
ondrasch77

Proč nehraje Kari?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi proto, že kari patří do omáčky a né na trávník.

Reagovat
ondrasch77

Kdyby si se trochu zajímal o hráče svého oblíbeného klubu, tak bys možná věděl, že Kari je přezdívka Karavajeva

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Benzema?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Štětina, které je momentálně v parádní formě? A vůbec, proč tam kurva nedá toho Karu?

Reagovat
ratusek

Jn a Zahustel mu asi cpe prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo u vás přišel na to jakej je Mandjeck megatraged.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd není ani omylem. Když chce, tak umí. Jen nesmí hrát tolik ležérně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako když chce ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam spoustu zajímavých momentů, ale taky na něm jde vidět obrovská lenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck je mrtě dobrej. Spíš si nejsem jistej tím Mavubou.

Reagovat
ZB 07

Kdo má pak trefit sestavu ve fanlize, když tam místo Štětiny pošle Hovorku

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tam nemám žádného Sparťana.

Reagovat
ondrasch77

Máš to skládat až při první oficiální sestavě kola, pak ty "chyby" aspoň trochu eliminuješ...

Reagovat
PavlíčeQ

Tak to máš skládat až po zveřejnění sestav

Reagovat
ZB 07

Jojo, a pak to vždycky dělám 5 minut před začátkem, naházím tam všechno, co mi přijde pod ruku a mám 19 bodů...

Reagovat
PavlíčeQ

Takhle jsem to udělal před týdnem a skončil jsem celkově 8. s tím, že mi ještě 2 hráči vůbec nehráli

Reagovat
ondrasch77

To jsem čuměl jak tele, jak jsi si s tím minule poradil..., tentokrát hrajeme proti sobě, tak jsi to snad pohnojil

Reagovat
smazaný uživatel

Když nebudeš hrát fanligu, tak nemůžeš trefit špatnou sestavu. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/217/711/afd.jpg_large

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Dik za pripomenuti

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Hovorka nevěrník Mavuba

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký stream na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem tu psal před generálkou s Vitesse, že Strama počítá na pevno do základu se Zahustelem, nikdo tomu nechtěl věřit....

Reagovat
pepinho2

no Kara nedělá nic pro to, aby tomu tak nebylo

Reagovat
ratusek

Netvrď mi, že Kara na to na tréninkách sere nebo z jakého důvodu hraje Zahustel kterej tam hraje hovno. koukám že protěžování určitých hráčů zůstalo i s nově příchozím trenérem a vizí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to netvrdím, protože to nevím....

Reagovat
ratusek

to byla taková ta nevěřícná fráze, ne že mi to máš tvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

Každej trenér má svý oblíbený hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Strama ne. Ten aby byl objektivní tak to losuje

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně...pumličování a chechtání ve velkém

Reagovat
Kaspar

a to jeste pockej na to promlouvani do duse az se tam rozsviti jedna svetlice

Reagovat
smazaný uživatel

Sivik??

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, Civič

Reagovat
fabec1222

asi chtěl Sivoka a nedali mu ho

Reagovat
smazaný uživatel

Honda Civic

Reagovat
fabec1222

Majkl Kadlek

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sledujete?

Reagovat
smazaný uživatel

ČT

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuju nějaký stream :(

Reagovat
Greny

Streamcomando, nebo pokud sazis tak tipsport

Reagovat
smazaný uživatel

dík, jsi můj anděl strážný pro nelegální činnosti

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

Streamacconi.

Reagovat
pingla

Za Baťu se tleskalo už minulé kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten signál je luxusní opravdu

Reagovat
db18

Tahle rozehrávka je jako dělaná pro Váchu.

Reagovat
Greny

Lafata desitka?

Reagovat
Greny

Sural uz to zkousel

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je po atletické stránce nejlepší hráč v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuuuuuuu kousek

Reagovat
Greny

Heca

Reagovat
db18

Heča: "Škoda, že proti Lafatovi nehrajeme častěji"

Reagovat
smazaný uživatel

Costa chce hrozně hrát. Je to dravec, ten už na svou pozici nikoho nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček

Reagovat
Miguel19

Dobře je drtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeeeeeee ale akcička krásná

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček zatím fantastickej

Reagovat
monty25

Šurale, mám tě ve Fantasy...

Reagovat
ondrasch77

já taky

Reagovat
aither

Reagovat
pingla

Takto spatne Slovacko uz dlouho nehralo

Reagovat
db18

Minulý rok hráli dobře a bylo jim to k hovnu... tak třeba z toho teď něco vytěží.

Reagovat
pingla

Reagovat
ondrasch77

Vždyť jsou od nějaké 13. minuty Spartě poměrně vyrovnaným protivníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nehraje zle

Reagovat
HorajzmAmmann

Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

HEca ty vole do repre s nim

Reagovat
Mimalu

tak borci zatím vůbec netuší

Reagovat
smazaný uživatel

Budou pálit tak dlouho,až jim tam Slovácko šoupne fíka z nějakého hovna

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

a nakonec z toho zas bude "remíza ve vypjatém zápase"

Reagovat
HorajzmAmmann

to bych od Slovácka nečekal. Ti se netrefí ani kdyby jim to Hovorka přihrál před prázdnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, takhle si naběhnout..

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

ti porazi jen opravdu tragicke tymy

Reagovat
HorajzmAmmann

však s něma remizovala i Ústí nad Orlicí ty vole Dostat od nich třeba pětku to musí bejt na přihlášení se na Slovensko

Reagovat
Jakubisko

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas neverim, ze tohle by se v 1ize mohlo stat, precejenom budme realisti

Reagovat
HorajzmAmmann

maximálně by si dal někdo 3 vlastní goly no

Reagovat
OtecJaJ10

Jasně, Slovácko a dát někomu 5 golů....

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček je zatím výtečný

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik asi trpaslíků si koupí Ben Chaim dnes?

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

To nasazení Costy je úžasný

Reagovat
Greny

Jak Sural reklamoval ted tu ruku..nebyl to on kdo hral rukou?

Reagovat
Miguel19

Mavuba je poměrně trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

cerny Vacha

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

to je poprvé co vidím ty nové černochy a oba dva teda nic moc

Reagovat
fabec1222

´málem golaso

Reagovat
exse

Havlík je prostě parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mavuba si je tam vodi jak slepecke psy

Reagovat
ondrasch77

hmmm... první kloudní přihrávka...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je úúúžasný. To je bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít pořádný centry tak je hodně dobrej.

Reagovat
3M

Nejlepsi kridla v lize

Reagovat
pingla

Hofmann je zatim naprosto suverenni

Reagovat
valek9610

Kdo ví třeba pod taliánem to půjde Biabiany a Ben Haim nebo jak se to píšou ty jména dost dobré kraje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta výborná Pokud takhle bude hrát v předkolech tak se letos do tý základní skupiny EL úplně v klidu dostanou

Reagovat
3M

Levý porad stejnej vyraz

Reagovat
smazaný uživatel

Není minuta, aby nêkdo neležel na zemi.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Královec zapomněl v kabině karty nebo co?

Reagovat
pingla

Za toto nedat kartu?

Reagovat
ZB 07

Slovácko udržet

Reagovat
EAG le grand amour

2x7=12

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmíň

Reagovat
3M

Reagovat
EAG le grand amour

Tim to fakt vylepšil

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zatím nejlepší poločas v nové sezóne. Sáček neuvěřitelný výkon Ale na Slovácko to pořád stači nemusí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
inferno08

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v první řadě tomu chybí góly.

Reagovat
spider_8

Ten tým je strašně nesourodej, střed strašně propustnej a směrem dozadu tam chybí jakákoliv organizace. Však mělo Slovácko 3 gólovky za poločas. Nevidím v tom žádný pořádný systém, akorát na křídlech je obrovská kvalita, takže si Sparta nějaký šance vypracuje a nejspíš i promění. Ale stejně tak je možný, že tam něco padne Slovácku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
inferno08

Karoch: Jestliže má kočka 7 životů, pak David Lafata jich má 12

Bosák: Z toho mi vychází, že David Lafata jsou dvě kočky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

vrcholek jejich poločasové show

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje u Sparty něco jako presink?

Reagovat
ondrasch77

Bohužel ne, stojí na půlce a čumí jak telata, jak si Synot vzadu nahrává...

Reagovat
smazaný uživatel

Obleč si bundu na rozhovor, ty jelito...

Reagovat
chytrejkluk

jak nemohl dostat Lafata kartu?

Reagovat
Liquid

v PL se za toto dává i červená, zákeřný šlapák

Reagovat
chytrejkluk

přesně!

Reagovat
Hokaido

Není to vůbec špatný, ale musíme dát brzo gól, jinak budeme zase nervózní a remízujeme. A Sáčis je bůh.

Reagovat
hrundy

Lafata kartu dostat nemůže?

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

já mám pocit, že Bosák s Karochem dnes hodně fetovali, to co tam jedou za bomby sem už dlouho neslyšel skoro každá věta uplná magořina

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

zase mikrák puštěné

Reagovat
OtecJaJ10

Chystají nějaké choreo proti vedení?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic v kotli nemají, proč?

Reagovat
OtecJaJ10

Zajímá mě to. On ten "náběh" s rakví byl mířený proti vedení, nebo na hráče? Nijak víc sem o tom nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně proti vedení.

Zatím se standartně fandí a je klid.

Reagovat
OtecJaJ10

Dívám se právě no. Jsi přímo v kotli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, já už tam dávno nechodím, ale mám na ně výborný výhled, takže bych nějakou plachtu, pokud není mimo sektor, viděl.

Reagovat
OtecJaJ10

jo tak, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Za málo.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, dáme si Trivago a jdeme dál..

Reagovat
Liquid

ten Královec je tragický sudí, nechápu jak může pískat v Evropě, jasnou ruku Mavuby nepískne, 2 jasné žluté pro Costu a Lafata za velmi zákeřné zákroky neudělí a první položlutý faul na druhé straně ocení žlutou

Reagovat
Miguel19

Za ten zákrok, co převedl Costa u lajny, tak dostal minulý víkend Cahill rudou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jakej?

Reagovat
Liquid

si to neviděl, faul možná i mimo hřiště od Costy ale jasná kosa bez snahy hrát míč, Královec musí dostat trest, 2 jasně odpuštěný žlutý za poločas + nepísknutá standartka za úmyslné hraní rukou Mavuby, dost chyb na sudího co píská poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Já sedím na úplně druhý straně hřiště, takže jsem to neviděl. Jednou tam měl ze začátku zápasu nějaký sáně ve středu hřiště, ale protihráče netrefil, takže je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, tolik šancí a pořád 0-0...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ben-Chaim to je fakt poklad....

Presink nula, nevrací se, pokud nedostane balón, tak se po hřišti fakt plouží.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dopředu je výbornej, ale podle mě na něj stačí nasadit nějakýho řezníka, kterej mu to znechutí... něco jako Coufal minulý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlas, jenže Coufal měl taky minulý týden jít ven.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To už je věc druhá. Zajímavá bude konfrontace v derby s Bořilem, který na něj pravděpodobně bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by na něj mohl platit Frydrych.

Reagovat
TheTopFootbaler

Není Bořil nalevo?

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany

Reagovat
fabec1222

Jestli tohle Sparta nevyhraje, tak už nic

Reagovat
off-olda

A kurva...

Reagovat
fabec1222

?

Reagovat
off-olda

Však předpovídáš budoucnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak ty světlice berou v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Strelecky prach is the new pumlic

Reagovat
OtecJaJ10

Zasmradili ti tam chudačku.....

Reagovat
smazaný uživatel

Janko na platz!

Reagovat
Mimalu

jaký smysl ty ohýnky měly v 50. minutě?

Reagovat
Miguel19

Hovorka

Reagovat
off-olda

Hovorka

Reagovat
Mimalu

zkusil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna zluta pro simulikoskeho, kdyby neuskocil, tak mu zlomi nohu

Reagovat
Greny

Za co?pokud to bylo na kartu tak Lafata se mel uz sprchovat

Reagovat
smazaný uživatel

Za umysl prekazit faulem brejk, vzdyt.nemohl hrat mic... Lafatu jsem.nevidel, ale verim ti

Reagovat
Greny

No ten tam sel podobne jen kolik dopredu a borca trefil..bez karty tkdyz neda za to nemuze ani za toto

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi přišlo,že se tímhle skokem málem sám zrakvil

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka, to je opravdový píčus. To snad ani není možné.

Reagovat
pepinho2

Je po zranění, tak se asi ještě bojí nechat dojet..

Reagovat
fabec1222

Lafatatatatataata

Reagovat
off-olda

Letééééééééééééééééééééééééééééééééc

Reagovat
ratusek

Tvl Lafata je prostě poklad. Kam se na něj hrsbe Janko a další utočníci. Ben Haim první pozitivní věc za jeho působení

Reagovat
monty25

Ježíši, proč zrovna Ben Chaim a Lopata...

Reagovat
Miguel19

El Capitano

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reinberk to bránění má docela na párku

Reagovat
pepinho2

Benovo zpracování

Reagovat
smazaný uživatel

To zpracovani ben chaima pred tim druhym centrem

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Chaim má nejlepší zpracování v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata si dobře namazal na chleby ty sparťany, kteří tu před začátkem sezony vyřvávali, jak by měl sedět a že nechápou, proč ho tam Stramccioni cpe.

Reagovat
smazaný uživatel

protože ho posílal na podhrot

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Lafata není podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Strama ho cpal na podhrot. Nikdo nepochybuje o tom, že je Lafata pořád jeden z nejlepších útočníků ligy.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HorajzmAmmann

I kdyby přišel Falcao, tak stejně bude dávat goly za Spartu Lafata

Reagovat
off-olda

Proč ze všech útočníků na světě zrovna Falcao?

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to tady mám vyjmenovat všechny útočníky světa nebo co? Prostě Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna Falcao by nebyla žádná konkurence.

Reagovat
Miguel19

Falcao už to v Monacu zase válcuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

zase buď nohama na zemi frajere, je to Sparta ne Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Na Mavubu řvou záda i když tomu už asi rozumí

Reagovat
off-olda

Takže jsi se zasmál, aby sis to sám rozmluvil?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Co já vím

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Uwe háže buly

Jestli se to za tu dobu nenaaučil, tak by měl ukončit kaariéru.

Reagovat
Greny

Zlatej Pilar, kdyz vidim toho ben Chaima jak se furt vali

Reagovat
smazaný uživatel

Jude Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Levý konečně vyjádřil emoce .. a ja myslel že je to skeleton

Reagovat
HorajzmAmmann

poker bych s ním nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Boha frydek zrovna kdyz ta sestava sparty byla konencne sympaticka

Reagovat
OtecJaJ10

To, jak dneska hraje Slovácko jenom potvrzuje to, jak špatně sme s nima v Hradišti bránili.. A že ta chybovost byla hlavně na straně obrany.. A bojím se, že to nebyl poslední "hokejový" výsledek na podzim..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
OtecJaJ10

Sorry Horajz, ale sám musíš vidět, že obrana je furt ten největší problém. No snad si synci šáhnou do svědomí a Pazdera by to mohl vzadu trochu jako bývalý kapitán sem tam seřvat a nasměrovat.. Jinak fakt si myslím, že to nebyl poslední výkyv na podzim.. Ale budu rád, když mě zítra chlopi z mojí skepse dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase proti Brnu a Slavii to bylo celkem bez problémů.. Pokud tam teď příjde ten Pazdera, případně Azackyj, myslím že to nebude špatné..

Reagovat
OtecJaJ10

Na záchranu to určitě stačit bude. Jen bych nerad zažil znova další buro nedejbože "doma". I když když to vemu kolem a kolem, víc než o výsledky mi jde o atmosféru na stadionech. Zrovna třeba v sobotu při stavu 3:0 se fandilo jak kdyby sme 0:3 vedli.. Snad ta euforie z postupu a návratu zůstane co nejdéle

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky doufám. I když je mi jasné, že to co bylo např. proti Slavii, tak zítra čekat nemůžu..

Reagovat
OtecJaJ10

Když si všimneš, tak po sestupu vždycky když sme vyhořeli a něco dojebali, hned druhý zápas sme vyhráli. Prohra v Třinci, na to sme vyhráli důležitý zápas se Sigmou. Prohra ve Frýdku, výhra v Opavě s 8 fanoušky na stadioně. Průser s Třincem v přátelaku a pak výhra v Brně. Věřím v to, že zítra Teplice zákonitě porazíme

Reagovat
HorajzmAmmann

já to vím, já jen že děláš jak kdyby jsi objevil ameriku

Reagovat
OtecJaJ10

Sice už sem tady na EF nějaký ten druhý pátek, ale tu tvoji reakci sem pochopil trochu jinak.. Tak jak psal lichna, po Brně a Slavii sem to nečekal a jenom se ukazalo, že když se nevyhecujou, je to špatne...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že Slovácko hraje dobře. Speciálně Navrátil se mi líbí.

Reagovat
OtecJaJ10

No nevím, šance maji povětšinou z průniků po tlaku Sparťanů, nic moc dlouhodobého v útoku nebylo. proto zmiňuju zrovna tu naší obranu, která fakt zaspala...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, teď dvě tutovky.

Reagovat
OtecJaJ10

tak teď sem si nasral do huby no, ke konci hrajou dobře

Reagovat
OtecJaJ10

Hlavně Huča čaruje celý zápas jak šéf, bez něho už mohlo být dávno rozhodnute

Reagovat
OtecJaJ10

*Heča

Reagovat
Miguel19

Ty chuj.

Reagovat
off-olda

To byl ale gól, pane rozhodčí.

Reagovat
lada.sp

Jak dlouho nám nebudete uznávat goly vy zkurvysyni vymrdaný!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní nás zatím řežou :)

Reagovat
REPLIKATOR

Jasnej offside

Reagovat
smazaný uživatel

tak si najdi záběr

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Slovácka tam měl celou nohu a s Lafatou byl na úrovni. Tohle byl imo spíš gól.

Reagovat
goodbay

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
ratusek

Biabiany umí vše, ale centr dycky narve do prvního hráče

Reagovat
off-olda

Takže neumí vše?

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Třeba v Boleslavi posadil Lafatovi perfektní centra na hlavu a byl z toho vítězný gól. Spíš mu všechno trvá. Chtělo by to, aby měl rychlejší řešení situací.

Reagovat
ratusek

No v Boleslavi ano. Dneska mi přijde že to výborně rozjede, udělá kličku ale pak to narve do prvního hráče

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra

Reagovat
Miguel19

Tohle byl faul na Reinberka.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přišlo, Mandjeck tam šel kolíkama napřed.

Reagovat
Greny

Nevim jak mohl Lafata dohrat bez karty

Reagovat
hrundy

Lafata karty dost@

Reagovat
hrundy

Dostávat nesmí

Reagovat
monty25

Kadlec

Reagovat
3M

Tvl Vasik maturita

Reagovat
ratusek

Kadlec má přednost před Jankem

Reagovat
monty25

Sparťani si koledujou o druhou Bohemku...

Reagovat
aither

Ne v klidu prostě ani nic

Reagovat
Miguel19

Ta obrana Sparty je strašně v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zase koleda

Reagovat
Greny

Tooo je škody

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to je skody

Reagovat
smazaný uživatel

Bojujte za Spartu comming soon

Reagovat
mickey mouse

škodaaaaa

Reagovat
KingMaster13

Jako do 70. minuty hraje Sparta vždy dobře a pak ten Talián začne betonit výsledek Takovejch tutovek aby si proti ní vytvořilo Slovácko nebo Bohemka na konci je opravdu nezvyk

Reagovat
ratusek

A to čekám ještě přímou střelu kterou Koubek jen vyrazí a pak kdo ví

Reagovat
KingMaster13

to už by je fanoušci sežrali zaživa a Ital by to měl nahnutý pomalu. Teď to chce aby tak 2x vyhráli a pak až ztratili a nejlépe rupli v derby

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holt to zakončení českých týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodceňuj Slovácko ! ..

Reagovat
REPLIKATOR

Hraniční prověrka kolene

Reagovat
Miguel19

Šural je strašný bebíčko.

Reagovat
REPLIKATOR

Šáh na něj a to je karta

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zastavíš protiútok tak ano

Reagovat
REPLIKATOR

Vždyť padal ještě před soubojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč.

Reagovat
goodbay

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Šural, další retard.

Reagovat
smazaný uživatel

Sacek je rosicky, rekl jsem to davno jako prvni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sáček strčí všechny Frýdky, Mandjecky a Mavuby do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček dobře

Reagovat
REPLIKATOR

Sáček

Reagovat
exse

Sparta sice jde nahoru a individuální kvalita Ben Chaima a Bianbianiho je na ligu někde jinde, na druhou stranu Slovácko těch šancí mělo taky dost a mít oni ve vápně Lafatu, tak klidně mohli brát 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už se konečně naučíte psát Biabianyho jméno?

Reagovat
exse

To se asi dříve vrátí do rodné Itálie.

Reagovat
3M

Pockej to je francouz ne?

Reagovat
exse

Je, to byla narážka na titulek Sportu, nebo kde to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě dneska nehrál "Plavčič"

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže nemá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Liberci nám neuznali regulérní gol a neodpískali penaltu. A týden na to nám rozhodčí zase neuzná regulérní gol.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Silnejsi pes...

Reagovat
chytrejkluk

a v Liberci vám nevyloučili Rosického a dneska Lafatu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
exse

A ani dneska soupeři nikoho bezdůvodně nevyloučili. Jak si to ti rozhodčí vůbec můžou dovolit přestat tu Spartu tlačit??

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud přestanou tlačit i Slavii s Plzní tak v pořádku. Jestli ne, musí tlačit i nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a Vltava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
3M

Kdo to tam byl v zaberu s kamaradem Sadkem

Reagovat
smazaný uživatel

Otava.

Reagovat
3M

To byla ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Stramacioni někde zmizel.

Reagovat
monty25

Stramaccioni někam zmizel...

Reagovat
aither

Stramaccioni zmizel

Reagovat
REPLIKATOR

#PrayForStramaccioni

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pod tím karetním zápasem Sparty s Libercem úplně zmizla informace, že náš Marek Hlinka už má 3 ŽK a zítra se teoreticky může vykartovat.

Reagovat
3M

S vasi obranou muzete byt radi, ze my nemame utok

Reagovat
smazaný uživatel

To si povíme zítra..

Reagovat
HorajzmAmmann

s tou co hrála proti SKS nebo s tou co hrála proti Slovácku?

Reagovat
3M

Ta stejná, jelikož Slovácko > Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jeden z mala sem mel obavy ze zapasu v UH, coz se bohuzel potvrdilo.

Ale na Teplice pohoda jazz.

Dnes Banicek minimalne neprohra.

Obranu nechat, maximalne vytahnout Sindelare.

Reagovat
smazaný uživatel

Hura, s Jabloncem ve vyhnanstvi v sobotu 9.9 od 17:00, super ! Oslavy necht zacnou

Reagovat
HorajzmAmmann

Bude hrát Pazdera

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale taky bych to nechal, nemám moc rád to vytahování hráčů po jednom nepovedeném zápase. By si měl jít tím pádem sednou i Sus nebo Vašek

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera...

Reagovat
HorajzmAmmann

máš ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

ty se věnuj kuželkám nebo masně

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, posli treba nejaky uherak, ale domaci vyroba od reznika, diky ! :-)

Reagovat
3M

Doporučil bych ti spíš pár koleček kolem bazalů, až teda vytáhneš prdel z Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Vytahl a stale nic

Reagovat
didosh

To si tak tlustý?!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ja vim, ja z nej mam akorat tak prdel, protoze pouziva takove ty detinske urazky ve stylu "jsi tlusty" a blablabla a kdyz prijedu do Teplic s Banikem a to sem ho i tady na foru vyzval, aby mi to rekl do oci, tak skutek utek.

Proste jen nejaka internetova pica, co me nesnasi a mysli si, ze me temahle urazkama nejak odrovna

Reagovat
didosh

...asi nějaký vymrdany mohamedan z té teplické díry...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Detektiv

Karoch: Josef Šural dnes nebyl políben kapkami střelného prachu. Tohle mě včera rozsekalo

Reagovat
Kang & Kodos

To je tak, když nechceš říct úplný klišé, tak radši plácneš totálně nelogickou píčovinu.

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Takže ho nepolibila střelecká muza? Jak by řekl dilino Capoun...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dnes nastoupí nejsilnější možná sestava. To šetření v lize bylo zatím spíš kontraproduktivní, hráči na sebe pak nejsou zvyklí a v pohárech nevědí, co hrát. Ve výsledku to stojí za h*vno v lize i v Evropě.

Reagovat
Kang & Kodos

OT: https://www.facebook.com/vaclavklausml/posts/532129213784975

Klaus junior citující Ektora. Může to tady bejt ještě divnější?

Reagovat
Puskas

Když Grebeníček citoval Bibli, to nemělo chybu.

Reagovat
Kang & Kodos

Já viděl nedávno nějakou fotku KSČM, kde vyjadřovali podporu živnostníkům, to taky nebylo špatný

Reagovat
Puskas

Super bylo, jak někdy v r. 1946 jakýsi bolševik v parlamentu prohlásil, že i v samotné Bibli je napsáno, že Bůh není. Načež vstal prof. Bohdan Chudoba a spatra mu ocitoval celou pasáž: "Řekl blázen ve svém srdci: ,Bůh není!' " A pokračoval dál... Prý bylo málokdy takové veselí v Parlamentu jak tehdy, jak ho úplně zesměšnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mám dotaz. Nevíte náhodou jestli už vyšla podobná kniha rekordů českého fotbalu akorát v aktuální podobě? Jelikož tenkrát v tom roce 2011 kdy tato kniha vyšla jsrm si jí kupoval a bylo tam dost zajímavých věcí a jelikož za 6 let se toho změnilo dost, tak se ptám jestli náhodou teď něco takového nevyšlo.

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/108356/sport-special-kniha-rekordu-ceskeho-fotbalu.html

Reagovat
monty25
Reagovat
jiriczeQ

na toto jsem čekal, je na něj kurz 7, díky

Reagovat
HorajzmAmmann

Vašek - Pazdera, Azackij, Šindelář, Sus - Mičola, Hrubý, Hlinka, Azevedo - Poznar, Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zapas se nepovede a rozjebe se pulka obrany...

K tomu Karel a Poznar. No ty vole, snad Kucera vi, co dela.,,

Reagovat
HorajzmAmmann

uvidíme po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že u Pazdery to byla jen otázka času..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho tam necekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ovšem špatný, když ho nečekal ani velký insider.

Reagovat
smazaný uživatel

:-* :-)

Reagovat
FCSL

Oba gol @ 1,88

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Kolář - Mikula, Coufal, Karafiát, Knejzlík - Kulhánek - Ševčík, Breite, Folprecht, Malinský - Potočný

Bolka dneska jasná 1 za @ 1,86. My a venku, to nejde dohromady, navíc v Bolce neumíme. Bez Kerbra a hlavně Kúdely totálně rozpadlá obrana. Mikula poslední 2 zápasy na DM, ted musí na beka a na DM tak bude zatim slabej Kulhánek. Stoperská dvojice rozpadlá a nalevo zřejmě premiéra Knejzlíka, protože nikoho jinýho už nemáme

Obrana jinak poskládat nejde, ale offenzivu bych dal: Folprecht, Breite - Ševčík, Potočný, Malinský - Pulkrab, ale čekám to, jak je v preview

Reagovat
HorajzmAmmann

remízka

Reagovat
monty25

Vždycky když mám Pulkraba ve Fantasy, tak není v základu...

Reagovat
FCSL

Dostál - Matějov, Janíček, Gajič, Bartošák - Jiráček, Traoré - Ekpai, Podio, Holzer - Diop

Zlín 4-2-3-1 To by mohlo fungovat. Nevim, proč Pánik tak lpěl na 4-4-2

Reagovat
db18

V 5. kole bude Viktorka letos poprvé v TV.

Reagovat
Puskas

nemá někdo odkaz na Baník?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Puskas

díky

Reagovat
db18

Pískat Zelinka, tak už je Baroš venku...

Reagovat
monty25

Góóól!!!

Reagovat
db18

Réza

Reagovat
monty25

Moc snadnějších gólů asi nedal...

Reagovat
db18

Bývaly časy, kdy by to s přehledem napral do tyče...

Reagovat
monty25

Nutno uznat, že gólové video má asi nejlepší...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/898928427201376257

Reagovat
Kaspar

nejlepsi oslavy ma Holenda

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Jo, myslel jsem z Teplic...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
eliskafan

Baník zatím na výbornou. Už jenom kvůli jejich fanoušků.

Reagovat
db18

"zásluhou Martina Filly"

Reagovat
monty25

To jsem neslyšel poprvé...

Reagovat
smazaný uživatel

Karel a jeho braneni na vysmech, Sindelar se necha trapne preskocit, pac tam stoji jak sloup.. Jo jo, posila jak hrom.

Hlavne, ze se rozjebala pulka obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zase nejchytřejší..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kazdy soudny clovek to vidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a kdyby se tě zeptal Kučera před zápasem tak mu dáš vítěznou.. Přišel průser, tak do toho prostě riznul. Pazdera zatím standart, Azackyj tragédie. Ale jestli jsi to věděl už před zápasem..

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
3M

Nic novýho u něj

Reagovat
Shevchenko

Kdo je sakra Karel?

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Azevedo.

Reagovat
Shevchenko

Aha vlastně sry, nesleduju to máme tu rodinou akci.

Reagovat
didosh

DCA tam není od bránění...

Reagovat
smazaný uživatel

A proto, kdyz tam centruje hrac a on stoji u nej, ma se na to vysrat?

Reagovat
didosh

Tak to samozřejmě ne...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Na na na na na na na Vaněček Vaněček Dáááávid Vaněčeeeek!!!

Reagovat
didosh

Ty vole vždyť to je chlap...

Reagovat
db18

Jo, kdyby měl Baník obsazené obě tyče...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je to ten hráč z Gabonu ve Zlíně?

Reagovat
Civers
Reagovat
didosh

Mireček

Reagovat
Civers

Návrat krále

Reagovat
db18

Ošklivá srážka, ale to že byl faul od Filla?

Reagovat
monty25

Reagovat
Banikovec7

Asi kompenzace za to jak ho sestrelil Vanecek a nepiskl to.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
exse

Wtf? Fillo zahraje balón, Vašek ho sejme a píská faul Filla?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to jako fakt chce Sparta odehrát celou sezonu s dvouma útočníkama, z čehož jednomu je 36 a druhýmu 34? Tu jejich přestupovovu politiku fakt nechápu.

Reagovat
db18

Mají ještě Šurala a Kadlece, kteří jsou na hrotu nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale pokud vím, tak tam ani jeden v přípravě ani v soutěžním zápase pod Stramaccionim nehraje, tak je otázka, jestli s nima na ten post počítá.. Ale tak je jasný, že by je tam v případě nouze asi šoupnul..

Reagovat
smazaný uživatel

to zrovna není úloha hodná génia, když nemáš Lafatu ani Janka tak tam dáš Kadlece nebo Šurala, v čem je problém

Reagovat
pepinho2

Kadlec, Šural..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já nechápu tu naši ... Krmenčík za 80 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Tak letos máme jeden zápas za týden, neviděl bych v tom takovej problém. Navíc Šural s Kadlecem (i když u něj je otázka, jestli zůstane) tam zvládnou zahrát taky.

Reagovat
Liquid

návrat krále, po tomto kole tedy Baník asi 13., trevor tu psal něco o 10.místě, no uvidíme, spíš tu bude to 15., už teď mají za sebou zápas s nejslabším týmem v lize

Reagovat
db18

A i proti němu získali jen jeden ubohý bod.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava, desate az dvanacte misto na konci sezony ! :-)

Reagovat
Liquid

však já vím, jen že ste teď na začátku vypadali celkem dobře a je z toho jen 13.místo, co z toho bude až budete hrát nějaký grc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne, za sebe, ja nemel nejak prehnane iluze o nas a kdyz sem videl prestupovou politiku, tak se to jen potvrdilo :-)

Reagovat
didosh

Já nás hned od začátku pasoval do sracek,jen sem čekal že větší chcanky budou Brno a proto jsem čekal s prvního zápasu 3 body...

Reagovat
HorajzmAmmann

5. - 7.

Věříme a věřit budem,...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to teprve bude sranda, protoze kdyz Peta Vasek umrel, kdo bude drzet nasi famozni obranu?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Banikovec7

Mame snad 12 rohu a neni z toho jedina sance.

Reagovat
monty25

Zatím dobrý, ale bacha na Csaplára...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten pocit když zápasy začínají v 17:00, ale obrana Baníku už podruhé za sebou příjde v 17:30

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ten já znám, my takhle letos hrajeme poháry.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
NataženýTříslo

Tak hoši...dneska první výjezd se Slávkou, snad se to vyplatí....

Jinak sestava Bořil-Jugas-Míša-Čobol, Souček-Alt J-Hromada, Sýkorka-Mešanovič-Zmrhal vypadá více než slibně. V srdíčku doufám v příchod Mingazova.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos vyjel opravdu daleko.

Reagovat
HorajzmAmmann

víš kde bydlí?

Reagovat
NataženýTříslo

Přesně...Modřany nejsou zrovna několik kilometrů....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ty jsi čurák

Reagovat
rufus

Fuj. Slávisti v Modřanech.

Reagovat
db18

Se divím, že to drží při všech sparťanech, slávistech, chacharech a opavácích pohromadě.

Reagovat
smazaný uživatel

*bohemacich

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš fuj Modřany

Reagovat
rufus

Tak to vůbec..

Reagovat
Shevchenko

Dobrý pád na hubu.

Reagovat
HorajzmAmmann

LIVE 78'

SOUTHAMPTON 2:2 WEST HAM

Hosté hrají od 33' bez vyloučeného Arnautoviče, prohrávali 0:2, přesto dokázal Chicharito dat dva góly a zápas vyrovnat!!

Reagovat
Shevchenko

3:2 penalta v nastavení

Reagovat
HorajzmAmmann

a jo ty vole

Reagovat
Shevchenko

No dost podobný vývoj nakonec. Buďme sakra rádi za ten Mičolův gól.

Reagovat
monty25

Ale nakonec stejně prohráli penaltou v 93. minutě...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, fantastický Grigar drží Teplice.. Mohlo a mělo to být 2:2.

Reagovat
HorajzmAmmann

hovno drží, ty kopyta tam taky nejsou schopný nic proměnit a v zadu prostě hoříme to je fakt. Nechápu, že proti SKS hrajou dozadu tak slušně a pak dva zápasy a všechno v píči.

jo a standartky Hrubého

Reagovat
Puskas

už poněkolikáté, asi pojede jako trojka na represraz

Reagovat
didosh

Pica Grigar je Ostravak?

Reagovat
HorajzmAmmann

Brankář Petr Vašek musel být s poraněnými zády převezen do nemocnice.

Když se daří, tak se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Přeškrtnutý duhový vlajky v kotli

Reagovat
smazaný uživatel

mají tam i ty s černým pruhem nebo bez něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má jako symbolizovat? Že jsou proti LGBT?

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, to určitě ne

Reagovat
NataženýTříslo

To je reakce na Hromadu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
NataženýTříslo

To byl samozřejmě nejapný humor.

Jde o negativní reakci na reklamu na barvy laky, visící u levého rohu Slávie.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

intellectuals

Reagovat
iamek

Reagovat
Puskas

Reagovat
Venny

Reagovat
HorajzmAmmann

Csaplááááááááááárrr

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt te obrany..

Reagovat
HorajzmAmmann

Pazdera áčka vole

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhy gol nahraval Colek ;-)

Reagovat
HorajzmAmmann

*áčko

Mičolaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz sel Bary pro mic do site po nasem prvnim golu, nejaka teplicka pica se o nej otirala, hned tam nabehl Colek a zastal se ho.

Mam ho rad cim dal vice za tu bojovnost :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Miluju ho kluka

Reagovat
C-M@ster

Tady ta Csaplárova past sklapla taky: http://www.livesport.cz/zapas/EPNKxsde/#prehled-zapasu

Ale zřejmě tomu pomohla i redka

Reagovat
monty25

Jeřábek

Reagovat
HorajzmAmmann

já ho chci už dlouho vidět v dresu Baníku, konečně dneska se to povedlo

Reagovat
monty25

Reagovat
HorajzmAmmann

i když vlastně po tomhle už nechci, dík

Reagovat
monty25

A je to tady, Csaplárova past...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FCSL

Oba gol s přehledem

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pingla

Holzer je úplně k ničemu, strašný fotbalista

Reagovat
dextroza_m

Banicek

Reagovat
pingla

Ekpáááááááááj

Reagovat
johnik

Reagovat
Kang & Kodos

Po centru Holzera, čuráčku

Reagovat
pingla

protože od střídání Bartošáka hraje na LB a hraje fantasticky, kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas Nechápu, proč furt hraje základ.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo místo něj když není Deli ani Bílek? Frydrycha je tam škoda

Reagovat
db18

Proto je lepší nechat Frydrycha na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Chaluš, Frydrych nebo Souček.

Reagovat
Blasphemer

A když jsem psal, že na to mít nebude, tak se mi tady slávisti smáli.

Reagovat
dinss

Azevédo jako Bolt.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička včera na Letné, dneska v Ďolíčku. Ten taky furt jenom čumí na fotbal.

Reagovat
didosh

být takhle pracovně vytizeny jak on,taky bych to objel...

Reagovat
vrabejka

Moseees!!!!

Reagovat
monty25

Reagovat
Banikovec7

Videls to? Co se vasim nezdalo?

Reagovat
db18

Vždyť byl Mičola sám v malém vápně, ne?

Reagovat
Banikovec7

Nevim, na stadione nejsou opakovane zabery

Reagovat
monty25

Buď ofsajd nebo faul Baroše. Ale já si to netroufám posoudit...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
monty25

Otázka je, od koho ten míč šel...

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Šel od obou, ne?

Reagovat
db18

Tak nakonec šel balon jen od tepličáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ofsajd, ne? Nebo to šlo od obránce Teplic?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HorajzmAmmann

NÁVRAT KRÁLŮ VY BUZERANTI !!!!

Reagovat
jiriczeQ

ty se nepoučíš

Reagovat
HorajzmAmmann

s čím?

Reagovat
smazaný uživatel

A Csaplár se může smát

Reagovat
Puskas

Reagovat
vrabejka

Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

jdi do prdele

Reagovat
C-M@ster

Typičtí baníkovci. Vedou a stejně se hádají mezi sebou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Ligter

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Liquid

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Zmrhal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty přeškrtnutý vlajky

Reagovat
smazaný uživatel

Skrýváš svou latentní homosexualitu za homofobii?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jistě, mám 2 děti, s jednou manželkou, žiju

kvůli ní v ČR už skoro 20 let, ale jsem homosexuál.

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevědomýho člověka jistýho si svou sexualitou nějaký teplouši přece nemůžou rozhodit ne Snad žijeme ve svobodný zemi... Přeškrtnutý vlajky mi přijdou prostě mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nerozhodilo. Proti "teploušům" nic nemám, ale když se takhle veřejně prezentují a svou orientaci se snaží používat jako svou přednost a dávají ji všude na obdiv, to mně už trochu vytáčí. Např. v sousedství jednomu klučinovi visí vlajka na domě. Pak se stěžují, že je všechny berou jako odlišné, když se svou vlastní měrou (vyvěšováním vlajek) prezentují jako odlišní... Nevadí mi tedy homosexualové, ale pouze vlajka, za kterou schovávájí mnohem víc než jen svou orientaci, a palec nahoru dávám fanouškum spíš za odvahu, protože IQ tykve to bude jistojistě.... Ale už se o tom nebavme

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se omlouvám, špatně jsem to pochopil.. S tím co si teď napsal se dá do velké míry souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

2:0 v poločase.

Reagovat
HorajzmAmmann

dej tam Panice místo Baroše ten už šlape vodu a udržet prosím

Reagovat
C-M@ster

Šašinka je panic?

Reagovat
HorajzmAmmann

neznám úplně do podrobna všechny informace o hráčích Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

Kučera je na eurofotbalu

Reagovat
FCSL

Bořil ty střely Každej zápas úplně do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil má snad nejvíc střel z týmu za letošní sezonu. Bohužel ani jednou netrefil branku.

Reagovat
db18

Nový "Dělník fotbalu"

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Slavia? Ted jsem prisel.

Reagovat
smazaný uživatel

držíme bálon ale gol fakt nedáme dneska. Sobol a Sýkora makaj sobol skvěli přenášení hry ale pak to někdo zadrbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i kdyz je mi Bohemka malinko sympatictejsi, tak drzim palce. :) Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ma snad nejhorší koncovku v lize to je fakt hrozný Mešanovič snad nebyl u balónu.

Reagovat
dinss

Proč ten debil furt říká Filu?

Reagovat
monty25

Protože je to debil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejlepší je, že Slávka a Sparta koupí do ofenzivy celou Evropu a mají dohromady o 2 goly méně než Baník s Poznarem na hrotu

Reagovat
Kang & Kodos

Ale 9 gólů nedostane ani jeden tým za celej podzim.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
3M

No to je banda čůráků, to nemí možný

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně zrakvit nám oba golmany

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Šilhavý nevzpamatuje, budeme po podzimu ztrácet 15 bodů. Mešanovič je hráč na 20 minut, Zmrhal má možná na slovenskou ligu. A to kvůli EL takhle zprasíme ještě 6 dalších zápasů v sezóně, kde se hraje o přímý postup do LM Pak to dopadne tak, že se příští podzim budeme šetřit už jen na MOL Cup.

Reagovat
db18

Filla

Reagovat
monty25

Reagovat
dinss

odrazilo se od noch

Reagovat
Puskas

Teplická Filla.

Reagovat
monty25

Góóóól!!!

Reagovat
Banikovec7

Teplice 3x pred branou, 3 goly.

Reagovat
HorajzmAmmann

já nemám slov...

Reagovat
Miguel19

Copak, buzerante.

Reagovat
HorajzmAmmann

remízka dobrá

Reagovat
martin1

Reagovat
monty25

Vzhledem k 1. poločasu ztráta, vzhledem k 2. poločasu dobrý bod...

Reagovat
HorajzmAmmann

vzhledem k 1. poločasu dobrý, vzhledem k 2. poločasu ztráta

Reagovat
monty25

Reagovat
Puskas

3 góly prakticky ze stejného prostoru, stopeři na výbornou...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

5:8 za dva zápasy

FDF

Reagovat
Jeňa

V tomhle ohledu Baník kurví naši úžasnou bezgólovou ligu

Reagovat
Puskas

dříve se to říkalo o Nově, teď o Baníku

Reagovat
db18

Mašek Škoda, že to Bartek nestihl...

Reagovat
dinss

Máš stream?

Reagovat
HorajzmAmmann

streamcomando.com tam najdeš všechny zápasy

Reagovat
dinss

Tam se mi to právě nechce zobrazit. Koukal jsem tam na vás...

Reagovat
dinss

Tak už ok.

Reagovat
db18

Koukám přes tipáč... ale dává to o2, tak by snad někde mělo něco jít...

http://live.robinwidget.org/streamvideo8/bohemians-1905-vs-slavia-prague-live-stream-4404236.html

tady by zas mělo být něco z Chorvatska.

Reagovat
FCSL

Napsal bych naší sestavu, ale absolutně nevim jak to poskládat Tak podle čísel: Kolář, Breite, Mikula, Karafiát, Coufal, Folprecht, Grajciar, Voltr, Potočný, Ševčík, Kulhánek. Postově golman, 1 stoper, 3 beci, 4 střední záložníci, 1 křídlo, 2 útočníci Možná zase 3-5-2 a na stranách Voltr se Ševčíkem

Reagovat
FCSL

2 beci. Kolář - Coufal, Karafiát, Mikula - Ševčík, Kulhánek, Breite, Folprecht, Voltr - Grajciar, Potočný a nebo 4-1-4-1 s Kulhánek/Breitem na stoperu/beku

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli jsou větší lopaty fans Bohemky za to, co udělali v poločase nebo ti naši za ty přešrtklý vlajky

Reagovat
db18

Dle pravidel jasná penalta... ale na druhou stranu jsem rád, že se tohle spíš nepíská...

Reagovat
fantomas

Jugas do toho pěkně dorůstá, zato Altintop mi ve všem přijde pomalejší a pomalejší.

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemk j schopná se dostat do slušnejch pozic, ale jak to pokaždý dokážou vyřešit úplně na píču, to je skoro až obdivuhodný

Reagovat
db18

btw. kde Bohemka vyhrabala Reitera? Ten se mi zatím v druhém poločase hodně líbí.

Reagovat
pepinho2

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jednou nahradí Biabianyho.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole...

Reagovat
ZB 07

No měl jsem dnes tu čest se podívat na Baník na vlastní oči a rozhodně toho nelituju. K dokonalosti chybělo už jen to, aby Teplice otočily na 3:4, škoda. Jinak trošku mě zklamal počet domácích v kotli a celkově návštěva, ale musí se nechat, že atmosféře to nijak neuškodilo. Fotbal parádní, Teplice to měly v klidu dohrát, ale proti bojovnosti domácích to měli těžké...tohle mi sakra chybí u nás, Baník nemá o moc silnější kádr jak my, ale tou zarputilostí to všechno vynahrazujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský ani na lavičce? Co to?

Reagovat
Greny

Jak chytal Šustr?

Reagovat
Banikovec7

Moc toho na práci neměl, jen pár centrů a při jednom ho taky někdo zničil, už jsem se bál že půjde dochytávat hráč. Jen mi přijde na gólmana strašně malý, být vyšší, mohl by sbírat více centrů, možná i ten gólový na konci.

Reagovat
Greny

Jo on i v zacich a doroste byl vzdy mensihodobrej vzrustu, ale zase mel dobry reflexy a jeden na jednoho...jinak pokud bude chytat tak nebude horsi nez Vasek si myslim

Reagovat
pepinho2

Slavia trapná, ale Bohemka je dobře mele

Reagovat
db18

Slavie slušně netuší... takhle vypadal i první poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Kang & Kodos

Nečas Ale Jugas zase v lese

Reagovat
Greny

Hej to. Bude hrat fakt Potocny levyho beka?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo

Reagovat
Greny

Cervena karta - 3.7

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak prý to má být něco ve stylu 3-5-2..to by nemusel být tak děsivý

Reagovat
smazaný uživatel

Však Kerbr taky přicházel jako útočník. A předtím Sýkora jako levé křídlo

Reagovat
pepinho2

Zmrhal je horší než Krejčí v dobách své nejhorší formy

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

A to už je co říct, no.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že šilhavého podle mě nikdy nevyhodí tohle je fakt hrozný napřed jsem se smál Spartě ale ta se alespoň už teď zvedá bezkonkurenčně nejhorší útok v lize má teď slávka

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že Štěpán má nastudované vysoké školy a různé vztahy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, tezko predbihat, ale s timto nemuze Slavia prejit pres Apoel.

Reagovat
martin1

Skvěle Bohemka

Reagovat
FCSL

Potočný na beku Se Spartou 3-5-2. JT si hraje na Guardiolu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Bohemka, škoda mohla klidně i vyhrát. Ale ten Zmrhal to je neskutečnej tragéd, co se s ním stalo? On jako nikdy nebyl moc fotbalovej, ale taky nebyl takhle tragickej.

Reagovat
FCSL

Grajci kurva Hrajem dobře, ale chybí kvalita vepředu. Bejt tam Šural s Bakošem, tak už dávno vedem

Reagovat
smazaný uživatel

On by stačil zdravý Pulkrab.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsi to dobře zakřikl :D

Reagovat
FCSL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ZB 07

Pěkně Bolka

Reagovat
Kang & Kodos

Dušan To je strašnej mamlas

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

On umí dobře složit kádr ale to provedení má pak horší no

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec vede zaslouženě. Uhrin by to měl zabalit.

Reagovat
FCSL

GRAJCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK

Reagovat
smazaný uživatel

Super Graiciar

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo prozradil sestavu tentokrát?

Reagovat
db18

Matějovský.

Reagovat
Greny

Stepane, Pauschek uz byl ve sprse kdyz daval Liberec druhej

Reagovat
Greny

Tak ne nevim proc myslel sem ze stridal naliskam si

Reagovat
jiriczeQ

střídal, ne?

Reagovat
jiriczeQ

dolů šel Klobása, ale na grafice i na livesportu psali Pauscheka

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ten Uhrin příjde, tam to slušně z-k-u-r-v-í

Reagovat
Blasphemer

Uhrinovi to nejde nepřát.

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný dvě asistence jako bek svět se zbláznil.

Reagovat
FCSL

Český Marcelo

Reagovat
HorajzmAmmann

3x doma z prvních 4 zápasů a 1 bod

a za týden bez bodu na SKS. Uhrin

Reagovat
Kaspar

uhrin odvola uhrina a angazujou svedika jako trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Za Svědíka si to zaslouží

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Aspoň ta Bolka nám dělá radost

Reagovat
Heresy

samozvany trener uhrin opet ukazuje svuj talent na trenovani

Reagovat
mayday

Kastrol Dušan to má spočítaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav má slušný kádr, ale hraje příšerně. Nechápu

Reagovat
langosh

Faktor Kastrol

Reagovat
KingMaster13

Už loňský jaro a druhá část podzimu u nich stála za hovno. Do 10. kola měli snad 8 výher a pak šli totálně do kopru a do konce ligy vyhráli už jen tak cca 6x. Teď jen navazují na to kde skončili ale fakt to nechápu, kádr mají silnej jako sviňa

Reagovat
langosh

Zkusím hádat budoucnost:

Uhrin po utkání: Já myslím, že jsme neodehráli špatný zápas, srazili nás opět individuální chyby

Reagovat
Greny

Nechci se vymlouvat , ale chybel nam MAtejovsky, byli tam individualni chyby nechci jmenovat ale Stronati, Rada , Pauschek, chybelo nam stesticko, ale myslim si a to opakuji, ze ja ja jsem chybu opravdu dnes neudelal, vyvodim dusledky Svedik jako trener konci

Reagovat
ZB 07

Jen jim dejte

Reagovat
FCSL

NAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
smazaný uživatel

Havelka trololo

Reagovat
KingMaster13

Ty vole já tomu fakt nevěřil ale ten Šilhavej bude fakt naše pohřebiště Jako hezký, goly nedostáváme ale takhle rozesrat mistrovskej kádr, který hrál nejhezčí fotbal v lize(až na výjimky kde padla na hráče psychická deka). Nejhorší je, že udělal titul a splnil i tak nějak cíl dostat se do pohárů takže ho skoro nejde odvolat. Nicméně ten fotbal je fakt hroznej, nákopy, chybí moment překvapení, malá podpora útoku. Pochybuju, že to je v hráčích. Ti asi během 2 měsíců ten fotbal hrát nezapomenou

Reagovat
Blasphemer

Dlouho jsem tady nic o nejhezčím fotbale nečetl. Děkuju za připomenutí.

Reagovat
KingMaster13

Oproti tomu, co hrál minulej rok zbytek ligy, tak si troufám říct, že opravdu jsme hráli nejlíp. Hlavně se mi obrovsky líbil ten hlad po těch golech. V Příbrami si mohli po 3. golu říct, sereme na to ale chtěli je co nejvíc rozjebat a to se mi na tom líbilo. To vy jste vše vyhrávali o 1 gol, nejlépe s nulou vzadu.

Reagovat
db18

Jo, taky to proti Příbrami byl poslední hezký zápas.

Reagovat
KingMaster13

V Liberci jsme hráli hodně pěkně, s Bolkou oba zápasy, proti vám se mi to taky celkem líbilo, proti Teplicím taky. Těch zápasů bylo z naší strany pěkných celkem dost Zlín jsme rozjebali a pak taky nezapomenutelný derby na Letný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Výjimka, která neplatila ve dvou zápasech.

Reagovat
KingMaster13

Derby, Jablonec, Dukla to byly fakt 3 shit zápasy jinak jsme hráli fakt dobře si myslím.

Reagovat
Kang & Kodos

Do jarního derby hráli fakt dobře. Pak je Rada zničil

Reagovat
KingMaster13

Těžce ale Ten na nás hodil dobrou deku

Reagovat
db18

Ani ne... s Teplicemi utrápená výhra, proti nám se na něco zmohli až po vyloučení blbce Řezníka...

Reagovat
Kang & Kodos

V porovnání s tim, co hrál zbytek ligy, to dobrý bylo. S váma to byl zápas o titul, tam se těžko dalo čekt, že to bude nějaká hra na krásu. A s Teplicema souboj dvou nejlepších týmů jara.

Reagovat
KingMaster13

Utrápená výhra ale protože Teplice hráli skvěle a dostali ze sebe 120% výkon. To byl celkově nádhernej zápas z obou stran. Vyhráli jsme těsně to ano ale bylo to fakt tím, že Teplice byli dost možná nejsilnější soupeř co se loni předvedl v Edenu Bez urážky, vy jste fakt přijeli jen betonit.

Reagovat
db18

A nebýt blbosti Řezníka, tak by nám to stačilo, protože vám se proti tomu nedařilo najít recept...

Reagovat
KingMaster13

Neumíme na betony To samý Sparta, ty taky přijeli s autobusem, Rada je naburcoval a proti jejich bojovnosti jsme prostě nevěděli co s tím, to se stane. Víc mě zklamali zápasy s Duklou a Jabloncem právě, to byli dost možná první vlaštovky toho co přijde Proti vám jsme hráli celkem dobře, dopředu jsme vám toho moc nedovolili a šance ve druhé půli už přicházeli a i ta redka byla důsledkem toho, že jsme měli lehkou nadvládu.

Reagovat
db18

Redka byla důsledkem toho, že Řezník v poslední době brání jako žáček...

Reagovat
KingMaster13

No ale byli jste pod tlakem. Jako jasně, byla trochu zbytečná, nicméně myslím si, že bychom to dali i tak. Titul nám byl prostě souzenej, alespoň to byla pro vás lekce a zkušenost kterou nám to letos můžete vrátit

Reagovat
db18

Řezník "brání" dál, takže nevím no...

Reagovat
KingMaster13

Ve Spartě si to bude ještě dlouho sedat a když koukám na nás Já se bojím abychom udělali vůbec top 3. Vy jestli si teď uděláte šikovně náskok a budete to střežit tak to máte v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Vzdy kdyz napise nekdo v souvislosto se sportem na hrace padla deka, vybavim si Kamila Brabence, ktery si stezoval na fanousky Komety ze asi po 7zapasech bez vyhry boji o 11-14 misto prisel plnej stadion a dokonce si dovolili piskat na hrace pri presilovce... tak nesli na dekovacku

Reagovat
exse

Nejhezčí fotbal v lize.

Reagovat
KingMaster13

Jsme hráli!! Jasně, že teď už to neplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, proč pro hromadu lidí je problém uznat, že loni Slávka hrála hezky. Samozřejmě ne všechny zápasy, ale převážně hezky. Ale ani jeden z těch chytrolínů nenapíše, kdo zahrál víc pěknejch zápasů, než Slavia. Reálně se dá říct, že konkurovaly ještě tak Teplice. Plzeň měla třeba zajímavej zápas v Karviný, ale celkově to taky bylo utrápený. Sparta hrála na konci podzimu, tím to skončilo. Bolka, která nevyhrála pořádně celý jaro? Nebo Zlín, kterej se taky soustředil na pohár a v lize na to kašlal? Jablonec? Tak hergot kdo, když ne Slavia?

Reagovat
db18

Teplice, než se jim zranil Hora, pak už to taky nebylo tak pěkné. Karviná hrála taky zábavně... i když to byl spíš hurá fotbal, který zároveň umožňoval atraktivnější hru soupeře, takže to bych do toho úplně nepletl. No, a za tohle se mi vysměješ, ale mne se kromě utkání s vámi líbila hodně Příbram pod Kamilem Tobiášem.

Reagovat
KingMaster13

Příbram souhlas, Karviná souhlas ale stejně si myslím, že nejvíce povedených zápasů jsme měli my

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, to souhlasím, já neříkám, že nikdo nic nikdy nehrál, jen Slavia. Byla spousta hezkejch fotbalů a třeba oproti jarnímu derby byly lepší skoro všechny. Jen to byly takový ty noty na buben. A Slávka jela aspoň podle not pro druhý housle.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jednooký mezi slepými králem. Jaro moc krásy nenabídlo a teď na podzim je to snad ještě horší, no jo to je to překopávání kádrů a než se týmy sehrajou tak bude listopad a Plzeň s Berbrem bude mít náskok 10 bodů na zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

My se nikde nebavili o tom, že hrajeme jako Barcelona, nebavili jsme se o tom, že se na ty zápasy budeme koukat v archivu jako na repre s Holanďanama, nebavili jsme se nikde o tom, že všechny utkání byly báječný a dokonalý - řeč byla o tom, že Slavia hrála v loňský sezóně nejhezčí fotbal. Globálně, v průřezu celou sezónou, v porovnání se zbytkem ligy. Nic víc, nic míň. A jestli je to o tom, že je jednooký králem mezi slepci, pak mi přijde dokonale trapné, když slepec vrtá do jednookého kvůli jeho jednomu skleněnýmu oku, místo toho, aby šoupal nohama a leštil si svoje obě skleněný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejlepší Slavia loni na jaře byla, to se stačí podívat na tabulku. Ale že by hrála nějakej krásnej fotbal? To hrála tenkrát se Šmicrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi cpeš do huby něco, co nikdo neřekl?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Havelka moc slušný, výřečný kluk.

Reagovat
chytrejkluk

Boleslav chtělo by to přivést ještě pár golmanů

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak kdyz hraji hraci z protekce, protoze fotri dotujou vedeni a tim padem vlastne i Uhrina.. je to u nas cim dal vic videt ze vzdycky nejde o talent a o kvalitu a pak jsme svedky neskutecne nefotbalovych a nelogickych vykonu v nasi nejvyssi soutezi.. (Stronatti)

Reagovat
Banikovec7

Jojo, Stronatiho tata nepochybne dotuje Boleslav.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jaroslav Tvrdik @JaroslavTvrdik

Jsem znechucen jak z chovani k Halilovi, tak z preskrtnutych duhovych vlajek. Pro tyhle fanousky fotbal nedelame.

tribuna vemen Pokud to jsou frajeři, tak příští zápas omluva pro Altintopa

Reagovat
smazaný uživatel

Ono víceméně ani není tak tragikomický, že to někdo udělal, ale hlavně kdo to udělal..

Reagovat
oli9

Kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl včera speaker?

Reagovat
db18

Pan vysokoškolák?

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli myslíš Strašáka, tak ten právě ne. Na fotkách to vypadalo na někoho ze SM, tak se ptám.

Reagovat
db18

No, myslel jsem... já právě nevím, jen jsem to tipoval a na fotky jsem (zatím) nekoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hudy

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, tak v tom případě to chápu.

Reagovat
HorajzmAmmann

jako vážně?

Reagovat
oli9

Tak to je tedastroj charakter.. hlavne ze spolujsmesilnejsi. Nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Preskrtnuty teploussky vlajky jsou na

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd - dokud po mně nelezou, tak jsou mi šumák. A někdy je s nima i legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam i kamarady teplouse a vubec mi nevadi. Vadi mi ale politickej homosexualismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle... No je fakt, že to, co se udělalo z Prague Pride, už dávno nemá s normálníma teplejma nic moc společnýho a je z toho kšeft...

Reagovat
Kang & Kodos

To u nás se budou podobný čuráci tolerovat furt. A hráči budou ještě říkat, že je chápou...

Reagovat
db18

Za to od někoho, kdo leze do prdele Číně má ta omluva nějakou váhu...

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle mě teď nezajímá. Takový vyjádření je ve velkym kontrastu s tim, jak se podobný projevy už řadu let tolerujou u nás. Potom ty vypatlanci přinesou v den pohřbu jedný z legend Sparty na hřiště rakev a zase nic, ani náznak nějkýho odsouzení. Proto je mi podobný vyjádření, byť od Tvrdíka, sympatický. Obrátit se proti části vlastních fanoušků a kritizovat jejich názor na takový ožehavý téma, to by nedokázal každej.

Reagovat
HorajzmAmmann

hele a víš co? Celkově se fotbal hraje pro lidi a tahle upřímnost u Trdíka se mi hodně líbí. Každý se tlemí, že se omluvil na twitteru za rozhodčí? Nechápu co je špatného na tom, že řekne že takhle nechce vyhrávat. Co řekne, za tím si stojí a jde klidně proti vlastním fanouškům? Zvlášt když si to zaslouží? To chce kurva odvahu a za to respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to byl cirej populismus.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak... nechápu tu potřebu obecně fanoušků se vyjadřovat k politice nebo sociálním problémům

Reagovat
HorajzmAmmann

Fanoušci Slavie reagují na včerejší události v Ďolíčku (hozený dres Altıntopovi) hashtagem #vsichnijsmeHalil a skupují z fanshopu jeho dresy

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/Tochalius/status/899226972269793281

Tohle už vypadá spíš jako parodie...

Reagovat
HorajzmAmmann

jo tak tohle už jo

Reagovat
Banikovec7

Jak si všichni dávají jeho fotku jako profilovku na twitteru.

Reagovat
HorajzmAmmann

nejlepší bylo jak stránka na fb - Fanoušci Slávie sdílela to s tou rakví na letný a popisek: Takový fanoušky může mít jen ta zkurvená sparta.. Vymrdanci všichni ty vole Jak se občas stydím za některý dementy u nám tak celkově jsem fakt rád že fandím Baníku

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Přitom jestli bude v podobnejch výkonech pokračovat, tak po něm beztak půlka lidí ten dres časem hodí

Reagovat
db18

Při tom letos už vstřelil ligový gól... to o sobě moc slávistů říct nemůže.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

SKS na twitteru no, Každým dnem morbidnější, každým dnem větší morbid.

Reagovat
db18

https://twitter.com/Tochalius/status/899226972269793281

Tímhle to ovšem vyžehlil luxusně...

Reagovat
Miguel19

Takže dobrý marketingový tah

Reagovat
HorajzmAmmann

konečně se nějaký hráč u nás zaplatí na dresech

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobrej kanour

Reagovat
smazaný uživatel

No já měl tenkrát radost jak malý dítě, nejdřív jsme se v Edenu vzali a pak přišla parta spolužáků a vytáhli dres podepsanej tehdejším áčkem Slavie a přihodili kopačák s podpisama spolužáků - já pomalu zapoměl dejchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

SK Slávia Praha si změnil úvodní fotku

už jenom chybí popisek:

#prayforHalil, #vsichnijsmeHalil #spolujsmeHalil

Reagovat
mickey mouse

Já teda moc nepobírám proč se dělá kvůli tomu Altintopovi taková aféra. Vždyť se zas tak nic strašného nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je strach z odvety islamskeho statu..

Reagovat
djwenca

a co se vlastně stalo? Nějak mě to minulo.....

Reagovat
mickey mouse

Altintop hodil do kotle dres, fanoušci jej hodili zpět na hřiště.

Reagovat
ratusek

tak co dneska, Zbrojovku s čekáním na to kolik dostanou nebo Jihlava-Plzeň?

Reagovat
ZB 07

Dneska naše neprohra...jednoznačně

Reagovat
Kaspar

jen aby s vama Chory dneska nezacvicil

Reagovat
ZB 07

Zápasy, kde se od nás nic neočekává, umíme...pokud dneska prohrajeme, je klidně možný, že na další body budeme čekat až do 7.kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Habanec potáhne, to je naše vítězství.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Jihlavu, tam to v poslední době bývá docela divoký.

Reagovat
ratusek

Asi ano zase čekám divočinu od sudích

Reagovat
TheTopFootbaler

No ty boje o záchranu jsou vskutku divoké.

Reagovat
Kang & Kodos

http://www.eurofotbal.cz/primeira-liga/2017-2018/reportaz/sl-benfica-cf-os-belenenses-494024/

Prvních 20 minut pro Chriena. Už teď má odehráno asi tak o 20 minut víc, než bych čekal.

Reagovat
db18

Nebo o 20 víc, než by odehrál v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

tam by dost možná ani na lavici neseděl

Reagovat
HorajzmAmmann

a Černý dneska základ

Reagovat
SpartaOvenka

Teď málem asistence, ale De Jong dal tyčku.

Reagovat
Tigerinho

nakonec dvě áčka

Reagovat
smazaný uživatel

Super sestava

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Však Koláře si musí šetřit

Reagovat
smazaný uživatel

tak pořád měl možnost to tam zaplácnout Bakošem..nebo nějaké čachry s Hořavou

Reagovat
Miguel19

Bakoše taky musí šetřit

Reagovat
chytrejkluk

proč je zase Řezník v základu ....mě se líbila varianta Limberský napravo a Havel vlevo. Navíc točí snad všechny hráče kromě Hrošovskýho .......Ivanschitz je zraněný?

Reagovat
djwenca

OT: Černý dnes v základu Ajaxu a už 2 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

A to mohl mít klidně 2+4.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporucuju se nejdriv podivat na ty asistence, predtim, nez se bude chvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Část zápasu jsem viděl a Černý hrál s velkým přehledem. Vytvářel tam další šance a asistence si určitě zasloužil. Jen měl dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

jen co ho přestal EF hypovat tak se mu začalo dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Na whoscored má hodnocení 7,8. Třetí nejvíc z týmu.

Reagovat
pepinho2

Hrál hodně dobře, komentátoři z něj stříkali

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký link na stream na JIH-FCVP ?

Reagovat
chytrejkluk

to jsou dementi

Reagovat
smazaný uživatel

kde na to koukas plz?

Reagovat
chytrejkluk
Reagovat
smazaný uživatel

nějakej tip kdyz mi jede zvuk ale nejedez obraz? :/

Reagovat
chytrejkluk

zkus povolit flash; aktualizovat flash nebo jenom refreshnout stránku

Reagovat
smazaný uživatel

hmm zkusil jsem vše, nicm=ně stále se mi zobrazuje jen nějakej uvodni obrazek sazkovky nebo co to je, video zadny ale zvuk dobrej

Reagovat
chytrejkluk
Reagovat
smazaný uživatel

parada, sice nic moc kvalitka ale jede to. diky !

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nemělo být na tebe.

Reagovat
ratusek

Plzeň. ta obrana je šílená

Reagovat
Greny

Zas Limba... hlavne ze ma Havla na lavce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Marco Tulio De Paula Medeiros

Reagovat
Greny

Jeste ze ten streeam nejede, Habanec uz tahni g

Reagovat
Greny

Odvolal bych ho o prestavce... Rada dovnitr

Reagovat
smazaný uživatel

to jde rychle dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
chytrejkluk

to mají za to, jak se zachovali ke Kotalovi

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem viděl sestavu tak mně to bylo jasné.

Reagovat
Banikovec7

Bolka se asi brzo dostane z posledního místa, Uhrin

Reagovat
Kang & Kodos

Zbrojovka

Reagovat
Hokaido

Bye bye Sváťo

Reagovat
Banikovec7

Jsem nečekal, že někdo překoná náš začátek na Slovácku

Reagovat
Kang & Kodos

Karel Häring‏ @KHaring75 2 min.před 2 minutami

Martin Fenin otevřel skóre zápasu Vlašim-Varnsdorf. Je to jeho první trefa v ligových soutěžích od 12. 9. 2014 (Istres)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Ligter

Vlašim-Varnsdorf, ty vole, je tohle ještě život?

Reagovat
HorajzmAmmann

Sigma co to je kurva Já jsem psal o nováčkovi co půjde do pohárů, ale o Sigmě taky snad řeč vůbec nebyla !!!

Jílek

Reagovat
smazaný uživatel

Já psal, že do pohárů půjde Olomouc nebo Liberec. Zatím to vypadá na oba

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

To se to trénuje, když ti pokaždý někdo prozradí sestavu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno. Ale doufám, že tam Habanec ještě aspoň týden vydrží.

Reagovat
Greny

At uz tahne do hajzlu, beru klidne i Pulpita

Reagovat
Gimme

To nemůžete Pilíkovi udělat

Reagovat
Kang & Kodos

Takovou rychtu jsme nepotřebovali. Z tejden s novym koučem budou nabuzený.

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo jinej fungujici stream na plzen? prosim

Reagovat
ZB 07

Dejte nám deset!

Reagovat
Liquid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Olmík dobrej válec, ale Brno se válcuje snadno

Reagovat
Ligter

Zbrojovce snad i my musíme dát dva góly, to bude velká zkouška pro Stramu

Reagovat
ratusek

tipuju že Brno se tak hecne jako vždy, že tam bude remíza

Reagovat
ratusek

ty pičo liga, 3:0 i když my s naší obranou máme co kecat

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee, Habanec musí vydržet ještě týden

Reagovat
Banikovec7

Má někdo stream na Sigmu?

Reagovat
Kang & Kodos

Akorát mě teda sere, že Chorý zatim nic

Reagovat
ratusek

Jsem rád, že jsme v tom Brně vyhráli, byla by ostuda tam ztratit

Reagovat
Liquid

to je pravda, ale nakonec s ním stejně spadnete

Reagovat
C-M@ster

1000. pro Zbrojovku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráči Zbrojovky se očividně rozhodli ukončit Habancovi trápení a dát mu ránu z milosti...

Reagovat
Greny

A Habanec hrace pak vyhodi z postu sportovniho reditele....

Reagovat
smazaný uživatel

A co se tím tak výrazně změní? Chudák nástupce, bude muset hrát s těma dřevákama, co si sem Habanec natahal viz Koné.

Reagovat
NataženýTříslo

Tak nasimulovat faul od rozhodčího, tomu se říká majstštyk :D

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla zase hodlá vylepšovat svůj gólový příděl

Reagovat
HorajzmAmmann

9 inkasovaných za 4 kola

Reagovat
db18

Kdo to posral, že jsme inkasovali tak brzy?

A proč zas hraje Řezník, když máme Havla,

Reagovat
chytrejkluk

v podstatě celá defenziva, dneska hraje Plzeň bez obrany, šílený, co předvádějí

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvílí dal Fenin za Varnsdorf po 3 letech gól v soutěžním zápase

Reagovat
Liquid

nevolej na Sigmě "Dejte jim 10 ??"

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dvě místa pro Habance s Uhrinem. Jaká to náhoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Po tomhle půjde Habanec do řitě. Nastoupí tam Rada nebo někdo podobnej a my příští týden prohrajem.

Reagovat
Liquid

doufejme

Reagovat
lada.sp

kundo

Reagovat
exse

Čermák dneska parádní. Takhle za Spartu nehrál snad ani jednou.

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva...to už klidně mohlo bejt 3:0

Reagovat
Wat

Reagovat
db18

Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu přišel Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

Proč stáhne Žiguliče, když prohráváte 1:0 a Jihlava hrozí jen z brejků? Nesmysl.

Reagovat
db18

Texl a to měl jít do Opavy...

Reagovat
db18

To už mělo být dávno 1:3

Reagovat
Greny

Čermák hraje velmi dobre, mozna jeste Kopic zbytek bida

Reagovat
chytrejkluk

ještě Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen zatim dost spatna,jen kdyby Jihlava umela resit ty brejky,tak musela pridat dalsi gol..

Reagovat
exse

Kdyby Plzeň uměla řešit šance tak jich dá 5.

Reagovat
db18

Reagovat
El Campeon

tvl v Olmíku se dějou věci

Reagovat
PP

debilové.. vzbudili mi děcko.. 3x po sobě řev až sem..

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
C-M@ster

Už nedáváš palec, jo?

Reagovat
Didier Drogba

Za co taky . A pochybuju, že tuto sezónu dám palec třeba jen jednou.

Reagovat
Kang & Kodos

Až vyhodí Habance, tak taky ne?

Reagovat
Didier Drogba

vzhledem k tomu, že pak přijde Uhrin, tak těžko přijde nějaký vítězství hodný palce

Reagovat
Banikovec7

Aby si Brno nevytáhlo Vlastíka

Reagovat
db18

Myslím, že první klub, který bude měnit trenéra, tak skočí po Pivarníkovi. (a Bolka pak veme Radu nebo Bílka)

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je těch volných koučů víc. Rada, Impulz, Holas, Pivarník, Habanec brzo...

Reagovat
db18

Tak Brno nevyhodí Habance jen proto, aby vzali Habance...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo hodně progresivní naopak.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kang & Kodos

Svědík

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nakonec odešel z Bolky? To mi uniklo.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli neodešel, tak po Liberci půjde tutově

Reagovat
pepinho2

Prý tam furt má smlouvu

Reagovat
Banikovec7

Taky musí chtít ten trenér že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Král je mrtev, ať žije princezna Olomouc

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Budějky s Hradcem

Reagovat
chytrejkluk

Hájek

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosovskyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Kang & Kodos

Captain, leader, legend

Reagovat
db18

Andrea Hrošovský

Reagovat
chytrejkluk

takovej volej

Reagovat
KingMaster13

Neuvěřitelný jak ho Vrba probral

Reagovat
db18

Byl už Bakoš u balonu?

Reagovat
chytrejkluk

zrovna jsem to chtěl napsat

Reagovat
db18

Co kontakt s balonem, to gól.

Reagovat
chytrejkluk

je tam

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

uplně mimo ten borec a bohužel pro Plzen si tou Larnakou zajistil přednost před Kubou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří Krejčí je fakt dobrej stoper. Divím se, že hraje jen v Jihlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

To protoze to rikal ten analytik?

Reagovat
smazaný uživatel

? Mně se dneska líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hraje výborně co je v Jihlavě, akorát druhý stoper je dost problém většinou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva delaji nasi hraci? Dyt pulka z nich jenom stoji

Reagovat
C-M@ster

Hlavně obrana je divná.

Reagovat
chytrejkluk

mě přijde, že hráči Plzně prostě přestávají hrát, když si myslí, že se má pískat faul, aut, ofsajd, atd...viz zápas proti Larnace. Asi jim nikdo neřekl, že se hraje dokud rozhodčí nepískne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

"Typický Krmenčík, který padá v pokutovém území"

Reagovat
exse

Wtf jasná redka.

Reagovat
chytrejkluk

taky bych řekl

Reagovat
Kang & Kodos

Žlutá? to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencik do pici uz.. kurva to nevidi jak u tech simulaci vypada?

Reagovat
ratusek

jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá v plánu Vrba střídat? dřív než pár minut před koncem,aby vyhrál..?

Reagovat
dinss

Hořava to jde zachránit zadrbáváním balonu.

Reagovat
dinss

Jihlava se bouří.

Reagovat
chytrejkluk

tohle pískat Zelinka, tak Jihlava nedohraje v 11

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být červená. Ostatní obránci to tam měli pořádně daleko.

Reagovat
Firkraag

Zmrd rozhodčí tradičně

Reagovat
salm0n

Červená... zase tlačenka

Reagovat
Kang & Kodos

Krmenčík Zas a znova.

Reagovat
db18

A sundá jediného fotbalistu na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, klasika s Plzní, ještě nějaká penalta by mohla být

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodčí Plzeň slušně drží

Reagovat
db18

Za co červená? Od branky byl daleko a v relativní blízkosti byl Limberský s Hejdou...

Reagovat
dinss

Co tady čekáš? To se zase bude volat po trestu.

Reagovat
Kang & Kodos

V hodně relativní. Žlutá maximálně tak za to, že to byl Pavel Dvořák, takže by ke Kozáčikovi stejně ani nedoběhl, protože by před vápnem zakopl o balon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
C-M@ster

http://i.imgur.com/QUnXd87.png

Ale popravdě bych ju taky nedal, v momentě, když padal balón dolů, tak by tam byl ten obránce dole, takže asi jasná žlutá.

Ale taky bych se vztekal, kdybych byl Sparťan nebo Olomoučák.

Reagovat
db18

Je asi 50 metrů od brány... Limba je dva metry za ním a běžel by bez balonu... navíc Dvořák ani nekontroluje balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo kdyby fauloval někdo ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl faul ještě na půlce JIhlavy? se nedivím,že nedal redku..

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Jihlava to je fakt díra.

Tam se přijde jen na Spartu,sešívky a Plzeň. Už aby spadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
dinss

Zatím brečíte jen vy ale chápu, že dětinštější argument jsi nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

O krok blíže k sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

tvl střídej toho Bakoše už kurva!!

Reagovat
C-M@ster

Však Bakoš střídal na plac...

Reagovat
dinss

Dyť tam není.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
chytrejkluk

já vim, sleduju celej zápas, ale hraje strašně...pomalu nebyl u balonu, neběhá, nic...

Reagovat
chytrejkluk

Kozáčik tvl

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

gooooooooooooooooooooooooool!!!

Reagovat
Komix

klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

BAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
F.Torres

OMG, jak předchozí sezonu

Reagovat
salm0n

Tak hlavně že tomu rohu předcházel faul... chcípněte...

Reagovat
dinss

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jéje..tohle nasere neskutečně moc lidí

Reagovat
aither

To běž do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOO, nejhezci fotbal hrajem

Reagovat
dinss

Co tam skandujou? Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Dotlaceno,Julinek

Reagovat
ratusek

tak čínani i Křéťa zapomněli, že v zákulisí je pořád nejsilnější Berbr

Reagovat
Kang & Kodos

Že by Slavii nějak škodili rozhodčí, to bych fakt neřekl...

Reagovat
ratusek

Tak to vím, že jim pomáhají, ale Plzn tak nějak víc. Za to vás řežou každej zápas

Reagovat
dinss

Kdy nám přesně měli pomáhat?

Reagovat
pepinho2

Tak to jsem vůbec nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Trapní klikaři z Plzně a ubohý Jablonec, který nejdřív svojí namistrovaností za stavu 2-0 pustí vedení.Totální flinci a potom rádoby talent, co netrefí ani bránu.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Před rohem Plzně, z kterého padl Bakošův gól úplně jasnej faul na Vaculíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jako pred golem Jihlavy jasnen faul Hronka..

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek, na kterýho se složili dva hráči Plzně fauloval?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
diastan

Reagovat
salm0n

Hochu ty taky bereš slušnej matroš, škoda že nefandíš Spartě... Ještě by si ostatní přesvědčil, že ta penalta Lafaty proti Teplicím byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

no pred plzni fandil slavii, tak by se kruh hezky uzavrel

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné, to by se stát nemohlo, asi jsi viděl špatně

Reagovat
dinss

Reagovat
Kluivert9

A ve 3. minutě byl taky neodpískanej faul

Reagovat
chytrejkluk

Podstatný jsou tři body, na všechno vostatní se vyser!

Reagovat
hefy

Bakygol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Slavii ani Spartu, ale je zvláštní, že vždycky když sleduju zápas Plzně, tak jsou mi najednou tyhle dva kluby sympatičtější.

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
db18

Tak začni sledovat i Slavii...

Reagovat
dinss

Nebo minulou sezonu Sparty a X dalších před tím.

Reagovat
smazaný uživatel

minulou sezonu Sparty

Reagovat
dinss

Sorry minulou sezonu to bylo hlavně ve znamení sešívek.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju. A zatímco u ní je to s rozhodčími tak 60/40 (klasická tlačenka silnějšího), u vás 100/0, pořád trochu rozdíl.

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře Plzeň

Reagovat
Liquid

jedno + prohra Jihlavy má, Bolka je mimo sestup a tak nemusí nutně na Slavii bodovat

Reagovat
Jackmaker1989

Ostudou je, že tu niekto bude hovoriť o tlačenke sparty a slavie a stále tá istá pesnička dookola. Keby dal hráčovi plzne ČK, nikto sa nemôže sťažovať, nehovoriac o faule Bakoša.

Reagovat
diastan

jen Sparty

Reagovat
lada.sp

vyjebanci!!! "plivající smajlík"

Reagovat
KingMaster13

No jestli se Šilhavý hodně rychle neprobere tak budeme tuhle sezonu bojovat možná tak se Spartou o 2. místo a i se zdá se trochu pomalu probírá

Reagovat
ratusek

Sparta narozdíl od vás nemá jistotu v bráně a má tam časovanou bombu až zase Dubravka nebo Koubek vyrazí jednoduchou střelu metr před sebe. Vás nedrží v Evropě, ale v lize jo

Reagovat
KingMaster13

To je pravda, nicméně až je napadne tam dát Bičíka a k tomu asi jednou dojde, tak pak to bude horší

Reagovat
dinss

S Olomoucí*

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, proč tahat do ligy posily za trliardy kdyz to stejne rozhodne investice do rozhodcich v radech stovek tisic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele