HET liga - preview 3. kola

11.08.2017, 08:23, aktualizováno 13.08.2017, 08:44
Previews
Sparta v pondělí zvládla duel na půdě Mladé Boleslavi a nyní na ní čeká další velká výzva - představí se v Liberci, kde nezvítězila už skoro pět a půl roku. Teplice změří síly s Jabloncem, Karviná hostí Mladou Boleslav a Dukla bude proti Zlínu usilovat o první body v sezoně...
FK Teplice - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Těžký úkol čeká na fotbalisty Jablonce, kteří v rámci 3. kola české nejvyšší soutěže zavítají do Teplic. Domácí se zdají mít formu, kterou ještě potvrdili výhrou v poháru na půdě Vltavínu. A v zápase půjde o hodně, Teplice se totiž netají ambicemi na Evropskou ligu.

"Sen o pohárech mám osobně už od doby, co jsem do Teplic loni přišel. Ten cíl se nemění, kádr nám zůstal pohromadě a chce se porvat o pohárové mety," říká trenér Teplic Šmejkal. Jeho svěřenci začali sezonu porážkou na Slavii, nicméně zanechali dobrý herní dojem a ve druhém kole už naplno bodovali, když celkem bez problemů přejeli Duklu 3:1. Severočechy teď v lize čeká druhé domácí utkání po sobě. "Musíme být rádi, že budeme hrát dvakrát po sobě doma. Chceme z těch dvou zápasů udělat co nejvíc bodů. První zápas se nám povedl, tak na to chceme navázat," nechal se slyšet obránce Krob.

Teplice si podobně jako jejich soupeř připsaly postup v MOL Cupu, na půdě Loko Vltavín zvítězili 3:2.

Také Jablonec má za sebou úspěšné pohárové vystoupení. S Jiskrou Mšeno neměl dle očekávání vůbec žádný problém a nakonec zvítězil přesvědčivě 4:1. Důležitější je však v tuto chvíli ligová scéna a tam zatím Jablonečtí na vítězství čekají. Po remíze na Slovácku totiž nedokázali doma bodovat s favorizovanou Plzní (0:1). Také zápas v Teplicích nebude vůbec jednoduchý. "Bude to těžký zápas, rádi bychom tam uspěli, ale nebude to vůbec jednoduché. Teplice hrají velmi dobře, musíme se na ně kvalitně připravit," říká jablonecký trenér Zdeněk Klucký.

Domácím bude scházet Jakub Hora, jinak má trenér Šmejkal kádr pohromadě. Podobně je na tom i Jablonec, zde visí otazník jen nad startem Kysely.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Krob, Šušnjar, Jeřábek, Vondrášek - Ljevakovič, Kučera - Vošahlík, Rezek, Fillo - Vaněček
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Masopust, Pernica, Hübschman, Hanousek - Diviš, Trávník, Kubista, Zelený - Mihálik - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.50 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Hodně špatný vstup do sezony prožívá Mladá Boleslav, která by na půdě Karviné potřebovala zabrat. Středočeši se krčí na předposledním místě a společně s Duklou jsou jediným týmem, který ještě nebodoval.

Rozhodně to ale nebudou mít jednoduché, což ukázala i minulá sezona. Dvojzápas s Karvinou Mladá Boleslav nezvládla, protože po domácí porážce nedokázala vyhrát ani v Karviné.

"Víme, že Boleslav nevstoupila do sezóny ideálně. Myslíme si, že i případný bod tady u nás bude pro ně málo. My však na tohoto soupeře, soudě dle minulé sezóny, umíme. Doufáme, že to bude platit i po neděli," doufá domácí asistent trenéra Jan Mucha. Karviná má po dvou kolech tři body za vítězství nad Jihlavou. Na toto vítězství ale navázat nedokázala, v Ďolíčku na Bohemce prohrála 1:2.

Mladá Boleslav má před sebou jasný cíl - zvítězit. Nic jiného svěřenci kouče Uhrina neberou. Vstup do sezony se po dvojzápase s irským Shamrockem Rovers jevil nadějně, ale nyní je všechno jinak. "Potřebujeme získat hlavně tři body, to je pro nás důležité a je jedno jak. Musíme se odrazit od prvních výkonů, které jsme předvedli se Shamrockem a doma ve dvojzápase s Albánci," míní Adam Jánoš.

Hosté v prvním kole senzačně nestačili na Olomouc a ve druhém neuspěli doma proti pražské Spartě.

Zatímco na domácí straně bude chybět pouze Budinský, na marodce Mladé Boleslavi jsou Kysela, Agajev, Chramosta a nejistý je i další útočník Golgol Mebrahtu. Právě absence dvou gólových hráčů Golgola a Chramosty může znamenat velký problém.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Šisler, Janečka - Štepanovský, Panák, Kalabiška - Wágner
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Čmovš, Fleišman - Rada, Jánoš - Přikryl, Matějovský, Mareš - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.40 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - Fastav Zlín  (neděle 17:00)
Asi málokdo čekal, že bude po dvou kolech beznadějně poslední tým z pražské Julisky. S celkovým skóre 1:7 je Dukla úplně poslední a podle trenéra Jaroslava Hynka je na čase to změnit. Na Duklu přicestuje Fastav Zlín.

První zápas katastrofa, druhý jako přes kopírák. V obou utkáních se Dukle nepovedl zejména začátek a rychle inkasované branky prakticky znamenaly konec bodových nadějí. Vezmou si hráči Dukly proti Zlínu konečně ponaučení? "Zlín tvoří úplně nový tým, od kterého momentálně nevíme, co se dá očekávat v ofenzivní fázi. Zatím odehráli dvě utkání a každé dopadlo úplně jinak, protože v Liberci dohrávali dokonce v devíti hráčích. Co se týká defenzivy, tak si myslím, že přijedou maximálně koncentrovaní. Hráči, kteří přišli teď v létě, jsou díky své zkušenosti schopní plnit pokyny trenéra Páníka ve velice krátké době. My se po prvních dvou utkáních musíme soustředit především na sebe a zkusit přenést do hry to, na čem pracujeme v tréninku. Musíme začít od poctivosti, bojovnosti, ale na prvním místě je koncentrace, kvalitní výkon v defenzivě a přechodová fáze," rozhovořil se kouč Jaroslav Hynek.

Navzdory dvěma porážkám Dukly Fastav moc dobře ví, že jej nečeká nic jednoduchého. "Bude to dost těžký soupeř. Hlavně kvůli tomu, že ještě nebodovali, budou to chtít prolomit. Určitě jedeme na Duklu bodovat," prohlásil záložník Džafič. Ševci nijak přesvědčivě do ligy nevstoupili. Na úvod prohráli v Liberci, když hráli už v prvním poločase bez vyloučeného Traorého a také ve druhém zápase měli problém s disciplínou. Nakonec ale i přes první inkasovanou branku a další vyloučení dokázali výsledek otočit a zvítězit 2:1.

Dukla má s Fastavem lepší vzájemnou bilanci. V minulé sezoně vyhrála oba zápasy nejtěsnějším výsledkem a se Zlínem naposledy prohrála v roce 2009, tehdy ale oba kluby hrály jen druhou nejvyšší soutěž.

Domácí budou postrádat vykartovaného Bezpalce a zraněného Hanouska, což jsou citelné ztráty. Hosté jsou na tom podobně. Z minulého kola si odpykává karetní trest Janíček, zraněný je Beauguel a je otázkou, zda dostanou prostor Podio s Jiráčkem.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Jiránek, Podaný - Miloševič, Mustedanagič, Tetour - Schranz, Holenda, Koreš
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Bačo, Gajič, Matejov - Ekpai, Holík (Traoré), Hnaníček, Džafič - Diop, Železník
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.60 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Největším tahákem 3. kola je bezesporu zápas Slovanu Liberec se Spartou. Letenským se u Nisy už tradičně nedaří, na druhou stranu nejsou v pozici, kdy by si mohli dovolit další zaváhání.

Pro Liberec je zápas se Spartou vždy velkým svátkem a nejinak tomu bude i tentokrát. "Určitě bude pro každého z nás radost zahrát si proti hráčům, jako jsou Rosický, Ben Chaim nebo teď Biabiany. Ale jsou to pořád jen lidi a je možné je porazit. Uděláme vše pro to, abychom vyhráli," slibuje Roman Potočný.

Slovan naposledy doma podlehl pražské Spartě před více než pěti lety a rád by tuto sérii prodloužil. Svěřenci trenéra Trpišovského zatím příliš nepřesvědčují. Doma sice udolali oslabený Zlín 1:0, ale následně ztratili po matném výkonu všechny body v Olomouci.

O formě Sparty toho bylo napsáno dost a dost. Pravdou je, že její výkon v Mladé Boleslavi už byl přeci jenom o ničem jiném a Stramaccioniho parta doufá, že na výkon i výsledek naváže. Zápas s Libercem bude pro řadu hráčů hodně pikantní, protože nebývalé množství z nich oblékalo modrý dres. "Očekávám nažhaveného soupeře, protože oni mají na nás vždycky žízeň a v Liberci jsem hrál rok a půl, takže vím, jak to je, když přijíždí Sparta. Celé město je na nohou a pro ně je to největší zápas doma, co se týče ligy. Budou hodně motivovaní a agresivní, musíme být na to připraveni," prohlásil právě bývalý hráč Slovanu Radoslav Kováč.

Minulá sezona přinesla ze vzájemného dvojzápasu jen jednu jedinou branku a ta znamenala domácí vítězství Sparty 1:0.

Oba tábory budou postrádat několik svých opor, ale zatímco u Sparty je na vině zranění, u Liberce je tomu díky vzájemné dohodě klubů. Touto cestou se proti Spartě nepředstaví Havelka, Pulkrab nebo Kulhánek. Jindřich Trpišovský bude nadále postrádat Bartla.

Andrea Stramaccioni nemůže počítat s Néstorem, Kayou, Vatajeluem, Vukadinovičem, Váchou nebo Hovorkou. Nejisté jsou starty Costy a Šurala.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Mikula - Malinský, Breite, Folprecht, Ševčík - Potočný
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Zahustel, Mareček, Štetina, Čivič - M. Frýdek, Mandjeck, Sáček - Biabiany, Lafata, Ben Chaim
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.34 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
O první body do ligové tabulky bude usilovat Zbrojovka Brno, na jejíž půdu zavítají pražští Bohemians 1905. Ti na rozdíl od domácích ještě neprohráli a po remíze na Spartě a skalpu Karviné hodlají uspět i v Brně.

Zatím to podle představ rozhodně nejde. Zbrojovka vstoupila do nového ligového ročníku tím nejhorším způsobem a po dvou kolech nemá na svém kontě jediný bod. Mohou za to porážky s Baníkem respektive Zlínem, proti kterému dokonce vedla a hrála v početní výhodě. A aby toho nebylo málo, v týdnu přišlo další zklamání v podobě vyřazení z MOL Cupu od třetiligové HFK Olomouc. Suma sumárum - tři zápasy, tři, a ne ledajaké, porážky. Není divu, že musel kouč Svatopluk Habanec sáhnout spíše k psychologické přípravě.

"V týdnu jsme se společně chystali trochu netradičním způsobem. Nesledovali jsme tolik soupeře, ale zaměřili se hlavně na sebe. Důležité je to MY, zápas je hlavně o nás, nebavme se o Bohemce. Musíme si jít za třemi body," deklaroval trenér Svatopluk Habanec.

Na Zbrojovku čeká Bohemka, která naopak vstoupila do HET ligy velmi dobře. Remízu na Spartě podpořila možná ještě důležitější výhrou nad Karvinou. Svěřenci Martina Haška sice budou v lepším psychickém rozpoložení, ovšem čtyři body ze dvou zápasů je nesmí uchlácholit. "Brno je tradicí nejvyšší soutěže. Letos mají špatný start, když nezískali ještě ani bod. Navrch přišlo vyřazení z poháru. Sobotní zápas bude pro domácí celek důležitý. Mezi opory patří Polák, který má zkušenosti ze zahraničí. Do klubu se vrátil i Škoda. Kvalitní je i nově příchozí záložník Pilík," upozorňuje kouč Klokanů.

Zbrojovce budou scházet Šural s Jablonským a podobně jsou na tom také Klokani. Dobrou zprávou pro Martina Haška je dobrý zdravotní stav útočníka Tetteha, který již s týmem normálně trénuje. Naopak k dispozici nebudou Bartek, Krch a Luts.

Bohemce se v minulé sezoně proti Zbrojovce dařilo. Doma zvítězila vysoko 3:0 a z Moravy si přivezla výsledek 0:0.

Utkání bude mít ještě jednu zvláštní zajímavost. Brněnský stadion je v podmínce, takže v případě řádění fanoušků může být na další zápasy domácí stánek Zbrojovky uzavřen. "Za sebe, za klub, za město a za region chci poprosit všechny fanoušky, aby se během utkání zdrželi používání dělobuchů, světlic, hanlivých pokřiků a dalšího jednání v rozporu s návštěvním řádem. Nikdo z nás netouží po tom, aby se příští zápas se Spartou hrál bez diváků, to by byla škoda," řekl majitel Zbrojovky Václav Bartoněk.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kijanskas, Lutonský - Polák - Pilík, Škoda - Fortes, Koné, Ashiru
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Švec - Reiter, Martin Hašek ml., Mašek, Vaníček - Kabajev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.26 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Neporažený Baník se veze na vlně nováčkovské euforie, což ukázal nejen v ligových zápasech, ale také v MOL Cupu, kde rozstřílel Hulín 5:0. Postupem v poháru je posilněné i Slovácko, které chce Baník doma bezpodmínečně porazit.

Slovácko v čele s lodivodem Stanislavem Levým zatím navazuje na předchozí ročník, ve kterém mělo společně s Brnem nejvíce remíz. Titulu remízového krále si považuje natolik, že i během prvních dvou kol opět jen dělilo body.

Během týdne se domácí představili v MOL Cupu a po devadesáti minutách opět hráli nerozhodně. S Ústím nad Orlicí nakonec zvítězili až po pokutových kopech. Je jasné, že podobný výkon by na solidně hrající Baník sotva stačil. Jakkoliv jde o nováčka soutěže, u soupeře má respekt. "Baník byl vždycky nepříjemný soupeř, ať už jsme hráli doma nebo u nich," podotkl Petr Reinberk.

Ostrava může být zatím se svým návratem navýsost spokojena. Po výhře v Brně dokázali Baníkovci obrat o body i mistrovskou Slavii a vše stvrdit kanonádou v Hulíně. "Pohár jsme zvládli velmi dobře, zatímco Slovácko se jím trochu protrápilo až na penalty. Ale zvládli to a může jim to pomoct. Určitě to není nic, co by mělo snižovat kvalitu soupeře," řekl trenér Radim Kučera.

I když se domácím příliš nedaří, Kučera nabádá k opatrnosti. "Soupeř je ale doma velice silný a bude bojovat o první výhru v sezoně. Je to hodně herní mužstvo, hraje na hodně přihrávek, má dobrou práci s míčem. Ale jak jsem řekl, i my budeme chtít potvrdit výkony z prvních dvou kol a udržet se na takové té pozitivní vlně," dodal Kučera.

Kouč Stanislav Levý se musí obejít bez Rady a Břečky, kdežto jeho protějšek Radim Kučera má k dispozici kompletní kádr.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Šimko, Divíšek - Šumulikoski - Navrátil, Machalík, Daníček, Havlík - Zajíc
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Pazdera, Pokorný, Šindelář, Sus - Stáňa, Hlinka, Hrubý, De Azevedo - Poznar, Baroš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.35 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Duel prvního s druhým, alespoň po dvou kolech, uvidí Doosan Aréna. Zatímco vedoucí tým není nikterak překvapivý, druhé místo Sigmy Olomouc je senzací.

Pochopitelně, HET liga je teprve na svém začátku, ovšem i tak je zisk šesti bodů ze dvou zápasů u nováčka překvapující, zvláště pokud má skalpy Mladé Boleslavi a Slovanu Liberec.

"Máme šest bodů, což je super. Nemáme se tam čeho bát. Plzeň je také k poražení. My teď hrajeme dobře a myslím si, že by to mohl být super zápas. Jak Plzeň, tak my chceme hrát po zemi a rychle dopředu, takže to bude zajímavé. Rozdáme si to, buď to vyjde, nebo ne," nechal se slyšet Martin Sladký, mimo jiné plzeňský odchovanec a majitel mistrovské medaile. Ve Viktorii si nicméně příliš nezahrál. Duel Viktorky se Sigmou bude mít zvláštní náboj nejen pro něj, ale také pro Romana Hubníka nebo Tomáše Hořavu, kteří zase kopali za Sigmu.

"Až jsem z toho překvapen, jak skvělý mají start. Je vidět dlouhodobější práce trenéra Jílka. Zvládli dvě těžká utkání, takže i z tohoto důvodu nás čeká nelehký soupeř. Na druhou stranu hrajeme doma a myslím, že naší povinností je vyhrát. Doufám, že předvedeme výborný fotbal a padne hodně branek," přeje si devětadvacetiletý Tomáš Hořava.

Viktoria v prvním zápase porazila Duklu 4:0 a ve druhém zvítězila v Jablonci 1:0 a společně s Olomoucí je jediná stoprocentní. Pro Západočechy je to zároveň generálka na veledůležité utkání o základní skupinu Evropské ligy s Larnakou.

Trenér Pavel Vrba nemůže počítat s Baránkem, Kovaříkem a Pilařem. Nejistý je start dalších zkušených borců Hubníka s Limberským. To trenéra Jílka nic takového netrápí a k dispozici má všechny své hráče.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Hájek, Havel - Živulič, Hrošovský - Kopic, Kolář, Zeman - Krmenčík
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Moulis, Houska, Plšek, Falta - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.10 - 8.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Vysočina Jihlava  (pátek 18:00)
Už v pátek se v Edenu představí obhájce titulu Slavia, která si střihne generálku na play-off Ligy mistrů. Jejím soupeřem bude Vysočina Jihlava, tedy kandidát na sestup.

Slavia se příští týden představí v dlouho očekávaném zápase play-off Ligy mistrů na půdě kyperské Nikósie, ale ještě než se tak stane, čeká jí ligový duel s Jihlavou. Sešívaní mají po dvou kolech "pouze" čtyři body a jen jednu vstřelenou branku, což je vizitka, se kterou se zas tolik nepočítalo. Trenér Jaroslav Šilhavý si po utkání na Baníku (0:0) postěžoval na bídnou produktivitu svých svěřenců. "Teď se chceme především dobře naladit na úterní úvodní zápas s APOELem. Chceme Jihlavu jednoznačně porazit, abychom měli klid na práci na Kypru," řekl slávistický trenér Jaroslav Šilhavý.

O tom, že je Slavia v zápase s Jihlavou velkým favoritem, není sporu. Na druhou stranu ještě nedávno Vysočina pražský klub celkem pravidelně obírala o body. Vždyť za posledních deset let zvítězila Slavia nad Jihlavou jen dvakrát! V minulé sezoně v Edenu 2:0 po dvou brankách Milana Škody.

Sešívaní i nadále posilují, z Ukrajiny přišel její dvaadvacetiletý reprezentant Eduard Sobol, který by měl vyztužit obranné řady. Posilovala i Jihlava, která na roční hostování přivedla slovenského zadáka Miroslava Keresteše.

Vysočina je mnohými považována za největšího aspiranta na sestup. Na úvod HET ligy prohrála v Karviné a doma se Slováckem si připsala bezbrankovou remízu. I tak hosté nepojedou do české metropole na výlet a favorita chtějí zaskočit. "Těžko můžeme odhadovat, pro jaké složení týmu se Slavia rozhodne. Disponuje velmi početným a kvalitním kádrem. My se v Edenu musíme zaměřit na náš způsob hry," reagoval asistent trenéra Michal Kadlec.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Frydrych, Jugas, Deli, Bořil - Ngadeu - Danny, Hušbauer, Rotaň, Zmrhal - Škoda
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Tlustý, Kryštůfek, Krejčí, Nový - Štěpánek - Fulnek, Zoubele, Ikaunieks, Popovič - Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.90 - 19.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň22005:06
2.Sigma Olomouc22004:26
3.Baník Ostrava21103:14
4.Bohemians Praha 190521103:24
5.Sparta Praha21102:14
6.Slavia Praha21101:04
7.FK Teplice21013:23
 MFK Karviná21013:23
9.Slovan Liberec21012:23
 Fastav Zlín21012:23
11.1. FC Slovácko20201:12
12.FK Jablonec20111:21
13.Vysočina Jihlava20110:21
14.FK Mladá Boleslav20021:30
15.Zbrojovka Brno20022:50
16.Dukla Praha20021:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1321)

Přidat komentář
didosh

Konečně víkend a nejlepší liga světa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Puskas

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Reagovat
mistr129

Reagovat
Komix

Palcohonič

Reagovat
didosh

Ne jenom honič....

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
3M

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu ten chlapec

Reagovat
meno

Slavia 1

Brno 2

Slovácko 0

Plzeň 1

Tepláky 1

Karviná 0

Dukla 02

Slovan 10

Reagovat
sosna

Jo, to ten zápas rozhodlo.

Reagovat
ZB 07

Ta Boleslav je totálně trapnej tým Každopádně za tím odchodem je určitě něco jinýho...

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť v blesku psali...

Reagovat
didosh

Mohl by tam prvoligový fotbal skončit a Škoda sponzorovat v nějakém fotbalovém městě...

Reagovat
ZB 07

třeba v Brně

Reagovat
didosh

Bartunek mě přijde spíš jak nějaký bezdak,než podnikatel...Vím je to fanoušek ale Brno by si zasloužilo mnohem movitejsiho majitele.

Reagovat
ZB 07

Vzhledově jo no...snaží se, ale bohužel v tom neumí moc chodit. Však taky jediný sponzor, kterého se přes léto podařilo sehnat je společnost Synerga, o které vím asi jen to, že má webové stránky jak z 80.let

Reagovat
didosh

A co takový Zetor?dneska už funguje a expanduje do světa,nevšiml jsem si že by v Brně někoho sponzoroval,dokonce ani v Rondu není....

Reagovat
ZB 07

Tak v Brně se do fotbalu nikdo moc nežene, takže firma, která má mezinárodní dosah, sponzorovat Zbrojovku opravdu nebude...je to trochu začarovanej kruh, protože bez sponzorů nebudou úspěchy, ale bez úspěchů nebudou sponzoři...

Reagovat
smazaný uživatel

on je hlavně průser, že tehdy zkrachoval náš nejvýznamnější sponzor od nepaměti, Zbrojovka Brno... kdyby nás nekoupil Hrstka, tak jsme končili už tenkrát... já si stojím za tím, že kdyby takhle fabrika pokračovala dál, tak už jsme ten titul dávno nějakým způsobem získali

Reagovat
ZB 07

i když teda nejsem si jistej, jestli by to bylo rovnou na titul, ale byli bychom v podstatně jednodušší situaci, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

bez prachů Zbrojovky jsme už skoro 20 let, takže nějaký ten úspěch by s nima určitě za tu dobu byl Hlavně by to byla pravidelná Evropa, ale co už... to je tak když se ze strojírenského a textilního centra stane univerzitní město, no

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak Zetor vlastní Slováci a ty všechny love cpou k nim do země... sponzorství z jejich strany ani nečekej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svedik dobrej dement

Reagovat
iamek

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Prolomení tradice v pohárech se nevyplácí..a teď letí

Reagovat
Banikovec7

To snad překonalo i ten vyhazov od Šafarčíka.

Reagovat
Kang & Kodos

Greny

07.08.2017 17:30

#

a teď su zvedavej co bude chtit Uhrin hrat s tou defenzivni sestavou

[reagovat]

Kang & Kodos

07.08.2017 17:32

#

Svede to na Svědíka

https://www.youtube.com/watch?v=4c37mtreI5E

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkně hloupá záminka

Reagovat
db18

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tyyyyyyyy vole ten DUML to je fakt třída!

Reagovat
dextroza_m

Jedeme Baníček, Slovácko doma moc body půjčovat nechce, ale musíme!

Reagovat
Puskas

Nemusí je půjčit, stačí, když nám je odevzdají...

Reagovat
smazaný uživatel

Za remizu bych byl spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka bude!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevim. Slovacko dve remizy, hraji doma, po nasem dobrem zacatku si na nas budou davat vetsi pozor.

Radeji budu pri zemi, i bod zvenci se pocita.

Reagovat
dextroza_m

Jedete někdo? uvažuju, UH mám 50 km, ale nechci moc do kotle, to je na mě divočina, navíc tam nikdy nic nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Nejedu, musím na oslavy Budu rád, když se dostanu alespoň na poločas k onlajnu

Reagovat
didosh

Taky mám UH blíž jak Ovu,určitě vyrazím...Nevím kdy se zase dostanu do ČR...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz tu jsem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si vezmou hráči Baryho slova k srdci, že musí pořád pracovat a nepřeřadí po Slavii na nižší stupeň kvůli slabšímu soupeři než byla Slavia, tak věřím ve tři body. Bod budu brát doma s Teplicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna proti Teplicim to vidim na vyhru

Reagovat
Shevchenko

Shodneme se na tom, že 4 body z těch dvou zápasů nám budou stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to by bylo nadherne, mit po 4 kolech 8 bodu.

Ale z toho zitrka, ja nevim proc, ale mam obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Jedině že by mourek zaplachtil ve vápně.

Reagovat
didosh

dvojecka

Reagovat
smazaný uživatel

3 body. Nic jiného neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Stoch je prej jasnej ... to by mě zajimalo , co chce Silhavy delat s timto vyberem :

Altintop, Rotan, Stoch, Danny, Soucek, Ngadeu, Svento, Sykora, Alvir, Mingazov, van Buren, Hušbauer, Hromada, Sčuk, Zmrhal

z toho ma zakladni jedenactku plus lavicku

Reagovat
JacksLFC

Neboj k vám do Brna nikoho nepošlem, vy jste farma Sparty

Reagovat
Greny

to se nebojim, tady z tech hracu bychom nikoho nezaplatili

Reagovat
mistr129

Alvir, Ščuk a Zmrhal snad půjdou pryč. Zbývá 12 hráčů na 5 postů, vzhledem k Jardově rotaci a počtu zápasů bych se o ně nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal určitě zůstane. Ščuk by bral jen Neftči Baku, do Zlína nechtěl. Alvir někam půjde.

Reagovat
TheTopFootbaler

Odstranit Šventa, Hromadu, Zmrhala a Alvira a bude to lehčí. Součka do středu zálohy. Altintopa s Rotaněm na tribunu či lavičku, dle aktuální formy. Problem solved.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl rekl, ze jednou bude neco takoveho behat po ceskem travniku. Kazdopadne Scuk Alvir Zmrhal nekam hostovat.

Reagovat
Djibril6

Slavia-Ježek-1

Brno-B1905-2

Slovácko-FCB-0

Plzeň-Olomouc-1

Teplice-Jabko-1

MFK-MB-1

Dukla-Ševci-2

Liberec-Sparta-1

Reagovat
C-M@ster

Bohemka v Brně výhra? To by bylo hodně divoký.

Reagovat
Djibril6

Tak je to jen tip, Brno je zatím opravdu špatný, tak tipuju, že tu svoji jednu výhru za sezonu z venku, odvezou právě z Brna.

Reagovat
C-M@ster

Jo, však jasné, ale kdyby Brno po prvních třech kolech (Baník, Zlín, Bohemka) mělo 0 bodů, byl bych zvědavej na reakci fanoušků.

Reagovat
Djibril6

Uvidíme, určitě by to způsobilo pěknej rozruch.

Reagovat
Corabeu

No v Olmiku bych taky body nečekal a hned na to Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Si Slávie nevybrala nejlepší den na předehrávku.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Venny

https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/895937746828709889

Stoch jde dneska na prohlídku, bude stát 1 mega euro.

Jako za ty prachy dobrý, ale stejně nejsem z jeho přestupu úplně nadšenej.

Reagovat
twelwer

Ale majitelia podnikov v centre Prahy sa uz urcite tesia. A mozno aj nejaky dopravny policajti.

Reagovat
smazaný uživatel

Imho úplně zbytečnej nákup. Na jeho místo máme už teď 6 hráčů, tak k čemu koupit dalšího, kterej loni odehrál za Fener 1000 minut.. Navíc s inteligencí Fenina. Nechápu to.

Reagovat
Venny

Tak nějak. Když už nákup, tak útočníka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protože chybí kvalita. Zmrhal úplně mimo, Mingazov nemá kvalitu a je často zraněný, Sýkora sotva začal trénovat, Mick slušný žolík, ale na dlouhodobý základ podle mě nemá kvalitu. Já jsem za Stocha rád, hodně slušná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny se Sýkorou jsou fantastický křídla a Mingazov s MvB a Šventem nadprůměrný backupy.

Reagovat
didosh

Minule když přišel Svento do hry(hlavně s BATE) se mi hodně líbil a čuměl jsem jak je na tom technicky a rychlostne..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, fakt nechápu, proč nehraje od začátku na LB, místo Bořila. Ale asi ještě po tom zranění an tom není kondičně tak, aby odehrál celej zápas.

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Vliv na kabinu ?

Veskrze ....tivní

Reagovat
Coutinho10

tak to jsem zvědavej, jestli se vůbec dnes bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se nehrálo?

Reagovat
smazaný uživatel

deštíček

Reagovat
Coutinho10

tak ta intenzita bude několikanásobně silnější kolem 17.-18. hod. podle Aladina....nevim, jestli to zrovna budou hratelný podmínky, když nepůjde dát přihrávka ani na pár metrů

Reagovat
Greny

u nás by hasičum neco takoveho bodlo, kousek od baraku zde nestihaji hasit strechu

Reagovat
Coutinho10

jojo ...tady to je fakt masakr a to je teprve začátek

Reagovat
mistr129

na Kolínsku teď už asi 2 hodiny neprší

Reagovat
smazaný uživatel

pošlete to k nám...tu je moc vedro

Reagovat
Kang & Kodos

Doufám, že už náš nastavenou sestavu a v ní půlku Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

nemám...čekám

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

takticky

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím,jak mě to pak vysere..vidláci se ukopnou a bude to

Reagovat
Coutinho10

nestraš

Reagovat
Coutinho10

rád bych je fakt, že teď to trochu ustupuje, ale za 1-2 hodiny by to mělo bejt tady ještě silnější než odpoledne, takže těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

vyměníme..právě mi tu dorazilo odpolední slunko do oken

Reagovat
Coutinho10

podle předpovedi to vypada, ze to vymenime az v noci k ranu

Reagovat
db18

Podle Aladina...

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze dnes se asi o tu 1-2 hodiny sekl, ale jinak celkem spolehlivy v ramci moznosti....jestli znas naky presnejsi meteo, tak rad zkusim

Reagovat
db18

Já mam s Aladinem právě zkušenost, že se to seklo i o celý den...

Reagovat
Coutinho10

az tak jo ja teda max. o nejakou tu hodinu jako treba vcera no

Reagovat
Coutinho10

tak zatim není problém, ale za pár hodin to může vypadat jinak

https://twitter.com/Slavia_SLO/status/895984819858886657

Reagovat
Greny

tak jako melo by se hrat jinak : ZB 0731.07.2016 18:45#

Zbrojovku odložit, jednoznačně..

[reagovat]

Losinho31.07.2016 18:50#

Chyba samozřejmě na straně domácích, kontumace

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

btw nemůže se se Stochem počítat třeba i do útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

výška 170cm není na hrot úplně ideální..

Reagovat
smazaný uživatel

jedině kdybychom hráli na 2 útočníky..

Reagovat
NataženýTříslo

Tak se nehraje...

http://imgur.com/a5mQUtq

Reagovat
smazaný uživatel

výborně..prachy na sestavu se najdou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

v těch 17:00 to na twitteru ještě nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, my jsme s tý Jihlavy slušně posraný, hrajem radši o den dřív a ještě nasadíme plnou palbu. Ale tak snad ji kluci roznesou na kopytech a uklidní se (i nás )

Reagovat
Coutinho10

j, ale po tý zkušenosti s Teplicema a Baníkem se moc nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

o den dřív,tak plnou palbu..času na odpočinutí dost a někdy se to musí sehrát a víte,jak to vypadlo v lize po změnách..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hura, jsme usetreni od levacky Honzy Borila

Reagovat
Kaspar

akorat mi prijde stavet najednou Ngadeu a Rotane kdyz oba jsou to takovy cistici, misto rotane bych tam dal Altintopa, ale aspon tam uz konecne neni Zmrhal. Jinak prichodem Sobol si asi Flo uz bude balit kufry ?

Reagovat
Coutinho10

Flo to bude mít těžší, ale zápasů bude dost, takže až bude úplně fit, tak by si měl zahrát

Reagovat
Kaspar

takhle je v ty zaloze na tvoreni jen Husbauer kdyz Danny je hozeny na kridle, Rotan nevim je nejak kreativni nebo jen to cisty stit jako Ngadeu

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze Rotan je celkem hodne opatrnej..cekalo se od nej rozhodne vic dopredu, ale jinak spolehlivej

Reagovat
Kaspar

ale je v sestave zbytecny kdyz je tam Ngadeu, takhle budou vzadu zbytecne dva stity cekat az pujde nejaky protiutok a Husby bude vepredu sam na vse

Reagovat
Coutinho10

on vylozene nema hrat stit...Ngadeu hraje niz...Rotan by mel vic podporovat utok, tak dnes je idealni zapas, aby se odvazal

Reagovat
Kaspar

a co se stalo ze najednou frydrych nehraje ?

Reagovat
Coutinho10

Sobol hraje, takze Borila vratil ma jeho silnejsi stranu a Frydrych tim padem teda dnes pauza

Reagovat
Greny

Frydrych mohl misto Jugasa klidne do stredu

Reagovat
Kaspar

prave Frydrych i kdyz puvodne stoper mi na ty pravy strane prisel dobry

Reagovat
Amos

Nemáte někdo stream na Slavii, prosím?

Reagovat
cubinho

Reagovat
Kepy_FCB

Bida ta navsteva asi uvetili ze se to odlozi

Reagovat
Thorrin

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

klidne zlutou mohl Husbauerovi hned dat

Reagovat
cubinho

Taková bídná návštěva

Reagovat
cubinho

Dneska to bude tak 6:0

Reagovat
Coutinho10

nojo Pennaaaaaaaltyyyyy

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

opava paradni uvod

Reagovat
cubinho

Reagovat
mistr129

a je tam

Reagovat
Coutinho10

ufff Husby

Reagovat
Greny

no co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

tak penalty by celkem šly,teď ještě něco ze hry

Reagovat
Kang & Kodos

to už jděte do prdele. Ještě to kopne jak největší šupák

Reagovat
Kaspar

tak kdyz rakovanovi trva tyden nez se rozhodne co udela

Reagovat
smazaný uživatel

Umí vůbec bez penalty dát gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovan

Reagovat
Spalovač šancí

Slavista

Reagovat
monty25

Tak zatím jsem udělal dobře, že jsem dal do Fantasy Hušbauera místo Dannyho...

Reagovat
monty25

Hm, tak už ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Reagovat
martin1

Reagovat
Blasphemer

tutovka

Reagovat
Kepy_FCB

ten kurs

Reagovat
smazaný uživatel

To kvůli Tvrdíka, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

nerozumin...

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

kde jsou permanentkáři?

Reagovat
Coutinho10

twl Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být penalta? Přišel jsem až teď.

Reagovat
mistr129

jo

Reagovat
KingMaster13

Penalta ok byla ale chci už taky vidět gol ze hry sakra

Reagovat
mistr129

Reagovat
Venny

Je tam

Reagovat
Miguel19

Ngadeu je výborný čistič, ale fotbalově je na tom příšerně. Strašný kopyto.

Reagovat
Kaspar

na jeho miste byt Rotan a vedle husbyho Altintop

Reagovat
Venny

Teď jsem zvědavej jak ho budou vyvolávat

Reagovat
mistr129

před zápasem bylo Da...? Ny

Reagovat
Venny

Miguel Danny, no, asi si nevyberem

Reagovat
Spalovač šancí

Kotel: "Daniel Miguel Alves Gomes"

Zbytek: "Danny"

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaal Daaaaaaaaanny konecne

Reagovat
mistr129

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer

Reagovat
Sosi

Vyborne Lastuvka

Reagovat
Greny

Danny :)) to bude tak 5-7

Reagovat
mistr129

ty 2 Jihlaváci ve skluzu tam

Reagovat
Spalovač šancí

kostka ve skluzu

Reagovat
KingMaster13

Konečně Gol ze hry, Hušbauer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah..kapitáno

Reagovat
KingMaster13

Jihlava ale oproti tomu co tu předvedla na jaře tak hrozná bída. Obávám se, že ty půjdou dolů

Reagovat
Venny

Taky se bojim

Reagovat
Kaspar

ten blb s megafonem ma zakaz na ligu nebo i na pohary ? ze tam dneska nikdo nerve konecne porad

Reagovat
KingMaster13

Paradoxně na Ligu mistrů zákaz nemá a na Evropskou ligu ano A na ligu má taky pochopitelně

Reagovat
Manau

však tam řve pořád

Reagovat
Venny

Teď je tam Strašák, Krasoň má zákaz

Reagovat
Teoretik

Když se dostala Jihlava do ligy, tak to bylo pěkné oživení, teď se tam několik let drží a už je to jen tým do počtu. Snad spadnou

Reagovat
Kepy_FCB

Nebyli nikdy oziveni, clovek o nich ani nevi. Ale zase nevzbuzuji opovrzeni jako treba Peltonec ci Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Byli oživení.

Reagovat
Kepy_FCB

A nebyli a nebyli a ne a ne!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Byli !!!

Reagovat
Kepy_FCB

No nebyli

Reagovat
mistr129

Ngadeu je přesnej prototyp borců ze 4.třídy. Nedokáže nahrát na 5 metrů, ale furt vymejšlí píčovinky

Reagovat
HorajzmAmmann

Pogba

Reagovat
mistr129

Reagovat
Miguel19

Aspoň že dal Danny ten gól. Jinak je příšernej. Všechny míče ztratil.

Reagovat
mistr129

"chtěl překvapit přihrávkou a překvapil i fotbalistu Jihlavy" a koho jako chtěl překvapit, Škodu?

Reagovat
Greny

Ten Škoda me dnes prijde ze hraje desne na sebe

Reagovat
Kang & Kodos

vždyť rozehrával někde úplně jinde

Reagovat
mistr129

já hlavně nechápu proč pískal, za prvý tam žádnej faul nebyl a za druhý měla být výhoda

Reagovat
Greny

foooukej ju

Reagovat
Miguel19

Komedianti.

Reagovat
Greny

mimochodem to by mela byt stopka ne ? pro Rotane?

Reagovat
Coutinho10

nooo twl

Reagovat
Venny

Prej offside

Reagovat
monty25

Co to máváš, ty vole?

Reagovat
Skalda29

Proč je ta Jihlava tak slabá? Vždyť si hráči nedají ani tři driblinky. Pěkný ofsajd

Reagovat
Kang & Kodos

ty vole

Reagovat
mistr129

Danny Bořil

Reagovat
mistr129

tak ne

Reagovat
Venny

A co udělal Bořil špatně?

Reagovat
mistr129

no myslel jsem původně že ofsajd fakt byl a jasnej ale z opakovačky si zaslouží pochvalu

Reagovat
Venny

Bořil

Reagovat
Coutinho10

takova rozebirka a on mavne ofsajd

Reagovat
Greny

A nemohl byt ofsajd pri te prihravce Ngadea na Borila ?

Reagovat
Venny

Deli

Reagovat
Coutinho10

Deli luxusne

Reagovat
HorajzmAmmann

nesnesitelně kvalitní

Reagovat
Venny

Ve skutečnosti popisoval svoje komentátorství

Reagovat
monty25

To je něco jako nechutně dokonalý...

Reagovat
Miguel19

Huškurvička ve fantě ty buzno

Reagovat
monty25

Reagovat
Rarášek

Naprosto luxusní přihrávka od Hušbauera před tím gólem, to je nádhera.

Reagovat
Venny

Reagovat
Sosi

Je to špílmachr!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že se mi tu někteří sparťani smáli, když jsem označil před sezonou Hušbauera za tvůrce hry.

Reagovat
Rarášek

Já určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny*♡*

Reagovat
Teoretik

To je řevu zase pro nic

Reagovat
Greny

Hušba uz mohl byt venku

Reagovat
Coutinho10

kerestes

Reagovat
monty25

Nejdřív mu neuznají góla a pak mu dá kartu za hovno...

Reagovat
KingMaster13

Ty vole vždyť divnul jak svině

Reagovat
Miguel19

Tak sudí nakonec pěkně

Reagovat
Greny

Reagovat
mistr129

Keresteš moc kouká na Neymara

Reagovat
Kang & Kodos

To teď bylo jako co? Však se ho ani nedotkl

Reagovat
db18

Nevzal ho kolíkama přes koleno?

Reagovat
PlackaSKS

cože???

Reagovat
db18

Z poslední opakovačky to tak vypadalo...

Reagovat
PlackaSKS

od kolena byl proklatě daleko. pokud ho trefil, tak do špičky pravý nohy... a rozhodně ne na takový válení se

Reagovat
Greny

taky me prislo ze tam byl lehkej dotek

Reagovat
Venny

The Flying Dutchman

Reagovat
KingMaster13

To je zase rozhodčí ty vole Jako je mi to u prdele vedeme 2:0, to už Jihlava nesrovná ale kurví ten zápas pěkně

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

kde udelal nejakou vetsi chybu ?

Reagovat
KingMaster13

Gol měl platit, ten dive při kterým dostal Hušby kartu

Reagovat
HorajzmAmmann

kterí gol?

Reagovat
HorajzmAmmann

co že sem to kurva napsal?

Reagovat
Greny

Slavia uz chce asi davat branky z ofsajdu

Reagovat
KingMaster13

Ten na 3:0, měl platit, offside to nebyl

Reagovat
HorajzmAmmann

byl

Reagovat
mistr129

byl, už Ngadeuova přihrávka na Bořila šla do offsidu

Reagovat
KingMaster13

Ok tak to už jsem nekoukal, já koukal na tu Bořilovu nahrávku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

u toho golu jasnej ofsajd pri prihravce Ngadea na Borila

jo pokud ho netrefil tak ji dostat nemel, ale zase mu ji odpustil pri tom zakroku v prvni minute

Reagovat
KingMaster13

Hele pusť si to znova, offside to nebyl.

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný kdo by si to měl pustit znova jsi ty

Reagovat
Greny

hele pust si to znova .. mas to tam i s lajnou

Reagovat
KingMaster13

Ok, uznávám, já sledoval až tu Bořilovu nahrávku

Reagovat
Miguel19

Však ukazovali opakovačku, kde byl Bořil asi metr v offsidu. Bořil, ne Hušbauer.

Reagovat
PlackaSKS

pleteš si hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gól neuznal správně.

Reagovat
Venny

Bořil tam byl v ofsajdu u gólu

Reagovat
mistr129

před tou Burenovou tutovkou písknul nesmyslnej faul na Dannyho a nechal Hušbyho rozehrát úplně z jinýho místa, aniž by nechal výhodu. To jsou tři naprostý nesmysly během asi 5 vteřin. Pak Hušbauerova karta a teď Kerestešova nekarta

Reagovat
fantomas

Takže Keresteš už měl bejt venku...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Pro Slavii ideální zápas před předkolem. Ani se moc nenadřou, ale konečně dali gól ze hry, Jihlavu nikam nepustí. Jihlava tragická

Reagovat
Coutinho10

Skoda

Reagovat
Sosi

Jihlava hrozně hoří, to jeste skonci debaklem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas je bídnej i v zápase, kde je soupeř neškodný.

Reagovat
fantomas

Jn, na APOEL fakt ne už.

Reagovat
mistr129

Frydrych místo něj. Nebo Ngadeu na stopera a Souček základ

Reagovat
fantomas

Ngadeu by byl moc velkej zásah do dynamiky sestavy, ale Frydrych by to určitě zvládl. Rozehranej je.

Reagovat
mistr129

spíš jo, ale je mi líto Součka

Reagovat
miky10

Těžko to na zápas roku bude najednou měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak počítám, že v tréninku se zkouší různý varianty. A když tohle opakovaně nefunguje...

Reagovat
miky10

V tréninku tam může hrát třeba Škoda, ale všechny zápasy odehrála stejná stoperska dvojice, na klicovej zápas se to nezmění, vsadím všechno.

Reagovat
fantomas

A já mám chuť vsadit všechno na to, že nás to ten klíčovej zápas taky bude stát, no.

Reagovat
miky10

To spíš zranění Deliho.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Pro mě příjemný překvapení.

Reagovat
HorajzmAmmann

Šilhavý

Reagovat
smazaný uživatel

úplne dominantný výkon, Slávia je inde

Reagovat
miky10

Hezky se na to kouká konečně, ta kvalita tam je velká.

Reagovat
Greny

OT : Kouka nekdo na Opavu? Zavadil stridal v polocase ... se zranil ?

Reagovat
HorajzmAmmann

to zase hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
doNny

Jo, zranil se..

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jooo pochval se

Reagovat
smazaný uživatel

Klíma, Klíma, Klíma!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Greny

Hronek

Reagovat
Coutinho10

twl co delame

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek zabiják

Reagovat
cubinho

Hronek

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek jak dřevák z přeboru.

Reagovat
Skalda29

Reagovat
monty25

Hronek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek lampa mek kvak.

Reagovat
Venny

Ale díry v obraně teda máme, od Jugase jsem čekal víc

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak už chápu ten zájem o Hronka

Reagovat
vanGomm

Jihlava hraje zatím velice špatně,ale ono to v podobných případech také trochu je tím co soupeř dovolí a Slavia ji toho zatím moc nepovolila.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišlo že Slavia jim povolila docela dost, to že to neumí zúročit je věc druhá.

Reagovat
mistr129

hlavně Hronek neměl vůbec prostor

Reagovat
Greny

Po dnesnim zapase Skoda stop, Rotan stop, Kerestes asi taky stop

Reagovat
Miguel19

To si dělá prdel. 2 naprosto trapné simulace na penaltu a nedá jim kartu

Reagovat
mistr129

no, na druhý straně simulaci dokonce písknul jako faul a dal kartu Hušbauerovi

Reagovat
DieFohlenBMG

dál bych jim za to dodatečné stopku, ať se proberou

Reagovat
ZB 07

To sou skokani

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt máme potřebu simulovat za stavu 2:0 s Jihlavou?

Reagovat
DieFohlenBMG

Nejhorší stav

Reagovat
smazaný uživatel

To už je zvyk.

Reagovat
DieFohlenBMG

Proč tohle děláš Milane

Reagovat
Venny

Reagovat
Greny

Tvrdík by mu mel naparit pokutu , chteji preci vyhravat fair play

Reagovat
Skalda29

kde je disciplinárka, stáhnout hráče už během zápasu a na další stop

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Aj Deli asi zranenej nebo ho setri?

Reagovat
fantomas

By měl těžko hlavu v rukách, kdyby šetřil.

Reagovat
Miguel19

Asi se měl ve fantě a on ho stáhl před 60. minutou..

Reagovat
Coutinho10

Deli ne

Reagovat
Kang & Kodos

Vlastíku ty vole...splést si van Burena s Delim, to je majstrštyk

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Ho zmátnul ten blonďatej pruh na Deliho hlavě

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Venny

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

to byla tak hezká akce, že bych to i pustil

Reagovat
ZB 07

Slavia ještě jeden!

Reagovat
HorajzmAmmann

dostat

Reagovat
ZB 07

Klidně, stačí mi 3 góly

Reagovat
HorajzmAmmann

zázračná uzdravující píštalka

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia si teda slušně koleduje..

Reagovat
Coutinho10

u nas to jinak ani bejt nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

v téměř plné palbě proti Jihlavě..to už je trošku moc

Reagovat
cubinho

Opava jede

Reagovat
Greny

za 2 kurz nadhera

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
doNny

Reagovat
Kaspar

Ngadeu uz mi zacina lezt na nervy

Reagovat
Kaspar

jihlava padaka + slovacko nebo bohemka, zbrojovka zachranit, vyhodit Habance a od novy sezony ocista

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Habanec by mel zajet na staz do Opavy aby videl jak vypada ofenzivni atraktivni fotbal

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Bohemka?

Reagovat
Kaspar

se mi ta jejich hra uz dlouhy roky nelibi

Reagovat
Greny

Hrosso drzi i v 55 min ctvrtyho zapasu ciste konto

Reagovat
ondrasch77

Tak to by mohl jít do český ligy sedět na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý asi nevidí, že Buren už 10 minut šlape vodu

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho měl ve Fantě.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ten muezín v Edenu .... trochu buranský, ne ???

Reagovat
smazaný uživatel

Opava válec Za dva zápasy skore 11:4

Reagovat
HorajzmAmmann

OT

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Coutinho10

najednou

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:-))))))))

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kepy_FCB

Snad to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň už podruhý není v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

potřetí

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, dokonce.. Hlavně teď mě to mrzí, Olomouc mě minulý kolo fakt bavila.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zítra na Slovácku alespon bod

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Barak ci jsme jeste nerozbili socialni zarizeni na stadionu

Reagovat
Kepy_FCB

To bude fakt doost huustyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Válečná zóna a známý povídal o napadení rodiny s dětmi. Tak snad bude co nejméně mrtvých.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Barák se vyzná

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes budeme kopat penaltu 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spojeni Baniku a ze bude kopat penaltu je velmi zabavne. To uz je vetsi sance, ze si Banik kopne penaltu ve FIFE 19, kdy tam budem dosazeni jako mistri CR, nez ze ji budem kopat realne

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak na jare sme kopali asi 4, zas takova rarita uz to neni... navic mame hrace co ji umi "udelat"

Reagovat
smazaný uživatel

A v lize? Vsak tam sme na penaltu cekali snad 2,5 roku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v lize uz nevim, ani se mi to nechce hledat...Ale od te doby se veci zmenili,mame Pucka

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je jedno...

Dzisiaj bedzie, bedzie zabawa !

Reagovat
smazaný uživatel

na kurwu s kurwami

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Banik rekord vyjezd a vyhra 1:2

Reagovat
Kepy_FCB

Snad vyhrajou i klokani,sevci,hornici,sklari a nepredmestsky podjestedsky

Reagovat
FCSL

http://www.livesport.cz/zapas/KWDrtShk/#h2h;home

Poslední výhra 11/12 a to nám moc nevadilo, protože jsme vyhráli titul Každopádně ted je ten rozdíl v obou kádrech obrovskej. Bodík by byl zázrak. Chce to zase brutální nasazení a totální agresivitu. Chtěl bych vidět Rosu, ale nevim jestli by to přežil ve zdraví

Reagovat
ZB 07

Tak dneska zase zápas o všechno, kterej ale nemůže dopadnout špatně. Pokud vyhrajeme, mohlo by nás to trošku nakopnout, naopak pokud prohrajeme, věřím, že to i našemu zaslepenýmu vedení v čele s Habancem trochu otevře oči.

Reagovat
oli9

No chtělo by to Baníku trošku srazit tu euforii a poslat je zpátky na zem ... Ale od slovácka to bude klasických 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tři, dva, jedna - Výjezd

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvýznamnější české stadiony:

3) Letná

2) Eden

1) Stadion šampionů (na snímku logicky)

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

OT: Katydis hraje za Olympii?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to tu chtěl napsat Ho sem přivedl Hartig s Blažkem, ne?

Reagovat
ZB 07

A zatím teda Olympia docela válec

Reagovat
Coutinho10

j kdo by to před pár lety řekl, že i FNL bude přivádět zajímavý hráče

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Van Kessel v Oxfordu: Třetí liga v Anglii je lákavější než „vesnice“ Zlín Tak to je dobrej debil, snad ho po sezoně Oxford vykoupí a budeme od něj mít klid

Reagovat
Coutinho10

moc tomu nevěřim

Reagovat
KingMaster13

to já taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně jsem zvědav, zda si uvědomuje, že třetí anglická je hlavně o soubojích a bojovnosti, tudíž je ho zbraň - rychlost ve volném prostoru, mu bude takřka k ničemu.

Reagovat
KingMaster13

Proto říkám bude hrát tak první 3 zápasy a pak bude viděn spíš na studentských pařbách než na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

*jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak se jen chtěl dostat do Fify...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Zlin je proti tem ritim v a Anglii Monaco,debil

Reagovat
One-Real

Tak hlavně podle Skalák indexu si zahraje top 10 ligu na světě.

Reagovat
JohnnyDynamite

nevíte kde se dá sledovat ve slušné kvalitě,klidně placeně

1. FC Slovácko - Baník Ostrava

Dukla Praha - Fastav Zlín

Reagovat
JohnnyDynamite

je ti 5

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně tohle chápu jako narážku že bys měl jet na výjezd. No že to říká zrovna fanoušek úspěchu chacharovi (musel jsem si rýpnout)

Reagovat
ZB 07

https://www.batmanstream.com/football-live-streaming-video-2016-18.html (tady se to objeví většinou od 10.minuty) ....nebo placenej na isportu.

Reagovat
HorajzmAmmann

http://www.streamcomando.com/en/stream/slovacko-ostrava-153818

nebo tipsport, pro mě nejlepší varianta

Reagovat
JohnnyDynamite

diky

Reagovat
smazaný uživatel

na tipsportu nefunguje cashout pri live sazkach ?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Kang & Kodos

Ro-nal-din-ho

Reagovat
Banikovec7

Baník stejná sestava jak minule, Pazdera na lavičce.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vsak co, konecne mame i slusnou lavicku trochu

Reagovat
Banikovec7

Tak z lavičky nám asi moc nepomůže. Jediná výhoda Bredy jsou standartky no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sezona se nekonci tretim kolem. Vsak jeste prostor dostane.

Reagovat
Banikovec7

No to je mi jasné, ale čekal jsem, že tam půjde hned, když ho tak chválil.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/DHB-EsfXkAAlmqX.jpg:large Vrbovi se to uzdravuje jasná střídání..Bakoš,Pilař a Hořava

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska bych se nebál menší anarchie a střídání Čermáka v 89. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš tam hodí Havla za Limbu jako anarchií

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Marodi se vrátili, takže Ivanschitz definitivně končí.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je,kdo odnese pak návrat Hubníka..nedivil bych se ani Čermákovi

Reagovat
Blasphemer

A co teprve, až tam ještě Petržela.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo..Petržela,Hubník,Kovařík..takže Andy to má spočítané,Čermák,Řezníček jsou noví..neVrbovi koni..kdo ví,co Havel..když bude zdravý zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Má Ivanschitz někam nakročeno ?

Takhle sebou nechat zametat ....

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli ho v červnu poslat do Bohemky

Reagovat
ratusek

se divím, že ho nechtěli poslat do Domažlic

Reagovat
Blasphemer

Jo, do Bohemky.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

OT: Gino už na lavičcce....celkem škoda, že nebude na ten match žádnej stream

https://pbs.twimg.com/media/DHB-SuzWAAAiQMN.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

Portsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

čas začít naplňovat tu 40 gólovou metu z PL sekce

Reagovat
Coutinho10

to jo

Reagovat
ondrasch77

ty vole, ten dřevák dal géla...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu od těch obránců to bylo fakt komický bránění

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
ratusek

dneska jsou zajimavý všechny 3 zápasy, škoda že se kryjou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to tuhle sezonu se přenosy ? Mám O2 a stejně nevidím žádný dnešní zápas... :/ PlzeŃ není v TV podruhé za sebou :/

Reagovat
Greny

U nas radeji nejede ani obraz = jdu na malou kopanou

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty bylo zas

Reagovat
Banikovec7

Sus

Reagovat
ratusek

kterej idiot dával tu malou domů SUS

Reagovat
Kang & Kodos

Signál

Reagovat
PavlíčeQ

Sus

Reagovat
smazaný uživatel

SUS

Reagovat
Kepy_FCB

Funkcni stream na Banik

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokorný taky slušný bránění

Reagovat
Banikovec7

To není poprvé co něco takového udělal ale, nevím jestli loni v lize nebo v přípravě, ale úplně takto stejně.

Reagovat
ratusek

škoda že nedává takový průnikovky na druhý straně

Reagovat
Kepy_FCB

Otocime, nic se nastalo, tipoval jsem 1:2

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak ty výjezdy čím dál tím početnější Neskutečný to jsem ani nečekal

Reagovat
ratusek

Každopádně to mi chybělo vidět ty žákovský chyby v přímém přenosu jako každej rok

Reagovat
Blasphemer

Krmenčík

Reagovat
ratusek

co je , zas mu ruplo v kouli?

Reagovat
Blasphemer

Ne, jenom z malýho vápna netrefil bránu.

Reagovat
dinss

Chodíš někdy na stadion?

Reagovat
Blasphemer

Dřív jsem chodil pravidelně. Poslední dva-tři roky je to slabší, nejsem často ani na víkend v Plzni, takže jsem rád, když zajdu občas... Loni jsem byl asi sedmkrát nebo osmkrát, no. Slabota.

Reagovat
dinss

Tojo...

Reagovat
Blasphemer

Mně stačí, že jsem chodil deset let střídavě na nejhorší ligový a občas druholigový fotbal. Teď ať si zafandí i ostatní.

Reagovat
dinss

Takových lidí je málo.

Teď se do kotle sere každý, kdo má šálu Viktorky.

Reagovat
Blasphemer

V kotli jsem byl naposledy tak před dvěma lety. Teď většinou sedák na tribuně.

Reagovat
dinss

Někteří se tam jen přijdou podívat na fotbal..

Reagovat
db18

dneska se tam objevil někdo s dotazem, jestli jim nepohlídáme místa, když odejdou do fronty na pivo/klobásu...

Reagovat
dinss

Já taky říkám ať mi pohlídají místa ale rozhodně se nedožaduji místa podle lístku/permice.

Reagovat
db18

tak dneska tam kolem zrovna moc lidí nebylo... a pak se stejně už nevrátili (asi teda nechtěli vypadat, že na to už serou )

Reagovat
smazaný uživatel

4 body po třech kolech pořád ok

Reagovat
HorajzmAmmann

pičo tak ty hořej

Reagovat
Banikovec7

Snad aspoň někteří spadnou na zem a uvědomí si naši reálnou kvalitu a možnosti.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

akorát mě sere že to je na blbým Slovácku

Reagovat
ratusek

pičo to měli nosánky nahoře nějak moc. dostat 2 goly od trapného Slovácka. zase nohy na zem kurva

Reagovat
Banikovec7

To spíš mají lidi tady v diskuzi, hráči hrajou na co mají.

Reagovat
iamek

Po vyhre nad trapnym brnem a remizou se slavkou nosanek hore? To ani oni nejsou takovy kokoti. Snad.

Reagovat
KingMaster13

Kdyby nakonec jenom 2

Reagovat
ratusek

j no. borci dají víc než jeden gol v jednom nebo dvou zápase za sezonu a nám dají hned 5

Reagovat
PavlíčeQ

Slovácko zatím luxusní

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Vašek do fantasy a Baník teče ve velkém

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
iamek

Dostat od slovacka dva kusy za zapas je moc a oni to stihnou za 13 minut

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Z Baníku už padá ta nováčkovská euforie.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak hned přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si nemohl odpustit.

Reagovat
chytrejkluk

tvl proč hraje Řezník? Vždyť ty kraje obrany ve složení Havel - Limberský fungovaly

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Obrana zawadna jak za casu Zawady

Reagovat
Kepy_FCB

2-2 dame

Reagovat
vrabejka

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrají? Je to zasloužené?

Reagovat
Banikovec7

Nepotřebujou hrát nic super, naše obrana úplně mimo. Snad z každé jejich akce je obrovská šance.

Reagovat
oli9

Je melou

Reagovat
Banikovec7

Aspoň že v hledišti jasné 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko někde ztratit body, možná v Edenu remíza

Reagovat
chytrejkluk

nechápu to nasazování Kopice už potřetí za sebou hraje velký kulový

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Živulič... Ať mi nikdo neříká, že to na těch trénincích netrénují...

Reagovat
smazaný uživatel

co máš na mysli ?

Reagovat
smazaný uživatel

No evidentne ne, kdyz to delaji tak amatersky..

Reagovat
oli9

Slovacko dobre. Banik spadne zpatky na zem .. to tu bylo tipu na jejich vyhru a kolik slovacku daji a bla bla..kecu. trošku pokory chybelo

Reagovat
Kang & Kodos

Díky bohu, že se Sigmou hrajeme až koncem listopadu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, my máme na začátek ligy fakt luxusní los. Prvních šest kol tam není nikdo moc extra těžký.

Reagovat
ratusek

Slovácko dá v jednom zápase za sezonu víc než jeden gol a zrovna proti nám.

Reagovat
Blasphemer

Luxusní rozehrávka.

Reagovat
chytrejkluk

dobrej Zahradníčkův trestňák

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale síla ta obrana

Reagovat
HorajzmAmmann

jaká?

Reagovat
chytrejkluk

Chorý

Reagovat
Kang & Kodos

Chorý

Reagovat
Blasphemer

Olomouc ve dvacátý minutě pomalu třetí tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Ivanschitz proved - kromě toho, že byl nejlepší hráč přípravy ???

Reagovat
chytrejkluk

tady je vidět, že příprava v Plzni naprosto o ničem nerozhoduje....navíc když přišel Čermák, tak bylo jasný, že Ivanschitz už šanci nedostane. Škoda ho myslel jsem, že bude nastupovat na pozici jakou hrával Horvi

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ho tam pořádně nevyzkoušeli.

Takhle odkopnout hráče s jeho přehledem ve hře i kopací technikou ...

Reagovat
chytrejkluk

myslím, že přehlížení Andyho nechápe v Plzni vícero lidí....

Reagovat
dinss

Zrovna on...

Navíc jim to s Živuličem na středu celkem šlo.

Reagovat
ratusek

3:0. pičo vypínám, na to nemám nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
dextroza_m

Lepší, než návrat ČÍnana

Reagovat
Coutinho10

ten Chory to je drevo uz po 2.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ses dostal na -4 body za Kuchtu?

Reagovat
smazaný uživatel

fajn..už vidím

Reagovat
Coutinho10

nojo twl to je ještě větší drevo

Reagovat
HorajzmAmmann

Hoši ale ty jsou na drogách ne? To jsem třeba u Vaška ještě neviděl

Reagovat
ratusek

vypadá to na 3 kokeše. chudáci fans v hledišti. byl bych totálně nasranej

Reagovat
Banikovec7

Aspoň už Kučera nemusí řešit dilema, jestli nasadit ty posily do obrany.

Reagovat
Kang & Kodos

Koukám, že král vyrazil do Hradiště bez koně a místo brnění si vzal jenom podvlíkačky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Banikovec7

Heča

Reagovat
ratusek

jako že to byl jeho gol? to si uplně nemyslím

Reagovat
Banikovec7

Ne, myslím pak ten sprint za sudím. Ale asi měl pravdu, ten faul předtím na Baroše se měl pískat spíš naopak.

Reagovat
ratusek

dle mě řval na toho obránce vedle sudího. Jinak Baroš nefauloval, ten obránce Slovácka tam šel jako retard

Reagovat
ratusek

FDF pláče

Reagovat
smazaný uživatel

Demolice Krále

Reagovat
HorajzmAmmann

#FDF Slovácko:Baník + Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Baník začíná obrat

Reagovat
smazaný uživatel

3:4 do pauzy

Reagovat
ratusek

Olomouc verze 2

Reagovat
smazaný uživatel

Malý Istanbul

Reagovat
HorajzmAmmann

OTOČKÁÁÁÁÁ

Reagovat
ratusek

doufám že tu penaltu dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Baryyyy

Reagovat
Banikovec7

Slovácko lepší, ale škoda, že 2 góly jsme si dali naprosto sami.

Reagovat
HorajzmAmmann

1:4 TO MĚLO BÝT

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

nebýt těch trapných chyb v obraně tak tam lehce vyhrajeme. Slovácko uplně hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš má za podzim splněno.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmicka parádní výkon zatím, ale mám strach, že Plzni pomůže pan rozhodčí nějakou vymyšlenou penaltou.

Reagovat
Jeňa

Hlavně, že tu trevor brečel, že Baník nekope penalty

Reagovat
smazaný uživatel

penaltu kopal Baroš

Reagovat
oli9

Já nechápu proč všichni z toho Slovácka děláte takové nazdárky

Reagovat
Banikovec7

To říká kdo? Jen píšu, že jsme jim 2 góly sami darovali.

Reagovat
oli9

si pročti komenty :) před zápasem

Reagovat
Banikovec7

Tak to jsou takoví, kteří dělají nazdárky z každého soupeře a vidí Baník v pohárech.

Reagovat
oli9

jj je třeba si uvědomit že SLovácko a Baník jsou na tom podobně.. žádné prachy na mega přestupy ale spíš svoje mladé staví..ale určitě se ten fotbal lidem musí líbit

Reagovat
ratusek

nazdárky ne. ale propagátoři FDF a ne že dají 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Je videt, ze Jilek je vybornej kouc. Ale meli bychom vyhrat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Granečný si je tam vodí jak dorostence

Reagovat
Shevchenko

Ale brání jak žáček.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska nebráníme

Reagovat
KingMaster13

Kdo se vrací, nevěří golmanovi

Reagovat
Banikovec7

Poznar škodaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ústup krále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ratusek

Poznar tutovka hovno a Slovácko z každýho centru gol. ta naše obrana trapná. zrovna proti Slovácku

Reagovat
smazaný uživatel

To už je trochu moc na poločas

Reagovat
HorajzmAmmann

do píči co to je za zápas?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Slovácko

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
oli9

Reagovat
Kepy_FCB

Nehrajeme s Trincem

Reagovat
Banikovec7

Z každé akce dostaneme gól ty vole. Klidně hned o poločase Pazdera a Azackij na plac

Reagovat
chytrejkluk

Kopic, Řezník, Zeman šílené výkony

Reagovat
Blasphemer

Jako největší pozitivum zatím vidím Hrušku. Ukazuje, že je jednoznačně lepí než Bolek.

Reagovat
Stannis Baratheon

6. nejlepší liga světa.

To co v Anglii považujou za ofenzivní smršť, to tady padne za poločas.

Reagovat
HorajzmAmmann

asi nesleduješ PL letos co?

Reagovat
Stannis Baratheon

lol

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Chelsea

Reagovat
Coutinho10

stará dobrá Chelsea

Reagovat
HorajzmAmmann

celkově ta PL je letos výborná zatím

Reagovat
db18

...když si jednou vsadím na PL.

Reagovat
Jeňa

Kijanskas a Koné jsou tak neskuteční dřeváci Zato Melichárek

Reagovat
oli9

Kone je strasne dřevo jsem rád že jste si ho vzali...

Reagovat
Jeňa

A to se ještě snaží o nůžky

Reagovat
oli9

To si nedovedu ani představit... jediné v šem byl dobrý tak sklepavání balonů spoluhracum

Reagovat
Jeňa

Míč netrefil, zato protihráče ano. Kdyby se o to nesnažil, stejně by se míč snesl k hráči Zbrojovky do docela dobré palebné pozice

Reagovat
oli9

No habanec není taky žádná výhra... radši dát šanci mladým hráčům

Reagovat
Jeňa

Už nám radši nic neposílejte. Všechno, co od vás přišlo tragédie

Reagovat
oli9

Tak berete jen vy kvalita bohuzel jde do jablonce, nechteni do brna

Reagovat
chytrejkluk

v první minutě co udělal?

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Na Řepu hezky

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Shevchenko

Tolik k naší parádní obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tým 1.FC Slovácko právě vstřelil branku!

Slovácko opět odskakuje o dvě branky gólem do šatny. Po centru z levé strany se do míče položil STANISLAV HOFMANN a zblízka překonal Daňka. a někdo na drogách..

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně jako naše obrana... Neprojížděl dneska Kopic kolem Hradiště?

Reagovat
Banikovec7

Je otázka jestli nebyla na drogách v minulých dvou zápasech a tohle je ukázka normálního stavu.

Reagovat
Alan_Shearer

Banik k smichu

Reagovat
HorajzmAmmann

jasně kopni si do mrtvýho

Reagovat
HorajzmAmmann

ten Irvine za Burton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Sus, Poznar dolů - Azevedo, Šašinka na plac

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroooš

Reagovat
oli9

Ale jinak baník do ligy patří jejich fans zaslouží pokud jsou slušní

Reagovat
goodbay

Má někdo stream na Plzeň?

Reagovat
Blasphemer

Krmenčík dneska posral snad úplně všechno.

Reagovat
ratusek

jinak ten Poznar je asi fakt tragickej, ten první zápas hrál dost dobře, ale zbytek už o ničem. Radši at hraje náš Šašinka, dklyž na Poznara není ani opce

Reagovat
Blasphemer

A když jsem to psal, tak mi Baníkovci tady psali, jak všem ukáže.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tři zápasy z toho jeden luxus a dva nic moc a hned ho můžeme zavrhnout..

Reagovat
chytrejkluk

Pilař tak to už Plzeň vyhraje

Reagovat
Blasphemer

Pilař První jeho akce a hned takovej luxus.

Reagovat
oli9

co provedl ? tomu klukovi to přeju

Reagovat
Blasphemer

Obešel dva, narazil si a zkusil přehodit gólmana.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Pilka

Reagovat
chytrejkluk

Piláááááááááááááář!!

Reagovat
C-M@ster

MALEJ VENCA!

Reagovat
oli9

Co zajíc nedal tvle Slovacko - baník ale luxus fotbal pořád.... tohle mělo být v TV

Reagovat
vrabejka

Vencaaaa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Havel

Reagovat
Kang & Kodos

Skalák i Matějů dneska na tribuně.

Reagovat
Blasphemer

Anarchy in the Pilsen

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak já se na týden loučím

ahoj,...

Reagovat
Blasphemer

Čermák jakej pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

0 se Slávií ale 5 na Slovácku no to značí že příští kolo nedá Slovácko ani gol

Reagovat
oli9

můžete si za to sami tak pořád nebrečte a staejte se o baník a ne slovácko

Reagovat
vrabejka

WTF Slovácko Není to jejich největší výhra v historii?

Reagovat
centos

No co, remízový zápas, jen jsme jim darovali další tři góly.

Reagovat
Banikovec7

Ač to tak po 20 minutách nevypadalo, tak rozhodla neproměněná tutovka Poznara a gól Slovácka skoro z protiútoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno - Bohemka 0:0 jak jinak

Reagovat
chytrejkluk

snad už bude Pilař v pohodě, aby mohl nastupovat místo dřeváka Kopice

Reagovat
taws

No dostat 5 gólů od Synotu je fakt ostuda. Výkon ale tak strašněj nebyl, jen obrana byla příšerná. Ale tak aspon se zbavíme vrabejky..

Reagovat
HorajzmAmmann

výkon byl strašnej, naprosto otřesnej, to jsem v životě neviděl takový faily za první půl hodinu. Slovácko zasloužený 3 body.

Ale můžeme si za to sami, hrát normálně jako proti Brnu nebo SKS tak ten bod máme.

Reagovat
taws

tak dopředu ta hra špatná nebyla. Ale to co předváděli v obraně byla fakt hrůze. A Hrubý už by se měl vzpamatovat....

Reagovat
Banikovec7

Asi máš docela krátkou paměť, neříkám že tolik za jeden zápas, ale nebývá to úplně výjimkou .

Reagovat
HorajzmAmmann

3 faily za prvních 23 minut jo to jsem fakt nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka už vyhodil Leverkusen ..někoho zase musí přibrat

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady..Zbrojovka v dalších 5-6 špilech povali 0:0...

#remizaKingforever

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/20814943_262967307528765_1978370157_n.jpg?oh=56510fe433ded87776999d7f975e3c53&oe=5991E328

Kdyby mi někdo řekl ještě v květnu, že Biabiany bude mít na svém instagramu tohle, asi bych se mu vysmál.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Mareček pořád ve Spartě. Neskutečný

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Alibe !

Reagovat
smazaný uživatel

van Kessel první tři minuty na hřišti a hned gól, a Oxford první. A zdejší chytráci prý, že se nechytne a Oxford nemá na Championship šanci.

Reagovat
ondrasch77

Tak za Slavii taky dával gól hned v prvním zápase..., a jak to dopadlo všichni víme

Reagovat
smazaný uživatel

První vyhrání, z kapsy ...

A jen dočasný fenomén pro soupeře tam dosud neznámého hráče ...

Uvidíme ...

Urážka Zlína je ale nechutná

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-anglie/310413/van-kessel-urazi-zlin-stvalo-tvrdika-v-anglii-zacal-nadhernym-golem.html

Reagovat
oli9

At si tam shnije.. Akce se mu podarila hezka to jo. Ale kolik se mu venuje v mediich mista nechapu. svoje kvality potvrdil v polsku, charakt er zase na dovolene

Reagovat
Posledni Kovboj

prvni po dvou kolech, o skore pred 4 dalsima tymama, to uz maj v podstate champ jistej no

Reagovat
smazaný uživatel

Chacharstan doufam že se už nezvednete vy "králové" ..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fotbalová verze Despacita - https://www.youtube.com/watch?v=g7Dkf3Vwhz8

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, na originál nic nemá.

Reagovat
Tigerinho

Despacito

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no ták, vždyť je to tak krásný a chytlavý song. Navíc klip k Despacito si už pustilo více než 3 miliardy lidí a je nejpřehrávanějším videem na youtube v historii.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
TheTopFootbaler

Ha, viděl jsem dřív než ty! Skvělej song.

Reagovat
Coutinho10

OT: ještě ke Stochovi...tohle muze bejt hodne zajimava novinka, co se týče momentů od příletu až po podpisu smlouvy a v čase 0:21 zatim jedinej zaber, kde je bez cepice

https://twitter.com/slaviaofficial/status/896638030165020673

Reagovat
smazaný uživatel

Prej si dal do smlouvy podmínku, že tu čepici bude moct nosit i v zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Se inspiroval Kahnem a Poštulkou

Reagovat
smazaný uživatel

A v létě bude nosit zimní čepici. Swag musí být.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, to je trubka ....

Aspoň, že má něco NA hlavě, když už ne V ...

Reagovat
KingMaster13

No ty vole to se nasmějeme s ním Hlavně naši soupeři, no co alespoň za něco se nám můžou smát Jinak kvalitní bude, přeci jen hrál v lepších ligách. Je to ale fakt neskutečná trubka

Reagovat
Coutinho10

j jako zabava bude no btw. video je už venku

https://www.youtube.com/watch?v=B1ibxsAKk2g

Reagovat
KingMaster13

Ještě bych vzal třeba Škrtěla, fotbalově nic moc už ale může děsit soupeře

Reagovat
Coutinho10

ten mi stačil už v Liverpoolu

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

Ta navigace .

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně tu je zase stará dobrá Sigma - plná odchovanců, mladých hráčů a hlavně stavějící na pěkné kombinační hře konečně na ně můžu být zase hrdej a věřím tomu že o záchranu letos hrát nemusí. Celý tým hraje skvěle a je vidět že ani absence klíčového hráče není uplně problémová ale mě osobně svými výkony zatím šokuje jeden hráč - Kalvach. Sice není moc vidět během zápasu ale pro tým je to naprosto klíčový hráč na pozici štítového záložníka kterou zvládá naprosto famózně a navíc přidává skvělou techniku a přihrávky. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma do ligy patří.. Loni suverénní líbil se mi Plšek letos se dobře ukazuje Falta .. Olomouc krásný město hezky stadion sympatická hra tak proč lidi nechoděj ? To nechápu .. Je paradox že na trapnou Ostravu a její ještě trapnější slogan lidi choděj ..

Reagovat
HorajzmAmmann

Protoze nechodime na sympatickou hru kvuli krasnemu mestu a uz vubec ne kvuli stadionu .... Blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou lidi znechucení vedením a neustálými problémy ať už finančními nebo sportovními. Už vyhození Pivarníka to všechno nastartovalo mám pocit. Snad Jílka udrží déle i když se třeba nebude nějakou dobu dařit. Je to skvělý trenér a konečně můžu říct že s Minářem sestavili i skvělej kádr po všech těch Depetrisech a Halenářích. Doufejme že se v dohledné době také přivede perspektivní majitel protože bez majitele to asi taky dlouho fungovat nebude moct

Reagovat
Alan_Shearer

Tak se uz se nam vcera par Spartanu porvalo v Huti (mistni klub), takze doufam, ze pochod bude v pohode ... co se tyce vysledku, iluze si nedelam - remiza by byla velkym uspechem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Sparta po 5 letech vyhraje .. Nevíte někdo jesi muže hrát Pulkrab ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Statečná Sparta nepovolila hrát proti ní ani hráči, co odešel na přestup ...

Takže jasná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt to tak dělaj všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni jinej případ, kdy nesměl hrát proti bývalýmu klubu hráč, co odešel na PŘESTUP.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se tam pustí za suchý z nosu, a Liberec s tím nemá problém, tak kde ty vidíš problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Narušuje to regulérnost soutěže, když proti jinejm třeba Pulkrab dá góly ....

Ano, tohle dělají i jiní ...

Takže: zakázal bych hostování v rámci téže soutěže.

A zákaz Haška z Bohemky po přestupu, to teda všichni nedělaj a bylo to trapný a zbabělý od gigantické Sparty, nemyslíš ?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab tam je na hostování...

Mně se to taky nelíbí, ale svoji logiku to prostě má.

A kolik klubů v lize pouští hromadu odchovanců (víceméně za pár šupů) do ostatních týmů?

Co vy byste někteří bez tý Sparty dělali, to já teda fakt nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

já o voze, ty o koze ...

no nic ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na co si stěžuješ? To se jich má Sparta zdarma zbavit a ještě přitom riskovat, aby je případně ten hráč připravil o body? Sparta je snad nějaká charita nebo co?

Fakt mě udivuje, že Sparta je ta zlá úplně ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti je potom? Vyhovuje to jak prodávajícímu, tak kupujícímu, ostatní do toho nemají co kecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

tak pokud sparta svolí aby jim za hráče zaplatili na splátky a třeba až po roce...to by pak sparta byla hloupa kdyby proti nim hrál hráč, za kterýho ještě nedostali zaplaceno

Reagovat
Chlupatá máma

Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výjezd do Liberce, kotel bude plný + bude naše asi velká část západní tribuny a celkově má být plno, těším se.

Reagovat
Alan_Shearer

A vas vcerejsi predvoj, kterej hajloval a malem zabil jednoho typka, je soucasti kotle nebo to je nejaka specificka skupina?

Reagovat
Alan_Shearer

Btw rikali si "rudy psi"

Reagovat
smazaný uživatel

A popravdě nikoho, kdo si říká "rudí psi" neznám. Pokud to byla starší generace, tak možná veteráni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím, musel bych tu skupinku vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci se asi taky "těší" na tohle ...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

8000 + je tutovka, severní a hlavní až na pár jednotlivých míst plná, východní až na spodní řady taky. Na západní se nečeká tolik lidí jako od Slávie, měla by bejt normálně přístupná i "neutrálním" .

Reagovat
didosh

To su zvědavý...

Reagovat
FCSL

Ty křídla Sparty budou problém, hlavně Kerbr na Biabianyho, to nechci vidět. Sestava bude asi jako v preview, jenom by se měl Mikula vyměnit se Ševčíkem a pomoc Kerbrovi při bránění. Malinský zatim nic moc, trochu mi připomíná Navrátila, ale snad ho JT podrží a nedá tam Voltra. Jinak už tam nemá kdo jít, už aby se vrátil Bartl. Akorát mě trochu překvapuje, že je Wesley za juniorku, když nemůžou hrát 3 hráči ze Sparty a hlavně Pulkrab. Doufám zase v maximální bojovnost a totální agresivitu, jinak nemáme šanci

Reagovat
HorajzmAmmann

ta první věta, to jsem si před SKS taky říkal, nakonec to nebylo tak hrozný

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Danny je samozřejmě superstar, ale na druhou stranu už nikomu moc neuteče. Což TBCH a Biabiany splňujou bez problému. Ještě mi tam chybí podobnej útočník. To bych si pak připadal jako v FM12, kde jsem mohl do většiny ligovejch týmů podepsat Libora Žůrka s rychlostí 17, a tím jsem měl skoro hotovej přestupák.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo ale říkal jsem si že nás teda budou víc motat.

Jinak máš teda pravdu, Biabiani to ukázal už 1. zápas. Ona ta Sparta bude fakt silná až si to sedne a mám z ní docela repsekt. S Rosickým by to byla paráda

Ty vole Libor Žůrek A je v naší lize vůbec nějakej mega rychlej útočník?

Reagovat
SpartaOvenka

Chramosta je docela rychlý, jinak český expres Baroš

Reagovat
didosh

Jo to byla hláška...

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

BiabianY

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.facebook.com/ElectreOfficiel/videos/1394993073913948/?hc_ref=ARRGFGUxXdzMusSUP9mCIe-elHAjdFupHrfHj7E3dncaWnEULz14hHqaFeFLqzYDvXM

Spartaňi právě přijeli na nádraží do Liberce Jel sem okolo a raději choval vlaječky z auta páč jich bylo fakt kotel. No to bude mazec dneska

Reagovat
db18

Sparťaňi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
SpartaOvenka

To je respekt!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťaňi - no ňi?

Reagovat
Azazelo RD

#SlovakiaPorn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=Lk6uM8sz76w

Tak co je lepší? Hrát za Zlín nebo Oxford?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín hraje evropu,stadion maj stejnej

Reagovat
HorajzmAmmann

stadion stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec si tu Biabianyho 77 nechal vytetovat?

Reagovat
pepinho2

Má na holeni vytetovanou i svou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

On si veme po navratu 77,necha si ji vytetovat a pred dalsi sezonu ji vymeni za 14

radsi nechci vedet co ma na holeni

Reagovat
HorajzmAmmann

když se tady řeší tetování, já když včera viděl jednu skokanku do výšky tak jsem raději vypnul TV a utekl z domu... nemůžu si vzpomenout na jméno... ale to byla fakt síla.

Každopádně touha vidět tu ukrajinku byla silnější tak jsem se hned vrátil.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

To je Arturo Vidal ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne, ale maj stejnýho kadeřníka

Reagovat
didosh

Naingolan...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, ta vypadá jak z filmu Šílený Max: Zběsilá cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus Inika McPherson

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
HorajzmAmmann

Po sezoně snad zpátky do evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

akce Teplic ted

Reagovat
FCSL

Tecl zase na kraji Ve Zlíně mohl hrát na hrotu

Reagovat
HorajzmAmmann

ale hraje dobře

Reagovat
ondrasch77

Protože jsme dnes hráli 4-5-1, doma budeme hrát opět 4-4-2 a Tecl bude s Dolim na hrotu Jinak hráč zápasu...

Reagovat
FCSL

Fillo

Reagovat
monty25

Fillo

Reagovat
HorajzmAmmann

ježiši on tam skoro ukončí karieru Pernicovi a pak to pošle do Německa

Reagovat
HorajzmAmmann

Šáhl na něj to se nesmí - pětka

Reagovat
monty25

Ale jo, asi odpustil Teplicím penaltu. I když v první fázi se drželi vzájemně...

Reagovat
HorajzmAmmann

ani mě to nevadí, dneska musíte vyhrát at vás příští týden nebolí tolik ztráta bodů

Reagovat
monty25

Reagovat
HorajzmAmmann

no ne bude to strašně těžký. Hra Teplic se mi hodně líbí

Reagovat
didosh

Jj proto jsme měli porazit slabé Slovácko...

Reagovat
jiriczeQ

když jsme tak slabí, dostat bůrka je na odhlášení z ligy

Reagovat
HorajzmAmmann

Dát si 3 vlastní goly je na odhlášení z ligy to máš pravdu

Reagovat
jiriczeQ

kulisu jste vytvořili fantastickou, tohle já ohromně beru, jednoznačně jste nás v hledišti porazili, ale tyhle řeči o slabém Slovácku, které včera hrálo velmi slušně, mě vytáčí

Reagovat
HorajzmAmmann

já ale neřekl, že bylo Slovácko slabé nebo silné. Bohužel bych ale podle včerejšího zápasu nehodnotil sílu Slovácka. Hrát jako proti Brnu nebo SKS zápas by byl nejspíš vyrovnaný a max by někdo vyhrál o gol. Spíš bych to tipnul na remízku. Vedli jste 3:0 dá se říct skoro z ničeho to se pak hraje dobře. Naše defenziva byla na ručník...

Reagovat
HorajzmAmmann

Každopádně Slovácko nám na goly nepřihrálo = proto 3 body zaslouženě doma. Ale slabšího soupeře než včerejší Baník mít už nebudete

Reagovat
didosh

Nechci se nikoho dotknout ale rozhodně nejste špica ligy,nejspíš budete hrát s nama a dalsima o zachranu...

Reagovat
didosh

tolikrát namazat soupeři,se ani v zacich nevidí....

Reagovat
smazaný uživatel

Tahal za dres...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mel se drzet toho,ze strida v prvni puli hrace od M a hrali by aspon v 11...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Baníku to takhle tenkrát zajistilo záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Hodně nešťastný zápas dnes sehrálo Lille, které prohrálo ve Štrasburku 0:3. Trenér Marcelo Bielsa musel už v prvním poločase vyčerpat všechna střídání, jelikož se mu postupně zranili Thiago Mendes, Kévin Malcuit a Fodé Ballo-Touré. Střídání pak Lille hodně chyběla v 63. minutě, kdy se nechal zbytečně vyprovokovat brankář Mike Maignan a dostal červenou kartu. Mezi tyče musel útočník Nicolas De Préville.

Asi bych po tomhle rezignoval a šel do důchodu.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Půl hodiny a žádnej pumlíč. Jsem z toho nervózní

Reagovat
monty25

To přijde...

Reagovat
Kang & Kodos

Už? Druhej poločas nekoukám.

Reagovat
monty25

Ty jo, zatím nic.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Asi mu to ČT zakázala , dnes nebyl pumlíč ani jeden...

Reagovat
ZB 07

No dneska to budou mít Teplice hodně těžký, snad to nějak urvou

Reagovat
HorajzmAmmann

Sus koukej na Kroba Na jistotu prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Kjob

Reagovat
Kang & Kodos

Susnjar je skvělej. O to víc musí Teplice srát, že si ho nechali takhle utéct

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Boleslav hrát celej podzim jako do teď a Teplice budou nahoře, tak si to možná rozmyslí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal vůbec někdo v české lize gól z přímého kopu? Já to tady snad ještě nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy Petr Papoušek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Kenia, Zavadil, Pilík,..

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil loni v Brně?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

A ve stejném utkání i Pilík... (to zas bylo v Příbrami na jaře)

Reagovat
monty25

Viz můj odkaz v 16:48.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Lafata, Hušbauer, Dočkal

Reagovat
HorajzmAmmann

Kušnír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Horváthův první ligový gól - https://www.youtube.com/watch?v=1yO6S2jHCtI

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý Zelený Trávník

Reagovat
monty25

Masopust

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

...já myslel že tam byl kontakt nohama po prebehnuti a on padal po zatahani za dres...

Reagovat
PavlíčeQ

Snad si Příhoda pár zápasů odpočine, evidentně to potřebuje

Reagovat
3M

Reagovat
PavlíčeQ

nás řežou 2 zápasy po sobě, tak jsem nasranej

Reagovat
monty25

Od tý doby, co byl Pelta v teplákách, už Jablonci nikdo pomáhat nebude...

Reagovat
PavlíčeQ

Nemusí pomáhat, stačí pískat jasný situace jako je faul na Masa

Reagovat
ondrasch77

po tý sračce, co proti nám pískal Královec minulé kolo v druhém poločase proti Plzni a dnešní neodpískané penaltě po faulu na Masa, to není o pomáhání... Vy jste hráli v prvním poločase kulový a v druhém to bylo vyrovnaný, buďte rádi za plichtu...

Reagovat
monty25

Vždyť já jsem.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Poločasové rozhovory bych zakázal. Nechte ty hráče proboha vydechnout.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa tam nic nedozvies, a vacsinu hovoria stale ti iste sracky lebo nemaju co ine povedat

Reagovat
HorajzmAmmann

co do druhého poločasu? Pokusíme se vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná nuda Teplice s Jabloncem. To nemohli vybrat jinej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda? Díváš se na ten stejnej zápas co já?

Reagovat
smazaný uživatel

už se ani nedívám. Vydržel jsem to půl hodiny.

Reagovat
ondrasch77

Nuda? Sice 1:1, ale nahoru dolů, za mě dobrej duel...

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek - Zahustel, Mareček, Štětina, Civič - Mandjeck, Sáček, Frýdek - Biabiany, Lafata, Ben Chaim

Náhradníci: Dúbravka, Plavšič, Rosický, Mavuba, Karavaev, Janko, Šural

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana vypadá na průšvih... Hlavně že hraje Sáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kaya, Hovorka, Costa jsou zranění, takže musí hrát Mareček na stoperu no.

Reagovat
pepinho2

Mně se tam celkem líbí ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole von toho Zahustela fakt podrzel, to me poser

Reagovat
pepinho2

no Kara v momentální formě není moc konkurence, oba kraje obrany jsou zatím nepřesvědčivé

Reagovat
Kang & Kodos

Na jeho poměry je špatnej, ale Zahustel je na tom teď ještě o dost hůř

Reagovat
pepinho2

No je to takový souboj kriplů, Zahustel s míčem je asi jako Andy Carroll, a Kara mi přijde, že není vůbec aktivní a když, tak se mu nic nedaří..

Reagovat
Rarášek

Frýdek .. Ale jinak prostě zase spokojenost.

Reagovat
monty25

OT: Tak Csaplár je po 3 kolech na chvostu...

http://www.livesport.cz/tabulka/AsKOutZF/COkmQlxe/#table;overall

Reagovat
smazaný uživatel

s Horváthem... hlavně že jsou trenéři zajímaví....

Reagovat
ZB 07

Snad tam vydrží až do konce...

Reagovat
monty25

To ho Jarda dřív přetáhne tyčí...

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc a Příbram si jedou to svoje bez ohledu na ligu, to je fajn

Reagovat
FCSL

Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Mikula - Malinský, Folprecht, Breite, Ševčík - Potočný

Koubek - Zahustel, Mareček, Štětina, Civič - Mandjeck, Sáček, Frýdek - Biabiany, Lafata, Ben Chaim

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zase Ševčík na křídle?

Reagovat
FCSL

Protože nemáme nikoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam dát třeba Graicara. Ševčík je třeba ve středu pole.

Reagovat
FCSL

Tak on není vyložený křídlo, hodně se pohybuje do středu. Pohyb má dobrej, tak to vyšlo na něj no. Není zrovna ve formě, ani v tom středu nebyl moc cejtit. Momentálně může bejt rád za základ

Reagovat
Kang & Kodos

Aby Zahustel nebyl za kreténa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by byl za kreténa, i kdyby proti němu hrál pytel písku.

Reagovat
Kang & Kodos

Sestava se dala čekat, ale ten Zahustel tam je prostě navíc. Frýdka bych radši viděl místo Civiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať nejste překvapení,když tam Zahustel bude strašit celý podzim

Reagovat
ZB 07

Teplice góla sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek ve fanlize a Šmejkal ho stáhne v 59. minutě

Reagovat
monty25

Hrát na podhrotu s Kubou Horou nebo s Rezkem je sakra rozdíl...

Reagovat
ZB 07

Kušnír ve fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

dát obránce Dukly po prvních 2.kolech..to chce odvahu

Reagovat
ZB 07

Já je tam mám dokonce 2 Zlín už je hlavama někde na Arsenalu, Dukla to udrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Slíznul si software Tecla

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Zahustel?

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
monty25

A je to. Já už jsem to tušil, když Mihálik nahradil Doležala...

Reagovat
monty25

Příhoda

Reagovat
monty25

Dobrý, teď to vynahradil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska spíš Nehoda...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jablonec Takhle budou muset Teplice vyhrát příští kolo

Reagovat
HorajzmAmmann

v pořádku

Reagovat
PavlíčeQ

Příhodo tak ty jsi chudáček

Reagovat
monty25

Tohle penalta byla, ale vám ji měl písknout taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

jake to je?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PavlíčeQ

Mám nervy a říkám si, jestli tohle mám zapotřebí sledovat

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň už víš, kudy běhal zajíc.

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Byla jasná, stejně jako ta naše v 25. minutě na Masa...

Reagovat
monty25

Tak ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna zkušenej Hübschmann udělá takovou botu Ale střídání Červenky se vyplatilo...

Reagovat
forma

Reagovat
ondrasch77

taky mě to napadlo, že ve svém věku už by mohl být tou fotbalovou chytrostí trochu jinde..., škoda, že ta Mehanova střela do břevna nesjela trochu níž...

Reagovat
smazaný uživatel

Mehanovič

Reagovat
ZB 07

Ale koukám, že rozhodčí v prvních kolech Jablonci teda moc nefandí...

Reagovat
monty25

To říkám, že je to kvůli Peltovi v teplácích...

Reagovat
ZB 07

konečně se jim to vrací

Reagovat
PavlíčeQ

Co konkrétně se nám vrací?

Reagovat
ZB 07

Spravedlnost třeba za domluvený zápasy s Příbramí...ještě pár neodpískaných penalt a bude to vyrovnaný

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Rozhodčí jsou fakt bezpáteřní čuráci. Od tý doby, co byl Pelta ve vazbě, jsou na něj jak na cizího.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Důkaz, že video ve fotbale není žádná výhra. Kaká přátelsky poplácal protihráče a rozhodčí mu i po zhlédnutí videa dal červenou kartu.

http://www.bilybalet.cz/muzstvo/2017080038-video-tak-ta-byla-prisna-kaka-videl-cervenou-po-sudiho-kontrole-videa-primo-na-hri-ti.html

Reagovat
Kang & Kodos

Přátelsky poplácal

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na video, jenom ho pohladil po tváři, i soupeř se tomu smál. A rozhodčí ho vyloučí.

Reagovat
SpartaOvenka

Si pamatuji, jak za podobnou úplně nic věc dostal Kaká červenou i na MS, zrovna on, který je klasický příklad hodného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď šup na Limberec

Reagovat
smazaný uživatel

Na papíře má Liberec snad nejslabší kádr v lize. Udržet se bude úspěch.

Reagovat
forma

!!!

Reagovat
shitcool

Někdo stream na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.streamcomando.com ale je to tam čím dál víc "fotky".

Reagovat
shitcool

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl "třeba už jsem na útok moc starej" To měla být kritika Mihálika?

Hlavně nedáváš góly Stando.

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyby hrál na hrotu goly dává

Reagovat
smazaný uživatel

Mihálikovi nesahá v zakončení po kotníky a Doležal holt na křídle hrát nemůže. Byť teda taky není pomalej.

Reagovat
SpartaOvenka

Na druhou stranu by byla větší zábava vidět Doležala na křídle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Proti němu by byl winger Juliš úplný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
PavlíčeQ

Po takových výkonech mít jen 2 body, to je smutný. Bohužel ve vápně soupeře jsme slaboučký, tam je naše největší slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tam nemůžu být. Ale aspoň někdo musí ráno vstávat do práce, no.

Reagovat
HorajzmAmmann

a kdo tě nutí spát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

složenky

Reagovat
smazaný uživatel

Co tato sestava?

Bičík - Karavajev, Štetina, Costa, Frýdek - Mandjeck, Sáček - Plavšič, Rosický, Ben Chaim - Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Strama zatim preferuje 4-3-3/4-5-1

Reagovat
smazaný uživatel

To je dohromady třináct a tři čtvrtě. Teda že je to trochu nefér nehrát v jedenácti, to bych ještě překousnul, ale tři čtvrtě?

Reagovat
chytrejkluk

to jsou dřevácí

Reagovat
smazaný uživatel

Malinský to teď podělal, ale jinak dobrý nákup

Reagovat
Kang & Kodos

Jsme obšlehli signály od Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

Libe

Reagovat
chytrejkluk

ten Sparťanskej trestňák byl geniální

Reagovat
Stannis Baratheon

co provedli?

Reagovat
chytrejkluk

to snad nejde ani popsat, to se musí vidět....Biabiany s Chaimem to zahráli na krátko ,ale dali si debilní přihrávku až je o míč Liberec obral a skoro dali Spartě gól z brejku

Reagovat
Stannis Baratheon

Lehčích soupeřů než je Liberec momentálně v lize není - 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Z Karafiáta bude jednou skvělý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Neplivalo se na něj tady hrozně minulý rok?

Reagovat
shitcool

Reagovat
FCSL

3-6-1/3-5-2 Hodně zajímavý od JT

Reagovat
smazaný uživatel

zase nechavame hrat domaci a hrajem na brejky.. sem zvedavej co budem delat az budem hrat doma

Reagovat
Kang & Kodos

To bude Jihlava čumět, až je necháme na Letný tvořit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

To už vás bude trénovat Csaplár a budete hrát fotbal západního střihu

Reagovat
db18

Tak máte na to ideální hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim no..

Reagovat
smazaný uživatel

Radim by si se svými kily pod Stramou ani nekopl.

Reagovat
Greny

Jakej rozdil byl mezi skluzem Folprechta (faul)a Stetiny (cisty zakrok)

Reagovat
smazaný uživatel

ruka

Reagovat
HorajzmAmmann

Kalasovina....

Reagovat
Kang & Kodos

Bibione

Reagovat
chytrejkluk

ten Frýdek je strašná mrdka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Ten Civic je dost tragickej teda ...

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

tvl on dá gól

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kang & Kodos

Gólová akce Civič-Frýdek. Už můžu umřít

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zlín to bude trapas v te evropske nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, teď to bude pro Liberec hodně těžké dát gól bez útočníka.

Reagovat
Jacks11

tpčo ten Biabiany není vůbec zlý rychlost teda má

Reagovat
forma

Ten Frýdek je fakt hovaˇo - ten gól oslavovat pod Libereckym kotlem.

Reagovat
Orlandiiik

nikdy si neviděl slavit gol před cizím kotlem ? oh wait už vím proč, vy žádnej nemáte

Reagovat
forma

a dál ?

Reagovat
HorajzmAmmann

udělej to pod naším kotlem a sežerem tě

Reagovat
didosh

No včera ten jeden vymrdanecek něco zkoušel....

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na hřišti jednoznačně Sáček. Hraje příšerný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel no. Ale snad ho Strama podrží, pak by se mu Sáček odvděčil. Je to výborný hráč.

Reagovat
SpartaOvenka

Lafi aka Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata takovejch sprintu dopredu i dozadu. neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Spíš normálka, ne...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

stream na Spartičku?

Reagovat
smazaný uživatel

taky byse hodil

Reagovat
Adalberto.Littleoak
Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Biabiany je o fous rychlejší než Kerbr. Tam bude nebezpečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany skvěle běhá, skvělé přihrávky a i pěkný náběhy, jen ostatní mu moc nepomáhají

Reagovat
One-Real

Je skvělej, hlavně téměř pokaždý vybere nejlepší řešení situace. Všechny centry mu lítají do nebezpečných prostorů + ta hra 1 na 1.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne naky hraci, co umej nacentrovat

Reagovat
Kang & Kodos

Civič si všechny maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

dneska super.. primocarej, jeden centr za druhym

Reagovat
chytrejkluk

Liberec si skoro ještě nenahrál.....tomu říkám velkej festival nepřesností nebo jak byla ta Csaplárovina?

Reagovat
OranžováKarkulka

festival laciných ztrát <3

Reagovat
chytrejkluk

díky

Reagovat
ZB 07

Sparta je nějaká rozehraná...docela se obávám 5.kola

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek by mohl mít trochu více pokory, vzhledem k tomu, že si díky Liberci udělal jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že by měl hrát špatně? Teď hraje za Spartu, navíc je to její odchovanec, takže nechápu proč by měl na Liberec brát ohledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Čivič skvělý, Kadlece už bych nepouštěl ani na lavičku. Costa ať hraje stopera.

Reagovat
ZB 07

Karvinááááa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase ta srbska vlajka tam

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

kosovo is serbija

Reagovat
smazaný uživatel

absolutni nezajem. kdyby tam radsi meli ceskou vlajku

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Malinský

Reagovat
chytrejkluk

Ten jeden pomezní rozhodčí v zápase Liberce, nemoderoval náhodou futsal na ČT?

Reagovat
Greny

Myslim ze jo :)

Reagovat
ratusek

jojo taky sem se divil minule

Reagovat
Messy<3

Trochu se bojím, že Ben Chaim bude takovej náš Van Kessel, kromě toho běhání dost bída. A dneska neposílat Rosu na hřiště, tyhle podmínky jsou na zranění.

Reagovat
exse

Škoda, stačilo by mít místo Breiteho, Folprechta, Coufala, Potočnýho a Malinskýho fotbalisty alespoň na úrovni ligy a Sparta by byla lehce hratelná. Ikdyž je to vyrovnaný, tak je nereálný abychom dali gól a naopak Sparta díky individuální kvalitě bude trestat skoro vše.

Reagovat
Kang & Kodos

Po tom příšernym začátku docela dobrý, na obvyklý liberecký poměry přímo vynikající. Akorát ben Chaim se mi vůbec nelíbí. Bere to moc na sebe a když přihraje, tak do jasnýho ofsajdu.

Reagovat
Rarášek

Ben Chaim se mi líbil při jedný akci proti Bohemce .. Jinak teda dost bída, pořád čekám, co předvede, když tu z něj byli téměř všichni vycákaný. Snad v něm teda fakt je i něco víc.

Reagovat
Kang & Kodos

Je vidět, že to v sobě má, ale zatim toho moc neukázal, no.

Reagovat
Rarášek

Asi jo, ale těžko říct v čem je problém, že to nedokáže přetavit do skutečnosti. Snad jen nerozehranost ..

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
HorajzmAmmann

Uhrin

Reagovat
HorajzmAmmann

Náhradníci: Valach – Rundič, DROPPA, Oršula, Šefčík, Kotula, Herman.

???

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Rarášek

???

Reagovat
Kang & Kodos

Má namožený zápěstí. V týdnu byla na Pasienkách autogramiáda a kvůli Droppovi se to protáhlo na 15 hodin. Lukáš samozřejmě spoustu podpisů odmítl, ale i tak utrpěl zranění.

Reagovat
ratusek

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Ten transparent

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab jasný bezdomovec..

Reagovat
HorajzmAmmann

já když ho viděl tak sem vytáhnul svoje starý džíny a jdu si pro klíče od auta

Reagovat
smazaný uživatel

Se do nich vejdeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Supras... blbecci fakt.. nevim co by bez tech nasich hracu delali

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

To nemysli ten Zelinka vazne....

Reagovat
SpartaOvenka

Co to je????

Reagovat
ratusek

Kerbra bych taky ještě vyrazil, debil od pohledu. Kudela nevím co provedl, asi byl drzej

Reagovat
ratusek

ten Ben Chaim nebude takový terno, takovou tutovku zas posral

Reagovat
smazaný uživatel

posral to, ale zajimalo by me kolikrat v kariere hral v takovejhle podminkach.. mockrat asi ne

Reagovat
ratusek

Tak jasně, ale od borca tohohle typu bych čekal klidnou hlavu většinou. stane se že občas člověk něco posere, ale on to sere čím dál více

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka piča

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka se zbláznil? Dvě žluté za sebou za řeči?

Reagovat
Orlandiiik

ale piču, první dostal ve 30.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

sudi

Reagovat
Rarášek

Válečníci

Reagovat
db18

Kúdela

Reagovat
Kang & Kodos

*grabs popcorn*

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Kerbr

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

takovej zářez

Reagovat
chytrejkluk

co to tam ten Zelinka vyvádí

Reagovat
ratusek

Kerbrrrrrrr yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees prvně pičuje a ted tohle. dobře mu tak debilovi

Reagovat
ZB 07

Liberec vyrovnat prosím

Reagovat
HorajzmAmmann

No ale Kerbr jasná

Reagovat
Messy<3

Reagovat
ratusek

máte někdo prosím normální stream? na streamcommandu se mi to seká

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
aither

Reagovat
Kang & Kodos

Kerbr

Reagovat
smazaný uživatel

"tak mi ji dej ty zmrde"

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechutné. Jasné ovlivněný zápas debilním rozhodčím.

Reagovat
taws

co to meleš o ovlivnění?

Reagovat
okorec

Neodpískaná jasná penalta pre Spartu, prísna druhá žltá pre Civića a neuznaný čistý gól...

Reagovat
Coutinho10

Coufal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Signal

Reagovat
exse

No jo no 400 mega je 400 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

To dopadne 1:1.

Reagovat
pingla

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Diky ... follow

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tohle má všechno. Už jen chybí aby Trpisovsky napadl Itala..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Spartě konečně došlo, že investicema jenom do kádru to nepůjde.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Reakce na vyrovnání? Podle mě ještě gól dáte. V tipovačce mám 1:2

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor, co to je za curaka? Asi nikdy nehrál v emocích..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný mariáš

Reagovat
ZB 07

Nemá v těch kartách ale trochu bordel? Ševčík za ten loket vůbec nic nedostal...

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka má takový ten typický obličej, u kterého má každý chuť ho rozkopat do krve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

A taky nemá špatný parametry..., zkus to

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ať tam rychle spadne druhej, nebo to ještě jsme schopný posrat.

Reagovat
ratusek

tvl oni ještě dostanou gol a bude to 1:1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavne ze si od Lafaty rozhodci nechaj nadavat

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda že Liberec netránuje Rada

Reagovat
Pyroman

Tyvole že komentátoři nejsou schopní vědět, že Kúdela už žlutou měl, to je fakt dno. A budou 10 minut kecat, jak dostal dvě za urážky.

Reagovat
Orlandiiik

přesně

Reagovat
chytrejkluk

začínájí se mi vracet flashbacky z mistrovství světa 2006 a karetní mariáš sudího Ivanova v zápase Portugalska s Holandskem

Reagovat
chytrejkluk

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

nemilujte tuhle ligu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
vinetou

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

to je neskutečná paráda, co se tam děje.

Reagovat
Funkmaster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Koubeeeeek, prej lepší než Dubravka

Reagovat
Rarášek

Koubek .. Dúbravka .. Však jo, nechme Bičíká shnít na tribuně.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

parádní zápas

Reagovat
osobnostx

.......by byl bez přinejmenším jednoho vyloučení...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooooool v 9 lidech

Reagovat
cubinho

Goool

Reagovat
osobnostx

Gól ! Liberec bude muset do 8 hráčů, jestli má Sparta vyhrát....

Reagovat
ondrasch77

stejně jako Liberec proti Zlínu , ti se na to zmohli při 7-mi lidech...

Reagovat
10

Reagovat
chytrejkluk

Koubek

Reagovat
ratusek

má chytat Bičík a ne ti dva jelimáni každopádně ztratit body proti týmu co je v 9

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
chytrejkluk

tak ještě se přijde zranit Rosa

Reagovat
10

90% gólů, co tahle Sparta dostává, jde za brankářem...to jsem nikdy nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tvl jasná penalta, ale to se Zelinka už bojí

Reagovat
Dr. Admess

WTF?

Reagovat
aither

neuvěřitelný

Reagovat
Coutinho10

no Rosu bych tam asi nepouštěl

Reagovat
Messy<3

Ty vole, ať tam Rosa nechodí kurva! Mu tam ukončej kariéru

Reagovat
vinetou

tvl oni tam pustí Rosu

vždyť ho tam nasraný liberečáci zmasakrujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslat Rosického proti těmto nadupanym frajerum je větší risk než dát Hrossa do brány ty jo..

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Hroššo ted za Nitru chytá skvěle

Reagovat
Greny

Bude jeste penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je dira, kreten

Reagovat
ratusek

oni hrajou proti 9, sou tam všude obrovský mezery a nejsou schopni toho využít

Reagovat
El Campeon

dyt sou uplně marny

Reagovat
smazaný uživatel

2 červené Rupla jim cévka nebo úřadoval rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš?

Reagovat
Rarášek

Pepíííík

Reagovat
ZB 07

To neeee tohle

Reagovat
db18

Civic ne ne....

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Super zapas

Reagovat
chytrejkluk

Čivič

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Vláďa

Reagovat
ratusek

dyt se ho ani nedotkl

Reagovat
aither

To je kretén

Reagovat
Coutinho10

dalsi redka

Reagovat
El Campeon

nechápu,že si to nedáme pořádně,liberec to snad ještě otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty picooo to už je jak FIFA. Max 5 červených, nezapomenout..

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že Plavšič se mi libí mnohem víc než Chaim.

Reagovat
El Campeon

tvl to snad neni možný,že nás točí v 8 hráčích v poli a donutí nás se nechat vyloučit

Reagovat
smazaný uživatel

Ital ven!

Reagovat
El Campeon

no asi jo,však já to řikal

Reagovat
ratusek

offside v žádným případě

Reagovat
Orlandiiik

žádnej ofsajd ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

čurák vymrdanej rozhodčí, jasný gol regulerní a on to neuzná. Kretén.

Reagovat
frankiefcb

Ben Chaim, na hřišti, tka ho ještě vyprovokovat am ohlo by to být 9 na 9

Reagovat
Rarášek

To si dělá prdel??? Ofsajd ani hovno.

Reagovat
HorajzmAmmann

černá svině

Reagovat
ZB 07

No myslím, že komise rozhodčích má práci na příští týden zařízenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd???

Reagovat
osobnostx

Rozhodčí nerozhodčí...to je prostě totální neschopnost Sparty zklidnit hru...

Reagovat
Kang & Kodos

Ofsajd??? To jdi do píči

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to vyrovnal na obě strany. Teď je to fér.

Reagovat
okorec

Čo vyrovnal? Ty vieš čo mu Kudela povedal, že to nemala podľa teba byť druhá žltá?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby mu dal pěstí do nosu, tak by to bylo necitlivé.

Reagovat
okorec

A na to si prišiel ako? To ktoré pravidlo hovorí o tom, že keď to je necitlivé, tak sa žltá nedáva?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
chytrejkluk

to je trágédie ti rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ti rozhodčí si to vyloženě užívají

Reagovat
smazaný uživatel

bleble, toto je zápas jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

nezmar pekne valel kapesni kulecnik

Reagovat
Dr. Admess

A to ještě večer El Clásico. Krásná neděle.

Reagovat
ratusek

ten Zelinka nepískne Spartě už ani piču ja kse z toho posral

Reagovat
smazaný uživatel

tak na dlouho posledni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka bude mít dlouhé prázdniny

Reagovat
osobnostx

Francouzká liga je docela řezničina, ale Mandjeck vypadá že tohle nečakal když sem šel..

Reagovat
chytrejkluk

tvl na tý tabulce bylo napsáno číslo 48 ne 49!

Reagovat
Messy<3

Mandjeck umí přihrávat jen dozadu?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Coufal

Reagovat
One-Real

Ten Zelinka fakt neví co pískat, teď před minutou si to žlutou rozmýšlel tak 10 vteřin

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak zpusobil si to sam sobe, ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Stramaccioni do prdele, hrajeme proti 9 a nejsme schopni vyhrát. To to může radši trénovat Holoubek, kterej má o polovinu menší plat.

Reagovat
10

o polovinu?

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mi řekni, že tobě se Sparta pod Stramaccionim líbí? Vždyt to je tragédie, takhle špatně jsme hráli na jaře pod Radou.

Reagovat
Rarášek

Ano, líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Dyť to co předvádí je zatím naprostá zoufalost - samozřejmě i s přihlédnutím k tomu, jaké nebývalé prostředky měl, jak je placen, jakou volnost ve všem dostal atp. Je to vcelku sympaťák, ale bohužel docela tragéd..

Reagovat
Rarášek

Však kdyby nám nechytalo vemeno, a měli jsme zdravý obránce, tak jsme úplně v pohodě. Směrem dopředu dokážeme hrát výborně, a budeme hrát líp a líp.

Reagovat
Josifek

Tak ty golmani to je taky věc noo, s tím Stračatela asi moc nenadělá. Dobředu výborně hrajeme spíš jen s Rosou či při rychlejším brejku přes křídlo, jinak to taky žádný zázrak není..

Jako normálně bych řekl, že má trenér čas, ale při těch možnostech, co dostal taloš, tak už od začátku sezony musí být vidět progres, což bohužel hrajem pořád sračku jako loni - chybí po odchodu Dočkyho tvůrce (když nepočítám Rosu na 20-30 min), obrana malátná...

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Na přihřívání polívčičky je furt brzo, ale přišel těžkej zápas, a Ben Chaim jeho většinu strávil utápěnim se v soubojích 1 na 1, dostal kartu za kecy (mám pocit?) a vykašlal se na pomoc defenzívě, (i) kvůli čemuž Ćivić fauloval na druhou žlutou.

Reagovat
Kang & Kodos

Částečně souhlas, ale Civič fauloval prostě proto, že se nechal obejít jak žáček.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tvrda hra mu moc teda nechutna...

Reagovat
Messy<3

Je to tak, no, Ben Chaim zatím jen brečí po každý akci, když nepočítáme jednu hezkou zasekávačku se střelou proti Bohemce.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

kdyvy se ten fotbal hral celkove v deviti tak asi lepsi

Reagovat
Whitemedia

Ti dřeváci už jako opravdu nedají další branku?

Reagovat
chytrejkluk

tak když hrajou v devíti....

Reagovat
Whitemedia

No já mluvím o Spartě.. potřeboval jsem jejich výhru o jeden gól..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Já už na to fakt seru, tohle mi jako kovanému sparťanovi trhá srdce, ale já na ty zápasy už koukat nebudu. To je tragédie každý zápas, na to se nedá koukat.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Však jsme dali, ale když mávne metrovej neofsajd...Hlavně jsme neměli dostat, ale to je s Koubkem v bráně taky problém

Reagovat
C-M@ster

Zdá se mi to, nebo Sparta nevrátila zakopnutý balón?

Reagovat
ZB 07

Zase strach nastavovat, kdyby dal navrch 7 minut, nikdo se nemůže divit.

Reagovat
C-M@ster

A taková minuta se prozdržovala a stejně foukne 94:00

Reagovat
Rarášek

Frýdek dal gól, ale to je prostě hráč k ničemu .. Nemůže hrát v základní sestavě.

Reagovat
osobnostx

V Liberci na levém beku vypadal slibně před třemi, čtyřmi lety.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak tak spatny to necekal asi zadnej pesimista.

Reagovat
HorajzmAmmann

taky jsem čekal od Olomouce 9 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

no jo los na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde do prdele celej italskej realizační tým. A hráči co berou miliony ať taky táhnout, nedokážou porazit ani pitomý Liberec, který má nejslabší kádr z ligy, dokonce ani Bohemians neporazí. Jedinej Biabiany a Plavsic jsou dobri, ostatni na kokot. Ta Sparta se potápí víc a víc, ani prachy ji nezachrani.

Reagovat
HorajzmAmmann

Janko zabiják

Reagovat
aither

Já tohle jebu

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa tam ted Zelinkovi určitě děkoval, že mu nedal rudou za zákrok na Graiciara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Manau

Hej Sparta looooool, trololololoooooool, trololololooool, trololololoooool....hej sparta looooool

Reagovat
Rarášek

Kolik jsme dostali gólů? 7? A 6 z toho jde na vrub golmanovi, ať už Koubek, nebo Dúbravka ..

Reagovat
okorec

Bičík do brány

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta curaku a jeste otocenej roh na zaver

Reagovat
Messy<3

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to zas jo. O tom žádná Jen škoda, že nejsem nezaujatý divák

Reagovat
One-Real

One-Real13.08.2017 19:18#

To dopadne 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad alespoň ten Real nám dnes udělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí těch chyb taky udělali požehnaně

Reagovat
HorajzmAmmann

Kill the game

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
10

"kill the game" je nejčastější vyjádření Stramaccioniho ve Spartě...

Reagovat
lada.sp

nerozumim řeči tvýho kmene ty trenére počmáranej, mluv česky jsem starej spartan kvuli tobě se tatarsky učit nebudu

Reagovat
pepinho2

Vymrdanej rozhodčí a Koubek, táhni

Reagovat
Kuchta

Sparta

Reagovat
El Campeon

to snad ani nejde tohle,co chcem víc,vedem,hrajeme proti 9 a nemáme odražený míče,nestíháme jejich kombinaci,no s tim už děte do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

To snad

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí Liberec zprvu pěkně ojeb*al, ale na druhou stranu by ten gól možná v jedenácti nedali. Fotbal nemá logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec hrál v 9 a Sparta v 10, a Zelinka si řekl, že je potřeba srovnat síly a tak pískal pro Liberec.

Reagovat
okorec

vyzerá to, že 中國人 dali jasné pokyny ako sa má v lige pískať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sparta slovácko už ted s tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Trpišovský. Káže pravdu.

Reagovat
okorec

btw, čo za tendenční dementi to komentovali? ... jasne obaja fandili proti Sparte ... a nakoniec zatreli ešte, že Sparta proti 9 nič nevymyslela a pri tom dala čistý gól aj keď neuznaný a predtým jasná penalta, ktorú tiež neodpískal ten mamrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Je vtipný, že se po zápase, kdy jsme dostali 2 redky za údajné kecy, najdou Sparťani, kteří si stěžují na rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co. Vaše redky správný bez diskuze. Civič vyloučen neprávem. Žlutou měl dostat Coufal za simulaci a jít ven a nebo v tom případě měl dostat druhou žlutou Havlík za stejný zákrok na Rosu. Neuznal nám regulérní gól a neodpískal 2 úplně jasné penalty. Zkrátka nám byli ukradeny dva body.

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, je to tak mistře.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak za kecy jste dostali jednu, to zaprvý. A divně to sice vypadá, ale jenom pokud jsi od 70. minuty dál koukal do zdi.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

To jsou fakt ubrekanci tohle ..

Reagovat
smazaný uživatel

12 žlutých karet, no prostě magor.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele