HET liga - preview 26. kola

27.04.2018, 08:44, aktualizováno 29.04.2018, 08:33
Previews
Slavia hraje doma se Slováckem a pokusí se ještě oživit naděje na obhajobu titulu, vedle toho se ovšem bude muset dívat i za sebe. Na případné zaváhání sešívaných bude čekat Olomouc, která cestuje do Teplic. Zlín může proti Bohemians utrhnout body nutné pro boj o záchranu, ozdobou dnešního programu je severočeské derby...
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
V Edenu se proti Slavii postaví FC Slovácko a pokusí se podobně jako v květnu 2015 překvapit. Ani jeden z týmů si nemůže dovolit příliš zaváhat. Sešívané by to stálo šanci na zdramatizování boje o titul, Slovácko se zase může přiblížit sestupu.

Slavia naposledy bezbrankově plichtila v Liberci a její náskok na vedoucí Plzeň znovu narostl. Obhajoba titulu je momentálně vzdálená na sedm bodů, navíc do konce soutěže již zbývá odehrát jen pět kol. Svěřenci Jindřicha Trpišovského mají klíčový duel s Viktorií teprve před sebou, avšak nejdříve musejí zvládnout domácí klání s o záchranu bojujícím Slováckem. "Myslím, že nás čeká hodně podobné utkání jako se Zlínem. Je to další moravský tým, který je hodně běhavý, má rychlé hráče směrem dopředu. Teď se rozstřílel i Havlík ve středu pole. Takže bych to přirovnal ke Zlínu, je to takový podobný soupeř," popisuje trenér Slavie Jindřich Trpišovský. Jenom připomeňme, že Zlín na Slavii nedávno vyhrál 2:1.

Pražané nic jiného než vítězství neberou. V neděli budou v pozici velkého favorita. "Jednoznačně vítězství. Musíme vyhrát, to víme všichni. Chtěli bychom předvést dobrý výkon a hezký fotbal, aby se líbil fanouškům a my měli na konci tři body," doufá slávistický odchovanec Tomáš Necid.

Slovácko putuje do české metropole v poměrně dobrém rozpoložení. Z posledních tří kol dokázalo získat sedm bodů a rázem se katapultovat mimo sestupové příčky. Po výhrách nad Brnem a Duklou ještě nemá celek z Uherského Hradiště vyhráno. Před Baníkem má pořád ještě jen pětibodový náskok. Hosté se zvučnějšího soupeře nebojí a chtějí překvapit. "Slavia doma hraje hodně ofenzivně, ale my taky nejsme zvyklí hrát žádného zanďoura. Navíc i přesto, že jsme v posledních zápasech vykročili za ligovou záchranou, tak pořád potřebujeme nějaké body," říká Jakub Petr

Domácí budou poměrně hodně oslabení. Jen pro karty budou scházet Kúdela, Hromada, Tecl a Sýkora. Stále ještě nejsou fit Ngadeu a Hušbauer a na marodce nadále setrvávají Van Buren, Mešanovič, Mingazov a brankář Otáhal.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Jugas, Pokorný, Flo - Souček - Bořil, Bucha, Danny, Stoch - Škoda.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Krejčí, Břečka, Divíšek - Daníček - Navrátil, Havlík, Sadílek, Petr - Zajíc.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.66 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Na Stínadlech se v neděli odpoledne odehraje utkání mezi domácími Teplicemi a Sigmou Olomouc. Té se nepodařilo v Teplicích zvítězit už šest zápasů v řadě.

Teplice jsou na osmém místě, nachází se tedy v klidném středu tabulky. Domácí remizovali v posledních dvou zápasech. Nejdříve doma s Boleslaví 1:1 a stejným výsledkem skončil i zápas v Karviné. V obou zápasech se prosadil mladíček Patrik Žitný, jenž na jaře hraje ve velmi dobré formě. Tepličtí nemůžou počítat se zraněnými Hyčkou a Vošahlíkem. Do zápasu taky nezasáhne Vaněček, který byl v minulém zápase vyloučen.

"Čekám těžký zápas, jiný, než byl v Karviné. Tam to domácí hráli na centry, vzdušné souboje. Olomouc je oproti tomu silná v držení míče a v rychlém přechodu do útoku. Spíše bude hrát kombinační a technický fotbal, nedostává moc gólů," ví stoper domácích Michal Jeřábek.

Sigma je momentálně na třetím místě, a stále tak živí naději na obrovský úspěch, jakým by účast v evropských pohárech beze sporu byla. Olomouci se po dvou nerozhodných výsledkách podařilo uspět v derby proti Ostravě, když vyhráli 1:0. V tomto zápase byl ale vyloučen Lukáš Kalvach, který tak bude v zápase proti Teplicím chybět.

Trenér Václav Jílek mluvil před utkáním o absenci Kalvacha: "Je to věc, které je pro nás nepříjemná, protože Kalvi patří k důležitým článkům sestavy. Na druhou stranu, pokud pomýšlíme na pohárové příčky, tak musíme být schopni jednoho hráče nahradit. Něco jiného by bylo, kdyby vypadali tři čtyři, vypadává nám jeden. V předchozích zápasech se nám to povedlo, byť Kalvi je v jiné pozici, je v jiné roli, předvádí v sezoně nadstandardní výkony. Na druhou stranu jsou tady hráči, kteří jsou schopni na ten jeden zápas Kalviho nahradit."
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Hora, Ljevakovič, Žitný, Kučera, Rezek - Červenka
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Texl - Zahradníček, Plšek, Houska, Falta - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.22 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905  (neděle 17:00)
Zlín se v nedělní podvečer doma střetne s Bohemkou a rád by konečně utnul smutnou domácí sérii bez výhry. Ševci slavili před zraky vlastních fanoušků výhru naposledy v listopadu loňského roku. Oba celky se pohybují kolem středu ligové tabulky.

Fastav pod Vlastimilem Petrželou doma ještě nevyhrál a podle kouče domácích je na čase tuto bilanci změnit. "Musíme se dát dohromady a Bohemku doma porazit," nechal se slyšet Petržela. Domácí bilance zlínským kazí jarní část sezony, vždyť jinak venku ze tří návštěv získali sedm bodů! A to hráli na Slavii, Mladé Boleslavi nebo v Jihlavě. Ševci mají před sestupovými pozicemi šestibodový náskok, takže nejsou v bezprostředním nebezpečí, nicméně proti Bohemce si mohou zajistit větší klid do závěru náročné sezony.

"Výhra by nám moc pomohla, tři body by nám zajistili klid pro zbytek soutěže. Ale samozřejmě záleží i na ostatních výsledcích. Očekávám od Bohemky aktivní fotbal s vysokým presinkem," prohlásil zlínský obránce Ondřej Bačo.

Bilance Bohemians na soupeřových trávnících není skvostná, poslední dobou je dokonce katastrofální. Klokani přivezli body zvenčí v listopadu 2017 a od té doby vždy odjížděli s prázdnou. Celkové sedmé místo je ale velkým úspěchem a alespoň od záchranářských starostí mají v Ďolíčku klid. Bohemka si v minulém kole připsala bod s Jihlavou, za domácí remízu 1:1.

Zajímavé je, že v novodobé historii Bohemka ani jednou Zlín neporazila. V loňské sezoně vyhrál Zlín v Ďolíčku 2:0 a ve Zlíně se urodila remíza 1:1, tedy stejný výsledek, který byl k vidění i v první zápase této sezony. I z tohoto pohledu je tým trenéra Vlastimila Petržely mírnějším favoritem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Bačo, Bijimine, Gajič, Bartošák - Jiráček, Hnaníček - Ekpai, Traoré, Holzer - Vukadinovič.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek, Hašek - Reiter, Mašek, Bartek - Tetteh.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.27 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slovan Liberec  (neděle 18:30)
V neděli večer se odehraje šlágr kola v podobě 48. Podještědského derby. V nich se Jablonci poslední dobou nedaří, když se mu podařilo vyhrát pouze jediné z minulých pěti.

Domácí pod trenérem Petrem Radou na jaře předvádějí velmi dobré výkony a dostali se do bojů o evropské poháry. V posledním zápase ale prohráli na Spartě 0:2. Náladu si určitě spravili ve středu, když se jim podařilo vyhrát ve Zlíně, a postoupit tak do finále MOL Cupu. Pro důležitý zápas s Libercem bude Jablonci chybět Kubista.

"Jsme rádi, že jsme pro závěr sezony ještě v obou soutěžích. Dostali jsme se do finále poháru a díky sérii šesti vítězství bojujeme i v lize. Tam už asi s námi nikdo moc nepočítal. I když jsme z té šestky na šestém místě, bodový odstup není tak velký. Budeme se snažit tím zamíchat do konce ligy," ví kouč Petr Rada.

Slovan, jenž je momentálně na pátém místě, se po dvou nečekaných prohrách sebral a dokázal vybojovat bod v domácím zápase proti Slavii. S Jabloncem se tak jedná o velmi důležité utkání, které napoví, jaký tým bude mít blíže do Evropské ligy. Trenér David Holoubek nemůže počítat s vykartovaným Pulkrabem a zraněným Hybšem. Nejistý je start mladého Graicara.

Brankář Václav Hladký si uvědomuje důležitost každého zápasu: "Každý zápas chceme vyhrát. Hrajeme takové svoje play-off. Body z derby mají stejnou hodnotu jako například body proti Jihlavě. Nechci říkat, že je to klíčový zápas. Více bodů za něj není. Zápas má ale větší váhu, protože je to derby."
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Zelený - Masopust, Hübschman, Trávník, Jovovič - Chramosta, Doležal
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Mikula, Karafiát, Kerbr - Wiesner, Breite, Folprecht, Oscar - Ševčík - Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.58 - 4.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Sparta Praha  (sobota 15:00)
Šlágr kola se odehraje ve Vítkovicích. Ostravský Baník přivítá rivala Spartu Praha a před vyprodaným stadionem se pokusí vrátit na vítěznou vlnu. Hosté by zase rádi navázali na zlepšené výsledky z poslední doby.

Bitvy Baníku se Spartou pravidelně přináší vypjaté představení na hřišti i v hledišti. Fanoušci Slezanů stále vzpomínají na výhru na Letné z mistrovské sezóny 2003/2004 nebo na poslední skalp Pražanů z před čtyř let. Jinak se však dlouhodobě lépe daří hráčům v rudých dresech, kteří Baník porazili i v prvním letošním ligovém střetnutí v poměru 3:2.

Slezané po začátku jara vypadali na odpis a sestup se zdál jen otázkou času. Kormidla se však ujal ze Zlína povolaný Bohumil Pánik a dokázal hrdý klub znovu nastartovat. Ostravská mašina se zadrhla až minulý víkend v Olomouci. Před vyprodaným Androvým stadionem se odehrál duel plný šancí na obou stranách. Zatímco však hosté žádnou neproměnili, Sigma se po trefě Plška mohla radovat se zisku tří bodů.

Baník se tak prozatím nedokázal vydrápat ze sestupových bod a v případě neúspěchu proti Spartě se jeho situace začne stávat opět kritickou. To si však nikdo v Ostravě ani v nejmenším nepřipouští. Příznivci Chacharů se již smířili s faktem, že jejich milovaný klub nehraje na legendárních Bazalech a Pánikovy svěřence požene vpřed plný dům. Komplikací pro domácí může být absence vykartovaných Pazdery s Procházkou.

Letošní sezóna rozhodně neprobíhá podle představ vedení letenského klubu. Sparťané se po letních i zimních investicích až nečekaně trápí a místo boje o titul budou pravděpodobně až do posledního kola bojovat o postup do Evropské ligy. Mužstvo po odvolaném Andreovi Stramaccionim přebral Pavel Hapal, pod jehož velením ještě neprohrálo a ke dvěma výhrám si připsalo tři remízy.

Aktuální čtvrtá pozice a zisk 43 bodů není uspokojivým vysvědčením a je otázkou, jak na něj zareaguje majitel Daniel Křetinský po konci ročníku. Nejbližší prioritou však zůstává výhra nad Baníkem, z jehož půdy neodešla Sparta poražena již deset let. V minulém kole zdolali letenští Jablonec a poprvé pod Hapalem zasáhl do zápasu stoper Semih Kaya. Je tak otázkou, zda si turecký fotbalista zahraje i v Ostravě.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Breda, Azackyj, Šindelář, Fleišman - Fillo, Hlinka, Hrubý, Granečný - Poznar, Baroš
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Kaya, Štetina, Frýdek - Kulhánek, Kanga - Kadlec, Stanciu, Plavšić - Šural
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.35 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - MFK Karviná  (sobota 20:15)
Sobotní večer nabídne zápas mezi Plzní a hosty z Karviné. Viktoria má zatím proti Karviné v první lize stoprocentní úspěšnost, když vyhrála všechny tři vzájemné zápasy.

Domácí po výborném podzimu nejsou na jaře už zdaleka tak dominantní, i tak mají ale na čele pět kol před koncem soutěže sedmibodový náskok. V posledním zápase se Viktoriánům podařilo vyhrát v Brně a přiblížit se tak k zisku pátého titulu. Pro nadcházející zápas s Karvinou visí nad triem plzeňských hráčů otazník, zda budou moct nastoupit. Konkrétně se jedná o Hejdu, Koláře a Krmenčíka.

"Víme, že jsme trošku dlužni našim fanouškům v domácích zápasech. Takže doufám, že se to konečně změní a že poprvé na jaře doma v lize vyhrajeme. Musíme být mnohem zodpovědnější, co se týká hry dozadu, a úspěšnější v útočné fázi, než jsme byli v zápasech předtím. Karviná má nějaký bodový zisk, když z pěti zápasů třeba dvakrát vyhraje, nebude mít problém se záchranou. Na druhou stranu je v pásmu, kde je pro ni každý bod důležitý. Určitě bude chtít uhrát body i tady. Ale já doufám, že naše kvalita se prokáže a potvrdíme vítězství z Brna," věří trenér domácích Pavel Vrba.

Hosté jsou momentálně na jedenáctém místě v tabulce, ale na patnáctou Ostravu mají náskok pouhé 4 body. Karviné se podařilo z posledních sedmi zápasů šestkrát remizovat. V posledním zápase na domácím hřišti vyválčili karvinští remízu s Teplicemi 1:1. Tentokrát je ovšem čeká těžší soupeř. Hosté mají k dispozici kompletní kádr.

Kouč hostů Josef Muchá ví, že je v Plzni nečeká nic lehkého: "Uvědomujeme si, že soupeř je velmi těžký a čtyřikrát po sobě doma v lize nevyhrál, navíc hraje o Ligu mistrů. Budeme se ale snažit předvést dobrý fotbal, nehrát žádného zanďoura a uhrát dobrý výsledek. Soupeř bude chtít hrát, takové zápasy se hrají lépe. Má tam rychlé hráče na brejky, připravíme se na to. Věřím, že předvedeme podobný výkon jako na Slavii, ale s lepším výsledkem."
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Havel, Řezník, Hubník, Limberský - Hrošovský, Hořava - Zeman, Čermák, Kopic - Bakoš
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Dreksa, Hošek, Eismann - Panák, Janečka - Štepanovský, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.47 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Zbrojovka Brno  (pátek 18:00)
Brněnská Zbrojovka je čím dál blíže pádu do druhé nejvyšší soutěže. Poslední tým tabulky se ve 26. kole střetne v přímém záchranářském souboji s pražskou Duklou a musí bezpodmínečně získat tři body. Ty by se však jako sůl hodily i Pražanům.

Dukla se na jaře výsledkově trápí. Svěřenci kouče Jaroslava Hynka sbírají body jen poskrovnu a nepříjemně se zapletli do boje o přežití v první lize. Mužstvo z Julisky zvítězilo na jaře jen dvakrát a hned v šesti případech muselo skousnout porážku. Naposledy se tak stalo na Slovácku, které svého protivníka herně přejelo a po dvou zásazích Havlíka zaslouženě uhájilo výhru na domácí půdě.

Nejistá sportovní budoucnost klubu se odráží v plánech současného majitele Dukly Petra Pauknera, který se chce vzdát vlastnictví, avšak nad prodejem stále váha. Současné postavení pražského celku ho nenechává klidným, protože žlutočervení jsou na třinácté příčce, přičemž na první sestupující patnácté místo mají náskok pouhých čtyř bodů. V utkání v Uherském Hradišti viděl čtvrtou žlutou kartu v sezóně Milošević a svým spoluhráčům v boji proti Brnu nepomůže.

Zbrojovka by si postavení s Duklou jistě ráda prohodila. Mančaft, kterému velí trenér Roman Pivarník, se po nadějném konci podzimu propadl až na samotný konec tabulky a na čtrnáctou Jihlavu ztrácí pět bodů. Do konce sezóny tak čeká tým z Králova Pole pořádná fuška. Hlavním problémem Brňanů je především ofenzíva. Žádné mužstvo v soutěži nevstřelilo méně gólů. Flinta jich má v současné době na kontě patnáct.

Ideální souhra nepanuje ani v obranných řadách a není divu, že se Zbrojovka trápí. V minulém kole utržila tři branky od vedoucí Viktorie Plzeň. Hattrickem zazářil záložník Západočechů Čermák, za domácí pouze korigoval Ashiru. Brno čeká na výhru již sedm zápasů, ve kterých vsítilo pouhopouhé dvě branky. Pokud neuspěje ani na Julisce, situace pod Špilberkem už bude kritická.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojić, Jiránek, Podaný - Hanousek, Bezpalec - Holík, Brandner, Néstor - Schranz
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kryštůfek, Lutonský - Polák, Sedlák - Acosta, Ashiru, Juhar - Bazeljuk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.44 - 3.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:00)
V obou zápasech pátečního programu HET ligy se utkají týmy, které bojují o setrvání v soutěži. V Jihlavě přivítá místní Vysočina Mladou Boleslav. Hosté se v letošní sezóně překvapivě trápí, u domácích se podobný scénář opakoval. Obě mužstva berou jen výhru.

Vysočina byla pro mnohé pozorovatele první ligy na odpis už po podzimu. Tomuto názoru ještě pomohly odchody brankáře Hanuše a obránce Krejčího. Ztráty však vynahradila změna na trenérském křesle, kam usedl Martin Svědík. Ten s mužstvem z Horácka předváděl zkraje jara hotové divy. Vyšlápl si na dva nejlepší mančafty ligy Slavii a Plzeň a po další výhře nad Teplicemi se Jihlava vyšplhala mimo zónu sestupu.

Od sestupových příček se Svědíkovy svěřenci drží i pět kol před koncem sezóny, výsledky již však nejsou tak optimální a Vysočina opět musí odolávat náporu vlčáků zespoda, zejména pak rozjetému Baníku. "V naší situaci a po třech remízách bychom doma potřebovali v tomto těžkém a pro oba soupeře důležitém utkání naplno bodovat," uvedl Svědíkův asistent Michal Šmarda.

Boleslav měla být před sezónou kandidátem na umístění v první pětce, jak tomu ostatně bylo zvykem v předešlých letech. Středočeši však stále nemohou nalézt konzistentní formu, díky které by se odpíchli od spodních pater do klidnějších vod. Nespokojenost klubu vyvrcholila krátce po začátku jarní části soutěže, kdy odvolaného kouče Dušana Uhrina nahradil Jozef Weber. Bývalý lodivod Karviné mírně zlepšil výsledky, o klidu však stále nemůže být řeč.

V minulém kole totiž Boleslav podlehla na domácím hřišti Zlínu a opět si zkomplikovala situaci. Modrobílým se během celého ročníku daří sbírat body především na venkovních stadionech. "Pokud doma nezískáváte body a máte jich více zvenku, tak je to divné. Ale o to důležitější je, abychom se na venkovní zápasy soustředili, když nám to v nich jde," řekl boleslavský obránce Lukáš Pauschek.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Nový, Buchta, Štěpánek, Schumacher - Vaculík, Levin, Fulnek, Urblík, Dvořák - Ikaunieks
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Poláček - Pauschek, Šušnjar, Takács, Křapka - Jánoš, Hubínek - Ladra, Valenta, Mareš - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.36 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25175345:1856
2.Slavia Praha25147442:1649
3.Sigma Olomouc25129431:1845
4.Sparta Praha251110437:2143
5.Slovan Liberec25126733:2642
6.FK Jablonec25118637:2541
7.Bohemians Praha 19052598827:2335
8.FK Teplice2589829:2933
9.Fastav Zlín25771124:3928
10.1. FC Slovácko25691021:2827
11.MFK Karviná25681128:3326
12.FK Mladá Boleslav25751327:3926
13.Dukla Praha25751326:4526
14.Vysočina Jihlava25741427:4425
15.Baník Ostrava25571330:4022
16.Zbrojovka Brno25551515:3520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (919)

Přidat komentář
Blasphemer

Brno dnes musí. Tak snad to ještě zdramatizují.

Reagovat
Puskas

Mělo by to dopadnout tak, aby to bylo co nejlepší pro Baník, stejně jako další zápasy.

Reagovat
Kepy_FCB

Brno dnes vyhraje, druhej mac 2

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka patří do ligy

Reagovat
Blasphemer

Hlavně na Spartě by jim chyběli.

Reagovat
Kang & Kodos

Kundy. Pětinu gólů a bodů zatim uhráli na nás.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
sosna

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Baník by mohl ještě jedno kolo počkat

Reagovat
Blasphemer

Ideální by bylo, kdyby se zachránili oba. Do ligy prostě patří oba. Ale to už nevěřím ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

ideálně pád Dukla+Boleslav, ale když se má zachránit jen jeden, ať je to Zbrojovka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Uz se tesim na zitrejsi slagr. Bude to velkolepe predstaveni na tribunach na ceske pomery. Snad to nenarusi zase nejake maskovane socky na hristi ci jine polakoviny v hledisti. Pan Brabec si to fakt nezaslouzi.

Pokud bychom prohrali tak zachrana ztracena zdaleka nebude takze v tomto ohledu to klicovy zapas neni. Ale verim ve vyhru, hoste uz straslive dlouho neprohrali. ..

Reagovat
Kang & Kodos

Nedokážu si představit, že uděláme víc jak bod. Baník bude extrémně nahecovanej a navíc je ve formě. 1:1

Reagovat
Puskas

Ale zase ber Pazdery a hlavně Procházky, který zpevnil obranu... Tak jsme vyhlíželi k vykartování soupeře a nakonec jsme si dali mariáš sami.

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, to jsem nezohlednil. 3:3

Reagovat
Puskas

Ale zase bez Procházky jsme Vám na podzim zdatně sekundovali, tak snad bojovnost, diváci a lepší forma rozhodnou.

Reagovat
KingMaster13

Alespoň Stanciu bude mít zase žně

Reagovat
Puskas

Bude bit jak žito?

Reagovat
KingMaster13

Ideálně dá 3 goly a budu mít body ve fantě, Sparta se uspokojí a vy předvedete 2. poločas snový comeback a naleje vám to krev do žil na zbývající zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj. Ten největší vocas z vašeho kádru bude ten co nám dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Kucera uz je davno pryc....

Reagovat
frankiefcb

My prostě musíme. Plný stadion. Já pevně věřím ve výhru. Ale toho Procházky je škoda

Reagovat
sosna

Minulou sobotu to byla forma jako prase teda... Ale jako jo, prohrajete.

Reagovat
HorajzmAmmann

nedovedu si představit, že by jsme dokázali bez Procházky a Pazdery uhrát víc než bod... 1:1

Reagovat
pepinho2

Reagovat
ZB 07

Teď, nebo nikdy. Jestli se nebudeme prezentovat aspoň trochu důstojným fotbalem a neodvezeme si 3 body, ligu už můžem dohrát s dorostencema.

Reagovat
Artaxerxes

Dukla dneska musí, další zápasy se už budou vyhrávat těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Minule to nevyšlo, ten stan nevyšel.. Tak teď zase všechny baráky na Spartu!!

Ať se Hokaido klepe o svůj nick!

Reagovat
Hokaido

Dostanete přes pyču. 0:3 (Lafigol, M. Kadlec a Biabiany)

Reagovat
smazaný uživatel

Lafigol bude dávat góly tak maximálně na lavičce. Biabiany tak samo. Pokud nám nedá gól Stanciu z přímáku, tak nikdo. Vidím to na 2:1 a oba góly Poznygol, ať je vaše ostuda větší..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínal bych na Diopa. Přece hrajete proti Spartě

Reagovat
Kaspar

v lete se spi stejne pod sirakem, nastesti uz ted mate dobry pocasi, az zacne druha liga tak si naberete na sazkach prachy na baraky zase a v zime bude Ostrava v teple

Reagovat
Puskas

Byty má Bakala, tak nezbývá než sázet baráky.

Reagovat
langosh

Dukla pome

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy EF

Reagovat
Greny

Melicharek asi chytat nebude kdyz ma stopku

Reagovat
ZB 07

Ty předpokládaný sestavy bych úplně ignoroval...

Reagovat
Greny

hej nevis kdo dnes bude dvojka? Stejskal?

Reagovat
ZB 07

To by byla pecka Asi Floder ne?

Reagovat
Greny

no ze je clanek na webu ze trenuje s ackem tak jsem myslel ze je Floder out

Reagovat
ZB 07

O Floderovi a jeho absenci jsem žádný info nenašel, takže podle mě pojede on. Každopádně při případným zranění Halousky poslat do ligovýho zápasu patnáctiletýho kluka, to by bylo celkem odvážný.

Reagovat
Greny

jo a cetl jsi ten rozhovor se Zabranskym? on by chtel snad i Zbrojovce pomoci ale proste od Zbrojovky zadna snaha to nechapu proste

Reagovat
ZB 07

Četl, je to smutný. Kometa a Zbrojovka by měly spolupracovat, ale bohužel z naší strany o to není zájem. Bartoněk, při vší úctě k němu, je prostě strašně slabej majitel a spoustu kroků, který udělal, jsou hrozný přešlapy.

Btw, nevím, jestli to jsou jen drby, ale na fóru kdosi přišel s informací, že do klubu má přijít Merta z Tišnova a že se to Bartoněk chystá zabalit. Docela se bojím, aby náš pád do druhý ligy nebyl definitivní konec

Reagovat
Greny

ja to tu psal uz pod Jabloncem myslim...

Merta uz v klubu funguje... Bartonek nas zachranil, ale nechce se mu dal

Skoda ze Libor nechce ctvrty "dite" tomu bych veril , ze by jsme dobtri let hrali do 7. mista

Reagovat
ZB 07

asi jsem to přehlídl. Nevíš, jak je na tom Merta, co se týče kapitálu, v porovnání s Bartoňkem, popř. kolik by byl ochotnej do klubu dávat, kdyby byl majoritním vlastníkem?

Reagovat
Greny

to nevim, ale zadna slava to podle me nebude..

ja prave psal ze pokud spadneme tak mam obavu aby jsme nesli potom i do MSFL

jako kdyby mel tak Tisnov neskoncil, muj osobni nazor je ze to bere jako nejakou"pracku" penez

on v Tisnove delal predtim i volejbal a dopadlo to stejne, ze by to byla nahoda nemyslim

Reagovat
ZB 07

Tak ten konec v Tišnově bude mít s náma určitě nějakou souvislost. Jestli to fakt převezme po Bartoňkovi, tak se můžeme jen modlit, ať nespadneme na úplný fotbalový dno...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé největší město v zemi a žádný mančaft nebude hrát první ligu. Je to ještě někde v nějaké zemi?

Reagovat
ZB 07

To ani nechci zjišťovat. V top 15 ligách Evropy budem určitě jediní...

Reagovat
Sasha

Slovensko?

Reagovat
Greny

a nesel bys zitra na dorost? nebo nevis zda hraji na Srbske?

ja prave moc nechodim na mladez a co pamatuji z doby kdy jsem hraval tak na Srbske se nehralo

Reagovat
Puskas

Jo, běžte se podívat, komu budete za pár let nadávat.

Reagovat
ZB 07

Jojo, hrajou na Srbské. Já bych i zašel, ale bohužel jsem z rodinnejch důvodů až do zítřka mimo Brno, takže to nestihnu. Každopádně zítra můžou nakročit k titulu, přijede Sparta, to jsou lehký 3 body

Reagovat
Greny

no kdzy by vyhrali je to v jejich rukou jsem zvedavej zda pusti Ruska a Krejciho, Zikl je zranenej

Reagovat
ZB 07

Tak priorita je pořád A tým. Krejčí s Růskem už jsou teď v Praze, takže pochybuju, že půjdou hned další den ráno za dorost.

Reagovat
stas87

OT:

Uwe Krupp bude dost mozno novym trenerom Sparty. U repre mal slusne vysledky a na to s cim musel pracovat, tak to prepadak nebol. Mam ho rad, s Coloradom vyhral SC a v Prahe by sa mu mohlo darit. narozdiel od futbalovej Sparty si hokejova vybrala trenera, co aspon nejake uspechy uz dosiahol. Skoda ze sa s Berlinom nerozlucil titulom..prehrat siedmy zapas finale je dost tazke k.o.

Reagovat
Greny

kdyz jsme u te DEL ligy ..

nechapu proc nezkusi premluvit Grosse jako trenera k repre

Reagovat
stas87

Ten sa do Ceska vracat nechce, nie? Je maximalne spokojny v Nemecku, aspon toto som niekde videl.

Reagovat
Greny

myslim ze jo.

ja jen ze se o nem ani nespekuluje pritom tam odvadi vybornou praci

Reagovat
Banikovec7

Je už tady někde nějaká diskuze před MS?

Reagovat
stas87

Este nie, zatial som ju nezalozil. Behom buduceho tyzdna to sem potom dam.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Kepy_FCB

VK ČEZ Karlovarsko mistr ligy volejbal

Reagovat
smazaný uživatel

To někdo sleduje?

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
andrew96

Málokdy, ale když mám čas, tak rád kouknu. Volejbal je bezva sport.

Reagovat
Kepy_FCB

Plazovej je super (aktivne)

Reagovat
smazaný uživatel

Volejball se mi udělá na pláži, když se mi hodně zpotí břicho.

Reagovat
Kepy_FCB

CT sport

Reagovat
mayday

Brno musí vyhrát, remíza je o ničem. Bohužel mám obavy, že zasraná Dukla doma nerupne.

Reagovat
Puskas

Ta už si to pohlídá, má tam zkušené hráče, pomohlo by leda pořádné vyburcování Zbrojováků Pivarníkem.

Reagovat
Kaspar

Co ten Bezeljuk? priprava dobra, byl chvaleny jako ma Brno po Reznickovi skvelyho utocnika a po priprave neni schopny vydrzet ani polocas

Reagovat
Greny

protoze se ke konci pripravy zranil

Reagovat
Blasphemer

Taky jsem si všiml, že tady na fóru brňáci bouří pokaždý, když jde na plac, a přitom zatím pokaždý předvedl hovno.

Reagovat
ZB 07

Tak on se uvedl docela povedeným poločasem se Spartou, kde dal několik přesných přihrávek za sebou, což je v Brně považováno za nadstandard. Logicky od néj pak bylo vysoký očekávání, ale bohužel ve stylu hry, kdy 8 borců brání a on je odříznutej od zbytku týmu, moc vyniknout nemůže.

Reagovat
andrew96

Kdo je tím druhým nebránícím? Škoda?

Reagovat
ZB 07

ten nedělá ani jedno

Reagovat
Kang & Kodos

Vraštil

Reagovat
smazaný uživatel

"Brňáci bouří na fóru"

Reagovat
Kaspar

Jak myslite ze to Sparta vyresi po sezone v utoku ? Lafi konec, V. Kadlec jestli zustane nebo pryc, Sural myslim ze zustane jeste rok a tridal by se s Pulkym kdyby neco, Julis nevypada ze by dostal jeste sanci, toho vidim na Liberec nebo Jablonec, spis Liberec vymenou za nekoho, Drchal hostovacka ?

Reagovat
Mates_Matesović

Zhruba tak nějak, akorát se prodlouží Lafata a bude chodit z lavičky na poslední 3 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by to bylo jak píšeš. Návrat Pulkyho by stačil. V útoku problém není. Ale někde jsem četl, že se zajímáme o Karangu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafi by mohl spojit rozlučku s Rosou.

Reagovat
ondrasch77

Takže Rosa si pozve Fabregase, Nedvěda apod... a Lafi by mohl pozvat Pešíra, Filipa Klapku nebo Vozábala...

Reagovat
smazaný uživatel

Láďu Fujdiara. Vedle něj v Budějkách začínal.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak finále poháru opravdu v Boleslavi Však tu kapacitu 5000 by zaplnila Slavia sama. To mohli dát klidně na ten Strahov, o kterým se mluvilo.

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
Greny

Slavia chtela i Eden

Reagovat
PavlíčeQ

Jo o tom Edenu jsem slyšel. Nechávalo mě to relativně v klidu, protože bylo jasný, že na to nepřistoupíme, ale už jen to, že to vůbec navrhli je hnus. Z toho co Slavia navrhovala se mi líbil jen ten Strahov, protože jsem tam nikdy nebyl.

Reagovat
Kepy_FCB

Ti maj dost tvl...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Vzhledem k tomu, že se hraje od 20:45 ve středu tak to fakt nehrozí Za těhle podmínek by stačilo i Ústí. Český fotbal pro fanoušky

Reagovat
ratusek

měli to dát od 18:00 nebo aspoń od 19

Reagovat
KingMaster13

Od 6 ano ale takhle abych ponocoval v Bolce, když musím další den do školy je na hovno. V pátek dejme tomu bych to v nějakým nonstopáči dal Všude jinde ve světě se finále hraje v sobotu a jen tady ve středu

Reagovat
PavlíčeQ

20.15

Reagovat
KingMaster13

Dobře ale furt je to pro mě na prd termín Jako já pojedu za Slávinkou kamkoli ale ne v tejdnu Kdyby to byla sobota tak ať se to klidně hraje v Brně

Reagovat
db18

Pro pracující je to naopak docela dobrý čas...

Reagovat
KingMaster13

Musíš ale brát, že skončíš dejme tomu v 5 v práci a teď než se dostaneš do Bolky atd. Navíc konec zápasu pokud by byly i prodloužení a pentle tak se může protáhnout do 11 a než se pak dostaneš domů, je to na prd prostě Mělo to být o víkend

Reagovat
db18

No právě... jako ideálnější by byl pátek nebo víkend no... případně státní svátek, ale ten je moc brzy zase...

Reagovat
KingMaster13

Takhle i kdyby se ten pohár vyhrál tak si to člověk ani neužije protože kvůli práci/škole musí co nejdříve domů, místo toho aby se to pořádně oslavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to snad ne

Reagovat
Rišan

Jednomu stačí umět počítat do pěti, aby si troufl předpovědět, že Plzeň titul uhraje (a možná postoupí přímo do skupiny LM?) a také dost zoufalá Slávie ke 2. místu nejspíš doklopýtá. Vzhledem k vývoji v domácím poháru do předkol EL postoupí i 5. tým ligy. A o to se teď mezi čtveřicí (abecedně) Jablonec, Liberec, Olomouc, Sparta hraje! Jiné drama se odehrává na konci tabulky. Tam už nevidím šanci pro záchranu Brna a obávám se, že se nezachrání ani Ostrava.

Reagovat
Greny

Slavia chtela hrat finale poharu v Edenu nebo na Strahove...pak pripadne Plzen ci Teplice myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Tyden dopredu vyprodano tak snad to bude podle toho vypadat !

BILE PEKLO

Reagovat
Kepy_FCB

Druzba bude mit vsechny barvy jen ne bilou, uvidis...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se nebojim, v Olomouci byla drtiva vetsina v bilem

Reagovat
PavlíčeQ

Tak Jablonec už vytasil ceny na finále:

Vstupenka + speciální tričko k poháru + doprava za 200 Kč, permanentkáři za 150 Kč

Reagovat
Greny

to je zadarmo

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

U nás bych čekal bez dopravy tak 1200

Reagovat
Greny

u nas na hokeji bez dopravy tricka 1250

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Přitom v Brně dělají pro fanoušky jen to nejlepší...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

a bez vstupenky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mira Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Parada

Reagovat
Kepy_FCB

A stejne jich pojede 150

Reagovat
Kepy_FCB

Jo a rehtacka nebude k tomu?

Reagovat
PavlíčeQ

Co máš za problém?

Reagovat
Kepy_FCB

Cekals ze pochvalim Peltu, jako ty ovce tady, za to ze si musi uplacet divaky aby ho vyjeli podporit 40km daleko...

Reagovat
PavlíčeQ

Od tebe jsem nečekal nic, protože na eurofotbalu neexistuje snad nikdo, kdo by nás kritizoval víc než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

MB maji kousek, vyssi cena by byla zlodejna(Peltovina)

Reagovat
ondrasch77

To bylo nějak podobně už v minulosti... Bohužel v tu dobu jsme v München, takže si to dám tak maximálně na notesu na hotelu...

Reagovat
PavlíčeQ

To já si to ujít nenechám. Snad to pro nás bude o něco veselejší než před lety, kdy jsme tam prohráli s Libercem

Reagovat
ondrasch77

Tak já, kdybych to neměl v půlce služební cesty, tak jedu samozřejmě taky, byl jsem na všech našich finále za posledních min. 15 let... V tý Bolce mě akorát sralo, že jsme byli celou dobu jasně lepší a pak někde v 70. minutě se to všechno zlomilo a když se šlo na pentle, tak už mi bylo jasný, že to nedáme

Snad je letos Plukovník nakopne tak, že přejedeme Slavii už v první půlce... Slavie hraje hrozně, musíme vyhrát derby, to nás posílí!!!

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Tak komu dnes fandíme, Dukle a zbude nám tam snad už jen Jihlava nebo Brnu, které by se zase dotáhlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza idelani, at je do toho furt zamotano co nejvic tymu

Reagovat
Banikovec7

Ale v Jihlavě bych radši dvojku.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Banik se nemusi starat o druhe

Reagovat
ondrasch77

Dukle, mám na 1

Reagovat
Banikovec7

Beru, pokud pak vyhrajou i v Karviné. Jinak 0.

Reagovat
ondrasch77

V Karviné Dukla nevyhraje, tam bude spíš taky 1, a ani bych se nedivil, kdyby Karviná přivezla bod z Plzně

Reagovat
Losinho

Snad dneska domácí

Reagovat
Liquid

yes 2x 1

Reagovat
Liquid

EF jste normální, že stavíte do branky gólmana co je vyžlucen ???

Reagovat
Greny

Halouska - Vrastil, Pavlik, Krystufek, Lutonsky - Polak - Acosta, Skoda, Kratochvil, Ashiru - Rusek

ofenzivni snad za tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidis? Mysleno vysledkove. Jste schopni dneska provalit stavidla a dat aspon dva neskutecne goly?

Reagovat
ZB 07

1 gól dáme určitě, 2 těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Ze date dva goly kurz 3,22, coz jde

Reagovat
andrew96

z rohu

Reagovat
Greny

me by stacil jeden pokud neinkasujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsem to analyzoval, vysledek 0:1 nebo 0:2

Reagovat
ZB 07

výborná

Reagovat
Kaspar

Doufam ze je to jen dalsi Podrouzkuv vymysl, ze jdeme po Coufalovi

Reagovat
Losinho

s tím jak vypadají naše kraje bych se tomu nedivil

Reagovat
Greny

a nebylo by lepsi koupit rovnou celej klub ?

Reagovat
Losinho

napsal bych ať jsi ticho že se jinak zaměříme na vás, ale když koukám na tu sestavu, tak radši ne

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

spis jsem zvedavy jak se vyresi stoper, protoze Pokorny se urcite nevracel aby sedel a Kudela taky nebude chtit byt jen na lavicce

Reagovat
ondrasch77

Tak Pokorný je hlavně úplně k hovnu, nechápu, kde se neustále bere ten hype na něj...

Povedl se mu 1/2 rok v liberci a všichni z něj byli vedle, ale nemá na to především mentálně..., v létě půjde podle mě hostovat do liberce...

Reagovat
ondrasch77

Vzhledem k tomu, že o něj měla Slavie zájem už v létě a pak i v zimě, tak nejspíš ne....

Mě se spíš líbí, jak "údajně" chtějí vykoupit půlku našeho týmu , doufám, že se příští půlrok bude dařit pro změnu třeba Zlínu, aby vykoupili Zlín, když zkoupili půlku liberce a teď se chystaj na nás... Za chvíli bude mít Slavie zase 60 hráčů, jak za Jarolíma...

Reagovat
Kaspar

uz to vidim, vykoupime jeden tym, jelikoz si to ale nestaci sednout, tak se poucime a pristi prestupak zkusime vykoupit jiny tym

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Zatím to tak podle "prognóz" vypadá.... V létě a v zimě jste postupně vybrali liberec a na jaře se daří nám, tak to vypadá, že hodláte vykoupit nás..., ale co uděláte s těma liberečákama?

Reagovat
ratusek

co by, pošlou je k vám na hostování

Reagovat
ondrasch77

Ať nám v létě laskavě nakulej zpátky Teclika, to mi bude bohatě stačit... Z těch Šmoulů bych bral tak maximálně Kúdelu jako náhradu za Pernicu, ostatní stojí za prd...

Reagovat
Artaxerxes

Všichni furt nadávaj na Julisku, ale výhled je tu přitom skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Uka fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Výhled na hřiště ano, ale když chceš sledovat fotbal, nebo dokonce poznat hráče, tak už je to špatné.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky kdo by to na Julisce delal zejo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu, fanliga..

Reagovat
Greny

dej Ruska a nebudes litovat

Reagovat
ZB 07

Někdo stream na Zbrojovku?

Reagovat
smazaný uživatel

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA№f№f snad pojede, jsem na mobilu, takze budu sledovat pres tip

Reagovat
Greny

ja jedu pres tip

Reagovat
ratusek
Reagovat
ZB 07

díky za tuhle stránku, ji zapomenu vždycky uložit a pak to hledám přes starý diskuze

Reagovat
ratusek

Tak Vysočina, pome Nahlodat Bolku a my ji pak dostanem pod sebe v dalším kole

Reagovat
Greny

ty jo splest si Škodu s Ashirem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

To se teda sekl fest

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Dukla stojí za hovno

Reagovat
Artaxerxes

Náhodou ten kotel sedících postarších panu je geniální

Reagovat
ratusek

Dukla s Bolkou sestup, ideální

Reagovat
Kaspar

Jeste je v Dukle na hostovce Holek ?

Reagovat
Greny

Škoodááááá

Reagovat
Kaspar

stejne je neskutecny drevo

Reagovat
Greny

po brachovi

Reagovat
Kaspar

ten je aspon trochu zformovany

Reagovat
smazaný uživatel

Takový poleno a dá góla zrovna Dukle

Reagovat
Blasphemer

Zrovna Dukle, no. Tam je to totiž samej reprezentant.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, jak ty zoufalci můžou dostat doma gól od BRNA??? Fanliga celá v hajzlu

Reagovat
Greny

Doudera ted prazdnou branku na malym vapne a tycka

Reagovat
KingMaster13

Hele vy jste ho dostali doma taky

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

Tak proti nám hrajou vždycky o dva levely líp, to neni měřítko

Reagovat
KingMaster13

Sparta dělá z nekopů fotbalisty

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

taky

Reagovat
Greny

uff ty vole

Reagovat
Berbatov9

OT: Sleduje nekdo finale futsal?? Co na to rikate? Ja jakozto Spartan paradoxne nechapu to neustaly opevovani Marcela, je to presne takovej ten starej zakernej nesoudnej zmrd. A Rešetár to nechapu ten clovek dokaze dat gol ze vseho :D A jeste bych se chtel zeptat nevi nekdo proc zaniklo Benago a Tango Brno ? Vim ze vicemene Benago je Sparta a Tango by melo byt presunuty dodo Hodonina ale zajimaly by me konkretni duvody zvlast u Benaga ktery bylo hodne tradicni klub

Reagovat
mistr129

Já tomu hovno rozumím, ale pokud vím, tak loni hrála ligu Sparta i Benago

Reagovat
Berbatov9

Ja to myslel tak ze cela kostra benaga vcetne trenera presla do Sparty :)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Drzet nebo pridat

Reagovat
smazaný uživatel

Dívat se na to, jak odvracíme balóny z vlastního vápna jak neandrtálci, to je hrůza. Vždycky trnu, že si dáme při odkopu vlastňák.

Reagovat
Greny

Lutonsky zas hroznej .. a o Škodovi nemluvim ted sel jeden na jednoho zfauloval nejdriv sam sebe a pak Jiranka

Reagovat
Kaspar

povedl se mu jediny pulrok v zivote a uz se videl v repre s brachou a pro eura do zahranici, pak ho svedsko vratilo do reality

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mayday

Úplně přesně. Kopyto, který bylo jedinej půlrok v životě v laufu.

Reagovat
Banikovec7

Boleslav takové šance To zase bude jak Liberec na Dukle.

Reagovat
Liquid

Dukla votočit a Jihlava dát gola

Reagovat
Blasphemer

Brno pome. Ještě čtyřikrát na pohodu 1:0 a zachránit se v klídku s dvacítkou vstřelených gólů A Pivarník čestný místo na žlutým tričku.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kaspar

duklaaaaaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaal dobre Dukla do satny

Reagovat
Liquid

yes! Dukla mě poslechla velmi rychle, tak ještě Jihlava

Reagovat
Greny

to jsou fakt dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to nesleduju, ale podle statistik to vypada, ze opet jakmile dali gola, zacalo se dit to, co radi vic jak rakovina, ze tym zase prestane hrat. Je to tak? Nepochopim tohle

Reagovat
Greny

to měl uznat cisty telo

Reagovat
ZB 07

Od nás slušnej poločas, bohužel jsme zase nezvládli bránění triviální situace, škoda. Teď budeme muset dát 2 góly za jeden zápas, to se nám povedlo naposledy na podzim...

Reagovat
Liquid

ten Kryštůfek tzv chyba na Litevce

Reagovat
Kaspar

ten Skoda me strasne irituje, na prvni pohled je videt ze je vychlastany a drzkou mu projede karton denne, ale stejne staci na hrani ligy

Reagovat
Greny

to mohla byt mozna i ruda ne?

Reagovat
Greny

a je hotovo FNL vola

Reagovat
Coutinho10

hezky otoceno , ikdyz malem to tam zazdili

Reagovat
ZB 07

Tak to bychom měli

Reagovat
smazaný uživatel

Uzijte si to. Bye bye drevaci

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno může náš nedůraz. To hrozně bije do očí oproti ostatním co hrají v druhé polovině tabulky.

Reagovat
Erialdur

Něco si přejme... Padá Brno.

Reagovat
Losinho

Takže s Baníkem půjde Brno?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, ne?

Reagovat
Liquid

co jsem říkal ještě před prvním kolem, že spadnou tito 2

Reagovat
smazaný uživatel

O prvním sestupujícím je zdá se jasno

Reagovat
Artaxerxes

A pro ty co myslej, ze na Dukle nejni fotbalová atmosféra, tak dneska tu i nejaky hools zmlatili nejaky fandy

Reagovat
Berbatov9

A co je na tom atmosferickyho pro cloveka co neni po lobotomii ??

Reagovat
Artaxerxes

To byla spis ironie nebo tak něco

Reagovat
Berbatov9

Vporadku

Reagovat
ZB 07

Hools Dukly, nebo naši? (ani nevím, co by mi přišlo víc vtipnýho )

Reagovat
Artaxerxes

Dukly prave

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Brna. A ja znam dokonce ty duklaky, co zmlátili. Chlapi kolem sedesati let. Brno neunasi sestup.

Reagovat
Erialdur

Neber lampasům klobásu nebo se ti to vymstí.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč vlastně hraje Pilík tak málo?

Reagovat
ZB 07

Protože na to kašle.

Reagovat
Greny

protoze to jebe a vraci se do Pribrami

Reagovat
mayday

Pilík to má v klidu. Furt sestupy a furt první liga

Reagovat
ZB 07

Aspoň to srovnejte, ať mám nějakej důvod jít za týden na Jablonec.

Reagovat
TrueCommunist

Hezky Dukla, jen škoda Bolky, že to nevyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

YES !! Dukla a už je na 29 bodech, Jihlava aspoň že neprohrála a aktuálně 4 body od Baníku, zítra tam Sparta za 3 body a bude to dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co se tady pořád řeší kolem zítřejíšho zápasu s Baníkem. Sparta je jasný favorit a nic než 3 body neberme. Pod Hapalem jsem se ze začátku bál, ale ukazuje se, že ví co s týmem chce a zápas od zápasu mu to funguje stále lépe.

Chápu neustále spekulace fanoušků Baníku o tom, co by a jak bylo ideální, ale jsem přesvědčený, že zítřejší zápas do svých propočtů prostě dávat ani nemusejí.

Při vší úctě k soupeři, zítra to bude jednoznačná záležitost a rozdíl třídy. Už se moc těším.

Reagovat
Losinho

nevyhráli jste venku naposled na podzim?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to není nikdy jasná záležitost. Tak nechápu, co to píšeš za sracky. I když jsme byli v mnohém větší prdeli, tak jste to u nás vždy měli těžké..

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tesim az zase zalezete jako po podzimni ostude v poharu... gulbis a spol muzou jit prikladem Nicmene u vas nic noveho...

Reagovat
Kang & Kodos

Lepší je ztratit se ve vlastním vtipu a dělat ze sebe čuráka po každým zápase za každýho výsledku

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

však od nich bude zas pokoj, až je v posledním kole vezmem s sebou do druhý ligy.

Reagovat
ratusek

Hele, ty nás chceš s sebou jen pro to, abyste se ve druhé lize nenudili, to není dobrý důvod

Reagovat
Banikovec7

Jak kdyby tady od nas byl loni pokoj...

Reagovat
ZB 07

No zrovna Cukroušek s trevorem se tu tolik neprojevovali.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

proc tak hloupe lzes kdyz se to da jednoduse najit?

Reagovat
ZB 07

Neříkej dvakrát trevor se tady, po tom co se urazil, ukázal, až když jste měli nakročeno zpátky do ligy a u tebe jsem si v rychlosti na efsearch projel komentáře z podzimu minulý sezony a ne, že bys diskutoval normálně, ale určitě to nebylo takový dno jako teď.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro 1000 prispevku za rok co byl Banik ve druhe lize to je docela slusny projev dno ste si tady z toho udelali sami

Reagovat
ZB 07

Dno se tu začalo vytvářet počínaje Návratem Krále, kdybyste diskutovali normálně, tak by reakce EF kavárny byly jiný Ale co už, návratem krále to začalo, návratem krále to za pár týdnu i skončí.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tys byl jeden z prvních, kdo nás posílal dolů. Aby ses nedivil, až půjdete dolů vy, a my zůstaneme..

Reagovat
ZB 07

To je samozřejmě blbost Naopak jsem tu orodoval za sestup Dukly s Boleslaví...pokud jsem vás někdy poslal dolů, tak to bylo snad jen v reakci na hlouposti, kterýma se tu (někteří) prezentujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost to samozřejmě není. Procti si diskuse po 20 kole nebo kdy jsme to prohráli s Duklou nebo Jabloncem..

Reagovat
ZB 07

Jestli myslíš to, že jsem po vaší prohře s Duklou napsal, že sestupujete, tak to pak jo, nicméně se sestupem už byla tou dobou smířena i většina vašich (spíš mě zaráží, že už jsem považoval Jihlavu za zachráněnou po 20.kole ). K Baníku se jinak v podstatě nevyjadřuju.

Reagovat
smazaný uživatel

No, vybavuju si tedy více posměšných příspěvků, obzvláště u zápasů Baníku podporujících příspěvků pro soupeře Baníku apod.. Ale to je jedno.. Momentálně je to prostě tak, že vy jste už pravděpodobně v hajzlu, jelikož 10 bodů asi poslední 4 kola neuhrajete, zvláště s tou formou a hráči, co máte. My jsme bod od záchrany, kdy jsme za posledních 6 kol uhráli 13 bodů a s vámi budeme hrát pravděpodobně v situaci, kdy už vám absolutně o nic nepůjde..

Já jen pěkně sleduju, jak se ta situace naprosto obrátila..

Reagovat
ZB 07

My už sestupujem, to si moc dobře uvědomuju, stejně tak jako to, že vy máte teď krásně nakročeno k záchraně. Kdybychom se udrželi, tak bych vám sestup nepřál, ale v aktuální situaci bych byl radši, kdybyste šli dolů vy, protože pokud by s náma měla spadnout Dukla nebo Jihlava, tak bychom se účastnili snad nejmíň atraktivního ročníku FNL v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád tam bude ta napínavá stavba hradeckého stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, ze to dneska bude jednoznacna zalezitost, ja tipuju 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

zdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak, tak co?

Reagovat
HorajzmAmmann

Při vší úctě k soupeři, zítra to bude jednoznačná záležitost a rozdíl třídy. Už se moc těším.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Shevchenko

blbečku

Reagovat
HorajzmAmmann

Dost se na zápas těším Remíza bude dobrá. Snad to zase nahecujou a Spartu potrápí.

Sestavu bych dal:

Laštůvka - Sus (oh wait a je to tady.. )

takže:

Laštůvka - Breda, Psyché, Šindelář, Fleišmann - Fillo, Hlinka, Hrubý, Granečný - Poznygol, Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zapoměl na Diopa Spartě dávají góly jen ti největší nekopové

Reagovat
smazaný uživatel

Proto tam má Poznarinha

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom rusky tank? klidne bych zkusil jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že teprve se zapojuje do tréninku. Dle mě do zápasu půjde až v létě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě místo Grance bude sudruh Jirásko.. Přece jen jde o defenzivnejsiho hráče.. A v obraně bohužel asi lepší volba není. Snad Breda zavzpomíná na zápas se Slavií doma, kde to odbranil skvěle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Granečný hrál v Olomouci (1. poočas) výborně. Proti Spartě mu to půjde...

Reagovat
ratusek

Tvl jestli s touhle pravou stranou obrany nás Sparta v čele se Stanciuem, Plavšičem a dalšíma neporazí, tak jsou to ještě větší zoufalci než jsem si myslel obávám se výprasku. na druhou stranu proti Spartě se u nás vyhecují i ti největší zoufalci, takže Diop dá 2 goly ve druhém poločase a Poznar zpečetí ostudu Sparty

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Sparta měla co dělat aby nás porazila aspon jednou na podzim...

Reagovat
ratusek

tak to měli Stračatelu, s Hapalem se to bohužel zvedá. Ale u nás měli problémy vždy, tak snad i dnes, i když bod pro nás nic neřeší. ale pro zvýšení sebevědomí do rozhodujícího zápasu v Boleslavi by byl dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je stejne ulhany jako Holzer. Ze sme mu neodpustili prestup do Sparty... Sel tam spolu s Bolfem a kazdy to nejak "pobral". Nenavist je k nemu hlavne za jeho kecy a chovani pozdeji

Reagovat
adalbertus

takových je ale víc jako on, bohužel

Reagovat
ratusek

Prostě kokot, stejně jako Matušovič aspol. Řepka ikdyž je čurák, tak obě strany mají jasno už od začátku tu vzájemnou nenávist. Sionko stejně jako Holzer se chová jako piča.

Reagovat
anarchochuligan

Vyhrát v Polsku a bánik do p*če

Reagovat
pepinho2

Lukáš Pečeně, který vystupuje v reálném životě pod svoji EF přezdívkou, oznámil svůj konec v ČT a podle neoficiálních informací zamíří do nejmenovaného českého top týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni odchází do klubů, včera Petrák ze Sportu oznámil že jde do Hradce a dnes Pečeně.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšim jsem si, že by vystupoval v reálném životě jako borghi.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo bez VAR https://pbs.twimg.com/media/Db2zyR9X4AA2RVy.jpg:large!

O2 TV musí vůz s VAR pujčit jinam

Reagovat
db18

Reagovat
meno

Dementi tvl

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

dvou až tří, takže to zase nebude na všech stadionech od příští sezony. fakt komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim to kup, komediante

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

2-3

Reagovat
Coutinho10

a ja doufal, ze ho nechaj na zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň, Baník, Brno v druhé lize plno. B+B letos, Plzeň snad spadne za rok.

Reagovat
meno

Dneska ízi Sparta 3:1. Ale pro jistotu mám vsazenou i neprohru baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/spartansti-fanousci-ostrava-20180428.html

Sparťanští fanoušci dostali na už několik dní dopředu vyprodaný zápas s Baníkem Ostrava k dispozici podle informací Deníku na 1400 vstupenek. Avšak těch, kteří dorazili hromadně vlakem do Svinova, je odhadem jen na 250.

To jako vážně nikdo nedokáže hecnout výjezd do Ostravy v trošku lepším počtu? Snad to bude víc než 600

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota,super cas... to jsem cekal ze jich bude aspon 1000

Reagovat
frankiefcb

já věřil v 800, jestli to bude pod 500 tak vleké zklamání.

Reagovat
Artaxerxes

Tak se bojej ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo na kterym zapase bude tento tyden vidoerozhodci?Je nekde rozpis?

Reagovat
ZB 07

Na žádným. Většinou je na šlágru kola na O2, tohle kolo je výjimka a není nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ok..dik

Reagovat
Abstinence

Někdo nějaký důvod, proč to neosolit za barák?

Ostrava - Sparta

Počet gólů v 1. poločasu : Více než 1.5

3.11

Reagovat
smazaný uživatel

Radši to prochlastej

Reagovat
Losinho

Reagovat
Abstinence

Měl jsem to jen za litr.. původně jsem chtěl za 5, ale aspoň něco

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Sestava ujde, líp to asi postavit nejde když odstřelili totálně Mičolu

Hlavně obrana bude zajímavá.

Grafika trapná, to už bylo lepší to předtím

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle je nekdo placeny? lepe by to udelalo kazde prumerne dite v paintbrushi

Reagovat
Kang & Kodos

Mně úplně stačí, že tam je z hlediska zápasu to nejdůležitější - hráči v rozestavení, v jakým budou hrát. Už jenom proto je to o třídu lepší než ty naše paskvily

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostačující. Co bys tam chtěl? Nějakého Leonarda nebo Van Gogha?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, napověz Jde o sestavu, tu tam hezky vidím. Jasně, daly by se tam dát ještě fotky hráčů ke jménům, ale nic více smysluplného tam nevymyslíš Hrát si půl dne s nějakým obrázkem na který se podívá 500 lidí nemá smysl.

Reagovat
HorajzmAmmann

nejde o to co tam je, ale o to jak to je udělaný. Píšu grafika ne obsah... Navíc tam nemít náhradníky je taky na hovno... a 500 lidí si to opravdu nepřečete

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to na stadionu hledám na onlajnech, stačí dvě kliknutí a mám to. Grafika mě nezajímá, hlavně aby to šlo přečíst. Připadá mi to že se za každou cenu hledá něco co by se dalo zkritizovat. Výtku s náhradníkama beru, grafiku ne

Reagovat
smazaný uživatel

Grafika je v poho.. Navíc, nejdříve se dozvíš sestavu na našem FB, kdo je na lavce pak vidím nedlouho potom na Livesportu.. To mi stačí..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude rezba

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream na baník ?

Reagovat
pepinho2

České clásico pár slov a už se mi ti komentátoři znechutili.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

trochu přeháňka no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Jackmaker1989

Má niekto nejaký dobrý stream?

Reagovat
Jackmaker1989

Má niekto nejaký dobrý stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vyhraje 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mají fans Baníku na těch trikách za trapnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Spartu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i Opavu třeba. Ty další nápisy jsem nepochopil - ale to je něco jiného.

Když má někdo triko, které podporuje klub, kterému fandí, tak to je přirozené. Ale tohle? To je na úrovni brněského "buzerantů parta", nebo "Jude Slavie".

Ale každý má právo na svůj level. Já zas mám právo se tomu divit.

Reagovat
bobis21

tak level sparťanů, kde celý stadion řve na hráče soupeře cikáne při každém doteku s míčem ještě nemáme, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

To to je samozřejmě žumpa To jsem v televizi neslyšel.

Reagovat
bobis21

tak já tam teď nebyl, ale byl jsem na podzim na letné (normálně na hlavní tribuně, ne v sektoru hostů) a bylo to tam neustále opravdu většina stadionu. Já teda nevím jaké trika myslíš, pamatuji si že jsme kdysi měli šály "zkurvená sparta", ale já teda nejsem jeden z těch kteří si ji koupli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je buřt. Hlavně, že jsme zažili zápas, kvůli kterému chceme Baník v 1. lize. Ta atmosféra je neskutečná a nechci o ní přijít

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem tě chtěl jen nasrat, jako to má většina EF diskutujících, ale nakonec se přiznám - mám stejný názor. Trochu si myslím, že to ultras dělají schválně (něco jako blesk), aby si to lidi kupovali, asi je o to větší zájem. Pak mají více peněz na chorea, navíc nikoho z těch 20 vyšších jsem v takovým nesmyslu zatím neviděl. Ale je to jen moje domněnka, nechce se mi uvěřit že by to mysleli vážně.

Reagovat
Riviera Kid

Zapnul jsem v páté minutě, Sparta neměla pořádně balón a komentátor furt dokola mluví o tom, že se hra vyrovnává a že Baník by potřeboval nakopnout. Tož je sjety nebo co?

Reagovat
pepinho2

je to komentátor O2

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jednoho znám z novasport, to je hrozný blb

Reagovat
smazaný uživatel

Ne náhodou Eurosportu? Nevím, ktery to rikal, ale jeden komentoval na Eurosportu tenis, pamatuju si ho z Australian Open

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl být on, na novasport zas komentoval Wimbledon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi jo teda A nekomentuje na NS i NHL?

Reagovat
smazaný uživatel

NHL sleduju jen občas takže nevím

Reagovat
Riviera Kid

Studio, tiki taka je fakt super. Ale ti komentátoři jsou bída.

Reagovat
db18

Fillo

Reagovat
salm0n

Frýdek

Reagovat
db18

Kanga?

Reagovat
Coutinho10

krasne Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu ve zdi jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

tak omluva, slo to jinudy

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ty komentátoři O2 jsou neuvěřitelný kokoti. To se fakt nedá. Chybí mi Karoch.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
pepinho2

Očekávaně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravdou to je, hrajete porad lip a lip. Pristi rok nam muzete klidne konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi nepřijde teda. Pořád si stojím za tím, že nejlepší jarní zápas byl proti Brnu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně když Brno šlo do deseti, to pak byla lahoda.

Reagovat
ZB 07

náš taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Abstinence

Pome ještě jeden prosím!

Reagovat
Miguel19

Breda

Plavšič to totálně zasere a on z toho vykouzlí penaltu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Breda no tak....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obrance Baniku kterej to byl?

Reagovat
db18

Baroš je na sedativech?

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku mi taky přišel nepříjemně klidný, až jsem měl strach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zadarmo darovaný gól

Reagovat
Banikovec7

Jeste nekdo tvrdte, ze je Breda lepsi nez Pazdera, zatim pojebal naprosto vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga takovej kung fu slapak na hlavu a rozhodci nic

Reagovat
Coutinho10

nechapu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga je nejlepsi fotbalista v lize, hrozne se mi libi herne.

Reagovat
Posledni Kovboj

nejlepsi nevim, ale je super. Navic hecir, nema v pici.

Reagovat
db18

http://www.fkolympia.cz/article/detail/id/97

A nakonec hrál Ruml dneska v základu.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Miguel19

Strašnej fotbal. Sparta si nedá 3 přihrávky za sebou.

Reagovat
Squinty

ten Kulhánek nic moc teda, nevím proč ho pořád staví

Reagovat
smazaný uživatel

Asi že je vysoký. Na bránění standardek máme bohužel samé trpaslíky... Jiank by tam podle mě dávno byl Sáček.

Reagovat
havrys99

Poznárek

Reagovat
ratusek

Breda na to prostě nemá

Reagovat
Kang & Kodos

Fillo

Baroš

Reagovat
Orlandiiik

rozhodčí nemá karty ?

Reagovat
Jackmaker1989

Baroš po každom verdikte na rozhodcu húka. Suverénne momentálne najnesympatickejší hráč ligy. Nechápem, že mu to tí rozhodcovia stále tolerujú. Iní hráči (vrátane Limberského, Kadleca) by mali karty.

Reagovat
salm0n

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej kokot

Reagovat
icka

Reagovat
KingMaster13

To je hroznej cirkus, jeden zápas mariáš a o týden později zase bez karet

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kulhánek dělá chyb

Reagovat
Jackmaker1989

Otrasný je, nechápem, že nehráva Sáček alebo Mavuba.

Reagovat
pepinho2

Je vysoký, to je jeho největší výhoda

Reagovat
Miguel19

jediná

Reagovat
Jackmaker1989

Ale tie výkony sú podpriemerné. Mareček, Frýdek a dokonca aj Mandjeck horší neboli.

Reagovat
pepinho2

Mandjeck byl super, Frýdek totální tragéd na DM a Mareček nevýraznej a slabej v soubojích..

Reagovat
Jackmaker1989

Mandjeck horší fakt nebol a Mareček oproti tomuto tiež nie. Je to škoda i keď chápem, že cudzí a drahý hráč ako Mandjeck musí byť výrazne lepší.

Reagovat
pepinho2

Mandjeck byl v soubojích skvělej, plno jich vyhrál, ale rozehrávka nebyla úplně super, ale jeho odchod mě mrzel

Reagovat
HorajzmAmmann

Breda a Baros spatny. Sindelar a Poznar vyborny. Sparta nebezpecna jenom od Plavsice.

Chorea fajn, atmosfera nevim asi nic moc... Bodik bue fajn.

Reagovat
Banikovec7

Skoda, meli jsme vest.

Reagovat
Kang & Kodos

Do prvního gólu otřesný, pak se to vyrovnalo. Od nás něco hraje snad jenom Plavšič s Kangou, jinak bída. Baroš by se měl spíš soustředit na to, aby trefoval ty svoje šance, to už by byl Baník jinde. Hroznej klaun

Reagovat
KingMaster13

Jako pár nadějných situací jim tam pěkně zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Fotbal slušnej, atmosféra asi taky. Takhle by to mohlo skončit

Reagovat
Miguel19

Pokud je tohle slušnej fotbal, tak se není co divit, že za TV práva se nabízí taková sračka..

Reagovat
ZB 07

Tak když jsem zvyklej od nás na celozápasovej beton a 4 góly za celý jaro, tak se není čemu divit, že se mi ten dnešní zápas líbí

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak ta tabulka livesportu na o2 je vrchol amaterismu.

Však to ani nešlo přečíst

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem říkal před zápasem co to tam je, jestli nějaká chyba a teď i poločase to tam dají zas

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říkal, že za Baník dávají Spartě góly největší dřeva? Šindelář tedy rohodně dřevo není, ale při statistice 2. gól v sezóně ani střelec. A trefil to naprosto parádně.

Reagovat
Kang & Kodos

To je furt breku, ať staví odchovance, a když tam hraje Kulhánek, tak je to zase špatně. Ty vole, dejte mu čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček není odchovanec?

Reagovat
pepinho2

Hustopečí

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, jenže nám to teď zrovna celkem jde i s Kulhánkem, kterej mi teda kromě dneška přijde v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, přišel snad v 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček by tam byl asi lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tu budeme dávat čas klukovi, kterej se ve 22 letech radši pořád schovává, protože se bojí hrát s míčem? A fakt se nemyslím, že by měl po slušným půlroku ve Slovanů automaticky na základ ve Spartě.

Oproti němu je Sáček pořád o lvl výš.

Reagovat
JeséRodriguez

a Mavuba o 2

Reagovat
Miguel19

Hovorka to jde zase dojebat.

Reagovat
Kang & Kodos

Kaya zase v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka. Tak to je hodně špatný.

Reagovat
Jackmaker1989

Štetina ty si idiot

Reagovat
smazaný uživatel

No do prdele

Reagovat
Miguel19

Štětina s Hovorkou

Reagovat
Coutinho10

Gooolaaaaaaaso

Reagovat
salm0n

Všechno začalo výbornou technikou (na úrovni okresní přeboru) Štětiny

Reagovat
Riviera Kid

Tak Milanek si vyplakal faul.

Reagovat
Jackmaker1989

Tentokrát to ale faul bol a Štetina je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty komentátoři, jak to normálně slaví. To je profesionalita.

Reagovat
Riviera Kid

Co? Si pica? Stejně tak oslavují gól Sparty. Zas nebuď ublizeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak stejně gól Sparty fakt neslavili, ale whatever.

Reagovat
Riviera Kid

Jezismarja,tak prostě dal pěkný gól z trestnaku, tak se nechal unést. Nic víc bych za tím nehledal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to fakt ne. To je celej zápas. A dělali to i v zápase proti Plzni....

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že každý zápas nehrajete s Jihlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovládej se trochu. Podívej kolik lidí tu teď pláče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pořád si myslíš, že ty góly slaví stejně? To fakt ne....

Reagovat
Riviera Kid

No... Spíš teď u té šance to bylo cítít. Tak nemá rád Spartu, kdo by měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha.

Ne, komentátor by měl bejt fakt nestrannej, což je něco, co třeba nemůžu vytknout Karochovi s Čapkem.

Reagovat
Riviera Kid

V pohodě. Myslel jsem, že to prehanis. Kámoši?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
pepinho2

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeden (nevim jak se jmenuje), ale od ty doby, co se Banik dostal do vedeni mel jenom v hube samy superlativy

Reagovat
Kang & Kodos

Tak faul u vápna už jste tomu zmrdovi pískli, tak snad dobrý

Reagovat
Steve Stifler

Hlavně doufám, že ta špína neni pozvaná na Rosovu rozlučku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tak skonci, tak vsichni od 10 mista maji velky problem

Reagovat
smazaný uživatel

Malá náplast za případnou záchranu Baníku by byl asi jen sestup Bolky.

Reagovat
Fakt

* Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla si to uhraje jeste letos. Ale pristi sezonu staci, aby nebodovali doma, a jsou jasni

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby spadli, tak by to byl masakr jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka ve zdi

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Chaim

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Vencaaaa

Reagovat
jsemdement

Skvele Kulhanek, ten s tou patou a Kadlec .

Reagovat
smazaný uživatel

Sural

Reagovat
db18

Forčeking Baroše...

Reagovat
Miguel19

Kulhánek první přihrávka směrem dopředu co je ve Spartě a hned gól. Třeba mu to dojde..

Reagovat
Coutinho10

takovy naivni chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole pěkne Rumun

Reagovat
db18

Zipo

Reagovat
pepinho2

Nejlepší brankář v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá lép než Dúbravka, když za vás chytal ?

Reagovat
pepinho2

Jo. Chytá líp, ale nohama hraje mnohem hůř.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsou asi tak nastejno. Dúbravka byl o něco lepší nohama, Nita mi zas přijde takovej klidnější

Reagovat
Jackmaker1989

Je fakt, že ma nenapadá nikto lepší momentálne, je tam niekto?

Reagovat
pepinho2

Není Kozáčik tragéd, Kolář má sice potenciál, ale dost nevyrovnaný zatím, a pak průměráci jako Heča atd..

Reagovat
Riviera Kid

Dušan je v pohodě.

Reagovat
Kang & Kodos

To už neni ligovej

Reagovat
Coutinho10

komentator se toho neboji: Ne kazdy se narodi s vysokym IQ

Reagovat
Banikovec7

Spartani slusne dovezt na tribunu celou popelnici a hazet ji po ochrance, to jsem jeste nevidel.

Reagovat
db18

Nevyhodili takhle (asi v Jablonci) ze stadionu toi-toiku?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, v jablonci to bylo

Reagovat
Aldeano

Ta se v Jablonci vyhazovala pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

A koukli se vždycky jestli v ní někdo nesedí?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hovorka

Reagovat
Riviera Kid

Ale Poznar teda slušný traged.

Reagovat
Squinty

Hovorka v létě musí přijít náhrada

Reagovat
Stannis Baratheon

Nezpracuje jednoduchý míč, málem z toho je protiútok tak dost ostře fauluje, a ještě se u toho zraní

Reagovat
smazaný uživatel

Milaneee

Reagovat
smazaný uživatel

Diop rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
Coutinho10

Baros neni mozny

Reagovat
db18

Bych si nikdy nemyslel, že Baroš bude během zápasu nejklidnější zrovna proti Spartě...

Reagovat
db18

hmm, tak ne...

Reagovat
Kang & Kodos

Jako vážně?

Reagovat
db18

Na poměry Baroše furt dobrý... jindy by sudího po tom kontaktu s Hovorkou vynesl v zubech...

Reagovat
Kang & Kodos

A i tak se chová jak kokot

Reagovat
icka

strasne neunasis

Reagovat
Kang & Kodos

Tak neunášet prohru je normální, smutný je neunášet výhru

Reagovat
icka

Ja jsem v pohode. Pred zapasem bych bral i bod. Tohle jsou zlate 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Milane, ty si kopyto.

Reagovat
Orlandiiik

Zahustel je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

dopíči Baroš co to bylo

Reagovat
salm0n

Sejměte už někdo tu m*dku.... komentátor

Reagovat
salm0n

Vlastně dobře Bary, snad bude Frýdek příště chybět

Reagovat
pepinho2

Barošovi to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

karma frydku

Reagovat
Riviera Kid

Frýdek je prase.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, teď si spíš myslím, že fauloval Frýdek.

Reagovat
bobis21

oba do toho šli úplně stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Ty rudy hovna se tam furt vali

Reagovat
jsemdement

Brani remizu, jiny vysledek se nebere .

Reagovat
bobis21

vysvětlete prosím někdo Diopovi že není Ronaldinho

Reagovat
Miguel19

Zoufalci.

Reagovat
Stannis Baratheon

Baroooooooooooošš!!!!!

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooo to je pribeh

Reagovat
pingla

je táááám Kangovi rupne hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdár

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jinej nez Bary

Reagovat
KnoxXx

Sparta bude mat sezonu se vsim vsudy

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

BAROŠ KOUŘÍ

Reagovat
smazaný uživatel

To neni novinka. Jako nevim jestli pravidelne, ale videl jsem ho se Sverkosem u nas na pivku s cigou v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaary

Reagovat
Coutinho10

stara Fifacka oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Lolec, Hapale vypadni.

Reagovat
Riviera Kid

Ale jo, Baroš je sice docela pica, ale je to srdcar, který by tam i chcipnul.

Já mu to preju.

Reagovat
Kepy_FCB

Goooooo9ooooooooooooooooll

Reagovat
Uwe háže buly

Teď by byla ideální kombinace, kdyby Hovorka zlámal Barošovi hnátů a dostal aspoň 15 zápasů stop.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z toho zase husí kůži jako včera na stadionu když tady čtu jak ho strašně nesnášíte a on vám zase otevřel slzné kanálky a máte i nohy sevřené v pěst

Reagovat
frankiefcb

krásné jak to místní blbečci nezvládají.

Reagovat
smazaný uživatel

(nevím proč, ale vždycky si myslím, že jsi tady na EF jedním ze Sparťanů)

Reagovat
smazaný uživatel

Si to pleteš se Superfrankiem..

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaaa, promiň frankie.

Reagovat
frankiefcb

no fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To máš podobné jako blahé paměti s T.Řepkou. Toho taky fans ostatních klubů nesnášeli a my ja byli rádi, že ho máme

Na nečistý hře není co obhajovat. Baroš je s tím trapnej a ubohej ve všech zápasech. Nejen s námi. Navíc je to on, kdo často brečí u rozhodčích.

To že nám dal góla mě rozhodně nerozplakává. Je to útočník a je to jeho práce. Chyba Štětiny, že se neudržel na nohou. A i kdyby Bary provokoval u našeho kotle, tak to beru jako drzou provokaci v mezích.

U nás takhle na podzim vypadal Ben Chaim, který ale z jiné ligy asi nebyl zvyklý na hru do těla.

Baroš je legenda je mi fakt líto, že si to takhle kazí.

Takže není to o nenávisti k MB, ale k ubohosti, kterou někteří fotbalisté předvádějí. Baroš na tom seznamu sám rozhodně není.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si to možná kazí u vás jak pro jediný Baník nevidí a neslyší nic kolem (a chápu vás, hrát proti němu, chtěl bych ho zabít), ale v našich očích stoupá do nebes. S kasou neuteče, takže není o čem, je to king!

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Coutinho těs se, Šindelář, Hlinka i Baroš ve fantě

Reagovat
Coutinho10

no jako pred zapasem jsem si rikal, ze by me to moc ohrozit nemelo, ale trefil si to neskutecne jeste kapitana Škodu, kde jsem se trochu bal, jestli bude ready...tady by me asi zachranil max. dalsi hattrick od Čermaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co už, aspoň bude derby v lize

Reagovat
Banikovec7

Naprosto zaslouzena vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

marna slava panik dokaze i s totalne tragickym tymem zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

Sám dobře víš, že baník rozhodně tragický tým nemá.

Reagovat
iamek

Těží z práce Kučery.

Reagovat
Coutinho10

super Banik za tohle vam tu zachranu preju

Reagovat
smazaný uživatel

NAVRAT KRALE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
FCSL

grumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kéž to Baníku pomůže se zachránit. Takové zápasy se dají vidět často

Reagovat
iamek

Hapal jak brečí

Reagovat
patas92

Hapal

Reagovat
db18

Co říkal?

Reagovat
Riviera Kid

Že Baroš neměl dohrát a že jeho gól padl po faulu.

Reagovat
Steve Stifler

A co z toho není pravda?

Reagovat
Riviera Kid

No ten jeho gól určitě nebyl po faulu.

Reagovat
Steve Stifler

Hrálo se pak sice nějakejch 10 - 15 sekund než padl gól, ale v tom protiútoku fauloval zcela evidentně.

Reagovat
bobis21

a že měla být penalta po Hovorkově faulu taky říkal?

Reagovat
Uwe háže buly

To asi měla, ale Barošovi tam prominuli víc faulů, to je taky fakt.

Reagovat
bobis21

myslím že se prominulo asi stejné množství faulů na něj ... případě se písknul jeho faul když byl faulován nebo tam žádný faul nebyl. Jenže ty prostě vidíš jen tu jednu část a snažíš se ji ignorovat.

Reagovat
Uwe háže buly

Vidim to, že posledních x let neměl z drtivý většiny vůbec dohrát zápas.

Reagovat
bobis21

v tom případě by nedohrávala zápasy ani půlka Sparty - takový Kadlec, Šural nebo Frýdek nejsou o nic lepší

Reagovat
Uwe háže buly

Zas nepřeháněj. Baroš je v zápasech se Spartou uplný extrém všech extrémů a poslední dobou si koleduje i v ostatních zápasech.. Pamatuju si, kdy nedávno dohrával zápasy po tom, co napadal hráče pěstma do žeber

Reagovat
bobis21

já nepřeháním, spíše ty. Snad na nikoho v lize se nepouští tolik faulů jako na baryho. A i dneska se takový Kadlec s rozhodčím hádal mnohem víc a nevidím tady nikoho nadávat mu za to. Někteří tady prostě mají v hlavě tu myšlenku že musí baryho za všechno nenávidět a už ničeho jiného nejste schopní. Řekni mi kolik hráčů by bylo v klidu po tom, co nebyla písknuta jasná penalta na ně? To trochu není v souladu s tvým popisem baryho jako nějakého magora ne? Navíc je to ještě trapnější u sparťana kde je za hrdinu Řepka

Reagovat
Uwe háže buly

Hale tohle neni jenom o jednom zápase (i v něm mi teda Baroš přišel jak vyšinutej), to je už několik let zpátky. Řepka byl jeden extrém, taky často chráněnej rozhodčíma, ale Baroš je prostě druhej extrém. Pamatuju zápasy, kdy tlouknul fakt hráče pěstma (Matějovskýho myslim) a pak pár vteřin na to simuloval kvuli letmímu zatažení za dres.. Baroš, ať je jakákoliv legenda reprezentace, tak prostě v lize co se týče chování na hrišti je to tak level Tomáš Rada, Tomáš Řepka a možná ještě horší.

Reagovat
bobis21

to už snad nemůžeš myslet vážně. Řepka přímo na hrišti napadne kameramana, ale Baroš je horší protože hraje důrazně jo? Tu pěst si opravdu nepamatuji, takže pokud najdeš video tak se na to rád podívám. Chováním není Bary o nic horší než průměrný ligový fotbalista, jen se na něj zaměřuješ tak to "víc vidíš". Pokud nejsi ani schopen uznat že Řepka je horší tak tady končím, protože to nemá cenu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zobecněme: To rozhazování rukama a běhání za rozhodčíma žádnému hráči na důstojnosti nepřidává. Je to takhle OK?

Reagovat
bobis21

ano tohle je naprosto v pořádku a pravdivé, ale tvrdit že kvůli tomuto je horší než Řepka?

Reagovat
icka

ty jsi strasne neobjektivni klaun

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil.

Reagovat
Jackmaker1989

čo hovoril?

Reagovat
Andis

Hapal poď poď jen to dojebej

Reagovat
bobis21

s tou vaší nenávistí vůči Barymu jsou ty jeho góly ještě mnohem sladší nádherný zápas a důležité body. V téhle formě už fakt na tu záchranu máme, je to o 1 blbý bod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stetina Hovorka Zahustel Hapal to je brekot zase, neskutecny.... HAPAL VEN

Reagovat
jiriczeQ

Šural taky otřesný výkon, ale Hapal tomu nasadil korunu..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak za to co delal Baros po golu se dava stopka ne ?

Reagovat
Riviera Kid

Za co? Za to že běhal dokola??

Reagovat
smazaný uživatel

za ty provokace hostujicich fanousku, za to se davaly v minulosti stopky

Reagovat
Steve Stifler

Stopku Když dneska nedostal ani žlutou, tak mu určitě daj stopku.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hostující fans mu uznale zatleskali a on je šel pozdravit

Reagovat
ondrasch77

Aby se nedivil, kdyby dostal někde v Praze do držky, když je vlastně Pražákem

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Baníku. Takhle se hraje o záchranu. Ne jako my.

Reagovat
Uwe háže buly

Hapal už je trapnej s tim jeho brečením, sice má semtam pravdu, ale takhle ubrečenýho trenéra si Sparta fakt nezaslouží..

Reagovat
KingMaster13

Ten tah vyhnat Karavaeva a nechat si tam Zahustela to bylo prostě geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna tohle bych chtěl vysvětlit.

Jenže já nepatřím k Hustyho hejtrům. On zahrál často dost dobře. A jestli Kara chtěl být jasná jednička, a když zjistil, že nebude, tak začal dělat dusno (to nevím, jen se dohaduji), pak byl jeho odchod správný. Ani výkony Kary nebyly takové, aby se na Zahustela muselo zapomenout.

Takže druhýho pravýho beka určitě potřebujeme. Možná spíš prvního pravýho beka

Reagovat
ondrasch77

Kari byl nejlepší bek v lize už u nás v Jablonci, to že ho Strama dojebal až odešel je prostě fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo

Reagovat
JeséRodriguez

jebal na to sám, když nastoupil byl tragickej...

Reagovat
smazaný uživatel

a nezacal si trochu Kara stavet i hlavu jak ho lanaril Lokomotiv? nebo jinej moskevskej celek s vidinou Ligy Mistru? I to podle me zapricinilo to, ze do zakladu sel Zahustel a Kara po spatne priprave byl na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom to spousta zdejších sparťanů I podporovala. Přitom bylo úplně jasný, co se stane, když už se to jednou stalo.

Reagovat
Blasphemer

Má někdo udělanou statistiku, kolik bodů by měla Sparta bez Zahustelovo kiksů v obraně?

Reagovat
KingMaster13

No jen v derby je oloupil tak o 3 body V prvním zápase pomohl dát Škodovi vítěznej gol a ve druhým zase tím jeho vrácením do vápna nám pomohl vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Brnu taky dvakrat helfnul

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vanGomm

V každém zápase si ten poražený najde určitý moment na který tu prohru pak bude svádět.Čest vzácným vyjímkám.

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas nejlepsi postrehy

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni tohle často nedělal.

Hapal oproti tomu bral kurzy Alibismu u Ščágy.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Blasphemer

Co to máme zase za kalamitu?

Reagovat
ZB 07

Proč začíná Wágner poslední dobou na lavičce?

Reagovat
Coutinho10

taky nechapu, ale podle rozhovoru s trener zase kalkulace, aby nedostal 4. zlutou

Reagovat
ZB 07

vlastně i u vás šel na plac jen na posledních 5 minut, aby nechyběl na Teplice.

Reagovat
Coutinho10

j presne a dost jsem si ulevil, ze neprisel driv, protoze jinak by jsme to meli o dost slozitejsi...gol sice dal z ofsajdu, kdyz jsem to pak doma videl z opakovacek, ale i tak to je pro ne obrovskej rozdil, jestli hraje nebo ne....skoda, ze si na Plzen neverej

Reagovat
ZB 07

Ale mohli by tam něco uhrát, Plzeň dopředu nic moc.

Reagovat
Coutinho10

snad tam daj Wagnera co nejdriv

Reagovat
hefy

Wow, na lavici junior! Vrbovi hodil někdo něco do pití.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Ale na tréninku je prý celkem běžné, že si Vrba k áčku vytáhne 2 - 3 juniory.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen dnes jasná výhra a Slovácko zítra bod z Edenu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bez karty

Reagovat
Euphael

Muzete mi pls sem hodit odkaz na ivysilani ct? Ja kdyz na to najedu, tak mi to prehrava tu prestavkovvou picovinu

Reagovat
FCSL

Protože to na webu nejde, už dávno

Reagovat
Euphael

aha, diky

Reagovat
Miguel19

Bakoš My pokračujeme v akci a on tam jebe praporkáře jak magor.

Reagovat
hefy

Bůh z Nové Baňy, vole.

Reagovat
fabec1222

Zeman krásná čeština

Reagovat
ZB 07

Štepanovský

Reagovat
Euphael

To spíš mě to začíná bolet, když tě poslouchám Němče.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si zapnul zapas, tak asi takhle https://youtu.be/UkJehlr1tEw

Reagovat
smazaný uživatel

To melo jit do sekce SERIE A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jak ho sundal

Reagovat
ZB 07

to bylo na žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená, tam vůbec nebyl záměr hrát balón, normálně ho zezadu sundal

Reagovat
fabec1222

Borat

Reagovat
Greny

ot : Velka Britanie postup na MS elitni skupiny

Reagovat
FCSL

Na Jablonec venku neumíme, navíc jsou v mnohem větší formě jak my. Chybí nám jedinej hráč, co na jaře dokáže dát gol a celkově se mi ta sestava vůbec nelíbí. Tipuju 2:0 pro Jablonec, bod bych bral všema deseti. Sigma snad taky ztratí

Reagovat
KingMaster13

Jablonec má zase v útoku kopyta co toho hodně spálí Třeba dá gol Kerbr nebo Breite nebo někdo takovej

Reagovat
ondrasch77

Snad to tak dopadne

Reagovat
ratusek

kdo ten gol za Jablonec dá? No předpokládám, že se ukopne Chramosta po tom, co spálí 10 tutovek

Reagovat
kardous

Snad překvapíme a vyhrajem

Reagovat
FCSL

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia 1-1 Slovácko

Reagovat
Losinho

Zlín se dneska zachrání, ale jinak to tam bude pěkně natěsno.

A kurz na Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhrajem ve Vanďáku, Hradec ztratí s maestrem Pulpitem a příští sobotu s Budějkama slavíme

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Doufám že Slavia nemíní nějaký bod odevzdat Slovácku Slovácko nebo Bolku musíme dostat pod sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

já doufám , že ten váš tým žoldáků spadne a bude od vás pokoj

Reagovat
icka

Reagovat
Losinho

Čekám 1:0, max. 2:0. A podobnej výsledek i v Teplicích. A vlastně dost možná i v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Škody za nejméně 200 tisíc korun způsobili fanoušci Sparty při sobotním fotbalovém zápasu s Baníkem Ostrava. Na stadionu rozkopali desítky sedaček, policisté museli nasadit speciální pořádkovou jednotku. Zadrženi byli 3 fanoušci ve věku 38, 32 a 27 let.

Reagovat
Riviera Kid

Ti už by mohli mít rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna to mě napadlo a hned si to přečtu Ale ono to s věkem nesouvisí. Jen těsně po pubertě jsme trochu náchylnější.

Reagovat
Coutinho10

Základní sestava: Kolář – Bořil, Jugas, Deli, Flo – Souček – Stoch, Danny, Bucha, Zmrhal – Necid

Lavička náhradníků: Kovář, Sobol, Hušbauer, Ngadeu, Škoda, Frydrych, Pokorný

Simooooooon is baaaaack

Reagovat
smazaný uživatel

Fanliga pláče

Reagovat
Coutinho10

tak šanci proti tobě pčeci jenom mám, když Škoda jenom na lavičce Necka musí

Reagovat
Coutinho10

Holes

Reagovat
ratusek

Jestli to Slovácku necháte, tak mě naserete

Reagovat
Coutinho10

s touhle sestavou mám i celkem dobrej pocit...na to, jak to vypadalo po Liberci, kdy skoro půlka sestavy byla vykartovaná nebo zraněná , tak si myslim, že v rámci možností máme hodně slušnou sestavu, takže ideální zápas na to si nějakým způsobem pojistit 2. místo a zdramatizovat boj o záchranu

Reagovat
Artaxerxes

No na Necida jsem fakt zvedavej

Reagovat
Coutinho10

dneska to prolomí jeho poslední šance na sebe výrazně upozornit

Reagovat
Miguel19

Co to zase je do piče.

Reagovat
Coutinho10

zranění + vykartování....ale i tak to máš s KingMasterem13 dobře rozehraný, takže bych se nebál

Reagovat
Miguel19

Tak tam si vás vodím jak nic. To už je jasný. Ale jde mi o celkové pořadí. Jenže tam už je ta ztráta taky velká.

Reagovat
Coutinho10

j a v tom celkovym za jaro nasi ligy jsou taky nejaky ceny ? ...protoze tam nic nevidim...me se to teda netyka , ale jen tak pro zajimavost

Reagovat
db18

Bořil a Souček žk.

Reagovat
Coutinho10

Bóřa si to snad pohlídá a místo Součka by příště mohl naskončit už Hušby, kterej je dnes aspoň na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Zajíce na hrotu 18ti letý Filip Kubala

Reagovat
pepinho2

Si pamatuju, jak snad ještě v 15 nastoupil na Spartě..3 roky a nic neukázal

Reagovat
meno

Protože za 553 minut toho můžeš ukázat hodně... http://www.eurofotbal.cz/hraci/filip-kubala-65002/kariera-klub/

Reagovat
pepinho2

No asi na to nemá, když dostal šanci tak brzo a najednou se to někde zadrhlo Nedávno minul pěknou tutovku.

Reagovat
meno

Jenže tu šanci dostal na 7 minut Beztak to byla jenom znouzectnost... Kažodpádně furt je mladej, u nás bude mladej až do 27

Reagovat
pepinho2

za pár let dá 2 góly a bude se povolávat do repre jako mladý talent

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Bůh dá a stane se dnes v Edenu zázrak!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třeba, že napadne sníh?

Reagovat
db18

O2 má vždycky v Edenu neskutečně žalostně nastavený ruchový mikrofony.

Reagovat
Kang & Kodos

"Komplikace, že budou v 1. poločase útočit na jinou bránu"

Reagovat
smazaný uživatel

to nevymyslíš

Reagovat
Coutinho10

tak komplikace to ted je, kdyz to je 0:0

Reagovat
Kang & Kodos

Ježiši, ten Petr je takovej zoufalec. Jak tohle může hrát furt ligu?

Reagovat
pepinho2

Protože ligu hrají další desítky podobných zoufalců?

Reagovat
ratusek

Reagovat
meno

Reagovat
Kang & Kodos

Asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Frýdek, Hovorka, Kulhánek ...ale Petr bere několikrát min no

Reagovat
Kang & Kodos

Protože je několikrát horší. A Kulhánek bude možná i brát míň.

Reagovat
oli9

No jo ale Petr zahraje zapas dobře a pak zas strašně ...hráč nic moc ale má světlé chvilky..kdežto ve Spartě ti první dva jmenovaní to je spíš k smíchu...možnostem sparty že tam hrají takoví hráči

Reagovat
FCSL

Diaby < Deli

Reagovat
ZB 07

Deli

Reagovat
KingMaster13

Ten Deli už mě taky sere

Reagovat
pepinho2

Souček bude stát na Plzeň?

Reagovat
ZB 07

Jestli tohle Slavia nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Souček Hrozí mu karetní trest a ten debil si jde stěžovat a vyloženě si o tu kartu řekne...

Reagovat
Banikovec7

To se vztekal až potom ne? Přišlo mi, že ta karta byla za ten faul.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

to byla spis reakce na tu kartu...jinak by to neresil

Reagovat
KingMaster13

Ta karta byla za faul

Reagovat
db18
Reagovat
KingMaster13

Moula jeden

Reagovat
Coutinho10

tak az na par zavaru nic moc a jeste zraneni Deli

Reagovat
jiriczeQ

do zranění Havlíka jsme byli lepší, potom už byl na hřišti jen jeden tým..tak snad se po přestávce zase zvedneme, jinak to nemůžeme ustát..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ta Slavia hraje piču jak Sparta.

Reagovat
Kang & Kodos

My jsme schopný něco hrát aspoň doma. Tyhle šašci jsou tragický všude.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Coutinho10

Skoda a na 2 utocniky

Reagovat
db18

Šilhavý jakoby ani neodešel. (teda kromě té agresivity)

Reagovat
Coutinho10

tak ted moc jinejch moznosti neni, ale tlak se zvysuje, takze ted zbejva jenom neco promenit

Reagovat
db18

Akorát místo toho, abyste Slovácko zamkli ve vápně a až pak hrozili (klidně sem tam i z dálky nebo centru), tak se dostanete na třicet metrů a už to pálíte - ještě k tomu doprostřed brány, kde je připravený brankář. Nebo pak zbytečně rychle centrujete... čímž pak umožníte Slovácku, aby se znovu nadechlo...

Reagovat
Coutinho10

strelba je taky dulezita...ta hazena kolem vapna moc ovoce nenesla, takze zkousime vsechno mozny

Reagovat
KingMaster13

Trpiš pochopil, že s těmahle jelitama hrát totální fotbal fakt nejde a tak se soustředí zase na obranu. Letošní sezonu rozesral Tvrdík těma posilama

Reagovat
Coutinho10

Hušba zase tyc...to neni mozny

Reagovat
Mates_Matesović

Nemít Slavia Stocha s Hušbaurem, tak jsou už za náma. Ta hra je naprosto zoufalá.

Reagovat
exse

Ví Slovácko, že ještě nejsou zachránění? Vypadaj, jako kdyby včera půlka týmu šla kalit. Tolik ztrát míčů z laxnosti jsem v jednom zápase už dlouho neviděl. Přitom hrát naplno, tak dneska lehce můžou brát 3 body.

Reagovat
Coutinho10

jeeee Stoch kousek

Reagovat
ratusek

Tvl Slavia jedem to Slovácko zachráníte a přijdete o titul v jednom zápase

Reagovat
Coutinho10

tak o titul jsme prisli uz na podzim, ale komplikujeme si boj o 2. misto, jestli to neurvem

Reagovat
KingMaster13

V klidu Sparta venku nevyhrává a ty ostatní nemají kvalitu aby nás dotáhli

Reagovat
Coutinho10

asi ne no

Reagovat
KingMaster13

ale sere mě, že si to neumíme uhrát sami a jsme druhý jen proto, že ostatní jsou ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

2. místo je k hovnu. Ideální je 3. flek a výhra v poháru.

Reagovat
KingMaster13

Jako je to naše asi jediná šance jak projít předkolama

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Necid taky dopadl ty vole...nedá gól ani Slovácku

Reagovat
db18

Daníček taky stop proti Plzni.

Reagovat
ratusek

Teplice Sigma nebo Zlín s klokanem, co bude lepší?

Reagovat
Coutinho10

ale stejne remiza 0:0 se Slovackem

Reagovat
db18

Příště stačí plichtička

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Cenný bod v boji o titul Spokojenost

Reagovat
KingMaster13

Je to stejný jak pod Šilhavým, Trpiš s nima zkusil ten totální fotbal, zjistil, že to je s nima k hovnu a navrátil se k bránění a nakopávané. Už aby ta sezona skončila a udělala se pořádná očistka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ten Zlín vyhraje

Reagovat
ratusek

Bylo jasný že se Vlasta zachrání. snad to udrží

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Zapnu 2:20 a Sigma už vede

Reagovat
Coutinho10

Olomouc uz vede

Reagovat
ratusek

Už ne

Reagovat
Coutinho10

super , ale nevidel jsem ani jeden gol

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Ale jo ať si Sigma to druhý místo vezme, stejně bychom v těch předkolech hovno uhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrála ta Bohemka vůbec od té slavné vyhry nad Plzní? Nebo po tom zápase odpískala sezonu?

Reagovat
KingMaster13

Už jim o nic nejde, nesestoupí a poháry hrát nemohou, tak to prodávají

Reagovat
Losinho

venku prohrávají celou sezonu

Reagovat
ratusek

hlavně jak měli celou sestavu kola

Reagovat
Jeňa

Navrátil gól v Eredivisie

Reagovat
KingMaster13

Jinak Plzni stačí i remíza další kolo Jelikož Limba a spol budou chtít co nejdřív chlastat a zapíjet titul, tak se kurva nahecujou Takže totální beton a pořádně jim to znechutit

Reagovat
Greny

proc beton? vy musite vyhrat

Reagovat
KingMaster13

O titul už se nehraje, body potřeba jsou ale na Plzeň je právě dobré udělat něco co nebudou čekat. Oni budou čekat že na ně vlítneme takže si je namažeme na chleba 1 střelou na bránu

Reagovat
Greny

a co kdyz postavite autobus a oni si budou 90 minut nahravat Reznik, Hubnik, Limba a Kozacik a neprelezou pulku

Reagovat
KingMaster13

Taky možnost ale jak říkám, mě už je to celkem šumák. Jediné co tak, že potřebujeme body na 2. místo ale jak tak koukám na naší konkurenci co nás pronásleduje tak je to jeden horší než druhej. Nehledě na to, že předkola pohárů nejspíš nedáme a vyplatilo by se nám víc 3. místo a výhra v poháru

Reagovat
ratusek

ale to 3.místo není moc reálné, jelikož ti za váma na druhé místo jít nechtějí no. se musíte domluvit

Reagovat
KingMaster13

Jako Liberci a Jablonci došel celkem dech, Sigma pochybuju, že to ustojí, takže tu Spartu nějak šikovně pustit by nebylo od věci

Reagovat
ondrasch77

Vy se ve finále budete klepat i o to třetí místo... Příští týden porazí Sigma Bohemku a už bude před váma... Když jsem vás viděl hrát minulý týden v liberci a dneska liberec u nás, tak si říkám, že vás musím porazit v poháru i v lize...

Reagovat
KingMaster13

Silná slova Nakonec to dopadne tak, že Chramosta s Doležalem budou pálit a my to nějak urveme. Ale čekám, že minimálně jeden zápas prohrajeme tak ať je to spíš liga. Olomouc nemá zkušenosti a čekám, že se posere. Jedou na Spartu, tam dostanou třeba

Reagovat
ondrasch77

Silná slova? Neee, jen taková prognóza

Reagovat
KingMaster13

No neumíme na vás, co si budeme povídat Proto 1 prohra v lize a v poháru vám to sečteme a oplatíme vám to ale skončíte 3. a tudíž vás pošleme rovnou do EL Nicméně jsem rád, že si to rozdáme mezi sebou a v Evropě nebudou hrát trapáci z Boleslavi nebo Zlín

Reagovat
ondrasch77

Nicméně bych rád ten pohár Byli jsme 8 x ve finále a vyhráli jen 2 x...

Reagovat
KingMaster13

V klidu, jestli ty týmy nahoře budou hrát stejně i příští rok, tak můžete s Plukovníkem brát ligu Jinak chápu, my vyhráli ten pohár naposledy v roce 2002 takže jsme hladový

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, slavit titul v Edenu, to by byla slušná potupa Tak snad 0:0 a pár pokopanejch hráčů

Reagovat
KingMaster13

Ale jakápak potupa, potupa by to byla kdyby tam titul slavila Sparta. Nad Plzní tu každej mávne rukou Kdybychom nepotřebovali body na boj o druhé místo tak bych snad i chtěl aby Plzeň tu ten titul urvala, alespoň by si silničáři na D5 užili svoje

Reagovat
Kang & Kodos

No tak u nás by to byla totální ostuda Ale nemyslim, že se vám na ně koukalo hezky

Reagovat
KingMaster13

Tak jako na slavící tým se nikdy nekouká hezky, problém u nich je, že je prostě nevidím jako rivala. A celkově ten tým mě nijak nevzrušuje. Jako možná mám i chladnější hlavu z letošní sezony kdy vím, že titul jsme si fakt nezasloužili, minulý rok by mi to asi vadilo o dost víc.

Reagovat
db18

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Folprecht, Breite - Wiesner, Ševčík, Potočný - Wesley

Nguyen, Kacharaba, Kostl, Havelka, Bosančič, Oscar, Malinský

Holoubek To je naprosto hrozivá sestava, ani se netěšim. Posadit po 1 nepovedeným zápase 2 nejkreativnější hráče je nesmysl. Pilař odehrál 15 minut se Slávii a zase mimo

Reagovat
Kang & Kodos

Hned bych k vám poslal Hovorku. Vždyť vy pomalu nemáte stopera

Reagovat
Greny

a ani utocnika

Reagovat
FCSL

Však máme 4, akorát většina stojí za hovno no Ještě horší je ta offenzíva, tomu chybí jenom Voltr

Reagovat
exse

Holt je posranej a chce tu evropu vyválčit, než uhrát fotbalově. Ale souhlasím, na ten fotbal se vůbec netěším a myslím, že to ani ten účel nesplní.

Reagovat
FCSL

Nepamatuju slabší offenzívu no, ti maj tak 20 vstřelených golů v lize, z toho tak 15 Potočný asi za 7 let v lize Jediná šance je, že se dneska nějak ukopne, jinak nemůžem dát gola. A hlavně od Holoubka jsem takovou posranost nečekal, takže zklamání

Reagovat
db18

Chramosta posledně asi dostal slušný céres, že už je na hrotu samotný Doli.

Reagovat
ondrasch77

To bylo podle mě z taktických důvodů..., trochu víc zahustit střed a Chram to tam pak na konci docela oživil... V cca 87. mu Hladký vytáhl tu střelu neskutečně....

Reagovat
fabec1222

Slepička ještě zlatá kopačka ve druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně očekávaný zápas, a proto ho vysíláme v SD

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nase liga je strasna zumpa. Dame haluzackeho gola ze zacatku, a pak hotovo. Na co se snazit, ze? Teplice, Olomouc i Zlin. Dementi

Reagovat
Kang & Kodos

130. nick a pořád stejně průhlednej

Reagovat
ondrasch77

Kdo to je?

Reagovat
mistr129

tyvole, já to mám puštěný jedním uchem tam, druhým ven a najednou "Musel jsem si vzít Zyrtec"

Reagovat
ratusek

Teplice

Reagovat
monty25

Kučera

Reagovat
FCSL

Olomouc do EL

Reagovat
monty25

Umí ten Červenka taky něco jinýho než si lehnout? Zlatej Vaněček...

Reagovat
ratusek

Dostat gol od Doležala

Reagovat
Greny

ofsajd

Reagovat
FCSL

Čistej offside

Reagovat
ratusek

Manzia s Moulisem

Reagovat
Azazelo RD

Pelta zas koupil derby.

Reagovat
forma

Reagovat
ondrasch77

A ty by sis už konečně mohl koupit rozum

Reagovat
Azazelo RD

K čemu by mi to bylo. Pelta zvítězí penězi i nad rozumem.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Erialdur

Pískej konec!!!

Reagovat
FCSL

Tak ted jsem zvědavej, jak to chce Holoubek otočit, když máme v sestavě 5 obránců, 2 deffenzivní záložníky a Ševčíka, Wiesnera a Wesleyho, kteří maj dohromady 1 ligovej gol

Reagovat
FCSL

Ty krávo. Příbram poslední na tiketu a na livesportu v poslední minutě gol na 2:2, naštěstí oprava a 2:1 Ještě že to je Příbram

Reagovat
oli9

cpát tam kurz 1,3

Reagovat
FCSL

1,36 Navíc jsem kdyžtak počítal s pomocí sudích, takže pohoda, jen jsem se lekl

Reagovat
oli9

tak Příbram to měla zvládnout ale já tyhle kurzy nemám rád..a pak je nejlepší jak všichni kvičí jak to nevyšlo bla bla..vit dneska Slavie radši dát ze 3,4 zápasy s kurzem 1,8 ... 2

Reagovat
oli9

V Jablonci solidní návštěva

Reagovat
forma

Prakticky vyprodáno

Reagovat
oli9

Ale ty týmy vepředu jsou na jaro všechno katastrofa.... kromě Jablonce

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL

Jako herně to není až tak hrozný, ale kolem vápna a v něm jsme šileně špatný, což je fakt překvapivý no, když už jak jsem psal, naše offenziva má asi 20 vstřelených golů dohromady. Snad Holoubek aspon částečně napraví tu dementní sestavu a pošle tam okamžitě Bosančiče s Oscarem, za kohokoliv...

Jinak 1b z posledních 4 zápasů Bejt to někdo jinej, už by se pomalu vyhazoval

Reagovat
Jeňa

Hmmm, uchu lahodící zvuky řehtačky

Reagovat
forma

ŘEHTAČKA VY KUR*Y !!!!!!

Reagovat
forma

Já si jí vezu i na finále poháru, snad mi jí securiťáci nezabavěj jak na Spartě. Ubožaci tupý.

Reagovat
Azazelo RD

Buzna Doležal.

Reagovat
Riviera Kid

Míra zase nezvládá.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Co zas mele o kontumaci? Kdy naposledy kontumovali nějakej zápas v ČR kvůli pyru?

Reagovat
forma

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

kontumace spíš hrozila při skandování že je Pelta čumák

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Bosákovo kňů

Reagovat
db18

Bosákův výlev směrem k fanouškům Bingo

Reagovat
Greny

on nebyl zatim pumlic dnes ze?

Reagovat
Greny

nekde diskuze k Ms v hokeji? za 15 min je nominace tak at si muzu na Jandaca postezovat

Reagovat
Banikovec7

Slovenský kolega říkal, že někdy během příštího týdne to někde založí.

Reagovat
Greny

ajo, jsem myslel ze uz nekde je

Reagovat
Banikovec7

A jak to vidíš, tu nominaci?

Reagovat
Greny

z mladych Chytil pokud vubec nekdo .... Jandac neveme treba celou lajnu

z obrany je asi out Krejcik protoze ho Jandac vcera postavil zranenyho a zhorsil si to...

budou cekat na vypadnuti Washingtonu podle me kde jsou dva obranci

Reagovat
Banikovec7

Jsem si tak psal pro sebe tu sestavu a doufám, že tam bude Chytil i Nečas... a trošku tuším, že i Plekanec, měl se rozhodnout někdy v pátek a furt nic, tak si myslím, že jede, jen to nechtěli říkat a demotivovat ostatní hráče co bojujou o nominaci.

Reagovat
Greny

ja bych vzal i Zadinu do lajny s Chytilem a Jaskinem a Necase se Zohornou a k nim treba toho Plekyho

Reagovat
FCSL

Ta nominace nebude v TV?

Reagovat
Greny

mela byt 20:15 ale zatim nic beztak to bude hned po fotbale

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
Greny

Přílet by se měl zpozdit přibližně o půl hodiny, tisková konference tak nejspíš začne až okolo 21:00. O změnách ale budeme informovat.

Reagovat
FCSL

Reagovat
Banikovec7

To já bych je klidně vzal ty mladé všechny, ale u toho Zadiny jde vidět, že to asi na mužský hokej ještě nebylo, i vzhledem k tomu, že ty poslední 2 zápasy nehrál, tak už s ním Jandač asi nepočítal. Zohorna si myslím taky že pojede, nevím jestli bude třeba hned na soupisce, ale myslím, že v nominaci bude.

Reagovat
Greny

no Zadina byl na domacich hrach jeden z lepsich

Reagovat
FCSL

Co na tom Wesleym vidí proboha? Ideální možnost Potočnýho na hrotu a on tam radši nechá jeho. Bosančič ukázal za 10 minut víc než celej střed zálohy dohromady. Oscara tam pro jistotu ani nedá.. Nerad hejtuju naše trenéry, navíc ho mám rád, ale ty sestavy a střídání jsou v posledních zápasech naprosto tragický. Oproti Trpišovi nebe a dudy

Reagovat
Kang & Kodos

Tak když mu půlku sestavy vykoupili a dotáhli nějaký tragédy...ne každej to dokáže zapracovávat tak jako Trpišovský.

Reagovat
FCSL

Jenže on už to měl zapracovaný. Po zápase s váma dobře zareagoval a v dalších zápasech hrála nej sestava a říkal jsem si, že ji našel celkem brzo. Jenže po failu s Teplicema začal totálně panikařit. S Duklou třeba Breite na křídle, wtf? Taky ho poločase střídal. V tom poločase jsme měli 3 tutovky a z 1 střely dostali gol, bejt tam místo Breiteho normální křídlo, mohlo a bylo by to lepší. Po Dukle ještě větší panika. Oscar a Bosančič, kteří to tý doby byli nej naši hráči na jaře lavička. Wiesner a Wesley v základu, zrovna tomu nepomohli, spíš naopak, další nevýrazný hráči dál v sestavě... no prostě všechno špatně. Tak teda doufám, že si to ted uvědomí jako po zápase s váma a vrátí se k tomu. Jenže ted už bude dost pozdě

Reagovat
Kang & Kodos

Breite na křídle zní teda dost vtipně. Potřebuje nabrat zkušenosti, u nás hrál s těma, co zrovna byly zdravý a víc řešit nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák ty kurvo, kolik zápasu se kdy kontumovalo kvůli fanouškům a speciálně pyru?

Reagovat
Greny

tak ono je to i rozhodcich, prechazi to nedavno v Bulharsku zranena policistka a stejne se dohralo

Reagovat
smazaný uživatel

Policajti nemají co stát na stadione. Akorát to provokuje.

Reagovat
Banikovec7

Ještě že ten včerejší zápas byl na O2, komentovat to Míra, tak znechuceně odejde.

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Ještě se ukopne tohle kopyto, vypínám

Reagovat
forma

Goooooool !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele