Gambrinus liga - souhrn 3. kola

12.08.2011, 19:53, aktualizováno 15.08.2011, 20:21
Komentáře a souhrny
Stylově si dokráčeli jablonečtí fotbalisté pro premiérové tři body v sezoně. Před domácím publikem si severočeši smlsli na Bohemce, kterou vyprovodili pěti góly. Pokaždé se přitom trefil jiný střelec - Kopic, Zábojník, Kovařík, Jarolím a Lafata.

Baumit Jablonec - Bohemians 1905 5:0

15.08.2011 18:30

Góly: 18. Jan Kopic, 26. Petr Zábojník, 80. Jan Kovařík, 84. Marek Jarolím, 90. David Lafata

Jablonec v dohrávce třetího kola Gambrinus ligy exceloval, rozdrtil Bohemians 1905 5:0 a zaznamenal tak první výhru v sezoně. O pět branek se postaralo pět různých střelců.

Do sestavy Jablonce se vrátili po zranění Zábojník s Jarolímem a hlavně návrat druhého jmenovaného do sestavy byl pro domácí vysvobozením. Jarolím výtečně režíroval hru Severočechů, dal gól a na dva nahrál.

Výsledek tomu nenasvědčuje, ale Bohemians byli, hlavně v úvodu, vyrovnaným soupeřem, v prvních minutách dokonce i soupeře přehrávali. V deváté minutě mohl otevřít skóre Škoda, ve vyložené šanci však přestřelil. Jen chvíli poté odcentroval ze standardní situace Budínský a Špit měl s míčem větší potíže, než si sám představoval.

Osmnáctá minuta přinesla nakonec rozhodující trefu celého duelu, hezkou kombinaci domácích zakončil po přesném centru Kovaříka na zadní tyč nabíhající Kopic. V tu chvíli byl na hřišti prakticky jen jeden tým, Lafata ještě svojí tutovku neproměnil, ve dvacáté šesté minutě už to ale 2:0 bylo.

Jarolím rozehrál rohový kop nakrátko s Jablonským, ten mu míč vrátil, aby pak následně nádherný centr jablonecké dvaadvacítky skončil přesně na hlavě Zábojníka, který nezaváhal. Po této brance se hosté znovu trochu dostali do hry a mohli i snížit, to by však musel Moravec úplně sám před Špitem trefit jiný prostor, než ten, kde se nacházelo rameno domácího gólmana.

Po přestávce přidal Jablonec další gól, znovu se trefil Kopic, tentokrát mu ovšem radost zkazil nesprávně zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Jen minutu nato měla další obrovskou možnost i Bohemka, Moravec však znovu trefil jen vyběhnuvšího Špita. Hosté pak měli ještě jednu šanci, když z dobré pozice hlavičkoval Borek, na skvělého Špita si ale ani on nepřišel.

Deset minut před koncem to bylo o tři góly, Jarolím posunul balón ke Kovaříkovi, jehož perfektní rána z pětadvaceti metrů skončila přesně u levé tyče Sňožíkovy svatyně. O Čtyři minuty později už byli Bohemians na ručník, po další krásné kombinaci se ocitl sám před hostující brankou Piták, předložil míč Jarolímovi a ten si vychutnal zasloužený gól.

Bůra završil v poslední minutě normální hrací doby kanonýr Lafata, který si naběhl na ideálně centr z pravé strany a hlavou neomylně uklidil kulatinu k tyči. Jablonec v nejjednoznačnějším duelu letošního ročníku Gambrinus ligy porazil Bohemians 5:0 a posunul se na osmé místo, má čtyři body. Bohemka je na tom i před vysokou porážku lépe, je šestibodová a sedmá.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc 1:2

14.08.2011 17:00

Góly: 65. Zdeněk Ondrášek - 74. Marek Heinz, 83. Marek Heinz

Velmi zajímavé utkání se dnes hrálo v Českých Budějovicích, domácí se po přestávce dostali do vedení a vypadalo to, že si připíší první body v sezoně, jenže Marek Heinz pak dvěma góly v rozmezí sedmi minut otočil skóre zápasu a druhou výhru sezony tak nakonec slaví olomoucká Sigma.

První velká příležitost duelu přišla v osmé minutě, kdy to z nepřipravené pozice zkoušel Heinz, jenže míč mu sedl krásně na nárt a nakonec ho musela zastavit až levá tyč Kučerovy svatyně. V šestadvacáté minutě Sigma dobře zakombinovala ve středu pole a Schulmeister najednou mohl běžet sám na soupeřovu branku, na poslední chvíli však zasáhl Nitrianský.

Po půlhodině hry se do další šance protlačil aktivní Heinz, tentokrát však hlavou trefil jen střed branky. V šedesáté páté minutě se České Budějovice, horší tým na hřišti, z ničeho nic dostaly do vedení. Po pravé straně utekl s míčem na kopačce Vulin, přesným centrem našel Zdeňka Ondráška, jenž si balón zpracoval a druhým dotykem poslal do sítě.

Ovšem domácí vedli jen devět minut, poté totiž z pětadvaceti metrů krásně vypálil hostující Heinz a trefil se přesně k pravé tyči, Kučera byl bez šance. O pět minut později mohl Heinz skórovat znovu, tentokrát mu však skočil do střely Novák.

Sedm minut před koncem už se Olomouc dočkala zasloužené vítězné branky a znovu to měl na svědomí Heinz, který pro změnu vystřelil technicky a Kučera se po míči natahoval marně. Sigma zvítězila 2:1, má velmi dobrých sedm bodů a je třetí, České Budějovice ještě nezískaly ani bod, horší je jen ostravský Baník.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 0:2

14.08.2011 17:00

Góly: 40. Kamil Vacek, 90. Peter Grajciar

Sparta i potřetí v nové sezoně vyhrála, tentokrát veze tři body ze Slovácka po výsledku 2:0, když se v závěru poločasů trefili Vacek a Grajciar. Letenští mají na svém kontě plný počet devíti bodů a vévodí tabulce Gambrinus ligy, Slovácko je bez bodu čtrnácté.

Domácí řešili před zápasem dvě zranění svých hráčů, indisponované střední záložníky Volešáka s Daníčkem nahradili Valenta a Kordula. To Sparta nastoupila v nejsilnější možné sestavě, jen transferkarta nové posily Jiřího Jarošíka se nestihla vyřídit včas.

Začalo se zostra, hned ve třetí minutě vyrobila defenziva Slovácka obrovskou hrubku a po nedorozumění Filipka s Košútem trefoval opuštěnou branku domácích Matějovský, ale neuspěl. Ve dvaadvacáté minutě poprvé zahrozili domácí, konkrétně Hlúpik, jenž svou dobrou individuální akci zakončil střelou z úhlu, kterou Blažek vyrazil na roh.

O šest minut později měl čistou gólovou příležitost Kordula, když si naskočil na Valentův centr od rohového praporku a jen fantastický zákrok Blažka u své levé tyče zachránil Spartu od inkasované branky. Pět minut před přestávkou hosté z ničeho nic udeřili, Sionkovu šanci ještě Filipko dokázal zlikvidovat, proti chytré dorážce Vacka však již byl bezmocný.

Po návratu ze šaten se dlouho nic nedělo, až v sedmdesáté druhé minutě hledal prostor mezi Filipkem a přední tyčí střídající Podaný, gólman Slovácka ovšem dokázal skvěle zakročit. Další střídající hráč Grajciar pak v devadesáté minutě pečetil vítězství svého nového týmu, to už byla obrana domácích velmi prostupná, Sparťané do ní vnikli ve čtyřech, Grajciar obešel Filipka a do prázdné branky v poklidu míč zasunul.

Sparta zdolala Slovácko 2:0 a pokračuje v letošní bezproblémové jízdě, momentálně vede tabulku s devíti body a skóre 8:3. Slovácko ještě nebodovalo, je čtrnácté a pokud se chce zachránit, musí přidat.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 0:3

14.08.2011 17:00

Góly: 67. Lukáš Vácha, 83. Michal Breznaník, 85. Michal Breznaník

I ve třetím zápase dokázali liberečtí fotbalisté uspět a tentokráte vezou tři body z půdy Hradce Králové. Tým z pod Ještědu rozhodl o vítězství až ve druhém poločase, kdy hradecké votroky skolil třemi brankami. Na výhře 0:3 měl lví podíl Breznaník, který skóroval dvakrát.

Domácí brankář Lindr musel zasahovat velmi brzy a to po ráně Váchy. Zaskvěl se i Bičík, jenž pro změnu o pár minut později zlikvidoval střelu hradeckého Dvořáka. Hostující brankář musel být i nadále ve střehu, Hochmeister ale netrefil branku. A Hradec pokračoval v zahazování šancí, střela Klapky byla hodně nepovedená a Chleboun zase mířil vedle. Ve 27. minutě zazdil obrovskou šanci ex-brněnský Rabušic. Útočník hostí netrefil skluzem branku! Diváci se rozhodně nenudili, další šanci měl po teči hlavou Černý a po chybě Lindra nedokázal Liberec trestat.

I druhý poločas začal aktivně a diváci se konečně dočkali branek, nutno říci, že do domácí sítě. Bezbrankový stav prolomil až v 67. minutě povedenou technickou ranou Vácha, stalo se tak poté, co hradecká obrana několikrát chybovala - 0:1 pro Slovan Liberec. Za šest minut mohlo být skóre vyšší, ale Blažek sám před Lindrem ztroskotal. Hradečtí nedokázali navázat na dobrý první poločas a v tom druhém za to pořádně pikali. V 81. minutě spálili největší možnost na vyrovnání, konkrétně Fischer.

Dvě minuty na to Liberec zvýšil na 0:2, brejkovou situaci zakončil lobem Breznaník! Sesypaný Hradec inkasoval ještě jednou, znovu došklo k brejkové situaci a ani v tomto případě Breznaník nezaváhal - 0:3 pro Slovan Liberec!

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FK Příbram 3:1

14.08.2011 17:00

Góly: 9. Adam Hloušek, 78. Lukáš Jarolím, 87. Stanislav Vlček - 14. Martin Šlapák

Slavia si alespoň částěčně zpravila chuť po úvodních dvou porážkách a Příbram porazila 3:1. Vítězství se ale nerodilo lehce, Příbram kousala a klidně mohla vyhrát, ale v závěru utkání Slavia dvěma brankami rozhodla.

Sešívaní měli bleskový nástup, už po devíti minutách rozvlnil soupeřovu síť Adam Hloušek, když se trefil hlavou po přesném Trubilově centru - 1:0 pro Slavii. Ale odpověď Příbrami na sebe nenechala dlouho čekat, také Pilík rozehrál bravurně rohový kop a Šlapák volejem prostřelil Hanuše - 1:1. Aby toho nebylo málo, příbramští mohli jít do vedení, Hubáček nepříjemně tečoval Valentův centr a Hanuš měl plné ruce práce jak s vyražením, tak s dorážkou Šlapáka. Po půlhodině hry vytáhl dalekonosnou ránu Hubáček a vytáhnout se musel Hruška. Závěr prvního poločasu patřil Slavii, Petrák minul branku a po Hlouškově centru spálil šanci Vondráček!

I po změně stran byl k vidění dobrý fotbal, Šlapák šel v úvodu druhého dějství sám na Hanuše, ale ten rychle vyběhl a celou akci zmařil. V 56. minutě nadělala Hurkova tečovaná střela pořádné problémy příbramské obraně, branka však nepadla. Příbram měla velké šance a Slavia si koledovala, Wágner trefil Hanuše a Hubáček vykopával z brankové čáry. Hosty tyto šance museli mrzet, neboť Slavia vzápětí rozhodla utkání ve svůj prospěch.

Čtvrthodiny před koncem vyslal parádní střelu do šibenice Jarolím a bylo rozhodnuto - 2:1 pro Slavii. Příbram se vrhla do útoku, ale opět nedokázala překonat Hanuše. Sešívaní dali hostům lekci z produktivity a vstřelili další branku. Vlček si po rohovém kopu dobře seběhl a zvýšil na 3:1. Slavia poprvé v sezoně vyhrála.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 1:4

13.08.2011 18:20

Góly: 87. Lukasz Zejdler - 23. Marek Kulič, 77. Kerem Bulut, 90. Jan Chramosta, 90. Petr Wojnar

Ostravský Baník ani napotřetí nedokázal bodovat, podlehl doma Mladé Boleslavi vysoko 1:4 a krčí se na dně tabulky Gambrinus ligy. Ještě v sedmdesáté sedmé minutě vedli hosté jen o gól, za stavu 0:2 navíc vykřesal naději Zejdler, do otevřené obrany však v nastavení dvakrát vběhli mladoboleslavští a uzavřeli skóre na konečných 1:4. Mladá Boleslav má po třech kolech sedm bodů a jde minimálně do zítřka na první místo.

Utkání nepřineslo nikterak zajímavou podívanou, Baník se vůbec nedostával do blízkosti branky soupeře, a když už se mu to povedlo, následovala většinou nepřesná finální přihrávka. To Boleslav působila o hodně sebevědomějším a fotbalovějším dojmem, po většinu času kontrolovala vývoj zápasu, přesto se v závěru musela o výsledek strachovat.

Po nezáživných úvodních dvaceti minutách se hosté rozjeli a výsledkem byl vedoucí gól ve třiadvacáté minutě, kdy Šírl vrátil míč zpět někam na hranici šestnáctky Kuličovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

Nyní se v čase přeneseme až do sedmdesáté sedmé minuty, protože předtím se toho moc zajímavého nestalo. Třináct minut před koncem však Mladá Boleslav potrestala chabou ostravskou obranu podruhé, tentokrát díry v defenzivě využil Wojnar, poslal balón Bulutovi a bylo to 0:2.

Bulut se teprve před pár dny vrátil z Kolumbie, kde v dresu Austrálie neúspěšně válčil v základní skupině mistrovství světa dvacetiletých. Sám Bulut si ovšem na kolumbijskou zkušenost nemůže stěžovat, vstřelil totiž gól. Ale zpět k dnešnímu duelu.

Baník byl ve hře dopředu neškodný, až v osmdesáté sedmé minutě si vypracoval první gólovou příležitost a vykřesal jiskřičku naděje na první body v sezoně, to když se na zadní tyči prosadil Zejdler. Jenže Boleslav si zaslouženou výhru vzít nenechala, nejprve na začátku nastavení obešel Chramosta Pietrzkiewicze a zasunul kulatinu do prázdné branky, dílo pak dokonal Wojnar krásnou střelou pod břevno zpoza šestnáctky.

Mladá Boleslav naprosto zasloužené zdolala Ostravu na jejím hřišti 4:1 a alespoň dočasně se posunula na první místo tabulky, Baník je se skóre 4:11 poslední.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Dukla Praha 1:0

12.08.2011 20:15

Góly: 35. Ilija Nestorovski

První letošní souboj nováčků Gambrinus ligy dopadl lépe pro fotbalisty domácího Žižkova. Ti si na své konto připsali nejtěsnější výhru 1:0, o kterou se gólově postaral útočník Ilja Nestorovski.

Úvodní minuty nepřinesly příliš vzruchu ani na jedné straně. Brankáři byli téměř bez práce, jedinou vážnější situaci musel řešit Tomáš Vaclík, a to když likvidoval střílený centr Pavla Haška. S ním si ale podle očekávání bez problémů poradil.

Dukla byla i nadále o něco aktivnější. Nejprve mířil hodně nepřesně záložník Tomáš Berger, ve 20. minutě naopak přišla první skutečná šance. Centr Hanouska propadl za domácí obranu, tam se míče zmocnil talentovaný Jan Pázler, který ale pouze nastřelil vyběhnuvšího gólmana Vaclíka. Mladý dukelský útočník byl vidět i o malou chvíli později, kdy mu však v zakončení chyběla větší dávka přesnosti.

Poté dal o sobě vědět konečně i Žižkov. V jasné tutovce se ocitl Petr Mach, jeho pozemní střelu ale výborně zlikvidoval brankář Rada. Ten už ovšem neměl tolik štěstí v 36. minutě. To využil centru Bořila útočník Ilja Nestorovski, který jemným obloučkem poslal míč přesně do horního rohu hostující brány. Do konce poločasu se už skóre neměnilo.

Brzy po změně stran předvedl hostující gólman Filip Rada nepochopitelnou minelu. Při rozehrávání od vlastní brány poslal míč přesně ke kopačkám Nestorovského, který ale neměl příliš času a nabídnuté příležitosti využít nedokázal.

Blízko vyrovnání byla Dukla v 56. minutě. Na hranici šestnáctky zakončoval z voleje Ondřej Švejdík, jeho ránu nakonec ale domácí obránci zblokovali na roh. Krátce na to naopak pálil těsně nad střídající Ondřej Vrzal. Vedení mohl Žižkov navýšit v 66. minutě, po centru Bartla hlavičkoval k tyčce Bořil, brankář Rada však vytasil rychlý reflexivní zákrok a míč vyrazil.

Hra se následně výrazně přiostřila, žádné stoprocentní šance ale k vidění nebyly. I proto nakonec Žižkov bez větších potíží dovedl zápas do zdárného konce.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 2:0

12.08.2011 18:00

Góly: 59. Michal Ďuriš, 84. Václav Pilař

Mistrovská Plzeň poprvé v sezoně v ligové soutěži vyhrála. Teplice porazila díky brankám ve druhém poločase, prosadili se Ďuriš a Pilař.

Plzenští byli v prvním poločase lepším týmem, ale také Teplice dokázaly několikrát předvést fotbalovou kvalitu. Ve 24. minutě se dostal do dvojitého zakončení Kolář a jen díky vynikajícímu Grigarovi byl výsledek stále 0:0. Novou posilu v brance Plzně Marka Čecha prověřil až Melunovič a Stožický, brankář obstál na výbornou. První půle rozhodně nenabídla nudnou podívanou, avšak diváci se branky nedočkali, na tu si museli počkat až do druhého poločasu. Petržela po centru Jiráčka ještě minul, ale v 59. minutě už Plzeň zaslouženě vedla. Centroval Horváth a hlavičkoval Ďuriš - 1:0 pro Plzeň.

Teplice se k odpovědi nedostaly, místy sice držely míč, ale k ohrožení branky nedošlo. Místo toho přišla další plzeňská akce, Grigar vytáhl Horváthovu střelu na tyč. Viktorka se definitivně uklidnila až šest minut před koncem zápasu a opět to bylo po přesném centru. Limberský našel Pilaře a ten pečetil výsledek na 2:0 pro Plzeň. Skóre mohlo být ještě výšší, ovšem Horváthova střela se podruhé v zápase otřela o brankovou konstrukci. Plzeň poprvé v sezoně vyhrála, naopak Teplice podruhé odjíždějí s prázdnou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha33008:39
2.Slovan Liberec32107:37
3.FK Mladá Boleslav32105:17
 Sigma Olomouc32105:17
5.FC Hradec Králové32014:36
6.1. FK Příbram32016:66
7.Bohemians 190532014:66
8.FK Jablonec31116:24
9.Viktoria Plzeň31115:44
10.Dukla Praha31114:34
11.Slavia Praha31024:53
12.Viktoria Žižkov31022:33
13.FK Teplice31024:83
14.1. FC Slovácko30032:60
15.České Budějovice30035:100
16.Baník Ostrava30034:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (495)

Přidat komentář
Aldeano

Ty Teplice teda nemile překvapujou....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, naposledy předloňskou sezónu v posledním kole...

Reagovat
smazaný uživatel

tehda to pustili spartě, že?

Reagovat
smazaný uživatel

ne !

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se zeptat, v jakém hraje nejčastěji Jablonec rozestavení? 4-5-1 nebo 4-3-2-1? díky

Reagovat
smazaný uživatel

4-1-4-1

Reagovat
smazaný uživatel

Je to variabilní, ale tak 4 5 1 by to mělo být na papíře asi. obrana klasicky na 4 pak Loučka DZ po stranách Kovařík s Kopicem/Vošahlíkem a ve středu Jarolím s Pitákem. Teď proti Alkmaaru měl být údajně Piták druhý útočník, ale jinak normálně v záloze a bude to 4 5 1 asi

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sparta

2. Jablonec

3. Plzen

4. Liberec

5. Bohemka

6. Sigma

7. Slavia

8. Boleslav

9. Hradec

10. Dukla

11. Slovácko

12. Budějovice

13. Příbram

14. Teplice

15. Ostrava

16. Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by to slo

Reagovat
Aldeano

Zatím podle výsledků to tak vypadá... Protože Plzeň se asi chytne. Ale Boleslav? Ta bude výš. A Slavia podle toho co předvádí bude níž...

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav Larnaca Koubek 4-3-3 kdepak čekám že Boleslav nebude tak silná.

Reagovat
exse

Sparta, Liberec, Plzen, Jablonec, takhle budou první 4, jinak to máš dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec na mě udělal dojem. Ale jestli odejdou další hráči tak oslabí...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si jejich zápas v Plzni. To byla radost pohledět. Balon je poslouchal.

Reagovat
Aldeano

To zas jo Breznaník, Štajner má formu... Brněnské duo útočníku se chytlo...

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano ale pořád tam je otazník ''?'' Co když...Vypadne breznaník? Odejdou další hráči? Udrží tohle tempo celou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci dostanou a budou opět zpět na zemi :), Hradec navíc má výš, než 9. místo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím dobře, že jsi dal Liberec až na druhý místo? Ty se pomalu začínáš vracet do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec na druhým fleku? Zejtra dostanou rychtu v Hradci a vrátěj se zpátky na zem

Reagovat
exse

Pobavils mě i zpětně, děkuji ti

Reagovat
cubinho

Reagovat
Edgar Davids

ta Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen podepsalal novýho golmana a hned druhý den chytal v ligu. To je amaterismus. Rozumný trenér by to nikdy neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

s klubem už trénoval, tak proč ne navíc vychytal hned nulu, tak se to osvědčilo...

...mně by spíš zajímalo, kdy se uzavíraly soupisky pro 4. předkolo, protože jestli už uzavřené jsou a Čech tam není, tak bylo dnes zbytečné ho nechat chytat, když budem potřebovat Daňka

Reagovat
smazaný uživatel

"Brali jsme ho jako jedničku, chytat bude i v Kodani," přiznal po utkání trenér Pavel Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

uf, aspoň že tak (a to je zase o důvod víc ho nasadit hned, aby se rozchytal )

Reagovat
smazaný uživatel

sice, ano, přestup (oficiální) bol tuším včera, ale Čech s nimi trénoval už delší dobu

Reagovat
cubinho

Jono, očividně se mu to vymstilo Bude chytat v Kodani - kdy jindy ho vyzkoušet než proti průměrnému týmu GL...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorky po 3 bodech... úvod kola se povedl

Reagovat
smazaný uživatel

...jinak konečně lepší návštěva...

Reagovat
Oxbow

Juchuuu 3 bodiky pod vysilac, i tak ale si myslim ze bohuzel nemame v lize co delat

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Oxbow

To je sileny prachy nejsou, kadr je silenej az na par vyjimek a ani to neni zadna hitparada, Pulpit chorej dement + ty jeho vecny kecy o tom jak se s tim tymem da hrat ve stredu tabulky jen musej plnit jeho pokynu atd ...

Reagovat
cubinho

Pulpit je magor. O tom jsme se už přesvědčili v Olomouci.

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani koukat na netu se na Vás nedá

Reagovat
smazaný uživatel

věř mi, že ani v tý televizi se na to nedalo koukat

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

jono už je to tak, ale Viktorka je velmi sompatický team a nevadilo by mi keby zustala v lize

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

Ver mi ze me taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

hádám, že měla bejt reakce na mě, a jestli jo tak ti za to dám

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor mě se*e jak se ani nesnaží skrýt jak fandí Baníku, komentátor by měl být nestranný, to i ten Čapek dokáže být nezávislý, ale tenhle jouda z každého ukopnutí Baníku dělá parádní věc a Baníkovským srdíčkem ubojovanou situaci, ale když dala Boleslav gól, tak by to radši ani neříkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to spolukomentátor a je to V. Daněk, baníkovský srdcař, legenda a jeden z nejlepších kanonýrů Československa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ten tak hrozný nebyl a u spolukomentátora určitou zaujatost pochopím, ale hlavní komentátor (teď nevím jak se jmenuje) byl děsný...

Reagovat
smazaný uživatel

Až mě je toho Baníku líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si svoje chyby vyžerou až do konce, jinak se tam nic nezmění k lepšímu...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale z vyrovnýho zápasu je nakonec další klepec, ale máš pravdu, tady jednoznačně platí, jaký si to uděláš, takový to máš

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrazili trenéra a začínajou přípravu od začátka.

Reagovat
smazaný uživatel

to není jenom trenérem, tady je všechno špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zaráží jak hrajete naprosto bez sebevědomí. Baník vždycky bojoval a jeho fotbal bolel. Teďka z něho tak maximálně bolíjou oči. A trenér, no těžko říct. Tři trenéři se vystřídali a základní problém je pořád stejný, akorát víc a víc ztrácíte svoju tvář. Začínám si myslet že je to fakt tím že je Baník ve velkých vnitřních problémech.

Reagovat
smazaný uživatel

No, v prvním poločase hráli na své poměry dobře, to se jim nedalo nic vytknout, hlavně se mi líbil po dlouhé době Lukeš, ač se zraněním, tak makal, dřel, bojoval. Ale ve druhém poločase už to šlo na bídu a ten konec, to bylo zas zlo, místo, aby hráč nahrál volnému spoluhráči doprostřed, kde stál zcela volný, tak nahrával Lukymu na lajnu, kde už u něj stáli dva frajeři z MB. A tady to je, že se rozprodal totálně kádr, je to tam samej mladík. Nebo Šenky, jak šel sám na bránu, místo střely měl nahrát nalevo, kde mu nabíhal zcela volnej spoluhráč ale on raději vystřelil a to nejhůř, jak mohl. Plus ty finanční problémy, pak se v tisku řeší vnitřní problémy v kabině, to nikomu moc nepřidá na psychice.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas nebyl špatný. To sem si říkal že byste něco uhrát mohli. Sice tak trocha jako loni, vydřeně, ale stejně. Druhá půlka už byla vaša letošní klasika. Snad se ještě zvednete. My hrajem pod psychickým tlakem posledních pár měsíců a je to sakra znát.

Reagovat
smazaný uživatel

no, teď si jen počkat do příštího týdne, jestli aspoň z Bazalů příjde nějaká ta dobrá zpráva ohledně příchodů.

Reagovat
Puskas

JOi, už se na to dalo dívat, ale bylo to jen po vápno. Pár nadějných akcí, ale toť vše. Kraut, Marek, Greguš i ten Fantiš s Poliačkem hráli dobře, nejvíc bojoval Lukeš, což mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Lukeš dneska za jedna

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň máme nějaký jistoty, poslední nebudem. A kdybychom teď nedejbože rupli, tak furt za náma bude Ova.

Slovácko

Reagovat
M11

to je teda pristup

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co k tomu Baníčku říct, je to tragédie. Myslím, že ani příchod Magery a Svěrkoše příští týden to nevyřeší, i když jistě svou zkušeností pomohou na hřišti i v kabině, ale chtělo by to hlavně posily do obrany, co takhle Jankulovski, drahý pane Petero?

Reagovat
Radar

O Jakulovském asi nevíš.

Reagovat
Puskas

To chce hlavně stopery, Adámik je až trapný, všichni kolem mne pro nějneměli dobrého slova.

Reagovat
Radar

Adámik se tváří jako bojovník a dříč, ale já zatím vidím jen nešiku :

Reagovat
Puskas

Neohrabaný, těžkopádný, pomalý, přeskočil ho i Opiela s Chramostou, co víc dodávat?

Reagovat
smazaný uživatel

i ten Dreksa není žádnej zázrak.

Reagovat
Puskas

Ne nadarmo ho Olmouc dala už na druhé hostování, nic moc.

Reagovat
Radar

Už jsem na druhou ligu natěšený.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Baníku, berme to pozitivně. V druhé lize stále můžeme hrát na Bazalech

Reagovat
Liquid

a taky se těšit na vyhrocené derby s Brnem, akorát tak to teď vypadá spíše na MSFL...

Reagovat
soukup

no jasný po dvou kolech už je ten sestup do třetí ligy vlastně tutovej

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli ste alespoň dobře? A kolik přišlo lidí?

Reagovat
soukup

rychlej gól ze standartky, kterej nás srazil, první poločas sme pak byli marní, bouře v kabině, druhou půli sme byli lepší, ale gól z toho nebyl. Diváků 2500

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

az na tu tycku jste nemeli poradne nic, fanousku bylo neco malo pres 2000 a z toho nas tam bylo zhruba 250 z Opavy...

SFC

Reagovat
Liquid

uznávám, velká provokace odemě, ale zase když tu EF může hrdě prohlásit jak je Zbrojovka jednoznačný favorit 2.ligy a pak má po 2 kolech 0 bodů když prohrajou doma i s nováčkem ze 3.ligy proti kterému hráli 25 minut přesilovku, tak jsem si rejpl

Reagovat
soukup

tak co jinýho než favorit má podle tebe být? každej tým, kterej je stálicí první ligy a sestoupí je automaticky považovanej za favorita na postup zpět a je skoro jedno jak má kvalitní kádr, počítá se s ním automaticky a platí to tak snad všude ve světě

Reagovat
smazaný uživatel

spíše s Opavou...

...klub se chce nejdříve ustálit v druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Banik mi v tyhle sezone dela jenom radost

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.cernasvine.cz/node/748

Super stránky, vždycky se hodně nasměju

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Brno zase prohrálo a Střížkov vyhrál, při troše smůly tu ligu ukopou

Reagovat
mike.84

ten baník si děla srandu nebo jakože co ?

Reagovat
didosh

Kurva Brno prohrálo,Baník dostal mixnu(ikdyž celkem hráli dobře),to je zkurvený víkend!!!!!

Reagovat
božský John

V tý Ostravě něco není správně...

Reagovat
Zofka

Chybí jim střední věková skupina hráčů. stejný problém měl Liberec poslední roky. Hráči mezi 23-28 lety.

Reagovat
Radar

Chybí rozumné vedení a majitel.

Reagovat
Puskas

A brzy pochybí i fanoušci. Dnes nás tam byly necelé tři tisícovky, na Bohemku přijdou sotva dvě.

Reagovat
Puskas

Deabata na serveru ČT - R. Rada(podle fotky nějaký děda)- Baník si potřebuje odpočinout v druhé lize.

Reakce - A ty v rakvi, hňupe!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém rozestavení dneska Baník hrál? Z vypsané sestavy toho moc nevyčtu a na zápase jsem nebyl.

Reagovat
Puskas

Takové 4-4-2, krajní beci Marek s Řízkem, docela dobří krajní halvi Poliaček s fNatišem, uprostřed Luky s Gregušem, nan hrotu dřel Kraut a za ním pendloval Šenkeřík.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. To by jim mohlo sedět nejvíce, ale podle výsledku jim to asi nebylo nic platné. A co ten Polák v bráně? Lepší než Krbeček?

Reagovat
smazaný uživatel

stejné. Určitě bych raději vyzkoušel Andrejka

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Andrejko má slušný potenciál. Prošel mládežnickými repre a navíc je to jeden z posledních gólmanů, které ještě vychoval František Schmucker. Co zemřel, tak šel trénink brankářů hodně dolů a takové gólmany, jako jsme měli dříve už mít v příštích letech nebudeme.

Reagovat
Puskas

No uvidíme, jak si povede Baránek. A co Srňa, třeba se vrátí.

Reagovat
Puskas

Především snad ani jednou nedal dobrý dlouhý balón, asi tak 4x dokonce přímo do autu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v těch výkopech si můžou s Krbečkem podat ruku...

Reagovat
Puskas

No ne, ani jeden přesný výkop. Chytl míč, a prásk dopředu, kde byl sám Šenkeřík na tři beky a ještě si musel pět šest metrů popoběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že Krbeček to proti Teplicím taky kopal jak zplašený.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš se mi zdál dneska tedy hodně nevýrazný, skoro až neviditelný na tom hřišti.

Reagovat
Puskas

Mně se líbil, s tím Markemmu to aspoň v první půlce šlo. Pak šel na hrot a tam byl odkázaný na nákopy ostatních.

Reagovat
adalbertus

lidi jak nasráno, gólu jak nevímco a baníček(pičounasnejlepši) zase padl,paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Baníčku, opět jsi nezklamal. Tak mi pls udělej radost a TÁHNI UŽ KONEČNĚ Z LIGY, dík

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš smutnit, ke slavii mám úplně stejnej vztah, ale ti mi dneska neudělali radost

Reagovat
Losinho

Já nesmutnim. Jen se divim, mě by teda Baník jakožto tradiční český klub s nadstandartními fanoušky na poměry ČR v lize chyběl.

Reagovat
goodbay

Tak trenérem to asi nebude, co klucí baníkovský?

Reagovat
centos

To teď mluvíš ke komu? :)

Reagovat
goodbay

no že řada baníkovců tady říkalo, že pod Markem se nehrál kdovíjaký fotbal a dostávalo se moc golů. Přišel Malura a jeho skore po dvou zápasech je 1:7.

Reagovat
smazaný uživatel

většina ti řekně, že problémy začínají už vejš... (a řekli by to i dříve...)

Reagovat
smazaný uživatel

zas fér k oběma trenérům je přiznat, že jejich kádr stojí za starou belu a vedení očividně moc s prvním ligou nepočítá. paralely s Brnem tu přímo bijou do očí.

Reagovat
centos

viz willi.

Reagovat
sosna

Díky Bohu za Maru Heinze a Tomáše Stránského. Divizní atmosféra v Českých Budějovicích mě pobavila, jsem rád, že jsme tam po dlouhé době vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácku přeju pohodlnou záchranu a díky za 3 body

Reagovat
osobnostx

Hmm, zase 20 gólů v 7 zápasech, slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Marek Heinz dnes: 2 góly, 1 tyčka, 1 skorogól když to zkoušel z úhlu, 1 šance sám na gólmana, 1 připravená gólovka Schulmeisterovi. Já bych řekl, že dobrý.

Reagovat
goodbay

jj byl jsem na něm ve Spytihněvi a hrál slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Bude někde video,kde se budu moct podívat na goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Dohráno v neděli večer ti nic neříká? Anebo to bude tradičně na Idnesu... Ty vole, k čemu máš ten internet?

Reagovat
smazaný uživatel

Dohráno se kryje s El Clasiem a na idnesu to není dycky k čemu máš televizní program?

Reagovat
smazaný uživatel

a koho zajímá El Classico? Tak přepínej programy... Anebo si počkej, až to bude na netu, ty vole, fakt jak malý dítě..

Reagovat
smazaný uživatel

To sem se nemohl zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ses aspoň zeptal na normální věc ale ty se tu furt ptáš většinou na úplné echt hovadiny. A kor, kde vidět góly. Jako by to nedávali po každém kole ve zprávách, druhej den na netu a já nevím kde ještě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrovna zápas Sigmy a Budějic?To je jedno nechtěl sem to hledat zbytečně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ten zápas totiž není vůbec součástí GL a proto nebudou nikde záběry...

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc na stadionu Dynama vypadl proud.... Dobře příště se už ptát nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak vypadl proud, tak tam nastal konec světa a už nebudou nikdy více v budoucnu záběry z ČB

Reagovat
smazaný uživatel

JJ mu asi nic zalozni zdroje nerikaji

Reagovat
smazaný uživatel

spíš tady mistrovi

Reagovat
smazaný uživatel

A proto sem se ptal !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni jsou Dynamo a nejde jim proud... Tak to už je fakt vrchol lenosti !!

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Teď do mě rýpeš vážně zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

to není rýpání ale holej fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ser na Klasiku, Dohráno 4ever!

Reagovat
osobnostx

Na porno !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak počítám, že se v noci něco možná objeví na idnesu, zítra snad na našich oficiálních stránkách, jinak samozřejmě zprávy nebo dohráno či jak se to jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas byl už o něčem jiném hodně sme zlepšili mezihru a tak vůbec,ale zase Slovácko nás v některých pasážích hry přehrávalo a kdyby Hlúpik nebyl hlúpý tak alespoň jednu šanci proměnil z pole mi bylo opravdu líto Kweukeho,kterého vymazal fenomenální Trousil,ale ty souboje 4 mušktetýři z Uherského Hradiště vs Kweuke s Leovým vítezsvím byly vážně vtipné Vacek se v 2. poločase úplně vytratil a paradoxně jeho náhrada Grajciar taky nic nepředvedla a gol dala z pole zase nejlepší Matějovský,Pamič,Blažek.

Jo a marty všechny ty střídání sem trefil

PS : Ondrášek zase gol jen ho kup Pepíku oslabíme konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

a teď by to chtělo translate, aby si to mohl každý přeložit.

Reagovat
smazaný uživatel

(translate)

Reagovat
exse

Čili standartní Sparta a jejich strategie nechat se přehrávat, spoléhat že soupeř nedá šance, rozhodčí nepískne penalty a sami dají náhoďáckej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla.

Reagovat
Swarley

Marek Heinz

Reagovat
exse

Mííííchal Breznaník, zatím 3 góly a 2 asistence, to není špatná bilance za 2 zápasy.

Reagovat
Losinho

Paráda, sice jsem to neviděl, takže nevim jaká byla hra, ale výhra moc, moc důležitá. Ale překvapil mě vysoký počet policajtů.

Reagovat
Losinho

Jinak s výsledky celkem spokojenost, v zaváhání Sparty jsem ani nedoufal, štve mě jen Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

tak víš co, přijela Příbram.

Reagovat
Losinho

Vždyť jo no. Hlavně těch jejích fanoušků, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak !

Reagovat
Losinho

Jako já sem zvyklej, že snad na každej zápas nasazováno policajtů až moc, ale na mač bez fanoušků?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě... Nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

to dostali od vnitra jako dárek a poděkování a dali jim "free" vstup na zápas

Reagovat
Losinho

Oni ho stejně prokecali v mekáči. Stejně jako několik pořadatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byl zavřenej stadion, ne?

Reagovat
Losinho

Byl. "Z technických důvodů"

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by mě zajímalo, co očekávali. Si mysleli, že naštvaní fanoušci vezmou Eden útokem a přeruší zápas, nebo jak? Nerozumím, nechápu. To si fakt nikdo nevšiml, za jakých okolností se odehrála ta rebelie v tom pohárovým zápase? No to je jedno, máme tři body, mávám rukou.

Reagovat
Losinho

Přesně tak.

Reagovat
zelda

Heinz

Reagovat
Losinho

Já psal, že bude mnohem prospěšnější než ten Varadi nebo kdo...a potvrzuje to hned od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Varadi vypadá na tom hřišti skoro zbytečně, když tam hraje se Schulmeisterem, kterej to oblítá taky. Počítám, že se brzo posadí na lavičku. Ale není nijak tragickej, jako buldok slušný. S Heinzovým přínosem se to ale samozřejmě nedá srovnávat.

Reagovat
Losinho

Varadi bude jako buldok platnej vždycky. Ale tím to většinou končí. Podle mě ho prostě nepotřebujete. Mimochodem, co Zlámal? Je u vás vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámalovi Udine nepovolilo hostování v Česku a je kdesi v nižší soutěži v Itálii. No a toho buldoka my právě nutně potřebujeme, jinak ta hra nestojí za nic, akorát je blbý, když teď máme na hřišti hned dva a ani jeden neumí dát gól. Ale až se třeba zraní Šumák, tak bude právě Varadi hodně potřebnej.

Reagovat
Losinho

Aha, já si říkal, že se po něm slehla zem. Nicméně žádný oslabení pro vás. Naopak máte docela i štěstí.

To je asi pravda, pokud tam nemáte nikoho typově podobnýho Varadimu / Schulmeisterovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě nemáme, tam máme z těch mladých samý malinkatý kluky jako Přikryl nebo Navrátil.

Reagovat
Losinho

Tak to jo. Každopádně dík za informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Bari 2. liga

Reagovat
Losinho

To může pro něj bejt akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

má tak na Serii D

Reagovat
smazaný uživatel

já úplně nesnáším Varadiho i Schulmeistera. Ty bych vyhnal do rakouska radši at hrají Navrátil s Petrem.

Reagovat
smazaný uživatel

a samozejmě Přikryl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadá hra bez bijce bylo krásně vidět na jaře. Na tyhle se sice nedívá zas tak hezky, ale odbojují toho tolik, že jsou nepostradatelní.

Reagovat
smazaný uživatel

Takove klasicke vitezstvi z bast jako Budejice, Slovacko atd... Prvni polocas byl trochu odflakly, druhy uz jsme o dost zlepsili Spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni pule nic moc,typicka pule nahecovanej souper na Spartu vs. trochu laxni Sparta...

Druhe uz jasne pod kontrolou,jasna prevahu,s prehledem odehrany..vyborne Matejovsky a Pamic

Leo-dneska nevyraznej,diky skvelymu braneni..

Ale co nechapu je,ze se celej stadion muze zblaznit,kdyz lezi hrac slovacka na zemi a Sparta hraje dal..na co je pravidlo,ze hru prerusuje rozhodci?

Reagovat
smazaný uživatel

To je klasika na Morave fanousci si nevidi do huby, vyborny priklad je chodit na Brno kdyz tu hraji prazske S

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec taky ten 3. gol nemusel davat,jednina chyba na listku..Hradec-liberec -2.5 golu

Reagovat
smazaný uživatel

nemuseli davat zadnej že ,

Reagovat
Losinho

Jinak koukám, že Vondráček i Hurka hráli každej poločas. Pokud někdo na ten zápas koukal, byl bych moc rád za popis jejich dnešních výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vondráček v prvním poločase sem si ho nevšímal takže takovej neviditelnej ale když mel balon tak slušný takže toto

Hurka zapojoval se az po ctvrthodine co bol na travniku, no a kdyz se mu neco povedlo tak to v zapeti totalne sprasil , asi si moc veril , neco v nem je ale kdyz bych mel celkove hodnotit vykon tak spis toto

Reagovat
salami

Vondráček dost kazil, čekal bych že bude šikovnější, ale tak byl to jeho první zápas, druhou půli jsem tak bedlivě nesledoval, ale Hurka moc vidět nebyl, pak měl tu šanci kterou šíleně zakončil, máš to na idnesu, překvapivě dobře hrál Standa, to jsem čuměl, pak bych vyzvednul Koreše, kterej hrál pravýho beka, Jarolím slušnej zápas a Pospěch, zbytek tak průměr, Kaufmanovi to šlo, Hubáček strašně nakopává, ale jeho střela skoro z půlky mi málem vyrazila dech, měli jsme tentokrát dost štěstí, zrovna tak to mohlo bejt 3:1 pro Příbram a největší vinu na tom nese Hanuš kterej pustil ten hloupej gol

Reagovat
Losinho

Díky oběma.

Hurka je prostě strašně sebevědomej a zároveň má špatnou střelbu, což je blbá kombinace. Ale je to velkej talent, určitě se bude zlepšovat. Vondráčka ještě tak nastudovanýho nemám, ale co jsem viděl, tak práce s míčem dobrá. Gól byl Hanuše. Hub tyhle střely skoro z půlky snad trénuje, už jednou jsem ho viděl tak vystřelit a brankář měl velký problémy. A ta akce u vítěznýho gólu byla parádní, stejně jako Vlčákova rána.

Reagovat
salami

já si pamatuju jenom jednu Hubovu střelu a to z EL proti Hamburku, jak vypálil ze 40 metrů a Rost mu to vyškráb z vinglu

Reagovat
KnoxXx

Miso Breznanik sa zda pokracuje v super vykonoch

Reagovat
smazaný uživatel

Heinz

Reagovat
smazaný uživatel

z Liberce jde strach. Možná zase chytli tu svoji fazonu kdy jedou na titul

Reagovat
j_mrazik

Po výprodeji titul. Nebylo by to poprvý.

Reagovat
exse

Jenom technická, zatím odešli 2 hráči, kteří nechtěli prodloužit smlouvy a 4 hráči přišli, takže žádnej výprodej nenastal, ikdyž se to může zdát.

Reagovat
Aldeano

Tak,ale přecjen Dočkai Gecov jsou hráči ze základu... A jak to vypadá s Váchou? Evián nabízel málo?

Reagovat
exse

Gecov do základu patřil, Dočkal v základu hrál, ale výkony měl dost nevyrovnané a nebude těžký ho nahradit. Vácha má 3 roky smlouvu, takže vedení za něho chce hodně peněz, který Evian nechtěl dát, takže asi zůstane.

Reagovat
Aldeano

Nevíš kolik to může být? Přibližně?

Reagovat
exse

Tipoval bych okolo 2 mil eur.

Reagovat
Aldeano

Takže nějakejch 40-50 mega kč... Tak to zas neni tolik...

Reagovat
exse

Oproti Gecovovi a Dočkalovi to je dost, na druhou stranu před pár lety za takovou částku odcházeli horší hráči.

Reagovat
Aldeano

Tak ten Gecov s Dočkalem šli za hrozně málo.... Škoda pro Slovan...

Reagovat
exse

Ač nerad, tak myslím že letos má titul jasnej Sparta, ale o druhé místo bychom se prát měli.

Reagovat
Aldeano

Tak na titul ne Ale možná na poháry... Ale na ty tři místa je veliká konkurence...

Jinak tomu Šilhavýmu jsem teda křivdil.. zatim válej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sparta a ted na rumuny

Reagovat
exse

Bratrovražedný souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ó, jak kreativní

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Duna

Reagovat
cubinho

Nejslabší Lynch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejlepší Herbert

Reagovat
cubinho

Jasně,... já viděl jenom film

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl že ten nick od někaď znám

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 30 vyher

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro šťastné angažmá Kamila Vacka v Itálii

Reagovat
Aldeano

Druhej Kucka? Snad!

Reagovat
smazaný uživatel

co dělá Kucka v itálii? je to vážně míněná otázka, od jeho odchodu nevim vůbec nic. dík za každou odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka hraje výborně a prý patří v Janově mezi špičku alespoň z toho co sem tady viděl za komenty teď ho chce do svých řad získat inter a Janov požaduje za 50% procent jeho přestupu 8 milionů euro což je slušné,když přihlídneme k tomu,že má Sparta na jeho dalším přestupu podíl 20-30% takže by to pomohlo i klubové kasičce jo a získal si definitivní základ v repre.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak. Hrál snad v každym zápase v základu. Za ten půlrok odehrál v Serii A, 17 zápasů.A byl z těch lepších v Janovskym dresu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pro mě celkem překvapení, ale dobře pro něj. Díky za info!

Reagovat
Rip

Baník je taky stoprocentní !!!

Reagovat
smazaný uživatel

baník jede, držte to chlapci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Sparta

Reagovat
forma

Zvláštní prakticky každé utkání tohoto kola se rozhodlo v závěrečných minutách ...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska první poločas jasně v naší režii, bohužel opět a opět a opět nedáme góly ani z metru, pak samozřejmě první akce Sparty a gól a pak už si to Sparta pohlídala až do konce. Mimochodem zdálo se mně to, nebo ta penalta na Fujerika byla jasná?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla vůbec to být penalta neměla.

Reagovat
exse

Hodně objektivní diskuze Sparťana a fanouška Slovácka, jestli měla být penalta

Reagovat
Aldeano

Ale neměla být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Tak Hušek no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potomhle určitě udělal dvakrát salto a třikrát parakotoul.. Protože to co dneska předváděl bylo neskutečně k smíchu.

Reagovat
Aldeano

To zas jo. Hlavně při soubojích s Řepou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako nevím vůbec, mně se zdálo spousta zákroků od řepky hodně nečistých, ale když Došek simuloval, tak hold simuloval no. Jinak dneska spousta nasypaných plešek včetně zunnyho

Reagovat
smazaný uživatel

no, už sem tu měl diskuzi s martym ohledně fair play. Mě jen prostě příjde úsměvné, že zrovna někteří sparťani brečí, že někdo simuluje. Jo? A zkoušeli to zas na vaše babičky? :) Mimochodem, máte prý od nás zkopírované vlajky, resp. motiv na vlajky. Jak máme ty malé na tyčích...

Reagovat
smazaný uživatel

jaké vlajky? to nevím, jako podle mě nám kappa vyrobila skoro stejné trička, jak měl kdysi baník, když byl sponzor kappa, ale o vlajkách nevím, máme obouručky s erbama měst, tyhle myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

my máme teď takové ty malé, jak se prodávali poprvé na zápas se Spartou, co byl na jaře minulé sezóny a dnes mi psal jeden chachar, že máte údajně nové vlajky, kde jste okopírovali od nás motiv té naší vlajky

Reagovat
smazaný uživatel

jo tyhle, tak to nevím, že bysme okopírovali, tyto vlajky měly premiéru už minulý rok na začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

tam akorát šla anketa, jestli to bude šachovnicově nebo svislé pruhy modré, vyhrála šachovnice

Reagovat
smazaný uživatel

zunny dneska se choval spořádaně, protože jich nebylo tolik jako minule šel v čele průvodu chuligánů, jelikož stádo vede vždycky největší vůl. ale kvůli malému počtu nic nezkusili, jenom vyřvávali acs hooligas, toť vše, ono když jich není 3x víc, tak si netroufnou ani na ubohé slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty vole, tenhle příspěvek by měl mít kandidaturu na hlášky roku, co věta, to perla

Reagovat
smazaný uživatel

až tak jo?

Reagovat
smazaný uživatel

"zunny dneska se choval spořádaně, protože jich nebylo tolik jako minule šel v čele průvodu chuligánů, jelikož stádo vede vždycky největší vůl. ale kvůli malému počtu nic nezkusili, jenom vyřvávali acs hooligas" jako tohle je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

jako jak si to ted čtu popáté, tak to rozesmálo aj mě no nic, mizím na sport bar, mám konečně po 8 dnech zitra den volno, tak můžu vyrazit do ulic, zatím čus, jinak se docela těším, až dáme nějaký další trip na lech, jel bych ted na podzim klidně, pokud se domluvíme třeba i se stasem, s arnem, za měsíc už budu mít nárok na dovolenou,tak bych jel velice rád, zatím se měj

Reagovat
smazaný uživatel

no, já sem s dovolenou na štíru, spíš až příští rok a to ten balkán, na Hajduk a pak Černá Hora.

Reagovat
smazaný uživatel

"Kvůli malému počtu nic nezkusili". Zeptej se spíš někoho ze Slovácka, co slibovali a jaká byla jejich "ochota" k nějaké srandě U nás (ACS) problém nebyl Jinak nějaký ty voly atd. sis mohl odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u našich mě to nepřekvapuje, tam jsou veliké uvozovky ve slově hooligans, ale minule jste šli 20 na jednu starou paní, teď se kolem ní motalo jenom 5 acs, takže nic nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

zas na druhou stranu po tom, co jste předvedli minulou sezonu v Praze před zápasem, nebo taktéž minulou sezonu po našem zápase v Kladně na benzince u McDonalds se té neochotě našich nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš konkrétně na mysli? Tak když nejsou ochotní, ať nás příště nekontaktují s planými sliby

Reagovat
smazaný uživatel

tak plané sliby, to by našim šlo dost. Jak říkám, chuligání s velkýma uvozovkama Konkrétně napadení na té benzince a pak to nahánění po fightu, jako tady se mně to nechce rozepisovat víc. Říkám si, jestli to má Sparta při kvalitě vaší chuligánky zapotřebí, vybíjet se na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ je to sasek ten Dosan

Reagovat
smazaný uživatel

Tím právě naznačoval, že má zlomenou ruku a potřebuje gyps a závěs...

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek k nám nepatří

Reagovat
Aldeano

Příští tejden na jeho místě bude Jarošík.. Sice on chce hrát stopera, Pepa s Martinem chtějí,aby hrál stopera,ale já nechci, aby hrál Hušek....

Reagovat
smazaný uživatel

S Jarošíkem se počítá na Stopera . Na jeho místě bude Hušbauer

Reagovat
Aldeano

Jj, to byla jenom provokace jinak Grajciar vypadá, že by mohl Vacka nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná dneska hráli oba prd.

Reagovat
Aldeano

Tak dneska to nebyl obecně nic moc výkon Ale spíš to myslim tak, že Grajciar bude hrát na středu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravý kraj zálohy jako hrál Vacek.

Reagovat
Aldeano

Ty máš vlastně teorii, že Sion hraje podhrot co? Napravo hraje Sionko

Reagovat
smazaný uživatel

Ne hraje podhrot to je fakt.

Reagovat
Aldeano

Když Sion útočí zatáhne se za něj Vacek... Stejně jako na druhý straně Matějovský za Juhára....

Reagovat
smazaný uživatel

SIs přečetl můj příspěvěk a pak to sem napsal přeiznej se FUčíku

Reagovat
Aldeano

Nn

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravý kraj.. Ale pravý střední záložník

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no,ale dá se to tak taky říct,když hraje Sionko ten podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplňuje tam za Sionka ten prostor, kterej má Sion k tomu, aby mohl hrát ve středu hřiště jako podhrot.. Ale to je celkem běžná praxe, nejlepší systém je ten, který se v zápase při různých situací mění..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo dopředu je to takové 4-4-1-1 a dozadu klasické 4-5-1 s tím,že dozadu hraje Libor opravdu pravý kraj a jak píšeš Vacek za něj při ofenzivě vyplňuje prostor od minulé sezony je taky rozdíl v tom,že Matějovský dostal daleko víc prostoru.

Reagovat
Aldeano

Hlavně Vacek útočí!!! To je největší rozdíl... Jinak nějaký rozestavení při útoku a nějaký při bránění... Je jen jedno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Není.. Koukni dneska třeba na Barcu.. Při útočení hraje na 3 obránce, při bránění se stahuje Alvés na pozici pravýho beka.. atd. Nejlepší je právě variabilita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mužstvo přebral Hašek dějou se s tím divy.

Reagovat
Aldeano

To jo ale mění se herní projev ne základní rozestavení!!! To je jedno.. Jinak jasně, že si pak různě měnej strany a posty...

Reagovat
smazaný uživatel

Když hráč hraje pravýho beka a pohybuje se na pravým křídle, tak je to pořád bek? Ne, plní úlohy křídla, takže i rozestavení hráčů je samozřejmě jiný

Reagovat
Aldeano

To jo Ale já to neumim vysvětlit... Prostě když hraješ rozestavení(jdeš s ním do zápasu)

4-3-3 třeba. Tak ikdyž obránce jde na křídlo není to 3-4-3

Reagovat
Aldeano

Je to 4-3-3 stím,že útočí křídlo... Přece trenér nestojí u lajny a nekřičí různý rozestavení a hráči se formujou...(protože kdyby se v průběhu hry základní rozestavení měnilo mohlo by to tak fungovat) To není spartakiáda..

Reagovat
smazaný uživatel

No je.. Základní je 4-3-3 s tím se začíná, ale pokud má obránce při útočení pokyny hrát na křídle, tak už není obránce, ale křídlo. Pak zůstávají třeba 3 obránci vzadu a je z toho 3-4-3, nebo i 3-5-2 atd.

Reagovat
Aldeano

Tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na jedné vlajce máte moc hezký motiv toho Garfielda s megafonem.

Reagovat
smazaný uživatel

díky to je lídr kotle no

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jsme blbci, ale ten 1. poločas byl super....jinak fans Sparty opět nezklamali s pestrou škálou svých chorálů

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chybí Palec,Azurit a vůbec všichni kdo to kdy rozeřvávali co s nima asi je nikdo neví. Takže to rozeřvávají Prague Boys

Reagovat
smazaný uživatel

Azáč s Palcem prostě už nejsou všude. Pak lidi brečí, že se nefandí, vezme to kluk z PB a lidi zas nadávaj, že je ze špatné skupiny nebo že má jiné číslo bot. Někdy opravdu nevím co ty lidi chtěj

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, frajeři z PB chodí na drtivou většinu zápasu ACS, tak by měli znát chorály, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že znaj, tady to je spíš o tom, že těch chorálů nemáme tolik, nejde o neznalost ze strany megafonisty

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo ze sparťanů uzná, že nemáte tolik chorálů, za to

Reagovat
smazaný uživatel

To přiznám hned, naše fandění a choreo produkce je v posledních letech na velice nízký úrovni. Zas vynikáme jinde

Reagovat
cristiano.K.

Jarolímova trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Muj plan na pristich par zapasu - doma Hradec porazit je povinnost, pak si dame slagr s Plzni, aspon se ukaze jak na tom jsme letos s tema nejlepsima - Viktoria do toho da proti nam vsechno a dale povinne tribodove zapasy v derby s Zizkovem, s Banikem v Ostrave a doma se Slavii a teprve az potom to mozna bude boj v Pribrami

Reagovat
smazaný uživatel

JJ los je velice dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me co na sebe dneska rvali Repka se Zapotocnym. U Toma dokazu pochopit vsechno, i ty "blikance", ale strasne mi vadi, kdyz takovym zpusobem rve na spoluhrace. A dela to i Jarda Blazek - pamatuju si, ze Hoheneder s Pamicem si uzili sve.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt to k SuperTomovi patri, taky to nevidim rad, nicmene jsem tak rad ze sedi konecne Brabec a snad se bude pakovat pryc

Reagovat
smazaný uživatel

údolí sviňí řádí, to tě furt překvapuje? :)

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem za ne rad, miluji starou gardu uz se tesim az v zakladu bude velka ctverka Blazek,Repka,Jarosik a Sionko porad lepsi nez se divat na Brabce ci Grajciara z toho se mi chce blit

Reagovat
smazaný uživatel

jo, rozumím ti, taky se těším, až se dožiju návratu Besty, Laštyho a dalších ale prostě, to údolí sviňí tam bylo, je a ještě tak rok bude. Mě je to ukradený ale už sem čet a slyšel, že jiní hráči, co byli v ACS, tak to moc dobře nerozdejchávali. Navenek všude, jaká že jsou parta a v kabině skoro totalita

Reagovat
smazaný uživatel

Hele tihle hraci na to maji plne pravo, i kdyz s Repou neco rikal i Drobnas no, taky jsem o tom slysel,,, nicmene pokud budou makat jako zatim makaji Ti tri tak at si rikaji co chcou a ostatni at hledi jak se maka za Spartu zvlaste mladi Kaca a spol

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, respekt by měli mít ale zas, odsaď pocaď. Nejsou zas páni zeměkoule :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rikas, ale vis jak jsou to jen spekulace a komenty vetsinou zhrzelych hracu jako Vachousek atd nejsou meritko

Reagovat
smazaný uživatel

od Vachouška nic nevím, už je to staršího data.

Reagovat
smazaný uživatel

Me proste uplne dostalo jak na sobe hrac jako Sion zamakal a v priprave ukazoval ze kdyz ma fazonu tak je trochu jinde a v lize to jen potvrdil, v jeho letech dostat jeste takovou chut, opravdu klobouk dolu pred nim...

Reagovat
Aldeano

Musím přiznat, že po jaru jsem to u Siona ani nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, na Sionka neútočím, jen na ty dva psychopaty

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ja chapu jen je jasny ze Partu vzdy tvori Ti zkusenejsi

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, o tom žádná a tak by to mělo i být nadále, budou určovat pohodu a klid v kabině a držet mladý při zemi. Ale nesmí zas toho zneužívat, jak tomu bylo třeba ve Spartě za dob Zelenky, Sivoka, Poborskýho atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zneuzivat vis, tenkrat Kovy i Sivi byli mladi a myslim ze parta byla tenkrat treba pod Franzem super, a ze Hrebik neumi jednat s osobnostmi je jeho boj...Uz v prvnim pusobeni ve Sparte mel na jare problem ze si to nekteri tady nepamatuji ci vecne tupi novinari kteri ho automaticky cpou do narodaku, ne jen bych se nasral zase Ja vim ze jsi neutocil na tohle ale me to zase pripomnel obdobi kdy jsem pral si prohrat jen aby Hrebik letel aaahhh uz jsem zase v tom chtelo by to kua zatlouct Hrebik

Reagovat
Aldeano

"kdy jsem pral si prohrat jen aby Hrebik letel"

Reagovat
smazaný uživatel

Jo malokdo vidi ze i v tom prvnim pusobeni neziskal ani titul, a dohraval to Lavicka za nej...Muzstvo bylo rozhadany, zkratka na hovno na jare...Ne jen bych se rozcilil

Reagovat
Aldeano

Přesně tak!!! Ale tady to tak chodí... Hned se říká jak je Hřebík výbornej.. vytahuje se pár pohárovejch zápasů před 10 lety a jedno ME...

Reagovat
smazaný uživatel

Me taky Bilek v repre nesedi nicmene zaslouzi si dohrat kvaldu, tu mame relativne dobre rozehranou tak co, a v barazi se uvidi....Tady trosku Souhlasim prekvapive s Vizkem je pi... vsechno svadet na nej copak on muze za to ze ta repre si neumi prihrat na par metru on jim snad rika neprihravejte,,,

Reagovat
smazaný uživatel

relativně dobře rozehranou to jo, ale podlě mě si to nezaslouží... dal bych tam komňackýho na zbytel kvalifikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne prosimte jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

je dost konzervativní, ale ne úplně mimo jako Bílek, kterej je katastrofální si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem na Komnackyho alergicky tudiz nedokazu hodnotit kdyz trener z CR tak jedine I.Hasek ci Vrba nikdo jiny neni ... jinak at vememe nejakeho prespolniho

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba mi příjde jako trenér na delší dobu, s Plzní taky neměl výsledky hned, kdyby to převzal teď, tak bysme mohli kvalifikaci rovnou odpískat... Haška bych klidně bral, nebo Zemana

Reagovat
smazaný uživatel

mluvíme o Haškovi ze Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím o Ivanovi

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Komňacký je asistent, takže jestli je chyba v trenérovi, tak je chyba i v Komňackým...

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, to my nevíme jak dalece do toho může kecat. Některý asistenti ovlivní jenom trenink, ale sestavu , taktiku a rozestavení ne, to potom nemaj nárok nést zodpovědnost.

Reagovat
Aldeano

Jj pamatuju si... Asi nejpovedenější choreo Baníku z mýho pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju to bylo dobré

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to jsme rupli s vami doma a i s Olmikem, myslim tenkrat tak 5 proher za sebou plus super plichta v Thunu aneb 4-6-0(1) s tim ze v te zavorce to byl jako sidlo Herzan povolanim DM aaahhh uz nikdy vice Maminko

Reagovat
Aldeano

V Thunu se prohrálo ne? A Sivi se zranil...

Reagovat
smazaný uživatel

prohralo promin doma remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Sivi byl hrdina on s tim zranenim to dohral, srdcar

Reagovat
smazaný uživatel

sem tam byl jako "hasič". Mi bylo řečeno, že pohoda jazz, nikdy se tam nehasí. A v polovině zápasu jsme museli hasit kotel ACS. Pak náběh sparťanů na plot, chtěli ho prolomit a naběhnout na plochu. Druhej gol dal tehdy nezapomenutelně tehdejší mladíček Racko

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej ten Filip Racko co hraval za Slovacko, nemohl jsem ho vystat takovy zmrd a primrdly ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

to já nevím, co má s obličejem ale jinej Racko v ČR nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Proste takovy hyperaktivni provokatersky behavy stipajici a la Senkerik Ja tyhle nesnasim proti nam protoze vzdy rypou do Repy akorat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hraju stejným stylem, teda, když si odmyslíš to "běhající"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky Porad na futsale na vysce rvu, rozciluju, citim se dotcene kdyz me nevyjde moje klika tak jeste nadam spoluhracovi proc na me nekrikal nicmene nemam takove lidi rad

Reagovat
smazaný uživatel

to sem viděl už, jak hraješ, jak se mnou, tak proti mě, nic proti ale i já sem oproti tobě minimálně Maradona Ale jinak se v těch provokacích vyžívám při hře na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jako po takove palbe co jsem mel v sobe Tezko muzu dokazat ze neco umim Nicmene premyslim jestli mam vubec sanci predvest nekdy na srazu me umeni kdyz jsem vzdy jak zakon kaze

Reagovat
smazaný uživatel

pche, já hrál taky s dvouma promilema v krvi

ale tohle byl parádní zápas, na to se taky jen tak nezapomíná

http://www.eurofotbal.cz/gambrinus-liga/2007-2008/reportaz/sparta-praha-banik-ostrava-3027/

Btw, už tehdy tu řádil šalamoun bary72 s jeho rozumem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tomhle jsem byl osobne, smutne vzpominky prisli jsme o titul definivne no

Reagovat
smazaný uživatel

taky osobně, tentokrát už v sektoru, slavilo se až do rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo to si taky pamatuju stejnou sezonu teď nevím estli ted nebo potom ten čůrák Besta přihrál to hození od Řepky a my ve prospěch židů ztratili titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to zapas pred timhle

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to zapas pred timhle

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky žid ty muslime...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ tohle je nejubozejsi nadavka, vyslovene to nesnasim

Reagovat
smazaný uživatel

to taky a proto sem reagoval tak, jak sem napsal. Na debilitu se odpovídá debilně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožejší je teda u mě nadávka polský židi,ale jak myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

to je prašť jak uhoď. Ale to pochopíš, až vyrosteš a budeš velkej.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem velkej a židi jsou židi, prostě normální nadávka

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi idiot. To už je stará, známá věc. Jde to i vyčíst z těch tvých příspěvků.

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi líto, že to tak vidíš. Možná jsem idiot (podle tvejch měřítek), ale dokážu respektovat cizí názory.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...

Reagovat
Losinho

Jasný...spíš by se hodilo napsat, že vám čurá Řepka totálně provařil titul...ale to radši vynecháš.

Reagovat
Aldeano

Nejhorší zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to neříkám, že bych chtěl naštvat někoho z Baniku jako obvykle, ale neutralně: Šenkěřík je podle mě totálně mrtvá váha a nepřinesl Baníku absolutně nic. Divim se, že ho nevyrazili, protože na mě působí tragicky. Bez něj by byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaromír Blažek, Pavel Pergl, Martin Petráš, Petr Lukáš (36. Martin Hašek), Michal Kadlec, Zdeněk Pospěch, Adam Petrouš, Lukáš Zelenka, Karol Kisel, Libor Došek (36. Tomáš Poláček), Miroslav Matušovič (21. Miroslav Slepička) No jima me HRUZA kdyz vidim hrace jako Lukas,Polacek,Petrous,Matusovic to se pak hravalo

Reagovat
smazaný uživatel

no, my v podobné sestavě pak za rok na Letné dostali 3:0, tehdy "řádil" u nás Maroš Klimpl

Reagovat
Aldeano

Se divim, že ste nedaly góla. Byl to první zápas Huška tušim...

Reagovat
smazaný uživatel

Husek hral pred zranenim vyborne,

Reagovat
Aldeano

Před zraněním jo... Ale ze začátku taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jo tenkrat daval ten zmrd Matusovic prvni gol myslim

Reagovat
Aldeano

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomuhle zápasu mě nova neskutečně nasrala, protože to nedala do televize. Místo toho tam ti debilové dali tuším Příbram nebo nějaké takové žebráky. Mimochodem, tohle choreo z toho zápasu je jedno z nejvynalézavějších které sem kdy viděl.

http://imageshack.us/photo/my-images/839/kdoneskenensparan.jpg/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomik je Spartan s velkym S a ja věřim, že spoluhráči to vědí a leccos mu odpustí. On je prostě takovej a člověčí podstata nejde jen tak změnit. Prostě některý ne uplně super věci patří k lidem a takovýho člověka pak buď bereš se vším všudy nebo nebereš, težko na tom něco měnit.

Reagovat
doNny

záchranu Baníku a postup Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

SFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
niflheim

Dupali dneska zase Pamiče?

Reagovat
C-M@ster

Slovácko bez Švancary a Zbrojovka bez Pacandy... katastrofa.

Reagovat
Aldeano

Zbrojovka se Švancarou katastrofa,ale Znojmo s Pacandou... výborný

Reagovat
C-M@ster

Ale Švancik byl prej jedinej kdo se snazil, zapas sem nestihal, tak mam info jen z doslechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, kteří posílali Svěrkyho do Slavie, Plzně či do Sparty, tady máte jeho odpověď:

http://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/20110815sverkos_banik_navrat.html?utm_source=poutaky&utm_medium=banner&utm_campaign=poutaky_text5

VENCO, VÍTEJ DOMA !!!!!!!!

Reagovat
Losinho

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to frajer, šel s platem dolů, chtěl dlouholetou smlouvu. A i když o něj byl zájem za hranicema, on jde pomoct Baníku. Respekt před ním, velký respekt.

Reagovat
rufus

Ukázal charakter. Navíc je to kvalitní útočník. Do Sparty bych ho nechtěl, v lize patří do Baníku. Nebo lépe řečeno, podobně kvalitního útočníka bych si samozřejmě přál, ale u Svěrkoše by nehrozilo, že by šel k nám.. A je to dobře, mám rád klubovou hrdost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši,že se ta posraná Nova nestydí dávat takový sračky do hlavních zpráv a řešit posranou hádku Řepky s Zápotočným následně ve stejně reportáží vyblít něco o Brabcovi a skoro ho už vracet do Edenu bože! Jebat novu

Reagovat
smazaný uživatel

cos čekal, Nova nikdy nezklame, dost mě to rozesmálo ta reportáž

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to bylo neskutečné jenom sem čumel s otevřenou hubou takové kraviny už dlouho nenamleli.

Reagovat
Aldeano

Tak proč na to koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem byl zajímavý na to co řeknou o výkonu Sparty včera na Slovácku a estli se vyjádří k penaltě estli měla být podle nich nebo ne a oni místo toho řešili jenom tohle,ale přesně co se dá čekat od Novy.

Reagovat
Aldeano

Právě tě moc nechápu. Dá se čekat co řeknou.... Stejně jako co Deník Sport napíše

Reagovat
smazaný uživatel

OT pro nás odkojené ekstraklasou, rudnevs druhý hattrick během tří kol, lech 3-0 vede, to je krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ta jejich U21 Ekstraklasa to je nějaký 1 letý expermient nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

nn mělo by to tak být pořád, aby se ty 21 setkávaly mezi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nápad snad u nás vyjde ta liga rezerv.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak u nás by to mělo taky fungovat od další sezony. Podle mě taky dobrý nápad

Reagovat
stas87

je to blbost gks jasne lepsi prvy polcas...

Reagovat
smazaný uživatel

co je blbost? jasně lepší jsme byli aj my se Spartou první poločas a jak to dopadlo. Druhý poločas se opět ukázala genialita Stiliče, snad nikam neodejde, a Rudnevsova kvalita v zakončení

Reagovat
stas87

tie sutaze rezervy,to nie je dospely futbal ale paskvil,tam sa ty hraci nevyhraju,je to na dlho tato tema a nechce sa mi pisat uz takto vecer ozivuju sa mi spomienky na lewu stilic-rudnevs skvelo si rozumeju,inak,co je zac ten bulhar co hral asi 20 minut?najkrajsi pre mn dnes bol treti rudnevsov gol,ustal suboj,prehackoval sa cez 3 hracov a zavesil

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bulhar je alexander tonev, mládežnický reprezentant, viděl jsem ho jenom v jednom zápase a líbil se mně, uvidíme, jak se chytí, podle mě už je to připravovaná náhrada za rudnevse, mladý kluk 1990 ročník. ty soutěže rezerv podle mě připraví ty kluky líp zvládnout na přechod dorost-muži

Reagovat
stas87

tak tu hranicu posunut od 18 do 20 rokov,hrac ktory vynika v sutazi do 21 rokov nie je kompletne pripraveny na dospelu sutaz,je to na dlho...dneska nastupil za rozhodnuteho stavu a dost sebcil,talent ma,suboj ustoji aj klucku urobi,mal stastie ze siel za stavu 3:0...talent ma a je len na nom ci ho vyuzije asi je to nerealne ale chcel by som aby sa rudnevs najlepsie rozlucil s kolejorz titulom ako lewa,alebo aby aspon ukopal pohare s lechom,snad odohra aj jar v drese kolejorz

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by vydržel celou sezonu, udělal titul a šel. to by bylo supr. na poslední zápas bysme jeli, kde by se slavil titul!! aj kdybysme měli stát před stadionem celý zápas, po zápase by to už otevřeli a my bysme šli slavit

Reagovat
cubinho

Nedával náhodou hattrick i Juventusu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj dával, a ted dal první kolo a třetí kolo zase hattrick, lech hrál první tři kola venku a on dal 2 hattircku, minulou sezonu o něho měl zájem Fulham a nabízel 5 milionů liber, ale lech to odmítl.

Reagovat
cubinho

Žeby nový Verpakovskis?

Reagovat
smazaný uživatel

no doufám, že ne, Verpakovskis šel jenom dolů a dolů, Rudnevs pujde snad už jenom za lepším

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak 8 zápasech 25 golů to je něco přeš 3 goly na zápas to sme asi nejvýš v evropě,když člověk nebere takové paskvil ligy jako Estonsko tak snad to vydrží.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

OT: Co to je za punkáče mezi fans Jablonce?

Reagovat
božský John

Tech tady je že nechceš

Reagovat
Aldeano

Ale ten jeden s půlmetrovym kohoutem bIje do očí!!!

Reagovat
božský John

Takovejhle je tady taky dost

Reagovat
Aldeano

Tak to potom jsem rád, že nejsem z Jablonce... Zas na druhou stranu je tam hezká příroda. I ten stadion je tam v přírodě.. Na půl v lese ne?

Reagovat
božský John

Jj, nad srázem a za jižní tribunou (za bránou) tam je les

Je tady hezky, na kolo když chceš jet,tak furt jezdíš z kopce do kopce, nejdelší rovina tady má asi 5 metrů

Jinak punkáčů a cikánů tady je hodně, takže se to tady mele docela...ale tak asi jako všude jinde

Reagovat
Radin

od kdy se melou punkáči s cikánama?

Reagovat
ondrasch77

on ale nemyslel, že se melou mezi sebou cvrkoši s punkem...

Reagovat
Radin

aha tak sorry :-)

Reagovat
božský John

Blbě jsem to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i proto nemáme tolik fandů, když nad tím tak přemýšlím...

Reagovat
božský John

To si zas nemyslim. Lepší, když je na staďáku pár punkáčů, než aby tam lezli černý špíny...lepší mít poloprázdnej stadion, než aby tam lozili cikáni.

Hele, taky se Ti zdálo, že tech 4155 je blbost, že tam byla asi půlka stadionu? Že by tolik permanentkářů nedorazilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo určitě máš pravdu, ale já to nemyslel takhle přímo... spíš že většinou tyhle přátelé zelený kytičky moc fotbal nesledujou a v Jablonci jich je docela hodně se mi zdá... Jinak nevím jak to počítali no, nikdy nepřidávali, tak jim musíme věřit zase 4155 není tolik nad polovinou

Reagovat
božský John

Doufejme no...

Já nevim, že dřív chodilo víc lidí na fotbal a teďka tak málo ..měla by se udělat nějaká anketa,výzkum nebo tak něco...změnit propagaci a stránky klubu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nevim no, já už taky nebudu chodit... Třeba pan Hrabák od nás psal proč nechodí lidi, že to není jen lidma, ale propagací a tak a oni nám i kvůli tomu rozvázali smlouvu (trochu taky kvůli mně, když jsem psal ten článek o Rudym), mi občas příjde, že ty fanoušky ani nechtěj no

Reagovat
božský John

To jsou blbci ...místo toho, aby lidi tahali do ochozů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj tak oni je v podstatě nepotřebujou. Ekonomika jim na tom nestojí, doma se daří i tak... Třeba s těma webovkama to je vyloženě jejich chyba no. Já jsem s Hrabákem v moc věcích nesouhlasil, ale tenhle článek byl fakt dobrej a pravdivej. Prostě jinde se třeba dočteš, že je potvrzený přestup z webovek, u nás to je spíš naopak, že nejdřív to jde do všech novin a pak možná na web někdy o pár dní později. Prý jim tam zástupce Jablonce nic neříká

Reagovat
cubinho

Super! Zase 25 gólů

Reagovat
božský John

Bejt Špiťák o deset let mladší ...

Reagovat
fabec1222

Šumský

Reagovat
božský John

Nemůže hrát, nemá vyřízenou transferkartu, troubo

Reagovat
fabec1222

vim,výsměch

Reagovat
božský John

A čemu se teda vysmíváš?

Že nemůže hrát a není to způsobený jeho vinou ?

Reagovat
fabec1222

Tomu jakej se kolem něj dělal humbuk,jak z něj mely všichni Bohemáci erekci a ted prd

Reagovat
božský John

Ten humbuk kolem něj dělali novináři, to zaprvý. Bohemáci z něj byli udělaný, protože hrál dobře a v tý naší sranda lize působí jak z jinýho světa a zatřetí ten prd je způsobenej tim, že nemůže hrát ..kdyby hrál, tak to mohlo bejt o něčem jinym a Ty bys držel pusu a šoupal nohama, stejně jako ten pitomec pod Tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen počkej to si povíme až vyhoří.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhořet samozřejmě může, jen nechápu proč ho urážet ještě před tím než něco odehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem to tady vysvětloval snad 3x co proti němu mám najdi si to.

Reagovat
božský John

Nehledej to ani ..kravina vedle kraviny...

Reagovat
F.Torres

pochopil jsi větu, že nemá vyřízenou transferkartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál blbeček eště by se mohl zranit to by bylo dokonalý

Reagovat
Aldeano

Už se těšim na jeho souboje s Řepou nebo Jarošíkem....

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka by mu mohl oholit to jeho číro a utrhnout ty náušnice za to bych mu zatleskal a smekl i kdyby měl dostat trest na třetinu sezony.

Reagovat
fabec1222

souhlasim,sám bych se mu pak poklonil

Reagovat
Radin

Mu závidíš nebo co?Někdy tady lezeš pulce EF do zadku a si trapný a teď tady závidíš nějakému cílevědomému puberťákovi.Mě zajímá jeho fotbalová stránka,kdybych řešil kdo jakej fotbalista je,tak to jich asi moc neznáš...

Reagovat
Radin

k té poslední větě-samozřejmě povahově..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

Holt je vidět jaké máš problémy se sebeúctou....Sebevědomý člověk nepřeje nic zlého a už vůbec ne mladému sportovci......já sice chápu že internetové diskuze slouží jako útočiště pro zamindrákovance všeho druhu, ale ty jsi zvláštní případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nemám rád Šumského tak z toho si toho o mě odhadl tolik ? Neříkám,že něco z toho určitě není pravda,ale křivdíš mi...

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejný jako když nemaj olomoučáci rádi Vacka a baníkovci zase Matušoviče to mám milovat a líbat nohy každé posily rivalů? Nebuď směšný.

Reagovat
One-Real

Nechápu tu nenávist a výsměch k Šumskému.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale co jinýho jen co přijel tak machruje a zatim předvedl hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho obhajobu nepředvedl nic,protože hrát nemohl,jelikož Bohemka nedostala tranferkartu.

Reagovat
One-Real

A jak asi něco můžeš předvést, když v lize ještě nemohl ? V přátelákách byl prý jeden z nejlepších a dal pár gólů. Je asi sebevědomější typ, ale tohle bych mu nevyčítal. I sebevědomí dělá velké fotbalisty.

Reagovat
Radin

Přesně tak.Když člověk příjde na přípravu kde je 30 lidí a nemá sebevědomí a cílevědomost,tak při prvním sezení na lavičce už píše jak to balí,že nemá šanci atd..Ti co si věří to berou vše jinak a taky to třeba jinam dotáhnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc co asi tak můžou vychovat tak přehnaně cílevědomí rodiče kteří pošlou syna z domova do Monaka, a pak do JA aby se tam naučil hrát fotbal? Nejspíš už od mala slyšel jak je výjimečný a jak bude nejlepší a že musí být nejlepší.

Reagovat
Godwinson

Pěkně Jablonec, výsledek tomu průběhu úplně neodpovídá, ale co už ... :)

Špit, skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bůra jsme si nezasloužili, škoda, mohlo to dopadnout tak 2:2. Nevadí, Jablonec není soupeř, ti budou hrát o poháry. Hlavně 2x porazit bolševické k.. z letné! BOHEMIANS NEJLEPŠÍ V PRAZE!

Reagovat
smazaný uživatel

Šašku

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutný, že se tvé fandění Bohemce projeví pouze tím, že chceš porazit Spartu.

Reagovat
stas87

aneb prazska rivalita..

Reagovat
smazaný uživatel

lepší býti klokan, než-li bolševik

Reagovat
osobnostx

Úplně nejlepší je nebýt naprostý idiot......

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže Bohemce fandíš jenom proto, abys nefandil Spartě. Hezký .

Reagovat
honziss

http://fotbal.sport.cz/clanek/189912-banik-sponzora-neziskal-magnat-svetlik-vstup-do-klubu-odmitl.html

Na jednu stranu je to škoda, ale Machinery Group evidentně neřídí žádní amatéři. Světlík je výborný byznysman a nebude lít peníze do něčeho, kde nemá jistotu toho, že jeho peníze opravdu půjdou tam, kam mají. Peterovi dal jasně najevo, ať odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Chtělo by to veřejně rozebrat detaily..

Reagovat
Jajinek

OT :

Oni opravdu počítají ve Spartě s Jarošíkem do středu obrany? Mě to přijde jako naprostá volovina, když stoperská dvojice 'Repa, Zápotočný je dost kvalitní a ještě je jistí Brabec, kterého sice moc neuznávám, ale své si taky odvede. Jarošík i přes to, že hrál poslední léta na stoperu, by byl nejlepším DM v lize, o třídu jinde než Hušek, který by dokázal zastat celou tu obranou práci sám, což zejména po očekávaném odchodu Vacka asi bude třeba...takhle si akorát budou vytvářet přetlak na dalším postu. Už tak to má takový Kerič se svou pozicí dost dost těžké, takhle by vlastně odstavil i Brabce.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperskou dvojici bych také neměnil. Když jsem zjistil, že přišel Jarošík, předpokládal jsem, že to je taková pojistka na Vackův post (to kdyby Vacek odešel), nebo náhrada za snaživšího se, přesto nepříliš výrazného Huška.

Reagovat
Jajinek

jako pojistka..já tedy nevím, ale pokud se do fyzicky dopořádku, tak bude Jarošík nejlepší hráč v lize na svém postu...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo skvělé . Taky doufám v nějaký ten gól z přímého kopu, jako kdysi proti Feyenoordu.

Reagovat
Jajinek

jinak tedy Vackův odchod už je 99% ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Jsem rozhodně proti jeho odchodu, ale to bude asi houby platné .

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rozhodně pro jeho odchod a teď se ukáže, kdo z nás dvou má, ve světě fotbalu větší slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže tu máme právní dozor a nedojde na chytání za slovíčko, protože jsme neřekli, kdy ten Vacek má odejít .

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, začínáš kličkovat srabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsem koukal na pořad "Neznalost neomlouvá", tak jsem opatrný.

Reagovat
smazaný uživatel

O mě lidi říkají ,, omluvte ho, je to debil" , takže možná omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

* ,,mně"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

mě to nepřijde jako špatný obchod, dostanete poměrně hodně peněz, odejde až po klíčovém duelu s Rumunama, po kterém můžete dostat dalších 80 mega...a místo něj může hrát Grajciar, který své kvality má, i Hušbauer, který je naděje do budoucna a za 3-4 roky můžete do Itálie zase prodávat ho...Grajciar je napravo zbytečný...tam je Sionko, Kadlec, Kerič...

Mě to přijde od Sparty jako dobrý tah...víc už z Vacka asi stejně nevytříská

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale já nejsem moc nadšený z toho, že by měl Vacka nahradit zrovna Grajciar. A právě proto, že by se Sparta měla dostat do základní skupiny Evropské ligy, by měl Kamil zůstat a pokusit se se Spartou dojít v evropských pohárech dál, než loni + vrátit na Letnou titul.

Reagovat
Jajinek

nevím no...mě se Grajciar líbil ve Slávii...v té prdeli jak odešel, už jsem ho pak nesledoval...ale i proti Slovácku potvrdil, že ten post zastane. Jasné, chápu, je to bývalý hráč Slávie...ale to asi budeš muset zkousnout.

Reagovat
rufus

Jj, Vacek je už skoro jistej. Jen se čeká na zápas proti Vasluii, aby pomohl postoupit do EL. Nejdřív se mělo čekat právě na výsledek předkola a v případě úspěchu měl Vacek zůstat, aby pomohl i v EL. Ale situace se posunula dál, odchod je jistej prakticky za každých okolností, na ceně jsou kluby domluvený, teď by mohlo přestup odložit pouze vážnější zranění, případně lékařská prohlídka..

Co se týče Jarošíka. Jeho využití by vážně bylo nejlepší na DM. Ať už z toho pohledu, že v současnosti tam hraje slabý Hušek nebo i proto, že pozice stopera je ve Spartě solidně obsazená. Problém je v tom, že sám Jarošík už si na stopera zvyknul a nechce se vracet do zálohy. Sám říkal, že do Sparty chce přijít jako stoper, což potvrdil i Hašek.

Teď ještě existuje teoretická možnost, že by stoperská dvojice hrála ve složení Jarošík - Řepka a Zápotočný by se posunul na pozici DM, kterou už si taky dříve několikrát vyzkoušel.

Reagovat
Didier Drogba

Václav Koloušek jde do Zbrojovky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den,

Toto není SPAM ! Píši jako zástupce firmy Action Czech a náhodně vybírám

uživatelé z různých portálů jako libimseti,facebook,xchat,blog.cz a dalších a nabízím

aktuální AKCI ,která platí do 21.08.2011

Jde o náhodně vygenerovaný reklamní banner při jehož kliku naněj vyhráváte věcné ceny ať už finanční obnos či jen dárek .

NA webové stránce http://www.moneyaction.tk se pod červenými hvězdičkami nachází reklama na

kterou musíte kliknout (WEB NENI MUJ ! Je to náhodně vygenerovaná

stránka nejde o SPAM ! ) a obratem vám pošleme informace o vaší výhře SEM !

© Action Czech s.r.o

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele