3. kolo
14.08.2011 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Slavia Praha - 1. FK Příbram 3:1

Slavia si alespoň částěčně zpravila chuť po úvodních dvou porážkách a Příbram porazila 3:1. Vítězství se ale nerodilo lehce, Příbram kousala a klidně mohla vyhrát, ale v závěru utkání Slavia dvěma brankami rozhodla.

Sešívaní měli bleskový nástup, už po devíti minutách rozvlnil soupeřovu síť Adam Hloušek, když se trefil hlavou po přesném Trubilově centru - 1:0 pro Slavii. Ale odpověď Příbrami na sebe nenechala dlouho čekat, také Pilík rozehrál bravurně rohový kop a Šlapák volejem prostřelil Hanuše - 1:1. Aby toho nebylo málo, příbramští mohli jít do vedení, Hubáček nepříjemně tečoval Valentův centr a Hanuš měl plné ruce práce jak s vyražením, tak s dorážkou Šlapáka. Po půlhodině hry vytáhl dalekonosnou ránu Hubáček a vytáhnout se musel Hruška. Závěr prvního poločasu patřil Slavii, Petrák minul branku a po Hlouškově centru spálil šanci Vondráček!

I po změně stran byl k vidění dobrý fotbal, Šlapák šel v úvodu druhého dějství sám na Hanuše, ale ten rychle vyběhl a celou akci zmařil. V 56. minutě nadělala Hurkova tečovaná střela pořádné problémy příbramské obraně, branka však nepadla. Příbram měla velké šance a Slavia si koledovala, Wágner trefil Hanuše a Hubáček vykopával z brankové čáry. Hosty tyto šance museli mrzet, neboť Slavia vzápětí rozhodla utkání ve svůj prospěch.

Čtvrthodiny před koncem vyslal parádní střelu do šibenice Jarolím a bylo rozhodnuto - 2:1 pro Slavii. Příbram se vrhla do útoku, ale opět nedokázala překonat Hanuše. Sešívaní dali hostům lekci z produktivity a vstřelili další branku. Vlček si po rohovém kopu dobře seběhl a zvýšil na 3:1. Slavia poprvé v sezoně vyhrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady to Příbram ubetonuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš čekal, že betonovat bude Petrouš

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas nemá cenu rozebírat...Slavia Sestup!! Příbram 3 body!!

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ses trefilku debilku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidim jednoznacne...i kdyz Slavia tape tak proste povinne 3 body nic min..tip 1...2:0

Reagovat
vanGomm

Pokud se Slavia nechce zabydlovat na příčkách,které zajištují sestup měla by v tomto utkání něco uhrát.Nejlépe zvítězit,ale nejvíc pravděpodobná se mě zdá remíza.

Reagovat
paver

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím těžko tipovat... pokud Slavia nepřivede před zápasem žádnou posilu a navíc bude znovu bez Čontofalského, tak to může být i 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Za předpoklady že bude Čonty v bráně a budeme hrát na dva útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

3:0-Pospěch,Koreš,Vlček

Ale asi to bude-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2-Prošek,Vlček-Wágner,Koukal

Reagovat
Losinho

2:0 (oba Pospěch)

Reagovat
smazaný uživatel

výhra slávie

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 zdálo se mi to ve snu, za slávii dá góla Pospěch ve 27. nebo 57. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška

Reagovat
smazaný uživatel

.............................................................Hanuš(Čontofalský)............................................................

Dostál............................Kaufman.....................................Hubáček.......................................Trubila

Koreš.............................Janda..........................................Jarolim.......................................Hloušek

.......................................Vlček...........................................Pospěch.............................................

Podle mě by měl Řebíček přivést ještě jednoho stopera líbil by se mi třeba :Ševinský(Podle mě nadprůměrnej stoper u nás škoda že v Plzni nehraje) nebo třeba Janíček z Boleslavy (az se uzdravý Neuwirth tak si stejně nekopne).

Potom bych přived ještě středního zálozníka třeba Daridu(Velkej talent potřebuje hrát )

Reagovat
smazaný uživatel

Ševinský patří do komplexu asi 13 hráčů, které Vrba staví. Je to jejich náhradní stoper, ten určitě nepřijde. Janiček o tom moc nevim, ale radši bych to viděl na Latku Plzeň rozhodně ví, jaký má Darida talent a nebudou ho chtít prodat a pokud jo, tak za velký peníze

Reagovat
Losinho

Latka bude ještě cca 2 měsíce mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by tak akorát vyšlo, než by mu došla transferkarta

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny ty posily jsou pro Slavii příliš drahé, Ševinský i Janíček jsou potřebný, Slavia bude lovit jinde, především na trhu volných hráčů... A do zálohy přijde spíš někdo starší, mladíků máme přehršle, ale chybí nám v záloze zkušenost, Jarolím je dobrý směrem dozadu a na krátkou rozehrávku, ale rozhodně to není kreativní záložník. Toho Latku bych si moc přál, sic to není žádná hvězda, ale Kaufman by se pak mohl v klidu přesunout na pravý kraj obrany a na stopera by jsme měli trio Hubáček-Cicman-Latka, s tím že on může zaskočit případně i jako DZ. Bohužel nám nutně chybí nějaký kreativní záložník a lepší organizace hry, ale to není už tolik hráčema, jako Petroušem, který vůbec neumí reagovat na situaci na hřišti a většinou hrajeme dobře až posledních pár minut, kdy se prostě hráči urvou a očividně kašlou na jakékoliv pokyny a zkoušejí cokoliv. Z toho pak vznikají šance a ofenzivní výpady. Každopádně hráči špatní nejsou, chce to jen uřvaného a spolehlivého šéfa obrany a kreativního záložníka a když zbudou prachy tak i někoho do útoku... Uvidíme, ale talenty už snad kupovat nebudeme a posílíme se nějaký kvalitním středopolařem

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna by nebylo špatný zkusit podepsat Chigoua je bez angazmá a určitě by nám pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se slávka začíná probírat tak doufejte že návážou na tenhle výkon:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele