Gambrinus liga - souhrn 28. kola

03.05.2012, 20:25, aktualizováno 06.05.2012, 21:07
Komentáře a souhrny
Sparta udolala Bohemians a společně s Plzní, která odvezla tři body z Mladé Boleslavi, vyvinula tlak na vedoucí Liberec. Baník vyhrál v Příbrami a unikl ze sestupových příček, navíc odsoudil k sestupu Žižkov. Slavia už ve čtvrtek rozdrtila pěti góly Hradec Králové, o jednu trefu méně nastřílely Teplice Dukle...

Sparta Praha - Bohemians 1905 1:0

06.05.2012 19:15

Góly: 71. Josef Hušbauer

Sparta doma udolala jedinou brankou Hušbauera zachraňující se Bohemians 1905 1:0 a stáhla náskok vedoucího Liberce už na pouhé dva body. Na druhou stranu porážka Klokanů přiblížila vršovický klub sestupu.

Letenští měli od počátku zápasu územní převahu, drželi častěji míč na svých kopačkách, ale výraznější šanci si nevypracovali. Hráči Bohemians dobře bránili a v prvním poločase udrželi pro ně maximálně příznivý stav 0:0. Největší šance prvního dějství přišli po ranách z dálky, Chorvat Pamič z třiadvaceti metrů vůbec netrefil branku a Jarošík rovněž z dálky mířil mimo.

Z diváckého hlediska byla mnohem zajímavější druhá půle. Kweuke se otočil s míčem a orazítkoval břevno Sňozíkovy branky! Brankářská opora Klokanů musela zasahovat i o chvíli později, Jarošíkovi se rána nepovedla, avšak Přikryl už Sňozíka pořádně zaměstnal. To už se odehrála hodina hracího času. Sparta marně hledala recept na defenzívu Bohemky, ale nakonec se přeci jenom dočkala.

V 72. minutě si uvnitř vápna Klokanů vyměnili míč Hušbauer s Holkem a prvně jmenovaný neomylně zakončil - 1:0 pro Spartu. Vršovičtí byli v nezávideníhodné situaci, potřebovali co nejrychleji s výsledkem něco udělat, ale proti domácí Spartě to měli více než složité.

V nepříliš pohledném utkání si Bohemka žádnou stoprocentní situaci nevytvořila a na Spartě v malém derby prohrála. Vzhledem k tomu, že Baník vyhrál, patří Klokanům předposlední a tedy sestupové místo. Sparta může být spokojená, Liberci se přiblížila už jen na dva body a zůstává ve hře o mistrovský titul.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dukla Praha 4:0

06.05.2012 17:00

Góly: 9. Admir Ljevakovič, 30. Admir Ljevakovič, 36. Štěpán Vachoušek, 63. Egon Vůch

Teplice doslova zdemolovaly pražskou Duklu 4:0 a v tabulce jí vystřídaly na pátém místě. Kanonádu odstartoval Ljevakovič, stejný muž za chvíli zvyšoval a o další dvě branky se postarali Vachoušek s Vůchem.

Severočeši se ujali vedení po devíti minutách. Vůch napálil břevno a Ljevakovič bez problémů dorazil míč za záda brankáře Rady - 1:0 pro Teplice. Mladý Vůch byl nejaktivnější mužem na hřišti a brzy střelou pořádně zaměstnal gólmana Radu. Ten musel jeho projektil vyrazit na břevno.

Po půlhodině hry se Teplice podruhé radovaly. Admir Ljevakovič se odhodlal k překvapivé střele a sám nejspíše nečekal, že se míč octne v síti - 2:0 pro Teplice. O šest minut později byla situace Dukly už kritická. Tentokrát zkusil střelecké štěstí Štěpán Vachoušek a bezradný Rada potřetí inkasoval. Teplice vedly po šestatřiceti minutách nad přažskou Duklou 3:0.

Hosté se osmělili až ve druhém poločase, kdy minul teplickou branku Svatonský. Teplice ale neměly s Duklou žádné slitování a v 63. minutě už zvyšovaly na hrozivých 4:0. Egon Vůch završil povedený zápas krásným lobem a dokonal debakl Dukly.

Otřesení Pražané měli možnost výsledek zkorigovat, ovšem to by musel Pázler trefit odkrytou branku. Poté, co udělal kličku i Grigarovi, trefil jen tyčku. Žlutomodří neměli kam spěchat, výsledek si v poklidu hlídali a nakonec o výhru 4:0 nepřišli.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0:1

06.05.2012 17:00

Góly: 87. František Ševinský

Gambrinus liga bude mít v závěru pořádný říz! Zaváhání Slovanu Liberec dokonale využila Viktorka Plzeň, která si veze z horké půdy Městského stadionu v Mladé Boleslavi důležité tři body a dostává tak severočeského lídra pod tlak.

Hosté drželi od začátku míč na svých kopačkách, pohodlně kombinovali a postupem času dostávali Bolku pod tlak. Ten mohl přetavit v kýženou otevírací branku hned dvakrát mladý Darida, jenž měl protentokrát možnost zažít v základní sestavě: nejdříve ovšem střele z vápna vystavil stopku Šeda, aby si následná hlavička cestu mezi tři tyče pro změnu nenašla. Koubkovi svěřenci se během první čtvrthodiny nedostali do hry.

Středočechům evidentně nebylo přáno. Ani tolik potřebné štěstí nestálo na domácí straně, když už měl Chramosta před sebou samotného Čecha, tak si míč špatně zpracoval a o nadějnou příležitost snadno přišel. Další nadějný protiútok byl v boleslavské režii k vidění po půlhodině hry: balón se po ose Bulut - Chramosta dostal až k Marešovi, ten se sice zbavil obránce, potom už však byl u balónu pohotový Čech.

Ani po obrátce se kormidlo z nastaveného rytmu nepohnulo: Viktoriáni snadno kombinovali na půli soupeře, ovšem do výraznějších možností, se tak jako obě strany v prvním dějství nemohli protlačit. Pověstnou výjimku tvořila v 68. minutě povedená dalekonosná rána Mareše, jíž Čech s velikánskou námahou vytěsnil na břevno! To zazvonilo i na druhé straně - autorem pokusu byl střídající Pavel Horváth.

Když už si leckdo myslel, že utkání skončí nic neřešící bezbrankovou dělbou bodů, tak tři minuty před koncem udeřilo! Darida zpoza vápna natáhl, jeho střelu ještě stačil v pokutovém území tečovat mimo Šedův dosah netradiční střelec Ševinský - 0:1. Tímto však zajímavé momenty nekončily: srovnání měl na kopačkách Bulut, trefil ale tyč.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baumit Jablonec 1:1

06.05.2012 17:00

Góly: 67. Pavel Dreksa - 47. Karel Piták

Hanáci dali vzpomenout na poslední úspěšné domácí výsledky, ovšem dlouho se nemohli Jablonci dostat na kobylku, až udeřili sami svěřenci Františka Komňackého a domácí stihli do závěrečného hvizdu už jenom vyrovnat.

Sigma, řádně povzbuzená vítězstvím ve finále Poháru České pošty nad Spartou, držela balón, ale to bylo za úvodních dvacet minut tak jediné, co stálo za řeč. První vážnější příležitost došla až potom, konkrétně ve 25. minutě: Jan Schulmeister se na malém vápně šikovně zbavil obránce a následně balón vrátil pod sebe na Ordoše, jeho pokus mířící pod břevno však Špit, vytáhl na roh. Odpověď si nachystal po Lafatově nabídce Kopic, ve skluzu ale branku trestuhodně překopl! To bylo z prvního dějství všechno důležité.

Krátce po příchodu z kabin potom přišla pro domácí studená sprcha. Pavlík oslovil parádním pasem na zadní tyči Pitáka, a ten už měl před sebou jednoduchou práci - 0:1. Hanáci se však po inkasování nestáhli do ulity, nýbrž ještě více přitvrdili. A záhy mohli být za svou aktivitu odměněni, Varadi však hlavou nedokázal usměrnit kulatý nesmysl do prostoru ohraničeného třemi tyčemi. Po hodině mohl definitivně rozluštit tajenku Jablonský, jenž zakončoval po chybě Janotky rychlý protiútok, ovšem to by nesměl hlavičkovat vysoko nad branku.

Severočeši rázem chytli slinu. Tváří v tvář proti Zlámalovi uháněl Kopic, zamýšlel chytrý lob, to se mu ovšem nepovedlo a strážce domácí svatyně situaci skvěle ustál. Nicméně zanedlouho bylo jasno: roh si vzal v podání olomouckých hráčů na starost Vepřek a hlavičkující Dreksa srovnal na 1:1.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Dynamo České Budějovice 2:0

06.05.2012 10:15

Góly: 27. Jiří Valenta, 73. Matej Sivrič

Viktoria Žižkov se s nejvyšší soutěží důstojně loučí, dnes porazila České Budějovice 2:0. Zápas hraný v tradiční žižkovský čas rozhodli v prvním poločase Valenta a ve druhém Sivrič.

Pražané vyrukovali na Jihočechy s náporem, kterému se Budějovičtí horko těžko bránili. Milosavljev se zbavil Brezinského i brankáře Křížka, ale míč nakonec nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Okamžik na to Kiidron hlavičkoval vedle, ale České Budějovice si z toho ponaučení nevzaly. Ve 23. minutě ještě neúspěšně střílel Hílek, když Křížek jeho pokus vyrazil, ale o tři minuty později už Žižkov vedl. Vytížený Křížek nejprve zneškodnil pokus Valenty, ale proti stejnému hráči byl o minutu později už krátký. Valenta si Křížka obhodil a poslal Žižkov do vedení - 1:0.

Viktoriáni byli v euforii a zápas si užívali. Chorvat Sivrič po krásné akci těsně minul branku a Žižkov stále vedl jen 1:0. Budějovičtí byli směrem dopředu neškodní. Krajčík navíc nepovedenou malou domů pořádně zavařil Křížkovi a Slobodovu téměř jistému gólu zabránil obránce Novák.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Viktorka nadále útočila, Sivrič střelou pořádně protáhl Křížka a v 73. minutě chorvatský útočník definitivně domácí uklidnil. Sivrič přesprintoval Řepku, zbavil se i Křížka a střelou do prázdné zakončil - 2:0 pro Viktorii Žižkov. České Budějovice ožily až v samotném závěru. Zejména Sandra bylo plné hřiště, brazilský útočník měl dvě tutovky, ale domácí brankář Boháč míč za svá záda nepropustil. Žižkov dovedl utkání do vítězného konce a alespoň částečně potěšil své fanoušky.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baník Ostrava 1:2

05.05.2012 15:20

Góly: 30. Jiří Krejčí - 23. Davor Kukec, 50. Antonín Fantiš

Ostravský Baník zvítězil na půdě Příbrami 2:1 a bude bedlivě sledovat malé pražské derby mezi Spartou a Bohemians 1905. V tuto chvíli Baník opět opustil sestupové příčky, největší zásluhu na tom měl Fantiš, jenž vstřelil ve druhém poločase vítěznou branku. A bohužel také pomezní sudí, jenž neuznal Příbrami regulérní vyrovnávací gól.

Před tímto zápasem předposlední Baník začal v Příbrami hodně aktivně, ale první výraznější gólovku měli domácí. Kraus vypálil přízemní ránu a těsně minul Baránkovu branku. Devět minut na to už Baník vedl 1:0. Davor Kukec vystřelil do protipohybu brankáře Hrušky a míč skončil v síti - 1:0 pro Baník Ostrava. Nutno říci, že hosté šli do vedení zcela po zásluze. Ale Příbram je známá svým ofenzivním pojetím hry a o šest minut později už bylo srovnáno. Na rohový kop si naskočil neobsazený Jiří Krejčí a hlavou srovnal na 1:1. A skóre se mohlo záhy opět měnit, Lukeš šel na Hrušku téměř sám a reprezentační brankář svůj tým podržel a přízemní ránu vyrazil.

Zkušený Martin Lukeš měl před koncem prvního poločasu ještě jednu šanci, lišácky zkoušel Hrušku přelobovat, ale míč skončil hodně nad. První poločas skončil 1:1 a to Ostravě rozhodně nestačilo.

Příbram vstoupila do druhé půle aktivně, ale paradoxně v této době vsítil Baník rozhodující gól celého zápasu. Po standardní situaci se dostal v pokutovém území k míči Fantiš a Baník vedl v Příbrami 2:1. Hosté měli šanci na pojistku, ale Davor Kukec trestuhodně netrefil prázdnou branku. Ostrava se nakonec musela o výsledek pořádně bát, protože domácí Příbram si vypracovala dvě čisté tutovky. Divíškův střílený centr netrefil Krbeček a Šlapák z vyložené pozice přestřelil. Nastavený čas přinesl obrovské drama, příbramský Papšys totiž vstřelil vyrovnávací trefu, která nebyla pro údajný osajd uznána. O postavení mimo hru se však nejednalo. Výrazné zaváhání pomezního nakonec přispělo k důležitému tříbodovému zisku pro hostující Ostravu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 0:0

04.05.2012 20:15

Góly: -

Liberec si komplikuje situaci, v pátečním utkání i přes obrovský tlak pouze remizoval doma se Slováckem 0:0 a v případě vítězství Sparty bude mít dvě kola před koncem na čele už jen dvoubodový náskok. Slovan byl skutečně po celých devadesát minut jednoznačně lepším týmem, měl řadu příležitostí, ale branku vstřelit nedokázal.

Domácí udělali oproti obvyklé základní jedenáctce dvě změny, obě však byly vynucené karetními tresty - nastoupit nemohli záložníci Vácha s Breznaníkem. Hostující branku opět střežil Melichárek, jenž se nakonec stal hlavní hvězdou zápasu. Hned od začátku byl Liberec lepší, Slovácko ale dobře bránilo a dlouho Slovan do vyložených příležitostí nepouštělo.

Jako první zahrozil v osmé minutě Fleišman, který pálil po rychlé kličce z pětadvaceti metrů, Melichárek však jeho povedený pokus kryl. Pak centroval před bránu Janů a jeho prudký míč tečoval nešťastně Trousil, brankář Slovácka ale pohotově zasáhl. Melichárek si pak pohlídal i pokus Šurala, proti hlavičce Rabušice zase jen sledoval míč letící mimo tři tyče.

Ve dvacáté první minutě přišla první opravdu velká šance zápasu, když hostující obranou prošel jako nůž máslem Rabušic a přes vyběhnuvšího Melichárka hledal před prázdnou kasou Hadaščoka, ten ale nedokázal v souboji přetlačit Trousila a následná dorážka Štajnera trefila jen jednoho z bránících hráčů. Zajímavý moment byl v Liberci k vidění v minutě sedmadvacáté, kdy nejprve Hadaščokova tečovaná rána skončila těsně vedle levé tyče, aby z následného rohu skóroval Kelič, ovšem branka uznána nebyla.

Zatímco se však hráči Slovanu u rozhodčího divili, zaútočilo také Slovácko, domácí pak mohli po zakončení Hlúpika hodně děkovat Gebre Selassiemu, že mu do střely v poslední chvíli skončil. O pár minut později pálil zpoza šestnáctky Rabušic, Melichárek ale dobře vyrazil. Liberečtí se pořádně zlobili ještě jednou, v samotném závěru prvního poločasu byl totiž těsně za hranicí velkého vápna faulován Šural, sudí Adam ale ještě před exekucí úvodní dějství ukončil.

Ani po přestávce se obraz hry nezměnil, Slovan neustále tlačil a byl i nebezpečný před brankou, Melichárek si však poradil se všemi spletitými situacemi na jedničku. Perfektně vyřešil jak tečovaný centr Gebre Selassieho, tak zakončení nohou i hlavou v podání Hadaščoka. Po hodině hry odcentroval ze strany Štajner a posadil balón přesně na hlavu Gebre Selassieho, ten ale těsně minul.

Deset minut nato zahrozil hlavou také Štajner, jenže přestřelil. Hosté příkladně bojovali, vydávali se ze všech sil, ovšem potřebovali také štěstí. Nejdříve tedy mohli i strhnout vítězství na svou stranu, to by ale Došek musel lépe umístit svou střelu. Poté odcentroval aktivní Gebre Selassie a střídající Musiol tečoval míč k tyči. Domácí už se málem radovali, Melichárek ovšem nakonec vytáhl další úžasný zákrok a kulatý nesmysl dost neuvěřitelně nedokázal do sítě dopravit ani dobíhající Šural.

Největší příležitost celého utkání si Liberec schoval až do nastaveného času. To se na malém vápně prosadil k hlavičce Kelič, bohužel pro Slovan ale trefil jen tyč. Domácí tak ztratili v boji o titul důležité dva body a přestože stále drží všechny trumfy ve svých rukou, už rozhodně nemá nic jistého.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FC Hradec Králové 5:0

03.05.2012 18:30

Góly: 16. Milan Škoda, 38. Vitali Trubila, 45. Milan Škoda, 54. David Hubáček (pen.), 63. Zbyněk Pospěch

Slavia v deštivém Edenu roznesla Hradec Králové ve velkém stylu a definitivně se zachránila. Hradec Králové odjíždí z Prahy s bůrem.

Na obou týmech bylo od počátku vidět, že si po delší době chtějí připomenout, jak chutná vítězství. Sešívaní na hosty vyrukovali aktivní hrou, na kterou se Votroci snažili odpovídat rychlými protiútoky. Velkou šanci si domácí připravili hned v úvodu, ovšem chybu Hochmeistera nevyužil ani Škoda, ani dorážející Vlček. Podobně trestuhodně zahodil svou příležitost na druhé straně Černý, když dobře netrefil centr Poděbradského. Obě zahozené šance tak dokumentovaly současné rozpoložení obou mužstev.

Bezgólový stav naštěstí pro domácí fanoušky dlouho netrval. Škoda s Pospěchem se pohledně prokombinovali od středu hřiště až před brankáře Lindra a Milan Škoda krásnou akci zakončil přesnou střelou - 1:0. Autor přesné trefy si připsal první prvoligový gól v dresu Slavie. Záhy mohli odpovědět hosté, ovšem Schwarzovu nebezpečnou střelou dokázala domácí obrana zneškodnit.

I nadále se bylo na co koukat a byla to hlavně Slavia, která diktovala tempo hry. Nebezpečně vypadaly například útočné výpady kapitána Latky či Jarolímova střela z ostrého úhlu po Lindrově minele. Za aktivitu byli domácí odměněni dalšími brankami ještě před přestávkou. Trubilovo dokončení slávistického ataku se sice jen těsně, ale přece jen dokutálelo za brankovou čáru - 2:0. Následně z přímého kopu zahrozil Hubáček, když rozezněl břevno hradecké brány. Další krásný a tentokrát i gólový moment přidal opět Škoda, který se prodral mezi obránci a lobem překonal Lindra - 3:0.

Déšť jakoby Slavii vlil krev do žil i chuť do fotbalu a také od úvodních minut druhé půle domácí na nebohé Votroky vlétli. Vlčkovu šanci ještě Lindr dokázal vyrazit, na Hubáčkovu penaltovou střelu po Plašilově faulu však již byl hradecký brankář krátký - 4:0. Gólu se dočkal také Pospěch. Bůra zasadil Hradci Králové po přesné Jarolímově přihrávce - 5:0. Naopak zkorigovat nepříznivý výsledek se hostům nepovedlo ani při šancích Plašila.

Slavia dokázala během jednoho utkání vsítit čtvrtinu toho, co se jí povedlo za celých předchozích 27. kol letošního ročníku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec28195466:2962
2.Sparta Praha28193647:2460
3.Viktoria Plzeň28185561:3359
4.FK Mladá Boleslav28145946:3347
5.FK Teplice28128835:2944
6.Dukla Praha28118940:3241
7.FK Jablonec281171054:3840
8.1. FK Příbram281161144:4739
9.1. FC Slovácko281051323:3135
10.České Budějovice28881229:4832
11.Slavia Praha287101125:3031
12.FC Hradec Králové28861420:3530
13.Sigma Olomouc28910938:3628
14.Baník Ostrava28661627:4724
15.Bohemians 190528651719:5123
16.Viktoria Žižkov28532021:5218
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (902)

Přidat komentář
exse

Potato

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Škody lob. Vidět, jak to dělá nás hráč bylo něco fantastickýho. Teď jenom zopakovat stejné výkony na Bazalech a pak doma proti Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bazalech dostanete Bůra vy A sme si qvit.

Reagovat
cristiano.K.

a já vůl se včera rozhodl,že na tenhle zápas nepudu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se hrálo ve čtvrtek?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli pondělnímu koncertu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poustka rikal,ze to nekdo odskace

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska není co kritizovat, vyhráli jsme 5:0 a alespoň částečně si vylepšili skóre 5 gólů jsme dali za celý průběh jara a teď dáme stejnej počet za 60 minut Hradci...Měli jsme na jaře několikrát smůlu, například v Budějovicích, v Olomouci, na neproměňování šancí, tak alespoň dneska se to obrátilo...I když samozřejmě nic se nemění na faktu, že to je totálně zpackaná a katastrofální sezona...Ale za dnešek klukům děkuju a několik hráčů ukázalo, že mají potenciál a že s nimi do budoucna lze počítat. Líbí se mi Petrák, ten je hodně fotbalovej

Reagovat
smazaný uživatel

hm takže Slávka to může v posledním kole Bohemce s klidným srdem pustit ...

Reagovat
smazaný uživatel

To tak 100% bude....bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si ze to vypusti , panuje tam slusna rivalita a hodne Slavistu Bohemku nesnasi takze doufam ze se vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tady nehrají fans.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad budou hrát o stadion (Slávka za Eden a Bohemka za Ďolíček)

Reagovat
smazaný uživatel

No....snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie vyžene bohemku z Edenu

Reagovat
Losinho

Nic se pouštět nebude, to ti můžu zaručit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě klukům nějaký pouštění zakážeš a fertig.

Reagovat
Losinho

Neumim si představit, že by hráči zrovna Bohemákům něco pouštěli. Takovej Škoda je určitě namotivuje dost. Spíš bych se nedivil pomoci Baníku, ale snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte tam fotku Hubáčka

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hubáček dal konečně gól, to byl fakt první co je ve Slávii?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři

Reagovat
Riijkark

Zápas se hraje netradičně brzo kvůli pondělnímu koncertu skupiny Metallica. Ve čtvrtek se ale žádný koncert neočekává.

Reagovat
smazaný uživatel

Metallica je vPraze?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je vono.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hub penalta

Reagovat
insane

tak celkovej počet vstřelenejch branek v letošní sezóně se vyšplhal na 582 (průměr je 2,682 na zápas), což už teď znamená dělený 10. místo se sezónou 2008/2009, k odehrání zbývá ještě 23 utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

kristepane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemůžu rozdejchat - Hub dal góla. To je něco tak neskutečnýho, já vůbec nechápu, co se v té Slavii stalo. Že by se Slavia odrazila ode dna?

Reagovat
smazaný uživatel

To je darek k tvym narozeninam!

PS: vsechno nejlepsi, lazensky svihaku

Reagovat
smazaný uživatel

Dáreček k narozkám by to byl suprovej, o tom žádná. Má to malej háček - tahle Slavia mi ještě pořád tak necloumá srdíčkem, ještě pořád mám takovej odstup a sleduju, jestli už je to zase klub, kterej bych mohl zbožňovat, nebo mi tam ještě pořád něco vadí. Teď přijde asi Rada, sice to není úplně to, co jsem chtěl, ale určitě má Řebíček pár plusovejch bodů.

Reagovat
Losinho

Ser na Řebíčka, Davído dal fíka!

Reagovat
smazaný uživatel

ja se obavam, ze dokud tam bude Rebicek, tak se s tim klubem 100% ztotoznit nebudes moct nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt nechápu postoj těch, kterým vadí lidé v klubu. Podstatou je snad klub a ne nějácí činovníci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl jenom nějakej Řebíček nebo jenom nějakej XY, tak je mi to samozřejmě u zadku, ale poslední dobou se jich tam vyvinulo hodně a co hlavně - ten klub mě prostřednictvím právě těchhle lidí strašně zklamal na komunikační úrovni. Začalo se strašně moc lhát, mlžit, překrucovat - takovej sparťanskej styl - a to prostě je mimo moji toleranci. Jako sleduju, jestli se to uklidnilo, jak to vypadá, ale takový to hurá-nadšení, co bylo dřív, to prostě není. Není to kvůli výsledkům, to rozhodně ne, už jsem podobný doby zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív myslíš pár let dozadu nebo tak dvanáct, patnáct let dozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tak někdy v roce 1990, kdy jsme skončili myslím desátý, sezóny předtím (ještě za Kubíka a Knoflíčka) jsme bývali šestý sedmý rok co rok, poháry samozřejmě žádný. To jsem byl ještě mladej středoškolák.

Reagovat
salami

no já jsem slyšel, že to bude chtít Řebíček v létě prodat, nevim na kolik je to tutová informace, ale jistý je že o něčem takovym uvažuje, ale je taky možný že to je nějaká levárna, kdy se Slavia převede, ale furt tam Řebíček bude dřepět, akorát pod jménem nějaký firmy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle - jestli se Řebíček za někoho schová, bude to vypadat blbě, ale čert to vem. Podstatná je jiná věc - jestli je schopnej dostat do Slavie prachy nebo ne. Kolik má on sám, to není moc jistý, protože o jeho možnostech se samozřejmě mlžilo. Ale tak třeba dotáhne nějakýho slušnýho sponzora - zatím se mu to nepovedlo a za stávající situace to bude čím dál složitější. A pokud to nedokáže, tak se může schovat, za co chce, a bude to stejně k ničemu.

Reagovat
salami

sponzory sliboval v loni v létě, že je má předjednaný, akorát že kvuli uzávěrkám dělaj smlouvy na kalendářní rok, takže to podepíšou v lednu a výsledek je ten odpornej prázdnej bílej obdelník na dresech, bojim se že neni schopnej sehnat sponzora a sám tolik prachů nemá, byl bych rád kdyby to prodal a konečně se to tam vyčistilo, ale furt je riziko, že to koupí někdo ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Přidávám se ke gratulaci. Všecko nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc.

Reagovat
Puskas

Já Ti přeji tašku plnou banánů příští středu na Bazalech

Reagovat
centos

rasisto

Reagovat
domingo

Taky (na facebooku na to kaslu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Slávia Když teďka klepnem Jablonec, tak předskočíme aji Hradec. Desáté místo ještě není ztraceno.

Reagovat
Losinho

Precizní výkon, není co kritizovat, konečně se probudil útok. Bylo vidět, že tam máme výborný fotbalisty, ale musej si věřit.

DAAAAVID HUBÁČEK!!! Konečně ses dočkal, chlape jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte proč nehrál základ Nitrianský a proč nechytal radši Koubek?

Reagovat
domingo

dafuq did we just play

Reagovat
Rarášek

Mikael Silvestre do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Liquid

apríl už skončil

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma bejt posila?

Reagovat
Ligter

A já doufal, že to ještě zkusí Lizarazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Slavisty tak nasralo oznámení o příchodu zRady, že jinak impotentní tým rozstřílí Hradec 5:0 a trefí se i Hub. Jestli daj i pět kousků Baníku, tak Poustka zůstane .

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by fajn, kdyby zustal asistentem

Reagovat
Losinho

Mimochodem, situace v Polsku kolo před koncem:

1. Śląsk Wrocław 29 53

2. Ruch Chorzów 29 52

3. Lech Poznań 29 51

4. Legia Varšava 29 50

5. Korona Kielce 29 48

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nadherny posledni kolo

Reagovat
Marv

Jak se to hezky otočilo, Legia z prvního porážkou rovnou na 4. Já favorizuju na mistra momentálně asi Ruch. Aby Slask eště nemrzely ty 2 zbytečné venkovní ztráty v závěrech utkání..

Reagovat
Kepy_FCB

Slask hraje na družební Wisle, snad jim to pustí.

Reagovat
fantomas

Podobně jak loni v Nizozemsku.

Reagovat
domingo

nebo letos o druhy misto..

Reagovat
fantomas

To už teď ani tolik ne, minulý kolo to docela rozseklo a už tam sou jen dva týmy.

Reagovat
domingo

Heerenveen !

Reagovat
fantomas

Teoreticky.

Reagovat
Losinho

PSV, není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Hlavně nesmí vyhrát Ruch! Nejvíc to přeji Slasku.

Reagovat
smazaný uživatel

Lech

Reagovat
Losinho

Kéž by, kéž by...

Reagovat
stas87

ta sanca je bohuzial mala verim ze lech vyhra v lodzi ale wisla ten zaver moze velmi ovplyvnit...asi to takto skonci aj na konci,slask to uz nepusti a pre mna osobne je to aj najprijatelnejsi majster spomedzi tych co o nej hraju(po lechu samozrejme )

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to podělali, teď to přeju asi Slasku.

Reagovat
Kepy_FCB

Hradec Králové

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

včera trága, uznávám.. ale bejt tebou bych se moc nesmál - smrk spartě a baníku druhá liga

Reagovat
Losinho

No, to mi ho vyndej...

Reagovat
centos

Soukup na Slovácku přibral dvacet kilo a deset let

Reagovat
AjaxFans

No a Malura u vás přišel o ty 3 poslední štetiny na hlavě

Reagovat
centos

Možné to je :)

Reagovat
Shevchenko

No Bičík si úvodní fotku fakt zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

asi měl hodně práce

Reagovat
fantomas

A kdo si ji zaslouží víc?

Reagovat
djiros

Melichárek?

Reagovat
slavik38

Melichárek

Reagovat
JozkokozleJ

Priblizne 21 dalsich hracov v tom zapase

Reagovat
fantomas

Njn, já to samozřejmě neviděl, nemám sto očí. Vidim nulu, švihnu tam golmana.

Reagovat
JozkokozleJ

Tak mne je to na druhej strane jedno, kto je na fotke. Len som odpovedal na (mne neadresovany) dotaz.

Reagovat
fantomas

No, to ti normálně slušně děkuju. Kéž by šlo to samý udělat u Shevchenka.

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Shevchenko

Aha

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

Ježiši, se normálně ptám, už je to změněný. Se taky dokážeš chovat jak totální trotl...

Reagovat
Shevchenko

Jak jsem měl vědět, že jsi to neviděl? Se hned neposer.

Reagovat
fantomas

Přijde ti, že na GL koukám často, jo?

Reagovat
Shevchenko

No tak když už si děláš tu práci se souhrnem...

Reagovat
fantomas

Si samozřejmě nemůžu říct "no, GL nesleduju, to nevydám"..

Reagovat
AjaxFans

Jestli neé,tak tvoje chyba. Nejlepší liga,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tys tu chyběl ty moulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně šmoulo.

Reagovat
Rarášek

Slovááácko

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Slovacko a pak ze uz je rozhodnuto

Ale pokud se hlavne my neproberem,tak nam vsechno kolem muze byt jedno...

Reagovat
Rarášek

Hlavně výsledky,teď už se nesmí hrát na pohlednost nebo tak něco.

Reagovat
fantomas

Achjo. Ale solidní návštěva v Liberci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

VIKTORIA PLZEŇ - mistr ČR 2012 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale celkem by bodlo, abyste porazili Slovan.

Reagovat
valloire

To bude finále. Liberci se rozklepou kolena jako se Spartou a my zúročíme zkušenosti nabyté v pohárech.

Reagovat
Fairplay

Co rozhoduje v naší lize v případě rovnosti bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

skore

Reagovat
Fairplay

Takže Spartě nestačí ani případná remíza Liberce s Plzní

Reagovat
Shevchenko

Nekecej.

Reagovat
Losinho

Vzájemný zápas a pak skóre.

Reagovat
Fairplay

aha.. hm.. komu věřit víc?

Reagovat
Shevchenko

Vzájemný zápas, tím si můžeš být jistý.

Reagovat
Fairplay

ok, dík

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

vzájemné zápasy samozřejmě...

Reagovat
Aldeano

Vzájemné zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj , jestli chcete navštivte náš nový sportovní web plný novinek -

http://sport-novinky-pr.webnode.cz/

nazapomente nam napsat co bysme mohli zlepšit (náš email najdete v kontaktech)

Reagovat
slavik38

myslim že zlepšit se tam musí úplně všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má bejt? to programujete v malování ne?

Reagovat
stas87

stifler ti vosukal mamu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

já jemu taky!

Reagovat
stas87

ale nie na lakrosovom ihrisku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

"Vítejte na našem webu

Zde by se měl nacházet úvodní text Vaší webové prezentace - stručně popište hlavní náplň a cíl tohoto webového projektu."

To asi není hotové, co.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cubinho

Lepší je: MS světa ve finsku a švédsku - HOKEJ

Reagovat
Kenneth

No líp to poslední kolo vyjít nemohlo, Liberec proti Plzni a Sparta proti Řepkovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak se nazapomente podívat - http://sport-novinky-pr.webnode.cz/

ahoj !

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta to s tou zachraňující Bohemkou bude mít taky težké

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nemá Bohemka sebemenší šanci, tohle je pro Spartu hozená rukavice, to si nenechají ujít, navíc Bohemka je na jaře hodně pod úrovní GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

další vývoj v boji o titul :

Sparta - Bohemka ( Sparta vyhraje )

Boleslav - Plzeň ( plichta )

------------------------------------

29. kolo

Jablonec - Slovan ( Jablonec vyhrá )

Dukla - Sparta ( remíza )

Plzeň - Příbram ( Plzeň vyhrá )

Slovan 62 bodů

Sparta 61 bodů

Plzeň 60 bodů

-----------------------------------------

30. kolo

Sparta - Budějky ( Sparta vyhrá )

Slova - Plzeň ( plichta )

konečné pořadí :

Sparta 64 bodů

Slovan 62 bodů

Plzeň 61 bodů

JSME MISTŘI !!!! jooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

* Slova 63 bodů v konečnym..

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to jeste hodne zajimavy takhle jak si to vypsal to dopadnou mozna i muze a tech variant je opravdu dost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je napínavý už jak v nějaký tý Premier League

Reagovat
Miguel19

Máš tam chybu. Boleslav vs. Plzeň je domluvená 2, jako loni. Je to zaručený

Reagovat
smazaný uživatel

loni to bylo 1.

Reagovat
Miguel19

*Nebo předloni. Teďka přesně nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan a Sparta, kdo z nich má lepší vzájemný zápas ? Slovan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec (3:0, 1:3)

Reagovat
smazaný uživatel

jop.

Reagovat
stas87

slovan lebo vyhral 3-0,sparta 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt je to fuk Liberec má beztak lepší skore

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na vzájemný zápas jako 1. kritérium

Reagovat
smazaný uživatel

já to vim, ale řikám, že Liberec je ve všem lepší, tak nechápu co to tu řeší, i kdyby ho měli stejný, tak vedou na skore

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybby mela Sparta lepsi vzjemnej zapas,tak muze mit Liberec lepsi skore klidne o 100 golu a je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
cubinho

Ale právě že nemá lepší nic, takže nechápe, proč se na to furt někdo ptá, když je to jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bude docela sranda . Liberec si to solidně zesral

Reagovat
smazaný uživatel

paráda škoda, že nebudu moct sledovat poslední kolo, to budou asi ještě pořádný nervy, ale případně budu připraven na oslavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si ?

Reagovat
smazaný uživatel

majáles gymplu, na který jsem chodil

Reagovat
smazaný uživatel

To tě omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

...na to omluva neexistuje, akorát těch neomluvitelných momentů mam letos už příliš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten postup Bayernu do finále si nakonec viděl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

2. poločas

Reagovat
smazaný uživatel

a dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec si to vubec nezesral, ale pokud si videl celej zapas, tak to zesral nekdo jinej a to musi uznat kazdej at uz fandi komukoli. Holt Damkova a Pelta si to umi zaridit

Reagovat
smazaný uživatel

Damková? Bože lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

To spis proc Pelta nez Damkova,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš Berber, Mysliveček a Paclík...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se da delat...Nemuzeme jen hazet spinu na rozhodciho i kdyz na tom dnes mel svuj podil.Kdyby jsme z toho tlaku v uvodnich 15ti minutach vstrelily gol,bylo by vse jinak...Nadchazejici dva zapasy ukazou jestli si opravdu zaslouzime byt mistri,jelikoz jsou opravdu tezky.

Reagovat
exse

Ale však gól jsme dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzit si ho asi zaslouzite,ale za zasluhy se titul nedava...

Reagovat
Sosi

Co rozhoduje v případě shody bodů?

Reagovat
cubinho

Kámen, nůžky, papír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

teda sorry, už jste to řešili... jen právě myslím, že cca před měsícem v médiích řešili, že vzájemný zápas to není, když si Vrba pochvaloval, že má se Spartou lepší vzájemný zápas, tak řešili, že to nerozhoduje...

Reagovat
cubinho

Rozhoduje... I kdyby to nebyl vzájemný zápas, tak má Plzeň mnohem lepší skóre, takže je to jedno.

Reagovat
cubinho

*Liberec samozřejmě (ale vlastně i Plzeň )

Reagovat
Sosi

teď myslím Plzeň vs. Liberec. Spartu v diskusi o titulu vůbec nepomýšlím...

Reagovat
cubinho

Aha

Reagovat
Sosi

Takže jednoduše řečeno, kdo vyhraje v Liberci, je mistrem. Pokud si opět odmyslím Spartu...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Viktorka do tý doby neztratí, a nepočítáš Spartu, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopim,jak mohl Kelic hrat od zacatku,kdyz Karisik uz mohl nastoupit...Dnes spolecne se Suralem nejhorsi clanek v tymu...

Reagovat
partaS

vždyť Kelič je přece světovej talent, kterýho chtěj evropský velkokluby v čele s Bayernem

Reagovat
exse

Co to hovníš? Kelič je náš jednoznačně nejlepší stoper. Šural hrál obstojně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nazoru,ze Kelic umi jen hlavou...CO se rozehravky tyce,tak je tragickej...Jediny k cemu se zmuze je vzdy vratit balon Nezmarovi...Nebavi me ten kluk...Kdyz hral s Nezmarem Karisik byla nase obrana daleko jistejsi.To je muj nazor.

Reagovat
exse

Ježiši, když má rozehrávku daleko lepší než Nezmar, ty jeho nákopy už mě serou, Kelič se to snaží rozehrát pozemi a když není komu tak to dá Nezmarovi, to je logický.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to je vec nazoru...Tobe se jeho hra zamlouva,me ne..Nerad bych se hadal s nekym kdo fandi stejnymu tymu.Hlavicku ma skvelou,ale v rozehravce mi prijde dost nejistej,az krecovitej...

Reagovat
exse

Ok, tvůj názor. Každopádně jestli by měl Karišik hrát, tak místo Nezmara.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne,to bych tam radsi nechal jeho...Prijde mi,ze ma obrovsky prehled,navic skvelou hlavu,jak vzadu,tak vepredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Bosancic jako jedinej(i kdyz obcas zbytecne) se nebal vzit to na sebe a zkusit to zpoza vapna.

Reagovat
cubinho

Šural? Hrál velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu,ze svetlych momentu tam nekolik mel,ale ve srovnani s ostatnimi hraci byl pro me jeden z tech horsich.

Reagovat
exse

Šla na něm vidět trochu nervozita, nebo zbrklost, ale měl tam několik velmi dobrých momentů, ale zároveň i pár horších, každopádně jako špatnej výkon bych to nehodnotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodnotim to jako spatnej vykon.Celkove nikdo z nasich nehral uplne spatne,jen mi prisel jako jeden z tech horsich.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro titul Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to slast. Snad toho dokáže Plzen nebo Sparta využít. I když by to bylo překvapení.

Reagovat
partaS

radši Plzeň než Liberec

Reagovat
diskoschlampe

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Plzen umí přijmout porážku. Naopak Liberec je parta ubrečenců.

Reagovat
partaS

tým plnej nesympatickejch hráčů, nic jinýho za tim nehledej; jedinej kdo tam má rozum je Nezmar

Reagovat
exse

Vy pane, musíte být Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nemění nic na tom, že má pravdu.

Reagovat
exse

tak tohle je odpověď za 3 bludišťáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec je nesympatický tým, hraje tam banda ubulených slávistů a psychopat breznaník, jedinej sympatickej je tam Šilhavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

můžu se zeptat komu fandíš ty?

Reagovat
exse

To je asi hodně blbá otázka

Reagovat
diskoschlampe

no upřímně nechápu jak takovej sparťan může ostatním nadávat do psychopatů... někdy by to chtělo začít u sebe...

Reagovat
exse

Tož to je typická zaslepenost, to nemá cenu komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

breznaník je psychouš, to co předváděl v online chatu na isport, kosa na krejčího, zákeřný loket do rozkroku matějovskýho nebo co předvedl se stuttgartem, to nemůže udělat normální člověk

Reagovat
JozkokozleJ

Diky za pripomenutie, konecne som si ho preletel...

No, treba uznat, ze tym, ze ani Sport nemal zaujem triedit otazky primitivov, len opät raz ukazal svoju uroven. A Breznanik bud mohol pisat "no comment" alebo si z toho urobit prdel. Zvolil druhu variantu, comu sa ale tazko divit. Kazdopadne, z odpovedi je ocividne, ze ich nepisal vazne a kto to pochopil inak, ten ma zrejme dost velky problem so schopnostou rozpoznavat realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Plzeň je parta sympaťáků to samé Sparta

Reagovat
slavik38

byl si dneska na fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byl, dneska docela povedený, jestli takhle budem hrát dál, tak ať Pivarník zůstane

Reagovat
slavik38

takže se na to dalo koukat? poslední dva zápasy jsem nemohl a zrovna to prý nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Zlín byl dost dobrý, ale jen dopředu. A dneska výborný, Most si ani neškrtnul a měl snad jen jednu šanci, holt se stoperům nechtělo za stavu 3:0 vracet snaha o kombinaci bez nákopů (i když jich furt bylo až moc) vysoký presink, konečně dobře zahrál Vaculík... nestačil jsem se divit, jak by řekl Hřebík: Byl tam vidět ten progres

Reagovat
smazaný uživatel

to neřiká Hřebík, ale Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš určitě někdo znamej...

Reagovat
smazaný uživatel

pleteš se

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh žehnej slovácku. Byl to kvalitně namíchaný přešovský beton. Liberec dělal chybu že soupeře moc mačkal. Přitom by bylo pro ně snažší se stáhnout a nechat slovácko vylézt z ulity a pak se sestřelit z protiútoku.

Reagovat
Didier Drogba

Doufám, že to nakonec urve Plzeň

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opava, Opava, Opava.

Reagovat
cubinho

Tojo Oni fakt vyhráli na Střížkově Snad první výhra po 7 kolech a zrovna u nich, paráda Uvíra červená, krása

Reagovat
cubinho

...co je pravdy na tom, že Ústí nechce postoupit (a snad ani nemůže) kvůli nevyhovujícímu zázemí?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že nějakou sportovně / administrativní haluzí postoupí Jihlava a Zbrojovka.

Reagovat
slavik38

Reagovat
Liquid

přesně tvoje, korupce problém není a postup na základě administrativní kličky, místo toho aby se rozhodlo o postupu férovou sportovní cestou...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v to doufám a myslí že to tak i dopadne. Ústí nepostoupí, takže půjde pravděpodobně 2. a 3. tým a to bude Jihlava a Brno/Sokolov (hlavně né Střížkov )

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Vašenda je kopyto. Takovej hráč nemá ligový parametry. Divím se že tam furt cpou.

Reagovat
centos

Reagovat
One-Real

Křivda roku. To si ten rozhodci dela prdel ne? Timhle rozhodnutim Banik dotlacil k udrzeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrané dva zápasy neuznaný dva regulérní góly , zajímavá statistika

Reagovat
centos

Ty vole, ještěže se tam motali ti dva černí moulové vepředu a zmátli sudí.. Teď nám opravdu pomohli, i když ne úmyslně. Příbram měla špatnou karmu z toho zápasu s Bohemkou a nám se vrátila křivda z Jablonce.

Zatím se mi moc líbí naše hra s Lukešem. Snad se na středu stihnou zregenerovat, bo jak se po druhém gólu zatáhli, tak už neměli vůbec síly..

Reagovat
centos

Jinak ale docela dobrý fotbal z obou stran, hlavně ze začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Baník po takovém dotlačení k záchraně, čekal jsem to

Reagovat
centos

Nečekal, blbečku. Tak si to užij.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se Vám to vrátí, neboj Poslední kolo, až spadnete, tak se budu smát já

Reagovat
smazaný uživatel

My už se další kolo zachráníme ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ano byl to regulerni gol,ale bohuzel i to se stane..nema cenu rozjizdet jestedsky teorie o uplaceni,tlaceni a podobne...

Reagovat
Puskas

Reagovat
diskoschlampe

ani nevíš, jak moc si přeju, aby proti vám foukli nějakou vymyšlenou pencli... bych chtěl vidět, co by jste pak psali... jo a jestedsky teorie? Nejsou to sparťani celou dobu, kdo tady mele něco o tom, jak to má Paclík všechno vošéfovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud beres vazne teorie Ivoska a Typka,tak ano...

Reagovat
diskoschlampe

pokud bereš teorie exseho :D dyť to máš to samý, akorát v bledě růžovym...

Reagovat
partaS

Vavruška se s tim nesere

Reagovat
centos

Je to sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Baví vás ještě někoho že o výsledcích spousty zápasů rozhodují chyby rozhodčích? Fotbal už neni to co bejval.

Reagovat
centos

Kdy rozhodčí nechybovali? Spíš nebyla technika, aby to šlo poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška pozápasovej rozhovor skvělej.

Reagovat
Shevchenko

Tak a ve středu snad budem slavit záchranu.

Reagovat
centos

Počkal bych na zítřek, aby Bohemka opět nepřekvapila.

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruska- velkej borec a sympatak

Prisli jsme o velmi kvalitniho trenera...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Shevchenko

BANÍČEK !!! KING BANÍK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

kapříci z ostravy připluli

Reagovat
Puskas

Přesně a udělali jsme to tak, aby to bylo co nejviditelněji...

Reagovat
smazaný uživatel

maximální spokojenost s výkonem i výsledkem , zasloužené vítězství

Jinak pochybení ze strany pomezní došlo , to musím uznat , ale je třeba říct , že to bylo POPRVÉ ( ! ) v sezoně kdy rozhodčí pomohl Baníku k bodům...

Reagovat
smazaný uživatel

A co vaše legenda Tomáš Adámek?

Reagovat
centos

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

penalta v Hradci byla jasná .. jako nevím o co všem jde . Taky bych se mohl ohánět 8 zápasy ve kterých chyby rozhodčích stáli Baník body

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě, ta nebyla ani omylem, ale je třeba si to přiznat furt lepší vy než Bohemka, ale férový to moc není

Reagovat
centos

Neměl tam ten váš strkat tu ruku, já bych to pískl taky. U toho gólu teď klidně uznám, že měl platit, ale o té penaltě nemůžu říct, že si myslím, že se pískat neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže s náma to bylo taky v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, na to se nedá nereagovat! Jen si vzpomeň na podzim proti Hradci - dva neuznaný góly pro domnělý ofsajd (ani v jednom případě nebyl a ten váš poskok Urban už si nemávnul) a místo zasloužený prohry usmolená výhra 1:0. Anebo v Hradci na jaře - opět neuznaný gól pro ofsajd, který nebyl a naopak baníčku písknou takovouhle penaltu a opět je to za tři body.. k zblití - už jen proto přeju z celého srdce baníku druhou ligu (pominu-li samozřejmě tu lůzu, co mu fandí...)

Reagovat
smazaný uživatel

nelži

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si to přeber sám v sobě - i když ve tvém případě nemusí jít ani tak o vědomou lež jako o zaslepenost nebo jen prostou vrozenou hloupost

Reagovat
Puskas

Opravdu si myslíš, že jen ve prospěch Baníku se píská? Komu fandíš Ty,abychom se blíže podívali na chyby ve Váš prospěch?Odehrálo se 28 zápasů aTy vybereš jeden z podzimu, jeden z jara (ta penalta je obhajitelná) a jeden čerstvý, kdy sudí mával ještě před zakončením, ne až po gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor, to jsi mě špatně pochopil - rozhodně netvrdím, že se připískává jenom baníku.. Ale je nsmysl, co tady tvrdí panáček výše - že poprvé projedinkrát teď rozhodčí pomoh baníku. já tvrdím opak - ne, baníku se tuto sezonu vypomáhá dlouhodobě, ta chyba v jeho prospěch byla tuto sezonu již několikrátá a opět to baníku přihrálo tři body k záchraně. a to je hanba - kdyby baník někoho porazil na hřišti a výkonem přesvědčil, neřeknu ani popel. ale tyhle podivný výhry o gól, když se navíc soupeři neuzná jeden nebo více gólu. to nemá cenu ani se nad tím rozčilovat...

P.S. nejsem si vědom, že by sudí letos nějak zvýhodnili Hradec, kterému z celé ligy řeji asi nejvíce a o jehož zápasech mám relativně největší přehled

Reagovat
smazaný uživatel

"baníku se tuto sezonu vypomáhá dlouhodobě"

zase lžeš

Reagovat
smazaný uživatel

znovu mohu opakovat jenom to, že jsi od přírody méněcenný jedinec se sníženou schopností přemýšlet.. dobrou noc

Reagovat
centos

Ten druhý ofsajd nejspíše byl a ta penalta byla taky.

Reagovat
smazaný uživatel

na tom se asi neshodneme... ale budiž... z hlediska tradice nebo fotbalovoti v lize uvidím raději baník než bohemku nebo žižkov... ale tohle mně neskutečně pije krev... jsem asi trošku naivní romantik, co sní o čistotě sportu a zápolení pouze na hřišti, a to ještě více či méně fair play způsobem... v dnešní době zcela nemyslitelné

Reagovat
Liquid

Vavruška Že jsem tu GL vůbec zapínal, to je divadlo jak prase, asistenti mají nařízeno vyčkat až kdo se zapojí do hry, tadyc se 2 vracej a stejně to mávne...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavý, co s tímhle udělá Damková Jasné ovlivnění celé sezony ! Bohemka sestoupila díky lemplovi na lajně

Reagovat
smazaný uživatel

Neřval si před chvílí že sestoupí Baník?

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

Schizofrenní klučík, existuje něco horšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka sestoupí kvůli tomu že je od října úplně jalová. Jeden gól sem a nebo tam přece nerozhodne celou sezónu. S touhle logikou můžu tvrdit že je poslala o patro níž nějaká penalta ve třetím kole.

Reagovat
jazzmaster

přesně tak

Reagovat
Shevchenko

Mám podanou přihlášku na politickou a kulturní geografii. 26.5. dělám přijímačky. Jak se ti tam líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Na bakalářa a nebo na magistra? A důrazně ti doporučuju přečíst si Národy na prahu 21. století od Vladimíra Baara. Když tu knížku znáš, tak přijímačky uděláš, ani nevíš jak.

Reagovat
smazaný uživatel

na přijímačky z pol. a kult, geografie snad ani není třeba číst žádná knížka. vystačil jsem si s tím, že sem tam čtu noviny a sleduji zprávy v tv

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se teda jedná o OSU

Reagovat
Shevchenko

jj

Reagovat
Shevchenko

Na Bakaláře.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem měl bakaláře v Hradcu. Ale z toho co sem pochytil tak jsou tam skvělí přednášející, je to zajímavý obor, a alespoň z mojeho pohledu se to dá vystudovat v pohodě. A toho Baara si přečti tak jako tak. Nebo alespoň prolistuj. Je to tamní Bible a fakt to budeš potřebovat skoro furt.

Reagovat
Shevchenko

Díky.

Reagovat
exse

My možná nevyhrajem titul, kvůli lemplovi uprostřed hřiště, shit happens.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím už přestaň.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je vtipné , že si nejvíc stěžujou sparťani , kterých se tento zápas vůbec netýká ...

Reagovat
Liquid

já jako slavista Baníku záchranu přeju, jak již jsem psal, je to nejsympatičtější mimočeskej tým v ČR, ale prostě tohlec udělat a včera prý regulérní gól Liberce neuznaný, začíná to vypadat na nějaké zákulisní tlaky

Reagovat
centos

Psal jsi tady i něco podobného, když nám na podzim v Jablonci neuznali regulérní vedoucí gól, nebo když u nás na jaře Jablonec v nastavení vyrovnal po podivné standardce?

Reagovat
Liquid

jo to byl ten gól Svěrkoše viď, psal sem tu myslím že měl platit, ta situace ale nebyla v době 3 kola před koncem kdy 1 z týmů nutně potřebuje bodovat, v tomhlec kontextu jsem to psal, je zcela možný, že v průběhu sezóny se i Baníkovcům uškodilo více než pomohlo, mě jen přijde divný, proč je zařízlý Liberec a den na to se darují 2 body Baníku jasnou a zřetelnou chybou čárového v 92.minutě... zítra by ještě mohla vyhrát Sparta gólem z vymyšlené penalty z 95.minuty a bylo by to na

Reagovat
centos

Třeba bychom už ani bodovat nepotřebovali, kdyby rozhodčí nedělali chyby. Co naděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

to je od tebe milé že nám přeješ ale není rozdíl mezi chybou rozhodčího v 1. minutě 1. kola nebo v poslední minutě 30.kola

Reagovat
Liquid

vím jak to myslíš, u toho Svěrkoše, byl začátek zápasu, mohl by to Jablonec otočit, ale taky nemusel, ale určitě by to neskončilo 4:0 nebo kolik to bylo, i proto mě to naštvalo, protože jste měli vést tenkrát a pak to vypadá jako snadný zápas Jablonce, teď byl rozdíl, že už s tím Příbram neměla šanci nic udělat, ale nemám pocit, že by vám sudí celkově nějak připískávali, jen mě vadí to, v jakým kontextu se to stalo no, jako já už přímo při hře říkal, že to byl regulérní gól stejně jak to věděl Vavruška od lavičky

Reagovat
Tomoro

3 body jsou doma a to je nejdůležitější jinak k tomu golu..byl regulérní to je jasné, ale nemyslím si, že to udělal schválně, jelikož ten praporek hodil nahoru hnedka po tom centru..viděl 2 kluky v offsidu a nepočkal si jak to dopadne..chyba to byla to je jasne, ale úmysl bych v tom nehledal..

Reagovat
centos

Letí balon ve směru, kdy stojí v jasném ofsajdu dva hráči, tak to mávnu a písknu.. taky bych v tom víc nehledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartičko, řeknu ti to takhle. Pokud tu Bohemku nenecháš vyhrát a neuhraješ to na titul, tak si to mě pořádně posereš. Sezóna už je špatná tak i tak, na hru se nedá dívat, jaro je otřesné a Liberec je lepší.

Radši ať táhne z ligy ten ostravský takyklub. Dneska to byl celkem vrchol, tohle nemělo se spornou situací vůbec nic společného, tady šlo prostě o párek a pívo po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak já jsem nasraný tuhle ostravskou lúzu v lize prostě nechci....

Reagovat
smazaný uživatel

já teda klokany nesnáším, ale po tý dnešní komedii bych je skoro taky nechal vyhrát

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Provokace? Nebo jsi opravdu takový debil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Debil.

Reagovat
jazzmaster

Liquid = mravokárce

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl ten Vavruška?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, že si o tom myslí svoje.

Reagovat
Liquid

že s ním rozhodčí hraje divadlo a proto si ho zahrál taky a odešel při zápase pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška .

Reagovat
smazaný uživatel

Banik nenechal nic nahode

no pral bych si, aby to nakoplo Bohemku

Reagovat
centos

A teď si představ, co by musel nenáhodně dělat sudí, kdyby Příbram dala gól, který by byl na první pohled jasnější, třeba střelou zpoza šestnáctky

Reagovat
smazaný uživatel

nebud naivni, Honziku

Reagovat
centos

No to bychom byli v dupě. Z toho vyplývá, že to naši zbabrali a vyšlo to jen díky štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho vyplyva, ze by sudi nedostal kapriky, takhle pomohl a oni pripluji

Reagovat
centos

Neplatí se předem?

Reagovat
taws

od někoho kdo fandí Plzni to sedí Paclík taky nenachal nic náhodě, když dosadil do čela komise rozhodčích Damkovou, která to řídí se svým manželem, a spolu pěkně všechny zápasy Plzně sledují z VIP zóny Doosan arény

Reagovat
smazaný uživatel

1. Paclik nikoho nikam nedosadil

2. Damkova s Berbrem neni vdana

3. Kdyz jsou z Plzne,tak maji snad jezdit na fotbal do Olomouce?

Reagovat
exse

Zvláštní, když dělaj rozhodčí takový chyby 3 kola před koncem, co asi budou dělat v posledním kole?

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem zvedavej na vzajemnej souboj, a smele muzu rict, ze pokud vyhrajeme, tak za to bude moct Damkova

Reagovat
Radar

Je už někde záznam zápasu Příbrami a Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas to byl peknej,hlavne v prvnim polocase. Pribram sice zariznul rozhodci,ale at radsi tahne z ligy Bohemka,nez Banik...

Reagovat
Radar

Reagovat
salami

tady se to rozjelo, místo rozebírání šancí na titul a na záchranu už se tu jenom trumfuje, kdo koho kdy víc zaříznul a kdo co koupil

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Jeden příspěvek z idnes, k zamyšlení:

"A co tak nahlednout do pravidel hry zvaná fotbal?

Pravidlo jedenáct, platných pravidel (1.7.2009), str. 47.: Hráč, který je v ofsajdové pozici, bude potrestán za ofsajd jen tehdy, jestliže v okamžiku, kdy míčem zahraje nebo se míče dotkne některý z jeho spoluhráčů, je podle názoru rozhodčího aktivně zapojen do hry tím, že

zasahuje do hry, nebo

ovlivňuje soupeře, nebo

získává ze svého postavení výhodu.

V pravidlech je jasně uvedeno, že záleží na posouzení rozhodčího. A pokud měl rozhodčí pocit, že ti dva hráči v ofsajdové pozici ovlivňovali soupeře (což si myslím je náš případ), tak to pískne. A tohle si ten rozhodčí na komisi obhájí. Protože minimálně vázali pozornost obránců a hlavně brankáře. Jsem sám zvědav na reakci některého zkušeného ale nazainteresovaného odborníka. "

Co říkáte?

Reagovat
twerp

Já ten gól neviděl, ale v tomdle dělají rozhodčí strašně moc chyb, respektive je to docela těžké na posouzení. Co jsem četl pravidla, tak tam je to vysvětleno docela obecně, což dává docela velký prostor pro chybu rozhodčího,

Reagovat
twerp

Tak jsem se na to podíval a todle byla docela velká chyba pomezního. Ti dva hráči se stahovali a nejevili zájem o hru. Loni se tu docela rozebíral gól Plzně, který platil a tehdy se jednalo, podle mě, o daleko jasnější offside.

Reagovat
centos

Jeden z nich se vracel a trochu si na tu hlavičku vyskočil, takže hrát chtěl. Otázkou je, jestli nějak ovlivnili hru..

Spíš si myslím, že pomeznímu ten vracející se na tu dálku splynul s tím hlavičkujícím.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň už trapně obhajovat tu minelu rozhodčího. Kdyby se přesně tahle situace stala v neprospěch baníčku, tak bys o chybě nepochyboval viď? Prostě uznej, že vám rozhodčí nadělili o dva body více, než měli.

Reagovat
centos

centos 05.05.2012 17:16

Ty vole, ještěže se tam motali ti dva černí moulové vepředu a zmátli sudí.. Teď nám opravdu pomohli, i když ne úmyslně.

Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

osobne se priklanim taky k te druhe moznosti, pri prenosu jsem taky myslel, ze to je jasny ofside az opakovacka ukazala, ze to muze byt jinak...

Reagovat
salami

já si taky myslim, že si to obhájí, jeden z těch příbramskejch tam proběh z offsidu obránci Baníku před ksichtem a docela mu tim slušně zablokoval cestu ke střelci golu

Reagovat
salami

ještě bych dodal to, že jestli se chce Příbram na někoho zlobit, tak na ty dva, co tam naběhli, očividně nechápou pravidlo offsidu, protože takhle blbě si nenabíhaj kluci ani v mladších žácích

Reagovat
centos

Přijde mi docela zajímavé to sledovat. I na idnesu je hodně příspěvků a lidi se tam hádají, jestli měl či neměl platit. Výklad pravidel je v tom ovlivnění hry docela relativní.

Reagovat
salami

nepamatuješ si takovej ten signál, co zahrál jednou při standartce tušim že Bolton? ten byl postavenej na tom, že si 2 nebo 3 hráči stoupnou do úplně jasnýho offsidu za obranou linii exe kutor pošle míč za obránce, ve chvíli kdy kopl do míče tak ty hráči z offsidu vyběhli ven a na jejich místo doběhli 2 jiný utočníci úplně nehlídaný, protože obrana byla úplně spletená těma vybíhajícíma ven, ten gol byl uznanej, ale taky to bylo dost diskutabilní

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka je známá firma. To je největší mafián mezi sudíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Lojzíku, ty ho znáš nějak blíž?

Reagovat
stas87

stacilo mi precitat 20 prispevkov...je tu niekto objektivni a nezainteresovany fandenim baniku aby zostupil a napisal mi o co tu ide?

Reagovat
centos

Co?

Reagovat
stas87

no o com je tu ta debata o dotlaceni baniku k zachrane,suhrn este nie je napisany a ja chcem aspon stipku objektivity

Reagovat
stas87

hm,to si ten pomezny nicim neobhaji,jasna chyba...nebudem spekulovat ci umyselna alebo nie,tak isto by hraci bohemians nemali plakat ak spadnu pretoze do druhej ligy ich neposlal ofsajd v nadstavenom case v pribrami,pomaly kazdym rokom sa objavuju na konci ligy chyba a omyly...bohuzial ale toto nahrava ludom co krici o podplacani

Reagovat
Puskas

Táborský jako komentátor říkal ofsajd už když letěl míč do šestnáctky, takže sudí už tehdy mával, nemohl čekat gól, obyčejná unáhlenost, nic víc.

Reagovat
stas87

to ale nie je ospravdlnenie pomezneho...na tych skoleniach ich uci aby sa neunahlili prave a hned to nezdvihali ale robi sa opak,to proste nejde omluvit,vavruska by sa mal miernit pokial v tom zapase bola problematicka len 1! situacia tak nema co dristat o regulernosti ligy....

Reagovat
Puskas

Ne, to jen píšu o úmyslu, který tu plno lidí vidí.

Reagovat
cubinho

Lukeš je stále frajer

Reagovat
smazaný uživatel

No, bomba, svaz a sudí, pískejte konec, žádný nastavovaní, teď je ta tabulka dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. by nemusel být špatné dát hlavnímu nebo možná spíše pomezním nějakou mikrokameru, přičemž by se pak v TV mohly vysílat záběry z těchto kamer např. v případě sporných situací.

Reagovat
Losinho

Tak doufám, že ty 2 body, co má Baník neprávem navíc, nebudou klíčové po 30. kole, tzn. že Baník spadne, nebo se zachrání s větším náskokem.

Reagovat
Puskas

a co body, které neprávem ztratil? a co body, které má řada jiných týmů taky neprávem kvůli chybám rozhodčích? Co je to zase za mánii?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Já neviděl jinej zápas, kde by ztratil body neprávem, zvlášť v čase, kdy už s tím nemohl nic dělat. Naopak na jaře si na sudí podle mě moc stěžovat nemůžete...

Reagovat
Puskas

Tak třeba s Jabloncem nebo Budějicemi ano, ale nestěžujeme si, tady všichni děláte, jkaoby jiné kluby nebodovaly po chybách rozhodčích. Jiné zápasy? Třeba včera Liberec a ostatní Ti vypíšou plno jiných příkladů.

Reagovat
Losinho

Jinej zápas Baníku samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

viz.Hradec

Reagovat
centos

Reagovat
adalbertus

chachari by měli hrdí,tak se zachránit,njn když jinak to nejde

Reagovat
centos

čau

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

Kdyb yta branka nebranka nepadla, budou anitibaníkovci krákat, že to Příbram prodala, tak si vylívají zlost na rozhodčích. Trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Ale nemá to smysl dále řešit. Jen ať se vztekají.

Reagovat
Ligter

Jako sparťan to docela dobře znám.

Reagovat
Losinho

Teplice B - Souš 9:1 (4:0)

Branky: 21., 35, 48. 58., 78. a 80. Kalivoda, 30.Česlák, 32.Hlaváček, 50.Verbíř ml. - 62.Jung

Reagovat
smazaný uživatel

Souš

Reagovat
partaS

Česlák už je zdravej paráda

Reagovat
Rarášek

Lol,mladej verbíř dál góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dekovacka na konci byla famozni. King Banik !%

Reagovat
centos

Příští víkend už v Praze budu, ale do Teplic mě zase nepustí škola

Reagovat
smazaný uživatel

do Teplic to bude jazda na maxa !

Reagovat
centos

v pondělí mám zkoušku

Reagovat
smazaný uživatel

spíš king pomezní

Reagovat
centos

To Zachraňme Baníček s hráči muselo být naživo úplně skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

"Na můj vkus to bylo moc nahoru dolů. To nemám rád," rekl Latal po utkani. Jak by rekl jeden slavnej GSM - tohle je na roztrhani trenerskyho prukazu. Konecne se hraje fotbal,kterej se libi i nezaujatejm lidem a on rekne,ze se mu ta hra nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, neprostupná defenzíva je v prvé řadě. Hurá fotbal ať si hrajou někde v Brazílii

Reagovat
centos

Přijde mi přirozené, že se trenérovi nelíbí, když soupeř často útočí.

Reagovat
Puskas

Mu se nelíbilo, že to bylo i dolů, jako trenér není divák, který si má libovat, jaký je ten fotbal oboustranně útočný, vadilo mu, že jsme je nechali pronikat do šancí.

Reagovat
Rip

Takové goly z offsidů neoffsidů padají i v těch nejlepších ligách a ještě z jasnějších offsidů, tak tu nebrečte jako by vám to obrátilo život vzhůru nohama vy sportovní inženýři :)

Reagovat
j_mrazik

Rozhodčí jsou buď slepí, nebo tam bylo zase nějaký to naše oblíbený vodohospodářství. Ani jedno se mi nelíbí a je mi tak trochu líto Klokanů.

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Dámy a pánové, právě jsem se vrátil z Bratislavy, kde před otřesnou kulisou, kterou dělali malí caparti na dětské tribuně, Slovan vyhrál a vidím, že moje indicie byly naprosto správné. Včera jsme měli hrát se Spartou v zádech a bylo to poznat, dneska měl Baník hrát s rozhodčím v zádech a taky. Díky naše čistá ligo

04/05/2012 18:39 CET 446504343 5000,00 CZK Výhra Akumulátor 69 501,00 CZK Fotbal

Liberec v 1.FC Slovacko

Remiza

Pribram v Baník Ostrava

Banik Ostrava

Výhra

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

fakt poprvní jsem se nechal strhnout lidma, které znám a kteří se pohybují fotbalovým zákulisím, a jak jsem včera viděl, jak nám pomáhá rozhodčí v Liberci, tak jsem fakt aj věřil, že to vyjde. No aspon splatím dřív auto

Reagovat
centos

Ses dnes ke konci musel posrat. Ale asi jsi to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

no naštěstí neviděl, byl jsem v té Blavě, kde mají mimochodem jasně nejlepší klobásky a párky, co jsem kdy jedl. Ale jak jsem to ted kua viděl, tak to jsem měl teda dost štěstí, že jsem to neviděl v reálném čase, to by byla klinická smrt! Ale nervy jsem měl, ten slovan začínal 17 30 a to už byl znám výsledek z Příbrami, takže se dívalo krásné na fotbal. Ale jak říkám, padne to celé na auto

Reagovat
centos

Je to krásná výhra, gratulace

Ale nějak mi to celé nesedí. S rozhodčím v zádech jsme nehráli, během zápasu pískal vcelku normálně. Ten ofsajd na konci by byl nemávatelný, kdyby tam nebyli dva příbramští, co se vraceli (jo, myslím, že ta chyba je pochopitelná). Nějak moc štěstí najednou. No a na Liberec jsem se taky díval, i když ne tak pečlivě, a kromě toho gólu, kde o faul asi šlo, si taky žádnou kontroverzní situaci nevybavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

takové já měl prostě informace, váš zápas jsem neviděl, takže nevím. Ono dá se to udělat tak, že pokud vyloženě někdo nepotřebuje pomoct, tak mu rozhodčí nemusí pomáhat a nic není okaté. Já viděl jenom ten náš zápas, kde ten gol měl platit podle mě zcela jasně, pak jsme klidně mohli dohrávat o 10 lidech, pár otočených odkopů,rohů a jedna pentle pro Liberec. Na konci ta tyčka, to mě taky omývali už ale sešlo se to všecko dohromady a takové štěstí už nikdy mít nebudu, takže už nesázím . Jinak díky za gratulaci

Reagovat
centos

Já tomu moc nevěřím, že to může fungovat. Navíc na čí zájem, když třeba nás taky poškodili - sázkařská mafie? To by bylo asi jednodušší, kdyby do toho byli zapojení jenom sudí. Jako v tom nedávném případě, kdy byl poškozen náš dorost ve prospěch vašeho, načež se váš tým hned s omluvou ozval, že s tím neměl nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je už asi na soukromou debatu. Ale tak včera byl ten zájem některého z klubů zřejmý dneska to taky mělo svoje opodstatnění, docela ne že by nečekané, ale takové hrubé celkem, kdyžtak na FB, pokud chceš

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, mohla to být neskutečná haluz a všechno se sejít, ale tohle bylo za sezonu poprvní, co mně to někdo naznačil a ejhle to vyšlo

Reagovat
Puskas

Před zípasem naznačoval kde kdo, že to bude ovlivněno, pak není divu, že jakákoli chyba je brána jako úmysl.

Reagovat
centos

Klidně napiš :)

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm vypadá to zajímavě, vzhledem ke vsazený částce si svýmu "zdroji" asi věřil. Zápas v Příbrami jsem viděl jen části(mimochodem i ten gól, kterej platit samozřejmě měl, ale nehledal bych v tom úmysl), ale zápas v Liberci sem viděl a musim říct, že kromě nepísknutý penalty tam nic podezřelý nebylo (Liberci bylo odpískáno 0 offsidů, nějaký fauly ve váš prospěch nebo tak něco sem taky neviděl). Mno každopádně odvaha za 5k

Reagovat
Ligter

Až budu velký, chci takhle umět sázet.

Reagovat
AjaxFans

Dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky jsem vyhrál něco podobnýho, jen o dva řády níž.

Reagovat
centos

„Na Bohemce jsem některé věci nechápal, ale to jsme si vyříkali. Dneska hráčům nemám co vytknout. Nasazení nechybělo, bojovali, ale zase jsme udělali individuální chyby v obraně. Ty mě štvou. Ale copak za to Mišůna zastřelím? On fotbalem žije, uléhá s myšlenkami na fotbal a s nimi i vstává. Nic moc po něm nechceme, jen aby se nezranil a nedělal chyby. Asi je až moc přemotivovaný. Co ale můžu dělat? Proti individuálním chybám vás nikdo nepojistí. Buď je přestane dělat, nebo budeme muset koupit stopera. Pokud na něj bude. Zkrátka si stejně budeme muset nějak pomoct sami," říkal už klidnějším hlasem.

Podle jeho slov proti Ostravě nechybělo z vlastností, které tým v sezóně zdobily, nic. „My jsme tady v létě něco nastartovali, ale to neznamená, že budeme porážet každého. Na to nemáme hráče. Baník má lepší a hraje o záchranu. Plně chápu jejich situaci. Zažili jsme to loni, kdy jsme hráli až do posledního kola o záchranu. Báli jsme se, že jsme koktali a nemohli se najíst, jak jsme se třásli. Já bych třeba bral hned Lukeše, takového hráče nemáme. Ten by se nám do toho našeho mládežnického cirkusu hodil," dodal Vavruška.

To je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, ten Davor je neskutečný frajer. Dle mého jeden z nejlepších záložníku ligy. Včera si taky užil svoji první děkovačku při střídání

Reagovat
Losinho

Technicky je úplně někde jinde, stačí zlepšit kondičku a půjde pryč, liga mu bude malá.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Baník - Bohemka teď bude muset bodovat, tak doufam, že aspoň jeden bod Spartě ukradne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka musí být dnes jebána

Reagovat
smazaný uživatel

Její remízka vám neuškodí a nám pomůže :)

Reagovat
centos

Může nám uškodit.

Reagovat
cetto

Sleduje tady někdo výrazněji druhou ligu? Jsou tam nějací zajímaví mladí hráči do 20ti let?

Reagovat
partaS

celý sparťanský béčko, Hrabina z Opavy, Lutonský z Brna, Jugas ze Zlína, na hostovačce tam jsou Sladký, Mandula a Krmenčík z Plzně

Reagovat
AnthonyR

V Jihlavě je dobrej Standa Tecl.

Reagovat
Neuro

ani nevím po jaké době já (Baníkovec) přeji výhru Spartě...

Reagovat
centos

Poprvé, ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

já jim vždycky fandím v evropských pohárech kvůli koeficientu

Reagovat
AjaxFans

To já neé

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Reagovat
Puskas

Jsi dobrý Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Proč bleješ? Vždyť to je úplně logický, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bleju na to, ze nekdo preje vyhru Sparte, to je snad taky logicky, ne?

Reagovat
Ligter

Že já se ptal, to je jak bludný kruh. On má k tomu alespoň dobrý (racionální) důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolarek snad taky ne? Když Sparta ztratí aspoň bod, tak je najednou první místo Plzně reálný... Nedovedu si představit horší situaci, než když bychom porazili Liberec a Sparta by se dostala na první místo, aby posléze vypadla v předkole LM s nějakým vesnickým výběrem z dolního Tatarstánu po absolutně nekoukatelný kopaný...

Reagovat
smazaný uživatel

"Proti čertu se spojím aji s ďáblem" Winston Churchill

Reagovat
centos

čert je horší než ďábel?

Reagovat
Godwinson

Udělat takovou chybu v pekelné hyerarchii.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je to na jedno brdo. Ale ten jeden byl akutnější problém, než ten druhý.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tabulka domácích zápasů je z našeho pohledu katastrofální... uhrát doma 9 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

od Plzně je to prasárna takhle top vypustit. A v liberci budou pro jistotu šetřit všechny reprezentanty ne?

Reagovat
cubinho

Ty jsi taky vypuštěný...

Reagovat
smazaný uživatel

co si viděl ve své věštecké kouli?

Reagovat
Puskas

Vypusť pár dní v této diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza. Ještě nejsme zachránění.

Reagovat
Liquid

dobře že Zbrojovka ztratila, doma se Spartou B to asi málokdo čekal a to to ještě mohli prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

nepodcenuj Spartu B. Oni nejsou tak slabí jak si myslíš.

Reagovat
hefy

Daridaaaaa.

Reagovat
twerp

Nemá někdo spolehlivé info, kdo vybírá sestavu Sparty? Je to jenom na Haškovi, nebo Hřebíkovi?

Reagovat
stas87

OT:mistrz polski-slask wroclaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fantazia,zasluzene marian kelemen ma titul

lech v EL,tiez parada

Reagovat
Liquid

tak ten Lech by musel prohrát a Kielce vyhrát v Legii aby o EL přišel ne ?

Reagovat
stas87

legia je vitaz poharu cize ta by mala jistotu

Reagovat
Liquid

jj ale zase bojovala o titul ještě, takže já osobně, jsem nečekal, že by rupla

Reagovat
stas87

korona si to posrala remizou s lechom,tam to bolo vellke stastie lechu ze uhral bod a nestratil nadej

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ti co mají družbu s Opavou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

takže moje reakce na jejich zisk titul je taková :

Reagovat
stas87

bla bla bla...ja to slasku prial za skvelu jesen,tam nemali konkurenciu,legiu nemamv rad a chorzowskie psy uz vobec

Reagovat
Liquid

já sám mám Wroclaw nejblíž, cca 140 km, toť hlavní důvod proč jsem jim to přál, pak taky myslím několik let hráli docela dole, mají tam právě 2 Slováky, známý je i Voskamp a Fojut za mě hrál v FM aj Kazmierczak je známý z Porta z LM, ale přejít do hlavní fáze LM bude hodně těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Moje taky, kdyby vyhrál Ruch, tak byhc blil dvojnásobně, nejmenší zlo bylo Lech.

Reagovat
AjaxFans

Yeah

Reagovat
smazaný uživatel

Skončilo to nejhůř jak mohlo.

Reagovat
stas87

a to preco?nenavist k slasku lebo je to druzebny klub z opavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, aspoň WKS když ne SFC.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
kardous

tohle kolo bylo cinklý a to bude hrát ještě sparta

Reagovat
twerp

mohli by nám konečně pomoct

Reagovat
kardous

doufám,že ne

Reagovat
Liquid

jak říkám, 95.minuta, Matějovský uklouzne po slupce od banánu, který tam hodí fanoušek vačnatců mířící na Kweukeho, a sudí ukáže na puntík a z pencle 1:0...

Reagovat
twerp

dobrý scénář

Reagovat
centos

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna vačnatci jsou jeden z nejpofidernějších klubů a navíc od nich to s banánem hrozí ze všech nejméně (z těch co mají nějaké fanoušky samozřejmě).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ty vole tam je tak 5 tisíc lidí, ne?

Reagovat
Radar

Ubohá návštěva. Jsem zvědav kolik lidí by chodilo kdyby sparta hrála o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

remiza s Libercem nam nemuze stacit v zadnym scenari, coz?

Reagovat
smazaný uživatel

může. Kdyby Liberec prohrál v Jablonci, my vyhráli s Příbramí a Sparta 2x ztratila :P

Reagovat
smazaný uživatel

I když mezi náma a Slovanem by pak rozhodovalo skóre a to má tipuju lepší Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

o 9 golu, to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze se nejdriv bere podle vzajemnych zapasu? V tom pripade by stacila plichta 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

nevim po kolikátý to budu opakovat, ale v GL se nehraje na góly venku a doma, takže jakákoliv plichta znamená že se bude koukat na skóre...

Reagovat
Robbie

Chomutov za 3 roky do GL, Ivan Horník se už činí

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Sparta za dresy?

Reagovat
stas87

pohrbili titul a ke kweukemu to vylozene sedi

Reagovat
smazaný uživatel

červené.

Reagovat
Godwinson

To by bylo krásné, kdyby se Bohemky sešly ve druhé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Letna plna

Reagovat
smazaný uživatel

Ta návštěva.

Reagovat
Fairplay

OT: Nechystá se tady psát něco víc o portugalský lize? Nevím, kam to napsat, protože na tamější sekci články moc nejsou. Je to podle UEFA koeficientu pátá nejlepší liga, hrajou tam kvalitní týmy a řekl bych, že by to četlo více lidí než sekci o Skotsku nebo možná Rusku.

Stejně tak bych bral něco víc o fotbalu v Jižní Americe, třeba občasné shrnutí by se hodilo.

Reagovat
exse

K té Jižní Americe: EUROfotbal.cz

Reagovat
Fairplay

Tak třeba o Copa America tu také byly články

Reagovat
exse

Ne tak máš pravdu, eurofotbal už dlouho není jen euro a pokud o to lidi maj zájem a je někdo kdo by to psal, tak proč ne?

Reagovat
Gryphonheart

Závěr letošní ligy je přímo nechutně poznamenaný "chybami" rozhodčích. Neuznaný regulérní gól Příbrami i Liberce podobně jako podpora Kweukeho agresivní hry lokty tak bude dost možná rozhodovat o sestupujících i o titulu, nějak jsem ztratil chuť ten závěr ligy vůbec sledovat. Jak chce český fotbal přilákat víc peněz do ligy když tady dovolí takové výstřelky? Zajímavý, že celou sezónu to celkem jde, ale jak se liga blíží do finiše, tak jsou pravidla hry najednou nastavený úplně jinak. Kdo je za tenhle bordel zodpovědný?

Reagovat
exse

Bohužel máš pravdu. Tím neříkám že to je fixlí, jenom těch chyb a divných rozhodnutí je moc a o titulu a sestupu to prostě rozhoduje.

Reagovat
exse

nebo rozhoduje, má na to vliv a může rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapu, proc jste tak posrany, to se vazne bojite, ze vas doma porazime?

Reagovat
exse

Tak bojime, je to jeden zápas, ve kterém se těch předešlích 29 smazává a může se stát cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale hrajete doma, prvni zapas jste nas prejeli, hrajete dobre, moc vas nechapu..

Reagovat
exse

O to nejde, neříkám že nebudem favoriti, jen se prostě může stát cokoliv, jeden hráč bude mít zdravotní problémy, vy se zachováte jako krysy, vezmete mu balón a dáte gól a je to, 29 kol v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

ach

Reagovat
exse

Ach, starý dobrý časy co?

Reagovat
centos

Reagovat
Gryphonheart

To není jenom o tom jestli vyhrajeme ligu nebo ne, vadí mi to i v případě B1905 úplně stejně.. pokud by se tím gólem měla na jejich úkor zachránit Ostrava, tak tím je přece nevratně poškozen celý produkt, tj. fotbal u nás..

Reagovat
Puskas

Baník byl taky párkrát letos poškozen jako každý, tak jaképak tímto gólem?

Reagovat
centos

Ale to oni nevidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak jsi přišel na to, že celou sezónu to celkem jde. Poslední dvě sezony jsou rozhodčí naprosto příšerní a nebylo moc kol,kdy nevlivnili žádný výsledek.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Proč vůbec nehraje Slepička?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam ti Sparťani dneska? Nejdou vidět, nejdou slyšet. Není to nějaký protest?

Reagovat
smazaný uživatel

Holt tam nejsem..

Reagovat
havrys99

Proč nehraje Zahustel za Boleslav?

Reagovat
exse

Dlouhodobě zraněnej.

Reagovat
havrys99

díky, to mi uniklo...škoda, hrál standardně dobře.

Reagovat
exse

Taky se mi líbil, škoda ho tak mladej a tak často zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čapek zas perlí, ch jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co je na zápase bezradné Sparty a ultratragické Bohemky barcelonského? Ten Čapek už je fakt senilní.

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra na stadioně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je docela slušná.

Reagovat
Puskas

stejný komentátor

Reagovat
havrys99

Reagovat
Liquid

Reagovat
centos

Reagovat
Fairplay

Á, byl jsi rychlejší

Reagovat
Kenneth

Komentoval držení míče.

Reagovat
Fairplay

Proč musí komentátoři pořád porovnávat momenty z naší ligy s Barcelonou? Bylo to v zápase Ostravy s Příbramí, je to i teď v pražském derby.. Sakra letos fotbalu nevládne, nejhezší hru nepraktikuje, tak jí pořád nevnucujte.

Reagovat
havrys99

Krom Bosáka je to bída, snad už Štěpán dostane víc šancí. Hlavně i Bosákovo komentování golfu je mnohdy sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán a Lípa hlavně

Reagovat
centos

Koho ze včerejšího zápasu srovnávali s Barcelonou?

Reagovat
Fairplay

V zápase Baníku s Příbramí tam byla minimálně jedna akce, kde měl jeden tým tuším rychlý protiútok a komentátor hned vytahoval něco s Barcelonou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to ma Bohemka s Banikem ohledne vzajemnych zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 a 0:1 , takže bude rozhodovat skore které máme lepší

Reagovat
smazaný uživatel

citim, ze Bohemka dneska vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

klidně my totiž Slávku i Plíce porazíme

Reagovat
smazaný uživatel

Nastejno.

Reagovat
Puskas

Oba doma prohráli 0:1, máme lepší skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí... "No asi jo, je to nejvíc nede, nejdete, de... no prostě nejvíc obranej tým."

Reagovat
patas92

Reagovat
centos

Ale vybruslil z toho pěkně.

Reagovat
centos

teda vykličkoval

Reagovat
hefy

Reagovat
Kenneth

Zasraná Betonka. Hrajou o záchranu a v 9ti hráčích stojí ve vápně.

Reagovat
Gryphonheart

SLovácko tam stálo v 10, tak si nestěžuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tu remízu klokánci ubráněj.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle Sparta se mi moc libi a jeji pojeti moderniho fotbalu jakbysmet

Reagovat
Liquid

a teď si vem, že tahlec bezradnost by měla reprezentovat český fotbal v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

EL bude tak akorat a do skupiny se snad dostanou

Reagovat
Liquid

snad ne

Reagovat
twerp

Achjo.... držení míče 80%, Bohemka se skoro nedostala přes půlku, ale hlavně, že máme Holka a Vidličku.... Doufám, že za sestavu je odpovědný Hašek a že po sezoně příjde nějaký jiný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

K čertu s koncepcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepci má na starosti Hřebík a toho zatím nikdo nevyhazuje.. Trenér A-týmu je Hašek a ten je zodpovědný nejen za sestavu, ale taky za předváděnou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když tam byl Hašek a Chovanec, tak se hrálo hnusně a byla to chyba Chovanca. A teďka když je tam Hašek a Hřebík, hraje se pořád hnusně, tak je to chyba Haška?

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam byl Chovanec, tak si to řídil sám.. Hřebík nechává Haškovi v Áčku volnost a sám se angažuje hlavně u mládeže a koncepci naprosto celého klubu.. (mládež, béčko, ženy)

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce je dobrá věc, ale i já začínám mít pocit, že tahle je špatná. Řekl bych, že Hřebík by si měl po sezóně přivést pár hráčů, který se mu tam fakt hodí a vypustit hráče jako Holek, Vidlička (možná i Q-Q?)

Reagovat
twerp

Teď je otázka, jestli sestavu tvoří Hašek nebo Hřebík. Pokud Hřebík, tak je to špatně a pokud Hašek, tak doufám, že odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho dopředu Hřebík říkal, že tohle nechá na koučích svých výběrů.. Teď to potvrdil zase

Reagovat
twerp

Já jsem myslím četl, že si "vyhrazuje právo" míchat se sestavou, když se mu nebude líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen když s něčím nebude "hrubě"souhlasit.. On u áčka moc není, už v zimě řekl, že na áčku, který tolik nezná a který vyhrává ligu, toho moc měnit nechce..

Reagovat
Kenneth

Taky to podle toho vypadá. Chovanec z toho kreténa Haška musí mít strašnou srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sestava je absolutní pohřeb.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Chramostovi nepískli penaltu. Muhehehehe

Reagovat
centos

Po tom skoku..

Reagovat
Liquid

A byla nebo si sám skočil jako obvykle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se pískat dala, ale tím že skočil to vypadalo jako dive.

Reagovat
Liquid

No do kamery by určitě tvrdil, "kontakt tam byl takže penalta měla být"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla, ani nahodou..

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem zase videl toho Chramostu takova skoda, ale ten kluk je curak

Reagovat
exse

Ten Chramosta je s tím skákáním na ránu, tím spíše že fotbalista je to výbornej a rád bych ho viděl v repre a to hned.

Reagovat
Liquid

při současný konkurenci by v té repre měl být

Reagovat
smazaný uživatel

slyšel jsem dobře že se v zápase dvou pražských týmů ozývalo pražské k*rvy?

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to zaskočilo

Reagovat
centos

Že by se mi to nezdálo?

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se rika sebereflexe

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, taky jsem to slyšel. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba jen na zápas přišli zástupkyně místniho nightclubu, tak je chtěli pozdravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona si tak říká jedna Bohemianská ultras skupina. Majou na to aji transparent. Slávisti se ten nápad tuším pokusili okopírovat.

Reagovat
centos

Oni to používají, řvou "pražský kurvy to jsme my".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík za vysvětlení, zní to ale zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je docela normální. Naši hokejoví fanoušci zase majou pokřik "Cigáni z Přerova", což Prostějováky při derby vždycky strašně zmate.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

A jsem zvědavý, kdy se zase ozve nějaký chytrák s tím, že Bohemka hraje lepší fotbal než my.

Reagovat
smazaný uživatel

o to smutnejsi je fakt, ze hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš 0 střel za 60 minut?

Reagovat
centos

Ty jsi první husa, ještě jedna nebo dvě tu někde pobíhají.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou odporně, ale na rozdíl od Baníka, nehrajou na Spartě odevzdaně.

Reagovat
centos

Na Spartě jsem byl v sektoru hostí a byl jsem znechucen, hru ale moc nemůžu hodnotit. Na jaře už jsme kromě toho odehráli dost dobrých zápasů. Ale nechci to rozebírat, když si někdo udělá názor ze tří poločasů a drží se ho, tak to je pak těžké :)

Reagovat
smazaný uživatel

to co hral Banik s Libercem, to byl nejhorsi fotbal co jsem kdy v nasi lize videl.. oni si nebyli schopny ani jednou prihrat..

Reagovat
centos

Liberec nás přejel. Dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt ty taky argumentujes jenom dnesnim zapasem se Spartou

Reagovat
centos

No jo, dobrá poznámka. Ale na to, kolik dobrých zápasů jsme odehráli, a v jednu dobu jsme měli jen smůlu v koncovce, tak prostě nevěřím, že to v relativních sférách taková bída

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti to neberu, treba druhej polocas proti nam, jste nas prejeli, ale Bohemka taky odehrala slusny zapasy a taky mela velkou smulu

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, mrkni na Bohemku proti nám, Žizkovu - a vůbec na takřka všechny letošní zápasy (snad kromě té Příbrami).

Reagovat
smazaný uživatel

V tvém případě jsem měl dojem, že dokážeš věci hodnotit trošku objektivněji.

Reagovat
centos

Ty jsi nový?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale nepamatuju si pokaždé, co kdo napsal. Ale zrovna u dolara jsem měl pocit, že uměl věci hodnotit docela střízlivě. No, moje chyba. :)

Reagovat
twerp

Ale nehraje... Baník má zápasy, kdy hraje tužku, ale taky zápasy, kdy dokáže potrápit daleko lepší týmy. Bohemka hraje jenom tu tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť si nejsou schopni přihrál 2 krát za sebou ..

Reagovat
smazaný uživatel

A vy jste proti Liberci neprihrali ani jednou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže proti Liberci si pořádně nepřihraje většina týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

A vytahovat jeden zápas je hodně špatné argumentování. Zrovna vy (myslím, že jsi Plzeňák) jste v tom druhém poločase na Bazalech nestíhali.

Reagovat
smazaný uživatel

jak pisu vyse, on taky argumentuje jen dnesnim zapasem se Spartou, Bohemka proti horsim tymum hrala slusnej fotbal, treba se Zizkovem mela sanci jako krava, ale nedavali a pak Zizkov nahodne vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě když to sedne Kukecovi, Fantišovi nebo Lukešovi, tak je to paráda. V Bohemce takový hráč není ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespor, Krajak, Abraham (kdyz uz jsi napsal Lukese..)

Reagovat
cubinho

Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz tam napsal naprosto prisernyho Lukese, proc by tam nemohl byt Abraham

Reagovat
Puskas

Naprosto příšernýho Lukeše? Už mu nenalívejte...

Reagovat
cubinho

Lukeš nejlepší hráč posledních dvou zápasů Baníku. To se o Abrahamovi říct nedá...

Reagovat
centos

Doteď jsi byl celkem při smyslech.

Reagovat
smazaný uživatel

vy sami menite svoje nazory jak ponozky, neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Už jsem se mu tady za to omlouval

Reagovat
centos

Ale je dobře, že bereš naše názory za bernou minci Sorry, že tě tak mateme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme, ze beru, kdyz vidite o 90 % vic zapasu Baniku nez ja

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Lukeše je ten problém, že hraje jen když se mu chce. Dokáže zahrát naprosto geniálně, ale taký ten zápas je tak odklusat. Ale v soušasné situaci se o jeho motivaci absolutně nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

A s takovým citem pro hru v Bohemce fakt nikdo není.

Reagovat
JarousFCB

No s tím jak Lukeš mění výkony...

Reagovat
centos

Názory nemění jen debil. Ale zas tak rychle to není, byl dlouho zraněný a vrátil se v mnohem lepší formě.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

o tom zadna, ale celou sezonu hraje hovno, povedou se mu dva zapasy a najednou je podle vas nejlepsi Banikovec

Reagovat
Puskas

Přečti si i jiné články u podzimu, kde ho chválíme, v kritice šlo jen o zpomlování hry. Včil hraje skvěle.

Reagovat
JarousFCB

O tom, že je Baníkovec nikdo nepochyboval... Spíš hodně lidí pochybovalo jestli na to ještě má.

Reagovat
JarousFCB

Už jsem si to přečetl znovu a pochopil

Reagovat
centos

V posledních dvou zápasech byl nepochybně nejdůležitější. Tyto zápasy nás možná zachrání, takže ano, jsme z něj nadšení

Reagovat
smazaný uživatel

Lukes hral ted v Pribrami vyborne. A Krajak je desnej...

Reagovat
Puskas

Kolik jsi viděl našich zápasů?

Reagovat
cubinho

1,5. Proti Plzni a druhý poločas proti Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

3 na jare a nejaky na podzim

Reagovat
Puskas

takže 4, hmm

Reagovat
twerp

Reagovat
twerp

15:0 na střely

Reagovat
smazaný uživatel

Střely celkem 15:0 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Čapku, ty ty svoje hlášky taky házíš z každé palebné pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zvedavej, na koho to budou nakopavat tedka

Reagovat
centos

jo

Reagovat
cubinho

Hm, škoda. 0:0 by bylo ideální...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Sňozík.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pici..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo jiné možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrat z Bolky. To mesto je tak trochu jako mesto duchu. Po ceste na stadion samy panelaky a my nepotkali na ulicich snad nikoho

Diky bohu za tri body. Bylo to dost ubojovany,chybela mi v tom opet lehkost,kterou jsme postradali uz v zapasech s Hradcem a Slovackem. Vlado skvelej vykon,po zapase mi psal,ze prej byl stridanej kvuli tomu,ze ho trochu tahal sval,tak snad se da dohromady do Pribrami. Ta proti nam bude hrat otevrenej fotbal,urcite nezaleze v deseti lidech do vapna = 3 body a v sobotu snad jedeme do Liberce pro titul. Budeme tam favoriti,tak doufam,ze to zvladneme.

Chramosta je nejvetsi xindl v lize,toho snad nemuzou mit radi ani vlastni fanousci

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pochybuji, že Sparta ještě ztratí - resp. Dukle ani Budějovicím už o nic nejde, a pro Spartu to nebude problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to profesionalove. Hrajou o svoje penize,ktery maji za body a i za svoje jmeno. Nevypusti nikdo nic,to je jenom takova ceska demence,ze se za vsim neco nekde furt hleda...

Reagovat
Puskas

Tu jde o to, že kdo potřebuje body, mnohem víc bojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že to vypustí záměrně, resp. netvrdím, že to vůbec pustí. Jen říkám, že Sparta bude tak nažhavená, že do toho dá vše. Pochybuji že ČB a Dukla budou hrát obětavě jak dneska Klokani.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si,ze minimalne jeden hrac z Dynama do toho da vsechno a strhne vsechny okolo sebe. Na Dukle bude spousta lidi,snad dobra atmosfera. To ty hrace taky vic nabudi..

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych se mýlil, to zase jo, ale zkrátka tomu nevěřím.

Reagovat
twerp

Myslíš Řepku... no já doufám, že se nebude chtít mstít a hodí tam jednu šikovnou penaltičku

Reagovat
centos

Jeden nepříčetný budějovičák tady po mně nedávno řval, že Řepka hrát nemůže.

On by to buď vypustil nebo by Spartě třeba sebral titul.. to by byla komedie.

Reagovat
twerp

Řepka hrát musí... ať by to mělo znamenat prohru Sparty. Rozloučení z hráčem je důležitější, než tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomy jsme se taky v aute po ceste smali. V 90. minute Repka nenapadne fauluje nekoho ve vapne a Sparta z penalty da gol na 1:0 a vyhraje titul. Snad se to nestane

Reagovat
smazaný uživatel

*Tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Větší sranda by byla, kdyby Řepa záměrně v té 90. minutě ve vápně fauloval a pak tu pencli někdo zahodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš být profesionál jak chceš, ale když ti chybí motivace tak se šetříš, třeba aji podvědomě. Nejdeš do rizika, sem tam něco nedoběhneš, neuděláš skluz který můžeš udělat, snažíš se nezranit. Tým který jde do toho zápasu naplno má obrovskou výhodu. Smůla Sparty je ta, že proti ní má motivacu každý.

Reagovat
smazaný uživatel

líp bych to nenapsal

Reagovat
centos

Poslední dobou si místní osazenstvo na Bolku nějak zasedlo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený město co?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen teda taky neni nejakej architektonickej skvost,ale diky bohu za to. Tam po ceste na stadion na jednej strane panelaky a na druhej strane fabrika. Docela depresivni

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni máš možnost někam zajít, občas tam najdeš benzínku, kde se dá koupit pití, máš tam prostě možnost něco dělat.. Ale v Bolce? To je jak kdybys byl v tý hře STALKER ještě před tou jadernou katastrofou

Reagovat
smazaný uživatel

pome Bohemka vyrovnat!!!

Reagovat
miky10

Brabec kapitán.

Reagovat
Fairplay

Bohemáci když ne na hřišti, tak alespoň v hledišti zvítězili na celé čáře, Sparťani nejsou vůbec slyšet, natož že jsou doma a hrají skoro o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Z naší strany to byl velmi špatný výkon a bohemáci nás s přehledem přeřvávali. Ale ne celý zápas, po gólu byli skoro až do konce zticha a začalo se relativně dobře fandit na naší straně.

Reagovat
Miguel19

Klaunta to je fakt moc. To je proti přírodě, aby získali titul

Reagovat
cubinho

Sparta brání v 9 lidech a odkopává balony z první pryč proti Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka totalne Spartu prehrava

Reagovat
exse

No nic, pokud Sparta porazí Duklu, tak nám to prostě Plzeň musí v tom posledním kole nechat, tohle přece titul mít nemůže.

Reagovat
Marv

Páteční výkon Liberce tim přišel v něčem lepší?

Reagovat
cubinho

Než co?

Reagovat
exse

Nevšiml jsem si že by nás soupeř zatlačil a my odkopávali balóny a modlili se.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic!! I kdyby mela titul Sparta, druhy misto je lepsi nez treti!

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne jsem pro to, pustit jim to.. tohle nemuze vyhrat titul, kdyz je to v 10 lidech zalezly ve vapne proti Betonce..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajem. Radsi budu druhej nez treti. My jsme taky byli zalezli proti Baniku.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo proti Slovácku... za tvojí objektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi asi solidní výmaz... řiká ti něco objektivita? Pokud ano, tak se podívej, jak Plzeň zalezla v Ostravě nebo se Slováckem

Reagovat
smazaný uživatel

uz me nebavi zase vytahovat to, jak Sparta hraje, podivej se nekdy na ty zapasy a zamysli se, jestli ma na to, aby vyhrala titul v lize, kde hraje Liberec a Plzen..

Reagovat
smazaný uživatel

Zamysli se, koukni na tabulku a uvidíš, že na to má.. V tuhle chvíli dokonce víc, jak Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

ze to rika clovek, kterej si zaklada na pohlednosti hry

Reagovat
smazaný uživatel

U Sparty ne.. Ale nemám problém uznat, že hrajete pohlednější fotbal, stejně tak jako Příbram hraje pohlednější fotbal, než třeba Boleslav.. Přesto ale není lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

titul si zaslouží ten, kdo bude mít nejvíc bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

A navic: mlada je z Liberce a vsadil jsem se s ni,ze budeme pred Libercem. Takze duvod cislo dva,proc je u nich porazit

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle duvod beru

tak ja verim, ze Sparta nemuze vyhrat s Duklou a Budejovicemi a titul obhajime

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si taky myslim,ze ten titul obhajime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Moje řeč. Dyžtak zajdu za Horvim a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

přece tahle banda rudejch nekopů nemůže vyhrát ligu

Reagovat
cubinho

Taky nevyhraje, protože nevyhraje na Dukle

Reagovat
twerp

I když prohrajem na Dulke, tak titul pořád máme šanci získat

Reagovat
cubinho

Pokud Plzeň porazí Příbram, tak ne

Reagovat
twerp

todle jsou docela zbytečný spekulace, protože Sparta Duklu porazí.

Reagovat
Miguel19

Tak proč píšeš, "I když prohrajeme na Dukle."

Reagovat
twerp

No a to se vylučuje, co sem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaaaaa to mel byt gol

Reagovat
centos

A máme to ve vlastních rukou

Reagovat
Radar

Jaja

Reagovat
smazaný uživatel

3 body se Slávkou teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je užvaněnej

Reagovat
Losinho

Škoda, hráči Bohemky předvedli výkon na hranici svejch možností, bod jsem jim přál...Sňozík celej zápas nejistej, vážně by nejspíš už nechytil ani taxík.

Reagovat
salami

Vidličku ale vychytal neskutečně

Reagovat
Josifek

Kua, ještě zacpěte tomu Němcoj někdo hubu, když se rozmluví, to jsou doslova hlobokomyslné filozofické myšlenky..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nesmí do předkola LM.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ostrava tomu štěstí jde naproti." - povedený sarkasmus. :)

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Banik nenechal stesti nahode

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

, na Sňozíka ještě v mezích

Reagovat
centos

Ten komediant asi neviděl nasazení Příbrami kolo předtím :) I jejich fórum je takových keců plné, strašně si serou na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ne.. Hašek je přespříliš defenzivní trenér, je potřeba ho nahradit někým, kdo se toho nebojí.. Dneska bylo tak obrovsky vidět o kolik jsou naši hráči lepší než soupeř až to hezký nebylo.. a přesto máme v záloze 3 defenzivní hráče, 4 defenzivní beky a na konci zápasu se stáhnem do ulity, aby se nedostal další gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Vám stačí posílit pravou stranu a bude z vás válec jak hovado. Ale to by musel přijít nějakej trenér s koncepcí..

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl vypadá výborně, na křídlo bych ho nechal.. Navíc tam jsou i silný náhrady, problém je pravej bek, jenže tam není kde brát.. Žádný trenér si pravého beka pro Spartu nevycucá z prstu..

Reagovat
twerp

Na Slovensku není nikdo mladý a nadějný?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko nesleduju, ale o nikom nevim.. Minimálně v repre se nikdo neobjevuje..

Reagovat
smazaný uživatel

*tak o

Reagovat
exse

Ten Čonka co přišel do Slavie se mi hodně líbil, rozhodně daleko více než Nitranský, škoda že se zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pauschek, Mabouka

Reagovat
smazaný uživatel

díky Sparto , ty ku*vo

Reagovat
supervizor

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Radar

Sparta není kurva, šla zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

i kurvy chodi zadarmo :)

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Liquid

Reagovat
centos

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Weber má vlasy jak Bernard z Black Books

Reagovat
cubinho

Tak to ani náhodou

Reagovat
Radar

No ani ne :D Bernard je úlisný od přírody, Pepa tomu určo pomohl tužidlem

Reagovat
smazaný uživatel

Weber je má kudrnatý, Bernard ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Weber - opravdu mu stálo za to si skrytě stěžovat na to, že všichni tlačí Baník k záchraně?

Reagovat
AjaxFans

proč neé?

Reagovat
Rarášek

Jen jednu věc toužím říct, Kweukeho prodat a ať se nevrací nikdy víc.

Reagovat
exse

Já bych ho klidně bral.

Reagovat
Rarášek

Děláš si srandu? Hlavně,že ještě nedávno to byla svině černá,zákeřnej negr a bůhví co.

Reagovat
smazaný uživatel

bereme do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepotrebujeme ho, ale je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který absolutně nevyniká v kombinaci, není rychlostní typ, v zakončení taky není zrovna smrtící, jeho jedinou zbraní je síla, tak by se vám hodil? Tomu se nechce věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

...máme Wagnera, to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to Slapaka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Bohemka, ale snad se ještě zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslednich 10 minut bysme zaslouzili nakopat..zbytecne zalezem a opet to stresujem my a ne douper..prvni pule prumerna,druha pule 35 kvalitni..dneska nic moc Krejci a nic Matejovsky..dobre hral Prikryl,Husbauer a poprve ve Sparte Holek..

Kdyz vyhrajem zbyvajici 2 zapasy,tak ten titul urvem..rad bych vidrl tu blici diskuzi,kdybysme ten titul udelali,to by byla slast

Reagovat
Rarášek

Hrozně se mi dneska líbil Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechyboval,snazil se zakladat utoky,ale prace tam moc nemel..

Reagovat
Rarášek

V zadu,ikdyž toho moc nebylo si to pohlídal+se mi líbil směrem dopředu,hodně vybíhal rešil to vklidu po zemi,žádný nákopy. Takhle kdyby hrál furt

Reagovat
insane

počet vstřelených branek v letošní sezóně se po 28 odehraných kolech vyšplhal na 595, což už teď znamená celkový 7. místo v historický tabulce gambrinus ligy, v odkazu níže jsou čerstvě aktualizovaný statistiky:

http://i238.photobucket.com/albums/ff34/indierock_cz/analzagl-1.png

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace, blazne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teoreticky by měl padnout rekord že? Každopádně jde vidět, že ty týmy chtějí hrát více útočně

Reagovat
insane

teoreticky ano, ale i kdyby se to nepovedlo, je potěšující vidět, že se v útočném trendu pokračuje :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted nezbyva nez drzet palce Liberci proti Jablonci a pak Liberec porazit, v nejhorsim remizovat, aby Sparta nevyhrala titul

Reagovat
exse

Pokud nás porazíte tak s největší pravděpodobností darujete titul Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, pokud by tomu tak melo byt, tak ja jsem rekl, radsi at vyhrajete vy..

Reagovat
exse

No doufám, základ je porazit předměstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze samy nenavisti ke Sparte zapominas a svou klubovou prislusnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jak tak na to koukám, tak ligu by měl vyhrát Jablonec

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To ale koukáš na předloňskou tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to říkám, ale všechno nahrává do karet Spartě. Zase vypadnou v prvním hraném kole v LM a na Plzničku s Libercem zbyde jen EL Super..

Reagovat
Radar

Á pán je věštec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, napsal jsem to jako bych byl nějaký vševěd, ale prostě si myslím, že to tak bude.. taky si myslím, že by Rudí měli začít hrát trošku víc ofenzivněji, protože s tímhle antifotbalem to těžko někam v Evropě dotáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Zase?

Reagovat
exse

Nejhorší je to, že Plzeň ani Liberec by ve 4. předkole EL nebyli nasazení a vzhledem k tomu že v nasazených jsou z naprosté většiny lepší kluby než v mistrovské kvalifikaci LM, tak kdyby jeden z těch dvou postoupil, byl by to úspěch. Naopak Sparta, kdyby hrála kvaldu EL, tak je vždy nasazená a v nenasazených jsou poměrně dost lehké týmy, které by mohla aji ona dát. Takže pokud by se stalo to že by Sparta vyhrála titul, tak by to byla pro český fotbal nejhorší možnost.

Reagovat
twerp

Plzeň by měla být nasazená.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si treba myslim, ze kdyz vyhrajeme titul, tak do LM nepostoupime, ale budeme mit jistejsi skupinovou fazi EL

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by jsme nemeli postoupit? Polskej mistr nebude nasazenej,Rakouskej taky ne. Ja si myslim,ze by jsme byli nasazeny a postoupili...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle, spis si myslim, ze to je tak 50 na 50, ale zda se mi a nelibi se mi, ze vetsina lidi chce pro Plzen titul proto, ze ocekavaji (a to zduraznuju), ze urcite postoupime

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, já vám to přeju obecně kvůli té hry, I kdyby to nakonec měla být jen EL (i když si myslím, že LM by zase tak vzdálená nebyla), tak jsem si jistý, že to budou zase dobré matche, ve kterých minimálně potrápíté daleko známější týmy. U Sparty ani u Liberce (i když u nich záleží, jestli ten kádr udrží a případně i někoho přivedou) si toho nejsem absolutně jistý. Plus samozřejmě faktor jiří.

Reagovat
smazaný uživatel

A moc fandím Rajtoralovi - hrál výborně (takřka v repre formě) už u nás, škoda, že pak přišlo to, co přišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

pro me je to muj nejoblibenejsi Viktorian, spolu s Limbou

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti nedivím. Btw. jaký máš jako Plzeňák názor na Pilaře - pro mě fotbalista výborný, ale mentalitou mi strašně připomíná toho Chramostu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodit, uz chci aby vypadnul, nesnasim ho..

Reagovat
smazaný uživatel

A máte tam za něj nějakou plnohodnotnou náhradu? Resp. nevíš o nějakých vašich případných posilách (byť jen spekulativně zatím). Přijde mi, že Berger i Hora zatím nic moc a Wágner toho taky zatím moc neukázal (přes Bakoše a Duriše to asi bude mít těžké), a Trappa tam vůbec držíte proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nahrada by mel byt predevsim Duris, Wagner je hrotak - nahrada za Bakose, kdyby nekam sel, Hora nahrada za Durise na kridlo..

Berger se mi vubec nelibi, je pomalej, ale treba me jeste nejak prekvapi a stane se z neho novej Jiracek

No kazdopadne se o posilach zatim vubec nemluvi, jedna je jista - Hanousek, na toho se tesim, mohl by nahradit Horvatha a meli bychom stred Darida - Hanousek

A jinak nikdo, ale jen mam par jmen, ktery bych chtel - Vuch, Krajak, Breznanik, Kukec atd

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, aby se ten Kukec nestal realitou.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle wiki 26, snad už pro vás bude moc starý. :)

Reagovat
smazaný uživatel

mladych mame dost (Krmencik, Stipek)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj dost talentu pro ligu a Stipek ani nemaka,hodne chlasta.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to blbe. Nemaj dost talentu pro TOP tymy ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Stipek ma talentu jak nasrano, kdyby si tehdy v priprave nezlomil nohu, tak ted v Acku je urcite.. A Krmencik ma velkej talent, akorat je jeste hooodne mladej, je mu jenom 18, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj tolik talentu,za Acko hrat nebudou,na to vsadim svy posledni boty

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade v republice nejsou zadny talenti, kdyz tihle 2 patrili a patri v mladeznickych repre k nejlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

Talent maji. Ale ligu za top klub ligy hrat nebudou. Talent neni vsechno a jak jsem psal vejs,nemakaj tolik,jako ostatni. A to,ze hral Krmencik na tom EURU U19...to jeste nic neznamena!

Reagovat
partaS

co tě zaujalo na Krajákovi?

Reagovat
smazaný uživatel

mladej, agresivni, rychlej, dobra technika, drzej, maka, bojuje

Reagovat
stas87

zhanate utocnika?dobry je delarge z DACu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že není černoch, jinak ho bude Hašek chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

no spis kridlo nez utocnika, nebo utocnika co hraje z kridla

Reagovat
stas87

tak ja ho nasledovaneho nemam,len som o nom pocul dobre ohlasy o jednom z sk by som vedel ale ten je nepredajny

Reagovat
smazaný uživatel

ten srb nebo Lester Peltier?

Reagovat
smazaný uživatel

Milinkovič?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na toho jsem slysel taky plno chvaly

Reagovat
stas87

lester kurva drat to je hrac!!!keby siel do plzne tak by ziaril tak ako v TN,podobny styl futbalu,kombinacie,nabehy,narazacky...ale mas smolu,lin ho preda asi do holandska to by ste za neho museli vyplatit tak 15 milionov aby prestupil dali by ste to?

Reagovat
smazaný uživatel

kolik mu je?

No za Pilare bychom meli dostat nejakych 20, tak by se ten Peltier vyplatil, navic pokud ma Vrba nasledovany Slovensko.. hmmm popisujes ho tak, ze bych ho bral hned

Reagovat
stas87

rocnik 88,ma bilanciu 26/11,je to klasicke kridlo co si sbieha do stredu,ohromne pohyblivy,trencin by hodne utrpel keby ho predal,spolu s depetrisom a hlohovskym su tahuni trencina v ofenzive,doma nastrielal trencin 33 golov,najviac v celej lige

Reagovat
smazaný uživatel

navrhnu ho vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pujde k nam..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to fakt?

Reagovat
partaS

tak je z Dunajský kam jinam by šel

Reagovat
partaS

navíc je černej

Reagovat
smazaný uživatel

Cetl jsem,ze se na neho uz ze Sparty byli podivat a nezklamal..navic je z DACu,coz je jeho dalsi plus

Reagovat
stas87

no,necakaj druheho kweukeho...vraj to tam taha sam ten utok,dac som nevidel ani raz v sezone cize neviem ho opisat ako hra

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne,aby to nebyl prehnat typu Adiaby..oni ted sestoupili ne? By mohly jit s cenama dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nekoupíme Abenu ve výprodejí.

Reagovat
stas87

jj,zostupili,v presove prehral 4:0 a kosice bodovali v trencine,ma to tam nejaky iranec,neviem za kolko pojde ale asi nehral delarge tak dobre ako kweuke v DS,mozno ho skusite na hostovacku s opciou

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeeeeeeeeee. Ale bral bych takovýho Bella, jak sme se o tom tuhletu bavili. Jinak Milinkovič je LW?

Reagovat
stas87

neviem presne ale mal by byt AM schopny zahrat lave aj prave kridlo bella zilina urcite nepusti,uz teraz na svojom poste prevysuje ligu tak ako karim guede,dost sa vypracoval aldoa baez,dvoje pluce,slusna rozohravka a v TN to diriguje v strede ihriska,ale opat-nepredajny do ceska,sk kluby dobrych cudzincov radsej predaju von

Reagovat
partaS

no s tim Bellem bych brzdil, prej ho byli ochotný prodat Bulharům za 600 000 euro

Reagovat
stas87

uz je zasa vo forme a patri k dolezitym hracom msk,zilina ho ale mala predat uz loni ked hral lm,cas na jeho predaj je podla mna prepasnuty ja toho zasa o nasej lige tolko neviem,info mam hlavne z netu a z jednej stranky s videami,pravidelne sledujem len trencin a obcas zaujimavy zapas typu zilina-spartak,inak nie

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Budeme potřebovat dispečera hry, nového DZ a pravého beka, hold hledat jinde.

Reagovat
stas87

vraj celkom dobre sa ukazuje lukas pauschek zo slovanu,ale je to rocnik 92,pravy bek je este erik cikos,tiez dobry hrac,wisla ho zobrala na hostovacku,no potom sa zranil a siel dole,snad sa este do toho dostane,ten cikos je RB

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme co vymyslí vedení, ale jestli nám nechaj dvojku Vidlička-Kušnír tak potěš pánbůh.

Reagovat
stas87

ja len co mam moznost vidiet to co beha na sk,mozno skusite madarsko v polsku mam celkom prehlad ale tam je to nezmyselne kvoli financiam a poliakov v cesku hralo minimum

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě máme Mišůna, jinak jako náhrada za Pilaře by se mohl vrátit Fillo ( pokud se nic nezměnilo tak je na hostovačce) a občas se tu mluvilo i o Rezkovi, ale s tim nevim jak to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mne osobne je teda absolutne jedno,co by od nas lidi v LM cekali. Urcite by jsme meli vetsi sanci postoupit nez loni.

Reagovat
smazaný uživatel

snad budeme mit tu moznost

Reagovat
insane

prvním hraném kole lm? nežer tak moc ty kasabian (jestli je teda nick podle toho, podle čeho si myslim) a možná budeš větší realista.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta... to je MARNOST nad marnost

doufám, že se v posledním kole rozhodne o titulu mezi Libercem a Plzní

Reagovat
ryzskej

Reagovat
r.mrazik

liberci se dat branka nepodarila...nam nastesti ano...

druhy polocas byl fajn a po golu bylo videt,jak toho hraci maji plne zuby...vyhra stala dost sil o to vice si ji cenim...

Reagovat
Miguel19

Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

on me stáh

Reagovat
smazaný uživatel

On to zase říkal v nějakém tom sestřihu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, btw. ten člověk má IQ tak 80 a sloví zásoba na úrovni 5. třídy základní školy.

Reagovat
smazaný uživatel

slovní zásobu. :X

Reagovat
centos

To je na pěst.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Spartu už kritizovat nebudu, vyjádřím se teď k Vačnatcům 1905. Co dělá v lize tým, který má problém nahrát si na pár metrů, co když může mít velkou šanci, tak čeká až ho o ten míč připraví sparŤan, ty nahrávky Abrahama, tohlec je hráč co se vrámci ČR prodával za 16 M, 10 M...? Nicméně mě zaujalo, že po gólu se i těchto bezzubých vačnatců ruďoši báli.

Reagovat
r.mrazik

rudosi toho meli plny zuby...

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro titul v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Na první titul jste čekali přes 100 let, takže se nic nestane, když titul neobhájíte...

Reagovat
smazaný uživatel

nestane, ale obhajime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pilar a Chramosta,dva nejvetsi simulanti ligy

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

toho Vucha Teplicim silene zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešní epizoda po zápase s jedním ''spřáteleným'' fanouškem Sparty stála opravdu za to...

Reagovat
smazaný uživatel

Povidej..prej bylo i neco pred stadionem..

Reagovat
smazaný uživatel

To sem byl já.

Reagovat
centos

Spřátelený fanoušek Sparty.. To je u vás nějaká funkce?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jeden takovej primitiv, kterej řve Hřebík ven a potom, když ho z dolního ochozu kotle někdo okřikne tak si na něho počká před stadionem a jediný co dokáže říct je poď za roh.

Reagovat
centos

Asi inteligent :)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš někdo kdo si chtěl zvednout ego na menším a slabším.

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jestli to bylo slyšet v televizi, ale kolem 80.té minuty rozřevalo pár lidí Hřebík ven už poněkolikáté, načež sem se otočil a nahoře do davu ukázal někomu jako proč to dělá nic víc a otočil se zpátky a koukal na fotbal. Po zápase vyjdu ze stadionu a frajer tam na mě čekal a prej jeslti mam nějakej problém (klasická pleška, primitiv znáš to) a já říkám, že Hřebíka si pamatuju z obou angažmá a že proti němu nic nemám a nechápu ho a on mi suverénně řekl : Pojď za roh a chytl mě a někam mě chtěl hodit nebo něco tak sem se mu vysmekl a jeho odtáhly nějaký jeho kumpání odtáhli s tím, ať mě nechá. Nutno říct, že při mých proporcích 60 kg i s postelí a jeho jsem doufal, že to skončilo. U výdeje lístků na Duklu jsem měl sraz s kámošem a potkal tam rufuse a Sanchu a čekal až se známej ukáže načež ten blb přišel znova a zase ať du za roh, že jinak si mě tam dotáhne a já mu zopakoval, že sem mu nic neudělal a co proti mě teda má a on nic a jen pojď za roh. Pak mě chtěl chytit, ale Sancho mu něco řekl a frajer pak odešel po chvíli sem šel už pryč, ale frajeři byli o kus dál za náma tak jsem to radši přeběh sprintem přes park. No prostě úplnej vylízanej idiot....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, s podobnýma kreténama mám taky své zkušenosti - i když ne z fotbalu, ale ze zahrádky u hospy. Nakonec jsem to řešil telefonátem na policajty, sice jsem s mobilem u ucha dostal ze zadu pěstí do hlavy, ale očividně se zalekli a přestali. Jasně, možná jsem srab, ale proč bychom se měli nechát zmlátit od party bezmozků, co znají akorát posilovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle byl extra vypatlanej, navíc to byl taky sparťan tohle nemá cenu řešit jinak, mám jít za roh a nechat si rozbít hubu ? Ne díky..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys víc jíst!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jím dost, mám to v genech oba rodiče jsou taky vyžle

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl hrozně dlouho stálou váhu pod 60 kilo, a když po mě šel nějakej podobnej, co se chce prát, tak jsem si stoupnul bokem a on mě už pak neviděl a já se zachránil . Teď už trochu roste i bříško. To víš, spokojený manželství.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta mě pobavila.

Reagovat
AjaxFans

Jj,gény Mě taky kdysi začal chlap z ničeho nic dávat čela v hospě.To jsem měl tak 190 a 70 kg.Půlka obecenstva ho držela,tak jsme se zdekovali,naštestí nic zlomeného. Pár let na to mám 96 kg a agresor je v krímu,bo popichal v opilosti nějakého jeho kámoše,který už to nerozdýchal.Jó, blázni jsou všude

Reagovat
stas87

hele,tak mi vysvetli ako moja mama moze mat 175,otec tiez a ja a moji bratia mame od 187 do 190cm ?

Reagovat
AjaxFans

kukačky?

Reagovat
stas87

vole jedine vysvetlenie ma napada ze moj pradedko mal 190 cm,inak moja babka aj dedko mali do 180 cm nechapem tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já sem taky větší než mamka o hlavu, ale na tátu furt nemám. Kolik má táta?

Reagovat
stas87

175 ako mama,my mame o 12 cm viac ako rodicia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty geny asi skočili z tý generace předtím no. Něco jako, když se bílím rodičům narodí černoušek, i když manželka nepodváděla a babička má pak co vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, proč se z toho dělá taková kauza, normální konverzace dvou lidí u hokeje...

Reagovat
smazaný uživatel

titul přeji liberci, bohužel plzen třetí, každý tuší, že když nastoupí řepka proti spartě, tak bude obrana budějovic nulová

Reagovat
smazaný uživatel

musi Dukla! proste musi!

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ,přehlídl jsem že zbývají 2 zápasy , snad sparta spadne na třetí

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pro nas a nechame jim Svejdika...

Reagovat
smazaný uživatel

Bod pro ne a Svejdika si nechaji..

Reagovat
smazaný uživatel

To je nefér.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za současný situace favorizuju na titul Spartu. Věřim totiž, že v Liberci zvítězíme a zároveň si myslím, že Sparta už neztratí. Bylo by to příjemný a budu samozřejmě fandit Dukle, ale když titul nebude tak se nic nestane, upřímně jsem po těch loňskejch úspěších a po podzimu čekal tuhej boj o poháry. A ejhle, nebejt remízy se Žižkovem tak jsme měli titul ve svých rukou, ale nedá se vymlouvat - na jaře nám víc než kdy jindy pomohlo štěstí (Slovácko, Hradec,...). Kluci ale bojujou do konce a 2. místo máme ve svých rukou. A druhý místo beru jako úspěch, hlavní cíl je probojovat se do zákl. skupiny jakýkoliv evr. soutěže.

VIKTORKA

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Vrtulník nebyl? To je zklamání.

Být osádkou policejního vrtulníku při zápasech Baníku musí být nejlepší povolání ever.

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás nasazují luftwafe, na nás zase 7. kavalérii .

Reagovat
AjaxFans

Není víc foto?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele