28. kolo
06.05.2012 17:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

FK Teplice - Dukla Praha 4:0

Teplice doslova zdemolovaly pražskou Duklu 4:0 a v tabulce jí vystřídaly na pátém místě. Kanonádu odstartoval Ljevakovič, stejný muž za chvíli zvyšoval a o další dvě branky se postarali Vachoušek s Vůchem.

Severočeši se ujali vedení po devíti minutách. Vůch napálil břevno a Ljevakovič bez problémů dorazil míč za záda brankáře Rady - 1:0 pro Teplice. Mladý Vůch byl nejaktivnější mužem na hřišti a brzy střelou pořádně zaměstnal gólmana Radu. Ten musel jeho projektil vyrazit na břevno.

Po půlhodině hry se Teplice podruhé radovaly. Admir Ljevakovič se odhodlal k překvapivé střele a sám nejspíše nečekal, že se míč octne v síti - 2:0 pro Teplice. O šest minut později byla situace Dukly už kritická. Tentokrát zkusil střelecké štěstí Štěpán Vachoušek a bezradný Rada potřetí inkasoval. Teplice vedly po šestatřiceti minutách nad přažskou Duklou 3:0.

Hosté se osmělili až ve druhém poločase, kdy minul teplickou branku Svatonský. Teplice ale neměly s Duklou žádné slitování a v 63. minutě už zvyšovaly na hrozivých 4:0. Egon Vůch završil povedený zápas krásným lobem a dokonal debakl Dukly.

Otřesení Pražané měli možnost výsledek zkorigovat, ovšem to by musel Pázler trefit odkrytou branku. Poté, co udělal kličku i Grigarovi, trefil jen tyčku. Žlutomodří neměli kam spěchat, výsledek si v poklidu hlídali a nakonec o výhru 4:0 nepřišli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
vanGomm

Tady může být konečný výsledek jakýkoliv,protože je to utkání o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele