Gambrinus liga - souhrn 24. kola

11.04.2014, 22:11, aktualizováno 14.04.2014, 18:59
Komentáře a souhrny
Jednoznačný průběh mělo další měření sil mezi Spartou a Slavií. Letenští navýšili svůj náskok, jelikož Plzeň jen remizovala s Jihlavou. Naděje na záchranu oživili Bohemians výhrou s Teplicemi a hodně si pomohlo i Brno, Liberec jede s prázdnou z Příbrami, Slovácko díky trefě v nastavení uspělo v Ostravě. Mladá Boleslav deklasovala Znojmo.

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 2:0

14.04.2014 17:00

Góly: 70. Pavel Zavadil, 90+5. Jan Malík

Zbrojovka Brno si poradila s Olomoucí rozdílem dvou gólů a posunula se na průběžnou desátou příčku. Naopak celek z Hané je dvanáctý. Velký večer prožil obránce Jan Malík, který vstřelil svůj premiérový gól.

Brno se od úvodních minut dralo do útoku a mohlo se již po sedmi minutách dostat do slibného vedení. Roman Fischer si narazil míč s Hyčkou a pokusil se přelobovat vyběhnuvšího brankáře Zdeňka Zlámala. Na jeho stranu se ale přiklonilo břevno, od něhož se míč odrazil. Sigma Olomouc se vzadu opravdu dost trápila a centrovaný míč od Pavla Zavadila ještě hlavičkoval Petr Buchta. Brankář Zdeněk Zlámal však na poslední chvíli stihl zareagovat a míč vyrazil. Střílející Jiří Skalák už obranu před sebou neprostřelil.

Jan Schulmeister se do útoku hrnul příliš aktivně a po útočném faulu mu nebylo dovoleno ve hře pokračovat. Sigma pomalu začala sbírat odvahu a například hlavička Adama Varadiho z rohového kopu se jevila jako velmi zajímavá. Nakonec se však stočila na boční síť. A na dlouhé minuty to bylo opět to nejzajímavější, co jsme v Brně viděli. Až pár minut před koncem si po zajímavé akci rozuměl Kroupa s Aloisem Hyčkou a ten napálil míč do tyče za zády brankáře Zdeňka Zlámala!

A ještě jedna akce do konce první půli. Opět aktivní Brno svého soupeře zatlačilo až před vlastní pokutové území, v jeho blízkosti kombinovali Skalák s Hyčkou a míč se dostal až ke Kroupovi, jehož fantastickým zákrokem zastavil pozorný Zdeněk Zlámal. Brankář Zlámal musel děkovat, že sudí Nenadál ukončil první půli, protože dnes si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl. Velká šance pro Aloise Hyčku se urodila o pár minut později, když útočník svedl rychlostní souboj se Zlámalem. Šel právě na olomouckého brankáře sám, byl ale o pár vteřin pomalejší, než by bylo potřeba.

Po další nepříliš pohledné dvacetiminutovce se Brno dostalo k zajímavé situaci, protože Roman Fischer byl faulován a k míči se postavil kapitán Pavel Zavadil. Ten si vzal krátký rozběh a přesto, že mířil z volného přímého kopu do míst, kde Zlámal stál, jeho střela byla natolik přesná a razantní, že se Brno ujalo kýženého vedení!

Srovnání se z pohledu Sigmy nekonalo, protože Pavel Dreksa tečovanou hlavičkou míč do sítě nedostal. Naopak se to povedlo protihráčům. Jiří Skalák se vydal střídat, na jeho místo přišel do hry mladík Jan Malík a povedlo se mu výjimečné entrée. Střídající David Pašek se uvolnil, poslal dopředu pas a ten do sítě dostal právě novic Malík! Sigma opět padla, navíc se za celou druhou půli téměř nedostala k vážnému ohrožení domácí brány.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. SC Znojmo FK 5:1

13.04.2014 17:00

Góly: 19. Štěpán Koreš, 34. Jasmin Ščuk, 63. Lukáš Magera, 68. Jasmin Ščuk (pen.), 70. Lukáš Magera - 37. Václav Vašíček

Mladá Boleslav před vlastními diváky deklasovala Znojmo 5:1 a na třetím místě má znovu čtyřbodový náskok. Naopak hosté budou mít co dělat, aby udrželi nejvyšší soutěž. Vidět byl v akci opět Jasmin Ščuk, jenž dal stejně jako Lukáš Magera dvě branky.

Boleslavští byli favoritem a chtěli odčinit zaváhání proti Jihlavě. O motivaci měli postaráno, navíc věděli, že jejich nejbližší konkurenti v boji o poháry ztratili. Teplice prohrály na Bohemce a Liberec zase v Příbrami.

Domácí byli aktivnější, lepší a do vedení se dostali už v prvním poločase naprosto poprávu. První velké varování znojemští ještě ustáli, když se výtečným zákrokem prezentoval Hrubý. Štěpán Koreš, který v této akci pohořel si vše vynahradil o chvíli později. Šultesovo prodloužený balón uklidil na zadní tyč a Mladá Boleslav vedla 1:0. Ve 34. minutě už vedli domácí 2:0. Kysela odcentroval, do míče se položil Jasmin Ščuk a svojí další brankou v sezoně zajistil Boleslavi pohodlný dvoubrankový náskok. Nicméně ten příliš dlouho nevydržel. Po rohovém kopu se přesně trefil Vašíček a Znojmo dále živilo naději na bodový zisk - 2:1.

Také ve druhém poločase byli mnohem aktivnější domácí fotbalisté. Na branku Hrubého se valil jeden útok za druhým a po hodině hry už to bylo zase o dvě branky pro domácí. Bořil odcentroval na hlavu Magery, který se nemýlil - 3:1. Za dalších pět minut už to vypadalo se Znojmem hrozivě. Ruku Odehnala posoudil sudí penaltově a Jasmin Ščuk dalším zásahem zvyšoval už na 4:1!

Znojmo bylo zralé na ručník. Za další dvě minuty centroval střídající Štajner a Lukáš Magery hlavou zvyšoval na 5:1. Ščuk s Magerou si tak připsali po dvou brankách a útočili na populární hattrick. Znojemští ale další branku nepřipustili. Utkání i tak skončilo jejich debaklem, takže je čeká ještě spousta práce v boji o záchranu. Mladá Boleslav má na třetím místě luxusní čtyřbodový náskok.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Dukla Praha 1:4

13.04.2014 17:00

Góly: 22. Tomáš Jablonský - 1. Jakub Mareš, 29. Tomáš Berger (pen.), 70. Tomáš Berger, 90+3. Zbyněk Pospěch

Těžký direkt inkasoval od pražské Dukly Jablonec, který si na domácí Střelnici nechal nasázet čtyři branky. Dukla zůstane po tomto kole na šestém místě, Jablonec je devátý.

Baumit vstoupil do zápasu nejhůře, jak mohl. Už v první minutě utkání musel Valeš lovit míč ze sítě, když Jakuba Mareše vyslal do čisté gólovky Romera. Mareš nezaváhal a Dukla zažívala snový start do utkání. Jablonečtí našli odpověď o dvacet minut později. Krásný centr Kopice ještě prodloužil Novák a Jablonský hlavou překonal Radu. Remízový stav moc dlouho nevydržel. Dukla si vzala vedení zpět ve 29. minutě. Vrzal totiž ve vápně fauloval Hlinku a sudí se s nařízením penalty vůbec nepáral. Stejně jako se s jejím proměněním nepáral Tomáš Berger - 2:1 pro Duklu. Baumit toho směrem dopředu moc nevymyslel, obrana Pražanů fungovala dobře.

Po změně stran Jablonec přeci jenom přitlačil na pilu a byl velmi blízko dalšímu vyrovnání. Pět minut po přestávce spálil obrovskou šanci Kopic, ale to zatím nevěděl, že jej za pár minut "překoná" Čížek. Dukla totiž na něj spáchala faul a jelikož to bylo ve vápně, kopala se penalta. Samotný postižený Čížek se postavil k balonu a nechal vyniknout brankáře Radu! Naprosto klíčový moment utkání, který velezkušený Čížek nezvládl. Baumit měl ještě další šanci, ale tento moment přeci jenom rozhodl.

V 70.minutě dostal Jablonec další direkt. Po tlaku hostí zazvonělo břevno a Tomáš Berger pak pohodlně trefil odkrytou branku - 3:1 pro Duklu. Už v nastavení mohl alespoň korigovat znovu Čížek, ale dnes měl prostě velkou smůlu. Rada jeho pokus kryl, a tak udeřilo na druhé straně. Místo snížení přišlo ještě navýšení. Valeš v brance chyboval a Zbyněk Pospěch lobem zajistil konečnou podobu výsledku 4:1 pro Duklu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava 1:1

13.04.2014 15:00

Góly: 46. Michal Ďuriš - 82. Muris Mešanović

Západočeši nedokázali navázat na tři ligová vítězství za sebou a ze zápasu s Jihlavou berou pouze bod za remízu 1:1, čímž na suverénní Spartu ztrácejí šest kol před koncem už zřejmě nedostižných deset bodů. Hosté tímto Viktorii oplatili nedávné vyřazení z domácího poháru.

V něm se Plzeň už ve čtvrtek střetne s Brnem a také kvůli tomu nechal Dušan Uhrin mladší na lavičce hned několik opor (Procházku, Horvátha, Koláře, Petrželu a Tecla). Zejména směrem dopředu se nově postavená sestava chvíli sehrávala, ovšem po dvaceti minutách už se dostatečně "zaběhla", což ideálně dokumentoval centr Řezníka a hlavička Wágnera, Hanuš byl ale na místě. Ten musel zasahovat i vzápětí, kdy po rohu likvidoval pohotovou ránu Hrošovského.

Chviličku před odchodem na přestávku vyslal dobrou střelu Kovařík, ovšem jeho pokus zamířil pouze do tyče jihlavské svatyně! Teprve poté zahrozilo i na opačném konci hřiště, konkrétně to byl Harba, kdo natáhl, avšak jeho střela z otočky se do označeného prostoru nevešla.

Těsně po změně stran už se však skóre měnilo. Celá akce začala u Kovaříka, jehož centr posunul Hořava k Ďurišovi, který tvrdým projektilem překonal bezmocného Hanuše - 1:0! Kýženou pojistku mohl o chvíli později zaznamenat Hrošovský, ale tomu se na jihlavského brankáře vyzrát nepodařilo. Po rohu mohl vyrovnat Krejčí, ale mičudu mezi tři tyče nedostal. Rozhodnout tak mohl Wágner, jenž si za obranou ideálně zpracoval míč, ale pak si na Hanuše nepřišel. Osm minut před závěrečným hvizdem pak Harba posadil míč na hlavu Mešanoviče, jenž srovnal na 1:1.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 0:1

12.04.2014 17:00

Góly: 90. Milan Kerbr

Sen Ostravy o spáse je stále méně reálný. Baník totiž dnes odpoledne podlehl hostům z Moravy, kterým tři body zajistila branka Milana Kerbra z konce zápasu.

Situace Baníku Ostravy je téměř kritická, což naposledy otevřeně přiznal i Marek Jankulovski ve studiu Ligy mistrů. Po dvaceti čtyřech kolech se Baník trápí na posledním místě tabulky a na čtrnáctou Slavii Praha ztrácí čtyři body. Od úvodu utkání chtěla Ostrava naplno bodovat, ale prosazovala se především po chybách hostí. Šimko tvrdě poslal k zemi Štěpána a Ostrava rozehrávala přímý volný kop. S tím si ale obrana Slovácka poradila. Poté se pokoušel prosadit Jakub Petr ve středu hřiště obešel dva hráče, ale nikdo ze spoluhráčů mu nepomohl a Pavlenka si bez problému došel pro míč.

Schopnosti brankáře Jiřího Pavlenky posléze otestoval Šimko, ale brankář Baníku si se střelou hostujícího obránce poradil. Rychlá akce Slovácka skončila jen nepřesným centrem Kerbra. Ostrava se pokoušela prosadit po dvaceti minutách hry, když se po přiťuknutí od Krmenčíka dostal do velké šance Václav Svěrkoš, ale zkušený útočník narazil na dobře postaveného brankáře Milana Heču. Po několika přihrávkách podél šestnáctky se odhodlal ke střele Martin Kuncl, ale míč netrefil ideálně a skóre se neměnilo.

Platilo také po další zajímavé akci, když se ke střele dostal Patrik Šimko, ale na jeho ránu byl brankář Pavlenka dostatečně připraven a míč vyrazil na rohový kop. Problém číslo jedna z pohledu Baníku nastal ještě před koncem první půle, když se zranil Dávid Škutka a byl nahrazen střídajícím Francisem Narhem. Ten se mohl téměř okamžitě stát hrdinou, ale před odchodem do šaten nezakončil Gregušovu vybídku přesně a ve skluzu zamířil mimo.

Střídající hráč vnesl na hřiště větší aktivitu a po změně stran kombinoval s nabíhajícím Davorem Kukecem, ale ten jeho patičku do sítě neusměrnil. Francis Narh si naběhl na další míč do pokutového území, ale ani jeho další hlavička nemířila přesně. Stejný hráč, podobná situace. A bohužel podobný výsledek. Narh tentokrát vybídl po skvělé individuální akci Svěrkoše, který se ale tváří v tvář brankáři Hečovi neradoval z gólu.

Aktivitou hýřil také obránce Šimko, který dnes brankáři Pavlenkovi dělal velké problémy. Ale jeho střela z větší vzdálenosti dvacet minut před koncem utkání změnu stavu skóre nepřinesla. Když se chýlilo utkání ke svému závěru, Slovácko vyslalo na trávník mladíka Michala Trávníka, aby trochu pozdržel časomíru. Sudí Franěk v té době ukázal, že hodlá nastavit dvě minuty a Ostrava si chtěla připsat alespoň bod. Ani to jí ale nebylo přáno, protože po faulu Michala Frydrycha a červené kartě pro tohoto hráče se k přímému volnému kopu postavil Milan Kerbr a krásnou střelou sebral Baníku veškeré bodové naděje. Druhá liga se pro něj nezadržitelně přibližuje.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 3:1

12.04.2014 16:00

Góly: 30. Jakub Řezníček (pen.), 52. Jakub Řezníček (pen.), 74. Tomáš Krbeček - 28. Isaak Sackey

Důležitý krok na cestě za záchranou učinili fotbalisté Příbrami, kteří si vyšlápli na Liberec. O osudu utkání rozhodly dvě nařízené a zároveň proměněné penalty. Liberci nebylo nic platné ani vedení, o které se postaral Sackey.

Favoritem zápasu byl pochopitelně Liberec. Bronzový tým z loňské sezony stále bojuje o evropské poháry, ale po dnešku k nim má opět o něco dále. Naopak Příbram potřebovala bodovat a to se jí podařilo na výbornou.

Příbram měla více ze hry a také si vypracovala první velké příležitosti. Krbeček z otočky pálil těsně vedle a Řezníček tvrdou ranou přestřelil branku. Liberec udeřil v podstatě ze své první šance. Autové vhazování doplachtilo až k Sackeymu a Příbram prohrávala 1:0. Odpověď Středočechů však byla blesková. Aziz byl ve vápně faulován a sudím nařízenou penaltu bezpečně proměnil Jakub Řezníček - 1:1. Oba celky si před odchodem do šaten vypracovaly jednu velkou šanci. Nejprve Liberec nedokázal vytěžit z rychlého přečíslení víc než se dalo, a po něm na druhé straně nedosáhl na Zemanovu přihrávku Krbeček.

Do druhého poločasu vlétli opět lépe domácí. Řezníček hlavou těsně minul, ale za chvíli už přišla jeho další hvězdná chvíle. Danoski byl ve vápně faulován a sudí podruhé nařídil penaltu pro domácí, nutno podotknout, že zcela oprávněně. K puntíku se postavil znovu Řezníček a Příbram vedla 2:1.

V 72. minutě přiblížil tři body Příbrami Tomáš Krbeček, jenž nasadil Kovářovi populární "jesličky" a Liberec už to měl v závěru hodně složité. Výhra domácích mohla být ještě vyšší, ale Jugas na Kováře v další stoprocentní šanci nevyzrál. Příbram vyhrála po zásluze 3:1 a má důležité tři body v boji o záchranu. Slovanu se porážkou vzdalují evropské poháry.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha 3:0

12.04.2014 15:00

Góly: 29. David Lafata, 53. Josef Hušbauer, 77. Bořek Dočkal

Další vítězství si na své konto připsali svěřenci Vítězslava Lavičky, kteří dokázali snadno přehrát Slavii a na druhou Viktorii Plzeň si momentálně drží jedenáctibodový odstup, ovšem Západočeši mají utkání s Jihlavou k dobru. Šest kol před koncem tak má ACS situaci ve svých rukou.

Derby mělo očekávaný scénář. Na vedoucí trefu však museli sparťanští příznivci čekat až do devětadvacáté minuty: Hušbauer vysunul Krejčího, jenž narýsoval centr před branku, kde na něho nedosáhl Černý a Lafata už měl poté snadnou práci - 1:0! Domácí kapitán tímto gólem zaznamenal už šestou jarní trefu. Domácí příznivci po vedoucí trefě už začali slavit...

Před utkáním slyšeli rozhodčí a delegáti od fotbalové vlády jasný signál, že za jakýchkoliv nepřístojností mohou utkání přerušit, ovšem něco takového nebylo potřeba. Do konce poločasu byla k vidění převaha lídra české nejvyšší soutěže, ale další gól už vidět nebyl.

To se však změnilo krátce po změně stran. Po nacvičeném signálu z rohu dostal balón na hranici šestnáctky Hušbauer, jenž bez váhání okamžitě vypálil, Černý by jeho přízemní ránu měl, ovšem Neves tečoval míč, který byl rázem uvnitř branky - 2:0. Další možnost měl Lafata, ale zkušený strážce slávistické branky tentokráte zasáhl bezchybně. Domácí se však přece jen dočkali třetího zásahu, jenž po Hušbauerově nabídce zaznamenal Dočkal - 3:0! Slavia výrazněji zaujala pouze nepřesnou střelou Juhara, marně se pak za stavu 2:0 dožadovala odpískání penalty za faul Costy na střídajícího Necida.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 3:1

11.04.2014 20:15

Góly: 43. Josef Jindřišek, 63. Petr Nerad, 75. Jakub Hora - 38. Martin Fenin

Domácí Bohemians Praha porazili Teplice v poměru 3:1 a šokovali celou Gambrinus ligu. Teplice se prozatím drží na čtvrté příčce, Klokani jsou stále předposlední.

Málokdo čekal výhru domácích, protože Teplice byly před utkáním jasným favoritem. Dnes večer se však potvrdilo přísloví o nevypočitatelnosti ve světě fotbalu. Pod dohledem sudího Proskeho a téměř čtyř tisíců diváků se do první šance dostal Štěpán Vachoušek. Ten se rozhodl pro centr, který domácí brankář Martin Berkovec fatálně podběhl. Dobíhající Eugéne Salami však pod tlakem z blízkosti nedokázal balón usměrnit do odkryté brány. V zajímavé pozici se ocitl hostující Francis Litsingi, který ale místo střely volil nepřesnou přihrávku.

Rohový kop Vondráška mířil na zadní tyč, kde byl připravený stoper Maroš Klimpl. Ten ale při hlavičce v záklonu namířil míč hodně nepřesně. Do zajímavé šance se díky vlastní agresivitě dostal domácí obránce Lukáš Pauschek, který proběhl až do pokutového území, ale jeho následná střela mířila těsně vedle tyče. Po dvaceti minutách se do brejku dostal útočník Salami. Ten šel od půlící čáry sám na branku, ale tváří v tvář brankáři Berkovcovi naprosto selhal a mířil pouze do jeho nohou.

Nabíhajícího Jakuba Horu hledal centrem Josef Jindřišek, ale mladý záložník Hora mířil hlavou těsně vedle Grigarovy tyče. Teplice hrozily pokusem Štěpána Vachouška, který ale brankář Martin Berkovec bez větších problémů zastavil. Výrazný problém pro hosty nastal deset minut před koncem první půle, kdy se zranil Eugéne Salami a místo něj se na hřišti objevil někdejší talent české kopané Martin Fenin. Ten přinesl na hřiště štěstí pro hostující tým a po pouhých třech minutách se dostal k centru Jindráčka a prostřelil brankáře Berkovce!

Hned poté se k odpovědi chystal Rada, ale jeho rána z dvaceti metrů přeletěla bránu Tomáše Grigara. Toho překonal až Josef Jindřišek, který po faulu Klimpla zakroutil míč z přímého volného kopu přesně k tyči - 1:1.

Do druhé půle vešli aktivněji domácí, když se od Hory a Rady dostal míč až k nabíhajícímu Kalinovi. Jeho důrazná rána ale postrádala přesnost. Obdobně si brankář Tomáš Grigar musel pohlídat střelu Bartka, ale vše nakonec zvládl. Grigar nezvládl až situaci po hodině hry, když rychlý protiútok Lietavy zužitkoval nabíhající Petr Nerad, jenž obstřelil brankáře Grigara.

Poslední branku dnešního zápasu vstřelili opět Klokani. Přetažený centr od Petra Nerada si pohlídal naskakující Jakub Hora a hlavičkou vstřelil svůj druhý gól v sezoně! Rychlé kombinace Klokanů hráči Teplic zastavovat nestíhali. Po zablokované střele Nerada musel brankář Grigar likvidovat také dorážku střelce Jakuba Hory.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha24204057:1364
2.Viktoria Plzeň24166254:1854
3.FK Mladá Boleslav24127548:2643
4.FK Teplice24116745:2839
5.Slovan Liberec24115829:3538
6.Dukla Praha2497829:2734
7.1. FC Slovácko24951035:3332
8.Vysočina Jihlava24861037:3830
9.Baumit Jablonec24861035:4230
10.Zbrojovka Brno24751225:3826
11.1. FK Příbram24751227:4126
12.Sigma Olomouc24661236:4824
13.1. SC Znojmo24581127:3723
14.Slavia Praha24651319:4423
15.Bohemians Praha 190524571220:3422
16.Baník Ostrava243101119:4019

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (766)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak a liga takhle může skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom to ne! Kdyby spadla Slavia/Baník, tak to je pro český fotbal tragédie! Ať hezky spadne Bohemka a Znojmo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, dáme si příští rok derby ve druhé lize a pak hned za další rok v té první

Reagovat
Liquid

Proč tragédie ? Kdyby na Baník a Slavii chodilo hodně lidí tak to ještě chápu, ale mizerná hra netáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to sou tradiční kluby, které do ligy patří. Kdo je zvědav na vesnici Táborsko, Znojmo v Exilu apod.?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně vesnice nejsou jen Praha, Brno a Ostrava? Tak to jo...

Reagovat
stas87

keby dedina taborsko hrala rovnaky futbal ako hoffenheim,zmenil by si nazor?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ten klub nemá v lize co dělat. Hoffe má zázemí, fanoušky, finance, zkrátka všechno. Táborsko nemá nic a akorát by do toho zase Pelta sypal prachy ze státní kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

http://sfc.4fan.cz/upload/12sez_sfc/15.jpg

Ale údajně mají začít stavět a kdyby postoupili tak hrát sezónu v ČB

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jim sere pes.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky vůbec hloupost to s výjimkou, že můžou rok hrát jinde... Ústí hrálo v Teplicích, ale do dnešního dne ten stadion nemaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Ústí už alespoň staví, není to klasickej fotbalovej chrám, ale lepší než ta dřevěná kadibudka, jak dřív. https://www.facebook.com/fkusti/photos/pb.257534480997788.-2207520000.1397257337./616041355147097/?type=3&theater

Reagovat
centos

To je super

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je zvědav na týmy, co hrají hnusnej fotbal.

Reagovat
centos

Že má vždycky potřebu komentovat někdo, kdo evidentně neviděl ani jeden zápas Baníku na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radši Příbram a Znojmo padáka, nemůžu si pomoci, ale tyhle tými netáhnou a navíc u těhle týmů doma, u Znojma v uvozovkách stejně nechodí moc lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

S Příbramí souhlasím, to je odpad v lize, ale s tím znojmem nevím. Hraje celkem sympaticky, radši bych byl aby spadla Bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nehraji spatne, ale ja mam radsi Bohemku ,kam prijdou lidi, sice je to takovy bojovny fotbal, ale to uz je vec nazoru . btw ono ani na to Brno nechodi moc lidi a fotbal taky nehraji buhvi jakej, tak muzou jit dolu taky, ale doufam, ze nakonec rozhodne sportovni cesta a ne nejaka administrativni, jedna vec je co si preju a druha vec jak to dopadne, urcite bych byl nasranej, kdybych tu ligu ukopal a nakonec me kvuli stadionu preradi do druhe ligy, to radsi at to to Znojmo dostavi, jestli skonci 14. a vys.

Reagovat
Mustafa

Jak jsi přišel na tu "vesnici", vždyť tam a v nejbližším okolí bydlí cca. 50 000 lidí, v naší nejvyšší soutěži je řada klubů z menších měst. O zázemí nemluvím, ale pokud si vybojují postup sportovní cestou a postaví stadion, jak je v plánu, tak bych s tím neměl problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
raduinho

Uvažování měštáka. Když si to Táborsko vybojuje tak at si první ligu klidně hraje, už ji hráli i Blšany nebo Drnovice a taky to český fotbal přežil.

Reagovat
smazaný uživatel

Blšany byly Chvalovského klub.... Jakmile skončily, tak spadly a zmizely z fotbalové mapy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale ti měli vyhovující stadion

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, ne tribunu v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako ted Znojmo, akorat tehdy byly uplne jiny pozadavky..

Reagovat
smazaný uživatel

proboha vzdyt jde o fotbal, melo by jim predevsim o tu hru a ne o infrastrukturu, koho to sakra zajima, jakej tam maj stadion? od televize mi je to naprosto ukradeny a na cizi kluby jezdit nebudu, chodim na svuj..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno souvisí s druhým.... Pokud chce posunout tu ligu výš, musí tady mít ty kluby jakousi úroveň a ne, že tady bude hrát v první lize Ústí v Teplicích, Hradec s katastrofálním stadionem a Táborsko v lese. Jak by to asi vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budou hrat dobrej fotbal, jako hraje ted Znojmo, nebo jako hralo Usti tehdy, tak tu ligu posouvaji mnohem dal, nez dementni fans Baniku, kdyz navic jejich klub hraje fotbal na urovni pralesu..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník fakt nehraje fotbal na úrovni pralesu..... Baník má fanouškovskou základu, tradici, historii, na jeho zápasy chodí lidi. Co má Znojmo? Na ty jejich zápasy přijde v nejlepším 2000 lidí, budou se v lize držet 2-3 roky, pak zmizí v propadlišti dějin. Jak říkám, to je rychlokvaška! Ty kluby nemají v lize co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cloveku, kterej ma rad fotbal, je uplne u prdele, co ma Banik za historii, protoze na hristi je to naprosto nepodstatne. Podstatne je to, ze koukas na cizi tym, ktere ti svym hernim pojetim dela radost a to tomu tymu ani nefandis. Banik nedava lize absolutne nic, krom jejich fanousku, naopak Znojmo dava cele lize dobry fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice Baníku nefandím, ale budu radši, když si dvakrát za rok zahrajeme s Baníkem, na Letné vybalí krásné choreo, zafandí, ten zápas bude mít šťávu, na Bazalech se bude hrát skvělej fotbal, než když přijede na Spartu 9 fandů ze Znojma, sednou si a budou jíst svoji klobásu a jejich tým v klídku prohraje 3:0. Výjezdy taky o hovně do Brna, kam už stejně jednou jedeš, bude tam 300 lidí z toho 200 sparťanů. To prostě nemá úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ty budes rad za 2 zapasy proti Baniku z 30 a ja budu rad, kdyz uvidim Znojmo ve vetsine zapasu v sezone, protoze hrajou paradni fotbal. A prestan mi porad psat neco o atmosfere, ta nema s fotbalem nic spolecnyho. Banik nedava fotbalove lize vubec nic a to uz posledni 4 roky, takovej tym nema v lize co pohledavat, hrajou hovno a kazdej rok se tresou o zachranu..

Reagovat
smazaný uživatel

A prestan mi porad psat neco o atmosfere, ta nema s fotbalem nic spolecnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? To ti u televize, u tymu, kterymu nefandis, vazne zalezi na tom, jaka je tam atmosfera a ne to, na co koukas a to fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty opravdu nevidíš rozdíl mezi tím, když zapneš ACS - FCB a Dukla - Příbram?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se teda mnohem radsi podivam na fotbal Dukla - Znojmo (u obou tymu se mi libi herni projev), nez na zapas Banik - Brno..

Reagovat
TheAdy

netahej do toho Brna, ale souhlasím s tebou,. jen proto že baník kdysi ve středověku byl dobrý, není duvod ho násilím držet v první lize, už na to nemaj a třeba se taky ztratí v dějinách.. znojmo hrá krásný fotbal tak je ted proste kde je v první lize ve středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

4 roky zpátky je středověk jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Sezóna ve 2.lize by jim jenom prospěla. A budme upřímní.. Byl jsem na zápase Zbrojovka - Baník, kde byla kvalitní divácká kulisa v atraktivním čase a fotbal stál za velké houby, bylo to opravdu tak na úrovni pralesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna ve druhé lize by poslala Baník do ještě větších sraček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Možná, ale mě je budoucnost Baníku celkem šumák. Radši uvidím kvalitní fotbal v podání týmu se stadionkem pro 500 lidí( nevím, přesně na čem hraje Táborsko) a to klidně i v 1.lize než sračku, kterou hraje Baník řekněme před cca 6-8 tisíci fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Táborsko má stadion na úrovni přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby nemeli zadnej stadion, jak to souvisi s tim, ze hraji hezkej fotbal, kterej by pozvedl kvalitu nasi ligy? (ciste hypoteticky, nemam poneti jakej hrajou fotbal)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem chtěl přiblížit raduinhovi na jaké sračce hraje Táborsko za barákem mám stejný plácek jak oni v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Sam si odpovez i na otazku, komu zacnes prat vic, jestli tymu co hraje totalni sracku, ale ma slusnej stadion, nebo tymu, kterej hraje paradni fotbal, ale ten stadion nema. Vem si, ze na oboji koukas akorat v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych jednomu z nich měl fandit? Na fotbal se podívám v televizi, OK, super, ale mým klubem je SFC a ne nějaké připosrané Znojmo nebo něco podobného

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemluvim o fandeni, ale o tom, ze budes nekomu prat. A v tom je sakra velkej rozdil. Ja teda budu stoprocentne vic prat tymu, kterej hraje paradni fotbal bez stadaku, nez tymu co hraje sracku se stadakem. A nic to nemeni na tom, ze muj klub je Viktorka.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Táborsko žádnej pořádnej fotbal hrát nebude. Baník poslední zápasy hraje dobře, ale máme smůlu na ty goly.

Reagovat
raduinho

Kde to vlastně hrajou ? V Táboře ? Jestli jo, tak je to fakt ostuda, však to je celkem velké město,tak by mohli mít aj odpovídající stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím akorát, že hrajou někde v lese a vypadá to tam fakt jak na přeboru, k smíchu, že tohle chce do GL

Reagovat
raduinho

Tak kdyby postoupili tak by stejně hráli v Budějkách ne ? Jako jasný, není to dlouhodobé řešení, ale těžko očekávat, že takový tým vydrží v lize dýl jak 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to logickej postup, az budou hrat GL, tak se bude mluvit o novym stadionu. Stejne jako u nas v Plzni. Taky nikdo nepremyslel o rekonstrukci do okamziku, nez jsme zacali hrat evropsky pohary. Vzdyt by to taky bylo zbytecny. K cemu by byl Taborsku ve 2. nebo 3. lize dobrej stadion? Nikdo normalni by do toho takhlle investovat nemohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ale stará Plzeň byla ještě ucházející! Táborsko hraje doslova v LESE!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mne to je u prdele, ja jim na domaci zapasy chodit nehodlam, tak proc bych to mel proboha resit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že ten jejich plácek v přírodě není dobrý ani na tu druhou ligu vypadá to tam jak v amatérské soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

On Baník na jaře ani nehraje sračku, jen nedává góly. Sračku hraje Bohemka. A jít na zápas o záchranu a očekávat v něm fotbal jak víno... no nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Nečekal jsem fotbal jako víno Ale takovou hrůzu taky ne, opravdu mi to připomínalo úrovní tak divizi. Ale budme upřímní. Kdo u nás hraje fotbal na úrovni ? Tak 5-6 mužstev.

Reagovat
Kvooca

Jako fanoušek Bohemky musim teda protestovat. Jak dlouho jsi klokany nevidel? Meles o necem co nevis. Ani pred dvema roky a vice se hrat silovy fotbal, kde jsi nevidel kombinaci a krasne goly. Nekdo to mel dokonce radsi. Prisel Weber a zmenil system i hru. Nerikam, ze hrajeme jako Bayern, ale rici, ze se na to neda koukat je do oci bijici lež. Jsou zapasy kdy si rikam, že s tim co hrali nemohli cekat nic jineho. Ale jako jeden z mala tymu nejeli na Letnou a do Plzně bránit. Ano prohrali oba zapasy, ale to mi nijak nevadi. Baník taky nehraje tak špatně, ale až na jaře, teče mu do bot, stejně jako nám, takže musí zapnout.

jinak palec nahoru za poseledni větu

jinak uznam, že Banik v Ďolíčku doplatil na spalování šancí. Hrál lépe, ale ne pohledněji. Byl to boj. Peknou akci jsem vlastne nevidel ani na jedne straně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Vcera ste - hlavne diky Neradovi - predvedli par krasnejch akci. Pod Weberem moc nehral, ne? Proc to? A co je s Budinskym?

Reagovat
Kvooca

Spis dostaval sanci pokud nekdo ze sestavy vypadl. Udajne měl Lukáš nějaký problém, ale on tu důvěru podle mne ztratil. Kazdopadne s Neradem, Berkovcem a Horou patri k mym oblibencum.

Reagovat
smazaný uživatel

Sezona v druhé lize by nám neprospěla, protože pochybuju, že pak přijde Bary a navíc to nejlepší od nás by odešlo.. Takže bychom se těžko dostávali zpátky.

Reagovat
Kvooca

To jsem si říkal taky. Po padu do treti ligy jsem byl rad za existenci. Ale koukni teď. Sice nemame na nejlepsi hrače, ale mzdy hraci dostavaji, a pokud jsou dluhy tak o nich pořádně nevíš. Navíc fandové Vás zemřít nenechají. Zoustanou srdcaři a do dvou let (max) jste zpatky. Tam kde ženou fanoušci hráče, tam se o vysledky nebojim. Vrátili by jste se, neveřím, že by to byla konečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna ve 2. lize Baníku zlomí vaz finančně.

Reagovat
frankiefcb

Pravděpodobně ano. Po soutěžní stránce bych t přijal z hlediska celkového fungování klubu to může být solidní průser.

Reagovat
smazaný uživatel

to na tom nic nemění, že Baník spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

"vesnice" Tábor má skoro 40 000 obyvatel, a pokud si tam postaví stadión, tak to bude solidní oživení

Reagovat
smazaný uživatel

No kurnik.. ty Teplice jsou fakt marné Snad Baník se dotáhne taky

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice pustily nebo co?

Hezky Znojmo a Bohemka dolů, to je jasná věc... I když bych byl radši, kdyby šla Příbram místo Bohemky.

Reagovat
Petr325

Příbram se Znojmem, jsem stejného názoru, i když Znojmo jako nováček se jeví solidně

Reagovat
pospech11

Proč za B1905 nehrajou ti Litevci ?

Reagovat
robbik

Vatikunas je na houby a Kuklys se taky neosvědčil, sice je na střídačce, ale jinak pouze juniorka...

Reagovat
paver

Takhle se hraje o záchranu Nerad famózní výkon, Jindřišek výborná profesorská hra + libový přímák

Reagovat
Filip12

s Neradem je to jiný tým

Reagovat
frankiefcb

Gratulace Bohemce. Zasloužené vítězství. Jiank my musíme vyhrát jinak je to v háji a můžeme se těšit na 2. ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď udělá Baník 9 bodů.

Reagovat
frankiefcb

Chci tomu věřit. Jinak mně osobně by z hlediska sporotovního ani tak neděsil pád do druhé ligy, jako z hlediska finančního. Bojím se, že by to byla předzvěst krachu.

Reagovat
Kvooca

Netvrdím, že herně nemáte na Slovácko. Ale čekám vaši výhru. Pro Slovácko je to bližší než Praha, o nic nehraje a i kurz šel hodně dolu. Tim nechci ale vubec zpochybnit, že na ně herně nemáte. Každopadně je s podivem, že Slovácko se skvělým jarem ztratilo v Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

A Baník má zase o jednu starost míň, už se nemusí zajímat jestli Znojmo dostaví stadion nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mám obavy, že to nedá Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

pro ni budou rozhodujici zapasy s bohemkou a banikem,jestli ty nezvladne tak asi opravdu v soucasnym stavu nema na prvni ligu.a pokud sestoupi tak to pro ni bude temer likvidacni a byla by to obrovska skoda protoze se to pomalu zacina obracet k lepsimu

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si myslím, že tyhle zápasy Slavie zvládne. Baník by jí musel porazit a to není zrovna reálné.

Reagovat
centos

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože s těma týmama co nemaj extra kvalitu a formu dokáže Slavie zahrát a Baník a výhra se nerýmuje. Remízovej zápas.

Reagovat
Posledni Kovboj

Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus Banik nezachraniani Znojmo

Reagovat
monty25

Z pohledu Teplic: První poločas dobrý, druhý poločas hrůza... V první půli byly Teplice aktivnější a největší šanci měl Salami, který šel sám na Berkovce. Jenže Salami mě zase ujistil v tom, že to momentálně není hráč pro základní sestavu. Když dostane horší balón a nic s tím neudělá, tak to ještě pochopím. Když jde ale sám na bránu, tak to jako útočník musí proměnit... Když na hřiště přišel Fenin už v 35. minutě, tak jsem se dost divil. Zároveň mě ale moc nemrzelo, že jde Salami dolů. No a co se nestalo, po třech minutách Fenina na hřišti mu Jindráček posadil míč na hlavu a teplické zlobivé dítě se vrátilo ve velkém stylu. Od té chvíle jsem očekával, že se zápas bude vyvíjet v náš prospěch, ale opak byl pravdou. Vedení nám vydrželo pouhých 5 minut, protože pak přišel faul v nebezpečném území a přesná trefa Jindřiška z přímáku. Nutno říct, že Grigar se při té situaci zachoval úplně špatně. Takže do kabin se šlo za nerozhodného stavu... Druhá půlka byla ze strany Teplic naprosto příšerná. Nejhorší ze všeho byla obrana, která v tomto složení prostě hrát nemůže. Při obou gólech ve 2. poločase nás Bohemka prostě vyšachovala. Fenina jsem od toho gólu snad neviděl u míče. Jindráčkovi se sice povedl centr na gól, ale jinak jsem nechápal, proč kope rohy pořád on. Třikrát mu to odvrátil hráč na první tyči a počtvrté to zase moc přetáhl... No a nevytrhnul to ani výkon ostatních hráčů. Ve druhé půli jsem měl pocit, že míč u nohy většině z nich překáží. Bylo tam milion přihrávek na paty nebo do špeku. No a to ani nemluvím o bojovnosti, ve které jsme se Bohemce absolutně nemohli rovnat. Klokani do toho po přestávce prostě dali srdce a jezdili po zadku (občas trochu za hranou). Musím uznat, že dneska ten jejich "ostrovní" fotbal slavil zasloužený úspěch.

Teplice momentálně opravdu nemají formu na to, aby byly třetí v lize. Když si vezmu, že nás ještě čeká Plzeň i Sparta, tak to nevidím moc nadějně... Je sice možné, že do Evropy půjde i tým ze 4. místa, ale to bychom se museli rapidně zlepšit. S takovou hrou by totiž vůbec nemělo smysl hrát v pohárech.

Reagovat
valloire

Klokaní !!! Kde je ten holomek 10FKK?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že spadne ta Příbram....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To je v hajzlu . Jak zítra neuděláme 3 body, tak je konec

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Aldeano
Reagovat
Fairplay

to je úplně skvělý

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
centos

Reagovat
robbik

Bohemka super, Nerad skvělý.

Baník to bude mít se Slováckem hodně těžký!

Záchrana musí být!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka parádny support, super atmosféra, Nerád neskutočný chlapec ..Pauschek celkom solídne výkony, čakal som že po tom polroku bez futbalu to pôjde horšie, ale ono to ide. Lietava mi furt príde málo pohyblivý...ale asi sa mi to len zdá čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie i Baník by právě měli spadnout, aby prošli morální očistou v očích fandů i veřejnosti. Není možné je zachraňovat "šrotovným" z dálnic nebo uměle jako důl Paskov

Reagovat
Kvooca

Vzhledem k tomu, ze Slovácku už o nic nejde. Kurz na Banik šel hodně dolu, tak čekám nejake čachry machry. Proto dnesni tri body (vcerejsi chcete-li) jsou velmi dulezite. Tipoval jsem 4:1, ale priznavam barvu že to bylo spíš zbožné přání. Po předvedené hře a výsledku se už tolik nebojim. Me přání by bylo aby spadla Příbram se Slováckem. Ale pokud spadneme my, nemam problem chodit na NFL a doukat na demolici s HFK. Snad se i ten Stříškof udrží, mam rad to vyhecovane "derby". A jestli se zachranime, tak snad ne na ukor Slavie. Leč nejlepší bude, když se zachrání ten, který zahraje nejlepší fotbal. Baník i Slávka by se mohli vrátit silnější, ale taky nemuseli. Je to těžké vybrat. Opravdu jediný tým kterému bych přál sestup je Příbram. A ten druhy, ten hraje v tabulce uplně jinde a zachrana se ho týkat asi nikdy nebude.

Reagovat
adalbertus

nemám slov Teplice a je to venku

Reagovat
adalbertus

ty vole to byli goly

Reagovat
Losinho

Teplice

Reagovat
Liquid

hoši, za 17 let Příbram spadla pouze 1x a bylo to nedlouho po Ivánku kamaráde, kde se pak dost lidí bálo, prostě dokud tam bude Jarda Starka, tak Příbram nespadne, zkrátka Příbram a nejvyšší soutěž k sobě patří stejně jako kohoutek a umyvadlo (pamatuju jak si KJVCD stěžoval, že u Litavky 3x po sobě dohrávali sešívaní s podivně vyloučeným hráčem) taky jistě pamatujete, že Horník říkal Brabcovi, že proti Jardovi (Starkovi) nikdo nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlata pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice to podělaly.

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro sestup Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kresbička pěkná, provedení pěkné, nápad dobrý, ale myšlenka na hovno

Reagovat
frankiefcb

Ještě bylo dobré. Pelta je trumbera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
osobnostx

Je někdo z vás na Spartě? Mohli by jste prosím zamknout Karocha o půli na hajzlíku?

Reagovat
Kvooca

Reagovat
bruchy

mě se dneska líbil, dneska mu to šlo, nevím co kurva ještě chcete od spolukomentátora

Reagovat
raduinho

Asi tak, dneska byl dost v pohodě.

Reagovat
Sosi

Sparta se vrací ke své tradici - vyhrává hnusné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

ta slavie je tragícká, 3/4 těch nekopů by měli okamžitě vyhodit, zasloužená prohra, ale ty rozhodčí jsou kkti , neodpískaná penalta pro slovácko, teďko jasná pro slavii, banán liga hnus

Reagovat
smazaný uživatel

proti Spartě se letos pískne penalta zřejmě pouze tehdy, když bude hráči soupeře přeražena noha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, vždyť ho jen tak povalil. Penalta asi být měla ale nedělej z toho nějaký hrubý zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhovor v Holandštině Určitě tomu rozumí víc lidí než v angličtině I když tomu že si stěžuje že nebyla penalta rozumím i tak

Reagovat
centos

Proto to pak přeloží.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, asi tak půlku To není ono, originál je originál

Reagovat
goodbay

ACS . Škoda, že je nad tím stín nekopnuté penalty. Ale stejně si myslím, že by si to Sparta pohlídala.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta výhra zaslouženě, ale za stavu 2:0, kdy ten černoušek Costa svalil Necida měla být pětka, takže je vidět, že tomu černouškovi projde všechno a to už celkem dlouho hraje jak hovádko...

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli uděláme přes 70 bodů, tak klobouk dolu

Derby dobrý, fotbal jsme sice zahráli takovej průměrnej, pár hezkejch akcí jo, ale nic nádhernýho, každopádně to je uplně jedno. Bezmocný slávisti se teď budou snažit dostat ven z těch všech hoven a to je krásnej pohled, přeju jim ale záchranu, byla by škoda přijít o tenhle zápas, kde jim ukážeme, že vždycky budou za náma

Reagovat
kubys

Spíš jestli v současné chvíli neuděláte, tak jste dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli mi udelame pres 23 bodu tak to teprve bude neco

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Kisel do prdele a Pastoora si vezme sebou. Vím, že možná za nic nemůže, ale začínám hodně litovat toho, jak odkopli Koubka, dám ruku do ohně za to, že kdyby Koubek zůstal , měli bychom na svém kontě tak o 5 bodů víc a mužstvo by mělo alespoň nějakou tvář, Pastoor točí se sestavou, hledá pořád nějaký cesty, na to není čas, jde vidět jak moc chybný krok to byl a dneska ten rozdíl mezi Spartou a Slavií byl do očí bijící...

První poločas tragédie s velkým T, se mi chtělo brečet, přitom Sparta nehrála nic extra, ale my jim nechávali tolik místa a prostoru na jejich křídelní hru, kdyby měli kvalitnější předfinální fázi, bylo s námi hůř, žádnej presing, ve středu pole nás přehrávali, děs běs...A hlavně Necid měl dneska hrát od začátku, nevím co Pastoor zamýšlel a když už tu sestavu postavil, tak ta hra podle toho měla vypadat a ne hrát beton.

2.půle o dost lepší, alespoň jsme si párkrát nahráli, ukázali pár nadějných ofenzivích akcí, ale ta defenziva, to je děs a hrůza. Ono se není čemu divit, když hrajeme každý zápas v jiném složení. Kraje obrany vůbec nezachytávaly sparťanské náběhy, tedy Dostál především. Spousta nepřesností i ve středu pole, velké díry mezi obranou a útokem, v naší hře je tolik chyyyyb, až to možné není ... Tohle se jen tak změnit nedá, je to vážně v prdeli...

Závěrem : Dostál, Škoda, Zmrhal, Čonka --- tyhle hráče poslat do háje, zbavit se jich...Dostál je sympaťák a dříč, ale nemá na to hrát ve Slavii, má dobrý momenty (např. ty kvalitní centry ve 2.půli), ale zároveň dělá obrovské kiksy, k bojovnosti je potřeba i fotbalovost, Škoda je kopyto, Zmrhal alibista a protěžovanej, nechodí do soubojů naplno, nemastnej, hráč na hovno a Čonka na to nemá...

Poslední šanci bych dal Nitrianskému, ten je fotbalový, rychlý, do kombinace, ale zase nevyrovnaný, flákač s lajdáckým přístupem ... Ultimátum a v případě neúspěchu poslat pryč.

Ať jsou jaké jsou názory na Juhara, je to náš nejnebezpečnější hráč, má dynamit v noze, na hřišti maká, presuje, takový hráč je pro branku soupeře vždy nebezpečím, navíc velký univerzál.

Gecov maká, bojuje, dře na krev, dnes slušný výkon. Určitě bych se ho nezbavoval, alespoň jemu Slavie není u prdele.

Nando Neves dnes slušný, měl tam dobré momenty, ale dlouhodobě na levéím beku hrát nemůže, potřebujeme tam někoiho s potenciálem a mladšího.

Boudjemovi zápas nevyšel, ale u něj jsou kvality nesporné a jeden nevydařený zápas na tom nic nezmění.

Necid dnes slušný, u něj je to možn áteď hodně o hlavě, jsem přesvědčený, že kdyby se Slavii dařilo, on by střílel goly jako na běžícím páse, ale teď to má těžké...Dnes několikrát dobře podržel míč a měla se pískat penalta po faulu na jeho osobu.

Hrubý je talentovaný hráč, nicméně v současném srabu Slavie trpí dost i on, potřeboval by vedle sebe někoho zkušenýho, kdo by ho usměrnil a ne alibistu Zmrhala, který sám neví, co má hrát a to má už odkopáno tolik zápasů v GL...No jo, mít tu Davida Jarolíma...

Suma sumárum, bojím se sestupu, ale když se udržíme, tak je třeba kompletně přebudovat kádr, vyřešit otázku trenéra pro příští sezonu, další administrativní věci a změny v managementu klubu, zbavit se pro Slavii nevhodných lidí a začít věci dělat tak, jak se mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako byla chyba vyhodit Koubka, byla by chyba vyhodit Pastoora. Slávia potřebuje ze všeho nejvíc stabilitu, né zas nějakého nového trenéra který by přišel s novou taktikou a s novými změnami v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozdíl mezi Spartou a Slavií jasně ukazuje Juhar - na Spartu neměl, ve Slavii je nejlepší hráč.

Reagovat
Aldeano

Mrkáme na Peltu.

Reagovat
Ángel di María 22

Co ty, přečet sis tu zprávu vůbec?

Reagovat
Aldeano

Až teď

Z Prahy jsem, ale asi dám přednost pohodlí domova. Ale díky, že sis vzpomněl.

Reagovat
10

hokejová Spartička taky krása - 4:0 ve 13. minutě zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nemůže pustit ty burany do finále.

Reagovat
10

dneska tu sérii Sparta zlomí, haluz nemůže vyhrát 4 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si říkal už po 4. mači, když to Sparta srovnala na 2:2. A pak přišla katastrofa.

Ale máš pravdu - Brno má hrozný haluze. Naopak Sparta nepromění strašný šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Zlín vede 2:0.

Reagovat
10

Třinec nebo Zlín, to už je úplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pro mě teda ne. Třinec hraje pěknej hokej. Zlín hraje naopak debilní hokej.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

prvoligista jak se vtírá

Reagovat
smazaný uživatel

Řím hraje taky hokej?

Reagovat
Maritazzi

Teď se mi ta Sparta zas hodí Já jsem v životě neviděl bandu větších sráčů, než je současnej chomutovskej tým, takže nám ten sestup snad jedině pomůže, pokud zůstanou sponzoři. Minulej zápas v Boleslavi jsem po zápase počkal na hokejisty a ptal se jich, jestli je to normální za třetinu jednou vystřelit. Jeden mi třeba řekl, co to zkoušim, že se mu snažim naznačovat, že nehrajou naplno.

Reagovat
10

to sis dovolil dost, hlavně si asi udeřil hřebíček na hlavičku...tam je něco hodně shnilýho asi, naznačoval to i Pospíšil

Reagovat
Maritazzi

Absence sportovního manažera, sázka na nezkušenýho trenéra, charakterově naprosto nevhodně složenej tým (inteligenti jako Bartečko, Malec, Balej), přeplacený hajzlové se špatnýma smlouvama - Bartečko tady po sezoně skončí s tím, že si za klouzání přišel na 600 měsíčně. Ale mládež máme možná nejlepší v republice, ti kluci jsou výborní a půjde na nich stavět - jen je udržet a přivést k ním zkušený hráče, který jim pomůžou v růstu.

Reagovat
10

já moc přehled nemám, resp. maximálně sleduju Spartu...ale je to trapas s takovým rozpočtem a hráčem hrát takový hovno, to by se ve mě hodně vařilo

Reagovat
Maritazzi

Tak to je, když majitel dosadí na pozici GM syna, kterej o vedení společnosti nemá páru no. Ti hráči mají jen jména, výkonnost tam není a stejně hrajou furt. Ale jak říkám, Boleslavi ty dva roky v první lize prospěly, snad to bude i náš případ.

Reagovat
10

nevím, z tý série jsem viděl jen ten poslední zápas...a Třinec hrál velký hovno, Zlín celkem zaslouženě vyhrál

se sympatiema jsou na tom u mě oba úplně na stejným dně

Reagovat
smazaný uživatel

Ono celkově moravský mužstva v hokeji sou děsně nesympatický..

Reagovat
10

to je pravda, Olomouc max

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, za to západ jedna radost.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
raduinho

Vsetín !

Reagovat
smazaný uživatel

po letošním play off ti musím dát za pravdu, Vsetín má snad nejukulanější mužstvo na celém světě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já mám Třinec nejradši hned po Spartě. Naopak Zlín je u mě jen kousek nad Kometou a Slávií. Ale i tak je to skoro dno.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim,to co předváděj sešívky,to bude zázrak jestli nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram ještě 2 výhry a je to doma

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu Sparťana by ses měl chtít Příbrami spíš zbavit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, nějak sem si je oblíbil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že s Řezníčkem byly nějaký problémy, ale myslíte si, že by měl na Spartu? Co jsem ho viděl, tak se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá, tohle je jen taková "životní" forma..

Reagovat
Posledni Kovboj

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
diskoschlampe

leda že by tam šel akorát kopat penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Z ligy jenom Kopic, Litsingi, možná Mahmutovič, Harba a Hrošovský.

Reagovat
Marv

Reagovat
centos

Zase gólovky a zase nic. Ale Narh

Reagovat
smazaný uživatel

zase jste urcite lepsi, sice ma Slovacko vic strel i drzeni balonu, ale urcite zase hrajete luxusni fotbal

Reagovat
centos

Vůbec na mě nereaguj.

Reagovat
Chlupatá máma

Ardeleánu + pomezní výbornej výkon! Neuznanej regulérní gól, vymyšlený dvě penalty, několik otočenejch autů a rohů, 4x loket Řezníčka v obličeji protihráče bez karty... Bravo!

Jen by mě zajímalo, kolik si zarobil takhle při sobotním odpoledni? PELTA, STARKA, BERBR, DAMKOVÁ VEN!

Reagovat
diskoschlampe

Řezníček už měl bejt o poločase venku, první jasnej loket Rajnochovi, druhej pak Coufalovi, až mu tekla rajská... takhle z něj bude hrdina, že proměnil 2 penalty. Z toho ta první nebyla určitě a tu druhou jsem neviděl, humus prostě, navíc teď každej bude řešit derby a příští zápas bude ardeleánu v klidu pískat

Reagovat
smazaný uživatel

sem se zrovna chtěl zeptat, ty penalty asi byly jasný, co??? jo, stačí spojení starka, příbram, 2 penalty,... jasný 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 v suchym triku..opravdu nevim s cim to Slavie prijela,bez pohybu vsichni zalezly na pulce a cekaj az to prijde,tah s Conkou taky uplne mimo..drzeni mice 83:17 po puli to jsem snad nikdy nevidel..Kaderabek opet super,Holek taky velmi dobrej...skoda zvolneni,Slavie si zaslouzila bura..

JEDNO MESTO-JEDEN KLUB

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že si pořídili Holanďana,ty budou rádi,že to podepsal jen na ty 4 měsíce, v tý 2.lize nebo odstupný by se jim asi platit nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek si musi doma u televize vylozene uchcavat smichy

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

On měl vždycky prdel z porážek i když trénoval

Reagovat
db18

Já si spíš myslím, že bude pořád ještě brečet

Reagovat
Liquid

četl jsem nedávno rozhovor, Slavii si oblíbil, takže určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka drzi Banik v GL..

Reagovat
Kepy_FCB

Heča zachraňuje Slovácko od výprasku

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslis vazne

Reagovat
k0udy

Co nemyslí vážně? Sám Svěrkoš zahodil 5 tutovek, Kukec tam měl minimálně další dvě.

Reagovat
Kepy_FCB

Kukeci Kukeci

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten faul predtim nic, co?

Reagovat
Kepy_FCB

přenos v čudu

Reagovat
smazaný uživatel

ted se tam bude zbesile uplacet..

Reagovat
smazaný uživatel

Slovackoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
goodbay

Baníku už nepomůže ani svěcená voda.

Reagovat
twerp

To sice ne ale v posledním kole má doma Slávii, takže bych se až tak nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej přímák

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
centos

Nasrat.

Reagovat
twerp

Tak Slovácko jede na poháry.

Reagovat
Zdechlina

Tak jakýpak výprask? žeprý baník, to jo.....

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Kepy_FCB

Ale stejně nespadnem

Reagovat
Aldeano

Minimálně se to uhraje administrativně. Znojmo sestoupí nebo nebude někdo z 2. ligy postupovat.

Reagovat
TheAdy

sem si na 100% jist, že ten poslední sestoupí určitě.

Reagovat
Aldeano

To ano.

Reagovat
Slejdy

efceeee slovaaaacko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se ale Baník zachrání, to tyhle kluby, co ligu hrají X let v kuse dokážou i z ničeho. Znojmo porazí, s Duklou to bude remíza, my na Bazalech dostanem čočku a se Slavií remíza a jsou v suchu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

No ja bych rekl, ze neporazi ani jeden z tech tymu co jsi vypsal.. To bude max 6 bodu za 4 zapasy a ostatni tymy urcite neco uhrajou..

Reagovat
smazaný uživatel

Když se koukám na rozlosování, tak to vidím na sestup dvojice Brno, Bohemka

Reagovat
TheAdy

jo jo Brno. To dokáže překvapit a vyhrát... to je to co Baník nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to rozlosování má snad nejhorší ze všech týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

tragickou Olomouc muze Brno v pohode porazit a bude mit naskok 7 bodu na Banik, to uz fakt neztrati, kdyz Banik vyhraje kdovi kdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Brno ma ještě doma Olomouc a Slavii, v posledním kole doma Jablonec, kterým už nejspíš o nic nepůjde.

Reagovat
Liquid

Brno a Baník, ale Baník bude asi poslední, tak případná administrativa zase pomůže těm sráčům z Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Na zacatku sezony jsem rikal Banik a Bohemka, ted rikam Banik a Brno nebo Bohemka. A bude mi moc lito, kdyz to bude Banik + administrativne Znojmo.

Reagovat
TheAdy

mě bude líto Znojma. Baník at jde k čertu, fans na prd, hra na prd,. klub na prd. bejvávala Ostrava (baník) něco. ted je nic.. takže pápá

Reagovat
Kepy_FCB

Oblíbené kluby - vedlejší

Liverpool FC (ENG)

Sparta Praha (CZE)

Reagovat
Posledni Kovboj

ted jsi mu to nandal.

Reagovat
TheAdy

páni. si mi to nandal, Liverpool, kterýmu podle mě nejde nepřát, jelikož Stevie, legenda, by si zasloužil zdvihnout jeste jednu trofej. (to arsenal taky ) a sparta je spis protest proti damove. ale budiž. cítím se zdrcen

Reagovat
smazaný uživatel

tak Znojmo hlavne posledni dobou nic moc vysledky, takze muze spadnout i normalne.. Ale pral bych jim, aby se zase chytli

Reagovat
frankiefcb

Už tomu nevěřím, fandit stejně budu, ale už mě to může pouze a jenom překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi byly ty kecy pred zapasem banikovcu, jak Slovacko vyklepnou, jak maj vsichni sazet na Banik, ze je to tutovka

Reagovat
frankiefcb

NO očekávalo se, že to prostě urvem. že je vyklepeme to ne. Ale museli jsme vyhrát nevyhráli jsme a na 95 % sestoupíme, ale za to, jak jsme dneska hráli bez jakékoliv bojovnosti si to přece jenom zasloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Chachari,tady uz konci sranda

Reagovat
Hector17

Tak a banik spadl...

Reagovat
Liquid

a s Baníkem je ámen

Reagovat
smazaný uživatel

Koupíme to s Duklou a Jihlavou a v posledním kole regulérně porazíme Slavii a skončíme počtvrté v ředě na krásném 14. místě...

Reagovat
Liquid

nemáte ani na kopačky vyčpělého Baroše a chcete kupovat zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě Baroš něco sypne...

Reagovat
smazaný uživatel

to je v hajzlu

Reagovat
Djibril6

Je to špatný :-( propast je blíž a blíž, ale pořád je ve hře dost bodů!!! Ješt dýcháme, žijem!!! Ale jestli neporazíme Znojmo bude definitivní konec!!! Věřím a věřit budu, prostě se to povede, musí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to vidim asi tak,že až bude hrát Baník se Slavií tak už nebude o co hrát,fakt si nedokážu představit,že se někdo z nich zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak je možné, že sestup Baníku pomůže a po nějakém čase se bude moct vrátit silnější než je teď. Taky to možná pomůže fanouškům, že spadnou trochu na zem a začnou se chovat tak trochu s pokorou...

Na druhou stranu, po sestupu je hrozně těžký se do té ligy dostat, my jsme si s tím taky dost užili a to jsme kolik let měli suverénně nejlepší kádr v druhé lize...

Reagovat
Kepy_FCB

třeba Budějice to zvládnou vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už s tím mají zkušenosti

Reagovat
goodbay

Jo, to si pamatuju, jak jste dost často vedli a ke konci výpadek a skončili 3.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby sestoupil Banik a Slavia, tak vazne neverim tomu, ze by se obe muztsva hned za rok vratila, to by byla parada

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si šoumen

Reagovat
clinger

Spis je to deb.. když si přeje sestup klubú s nejlepšími fanousky

Reagovat
smazaný uživatel

Mne jsou fanousci uplne u prdele, ja se koukam na fotbal kvuli ty hre, ne kvulu nejakym debilum na stadaku..

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu jim jsou ti nejlepší fanoušci? To jako jen kvůli tomu, že jsou to velká města by jim nikdo neměl přát sestup na úkor jiných?

Reagovat
clinger

Ale jo.fotbal hrajou naprd.ale česká liga zrovna moc fanoušků nemá a pokud ji budou opouštět takový kluby tak se to nezlepší.ale pokud prejes jiným v pořádku.u kolegy je to spis nenávist k těmto dvou klubum

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě je to vcelku jedno kdo sestoupí, já jen hájím to, že by někdo mohl Baníku, Slavii apod. ten sestup mohl přát...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má nejlepší fanoušky?no to si děláš kozy?!

Reagovat
smazaný uživatel

tam zahučej oba,co koukám na ten los,tak s tim co předváděj uhrajou pěkný prd

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by hrát Baník 2. ligu na Bazalech?

Reagovat
smazaný uživatel

2. liga se dá hrát i v lese

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

kdybys viděl Arenu U průhonu Loko Vltavína, kde je hlavní tribuna o 5 řadách a na 5. ještě nesmíš, bo je to VIP a hned za lajnou jsou keře odkud tahají hráči míče

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to taky libový

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No přišlo mi, že slovácko doslova darovalo míče baníku.. nesmyslné střely z dálky, napadání ve 4 hráčích, ale baník byl tak marný, že si nedal finální nahrávku a když už, tak tam byl fantastický Heča.No sám sem zvědav jak to s Baníkem dopadne...Každopádně 3 body doma a za týden porazit prvně venku Liberec! :D

Reagovat
Zdechlina

To ti nepřišlo, baník je tak marný naprosto běžně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna dneska jsem Baník odepsal. Co s tím klubem je, když si to nedokážou pořešit ani se Slováckem?

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně tohle, "ani se Slováckem" tohle mě vždycky pobaví, jak když jsem četl nářky fanoušků Slavie, že nedokázali vyhrát "ani s blbou Jihlavou" přitom my i Slovácko jsme kvalitou kádru hodně před Baníkem i Slavií, spoléhat furt na to, že pár let zpátky to bylo úplně jiné...

Reagovat
smazaný uživatel

S tou Slavii fakt brzdi, ona ma tym tak na 5. misto v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslíš vážně snad

Reagovat
clinger

Nech ho.je to jen provokatér.hlavně ze na podzim byli řadí za domácí plichtu se slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle jmen možná jo, ale holt se ukazuje, že jména nejsou všechno

Reagovat
smazaný uživatel

tak na 5. misto v druhý lize ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tohle je moc i na tebe...

Reagovat
Posledni Kovboj

v druhy?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

boze

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to tak, že by řekli vy dneska nám a my příště vám.

Ale třeba to Baníci zkoušeli, ale Slováčtí se báli, že v případě Baníku žádný "příště" už nebude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Divit se zrovna se Slovackem, kdyz zhruba 15 zapasu v rade uz nevyhrali?

Reagovat
smazaný uživatel

protože má Slovácko kvalitu

Reagovat
HorajzmAmmann

nejhorší na tom je, že ty zápasy jsou pořád stejný. Velkých šancí minimálně stejně jako soupeř, ale ta kvalita v tý finální fázi a zakončení je naprosto mizerný !!! Každopádně dneska byla konečná, naději nevidím už v ničem ! Všichni dokážou vyhrávat, pro Baník je výhra když remizuje

Reagovat
Losinho

pro Baník, aspoň ten je solidární

Reagovat
Puskas

rozdáme si to v posledním kole, to bude aspoň čestné, nepotřebujem k tomu třetího

Reagovat
Losinho

Přátelská remíza nás oba posune na 13. a 14. flek a budeme moci s úsměvem poslat nepřející do pr...

Reagovat
Ungalabunga

Zítra si Jihlava odveze 3 body z Plzně a bude to nádherný kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

No co uz. Zazil jsem titul, tak zaziju i druhou ligu :).

Reagovat
centos

Snad si to neříká i Franta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu by se hlavně splnilo to, že už nechce hrát o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, je to super... já to mám od titulu a čtvrtfinále UEFA až do městské soutěže, to fanouška zocelí!

Reagovat
iamek

Je smutne jak tady na Ostravsku sport dopadl :(.

Reagovat
Aldeano

Evropské město sportu 2014

Reagovat
taws

ted už to vypadá hodně špatně...ale slavii nebo bohemians snad ještě předskočíme a druhý půjde Znojmo..

Reagovat
frankiefcb

Chce se mi brečet, chce se mi řvát. Hrozně se bojím, že v případě pádu krachnem. Ale dnešní výkon tohle bylo něco šíleného, tak se prostě o záchranu nehraje. Jediný Narh hrál parádně zbytek šílený provar. Nemá cenu to hodnotit. Ještě k tomu jsme přišli o Fríďu a dostali gola. To je fakt zkurvený pulrok mého života. A stejně si člověk říká proč si na Bazalech huntuje zdraví a říká si, ež už tam nepáchne. Stejně tam bu zase za 14 dní a zase si kurvit zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
patas92

Jako nevím. Šílená je hlavně finální fáze nebo Štěpánovy centry a standartky. Bojovnost jim fakt nemůžeš upřít. Není si co namlouvat, prvoligová kvalita tu prostě není a upřímně, s tímhle kádrem nemáme v lize moc co pohledávat Tři body ze Znojma dávají ještě jakš takš naději, ale ani to už podle mě nebude stačit...Narh nejlepší

Reagovat
frankiefcb

Dneska tam opravdu bojovnost nebyla. Já v kvalitu, že tam je věřím. Ale prostě dneska to neodbojovali. A Komňa mě už taky sere, vystřídá Svěrkiho za Foltýna místo toho, aby tam dal Dyjana.

Reagovat
patas92

To fakt ne, dneska to určitě neodflákli. Rozhodla naprostá nekvalita ve finální a předfinální fázi.

Reagovat
frankiefcb

mám na to jiný názor. Dneska to nebyl boj o záchranu.

Reagovat
patas92

Ok, já ti ho neberu, ale fakt nevím, co bys tam ještě chtěl vidět. Když ti Štěpán z 10 centrů pošle 8 někde do prdele, nebo když SVěrkoš s Kukecem zazdí co jde, to prostě není o bojovnosti

Reagovat
frankiefcb

No ty centry.

Reagovat
centos

Já jsem čuměl na Slovácko. Oni se v podstatě nedostali do vápna, ale co střela zpoza, to pumelice do brány. Když si tam představím někoho našeho, tak to letí přinejlepším do světelné tabule.

Reagovat
Puskas

hlavně ta rána, kdy to Pavlenka vyrazil jen tak mávnutím ruky, ani nevěděl jak

Reagovat
frankiefcb

z toho přímáku. No to byl mazec.

Reagovat
patas92

Valenta to kope dobře no, jak Ronaldo

Reagovat
Sosi

komňackýmu nelze sestup přát, konečně po x letech hraje baník pohlednej fotbal a dá se na to koukat. Nějak pořád doufám, že spadne Brno, ale vždycky když je třeba, uhaluzí nějakej bod...

Reagovat
Losinho

Tam to Zavadil vždycky vyhecuje, když je třeba.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Být Komňacký ještě teď v Jihlavě, tak jsme tam kde Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku předpovídám tak max 4 body do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zprava od kamose slavisty:

Derby jsem ani nevidel,sebrali me na moste..5 minut se predtim se ptam policajta jestli plati to povoleni pyra na moste-odpoved byla ano a za 5 minut me ten samej policajt srazi na zem a zahazuje mi ohen,inkasuju pendrekem se slovy,ze se proste zmenil rozkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkaz ten zněl jasně...

Reagovat
Manik...

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Tak když je blbej a musí si hrát s pyro, tak je komu není rando tomu není pomoci. Kdyby se na to vys... tak mohl sledovat zápas

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

může být rád , že tam nebyl, lepší pendrekem do palice, než čumět na tu tragédii...

Reagovat
Puskas

První půlka děs, ve druhé už to šlo, hlavně Franta Narh byl výtečný, ještě Jánko Greguš snese přísnější měřítko, ale takový Kukec nebo Škutka s Krmenčíkm byli vyloženě trapní... A Sěrky? že zrovna on to tak zazdí...

Reagovat
frankiefcb

Bohužel Jánko toho taky ztratil dost. Ale ze zálohy nejlepší to jo.

Reagovat
Puskas

uvidíme, zda to Franta zopakuje příště, bo čekám, že ho Komňa postaví, pak bych to viděl na Holzera doprava a tři body už musí být, tolik šancí nepamatuji, že bychom neproměnili

Reagovat
frankiefcb

To je furt dokola, jak zaseklý kolovrátek. Množství neproměněných šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Menší OT: Balkaj dneska zahodil v poslední minutě tutovku a tím poslal Jagiellonii do skupiny o záchranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Balaj*

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt dobrý kulisy, včetně slávistů, tak ve mě tohle derby ani nevyvolalo pořádný emoce. Kočka s myší jak kdybychom hráli pohár někde v Domažlicích. Ta záloha, co proti nám vyslali byla vážně druholigová. S tim kádrem do mají, bejt v plný síle, tak můžou postavit dopředu něco jako Vošahlík, Lička, Pitak, Boudjema, Mičola - Necid + třeba defenzivní Gecov...a pak přijedou s touhle splácaninou Já bych jim tu druhou ligu na jeden rok přál, ať je sranda, ale pak už vrátit pořádný derby...

Reagovat
F.Torres

No, s body jsem nepočítal, hra stála za velký kulový, body jsme si nezasloužili. Ovšem má tohle Sparta zapotřebí? Zase rozhodčí naprosto mimo. Nebyla to jen ta penalta, která byla naprosto jednoznačná, ale i některá rozhodnutí byla celkem úsměvná. Příští kolo proti Plzni s takovým výkonem to bude hodně těžký, ovšem o osudu se bude rozhodovat až v těch následujících kolech. Hned poté na půdě klokanů se rozhodne téměř o všem v tom případě, že Znojmo stihne dostavět stadion.

Co se týče Teplic, čekal jsem, že to pose*ou, má to ovšem jednu výhodu, oni to třetí místo neukopou naštěstí.

Baníček nezklamal, následující dvě kola snad naváže na výkon a udrží si formičku

Bohužel už se musíme soustředit ne jen na svoje výkony, protože jsou tak tragické, musíme sledovat i ostatní týmy a věřit, že oni to podělají mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dneska to tady je dolarova one man show

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v prdeli.. pro nás prostě 2. liga znamená prakticky zánik klubu, bude to neskutečná katastrofa..

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, my jsme se z toho jakš takš dostali a to nejsme ani z poloviny tak velký klub jak FCB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Losinho to samý

Reagovat
Losinho

njn

Reagovat
goodbay

Jestli se nemýlím, tak to byl Lafatovo 20. ligový gol ve Spartě za 38 zápasů? To je něco málo přes 0,5g na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde o to prosazení

Reagovat
TheAdy

co by za to dali jiní, torres, necid, atd

Reagovat
Sosi

Kdo by byl řekl, že Slovácko nakonec bude ještě atakovat poháry

Reagovat
taws

hmm komnacký odvolán..

Reagovat
frankiefcb

zdroj? Je to jisté. Jako nadšený bych tím teda už vůbec nebyl.

Reagovat
centos

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se mi to, nebo včera slávisti vůbec nezkoušeli pokřik "Derby je naše"?

Reagovat
Losinho

Asi byli od nás všichni výjimečně soudní Ale vím určitě, že byl po zápase s Jabloncem.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si právě říkal, že na ostatních derby se ten pokřik objevoval, byť jste na tom byli tabulkově jen o něco líp jak teď. Ale jinak slávisti fandili dobře. Na to jak se vyvíjel zápas a v jakých sračkách se klub brodí, to mělo slušnou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsem to jen zaslechnul při pochodu, na stadionu ne. Ale tak je pravda, že body asi moc nikdo ze slávistů neočekával, proto se fandilo furt a docela paradoxně se nejlíp fandilo za stavu 3:0. Ale i od vás mi to přišlo lepší než obvykle

Reagovat
frankiefcb

Tak druhá liga je odvoláním Komňackého podle mě jistá. bojím bojím se krachu.

Reagovat
goodbay

Přijde Pulpit.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky do Jihlavy

Reagovat
Ungalabunga

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Civers

10!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska spokojenost, škoda toho zbytečného gólu, ale zase jme mohli dostat gól z těch Kovaříkových centrů, které jsou fakt neskutečné.

Meši s Kosakem to oživili, škoda že je vykartovaný Jungr, kdyby mohl hrát, tak by to podle mě vypadalo jinak. I tak jsme byli druhý poločas lepší a ani první poločas to nebylo špatné, i když se z toho borci na Fandovi snažili udělat, že jsme se snad nedostali za poločas za půlku. Docela by mě zajímaly ty ne(penalty), Hubník tam škrtnul o Kolouškovu nohu a ten kvůli tomu ztratil rovnováhu, tak nevím. Na druhé straně zase Kučera tak trochu naremploval Štípka a Henn to omlouval, tak nevím

Reagovat
stas87

kukol ako zahral?

Reagovat
smazaný uživatel

Běhal a to je asi tak všechno ještě si tam zas párkrát skočil a pak se válel na zemi, to už je u něj taková tradice

Reagovat
stas87

tak sa vrati do myjavy v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že ne, podepsal na delší dobu a jako záplata na kraj zálohy se hodí, třeba si postupně zvykne a něco i předvede co se týče fotbalu. Do koncepce se hodí, teď ještě aby se naučil centrovat nebo střílet jednou tam vlastně nahrál nabíhajícímu hráči na velké vápno a byla z toho střela, berme to jako vlašťovku

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, třeba ten zákrok na Štípka mi přišel mnohem penaltovější, než včera Costy na Necida

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme to měli vyhrát. I když bych výkon Jihlavy ocenil, hráli velice dobře, tak stejně jsme měli ty šance proměňovat. Co to tam předvedl Wágner bylo velice komické. Štípek měl hrál od začátku protože to dokáže vždy oživit tu pravou stranu. 24. kolo, 10 bodů ztráta. Myslím, že o titulu už je rozhodnuto. Naděje byla, ale dneškem padá definitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nesmírně rád, že poslední hřebíček do vaší rakve dala zrovna Jihlava. Dokonalá pomsta za jednostranné chyby rozhodčích v našich zápasech s vámi za poslední 2 roky. Dříve jsem vám fandil, jak v lize, tak i v evropě, ale stává se z vás druhá všemi nenáviděná sparta.

Reagovat
Mr.Mike

Plzeň pod Uhrinem je fakt marná

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kdo hraje. Bez hráčů jako Hrováth nebo Ďuriš naopak podává velice kvlaitní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kopice bych koupil k nám, v takovém průměrném týmu je hrozně utopenej

Reagovat
Hokaido

Příští kolo fandit Slavii, ať vyhraje a zachráni se, vyhrát na dukle a další kolo doma slavit titul

Reagovat
aither

fandit Slávii

Reagovat
Hokaido

Co jako ?

Reagovat
db18

Mělo se to přerušit, během těch deseti minut by se snad naši hráči dali dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fantiš je fakt marnej a to se tu z něj dělal materiál pro Spartu, Plzeň a repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý mladíček Bartl, kterému v červenci bude 25

Reagovat
diskoschlampe

http://goo.gl/61pq2I Bych blil, a pak se každej diví, že nechoděj lidi. Tohle mě tak neskutečně otrávilo...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy, že lidi nechodí kvůli podmázlým nebo neschopným rozhodčím. Takovýhle věci se stávaly i v dobách, kdy byly stadiony plný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne stejne spatni neli horsi rozhodci jsou i v PD a kolik lidi tam chodi..

Reagovat
diskoschlampe

Asi jo, ale určitě to tomu nepomůže. Teď jediný co u nás slyšim je, že jsme dostali trojku od Přibrami, a že se na nějakej fotbal můžou vys_at

Reagovat
db18

To je blbost, lidé se přece bojí o život...

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, neporazit Jihlavu, no kde to jsme?

Reagovat
smazaný uživatel

...zpatky na zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nelital v oblacich, tahle sezona je uz davno pase, uz se jenom dohrava, o nic nejde.

Reagovat
db18

V tom případě je výsledek s Jihlavou ukradený, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No to je, ale je to ostuda, neporazit takovy trubky

Reagovat
smazaný uživatel

proč trubky, prostě na ně nemáte kámo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja mam Jihlavu rad, ale fotbalistu tam moc neni..

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase trollíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj promin, pred dvema mesicema bys jeste dal kdovico za zachranu a najednou zjistujeme, ze mate tym na titul

Reagovat
smazaný uživatel

To bych dal, ale fotbalisty jsme měli furt, sice hráli hovno, ale fotbal hrát uměli a umí, což se o většině borců v české lize říct nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale na body s Plzní to zatím stačí i bez fotbalistů, což je pěkný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj on to dost vyrovnava Hubnik a Duris v zakladu

Reagovat
twerp

Tys to vzdal strašně brzo. Tuším, že už po našem jarním duelu. A přitom neremizovat se Slováckem a Jihlavou, tak máte pořád o co hrát. My ještě do konce ligy tak 6 bodů ztratíme určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nam porad nestacilo.

Reagovat
twerp

O bod ne... ale tak je lepší doufat do posledního kola než to vzdát v 19. Navíc my fakt můžem ztratit hromadu bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja doufam porad, na tom se nic nemeni, dokud bude teoreticka sance, tak budu doufat, ale realne to nevidim od nasi prohry s vama..

Reagovat
twerp

Co si pamatuju, tak ses tady vysmíval pár lidem, když říkali, že titul ještě není jistý. Z toho jsem usoudil, že prostě v titul nevěříš.

Reagovat
goodbay

Ale najednou. Do 19. kola tady bylo výsměchů, že Sparta ten náskok stejně projebe a takový keci a najednou je sezona pase.

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

no ostuda, co ti budu povidat

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru, já si taky nedokážu představit, že by nás porazila Slavia...

Reagovat
smazaný uživatel

zpátky v realitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Zas takovej průser to neni. Sparta už titul má. Já myslim, že Uhrin by ted měl přestat brát ohled na výsledky a hlavně hledat optimální sestavu pro jeho fotbal. Prakticky se mu prodloužila letní příprava, příští sezonu by se z toho dalo těžit. Uvidíme, snad to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom, co vas malem vyradila z poharu?

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jen takova drobnost, ale hodne lidi mi tu nadavalo, ze nechodim na fotbal, tak si predstavte, kdyz si mesic predem planujete smeny, dodneska se tesite, ze zase muzete na vyjezd, ze pojedete do Edenu na Slavii a dneska zjistite, ze to ze soboty prenesli na pondeli.. A ne, tohle neni poprve..

Reagovat
smazaný uživatel

My co chodime pravidelne to zname moc dobre to bych vzdycky vrazdil kdyz to presunou..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja byl nastesti na jare na vsech domacich a byl jsem na Dukle, chtel jsem na Slavii, ale to nevyjde, tak holt snad Bohemka, jestli to taky nesoupnou..

Reagovat
db18

Ještě že o nic nejde, jinak by nebyly lístky

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Měl si se líp učit a nemusel si dělat směny, co ti na to říct...

Reagovat
dest1l

Reagovat
db18

Bohužel to je normální, i když by to mělo být známé už předem (3 týdny) a o tom, že se hraje až v pondělí už osobně nějakou dobu vím, mně nasrali s tím, že se lístky prodávají jen na Štruncákách a u stadionu už ne... (přitom to ani nejsou vstupenky na jméno nebo cokoliv...)

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho to vis?

Reagovat
db18

Přesně nevím, ale kolem týdne to asi bude... Ono to chce dost často sledovat stránky klubů a gambrinus ligy, aby se v tom člověk neztratil (+ třeba, když myslím Wu-36-man měl podobný problém s jarním utkáním proti Brnu, tak tam to Zbrojovka dokonce ohlásila jen na FB a jinde to upravila až časem... Sparta to pak taky podala se zpožděním)

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ja se uz nedival dyl no, skoda.

Reagovat
Losinho

Tak o té změně se ví už cca týden. Navíc my sehráli v neděli od 17h (námi stanovený čas výkopu utkání) tuto sezonu tuším jeden zápas.

Reagovat
db18

(tak pro nás je to taky myslím vybraný čas, tak se divím, že se to pak musí stěhovat... )

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Plzeňáci neporazí ani Jihlavu bojující úplně o nic ...

Reagovat
smazaný uživatel

My bojujem o body, počkej poslední kolo

Reagovat
smazaný uživatel

proč pořád píšete bojující o nic? snad hrajeme o body, o lepší umístění atd...jsou to profíci, musí makat pořád přeci..

Reagovat
smazaný uživatel

musi, ale zname nasi ceskou mentalitu..

Reagovat
smazaný uživatel

Rada nepovoluje českou mentalitu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, vy jste hrozny pred pul rokem tu bylo place, ze k vam jde Rada, nadavek apod. Snad jedinej ja ho tu branil. A najednou je to Buh

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ty jsi vždycky jediný a výjimečný

Reagovat
smazaný uživatel

Proc radsi nepriznas, ze jste mu nikdo neverili, vsichni nadavali a byli nasrany na vedeni, ze misto Komnackyho prisel Rada?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si to dobře pamatuju, tak jsem byl nasraný, že vyhodili Komňackého a byl jsem nasraný na některé hráče, že ho takhle potopili. Zároveň jsem ale vyjádřil přání, aby jim Rada zvednul mandle, což se taky potvrdilo a my se díky tomu pravděpodobně zachránili. Já jsem na Radu snad nikdy nenadával a jednou jsem tu i psal, že ho mám rád a nepatřím do té skupiny, co si z něj dělá srandu a zesměšňuje jeho trenérské schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

kde vidíš v mém příspěvku, že je Rada bůh nebo že ho někde opěvuju?

Reagovat
smazaný uživatel

není to o české mentalitě. Je to klasika víceméně ve všech ligách a vždy. Týmy nebojující o poháry, titul, LM, záchranu ... prostě mají menší motivaci, než týmy bojující o něco z toho výše napsaného.

Reagovat
F.Torres

wow, Barcelona neporazí slaboučkou Grenadu...

Reagovat
twerp

Máš to zapotřebí se do nich srát? Raději oslavuj, že pravděpodobně budeme mistry a budeme hrát o LM. Seš sparťan a ne Dolar.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda, ale když tady musíš psát ty dolaroviny den co den, hodinu co hodinu, tak je těžký si do něj nerejpnout.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu rikam priznani

Reagovat
smazaný uživatel

jejda

Reagovat
hefy

Na tobě je nejsmutnější, že seš dospělej člověk a ne patnáctiletej trouba. No, nic, jeď dál, bavíš a jen houšť. (snad jsem něco nezapomněl)

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď nevím - píšeš něco o smutku, ale na druhou stranu o pobavení. Tak to si budeš muset asi vybrat.

Reagovat
hefy

Tys to pochopil.

Reagovat
Wat

Díky, Vysočino!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zvládnem ligu jako neporažení.

Reagovat
goodbay

Pokud titul vyhrajeme třeba za 2 kola. Tak se obávám, že v MB vybuchneme určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten zápas zítra, 2,4 na Zbrojovku vypadá docela lákavě

Reagovat
Sosi

Aspoň už Uhrin trošku točí mladý Teď možná budou ztráty, ale příští rok to ponese ovoce...

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš? Duriš? To ovoce neponese. Hlavně že Štípek vysedává na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak jsem mohl tu školní cenzuru přežít, tam když jsme někoho uráželi, nebo mu sprostě nadávali, tak jsme dostali poznámky a byli vyhození na chodbu, teď si připadám jak nějaký disident

Reagovat
db18

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10155912_10152342987938609_4174695657307652841_n.jpg

Od Jablonce bych tohle nečekal, ještě když se ho na výjezdu na Slavii zastávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobře nepřečtu ten druhý nápis, ale je tam "včera dobří, dnes nežádoucí?"

Reagovat
db18

jj - a před tím je ještě "Fuck FAČR"

Reagovat
Kepy_FCB

jebat celej peltův zmrdoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Gratulace do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se teda nehodlam Pribrami zastavat, ale jak muze nekdo napsat, ze to prvni nemela byt penalta??

Reagovat
smazaný uživatel

a ta druha byla 100%..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak jsem to videl zpomalene a u obou Rajnoch lehce trefil balon.. No dobre

kazdopadne takovej zkusenej hrac jako Rajnoch by takhle do soubou chodit nemel..

Reagovat
smazaný uživatel

U obou hral mic. Kdyby rozhodci nezapiskal, bude chvaleny za vyborne zakroky. Plus povest Pribrami a konspiracni teorie mohou vesele vznikat.

Reagovat
smazaný uživatel

zkušenej hráč to vyřešil zkušene , 2x hrál první balon

Reagovat
Puskas

ale nezkušený co do tuzemských sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Danoski padal už pěkně dlouho předtím, než se ho vůbec Rajnoch dotknul

Reagovat
smazaný uživatel

no zato my jsme meli kopat jasnou penaltu po faulu na Stipka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě my měli kopat taky, po zákroku na Kolouška

Reagovat
Sosi

taky jsme včera měli kopat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste ji hlavně neměli kopat v Jihlavě v poháru... Jsem čuměl, že když dávala reportáž TV Hovna, tak tu penaltu vůbec neukázali, pro mě zvláštní, neukázat nejspornější moment zápasu...

Reagovat
Sosi

my ale v Jihlavě nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, to mělo být o něco výše

Reagovat
Sosi

15:42 Jílek měl podle Damkové nařídit penaltu

V sobotním fotbalovém derby měl rozhodčí Jan Jílek nařídit pokutový kop proti Spartě za faul obránce Costy na slávistického útočníka Tomáše Necida. Prohlásila to předsedkyně komise rozhodčích Dagmar Damková. Penaltu měl podle ní ve 24. kole odpískat také Pavel Královec ve prospěch Plzně proti Jihlavě. Sporné penalty v duelu Příbrami s Libercem pak naopak sudí Petr Ardeleánu posoudil prý správně. (ČTK)

No, to zase bude Rajnoch smutný z fotbalu

Reagovat
db18

Reagovat
diskoschlampe

Tyhle penalty kdyby se odpískali proti Plzni nebo Spartě, tak snad ani nechci vědět co by se dělo... Takhle to opět odsere nějakej provinční Liberec a jede se dál. A Starka si mne ruce

Reagovat
smazaný uživatel

16:32 Podle mě by měla jít celá Damková do prdele...

Reagovat
Liquid

však ještě aby je nenařídil správně když v tom byly peníze Jardy

Reagovat
smazaný uživatel

A v Brně zase návštěva kola, nechápu, že nedokážou v městě kde je 500 000 obyvatel dojít lidi v alespoň důstojném počtu. Ještě že tam ti smradi mlátí do plechů za tribunou, jinak by tam bylo úplně mrtvo až na pokřiky proti Peltovi...

Reagovat
smazaný uživatel

chodí na Kometu holt...

Reagovat
smazaný uživatel

nedá(lo) se na to dívat, dívat se v televizi na fotbal bez atmosféry je o hovně

Reagovat
F.Torres

S tím počtem obyvatel to slušně přeháníš, ovšem to nemění nic na tom že to ostuda je, o tom žádná. Jinak lidi tam chodí na trapnou Kometu, to bude asi ten hlavní problém. Navíc stadion stojí taky za starou belu. Chce to dostat fotbal trochu víc do podvědomí brnáků a oni začnou chodit, ale to by se tam o to musel někdo schopněj postarat..

Reagovat
Vasil

V pondělí se u nás maká. Někdo prostě na pátou do Krpole nestíhá. Navíc byla blbá předpověď počasí. Jasně, to jsou výmluvy, aji v nedělu odpoledne by přišlo jen tak o 1000 víc

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam dávají v pondělí v podvečer divizi?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by místo Kroupy mohl jít hrát jeho otec.

Reagovat
cubinho

Odporný fotbal. Počasí se na to nemohlo dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to nebude remíza. Klidně ať prohrajem ,a ty body uhrajeme další zápas doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se remízy nebojím, z těch šancí tam Brnu určitě něco spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda zas kroupy... tam není, kdo by dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil ze standardky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Porazit žebrácký Starkov je povinnost. Ale dneska by to chtělo taky bod - minimálně kvůli Brnu, aby nezískalo 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno nehraje zase tak zle. A aspoň Zlámal na to úplně nesere.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, v Brně pěkná bouřka...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tam je těch securiťáků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Němec je taky super... "... a Zlámal bez šance." - "... to pravidlo je jednoduché. Když padne gól na zadní tyč, vždycky je to chyba brankáře."

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak z nějaké příručky "Jak machrovat o fotbale."

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Němec je taky super... "... a Zlámal bez šance." - "... to pravidlo je jednoduché. Když padne gól na zadní tyč, vždycky je to chyba brankáře."

Reagovat
smazaný uživatel

123 a rozhodčí je Pelta

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Brnecko

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš. ty seš vocas .

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

proč?? Baníku přeješ sestup a nám přeješ záchranu. poslední dobou máme pár zodpovědnejch výsledků. na podzim se nám ařilo proti silným mužstvům, ale jinak nic moc. tak proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles? Si sjetej? Ja jsem vocas, protoze preju Brnu zachranu?

Reagovat
iamek

Reagovat
TheAdy

u

Reagovat
TheAdy

melo bejt proste mobil

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Parádní chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
db18

Reagovat
raduinho

Důležité a možná rozhodující 3 body. Chce to doma porazit Slavii a ve zbylých pěti zápasech uhrát další 3 body. 32 bodů v téhle tabulce musí stačit na záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

na nás bohužel umíte

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle série se nehraje ani jako PO. Tolik chyb v nebezpečných prostorech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Kometa, pojdte jeste!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

něco přes 2400 diváků na největší moravský šlágr v 1.lize Brno-Olomouc ano tolik přijde v 2.největším městě v ČR, jen pro SuperFrankieho co se navážel do Táborska, v Sezimově Ústí prišlo na zápas se slabou Vlašimí co se zachraňuje něco přes 1800 diváků... raději Táborsko v lize kde lidi rádi choděj na dobrý fotbal než Brno

Reagovat
raduinho

Pondělí, televizní zápas.. Kolik by došlo na Slavii 4 tisíce ? Tam to taky není žádná hitparáda. A letos už to asi neklapne, Brno se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

1800 tam co si pamatuju z Dohrána opravdu nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, 1800 hlásili, ale z televize to vypadalo max na litr

Reagovat
TheAdy

Buď víš hovno n.Ebo si retard který to nechce akceptovat

Reagovat
soukup

prý největší moravský šlágr

jasně je to málo, ale fotbal stojí za prd, je to v nahovno čase, kdy sou lidi v práci, dneska tu už asi třikrát pršelo a krytých míst je tak tisíc. Navíc co sem tak šel po ulici, tak je všude jen modrobílá, fotbal tu teď tuplem davy zrovna nezajímá

a ono to je stejně jedno, ty bys na Zbrojovku něco vyblil i kdyby přišlo 10 tisíc a každej fanoušek dal milion na děti v Africe

Reagovat
Liquid

za vysvětlení situace

Reagovat
smazaný uživatel

na Zbrojovku chodi malo lidi, ikdyz je to v idealnim case, v idealnim pocasi a tymu se dari, takze tyhle argumenty co jsi vypsal nemaj zadnou hodnotu..

Mne do toho nic neni, Brnu preju zachranu, jen se mi nelibi, kdyz nekdo vyhazuje z ligy tymy jako je Taborsko, kdyz tam chodi stejne lidi, jako treba na vas..

Reagovat
smazaný uživatel

Když ještě Táborsko hrálo v lepším případě střed tabulky, tak tam chodilo 150 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

No a? co to ma spolecnyho s kvalitou fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz nekdo vyhazuje z ligy tymy jako je Taborsko, kdyz tam chodi stejne lidi, jako treba na vas..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, 2300 je trosku vic nez 1800..

Reagovat
Vasil

A kdy se Flintě naposled dařilo? Ten čtvrtej flek za Prosů někdy 6 let zpátky? To nemůžeš pomatovat

Reagovat
soukup

málo lidí chodí, ale přišlo by víc než 2400. Kdyby to nebylo v pondělí odpoledne a bylo hezky tak přijde na Olmik kolem čtyřky. Sice je to prd, ale tak to holt je.

Kolik lidí by chodilo, kdybysme hráli špici spekulovat nebudu, protože si ani neumím představit, že tu špici hrajeme, natožpak takový detaily jako návštěvy

Reagovat
Liquid

ale pro tvého dědu, v roce tuším 95 na Slavii přes 40 tisíc, to mi furt přijde úplně neuvěřitelný, nechápu ale to složení té návštěvy, jasně nebyli tam asi jen tradiční fotbalový fanoušci, ale někam pak stejně tahelc masa musela chodit....

Reagovat
smazaný uživatel

spis mi rekni, co se stalo, ze chodit prestali..

Reagovat
Liquid

to by mě právě zajímalo, kam se ta masa hnula, jako že by najednou hromadně přestali chodit...nevím kolik tam ale chodilo běžně v ten rok, ale tipuju že kolem té desítky asi normoš

Reagovat
Corabeu

tenkrát byla nejmenší návšěva v ročníku tuším kolem 16.000

Reagovat
soukup

návštěvy šly postupně dolů ještě za Lužánkama, jak se ten stadion postupně drolil V půlce devadesátek ty návštěvy byly i kolem dvaceti tisíc běžný, na konci ta desítka. Srbská je stadion na prd a všichni ho nesnáší, tak se ani nevytvořila taková ta kultura, že se tam chodí. Část lidí se asi přelila i ke Kometě, protože ta před takovýma osmi rokama, když krachovala na dně první ligy nikoho nezajímala a chodilo tam pár lidí

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase v té sezoně s tobiášem stál fotbal za hovno, skončili jsme 13 či 14 a za Lužánkama bylo pořád víc lidí, než v další sezoně a vlastně kdykoliv na Srbské. Spoustu lidí nasral přechod na vidláckej stadion jako je Srbská, která by byla dobrá v příbrami(nechci nikoho urazit) a pak až na tu jednu, jednu a půl sezony nebyl důvod, aby se ti lidi vrátili, protože to hlavní, tj fotbal stál za hovno. A když polovinu ze zápasu strávíš díváním se po babách, obloze a oklních panelácích, protože na tom hřišti se neděje nic, co by stálo za zmínku, tak vady stadionu vyniknou mnohem víc. Vždycky mě sere, když na Srbské prší, člověk nemá deštník a jen na něj stíká voda z deštníků okolních fanoušků. A to není jedinej problém Srbské, tribuny jsou daleko od hriště a málo strmý, takže tak do poloviny to za moc nestojí, tabule za vyliž..., místo záchodů by bylo lepší přistavit toitoiky, to alespoň chcaní na tribunu za Lužkama mělo kouzlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem zapoměl na super přestávkové programy, kdy ti 6letí špunti hrají lepší fotbal než Ačko a supeř dohromady a více fyzických sil vydají i návštěvníci, kteří soutěží ve střelbě penalt, trefování tyček a podobných věcech.

Reagovat
Vasil

Průměr ten rok přes 21000 - http://www.gambrinusliga.cz/statistiky-divaci/1997.html?page=1&type=2

Ještě nebyly internety, dařilo se, hokej vprdeli, Lužánky.

Reagovat
soukup

je fakt, že lidi kteří chcou vidět super fotbal, tak si v televizi nebo po internetu naladí co se jim zachce a kdo chce fotbal pro zábavu, tak může koukat v klídku na okres. To určitě dělá svoje

Reagovat
Corabeu

stačí si ted zapnout čt4 a všem musí být jasný kam a proč chodí lidi

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono se i Brno hodně změnilo jako město, spousta velkých fabrik se zavřela, místo toho jsou kanceláře. A prostě hogo-fogo zvedači telefonu ti nebudou chodit na nějakej špinavej fotbal, ještě k tomu o záchranu. To je přece pro buranský dělňase. Jo kdyby se hrála "kůl stylová čampions lýg", to by najednou přišlo třeba 50.000.

Reagovat
Vasil

To je taky pravda, sport je pro chudý. Navíc každej druhej je přistěhovalec odněkud, byl tady ve škole a už zůstal. Ale Brňákem se člověk nestane

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale oni právě nefandí ani ti právý Brňáci. Spousta lidí co dneska chodí jsou z blízkého okolí, ale né přímo z Brna. Ti přistěhovalci občas zajdou, protože jsou třeba zvýklí chodit z domova. Ale zeptat se rodilého brňáka pod 30 let, jestli chodí na fotbal, tak si koleduješ o reakci, jak kdyby ses zeptal jestli chodí vybírat popelnice.

Reagovat
Corabeu

,další z důvodů,z průmyslovýho města se stalo študácký-polovina lidí zijící v Brně,z Brna nejsou a ke klubu nemají zádnej vzah.Príjdou tak mozná na Spartu,nebo Plzen

Reagovat
Corabeu

těch faktorů je mraky,stadion,vedení co si z fans dělali prdel,výsledky,sračky s čmfs atd-se ani dnes nedivím,ze ti mladí chodí radši na kometu

Reagovat
Liquid

dík všem za analýzu

Reagovat
Corabeu

V té době se na zbrojovku sjíděla polovina jizní moravy

Reagovat
Vasil

To jsem byl ještě na základce a taky jsem tam byl. Tata mě bral za Lužánky snad 2-3 sezony. Tehdá se na tu Slavii chystal fakt skoro každej, nevím proč, asi tam něco dávali zadarmo.

Reagovat
TheAdy

když je klub ve sračkách na sračkoidním stadecu.. se nedivim že vždy si mam kam sednout.

Reagovat
Liquid

A který je větší moravský šlágr ? Baník tu všichni serete do Slezska...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč serete když Baník ze Slezska je?

Reagovat
Liquid

vím, ale Ostrava je Moravsko-Slezská

Reagovat
smazaný uživatel

tam lidi nevi ci jsou..

Reagovat
Liquid

je to navíc Moravsko-Slezsko-Polská Ostrava

Reagovat
frankiefcb

A ty jsi odkud, že o tom zasvěceně mluvíš. To bych si přesně nechal vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Baník je ve Slezsku

Reagovat
soukup

jako je to něco jako moravský derby, ale nikdo tu zápasy s Olmíkem úplně moc nehrotí. Baník a Sparta jsou z hlediska prestiže jinde

Reagovat
Shevchenko

Na trápící se Frýdek v druhé lize přišlo 2 500 lidí

Reagovat
Didier Drogba

Ty šašku sešívanej. Starej se raději o ten tvůj cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Kometaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
TheAdy

a znovu KOMETAAAAA

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa zase neskutečný štěstí. Většina odrazů přímo k nim na hůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa předvádí skvělou energii a ty pořád budeš psát o štěstí. Dnes Kometa Spartu drtí v aktivitě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

No a proč asi - gól na 2:1 dorážka, když se to odrazilo přesně na hokejku. Gól na 3:2 vlastní. Gól na 4:3 dorážka do prázdný, když se to odrazilo přímo na hokejku. To prostě jeden tým nakopne a druhej srazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno Spartu přehrává ale úplně ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda a teď vidím tu haluz na 3:3. To jsou strašný góly. Netvrď mi, že nemá Kometa nehoráznou kliku.

Reagovat
soukup

tak jasný, jen kvůli hroznýmu štěstí je to 3:5 místo 3:1

ještě si zapomněl jeden gól analyzovat, neříkej mi, že si ho Kometa zasloužila

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko nech toho, je to krásný hokej, z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

koukni - i sám Pivko potvrdil, že jim to tam napadalo se štěstím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co bys chtěl? aby se nulovalo skóre nebo co? tohle je sport a myslím, že ty bys to měl vědět jako první. Ještě jedna třetina a ani bych se nedivil, kdyby teď štěstí popohnalo víc Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale narovinu Jiří... Neposrala si to Sparta sama? vede 2:0, 3:1 a teď 3:5.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tojsou kecy

Reagovat
smazaný uživatel

zkus to popsat svýma očima

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzdyt jsou to normalni goly, aspon pro me jako fanouska NHL. Chodi tam, kde to boli a odkud ty goly padaji, zvlast kdyz precenovany Popperle vyrazi spoustu puku kolem sebe.

Reagovat
soukup

pro jirku jako fanouška Sparty je to štěstí a tečka

Reagovat
smazaný uživatel

A zvlášť, když takové branky padnou snad v každém zápase. To už spíše pátý gól Komety bylo štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí přeje připraveným!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si ty mužstva nemaj co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs Kometa

Reagovat
Mimalu

kometaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to dosrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

dej bacha, ještě není konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Ubráněná 3 na 5. To může být ten moment ...

Reagovat
Corabeu

nenene kua,jeden titul vám stačí,nebudte nenazraní

Reagovat
db18

lepší dva tituly Sparty než aby ho měl někdo z těch dvou dalších co jsou ve hře

Reagovat
Corabeu

tak pokud nejseš z Brna a nepamatuješ jak se chodilo jestě z fotbalovýho prímo na zimák,tak chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to proč?

Reagovat
db18

osobní "sympatie" k těm dvoum zbylým

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
frankiefcb

Spartě bych nepřál ani v kuličkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V hokeji mě sice nějak víc zajímá jen Slezan, ale zrovna hokejová Sparta mi přijde mnohem víc v pohodě, než ta Kometa které fandí každý vandrák ze všech koutů republiky

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Vždyť ten tým je naprosto nesympatický. kumstát, Pech, Buchtele

Reagovat
db18

No, takhle bych postupně došel k staršímu pokřiku "smrt celý lize"

Reagovat
frankiefcb

+ nechutně brečí. Když prohrají, tka za to může vše okolo ne oni. Jak potom 5tém zápase.

Reagovat
db18

tak tohle je zrovna to samé i u Komety a asi nejhorší u Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš a ještě Zlínských 15 bubnů

Reagovat
frankiefcb

No neříkám, ež bych to Zlínu nějak přál. Přál jsme to Třinci, teď to přeji Kometě. Představa, ež by to vyhrála Sparta s těma nafoukancema, kteří si myslí, že jim všichni uhnou z cesty za titulem jenom proto, ež vyhráli základní část, tak to opravdu ne.

Reagovat
db18

...jako jestli chce po titulu Čajánek ukončit kariéru, tak bych to možná ještě přežil

Reagovat
db18

...a vůbec, všichni nad třicet - možná až na Marušáka

Reagovat
frankiefcb

Jestli to nebude Sparta, tak snesu i ten Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Zlín je hodně nesympatickej..Ćajánek si občas nevidí do huby co jsem četl a ta jejich hra taky není zrovna nejkrásnější :-)

Reagovat
goodbay

Tak to neznáš asi ševce, ty si stěžují pořád

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, že extraligu sleduju minimálně, ale ze Sparty mám rád Tona a zbytek je mi jak ze Sparty, tak z Komety víceméně ukradený. Kometě to nepřeju kvůli tomu, co jsem psal výše. Kdyby Kometě nefandil každý dement, tak mi je to fakt jedno. Ale přijde mi nenormální, že se nezřídka kdy vyskytujou symboly Komety nejen na Slezanu, ale i na jiných druholigových zimácích.

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde jen o titul. Finále Brno - Zlín by byla prohra pro hokej.

Reagovat
db18

Reagovat
Mercury

Reagovat
Corabeu

tak play-off je o bojovnosti,síle,důrazu(trošku štěstí) a vtom je Kometa myslím ze snad i nejlepší z extraligy

Reagovat
Mercury

Myslím si, že pokud postoupí Kometa a bude hrát se Zlínem bude to dokonalý příklad toho, že ne vždy vyhrává papírově nejsilnější tým, ale právě bojovné a stmelené manšafty. Oba týmy by tam byly naprosto zaslouženě, tady už se nehraje na krásu.

Reagovat
frankiefcb

I když jsem to více přál Třinci.

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ale nebojovala v těch zápasech o nic míň. Brno hrálo strašnou močku. Kdyby aspon hráli dobře defenzivně, ale oni vzadu hoří a se štěstím to ustojí. Pak plácnou třikrát do puku a vyhrají na nájezdy. Ze srdce nenávidím tyhle haluzácké týmy

Reagovat
Cumel

Reagovat
db18

Reagovat
Wat

Sigma jsou neskuteční žabaři, to ať radši sestoupěj oni...

Reagovat
smazaný uživatel

Olmik nesmí sestoupit.

Reagovat
Wat

Za to, co předváděj, si to zasloužej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak super Olomouc v hokeji. Jirka Dopita bude rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne kvůli Dopitovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu Kladno. V baráži měli nejspíš nejlepší tým, ale úplně se sesypali. Ale je to dobře - alespoň se to v extralize trochu protočí. Jestli sežene Olomouc prachy na sezonu, tak by ani nemuseli být takovým otloukánkem, jako třeba Chomutov. Oni tam ten tým budují dlouhodobě, takže mají dobrý základy.

Reagovat
Liquid

Kladno navíc s olympionikem Kaberlem, ale přesně, je dobře že se to protočí, teda pokud seženou finance, navíc pokud se nezměnilo pravidlo, tak tým co nemá juniorku tam nemůže ani postoupit, to píšu proto, že vlastně hrát extraligu v ČR může zas tak max 16 týmů, kdyby se povedlo postoupit třeba nějaké Kadani, tak má smůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

na papíře je jednoznačně nejlepší Chomutov, vždyť ty peníze co do toho sypou jsou snad třetí nejlepší v lize, bohužel po postupu a zvyknutí si na level extraligy musíš protočit tunu hráčů aby ses dostal na nějakou úroveň a pak potřebuješ dobré sportovní vedení, které si nechá ty pravé a ty, co žijí jen ze jména pošlou pryč. Naproti tomu Kladno má pár solidních jmen (např. Hořava-dodnes mě sere že z Komety loni odešel, Chábera, Tenkrát) a zbytek za moc nestojí. A je to vidět i na výsledcích. Loni hráli předkolo, ale nebý lidí z NHL, tak hrají zase Play out, a kdy naposledy skončili v základní části do 6, nebo kolikrát hráli za posledních 5 let klasické PO? S takovým kádrem potřebuješ dobré sportovní vedení, ale to na Kladně zcela evidentně není na taakové úrovni, jako třeba ve Zlíně. A pak se může Kladno chlubit juniorkou, když ve Zlíně hrají skvěle Zámorský, Holík a další a na Kladně snad jen Doudera.

Reagovat
Mercury

Olomouc paráda, už se moc těším na další moravská klání.

Reagovat
goodbay

zrušte hokej

Reagovat
F.Torres

Běžte si komentovat hokej někam jinam, stejně to je trapárna

Reagovat
smazaný uživatel

ty už drž taky hubu

Reagovat
smazaný uživatel

tý vole, krásná bitka

Reagovat
smazaný uživatel

A je super, že je sudí nechali. Byla to vyrovnaná férovka.

Reagovat
db18

Kdo vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

plichta, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem říkal, ještě Jihlava zbejvá a pod Baníkem,Slávií a Olomoucí se zachvěje větev....a je to tam !

Reagovat
smazaný uživatel

jediná Bolka v tomhle kole neselhala

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju ty mikrofony u sudích v extralize

narozdíl od fotbalu .

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, co bys slyšel ve fotbale? možná něco jako: "pane Němec, dyť já mám stejnej zájem jako vy"

Reagovat
Mercury

Reagovat
soukup

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že ti sudí v hokeji ty zápasy fakt řídí. Dokáží to hráčům vysvětlit. Dokáží svoje rozhodnutí obhájit. To ve fotbale se často stává, že sudí za hrou jen tak nějak plápolá ...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že Bohemka dorazí Slávii a pošle ji i s Baníkem do druhý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani to začali řezat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kumstátova 46ka na helmě vypadá skoro stejně jak ta Rossiho

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš Mareš

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Leoš Mareš

Reagovat
smazaný uživatel

není to náhodou slávista?

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš je všechno

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, Pospíšil se přeřekl a místo Leoš Čermák řekl Leoš Mareš

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra už to začíná být přetížený. Každý to zapne na posledních pět minut, to mě tak štve. Na co se na to koukat celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se dívá kdo chce kdy chce. Tohle je problém ČT a těch blbců, co to tam spravují. Blbců říkám proto, že olympiáda jim skoro celá na netu nešla, problémy s tím mají skoro pořád a teď si pár lidí zapne konec hokeje a zas to nejde? Ty lidi vykopnout, vždyť za dveřmi musí čekat x schopnějších jedinců, kteří to dají dohromady.

Reagovat
centos

Servery nejsou stavěné na to, aby zvládaly náporovou špičku. To není problém lidí, spíš politiky ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli mají malou kapacitu serverů, tak se ti lidi třeba můžou posrat a neudělají nic...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to je jasné... Pak bych ty blbce přesunul na odpovědná místa, protože už si lidi takovou dobu stěžují a oni s tím pořád nic nedělají. Nechápu proč? Vždyť si tím kazí jen svoji pověst, nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda. Sparta byla lepší, ale Kometa na srdce. Finále bude hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta končí Kometa

Reagovat
frankiefcb

Tak šup Sparta čekám ten brekot v médiích.

Reagovat
smazaný uživatel

Trvaj

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa

Reagovat
db18

Po finálové sérii nebude zklamaný poražený ale vítěz, protože nebude moct brečet...

Reagovat
smazaný uživatel

ty už běž taky doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Komu v tom finále přát? Kdyby byl sníh, tak máme alespoň nějakou malou šanci, že by nad Rondem mohl povolit strop a vyhráli by všichni, ale takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínu, o tom žádná, ale jak to tak vypadá, tak se z vítězství budou radovat fanoušci obou týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Kometě, pochopitelně. Ať ju nesnášíš jak chceš, tak kdyby vyhrála titul, tak to může zvednout zájem o extraligu.

Reagovat
db18

Který se stejně neprojeví na návštěvnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tady pořád píšeš Kometa Kometa, když jsi z Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsu z Olomouca, su z Přerova.

Reagovat
smazaný uživatel

To je už jedno, jestli MEO nebo Mora, ale proč Kometa...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Fandím Přerovu. Ale co se týče extraligy, tak tady hodně lidí přeje Zlínu, nebo kdysi Kometě. Vítkovice jsou daleko, Vsetín na Hané není oblíbený. Já jsem přál Znojmu, a když zmizelo, tak jsem přešel na Kometu. S Morou jsou tady dobré vztahy, ale když je nevídáš v televizi, ani na ně nechodíš, tak se dělá fanouškovství těžko.

Reagovat
frankiefcb

Kámoš je z Lipníka. Normálně fandí taky Meo, ale v extralize právě Vítkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hranice, Lipník, tam už se začíná fandit Ostravě. V Přerově to tak není, nebo výjimečně.

Reagovat
frankiefcb

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tuhle potřebu fandit většímu klubu než je ten tvůj a ještě to střídat jak fusakle

Reagovat
smazaný uživatel

A já zase nechápu jak se někdo může pravidelně dívat na sport v televizi, a nefandit tam nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vyřvu a vynervuju se na Slezském a Slezanu a pak se v televizi podívám bez nervů na zápas, u kterého je mi víceméně u prdele jak skončí, pokud nemám vsazeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to bez nervů nebaví. Vždycky si musím někoho oblíbit, jinak se ani nebudu dívat.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

to nejde koukat nestranne, to proste neexistuje..

Reagovat
db18

...proto si člověk vsadí, aby tam ty nervy byly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak přechod ze Znojma na Kometu mi přijde dost divný...

Reagovat
smazaný uživatel

každý takový přechod je divný

Reagovat
db18

Jasný, tak tohle je teda "divnější", když si vyberu klub, který ten minulý vyprovodil z ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že kdyby v Opavě skončil hokej (jakože to dost reálně hrozí), tak bych si zatočil kolem, jestli budu teď fandit Třinci, Vítkovi, nebo Zlínu. Ani k jednomu z těch klubů/měst nemám absolutně žádný vztah. Prostě si koupíš šálu nového klubu a jedeš nanovo jakoby nic, nebo nevím

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže ty fandíš klubu ze svého města, Prospero přeje na dálku, tam to sepětí s klubem funguje jinak, prostě má nějaký oblíbený ligový klub a doopravdy fandí svému lokálnímu, přijde mi to normální,

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Je to pokračování hokeje ve stejném regionu, takže jsem ho vzal jako přirozeného nástupce. A když už jsem nefandil nikomu z extraligy, tak je lehčí si oblíbit novou Kometu, než ty týmy kterým jsem dřív přál spíš prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co bereš jako "region", ale z Brna do Znojma je to 70 kiláků ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ze Znojma kamkoliv jinam do extraligy je to ještě dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
soukup

Brno fakt nepotřebuje zvedat zájem o hokej

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tím mediální pozornost.

Reagovat
frankiefcb

Za to Sparta je mistr v brečení. A chci věřit, že to zaříznutí Vítkovic ve 3 zápase čtvrtfinále byla jenom náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá Morava jsou mistři v brečení, my se nevymlouváme na rozhodčí, ale v první řadě hledáme chybu u sebe (i když v téhle sérii rozhodlo štěstí, ne úroveň hokeje)

Reagovat
soukup

hledáme chybu u sebe

v téhle sérii rozhodlo štěstí

... tak nevím teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Vždyť jsou úplně směšní. Si mysleli, že když vyhráli část, tak si to uhrají jen tak to play off. A diví se, ež se proti nim postavili týmy, které chtěli bojovovat nedat to zadarmo a že to bude bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

no oni hledají chybu jenom u sebe, akorát takovým arogantním způsobem, když se prohraje, tak protože to soupeři usnadnili, nikdy neřeknou dneska byl soupeř prostě lepší.

Reagovat
frankiefcb

No jo to šlo vidět v sérii s Vítkovicemi. Vítkovice hrají tvrdě a kecy a kecy a vytváření tlaku na rozhodčí. Protože si někdo dovolil na nosánky na horu něco hrát. Pak použijou zákeřné fauly, které nejsou potrestány. Typická Sparta + série s Brnem. Brečí, ež po nich děckou řvou neslušná slova a pak brečí po pátém zápase a jsou dotčeni, ež prohráli na nájezdy.

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Opět nudné finále...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Pražáky..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

pro fanoušky hokeje

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pro Pražáky

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle moravské půtky s prahou jsou mi u prdele, prostě jsem se nezaujatě těšil na finále třinec - sparta, to by byl hokej jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a někdo se zase těšil na finále Zlín - Brno... A presto může jít o fanouška hokeje.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale série to byla pěkná. O tom žádná.

Sparta by neměla házet flintu do žita. V tom týmu je velká kvalita a dokáží i zabojovat, když je potřeba. Pokud se nebude pořádat nějaká velká výměna kádru, tak by mohli mít za rok zase šanci na titul.

Teď se švagrem velkým Komeťákem nevydržím.

Reagovat
Didier Drogba

hokej je shit, ale KOMETA

Reagovat
Aldeano

Kýhos je strašný buran...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to do toho Brná právě krásně zapadá ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo zapadá ..

Reagovat
Kokesh

Cajzl jak protahuje i při psaní.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo schválně...a z Prahy nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší být buran jak Pražák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude finále, ale snad to vyhraje Zlín, poslouchat ty Brněnské veterány, že nás vyrovnali v titulech by se mi fakt nechtělo...

Reagovat
frankiefcb

No tak by jste s tím měli konečně něco dělat. Příští rok s Třebícčem, ať se rozšíří Moravské týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

S Třebíčí nasrat, to je béčko Komety my snad za pár let, vedou to u nás bývalí hokejisti a zatím to přináší ovoce

Reagovat
frankiefcb

Tak snad jo.

Reagovat
goodbay

Tak pořád lepší Brno, než ubrečenej Zlín.

Reagovat
Miguel19

Dyť jenom Čermák je ubrečenej jak celý Zlín dohromady..

Reagovat
Didier Drogba

*Mareš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Miguel19

Koukám, že se tu probíral hokej

Pro mě osobně hrozné finále, vlastně nejhorší co mohlo být. Asi budu trochu více přát Zlínu, aby to Čajánek prostě dotáhl. Sice je to ubrečený hajzl, ale je to neskutečný dříč a za to co předváděl si ten titul zaslouží. Vlach tam dělá skvělou práci, dostat se zase do finále s tím týmem je mega úspěch.

Naopak Sparta neskutečný fail. Skoupí to nejlepší z ligy a stejně je jí to hovno platný. Jsem zvědavý, co zase předvedou na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi finále více přál Spartě, jo ?

Reagovat
Miguel19

Rozhodně víc jak Brnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a proč Brnu ne ?

Reagovat
db18

A proč by Brnu měl?

Reagovat
smazaný uživatel

pouhá zvědavost

Reagovat
r.mrazik

bo je to modni...jak pred par rokama bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nemohou spadnout tři týmy, viděl bych to na Ostravu, Olomouc a Slavii

Reagovat
Radin

Ostuda co se stalo se Sigmou, fakt hnus, možná by měla sestoupit s Baníkem a dát se dohromady...Alespoň by tu na Moravě byly super matche a pražáci ať si hrají s korupčníkama jako je Příbram a nebo trapnou Bohamkou, která hraje vždy o padáka.. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

co je, trapáčku, na Bohemce trapného? Tak hraje o záchranu, no a co?

Reagovat
Radin

hrají hnusnej fotbal :-)

Reagovat
Sosi

a teď doopravdy, co se tam sakra děje?

Reagovat
Radin

Nemám páru, zkusím se zeptat jednoho hráče juniorky, ale pochybuji, že do toho vidí..Za mě špatné nákupy, odchody a hostovačky, plus trenér..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele