24. kolo
13.04.2014 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Plzeň neudržela vedení s Jihlavou a ztrácí naděje na obhajobu

Západočeši nedokázali navázat na tři ligová vítězství za sebou a ze zápasu s Jihlavou berou pouze bod za remízu 1:1, čímž na suverénní Spartu ztrácejí šest kol před koncem už zřejmě nedostižných deset bodů. Hosté tímto Viktorii oplatili nedávné vyřazení z domácího poháru.

V něm se Plzeň už ve čtvrtek střetne s Brnem a také kvůli tomu nechal Dušan Uhrin mladší na lavičce hned několik opor (Procházku, Horvátha, Koláře, Petrželu a Tecla). Zejména směrem dopředu se nově postavená sestava chvíli sehrávala, ovšem po dvaceti minutách už se dostatečně "zaběhla", což ideálně dokumentoval centr Řezníka a hlavička Wágnera, Hanuš byl ale na místě. Ten musel zasahovat i vzápětí, kdy po rohu likvidoval pohotovou ránu Hrošovského.

Chviličku před odchodem na přestávku vyslal dobrou střelu Kovařík, ovšem jeho pokus zamířil pouze do tyče jihlavské svatyně! Teprve poté zahrozilo i na opačném konci hřiště, konkrétně to byl Harba, kdo natáhl, avšak jeho střela z otočky se do označeného prostoru nevešla.

Těsně po změně stran už se však skóre měnilo. Celá akce začala u Kovaříka, jehož centr posunul Hořava k Ďurišovi, který tvrdým projektilem překonal bezmocného Hanuše - 1:0! Kýženou pojistku mohl o chvíli později zaznamenat Hrošovský, ale tomu se na jihlavského brankáře vyzrát nepodařilo. Po rohu mohl vyrovnat Krejčí, ale mičudu mezi tři tyče nedostal. Rozhodnout tak mohl Wágner, jenž si za obranou ideálně zpracoval míč, ale pak si na Hanuše nepřišel. Osm minut před závěrečným hvizdem pak Harba posadil míč na hlavu Mešanoviče, jenž srovnal na 1:1.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
boryland

3:0...........Teclík,Kolda,Limba...........

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele