Gambrinus liga - souhrn 24. kola

06.04.2012, 20:01, aktualizováno 09.04.2012, 22:03
Komentáře a souhrny
Slavia po dlouhé době má tři body, v malém derby přetlačila Žižkov. Sparta zvládla klíčový duel v Liberci a po výhře 3:1 se vrátila do čela tabulky, tři body si připsala i Plzeň. Příbram přestřílela Jablonec 4:3. V boji o záchranu si hodně polepšil Baník, naopak pokračuje krize Bohemians 1905...

Slavia Praha - Viktoria Žižkov 2:0

09.04.2012 20:15

Góly: 58. Daniel Bartl (vl.), 76. Lukáš Jarolím

Velikonoční dohrávka 24. kola byla k vidění v Edenu. V malém pražském derby domácí Slavia porazila Viktorii Žižkov a připsala si první jarní vítězství.

Utkání nabídlo hodně šancí a diváci, kteří se rozhodli strávit sváteční pondělí na tomto duelu, se jistě nenudili. Úvod zápasu ještě příliš vzruchu nepřinesl, mužstva se spíše oťukávala, domácí se opatrně snažili postupným útokem zdolat žižkovskou defenzívu, zároveň si však museli dávat pozor na rychlé protiútoky soupeře. Zlobil především Chorvat Sivrić.

První ohrožení brány hostů si připsal Böhm, na podzim ještě hráč právě žižkovské Viktorie. Jeho střelu zneškodnil Kučera. Hostující brankář pak musel vytáhnout další bravurní zákrok proti Jarolímově ráně. Na druhé straně připomněl pro změnu Sivrić, jakým způsobem Žižkov na jaře získává body. Rychlý kontr do rozhozené obrany ale nezakončil přesně. Skóre se do přestávky neměnilo ani po Cicmanově hlavičce.

Také ve druhém poločase pokračovaly oba týmy v sympatické snaze o ofenzivní hru. Kombinaci domácích zakončoval technickou střelou opět Cicman, Kolář však znovu byl proti změně stavu. Na druhé straně pak z přímého kopu trefil břevno Slodowy. Když se nikdo ze střelců Slavie ani Žižkova neměl ke vstřelení branky, vzal na sebe roli koncového hráče obránce Žižkova Bartl. Bohužel pro hosty, centr Vlčka si srazil do své brány a připsal si ukázkového vlastence - 1:0.

Viktoria vrhla své síly do útoku a od vyrovnání nebyla daleko. Kropíka ale výhodná příležitost před Berkovcem překvapila a hlavou míč správně neumístil. Hosté stále více otevírali zadní vrátka, a proto se k netradičnímu útočnému výletu dostal i slávistický matador Hubáček. Jeho centr pak proměnil v další branku Jarolím a do domácích řad tím vnesl více klidu - 2:0.

Přestože se hosté snažili s výsledkem něco udělat, z duelu nakonec odešli poraženi a neprodloužili tak svou sérii z posledních tří zápasů. Na záchranu chybí Viktorii 6 bodů, Slavia se naopak vzdálila nebezpečí sestupu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 1:0

08.04.2012 17:00

Góly: 10. Marek Bakoš

Fotbalisté Plzně porazili ve 24. kole první Slovácko 1:0 a lídrovi tabulky Spartě se přiblížili na čtyři body. Nejtěsnější výhru si Viktoriáni zajistili již v první půli, kdy svoji čtrnáctou branku v letošním ročníku vstřelil Marek Bakoš. Hosté se i bez distancovaného Libora Doška prezentovali odvážným výkonem, ale vinou neproměněných brankových příležitostí si připsali osmou porážku v Plzni za sebou.

Aktivněji začali překvapivě hosté. Domácí se na svoji útočnou polovinu dostali poprvé až v 7. minutě, kdy z pravé strany přihrával do šestnáctky Ďuriš a před nabíhajícím Kolářem na poslední odhlavičkoval na brankové čáře balon Trousil. O tři minuty později sehráli hráči Viktorie roh nakrátko a po nadýchaném centru Horvátha z pravé strany na zadní tyč skóroval zblízka hlavou Bakoš. Vedoucí gól úřadujícího mistra viditelně uklidnil a Slovácko jen s obtížemi odolávalo typickým nápaditým kombinacím Západočechů.

Ve 23. minutě hostující defenziva pouze ustupovala před postupujícím Kolářem, který z hranice velkého vápna těsně minul pravou tyč Hečovy branky. Do větší příležitosti se ovšem domácí už do konce poločasu nedostali a naopak po těsném ofsajdovém postavení Ondřejky přišlo Slovácko o možnost přečíslení dvou na jednoho.

Hosté se poté opět osmělili směrem dopředu a brankáře Pavlíka ve 36. minutě pořádně protáhla tečovaná střela Hlúpika. Jeho spoluhráč Mezlík za chvíli dalekonosným pokusem ze 20 metrů zamířil vedle.

Po změně stran domácí na hřiště doslova vlétli. Po přiťuknutí od Daridy ale Bakoš v dobré pozici minul prostor branky a vzápětí se Rajtoralovo prudké zakončení vytočilo nad. Domácí sice diktovali tempo hry, přesto hosté hrozili z protiútoků. V 51. minutě šikovně přihrál Volešák nekrytému Hlúpikovi, jehož střelu z hranice šestnáctky skvěle vyrazil pozorný Pavlík.

Slušně zaplněný stadion následně potleskem a povedeným transparentem poděkoval za odvedenou trenéru Vrbovi. Méně už se svému kouči odměnili jeho svěřenci, kteří po šedesáti minutách výrazně polevili.

V závěru hosté vrhli všechny síly směrem dopředu a po propadnutí Plzně po rohu uháněli v přečíslení čtyři na dva. V kritické chvíli ale proti střele Pavelky zasáhl Pavlík. Zkušený gólman se vyznamenal i v 88. minutě, poté co se do odraženého míče opřel Volešák a Pavlík vyškrábl balon mířící přesně k levé tyči.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Baník Ostrava 0:1

08.04.2012 17:00

Góly: 15. Ján Greguš (pen.)

Baník po čtyřech kolech znovu vyhrál na hřišti soupeře, podruhé letos porazil Hradec a už je opravdu nadosah příčce zaručující udržení se v lize. Hradečtí podruhé nedokázali skórovat, boje o sestup se jich však příliš netýkají a můžou se v klidu připravovat na další kolo.

Hradec se ujal otěží zápasu a po čtyřech minutách se mohl dostat do vedení. Jen kdyby Holeš střelou z rohu šestnáctky nerozvlnil síť zvnějšku. Příležitost tak dostal Baník po diskutabilním kontaktu Hochmeistera s Gregušem, který z následné penalty poslal brankáře ke druhé tyči. Od té chvíle se na rozhodčího snášela jedna nadávka za druhou a nepomáhaly tomu ani další více či méně sporné momenty pískané pro Baník.

Největší vlnu nevole tak vyvolala situace z 27. minuty, kdy ránu Hochmeistera dorazil Dvořák z těsného ofsajdu a domácí se tak radovali jen pár sekund. Nalomení domácí už do poločasu žádný nebezpečný centr nevymysleli a do šaten šli s gólovým mankem.

To se mohlo změnit už po třech minutách od změny stran, kdy Fantiš našel na malém vápně Vašendu, který ale nedostatečně tečoval a branku netrefil. Hradec zahrozil v 57. minutě, kdy Šisler z dálky prověřil pozornost Baránka, který měl problémy, aby alespoň vyrazil.

Bohužel pro domácí to byl také poslední zjevný záchvěv jejich snahy alespoň o vyrovnání. Naopak ještě v samém závěru mohl svou druhou trefu přidat Greguš, když se díky nedůrazné obraně mohl opřít do half-voleje před Koubkem, kterého museli po solidním zákroku bolet ruce.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:3

07.04.2012 19:00

Góly: 75. Josef Šural - 33. Josef Hušbauer, 73. Ladislav Krejčí, 80. Ladislav Krejčí

Liberec potřetí za sebou nedokázal před vlastními fanoušky porazit Spartu, kterou zpátky k titulu nasměroval dvěma zásahy Ladislav Krejčí. Hosté si přinesli do druhé půle těsný náskok, který aktivní hrou ze zabezpečené obrany v klidu hlídali, aby v závěru ještě navýšili své vedení a nebyli tak daleko od překvapivého obratu ve statistice vzájemných zápasů.

Úvodní minuty byly poznamenány nervozitou a z ní vyplívající nepřesností. První výraznější šance tak přišla spíše náhodou v 19. minutě. Rabušic se dostal k míči po chybě Přikryla a spoluhráče hledal zpětnou přihrávkou na vápno, kde trefil pouze Holka, od kterého se míč odrazil k Vaclíkovi, před nímž se v pádu snažil prosadit osamocený Rilke, byl však už moc blízko.

V další moment neměl daleko k povedené hlavičce Gebre Selassie, když po přímém kopu Breznaníka přeskočil Přikryla a těsně minul bližší tyč. Do 33. minuty v útoku tichá Sparta tak šla do překvapivého vedení. Rychlá rozehrávka po libereckém faulu ještě na pražské polovině, centr z levé strany od Krejčího na Fleišmana, který odkopl pouze na vápno k Hušbauerovi a pohotová přízemní střela k bližší tyči znamenala úvodní trefu pro hosty.

První minutu a půl po změně stran byla Sparta zamčena před vlastním vápnem, přesto se Kweuke dostal do stoprocentní šance na pojistku hned ve druhé minutě. Hušbauerova přihrávka mezi obránce na vápno ho vystavila přímé zteči proti Bičíkovi, který dokázal nohama vyrazit.

V jednapadesáté minutě mohl nedůrazné defenzívy domácích ve svém vápně využít Pamič, který napálil odražený balón z dvanácti metrů po zemi ke vzdálenější tyči, minul. Následovalo dvacet minut marné liberecké snahy, ze které nevzešla byť jen jediná nebezpečná akce a osmnáct minut před koncem řádné hrací doby se tak Sparta radovala z pojistky.

Pět metrů před vápnem nedovolil Nezmar projít Kweukemu pouze za cenu faulu a parádní trefu přes zeď přesně k tyči si tak mohl připsat talentovaný Krejčí. Neuběhly ani dvě minuty a stav se měnil znovu, prvně zvedali ruce nad hlavu domácí.

Breznaník z přímého kopu poslal do soubje Kweuekeho s Vaclíkem, míč tak mohl Nezmar směrovat zpět k brance, kde Šural hlavičkoval do protipohybu bezmocného brankáře. Ten se musel blýsknout vzápětí, když dostal parádní přihrávku za obranu Gerbe Selassie, který před vyběhnuvším Vaclíkem nedokázal míč dostatečně zvednout a místo vyrovnání viděl kartu.

A co hůř pro domácí, pouhých pět minut po získání nadějí, sfoukl plamínek Nezmar, který nabil Krejčímu, jenž poslal balón k levé tyči kolem vybíhajícího Bičíka. Definitivní tečku za zápasem mohl v 83. minutě udělat Kweuke, který dostal od Hušbauera přihrávkou před odkrytou branku, kde musel úřadovat obětavý obránce.

Ani závěrečný tlak nedokázal Liberec přetavit v nebezpečí pro Vaclíkovu branku a hodil tak rukavici Plzni, která se v nedělní dohrávce může dostat na čtyři body od prvního místa.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baumit Jablonec 4:3

07.04.2012 16:00

Góly: 7. Tomáš Krbeček, 20. Martin Šlapák, 46. Lukáš Pleško, 60. Tomáš Pilík - 9. Jan Kopic, 53. David Lafata (pen.), 71. David Lafata

Do bojů o evropské poháry se po další výhře regulérně zapojila Příbram. Středočeši doma porazili v krásném a na góly bohatém utkání Jablonec 4:3. Pro hosty je to pochopitelně další ztráta, znovu se ale trefil kanonýr Lafata.

Utkání mělo začátek jako hrom a diváci se od úvodní minuty bavili. Ránu hostujícího Kopice vyrazil Hruška a o minutu později už se poprvé měnilo skóre. Tomáš Krbeček stál ve správný čas na správném místě a odražený míč od tyče dorazil do branky - Příbram vedla 1:0. Vedení domácích ale trvalo jen dvě minuty, další rána Milana Kopice totiž už skončila v síti - 1:1. I nadále se hrál ofenzivní fotbal. Do další šance se propracovali hosté, Vošahlík ale ve stoprocentní šanci selhal! A Příbram toho okamžitě využila a neproměněnou šanci potrestala. Martin Šlapák si počkal na zadní tyči na míč a pohodlně poslal Příbram znovu do vedení - 2:1. Příbram byla při chuti a na jabloneckou branku se valil další útok. Pilík našel uličkou Koukala a Špit musel vytasit dobrý zákrok.

Hodně vzrušení přinesl i závěr prvního poločasu. Nejprve trefil v obrovské šanci Lafata hlavou tyč a posléze Divíšek odkopával míč z brankové čáry! Minutu před koncem ještě hlavičkoval nebezpečně Beneš, ale Příbram poločasové vedení udržela.

Na začátku druhého dějství navíc vstřelila třetí branku. Koukal skvěle našel Pleška a ten povedenou střelou překonal gólmana Špita - 3:1 pro Příbram. Ve 49. minutě měl Pleško na kopačce další branku, ale Špit tentokrát bravurně zasáhl. Jablonec utkání znovu zdramatizoval rychlou odpovědí, hlavní sudí totiž v jejich prospěch odpískal pokutový kop a David Lafata ho s přehledem proměnil - 3:2.

Příbramští ale nehodlali těsné vedení bránit. V 61. minutě se znovu vydali do ofenzívy a znovu z toho byla branka. Tomáš Pilík propálil vše před sebou včetně Špita a Příbram vedla v domácí Startip Aréně 4:2. Jablonec se ale nevzdával a čtvrthodiny před koncem snížil na 4:3. Znovu se prosadil nejlepší ligový střelec David Lafata! Rozdíl jediné branky jablonečtí už nesmazali. Ale šance k vidění byly. Především Lafata v 90. minutě šelsám na Hrušku a nedal! To už ale Startp Aréna viděla dvě červené karty. Tu první obdržel Lukáš Pleško za faul na polovině hřiště a druhou jablonecký Novák. Co je však důležitější, je fakt, že Příbram si výhru vzít nenechala.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:3

06.04.2012 20:15

Góly: 35. Jakub Mareš, 57. Jan Štohanzl - 33. Martin Pospíšil, 59. Martin Pospíšil, 67. Martin Hála

Zápas plný obratů nakonec vyzněl lépe pro Sigmu, která si na jaře jde za bezproblémovým koncem sezóny. Naopak Boleslav popáté v řadě nevyhrála a připsala si třetí porážku v řadě, notně si tak komplikuje pozici pro postup do evropských pohárů.

V počátečních minutách měli častěji míč u nohy domácí, přesto se hrálo především u půlící čáry. První výhružku tak vyslal po šestnácti minutách olomoucký Schulmeister, jehož dalekonosnou ránu vyrazil Miller pouze před sebe a zlikvidovat tak musel i hlavičku Navrátila.

Na druhé straně odmítl stoprocentní šanci Chramosta, kterému nahrával na malé vápno Štohanzl. Mladý útočník netrefil míč a Zlamál tak mohl vyrazit ke Kúdelovi, jehož pokus z brankové čáry vykopl jeden z obránců.

Ve 33. minutě vyslal přesný pas Schulmeister na Navrátila, který táhl rychlý kontr od poloviny hřiště až na vápno, kde se k němu vrátila sražená přihrávka, Miller stačil pouze vyrazit k Pospíšilovi, ten osamocen na vápně neměl problémy dorazit.

Jenže neuběhly ani dvě minuty a bylo opět srovnáno. Schulmeister našel přetaženým centrem volného Mareše, který využil výpadku olomoucké koncentrace a po zpracování pohotově propálil Zlámala.

Tři minuty před koncem první půle mohl dokonat obrat Chramosta, který si perfektně zpracoval výborný pas Šírla a z vápna překonal Zlamála, jeho levá tyč svým zazvoněním zabránila domácí radosti.

Ta tak přišla až v 11. minutě druhé půle, kdy Štohanzl dokázal zpracovat skákající přihrávku Chramosty, vetřel se do vápna přes Vepřeka a mezi nohama brankáře procedil míč do sítě. Jenže učení se z chyb druhých je někdy těžší, než se zdá. Stejně jako v první půli Sigma přišla Boleslav do dvou minut o svůj náskok kvůli prapodivnému vypnutí v defenzívě.

Schulmeister rozehrál přímý kop chytrou přihrávkou do vápna na absolutně volného Pospíšila, který pohotovou střelou dokázal najít uličku až do domácí branky. A v 67. minutě už drželi všechny body zase Hanáci. Střídající Hála centroval od levé lajny ze stoje přes Kalinu a netečovaný balón pak doputoval až ke vzdálenější tyči překvapeného Millera.

Vyrovnání mohlo přijít čtvrthodinku před koncem řádné hrací doby. Parádní brejk zakončovaný dobře provedenou přihrávkou Filla na Štohanzla skončil brilantním zákrokem Zlámala, který včas vyběhl a stačil vyrazit. Z následného rohu pak Zlámal po kontaktu s hráči spadl, hra ale pokračovala a Mareš se tak mohl chytat za hlavu, kterou mířil pouze do tyče odkryté svatyně.

V 80. minutě se už zase olomoucký brankář vytahoval, když vyrazil Fillovu střelu z bezprostřední blízkosti. Poslední minuty pak patřily takticky dobře zvládnuté hře hostů, Boleslav se další naděje nedočkala.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Bohemians 1905 2:0

06.04.2012 18:00

Góly: 40. Ivan Lietava, 58. Pavel Hašek

Hráči Bohemians snad opravdu zapomněli vyhrávat a měli by se začít učit od nováčka z Julisky, který pokračuje ve fantastickém jaru a stále se nevzdává boje o čtvrtou příčku, v konečném hodnocení dost možná evropskou.

Po devíti minutách se začal ozývat domácí Podrazký, který centrem pobídl ke střele z první Lietavu, ten ale neuspěl ani z dorážky. Odchovanec Bohemians se pak proti svému mateřskému klubu snažil prosadit sám v 16. minutě, když zpoza vápna technickým pokusem donutil zkamenět Sňozíka, který si mohl oddechnout po zazvonění levé tyče.

27. minuta se málem stala osudnou Jindřiškovi, který pokazil přihrávku a prakticky tak rozjel rychlý kontr domácích, na jehož konci Hanousek přihrával Lietavovi a pouze bravurní zákrok brankáře zabránil tvrdé ráně z deseti metrů k bližší tyči, aby skončila v síti.

Domácí útočník se tak dočkal až pět minut před koncem první půle, když po centru do vápna od Malého přeskočil pasivního Lukáše a za jeho hlavičkou se Sňozík pouze ohlížel. Dukla šla do šaten se zaslouženým vedením.

Klokani se po změně stran snažili hrát, jenže v 58. minutě přišel další centr Malého, tentokrát od rohového praporku, který z voleje napálil Pavel Hašek a parádní ranou z patnácti metrů těsně nad zemí propálil vše, co mu stálo v cestě. V první lize se tak trefil poprvé od 13. září 2003, kdy šest minut před koncem zařídil pro Blšany remízu.

Definitivní pojistku mohl po nádherném sólu přidat Lietava, to by proti němu však nesměl stát Sňozík. To na druhé straně musela pomáhat Radovi jeho branková konstrukce, když po centru Budínského hlavičkoval Hartig. Nadechnutí Klokanů mohl ve snižující trefu proměnit nejprve Budínský, který pohotový pokus z dvanácti metrů poslal nad, a v 82. minutě Vyhnal, k němuž propadl centr Moravce na malé vápno, aby nepochopitelně přestřelil.

A Moravcův centr nevyužil ani Hartig, který hlavou poslal balón mimo tři tyče. Závěrečný tlak tak nepřinesl ani čestný úspěch psychicky zlomených hráčů Bohemians, naopak Dukla pokračuje ve své jarní krasojízdě, kterou ještě dvě minuty před koncem ochudil o výraznější vítězství Sňozík a jeho perfektní zákrok proti střele zblízka od Hanouska.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 0:1

06.04.2012 18:00

Góly: 44. Sandro

Teplice odmítly šanci přinejmenším dvouhodinový pobyt na čtvrté příčce a svým otřesným výkonem darovaly Českým Budějovicím jejich první vítězství na hřišti soupeře. Ty se tak radují podruhé za sebou a znovu s čistým kontem, záchrana tak dostala ještě reálnější obrysy.

Jak se nemá útočit, chtěly prezentovat oba týmy divákům v prvním dějství. Přestože chyby v obraně byly na obou stranách až překvapivě časté, kromě rány Sandra ze čtrnácté minuty po přetaženém centru Klesy se nic zajímavého nedělo. Jedinou povedenou fotbalovou akci domácích, která navíc skončila gólem, zastavil praporek pomezního.

Zásah z čistého nebe přeci jen přišel necelé dvě minuty před odchodem do šaten. Po většinu poločasu nejistý Matula dovolil Řezníčkovi postupovat vpřed a přesně vyměřenou přihrávkou dostat do vápna Sandra, který si naběhl za obránce a přízemní ranou prostřelil vybíhajícího Grigara.

Ani druhá půle nebyla ze soudku české fotbalové kvality. Budějovice útočily už jen za pomoci efektivních fines Sandra, tepličtí hráči se dlouho marně snažili využít své převahy alespoň k ohrožení branky. Až v 64. minutě dostal na vápno balón Dolejš, zaseknutím se zbavil obránce a pohotovou ranou těsně minul bližší tyč.

Budějovice cítily, jak blízko jsou prolomení dlouhé série bez vítězství venku a podle toho také bojovaly o každý balón. Zaskočené Teplice naopak nedokázaly outsidera zápasu zatlačit a vytvořit si příležitost alespoň ke srovnání. V samotném závěru je navíc oslabil emotivní trenér Rada.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha24172543:2053
2.Slovan Liberec24164455:2852
3.Viktoria Plzeň24154556:3349
4.FK Mladá Boleslav24115839:3138
5.1. FK Příbram24115838:3738
6.FK Jablonec24106849:3236
7.FK Teplice24106826:2536
8.Dukla Praha2498733:2535
9.1. FC Slovácko24931222:2830
10.Slavia Praha24610820:2528
11.FC Hradec Králové24761117:2727
12.České Budějovice24681026:4126
13.Sigma Olomouc2488829:3023
14.Bohemians 190524551417:4320
15.Baník Ostrava24461420:3818
16.Viktoria Žižkov24421818:4514
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (779)

Přidat komentář
centos

Teď je třeba využít šance

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, to je docela mazec to sestupové pásmo. Když Viktorka Žižkov sundá Slavii (v což doufám), Baník rupne v Hradci (což je mi jedno) a Sigma prohraje v Boleslavi (což není nereálné), tak to bude ještě pěkně žhavý boj o udržení v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš, kdyby Baník vyhrál v Hradci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem dodat, že chci aby se Viktorka zachránila .

Reagovat
smazaný uživatel

už by to ale nebyl tak žhavý boj navíc by pořád šlo jen o jeden bod

Reagovat
AjaxFans

Ser na Viktorku pepíku Jestli by se rozhododovalo mezi pumpama s chachrama,tak přeji záchranu sigmě.horší je,že z té drihé postoupí ještě větší srance než je žižkof

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do háje s ní, vždyť je to tým o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to není klub o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to tým o ničem, krom klobásek ani de facto nemá co nabídnout, to bych raději v lize místo nich raději viděl Opavu, Jihlavu než je...

Reagovat
smazaný uživatel

No, to mě fakt překvapuje, že bys raději viděl v lize Opavu . Pro mě ten klub má své kouzlo a budu rád, když v první lize zůstane. Navíc, jestli bude hrát jako druhý poločas s Bohemkou, tak si to zaslouží i slušným fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka do ligy patří (a nejenom kvůli tomu že je to jmenovkyně )

Reagovat
smazaný uživatel

hej ty si asi nikdy nevidel normalni fotbal ze ?? kdyz rikas ze viktorka do ligy patri!! jedina vikorka ktera tam kdy co hrala je plzen zatim co zizkov je vzdy jen dole a hraje PI**

Reagovat
smazaný uživatel

plus eště 1 sezona kdy hráli o titul do posledního kola, rozhodnul až Kuka

Reagovat
sosna

Sigmička má další dvě kola doma Příbram a 1905, tak se to snad brzo zúží na tři adepty.

Reagovat
JarousFCB

To teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle fotka me vzdycky pobavi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj však tak nějak to tam vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agnar

Teplice mají prostě s Budějkama nějakou dohodu :-) my vám, vy nám.. loni ten pohár taky smrděl .. jenže to tam ještě byl šilhavý což je s Radou velikej kamarád , ale v tom případě nevim proč by se letošní Liberec nejradši na zápasy s Teplicema vys..l :

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hodne slabej odvar proti dohode Plzne s Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

NEDOLARUJ

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček vyhraje, pak porazí liberec a je zachraněn

Reagovat
Lemond Laws

BOHEMKA!!! Stále věříme.. Když to jde, to dovede každej ňouma, ale protrhnout špatnou serii, to je kumšt!

Reagovat
sosna

Tos Bohemku popsal přesně! První půlka věty je prvních pět kol a druhá půlka ten zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal něco podobného Horník v Ivánku, kamaráde?

Reagovat
Lemond Laws

Jo, přesně tak! .. Doufal jsem, že si někdo všimne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale Gambáč mě fakt baví

Reagovat
smazaný uživatel

Olmík GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Já hraju LOL a v Bolce takovej match

Reagovat
smazaný uživatel

Já to ani nevidím páč mi ten poku*vený sazkatip tvrdí že utkání začne za 19 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě sralo. Proč se nekoukáš v TV? Nebo to tam nedávaj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám nova sport. Je tam asi 50 kanálů ale tenhle zrovna ne.

Reagovat
smazaný uživatel

NS

Reagovat
smazaný uživatel

Radši dokoukám Štěpánka.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus jiný prohlížeč - já takhle na fotbalové přenosy musel zavrhnout Chome a sledovat to na Firefoxu (naštěstí nezamrzl)

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle je nejlepší asi safari, to používám na sazku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to nakonec rozchodil na přímý odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

LoLko

Reagovat
sosna

Ty vole to je bitva!!! Zlámal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Zdena Klesnil Petr Uličný Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal nic?

Reagovat
sosna

Tomu jsem dával předtím. Ale tak Zdena Zlámal

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooo Krása.

Reagovat
Rarášek

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Rarášek

Nerad bych předbíhal,nebo to zakřik,ale pro mě jste už zachráněný

Za sebou velkej bodovej rozdíl od Baníku,a zoufalou Bohemku.

Reagovat
smazaný uživatel

bomba výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Super Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Pumpaři zachráněni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli prohraje Baník aji Žižkov tak sme v podstatě zachránění. A navíc máme teďka doma Příbram a Bohemku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka nezadrzitelne miri za sestupem,coz je pro me osobne skvela zprava. Koukal jsem se na ten zapas a neprijde mi,ze ten tym ma ligovy parametry.

Olomouc hezky,ty uz jsou v podstate zachraneny

Reagovat
ryzskej

Sigma nádhera. U toho rohu ke konci paráda, účel světí prostředky V dalších dvou zápasech aspoň tři body a budu spokojen! Sigma!

Reagovat
jazzmaster

Navíc krásnej fotbal a góly odchovanci... Z Pospíšila nám roste hodně dobrej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Co hraje Pospíšil za post ?

Reagovat
twerp

Máme dobrou farmu

Reagovat
smazaný uživatel

Ze které neuvidíte ani kopačku. Zachráníme se a zbohem.

Reagovat
twerp

Ale kdeže... letošní zima byla jen začátkem naší úspěšné a dlouhodobé spolupráce, která má za hlavní cíl znovunabytí dominance Sparty v GL a Evropě.

Reagovat
twerp

A samozřejmě taky pomoct vám Hanákům, když vám poteče do bot

Reagovat
ryzskej

Dominance Sparty v Evropě.... Ehm

Reagovat
twerp

Samozřejmě, Sparta se znovu stane nejlepším týmem východního bloku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako bonus by to chtělo pomstu Dynamu Kyjev za osmadevadesátý .

Reagovat
twerp

Už se na tom pracuje. Sem na účtu v mínusu už jenom -6500kč.... do konce roku to vyrovnám a za deset let kupuju Spartu. To se pak budou dít věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tajně doufal, že budeš consiglieri. A ne rovnou majitel.

Reagovat
twerp

Bohužel... ale už mám obsazené dvě funkce. Trenér bude af a tiskový mluvčí Ivošek. Chceš taky do týmu?

Reagovat
twerp

a pro Trevora mám místo vedoucího antikonfliktního týmu a kdyby odmítl, tak mu můžu nabídnout místo správce ruchových mikrofonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor by byl dobrý jako antikonfliktňák .

Reagovat
smazaný uživatel

A jaké funkce jsou k mání?

Reagovat
twerp

Hasič, vrchní pořadatel, nebo koštovač rumu.

Reagovat
božský John

hasiče z jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se s těmi Rychnovskými voli nepotkáme zítra na Slovanu. I když oni tam mají své experty. Ale prý kropí až na třetí výzvu.

Reagovat
božský John

pořadatal třeba z příbrami

Reagovat
božský John

a koštovač rumu z plzně (soudě podle vlajky alkoturisté plzeň)

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchní pořadatel rozhodně ne. V této branži jsem už dělal a nic mě k ní už nedostane. Hasiče nemám rád. Koštovač rumu by ušel, ale jak by to souviselo se Spartou ? Ale redaktor Sparta do toho! s platem 200 000 Kč měsíčně a můžeme si plácnout.

Reagovat
stas87

sancho,proti komu ste mali v hladisku transparent kosovo je srbsko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si, že bychom měli takový transparent. Ale na začátku sezóny 2008/2009 v utkání s Mladou Boleslaví několik fanoušků rozvinulo transparenty s texty: "Mladič a Karadžič, držte se! Slovan nerozdělíte! Smrt EU!"

Reagovat
stas87

http://www.youtube.com/watch?v=rY3LZd3LZ4I

tu to je prekvapili ste pekne gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Já to moc nemám rád, když se tahá politika na fotbal. Zrovna to s Mladičem a Karadžičem jsem tehdy vnímal trochu jako podlézání Delije. Na druhou stranu se mi líbí, když ultras vyjádří podporu zabitému, nebo persekuovanému fanouškovi z jiného klubu, jiné země (Julien Quemener, Santos Mirasierra, Uroš Mišič). A ještě víc se mi líbí, když jde v těchto případech stranou rivalita, i politika. Třeba Irriducibili uctili transparentem Carla Giulianiho (anti-globalistický aktivista, fanoušek AS), kterého zavraždila policie.

Reagovat
stas87

tak ja tiez nie,odsudil som srbov za incident v janove...ale obcas si to balkanci neodpusti no...na taliansku sa mi paci ze sa rivalske tabory pri smrti dokazu aspon na chvilu spojit

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u Carla Giulianiho je to zvlášť pozoruhodný. Protože tam bylo víc důvodů proč by ho mohli ultras Lazia nenávidět. Mimochodem, několik kapel o něm nazpívalo písničku (nebo ne přímo o něm, ale pro něj).

Reagovat
smazaný uživatel

peknej transparent

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se líbí, když se politika tahá na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

proc by nemelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Když vemu v potaz tvůj negativistický postoj vůči ultras, tak mi to moc neštymuje. Na druhou stranu když si vemu tvůj "světonázor", tak bych chápal tvé sympatie k tomuto konkrétnímu transparentu. Ale já to (jako skoro vždy ) beru globálně: Co se ti líbí na zatahování politiky do ochozů stadionů?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaprve - nemam uplne negativisticky postoj k ultras, do doby nez nedelaji bordel, nenici stadiony, nenici ani nic jinyho, dodrzuji pravidla, pekne fandi, delaji pekna chorea, tak jsou mi sympaticti

A zadruhe - je mi to naopak sympaticke, kdyz nejaka skupina chce vyjadrit nazor na politiku, tak zrovna na fotbale se to da udelat tak, aby to bylo videt, hulakat nekde na namesti mi prijde min ucinne

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tímto vyjádřením politického názoru se protiví myšlence ultras - Klub je na prvním místě. Politické názory naopak patří do ulic na demonstrace. Tam mají své místo. Na fotbale ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerekl bych, obycejny vyjadreni nazoru na urcitou politickou situaci, nevidim tam nikde popreni myslenky, ze klub je na prvnim miste

Reagovat
smazaný uživatel

Já ano. Navíc je takovéto soukromé vyjádření názoru dosti sobecké. Nehledě na to, že malá skupinka fanoušků svým transparentem na podporu Mladiče a Karadžiče vyprovokovala nenávist vůči všem sparťanům ze strany chorvatských fanoušků, ultras a chuligánů.

Reagovat
twerp

Vím, že často s oblibou mluvíš o hasičích, hlavně těch z Jablonce. Jak jsou hodní, když vás občas zkropí... tak jsem si říkal, že by sis to chtěl taky zkusit.... ok pokud mistrně ovládáš demagogii a tvé rudé srdce je víc, než novinářská etiketa, tak to místo máš mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Znamenitě .

Reagovat
twerp

Už si pomalu začínej schánět Waylona... ehm tedy asistenta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zítra vyhraje, pod Hřebíkem se budeme zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte co nabídnout, čili obchody nebudou. Devadesátá léta už jsou holt dávno pryč, smiř se s tím.

Reagovat
twerp

Vám dobrý pocit nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

A vy ste si snad za dobrý pocit něco někdy koupili?

Reagovat
twerp

nová doba!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme ve Star Treku?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se bojuje o záchranu V samotném závěru je navíc oslabil emotivní trenér Rada.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc má osudové osmičky 8 8 8

Reagovat
homeles8

jó, po dvou letech výhra venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem cetl online rozhovor s Dankem, na vasich strankach a nekdo se ho tam ptal, kdy uz konecne vyhraji venku a on rikal, ze ted v Teplicich

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Hřebíkem je patrný progress, jeho kritika není na místě

Reagovat
smazaný uživatel

zase se schováváš pod tenhle rudej nick?

Reagovat
C-M@ster

Ta Bohemka je solidne v p....

Reagovat
risk je zisk

Slovan má už jistej titul .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dneska navštívil zápas se Spartou B a už se nedivím tomu že Jánoš nenastoupí proti Liberci... oba kraje jak obrany tak zálohy nehráli moc dobře a pochybuju že by kdokoliv z nich měl na ligu. Střed zálohy toho moc nevymyslel, možná tak Folprecht by snesl přísnější měřítko. Útok taky nic moc, ale Griffiths v sobě asi něco má a co to tam mají za monstrum v bráně? to bylo snad poprvé co jsem se bál že by mohl dát před koncem gólman gól hlavou ale na tu našu Barcu z Vysočiny to skoro stačilo, hrajeme fakt otřesně a být Teclem tak radši uteču, protože hrát hrot, křídla, podhrot a střední zálohu naráz by se mi fakt nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jevil Griffiths?

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil se, nabíhal si, přišel mi docela dobrý v osobních soubojích a poměrně rychlý, ale kdo by proti našim stoperům nebyl ale do hry se neměl moc šanci zapojit, protože 80 minut ze zápasu si naši stopeři a Blažek zkoušeli hrát na Barcelonu v druhým poločase ale nebyl vůbec vidět a byl stažený...

Reagovat
smazaný uživatel

Dik,tak snad v pristi sezone dostane sanci se prosadit...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://youtu.be/GJ9MVmlpCow

Láďa Hruška válec, tímto opravdu potvrdilo svůj neskutečný skrytý talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Bohužel opět stála při korupčních pumpařích kopa štěstí a těmihlec 3 body se zachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje bída, naše radost.

Reagovat
twerp

Reagovat
AjaxFans

pšonci už zase flušou sračky a to ještě neprohráli toto kolo.Hmm tradice

Reagovat
centos

Ty už jdi taky laskavě do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

bonzácko sa nesudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

to není moje bída, ale jen přání, za normálních okolností proti Sigmě nic nemám, dokonce Uličný patří i mezi mé oblíbené kouče

Reagovat
sosna

Velká radost.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo korupni poumpari jedou a to te sere co ? komu fandis co ??

LETS GO SIGMA

a jen tak korupce se neprokazala !! u soudu

Reagovat
Liquid

sešívaní

Reagovat
cristiano.K.

100. pro SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

spadne Banik. Chce to svaz. Budějky největši žumpa, ktera už 5 let nema v lize co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

svaz???

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačnčně padne morava!!! 1ni specifickou českou by neudržela ani Barca s Realem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Než se přišti rok divat v kapr lize na Usti s Jihlavou nebo Střiškov, radějc zajdu na SLAYER

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se těším... pak už začne festivalová sezóna a to občas muzika nad fotbalem vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ju, maš recht! Megadeth, Sabaton, Kalmah, Judas Priest, Hammerfall, Accept, Sepultura, Obituary, King Diamond a jini zas na Usti proti Rude hvězdě RADOTIN

Reagovat
smazaný uživatel

Na co všechno se letos chystáš kromě Slayer? Mám zatím akorát lístek na MOR, ale láká mně toho daleko víc...

Reagovat
Luc-Luc

John Uličný

Reagovat
Liquid

Reagovat
GEGE

Pěkně Sigma těd je na řadě Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišan

Řekne mi někdo, jak může být Olomouc potrestaná za prohřešek z minulé sezóny odpočtem bodů v této?? Kdyby se to vyřešilo logičtěji a spravedlivěji, nemusela by dělat ty divné výsledky v Plzni a Boleslavi, což jsou oba týmy mému srdci blízké. Na rozdíl od Sigmy, která mi zaimponovala jedině druhdy vysokým vítězstvím nad Angličany nebo Skoty v EL.

Reagovat
sosna

"nemusela by dělat ty divné výsledky v Plzni a Boleslavi"

Reagovat
Kiwi-21

Nic ve zlým ale zrovna Sigma kdyby nezačala z tu dekou korupce /Které doted nějak nevěřím a myslím že Kapr je Č...k) a odpočtem bodu tak je podle mně tým do Top 6,a možná i na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře je v TOP3

Reagovat
smazaný uživatel

Z předminulé sezóny. A potrestaná tak být nemůže, je to proti řádům FA, páč se dá trestat jenom v aktuální a nebo následující sezóně. Ale to nikoho z disciplinárky očividně netrápí.

Reagovat
twerp

Hm.... ono se klidně může stát, že si Příbram zahraje poháry

Reagovat
smazaný uživatel

to zase ne.

Reagovat
twerp

Kdyby Sparta skončila druhá a vyhrála by ondrášovku, tak by postoupil i 4 tým ne?

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby skoncila 3. coz je pravdepodobnejsi nez 2.

Reagovat
twerp

Tak druzí nebo třetí.... to je docela jedno, protože my budeme samozřejmě první

Reagovat
exse

Vavruška, Kozel

Reagovat
exse

Neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

nejde jinak, a stejne ta nase GL jde silenym tempem vzhuru

Reagovat
exse

Spíše se vrací tam kde byla před těma korupčníma sračkama a před tím než ji trochu ujel vlak. Ještě zeštíhlit na 12 týmů a zase budem v top10 ligách.

Reagovat
twerp

Nebudem protože na to nejsou prachy.

Reagovat
exse

O prachy až tak moc nejde, jde o schopné lidi a fanouškovskou základnu, když si vezmu že se ve Slavii dokázalo rozkrást asi půl miliardy a stejně dělali výsledky v evropě, tak to vážně o penězích není.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne Sparta jako jedina prachy ma a uspechy nikde

Reagovat
exse

To bych neřekl, na to kolik má peněz dělá odpovídající výsledky, přece jenom jejich rozpočet je v těch lepších ligách taky podprůměrný a třeba loni v EL dělala dobrý výsledky. Na druhou stranu, o to více úctyhodný jsou výsledky týmů jako Plzeň, která má třetinovej rozpočet jako Sparta.

Reagovat
twerp

Ale jistěže to je hlavně o penězích. Týmy s dlouhodobě udržitelným rozpočtem 150-200 miliónů nemůžou prostě dlouhodobě konkurovat týmův z top10 evropských lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen taky nemela prachy a v LM jsme udelali hezkej vysledek

Reagovat
twerp

O tom žádná, ale jestli chceme být v top 10 ligách, tak takový úspěch v LM musí dělat pravidělně dva kluby a jeden z nich musí jít z LM dál. Což by podle mě nedokázala ani Plzeň s Vrbou a rozpočtem Sparty.

Reagovat
exse

Aktuálně ne, ale bavíme se o potenciálu a ten tu je, pokud se budou takové úspěchy opakovat, tak ten zájem sponzorů vzroste a tím pádem ty kluby budou moci na ty úspěchy navazovat a růst.

Reagovat
Liquid

jj, do 2.ligy přeřadit Sigmu a Slovácko k Baníku a Bohemce co spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko jako jediny mi nevadi, klidne at zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram do ČFL

Reagovat
smazaný uživatel

v zadnym pripade.. silena blbost, co jsi napsal, prijit o tenhle tym, byla by to velka chybu pro GL

Reagovat
Rarášek

Souhlas Plzeň do ČFL

Reagovat
smazaný uživatel

chňa chňa chňa..

Reagovat
smazaný uživatel

Opava by ho nahradila víc než dobře. Příbram stejně většinu času co je v GL hraje bídu s nouzí. Akorát občas má okamžiky kdy produkuje zábavný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi nejakej vtipalek, zbavit se ceskyho tymu a nechat hrat moravskej

a to nemluvim ani o tom, ze letos hraje Pribram paradni utocnej fotbal

Reagovat
Liquid

radši tě opravím, slezskej, nebo tě tu zabijou, ale vidím v tom jasný záměr prospera, aby kvalitní české celky nahrazovaly tragický nečeský

Reagovat
smazaný uživatel

stestava Sparty budi hruzu.. u fanousku Sparty..

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jo, ale většinou ne. Výhoda Opavy je alespoň v tom že na ňu chodíjou lidi a má lepší stadion.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

ale kvůli tomu Spartě pohár přát nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

taky fakt, tezky tezky rozhodovani

Reagovat
Liquid

Příbram 38 branek, Slavia 18, nevěřil bych, že to kdy uvidím.........na druhou stranu, ta elitářská Sparta vstřelila jen o 2 branky víc než roky a roky impotentní Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Lafatič Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

jeste aspon 2 by mohl pridat a nejlip 7 a zaokrouhlit na 30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a ještě si pujč srdíčko od Filipa ne ale, je to střelec

Reagovat
Marv

Nemám ho rád, nemám rád styl jeho hry, ale za ty góly si zaslouží neskutečnej obdiv. V GL je to něco neskutečného a nevěřim, že by ho měl někdo v nejbližších letech překonat..

Reagovat
Marv

Dvakrát neskutečný v jednom příspěvku Za to by mě asi nikde nepochválili. Ale asi to tak prostě je

Reagovat
božský John

Hergot, to je škoda

Reagovat
hefy

Tomáš Krbeček dal gol.

Reagovat
Sosi

Tak Hašek tou sestavou teď zabil všechno, na čem celý jaro pracovali...

Reagovat
Filipow

Snad:

Slovan - Sparta 10

Plzeň - Slovácko 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět sparťanský dobytek

Reagovat
panca

ja teda nevidel ceskou ligu zase uz nejakej patek, ale nezmar hraje obrance???

Reagovat
smazaný uživatel

od zacatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Prikryl na beku, parada

Reagovat
smazaný uživatel

už dva kiksy:)

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zatim hraje dost spatne...

Reagovat
smazaný uživatel

otřesně..

Reagovat
smazaný uživatel

hraje uplne to samy co vzdycky..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Pribrami hrala dobre,dalo se na to divat...

Reagovat
smazaný uživatel

chces porovnavat hracsky kadry Sparty a Pribrami?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo porovnava kadry? Ty si umis mezi radkama vymejslet slusny kraviny

Rikam,ze proti Pribrami hrala dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel, ze ti to dojde.. ze je snad logicky, ze Sparta bude hrat proti PRibrami dobre, kdyby nehrala, tak je to muzstvo na sestup a ne na boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

a to si vychvaloval hru Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jeji hru proti kvalitativne podobnym celkum

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno,jestli hrajes proti Pribrami, Plzni, nebo treba Chelsea. To, jak vypada hra Tvyho tymu nezavisi na souperi.

Reagovat
smazaný uživatel

to si pis, ze zalezi, kde to zijes?

Reagovat
smazaný uživatel

S tou Chelsea jsem to prehnal,ale...

To jak bude vypadat hra Tvyho tymu,kdyz dostane sanci zautocit nezalezi na souperi,ale na automatismech, ktery se ucis pri treninku. Proti Pribrami uz hra Sparty vypadala mnohem lip,nez napriklad v derby. A Pribram momentalne hraje mnohem lepsi fotbal nez sesivky.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nepocitas s tim, ze je rozdil hrat doma a venku.. a celkove je to blbost, pokud souper lip brani, tak ty tovje automatismy, jdou do haje

Reagovat
smazaný uživatel

Hral si vubec nekdy velkej fotbal?

Neni jedno,jestli hrajes venku nebo doma. Ale proti Pribrami uz tam byly naznaky neceho,co si Hrebik predstavoval. Rychlej prechod do utoku atd atd. Souper muze branit dobre jak chce,ale pokud mas dobrej system hry,ve kterym jsou nauceny veci z treninku,tak si muze branit jak chce (napr. Plzen). Dneska si nedaji nahravku na 5 metru. A v tom pripade je absolutne jedno,jestli ses doma nebo venku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja s tebou souhlasim, jenze jde o to, ze hrali proti Pribrami.. nebyt to Pribram, tak dneska vidis, jaky zlepseni tam je

Reagovat
Mercury

Aha.

Reagovat
Mercury

Strašná nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny..

Reagovat
smazaný uživatel

Hra na náhodu se zdá vyplácí nejen v pokeru..:)

Reagovat
božský John

Ti kokoti zas bučej na Gebreho

Reagovat
smazaný uživatel

Spart´ani. Kokoti jsou na společenském žebříčku o stupínek výš:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
partaS

za ty jeho kecy, jenom dobře

Reagovat
božský John

Myslíš Real a Barcelona? Má pravdu

Reagovat
partaS

ne myslim ta ublíženecká póza, po podzimním zápase, kde se nepískalo na něj, ale na Breznaníka; samozřejmě si to černoušek vztáhl na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

snad dostane Sparta dalsi obrovskou pokutu.. tohle neni mozny..

Reagovat
smazaný uživatel

gebre je opičák, stejně jako kweuke

Reagovat
Sosi

Já bych je zpražil vodním dělem, blbečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yperitem.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Marv

Ještě 3, ať máme lepší vzájemnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer, takovej simulant

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten jeden utok uz mohl nechat dohrat..

Reagovat
smazaný uživatel

v zapase se nebude nastavovat ani jedna minuta, proc by mel ten utok nechat dohrat? kvuli tobe, aby jsi mel radost?

Reagovat
smazaný uživatel

Drobny - Sparta je na tom lip

a v cem proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

treba ve skore..

Reagovat
smazaný uživatel

treba vede 1:0 ty noumo

Reagovat
Sosi

Drobnýho vyhodit, ten pořád něco mele rádoby chytrýho... Ale remízka by zápasu slušela

Reagovat
smazaný uživatel

remiza snad bude, Sparta je totalne nemohouci, a Liberec urcite jednoho da

Reagovat
Sosi

to by zítra byly už jen 4 body na Liberec a 2 na Spartu, hračka

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt neskutecny, Liberec zatim nepredvedl vubec nic, nemel zadnou sanci a vy tady blijete jak hraje Sparta??? co by jste od ni venku navic v takhle tezkym zapase chteli??

Reagovat
smazaný uživatel

prohru, prosim

Reagovat
smazaný uživatel

sparta nehraje naprosto ale naprosto jestli s tímhle vyhraje titul tak je na tom ta naše liga hodně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

uz se fakt musim jen smat, neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

uz se fakt musim jen smat, neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

jen se směj zaslepenče

Reagovat
smazaný uživatel

jak zaslepence? Supertym Liberce zatim prohrava 1:0 v zapase, kde nepredvedl vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

a přesto je jasně lepší než ta tvoje sparta která hraje ještě větší hovno tak se vzpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej fotbal. Ale tak už to na světa chodí - po čem lidské srdce nejvíc touží, toho se mu nedostává..:(

Reagovat
smazaný uživatel

remízu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ale to bylo jasny, v okamziku kdy Vizek vsadil na Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Vizek vsadil na Liberec???parada, tak to mame jasny tri body

Reagovat
Kiwi-21

No Liberec zatím nic moc,ale Sparta taky nic nezahrála je tam bojovnost z obou stran ale chybí tam zakončení,myslím že Liberec v 2.hé pulí zatlačí Spartu a doufám že minimálně vyrovnají,ale obavám se že že se to jen tak nepovede,ono mi to toiž připominá tu klasickou Spartu co nic nepředvadí ale boduje,a taky myslím že že Sparta udělala dobře že postavila Sionka a Brabce.

Jinak pokud Liberec nevyrovná nedivil bych se kdyby Breznaník dostal červenou dneska tak bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si o to rika hodne, je videt ze to hlavou absolutne nezvlada a jestli Sparta vstreli druhej gol, tak bych se nedivil, kdyby vystrihl nejakou cervenou kosu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se obávám toho, že Sparta bude hrát ještě větší hnus něž doteď. Vede tak ji budou stačit jen nákopy na Kweukeho.

Reagovat
smazaný uživatel

opakuji - co zatim zahral Liberec??? nejlepsi klub v Evrope na sever od Plzne???

Reagovat
smazaný uživatel

vetsi hnus uz hrat nejde, to fakt ne

Reagovat
Sosi

Hlavně jak všichni vynášeli hru Liberce do nebes, jako nejlépe hrající český tým

Reagovat
smazaný uživatel

a taky je jasně lepší

Reagovat
Sosi

chvilku hraje Liberec nahoře, chvilku o tom Nova mluví, a pak to tvrdí celý národ...

Reagovat
smazaný uživatel

stačí ten fotbal sledovat a člověk si udělá sám obrázek

Reagovat
Sosi

to je jak kdybych prohlásil, že Kometa hraje suveréně nejlepší hokej v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

prohlašuj si co chceš nechápu proč by mě to mělo zajímat

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ale hraje pořád líp,drží míč a snaží se kombinovat o to se Sparta ještě nepokusila.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár to zase sází ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy by měli pozvat duo Csaplár - Straka.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta odpustena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na jakej zapas se divas? zajima me kde se mela kopat jasna penalta, protoze v Liberci absolutne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclik faul na Rilkeho.. jasna jedenactka.. nevim co to predvadis

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslíš, vážně vždyť ho Rilke kopl do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě k tomu byl Vaclík u míče dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt marnejsi nez Typek

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to doprdele dava porad Kweuke po zemi, proc to nemuze jednou zvednout?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to má zase koupený?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí je neuvěřitelně slabý

Reagovat
Sosi

Mně se líbí, jak Drodný vždycky vykládá, že sice nezná pravidla, ale myslí si... To pak vždycky přijde taková kravina. Člověk si až řekne, jak někdy mohl hrát fotbal..

.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by mozna nebylo nejhorsi,kdyby Sparta vyhrala. Zejtra by jsme byli na 3 body od Liberce a 4 od prvni Sparty.

Reagovat
Sosi

nejhorší ne, ale druhý nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

treti..

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi varianta.. Sparta neztrati za 6 kol 4 body.. kdezto Liberec za 5 kol 3 body (v pripade vyhry) ztratit klidne muze.. remiza by byla nejlepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak muze ztratit v Boleslavi,na Dukle. Klidne i doma se Sigmou nebo s Teplicema...

Reagovat
smazaný uživatel

...kdy přestal Bosák nadávat na pyro? (teď až jsem si toho všiml)

Reagovat
smazaný uživatel

jaké pyro? Slyším jenom nějaké dělobuchy což není pyro, ale demence. Proti opravdovému pyru nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

po gólu si tam měl i dýmovnice a k choreu byly světlice (a Bosák mlčel)

Reagovat
smazaný uživatel

pardon samozřejmě dýmovnice je stejná kategorie demence

Reagovat
smazaný uživatel

jaké pyro? Slyším jenom nějaké dělobuchy což není pyro, ale demence. Proti opravdovému pyru nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadával na ten sparťanský dobytek. A to je správný

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si všiml jen toho, že řekl: "Ve sparťanskym kotli to teď vypadá jak u Verdunu"

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim. Podle mě někdy na začátku to tam bouchalo, tak něco řekl. Já to moc nesleduji. Nuda fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná zápas u nás. Sparta hraje co potřebuje, Liberec neví co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam Hašek brečel o žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Sparta hraje s přehldem. Krejčí nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

dvě střely a dva góly no prostě typická Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

nefandím sice Spartě, ale co tu někteří píšete ... Když šel Kweuke sám na branku, tak radši nevystřelil že?

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

co brání velkýmu sparťanovi být v sobotu večer na fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by nemohl psát svoje exkluzivní komenty

Reagovat
smazaný uživatel

prace, nemuzu byt holt vsude

Reagovat
hefy

Hezkej gol, ale Bičík teda mohl udělat víc, ne žse na to jen dívat. Přece jen ten míč letěl hoodně pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dál tím víc začínám věřil v naší obhajobu. Pokud Libe prohraje, tak ho to může na pár zápasů ohromit. A Sparta, ta tím, že neumí hrát fotbal, tak by mohla ztratit body se slabšími soupeři. A Plzeň má jednoduchý los až na poslední zápas. Ale bude to zajímavé. Ale minimálně to 2. místo urveme s přehledem!

Reagovat
smazaný uživatel

konec nadeje v Plzni na titul

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool zaslouženě tak pojďme

Reagovat
smazaný uživatel

jedeem jeste vyrovname!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Nezmar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
C0br

Reagovat
Godwinson

Ten Rabušic se mi hrozně líbí, takový typově ideální útočník pro naší reprezentaci. Kolem něj deset ňoumů, co mu nedají kloudnou přihrávku a on se pouze rve, rve a rve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

přesně tak a už nevím kterej místní odborník tady tvrdil že to je jen doklepávač

Reagovat
smazaný uživatel

čistý souboj a sparťanský dobytek zase úřadoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Brabec je fakt pí*ča

Reagovat
hefy

Hm, žlutá pro Gebreho je teda výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

přišlo mi, že tam bylo ještě něco po tom, co měl Vaclík balon pod kontrolou...

Reagovat
hefy

Asi jo, ale pokud jí dostal ze ten souboj, tak je k smíchu. :)

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu za co dostal žlutou.. jinak Miloš skvělý míč

Reagovat
smazaný uživatel

zluta vysmech.. ted uz to musi sudi poridit mno..

Reagovat
hefy

Ten Krejčí je prostě skvělej. Snad se brzo dostane do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak simulant Vaclík zastavil tlak Liberce. To jak se tam válel to bylo směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

co je potom Rabušic?

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušič se dá pochopit ale to co předvedl Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

co sedá na Rabušicovi pochopit? Naopak u Vaclíka bylo vidět, že ho kopl

Reagovat
smazaný uživatel

jasně ještě to sparťanské prase obhajuj

Reagovat
smazaný uživatel

jake prase? vzdyt ho ty noumo Gebre kopnul podrazkou trochu soudnosti by neskodilo

Reagovat
smazaný uživatel

simulantské prase kterému evidentně vůbec nic nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

to je Hušbauer s Breznaníkem no

Reagovat
smazaný uživatel

podiv se na opakovaný záběr. Gebre trefil míč, a pak Vaclíka. Nevím o co se snažíš

Reagovat
aither

od obrazovky hovno poznáš co mu je ...

Reagovat
smazaný uživatel

poznám vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, Liberec v koncovce většinou kopl do Vaclíka místo do balonu, ale Vaclíkovi nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krejčí je nějáká buzna že se tam tak kroutí? Jinak, jak tak koukám, Sparta to má zase koupený a jístí to.

Reagovat
slavik38

Liberec jim to prodal to je jasný, oni ten titul nechcou..

Reagovat
smazaný uživatel

hm Nezmar popravil Plzen

Reagovat
hefy

ale jak to? Vždyt Plzen bude ztrácet na prvního jen čtyři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta neztrati za 6 kol 4 body, to se nezlob, ale oni to proste ubojujou.. nedivil bych se, kdyby ztratili maximalne bod..

Reagovat
hefy

Ale ztratí, vždyt jsou zoufalí. Zase se jednou nevyhecujou a prohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě jak se dá v tříbodovym systému ztratit 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si to má hlavně uhrát sama

Reagovat
smazaný uživatel

Rabusic je hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

jediny pozitivum je, ze Sparta dala goly zase z hovna, takze zadny zlepseni videt neni, takze pohoda

Reagovat
r.mrazik

trapny...

Reagovat
Filipow

Tak dneska divný zápas z mého pohledu.

Když dala Sparta na 0:1, musel jsem pryč..

Vrátil jsem se, Sparta dala na 0:2..

Pak jsem šel na záchod, Liberec dal na 1:2..

Následuje jsem šel pro Müsli, 1:3..

Reagovat
Rarášek

Lucky boy

Reagovat
smazaný uživatel

komediant Kweuke zase pobavil

Reagovat
centos

Neměli by teď sparťani po tom bučení hrát bez diváků?

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec je fakt prase

Reagovat
smazaný uživatel

tomu Brabcovi by měl někdo jednu pořádnou pustit to je takový šmejd

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda .Nejhorší možnej scénář. Sparta nějakým způsobem dá gol a potum už ji stačí ten její "fotbal". Ale zase goly po strašně hloupejch chybách.Ten druhej uplně samej jako od Dukly -pomalá střela na tyč kde Vácha nedoskočí ale ten třetí, pěkná práce od Krejčího ,hlavně škoda že BIčík šel tak brzo dolu .Hašbauer s Krejčím asi jeden z nejlepších Sparťanů.Ale fakt Krejčí by mohl jít kterej se snaží hrát pěknej kombinační fotbal , aby to nedopadlo jako s Kadlecem

Reagovat
smazaný uživatel

jakej "jeji" fotbal? proboha vzdyt jsme meli 6 sanci a ktomu nekolik dalsich naznaku omg

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

ano sest - 3 goly + 2 sance Kweukeho a jedna Pamice, chtelo by to otevrit oci

Reagovat
smazaný uživatel

jeď dál pokračuj

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že jich měla něco kolem 68

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase já si mysím, že nikoho nezajímá co si myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

v pořádku mě tvoje tupé rumunské žvásty taky nezajímají

Reagovat
smazaný uživatel

Popírat jasný fakt je dost ubohý od tebe, ale jak tak koukám na tvoje představení tady... už nic neříkám.

Reagovat
smazaný uživatel

ty šance byly max 4 tak tady nemel svoje nesmysly ano

Reagovat
smazaný uživatel

zapl jsem na druhý poločas 3 góly. šance kweukeho, šance pamiče.. to je 5 šancí z toho 3 proměněné..

trochu jsi se tu ztrapnil

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně prostě vadí jakým způsobem vubec hrajou.Rychle se zbavujou míče ,nechtěl ani trochu zakombinovat a ty šance byly hlavně po chybách obrany ,nebo spíš její nedůslednosti.Take bych vubec neargumentoval to že měla 6 šancí

Reagovat
smazaný uživatel

No ale hrajete hrozně a co hůř, jmenujete se Sparta a už z toho se každýmu nezaujatýmu ( ) divákovi zvedá žaludek...

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke rudá ... neskutečný, co dnes rozhodčí neodpískal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

to co projde Kweukemu to je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co že udělal ten Brabec? Já zápasy, ve kterejch Sparta vede hned vypínám, protože to je pořád míč na tribuně nebo za stadionem:/

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si to zaslouzila,ve druhym polocase mnohem lepsi nez Liberec...

Reagovat
smazaný uživatel

Štajny neunáší

Reagovat
partaS

Štajnere nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

trapny

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka tvl: "Vy na rozdíl od Liberce chcete hrát o titul?"

Reagovat
Godwinson

Než jsem to vypl, tak o ničem, Sparta dala náhodný gól a pak si hrála to své a hrála to velmi dobře. Liberec těžké zklamání. Takže smutný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

jake nahodny gol? copak gol z prvni sance je nahodny gol? ani, kdyz jde o Spartu, je to nahodny gol, kdyz jde o Plzen a Liberec, jde o zaslouzenou vedouci branku, ze?

Reagovat
Godwinson

Ovšem, že náhodný, po obrovské hrubici beka. Štěstí, nic vypracované.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, jestli tihle totální nekopové vyhrají titul tak je naše liga na opravdu špatně úrovni.. Alespoň že se výkon sparty vůbec nezlepšil a příští zápas už to bude zase ta stará sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, jestli tihle totální nekopové vyhrají titul tak je naše liga na opravdu špatně úrovni.. Alespoň že se výkon sparty vůbec nezlepšil a příští zápas už to bude zase ta stará sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší formulace je gól z ničeho

Reagovat
REPLIKATOR

Hnus! S takovým výkonem by v Liberci vyhrál i Žižkov. A doufám, že Nezmar hrál v obraně naposled

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla bída od celý obrany hlavně ta nedůslednost ,občas to chce hezky po sparťansku někam zakopnout. btw koho bys asi chtěl do tý obrany dát ?

Reagovat
REPLIKATOR

Ten třetí gól teda nebyl ani jedno z toho. Ani pokus o rozehrávku a ani pořádný odkop Jinak máme Karišika a Poláka, takže rozhodně je tam koho dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Šilhavej pořád stojí za tou samou jedenáctkou . Proti Žižkovu by mohl zkusit dvojici Polák-Karašik . Polák podzim neodehrál vubec špatně.

Reagovat
cristiano.K.

Jsem jediný komu přišel výkon rozhodčího dost otřesný? Hodně sporných situací posouzených vyloženě špatně. Za co dostal Gebre žlutou? Za to,že byl u míče dřív než Vaclík a hrál balon, následně ve skluzu má pohyb zastavit jak? Pak do Gebreho na zemi strčil Brabec? To se musí trestat! Breznaník přepalenej u lajny a pomezní nic. Celkově mi přišlo, že byl nakloněn spíš Spartě.

btw: co to je za spolukomentátora? Říkat, že nezná pravidla 2x nebo 3x za poločas je opravdu pro diváka zajímavé přiznání

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sparta hrála s přehldem..

Reagovat
cristiano.K.

byla koncentrovanější a výhru si zasloužila, to co předvedl Nezmar bylo na pěst, jinak to mohlo být ještě zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

naklonenej Sparte co jeste dneska prijde? Gebre dostal zlutou za to, ze ten zakrok "dohral" neboli do Vaclika zpetne zajel, naopak Gebre mel byt vyloucenej, protoze po evidentne umyslny ruce ve vapne mel dostat druhou zlutou. Navic rozhodci neskutecne "sezral" nafilmovany pad Rabusice tesne pred vapnem...rozhodci dneska piskal rovinu

Reagovat
smazaný uživatel

tady souhlasím až na ty lokty Kweukeho které přehlédnul ale jinak to pískal strašně na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak měl Gebre zastavit?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis nemelte o tom ze jak mel zastavit, to vubec nebylo o tom zastaveni, on dostal zlutou za to co udelal az po tom jeho zastaveni, kdy zajel do Vaclika znovu

Reagovat
cristiano.K.

téda ty musíš výbornej záznam, čekám odkaz, nic takového vidět nebylo.....

Reagovat
-Kopy-

dohral

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Drobný asi. To říká furt no

Reagovat
frankiefcb

ale hovno jediné, co mě zase nasralo bylo to nastavení 2. minuty. To je jako by rozhodčí říkali simulujte zdržujte já nastavím 1. minutu když je to proti baníku a 2. minutky v jiných zápasech, aby se neřeklo.

Reagovat
-Kopy-

A dvě minuty nastavení ? Vždyť jen dvě minuty tam proležel Vaclík

Reagovat
frankiefcb

vdadím se, že kdyby se to hrálo v anglii, tak to je 5. minut s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

tady jsme v ČR, když proběhne "jen" 6 střídání, tak to neni důvod pro nastavení času

Reagovat
cristiano.K.

tak za střídání se nyní již automaticky nenastavuje 30. vteřin,pokud střídání proběhne bez zbytečných průtahů, tak rozhodčí za to nenastavuje neboli je to na jeho uvážení.

Reagovat
cristiano.K.

to bylo vcelku vtipný no, potom co komentátoři říkali,že při každým válení,jak se minutu válej a tohle válení tam bylo tak 3x minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí si zaslouží lepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

A že třeba při faulu na Kweukeho měla jasně přijít druhá žlutá pro nezmara sis nevšiml ?????

Reagovat
cristiano.K.

mohla být

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden dotaz pro někoho kdo tu sparťanskou holomajznu sleduje pravidelně. Kwukeho sem vždycky uznával jako jednoho z nejlepších útočníků naší ligy tak co se to s ním děje? Jak dlouho je tak špatný? Ty dva lokty raději nekomentuju.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska byl naopak hodne platne, hlavne smerem dozadu, ale co se stalo jeho koncovkou, to je neskutecny. Vsechno cpe jen po zemi, misto toho aby jako Krejci brankare pohodlne prehodil to co dokaze spalit je neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to ani nevadí, že Sparta vyhrála. Dneska vyhrála zaslouženě. Ale dyť je úplně jasný, že s tímto titul nemůžou vyhrát. Fotbalový Bůh existuje. To si pamatujte.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký názor. Bůh existuje a není Rumun.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Neexistuje, a na zaslouženě či nezaslouženě se nehraje.

Reagovat
Rarášek

Děkujeme kluci

AC SPARTA PRAHA MISTR LIGY

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA FOREVER

Reagovat
frankiefcb

myslím, že máte hodně silné soupeře, klidně vám to ze zadu může čmajznut Plzeň. P.S: Vavruška v Příbrami to je maso toto Ten trenér má na víc než na tento rádoby klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Spartanskej kotel, banda tupejch hovad, jako u Baniku.

Prislo mi, ze ten spolukomentator Bosaka snad kouri ptaka Stajnerovi, protoze ho snad za celej zapas neprestal vychvalovat, ikdyz hral cocku.

Jinak Sparta asi zaslouzene vyhrala, prvni gol Sparty byl sice z hovna, ale ten Liberce jakbysmet a Liberec snad nemel zadnou lozenku.

Reagovat
smazaný uživatel

spolukomentator byl tusim Vaclav Drobný , ale ze by nejak mluvil o Stajnerovi jsem si nevsiml nevim no ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty petardy to je prostě demence ale jinak ještě že tam byli, protože poslouchat celý zápas Libe a Libe a Liberec by bylo velice otravné, domácí kotel by měl zapracovat na repertoaru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí je jediný sympatický hráč v současné Spartě

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam dlouho nezůstane, má navíc

Reagovat
smazaný uživatel

já tedy doufám že bude mít rozum a nebude spěchat nikam ven. Má ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřikám v létě pryč ,třeba za 2 roky talent má ale aby nedopadl jako Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím že by Krejčí byl jen nafouklá bublina jak Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

krejčí je fakt talent.

Reagovat
r.mrazik

dyt hraje poradne prvni sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříká se mi to s lehkým srdcem, ale pro český fotbal je vítězství Sparty dobrá zpráva. Určitě má v případných předkolech Ligy Mistrů větší šanci uspět než Liberec bez Breznaníka a možná i Gebre Selassieho. Nejideálnější scénář by stejně bylo vzchopení se Plzně...

Reagovat
frankiefcb

jo to jsem slyšel i v minulé roce tyto sračky. Pro český fotbal bude dobře, když se ty tři týmy kvalifikují do pohárů a ne jeden. Jinak Sparta může mít dobrý kádr, jak chce a poslední dobou hoří v předkolech, jak papír s relativně slabšími soupeři.

Reagovat
r.mrazik

pekny zapas...nasazeni,goly...a vysledek krasny...liberec nemel krome golu snad nic (videl jsem to od 25 minuty),naopak my o dost vic sanci...kdyz vezmu velkou bojovnost a celkove spise boj,tak me to tesi jeste mnohem vic...libilo se mi reseni brejkovych situaci...nepotesil me sionko,ktery byl tragicky..

kecy o "jeji (spartansky)" hre a podobne at si pritomni strci nekam...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno rozhodl ten gol Hušbauera , potom už jí stačily brejky a její hra .Bohužel naprosto zasloužená výhra, my jsme hlavně doplatili na obranu ,která byla hrozně nedůsledná.

Reagovat
r.mrazik

jojo...rekl bych,ze hlavni cil bylo nedostat gol a kdyby se nejaky dal,tak by to byl bonus...

nakonec se povedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Csaplar je hroznej vocas

Reagovat
smazaný uživatel

nic novýho

Reagovat
smazaný uživatel

já být Krejčím tak se asi začnu po těch kecech v tom studiu strašně smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Krejčí, to byla docela trapná vsuvka ve studiu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

cococo?

Reagovat
smazaný uživatel

No měli ho tam u sebe a všichni tři - Csaplár, Karoch i Kozohorský ho tam zavalili superlativy a pak mu přáli ať má hlavně radost z fotbalu, že peníze přijdou..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to je krutý

Reagovat
twerp

Sparta zaslouženě a titul bude náš

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych se tak neukvapoval, ze by to byl nejak zarivej vykon, to zas ne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to ne, ale máme to zaplacený přeci...

Reagovat
twerp

Byl to dobrej výkon, takticky hráli hráči úžasně

Reagovat
stas87

uroven zapasu jedine co bolo krasne bol krejciho gol inak tragedia,za cely zapas snad len dve strely-matejovskeho nad stadion a bosancica 3 metry nad sparta velmi skusene,neposrali sa z liberca a zasluzene vyhrali...problem bude ak narazi v lete na supera v predkole ktory ma vybornu ofenzivu,to uz sparta neubrani

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, doufal jsem, že vyhraje Liberec - mám kilo na titul v krásném kurzu 20 Takže by to nemuselo být od věci

Reagovat
smazaný uživatel

namyšlení liberáčáci dostali pěkně po čumáku. A ten štajner to je fakt ubožák. brečí po každé prohře. Nemá charakter!

Reagovat
smazaný uživatel

koukám názory měníš jak ponožky

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky podle toho, komu se v tom kole daří

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Sparta vyhrála. Nahoď nový hodnocení hráčů ligy, prosím!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Sparta pěkně. Musím pochválit Brabce, hrál s přehledem. Obrana byla hnedka klidnější a jistější. Kweuke klasika, strašně přeceňovaný hráč. Hušbauer skvěle, perfektně čte hru a vždycky je tam, kde má být. Zbytečný hráč na hřišti byl Sionko, škoda Přikryla na beku.

Titul je ale ještě strašně daleko. A netroufám si odhadnout, jak to dopadne.

Reagovat
r.mrazik

kweuke dneska bojoval...udrzel mic...bez nej by to bylo o dost tezsi...navic hodne pomaha pri standartkach a pri braneni...asi jsi slepej...

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok, kdy šel sám na Bičíka, řešil naprosto stejně chaoticky, jako tenkrát proti Žilině... to mě přesně napadlo v tu chvíli... není u něj vidět žádný herní posun... no tak má mohutnou postavu, ale to je všechno, technika nikde

Reagovat
r.mrazik

zakonceni ma horsi...je otazka,zda by to bylo jine,kdyby se nezmenil system a on mel silu...bylo videt,ze mel krece uz kolem 65 minuty...

ale techniku ma dost slusnou...kdyz si vezmu jeho vysku...

jedine jeho minus je slaba kondice,o cemz mluvil i hasek...ale pry se v zime zlepsil...

Reagovat
smazaný uživatel

kolik vlastně měří? přijde mi, že Jarošík nebo třeba i Erich Brabec jsou vyšší

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár trenér dobrej, ale jinak mamlas ještě chybělo aby zase řekl: "Pozdravuj maminku"

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas podle me i tak trochu ukazal ze Stajner by na EURO uz nemel ... raci vzit uz mladsi .. mozna nakonec i toho Krejciho , ale on by si asi nezahral a jak se rikala lepsi aby asi zustal jeste a pripravoval by se na dalsi sezonu ..

Reagovat
smazaný uživatel

To by Bílka veřejnost ukamenovala, kdyby místo megatalenta Pilaře hrál nějaký Krejčí ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Pilar leva, Krejci prava, nebo obracene, tak jako tak jeden z nich misto Rezka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna v Rezkovi bych problém naší repre neviděl. V současnosti tam snad ani žádný problém nevidím, možná tak málo stoperů...

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi bych tam videl nekoho z tech dvou, na muj vkus je to hroznej boric, kterej to spis okope

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař nemá v reprezentaci co dělat, když už je neškodnej i v naší lize poté, co všichni prohlídli jeho jednu kličku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Messi má taky pořádně jednu kličku, tím to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Robben má taky jen jednu - ale tady se vidí kvalita hráče - na Messiho či Robbena obvykle nestačí vědět co udělá - u Pilaře to stačí i pro obránce GL

Reagovat
exse

Chtěl jsem původně napsat ubrečenej koment tipu ivosek o tom jak je tlačil rozhodčí, jak byl nahovno terén, jak jsme měli smůlu a jak oni z prdele kliku, ale to by nemělo cenu. Sparta přijela bořit, my jsme chtěli tvořit, jejich taktika se ukázala býti lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ac jsem dneska fandil dnes Liberci, ruku na srdce. Ten gol, co jste dali vy, byl takovy peknej haluz a lozenku jste nemeli asi zadnou..

Reagovat
smazaný uživatel

bez jednoho dnes

Reagovat
smazaný uživatel

bez jednoho dnes

Reagovat
exse

To neříkám, hráli jsme špatně a díky betonu Sparty a terénu jsme se v podstatě k ničemu nedostali.

Reagovat
r.mrazik

tvorici tym si nevytvoril snad ani jednu sanci...

a borici tym dal tri goly a mel dalsi sance...

ale dal...pokracuj...

jeste tu chybi od nekoho ciselny hodnoceni,kdo ma lepsi hrace,jestli plzen nebo liberec...

Reagovat
exse

Jsem se překlepl, jsem chtěl napsat že Sparta hrála jak Real a přejela nás jak psy.

Reagovat
r.mrazik

dostali jste doma trojku...

byl to stejny zapas jako my s plzni,kdy jsme taky trojku dostali...

nemeli jste jedinou sanci...co chces vic?

nikdo nemluvi o prejeti...

Reagovat
exse

Neměli jsme šanci, ale byli jsme lepší, fotbalovější, vy jste si taky žádnou šanci nevypracovali, všechno to šlo po našich chybách, které pramenili z náhodných pokusů Sparty.

Reagovat
r.mrazik

nahodou...ten prunik husbauera byl moc fajn,akorat se pak nastrelili hraci,jinak jasny gol...

ale o chybach ten fotbal preci je...

Reagovat
exse

Však to neříkám, co říkám je jen to že když jsme neměli skoro žádnou loženou šanci a Sparta jo, neznamená že Sparta musela být automaticky lepší, protože prostě nebyla.

Reagovat
r.mrazik

a mne to uz nebavi...horsi,lepsi...tenhle hrac lepsi,tenhle horsi...bohajeho...

liberec hral doma a hnali ho navic divaci...pro nas bylo lepsi to zavrit a cekat...

nam se to podarilo,liberci ne...

konec

Reagovat
exse

Však přesně to jsem psal uplně v prvním příspěvku.

Reagovat
r.mrazik

a ne proste

boreni vidim styl typu teplice...my hrali na zajistenou obranu a na brejky...

nebyly to same bezhlave odkopy preci...

nesouhlasim s borenim....

Reagovat
exse

Takže když máte na hrotu 2 metrovýho obra a nakopnete to na něho tak to nejsou bezhlavý odkopy ale cílené centry a když maj Teplice Mahmutoviče, tak to sou odkopy

Reagovat
r.mrazik

ale kurna...dyt si vem,jak je to hriste velke...i tyhle jak rikas odkopy musi byt presne...a byla by blbost nevyuzit takoveho hrace...hele...mit tam Kerice,davali bychom mice do stran do nabehu...je tam kweuke,dava se horem,protoze si s tm poradi a protoze ten mic podrzi...

jak rikam...nesouhlasim s boresnim a s odkopama...

Reagovat
twerp

Tím pádem uznáš, že i vy na Spartě jste nebyli lepší, jenom efektivnější...

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je cely jen o chybach, kdybychom nedelali chyby, Plzen by u nas nevyhrala atd. atd.

Reagovat
exse

Samozřejmě, ale je rozdíl když udělá tým před vlastním pokutovým územím chybu a prakticky má asistenci na gólu, než když ztratí míč u soupeřova vápna a ten kombinační akcí přejde hřiště a dá gól.

Reagovat
r.mrazik

jednou Hrebik mluvil o tom,kdy padaji nejcasteji goly...bylo to tusim pul minuty po ztrate mice...

goly padaji nejcasteji po chybach,proto se preci hraje pressing...

kdybychom obrance nepressovali,tak nezmar chybu neudela...

dneska jsme to zahrali zkusene a skvele...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi směšný.

Reagovat
stas87

mozes mi povedat ake mala sparta este sance?ja si vybavujem len to ako bol nezmar dvakrat nastreleny

Reagovat
smazaný uživatel

prej celkem šest ovšem přitom kromě gólů byla jen jedna a to od Kweukeho

Reagovat
smazaný uživatel

od Kweukeho byli dve + dalsi sance pamice

Reagovat
smazaný uživatel

a ano omlouvám se dvě Kweukeho v tom případě celkem pět

Reagovat
twerp

kweuke šel sám na brankáře.

Reagovat
r.mrazik

to...pak sel kweuke sam na brankare a polosance pamice? plus tri goly...

hele...ten zapas byl o bojovnosti...my si neco vytvorit dokazali,liberec ne...

nikdo nerika nic o dominanci...

Reagovat
stas87

sak v pohode,ja som to cele nevidel,prepinal som medzi gladbachom a herthou,boleli z toho oci,jedine pekne na tom zapase bol gol krejciho dnes sa hral zapas o titul aj v polsku,legia-ruch,skoncilo to 2-0 a bavilo ma to ovela viacej,liberec kvalite zapasu absolutne nepomohol,nepovazujes to za tragicky zapas?

Reagovat
r.mrazik

tezka otazka...tragicky bych nerekl....

nebyl to pohledny zapas,ale souboje a tvrdost na hrane,vyhecovane...ale vylozene placana to nebyla...

tezka otazka,tezka

ale tragicky asi ne...kdyz jsem se vydrzel koukat i ja,tak to tak hrozne nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

štajner je nula. dokázal to v rozhovoru. Bezcharakterní nula. Hráč skvělej ale v hlavě to má vygumovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jste už dva

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou dokonce už tři

Reagovat
Corosian

Zajímalo mě jak budou reagovat lidi na výhru Sparty a nezklamali mě. Všechnu špínu hodili na Spartu. To že Liberec si nevytvořil ani jednu šanci a dali gól, který kdyby dala Sparta tak by se tady snad všichni ublili jak amidoři, na to nikdo kromě sparťanů nepoukazuje. Celkově byla Sparta o třídu lepší, kromě Přikryla jistá v obraně (Brabec ), ve středu hřiště rozhodně lepší, Štajner a Vácha naprosto vymazaní.

Reagovat
smazaný uživatel

už dokonce o třídu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

ano o tridu, protoze kdyz soupere nepustis na jeho hristi do vubec zadne sance a ten streli pouze jak ty rikas nahodnej gol a mas vstreli tem tym 3 a ktomu ma ciste dalsi tri golove sance, je to o tridu lepsi vykon

Reagovat
smazaný uživatel

náhodný ne jen gól z ničeho přitom první poločas a začátek druhého byl lepší Liberec. Takže o třídu ani omylem výhra zasloužená to ano ale zase nepřehánějte. Dále trvám na tém že kromě gólových situací už tam byla jen šance Kweukeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kdo, ale pak to jeste nekdo rval z dobry pozice mimo..Pak jak nakourili Nezmara. Libereckej gol byl taky z niceho.

Reagovat
Corosian

Pamič měl střelu ve vápně, nastřelení Nezmara...

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš tak v tom případě měl dvě golové šance i LIberec když budu brát i tyhle pokusy

Reagovat
Corosian

To jim nevysvětlíš....Sparta=beton/Liberec=taktický obranný výkon

Sparta=haluz/Liberec=efektivní koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš Csáplar junior?

Reagovat
stas87

ty si tiez dobry saso liberec tomu zapasu absolutne nepomohol,moc kombinacie tam nebolo a keby nehral strasne prvy polcas prikryl tak to bola tragedia cely zapas...na oko to bol odporny zapas s minimom sanci,tu si myslim ze zlyhal aj silhavy,vedel co bude sparta hrat a absolutne sa na to nepripravil,breznanikovi to hodne otravili a vygumovali ho

Reagovat
smazaný uživatel

Vacha nebyl zas tak marnej, mel i svetly momenty, ale Stajner byl dnes nulovej

Reagovat
twerp

Jsem rád, že Breznanik dostal pořádně naloženo

Reagovat
smazaný uživatel

to furt budete fňukat kvůli jednomu normálnímu zákroku z haly

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, dneska dostal fakt slušně naloženo... nechtěl bych

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Dneska Spartička zasloužené vítězství . A kdyby nebylo toho minulého smolného zápasu, bylo by to úplně ideální. Dnes famózní Láďa Krejčí ..................SPARTA PRAHA OLE

Reagovat
smazaný uživatel

a Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Ci rict k tomu zapasu? jsme strasne moc rad, ze se naplnila moje touha a zapas jsme i pres to, ze nam nikdo neveril, vyhrali. Z nasi strany chvalim konecne postaveni E. Brabce, obrana byla hned o level lepsi, ale hlavne o level jistejsi a klidnejsi, jen kdybychom tak dlouho nesrali na post pravyho beka, nemusel by se v nem topit ofenzivni Prikryl,ktery i tak zahral dobre. Vyjimecne bych i vyzdvihl vykon Kweukeho, kterej sice zase zazdil 2 sance, ale pro tym byl obrovsky platny, podrzel a vybojoval spousty micu a platny byl i pri standardkach. Jako celkovy vykon Sparty mi to silne pripomnelo zapas v Plzni. Domaci jsme naprosto nic nedovolili a to ze si kombinovali 25 metru pred branou, na to se fotbal nehraje. Naopak sami jsme dali 3 branky a meli jeste dalsi 3 sance a par dalsich naznaku, proste spokojenost...jednu vec bych jeste vypichl - dominanci na tribunach. Sice to zkazili zase zbytecny delobuchy a dymovnice, nicmene fandeni bylo paradni po cely zapas a zavidim tem, kteri tam mohli byt

Ani me nezarazi reakce vsech hateru Sparty, fanousku Liberce ci Plzne. Je tu naprosto videt, jak kdyz vam tece do bot, kde je vase objektivita - v kybli melete tu nesmysly jako ze Sparta nepredvedla vubec nic, pomahal ji rozhodci, dala nahodne goly a kdesi cosi, ale kdyz stejny vykon predvede Plzen a Liberec, tak je to krasne zaslouzene vitezstvi, opravdu vam vsem tleskam a jsem nasim klukum vdecnej, ze vam takovyto dnesni vecer pripravili - zavrete prosim pusy a bezte radsi spinkat

Reagovat
smazaný uživatel

Jej. To je nějakej výtok nebo tenhle tvůj výtvor máme nazývat příspěvkem?

Reagovat
božský John

Já to pro jistotu nečet, je to fakt tak příšerný? (čti jako vždycky)

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to taky nečet. Je to celý nějaký divný

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz neumis cist, tak na me ani nereaguj omg

Reagovat
smazaný uživatel

Takže výtok. Chceš papírový kapesník?

Reagovat
smazaný uživatel

ja? to jsi se asi spletl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesplet...

Reagovat
božský John

Lež zvítězila nad nenávistí...pravda s láskou měly dneska večer volno

Reagovat
twerp

This is Sparta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sice hrac zapasu byl vyhlasenej Krejci,ale myslim ze nejlepsi vykon podal Husbauer. Ten byl dneska vybornej!!

Jinak kdyz uz se tady rozjela diskuse na tema Krejci do repre...Taky bych ho tam dal,misto Pilare. I kdyz jsem z Plzne,tak se tesim na to,az odsud ten parchant vypadne a na jare zatim hraje peknou tuzku...

Reagovat
partaS

za Hušbauera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MY TU LIGU STEJNE VYHRAJEM HEJ STEJNE VYHRAJEM HEJ STEJNE VYHRAJEM.MY TU LIGU STEJNE VYHRAJEM HEJ STEJNE VYHRAJEM HEJ STEJNE VYHRAJEM.MY TU LIGU STEJNE VYHRAJEM HEJ STEJNE VYHRAJEM HEJ STEJNE VYHRAJEM.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo SRALTĚ zas jednou pomohl rozhodčí

Reagovat
r.mrazik

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jak? že nevyloučil Nezmara s Gebrem?? hovada mlžou být radi že dohráli.

Reagovat
stas87

hovado matejovsky ani kartu nedostal nemal vylucit nikoho,naopak mal dat kartu ked sa gebre zrazil s vaclikom,lezal na zemi a spartan mu dal facku ci co mu to spravil

Reagovat
smazaný uživatel

gebre jde do souboje s vaclíkem o míč oba dva jdou do toho souboje stejně a gebre dostane žlutou a Kweuke dá Fleischmanovi loktem do ksichtu (tekla mu krev) a kweuke nic nedostane tak kde to jsme?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně Kweukeho loket rozhodl zápas jdi si brečet do postele.

Reagovat
smazaný uživatel

já se neřikám že to rozhodlo zápas

Reagovat
exse

Takže když fauluje Kweuke tak to zlehčuješ jakoby nic a když Nezmar, což v podstatě doopravdy rozhodlo zápas, tak ho měl vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kweukeho faul byl utocnej souboj ve vyskoku na utocne polovine, Nezmaruv faul byl obranej zakrok a hlavne posledni stopka pred brankarem v obrane polovine, chtelo by to trochu zapojovat mozek

Reagovat
stas87

a ta prasarna matejovskeho?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to jak dostal loktem od breznanika na zemi?

Reagovat
stas87

nie,ako slapakom sejmul breznanika

Reagovat
smazaný uživatel

já bych kopat celej den

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš

Reagovat
smazaný uživatel

bych ho kopal celej den.

Reagovat
smazaný uživatel

poprvé

Reagovat
forma

Mrzí mě že se nekoná jedinej článek o tom, že Lafi překonal nejprestižnější ligovej rekord starej 12 let Ocenil bych alespoň 10 palců pro Lafatu

Reagovat
twerp

tak jeden ode mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no - a ještě ani nikde nebyla expreska k tomu, že z tý penalty dal svůj 100. gól v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale k čemu mu to je? V Jablonci zahodil svá nejlepší léta...

Reagovat
goodbay

ACS paráda. Dolare, ty jak tu brečíš je neskutečný. A něco o tom, že to bylo zaplacený, ano vzpomeňme si na poslední kolo v Ostravě, tam to určitě bylo všecho čistý vid? Hlavně, když vyhraje Sparta, tak je to jen haluz, zásluha rozhodčího a náhody atd...

Ano, dnes to nebyl kdovíjaký fotbal, hlavně mě štve, ten pomalej přechod do útoku, to mi neskutečně štve, hra na "to stačí" taky, ale ted bohužel musí Sparta vyhrávat.

Jinak Liberec si už minule na Dukle koledoval. Ano tam měli 2 střely a 2 goly, Spartě měla 5 střel a 3 goly, bohužel Sparta přišla bořit, Liberec na Dukle hrál překrásný fotbal a zvitězil zaslouženě, škoda že jste všichni tak objektivní. A tak můžu pokračovat dál. Hlavně co se týče domácích zápasů Sparty: S Libercem 0:3 - všechny goly po rychlém brejku, MB to samí a ještě větší luckeři než LIB, kde pravda byl Liberec lepší, ale těžil hlavně z tich brejků. To samé Plzeň i Příbram. Ale když ACS prohraje, tak je to ostuda a hráli hvno, když venku vyhraje, tak hráli taky hvno a vlastně dali gol ze všeho, škoda, že jste všichni antispartani tak nezaujatí vidte?

Reagovat
cristiano.K.

Sparta byla lepší a vyhrát si zasloužila,ale rozhodčí zápas nezvládl, za tím si stojím

Reagovat
goodbay

asi ano, ale když se poslední sezony podíváš, tak jiným týmum rozhodčí pomohl určitě víc než Spartě, to musíš uznat.

Reagovat
cristiano.K.

to nemůžu soudit, zas tolik GL nesleduji.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci nezvladl zapas na obe strany stejne, nikoho nezvyhodnil

Reagovat
goodbay

samozřejmě Sparta musí vyhrávat, to bohužel je tam, že na krásu se hrát nebude. Tím pádem, zatím nevidím Hřebikovo žádno změnu. Pořád si stojím za tím, že Chovanec měl zůstat. Jo a Liberec dnes nic nepředvedl, to že jim to Sparta neumožnila je určitě plus, a to že s tím nic Liberec neudělal je jejich mínus a je vidět, jak jsou jednoduchý a neumějí změnit styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

co by jsi chtel? vichni Sparta Haters maji vzdycky pravdu a kdo tvrdi opak, tak je to idiot...vystihl jsi to naprosto presne

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem nepsal, ze je to zaplaceny, tak si nevymyslej..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 body jsou doma,hlavne to potvrdit doma..konecne byla videt bojovnost s to ze chtej tu ne zrovna idealni formu zlomit..Lada Krejci na Euro!

Vyjezd dobrej,ale opet nechapu hasice,to je zrejme nejaka mutace Severu..

ACS dal za svym cilem

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z dnešního zápasu nadšenej, stejně jako naši sousedi, kteří vědí, že jsme 3x skórovali.

A tak nějak zvláštní radost na duši mi dělají ty komentáře antisparťanů. Takovou škodolibou radost. A jak nás před zápasem odepisovali!

Sparta prostě nejlepší. Je to tak.

Reagovat
Zofka

Naprosto jsem to Spartě nepřál, ale musím uznat, že byla jasně lepší. Už v týdnu jsem kamarádovi tvrdil, že se na takové zápasy Sparta umí připravit a uhraje to silou se zkušeností, protože formu na nátlakovou hru neměla. Dokonce ten Hřebíkovský styl je založený spíš na hru se silnějším než na to, aby Sparta hru tvořila.

Liberec si nevypracoval nic, i když se snažil, ale přesně tohle jsem čekal. Líbil se mi Brabec, Hušbauer, Gebre se snažil a Rabišic.

Pak jsem měl strach z rozhodčího, ale zvládl to velmi slušně. Vytknul bych mu neodpískaný loket Kweukeho (na kartu), odpískaný faul Rilkeho (po kecech žlutá) a odpískaný faul Sionka, který evidentně nebyl. No a pak se mi zdálo, že chvíli nechal hru běžet a po chvíli zas pískal až moc. Jinak v pohodě, takové chybičky se stávají a v celém kontextu pískal dobře. Ale ten loket by měla Damková dodatečně možná potrestat ...

Reagovat
cristiano.K.

zkušeností......podrželi mladí Haubr a Krejčí

Reagovat
Kiwi-21

Tak Spartě nefandím ba naopak a i přes nahodný 1.gol musím uznat že vyhrály naprosto zasloueně zatímco v 1.poločase oba nezahrály nic ve 2.hém Sparta Liberec absolutně přejela a zaslouženě vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

no, větší volnost fanoušků... Je vidět, že byl na provinčních týmech. Každopádně se nedivím, že se mu česká scéna líbí, co sem zažil v Německu, tak ok, velké, plné stadiony ale moc mi prostě nesedí to šílené kamarádství mezi tábory, jak jdou skoro v ruku v ruce na fotbal fanoušci obou týmu. To je něco jak v hokeji.

Reagovat
stas87

nj,ty taky obdivujes horde zla a v nemecku pozeras na presny opak toho co chces vidiet nemci ani moc nemaju v povahe sa chodit bitkovat na verejne miesta,z casti je to sposobene aj policajtmi,maju pred nimi obecne nemci respekt,teda okrem vychodnych nemcov

Reagovat
smazaný uživatel

taky čest vyjímkám (Dynamo, Hansa a další týmy převážně v nižších soutěžích)

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to docela líbí, že je německá fanouškovská scéna méně násilná.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci hokeje ruku v ruce?

Reagovat
frankiefcb

tak to je přesně to, jak si myslím, že by to mělo fungovat. Rivalství na tribunách a v hlasivkách, ale nemělo by to vést k agresivitě a nenávisti mezi tábory. Já osobně jsem nekonfliktní člověk a nemám rád a jakoukoliv agresivitu a ještě představa, že lidi jsou agresivní a nenávidí se mezi sebou kvůli fotbalu je velmi úsměvná, ale zároveň smutná.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ejjjjjjjjjjjjjj

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak výjezd výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw stasi : Dneska Pamič nejlepší hráč na hřišti, hrozně se mi líbil asi šel kluk do sebe.

Reagovat
stas87

a nebolo to tym ze liberec bol marny smerom dopredu? ale je fakt ze tam bol pokrok,liberec hral hlavne na druhu stranu cez prikryla,toto sa haskovi s hrebikom podarilo liberec si neskrtal

Reagovat
smazaný uživatel

asi je nakonec dobre, ze sparta vyhrala, fanousky to uklidni a pristi zapas zase dostanou doma kotel a bude to uz jen o bod

Reagovat
smazaný uživatel

+ nám neutekl Liberec a dneska můžem náskok stáhnout

Reagovat
Losinho

Celkem nudný zápas, Liberec hrál chvílema fakt hezky, ale šíleně neúčelně. Sparta sice hrála zase totálně na sílu, ale góly to přineslo a to se počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Silový fotbal není zločin!!!

Reagovat
Losinho

To není a vy ho zvládáte dobře. Ale mně se prostě nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto seš slávista a já sparťan, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byl krásný zápas. Takhle hrajou sparťani!!! Láďa Krejčí je ďábel. Jinak fandění bylo parádní. Fanatismus jak má být .

Reagovat
smazaný uživatel

Az na kontroly a hasice po zapase paradni vyjezd....

Reagovat
smazaný uživatel

Až na úder policejní pěstí do obličeje to nemělo chybu .

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi ji koupil?

Videli jsme par dokazovani vyssi moci zelvaku pred zapasem...ale jinak to slo,nebo mlatili spis jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Před nonstopem blízko stadionu. Nic hroznýho, ale příjemný to nebylo. Tentokrát mě černý rytíř nevyzýval na souboj, ale rovnou ho započal .

Reagovat
AjaxFans

Cos měl držkovou?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no jo. Jsem debil. Komunikovat s policií se nevyplácí .

Reagovat
AjaxFans

Hmm Si pamatuju,jak při finále poháru na strahově dostala jedna ženská od nás obuhem po hlavě.A to jen v klidu seděla na trávě po zápase.Já chtěl pak brát želvě tonfu,ještě že mě zavolal kámoš akorát,průser mohl být hned

Reagovat
smazaný uživatel

To bys dopadl hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem do teď nepochopil co se tam vlastně stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej malej non stop na rohu?tak to jsem zrovna myslel,sli jsme kolem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. To byl přesně on. No, hlavně že se to obešlo bez nějakého průseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ony tam hned najizdely dalsi dve dodavky,tam nebylo o co stat

Reagovat
smazaný uživatel

No, to teda.

Reagovat
smazaný uživatel

* reakce na Sanchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta včera kvalitní defenzivní výkon, styl hry se zas vrátil k dobám Pepíka, ale bylo to efektivní. Navíc efektivní v zakončení, celkově zasloužená výhra, musím říct

Reagovat
rufus

Láďa Krejčí! Super výjezd i fandění. This is Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Dneska ideálně 3 dvojky

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste neco ke vcerejsimu slagru,co to ku*va melo bejt?

http://www.youtube.com/watch?v=_qSxTGEFMJo

Reagovat
smazaný uživatel

hej tomu sem se smál už včera v TV no Jak spadnul jak podťatej xD

Reagovat
smazaný uživatel

Me uz se to nezdalo pres cely hriste na stadionu a rano jsem to videl ze zaznamu a docela jsem cumel

Reagovat
smazaný uživatel

ano asi tak, tahle situace jasne vypovida o tom, jak rozhodci pripiskaval cely zapas Sparte dik ze jsi to sem hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinou jeho vetsi chybou bylo,ze nedal aspon zlutou Kweukemu..

Reagovat
centos

Uf, zlaté body.

Reagovat
centos

A chudák adalbertus vzteky zapálil tribunu. To byl dymec jak z Lostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase pálili pneumatiky ?

Reagovat
centos

Vypadalo to tak Nebo spoustu listí. Nebo listí a pneumatiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradečáci si to heslo "Pyrotechnika není zločin!" vyložili vskutku neortodoxně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím si mě pobavil...ale ten černej dým mě taky s_ _e

Reagovat
Puskas

To vypadalo, jak by hořela ta střecha:)

Reagovat
Shevchenko

Žijem!

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to fotbalová tragédie, ještě že jsem tam nebyl, Baník asi zaslouženě vyhrál, my jsme opět nehráli nic, ale co už Baník mě nevadí a narozdíl od trapný Bohemky má svoje místo v lize oprávněně, tak doufám, že jim ty body co nad náma letos uhráli pomůžou k záchraně.

Reagovat
frankiefcb

dík

Reagovat
smazaný uživatel

NZ, dneska teda kloubouček před vašima fandama

Reagovat
centos

Dík, ale lepší jsme nebyli, byla to oboustranná bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Nz, byla to bída z obou stran, ale od nás bych teda čekal víc, hráli jsme doma a těch pár pološancí co jsme vyprodukovali, nestálo za řeč. Naštěstí máme nahráno, takže můžeme být celkem v pohodě. Od vás se nějakej super fotbal ve vaší situaci čekat nedá, prostě jste to odmakali a dali góla a zaslouženě vyhráli, my opět impotentní . Ale jak říkám, tahle prohra mě nebolí . Hlavně ať táhne z ligy Bohemka, protože ta je snad ještě horší než Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

parada Plzen, sice vyhrala, ale jen umolousanych 1:0, takze si skore vubec nevylepsila

Reagovat
Shevchenko

A proč se staráš o skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad, ze z toho mas radost, sice nevim k cemu ti to je dobry, ale jen si doprej

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Nakonec jsou spokojeni všichni, i sparťani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne. Vyhrát na Slovanu je kurva velký důvod ke spokojenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Já myslel s tou Plzní.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tam nesedí to množné číslo .

Reagovat
Puskas

ár jich tu ještě bude, co se radují, že konkurent sice vyhrál, ale ne moc

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...zvláštní. Antisparťani jsou přesný opak. Ti jsou děsně nasraní, když vyhrajeme málo. Asi by chtěli víc .

Reagovat
Puskas

Já jsem rád, když vyhráváte nějakou muziku před zápasem, jinak ne.

Reagovat
Puskas

Jinak v tom tipování, co je tady, jsem na ten mač měl 2, ale rád moc nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem v místní tipovačce dal dvojku na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát 2krát po sobě z pendy to je děs,na druhou stranu nemůžu bulet když nedáme gol...palec nahoru fanouškům z Ostravy za slušný fandění...porazíme Spartu,Boleslav a s Baníkem 2 krát na prázdno...škoda,musíme zabojovat na Slovácku at už je klid...

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, Baník vstává z mrtvých Tak příští kolo zase zabojujte ať se zachráníte.

Reagovat
Puskas

S Libercem aspoň bod...

Reagovat
AjaxFans

Výkonostně šel nahoru,jen měl smůlu v zakončení co jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

mno a rekl bych, ze ani Slavka nemuze byt tak uplne vklidu co se tyce sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zítra udělá Slavia Žižkov, tak už by měli být v klidu. Pevně v to doufám, ani ne tolik kvůli Slavii, jako spíš kvůli utlučení Žižkova.

Reagovat
smazaný uživatel

titul získá Plzeň příští kolo ztratí Liberec s ostravou,které se nakonec zachrání a v poslením kole Plzeň Liberec dá..no a Sparta ztratí s Boleslaví a s Duklou

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak to bude, ale podle me ted zacne Liberec ztracet prakticky v kazdym zapase..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej scénář, docela se mi zamlouvá. Z té trojky nahoře Spartu nesnáším, Liberec mi spíš vadí a Plzeň si to sice trochu pokazila s tím Bystroněm, ale celkově je mi poměrně sympatická.

Reagovat
smazaný uživatel

plzen bude klopýtat. například v bolce nebo v hradci

Reagovat
smazaný uživatel

Před měsícem jsi říkal, že ne... Kecale.

Reagovat
Puskas

Počasí se taky změnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, jen jsem to dopsal a už stačil napsat další hlášku, kde popírá sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

výborný kluci, fotbal průměrný, ale body jsou, pivo moc studený, návštěva slušná (i když jsem čekal víc) a první dvojka tabulky zase o kus blíž, jen tak dál, stále věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Baník zabral, Olomouc taky, Sparta zdramatizovala čelo, Plzeň dotahuje - doufám, že Žižkov zítra rupne, na chvostu tabulky tu dramatizaci tolik nechci. Zdá se, že ještě bude zábava až do posledního kola.

Reagovat
frankiefcb

Já teda doufám záchranu Baníku a titul pro Plzeň. Vzhledem k tomu, že doufám, že Liberci seberem body a Spartě titul nepřeji

Reagovat
smazaný uživatel

V dubnu takova zima na fotbale Zapas nic moc,away fans hodne slusny.

Reagovat
smazaný uživatel

pevně věřím že Ostrava doma proti Liberci uspěje a vyhraje.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohla no

Reagovat
smazaný uživatel

Před měsícem jsi říkal, že ne... Kecale.

Reagovat
exse

Proč mi to děláš??????? Já ti tak věřil, když si říkal že v pohodě vyhrajem ligu, že jsme nejlepší a teď říkáš tohle :(((( PROOOOOOOOOOOOOOČ?????

Reagovat
Puskas

Jak exse přichází o iluze

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli Slovan vyhraje na Baníku, tak to bude Jak exse neztrácí naději. A až Sparta získá titul, tak Konec exseho v Čechách.

Reagovat
smazaný uživatel

A fanoušci Liberce se nebudou muset stydět.

Reagovat
Puskas

A jak získá titul, tak Jak svět přichází o exseho

Reagovat
exse

Doufám že ste poznali že si z něho dělám prdel a děláte si jen ze mě prdel Jinak stále věřím že vítěz zápasu Liberec - Plzeň získá titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tak velkého vola, abys to myslel vážně, tě nemám. Bez obav.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť měl udělanej rozbor, jak titul získá Plzeň... Tolik práce ho to stálo, a času - já se tak dlouho neučím na vysokoškolský zkoušky, kolik času do toho musel investovat.

af

05.03.2012 11:06

šokující zjištění!! Titul nakonec získá Plzen!

19 = 43, 40, 37, 37 stav 19.kolo

20 = 46, 43, 40, 37 Žiž-Spa=2, Lib-Bol=1, Plz-Olo=1

21 = 49, 44, 43, 40 Spa-Ost=1, Olo-Lib=0, Jab-Plz=2, Bol-Příb=1

22 = 50, 47, 46, 41 Sla-Spa=0, Lib-Boh=1, Plz-Bud=1, Hradec-Bol=0

23 = 53, 50, 49, 44 Spa-Příb=1, Duk-Lib=2, Ost-Plz=2, Bol-Tepl=1

24 = 53, 53, 52, 47 Lib-Spa=1, Plz-Slov=1, Bol-Olo=1

25 = 54, 56, 55, 50 Spa-Tep=0, Ost-Lib=2, Žiž-Plz=2, Boh-Bol=2

26 = 54, 59, 58, 53 Bol-Spa=1, Lib-Žiž=1, Hradec-Plz=2,

27 = 57, 62, 61, 54 Spa-Olo=1, Bud-Lib=2, Plz-Sla=1, Duk-Bol=0

28 = 60, 65, 64, 54 Spa-Boh=1, Lib-Slov=1, Bol-Plz=2,

29 = 61, 66, 67, 57 Duk-Spa=0, Jab-Lib=0, Plz-Příb=1, Bud-Bol=2

30 = 65, 66, 70, 58 Spa-Bud=1, Lib-Plz=2, Bol-Jab=0

Reagovat
smazaný uživatel

o prispevek niz pises Lib-Plz ?? takže ty vlastne jen pises tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Já žádný tipy nepíšu.

Reagovat
Kiwi-21

No Liberec podle mně ztratí i v Ostravě a nejspíš i v Budějkách

Sparta-podle mého na Dukle vyhraje ale v Boleslavy si myslím že nejspíš ztratí,ale věřím že jednoho z dvojce Teplice,Olomouc doma porazí.

Plzen-té bych nevěřil nejspíš jen v Boleslavy a v Liberci se muže stát všechno

Jsou to jen mé dohady které vubec nemusí vyjít k vhledem k tomu že v naší lize muže ztratit každý z každým Sparta-Příbram,Hradec. Plzen-Dukla,Baník,Olomouc a co se týče Liberce ted si z hlavy nevzpomenu,jediné co je jisté že se bude nejspíš bojovat do posledního kola za což jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je ted psychicky nahoře bude bojovat jako o život. Věřím že zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu jsem osobně hodně podcenil a Liberec hodně přecenil byť to byl zápas poměrně vyrovnaný líbilo se mi to

Reagovat
exse

Podle toho co předvedla u nás říkáš že si ji podcenil? To si o nich musel mít kurva nizký mínění.

Reagovat
goodbay

tak co, už mi věříš, že tým, který získá 55 - 58 bodů, skončí nejhůř na 3. místě? Po dnešku už je to tuplem jasný...

Reagovat
exse

Já jsem někdy tvrdil opak?

Reagovat
exse

Ani trochu šokující zjištění, Sparta nezíská titul

24 = 53, 52, 49 stav 24. kolo

25 = 54, 55, 52 Spa-Tep=0, Ost-Lib=2, Žiž-Plz=2

26 = 57, 58, 55 Bol-Spa=2, Lib-Žiž=1, Hradec-Plz=2

27 = 58, 59, 58 Spa-Olo=0, Bud-Lib=0, Plz-Sla=1

28 = 61, 62, 61 Spa-Boh=1, Lib-Slov=1, Bol-Plz=2

29 = 62, 65, 64 Duk-Spa=0, Jab-Lib=2, Plz-Příb=1

30 = 65, 6?, 6? Spa-Bud=1, Lib-Plz=?

Reagovat
smazaný uživatel

tri remizy Sparty oproti jediny Liberce? vtipna kase

Reagovat
exse

Takže vůbec nejde o to ským hrajou jo?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom má Ivoš pravdu, nezdá se mi, že by Liberec měl lehčí los než Sparta. Vypadá to hezky, ale jde vidět, že to vytvářel fanoušek Liberce.

Reagovat
exse

Když Sparta má jednoznačně těžší los, my máme těžký poslední 2 kola, ale předtím čekám max jedno zaváhání.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem má Sparta těžší los? Papírově má těžší los Liberec. Ale realisticky se nedá vůbec tipovat kdo získá víc bodů, protože fotbal nemá logiku, Sparta prohrála s Příbramí a pak porazila Liberec, ztráty nějaké budou na obou stranách a může to bejt klidně v papírově lehčích zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

raduj se, ivosku, dneska jsme vyhrali 1:0 cimz se nam vubec nezlepsilo skore

Reagovat
hefy

Důležitá plzenská výhra. Výkon byl teda dost smutnej, ale holt každ ýden neni posvícení. Jinak Plzeňáků dorazilo přes 9 tisíc, což je na tohle zkurvený počasí paráda, plus bylo moc hezký choreo.

Reagovat
centos

konečně pěkná návštěva

Reagovat
hefy

A že zrovna na Slovácko. Snad se podaří to brzo vyprodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprodaný to už bylo proti Spartě ne ?

Reagovat
hefy

To ještě nebyl stadion dostavenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak melo to bejt vyprodany uz dneska,skoda ze byla takova zima...

Reagovat
hefy

Já to dost nevychytal a celou dobu tam šíleně mrzl.

Reagovat
exse

Nechápu proč to nedali na jednu plachtu, když je to tak malý, takhle to skoro nešlo poznat.

Reagovat
vodka

Reagovat
AjaxFans

Choreo vypadlo z hostů fakt dobře,odměneno to bylo naším potleskem

Reagovat
AjaxFans

Hladně myslím tu následnost.

Reagovat
hefy

Reagovat
Kepy_FCB

Až na ty bílé fleky kvalita.

Ale na tento obličej to nemá: http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/16__Sezona_06_07/vyber_06_07334.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Eden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Fanoušek Baníku měl 3,87 promile

Královéhradecká policie v souvislosti s dnešním utkáním první ligy mezi Hradcem Králové a Baníkem Ostrava řešila přestupky pěti fanoušků, kteří byli většinou pod vlivem alkoholu. ČTK to řekla policejní mluvčí Ivana Ježková s tím, že dechová zkouška u jednoho muže prokázala 3,87 promile alkoholu v krvi. "Nebyl pro silnou opilost schopen samostatného pohybu a ležel na zemi," uvedla.

Reagovat
Radar

No jo, vážnější konflikt nebyl, tak si novináři museli hledat náhradu.

Reagovat
centos

To jsou přes tři Janoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu, proč o tomto zápase informovali ve všech zprávách, jako o příchozí katastrofě.Pět vožralců se jen tak nevidí..............

Reagovat
Puskas

Dobrý koment s takovým nickem

Reagovat
smazaný uživatel

Desitka Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

ku*va pi*a dobře my

dobře Most

Reagovat
smazaný uživatel

Světe div se, Banik kopal po dvou letech pentli! Kde to zapsat

Reagovat
adalbertus

hanba!!ale možná je takhle lepší,najebaný už v životě na futbal nepojdu,sudího kritizovat nebudu ale pry je čurak,jinak gratulace chacharum zlaté tři body

Reagovat
Kepy_FCB

1/3 bodů máme od vás, díky

Reagovat
adalbertus

to víš mi máme charakter..

Reagovat
Kepy_FCB

Že by si konečně vedení uvědomilo že na hřišti to nezachráníme?

Reagovat
smazaný uživatel

Faul se snažil Greguš ještě 5ět metru ustat, takže pentle jasna! A ovsi asi 4tyř metrovy, takže linčujme Banik za tyto vyroky sudich

Reagovat
smazaný uživatel

18 bodu katastrofa v teto spackane sezoně. Připočtěme si 12nact z neobjektivnich řizeni zapasu a končime v puli tabulky. Znam tlachy nesoudnych, ale i v tomto svrabu Banik herně přehraval pulku ligy

Reagovat
centos

Prosímtě přestaň už žít ve světě, ve kterém je Baník moravský klub a ve kterém nám neustále někdo ubližuje..

Reagovat
goodbay

Dnes přeju výhru Žižkovu, at se to ještě pořádně zdramatizuje a je o co hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Žiju tam, kde jsem, fandim tomu, zač jsem hral! Cizi nejapne žvasty mě nezajimaji! Divam se na kapr ligu bez slunečnich bryli. A o kapr hovadinach mužu diskutovat po koncertu Sabatonu, Megadethu, Slaeru, atd. Vim, co se piska a jak se piska! Ju, sbohem!!!

Reagovat
Sosi

hudry hudry

Reagovat
sosna

To už je tak pátej komentář co jsem od tebe zaregistroval ve kterým vypisuješ nějaký svoje oblíbený kapely. Nějaká úchylka?

Reagovat
Sosi

Děcka, hledá Slavia nějakýho trenéra nebo na to serou? Místo toho, aby někoho teď vzali a ten si mužstvo ve zbytku sezony ošahal, tak jim zase ujíždí vlak. Nehledě na teď už boje o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý plný sektor od nás ale fandění bylo šílené. No nic, za dva týdny "jazda na maxa" na Julisku.

Jinak Víťa Baranek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že šílené?

Reagovat
smazaný uživatel

co sem slyšel od známých, co tam byli plus různě na diskuzích. Rozhodně se nefandilo na takové úrovni od nás, když si vemu v potaz, kolik nás tam bylo. Ale bůh ví nakonec, jak to bylo, proto sem nejdřív napsal "prý".

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ono záleží kdo hodnotí. Jednou někdo napsal, že jsme fandili nadprůměrně a já byl z fandění otrávený. Jindy zas, že to stálo za pendrek a já se náramně bavil byl jsem s výkonem spokojený...nicméně v sobotu to byla pecka. Letošní nejlepší výkon. Sice bez pevné organizace, ale o to živelnější, bouřlivější a fanatičtější. I na nové chorály došlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Banik KING ještě vyhrat na Jakubčovicich a jsme zachraněni a přišti sezonu s timto mančaftem ještě s Pospěchem a Barošem jedem na titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si zapomnel vyjmenovat oblibeny kapely,bejt tebou,tak to hned napravim

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná smůla pro Žižkov.

Reagovat
hrundy

Poustka je stejně frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Pomerne pekny zapas nastesti se stastnym koncem pro nas , i kdyz na rovinu Slavia byla po cely zapas o kousek lepsi i kdyz na sance to vychazi cca. 50:50.

Jinak Zizkov hraje sympatickej fotbal , zkousej cestu ala Most pred par lety tj. sazka na hodne cizincu tak uvidime jak jim to pude , myslim ze pokud pres leto udrzi podobny kadr tak ve 2.lize by s tim kralovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, celkem zajímavej mač se spoustou elegantních akcí. Ale v koncovce jsou oba týmy strašně jalový.

Reagovat
Losinho

Nějaký šance Žižkov měl, ale v mezihře byl rozdíl velkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Špica výsledek v Edenu. Slavia střílela tyče proti Olomouci a vydělala Olomouc. Teď naopak měla Slavia superštěstí a odnesl to Žižkov. Co víc si přát, když se Sigma asi zachrání a Žižkov asi spadne?

Reagovat
smazaný uživatel

překvapilo někoho že sudí vykartoval 2 hráče žižkovu aby nemohli hrát proti Plzni? divím se že tohle mají zapotřebí.

Reagovat
exse

A vyhraje ta Plzeň tu ligu nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lojzíku, ty fauly tam byly, možná mohla být i jedna rudá. Ačkoliv to by asi zmrvilo zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

plzen má berbra a ten podvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelži. Kdo lže, ten krade a může aji zabít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za Plzní stojí mafie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, Lojzíku, přece všichni víme, že mafie řídí celý svět. Plzeň nevyjímaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Abys nenašel koňskou hlavu ve Viktoriánském dresu v posteli.

Reagovat
Puskas

Nějaký drogový kartel beztak, jak jinak si vysvětlit ten Bystroňův doping...

Reagovat
smazaný uživatel

Lojzíku, ty přece podvádíš taky. Každou chvíli tu vyhlašuješ nějaký tutovky a úspěšnost máš na úrovni statistické pravděpodobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No tech 7 zlutejch bylo celkem prehnanejch , na druhou stranu proste rozhodci nastavil nejakej metr hned od zacatku a hraci Viktorky se tomu melo trochu prizbusobit coz neudelali no. Ale treba proc ji dostal ten Japonec to netusim.

Reagovat
hefy

Protože jinak by nás Žižkov spráskal jak psy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Slávia. Sigma teďka dvě domácí výhry, Baník taky něco urve a ty dvě pražské socky můžou spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát postoupí zas ta druhá bohemka.. to je fakt peklo.

Reagovat
insane

nevim, jestli to chápu dobře, ale jak se mluví o 4. příčce jako o potencionální "evropský", myslí se tim, že kdyby se do finále poháru dostaly dva týmy, který by si evropu zahrály tak jako tak, bude do evropy nasazenej i ten 4. tým v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Ale předpoklad by byl, že finalisti poháru by byli na 1-3. místě v lize. Pokud bude vítěz poháru zároveň mistr, jde do EL poražený finalista a mistr do LM. Pokud by byl poražený finalista druhý nebo třetí v lize, je čtvrté místo ligy postupové do EL. Pak je samozřejmě ještě varianta, že vítez poháru bude zároveň druhý nebo třetí v lize, poražený finalista by měl smůlu a zase by bylo čtvrté místo postupové. Teoreticky by tato situace mohla nastat, kdyby Sparta vyhrála pohár a v lize nebyla mistrem. Snad jsem to nespletl.

Reagovat
vanGomm

Sparta,Liberec a Plzeň ty už v lize před sebe nikoho nepustí.A pokud se Sparta stane mistrem jde do EL někdo z našeho poháru tj.Teplice,Jablonec - Olomouc?

Reagovat
smazaný uživatel

Do EL postupuje normálně vítěz poháru. Pokud vítěz poháru nebude hrát EL, protože postoupí jako mistr do LM (což by letos mohla být jen Sparta), pak má postup do EL poražený finalista a druhý s třetím z ligy. Když by Sparta vyhrála pohár a zároveň byla druhá nebo třetí v lize, pak bude hrát EL jako vítěz poháru a její postupové místo z ligy "doplní" čtvrtý tým ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, protože postup do EL z poháru má větší hodnotu než postup do EL z ligy.

Reagovat
vanGomm

Však já to taky tak napsal ne?Když se stane Sparta mistrem jde do kval o EL buď Teplice nebo Jablonec.A nebo Olomouc?Samozřejmě také vím,že vyhraje-li Sparta ligu i pohár,tak do té EL jde poražený pohárový finalista.Akorát nevím,jak by to bylo když vyhraje Sparta ligu i pohár a poraženým finalistou by byla Olomouc?Prý má u UEFY nějaký vroubek za tu aféru.

Reagovat
vanGomm

To aby se do ligy opakovaně nedostávaly podobné týmy,které navíc nemají potřebné zázemí by pomohlo snížení počtu na 12,ale ještě lépe na 10.Liga by šla ve všech směrech hlavně kvalitou určitě nahoru,ale asi tento stávající systém ze 16 všem vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud svaz nezmění nynější postoj (na což to vůbec nevypadá), tak by do první ligy šli Jihlava a Brno protože jsou první z těch, co mají zázemí. Ústí je absolutní blbost a pokud něco neudělají, nebo svaz nevyměkne, půjdou do třetí ligy, protože na výjimku hrají i letos druhou ligu a mít dva roky po sobě výjimku a se stadionem nic neudělat je velké koledování si o průser.

Ve druhé lize mají zázemí na první ligu jen Morava a Slezsko - Jihlava, Brno, Zlín, Opava. Do budoucna plánují stadion v Sokolově a příští rok Karviná. Kapr by tam mohl jít taky, v Praze je stadioů dost ale několikrát řekl, že do GL nechce. Ostatním stačí druhá liga.

Reagovat
smazaný uživatel

http://chachari.cz/hradec-kralove-banik-0-1-quot-tri-body-quot-rn1259

"Odhalené kripo v sektoru.". " Před i po zápase končí několik fans v poutech a s pokutama (mj. i díky bonzování hradeckých fanoušků)."

Reagovat
AjaxFans

Takže druhé Bonzácko

Reagovat
smazaný uživatel

no, máte toho hodně společného

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější jsou fanoušci Plzně a Liberce s jejich komentáři o betonu. Sparta vždy hraje svoji hru a chce každého přehrát, toho umí využít právě týmy jako Liberec a Plzeň k rychlým brejkům, dají gól, druhý a je po zápase. Když Sparta přijede na hřiště svého soupeře s kterým bojuje o titul, logicky se poučí ze svých chyb, notabene venku, netlačí tolik na chybu a počká si sama na brejky a vyhraje. Je to dvakrát totéž ale pro tyhlety burany jako exse a dolar to neni totéž.

Reagovat
smazaný uživatel

* pilu (ne chybu)

Reagovat
centos

09.04.2012: Dukla Praha - Bohemka (pohled Dukly)

Po utkaní máme s Bohemákama domluvené grilovaní, nicméně to někteří nevydrželi a začli se pošťuchovat už ke konci utkání. Po tomto incidentu je jeden klokan kříšen záchranáři... K pozápasovém střetu nedošlo, jelikož klokani hlásí policejní doprovod..

Dukla wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Nesundali toho klokana, co onehdy hopkal na dálnici?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
AjaxFans

Ale jinak pro Duklu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele