Gambrinus liga - preview 24. kola

06.04.2012, 08:43, aktualizováno 09.04.2012, 08:43
Previews
Slavia stále čeká na výhru a už se propadla na dvanáctou příčku. Dnes se v malém derby pokusí porazit Žižkov. Ten je sice poslední, v posledních zápasech ale sbírá body.
Slavia Praha - Viktoria Žižkov  (pondělí 20:15)
Tradiční dohrávka nás tentokráte na Velikonoční pondělí zavede do Edenu, kde Slavia v rámci malého pražského derby přivítá Viktorii Žižkov. Červenobílí mají svému protivníkovi co vracet, poslední utkání na podzim nejtěsnějším rozdílem nezvládli.

Osudný duel měl v onom pondělním říjnovém podvečeru pro SKS zvláštní nádech - poprvé totiž usedl na slávistickou lavičku kovaný sparťan František Straka. Samotný zápas poté dopadl téměř nejhorším možným způsobem, nejenže favorit odjížděl ze Žižkova bez bodu, ovšem ještě navíc inkasoval branku od dlouholetého hráče sešívaných Davida Kalivody, jenž tak akorát potvrdil, že se mu proti domovské Slavii mimořádně střelecky daří.

Momentálně už sice domácí mužstvo vede Martin Poustka, to je ale asi tak jediná výraznější změna a vše další zůstává při starém - nekončící seznam marodů a zejména pak čekání na tříbodový zisk (vedle dvou porážek získali sešívaní ze sedmi zápasů hned pět nerozhodných výsledků, což je suverénně nejvíce v celé soutěži). "Nám by mělo být momentálně jedno, jaký soupeř k nám přijede, protože my potřebujeme vyhrát, a je jedno, s kým to bude. Jsme si vědomi, že nás čeká těžké utkání. I když je Viktorka poslední, za uplynulá tři utkání získala hned sedm bodů," prohlásil kapitán Lukáš Jarolím.

Tím, kdo velmi dobře zná soupeřovy kvality, nemůže být nikdo jiný než Jiří Böhm, zimní posila, jež do Edenu dorazila právě ze Žižkova. "Na zápas se pochopitelně těším, mám tam kamarády, ale to jde v utkání vždycky stranou. My musíme v pondělí jednoznačně vyhrát a za tím si také půjdeme," je přesvědčen bývalý ostravský talent.

Domácí se budou muset po utkání na Hané čerstvě obejít bez Matúše Čonky, podle posledních zpráv na tom není dobře ani základní stavební kámen defenzivy Martin Latka. Mimo jsou také stále Tomáš Frejlach, Viktor Šimeček, Štěpán Koreš, Martin Hurka a Kamil Čontofalský. Karetní tresty potom navíc nepustí do hry Blažka se Škodou. "I když je náš kádr zasažen zraněními a karetními tresty, tak stále věřím, že je v nás síla, abychom Žižkovu vrátili podzimní porážku a tři body zůstaly v Edenu," řekl Martin Poustka.

Viktorka už byla pasována do role jasného sestupujícího, poslední tři duely, z nichž vytěžila pěkných sedm bodů, však prozatím dávají těmto myšlenkám klidné spaní. Na nesestupové pozice však stále tradiční celek ztrácí rovných šest bodů. "Do utkání jdeme s pokorou, uznáváme kvalitu soupeře a je nám jasné, že v naší situaci je každý bod dobrý a potřebný. Oproti zápasu s Bohemians očekáváme fotbalovější utkání," vysvětlil Roman Nádvorník, jemuž nebude k dispozici pouze potrestaný bek Marcel Šťastný.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dostál, Cicman, Hubáček, Trubila - Nitrianský, Milutinović, Jarolím, Petrák, Prošek - Böhm.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bartl, Kiidron, Kropík, Slodowy - Sivrič, Kotyza, Sloboda, Valenta, Milosavljev - Jurčo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Využít výsledku utkání Liberce se Spartou a přiblížit se prvnímu místu už na pouhé čtyři body bude chtít v neděli Viktoria Plzeň, která přivítá doma Slovácko. Viktorii se proti tomuto soupeři daří, a tak doufá, že dobrou bilanci potvrdí.

Hráči Plzně se před tímto kolem nijak netajili přáním, aby šlágr mezi Libercem a Spartou skončil remízou, ani vítězství Pražanů v poměru 3:1 ale není žádnou tragédií, udržuje totiž Západočechy reálně ve hře o titul. V případě vítězství nad Slováckem se Viktoria přiblíží Spartě na čtyři body, Liberci dokonce na tři. Domácím nahrává jak vzájemná bilance obou klubům, tak aktuální forma, postavení v tabulce i kvalita kádru.

Ale postupně... Co se týče střetů těchto dvou mužstev, v samostatné české lize bylo mezi nimi odehráno celkem třináct zápasů, přičemž Viktoria jich vyhrála šest, tři z nich skončily remízou a zbylé čtyři ovládli hosté. Jenže pokud se podíváme pouze na posledních sedm vzájemných měření sil, najdeme pět výher Plzně a dvě remízy! Naposledy se hrálo v rámci podzimní části sezony na Slovácku, odkud si Plzeň odvezla tři body po výsledku 3:1. Na Bakošův gól sice reagoval Ondřejka, jenže góly Petržely a Koláře už zůstaly ponechány bez odpovědi.

Zatímco Slovácko v minulém kole podlehlo trápícímu se Jablonci, Viktoria si na své konto připsala skalp ostravského Baníku, byl to pro ní již třetí tříbodový zisk v řadě. Vzhledem ke ztrátám ostatních klubů z popředí tabulky Gambrinus ligy už mají domácí prakticky jistotu účasti v příštím ročníku evropských pohárů, zatím ale drží tu nejméně výhodnou pozici, tedy třetí. "Po minulém kole jsme se zase trochu přiblížili prvnímu místu, což je velká motivace," uvědomuje si kouč Pavel Vrba.

Ten v týdnu definitivně odmítl nabídku slovenské reprezentace a zůstává v Plzni, se kterou tak s největší pravděpodobností bude mít znovu příležitost uspět v pohárové Evropě. Pozitivní zprávou pro domácí je rozhodně prázdná marodka, chybět tak bude pouze vykartovaný Petržela. Na druhé straně má trenér Soukup daleko větší problémy se složením základní sestavy, do ní se sice po odpykání trestu za likvidační zákrok na Krejčího vrací Ondřejka, Soukup ale nemůže počítat s Kubáněm, Fujerikem, Kordulou a také nejlepším střelcem Doškem.

"Absence zkušených Korduly a Doška je znát, proti Jablonci jsme si ale ověřili, že dokážeme hrát dobrý fotbal i bez nich. Musím s respektem přiznat obrovskou sílu Plzně, která svou kvalitu prokázala i v Lize mistrů. Z tohoto pohledu máme velkou motivaci utkání na novém plzeňském stadionu zvládnout, na zápas se těšíme," řekl Soukup. Devátý tým ligového pořadí už je dávno zachráněn a může zbytek sezony dohrát s klidem, to Plzeň má naopak nůž na krku, v případě ztráty se může snu o obhajobě titulu definitivně vzdát.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Berger, Kolář, Pilař - Bakoš
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Mezlík, Trousil, Reinberk - Hlúpik, Daníček, Pavelka, Volešák - Ondřejka, Lukáš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Zajímavý duel týmů z druhé poloviny tabulky bude k vidění v Hradci Králové. Pod lízátka přijede bojovat o body Ostrava.

Votrokům se vůbec nedaří v koncovce. V posledních pěti duelech se čtyřikrát neprosadili. Doma se jim ale v poslední době, s výjimkou duelu s Duklou Praha, poměrně daří. Na jaře zde porazili favorizovanou Spartu i Mladou Boleslav a právě na tyto povedené výkony by rádi navázali i proti týmu z opačného pólu tabulky. S Ostravou navíc mají svěřenci kouče Kotala nevyřízené účty. Na podzim totiž na Bazalech prohráli velmi nespravedlivě - rozhodčí jim neuznal dvě regulérní branky pro domnělé postavení mimo hru. Domácím budou chybět dlouhodobě zranění Fischer a Klapka, trénovat začal Tomáš Rezek.

"Víme, že Baníku jde prakticky o všechno, protože v příštím zápase ho čeká doma Liberec. Ostrava určitě disponuje kvalitním kádrem a to, co dělá psychika podle postavení tabulky, je druhá věc. Jejich poslední utkání s Plzní je pro nás varování a i statisticky hraje Ostrava lépe venku než doma," je si vědom síly soupeře Václav Kotal.

Baník bojuje o prvoligový život. Aby nenapodobil loňský osud Brna, bude se muset hodně snažit. Na pozici zaručující záchranu ztrácí pět bodů. Na jaře vyhrál jediné utkání, v posledních čtyřech zápasech třikrát prohrál a jednou remizoval. Ovšem pozor, Baník je paradoxně úspěšnější na půdě soupeře. K dispozici v Hradci nebudou zranění Svěrkoš, Šmejkal a Lukeš.

"Mám v hlavě plán, kolik bodů je třeba uhrát, ale nemá cenu vyhlašovat, že do Hradce jedeme za každou cenu vyhrát. Uspět tam ale rozhodně chceme. Hradec i doma hraje zataženě, poctivě brání a spoléhá na brejky, které vede přes rychlého Štěpána. Dokáže vyhrát zápas na jeden gól. My chceme navázat na druhý poločas zápasu s Plzní, " uvedl trenér Látal.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Hochmeister, Fukal, Plašil - Holeš, Janoušek, Šisler, Poděbradský - Černý, Štěpán, Zelený
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Frydrych, Adámik, Vomáčka, Marek - Fantiš, Droppa, Greguš, Vašenda, Kukec - Magera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Příbram v sobotu v rámci 24. kola Gambrinus ligy doma přivítá pátý Jablonec, jenž stále nevzdává boje o postup do Evropské ligy. Tam se teoreticky mohou ještě dostat i fotbalisté Příbrami.

Příbramští nyní doslova válí. Po špatném jarním vstupu, kdy v prvních čtyřech zápasech nevsítili žádnou branku, se v dalších třech střetnutích už rozstříleli. Co utkání, to dva góly. O velké překvapení se postarali v uplynulém kole, kdy porazili tehdy vedoucí Spartu na jejím hřišti 2:0. Díky tomu figurují na osmém místě, ale střed tabulky je velice vyrovnaný. Na čtvrtou pozici ztrácejí pouhé tři body. I s Příbramí se musí počítat do okruhu možných adeptů na postup do Evropské ligy. "Pevně doufám, že to bude hlavně krásné utkání s hodně šancemi a co nejvíce zajímavými situacemi před brankami. A že budeme předvádět výkon, na který už začínáme být od našich hráčů zvyklí. Proti Spartě jsem cítil uspokojení z naší hry i nasazení a doufám, že takový výkon zopakujeme i proti Jablonci," přeje si trenér domácích David Vavruška, jehož tým posledních sedm domácích duelů neprohrál.

Do Evropské ligy ze čtvrtého místa může postoupit i Jablonec, který je bod před Příbramí. Severočeši věří, že už dali zapomenout na špatný vstup do jarní části ligy a navážou na domácí vystoupení, kdy doma porazili Slovácko 1:0. "Byli bychom rádi, aby se nám povedlo navázat na zlepšené výsledky a výkony z minulých dnů. Víme ale, že nás čeká soupeř, který odehrál výborný zápas na Spartě. Posílil si sebevědomí a bude mít motivaci porazit i nás. Čekám nepříjemného, běhavého a agresivního soupeře, který se stejně jako my snaží hrát útočně. Věřím, že utkání bude mít kvalitu," míní kouč hostí František Komňacký.

Domácí se budou muset obejít bez zraněného Tarczala a vykartovaného J. Krejčího, zatímco hosté budou postrádat dvojici zraněných Vukoviče s Kocourkem a nejistý je start Pitáka i Kovaříka.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Hejda, Mišůn, Pleško - Mareš, Koukal, T. Pilík, Pleško - Šlapák, Krbeček.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Beneš, Pavlík, Novák - Vošahlík, Loučka, Jarolím, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Sobota přinese hit 24. kola první fotbalové ligy, ale také i zápas roku. Střetnou se dva týmy, které zatím vévodí Česku. Liberec doma vyzve pražskou Spartu, aneb první s druhým. Hosté se budou chtít po zaváhání s Příbramí vrátit zpět na čelo tabulky.

Liberec drží na jaře skvělou formu, letos vyhrál v lize šest ze sedmi duelů. Takovou bilancí se vůbec nemůže chlubit jeho sobotní soupeř, jenž během jarní části tápe. Severočeši se do čela tabulky probojovali díky vítězství na hřišti Dukly, ale také, že Sparta doma senzačně zaváhala a prohrála s Příbramí 0:2. Pokud Šilhavého výběr doma potvrdí své jarní výsledky a vyhraje, dostane se do pětibodového trháku. "Věřím, že to bude kvalitní utkání podložené skvělou atmosférou. Mělo by být vyprodáno. Ať už dopadne ten zápas jakkoliv, rozhodnuto ještě nebude. Samozřejmě kdybychom vyhráli, náskok pěti bodů by byl příslibem. Ale pak bude stále zbývat ještě šest kol do konce a ve hře bude 18 bodů. Navíc v zákrytu ještě čeká Plzeň," poznamenal trenér domácích Jaroslav Šilhavý.

Šest bodů, takový měli náskok fotbalisté Sparty před začátkem ligového jara. Minulý týden se však rozplynul a první místo museli díky nečekané domácí prohře s Příbramí přenechat Liberci. Právě s tímto týmem svedou v sobotu vzájemné měření sil. A v něm si budou chtít zpátky nárokovat pozici lídra tabulky. Sparta tento duel bere vážně, kvůli tomu absolvovala předzápasové soustředění v jabloneckých Břízkách už dva dny před zápasem. "I když jsme ztratili první místo, tak opravdu v kabině nemáme žádný pocit, že by se v ní objevila nějaká panika nebo nervozita. Nemáme strach ze situace, ve které jsme se teď ocitli. Pořád si titul můžeme uhrát sami. Když půjdeme do pětibodového odstupu, tak je jasné, že situace v souvislosti s titulem bude už velmi vážná. Remíza nás nechá ve hře, výhra nás vrátí do lepší pozice. Jedeme do Liberce, který je na koni a spousta lidí nás vidí jako předem poražené. Ale ne my tak sami sebe," říká sparťanský kouč Martin Hašek, jehož svěřenci ztrácí na Liberec dva body.

Liberečtí pošlou na hřiště zřejmě to nejsilnější, co momentálně mají. Pouze je nejistý start domácího Janů. Hosté přijedou bez nemocného Kušníra a zraněného Vidličky.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Kelič, Fleišman - Rilke, Vácha, Janů (Bosančič), Breznaník - Štajner - Rabušic.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Přikryl, E. Brabec, Jarošík, Pamič - Sionko, Hušbauer, Holek, Matějovský, Krejčí - Kweuke (Kadlec).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Bohemians 1905  (pátek 18:00)
24. kolo Gambrinus ligy rozehraje další z mnoha pražských duelů letošní sezóny. Dukla bude na Julisce hostit Klokany z Vršovic.

Dukla na jaře řádí. O neporazitelnost přišla až před týdnem v duelu s Libercem. Byla to první porážka v sedmi jarních utkáních. Tým pod vedením Luboše Kozla okupuje klidný střet tabulky a má daleko jak ke špičce, tak k záchranářským starostem. Z šesti pražských derby v tomto ročníku prohrála Dukla jediné a inkasovala v nich jediný gól.

"Bohemka už nemá kam couvnout. Musí bojovat, což bylo vždycky jejich devízou, a pro nás to bude v tomto ohledu velmi těžký zápas. Jsou velmi nebezpeční po lajnách, kde mají rychlé hráče. Hrozí také ze standardek, které umí velmi dobře kopat Budínský," říká Luboš Kozel.

Klokani dřou velkou bídu. Na tříbodový zisk čekají už čtrnáct kol! Z posledních jedenácti zápasů navíc uhráli jediný bod za domácí remízu s Hradcem Králové. Z pohárových příček, na kterých se vyhřívali v úvodu sezóny, se Bohemians propadají na samé dno a nemalá část fotbalové veřejnosti tipuje na sestup právě svěřence kouče Jozefa Webera.

"Po prohře se Žižkovem budeme do posledního kola hrát o záchranu. Herně jdeme nahoru, ale je to potřeba potvrdit i výsledkově. Teď je na nás, abychom nějakou bojovností zlomili tu fotbalovou smůlu, určitě se nevzdáme. Známe kvality Dukly a její herní projev. Před několika lety nastoupili na správnou cestu a na výkonech i výsledcích je vidět, že to funguje a my se na ně musíme dobře připravit," říká Jozef Weber, který v pátek už bude moci počítat s Martinem Nešporem. Ten si odpykal trest za nedávnou červenou kartu. Na marodce ale zůstává Michael Žižka a na páteční zápas už se nepřipravuje ani Jiří Kaufman, se kterým se klub rozhodl neprodloužit smlouvu.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Malý, Gedeon, Hanousek - Engelmann, Lietava, Svatonský
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Bartek - Moravec, Budínský, Abraham, Borek, Kraják - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - České Budějovice  (pátek 18:00)
V pátek jsou na programu úvodní tři duely 24. kola první fotbalové ligy. Jedním z nich je i střetnutí mezi Teplicemi a Českými Budějovicemi. Domácí budou chtít navázat na vítězství z Mladé Boleslavi a hosté hrají o definitivní jistotu záchrany.

Teplice šest ligových kol neprohrály a navíc v nich inkasovaly jediný gól. Tuto bilanci budou chtít udržet i v následujícím zápase, v němž se v případě výhry mohou posunout na ze šestého místa až na čtvrté. I z této pozice se může postupovat do Evropské ligy za předpokladu, že Sparta vyhraje český pohár a v lize bude nejhůře druhá. Severočeši také mohou nahlídnout do pohárové Evropy z Poháru České pošty, kam stejně jako Sparta postoupili do semifinále.

"S Budějovicemi to bude těžké. Přes zimu získaly na zkušenostech, získaly si respekt a výsledky to ukazují. Ale už jsou z nejhoršího venku, takže by nemusely jen bránit, s Plzní hrály taky 30 minut otevřený fotbal. O tom, kam až se můžeme v tabulce vyšplhat, nechci spekulovat. Do konce ligy je zkrátka sedm kol a prostě chceme udělat co nejvíc bodů a skončit co nejvýš. Takhle to vysvětluji i hráčům," pronesl trenér domácích Petr Rada.

Dvanácté Budějovice stále nemají jistou záchranu, proto by rády bodovaly na Stínadlech, kde z 12 duelů vyhrály pouze dvakrát. Navíc Dynamo je jediným týmem, který v této sezoně ještě venku nevyhrál. "V jarní tabulce jsme dost vysoko a teď jde o to, abychom to dohráli. Zdaleka vyhráno ještě není, máme před sebou sedm zápasů a los není ideální. Podle mého názoru musíme udělat ještě aspoň šest bodů. Trefili jsme Teplice ne zrovna v dobré době. Chytily se v lize doma výhrou s Libercem, jsou v semifinále poháru a daří se jim. Ale my tam jedeme bodovat, před šesti lety jsme tam jeli v podobné situaci a vyhráli tam," říká kouč Jihočechů František Cipro, jehož mužstvo má od sestupového pásma náskok osmi bodů.

Domácí výběr se v pátek bude muset obejít bez pětice zraněných Ljevakoviče, Volka, Vondráška, Šragy, Česláka, potrestaného Zoubeleho a otazníky visí nad startem Stožického a střelce mužstva Mahmutoviče. Hosté přijedou bez vykartovaného Krajčíka a nenastoupí také oba marodi Stráský s Bakalou, nejistý je start Řezníčka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Lukáš, Matula, Rosa - Dolejš, Siva, Vachoušek, Čajič, Vůch - Jindráček.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Riegel, Lengyel, Řepka, Machovec - Klesa, Javorek, Otepka, Rýdel, Sandro - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Týmy s odlišnými starostmi oproti sobě postaví v Mladé Boleslavi. Boj o popředí přijede domácím narušit o záchranu bojující Sigma Olomouc.

Mladá Boleslav má vždy velké ambice a nejinak je tomu u týmu, který patří k těm bohatším u nás, i letos. Bohužel pohárové příčky se domácím vzdalují, svěřenci kouče Koubka navíc vypadli i z domácího poháru, a tak se musí snažit pořádně zabrat ve zbývajících kolech ligy. Po dobrém vstupu do jarní části se "Bolka" zasekla a v posledních čtyřch zápasech si připsala pouze bod za domácí remízu s Příbramí.

"V posledních utkáních se trápíme střelecky. Šance si vytváříme, ale neproměňujeme. Body nám utíkají mezi prsty, jsou pro nás zakleté. Nic ale nebalíme. I když se nám sen o Evropě vzdaluje, chceme uhájit čtvrté místo a dosáhnout slušného sportovního výsledku. K tomu potřebujeme porazit Olomouc," uvedl Miroslav Koubek

Sigma se na jaro vzbudila z podzimního spánku, do kterého upadla i kvůli odpočtu bodů za údajnou korupci a ze sedmi duelů dokázala vyhrát hned čtyřikrát. Naposledy před týdnem proti Slavii Praha. Krizový trenér Petr "John" Uličný tým zdravě nabudil a Sigma se pomalu, ale jistě vzdaluje sestupovým příčkám. V dalším posunu by ráda pokračovala i v Mladé Boleslavi, kde však vyhrála naposledy v roce 2004. Sigmě navíc bude chybět vykartovaný Ordoš, a zranění Jirouš, Hořava a Petr.

"Do Boleslavi pojedeme podat daleko lepší výkon, než jsme předvedli v předchozím ligovém utkání venku v Teplicích. Tam to bylo hrůzostrašné. Věřím, že kluci budou zdravě sebevědomí, agresivní, organizovaní a kompaktní, a že nějaký bodový výsledek uděláme," řekl Petr Uličný.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Dimitrovski, Kalina - Kúdela, Mareš, Kulič, Štohanzl, Janíček - Chramosta
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Rossi, Podaný - Schulmeister, Klesnil, Varadi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec23164354:2552
2.Sparta Praha23162540:1950
3.Viktoria Plzeň23144555:3346
4.FK Mladá Boleslav23115737:2838
5.FK Jablonec23106746:2836
6.FK Teplice23106726:2436
7.1. FK Příbram23105834:3435
8.Dukla Praha2388731:2532
9.1. FC Slovácko23931122:2730
10.FC Hradec Králové23761017:2627
11.Slavia Praha23510818:2525
12.České Budějovice23581025:4123
13.Sigma Olomouc2378826:2820
14.Bohemians 190523551317:4120
15.Baník Ostrava23361419:3815
16.Viktoria Žižkov23421718:4314
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (491)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele