Gambrinus liga - souhrn 2. kola

05.08.2011, 19:56, aktualizováno 07.08.2011, 21:26
Komentáře a souhrny
Plzeňskému obhájci titulu se v úvodu nedaří. Ani druhý zápas Plzeň nezvládla, prohrála s Bohemians a má po dvou kolech jediný bod. Duo Matějovský, Kweuke naopak zařídilo další tři body pro Spartu. Z Letné odjel s prázdnou Jablonec. Mladá Boleslav v poslední minutě vydolovala tři body ze zápasu se Slováckem...

Sparta Praha - Baumit Jablonec 2:1

07.08.2011 19:30

Góly: 11. Leonard Kweuke, 30. Marek Matějovský - 34. David Lafata

Sparta ve šlágru kola zdolala Jablonec 2:1 a posunula se na první místo ligové tabulky. Všechny tři góly padly v první půli, která přinesla nevídanou podívanou, oba týmy hrály fantasticky. Druhé dějství již mírně zaostávalo, pořád však bylo na co dívat. O branky vítězů se postarali Kweuke a Matějovský, za Jablonec už jen snižoval Lafata.

Oba celky šly do utkání v nejsilnějších možných sestavách, chyběli jen dlouhodobě zranění Kušnír a na druhé straně Vošahlík, Jarolím a Eliáš. Stoperská dvojice Sparty znovu nastoupila ve složení Zápotočný - Řepka, na hrotu útoku samozřejmě nastoupil Leonard Kweuke, střelec pěti branek ve třech duelech nové sezony.

Sparta začala zostra a hned v první minutě mohla jít do vedení, Hušek dobrou přihrávkou našel Kweukeho, jehož tvrdá rána z pětadvaceti metrů pořádně vystrašila Špita v brance Jablonce. Ve druhé minutě přišla první čistá gólová příležitost, Vidlička z pravé strany nádherně odcentroval, Kweuke se natlačil před Pavlíka, ovšem zblízka těsně minul.

Domácí hráli skvěle, po kombinaci ve středu pole vyslal Matějovský ideální vysoký pas na Juhara, ten ještě vylepšoval pozici pro Kweukeho, toho však tentokrát zastavil Beneš. Sedmá minuta přinesla první práci pro sparťanskou defenzivu, na Kovaříkův prudký centr ale Kopic nedosáhl, o chvíli později pak sám vypálil a donutil Blažka k zákroku.

V jedenácté minutě se Sparta dočkala zaslouženého vedoucího gólu, Vacek našel chytrým pasem Sionka, ten si nádhernou patičkou obhodil Beneše, v pokutovém území našel nikým nehlídaného Kweukeho a bylo to 1:0. Diváci na Letné se bavili rychlou, technickou a přesnou hrou Sparty, Kweuke se tlačil do další gólovky, jeho nabídku na teč ale zachytil pozorný Špit.

Po čtvrthodině hry zajímavě odcentroval Vidlička a Sionkovi chybělo k přesnému zakončení pár centimetrů. Jablonec se příliš nedostával do hry, zahrozil jen občas z rychlých protiútoků, jako když Kovařík hledal hlavu Lafaty, na poslední chvíli ovšem zasáhl Zápotočný. V šestadvacáté minutě to z volného přímého kopu přímo na bránu zkoušel Sionko a nebyla to vůbec špatná střela, Špit se jen ohlédl, jak míč letí těsně vedle jeho pravé tyče.

Běžela třicátá minuta a Sparta zaslouženě vedla o dvě branky, Kweuke ideální kolmicí našel rozběhnutého Sionka, ten se však dostal do těžkého úhlu, a tak přihrál na hranici šestnáctky Matějovskému, který chytrou střelou k tyči nedal Špitovi šanci. I Jablonec svým pojetím hry přispíval k nádhernému fotbalu a ve třiatřicáté minutě se propracoval ke kontaktní trefě, Kovařík zůstal po rohovém kopu u pravé lajny, balón se k němu vrátil, následoval parádní centr a Lafata hlavou snížil.

Jablonec se čím dál více dostával do ohrožení Blažkovy svatyně a v závěru první půle dokonce přehrával Spartu, hlavně díky vynikajícímu výkonu Jana Kovaříka, který posílal do vápna jeden nebezpečný centr za druhým. Přesto mohli ještě jednou skórovat domácí, Zápotočného hlavičku měl do sítě dopravit Sionko, netrefil ovšem ideálně a minul.

První půle byla zatím tím nejlepším, co Gambrinus liga v novém ročníku nabídla, hrál se parádní fotbal z obou stran, dokonce mohlo padnout i více branek. Sparta začala skvěle a zaslouženě vedla 2:0, poté se však karta obrátila a Jablonec začal diktovat tempo hry, což nakonec přineslo i snížení na konečný poločasový výsledek 2:1. Všichni v Toyota Aréně doufali, že i druhá pětačtyřicetiminutovka nabídne tak zajímavou podívanou, jako ta první.

Bohužel, nestalo se... Prvních patnáct minut druhého poločasu okořenil jen jedním zajímavým průnikem Kopic, dobrou akci však nepodpořil přesnou finální přihrávkou. Hosté měli mírnou převahu, Kovaříkův průnik do šestnáctky bohužel pro Jablonec zakončil český reprezentant do jednadvaceti let nepřesnou bekhendovou střelou.

Jediným Sparťanem, který i po přestávce splňoval ty nejpřísnější měřítka, byl Leo Kweuke. Nejprve po centru Vacka hlavičkoval mimo, poté nádherně zamotal hlavu Pavlíkovi, ten však v poslední možné chvíli dokázal zasáhnout a na závěr vyslal do gólové možnosti střádajícího Podaného, jehož klička úspěch neslavila.

Kweuke je nezastavitelný, patnáct minut před koncem v tvrdém souboji předčil Pavlíka a hledal zpětnou přihrávkou jednoho z dvojice Matějovský, Podaný, jenže poslal míč přesně mezi ně. V osmasedmdesáté minutě se Podaný prohnal okolo Štochla i Loučky, mohl přihrát před prázdnou svatyni Matějovskému, ovšem zachoval se jako sobec, z úhlu vypálil a minul.

Pět minut před vypršením normální hrací doby šli domácí do přečíslení, Kweuke na sebe natáhl oba zbylé obránce Jablonce, posunul míč Vackovi, ten však trefil jen boční síť. A hned z protiútoku měl Jablonec obrovskou šanci na vyrovnání, Kovařík hlavou dostal do tutovky Lafatu, který se správně pokusil vypálil z první, bohužel pro Severočechy ale branku netrefil.

V poslední minutě chyboval v rozehrávce Jablonský, Vacek našel Matějovského a najednou byli domácí v pokutovém území soupeře v přečíslení. Matějovský chytře posunul kulatinu Pamičovi, ten vracel před prázdnou kasu Kadlecovi, jenže ten přihrávku zřejmě nečekal a selhal.

Spartu to však mrzet nemusí, ve šlágru druhého kola Gambrinus ligy porazila Jablonec ve vyrovnaném utkání 2:1 a se šesti body vládne tabulce. Jablonec má ze dvou těžkých duelů jediný bod a krčí se ve spodní polovině pořadí, dnes však rozhodně nezklamal a může se zapojit do boje o titul. Na závěr přidám přání, aby bylo v české lize k vidění víc takových poločasů, jako byl ten první na Letné.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 2:1

07.08.2011 17:00

Góly: 27. Martin Nešpor, 79. Vladimír Bálek - 39. Petr Jiráček

Mistrovská Plzeň se ani ve druhém kole nedočkala svého vítězství. V pražském Edenu totiž podlehla domácím Bohemians 1:2 a v tabulce ji tak zůstává jediný bod díky remíze s Libercem. To domácí jsou po dvou odehraných zápasech stoprocentně bodově úspěšní.

První půle, v níž byli aktivnější domácí Bohemians, přinesla plno útočných akcí. Poprvé zahrozili domácí, když sprintující Škoda obehrál plzeňského Trappa a z pětadvacetimetrové vzdálenosti prověřil brankáře Daňka, jenž míč bez problémů chytil. Trochu větší šance přišla o tři minuty později. Ta byla opět v režii domácích, když z pravé strany centroval Budínský směrem do vápna a k míči vyskočil Škoda, jenž hlavou mířil těsně vedle pravé tyče plzeňské brány.

Další zajímavá příležitost se vyskytla v 21. minutě, kdy se do své druhé šance dostal domácí Škoda. Ani tentokrát nebyl úspěšný, pokusil se Poborského dloubákem přehodit vyběhnutého brankáře Daňka. Ale míč skončil těsně nad břevnem.

V 27. minutě se diváci v pražském Edenu dočkali úvodní branky v utkání. O tu se postarali domácí, když Budínský z přímého kopu centroval do pokutového území, kde střelu tečoval dobře postavený Nešpor a míč pak doletěl až do brány. Hostující brankář Daněk neměl šanci zareagovat. O minutu později to mohlo být 2:0 pro Bohemians, když Daněk nevyrazil vysoký centr do bezpečí. Vyražený míč se objevil u Bartka a ten chtěl z první pálit, ale jeho rána mu nesedla. Ještě se k balónu dostal domácí Nešpor, ale mířil těsně nad.

První vážnější šanci si vytvořili Plzeňští až v 35. minutě, kdy střílel Trapp, ale jeho střelecký pokus letěl metr vedle Sňozíkovy pravé tyče. O čtyři minuty později se již hosté radovali. Zlepšená hra ke konci prvního poločasu jim pomohla k vyrovnávací brance. O tu se po Pilařově přihrávce postaral Jiráček, který zblízka překonal domácího brankáře Sňozíka. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Druhou půli zahájili lépe hosté, když si v 49. minutě vytvořili velký tlak na domácí obranu, ale branku nepřinesl. Zakončoval Pilař, s jehož prudkou střelu z voleje si poradil Sňozík. Do další brankové příležitosti se Plzeňští dostali o čtyři minuty později, kdy z levé strany centroval Limberský na hlavičkujícího Filla. Jeho nepříjemná hlavička mířila sice pod břevno, ale Sňozíkovi se povedlo vyrazit balón na roh. V prvních dvou třetinách druhého poločasu byli hosté lepším týmem, potvrdili to i v 64. minutě, kdy Pilařův centr nikdo netečoval a míč orazítkoval tyč Sňozíkovy brány.

Pak útočili hráči Bohemians. Nejprve v 77. minutě střídající Růžička si všiml na hranici pokutového území nabíhajícího Budínského a přihrál mu do šestnáctky. Budínského střelu však vyrazil plzeňský brankář Daněk.

O několik okamžiků později se domácí dočkali druhé gólové trefy. Ta nastala po výborné Budínského přihrávce na střídajícího Bálka, který obehrál Bystroně a poté krásně přehodil plzeňského brankáře a míč skončil v síti. Bohemians tak vedli 2:1. Plzeň se však nevzdávala a pokusila se v závěrečných deseti minutách s tímto nepříznivým výsledkem něco udělat. Z jejich tlaku však žádná branka nepřišla, nejblíže k vyrovnávací brance měli až v samotném závěru. Hosté zahrávali rohový kop, Horváth nasměroval míč na zadní tyč domácí brány, na jeho střelu si naběhl Hora, ale ten hlavičkou na míč nedosáhl. Potom už přišel hvizd rozhodčího a zápas skončil vítězstvím domácích 2:1 nad favorizovanou Plzní

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1:0

07.08.2011 17:00

Góly: 90. Michal Kordula (vl.)

Vlastní brankou v druhé minutě nastavení skončila aktivní kariéra úspěšné české sudí Dagmar Damkové. Utrápená Boleslav si tak v pátém soutěžním utkání letošní sezóny se štěstím došla pro vítězství, Slovácko i přes solidní defenzívu opět prohrálo.

První dějství ovládali domácí, přesto se výraznějších šancí nedočkali. Malé vzrušení přišlo pouze v šesté minutě, kdy se Řezníček pokusil o kličku brankáři, balón mu však utekl do zámezí a sám svým pádem penaltu nevymodlil. Nadějnou příležitost zahodil ještě Kúdela, když mu Štohanzl poslal míč proti noze z přímého kopu, tečovaný pokus skončil bezpečně mimo tři tyče.

Ve 28. minutě se ozvali i hosté, ale Fujerik po svém úniku z pravé strany branku minul. S blížící se přestávkou nabírala hra na chaosu a nepřesnostech, diváci tak museli ocenit hvizd rozhodčí přesně po pětačtyřiceti minutách.

Druhá půle přinášela přeci jen častější nebezpečí v šestnáctkách na obou stranách, nicméně brankáři byli pozorní. Ondřejka prodlužoval přímý kop hlavičkou zády k brance a Miller jen taktak vytěsnil zpod břevna na roh. I Filipko se musel soustředit především při standardkách soupeře. Vždyť za hodinu hry kopali domácí patnáct rohů, brankář Slovácka si svůj prostor pečlivě hlídal.

Výtečnou pozici přetavil v nepříliš nebezpečnou střelu Kordula v 67. minutě, když mu před vápno nabil Ondřejka. A hosté se snažili dál. Po osmi minutách zkoušel překvapit Millera Fujerik z kraje vápna a domácí brankářse musel hodně natahovat, aby míč poslal mimo.

Dech se domácím fanouškům tajil i po přímém kopu střídajícího Valenty, jehož prudký pokus proletěl kolem pravé tyče. Neproduktivní hosty mohl potrestat v 79. minutě Řezníček, který dostal balón na vápno mezi obránce, ale levačkou bez přípravy trefil pouze náruč Filipka.

Když už se zdálo, že závěrečná snaha boleslavských k ničemu nepovede, poslal nepříliš povedený centr do vápna Kysela a dezorientovaný Kordula těsně před vlastním brankářem přizvedl balón natolik nešťastně, až skončil v síti jeho týmu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 2:1

06.08.2011 18:00

Góly: 3. Theodor Gebre Selassie, 38. Michael Rabušic - 63. Zbyněk Pospěch (pen.)

Liberec potvrdil roli jasného favorita, zdolal Slavii 2:1 a posunul se v tabulce na páté místo. Slavia má po dvou kolech stále v kolonce bodů nulu a je čtrnáctá. Liberec už po první půli vedl 2:0, když se trefili Gebre Selassie a Rabušic, za sešívané pak už jen z penalty snižoval Pospěch.

Liberec si lepší start do utkání přát nemohl, už ve třetí minutě se totiž dostal do vedení. Na Breznaníkův centr od rohového praporku si naskočil český reprezentant Gebre Selassie a hlavou o zem otevřel skóre zápasu. V sedmé minutě se poprvé osmělila také Slavia, z hranice šestnáctky však z dobré pozice trefil jen spoluhráče Petráka.

O tři minuty později tu byli s další nebezpečnou akcí hosté, Hlouškův centr ovšem před Pospěchem na poslední chvíli přizvedl stoper Polák a zachránil Slovan od inkasované branky. Hrál se zajímavý fotbal na obou stranách, oba týmy se snažily útočit a z toho plynul i nadstandardní počet gólových příležitostí. Tu další měl liberecký stoper Nezmar, hlavou však poslal míč nad branku.

Slavia nehrála špatně, ve dvaadvacáté minutě se po hezkém centru Koreše dostával do tutovky Janda, na malém vápně však na míč nedosáhl. I Jiří Štajner mohl zažít další gólovou radost, přihrávku Breznaníka ale hlavou nevyužil. Ve třiatřicáté minutě dostal ideální přihrávku za obranu rozběhnutý Vlček, z úhlu prudce vypálil, Bičík si však svou zadní tyč pohlídal a vynikajícím reflexem šanci Slavie zneškodnil.

Sedm minut před přestávkou vedl Slovan 2:0, Šuralův nízký centr prodloužil na přední tyči Michael Rabušic a rozvlnil síť za zády Hanuše podruhé. Ještě do poločasu mohl zvýšit Šural, jenže ve skluzu na kulatinu nedosáhl.

I druhý poločas přinesl velkou porci zajímavých možností, nejprve se v obrovské příležitosti ocitl Šural, střelu ovšem totálně zkazil. V padesáté deváté minutě na hřiště přišel slávistický útočník Pospěch a okamžitě po jeho vstupu na zelený pažit se hra sešívaných zvedla. Jen dvě minuty byl Pospěch na trávníků, když se mohl prosadit poprvé, to však ještě zamířil nad.

V šedesáté čtvrté minutě už to však přišlo, v pokutovém území fauloval Fleišman Jandu a kopala se sporná penalta. Tu Pospěch proměnil a naděje na první body v sezoně pro hostující tým ožila. Hlavou po rohovém kopu ji mohl ještě zvýšit Kaufman, trefil ale jen střed branky.

Poslední šanci Slavie měl na kopačce znovu aktivní Pospěch, když se obtočil kolem Poláka a mířil přesně k tyči, tam však byl pozorný Bičík včas. Liberec tak zdolal Slavii 2:1 a navazuje na dobrou podzimní formu, v prvním kole totiž přehrával mistrovskou Plzeň. Slavie je bez bodu na čtrnácté příčce.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 3:0

06.08.2011 18:00

Góly: 9. Daniel Rossi (pen.), 43. Daniel Rossi, 83. Tomáš Hořava

Sigma i ve druhém kole dokázala udržet čisté konto a díky dvěma trefám Rossiho a povedeném zásahu Hořavy si připsala jasné vítězství nad Baníkem, který se o své první body bude muset pokusit proti Boleslavi.

Pro Olomouc nemohl zápas začít lépe. Už v deváté minutě Adámik nešetrně poslal k zemi Varadiho ve vápně a Rossi si z penalty počínal suverénně. Svůj pokus umístil k opačné tyči, než ke které se odhodlal Krbeček.

A stále ještě v úvodu zápasu mohl přidat druhý gól Hořava, který se dostal do šestnáctky a přízemní střelou nadělal brankáři hostů potíže. Ten se zasloužil i o další slibnou příležitost, když chaotickou obranu hostů přelstil příhrou do uličku Petrovi, který hledal na penaltě Schulmeistera. Tomu chyběl krok k usměrnění balónu do prázdné brány.

Hanacký útlum mohl přinést vyrovnání ve 35. minutě. Nejprve vybízel z přímého kopu Lukeš svým centrem k teči, ta ovšem nepřišla a u tyče tak musel zasahovat Drobisz. Na následný roh si naběhl Adámik a hlavičkou jen těsně minul pravou tyč zkamenělého brankáře.

Pět minut před přestávkou se opět ozval Hořava. Jeho přízemní křižná střela z šestnácti metrů letěla vedle. Jenže brzy poté rozehrál roh Vepřek, nejvýše vyskočil Rossi a jeho hlavičku nezastavil ani Krbeček, ani Lukeš.

Po změně stran mohl třetí branku darovat domácím brankář Baníku, ale po špatném zpracování stihl před Schulmeisterem odkopnout do zámezí. Bohužel brzká vlaštovka o záživné druhé půli lhala. Ostravská nemohoucnost a náskok domácích nedávala mnoho nadějí k vážnějším šancím.

Tu největší v dresu hostů zahodil Fantiš, když v 63. minutě hlavičkoval po centru Tomanicy mimo tři tyče. Místo závěrečné snahy Baníku přišla navíc dvouminutovka Olomouce. Kučera usměrňoval míč do sítě z ofsajdu, Varadi se o naději připravil špatným zpracováním a Hořava vše utnul parádní trefou z dvaceti metrů.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Viktoria Žižkov 2:1

06.08.2011 16:00

Góly: 48. Tomáš Wágner, 60. Daniel Tarczal - 23. Daniel Bartl

Svěřenci trenéra Vavrušky si opět schovali své góly na druhý poločas a znovu to stačilo na všechny body. Žižkov po slibné první půli ztratil po přestávce dech a opět odchází s prázdnou.

Přestože se od úvodních minut nebály obě strany útočit, nepřesnosti hostů a jejich dynamická defenzíva nedovolovaly divákům prožít nějaké vzrušení. O to se pokoušel především Folprecht, který chytrými přihrávkami uvolňoval své spoluhráče.

Po dvaceti minutách se k první vážné příležitosti dostával Šlapák, kterého perfektní kolmicí vyslal Tarzcal vstříc tváří v tvář Vaclíkovi. Ten nakonec stačil k míči doběhnout dřív. Zaslouženého vedení se tak dočkali Pražané, když Folprechtovu příhru využil Bartl pohotovou střelou mezi nohy brankáře Hrušky.

Spolupráce této dvojice mohla přinést hostům pojištění ještě do půlhodinky hry, laxní zakončení úspěšného střelce však mnoho problémů Hruškovi nenadělalo. Ve 32. minutě si pak o celosvětovou slávu v posměvačných videích řekl Kalod, který od Bartla dostal přihrávku po zemi do malého vápna, aby nepochopitelně minul vzdálenější tyč.

Tři minuty po změně stran tak přišlo vyrovnání, když po centru Pleška stačilo Wágnerovi nastavit nohu a z pár kroků pokořil bezbranného Vaclíka. Ledovou sprchu mohl domácím pustit Nestorovski, který se vzápětí dostal do slibné příležitosti, svůj volej ale poslal nad břevno.

Další šanci hostů zmařil Hruška, když se po odvráceném autu do vápna opřel na hranici šestnáctky do balónu Folpracht a příbramský brankář musel prudký pokus pod břevno schovat do rukavic. S trochou štěstěny se tak po hodině hry zvrátilo skóre ve prospěch domácích.

Lafrance hlavičkoval míč mimo své pokutové území a nabil přímo Tarzcalovi, který se bez přípravy trefil dokonale. Trenér Pulpit tak sáhl ke změnám a Sivrič se mu málem odvděčil už čtyři minuty po vstupu na hřiště. Jeho přízemní pokus zpoza vápna dokázal u tyče vytěsnit Hruška na roh.

Definitivní rozhodnutí mohl pět minut před koncem zapříčinit Wágner, Vaclík se však tvrdého souboje na malém vápně nebál a nedovolil mu vystřelit. Závěrečný tlak hostů nepřinesl žádnou přímou střelu, Příbram má tak po dvou kolech šest bodů a se startem sezóny musí být spokojena.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Hradec Králové 0:3

05.08.2011 20:15

Góly: 16. Radek Hochmeister, 20. Pavel Dvořák, 87. Jiří Poděbradský

Třígólový debakl utrpěli domácí Teplice v souboji se suverénním Hradcem Králové. Votroci se dostali se dvěma výhrami na čelo tabulky.

Souboj dvou úspěšných z prvního kola byl k vidění na teplických Stínadlech, kam přijeli hradečtí Votroci. Na kanonádu v Ostravě chtěli Teplice gólově navázat hned od úvodu utkání. Do první příležitosti se dostal po přiťuknutí Mahmutoviče jeho krajan Čajič, v dobré pozici ale mířil těsně vedle.

Svou ofenzivní sílu tak ukázal na druhé straně Hradec Králové. Po přihrávce kapitána Fischera se do míče z poměrně velké dálky opřel Hochmeister a nádherně trefil za Grigarova záda - 0:1. Hned vzápětí se hosté dostali k další příležitosti. Na Štěpánův centr do ohně ale těsně nedosáhl Pavel Černý.

Co se nepovedlo Černému, povedlo se jen o pár minut později jeho parťákovi a jmenovci v útoku, Dvořákovi. Bleskový atak po chybě Čajiče zakončil přesnou střelou podél Grigara - 0:2. Rychlý direkt Votroků žlutomodrým jen podpořil aktivní hru obou týmů. Domácí museli vrhnout síly do útoku, hosté zase měli příležitost ke své silné zbrani, rychlým protiútokům.

A přesně takový scénář nabídl konec první půle. Zatímco se tepličtí snažili neúspěšně hledat skulinky v obranném valu soupeře, Votroci předvedli další z nebezpečných akcí. Centr výborně hrajícího Štěpána se snažil hlavou umístit Fischer, tentokrát ale míč v bráně neskončil.

V úvodu druhého poločasu byl k vidění podobný obraz hry. Tepličtí se snažili napodobit týden starý kousek, kdy na Bazalech dokázali zvrátit i dvoubrankové manko. Kotalovo komando se však letos zdá být jinou kávou než vydolovaný ostravský Baník.

Domácí se však přece jen k ohrožení brány hostujícího Lindra dostali. Nejprve Vachoušek tečoval Mahmutovičovu střelu těsně vedle, po chvíli zkoušel hradeckého gólmana obloučkem přelstít další z bosenské mafie v teplickém dresu, Ljevakovič. Lindr stačil zasáhnout a vyrazit na roh, po kterém se pak opět stal hrdinou okamžiku při nebezpečné Vachouškově hlavičce.

Teplice se ke vstřelení branky nakonec nedostali až do konce zápasu. Naopak Votroci stvrdili skvělý výkon a výborný vstup do sezóny třetím gólem. Přečíslení využil Poděbradský - 0:3.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Dynamo České Budějovice 4:2

05.08.2011 18:00

Góly: 23. Jan Svatonský, 61. Jan Pázler, 77. Tomáš Berger, 84. Miroslav Marković - 4. Zdeněk Ondrášek, 79. Rudolf Otepka (pen.)

Druhé kolo Gambrinus ligy otevřela kanonáda na Julisce. Domácí Dukla nadělila Dynamu na zpáteční cestu do Českých Budějovic čtyři góly.

Dukla se i ve druhém zápase představila před domácí kulisou na Julisce. Po bezbrankové remíze s Olomoucí se chtěla svým fanouškům představit v lepším světle. Ovšem hned z první vážnější šance se do vedení dostali hosté z Českých Budějovic. Klesa odcentroval míč do vápna, Stráského střela se ještě k bráně nedostala, ale Ondráškova dorážka již rozvlnila síť - 0:1.

Domácí se snažili o rychlou odpověď, ale dlouho se k nebezpečnějšímu ohrožení Kučerovy brány nemohli dostat. Až v 17. minutě vypálil povedenou střelu Berger, Kučera však ještě tentokrát dokázal míč vytáhnout na roh. O chvíli později již ale bylo srovnáno. Centr aktivního Bergra umístil přesně hlavičkující Svatonský - 1:1. Při střele se ovšem zranil a musel být střídán.

Do přestávky se ke slovu dostali také hosté. Klesův centr se nebezpečně snažil umístit hlavou Lengyel, Rada byl ale proti změně stavu. Do kabin se tak po pohledném poločase šlo za nerozhodného stavu.

V úvodu druhé půle bylo na domácích vidět, jak moc si vybojované první ligy váží a snaží se hnát za vítězstvím. Řada nepřesností a zbytečných ztrát však nedovolovala větší ohrožení brankáře Dynama Kučery. Nebezpečnější střelu vyslal Pázler. Tento hráč se také postaral o vedení domácích. Při závaru po několika centrech do vápna a zmatku hostující defenzivy trefil nejprve Markovič břevno, dorážející Pázler už ale dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě - 2:1.

Kdo by čekal, že nováček za vedoucího stavu vrhne své síly na bránění těsného náskoku, ten by se mýlil. Dukla i nadále působila aktivně a odměnou jí bylo zvýšení vedení, když se prosadil jeden z mužů utkání, Tomáš Berger. Obrana mu dala příliš prostoru, brankář Kučera navíc zle vyběhl a Berger skóroval prakticky do prázdné brány - 3:1.

Hostům však přece jen ještě svitla naděje na dobrý výsledek. Ihned vzápětí totiž rozhodčí nařídil penaltu za faul Mikuly a Otepka se v takových situacích nemýlí - 3:2. Dynamu tak v závěru nezbývalo nic jiného než otevřít obranu a pokusit se o srovnání stavu. Toho ale opět využili domácí, když se po dalším z povedených Haškových centrů prosadila posila ze Žižkova, Miroslav Markovič 4:2.

Zatímco v prvním kole se diváci na Julisce gólu nedočkali, v tom druhém už je nestíhali skoro ani počítat. Domácí po povedeném výkonu zaslouženě vyhráli a připsali si první vítězství v této sezóně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Hradec Králové22004:06
2.Sparta Praha22006:36
3.Bohemians 190522004:16
4.1. FK Příbram22005:36
5.Sigma Olomouc21103:04
6.Dukla Praha21104:24
7.Slovan Liberec21104:34
8.FK Mladá Boleslav21101:04
9.FK Teplice21014:63
10.Viktoria Plzeň20113:41
11.FK Jablonec20111:21
12.1. FC Slovácko20022:40
13.Viktoria Žižkov20021:30
14.Slavia Praha20021:40
15.České Budějovice20024:80
16.Baník Ostrava20023:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (558)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Dulku

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

žlutý kobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ses tak nesnažil být první, tak bys to třeba napsal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

třeba to je nějaká fikaná zkratka pro Ďolíček

Reagovat
Aldeano

Reagovat
zelda

Dukláá

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Maarten Stekelenburg, Bojan Krkić, José Ángel a Erik Lamela již v tomto přestupovém období zamířili do AS Řím, výčet posil italského klubu se ale ještě rozroste. "Koupíme další tři až čtyři hráče. Jsme ale v klidu, máme jasné představy o rodícím se týmu," řekl sportovní ředitel klubu Walter Sabatini.

AS už hledá posliy na slovan

Reagovat
partaS

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

max 3-4 místo v serii A římane

Reagovat
smazaný uživatel

Průměr nějak 4 goly na zápas? Zatím? To je hodně slušný.

Reagovat
zelda

Reagovat
vocasisko

zatím je nejatraktivnější tým budějovice, být z Budějovic, tak neváhám s návštěvou

Reagovat
smazaný uživatel

ty sadisto

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Obrana Budějek přes léto nějak zeslábla.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižka a Vulin jsou pryč, Horejš zraněnej

Reagovat
Error
Reagovat
smazaný uživatel

Thx

Reagovat
smazaný uživatel

Včera v noci jsem na to koukal a když mluvil někdo z hostů tak dobrý, ale jen promluvil Otík, tak se mi v kapse otevírala kudla

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo hrozný, jaký plácal hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspoň plácal jiný hovna, ale on furt mlel o tom samým, nejvíc se mi líbilo, jak je začal z něčeho obviňovat, oni řekli že za to nemůžou, on to uznal, ale znova to zopakoval a ještě dodal: A braňte se! to jsem málem chcal smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

jojo...furt pánové a teď se braňte ...a to mi přijde, že takhle mele vždycky a je jedno, jakej to je sport...jako kdyby nerozuměl ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo z toho jsem nemoh a kdyby otázky pokládal jenom Otík tak se vlastně nic nedozvíme ještě že sami hosté dokázali odejít od tématu.

Reagovat
Losinho

Otík je čím dál horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

dukla pukla

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je vidět tenhle fór se ještě říká? Tohle jsme říkali tak ve školce, než jsem začal na Duklu chodit (ale Jihlavskou )

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DUKLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Takhle se hraje!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zasekla se ti klávesnice , nebo jsi jen prostě 5-ti leté děcko které musí výkřičník napsat 15x

Reagovat
8lampard8

nech ho, tak má radost

Reagovat
smazaný uživatel

Přidejte se prosím na Facebooku do skupiny ŽIJEME FUTBALOM... čekají na vás nejnovější informace, různé hry s tématikou fotbalu a další zábavné a zajímavé informace, obrázky atd... PŘIDEJTE SE PROTOŽE PŘECE ŽIJEME FUTBALOM ;))

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

já žiju fotbalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím si polepší finančně i fotbalově, logické vyústění jeho úspěšného působení ve Slovanu. Je to pan trenér, jeden ze tří nejlepších z ČR.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal =) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to sem nedalo nedat.

Reagovat
doNny

až jsem se lekl

Reagovat
božský John

Vestkoust

Reagovat
smazaný uživatel

ten vpravo od nej je asi ballotelli ne? podle toho jak ma na sobe navlecenej dres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla hezky. Loni měl takovej hezkej začátek Hradec. Nováčci se činí.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jestli Dukla zopakuje nejen výkony, ale i umístění našeho FC HK. Osobně mám z Dukly stále smíšené pocity. Nejen kvůli stadiónu a diváckému potenciálu ....

Ale dnes jim to teda vyšlo na výbornou, to se musí nechat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

někteří nováčci

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera!

Reagovat
smazaný uživatel

A další

Reagovat
soukup

na Budějkách je vidět Kotrbův rukopis, hrát útočně s týmem co na to nemá a jít od prohry k prohře

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas špatně nehrajou to samé se pokouší Vavruška s Příbramí a v prvním zápase jim to vyšlo (ale klidně mohli dostat 10:0 )

Reagovat
soukup

já si pamatuju když byl Kotrba v Brně, koukalo se na to hezky a fanoušci ho měli rádi, ale po nějakých osmi kolech sme furt byli bez výhry a pakoval se

Reagovat
homeles8

na nějaký hezky vám seru aspoň bod jsme měli ubránit

Reagovat
smazaný uživatel

předchozí trenéři by už měli bod za remízu 0:0

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kongo

Kolik bylo lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

2.123

Reagovat
didosh

škoda že nechodí na vojáky víc lidí...

Reagovat
centos

Měli by to udělat povinné. Jako spartakiádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna třeba samotné vojsko, že? I když je to už dlouho civilní klub, s ASVS Dukla Praha (atletika. cyklistika, ...) nemá už delší čas vůbec nic společného. Pouze užívání Julisky, kde je současná Dukla hostem.

Reagovat
smazaný uživatel

a oficiálně tak 1.200...

Reagovat
didosh

šest gólů v prvním zápase 2.kola+ 2 v druhém duelu dnešního dne?no vypadá to opět na střelecké kolo!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je mamlas

Reagovat
slavik38

ty svině z Bohemky se zase předvedly, na půlce Jihlavy leží zraněnej hráč Jihlaváci čekali že ten míč zakopnou, ale ne ten frajer běží sám na gólmana a dá gól, pak se nemůžou divit že je nikdo nemá rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ale dostat 3:0 chtěl jsem jet na Francii a pak na Bohemku, ale nakonec jsem to nestihnul, tak snad ještě dobře že jsem to neviděl...

Reagovat
slavik38

buď rád....tam snad nebyla jediná šance, to zase bude ostuda letos..

Reagovat
Radin

čekám,že v Opavě si na nich fanoušci smlsnou :-D

Reagovat
adalbertus

hradec krása,jen tak dál votroci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. miesto FC Hradec Králové to by trebalo odfotiť

Reagovat
smazaný uživatel

mam na všech fotácich

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

FC HK veze s Teplic sice překvapivou, ale zaslouženou výhru. A rozdílem třídy!!! To se to teda pěkně kouká na tabulku GL!!! Votroci ....

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace

Reagovat
naheCZ

Tak to zatím vypadá, že liga bude ještě víc atraktivnější než loni a za to jen

Reagovat
Gryphonheart

Hradec nepřekvapil, Dukla potěšila. :) Dva nejneoblíbenější kluby ligy - Teplice a Boleslav - si tenhle týden opravdu "užily". A bude hůř.

Reagovat
Kongo

V GL to zatím pěkně padá.Jen tak dál.Zlobit se nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Hradec 3,14čo, zitra vyjezd olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

dnes uuz

Reagovat
smazaný uživatel

To je zatím gólů Jen tak dál, na takové výsledky se kouká dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Svatonský je neuvěřitelnej masér, ten na Dukle moc dlouho nevydrží, už ve druhé lize hrál dobře a teď to potvrzuje. A trefil se i Markovič, tomu to přeju, umí perfektně česky a našel ho Baník pro Česko. Nebejt ale toho našeho idiotského vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 86. minuta, Sparta má dva vyloučený a Znojmo vede 3:1. Jsem šťasten.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacanda

Reagovat
smazaný uživatel

A čtvrtééééééj!!!! Super - 4:1, jdem vyvěsit uvítací transparenty, kluci budou za tři čtyři hodinky tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
vocasisko

Reagovat
cubinho

Za Spartu nastoupila zajímavá sestava: Kamenár - Rada, Sus, Brabec - Kadeřábek, Pavelka, Jánoš, Polom, Krejčí - Juliš, Skalák... čili všichni, co byli na u19 - Juliš z u17 - aspoň, že ti hráči budou dostávat šanci ve druhé lize, ikdyž hostování v té první by taky nebylo k zahození.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Héééj, Hradečku hrej, Votroci jdou, soupeře roznesou! Super výkon v Teplácích

Reagovat
smazaný uživatel

já měl solo přesný vysledky 1:3 1:2 a pak na main tiketu 02 ... jediny co me to zkazilo ze jsem sel do hospody kvuli NOVASPORTU a v ty prdeli co jsem samozrejme kabelovku nemeli ...takže jsem ćivel na teletext ... letos se budem byt s jablonecm o pohary pristi rok si to rozdame s se spartou a plzni o titul ... HK for ever jinak ted máme LIberec tam to bude 2:1 ... a pak jedem na spartu tam beru bod

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukal v šántanu a při prvním golu sem málem vyskočil z kůže a sotva sem se vzpamatoval,už tam byl druhej.....

Reagovat
smazaný uživatel

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sem asi jedinej kdo měl na Hradec......Tipsport,číslo tiketu 1730 4423,pobočka 819.....

Reagovat
centos

Telefon a adresa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VOTROCI JSOU PRVNI NO A COOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Losinho

Pitomá Příbram, takovej dobrej start do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

THEO ! yeah

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dobrý, ještě jsem ani nestihl pustit přenos a už je to 1:0 pro Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

tam neni obrana vubec,bude to stejné jako loni

Reagovat
didosh

Sigma nemá kotel, .....

Reagovat
Error

Bojkotujou

Reagovat
didosh

pro změnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím, tak u nás je to poprvé za tu dobu, co na fotbal chodím.

Reagovat
didosh

tak to se omlouvám,ale zdá se mi že už tam něco bylo...

Reagovat
didosh

Varadi ty mrdko

Reagovat
partaS

Toho Wágnera je v Příbrami škoda

Reagovat
osobnostx

Proč ? Ať dvacetiletý kluk pravidelně hraje. Pro budoucnost fotbalu celého českého fotbalu jen dobře. Nakonec může být lepší útočník než v současnosti medializovaní talenti....

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně jsou druhý

Reagovat
Josifek

Paráda Gebre..

Reagovat
smazaný uživatel

RAMBO paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je po zápase...S Bohemkou prohra, nevěřím, že tomu dneska bude jinak...Zatím žádný vstřelený gól, 4 obdržené. Co k tomu říct Asi jen, že s takovou obranou a brankářem nemůžeme nikdy uspět. Proč kur.a nechytá Čontofalský??!!!Hanuš je nejistej jako prase, Dostál je parodie na obránca, ten na tom hřišti vypadá fakt komicky a Trubila dozadu špatnej, i když umí podpořit ofenzivu. Standa se snaží a líbí se mi Jarolím, ale to je tak všechno. Hloušek neviditelnej...Je to špatný no.Kupte 2 obránce, jinak bude zle!Od obrany se odvíjí všechno ostatní

Reagovat
Losinho

Čontofalskýmu nedorazila transferkarta.

Reagovat
smazaný uživatel

Čontofalský prý nemá v pořádku papíry. Ale s tou obranou máš pravdu, stojí za houby. Škoda toho Cicmana.

Reagovat
Losinho

Zranil se v nejnevhodnější chvíli. Někdo prostě musí přijít, nejlépe 1 stoper a 1 pravej bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vás nechápu... celý jaro tu brečíte, že by se měla dát šance Vaším super talentovaným brankářům a když jí dostanou, tak brečíte, že s nima nemáte šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, docela dobře hrajou, za tyhle dva zápasy dali čtvrtinu loňských gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Dostál je uplně mimo, až je mi ho líto...Všechny nebezpečný akce jdou přes něj, balon mu překáží, absolutně na to nemá...A to že se snaží - to je snad automatický. Jeden kvalitní bek a Čontofalský a bude to hned lepší

Reagovat
Liquid

tehlec Dostál, to je hráč divizní úrovně, je strašnou ostudou Slavie, že je v jejím áčku, pamatuji na stovky hráčů co Slavií prošli, tehlec Dostál je jejím vůbec nejhorším hráčem, kterého já pamatuji a to jsem dnešní zápas neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný, prostě strašný. Doufám, že se sdružení PKL dívalo, do jakých sraček se díky nim dostal Baník...

Reagovat
adalbertus

baníčekpičounasnejlepši tahnite do piče

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalo zvykem považovat za blba toho, kdo palcuje svůj vlastní (nejlépe sprostý) koment...

Reagovat
smazaný uživatel

a že na něj vůbec reaguješ? Kdyby to aspoň uměl napsat normálně, jak to je a ne jako blbec. Ale co, aspoň si pohonil ego

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

byvalo zvykem nelezt pražakum do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

A tím chceš říct co? Že já lezu Pražákům do řitě? Já kterýmu obecně nevadí žádnej kraj český republiky a jedině Pražáci a Ostraváci mě dokážou občas rozhodit? Už dlouho jsem se tak nenařehtal...

Reagovat
centos

Ty jsi Pražák?

Reagovat
Losinho

Liberec vyhrál zaslouženě, z naší strany 1. poločas hrůza, obrana byla komická po celej zápas, nutně musí přijít nějaká posila, hra se zlepšila až díky Pospěchovi, kterej byl ze slávistů jednoznačně nejlepší. Příští zápas s Příbramí to chce výhru, jinak to bude definitivně boj o záchranu.

Reagovat
osobnostx

Baník se bude horkotěžko zachraňovat s touhle fujtablicí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když jsem psal, že spolu se Žižkovem sestoupí, tak my nikdo nevěřil jestli budou tímhle stylem pokračovat, tak ten sestup vůbec není nereálný...

Reagovat
Radin

Sigma,Slezský

Reagovat
smazaný uživatel

SFC!

Reagovat
Losinho

Ha! Už nejsme na sestupovejch pozicích. Pomalu ale jistě vzhůru.

Reagovat
smazaný uživatel

No prima, to by člověk nevěřil, jak jedna prohra dokáže pomoct. Ale ne, žádnej zázrak ta naše hra není, ale ono se to ještě srovná, chce to vážně něco udělat s tou obranou, uvidíme, jak si povede Čonto Falský a navíc celá ta sestava se musí trochu sehrát, je to samej mlaďas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník nehrál vůbec nic Aji když byl minulé roky v krizi, tak alespoň bojoval a hrozil, ale takhle marný sem ho ještě neviděl. Naše hra měla do ideálu daleko, ale dalo se na to dívat. Občas se mě ten fotbal fakt líbil. Snad se budou výkony lepšit a lepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Naše hra měla slušné záblesky, i když celkově to mělo do obvyklé kvality daleko. Ale pořád to stačilo na výhru rozdílem třídy. Baník se podle mě letos už nezachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Já myslím že to bude podobné jako Teplice loni. Ty byly po prvních pěti kolech na dně a místní experti je tipovali na sestup a nakonec z toho byla alespoň neslaná nemastná sezóna a boj ve středu tabulky. Baník se zvedne, sice ne moc vysoko, ale zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá to, že tu budou ještě marnější týmy než Slovácko......jupííí

Reagovat
centos

My letos fakt budem rádi za záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

viděls to dneska? Obrana děsná, záloha bez pohybu, nedokážou si nahrát a když jo, tak na nohu soupeře, Krbeček v bráně mi příjde jak klaun v cirkusovém šapitó...

Reagovat
centos

Neviděl, žena přijela.

Reagovat
smazaný uživatel

ale líbil se mi náš kotel, od asi 60. minuty jel furt dokola "olé Baník Ostrava" a až dokonce. Dokonce i komentátor utkání ( ) pochválil náš sektor za výborné a příkladné fandění a neměli ani kecy na to malé pyro na začátku utkání (von to vlastně nekomentoval hysterickej Bosák, to je pak jiná)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas vás párkrát zachránil, ale co se mi na něm líbí je to jeho dvojitý poskočení při výkopu

Reagovat
osobnostx

Gól Pekhart ! výborný vstup do bundesligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia opravdu příšerné, bylo mi smutno... Škoda, že Vlček už nestačí celý zápas, protože je platnější než všichni mladí, mohl by hrát klidně pravý kraj zálohy a je to ok, bohužel asi nevydrží jinak to nechápu. Každopádně Hloušek nic nepředvedl a bojím se, že už ztratil svojí proslulou rychlost :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Čas vyměnit trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

souhrn druhe ligy nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten Baník je na odpis.

Reagovat
adalbertus

počešbambuch

Reagovat
ryzskej

nechci být rejpal, ale je TA Olomouc

Reagovat
partaS

pospěchova profilovka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře se nám ta liga vyvíjí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si rikam, ty vysledky jsou tak jak si predstavuju, jeste aby my jsme zitra vyhrali s Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

náš zápas sem neviděl , ale jak tak čtu tak sme to rovnou mohli nechat kontumovat a ušetřit si cestu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbci slávisti po zápase naběhli na klubovnu Lbc a pak se to tam prej mlelo a ukončila to holka s pepřákem...

Reagovat
fabec1222

Baníííííííííčku my jsme s tebou,nikdy tě neopustíme ,a najednou sou bez fandů

Reagovat
Radar

Ty jsi mi ale debil

Reagovat
smazaný uživatel

co sem si všiml, tak v Olomouci jsme měli plnej sektor, to jest asi 500 fanoušků... Na co ses díval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Na to asi reagovat nebude a bude hrdinně dělat mrtvého brouka.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostějovu spadla do klína diviza Sráči. Alespoň bude pořádné derby.

Reagovat
Losinho

Jak jako sráči? Podle Slepičky dělá město pro sport první poslední, tak to přece musí bejt někde vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Já su z Přerova. Prostějováci jsou u nás asi tak oblíbení jako cigánská rodina v bavoráku která si jede na pracák pro podporu.

Reagovat
Losinho

Aha, to jsem netušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk - Neves, Bolf, Neuwirth, Rajtoral - Vydra, Mičola, Lička, Otepka, - Svěrkoš, Markovič

sestava hráčů co odešli od roku 2009 z Baníku

Reagovat
centos

To je kandidát na titul

Reagovat
smazaný uživatel

drsné no...ještě bys tu mohl pro porovnání hodit sestavu hráčů,co přišli...teda jestli to na sestavu stačí

Reagovat
smazaný uživatel

V te Ostrave to dopadne spatne. Takhle tragicky vykon jsem u nich jeste nevidel. Ale to je spis odraz toho, co se deje uvnitr klubu a prilis se hracum nedivim, ze nemaji pro co hrat. Olomouc sice vyhrala zaslouzene, ale tomu rozhodcimu by mohli poridit slepeckeho psa. Tak trapne divadlo a on jim na to jeste skakal. No a ten ofsajd Reznika z prvniho polocasu, radeji nekomentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Slavie a zase dokola. Hrát s timhle týmem do 18-ti let prostě nejde. Ale před sezonou sem to čekal. Škoda že 3/4 těch mladíků sou prostě zoufalci co na to nemaj. Kdyby tam byl alespoň nějakej potenciál, ale tohle je hrozný - nedá se na to ani koukat. Pokud neposílej, tak to vidim zase na boj o záchranu - bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ještě něco na oslavu výhry ve včerejším derby

http://www.youtube.com/watch?v=kxLwszXX09w

Reagovat
osobnostx

Bohemka pro titul !

Reagovat
partaS

Hradec, Příbram, Bohemka hurá do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ve druhé lize jsou ještě vyjebanější výsledky, to není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, hlavně tady všemi vyzdvihovaná Karviná

Reagovat
soukup

Reagovat
Robbie

přesně Karviná mě včera vyjebala

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec, Bohemka a Příbram se teda činí po 2. kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

No po 2 minutách mohl dát Kweuke 2 góly

Reagovat
vocasisko

Sionko

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej gól. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jablonec zatím vůbec neví ...

Chce to dát ještě minimálně jeden gól. Takovýhle tlak nejde hrát celej zápas a oni se ještě určitě zvednou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc v poslední minutě vydolovala tři body ze zápasu se Slováckem. Ani Slavia své úvodní zaváhání neodčinila., včera prohrála v Liberci. Znovu padl i Baník, jehož deklasoval Olomouc.

Jsem nevedel ze Olomouc hrala vcera s Banikem a dneska se Slovackem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tom včerejším tréningu sme potřebovali pořádné herní vytížení.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsou to v lize pěkné fotbaly. Plno gólů ... Nikdo nemůže říkat, že je liga nudná

Reagovat
C0br

To přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

takový tempo hry by mělo být v každém zápase

Reagovat
miky10

Sparta hraje neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejen ona. I Jablonec už měl dobré tři nebezečný centry. Ale samozřejmě, že herně se na Spartu dívá hodně dobře.

Reagovat
miky10

Samozřejmě, k dobrýmu fotbalu jsou potřeba dva týmy, ale zatím se mi Sparta strašně líbí, konečně hraje pohlednej ofenzivní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

dodejme, že KONEČNĚ

Materiál tady na to byl už dlouho. Ale pořád to byla překopávaná ...

Reagovat
miky10

Můžeš si všimnout, že tam to slovo mám

Reagovat
smazaný uživatel

já je dodávám s CL.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Náááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

No, doprdele, to jsou akce, jak v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

To je hra s parametry

Reagovat
smazaný uživatel

Parada kliuciiii Leo,Sion,Matej v kombinaci

Reagovat
miky10

I Juhar a Vacek, je to paráda

Reagovat
miky10

Aha, tys myslel tu gólovou akci, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ale mas pravdu Miky

Reagovat
miky10

Aspoň držíte čest Prahy, když my jí tak kurvíme

Reagovat
miky10

Nebo možná spíš slavných pražských "S", aby se Bohemáci neurazili

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
miky10

Lafatáááááá Kovařík parádní centr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Fantazie hoši. Libor dneska válí. Matěj má reprezentační formu. Tohle je Haškova práce že hrajeme fotbal i po 1. golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě muselo přijít. Ty centry tam Jablonec posílá zhusta.

Reagovat
smazaný uživatel

už 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

že by fakt zafungovala spolupráce svazu s trenéry aby hráli víc ofenzivně , jen to tempo v některých zápasech ubírá na kvalitě

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle by konečně mohli začat chodit lidi.

Reagovat
miky10

Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

Konec poločasu vůbec nevyšel. Jablonec zatlačil a přehrál Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim fantazie Tahle sestava doufam ze vydrzi co nejdele a kluci na lavce se musi snazit ... SIon neskutecny je proste vsude, toho kluka miluji Matej to je spravny reziser a Leo klasika holt

Reagovat
osobnostx

Ten Budínský ročník 92 z Bohemky se mi v obou zápasech moc líbíl. A to prý hraje místo Šumského, snad bude místo pro oba. (když bude mít Šumský kvalitu)

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel jsem co je prosimte zac ? Odchovanec ?

Reagovat
osobnostx

Přišel z dorostu. Vůbec jsem o něm nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byl opravdu znát...hrál dobře

Reagovat
Kenneth

Posledních 20 minut vypuštěných, Hašek jim v kabině bude muset promluvit do duše.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pěkný a Matějovského gól parádní, přesně takové mám rád :) Jinak mi příjde že Karoch nemá rád někoho z trojice Štoch, Vaněk a Kopic, protože několikrát říkal jaká je škoda že nemohou hrát lepší hráči :))

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě Štochl ;-)

Reagovat
miky10

Ještě jednu takovou půli, prosím

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim filharmonie celkem hlavne ze zacatku. Jen skoda toho golu Lafaty. zatim tu nasi hru skoro nepoznavam, moc se mi to libi, jen aby to pokracovalo. kazdopadne to chce co nejdriv pridat dalsi gol a neplasit, aby tri body zustaly doma. A jestli tam posle toho Grajciara tak budu taky dost zvedavy. Kweuke je king

Reagovat
smazaný uživatel

A ja to rikal ze Plzen nezvladne pohary a ligu , tohle je ostuda prohrat na Bohemce. Ktera je sice za posledni rok urcite pomerne kvalitni tym na pomery GL. Ale aby obhajce mel po 2 kolech 1 bod je zle. Loni urvali titul hlavne kvuli super podzimu pochybuju ze letos neco dozenou na Jare.

Reagovat
miky10

Mám nejradši takový mudrce po dvou kolech

Reagovat
osobnostx

Plzeň se zvedne a bude hrát nahoře. Dnes to bylo vyrovnané utkání poměrně slušné kvality proti zřejmě jednomu z lepších týmu GL.

Reagovat
miky10

Oni tam dají basket?

Reagovat
miky10

Dobrý Ale mohli ten basket dát na čt1 celej, jak často hrajem finále ME..

Reagovat
osobnostx

Jsem rád že se zatím potvrzuje trend poslední sezony a týmy se snaží hrát atraktivní fotbal dopředu. Když si vzpomenu na období 2004 - 2009 tak mám dojem že už pomalu stoupáme z absolutního dna kam jsme se dostali. Snad to Plzeň a Sparta potvrdí v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj, já se lekl, že oni tam fakt pustěj radši zápas nějakejch fracků v basketu, než fotbal

Reagovat
osobnostx

Koho z Vás iritují k smrti brutální Vláškovi zákeřné otázky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli bude Sparta pokračovat v tomhle výkonu i v dalších zápasech, tak ať klidně ligu vyhrajou a Plzeň by mohla jít do EL, kde by měla proti lehčím klubům šanci nabrat klubový koeficient :) ale podle mě se Plzeň zvedne a budou hrát parádní fotbal, přišlo mi že nehráli úplně naplno... letos to bude zajímavý boj o titul, klidně o něj můžou hrát i Jablonec a Liberec :)

Reagovat
osobnostx

No jo , ale jen za postup do skupiny ligy mistrů se dává 4 bonusové body což je ekvivalent jako dvě vítěztví ve skupině. A co se týče Liberce, myslím že ti co neodešli teď v létě půjdou pryč v polovině sezony. Vácha třeba, nebo Gebre. Karl v posledních letech hodně šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sionko má jednu velkou vadu. Při většině akcí podělá jednu důležitou věc a vždy něco jinýho.

Ale chválím za aktivitu. Rozbíhá tu obranu dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půle zatím zývačka.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ta Plzeň připomíná Spartu v minulé sezoně. V pohárech super ale v lize pomalý rozjezd.. bohužel chybí tam zkušenosti. Ale postup přes Kodaň zvládne a nebude se muset stresovat, pak už to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

idiot Řepka olééé

Reagovat
smazaný uživatel

Pičák je dobytek. Tohle si mohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pičák.

Reagovat
smazaný uživatel

Co odpustit? Vždyť ho kokot Řepka do té držky Blažka natlačil a pak po něm ještě oba řvali, hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. Pičák mohl ten pohyb zbrzdit daleko dřív, ale on nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, ty seš zoufalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlídni si záznam toho "souboje".

Reagovat
miky10

Pičáka si zase můžeš odpustit ty

Reagovat
smazaný uživatel

mohl. Ale už ho tak mám zažitýho.

Reagovat
miky10

Tak se nesmíš divit, že Piták má zažitý dohrávat Blažka

Reagovat
smazaný uživatel

teď je vcelku otázka, co bylo první, jestli chování Pičáka nebo to označení ...

Reagovat
miky10

B

Reagovat
smazaný uživatel

to byla řečnická otázka na kteoru se neodpovídá. Samozřejmě, že A bylo správně. Pro ty, co neví a nevydedukovali ...

Reagovat
miky10

Však já to pochopil, jen jsem to zkusil A Piták mi nepřijde jako nějakej hajzl, na to byl až moc dlouho ve Slavii

Reagovat
Kenneth

To je bída.

Reagovat
smazaný uživatel

To si koledujeme zase

Reagovat
miky10

Kweuke

Reagovat
miky10

Teda že Kweuke někoho vymotá kličkou Ronaldinha, to bych nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kweuke je borec .

Reagovat
smazaný uživatel

Leo krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Jé to je škody .

Reagovat
Kenneth

Podaný . Měl by hrát místo Juhara.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

že ty vidíš Juhara poprvní?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje nazory jsou proste nejlepsi Sionka poseres, Juhara, Huska tak kolik si zapasu videl experte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Co mi povíš ted hm? Podaný za 10 minut víc než Juhar za 2 zápasy. Ten se mi akorát líbil v 1. utkání proti Sarajevu.

Reagovat
miky10

Co jako chceš? Podaný to teď pěkně posral a tím zkazil dojem z celý akce, kdyby nahrál, sobec...

A Juhar hraje skvěle, parádně se hodí do systému Sparty

Reagovat
Kenneth

Mě Juhar nepřesvědčil zatím, ta jeho technika je fákt hrozná. Rychlost má dobrou ale i proti Budějovicím byl nějak mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

někdy si říkám, že si jen děláš srandu.

Reagovat
Kenneth

Co ti vadí dopiče? Je to jen můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz na tebe snad ani reagovat nebudu ty vidis vse jinak a lip nez zbytek vsech tady KASPARE

Reagovat
Kenneth

Co tady vidím líp? Podaný je prostě podle mě lepší než Juhar, bud to respektuj nebo to nech plavat.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda Je lepší, když řekneš svůj (byť ne zrovna správnej názor), než papouškovat ostatní, jenom aby se ti nevysmáli. Za to zase chválím

Reagovat
soukup

Reagovat
miky10

To je technik

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach, že Sparta ještě jeden fík chytne, takže by chtělo jeden dát. Zplichtit tenhle zápas by byla velká škoda. Po tý úvodní půlhodině ....

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrtý rozhodčí=profík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komňackýho ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je šancí, to je šancí ...

POZOR!!! Jablonec má na hrotu pořád Lafatu ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hrajete někdo havířovskou nebo karvinskou futsalovou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

|Kweuke toho na hřišti uhraje za dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Šumský ?? Ještě furt problém s těma kartičkama

Reagovat
osobnostx

Na jeho místě hraje Budínský výborně.

Reagovat
Kenneth

Pěkně Sion, dneska 2. nejlepší hráč. 2 asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni možný .

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle bylo trestuhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se mi na chvíli kousla pumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co víc chceme .

Reagovat
miky10

Modriče a křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídla stačí Red bull

Reagovat
miky10

to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič je moc drahej snad se poohlídne po levnější variantě .

Reagovat
miky10

která ale nebude tak dobrá a tak vhodná pro styl Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

J

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JEZISI KACO

Reagovat
cubinho

Moc dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to doma .

Reagovat
Kenneth

Kadleci tohle je tragikomedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jedna minuta?

Ti sudí jsou hovada. Tenhle trend krátých nastavení fotbalu škodí. Vždyť právě v nastaveních bývá nejlepší fotbal. Ne samozřejmě v zápasech, které jsou o tři a víc gólů ...

Reagovat
soukup

v GL bohužel častý jev, rozhodčí se asi bojí že přijde něco kontroverzního a chcou to mít v klidu za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

to vůbec není jen v Gambáči. Odhaduju, že je to nějaký trend, který jde přímo od FIFY, která instruuje sudí na celým světě. A je to pěkná kravina. Viz výš.

Reagovat
soukup

no v GL mě to ale nejvíc bije do očí, se hrozně často stává, že se nenastaví ani ta jedna minuta, pak koukám hlavně na PL a Championship a tam ve druhý půlce málokdy jdou s nastavením pod 3 minuty

Reagovat
Shevchenko

V Itálií se toho naštěstí nebojí, tam těch 5 minut normální když nějaký tým prohrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ty krátké nastavení líbíjou. Hráči majou makat furt. A ne se 89 minut líně ploužit po hřišťu a pak si stěžovat že je nenastavená půlminutka připravila o hypotetický uhaluzený bod.

Reagovat
smazaný uživatel

"Český supertalent Kadlec"

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo proč Kopice střídal zrovna Třešnák, který hraje úplně kulové a nevyzkouší třeba Mešanoviče?

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nechápu... hlavně na lavičce jedinej hráč kterej může hrát... Když nepočítám dorostence co snad nehrál ještě ani za B

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vado, ale ty šance nakonci ... To příště může bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec to nebylo tak špatný, jak jsem čekal. Škoda těch zranění, mohlo to vypadat jinak. Doma je porazíme. Snad už se tam lokty do hlavy pískat budou... a nastavená 1 minuta? To byl velkej strach, že bychom mohli ještě vyrovnat

Reagovat
Kenneth

1.Sparta

2. Jablonec

Díky bohu za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi uz zase Komnackeho hodnoceni jako kdyz vyklada dejepis No jo pan ucitel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonský má sice pravdu, že mohli zremizovat, ale na druhou stranu taky mohli dostat klidně 5 a to už neřekl. Výsledek určitě sedí.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nám je to jedno jestli prohrajeme 5:1 nebo 2:1 to měl říct: Tak jsme si oddychli, že jsme prohráli jenom o gól, protože když jsme to otevřeli a hráli vzadu skoro jenom na 2 obránce, tak Sparta měla brejky? Takhle hrajeme pořád i Boleslav proti nám měla tyhle brejky, protože to mužstvo chce vyhrávat a útočit

Reagovat
smazaný uživatel

Vosici jenze Sparta tam mela ty tutovky už dávno předtim než to vzadu Jablonec otevřel. Namátkou Sionkova tyč, Podaný nenahraje před prázdnou bránu atd. Už v poločase by se nikdo nemohl divit kdyby to bylo o tři góly a ne o jeden, ve druhý půli jste až do nějaký 80. minuty byli rádi že odvracíte naše šance a na konci ty kdy jdou 3 na dva obránce a každej si chce nejdřív udělat pár kliček to už byla jenom špička ledovce. Promiň ale to že mohl dneska odvézt Jablonec 3 body je absolutní lež.

Reagovat
miky10

Dvě šance z těch tří, které jsi zmínil, byly právě do otevřené obrany na konci...3:0 to mohlo být po 30 minutách, pak byl ale Jablonec lepší a ten bod získat klidně mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek byl Váš, ale pak se hra vyrovnala a možná jsme spíš měli víc ze hry my. Konce prostě nepočítám, to už tam máme dálnice proti všem. Pamatuju, jak šli takhle asi 3x za sebou sami na Špita v Příbrami, když ještě nehráli fotbal

Reagovat
miky10

"Náš" určitě ne, "náš" fotbal rozsekal Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a já myslel že jsi sparťan, tak to sem tě musel těžce urazit... sry

Reagovat
miky10

Vůbec ne, jsem hrdej Slávista, jen se mi prostě Sparta dneska líbila a nemám problém to přiznat

Reagovat
smazaný uživatel

kde byl Jablonec lepší? Možná 10 minut. Ve druhý půli od nějaký 55. minuty vůbec nehrozili, řekl bych že nemohli, akorát naši kluci si až moc hráli, ale šance tam byli. Jmenoval jsem ti dvě šance - 1 Sionkova ze závěru první půle, ale byli tam už předtim další, pak ta Podanýho to bylo ještě tak dvacet minut dokonce. Tu Vackovo, 2 Kadlecovo co byli ke konci o těch jsem vůbec nemluvil. Třeba ze střel to tak nevyzní, ale kdo ten zápas viděl tak na výrazné šance vyhrála Sparta tak 10:3. Jo mohli uhaluzit bod, ale z hlediska obrazu hry měla Sparta vyhrát aspoň o dva. Ale za to si samozřejmě můžeme sami, příště věřim, že bude víc banánů. Když srovnám Jablonec s Budějkama tak Jablonec si říkal o příděl víc.

Reagovat
miky10

Já ten zápas viděl a víc než jednobrankový rozdíl prostě mezi oběma týmy nebyl...Jablonec měl mírnou převahu od 30. tak do 65. minuty, pak otevřel hru a Sparta toho využívala k velkým šancím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl. Gól Jablonce padl z čistého nebe. V 30 minutovce kdy byl podle tebe lepší měl snad jednu šanci, Sparta min. dvě čistý. No a v době kdy i ty přiznáváš že byla lepší Sparta - první poločas a konec zápasu tam měla Sparta moooře šancí. Ten rozdíl jednoho gólu je hrozně zavádějící. A pak přijde Jablonskej a řekne že mohli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechdi tim říct, že by byl Jablonec vyloženě špatnej, to ne, hrál možná líp než s Boleslaví, ale na Spartu to bylo prostě málo.

Reagovat
miky10

Já ale nikde nepíšu, že souhlasím s Jablonskýho výrokem... a fotbal není jen o šancích, Jablonec prostě poměrně dlouhou dobu lepší byl, šance měla Sparta do 30. minuty a pak od 70.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem příděl čekal a nepřišel. Na to jak se ze Sparty dělá skoro Barcelona, vychvaluje se její zlepšená útočná hra (Podle dvou zápasů z něhož jeden jim načal rozhodčí) jsem prostě čekal, že náš unavený a zraněními zdecimovaný tým přejede a nestalo se jak výsledkem tak ani hrou. Šance na konci nepočítám, kdybychom se nesnažili vyrovnat tak nepříjdou

Reagovat
smazaný uživatel

Měl říct, že prohráli zaslouženě, ale se štěstímm mohli na ten bod dosáhnou. O třech vůbec neměla padnout řeč. To už je sci-fi úplně

Reagovat
miky10

Škoda druhýho poločasu, ale i tak velice nadstandardní zápas Zbytek v reportu

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas. Sparta předvedla zejména v prvním poločase moc pěkný fotbal, Libor Sionko dokazuje, že do starého železa nepatří a Kweuke se stále víc a víc zlepšuje (jen by si ti komentátoři mohli odpustit ty debilní kecy o jeho síle, už je to trapný asi jako když se říkalo "Honza Koller - rodák ze Smetanovy Lhoty). FKP bylo důstojným soupeřem a hlavně ti smradi na křídlech byli nebezpeční. Sezóna byla nastartována dobře, jen tak dál. A Kadlec? Co víc by chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tss prej smradi, všichni čtyři jsou větší talenti než ten váš Kadlec :))

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi úplně jedno.

Reagovat
stas87

kadlecovi by som tu sancu na konci nevycital,matejovsky mu prudko a necakane prihral,jedna minuta je smiesna ked minimalne 2 pavlik prelezal po tom co ho kweuke trafil,sparta hrala dobre a zasluzene vyhrala,len sa nemozem zbavit dojmu ze ked vedie o jednu branku tak sa zatihne a caka co vymysli super.v druhom polcase mali hluchych 20 minut,potom mali brejkov ktorych nevyuzili.

btw.co juhar?videl som len 2 polcas

Reagovat
smazaný uživatel

To nastavení jsem také nechápal. 3 minuty by byly optimální. Juhar hrál dobře v první půli, po přestávce to bylo horší. Ale zatím se jeví jako solidní posila.

Reagovat
stas87

takze konecne slovak po kuckovi co ma nato sa presadit? dlhujes mi omluvu za kweukeho ja ti vravel ze je dobry utocnik,kvality ukazal v DACU

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že se jednou ozveš . Roste z něj velký hráč. A poslední dobou si připsal i pár plusových bodů za chování k fanouškům a spoluhráčům. Ještě by se mohl začít učit česky a bude to ok.

Reagovat
stas87

ale zo zaciartku sa mu nedarilo,vtedy si ho kritizoval opravnene.hej,vyzera to ze uz ho v kabine aj na ihrisku beru za svojho a nie len ako cudzinca co stejne zmizne o chviu inam.cesky?to pochybujem,v dunajskej sa ani slovensky ani madarsky neucil,tam bol slovak len brankar novota a mozno jeden madar,inak africania

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si myslím, že na začátku rudého angažmá měl Kweuke obrnu. Jinak mi ta proměna z chromého hrocha v pohyblivý buldozer nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si vzpomenu na jeho zapas proti Ziline, tak me braly mdloby a rikal jsem si co je to za kopyto z Afriky. Ted? Skoro extaze.

Reagovat
stas87

tak,on k vam prisiel po angazmane vo frankfurte nie?asi sa potreboval dat fyzicky do kopy,potrenovat.vysledok sa za cas dostavil dneska ma hodnotu 2 miliony euro,ak nastriela zopar golov v europskej lige moze jeho cena stupnut treba na 3,5 mega

Reagovat
goodbay

slyšel jsem, že má hodnotu okolo 150 mega..pod 100 mega, pokud mu bude končit smlouva, ho neprodají

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, může to tak být. Je to takovej tvrdohlavej buldok, ten by se mohl prosadit. On i ten Igor Žofčák nebyl špatný. Škoda, že si to po Víkendu šampionů tak posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kweuke si tam s nima normalne vytiral prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši děkuji Vám za krásný zápas, celých 90 minut ¨bylo na co dívat, výkon výbornej, bylo vidět, že každý makal naplno. Akorát mě mrzí to neproměňování šanci a v některých momentech až příliš technických orgií na úkor přímého tahu na bránu Mělo to skončit aspoň 4:1, rozhodně jsme byli lepší víc než o gól, ale hlavní jsou tři body. Snad jste si schovali góly na Vaslui. Jinak Leo to je borec!

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky na houby...naše prohra a příšerná hra v Liberci,Zelená obluda poráží Plzeň,pseudoklub z Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

vlastním goalem porazí Slovácko a rudí khmerové za pomoci skvělých útočníků Kváka s Královcem poráží Jablonec....

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vy abyste nezmínili rozhodčí, ani na Spartu nekoukáte, prostě furt dokola. Urážení Kweukeho, kterej je lepší než polovina vašeho kádru dohromady už považuju za zoufalý závěrečný výkřik do ticha. Takhle budete navždy věčně brečící Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by mohla Sparta prohrát, aby ty pseudo fanoušci tady přestali lítat v nebi a zůstali tu normální fandové s kterými se dá rozumně debatovat...

Reagovat
Ligter

Nesmíš tu diskuzi brát tak vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je, že krom tebe se skoro všichni, který jsem myslel ozvali na tenhle příspěvek Já je neberu vážně, ale přece jenom prohlížet to a hledat mezi mořem spamu něco normálního, to mi stačí na mailu

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlém, ale stalingrad a ani BaggioR10 nejsou rychlokvašky, ke Spartě se tu hlásí už poměrně dlouho. Filda95 snad ani není sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v naší lize neutrální fanoušek s mírnou nákloností k Baníku Ostrava, frustrovaný katastrofální návštěvností v Jablonci a Mladé Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď to jsou pseudofanoušci nebo se s nima nedá debatovat, takhle jsem to měl asi vyjádřit ... Ty Baggovi příspěvky jsou psaný tak jednostranně, že je škoda je komentovat s šestnáctiletým Fildou se taky nedá rozumně bavit a stalingrad patří mezi ty skoro všechny, ještě jsem se s ním asi nebavil, tak ho neodsuzuju

Reagovat
smazaný uživatel

Bez si radsi brecet na rozhodci Jestli ja jsem rychlokvaska tak ty jses .....

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše

Reagovat
Ligter

Tak svůj účel to splnilo v tom případě. Holt si musíš zvyknout na spam i tady. Já osobně ho mám v mailu mnohem míň.

Reagovat
smazaný uživatel

já od tý doby, co jsem přešel na gmail taky mám spamu míň, ale furt tam něco chodí a člověk je línej to rušit, když to stačí kliknutím smazat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dnes zaslouženě vyhrála na tom se snad shodnem všichni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Pane bože

Reagovat
smazaný uživatel

co máš furt za problém? Už se konečně vymáčkni, nebavěj mě furt tyhle tvoje trapný komenty

Reagovat
božský John

To, že se tady chováš jak ťunťa, to by Ti taky mohlo dojít, když Ti to tady řiká víc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jsem si nevšiml, že by mi to někdo psal...Když nepočítám Fildu, Kennetha a podobný individua. Ale povídej, co dělám tak hroznýho? Zajímalo by mě, co mi vyčítá někdo, kdo si přál, abychom zlámali nohy dvoum hráčům z Alkmaaru kvůli postupu...

Reagovat
božský John

Třeba kubys Ti napsal, že seš kretén

A seš o to větší ťuntik, když si myslíš, že jsem jim to fakt přál.

Končim, ztrácí pro mě smysl se bavit s někym, kdo je beztak chytrej všude jak rádio Jerevan a myslí si bůhví co

Reagovat
smazaný uživatel

Mi na tobě vadí, že se chováš strašně povýšeně. Připadáš si jako něco víc. Jako někdo, kdo je schopen posoudit, kdo je normální a kdo už ne a ty se s ním nebudeš bavit. To, že jsem řekl, že v Jablonci mají katastrofální návštěvnost a ty jsi shodou okolností z Jablonce, tudíž se tě to dotklo, je mi líto. Byla to ale čistá pravda, která pořád trvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty ses nějak urazil, když jsem ti řekl, že tvoje 5ti řádkový odhady jak bude vypadat zápas s tipem na neprohru největšího favorita turnaje proti největšímu outsiderovi jsou fakt směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se neurazil. Já jsem ti jen říkal, proč se k tomu vyjadřuješ. Ono ta pozice favorita byla jen na papíře. Podle předváděných výkonů to až tak jasné nebylo. Tak jsem řekl, že bych si to radši pojistil na neprohru. Ono na to zas až tak malý kurz nebyl. A navíc, tato tvoje reakce není důvodem, proč jsem to o tobě napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě teda kurz 1,13 za ten risk nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

To už je věc názoru. Ale jak říkám, toto není důvod, proč jsem o tobě výše napsal to, co jsem napsal. Ale to už je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jsem rad za Matejovskeho, protoze momentalne hraje to, kvuli cemu jsme ho pred rokem kupovali. Takovy dirigent uz u nas dlouho nebyl a ted se nam to jen vyplaci. Mimochodem mam spatny pocit co si mysli asi Kadlec a Keric, vzdyt prosedi oba skoro cele zapasy na lavicce. Zatim to teda moc neobmenujou.

Reagovat
miky10

Neni důvod, sestava funguje přesně tak, jak má a Kadlec si dneska zrovna do základu nepomohl

Reagovat
miky10

OT: Češi v basketu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta za první poločas Hezkej výkon, opravdu to bylo moc hezké. Matějovský jako kdyby jeho výkon rostl po tom co má kapitánskou pásku. Jinak velká slabina je Hušek, chtělo by to ještě někoho koupit, protože Abena na jeho pozici né a aby na tom postu zaskakoval Vacek to by byla škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam měl několik špatných momentů, ale jinak to zatím jde. Ale je fakt, že na Huškově místě mohl hrát Kladrubský a byla by to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, Kladrubský by byl nejideálnější a jako že on na DZ uměl zahrát parádně.. Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka zalezla v 11 pred vapnem a jenom cekala. Dvakrat se dostala k nam do vapna a dala dva goly,pekna efektivita . Jinak fanousci Bohemky docela bida na to,jak je vsichni vynaseli do nebes. Bylo jich dost malo,cekal jsem jich mnohem vic...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabulka vypadá sympaticky, ještě by mohli kromě Baníku spadnout i sešívaní, ať máme rok v Praze pokoj a Bohemka vlastní stadion

Reagovat
miky10

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Tak tohle si vyřídíme postaru, jak se na dědky sluší a patří. Kordy nebo pistole? Kdo je tvůj sekundant?

Reagovat
smazaný uživatel

Měj trochu romantickou duši a rozdejte si to po německo-indiánském způsobu .

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde, yarda indiány nemusí, když byla objevena Amerika, tak už byl tak starej, že plavba přes Atlantik pro něj byla nepřijatelná novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik stojí lístek na ten souboj?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná otázka. Měl ses zeptat: Kde a kdy je ten souboj? A lístky prodávat sám.

Reagovat
smazaný uživatel

jebat Bohemku, tu kurvu, jebat Bohemku !

Reagovat
Zofka

Moc pěkný fotbal. Bylo vidět na náši ligu nebývalé tempo. Kdyby se jich hrálo více takových, tak nemám o kvalitu GL strach. Sparta vyhrála zaslouženě o gól, ale Jablonec hrál se ctí a byl víc než důstojný soupěř. Bylo vidět, že ani Sparta takové tempo nečekala a byla k němu donucená právě i hrou Jablonce a hráči šli na doraz. Proto také nepřesnosti v závěru, to už nohy neposlouchají moc.

Pak nechápu řeči některých, že Sparta válcovala. Naopak, Jablonec hrál moc dobře a stačilo ze všech těch centrů, aby obrana zaváhala a Piták a Lafatou mohli uklízet jako při připrvním gólu. I ty centry totiž byly dost nebezpečné a skoro všechny kvalitní od Jablonce stejně jako uvolnění od krajních hráčů.

Reagovat
Godwinson

Toho Příhodu mají asi v Plzni rádi :)

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo neskutečný co Sparta zahodila

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ta tabulka je hnus

Reagovat
j_mrazik

400. pro tu mojí utrápenou Slávii

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, nějak jsi o těch prázdninách zlenivěl, ne? Zapojovat se do diskuze takhle pozd...

Reagovat
Losinho

Jojo, najel jsem na prázdninovej režim...

Reagovat
salami

Reagovat
LAM

No musim uznat že GL jde nahoru.Konečně se odrazila z bláta a snad to bude pokračovat kdyby bylo víc takovejch zápasů jako Sparta-Jablonec tak by to byla paráda.No snad se to časem zase nezhorší

Reagovat
goodbay

Ke spokojenosti mi chybí třetí gol a dřívější střídání..tohle střídání na minutu nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to týmu jde a hráči nejsou unavení, není vyloženě nutné střídat.

Reagovat
goodbay

myslím si, že od 70. minuty leckteří hráči šlapali vodu.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi ani nepřišlo. Snad toho Sionka mohl střídat dřív. Ale jinak bylo dobře, že do sestavy nezasahoval.

Reagovat
božský John

Tak fotbal jsem neviděl a těšil jsem se na souhrn, skončil jsem u prvního odstavce...jak může někdo napsat, že oba týmy nastoupily v nejsilnějších sestavách?

Dyť nýám chybí Eliáš s Jarolímem...Jablonec s Jarolímem a bez, to je kurva rozdíl a na pravý straně Eliáš, kterej je tam zvyklej hrát nebo stoper Štochl, to je taky o něčem jinym...

Jinak jsem tak nějak se ztrátou počítal. My krom toho alkmaaru nic moc, navíc zranění a Sparta zatim hraje fantasticky+Kweuke.....gratuluju

My musíme zabrat proti Bohemce

Reagovat
božský John

Esi to byl tak pěknej fotbal, jak čtu, tak se ta prohra dá odpustit, Rudý hrajou fakt dobře zatim a z Letný se nebudou vozit body jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje fantasticky tak max. 20 minut,,, A hra na jednoho hrota, to je taky příšerný.

Reagovat
Aldeano

Ale tak Sionko(Kadlec) a Juhár(Podaný) Kweukeho doplňujou... Ale Sparta hraje na jednoho hrota... Plzeň třeba hraje s Bakošem a doplňujeho Kolář a Petržela... Ale ta hraje na "3" útočníky... Takže jde o úhel pohledu...

Reagovat
miky10

Špatně napsáno, myslel jsem to tak, že se nikdo zdravej nešetřil kvůli pohárům, pardon

Reagovat
božský John

U Sparty jo no, my šetříme možná tak půlku nemocnice na Ondrášovku hrozný, jak se to teďka sesypalo

Reagovat
miky10

Jj, napsal jsem to blbě

Reagovat
božský John

V pohodě

Reagovat
miky10

A k tomu o kousek výš, dobrej fotbal to byl v první půli, možná dokonce vynikající, druhá byla o dost slabší...začátek a konec patřil jasně Spartě, zbytek byl mírně lepší Jablonec, ale výsledek asi zaslouženej

Reagovat
božský John

Díky

Věřim, věřim. S bodama jsem ani nějak extra nepočítal, takže zklamanej ani tolik nejsem. Jestli jsme aspoň hráli dobře,tak to je fajn. Příště to bude lepší už a hlavně s mou účastí

Reagovat
miky10

Bohemka s Baníkem pro mě nejsou moc atraktivní soupeři, ale na Slavii určitě zajedu, ve čtvrtek se mi to u vás (?) zalíbilo

Reagovat
božský John

Hele s Bohemkou bude dobrej fotbal, to Tě řikám dopředu, zvaž to ...

Jo, u nás je na fotbale pěkně, můžeš si sednout kam chceš, klobásky jsou dobrý, fotbal bejvá taky dobrej (teda až na tu Boleslav)...

Reagovat
miky10

Hehe, já byl ve VIPu, klobádky hadr

No...tak možná bych zajel, ještě uvidím

Reagovat
božský John

Ve vipu to je dobrý, ale nemůže se tam fandit...

Reagovat
miky10

Ale jo, já pak sešel níž a tam se i fandilo, do vipu jsem šel jen o poločase a po zápase Ale bylo to fajn, rozhodně jsem tam nebyl naposledy...

Reagovat
Aldeano

Pelta je strejda nebo co?

Reagovat
miky10

Známej je sponzor Jablonce

Reagovat
božský John

Já tam jsem občas taky, ale radši chodim na tu protilehlou, tam chodim už leta a mam to tam rád ...

Reagovat
smazaný uživatel

níž jako do pressu? Hned pod VIP?

Reagovat
miky10

Řekl bych ještě níž, ale nevím, byl jsem tam poprvý

Reagovat
smazaný uživatel

níž už to nejde... Tak to jsi seděl někde vedle mě, jestli jsi byl přímo pod VIPem :) já byl v první řadě pod těma kójema pro 3 lidi .Seděl jsem tam ještě s kolegou. Tam jsou asi 4 řady sedaček a pak už se jde dolů k hřišti

Reagovat
miky10

Aha, promiň... Já byl hned v první řadě, pak tam vedly nějaký schody dolů a myslel jsem, že tam jsou ještě sedačky, ale tak asi teda ne, moc jsem to nezkoumal...a seděl jsem vedle tak osmiletýho Nizozemce, souhlasí?

Reagovat
smazaný uživatel

takhle doslovně jsem to nemyslel Asi jsem tě neviděl. Seděl jsem úplně vpravo v první řadě pod kójema

Reagovat
miky10

Já byl v tý první řadě spíš vlevo Můžu se zeptat, kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

22 ale vypadám tak na 17 prej

Reagovat
miky10

Tak to jsem tě taky neviděl, okolo mně tam chodili nějaký lidi, ale ti byli rozhodně starší..A já jsem šestnáctiletej mlaďoch

Reagovat
miky10

mě *

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se můžeme dohodnout kdybys někdy zase jel do toho vipu, pokecat a kouknout spolu na ten fotbal. Já stejně většinou nic nepíšu, když šéf není nemocnej

Reagovat
miky10

To určitě můžem Uvidím, co teď ta Bohemka, BJ mě trochu zviklal, dám kdyžtak vědět

Reagovat
smazaný uživatel

ok, kdyžtak třeba ICQ 283111521

Reagovat
miky10

Díky

Reagovat
Filipow

OT: Kdo souhlasí s tím, aby se Znojmo udrželo ve druhé lize na prvním místě?

Reagovat
miky10

Zdá se, že drtivá většina

Reagovat
smazaný uživatel

No kurva, že já. Dvě hodiny se převaluju v posteli, nemůžu spát, tak nahodím kompl - přesně tenhle koment mi chyběl k usnutí.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

sparta nemá konkurenci

Reagovat
Aldeano

OT: Sestava Sparty B : Kamenár – Sus (83. Kraják), Rada, Brabec, Polom - Kadeřábek, Jánoš, Pavelka, Krejčí – Skalák (73 Jirásek), Juliš (63. Putz) Silnej tým...

Reagovat
smazaný uživatel

výsledek 1:4

Reagovat
Aldeano

jj... Ale silnej papírově... A herně bude 100% taky, uvidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme,tam jde taky o to, že v podstatě nemají motivaci hrát nějak za tým, jelikož nemůžou postoupit. Tam půjde asi hlavně o to, aby se ti hráči pak prosadili do A

Reagovat
Aldeano

No a právě to je ta motivace Kdyby totiž nebyla motivace tak je to s klukama špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale aby to nepřeháněli a nechtěli se ukazovat na úkor týmu. Takhle jsem to myslel

Reagovat
Aldeano

Tak snad to nehrozý...

Reagovat
smazaný uživatel

u nás kluci z B říkali, že to tak bylo. Ale pravda, že druhá liga je někde jinde, tak už to možná berou vážněji

Reagovat
smazaný uživatel

G G G G G G G G

kolik je tam Géček ?

G8 !

Reagovat
Josifek

Slávia a Baník po nuličce pěkně a Sparta plný počet bodů, konečně se mi ta liga začíná líbit..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta-Jablonec,paradni fotbal,rad se na to dneska podivam i v televizi..Leo roste zapas od zapasu a neuveritelne si veri..pokud by se v GL hralo vic takovych zapasu,bude plno..ale to ze neprijde ani deset tisic mi prijde hrozny,ale i tak atmosfera dobra..

Reagovat
smazaný uživatel

V telce to neznělo špatně. I když to byla taková ta naše klasika. Slušný nástup chorálu, do kterého se zapojí relativně vysoké procento lidí, ale většina to nevydrží moc dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera mi prislo,ze dobre spolupracovala protilehla..kazdopadne nevim jestli se nechali odradit destem,ale cekal jsem tam 14 tisic..

Reagovat
smazaný uživatel

Protilehlá se obvykle zapojuje velmi dobře. V lize není moc "sedích" tribun, kde by se takhle fandilo. A co se týče té návštěvy...vždycky se najde důvod, proč na fotbal nejí. Bohužel. Ostatně i já jsem si včera chtě/nechtě našel důvod proč nejít .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo,ale vcera to tam bylo supr,asi to bylo i skvelym fotbalem..to mas pravdu,pro me je to ale jenom kdyz jsem celej den v praci az do pulnoci nebo kdyz hlidam dceru,ale uz to nebude trvat dlouho a maminu presvedcime a vyrazim i s kocarem

Snad bude na Vaslui aspon 16 tisic..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem včera trpěl rumunským únavovým syndromem a nemohl jsem skoro chodit, ale o mé neúčasti nakonec rozhodl vypnutý telefon a moje zpomalenost .

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Zajímavé čtení o Slavii, jak se v klubu angažoval Sisák a kdo všechno připadal v úvahu na odkoupení SKS - http://www.uloz.to/9908938/sss-pdf

Reagovat
adalbertus

pěkně se kouka na tu tabulku

Reagovat
Puskas

Co na ní je pěkného???

Reagovat
Josifek

Slavie, Baník a Žižkov bez bodu + Sparta a sympaticky hrající HK v čele..

Reagovat
Puskas

Tak kdyby to bylo naopak, tak to chápu, ale takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Ligová tabulka nejsou přesypací hodiny. Tu nemůžeš obracet vzhůru nohama.

Reagovat
Puskas

Jo, aleuž W+V zpívali, že jednou jsi dole, jendou nahoře...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co vic si prat, nez kdyz se dari Sparte a Slavie s Banikem prohravaji

Reagovat
Error

Mrzí mě vlastňák Kerbiho. Za rok ve Frýdku jsem si ho hodně oblíbil, navíc proti Boleslavi, která je z mého pohledu jeden z nejnesympatičtější týmů v ČR. Snad před sebou nezavřel dveře do ligy

Reagovat
centos

Je Boleslav vůbec někomu sympatická..?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...ne.

Reagovat
Josifek

Těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
smazaný uživatel

Me celkem jo. Nebo spis nic proti nim nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně ten slavnej Nicolas Šumský v Bohemians, koukal sem že ani nehraje co?

Reagovat
cubinho

Nemá registračku.

Reagovat
osobnostx

V Argentině ztratili jeho registračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto ročníku Gambrinus ligy se může stát téměř vše . Nikdo není jasný favorit ,většina týmů jsou vyrovnané s ostatnímy , ale kdo má trochu víc navrh je Plzeň , Sparta a zdá se že i Bohemians . Ale po 2. kole není jasné téměř nic ,jenom to že Sparta to s bojem o titul myslí vážně . Ale co ,jsou tu i další týmy s zatím dobrou bilancí ( Hradec Králové , Příbram , Olomouc , Dukla Praha a Liberec ) . V této sezoně není nic jasné

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že my se alespoň zachráníme teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je souhrn jak od Vízka Přečtu si tabulku a zrekapituluju pořadí, pak si všimnu že je teprv druhé kolo a trocha to zamlžím velkou pravdou že míč je kulatý a může se stát cokoliv.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Puskas

Ten má jít do Holandska, ne?

Reagovat
Losinho

"Klub se pokouší vyřešit potíže s defenzivou a stoper, který neuspěl na testech v nizozemském Graafschapu, by tomu měl napomoci."

Reagovat
Puskas

Jo on neuspěl, já myslel, že to je hotové.

Reagovat
smazaný uživatel

co tam maj za testy, že nikdo neuspěje?

Reagovat
Puskas

iq

Reagovat
Puskas

ale jsou v holandštině

Reagovat
Losinho

Tohle snad nebyly zdravotní testy...jen viděli jak hraje a poslali nám ho zpět.

Reagovat
cubinho

To snad ne

Reagovat
salami

ty jsou na tom fakt ještě bídnějc než my, škoda že ještě Vomajda neni náš, mohli bysme ho zkusit vyměnit za Hušbauera

Reagovat
Puskas

To je momentálně náš nejzkušenější záložník, zapomeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš

Reagovat
cubinho

Ten je na 6 týdnů mimo hru.

Reagovat
Losinho

Ten by byl výbornej.

Reagovat
Puskas

Povídám, zapomeňte na něj všichni! je výborný a náš.

Reagovat
Losinho

Ale jeho odchod je vesměs jistej ne? Akorát se neví kam.

Reagovat
Puskas

Jak jistý?Doufám, že zůstane ještě pár roků.

Reagovat
Puskas

Tak to je kravina, nevěřím tomu, že by ho chtěli poslat do Jihlavy. Jo, musí přesvědčit nového kouče, ale to je tak vše.

Reagovat
salami

já ho mám vytipovanýho do Slavie už dýl, ale tenhle článek mě navnadil, že by teď mohla bejt šance ho získat, nicméně je jasný že se musí brát Sport s rezervou, nemáš nějaký novinky ohledně Slavie? Třeba nějaký spekulace ohledně přestupů a vůbec, byl jsem teď měsíc uplně mimo dění.

Reagovat
Losinho

Žádný možný posily pro Slavii se neobjevily. Teď snad ten Hušbauer. Jen se ví, že Petrouš chce nějaký posily, nicméně konkrétní jména nikde nebyla. Navíc Čontofalskýmu pořád nedorazila transferkarta.

Tady zajímavý čtení: http://www.uloz.to/9908938/sss-pdf

Reagovat
Puskas

A kdebyste na něj vzali?

Reagovat
Losinho

Řebíček by se plácnul přes kapsu no

Reagovat
Puskas

A zhjistil by, že ji má příliš malou . Jak to máte s dluhy?

Reagovat
Losinho

Hráčům a ENICU nedlužíme nic, ale ještě tam dluhy budou...v desítkách milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámošovi dlužíte za jakési kalalogy nebo co to dělá. Pré je Slávia spolu s Libercem nejhorší v placení.

Reagovat
Puskas

A na ty katalogy dojedete. Al Capone taky dojel na nesplacené dluhy za elektriku...

Reagovat
smazaný uživatel

Co blázníš, toho sbalili za nezaplacený daně.

Reagovat
Puskas

A, tak to jsem si spletl

Reagovat
cubinho

Na dluhy za plyn dojel Hitler.

Reagovat
Losinho

Myslíš slávistický Poločasy? Tak to je v pytli...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na Liberec, ten váš kouč ho asi nechce a Vácha nejspíš odejde, takže se uvolňuje místo v záloze :) ale v Jihlavě bych ho viděl moc rád :)

Reagovat
Puskas

Těžko, už jen proto, že ho měl koupit Petera s nějakými kumpány, a ne Baník, tudíž dluhy má on.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Plzen samé špatné zprávy. Los Kodan, Musí hrát v Edenu. v GL 1 bod po dvou zápasech. Sparta plný počet bodů. Talent Jan Sýkora utekl z Plzně do Sparty. No Plzni asi není do smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, myslím, že nejvíc je štve to, že nemůžou hrát doma s tou Kodaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...a Sýkora se pak stejně vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, celkem vás chápu. Aspoň, že neotravujete na Letný. I když, loni bylo zajímavý podívat se jak fandí Carsi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Eden pro diváky nebude o moc dál...

(jen fanoušci Kodaně nejsou takovým "lákadlem" jako fanoušci Besiktase)

Reagovat
smazaný uživatel

Do Edenu bych asi nikdy nešel na nic jiného než na derby. Fanoušci Kodaně jsou docela dobří, ale už jsem je viděl a není to až takové lákadlo. Teď mě láká Sturm Graz, budapešťské derby, Ajax a Řecko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta Řecko nejspíš někdy v budoucnu ale ten Ajax není nereálný v horizontu jednoho roku třeba. To samé Sturm.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ajax pojedu asi v říjnu. Sturm bych zkusil na jaře, nebo klidně v zimě. A Řecko snad příští léto.

Reagovat
smazaný uživatel

V Řecku se toho moc přes léto nehraje, to by chtělo tam ject někdy v březnu, dubnu. To ale zamýšlím ject na balkán, Chorvatsko a Černá Hora.

Reagovat
smazaný uživatel

V srpnu se jim liga snad už rozjíždí, ne? A mě je celkem jedno, na jaký řecký klub bych se dostal. Paok, Iraklis, Aris...Pao, Olympiakos, AEK...to je fuk. A ani to nemusí být fotbal. Klidně na basket, vodní pólo, volejbal.

Reagovat
smazaný uživatel

když vodní pólo, tak jedině do Bělehradu na CZ :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bělehrad je po cestě.

Reagovat
smazaný uživatel

na Sturm bych se taky někdy rád podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych buď volil zápas Sturm-Ried, nebo bych se na něj chtěl podívat ve Vídni, nejlíp proti Rapidu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele