Gambrinus liga - souhrn 18. kola

24.02.2012, 22:12, aktualizováno 27.02.2012, 19:54
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce branka nepadla a Slavia s Teplicemi si připisují po bodu. Sparta v páteční předehrávce prohrála v Hradci Králové a dala šanci týmům na dalších místech ke snížení manka na pražský klub. Toho využil Liberec, který porazil Příbram. Jenom částečně uspěly Jablonec, ten v závěru vydřel bod v Ostravě a také Plzeň.

Slavia Praha - FK Teplice 0:0

27.02.2012 18:00

Góly: -

V Edenu se v souboji dvou týmů, které už konečně chtěly po delší době získat všechny body, neradoval z vítězství nikdo. Slavia remizovala s Teplicemi bez branek.

Hned po úvodním hvizdu si slibnou příležitost vypracovali domácí a Blažek mohl zasadit hostům rychlou ránu na uvítanou. Hlavou však nedokázal usměrnit míč za špatně vyběhnutého Grigara přesně do sítě. Do podobné šance se dostal po chvíli i Škoda, ovšem svůj gólový půst v nejvyšší soutěži nepřerušil.

To bylo na delší dobu poslední ohrožení brány Teplic. Hosté se totiž přestali pasivně bránit a sami přešli do útoku. V rozmezí pár minut se dostali do zajímavých příležitostí, z nichž nejvíce čněla nebezpečná střela Mahmutoviče. Poté umlčeli své útočné zbraně i tepličtí a až do přestávky se fanoušci v Edenu nudili. Hru plnou soubojů ve středu hřiště a nepřesných kombinací nerozčeřila žádná zajímavá akce.

Do druhé půle vletěla po hlavě opět domácí Slavia. Po nevyužité šanci Trubily si dokonce mohli zakřičet gól, ale kvůli předchozímu faulu nemohl být Škodovi uznán. Podle stejného scénáře, jako byl odehrán první poločas, se i v tom druhém dostala po hlušších momentech k zajímavým příležitostem Radova sestava. Branku však nepřinesly ani šance Vondráška, ani Dolejše.

S přibývajícím časem sice byla na hráčích obou týmů vidět větší snaha o vrhnutí sil do útoku a zvrácení skóre na svoji stranu. Nepřesnost však byla pro obě mužstva snad větším soupeřem, než samotný protivník. Před koncem utkání se mohl stát jeho hrdinou Škoda, v dobré příležitosti ale trefil Grigara.

Pondělní dohrávka tak skončila mnohými skeptiky očekávanou bezbrankovou remízou a oba týmy prodloužily své čekání na vítězství. Slavia na jaro ještě nedala gól.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dukla Praha 1:1

26.02.2012 17:00

Góly: 30. Pavel Horváth (pen.) - 52. Petr Malý

Fotbalisté Plzně v utkání 18. kola první ligy remizovali doma s Duklou Praha 1:1. Obhájce titulu tak naplno nevyužil pátečního zaváhání vedoucí Sparty, na kterou ze třetího místa ztrácí devět bodů a v příštím kole se představí na její půdě. Navíc se Plzeň nechala bodově dostihnout čtvrtou Mladou Boleslaví.

O úvodní gól zápasu se po půlhodině hry postaral plzeňský kapitán Pavel Horváth proměněným pokutovým kopem, za hosty srovnával Petr Malý, kterému však usnadnil pozici chybující domácí brankář Marek Čech. Dukla získala bod i přesto, že dohrávala od 62. minuty bez vyloučeného Jakuba Sklenáře.

Plzeň nastoupila v základní sestavě bez dvou reprezentantů Koláře a Rajtorala, kteří léčili šrámy po čtvrteční odvetě 2. kola Evropské ligy se Schalke, a do hry naskočili až v průběhu zápasu. Dukle zase chyběl potrestaný útočník Lietava, nejlepší střelec týmu, místo kterého nastoupil v základní sestavě Sklenář, který měl dosud v první lize odehranou jedinou minutu. Na premiéru v základu ale nebude vzpomínat v dobrém.

Domácí začali aktivně a vytvořili si převahu, ovšem bez přesnějšího zakončení. V 15. minutě se plzeňští fandové marně domáhali penalty za kontakt Vorla s Bakošem. Rušno bylo ve 26. minutě. Nejprve zahrozila Dukla, ovšem průnik Hanouska, který v létě zamíří právě do Plzně, byl bez zakončení. Z protiútoku se pak z úhlu řítil na brankáře Radu Bakoš, ale gólman Dukly ho vychytal.

Pak se už skóre měnilo. Při centru z přímého kopu do vápna Dukly stáhl smolař utkání Sklenář naskakujícího Daridu a rozhodčí nařídil penaltu. S ní si Horváth poradil.

Jenže pak Dukla vysunula presink a plzeňské zatlačila. Trest pro Viktorii přišel po změně stran. Malý se 20 metrů od branky uvolnil a svou skákavou střelou překvapil brankáře Čecha, který lehký míč nezachytil.

Po srovnání se nejproduktivnější tým ligy probudil a vytvořil si drtivou převahu, kterou ještě umocnilo vyloučení Sklenáře. Ten za stažení soupeře dostal druhou žlutou kartu. Jenže Bakoš, Ďuriš ani Darida se svými pokusy neuspěli, neujaly se ani Čišovského nůžky.V závěru měl další velkou šanci Bakoš, ale z úhlu přestřelil, a Rajtoralovu nebezpečnou střelu zastavil nechtěně spoluhráč Čišovský. A Rada vychytal také v jasné šanci Ševinského. Plzeň tak ztratila body po předchozích čtyřech výhrách.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians 1905 3:1

26.02.2012 15:00

Góly: 3. Michal Klesa, 24. Zdeněk Ondrášek, 78. Michal Klesa - 88. Pavel Vyhnal

Fotbalisté Českých Budějovic vyhráli čtvrté prvoligové domácí utkání v řadě, když dnes porazili 3:1 Bohemians 1905. Jihočeši, za něž poprvé před domácím publikem nastoupil stoper Tomáš Řepka, tak získali důležité body v boji o záchranu.

Největší posila českobudějovického týmu přilákala vyšší návštěvu než obvykle, ale řada fanoušků patrně zůstala doma kvůli chladnému počasí. To začalo naplno řádit ve 3. minutě, kdy se spustila silná sněhová přeháňka. Ta jako by svědčila domácímu týmu. Právě se změnou počasí Jihočeši poprvé udeřili. Rýdel posunul míč na rozběhnutého Klesu, ten se prohnal kolem tápajícího Jindřiška a překonal Sňozíka.

Sudí musel ve 12. minutě zápas na moment přerušit, aby pořadatelé očistili už v té době neviditelné čáry. Navíc se začalo hrát s oranžovým míčem, bílý se na zasněžené ploše téměř ztrácel.

Bohemians v první části nepůsobili výrazně horším dojmem, ale nedokázali proměňovat šance. Třeba ve 23. minutě stačil před váhajícím Nešporem na poslední chvíli zasáhnout Krajčík.

O pár desítek vteřin později navíc domácí přidali druhý úder. Na levé straně se výborně uvolnil Sandro, poslal po zemi střílený centr, na který si na první tyč naběhl Ondrášek a vstřelil svůj osmý gól v sezoně.

Hosté mohli snížit ve 26. minutě, ale Hartigovu hlavičku Daněk vyrazil. V posledních vteřinách první půle domácí zadák Machovec stáhl v pokutovém území Borka. Sudí nařídil penaltu, ale Nešpor ji poslal po zemi vedle tyče.

O svém vítězství domácí definitivně rozhodnuli ve druhém poločase. V 77. minutě z levé strany odcentroval Sandro a Klesa hlavou překonal Sňozíka podruhé v utkání. Vyhnal sice v 88. minutě snížil, ale Bohemians i tak prohráli šestý zápas v řadě.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav 1:2

26.02.2012 10:15

Góly: 1. Matej Sivrič - 45. Jasmin Ščuk, 70. Ondřej Kúdela

Po Spartě a Jablonci se zdála být reálná i bodová ztráta Boleslavi. Ta se dostala do potíží hned po první akci sympaticky hrající Viktorie, která však vedení do přestávky neudržela a v druhé půli doplatila na individuální chybu. Osmá porážka v řadě tak drží Žižkov na poslední příčce, šťastnější Boleslav naopak tvrdě doráží na pohárové příčky.

Kdo se byť jen o půlminuty déle přemlouval z postele, aby mohl sledovat první nedělní utkání, mohl si díky žižkovskému náletu hned v dopoledních hodinách zaklít sám nad sebou. Na levou stranu totiž dostal míč Bálek, kterého pozorně z bezpečné vzdálenosti sledoval Dimitrovski, a potáhl ho až do vápna, kde centroval na zadní tyč. Na rozdíl od svého spoluhráče si Šírl Sivriče nevšímal vůbec a žižkovský záložník tak v pádu mohl se špetkou štěstí překonat Millera.

Vyrovnáno mohlo být v desáté minutě, kdy se na vápně odrazil balón k Chramostovi. Ten se zničehonic ocitl tváří v tvář Ticháčkovi, který se střelou bez razance neměl výrazné potíže. Dokonale zaskočení hosté mohli v samém úvodu inkasovat ještě po dalekonosné střele Valenty, která jen těsně přelétla brankovou konstrukci.

Další naději na boleslavskou odpověď rozvinul Dimitrovski, který pasem do vápna dával na zřetel volnost Chramosty, který bez přípravy netrefil míč ideálně a důrazný Ticháček nedovolil žádné další útočné akce.

Deštivé počasí očividně rozhodilo boleslavské hosty, kteří zůstávali daleko za očekáváním, a jejich defenzivní hrubky těžko někdo stíhal počítat. Přestože ofenzíva zůstávala bezzubá, okna dokořán mohl po pasu Kropíka využít Sivrič, proti kterému stačil vyběhnout Miller a zkušeně ho čistým způsobem dostatečně zbrzdil.

O to výraznější ledovou sprchu tak pocítili Pražané pouhých čtyřicet vteřin před hvizdem uzavírajícím první dějství. Šírl si rovnal míč pro centr, všiml si však nabíhajícího Ščuka, který nabídkou nepohrdl a zpoza vápna se prosadil pokusem k bližší tyči.

Trenér Koubek byl podle zlepšení obranné fáze slyšet alespoň po půlce Prahy, nadále ovšem přetrvával solidní výkon posledního celku ligy. Na zajímavé akce se tak čekalo více jak dvacet minut od změny stran.

Nejprve Kulič vysunul za obranu Chramostu, toho ovšem stíhal Sloboda a tísněný talent nedokázal Ticháčka překonat. Jen pár momentů poté se ovšem hostům rozehrávka nevyvedla, Žižkov rychle otočil a Sivrič dostal parádní přihrávku mezi dva obránce na hranici vápna. Balón si uklidnil a chytře se snažil přehodit brankáře, nicméně nemířil úplně přesně.

V 71. minutě pak strhl veškerou pozornost na sebe obránce Bartl, který měl bez problémů odkopnout centr Mareše. Jenže míč odskočil jen pár metrů přímo ke Kúdelovi, který napoprvé nepropálil obětavého hříšníka, napodruhé už však ranou z bezprostřední blízkosti nedal nikomu šanci zabránit obratu.

Viktorka se i nadále snažila, ostatně jako celý zápas, aby přidala alespoň jeden další zásah. Pouhá snaha ovšem nestačila na kvalitativní rozdíly a Boleslav dokázala šťastně nabyté vedení udržet.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 2:0

25.02.2012 18:50

Góly: 14. Jiří Štajner, 18. Jiří Štajner (pen.)

Liberec doma využil zaváhání Sparty a po výhře 2:0 nad Příbramí už ztrácí na první místo pouze tři body. Hlavní postavou dnešního zápasu se stal Jiří Štajner, autor obou branek. Příbramští prohráli po šesti ligových kolech, dnes navíc přišli o vyloučeného T. Pilíka.

Hned na úvod je nutné říci, že zápas měl tempo od začátku do konce. S prvním ohrožením soupeřovy branky přispěchali hosté, už v 1. minutě hledal Bernardo T. Pilíka, tomu však míč odebral brankář Bičík. Následně se začal Liberec tlačit do šestnáctky a v 15. minutě za to byl odměněn vedoucí brankou. Štajner si vyměnil míč se Šuralem a před brankářem Hruškou zkušeně nezaváhal - 1:0 pro Liberec. Příbramští se sotva stačili vzpamatovat z první branky a už prohrávali 0:2. Hned za minutu od Štajnerovy branky fauloval brankář Hruška Rabušice a hlavní sudí odpískal pokutový kop. Míče se samozřejmě nemohl ujmout nikdo jiný než Štajner, liberecký útočník nezaváhal ani nyní a Liberec vedl 2:0.

Slovan byl i nadále lepší, ale Příbrami se málem podařilo do šaten snížit. Fleišman zahrál nešikovně malou domů a ta Bičíkovi nadělala ohromné problémy, liberecký brankář nakonec sám celou situaci vyřešil a dotírajícímu Krbečkovi nedal šanci na skórování. Liberec výsledek 2:0 v prvním poločase udržel.

Domácí byli lepším týmem i po změně stran, nezastavitelný Jiří Štajner si dělal s obranou středočechů co chtěl a po jeho další akci pálil Breznaník, avšak jen do připraveného Hrušky. Svěřenci trenéra Vavrušky se dostávali do zakončení ztěžka, Liberec jim příliš prostoru nedával a od 68. minuty navíc hrál přesilovku. T. Pilík si totiž přidržel Štajnera a byl odměněn žlutou kartou, jelikož byla v pořadí druhá, musel předčasně do sprch.

Oslabený soupeř se už nezmohl na zhola nic. Liberec do konce zápasu v poklidu kontroloval a vítězství 2:0 si nenechal vzít.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 0:1

25.02.2012 17:00

Góly: 90. Zdeněk Klesnil

Pět tisíc diváků v Uherském Hradišti sice nepolevovalo v povzbuzování po celý zápas, který ovšem sotva dosahoval kvalit divizní soutěže. Nastavené minuty však dnes mluvily proti Baníku, který v nich přišel o vítězství nad Jabloncem a Sigma se takovou trefou dotáhla právě na čtrnáctý Baník.

O nepříjemné déjà vu se mohl postarat Ordoš, který svou mířenou, jedovatou střelou z vápna donutil k dobrému zákroku Filipka už v první minutě. Na dlouhou dobu to ovšem byla také jediná nebezpečná střela mířící mezi tři tyče. Schulmeister s Hálou na jedné a Pavelka na druhé straně při svých příležitostech přesně nemířili.

Diváci si rozhodně na své nepřišli. Ordoš byl do poločasu ještě dvakrát blízko k otevření skóre, v obou případech mu ale chyběly centimetry k zásahu míče. Pavelka s Volešákem zase týrali fanoušky svou neschopností přetavit rychlý brejk alespoň ve střelu ohrožující soupeře.

Druhé dějství pak místo zlepšeného fotbalu přineslo především zvýšené emoce a nezáživný fotbal se tak akorát více rozkouskoval. První moment po změně stran stojící za zmínku se tak odehrál až sedmnáct minut před koncem, kdy po faulu na Valentu viděl svou druhou žlutou kartu v zápase Daniel Rossi.

Domácí se nakonec dočkali v nastavení. Ke své smůle však Došek uklidil balón do vlastní sítě, když Schulmeister překvapil zeď i Filipka přízemní střelou z přímého kopu. Míč se po teči Klesnila odrazil od tyče a běžel po brankové čáře, kde ho nešťastně trefil domácí hráč.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Baumit Jablonec 2:2

25.02.2012 16:00

Góly: 10. Antonín Fantiš, 21. Tomáš Vrťo - 28. Pavel Eliáš, 90. Karel Piták

Jablonečtí po celý zápas nedokázali najít recept na takticky dobře zvládnutou hru Baníku, přesto neodjíždějí s prázdnou. Ostravští ukázali, že dokáží přehrát i tým bojující o poháry, nešťastná poslední minuta jim ale jinak zasloužené body ukradla.

Domácí na svého soupeře vlétli a od prvního momentu byli lepším týmem. Jablonec nedbal na Svěrkošovo varování z druhé minuty, kdy jeho hlavička skončila těsně vedle, a po deseti minutách hry tak překvapivě po zásluze prohrával. Vrťo výborně přenesl hru na levou stranu k Fantišovi, který před vápnem balón zasekl a pohotově vypálil k bližší tyči. Špit se pouze ohlížel.

Kdo čekal náhlý zvrat a jabloneckou agresivní ofenzívu, musel nevěřícně zírat, když po jediném jakž takž zajímavém centru z kopaček hostí, zvýšili svůj náskok ostravští hráči. Svěrkoš poslal od lajny milimetrový centr do vápna na Vrťa, který střelou po zemi prostřelil vyběhnuvšího Špita.

I nadále se zdála hra favorita nemastná neslaná, nicméně ve 28. minutě ukázal Eliáš dokonalý přehled o hře a z velké dálky překvapil všechny přihlížející přesným pokusem k bližší tyči, kde byl Pietrzkiewicz, čekající centr, pozdě.

Šest minut poté mohl být rozdíl opět dvoubrankový, kdy Fantiš táhl rychlý kontr, přihrál ke středu hřiště na Vrťa, který se prosmýkl mezi obránci díky parádní narážečce se Svěrkošem, aby nepřesvědčivým lobem z patnácti metrů nenadělal Špitovi skoro žádné problémy.

Ve 36. minutě se po rohovém kopu vrátil míč do vápna k Adámikovi, který nejprve pálil do Eliáše a dorážku z penalty zamířil pohotovou ranou vedle tyče. Baník tak nebyl daleko od ledové sprchy minutu před koncem první půle, kdy se do vápna prodral Kopic a jen těsně minul vzdálenější tyči.

Nudu v první půli se snažil v 61. minutě protrhnout Zábojník, jehož střelu z třiceti metrů dokázal Pietrzkiewicz vyboxovat na nevyužitý roh. Pět minut poté přinesl podstatně vyšší vzrušení do domácích řad Droppa, který po rohovém kopu Fantiše rozezněl svou hlavičkou břevno.

Jablonečtí dávali divákům lekci dokazující, že se kvantita nutně nemusí rovnat s kvalitou a jejich početné centry prakticky pomáhaly Baníku ke snadnějšímu bránění těsného náskoku. Naopak na druhé straně hrozil Vrťo. Nejprve pálil přes Nováka a pozorný Špit musel střelu z vápna krýt do rukavic. Devět minut před koncem se pak na něj řítil sám ostravský odchovanec, ten si ale v klíčové fázi ukopnul balón a z bezprostřední blízkosti už brankáře nepřekonal.

Když v samém závěru po hlavičce Třešňáka nedokázal v pádu usměrnit balón mezi tři tyče Lafata, zdálo se, že prvně od 3. října pojede Jablonec ze hřiště soupeře bez bodu. Jenže v třetí minutě nastavení přišel přímý kop Jarolíma posazený přímo na hlavu Pitáka, který v posledních vteřinách zápasu obrátil ostravskou náladu o 180 stupňů.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sparta Praha 1:0

24.02.2012 20:15

Góly: 53. Pavel Dvořák (pen.)

Fotbalová Gambrinus liga se dramatizuje! Sparta hned ve druhém kole jarní části zaváhala, když prohrála na hřišti Hradce Králové 0:1 a Liberec tak může snížit své manko na tři body. Klíčová situace přišla v padesáté čtvrté minutě, kdy byl za faul v šestnáctce vyloučen Vidlička a následnou penaltu proměnil Pavel Dvořák.

Hosté šli do utkání bez vykartovaných Pamiče s kapitánem Matějovským a zraněného Krejčího, šanci v základní sestavě tak dostali Frýdek, Kadeřábek a Hušbauer. Úvod zápasu byl velmi opatrný, Sparta zahrozila jen střelami Kweukeho a Keriče, v prvním případě však hradecká obrana dokázala gólu zabránit včasným zákrokem, v tom druhém se zase mohla spolehnout na pozorného gólmana Koubka.

Jinak většina nebezpečných akcí ztroskotala na nepřesné finální přihrávce, mnohdy k ní dokonce ani nedošlo. Na druhé straně si hosté na problémy zadělali sami, když Poděbradského centr málem srazil za Švengerova záda Frýdek, naštěstí pro něj ale sparťanský brankář dokázal vytěsnit míč nad břevno. Poté to ještě zkoušel Hušbauer, Koubek ovšem neměl s jeho přízemní střelou problémy.

Po přestávce domácí přidali a převzali iniciativu, hned po dvou minutách se přitom dostali do obrovské příležitosti. Po Sionkově chybě šli dva hradečtí fotbalisté na jednoho soupeře, Štěpán předal balón Zelenému, ten si ho však nepřesně zpracoval a zakončoval na dlouhou nohu do Švengera. A pak už přišel jediný gól zápasu. Dvořák poslal nádherným pasem do úniku rychlíka Štěpána, kterého v pokutovém území fauloval Vidlička a verdikt sudího byl nekompromisní - penalta a červená karta.

Hradec tak s přehledem poslal do vedení Dvořák. Třináct minut před koncem měl ještě gól na noze Zelený, jenž se ocitl prakticky sám před brankou Sparty, jenže jí levačkou přestřelil. Domácí si závěr zápasu pohlídali, porazili tým z Letné 1:0 a posunuli se v tabulce na desáté místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha18141334:1343
2.Slovan Liberec18124243:2040
3.Viktoria Plzeň18104443:2634
4.FK Mladá Boleslav18104431:1934
5.FK Jablonec1894542:2131
6.1. FK Příbram1891828:3028
7.FK Teplice1874721:2325
8.Dukla Praha1866624:2124
9.1. FC Slovácko1872916:2023
10.Slavia Praha1857615:2022
11.FC Hradec Králové1864815:2322
12.Bohemians 19051854914:3219
13.České Budějovice1845920:3317
14.Sigma Olomouc1848616:2011
15.Baník Ostrava18251115:3111
16.Viktoria Žižkov18211511:367
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (582)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez Matejovskýho to byla tragédie dopředu, jediná pořádná šance..hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hráč tým nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on alespoň něco vymyslí, takhle jsme šli do brejku a místo nějakýho překvapení nahráli dozadu Jarošíkovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

a nerikal jsem to snad,ze v hradci bez matejky rupneme?

Reagovat
smazaný uživatel

žádná přihráva do zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Hm doufal jsem, že ho Grajciar nahradí, ale ono ne . Matějka je prostě teď asi nepostradatelnej. 2. půli jsem neviděl, ale v první taky hrůza proti Hradci sme zatím ani jeden ze 4 zápasů nějak extra nezvládli a to hřiště byl humus, jenže nic z toho není výmluva. Stejně tohle byl teprve 2. zápas takže se to určitě zlepší ....

Reagovat
goodbay

ne nebudem se vymlouvat, tohle Spartě nepřísluší, jede se dál. Nic se neděje, pořád to má Sparta ve svých rukou, budou prohrávat i soupeři, možná už i v tomhle kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Liberec ani Plzeň nejsmou neomylní, vůbec bych se nedivil, kdyby Liberec s Příbramí ztratil.

Reagovat
stas87

frustracia?liberec problemy mat nebude,zrejme vyhra a dostane spartu este pdo vacsi tlak

Reagovat
Chlupatá máma

No, tak to nemáš pravdu, poněvadž jestli zejtra vyhrajeme (jako že jo), tak to máme my ve vlastních rukou, protože to bude o tři body a zápas s váma hrajeme doma. Když vás porazíme a celkově do konce jara získáme stejně nebo víc bodů, tak se bude slavit na Benešáku před radnicí...

Reagovat
goodbay

a stejně tak může vyhrát Sparta = má to ve svých rukou. Tzn. když vyhraje všechny zápasy, tak se nemusí ohlížet na konkurenci. Víš co to znamená ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to že Liberec to má ve svých rukou když vše vyhraje?

Reagovat
goodbay

stejně tak i Sparta

Reagovat
twerp

Po Slovácku jsem doufal v nějaký posun, ale todle byl nejhorší výkon Sparty v letošní GL. Ani proti Vaslui to snad nebylo tak tragické. Hráče absolutně nevěděli co hrát, byla na nich deka, nic se jim nedařilo. Ani ty rohy pořádně nekopli.

Reagovat
smazaný uživatel

Není na co se vymlouvat, Hradec prostě měl padnout. Jede se dál, Liberec taky doma prohrál s Duklou.

Reagovat
twerp

Mě ani tak nejde o výsledek, ale o hru a ta byla strašná. A já v tom vidím dvě příčiny. 1, velice pochybuju, že je Hašek dobrý motivátor, protože po špatném prvním poločase jsme měli vyletět a přejet je. Jenže opak byl pravdou. Každý Hradečák nás přesprintoval, když jsme centrovali, tak chybělo sebevědomí, prostě sme byli dole a pak už se to vezlo. I to, že Sionko mine balón něco ukazuje. 2, chybí nám nějaké základní naučené pohyby, které bychom využívali v případě, když se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

2. půli jsem neviděl, do toho rýt nebudu.

Reagovat
Liquid

ještě zoufalejší Sparta než jsme všichni doufali, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takže ona se Sparta posuzuje podle jednoho zápasu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podle dvou zápasů s těmi slabšími týmy si už nějaký obrázek uděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak počkat. Jenže na Slovácko ani Hradec Sparta vážne neumí. To je něco jako Plzeň s Libercem a Budějovicema.... Navíc výkon proti Slovácku fakt tak špatnej nebyl, zajímalo by mě jestli jsi ten zápas vůbec viděl, nebo jsi si jen uboze přečetl report a koukl, že Sparta dala gól už v 1. minutě, protože to k tvé definici zoufalý docela sedí.

Reagovat
Kenneth

To je teda opravdu vynikající výmluva. To že si hráči neuměli ani přihrát nemá nic společnýho s tím že na ně Spartu neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se svýma argumentama typu : žádná obměna kádru neproběhla, hráči si neuměli přihrát atd. Jdi opravdu k šípku.

Reagovat
Kenneth

Pořád si mi neodpověděl jaká čistka vlastně proběhla.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře odešel Řepka, Blažek, Mareš, Lačný, Zich, Kamenár, Podaný + 6-8 hráčů z béčka, to není čistka ?

Reagovat
Kenneth

Ani jeden z nich nehrál základ. Hráči z tribuny a lavičky. Jde o to že tvrdíš že to potřebuje čas, ale ti hráči spolu hráli už za Chovance, tak nevím jaký čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Uááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Kenneth

Ty děláš jako by se měnila půlka sestavy a ti hráči si na sebe museli zvyknout.

Reagovat
Liquid

Neumíte na Zlín, ale na Slovácko a Hradec ?? Kde že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím tak proti Hradci sme hráli teď 4 zápasy : 1. kolik minulou sezónu to byla hrůza, doma to bylo poslední kolo a taky nic moc, na podzim upocená výhra 1:0, kterou Sparta uhájila jen díky Švengerovi a teď to byla zase hrůza. Slovácko : Minulý rok výhra 2:1, kterou vystřelil v poslední vteřině Kadlec a venku výhra zase jen díky Chytnuté penaltě Blažka a pak dvoum slepeným gólům a nemohoucnosti Slovácka. Letos ve Slovácku to byl po Boleslavi a Hradci 3. nejbídnější výkon a vyhráli sme jen díky štastnému gólu Vacka a díky impotenci Fujerika a Hlúpika a teď doma taky nic moc, ale byl to první zápas jara pod novým vedením tak co sakra chceš ? Aby je Sparta oba přejela 5:0 ? To nečekal ani ten největší optimista ...... A pokud si myslíš, že historie z posledních 2 sezón je málo koukni se i dál navíc v Hradci má Sparta docela špatnou bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, ten zápas proti Slovácku jsem fakt viděl, právě protože jsem byl zvědavý, a čekal jsem, že bych viděl i pěkný moderní fotbal, ale nic z toho - presink tak napůl (o Kweukem ani řeč), kombinace poměrně pomala a dost vázla, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť říkám... 1. zápas, nikdo nemůže čekat zázraky, nechápu proč to 90% nedokáže pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, jde o to, že média okolo toho dělala haló, a Sparta, jakož především její fanoušci to prostě přiživovali. Všude se mluvilo o revoluci, z Holka se dělal pomalu nejlepší hráč gambrinus ligy, apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

na druhou stranu je tu fakt, kterej odmítáš přijmout, Sparta ve dvou zápasech, co na jaře sehrála, hrála v obou tužku, se Slováckem jí pomohl rychlej gol v Hradci už ne, samozřejmě to má různý příčiny, ale výsledek je ten, že sparta zatim nic a jestli si to budete furt jenom omlouvat, tim líp pro ostatní, Liberc hrál taky první zápas, všichni hráli první zápas a byly mužstva, který se s tim srovnaly a nezlob se na mě, možná se vám nedaří proti Slovácku a Hradci, budete mít problém s dalšíma 7 klubama, který jsou daleko lepší než tyhle zmiňovaný

Reagovat
OtecJaJ10

Prostě prohráli, historie se neptá jak a proč

Reagovat
Liquid

to už je druhej zoufalej zápas ze 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Ta penalta mi stejně příjde docela sporná, každopádně dneska sme si ani ten bod nezasloužili.

Reagovat
goodbay

nebyla, škrtnul mu o nohy. Myslím si, že něco špatné je k něčemu dobré. Je možná dobře, že se prohrálo před Plzní a navíc nebude moc hrát Vidlička - nejslabší a nejpomalejší článek obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm hlavně už by snad mohl konečně naskočit Kušnír a ani ten Jánoš není vůbec špatnej... Vždyť to dokázal dneska i Frýdek, že máme mladé hráče, kteří jsou schopni plnohodnotně nahradit stávající, až na Matějovskýho

Reagovat
twerp

No lehce mu asi škrknul. Jestli to ovšem bylo na pád to nevím.

Reagovat
Kenneth

Hašku táhni a kopyta Sionka a Vidličku si vem sebou.

Reagovat
partaS

Sionko s Vidličkou na Spartu nemaj

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zápas rozhodl nepochopitelný kiks sudího Zelinky. Vidlička se Štěpána vůbec nedotkl. Ale Zelinky mě to nepřekvapuje ten píská vždy proti spartě. Asi bydlí v Plzni nebo tak něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá prostato...

Reagovat
smazaný uživatel

prostato

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Co kecáš. Ale chápu to u sparťanů není zvykem, aby rozhodčí pískal rovinu a dokonce pískl penaltu.

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
valloire

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A máme tam kromě Matějovského vůbec nějakého kovaného tvůrce hry? Holek to neuhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

V áčku asi nikoho.

Reagovat
partaS

Holek je sice DM, ale dneska mě štval že se ani nepokusil hrát dopředu, všechno dával do stran nebo dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

HŘEBÍK VEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§

Reagovat
smazaný uživatel

a to sem doufal , že se Hradec ještě namočí do sestupové zóny

Reagovat
božský John

Ať se namáčej jindy, dneska mi udělali radost

Reagovat
smazaný uživatel

A titul máme ve vlastních rukou a já myslím, že se ani moc snažit nebudem muset, on nám ho Hřebík zase daruje defakto bez námahy

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
twerp

Dá se někde najít záznam zápasu?

Reagovat
goodbay

tipovani.cz..zítra by už tam měl být

Reagovat
twerp

díky

Reagovat
Kenneth

Nedoporučuju ti to. Ztratíš 2 hodiny zbytečně.

Reagovat
twerp

já to viděl, ale chci se podívat na pár momentů.

Reagovat
smazaný uživatel

to nechces videt.... horsi program v patek vecer sem nezazil od doby co mam obcanku, predvedena hra sparty fakt zklamani. I kdyz prohru sem jim jako Plzenak pral, tak sem doufal ze se pod Hrebikem zvednou a bude to atraktivnejsi hra

Reagovat
božský John

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Reagovat
goodbay

No jo, Hradec letos snad nedal 3 penalty a zrovna proti Spartě jí musí dát.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Už je to tady. Hřebíkova deka ve třetím vydání.

Ti hráči se bojí běžet jinam, než jim ten malej pavián nakáže a pak nestíhají, faulují a hra nemá žádný systém. Něco takového jsem tušil už po zápase se Slováckem, určité náznaky už tam byly. Hřebík možná umí dobře kreslit na tužce v televizi, ale nemá vůbec žádný cit pro hráče, těžko s nimi bude vycházet, jenom je psychicky zdeptá. Někteří lidé jsou zkrátka nepoučitelní.

Reagovat
Lemond Laws

Od Sparty je to ubohý...

Reagovat
Rarášek

AC SPARTA PRAHA MISTR LIGY!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej kameňák

Reagovat
partaS

Reagovat
goodbay

Reagovat
cubinho

Sparta Praha mistr ligy 2009/2010 a nikdy víc

Reagovat
Manik...

Dnešní výkon - HRŮZA , Hradec toho taky moc nepředvedl, ale aspoň něco. Vítězství si zaslouží, hlavně za obranu

Reagovat
valloire

Doufám,že Plzeň obhájí titul. Už kvůli koeficientu,protože tuhle Spartu porazí i mistr Albánie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co ještě tu někdo pochybuje o tom, že titul získá Liberec?

Reagovat
Rarášek

Já jsem si na 100% jistý,že Liberec akorát tak utře nos

Reagovat
Chlupatá máma

už nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal už dávno. Ale místní "znalci" se mi smáli. Jasně sem říkal že Liberec má nejsilnější kádr ligy. O jejich titulu nemůže nikdo pochybovat. Druhý nejlepší kádr má Plzen. To druhé místo nejspíš urve.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nehul, páč dneska tu teda perlíš

Reagovat
Gryphonheart

Tak síla kádru je jedna věc a finální podoba ligové tabulky druhá, ale sparta nemá dobré hráče a nemá to ani dobře poskládané. bez gólů se vyhrávat nedá a kweuke ani kerič nemají na to je pravidelně dávat, klasika. jinak v liberci nicméně konečně dozrála generace výjimečných hráčů, o kterých už to říkám dva nebo tři roky, že až dozrají, bude titul. K tomu příchod Breznaníka taky hodně dobrej kauf.. je to letos nebo nikdy, není na co čekat, někdo možná po sezóně odejde a o to těžší to pak bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej pocit opět porazit doma Spartu, kluci to dneska odjezdili, Štěpán a Fukal perfektní výkony, ale celej tým zaslouží pochvalu, akorát ten Jarda Zelenej to dvakrát pěkně zadrbal . Jinak jsem čekal remízu, ve výhru jsem doufal, ale Sparta byla opravdu k poražení. Nějak nechápu tu její venkovní bilanci. Přitom byla skoro stejně nebezpečná jako Viktorka Žižkov v prvním kole u nás

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Koukám, že taky Hřebík je příznivcem libereckého týmu, chce nás letos nechat tu ligu vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

... du si rejpnout... matěj musím říct, že dělá hodně ... a proto jsem čekal ztrátu, že nehrál ... a když se k tomu přidal pamič ... tak už jsem věřil i ve ztrátu všech bodů ... a Plzínka je strestá i s matějem

Reagovat
smazaný uživatel

paráda...a jestli penda byla sporná..?Na Spartě nám ji nepískli pokad si dobře vzpomínám,tak aspon že ted...Loni Hk přerušil serii Sparty 33 zápasů bez prohry a ted další serii:-)

Reagovat
alegre

Doufám, že toto byl prvni z celé řady Hřebíků do rakve týmu z Letné!!! Díky Votroci!

Reagovat
Liquid

skvělé, že porážka Sparty potěší i v Hondurasu

Reagovat
alegre

Odchazel jsem od počítače po prvním poločase. Vrátil se až večer, tedy v 19:00 místního času. Kliknul na EF a říkal, že plichta by mi zdvihla náladu. A ejhle! To bylo radosti!

Reagovat
twerp

Neber todle jako rýpnutí, spíš jako filisofickou otázku. Je chyba ve mě, že nepociťuju radost z prohy soupeře, nebo ve vás, kterým to radost přináší?

Reagovat
alegre

Je to rýpnutí a jako takové ho beru, protože já mám rýpání rád. Na světě existují 3 kluby a jejich ligové týmy, které prostě a jednoduše "nemusím", abych nevyvolal vášně... Sparta Praha, Real Madrid a Olimpia Tegucigalpa. Třeba je to hloupost, ale já bych na jejich výhru nevsadil, to raději nehraji. Kde je tedy chyba? Ve španělštině se říká: cada loco con su coco /každý blázen má svou hlavu/. Jo a ještě maličkost: od 1976 do 1992 jsem žil v Hradci Králové

Reagovat
twerp

Já tu otázku spíš myslel tak, že existují lidé, kteří se daleko víc radují z prohry konkurenta, než z výhry svého týmu. A pokud vím, tak jsi zkušený Slávista, takže si to svým způsobem už můžeš dovolit. A vážně to nebylo rýpnutí, jen takové pohlesnutí, které ve mě bylo docela dlouho a napsal jsem to tobě, protože vím, že od tebe příjde rozumná odpověď

Reagovat
salami

jestli se do toho můžu vložit, tak mi momentálně udělá daleko větší radost prohra Sparty než výhra Slavie, protože Slavia se mi totálně odcizila, trenuje nás spartan, vlastní zloděj a řídí estébák, navíc i hra je ted taková netradiční, moc se o nějakej hezkej technickej fotbal nesnažíme a hrajeme takovou bramboračku, kdyby nás trenoval nějakej bejvalej slávista, měli jsme tým plnej mladejch kluků, snažili se hrát ofenzivně a hráli i třeba o záchranu, tak je to furt sympatičtější než tohle, stačilo by říct, nejsou prachy musíme hrát s mladejma klukama a přijdte nás podpořit, takhle nezbejvá než přát nejnesympatičtějšímu klubu ligy, aby skončil co nejhůř

Reagovat
C-M@ster

Snad Liberec i Plzen vyhrajou 3 respektive 7 bodu neni zas tolik.

Reagovat
twerp

K tomu by ještě mohl vyhrát nejlepší moravský a nejlepší slezeský tým. 5 bodů už je docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to Sparta urve. Má nejspíš nejlepší kádr a vede o dost bodů. Kdyby byla na třetím místě o šest respektive 10 bodů tak bych řekl že bude drama. Ale takhle je pravděpodobně rozhodnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Hradce. Snad doufám, že Libe a Plzeň nabídku na snížení náskoku nepromarní a ještě se nám to zdramatizuje Mimochodem se slabšími týmy nemůže aspirant na titul nedat gól 179 minut Těším se až jim příjdou ještě těžší soupeři. To bude počteníčko

Reagovat
Losinho

Nová Sparta je zatím super.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to hrozna bida,Matejovsky je pro nas mozna vic nez jsme si byli schopny pripustit,ale na jednom hraci to prece nemuze takhle stat..celej zapas nikdo nebyl schopnej nic vymyslet a gol hrozil jen ze standartky,ktery byly navic kopany strasne..jinak k penalte,koukal jsem v hospode a posledni kontakt mezi nims jsem videl pred vapnem,pak uz ne...ale at byla nebo ne,tak jsme si vyhrat nezaslouzili,Liberec bude mit taky laciny ztraty. Pristi kolem porazime (snad pred skvelou navstevou) a hned se bude dychat lip

Reagovat
smazaný uživatel

HRADEC SUPER!!!!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Hřebíkovo kouzlo se naplno projevilo:) HŘEBÍK NA HRAD!!!

Boj o titul bude ještě zajímavý.

FCHK

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec dobře!!!

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.rb.cz/firemni-finance/transparentni-ucty/?tr_acc=vypis&account_number=1981200417

Kdybyste chtěl někdo přispět na Baník a být tam veřejně zapsán

Reagovat
centos

Až budou prachy :)

Reagovat
smazaný uživatel

letos nejhorší tým,co hrál na stadionu pod Lízátky.Hradecký syndrom pokračuje.VOTROCI DĚKUJEME!!! FCHK olééé

Reagovat
adalbertus

tak Votroci jsou(doufam tedy)zachránení,a že sparta mistřem ligy ? to snád ne

Reagovat
smazaný uživatel

za toto si Sparta titul nezaslouží doufám že Liberec nebo Plzeň se dotáhne zaslouží si to více

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnul bych to narozdil od vas trochu objektivneji - jedna vlastovka jaro nedela. Nastoupili jsme docela v provizorni sestave kdy Matejovsky proste obrovsky moc chybi a za Pamice taky proste nemame jeste nahradu, navic Keric musel uz v 18. stridat, to jsou absence co proste musi byt nutne zdat, k tomu jeste hodne, hodne diskutabilni penalta a tim padem i cervena...skoda, bod se mohl alespon hodit, ale o titulu se bude rozhodovat jinde a jindy, treba hned uz v pristim kole s Plzni, takze tyhle vase stupidni zavery jsou opravdu k smichu

Reagovat
sosna

Sparta a hodně, hodně diskutabilní penalta. To k sobě patří.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Losinho

Hned první věta

Reagovat
sosna

Vidím, že Sparta včera potěšila širokou fotbalovou veřejnost. Ovšem někteří slovaňáci si snad myslí, že vyhrajou všechny zbývající zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsme hráli fotbal na píču a nemůžeme se divit, že jsme prohráli. Člověk by nevěřil, jak nám ten Matějovský bude chybět.

Reagovat
Kenneth

Piču jsme hráli i s Matějovským. Ale včera to byla mega žumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, špatné výkony přišly i s Matějkou. Jenže včera byli naši hráči v jakémsi psychickém bloku. Asi jako když dřív nehrál Řepka. Toho se musí zbavit, jestli chtějí být opět vládcem ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

zase bych videl pozitivum v tom, ze se vykartoval Vidlicka a tak nemuze hrat proti Plzni

Reagovat
Kenneth

Pokud nebude hrát Kušnír, tak v tom žádné pozitivum nevidím.

Reagovat
AjaxFans

Jestli chcete být vládcem ligy máte 13 hráče,né?

Reagovat
goodbay

spíš mi štve, že tam nemáme vůdce, kterej by to dokázal vzbouřit v tom chybí Řepka!

Reagovat
smazaný uživatel

tato sparta podle mě letos nezačne fungovat. možná od příští sezony

Reagovat
smazaný uživatel

na zaklade 1 prohry?

Reagovat
Sosi

Já vždycky říkal, že Hřebík je trenér teoretik A není teď čas si připomenout nějaká youtube videa z konce jeho posledního působení na Letné?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je připomenout si tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=0G8GieVPd8Q

Reagovat
Sosi

jo, to znám... ale šlo mi o to vyvolat trošku hysterie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zkoušej u fandů jiného klubu. Sparťani nehysterčí.

Reagovat
Sosi

Ale když se na to znovu dívám a vidím toho Sionka, je vtipný, jak všichni mají o dvě čísla větší dresy

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, dřív se hrálo v takových vyžvejkaných dresech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tehdy mi byla Sparta i sympatická Zajímavej pohled na Haška ještě na hřišti... Ale s Hřebíkem mám stejně nejradši tohle http://www.youtube.com/watch?v=5vjuDr9Fd4s

Reagovat
smazaný uživatel

Takové retro.

Reagovat
Sosi

jj, škoda Adamce

Reagovat
Puskas

Jožka mu zítra 70

Reagovat
Sosi

Ale netrénuje snad, ne?

Reagovat
Puskas

Dělá nějakého skauta Trnavě.

Reagovat
rufus

To byl hroznej fotbal na ještě horším hřišti. Výkony byly mizerný na obou stranách, Hradec asi chtěl vyhrát víc, což mě štve. Nechápu, že jsme jim to nechali poměrně lehko. Je vidět, že Matějovský nám chyběl opravdu hodně, bez něj jsme byli bezzubí. Byl to hodně nepovedený zápas, příště musíme hrát úplně jinak.. Dobrá věc je ta, že aspoň výjezd se vydařil, když už ten zápas za nic nestál.

Reagovat
Aldeano

Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Pořád stejný problém že nevydržíme makat celý zápas. První půle parádní, druhá horší přesto jsme mohli rozhodnout a v klídku to dohrát. Hrubeš sice tlačil ale podělali jsme si to sami. Vrťo je zmatkář do šancí se dostat umí jednou z něj něco bude ale zatím bych ho nestavěl. Už aby Kukec byl v základu dnes skvěle vysunul Vrťa ale pak zbytečně fauloval a dostali jsme gól na 2:2 na kterém se opět podepsal gólman pozdním výběhem. Jinak nehrál Lukeš a bylo to znát tak bez něj doufám budeme pokračovat.

Obávám se že tento výsledek nás psychicky ještě víc srazí a pokud Budweis nebo Olmík vyloženě nezkolabuje tak spadneme.

Reagovat
Puskas

Na Bohemce půjde o přežití, tím, že přišli zkušenější Magera s Kukecem, je šance, že to v té kabině podrží. Každopádně hrát tak jak v první půli, nemůžem spadnout. Strašná škoda. V té místní tipovačce jsem měl čistou nulu, ale před zápasem jsem doufal v 1. Moc velká škoda. Oba góly brankářovy.

Reagovat
Kepy_FCB

Škoda že nepřišel Raška. Adam nepůsobil vůbec jistě při téměř žádném zákroku. Před zápasem bych 2.2 bral ale vzhledem k průběhu...

Jinak 7100 diváků je pěkné ale ti labilnější po dnešku opět budou hledat důvody proč příště nepřijít.

Reagovat
Puskas

Bude záležet na výsledku z Bohemky, jak lidi v telce uvidí výhru i výkon, přijdou. Navíc je naláká Řepoň.

Reagovat
smazaný uživatel

12 kol pred koncem uz je zatracujes?to vam ten optimismus moc dlouho nevydrzel..

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Dobre,ale kazdopadne me to zarazi,psalo se tu jak hral Banik dobre vetsinu zapasu,tak proc takovej pesimismus?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Slavie proti mlade boleslavi:Čonto-Nitrianský,Laty,Cíca(Huby),Čonka-Jarolím(Prošek),Milutinovič(Petrák)-Bláža(Standa Vlček),Hurka(Frejlach)Trubila-Pospěch

/

Reagovat
Sosi

bez těch závorek bys měl už skoro celou soupisku

Reagovat
božský John

Uuuuuuuf, tak dneska bez Loučky (!!!!)......nepočítal jsem ani s bodem

Reagovat
smazaný uživatel

Váš první poločas byl tak do druhé ligy.

Reagovat
božský John

No, jednou za sezonu si to můžem dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to jsou ti hráči retardovaní a nebo co? Zajímalo by mě jak si Vepřek představuje že dopadne přihrávka do skupinky čtyř hráčů Slovácka. Ti to vedou jak ruská armáda za Krymské války. Děs a běs bez taktiky, ale hlavně hrrr dopředu, šak ono to dobře vypadá a taky to nějak dopadne. A teď ještě budem hrát o deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu tlačenka, ale tak co se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel zápas zazdil Vrťo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zazdilo toho víc, měli jsme tam dost šancí, břevno, ale pokud se netrestá červenou napadení protihráče, tak už nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale Vrťovy šance byly tisíciprocentní a to musí ligový hráč proměnit. O rozhodčím se nemá cenu vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda, ale jak psal centos níže, jeslti budeme pokračovat ve výkonech, jaký jsme předvedli dnes, tak nelze spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se nemá cenu vyjadřovat ke golmanovi, bohužel první gol 100% na jeho triko, ten druhý tak z 50%...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsme u toho kdyby Vrťo proměnil šance sám na brankáře, tak by Dawidovy góly nevadily. Ale hodně se mi líbil Svěrky, kterej si docela motal obranu a hned na začátku utkání šel taky na gólmana, ale míč se mu zamotal mezi nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to dobře, teď musím z Bohemky odvést nějaké body a pak přijde zápas pravdy s ČB.

Reagovat
Puskas

Přitom byl Vrťo možná nejlepší na hřišti, hodně dobrý byl ještě Magera.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb měl dobrej, horší to bylo s technikou.

Reagovat
centos

No to jsem celkem čuměl.. obecně bych se rád na některé situace podíval znovu.

Reagovat
Puskas

Jednou si to předkopl - v té 2. půlce, v té první mu Špit zůstal stát, ta hlavička v druhé minutě byla taková zbrklá. Škoda.

Reagovat
centos

To bylo na sudího :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aji ten první gól dal se štěstím, taky si to předkopnul daleko a až ve skluzu dal. Holt má špatnou finální fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
centos

Měli jsme víc gólovek než nejlépe střílející tým ligy, Svěrkoš s Magerou si to dávali možná ještě lépe než za starých časů a vůbec se na to hezky dívalo. Jestli se nestane nic neočekávaného a jestli (zase?) nebude úřadovat černé zvěrstvo, vůbec o nás nemám strach.

Reagovat
Puskas

Jo, moc dobrý výkon, hlavně ta první půle, druhou hosté logicky přitlačili.

Reagovat
Kepy_FCB

Došek

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu Tohle byl příšerný zápas. Ovládali sme hru furt, ale byli sme neškodní jak slepá koťata. Ale za ten gól v nastavení těm nekopům zruším umístěnku do uranových dolů kterou už sem začal vyplňovat.

Reagovat
sosna

Šumák !

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani není možný.V Liberci je snad ještě míň lidí než na minulém zápase s Hradcem. - reálně tak 2 tisíce.Nevím co už ty lidi v Čechách chtěj - až zas někdo bude říkat,že lidé nechodí kvůli kvalitě fotbalu tak se mu vážně vysměju

Reagovat
smazaný uživatel

A Sigma už není na sestup Tak snad to tak vydrží. Další zápas musíme klepnout Žižkov, pak něco uhaluzit a zuby nehty se držet nad vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě Liberec a dnešní výsledky GL budou moc podařeny, i když Baník nemusel získat ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Takhle ať to klidně skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Hrubeše bych hnal vidlema. Neodpíská penaltu, nedá červenou kartu za napadení, píská jednostranně a na konci pak dá dvěma hráčům Baníku žluté, protože se jim nelíbí, že si Jablonec posouvá míč blíž k brance. Fakt hrůza.

Jinak doufám, že v takových výkonech bude Baník pokračovat a hlavně bude schopen udržet vedení. Ale s Jabloncem je bod určitě skvělý, i když vzhledem k průběhu to je ztráta.

Reagovat
Puskas

Jo, Sigma i Hradec vyhráli, bude to chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hold kmotrem pošéfované.

Reagovat
smazaný uživatel

zklamání, nasrání a ztracené dva body ...

po úžásném prvním poločase , vzal osud druhé půle pevně do svých rukou sudí Hrubeš. Svými výroky očividně tlačil Jablonec k vyrovnávacímu gólu. vrchol přišel v 73. minutě kdy nebyl vyloučen hráč hostí s číslem 26 po jednoznačném a úmyslném napadí našeho hráče... vymyšlená standartka v poslední minutě díky které padl vyrovnávací gól byla už jen takovou třešničkou na dortu na jeho ubohém výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Baník je tam kde má být

Reagovat
Liquid

to jsem přesně čekal, že to Slovácko stejně jako loni Brnu teď pustí Sigmě, takže se snad bude opakovat stejná situace znovu a Sigmě to nakonec i přes zoufalovou pomoc Slovácka stačit nebude

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko krachne a zachrání nás

Reagovat
smazaný uživatel

My se zachráníme sami.

Reagovat
Liquid

a liga bude s 15 českými týmy a 1 slezským, to bych bral moravskou komoru zrušit

Reagovat
centos

Reagovat
AjaxFans

polopšonci už se vidí zachránění?

Reagovat
centos

originální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Štajner!

Reagovat
smazaný uživatel

jede bomby

Reagovat
GEGE

Nejlepší hráč ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To piskal Hrubes tak spatne nebo jenom brecite,ze mate bod ze skoro vyhranyho zapasu?

Reagovat
Puskas

V přerušené hře žduchnul Třešnák našeho a dostal jen žlutou, Svěrkyho kdosi evidentně držel ve vápně, a nic. to jsou velké chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem jenom první poločas ale aji tak bych blil. Připískával Jabloncu, Baník měl kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

pod na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdu, du chlastat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já až večer.

Reagovat
centos

Máte rande?

Reagovat
smazaný uživatel

Furt

Reagovat
centos

http://fotbal.idnes.cz/kazdy-at-si-usudek-udela-sam-rekl-sudi-roman-hrubes-po-jablonci-pbn-/fotbalova-videa.aspx?c=A110403_113208_fotbal_mn&setver=full

Ty žluté na konci byly za to, že naši nechtěli, ať si jablonečtí posouvají míč k bráně?

Reagovat
centos

Jo, a ten první gól, to nebyla teč?

Reagovat
Puskas

Který, první? Spíš faleš podle mne.

Reagovat
centos

Jo. Ani jsem se moc nevztekal, bo se mi zdálo, že to muselo být tečované. Jestli ne, tak to Dawid fakt posral

Reagovat
Puskas

Vomáčky to jabloneckému vracel zpět, když ten si to předkopl dopředu a dostal kartu. Asi tak. Byls na Bazalech? Jaká byla kulisa?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná, návštěva pěkná.

Reagovat
Puskas

Na tom netu to bylo nějaké tlumené, ani jsem neslyšel počet diváků od hlasatele, kdyby to borec neřekl, tak nevím. Skandování bylo slyšet jen občas, ale bylo.

Reagovat
Kepy_FCB

Doufám že vedení podá protest, měli by dát najevo že tohle si líbit nenechají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty odvolání ničemu nepomůžou stejně a ten Hrubeš už by měl být někým odstraněn , to co on už delší dobu předvádí není možné.

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta ho dostane do ev.pohárů uvidíš

Reagovat
FCSL

Štajny

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec má nejsilnější kádr ligy. O jejich titulu pochybuje jen člověk co o fotbale nic neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Typek zase jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Typku typku

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nerozumí fotbalu tak dobře jako já. Breznanik i Štajner jsou nejlepší hráči ligy. A Gebre třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

:))))

Reagovat
Puskas

a Selasie čtvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

však se budete brzo divit. Sami o fotbale nevíte nic.

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

no jasne,ty si alter ego balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si Typek? Já sem si říkal že si nějaký blbý.

Reagovat
Puskas

a protože Ty víš o fotbale vše, nepochybuješ

Reagovat
vocasisko

Štajner, Lafata do repre a EURO je naše.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška je díra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by chytil i 10letej golman.

Reagovat
centos

Dobře napsané přídavné jméno s číslem, gratulki

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baník, který je na sestupu přišlo 7100 lidí! Kolik je v Liberci?!

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
centos

Teď jsem zahlédl začátek TN a mluvili o krvavé bitce mezi sparťany a pořadateli. Bude to asi hromada keců, ale vůbec jsem nevěděl, že se něco stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom to bylo opravdu velký.. Opět idiotství "fanoušků"-

Reagovat
centos

A neprovokoval vás někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zavřeli bránu ze sektoru a ti idioti si pod záminkou, že se chtěj jít vychcat do přírody, se rozhodli, že ty vrata celý zbouraj.. Tak je policajti natlačovali do sektoru.. Jenže trubci se s nima hned začali rvát. Spousta krve, vrata na sračku, záchody na sračku, lidi na sračku... a fotbal na sračku.

Reagovat
centos

Hm..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hradec je nějakej zakletej.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to prej spis s policajtama,poradatelove utekli..bylo to v tom 'tunelu' kterym se vchazi na tribunu,takze nic nebylo videt..

Reagovat
Kepy_FCB

slušný "polsko"

Reagovat
M11

Slovacko.. hlavne nenapadne

Reagovat
centos

Moravská výpomoc?

Reagovat
M11

bohuzel..

Reagovat
centos

Trapáci.

Reagovat
M11

jeste ze uz na ne nechodim

Reagovat
Puskas

To byl gól jak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jo, jenže hanáci to nechápali tak to musel vzít L.Došek do vlastních rukou (nohou) za vteřinu dvanáct.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul získá liberec. O druhé místo si to rozdá Sparta s Plzní. Rozhodne příští zápas. O 4. místo si to rozdají Jablonec s Boleslaví.

Reagovat
goodbay

řeknu ti jedno, Sparta bude nejhůř 2.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud prohraje příští víkend tak rozhodně ne.

Reagovat
goodbay

vsadíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta moravská klika asi fakt funguje, dneska jsme pro jistotu nepřihrávali dopředu, abysme třeba náhodou netrefili branku a nedali gol. A když jsme jaksi šli sami na branaře, tak jsme pro jistotu trefili dobíhajícího se obránce a nebo eště líp Volešák radši nahrál hráčovi Sigmy

Reagovat
FCSL

Štajner si tam dělá co chce,to je neskutečný.Jestli mu forma vydrží,tak musí jet na Euro,i kdyby měl sedět na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl sedět na tribuně, tak to ať tam jede někdo mladej.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak tu baníkovci nadávají na sudího. Když si tady po prohře 1:0 na Bazalech stěžoval Hradečák, že rozhodčí neodpískal dva regulérní góly hostům (což následně televize potvrdila), tak se mu baníkovci vysmáli. Ale to se v podstatě týká všech a všude. Celý ten fanouškovský mikrosvět už ve mně vzbuzuje spíš shovívavý úsměv.

Reagovat
centos

Televize to nepotvrdila. Pouze sudí dostali trest, ale na základě jakých záběru, to nikdo neví.

Reagovat
adalbertus

ale notak

Reagovat
centos

Reagovat
adalbertus

goly to byli sam jsi uznal

Reagovat
centos

Neuznal, zato ty jsi sliboval kazetu od kámoša, který to tam měl nahrané, ten důkaz

Reagovat
adalbertus

nech toho vrtaku ja nic nesliboval

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Takže výborná práce pan Hrubeš. Za ty chybné výroky si zasloužíte pochvalu před nastoupenou jednotkou.

Proč pořád musím všechno srovnávat s jinými zápasy? Tady se přece mluví o včerejším utkání, kde rozhodčí prokazatelně dělal chyby, které zápas ovlivnily. Až tady bude článek o tom, co se stalo v utkání s Hradcem, tak si o tom můžeme povykládat tam. Ale v tuto chvíli opravdu nevidím důvod omlouvat rozhodčího tím, že jiný rozhodčí v jiném zápase asi něco podělal.

Reagovat
smazaný uživatel

2.7 kurs na Sigmu nebyl k zahozeni, zvlášť když na Moravě je to vždycky čisté

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

byla to neštastná náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

3900

Reagovat
fantomas

Káája Pitáák.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan!

Reagovat
smazaný uživatel

liberec s plzní jasně nejlepší mančafty v lize. Ale v příští sezoně budou rádi za 5. místo. Odejde Breznanik i Gebre. Štajner Nermar i Janů budou zase o rok starší. Odejdou i Petržela s Pilařem a hlavně Vrbou. Jablonci odejde Lafata.

Reagovat
centos

af bude odejit

Reagovat
smazaný uživatel

liberec stojí na třech hráčích. Bez nich bude pro smích i v GL.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Vacha nebo Fleisman pane "znalec"?

Reagovat
smazaný uživatel

na nich hra nestojí když budou chybět nepůjde to poznat. Zápasy rozhodují jiní. Vácha má kvalitu to ano. Ale nerozhoduje zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepujde to poznat no Fleisman je jeden z nejlepsich krajnich beku ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

je to kopyto. ale v GL je jen jeden kvalitní levý bek Limberský. Za ním je obrovská mezera. U pravých beků je to už lepší. tam je kvalitních hráčů dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme se zbytecne hadat.Ty mas svuj nazor,ja svuj,to beru.Souhlasim,ze az nas opusti Gebre,Breznanik a Vacha,ze pujdeme dolu,ale ne hur jak na pate misto.

Reagovat
exse

Ty seš vocas, Hra stojí na celém týmu, tihle hráči dělaj jenom ten rozdíl a pořád je lepší je mít 3 než jednoho jako to má Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má dva.

Reagovat
exse

Máte Matějovskýho, bez něho váš výkon, co se ofenzivy týče, jde o 50% dolů

Reagovat
smazaný uživatel

bez Kweukeho jde o dalších 20% dolů.

Reagovat
goodbay

ani bych neřekl. Loni na podzim hra byla koukatelnější bez Kweukeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výkon hodní mistra Štajner bezesporu nejlepší hráč ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

a Breznanik je druhej a Gebre třetí.

Reagovat
cubinho

Rajtoral je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral je kvalitní ale Gebre je vejš. Bílek se mnou souhlasí.

Reagovat
valloire

Rajtoral je lepší dopředu,Gebre asi dozadu. Vzhledem k tomu,že v repre bude určitě víc hráčů Viktorky,stavěl bych Rajtorala.

Reagovat
exse

Pokud bude Rajtoral v základu repre, tak bude asi jedinej z Viktorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař má základ jistej.

Reagovat
slovaňáák

Jiiiirka Štááájner.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ten Štajner je neskutečnej :))

Reagovat
smazaný uživatel

je skutečnej až dost

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to je euforie!!! Sigma dnes výborný výkon, i když nám to Slovácko hodně usnadnilo a nebudu se pouštět do spekulací, co za tím bylo. Každopádně Schulmeister má parádní formu, dnes mu zdatně sekundoval Podaný, no a Jirouš se jeví na hrotu taky velmi dobře. Naopak slaboučcí byli Heinz, Ordoš, nelíbil se mi moc ani Hála.

Moc se mi líbily Zlámalovy emoce po gólu a po zápase, je vidět, že to tu má hodně rád a můžeme se jen modlit, aby za něj Udine nechtělo moc, protože takovej gólman tu od dob Čaroděje nebyl. Dále taky hezké gesto od Podaného, že dal fanouškům svůj dres. Celkově byl atmosféra celkem fajn, hlavně na začátku a na konci zápasu, akorát počet trochu zklamání, odhaduju to tak na 200 - 250 lidí.

Reagovat
frankiefcb

Tak jsem se vrátil dom z bazalů. Parádní zápas s hořkým koncem. ale fakt musím pochválit ty naše kluky, na to, že záloha hrála v takovém složení jako hrála, tka hrála famózně a přehrávala zálohu Jabka, hlavně Fantiš s Vrtěm ukázali, že v nich dříme solidní talent. Pak bych chtěl vyzdvihnout výkon Svěrkyho, bojoval, jak se sluší na kapitána Baníku a Magič na jednu stranu dokázal míč zpracovat a podržet, ale na druhou stranu ho někdy držel až moc dlouho a zdržoval proti útoky, ale určo příslib. Obrana super až na tu standartku a Adama nekomuntuji, jelikož jsem taky brankář a prostě se někdy zkraty stanou. Dále musím vyzdvihnout výkon pana rozhodčího, opravdu 12. hráč jabka, aby nevěděl, co je šlapák, dával žluté za jasné napadení a držení našich hráčů si vůbec nevšímal, to je fakt kumšt. (před zápasem jsem četl, že to bude pískat Hrubeš a už jsem věděl, že to bude šaškárna).

Ale věřím v záchranu, pokud zopakujeme dnešní výkony (hlavně ať Kukec získá fyzičku, je to drak). A pohár by taky mohl jít, pokud se hecnem.

Reagovat
božský John

dost žalmů, na konci ligy vám ten bod bude dobrej

Reagovat
Radar

tři by byly lepší

Reagovat
božský John

To jo, základem by bylo nemít díru v bráně, to se na mě nezlob...

Reagovat
Radar

S tím souhlasím a taky jsme mohli proměnit ty šance, ale i tak to nebylo jen o nás.

Reagovat
Radar

Sudí Hrubeš a brankář Pietrzkiewicz se předvedli

Reagovat
Losinho

Piták

Teď by se mohlo zadařit zbylým domácím a bude to povedený kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=yBZKKY0SYYk&feature=share

Ten ovlajkovaný sektor vypadá nádherně

Reagovat
Kepy_FCB

pěkný, ale to se jako 15 "lat" bude slavit celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se mi líbí ten ovlajkovaný sektor, jak jsou vlajky hezky u sebe

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro záchranu Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

Reagovat
Ligter

Jo, proč ne.

Reagovat
Didier Drogba

OT: Chigou jde na hostování do Zbrojovky

Reagovat
Kepy_FCB

no tak to se zachráníte

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Chigou je tak neuvěřitelně nesympatickej hráč. jde jen po prachách. Zbrojovka mu asi nebude muset platit, takže se jim to vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

"jde jen po prachách. Zbrojovka mu asi nebude muset platit, takže se jim to vyplatí."

smysl to davat nemusi, vid

Reagovat
smazaný uživatel

protože jeho plat převezme Dukla či jiné kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Žižkov rupl. Snad ho příští kolo porazíme aji my a můžem ho pustit z hlavy.

Reagovat
centos

Reagovat
sosna

Reagovat
cubinho

U Žižkova nepočítám s tím, že by na jaře nasbíral více než 5 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat, když maji takovyho netrenera

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska hrali mnohem lip nez Bolka, meli 2x vic sanci a to ze to dopadlo takhle je obrovska smula..

Reagovat
cubinho

Tak to mě celkem překvapuje. Když jsem viděl, co udělali už s tak slaboučkým kádrem přes zimu a jak hráli první zápas na Dukle, ...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hrali fakt dobre a i minule proti Dukle nehrali vylozene spatne, meli hroznej zacatek, ale od nejaky 30. minuty se na to uz dalo divat a nektery sance si pripravili

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, hrozna smula, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ta úvodní fotka článku se dneska hodí! Švejk zahrál opravdu dobře! Smekám!

Reagovat
Edgar Davids

BAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Edgar Davids

jinde

Reagovat
fabec1222

333. pro sestup korupčních(moravských) týmu z Gambrinus(České!!) Ligy

Reagovat
centos

To musí být nuzný život Kde s tím kromě EF a idnesu ještě spamuješ?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice se nějak vytáhly. No, není čas na hrdinství, holt to odnese Baník. A nebo ta Bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že ta Bohemka se do boje o udržení snadno namočí... My jsme poslední dobou celkem silný doma, hodně bude záležet na zápasu na Baníku, tam musíme vyválčit aspoň bod.

Jinak dneska je ten výkon hodně dobrej, Lengyel a Řepka je super stoperská dvojice

Reagovat
centos

Reagovat
exse

No nic Budějovice budou sbírat body docela pravidelně, je si z boje o udržení škrtám, zbývá teda Baník, Sigma a Bohemka, samozřejmě nejlepší by byla Bohemka, ale 8 bodů je dost, i přes to že Baník i Sigma šli herně nahoru. Bude to ještě hodně zajímavé.

Reagovat
Losinho

Vyhnal potěšil, mohl by se pořádně rozehrát a v létě se do Slavie vrátit jako hotový útočník pro Gambáč ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to říctř i jinak - další nadějný mladík co ukazuje co v něm je až po odchodu ze Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

s Bohemkou to vypadá zajímavě no, v prvních 5 kolech uhráli 12 bodů v dalších 13 jenom 7 a od října uhráli jenom dvě remízy

Reagovat
smazaný uživatel

a sudí zase tlačí Plzen. je to hnus!! korupce!!! naprosto vymyšlená penalta!! faul předcházel jasnej ofsajd!! Damková uřaduje!! hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jak Sparta v Hradci??

Reagovat
smazaný uživatel

sudí tlačí Plzne stejně jako v minulé sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sraltu tlačí 20 let, konečně změna...ku prospěchu českému fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou lži! sudí naopak pískají proti spartě. eyes::

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by sudí komukoli schválně připískával, tak to nikdy není ku prospěchu fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná. A Dukla už mohla mít 2 vyloučení. "Faul" na Bakoša, když šel sám a pak ten šlapák na Řezníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych jasnych penalt je v zapase zhruba 17

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle bylo fakt vidět, a já jsem pro, aby se takové zákroky pískaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych drzeni je pri standartkach hodne,piskne se vzdycky jednou za cas...chtelo by to nejak sjednotit,jinak Plzen nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl dyť ho držel úplně jasně několik sekund. Ševinský už byl od něj metr a on ho furt držel jak manželku!

Ale ten centr byl do ofsidu, ale za to hlavní nemůže.

Reagovat
exse

Přesně to sem chtěl napsat, penalta jasná, ovšem Ševinský byl v offsidu, takže chyba rozhodčích, ale ne hlavního.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam,ze ho nedrzel,ale jenom v tomhle zapase bude nekolik stejnej souboju..

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto bylo ještě víc evidentní, protože většinou se hráči drží, když jsou těsně u sebe. Ševinský byl od něj přes metr a on ho furt držel. To by viděl Bedřich Smetana.

Reagovat
smazaný uživatel

faul a hráče v ofsajdu není faul. Penalta se pískat neměla!

Reagovat
smazaný uživatel

na bakoša faul nebyl to byl normální anglickej souboj. tělo na tělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Brnkl mu zezadu o nohu. Myslím, že to bylo ještě mimo vápno. Normální anglickej souboj? a) co to jako je? b) tady jsme v česku

Reagovat
Liquid

Žižkov ale ČB , na druhou stranu Bolka 9 bodů na Spartu, pokud letenským forma vydrží, dalo by se....

Reagovat
Shevchenko

Ty v ČR fandíš samému odpadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíši Čechu ty jsi díra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dle výsledků je to jasný, vyhrát na Dukle, urvat něco v Hradci, na Slovácku, neprohrát na Bohemce, doma porazit Budějovice, Žižkov a to by snad mohlo stačit. A není to nemožný s tím, co teď máme za hráče. A ještě samozřejmě když za dobré konstelaci dalších výsledků soupeřů.

Reagovat
Puskas

Půjde to přes Bohemku.

Reagovat
twerp

Plzeň by měla zabrat, ať se dostane do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

SuperBarcelona Neporazit doma Duklu po 30 minutovy presilovce a skorovat jen z penalty, parada

Reagovat
smazaný uživatel

a co tu tak ctu, tak jeste ze spatne narizene penalty, kloboucek

Reagovat
smazaný uživatel

Bežné držení ve vápně, které je tam vždycky a nikdy se nepíská jako penalta, protože to by muselo být v každém zápase 10 penalt.

Stejně tak to bylo s tou druhou žlutou pro Dukláka.

Vše je možné jen ve prospěch Plzně!

Reagovat
Losinho

Tak Sparta proti ní doma neskórovala vůbec, takže aspoň nějaký zlepšení.

Jinak hezky posuzuješ pencle, Typek napíše, že nebyla, takže automaticky počítáš s tím, že to tak vážně bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

on by napsal cokoliv, jen aby se mu to hodilo pro Spartu a proti Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dělali co mohli ale Plzen k výhře nedotlačili. Dokonce nastavili i 4 minuty Což je v ČR raritní číslo zvlast kdyz nejsou žádný ošetřování.

Reagovat
smazaný uživatel

co nadelas - zajimavy kolo - penalta a cervena proti Sparte, penalta a cervena pro Plzen a penalta pro Liberec

Reagovat
goodbay

tak v Hradci jasná, v Liberci asi taky a tu dnešní jsem neviděl.

Reagovat
Losinho

A jéje, sparťanské konspirační teorie

Reagovat
smazaný uživatel

Demence některých sparťanů je fakt k breku . Zvlášt těch co vyhazují Hřebíka s Haškem.

Reagovat
Losinho

Já bych místo nich dosadil Straku s Pulpitem

Reagovat
twerp

No já mám z Haška docela špatný pocit a za dementa bych se taky neoznačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevyhazuješ je, to je rozdíl,.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano, ale byt to naopak a Liberec prohral diky penalte, Plzen stejne tak a Sparta by diky penalte vyhrala, uz tu vidim ty samy rovny a objektivni komentare, vzpamatuj se proboha

Reagovat
Losinho

Tak když ty penalty / redky měly být...

Reagovat
smazaný uživatel

kolik uz takovych v historii bylo a stejne to vsichni vidi jinak, protoze u nas plati rovnice - penalta pro Spartu = ovlivneni zapasu

Reagovat
goodbay

pořád věříš, že bude Sparta za 3. místo ráda?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba bude během týdne před duelem se spartou postrádat zraněného Procházku a pár reprezentantů (Limberský, Rajtoral, Darida, Kolář, Petržela, Pilař, Bakoš, Wágner) takže to budou zajímavý treninky

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně nechápu jak tě tady můžou admini trpět.

Reagovat
Puskas

Ostatním, kteří ho čtou, se vždy po každém jeho výkřiku zvýší sebevědomí. Možná proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, copak?

Tady se snad nesmí psát pravda,kterou každý vidí?

Tady se smí psát jen pozitivně o Plzni a opačné názory nejsou tolerovány?

Ty by ses dobře uchytil v nějakém totalitním systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije Klement Gottwald!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti říkají? Nedivil bych se.

Reagovat
Sosi

Z Čecha se pomalu stává Daněk

Reagovat
smazaný uživatel

kiksů má víc než dost. divím se že chytá. Toho pavlíka sem sice neměl rád, hrozně nesympatickej hráč ale pokud vím tam nikdy nezavinil žádnej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

mýlíš se, máme bohužel s golmanama dlouhodoby problemy - kdyz se nekdo chyti a ma formu, tak se zraní, a po uzdravení už to není ono...

Reagovat
goodbay

Super aspon bod. Gratulace Dukle

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Dukla .

Reagovat
exse

Škoda, kdyby Plzeň a Bolka pravidelně vyhráli, tak mohli Spartu vytlačit až na 4. místo, takhle budou 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kdyby se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Však v pohodě, Sparta má větší šanci něco uhrát v pohárech než Bolka, neříkám že by hráli líp, ale díky koeficientu budou nasazení, takže pokud nedostanou megasilnou Vaslui, mohli by EL ukopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta získá titul, takže o Evropskou ligu se bude zajímat pouze v případě, že vypadne z předkola Ligy mistrů.

Reagovat
exse

Vy v titul ještě pořád věříte?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď trapný a nepředstírej ten údiv. Moc dobře víš, že já jsem o zisku titulu přesvědčený.

Reagovat
smazaný uživatel

Baví tě to ?

Reagovat
exse

Baví, kdy jindy podrývat sebevědomí sparťanů, než teď když se jim nedaří a příští kolo je už můžem dostihnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že tu někomu podrýváš sebevědomí? Heh, to máš o svých komentářích dost přemrštěné mínění .

Reagovat
Puskas

Především doufá, že to čtou i hráči a po jeho řádcích to pomalu balí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže naší jedinou šancí na titul je, že by se hráči ve škole ulejvali.

Reagovat
Puskas

Anebo že mají nervy ze železa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Sparta nemela domaci ztraty,tak se hraje jenom o druhy misto..kdyby kdyby.

Reagovat
salami

vždyt Bolka jede na titul, 2 zápasy 6 bodů a bude to lepší, příští kolo budou na prvního ztrácet už jenom 6 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jednoznačnou tlačenku jsem už dlouho neviděl.

Tedy přesněji řečeno,neviděl pro nikoho jiného než pro Plzeň.

Problém je,že už tato neskutečná tlačenka trvá tak dlouho, že už to vidí i lidé, kteří dříve Plzni fandili.

Doufám že Dukla podá taky protest,sice to nepomůže a je to jen takový demonstrativní krok,ale jinak to nejde.

Takové penalty se pro jiné týmy nepískají, takové druhé žluté se jindy také nedávají a to nemluvím o tom neustálém posuzování faulů ve prospěch Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

...a Čech dostal balíček od Sparty, aby nechytal lehké střely probuď se!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se probuď!

Pokud chceš vidět, jak vypadá ukázkový tendenčně řízený zápas, tak si pusť tuto dnešní komedii.

Reagovat
smazaný uživatel

...pořád sníš - probuď se

Reagovat
božský John

Takže už v tom Sparta nejede sama. Přidává se Plzeň a Jablonec...do pěti let budou protěžovaný všechny týmy v lize !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu nikdo netlačí. Plzen tlačí v každým zápase sudí.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla ven!

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

400. pro výhru Slavie zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

pozeral si lech?co sa tam deje?

Reagovat
Losinho

Hráči vůbec nevědí, co hrát, v obraně jsou zmatky, někteří už byli v pátek docela i podráždění. Situace v kabině je asi špatná. Nový trenér to musí dát rychle do kupy a v létě obměnit kádr, letošní sezóna už asi ztracená.

Reagovat
Losinho

A jestli odejde Rudněvs do toho Dortmundu, tak je to v hajzlu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Cekal sem teda ze s Duklou si poradej i pres to ze budou unaveny ze Schalke , ale je videt ze ten kadr je strasne uzkej a z nahradniku si zahral jen Reznik.Tak to zacina vypadat ze titul bude uz jen souboj dvou tymu..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měli být unavený ze Schalke? Třeba hráči Sparty už několikrát říkali, že mají raději větší zápasové vytížení, než tréninky. Myslím, že plzeňští hráči na tom budou podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

120 minut v takovem tempu jakem to odehrali chce par dni na regenaraci to je bez diskuze. Navic zapas koncil pozde vecer , pak je cekala cesta domu (nebo az rano ?)to se proste projevi.

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív se prospali, pak až jeli domu...

...a jinak co únava, Dukla snad hrála o desíti, to se to zas mělo vykompenzovat... jenže všech deset hráčů stálo ve vlastním vápně a když už něco bylo, tak se Ďuriš netrefil z metru (a pak ještě Čech...)

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Schalke se mohl promítnou na jejich psychice. Nemyslím si, že by z toho byli unavení.

Reagovat
salami

120 minut a z toho 50 v 10 lidech a 20 minut v 9, to prostě je znát, něco jinýho je rytmus a něco jinýho takhle vyjímečně těžkej zápas proti silnýmu soupeři, kdy ještě zaplnuješ mezeru za vyloučenýho

Reagovat
hefy

Dneska to byl ten největší hnus, co jsem od Plzenáku snad viděl. Gol, co jsme dostali, byl jednoznačně Čechův a něco takovýho se prostě nemuže stávat. Petržela nebyl schopnej přejít jednoho hráče ani pořádně přhrát. Strašnej výkon. Pilař neskutečně předvídatelnej a dneska se mi zdálo, jak kdyby běhal permanentně s hlavou dolů. Darida dneska strašně naivní, ale přece jen se mu tam několik přihrávek povedlo, takže takovej průměrnej výokn. Ďuriš s Bakošem byli ale naprosto příšerní a poslal bych je nejradši do hajzlu. Dneska oba spálili dohromady tak 8 tutovek. Rajtoral sice přišel až v průběhu, ale taky nebyl dobrej. Já jen doufam, že to celé je zpusobeno unavou a že se to brzo vrátí do normálu.

Pavle Vrbo, postav už prosím Horu.

Reagovat
centos

Teda ta návštěva nic moc, hlavně když je nový stadion

Reagovat
smazaný uživatel

(hlavně, že v Evropě to 8 tisíc diváků přijde)

Reagovat
hefy

Jojo, zklamalo mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ja tam byl a vedet to, jaka bude zima, tak bych tam nesel, myslel jsem, ze umru

Reagovat
smazaný uživatel

na mikinu akorát

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsem triko, mikinu a jeste sacko a malem jsem umrz

Reagovat
smazaný uživatel

...triko, mikina, dres a v pohodě, na začátku mi ještě bylo horko

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale rozdil je byt v kotli a sedet na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

chodíš do špatnýho sektoru no

Reagovat
centos

Však se taky musíš hýbat, křičet, hrozit rukama a celým tělem, skákat na Plzeň pyčo atakdále.

Reagovat
smazaný uživatel

mno jo, ale ne s pritelkyni

Reagovat
centos

To je pak divné, že jo? :) Taky mi to moc nešlo. Vlastně vůbec.

Reagovat
hefy

Reagovat
hefy

Já jsem si hlavně blbeček vzal takovou šusťákovou bundu. Fakt jsem tam umíral.

Reagovat
smazaný uživatel

únavou to nebude, Horváth taky nevěděl co se děje

Reagovat
hefy

On toho nemohl moc vymyslet, když všichni osttaní stáli. Ale máš pravdu, taky byl podprůměrnej.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš než nedostatek kreativity jsem myslel to, že poslal několik přesných míčů na kopačku soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

sice tady kazdej Durise kritizuje, ale mne se dneska moc libil, akorat to promenovani sanci, ale byl aktivni, dostal se do 5 golovek, udelal to vzdycky celkem dobre, ale v ten rozhodujici moment to napalil vedle, skoda, jinak by byl perfektni

a pochvalil bych Rajtorala, ten to paradne rozhybal, mrzi me, ze Vrba nestahnul Pilare, kterej tam byl k hovnu a nedal tam Horu, kterej se mi v kazdym z poslednich zapasu, kdy tam sel hodne libil..

Reagovat
hefy

Mně se teda nelíbil. Jakmile odešel ze hřiště Petržela, tak měl bát na křídle on, ale vůbec tam nebyl, takže si to Rajtoral neměl s kym dát a tim pádem byla pravá strana úplně neškodná. Plus ty jeho šance, to je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vratil jsem se z fotbalu, zima jak v prdeli, doted se klepu, sanci 3 prdele, hlavne Duris, je to smolna ztrata, ten zapas mohl skoncit klidne 6:0 a nakonec Cech dostoji sve povesti, pusti tam srajdu a skonci to 1:1, kdyz jim jeste na konci vytahne sanci Sevinskyho golman prstem..

Reagovat
smazaný uživatel

faulovaný Darida byl v ofsajdu. Penalta se tudíž pískat neměla. To nepřiznáš co?

Reagovat
smazaný uživatel

no a co to meni na tom, co jsem napsal? krom toho, ze jsem sedel v jinym koutu stadionu, takze jsem to vazne videt nemohl?

Reagovat
smazaný uživatel

---ten roh byl rozehranej nakrátko nebo dlouze?

Reagovat
smazaný uživatel

to byla standartka a ne roh.

Reagovat
stas87

za co bola ta cervena?zabranil ten hrac brejku?

Reagovat
smazaný uživatel

nn druha zluta, prvni za faul a druha - zfauloval a sproste nadaval rozhodcimu..

Reagovat
stas87

tak sport na jednotke stal za picu,tam ukazali ako ho stiahol a cervenu,ani zmienka o zltej ani ten penaltovy zakrok neukazali

Reagovat
smazaný uživatel

vcera se taky moc nezaobirali ani tou penaltou Liberce

Reagovat
stas87

co je mi do liberca?

Reagovat
smazaný uživatel

no kopali taky preci penaltu a taky vubec nedavali ten zakrok

Reagovat
stas87

no ale liberec v tu chvilu aspon viedol,riesim teraz plzen a nie liberec

Reagovat
r.mrazik

liga se zamotava...jen tak dal...bude aspon sranda...

a ze plichtil ten tym,ktery by hral v BL o titul? ts ts ts...jsem na ne zvedavy na vlastni oci pristi tyden v praze...snad dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

no osobne si myslim, ze Sparta Duklu taky neporazi

Reagovat
r.mrazik

dukla mi je nekde...hlavni je vyhrat pristi zapas

Reagovat
REPLIKATOR

Tak Dukla obrala o body první tři týmy na jejich hřištích

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máte kotel za bránou?

Reagovat
centos

Tak teď jsem v Dohránu viděl ten "faul" v nastavení a ty dvě karty. Sudí je zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol Olomouce jinak nechápu proč neukázali útok Třešňáka na našeho hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš gól byl prostě geniální. Z něj je zcela jasný, že to nebylo koupený, jelikož takhle neskutečnej gól by úmyslně prostě nemohl padnout.

Reagovat
sosna

Nějakej borec na sigmafotbal v rámci přesvědčování o koupenym zápase dokonce tvrdil, že ta akce byla vykonstruovaná. Prej hráč ve zdi schválně vyběhl, jelikož věděl kam to Šumák kopne. Filipko to schválně pustil, aby se to od tyčky odrazilo na čáru a Došek to schválně kopl do branky, protože se bál, že to žádnej Sigmák netrefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to máma takhle pošéfované tak se o záchranu nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

máme

Reagovat
Puskas

a ještě zapomněl, že to nechali až do té 94. minuty, aby někdo ze Slováck, kdo v tom nebyl zainteresovaný, náhodou nevyrovnal

Reagovat
salami

geniální plán, navíc to vysvětluje proč zatim spíš hrajete tužku, protože vypilování týhle akce muselo zabrat nejmíň půlku zimní přípravy

Reagovat
sosna

Právě podle něj to byla spíš akce Slovácka. Od nás se zapojil jen Šumák. Takže ten asi trénoval přímáky tak, aby po zemi trefil tyčku a míč pokračoval po čáře před branku. Ale že se mu to povedlo náramě.

Reagovat
Liquid

opravdu tu vypadá, že to Hanáci od Slovácka koupili http://fotbal.idnes.cz/vraca-sa-tu-vstupne-fotbaliste-slovacka-nevyvratili-divne-reci-pst-/fotbal.aspx?c=A120226_214614_fotbal_rou

a včera na to poukázal i Sňozík, který řekl "Věděli jsme, že jim budou padat "zázračný" góly v 93.minutě....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, přesvědčil jsi mě, tenhle článek nabitý důkazy mi chyběl. Hanba Sigmě, po tomhle už jim nefandím!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem jestli tohle Sňozík řekl, tak je to zralý na předvolání na disciplinárku, která by měla požadovat důkazy. A pokud je nedodá, tak by se to dalo klasifikovat jako znevážení dobrého jména ligy.

Reagovat
sosna

A od kdy potřebuje disciplinárka na trestání důkazy?

Reagovat
Liquid

včera kolem 22h na ČT4, Dohráno nebo tak něco, prostě sestřih kola, tak tam po zápase mluvil Sňozík, přímo vás neoznačil, ale každýmu musí být jasný na koho tím poukázal a jinak tam říkal, že si je vědom, že rozhodně zachránění nejsou

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

DOBRÉ jméno ligy?

Reagovat
sosna

A je to venku! Článek na idnesu o nasranym dědulovi to všechno potvrdil. Jinak náčelník Velká huba Sňozík začíná vzlykat? Asi ví, že Bohemka to taky nemá ještě zdaleka jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si už před jarem myslel, že by cesta k záchraně mohla vést před Betonku. A teď jsem o tom přesvědčen. Budějky to v domácích zápasech uhrajou, Baník vypadá podobně silně jako my, no a klokani se svýma 2 bodama z posledních 9 zápasů vypadaj naprosto na dně. A upřímně by mě nic nepotěšilo víc jak pád 2 pražských týmů. Problém je, že stejně jako existuje podle některých lidí moravská výpomoc (jakože často asi existuje), tak stejně si vypomáhají i týmy v Čechách proti Moravě a letos jaksi mají výrazně víc možností než my. Pro nás to teď zápasem se Slováckem vlastně skončilo, odteď půjde každej proti nám.

Reagovat
sosna

Já se tady vysmívám lidem, co jsou si jisti, že to Slovácko vypustilo, takže teď odmítám spekulovat o výpomoci v Čechách. Ale pravda je, že Bohemka je slabá jak čaj. A Sňozík to vidí z branky velice dobře. Navíc jim zdrhnul Škoda, nic proti Hartigovi ale ten to nespasí. Myslím, že ve hře o sestup je pořád pět týmů. Budějkám jsem to nepřál, ale když angažovali jednoho nejmenovaného sympaťáka, tak klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

No, hlavně musíme pořádně zabrat my. Vzhledem k tomu, jak zahrál Baník a jak hrajou Budějky, si myslím, že na záchranu může být potřeba klidně 25 bodů, což je nejmíň o 5 víc, než jsem čekal před jarem. A především je zásadní udělat teď Žižkov a udělat z něj prvního jistého sestupujícího.

Reagovat
sosna

Svatá pravda. Snad naberou hráči trochu sebevědomí po té výhře a hned se to projeví na hřišti. Jestli nedáme doma Žižkov, tak se vzdávám naděje na udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně to může bejt i víc. Já to beru z pohledu Budějk udělat doma Slovácko a Hradec, bod se Slávkou, porazit venku Žižkov, přivést bod z Příbrami a je tam 28 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přecejen Sigma a Baník mají furt jenom 11 bodů, to je hrozně málo. Nevěřím, že by najednou oba týmy měly udělat víc než 15 za těch 12 zápasů. Ale možný je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc proč ne, má ze dvou zápasů 4 body, Budějky taky. Pořád mi to vychází na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně že to věděli páč jsou to stejní paranoici jako ty. Tohle je hovno důkaz, kecy o tom že něco bude až po tom co se to stalo může mět každý. Takhle bych já mohl tvrdit že sem předpověděl globální úvěrovou krizi. He? To su borec, co?

Reagovat
Liquid

však seš borec to jsem nikdy nezpochybnil

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl jsem vůbec chuť dívat se jak to v Hradci vypadalo, ale po tom co sem viděl teď ve studiu fotbal bych řekl že ta penalta nebyla. Chtěl jsem Vlastu vyplísnit že lepší gól než gól a karta ale byl v tom skoro nevině.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro záchranu Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na příští derby se vážně hodně, ale hodně těším, jak bude celej stadion skandovat Straka ven! atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dobře vypatlenej

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho bude ještě Dovalil přehlížet Vůcha?

Reagovat
smazaný uživatel

jak je možný že je čech fotbalista roku a rosickej třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

na ankety kašli. stejně se dělají 2x ročně. je to ujetý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale člověka to dokáže pořádně rozlítit

Reagovat
smazaný uživatel

ono tyhle pseudoankety ještě někdo sleduje a bere vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

tak když to přinese několik známých médii tak se to i někomu vryje do hlavy

Reagovat
centos

Teď prý bude Slavík.

Reagovat
Losinho

Tak fotbalově jsme byli podle očekávání o něco lepší, ale koncovka je prostě tragická. Obrana funguje dobře, Latka to skvěle organizuje, ale u obou stoperů je naprosto příšerná rozehrávka, hlavně Cicman byl komickej. Lepší nákopy měl snad i Hub. Straka ven.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou dobry hovna oba týmy předvedli sračku za kterou by měli padat pokuty

Reagovat
Losinho

No o něco lepší jsme byli, i když to bylo způsobený spíš tragickou hrou Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice vás přehrály.

Reagovat
Losinho

Hm, úplně nás mlely. Statistiky hovoří za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste vyhráli je na na fauly nějakých 20:6

Reagovat
smazaný uživatel

tomu říkám argument, že kterýho je jasně vidět, kterej tým byl lepší

Reagovat
smazaný uživatel

byly tam velké pasáže kdy vás teplice mlely. Technicky vás výrazně převyšovali. Vůch má lepší techniku než všichni vaši hráči dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

převyšovaly

Reagovat
Losinho

To je ten simulant, co se skoro nezapojuje do obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

včera pomáhal obraně hodně.

Reagovat
Losinho

Já myslel do teplické obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

tos asi viděl jiný zápas.

Reagovat
Losinho

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem jasně sprint Vůcha kdy skluzem ve vlastním vápně vypíchl míč soupeři a byl z toho roh.

Reagovat
Losinho

Jestli ti to nedošlo z mé poslední, velice stručné reakce, už se s tebou nechci bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy uz se z nej konecne poseres a prestanes ho vsem cpat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 4 400 divaku vzdycky jsme s vama, nebo jak to zpivali??

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Sejde z očí sejde z myslim II.liga čeká

Reagovat
centos

Nerozumím.

Reagovat
Losinho

To je jako bych já napsal, proč sparťané říkají, že jdou fandit do kotle, když žádný nemají. Úplně stejná sračka s prominutím.

Reagovat
smazaný uživatel

zadny nemaji? tak ted si sracku napsal ty nemame ho sice buhvijak velkej, nicmene i tak kvalitni, jedine co nemame je hotel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on říká, že píše sračku.

Reagovat
Losinho

Prosim tě, nejdřív si to pomalu přečti...

Reagovat
smazaný uživatel

lol, sorry cetl jsem to ve vzteku no

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ti co to zpívali přijdou vždycky. A nebo snad tvrdíš že Slávia má kotel ve kterém je pravidelně 5000 lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

a na venkově znova spustili internet, aby bačové měli po večerech co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no to vis, my tady v Ústí jsme oproti Ostrave venkov a to nemluvim o Praze...

Reagovat
smazaný uživatel

no, to jste, máš recht.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

15 golu v 17 zapasech to je desny , nechapu proc to nemohl odkoucovat Petrous horsi by to nebylo a je jasny ze po sezone prijde uz konecne nejakej trener na dlouho a doufam ze kvalitni.

Ten tah se Strakou akorat nasral fanousky jinak nebyl vubec k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej. Jako bych četl vlastní příspěvek z prvního týdne po angažování Straky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - byl to faul od Škody před tím gólem nebo ne? A jestli jo, tak co tam bylo? Já neviděl záznam...

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul. vražení na hrazení. teda na grigara

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, aha... A stalo se to určitě zrovna v té pasáži, kdy Teplice Slavii mlely, že jo. - Někdo jinej by nebyl?

Reagovat
salami

byl to faul, Škoda ho zezadu strčil rukama tak, že si dal Lukáš hlavou o koleno Grigara, žlutá možná diskutabilní, ale pískat se to určitě mělo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, beru.

Reagovat
smazaný uživatel

jn , za to měl jít na 2 minuty na trestnou lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Po konzultaci s jiným uživatelem uznávám, že tvoje informace byla tentokrát výjimečně relevantní a omlouvám se za předchozí narážku vyplývající z jiných situací a zkušeností, nicméně v tomto případě naprosto neadekvátní. Těžkej soráč.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.youtube.com/watch?v=AKFnR6PKMnM

To je fakt šílenost ti vidláci z Hradce

Reagovat
centos

Jsou zvláštní.

Reagovat
Puskas

jak počasí

Reagovat
centos

Aprílové :)

Reagovat
smazaný uživatel

A pálí v sektoru pneumatiky .

Reagovat
Kepy_FCB

http://imageshack.us/photo/my-images/827/dsc0121oi.jpg/

Pelto ztratil jsi kapesník, přijeď si pro něj!!!

Reagovat
centos

To mi přijde poněkud trapné, brát vlajku 5 lidem, kteří se trmáceli takovou dálku. To není soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

kolik tedy by jich muselo přijet aby to poněkud trapné nebylo?

Reagovat
centos

Nevím, třeba desítky. Kdyby na té vlajce bylo napsáno "Jabonec huligens", tak bych se na to taky díval jinak.

Reagovat
Kepy_FCB

brečíš nad špatným hrobem, jednou se dali na výjezdy pod značkou ultras, museli počítat co je čeká, asi moc spoléhali na ochranu policie...

Reagovat
centos

To bude tím, jak jsem mírumilovný.

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

http://www.supporters.cz/clanek.asp?id=3907

Zajímavé. Jen by mě zajímalo, kde byli Budějovičtí, když jim sparťani obsadili sektor?

Reagovat
centos

A bitka mezi Bohemákama (v komentech), taky dobré :)

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo, co se tam dělo. Podle fotek to nevypadalo, že by do Budějovic dorazilo větší množství bohemáků.

Reagovat
smazaný uživatel

prý 325

Reagovat
smazaný uživatel

Podle fotky mi přišlo, že jich je míň. To číslo na hooligans.cz mě docela překvapilo.

Reagovat
AjaxFans

O co tam šlo?Neví někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom komentáři jsem četl, že si chuligáni vyřizovali účty s ultras, taky tam byla nějaká narážka na Sankt Pauli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele