FORTUNA:LIGA - souhrn 9. kola

21.09.2018, 19:58, aktualizováno 24.09.2018, 19:56
Komentáře a souhrny
Slavia porazila Bohemians 1905 a vrátila se na první místo, Sparta zase doma přejela Liberec a nadále zůstává neporažena. Pražským celkům pak nahrála do karet i pondělní dohrávka, v níž Plzeň shořela v Jablonci. Baník Ostrava už v pátek uspěl ve Zlíně...

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 3:0

24.09.2018 18:00

Góly: 27. Michal Trávník, 39. Michal Trávník, 56. Jan Chramosta

Že to Plzeň nebude mít na Střelnici jednoduché, se dalo čekat. S tříbrankovým výpraskem však počítal málokdo. Jablonec svého soupeře jednoznačně přejel a především díky skvělému Trávníkovi si spravil chuť po předchozích porážkách.

Přestože měli domácí za sebou náročný zápas v Evropské lize, učinil kouč Petr Rada jen jednu změnu v sestavě, a to navíc vynucenou, když zraněného Doležala nahradil v útoku Chramosta. Trenér hostů Pavel Vrba je známý tým, že pokud to není nutné, málo rotuje se základní jedenáctkou. Tak tomu bylo také v Jablonci.

Severočeši byli od začátku lepším týmem. V osmé minutě zahrál špatně Hubník, načež Chramosta přiťukl Trávníkovi, jenž pálil do boční sítě. Za dvě minuty zkusil Jovović překvapit Kozáčika, avšak slovenský brankář střelu šajtlí od záložníka Jablonce vyrazil nad břevno. V 19. minutě se k zakončení dostal Chramosta, avšak jeho pokus z otočky postrádal razanci a Kozáčikovi příliš starostí nenadělal.

Ve 27. minutě se domácí dočkali prvního gólu. Na Chramostův centr z levé strany si naskočil nikým nehlídaný Trávník a i díky Hubníkově teči poslal hlavou míč k tyči. Za dvanáct minut si Trávník naběhl na Masopustovu přihrávku a ranou zpoza pokutového území přidal svůj druhý zásah v utkání. Ještě před přestávkou mohl třetí gól přidat Jovović, jeho pokus však nakonec proletěl těsně kolem tyče.

Viktoria se ani v kabině nevzpamatovala a po přestávce opět jen sledovala snahu jabloneckých hráčů. Čtyři minuty po změně stran se balón dostal přes Masopusta na Chramostu, který ještě hledal Jovoviće, kterému chybělo málo k tomu, aby zakončil do opuštěné klece. V 56. minutě rozehrál Trávník rohový kop na Chramostu, který hlavičkou procedil míč přes děravého Kozáčika, a domácí vedli již o tři branky.

Hosté byli naprosto v rozkladu. Další hřebík mohl do jejich rakve přidat Masopust, kterého ale po Jovovićově přihrávce vychytal Kozáčik. Hru Plzně chtěl rozhýbat střídající Chorý, jenž se také v 67. minutě dostal k zakončení, se kterým však neměl mnoho práce do té doby téměř nezaměstnaný brankář Jablonce Hrubý. To bylo pohříchu jediná šance, kterou si Viktoria vypracovala. Domácí tak pohodlně dokráčeli k nečekaně jednoznačnému vítězství.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 1:0

23.09.2018 18:00

Góly: 37. Jaromír Zmrhal

S velkým štěstím zůstává Slavia na prvním místě ligové tabulky. Proti Bohemians se jí povedla především první polovina duelu, kdy také vstřelila jedinou branku utkání. Hosté po změně stran hodně kousali, vytouženého vyrovnání se ale nedočkali.

Slávisté měli v nohách pohárový souboj s Bordeaux, na což kouč Trpišovský zareagoval několika změnami v sestavě. Na pravém kraji obrany dostal šanci Zelený a na postu ofenzivního záložníka nastoupil Baluta. Také trenér Klokanů Hašek zasáhl do jedenáctky svého týmu, kde se nově objevil levý bek Schumacher a útočníci Vodháněl s Nečasem.

Bohemka nepřijela do Edenu betonovat, což ve třinácté minutě ukázal Martin Hašek, jehož povedenou ránu z dálky zastavilo až břevno branky domácích. Komplikaci způsobilo domácím zranění Tecla ve 25. minutě. Útočník sešívaných špatně došlápl a musel jej vystřídat Matoušek. O deset minut později se k ráně propracoval Stoch, avšak brankář hostí Valeš byl pozorný.

Minutu po Stochově příležitosti vyzval Coufal ke skórování Matouška, mladý fotbalista ale ve velké šanci přestřelil. Krátce poté prověřili Valeše Zmrhal a Stoch, s oběma pokusy si gólman Klokanů poradil. Tlak Slavie nakonec vyústil v gól. V 37. minutě po odraženém centru posunul Souček na Zmrhala, jenž střelou po zemi propálil do té doby bezchybného Valeše.

Krátce po úvodní brance centroval autor gólu na Matouška, jehož rána z otočky letěla nad břevno. Valeš se musel činit ještě v nastavení prvního poločasu, kdy vytáhl hlavičku Součka. Domácí se po změně stran jakoby ukolébali vedením a byli to především Bohemians, kdo po přestávce hrozili. Poprvé se připomněli v 55. minutě, kdy Reiter prchal po zpackané rozehrávce Slavie, na poslední chvíli jej ale o míč obral Zelený.

Devět minut po Reiterově snaze centroval z levé strany Schumacher a jeho pas málem zaskočil brankáře sešívaných Koláře, jenž musel míč vytáhnout na rohový kop. V 66. minutě se Kolář musel pořádně protáhnout proti střele Vodháněla i následné dorážce Nečase. Domácí se poté přece jen trochu vzpamatovali a sami zahrozili dvanáct minut před koncem, kdy Kúdelův pokus po rohu zlikvidoval Valeš.

Závěr derby hodně ovlivnil déšť, který se nad Vršovicemi spustil. Klokani si na těžkém terénu již další kloudnou akci nevytvořili a museli se smířit s porážkou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 4:1

22.09.2018 19:00

Góly: 18. Nicolae Stanciu, 27. Benjamin Tetteh, 34. Benjamin Tetteh, 90. Nicolae Stanciu - 89. Roman Potočný

Sparta po dobrém výkonu zaslouženě deklasovala Liberec. Nadále tak zůstává neporažená. Branky domácích si spravedlivě rozdělili Tetteh a Stanciu, za hosty pouze snižoval Potočný.

Rudí do utkání vlétli a už v první minutě ohrozili branku Hladkého, Tetteh ovšem hlavičkoval pouze do rukavic libereckého brankáře. Stanciův pokus o pár minut později skončil těsně vedle pravé tyče. Ve 14. minutě se Tetteh dostal do samostatného úniku, nicméně proti Hladkému neuspěl. Netrvalo to ale dlouho a domácí fanoušci se mohli poprvé radovat. Stanciu se dokázal zbavit dvou bránících hráčů a prostřelit Hladkého.

Zhruba v půlce prvního poločasu vyslal prudkou ránu domácí Chipciu, proti ní byl ovšem Hladký bezchybný. Ve 27. minutě Frýdek poslal dobrý míč do vápna, kde Tetteh přetlačil Vukliševiče a v pádu poslal míč od tyče do brány. Už na 3:0 pro domácí zvyšoval opět Tetteh, tentokrát se jednoduše uvolnil na levé straně a nechytatelnou ranou nedal gólmanovi žádnou šanci. Slovan mohl v závěru prvního poločasu snížit. Nita si však s Kačarabovou hlavičkou dokázal poradit.

Slovan se po přestávce rozhodně nevzdal, jenže pokusy Sukisy a Potočného nepřešly přes hradbu sparťanských těl. Definitivní konec libereckých nadějí znamenala červená karta Vukliševiče po faulu na Tetteha. V 64. minutě hlavičkoval po Stanciově centru z nadějné pozice mimo tři tyče střídající Civič. Zápas za rozhodnutého stavu ztratil na tempu, nic na tom nezměnila ani střela Ševčíka a na druhé straně pokus Kangy.

Patnáct minut před koncem se mohl prosadit z brejku Šural, v pádu ale nedokázal trefit prázdnou branku hostí. Slovan se přeci jen v 89. minutě dočkal čestného úspěchu, když ze standardky krásně skóroval Potočný. Stav 3:1 ale do konce zápasu nevydržel. Po přihrávce Mebrahta se střelou zpoza šestnáctky prosadil Stanciu, který tak korunoval svůj výborný výkon a zároveň také uzavřel skóre.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FK Příbram 4:1

22.09.2018 17:00

Góly: 22. Lukáš Budínský, 29. Tomáš Wágner, 53. Milan Nitrianský (vl.), 86. Jan Moravec - 46. Ruslan Mingazov

Karviné se v domácím zápase podařilo vysoko porazit Příbram. Ta po prvním poločase prohrávala o dvě branky, a i když ve druhém poločase domácím zle zatápěla, tak dokázala vstřelit pouze jednu branku. Hrdinou utkání se stal karvinský Letić, z jehož centrů se urodily tři branky.

Hosté do zápasu vstoupili lépe. Se Slepičkovou střelou z otočky si ovšem domácí brankář poradil. Na druhé straně v obrovské šanci hlavičkoval vedle příbramské svatyně Wágner. Ten samý hráč se mezi tři tyče netrefil ani v 15. minutě. Vzápětí se ke střele z dálky odhodlal hostující Fantiš, jenže ani on nemířil přesně. Karviná se z první branky radovala ve 22. minutě, to se na levé straně uvolnil Letić, přízemním centrem oslovil Budínského, který umístěnou střelou překonal Švengera.

Netrvalo to dlouho a bylo to o dvě branky. Letić tentokrát oslovil svým centrem Wágnera, ten byl nehlídaný a zblízka se hlavou konečně prosadil. Příbram mohla snížit Skácelem, který však ve vyložené příležitosti selhal. Ve 41. minutě ještě zahrozil Ba Lou, jeho střela se ovšem zakroutila těsně vedle Švengerovy branky.

Úvod druhé půle vyšel hostům na jedničku. Střídající Mingazov nebyl na hřišti ještě ani minutu a už si našel odražený míč, jenž pohotově poslal za záda Berkovce. V 53. minutě si po Letićově centru srazil nešťastně míč do vlastní sítě Nitranský, rázem to tedy bylo znovu o dvě branky. Po hodině hry se do šance prodral hostující Hlúpik, proti němu ovšem výborným výběhem zakročil Berkovec.

Příbram postupně přidávala obrátky a hnala se za vyrovnáním. Nejprve v 75. minutě Fantiš z dobré pozice napálil pouze Voltra. O dvě minuty později se proti Voltrově akrobatickém zakončení vytáhl úžasným zákrokem Berkovec. Nakonec to ale byla Karviná, která se radovala z branky. Švenger sice vychytal dvě obrovské šance Wágnera, ale v 86. minutě byl krátký na krásnou individuální akci Moravce, ten tak i zápas definitivně rozhodl.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 5:1

22.09.2018 17:00

Góly: 28. Petr Mareš, 56. Tomáš Přikryl, 80. Nikolaj Komličenko, 83. Marek Matějovský, 89. Nikolaj Komličenko (pen.) - 65. Jan Kuchta

Boleslav deklasovala Slovácko 5:1, průběh zápasu ovšem tak jednoznačný nebyl, vždyť ještě čtvrthodinu před koncem vedli Středočeši pouze o jedinou branku. Dvě branky vstřelil Komličenko, jemuž se tak podařilo zvýšit náskok v tabulce střelců.

První šanci zápasu si připsal Přikryl, jehož zakončení na bližší tyč lapil Daněk. Na druhé straně se po nedorozumění domácí obrany uvolnil Rezek, ten přihrávkou ještě hledal Kubalu, situaci ale vyřešil pohotovým zákrokem Šeda. V 10. minutě pálil mimo tři tyče domácí Ladra. Boleslav měla více ze hry, využít toho mohl Komličenko, ten však ze standardky nepropálil zeď a z následné dorážky hostující svatyni přestřelil.

Ani krásná rána Konatého brankou neskončila, protože Daněk míč vyrazil na rohový kop. Po něm došlo ve vápně hostí k obrovskému závaru, ani z něj však Boleslav nic nevytěžila. Ve 27. minutě se domácí konečně dočkali. Na Přikrylův centr si naběhl Mareš a v pádu dokázal překonat Daňka. Obdržená branka hosty probudila. Havlíkův pokus byl sražen na roh a Daníčkova pumelice z dálky proletěla nad břevnem. V závěru první půle mohl druhou branku domácích přidat Přikryl, jeho oblouček ovšem skončil mimo branku.

Po přestávce Slovácko přidalo na obrátkách a hnalo se za vyrovnáním. Kalabiškův centr těsně odvrátil před dotírajícím Havlíkem Keresteš. V 51. minutě zakončoval nebezpečně Rezek, proti němu se ale dobrým zákrokem vytáhl Šeda. O tři minuty později ovšem znovu udeřili domácí. Exslovácký Diviš nahrál na hranici šestnáctky Přikrylovi, jehož pokus si Krejčí nešťastně srazil do vlastní sítě.

Třetí branku Středočechů mohl přidat Mareš, tentokrát se však perfektním zákrokem blýskl Daněk. V 64. minutě se po pěkné kombinaci prosadil střídající Kuchta, který tak vykřesal vrátil hosty zpět do hry. Slovácké šance ale vzaly za své v 80. minutě, to Matějovský vysunul do úniku Komličenka, jenž obešel Daňka a zvýšil na 3:1.

Neuběhly ani dvě minuty, když se po Divišově přihrávce prosadil Matějovský, ten tak zvýšil vedení Boleslavi už o tři branky. Slovácko si kalich hořkosti vypilo až do dna. Nejdříve byl vyloučen kapitán Daníček a pak po faulu Jurošky sudí Lerch odpískal pokutový kop. Míč si vzal Komličenko, který bezpečně proměnil, tím také pečetil skóre na 5:1.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Teplice 2:0

22.09.2018 17:00

Góly: 27. Tomáš Smola, 61. Tomáš Jursa

Opava dokázala podruhé v řadě uspět v brněnském azylu. Po minulé výhře nad Jabloncem tentokrát porazila Teplice. Ty dnes nepředvedly optimální výkon, který nemohl na srdnatě bojující Slezany stačit.

Úvod zápasu byl z obou stran poměrně nezáživný. Za první zajímavou situaci by se dal považovat únik domácího Kayamby z 21. minuty. Jeho střelu ovšem dokázal Ljevakovič srazit na rohový kop. O pět minut později se prakticky z ničeho nic prosadil Smola, jenž po centru Hrabiny zamířil přesně k tyči a poslal tak domácí do vedení. Opava mohla záhy přidat i druhou branku. Kayambova střela skončila na tyči a dorážející Kuzmanovič mířil pouze do Diviše. Na druhé straně z dálky pálili Vondrášek i Ljevakovič, jenomže ani jeden nedokázal překonat obranný val domácích. V závěru úvodní čtyřicetipětiminutovky střílel ještě vysoko nad aktivní Kayamba.

Vstup do druhého poločasu měli lepší domácí. Hlavičku Smoly ovšem Diviš lapil. V 62. minutě si odražený balón našel Tomáš Jursa a přesnou ranou nedal Divišovi žádnou šanci - 2:0 pro Opavu. O pár minut později se do další šance domácích dostal Zapalač, jehož pokus však skončil vysoko nad břevnem. Ke konci zápasu se přeci jen Teplice dostaly do tlaku. Jindráček ovšem na centrovaný míč do vápna těsně nedosáhl a ani Kučerova rána z 85. minuty snížení nepřinesla. Poslední minuty už si domácí dokázali pohlídat a mohli začít slavit výhru.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dukla Praha 1:0

22.09.2018 15:00

Góly: 33. Václav Jemelka

Téměř dva měsíce čekala Olomouc na ligové vítězství. Dočkala se ho až v devátém kole proti Dukle a připsala si tak do tabulky důležité tři body. Jedinou branku zápasu vsítil obránce Sigmy Jemelka.

Do sestavy domácích se vrátil obránce Štěrba, jenž ve stoperské dvojici doplnil Jemelku. Ani na lavičce náhradníků se neobjevil útočník Nešpor, a tak se na hrotu objevil Plšek. Hostům se vrátil v minulém kole vykartovaný Tetour, jenž se hned zařadil do základní jedenáctky. Trenér Pražanů Skuhravý tentokrát odpustil od rozestavení se třemi obránci a hrál klasicky se čtyřmi defenzory vzadu.

Na olomouckých hráčích bylo od počátku vidět, že chtějí po dlouhé době zvítězit. V sedmé minutě zakončil akci Hanáků Plšek střelou těsně vedle brány brankáře Rady. V zajímavé pozici se pět minut nato ocitl Zahradníček, jenže v rozhodující chvíli netrefil balón ideálně. Dukla se poprvé výrazně připomněla v 18. minutě, kdy Holedna pohotovou střelou z rohového kopu jen těsně minul zařízení.

První střelu na bránu zaznamenal ve 26. minutě domácí Falta, avšak Rada se příliš nezapotil. Za šest minut se v pokutovém území otočil Hála a jeho pokus levou nohou vyrazil Rada taktak na rohový kop. Z něho pak Hálu opět famózně vychytal brankář Dukly, na dorážku Jemelky už byl ale krátký, a Sigma se tak dostala do vedení. Olomouc po brance ožila, což v 35. minutě demonstroval Houska, jehož střelu vyrazil Rada. Následně se do míče opřel Sladký, který trefil spojnici břevna a tyče.

Na Andrově stadionu byla k vidění parádní podívaná. Minutu po Sladkého bombě propálil Houska z úhlu Radu a míč skončil na tyči. Za hosty odpověděl Doumbia, s jehož střelou z dálky měl gólman Buchta starosti. Před přestávkou chtěl vyrovnat také Djuranović, i toho však vychytal brankář Hanáků.

Čtyři minuty po přestávce zakombinoval Sladký se Zahradníčkem a prvně jmenovaný vystřelil těsně vedle tyče. Tři minuty poté utekl obraně Dukly Plšek, jeho slabou střelu ale Rada kryl. Na druhé straně po hodině hry sklepl Brandner Holendovi, jenž však z dobré pozice pálil vysoko nad břevno. V 64. minutě se zase připomněla Olomouc, kdy Houska jen o centimetry netrefil svatyni Pražanů. Za minutu se po zmatcích v obraně Sigmy dostal do velké šance Holenda, kterého však skvěle vychytal Buchta.

Hosté v závěru usilovali o vyrovnání. Blízko brance byl Milošević, který však nastavení pálil z první daleko vedle Buchtovy brány. Olomouc tak nakonec ubránila těsně vítězství.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Baník Ostrava 1:2

21.09.2018 18:00

Góly: 83. Jean-David Beauguel - 62. Milan Baroš, 65. Lukáš Pazdera

Vrátil se a zvítězil. Řeč je o trenérovi ostravského Baníku Bohumilu Pánikovi, jenž během devátého kola zavítal do Zlína, kde kdysi sbíral úspěchy. Teď s Baníkem dokázal ve Zlíně zvítězit, díky čemuž se Ostravané bodově dotáhli právě na svého moravského soupeře.

V minulém utkání na hřišti Bohemians vyšlo trenérovi Zlína Michalu Bílkovi střídání, když jedinou branku vstřelil Hronek, který na hřiště přišel až ve druhém poločase. Tato branka ale nakonec zlínskému záložníkovi nestačila k tomu, aby se dostal do základní v sestavě. Na hřiště tak od začátku vyběhli stejní hráči, kteří zahájili duel ve vršovickém Ďolíčku.

Ostrava naposledy podlehla pražské Spartě, přesto kouč Pánik nezamíchal kartami a taktéž ponechal sestavu beze změny. Nenaplnily se tak spekulace, že by se do základní jedenáctky probojoval například bývalý reprezentační obránce Procházka.

První velkou šanci zápasu si vypracovali hosté. Po Holzerem zahrané standardní situace ve čtrnácté minutě vznikl ve vápně Zlína závar, během kterého zakončoval hlavou Stronati pouze do spoluhráče Baroše, jinak by pravděpodobně poslal Baník do vedení. Zlín kontroval za dvanáct minut, kdy se po akci zprava odrazil míč přes šířku pokutového území k Bartošákovi, který v dobré pozici pozdravil pouze fanoušky Chacharů za bránou.

Baník kousal a osm minut před přestávkou si vytvořil další gólovku. Po dalším Holzerově centru se v obrovské šanci ocitl Fillo, a přestože byl nikým nehlídán, dokázal netrefit prostor mezi třemi tyčemi. Poslední šanci první půle si vypracovali domácí, když Podio rozehrál přímý kop na hlavu Bača, avšak mladý obránce zakončil nad břevno Lašůvkovy svatyně.

Bojovné utkání pokračovalo i po změně stran. Po hodině hry se z dálky opřel do míče Matejov, opět však mířil příliš vysoko. O dvě minuty později převzal hostující Holzer míč na polovině hřiště, následně jej předal Barošovi, který prošel obranou soupeře jako nůž máslem a po kličce brankáři Dostálovi poslal Ostravu do vedení.

V 65. minutě přidal Baník další branku. Na rohový kop od Hrubého si naskočil nikým nehlídaný Pazdera a bývalý hráč Zlína zvýšil náskok Baníku přesnou hlavičkou ke vzdálenější tyči. To už byl na hřišti dříve zmíněný Hronek, který táhl akci Ševců jedenáct minut před koncem. Jeho pobídku posunul Poznar k Beauguelovi, jehož ve velké šanci vychytal skvělý Laštůvka.

Zlín se branky dočkal v 83. minutě. Po Hronkově dlouhém autu a následné nepovedené ráně od Matejova se míč ve skrumáži před brankou odrazil od Železníka k Beauguelovi, který do meruny zasáhl dřív než vyběhnuvší Laštůvka a snížil na rozdíl jedné branky. Závěr duelu si ale Baník pohlídal, když soupeři nedovolil vypracování většího tlaku, a po závěrečném hvizdu se radoval z cenného vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha980122:424
2.Sparta Praha972019:523
3.Viktoria Plzeň970214:921
4.Fastav Zlín961216:719
5.Baník Ostrava961214:519
6.FK Jablonec941414:1013
7.FK Mladá Boleslav941422:2013
8.Bohemians Praha 1905932410:1211
9.1. FK Příbram932414:1811
10.Slovan Liberec92439:1210
11.MFK Karviná930614:199
12.FK Teplice923411:179
13.1. FC Slovácko930611:209
14.SFC Opava92169:187
15.Sigma Olomouc92079:186
16.Dukla Praha91086:203

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (591)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

8 bodů náskok

Reagovat
Hiko

na Příbram, já vím, je třeba se bát

Reagovat
HorajzmAmmann

na Jablonec, na Liberec, na Teplice, na Bohemku...

zatím je ale šestá Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastické.. Bodový polštář před Slávii, což bude extrémně těžký zápas, máme.. Venku zatím 3 výhry, 1 remíza a 1 prohra. Naprosto skvělá bilance.. Musím říct, že Zlín je ale fakt nebezpečný s těmi útočníky.. Do konce jsem se bál, že jim vyjde jeden nákop, ale naštěstí jsme to zvládli dobře..

Stronati dneska výborný, toho ze sestavy jen tak někdo nedostane..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

před SKS je tohle sen

Reagovat
Pride

Stronati byl už proti Spartě super. Zatím má formu jako prase. Spíš by si měl co nejdřív sednout Šindelář, protože s takovou se na to Procházka za chvíli vysere a bude chtít odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono Šindelář taky nehraje vůbec špatně.. I když dneska nevím, jestli před tím gólem nemohl reagovat rychleji..

Reagovat
Pride

Hraje docela dobře, ale z toho tria je asi nejhorší. Už proti Spartě tam kazil a udělal hrubku jako prase.. navíc když si na chvíli sedne Šindy tak si stěžovat určitě nebude, ale Procházku to dost možná brzo přestane bavit a to bude každopádně pro Baník ztráta jako prase.

Reagovat
HorajzmAmmann

hraje výborně. Ale jak píšeš z toho tria je asi nejhorší... Stronati je silný v soubojích a ve vzduchu, Procházka má zase nejlepší rozehrávku a strašně zkušeností... musí hrát.

možná bych fakt vyzkoušel rozestavení co má Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka tam podle mého chybí dost, hlavně kvůli rozehrávky.

Reagovat
Pride

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Reagovat
Puskas

Navíc by mladého Stronatiho usměrnil a dodal by tomu více klidu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to napsal na instagram tak hraje velmi dobře

Reagovat
didosh

Vidím to stejně...měl by hrát Procházka se Ziem...

Reagovat
Coutinho10

nebude to pristi kolo s vama lehky, ale je fajn, ze jste taky zpet, protoze velky tymy patrej nahoru

Reagovat
HorajzmAmmann

psal jsem to vždycky... tahle tabulka je top Nasral se tam sice Zlín, ale to neva... odskočilo to dobře...

Reagovat
KingMaster13

Ale tak nějaký pestrý překvapení jako je letošní Zlín je občas taky potřeba

Reagovat
HorajzmAmmann

to překvapní měl být právě Baník víc už není potřeba

Reagovat
KingMaster13

No jo ale vy se tam plánujete usadit Zlín takové ambice ještě nemá

Reagovat
$$CaptainKokotko

jedna prohra proti nám , ale to jsme měli hodně stěstí, jen tak dál

Reagovat
didosh

Stronati hraje ve formě delší dobu...hodně si ho vsimam...snad ještě poroste...hlavně na míči je potřeba zlepšit...

Reagovat
KingMaster13

Já hlavně nechápu co v tý Vídni s ním dělali, že se tam neprosadil

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak po něm chtěli rozehrávat a vše hrát konstruktivně.

Reagovat
KingMaster13

asi jo no, neuměli ho využít

Reagovat
didosh

Taky mi to vrtá hlavou...

Reagovat
Kepy_FCB

Jazda na poháry

Návrat krále do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

V suchým triku

Reagovat
KingMaster13

Tak příští týden klucí ostravští

Reagovat
ratusek

Vás pokope klokan v neděli

Reagovat
KingMaster13

Klokan kopat bude, to jsem připravenej Tak snad je nějak zkolíme a pak k vám do války

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Klokan kopal ale body jsou

Reagovat
ratusek

Už by vám ten luck mohl skončit

Reagovat
didosh

Příští kolo...

Reagovat
KingMaster13

Hele my ty soupeře ale do ničeho nepustíme Ano gol tam vždy nějak došmudláme ale obrana je u nás jistota

Reagovat
Shevchenko

Bary je prostě kráál a Páník má velký náběh na nejlepší osobnost od dob Komňackého

Reagovat
HorajzmAmmann

já mám rád jeho rozhovory. Co řekne to má hlavu a patu ... navíc sympaták

Reagovat
Pride

Strašně se mi líbí ten jeho klidný přednes.

Reagovat
didosh

Borec

Reagovat
Puskas

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
patas92

Večeřa

Reagovat
HorajzmAmmann

Večeřa nás svolává,

ví to celá Ostrava,

Vstávejte vy staří Baníkovci,

tvrdá vojna nastává.

Vstávejte vy staří Baníkovci,

tvrdá vojna nastává.

Reagovat
smazaný uživatel

Máčala nás svolává, ale to ty nepamatuješ, Večeřa se taky zpíval?

Reagovat
HorajzmAmmann

Večeřa se zpíval určitě

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak já měl rád i Koubka

Reagovat
JarousFCB

Takže každého kdo nás dostal do TOP3 ale řekl bych to stejně

Reagovat
HorajzmAmmann

já si víc pamatuji spíš tu dobu za Koubka než za Večeři. Těch vzpomínek na tu sezonu 9/10 .. od té doby to šlo do...

Reagovat
Han střelil první

Večeřa byl super, škoda toho otřesného jara 09.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Baník udělá 4. flek !

Reagovat
Achašveróš

Výhodnější je vyhrát pohár.

Reagovat
meno

Jenže ten letos vyhraje Libe

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to musím napsat ještě jednou. Já jsem fakt nadšený. Když se dívám na tabulku a vidím Baník tak vysoko.. Po těch letech sraček, tohle je prostě nádhera..

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
centos

Reagovat
iamek

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kixi Syhimour

Promiň, v český sekci se moc neorientuju, ale ta sázka o nick už skončila, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Byla na půl rok. Končí někdy v listopadu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, díky

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Baník lepší, ale jinak slušná holomajzna.

Reagovat
HorajzmAmmann

nesmíš koukat na LM a EL.. pak je naše liga v pohodě ( a když už tak na United)

Reagovat
meno

Au...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli náhodou Baník udělá poháry, tak se nahý proběhnu na Masarykovo náměstí

Reagovat
HorajzmAmmann

PrtScreen a ukládám

Reagovat
smazaný uživatel

sám tomu nevěříš .. i když, momentálně hraje Baník fakt slušně...ale sezóna bude dlouhá...

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli jde do pohárů 5 nejlepších týmů tak proč bych tomu momentálně (i když je liga dlouhá) věřit.

Reagovat
HorajzmAmmann

* neměl

Reagovat
Posledni Kovboj

Olomouc a LIberec na to letos jebou, Jablonec bude mit spoustu prace s EL, Zlin na jare klasicky uhraje dva body za mesic a zbyteku ligy na to nema. Pokud vam vydrzi forma, klidne se to 4-5 misto muze podarit.

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem přesně tohle čekal, akorát jsem myslel (což se samozřejmě ještě může stát), že se do té šestky bude víc tlačit Jablonec nebo Olomouc. Olomouc tam to nevypadá, ale zase je tam Zlín.

Jablonec uvidíme co s něma uděla EL.

Nikdo jiný na to nemá jak kádr, formu, fanoušky, nic co by nás mělo ohrozit... nevidím důvod, proč se zbaběle schovávat za frázi "stačí nám střed tabulky" když se můžeme jako frajeři pokusit o poháry a jít si za tím...

Reagovat
Posledni Kovboj

kdyby se to podarilo, vydrzi Baros jeste sezonu?

Reagovat
JarousFCB

Budeme rádi, když bude hrát i na jaře.

Reagovat
HorajzmAmmann

myslím si že jo. Taková tečka za kariérou... na něm je hrozně vidět, že ho to pořád baví.

Ale je před námi pořád hodně... uvidíme zápas od zápasu. Bodík se Slávkou bude super

Reagovat
HorajzmAmmann

ale samozřejmě záleží na zdraví. To je asi nejdůležitější

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím, že už je to jeho poslední sezóna, jako on by měl na ligu i v 45 , ale lepší skončit jako král než až na to fakt nebude mít.

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc předpokládám, že Jankulovski nespí a kádr ještě nějak vhodně doplníme. Finance jsou další + oproti ostatním...

Reagovat
smazaný uživatel

4 nejlepší jdou...5. by šel jedině v případě, že pohár vyhraje 1. nebo 2. tým, tudíž 2 týmy, co budou hrát LM...jinak jdou 4 + vítěz poháru...

Reagovat
HorajzmAmmann

a když pohár vyhraje někdo kdo skončí v lize 3. nebo 4. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to taky...jo a ten 4. a nebo mozna 5. to stejne nema jisty, protoze jeste bude hrat baraz z finalistou o EL (6.-10.misto).

Reagovat
HorajzmAmmann

no jo vlastně ta baráž Takže tam může jít stejně kdokoliv

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Posledni Kovboj

z Prahy?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
HorajzmAmmann

koukám, Zlín nese dost těžce radost Pazdery po golu

Reagovat
andrew96

Kde?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ofiko stranky Zlina nebo clanky na isportu...

Na druhou stranu nevim jak ho vnimate v klubu (legenda asi tezko, ze? )

Reagovat
andrew96

To ne, strávil tu skoro celou dosavadní kariéru, ale jako legendu bych jej určitě neoznačil. Mně osobně jsou oslavy proti bývalým klukům celkem šumák, pokud nejde o legendu. Spíš mnohé zaskočilo, proč tehdy vůbec do Baníku chodil a teď si na to vzpomněli.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo aha... tak to jo.

Jak pisesto, pokud je v tom klubu za boha a radoval by se jak decko tak bych byl asi taky nasrany (Baros, Sverkos,...) jinak asi ok.

Reagovat
andrew96

Nebo Pozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera ! Ale zasvěcení vědí, že prognostik se nemyli (a podojil Fortunu ). Bedzie zabawa !

Reagovat
smazaný uživatel

Dohromady si obral sazkovky asi o dve kila # Rothschild

Reagovat
smazaný uživatel

Ctyri #Pfn

Reagovat
smazaný uživatel

Zahod stravenky, ty kurvo, zahod stravenky...#milionarontour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Z reakcí fanoušků Ostravy je cítit velká euforie. Pro její zmírnění je nutno říci, že Zlín odehrál slabý zápas, připomnělo to poslední výkony za trenéra Páníka. Za prozatímními úspěchy je hlavně Baroš, který je stále rozdílovým hráčem a vůdčí osobností týmu. Dokud bude hrát, je pravděpodobné umístění Baníku mimo sestupové ohrožení. Je otázkou co bude potom, jestli si poradí současný velebený trenér Baníku nebo upadne do stejné bezradnosti jako předtím ve Zlíně.

Reagovat
Banikovec7

Bez Barose jsme odehrali 4 zapasy, z toho 3 vyhry a 1 remiza se skore 7:1, bez nej bychom pravdepodobne sestoupili.

Reagovat
bobis21

Reagovat
didosh

Navíc ve Zlíně to od Milana nebylo úplně ono...můj názor...Na druhou stranu dal krásný gol...

Reagovat
ratusek

Liquide?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra na hristi, v hledisti a vzhledem k horicim artefaktum( ne, plackuv majetek to nebyl) i ve meste...

Co se tyce prvniho golu, tak to byla takova bajecna euforie, ze sem pak hledat bryle o tri rady niz. Diky chlapcum, kteri je "lovili" a zdarne je dopravili zpet na muj krasny oblicej.

Druhy gol nepotebuje komentar, snad jen... Ocenuju silu a statnost Jarouse, ktery krome me udrzel na sobe asi dalsich 5 lidi. Z dalky to muselo vypadat jako velky hrozen vina.

Dekovacka paradni, pri ktere sem se omluvil Ziovi za Pribram, a timhle tumhle miniaferku, vyvolanou moji tuposti, povazuju za uzavrenou. Holzerovi bylo dano nejevo, ze i nadale je pro par z nas Jidasem a prodejnou kurvou...

KRAL DO EVROPY!

Reagovat
smazaný uživatel

historie se bude opakovat letos druhy flek za rok titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jude raus :-) :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

davej si na ty bryle pozor kurva

Reagovat
JarousFCB

Tentokrát to byla má práce ... v euforii jsem zbulal asi pět lidí a Cukrouš odlétl na jednu stranu a brýle na druhou

Reagovat
HorajzmAmmann

a tak to má být

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozen vína - jako že jste všichni vyžrané koule?

Reagovat
JarousFCB

to je jen Trevor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozen vina vypada docela fit.

Reagovat
Puskas

U toho 1. gólu bylo krásně vidět, co dělá hlava nahoře a ne na míči. A překvapuje Holzer, před odchodem laxní hráč často líný na pohyb, teď sprintuje nahoru dolů v 90. minutě.

Reagovat
JarousFCB

... a zrovna u Baryho, jehož styl býval rozběhnout se s očima na míči zhruba směr brána.

Reagovat
Spalovač šancí

protože tenkrát byl tank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Škoda, že je Baník tak nesympatickej klub a jeho fanoušci taková hovada. Jinak bych jim snad i fandil.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
HorajzmAmmann

tak proč fandíš Slavii?

Reagovat
meno

Fandím už víc jak 11 let. Což dáno do perspektivy je trochu víc než půlka života. Měl jsem slabost pro fotbal, který hrála a pro Vaniaka. Navíc je tam i vliv bratrance slavisty, který mě k fotbalu (a sportu obecně) přivedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si fandi Slavii a o Banik a jeho fanousky se nestarej.

Reagovat
didosh

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
meno

Já jsem předně fanoušek fotbalu a ke Slavii mě váže citové pouto. Stejně jako mám rád lidi, ale citově mi záleží na pár jedincích.

Reagovat
icka

Reagovat
didosh

Tak děkujeme...to jsme potřebovali vědět... blb...

Reagovat
meno

Nemáte zač Já to chtěl vypíchnout jako zajímavost. Ale nečekal jsem odezvu od zmíněných hovad...

Reagovat
didosh

Noooo opravdu moc zajímavé...

Reagovat
meno

Jsem rád, že jsem tě zaujal.

Reagovat
frankiefcb

Děkujeme za idiotský příspěvek a co tím chtěl básník říci to nevím. Si fandi Slávii a nepiš tu pičoviny a neser se do Baníku díky.

Reagovat
meno

Nemyslím, že by králové měli býti tak sprostí

Reagovat
HorajzmAmmann

byl jsi někdy v Ostravě?

Reagovat
meno

Hele jenom projížděl a mám odtama několik známých

Reagovat
didosh

To jsi tam ani nebyl podpořit Slavii?Hmmm velký fanoušek...takový ten internetový...a seres se do cizích klubů...

Reagovat
meno

Nebyl. Nemám tam u koho zůstat, nemám peníze tam jet a nemám ani čas tam jet. Několikrát do roka se objevím v Edenu a jinak nevynechávám zápasy doma u monitoru.

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

A taky urcite mluvi sproste ze?

Reagovat
meno

Ne. Ale spisovně a rychleji než ostatní

Reagovat
Han střelil první

Jo, to sedí. S nejspisovnější češtinou by ses ale asi setkal na Novojičínsku.

Reagovat
Han střelil první

Proč je klub nesympatický?

Reagovat
meno

Přestárlej kádr, nedotknutelný zmrdeček Baroš, Laštůvka v bráně... Jedinej sympaťák je tam Páník.

Reagovat
Han střelil první

Laštůvka tě sere, protože mu to u vás nešlo, co?

Reagovat
meno

Že to vždycky všem nejde je v pohodě. Ale to jak zbaběle zdrhnul po Astaně... To mě zklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně všechno je špatné a na Baníku tě přitahuje jen jeden starší pán?

Reagovat
meno

A nejenom na Baníku mě přtahují starší pánové

Reagovat
Banger

Tyhle citové výlevy mě vždycky pobaví. tak jsem holt hovado no.

Reagovat
icka

Reagovat
eder

Milan Baroš - nejlepší útočník za posledních sto let!

Reagovat
smazaný uživatel

letos snad už konečně sestup Dukly

Reagovat
Liquid

snad vy nahradíte Sigmu

Reagovat
SuperBanikovec

Proč? Nenapadá mě jediný důvod, proč by někdo chtěl v lize radši Jihlavu než Olomouc.

Reagovat
Erialdur

Bojí se, že cokoliv za Vysočinou je v Asii a už by nebyl Liquid, ale Solid.

Reagovat
Erialdur

Případně gas. Záleží jestli si představuje Sibiř nebo Blízkej východ.

Reagovat
smazaný uživatel

Bližší výjezd pro Pražáky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, kdyz tam nevede primy spoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak fakt nevím, Olomouc je divácky atraktivnější

Reagovat
Liquid

zajímavý, že jsem tam z Prahy jel autobusem bez přestupu na zápas proti Mostu, nechce se mi věřit, že by ho zrušili

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bysme v baráži nedali

Reagovat
Liquid

taková není idea, vy vyhrajete 2.ligu a Sigma spadne z posledního místa přímo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak jo

Reagovat
Han střelil první

Bychom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

No co? To, co jsi napsal, je pěkná prasárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Normální hovorová čeština, používá se to běžně.

Reagovat
dinss

Reagovat
Liquid

Škoda Dukla, ten bod tam uhrát šel, Holendova tutovka a ta skrumáž měla skončit gólem a na konci první půle jak si Djuranovič povodil Jemelku ale střelu na Buchtu poslal mizernou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prozradíš nám konečně ,proč jsi takovej trapnej ubožáček co se týká Sigmy?

Reagovat
Posledni Kovboj

no, abychom mu nekrivdili, uplne stejnyho curaka dela kolem Brna

Reagovat
frankiefcb

on má mindrák z Moravy celkově.

Reagovat
Posledni Kovboj

takze i z Baniku?

sorry musel jsem

Reagovat
Han střelil první

Jenom azyl...

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak to je jen pusta provokace

Reagovat
Han střelil první

Ja vim.

Reagovat
smazaný uživatel

kurburt pls

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Sigma

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Pride

Skuhravý Hlavně, že jsi blízko rodiny, ňoumo.

Reagovat
smazaný uživatel

Csáplar neumí svojí vlastní past

Reagovat
Shevchenko

Bolka nejlepší útok a nejhorší obrana ligy ale serou mě, ať se necpou do první skupiny.

Reagovat
dinss

Reagovat
doNny

I té baráži se vyhneme jak nic...další zápas už snad doma

Reagovat
Posledni Kovboj

Komlicenko 9 zapasu, 10 golu diky Rusaku

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
frankiefcb

Otázka na sparťany. Proč jste vlastně proti Zdendovi? Vypadá to, že konečně tomu vašemu babylonu dal řád a ta hra taky nějak vypadá. Je vůbec v zájmu Sparty hledat nového trenéra, když to vypadá, že Zdenda s babylonem umí?

Reagovat
joshua

Hodně fanoušků ho nemá rádo, že je alibista, radši svede věci na někoho jiného, jen aby z toho nevyšel špatně a taky nedává šanci mladým, protože je právě připosranej, jak se bojí o svoje místo.

Ale já ho mám třeba docela rád a nic lepšího bychom teď nesehnali. K tomu mu pomáhá s trénováním Rosa, což je taky fajn, jelikož ho hráči berou.

Reagovat
frankiefcb

ok to přiznávám, že jsem si všiml, že Zdenda nemusí moc mladé hráče, což je vůči Vaši juniorce trochu škoda.

Reagovat
joshua

Já mu to třeba až tak nezazlívám, protože primární chybu vidím v mládežnickym systému a juniorské lize (Svoboda tak nasral do vlastního hnízda). Hráče pak musíme dávat do Vlašimi a všude možně, jen aby se adaptovali na dospělý fotbal.

Když jsme mělli ještě béčko, tak to bylo o něčem úplně jiném, Snad se to zase tedy dostane od příští sezóny do normálu. Btw budeme mít i v mládeži docela babylon

Reagovat
r.mrazik

Protoze i on ma za zasluhu,kde sparta byla...

Navic je takovej arogantni a nesympaticky...plus sere na odchovance a to me vadi nejvice

Ale hra pod nim sla dobre nahoru,to je pravda

Reagovat
frankiefcb

No já nevím to bych spíše viníky heldal v někom jiném než v Zdendovi. Hlavně v Křéťovi. A po Stramovi to dává solidně dohromady.

Reagovat
Hokaido

Tak on do toho Strammovi dost kecal, takže to právě dává dohromady i po sobě. A Hapal snad přišel hlavně z jeho iniciativy...

Reagovat
joshua

Tak on tam přišel, aby do toho Stramovi kecal. Já bych mu hlavně vyčet toho Hapala, protože to byl snad ještě větší tragéd než AS.

Reagovat
smazaný uživatel

No, řekněme si popravdě jak to je. Ščasný to dává dohromady po to slavným létu se kterým neměl nic společného.

Reagovat
goodbay

Reagovat
r.mrazik

A na leto by nedoslo,kdyby to zdenda tenkrat nepolozil a nenastoupil holoubek a po nem strama...takze jsme v psychokole

Reagovat
goodbay

A Křetínský by se v průběhu jara 2017 nerozhodl pro megalomanské nákupy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

tak on tam zdenda byl pred stramou i behem italovo pusobeni ze jo

Reagovat
goodbay

Tak já nevím, ale Ščasný je tam od zimy a vsechny posily co od te doby přišly, mají hlavu a patu. Taky je jeden z mála ceskych trenérů, který dokáže plynule komunikovat v angličtině. A to si myslím, ze byl největší Hapaluv problém.

Reagovat
Oxbow

Jako jazykova vybavenost je 100% nutnost! To ze hapal neumel jazyk, to me dost sokovalo a zaroven v tomhle vidim proste chybu u Zdenala .... naopak ted jeho +

Reagovat
El-Pistolero-68

To s tim Hapalem byly od Zdendy oekne mind games. Schvalne najal trageda, co neumi jazyk, aby ho pak mohl sam nahradit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

Hapala privedl zdenda....ristice privedl zdenda,golgola privedl zdenda...

Ale aspon se ma za co schovat kdyby neco...on ted vlastne ani trener byt nechce

Reagovat
goodbay

Nečekáš, že vyjdou všechny posily, že? Navíc Ristič je tam na hostování s opcí a Golgol přišel zadarmo. Takže i když oba vyhoří, daleko větší průser je TBC, Mavuba, Mandjeck, atd.. a i Kaya, i když hraje a podává dobré výkony, ale aby bral 60 mega ročně???

Reagovat
r.mrazik

Samozrejme to prusery jsou taky...golgol regulerne zabira misto pulkrabovi,to me ted sere asi nejvic

Reagovat
Beči

Ale Golgola přivedli právě proto, že se Pulkrab zranil, jinak by hrál on.

Reagovat
r.mrazik

Ale nene...golgol přišel už v době,kdy pulkrab už trénoval

Reagovat
Kang & Kodos

On to sice neni špatnej útočník, ale vždycky si při pohledu na něj říkam jenom "proč kurva?"

Reagovat
r.mrazik

Já to prostě nepochopil...normálně sebral pulkrabovi půlrok fotbalu

Reagovat
Aldeano

Pulkraba je teď největší škoda.

Reagovat
frankiefcb

jj velká škoda. Dejte ho nám

Reagovat
Aldeano

Nedivil bych se, když by se v zimě chtěl někam poslat...

Reagovat
frankiefcb

Žádná hostovačka, hezky Vám ho vykoupit třeba s předkupním právem, když se k takovému talentu neumíte chovat a pořizujete si golgoly z MB.

Reagovat
Aldeano

Tak zrovna i Golgol by se vám celkem hodil.

Reagovat
Pride

Golgol je daleko lepší fotbalista než doklepávač Pulkrab.

Reagovat
r.mrazik

Jo jo...úplně nebesky lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaya nebere 60 mega ročně. Má tak polovinu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Oxbow

Presne jak rekl Joshua! + Ja treba osobne, ale je to ciste subjektivni primo ke Zdendovi, podle me neni vetsi hulvata (slusne receno) mezi trenerama v lize! Jako ten se nestiti niceho a hlavne k nikomu. Na druhou stranu, jaka je pry svine ted, tak takovej pry byl i jako obrance kdyz hraval, tak asi zadnej sok ...

Reagovat
frankiefcb

Tak to je ta stará škola no (hulvátská). Hřebík, Zdenda, Plukovník. Ti mi nikdy nepřišli jako kliďasové oproti třeba Lavičkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrebik je uplnej cholerik, parkrat byl pri zapasech uplne mimo..skelny oci, vyraz silence, ten je spis uz "nemocnej"

Reagovat
Oxbow

Jako ANO, ale ja nevim jak to rict .... zrovna Hrebik ,co jsem mel moznost slyset od lidi co ho poznali jako trenera, tak to byl proste pes, prisnej! Ale Zdenek z vlastni zkusenosti (neprimo), tak je <> non-plus ultra. On prekracuje takovou tu osobni rovinu a co dokazal rict trenerov Levymu, kteryho povazuju za snad nejslusnejsiho cloveka, to byl humus. Ale jak rikam, to je subjektivni! Dulezitejsi je ten jeho alibismus, neochota stavet maldy, respektive budovat timhle smerem ten tym. Lampase neznam, info nemam, ale ja mu docela preju dlouhodobe, kor kdyz byl u nas

Reagovat
Euphael

CO MU REKL?

Reagovat
lampas

Že to je zasranej vágus.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
frankiefcb

tak Levý je docela taky cholerik ne.

Reagovat
mayday

Jak píše vyřazen z kádru, Hřebík mi přijde spíš jako psychouš, to plukovník a Zdenda jsou prostě jednoduše hulváti. Lavička oproti nim působí tak nějak něžně a křehce nebo jak to nazvat.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, Hrebika to provazelo celou trenerskou karieru, jeho proslavilo to angazma v provincnich klubech ala Plzen, Benesov nebo Zizkov, kdy byl fakt nekompromisni a nesral se s tim rict jak je rezou a na kdyz byl na lavicce tak tam kolikrat byl fakt jak vysinutej, nasranej na pomery, na svy hrace, na rozhodicho, proste na vsechny...

Reagovat
mayday

On jinak působí poměrně uhlazeně a tak nějak sympaticky, na lavičce se z něj stal prostě rapl. Ale jinak si myslím, že je to příjemný společník. Na opačným pólu je plukoš, z kterýho to buranství a hulvátství čiší, i když má dobrou náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

vis co, me je blizsi prave ten plukovnik, co ma nejakou tvar, je to neuhlazenej hajzl nez prave Hrebik, co je magor co v jedne sezony z asi 8 hracu typu Michalik udelal konkurenceschopnej tym v Evrope a pak se zacal brat jako odbornik snad na vsechno---Hrebik...nemam rad kouce, co rvou po svych hracich hnusne, sou v zapasech vulgarni a tak, su na to dost citlivej

Ale zas na druhou stranu je zajimavy poslouchat, co vlastne rikaji, i ten kokot Hrebik ma vynikajici nazor na nase juniorky, plukovnik je zas jinak svuj. Ndedavno jsem byl unesenej asi z 20. minutovyho rozhovoru s Panikem a rozhodne bych doporucil vsem

Reagovat
mayday

Jo takhle, tak já jsem to nemyslel tak, že mi je Hřebík bližší, spíš jen jak na mě kdo působí. Řvaní po hráčích mi vadí taky. Nechtěl bych asi hrát ani pod jedním.

Reagovat
Posledni Kovboj

No, takhle. Zlepseni? Jo. Stoperi prestali delat chyby, co vidis u borcu nekde v pralese, a zaloha se prestala motat Stanciovi pod nohy. Jsme za to radi, ale nejaky extremni nadseni se me zatim nezmocnuje. Az to Nica prestane u nas bavit a pujde za lepsim (a ze si bude moct vybirat), tak budeme zase uplne v pici. Krome toho, dosavadni stav A-tymu, stejne jako spousta dalsich veci, ktery v klubu nefungujou dal, byla/je i jeho zasluha. On je docela dobrej trener, ale je to arogantni curak bez spetky sebereflexe, a napicu sportovni reditel.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

jo s tím by se dalo hodně souhlasit, že dát ho na sportovního ředitele v jeho přístupu k mládeži nebylo moc prozřetelné. Ale jak trenéra jsem ho bral vždy za toho lepšího.

Reagovat
Kang & Kodos

Jako o trenérovi o něm nikdo moc nepochybuje. Ono trénovat Panathinaikos v LM nebo udělat čtvrtfinále EL, s tim se tady nikdo jinej pochlubit nemůže. Teplice tenkrát vytáhl z bojů o záchranu do top trojky během půl roku. Bůhví, jak by pro mě ta sezona tenkrát dopadla, kdyby se jim u nás nezrakvil na celou sezonu Mahmutovič, ktrej byl tenkrát v životní formě.

Jenže jak píšou ostatní - arogance, nulová sebereflexe, trochu připosranost...Navíc předloni touhle dobou jsme to vyhazovali. Za 15 měsíců se vrátil oknem do vyšší funkce. To je prostě Sparta. Bordel.

Reagovat
Pride

Důležitý jsou výsledky, ne? Teď za Zdendy je máte ať je jakej je. Radši arogantního Ščasnýho, než sympoše Hapala.

Reagovat
smazaný uživatel

ja proti nemu nejsem a nikdy sem nebyl.. dotahnul nas do ctvrtfinale EL, takze za me je to jeden z nejuspesnejsich treneru Sparty, ktery sem zazil.. jasny, ma svoje mouchy, ale hraci za nim jdou a to je dulezity, zvlast u nas

Reagovat
Melda

Mě na něm vadí ten alibismus, arogance a že kašle na mládež.A taky mě vadí stavění neperspektivních hráčů a ještě mimo pozice.

Třeba teď to odstavení Pulkraba na úkor golgola. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab je proste spatnej, uz to pochopte. To neni hrac pro Spartu.

Reagovat
dinss

Proč přišla ta červená karta pro Liberec? Však se po něm ani neohnal..

Reagovat
off-olda

Reagovat
dinss

? Viděl jsem to teda jen jednou ale proč mi teda neřekneš pádné argumenty?

Reagovat
off-olda

Nemusím nic říkat. Prostě si to pust.

Reagovat
Greny

Kopl ho do kouli

Reagovat
joshua

Ze záběru zepředu bylo vidět, jak ho schválně nakopl nohou mezi nohy. Červená bez debat, ale bez videa by nebyla.

Reagovat
dinss

Ok, dík.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Luc-Luc

Sigma body super, ale hra porad otresny...

Reagovat
Euphael

Co chybí? Záloha jedna z lepsch v lize.

Reagovat
Luc-Luc

sebeduvera

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne, ale už se to blíží!

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to mi připomíná https://bit.ly/2pvvCAX

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Pepík Šural se dočkal. Konečně je se Spartou, minimálně den, první.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Kolik bylo ve Zlíně diváků? A je někde nějaký přehled i za celý průběh? Dneska tedy kromě Sparty ultra bída, i když i na Spartě mohlo být třeba o trojku víc.. Nicméně ta první šestka se v tomto ohledu rýsuje pěkně, místo Bolky klokani a bude to v závěru bomba..

Reagovat
Euphael

klokani

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh se zacina rozjizdet...to bude kauf, az ho sparta proda a udrlaji s nim novy rekord

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Posledni Kovboj

"Karviné se v domácím zápase podařilo vysoko porazit Příbram. Ta po prvním poločase prohrávala o dvě branky"

https://media.sport.cz/images/top_foto1/0000001709990564/WQT2hMldiLPzI3YjJOOxDA/5b01a95cba02dca8fad50000-256400.jpg?20180520191000

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou jistoty?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Figi

4 vstrelene goly , neskutecne nuzky Wagnera , tri golove asistence Letice, zlomeny kotnik MMA zapasnika Slepicky, vyborny Ba Loua + Csaplarova tiskovka. Bylo se na co divat.

Reagovat
mayday

Treňa rozumoval?

Reagovat
lampas

Jsem rád, že Sparta dále spěje k titulu. Bohužel dnešní výkon Slovanu jasně ukázal, že na poháry to zatím není a mohou za to dva muži - Trpišovský a Nezmar. Těmto dvoum se podřídila veškerá strategie a koncepce klubu, ovšem pojali to ve stylu "po nás potopa". Po jejich bezcharakterním zdrhnutí nám zůstala jen spoušť, kterou dlouho budeme dávat zpátky dohromady a než aby nám koncepčně vypomohli hráči na hostování, raději našeho odchovance a bývalého kapitána nechají odejít rozehrát do Příbrami. Snad tu Nezmarovu plešku už nikdy u Nisy neuvidím. Jinak hra Sparty se mi upřímně fakt líbila a je vidět, že se ten manšaft dává postupně víc a víc do kupy. Letošní boj o titul ze strany Sparty vidím nejreálněji od sezony 13/14, kdy se to povedlo

Reagovat
Alan_Shearer

Ale notak ...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jsou to zrádci se vším všudy! Nezmar zdrhnul z Liberce, protože Karl mu nechtěl přidat a teď nedá nic zadarmo on do Liberce.Věděli, že Liberec naplní rozpočet i s pomocí prodeje hráčů a tak ho vykoupili a sami šli za prachama do Slavie. Jsou to "golddiggeři". Snad se nikdy nedostanou k repre, půjdou agentům na ruku eště víc jak Jarolím!

Reagovat
HorajzmAmmann

Vy by jste se v jejich situaci zachovali jinak, ze? Jezisi

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Logan

Kterej Váš bývalej kapitán šel hostovat do Příbrami? Myslíš Mingazova? oh, wait ...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Král Tetteh, bůh Stanciu, imperátor Zdenda, dejte nám titul

Reagovat
lada.sp

Reagovat
frankiefcb

V zimě prostě musíme jít po Wágnerovi ať to stojí, co to stojí. Tohodle útočníka chci a dost by se hodil do Pánikova stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Panak.Toho bych si hodne přál. Ten by mohl byt mozna i realnejsi, kdyz mu ted dela agenta Venca Sverkos. Uvidíme.

Reagovat
frankiefcb

No teď ho zabíjejí v obraně. Já radši toho Wagnera

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.

Co se týče útočníka, počkal bych, jak se bude dál projevovat Macej ve Vítkách. Pokud mu forma vydrží, zkusil bych ho v zimní přípravě.

Nicméně, pokud i my jako celek udržíme formu a budeme se pohybovat kolem toho 4-5 místa, je dost možné, že klub přehodnotí cíle na sezonu (prostředek), vyhlásí se útok na Evropu a na to konto se třeba přivede nějaký hotový útočník.

A k němu třeba nějaké křídlo, jako back up na Filla a pak reakce na Denise, jemu asi znova přejebalo a je vážně hrozně marný

Reagovat
JarousFCB

Každopádně to chce útočníka... Bary to celé nedá a Šašinci na to bohužel nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by na to Ondra neměl. Když ne letos, tak příští sezonu, pokud bude dostávat teď pravidelně šanci, tak se o něj nebojím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
FCSL

Jako když ted vidim náš nadcházející los, tak Zsolt nemůže podzim přežít Podle mě rupnem už ted v Brně a poletí. Nakonec fakt boj o záchranu, zklamání

Venku Brno pohár, doma Sigma, venku Zlín, doma Slavia, venku Jablonec, doma Bolka...

Reagovat
Liquid

vyřadíte Brno, pak přejedete Olomouc 1:0, ve Zlíně prohrajete po boji, stejně tak se Slavií, v Jablonci remízujete a doma Bolku porazíte, to na vyhazov není

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu > Hagi

Reagovat
monty25

Otázka, kterou si kladu po tomhle víkendu: Kdo z trenérů skončí dřív?

a) Šmejkal (Teplice)

b) Mikolanda (Žižkov)

Reagovat
Posledni Kovboj

MIkolanda trenuje Zizkov? Husty. A nevede se mu dobre?

Reagovat
Aldeano

Nevede, ale splácí tím ten svůj dluh

Reagovat
Kang & Kodos

Podle těch výsledků ten dluh spíš roste

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
icka

Reagovat
ratusek

On dluží nějaké mafii?

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkovu dluží 8 mega. To nesplatí ani kdyby prodal ledvinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co jim dluží?

Reagovat
smazaný uživatel

viz článek pod tebou co poslal ratusek.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zrovna jeho ledviny moc velkou cenu mít nebudou

Reagovat
Ondiis

bruh

Reagovat
smazaný uživatel

cmonBruh

Reagovat
PlackaSKS

mno, tak bohemka naštěstí měla fyzičku, ale ne potřebnou kvalitu. nakonec asi zasloužený tři body, ale jak se dalo čekat, bylo to hodně těžký... coufal zraněnej a hrál zase parádně, matoušek .. no.. nepřekvapil, ale snad půjde nahoru. nejdůležitější ale je, aby tecl byl v pořádku

Reagovat
Losinho

Matouškovi paradoxně bude mnohem víc sedět zápas v Petrohradu než domácí s Bohemkou.

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže to by tam musel hrát

Reagovat
Losinho

No jestli do takovýho zápasu hodí Škodu, tak fakt nevim

Reagovat
Logan

Škodu těžko, ten má zlomenej prst na noze ...

Reagovat
PlackaSKS

no.. zase kdo jinej

Reagovat
Kang & Kodos

Troufne si ho tam dát proti Zenitu, když tam i proti blbý Bohemce nechá Stocha, kterej si potřebuje sednout jako nikdo jinej?

Reagovat
PlackaSKS

no ale na hrot nemáme ted reálně nikoho (pokud muris nezvládne aspon 70 minut). takže bud vytáhnout juniora nebo dát matouška a to už dává větší smysl matoušek...

Reagovat
Kang & Kodos

Je fakt, že na výběr tam moc neni

Reagovat
Losinho

Zápas přesně podle očekávání. Druhej poločas hrůza, ale aspoň ten konec byl bez nervů. Ngadeu a Souček TOP. Teď jen fandit Teclovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Co se mu stalo?

Reagovat
PlackaSKS

koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej špatnej došlap? Tak to je velký špatný, no.

Reagovat
PlackaSKS

bylo vidět jako se při dopadu prohnulo do strany... tak nějak tipuju, že do konce podzimu už ho neuvidíme, ale snad to nakonec nic nebude

Reagovat
frankiefcb

tak pokud se Vám neuzdraví Škoda. S kým to budete hrát v útoku? a hlavně mě zajímá s kým v ově.

Reagovat
Liquid

Matoušek si vás povodí, v Ostravě to bude snazší zápas než dnes s Bohemkou

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ten si nás povodil už s Příbramí.

Reagovat
Liquid

Šafarčík je bůh a snad se k vám zase vrátí když ho tak vyzýváš

Reagovat
KingMaster13

V Ostravě si ho docela namazali na chleba když tam byl s Příbramí

Reagovat
Losinho

Mešanovič, Matoušek, Olejník + v Rumunsku tam nastupoval Baluta. A ten Škoďák no. Uvidí se kdo na tom jak bude.

Reagovat
PlackaSKS

baluta nastupoval jako podhrot nebo křídlo, sám na hrotu moc nebejval...

Reagovat
KingMaster13

Jedině Matoušek a toho už si jednou obrana Baníku namazala na chleba

Reagovat
PlackaSKS

já doufám v murise no.. hlavně teda po dnešku

Reagovat
KingMaster13

Jak to vůbec uděláme na Ústí? Hušby, Stoch, Souček a i Ngadeu prostě potřebují pauzu ale nemáme tam koho moc dát. A je otázka jestli do útoku Matouška aby se rozehrál nebo Murise ale u něj by to mohl být risk.

Reagovat
PlackaSKS

no tak hlavně musí odpočívat coufal... nedivil bych se, kdybychom ústí prostě riskli, takže kovář-zelený, kúdela, ngadeu, frydrych- baluta, valenta, matoušek, traore, někdo z juniorky-muris... at si odpočine kdo jen trochu může. michaela bych nechal hrát, aspon nebyl na repre srazu a snad to sám ubrání

Reagovat
KingMaster13

Klidně úplně klidně. Hrát prostě ze zajištěný obrany. Ústí hraje dost na náhodu takže pokud to budeme čistit odzadu tak věřím, že nějakej gol po standartce dáme.

Reagovat
PlackaSKS

právě a kúdela s michaelem vypadají fyzicky v pohodě a tohle by mohli zvládnout takřka sami... navíc teda musim říct, že se kluci skvěle doplnují a kúdela se mi na stoperu hrozně líbí

Reagovat
KingMaster13

Ty 2 bych nakonec asi taky risknul. Ať se hlavně nikdo už proboha nezraní už takhle vycházíme jen tak tak

Reagovat
PlackaSKS

já hrozně doufám, že v pondělí se velká část vrátí... na marodce by měl zůstat v podstatě jen van buren, alvir.. snad i jugas už má začínat... hlavně at jsou všichni v pohodě do zimní přípravy

Reagovat
KingMaster13

No ale do tohohle zápasu bych je fakt nedával aby se jim to zase obnovilo chce to trpělivost. Teď prostě musíme zatnout zuby a vydržet to do repre pauzy a doufat, že se nikdo nezrakví už

Reagovat
PlackaSKS

proti ústí vůbec, ani proti ostravě bych je ještě nestavěl. jen doufám, že už začnou trénovat a třeba během měsíce budou normálně k dispozici... kdy bude repre pauza?

Reagovat
KingMaster13

Za 3 týdny nějak. Musíme teď přečkat nějak ten Baník, po něm máme týden volno, tak tam se snad chlapci nadechnou a přijde Příbram, EL v Petrohradě a Liberec. Po té by měla být pauza. Příbram je venku marná, tu věřím že zmákneme a Liberec pokud tam bude ten Hornouherák tak to taky nebude překážka. Takže pokud bychom to nějak urvali v Ostravě tak nás čekají světlejší zítřky. Tenhle týden je prostě největší krize.

Reagovat
PlackaSKS

no tak tim spíš se na ústí úplně vykašlat a v ostravě můžou jet naplno... ale upřímně jsem se bál víc bohemky než baníku. po el to bude vždy na krev pokud se neuzdraví aspon 5 hráčů

Reagovat
KingMaster13

Jako nechci úplně abychom to obětovali, prostě obměnit sestavu a zkusit to ubojovat. A v Ostravě alespoň bod by mohl stačit. Plzeň hraje se Spartou, ti 2 se pobijou mezi sebou a mohla by to pro nás být výhoda

Reagovat
PlackaSKS

já bych bral bod z ostravy jako ztrátu. je celý týden na regeneraci a ostrava je podle mě slabší než bohemka... navíc mají výkony baníku spíš sestupnou tendenci

Reagovat
KingMaster13

Pro mě je hlavní abychom se po dalším kole udrželi na 1. místě. Plzeň by se Spartou mohla uhrát remízu, tam je to dost pravděpodobný a nám by to stačilo. Ostravu já osobně beru jako nejtěžší venkovní zápas, když nepočítám Spartu, Plzeň a Jablonec. Navíc teď jsou v laufu a požene je ti blázni na tribunách. Navíc když koukám v jakým jsme teď zdecimovaným stavu Já bych i remízu prostě bral. Naše obrana a Souček mi dávají velké naděje, že gol nedostaneme.

Reagovat
PlackaSKS

já si teda myslim, že sparta plzen přejede... podivej se na ty výkony, sparta jde pořád nahoru a plzen hraje mizerně, jen má kliku. proti nám to bylo jasně vidět

Reagovat
KingMaster13

To je ta nejhorší možná varianta. Plzeň kdyby vyhrála tak mi to vadit nebude ale tý Sparty se bojim. Věřím ale že v Plzni to bude remíza. Sparta venku zase nepředvádí až tak super výkony. Na Letné hraje daleko lépe. Spoléhat na to ale taky nejde. Blbý je, že tam vytváří tlak ta Sparta, Plzeň i kdyby skočila o 3 body tak věřím, že je chytíme ale Spartu bychom dohnat nemuseli

Reagovat
PlackaSKS

vidim to stejně no, ale klidně bych si vsadil na spartu. ten tým je prostě dobrej, jen tomu chyběl nějaký řád, souhra.. a je jasně vidět, že se zlepšují. snad to zdenda nějak rozhádá, jínak je tipuju i na titul. nás bude srážet el a plzen půjde podle mě v průběhu sezony do háje.

Reagovat
KingMaster13

Jediné co mě uklidňuje je, že Zdenda s nima nikdy nevyhrál titul, vždy to dokázal nějak posrat a to měl v minulosti lepší tým než teď. A teď to dal do pucu ale taky si myslím, že to tam nějak rozhádá

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

prej slabší než Bohemka

Reagovat
PlackaSKS

Podle mě v souvislostech ano. Na Bohemku neumíme, hraje z bloku, má fyzicky skvěle připravené hráče a ve čtvrtek byla El. V Ostravě pp týdnu volna a vzhledem k hernímu stylu Baníku čekám snazší zápas než s klokany

Reagovat
ratusek

Tak to jo, ale to nekoresponduje s tím, že jsme slabší než Bohemka. Jen vám s náma vyšel los, nic víc. Bohemku smázem na počkání

Reagovat
PlackaSKS

Nooooo.. Na to si ještě počkám

Reagovat
Banikovec7

Fyzicky možná co se týče kondice, ale co se týče síly vašim vůbec nestačili a v tomto ohledu máme jeden z nejsilnějších týmů v lize.

Reagovat
PlackaSKS

Coufal, boril, michael, možná škoda, souček, kudela... Konkrétně toho se nebojím. Kondice a pohyb je pro nás důležitější

Reagovat
Banikovec7

No tak jsem to právě myslel, že jsme jeden z mála týmů, co se vám v tomhle vyrovnají. I třeba Jílek z Olomouce říkal, že jste je spíš přetlačili než přehráli, stejně jako Baník.

Reagovat
PlackaSKS

Uvidíme za chvíli. Stát se může cokoli, ale věřím, že to bude snazší zápas než v sobotu

Reagovat
PlackaSKS

ale musim uznat, že proti olomouci jsme hráli nic moc a 3:0 neodpovídá průběhu... jako všechny zápasy po pohárech/předkolech

Reagovat
Losinho

Kovář, Frydrych, Pokorný, Zelený, Traoré, Muris + kluci z juniorky

A někdo ze základu to určitě zvládne, třeba Bořil dneska odpočíval.

Reagovat
KingMaster13

Bořil určitě může. Coufala po těch 2 utkáních kdy se ho snažili zranit bych neriskoval

Reagovat
Losinho

Coufal určitě hrát nebude. Narval bych tam i 2-3 mladý, upřímně letos na poháru vůbec nesejde. Když se nějak prokoušeme do čtvrtfinále, tak bych ho teprve přestal brát jako přátelák.

Reagovat
PlackaSKS

2-3 je za mě moc. prostě celá lavička plus 1 junior... zase když jsme přivedli půlku balkánu tak třeba tam někdo kvalitní bude

Reagovat
KingMaster13

Nemusíme ho vyhrávat každej rok. Buď prostě postoupíme a když ne tak to taky nebude na škodu. Máme širokej kádr ale ty zranění nám udělali obrovskou podpásovku

Reagovat
PlackaSKS

pokorný je zraněný

Reagovat
Losinho

Vím že tam hrál i ve 4-3-3 toho uprostřed.. jak to reálně vypadalo na hřišti netuším

Reagovat
PlackaSKS

tak na něj koukni, to hroták prostě neni

Reagovat
Losinho

Viděl jsi jeho výskok? ten hajzl je jako desetiletej basketbalista

Reagovat
PlackaSKS

až bude jako 14 letej, tak to beru

Reagovat
PlackaSKS

no... když nebude ani škoda, ani tecl.. olayinka ještě nebude zdravý určitě, takže asi matoušek nebo muris jestli už zvládne aspon 70 minut... je to trošku smutný

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem zvědavej, jak to Slavie bude zvládat dál. Zatim měla v lize tři slabší výkony a vždycky to bylo po pohárovym týdnu. Jak by řekl libovolnej hráč z libovolnýho týmu po zápasu proti Spartě (kde měli maximálně jednu tutovku) "s touhle Slavií se dalo bodovat"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

když se uzdraví pár hráčů, tak se bude prostě víc rotovat.. zatim je ale na marodce van buren, alvir, deli, škoda, olayinka, sýkora, hromada, pokorný a jugas... až na alvira by dnes mohl hrát skoro každý z ních

Reagovat
KingMaster13

Právě

Reagovat
Kypřící prášek

skoda je nemocnej nebo neco vaznejsiho?

Reagovat
PlackaSKS

je zraněný už delší dobu. slyšel sem, že v pondělí začne trenovat deli, olayinka, škoda... tak snad je to pravda

Reagovat
KingMaster13

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Olayinka je na hostovani nebo jste ho koupili?

Reagovat
KingMaster13

koupili

Reagovat
PlackaSKS

koupili. jen v boleslavi hrál i přes svalový zranění a kdo by to čekal, ono se to zhoršilo... blb

Reagovat
smazaný uživatel

dik oboum, to jsem se prave divil, kdyby vam tohle ti Belgicani povolili, davat nedouzdraveny hrace do ligovejch zapasu

Reagovat
PlackaSKS

no on to snad nepřiznal, proto píšu blb

Reagovat
Mass

Nesleduješ transfermarkt? 3,2M €

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, velky prestupy se vzdy nejak dozvim a maj tam chaos v castkach, jak to je s klauzulema a tak. Dobrej, ale zaroven jen orientacni web

Reagovat
Mass

Vždyť to byl druhej nejdražší přestup do ČR, nebylo to jen na Tm

Reagovat
Posledni Kovboj

alvir uz je taky polomrtvej ne?

Reagovat
PlackaSKS

už z hostování se snad vrátil zraněný... já si mysilm, že by se ani nevracel kdyby tam vydržel týden v kuse běhat

Reagovat
smazaný uživatel

...a rano nasli Surala mrtvyho u TV se zaplym teletextem na strance 206

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek
Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Je to mrdka

Reagovat
raduinho

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
mrtvej ofsajd

zlatá výhra, a to po pouhých dvou dnech odpočinku...Klokan sice běhal, ale nic víc k tomu nepřidal...Ngadeau 10/10, ten má zaděláno na sochu...

Reagovat
KingMaster13

Jako Ngadeu a Souček jak to tam čistěj a defakto soupeře do ničeho nepouští tak nám obrovsky pomáhají. Já snad bych toho Součka chtěl udržet i přes zimu to je fakt neskutečný jak hraje momentálně a Ngadeu taky.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Součka už neudržíme...v zimě určitě půjde

Reagovat
KingMaster13

Bohužel ale hodně blbě za něj budeme nacházet náhradu

Reagovat
PlackaSKS

to prostě nenajdeme...

Reagovat
KingMaster13

V lize minimálně určitě ne Doufám, že Nezmar na tom intenzivně pracuje a má v okolních státech někoho vyhlídnutého. Klidně i někoho za 4 miliony eur, to mi je jedno ale musí to být podobný dělo. Tohle bude jeho hlavní úkol v zimě

Reagovat
PlackaSKS

v lize vůbec no snad to zkusí jako u michaela

Reagovat
KingMaster13

Rumunsko, Polsko, Srbsko, Rakousko, Ukrajina fakt je mi to jedno odkud Ale věřím, že v 1 z téhle lig v nějakým neprobádaným klubu se skrývá podobnej typ hráče

Reagovat
PlackaSKS

já ne, souček je jen jeden, ale druhýho kanteho bychom najít mohli

Reagovat
KingMaster13

I kdyby byl alespoň z poloviny tak dobrej tak toho hráče beru

Reagovat
smazaný uživatel

Jánoš z Baníku

Reagovat
KingMaster13

Já ti nevím.... Je to dobrej nápad nebo blbej nápad nebo jakej je to nápad?

Reagovat
PlackaSKS

blbej nápad

Reagovat
Losinho

Blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý. Janos je trošku jiný typ..

Reagovat
KingMaster13

Taky si myslím, jen jsem moc chtěl použít hlášku z Ivánku kamaráde

Reagovat
HorajzmAmmann

nasrat

Reagovat
mayday

Já věřím, že v 1 z téhle lig je i lepší hráč jak Souček.

Reagovat
Losinho

To fakt ne.. víc jak 6 mega nám za defenzivního hráče s pár zápasama v pohárech nikdo nedá, když je mu 22 tuším? A to nemá smysl ho prodat, když pak budeme chtít koupit náhradu za podobnou sumu.

Vůbec bych se nedivil, kdybychom ho udrželi.

Reagovat
KingMaster13

Prostě za 10 a když odmítnou tak smůla no

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jako se vší vážností. Ty si opravdu myslíš, že za něj někdo nabídne takovou raketu? Tohle není fotbalista pro Bundesligu, La Ligu nebo Premier League. Teoreticky by se mohl prosadit v Itálii, ale tam ti zase těžko někdo dá takovou sumu.

Reagovat
KingMaster13

Hele on se nijak netlačí co tak vím ven. Je odchovanec, srdcař. Takže buď si ho necháme a nebo ať nabídnou 6 a více Bude záležet na něm ale zatím se ven netlačí, až řekne že chce jít tak se domluvíme za nějakou smysuplnou cenu

Reagovat
mayday

Souhlasím. Je dobrej, ale ve Slavii to teď šlape, v repre byl špatnej. Samozřejmě jako ostatní, svezl se s tím, ale i tak. Je jasný, že Slávisti jsou teď z něj odvaření, ale na top ligu to hráč opravdu není.

Reagovat
mrtvej ofsajd

nemůžem ho furt držet. Je o něj zájem už snad třetí přestupák...takovejhle hráč chce zkusit top ligy. Okolo 8M v pohodě...za 10 je to výzva

Reagovat
Mass

Lepšího a perspektivnějšího hráče v naší lize nenajdeš, Krmenčík je technikej dřevák (do naší ligy ale top útočník) a Stanciu neudrží formu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Souček a Ngadeu nám to zachránili druhou půli. Kúdela to jistil. Ostatní tahali nohy až na Matouška, tomu ale vadil balon, zase dobře napadal.

Reagovat
Spalovač šancí

Zmrhal zase forma. Tak snad mu vydrží co nejdéle vzhledem k tomu lazaretu

Reagovat
mrtvej ofsajd

je dobrej, dostal se do toho...jeho levačka je dělo (že jo Bičíku). Baluta je zatím pro mě mírný zklamání. Neřeší dobře situace, kazí...ale je vidět, že na to má. Tak snad to přijde...

Reagovat
Mass

Jarda je zpět. Bohužel se vytrácí Stoch a Hušby taky umí zahrát líp.

Reagovat
Coutinho10

Povinnost splnena, navrat na 1. misto , ale stalo nas to hodne nervu + ztrata Teclika, takze po Slovacku dalsi ne moc chutny vitezstvi a navsteva pres 15k celkem dobra na to pocasi, jaky se objevilo v zaveru

Reagovat
KingMaster13

Kosa, chcalo na houby prostě

Reagovat
Coutinho10

hlavně ty poslední minuty....bych nevěřil tomu, že ten déšť se dostane až takhle prudce nahoru na TS

Reagovat
KingMaster13

Já seděl v sektoru 103. Posledních 5 minut už jsem jen stál ve vchodu a modlil se ať je konec

Reagovat
Coutinho10

jojo a pak cesta domů byla taky příjemná

Reagovat
vanGomm

Průběžná domácí návštěvnost týmů.

14 221 Slavia Praha

10 978 Sparta Praha

10 256 Plzeň

10 132 Ostrava

..7 090 Teplice

..6 783 Olomouc

..5 835 Slovácko

..4 858 Bohemians

..4 800 Liberec

..4 372 Příbram

..4 037 Zlín

..3 774 Jablonec

..3 491 Dukla Praha

..3 345 Karviná

..3 086 Ml.Boleslav

..1 100 Opava

Průmětná ligová návště na zápas 6 135 diváků.

Reagovat
vanGomm

Pokud by Hrála Opava doma bylo to určitě víc

Reagovat
doNny

Něco jako Teplice a Olomouc

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
AjaxFans

Jestě líp

Reagovat
smazaný uživatel

Teď máme Slavii a Karvinou. To ještě navysime.

Reagovat
KingMaster13

A pak Plzeň máte taky myslím

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

hezký číslo a celkem velkej rozdíl oproti Spartě a Plzni a Ostrava slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my s tím těžko něco uděláme, když nás limituje stadion..

Reagovat
Coutinho10

jo jasny to chapu skoda, ze jste taky neudelali vetsi kapacitu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ani ne. Mam radsi plne male stadiony, nez sice vic lidi na velkem stadaku, ale opticky vypada poloprazdne.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Však tam máte ještě 1500 rezervu

Reagovat
db18

Jenže 3 dny před zápasem je vyprodáno a pak půlka lidí nepřijde...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

to jde, pekny cisla

Reagovat
smazaný uživatel

za 2 roky se to zvedlo o litr a půl

Reagovat
Mirek na tenisu

V Gablonz počítali i řehtačky?

Reagovat
vanGomm

Reagovat
vanGomm

Reagovat
Hiko

moje řeč

Reagovat
vanGomm

V Opavě chodilo v minulé sezoně na II.ligu pr. 3 775 a o sézónu dříve 3 076.Když byla Opava v I.lize,tak v období 1995-99 měla průměr 10 148, 12 215, 11,859 a 11 359.Nyní se to nestane,protože kapacita jejich stadionu je něco pod 8 000.Věřím,ale pokud by měly jen trochu dobré výsledky tak ten průměr by byl určitě přes 5 000.

Reagovat
Mirek na tenisu

Troppauer EV

Reagovat
AjaxFans

Prvni ligu si zaslouzi

Reagovat
Infernoqt

OT: NHL Fantasy

Čau, měl by někdo zájem se připojit k poměrně početné partě lidí z EF do dalšího fantasy ročníku na yahoo? Uvažujeme o rozdělení do konferencí, k čemuž je lepší mít víc členů. Podrobnosti napíšu do zprávy, důležitá je aktivita, na čemž si zakládáme, a také volno 1. října v devět večer kvůli draftu.

Reagovat
Euphael

count me in

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik neodpískaných faulů jednoho mužstva ( Slavie ) dlouho nebylo k vidění. Svou kvalitu opět ukázali i komentátoři O2. Vždy hned hlásili čistý zákrok, po opakovaných záběrech jasných a často ostrých faulů už prý "pískat se to dalo".

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie klidně mohla kolem 10. minuty kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo tak v 75. min pořád 0:0, určitě by ji kopala....

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

měli těm 60 kilovejm klukům naložit víc

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Bolka nejlepší útok a zároveň nejhorší obrana.

https://1gr.cz/fotky/idnes/09/123/gal/ROU301b3b_pulpit.jpg

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
ratusek

FDF

Reagovat
andrew96

Oulehla chce mermomocí na tričko místo Bílka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba opět krásnej rozhovor..největší nezvladajko v českym fotbale

Reagovat
poz3n

Asi tak, Vždycky závidim Slávistům Trpiše, když ho vidím při rozhovoru nebo tiskovce

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký odkaz prosím,ať se na toho arogantního vola kouknu.

Reagovat
PISTOLERO

Trávník

Reagovat
tnt03

Dlouhodobě ukazuje skvělou formu a dneska to gradovalo gólově

Reagovat
dinss

A budu se znovu opakovat akorát nám tragickýho Petrželu vystřídal na křídle tragickej Kovařík. Hubník udělal 100% pecku a ještě k tomu si dá vlastní gol ale hrát bude pořád. Hořava příšernej. OTEVŘETE UŽ OČI!!!

Reagovat
PISTOLERO

Že by tohle byl konečně ten rok, kdy je Plzeň na ústupu?

Reagovat
ratusek

Píšeme to sice pořád, ale letos už definitivně ano. Nebýt blbců z Prahy, tak titul loni neměli a už to by začalo dřív. Vytřískají z LM poslední prachy a pak ustup. Nulová obměna kádru, posily.sedí nebo hrajou.v.béčku a vyčpělé.áčko hraje pořád v nezměněném složení

Reagovat
$$CaptainKokotko

Lol? Letos 3-4místo dají, pak záleží jak naloží s penězma z LM a jak na tom bude Slávie a Sparta. Asi budou ti třetí vzadu. Uvidíme.

Reagovat
dinss

''letos definitivně ano'' X ''osily.sedí nebo hrajou.v.béčku a vyčpělé.áčko''

Sám si to v podstatě vyvrátil. Letos nerovná se příští rok. To, že to takhle mrdá Vrba neznamená, že to takhle bude v dalších sezonách.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

A co se jako změní příští rok? Pokud tam bude Vrba, tak,nic. Základní sestava bude o rok starší.

Pokud Vrbu v zimě vyrazí, tak nového kouče zase nepřijme stávající klika.

Jako jo kolem 3.místa to bude pořád, ale titul ne.,už jaro mělo být varování a nikdo to nebral na vědomí. Přišli hráči co sedí nebo hrajou v b týmu

Reagovat
dinss

Může odejít Vrba, Hubník se může konečně prodat do Olomouce, může skončit Petržela, může se prodat Hořava..

Stát se toho může hodně.

Reagovat
ratusek

To jo, ale naráz se zbavíte poloviny sestavy?

Reagovat
dinss

Hubník a Petržela potažmo Kovařík či Kolář nemají v základu co dělat už dávno. Hořava se dá v klidu nahradit někým z ligy. Trávník/Houska či Havlík...

Reagovat
PlackaSKS

tak nějspíš odejde krmenčík za kterého není adekvátní náhrada, hořava nebo i kopic....

Reagovat
dinss

Kopic pochybuju. Hořava se dá s přehledem nahradit a Chorý by ho do pár let nahradit mohl.

Reagovat
PlackaSKS

proč by kopic neměl odejít? a chorý ho do pár let možná nahradí, ale pár let je celkem dlouhá doba... když k tomu skončí ti přestárlí co se očividně zhoršují, tak by plzen musela naprosto obnovit kádr a bylo vidět jak snadný to je když to zkusila Slavia i sparta... já neřikám, že se to nemusí povést, ale rozhodně bych to neviděl tak optimisticky jako ty

Reagovat
dinss

Čím by si Kopic zasloužil jít ven? Minulou sezonu měl nejlepší u nás ale před tím to taky žádný terno nebylo.

Reagovat
PlackaSKS

na nějaký turecko mu bude prakticky stačit solidní věk a že patří do reprezentace... takže já netvrdil, že si to zaslouží, ale že to podle mě půjde zkusit

Reagovat
mayday

Tak Krmelec už asi opravdu odejde, pokud to chce někde venku zkusit Kopic/Hrosovsky, tak mají taky nejvyšší čas. Na náhradu je už zcela bez diskuze Kozacik, Hubník, Petržela, Kolář, Limberskej si českou ligu ještě odkope. Hořava má třicet, ten nevydrží na formě podle mě další roky, Kovařík taky nic moc, ta sestava je prostě na celkovou obměnu jak vyšitá.

Reagovat
PlackaSKS

přesně tak, zatim to drží vrba, zkušenosti a kvalita, která upadá a stačí tak nějak na českou ligu... ok, petrželu nahradí ekpai, hubníka hejda, kozáčika hruška. ale koláře, krmenčíka, případně kopice...navíc nebudou hráči na lavičku. to už prostě tak snadný nebude a překopat celej tým většinou znamená, že následující minimálně sezona je odepsaná. mně osobně se momentálně nelíbí ani řezník, který včera nestíhal a hrošovský tak nějak dlouhodobě. letos (bez ohledu na včerejší zápas) tipuju plzen max na třetí místo a největší kandidát na titul je pro mě sparta, protože nehraje poháry a jde herně pořád nahoru

Reagovat
dinss

Bohužel v ČR nejsou kvalitní křídla...

Napadá mi snad jen Falta, Jovovič, Masopust či Přikryl ale víc těch lepších křídel tady prostě není.. Možná Zahradníček..

Reagovat
PlackaSKS

přiktyla bych tam asi nepočítal, ale jinak souhlas, kvalitní křídla tu nejsou. proto taky bude těžký ten tým nějak doplnit. a plzen letos nehraje dobře dlouhodobě, to neni jen o včerejším zápase. kvůli lm je letos vidim nejlíp na třetim místě a to pokud se v zimě dají dohromady... mělo se s tim začít něco dělat dřív no. podle mě už před lonskou sezonou, ale zase tam ten podzim byl neskutečný a zasahovat do týmu by byla blbost.

Reagovat
dinss

Včéra to bylo taky hlavně o přístupu...

Reagovat
PlackaSKS

Podle mě i o kvalitě

Reagovat
dinss

Chceš mi říct, že Jablonec má kvalitnější mužstvo než Plzeň?

Reagovat
PlackaSKS

tak na některých postech ano, ale tak jsem to primárně nemyslel a nenapsal. nejdřív si to přečti a pak se blbě ptej. psal jsem "i o kvalitě".

Reagovat
dinss

Ale vyznělo to tak. Takže to nejdřív dobře definuj a pak poučuj.

Reagovat
PlackaSKS

ok

Reagovat
mayday

Podle mě s touhle starou garniturou odejde někam i Vrba. Snligou souhlasím, asi budou třetí a Sparta má nejlepší pozici. Nehrají poháry, v podstatě Zdenál nemusí nic točit a může mít pevnou sehranou sestavu.

Reagovat
dondinho

Bublina asi splaskne.

Reagovat
dinss

Už dlouho splaskává.

Reagovat
db18

Reagovat
matteo17

Co Vrba? Inzultoval aspoň reportéra?

Reagovat
tnt03

Tak takovýhle výkony v EL a o body nebude nouze.Dneska super fotbal a Plzeň ikdyž tlačila na začátku druhého poločasu, tak jinak neměla nárok. Za Trávu jsem strašně rád. Skvělá hra, rozdává to parádně a ta pumelice na 2-0 to byla paráda. Jen tak dál

Reagovat
PavlíčeQ

Sarr dal ale ve čtvrtek hezčí

Reagovat
tnt03

To dal no Ale tady jsem si mohl aspoň parádně zařvat a v tý zimě to zahřálo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Před týdnem proti Boleslavi v tričku užívajíc letní den, dnes v bundě klepajíc kosu v celých 7°C, to jsou hrozný šoky Nicméně výkon dnes fajn, zvládli jsme to fakt suprově. 9 kol za náma a už máme skalp Slavie i Plzně Jinak klobouček Hübschovi, v jeho letech odehrát 3 zápasy během týdne a do toho ještě patřit mezi nejlepší hráče, kapitán jak má být

Reagovat
Coutinho10

co před týdnem...ještě ve čtvrtek večer proti Bordeaux pohoda tričko s kratasama a 3 dny na to vodní dělo ke konci zápasu s Bohemkou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No co, pro slávistický fanoušky náhodou paráda, sprcha zadarmo

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
tnt03

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
andrew96

Ty jo, já snad bud přát víc Spartě než Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Když zjistíš, že předávání cen FIFA komentuje Vlasta Vlášek: https://www.youtube.com/watch?v=kVA57b7G_04

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, já chci vidět ten rozhovor s arogantem!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic zavratnyho, bral to pragmaticky. Reporter se ho snazil rozhodit i otazkama typu ze ma Plzen starsi muzstvo a uz to neubehaj a jen se potulene usmival. A nakonec jeste i do kamery ujistoval rodinu Hubnika, ze to neni tak dramaticky nez jak to vypadalo. Ale i tak ma Hubna otres mozku..

Reagovat
dinss

Tak to by snad mohl hrát HEJDA!

Reagovat
Pride

Co to meleš, potutelně usmíval Na první 3 otázky mu odpověděl úplně debilně jednou větou a v druhé půlce rozhovoru se reportérovi po každé otázce rovnou vysmál. To nebyl žádnej úsměv, ale dost podrážděný výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

zas to nehrot, ja tam zadny debilni vyjadreni nevidel. Normalne reagoval jako kazdej druhej co dostane nekde rychtu. Mozna si tam videl neco, cos chtel videt, ja videl normalni vecny konstatovani, ze souper byl lepsi atd..A jak sem psal vys, ten Sobiesek se ho snazil nacapat i na to stari kadru, pak ho zkousel i na takovy picoviny co rekl Kolarovi (kterej hral desne) kdyz ho stridal na zaklade vykonu a ustal to se cti...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Trávník mi dlouhodobě připadá jako lepší hráč než pan neviditelný Čermák. Od toho jsem po přestupu do Plzně čekal o hodně víc. V podstatě jsem od něho neviděl dobrý nebo výrazný zápas, kromě toho jednoho výjimečného hattricku.

Reagovat
PlackaSKS

tak čermák je takovej průměr, zatimco třeba dnes byl trávník super... to neni nic tak objevnýho

Reagovat
$$CaptainKokotko

To měl ale velké štěstí při tom hattricku, jinak nic no

Reagovat
Coutinho10

teď v Dohránu ty ohlasy po Spartě....Stanciu: Šural nám vyprávěl, že ještě nebyl na 1. místě...

Reagovat
PlackaSKS

tak se mu na den splnil sen... snad to v plzni bude remíza, i když to by se museli spartani úplně zesrat a plzen zázrakem začít hrát fotbal

Reagovat
dinss

Vyhrajeme

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

no jsem na to zvědavej, ale remíza by bodla

Reagovat
PlackaSKS

Remíza a 6 červených

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Plzeň To bylo fakt nedůstojný...

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, tak mě asi nemusí ani trochu mrzet, že jsem tuhle show neviděl. Plukovník by měl trénovat jenom zápasy proti Spartě, Slavii a Plzni. S nima začíná mít asi docela slušnou bilanci v poslední době.

Reagovat
kilobyte

Se Spartou ne.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to je možný, vybavuji si hlavně naše zápasy proti němu a pak ty poslední vzájemný se Slavií.

Reagovat
kilobyte

S námi má prohry 2:0 2:1.

Reagovat
Kang & Kodos

Plukovník je dar z nebes. Vás se Slavií oškube vždycky

Reagovat
KingMaster13

Dej vědět až někdy porazíte Haška

Reagovat
PP

Snad už bude konec úspěchů přestárlého, vyčpělého kádru Plzně.. O to větší ostuda ostatních týmů, které nechává Plzeň s těmito hráči několik let za sebou.

Reagovat
mayday

Vrbu to prostě jednou dožene, ta úzká základní sestava a jeho koně. Kozacika bych už poslal do prdele, Hubnika nemá už smysl komentovat, Hořava má třicet s podle mě půjde docela dolů, Hrosovsky by se měl snažit dostat ven, Petržela mimo, Kolář mimo, Kovařík nic moc, Krmelec už asi v zimě odejde, Chorý slabej jak čaj... No uvidíme, co s nimi provedou Real a AS, na Spartu jsem taky zvědavej.

Reagovat
dextroza_m

AS je zhruba ve stejné formě jak Plzeň, ale podle slov Hubníka je skupina hratelná

Reagovat
mayday

Hubník je zralej na bačkory a důchod tak maximálně v Olmiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal to včera po tom otřesu mozku?

Reagovat
dextroza_m

Někdy po losu, pak dostali 4 od Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to myslel třetí místo ne?

Reagovat
PavlíčeQ

Hořavovi už je 30 Já měl za to, že mu je tak 25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

všichni stárneme...bohužel

Reagovat
PlackaSKS

co bych dal za 30

Reagovat
Shevchenko

Mně už je 25 Já měl za to, že mi je tak 20

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom v mači proti naší repre si vypadal skoro na 45. Měl bys se sebou něco dělat

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase na druhou stranu na 25 toho dokázal dost...

Reagovat
mistr129

mě je teprve 18, ale cítím se rozlámaný, jako by mi bylo 19

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele