FORTUNA:LIGA - preview 8. kola

14.09.2018, 08:13, aktualizováno 17.09.2018, 08:11
Previews
Očekávaným zápasem bude zakončeno osmé kolo české nejvyšší soutěže - Baník Ostrava hostí pražskou Spartu. Domácí jsou se šestnácti body na pátém místě, Letenští jsou na tom o jeden bod a jednu příčku lépe...
Baník Ostrava - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
Šlágrem osmého kola je pondělní dohrávka mezi Baníkem Ostrava a Spartou Praha. Ta z posledních osmi vzájemných duelů prohrála pouze jediný.

Baník do letošního ročníku vstoupil podstatně lépe jak loni a po sedmi odehraných kolech se nachází na pátém místě. V posledním zápase před reprezentační přestávkou vybojoval bod za bezbrankovou remízu na hřišti ambiciózního Liberce. Domácí nemůžou pro pondělní duel počítat se Stáňou a nejistý je zatím i start domácí ikony, Milana Baroše.

Trenér Bohumil Páník ví, že Baník bude moct těžit z domácího prostředí: "Bude tam patnáct tisíc diváků a my na tom hřišti nenecháme ani milimetr. Hráči ví, co je čeká. Všichni musejí podat stoprocentní výkon. Každý musí jít úplně nadoraz. V soubojích, ale taky co se týká kondičního vypětí a v mentální síle jednotlivců."

Sparta je o jednu pozici před Baníkem a jako jediná v lize ještě nepoznala hořkost porážky. Po remízách s Příbramí a Bohemians si v minulém utkání poradila doma s poslední Duklou 2:0. Kouč Zdeněk Sčasný se nemůže spolehnout na zraněného Kadlece, Zahustela, Ben Chaima a také na vykartovaného Kangu.

Záložník Stanciu před zápasem hovořil o absenci Kangy: "Bude to složitější, protože odehrál všechny zápasy a hodně nám pomáhá. Ale zase by k ostatním klukům, kteří můžou nastoupit místo něj, bylo nefér říct, že jsme bez Guélora slabší. Kdokoliv ho nahradí, se bude snažit hrát tak dobře jako on. Máme dobré hráče a snad to neovlivní náš výkon."
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu, Radakovič, Kaya, Vatajelu - Vukadinovič, Stanciu, Frýdek, Plavšič - Šural, Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.05 - 3.26 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Slovan Liberec  (neděle 15:00)
Poslední Dukla Praha bude v neděli odpoledne hostit Slovan Liberec. Tomu se Na Julisce příliš nedaří, vyhrát se mu tam podařilo pouze jediný z posledních šesti duelů.

Dukla se v letošní sezóně zatím hodně trápí, když z úvodních sedmi zápasů nezískala ještě ani bod. V uplynulých dvou utkáních prohrála shodně 2:0 nejdříve na hřišti Baníku Ostrava a pak také na Letné. Do domácího zápasu povede Duklu nový trenér, Roman Skuhravý, jenž nemůže proti Liberci počítat s vykartovaným Tetourem. Nejistý je start Podaného.

"Liberec ví, co chce hrát a zlepšuje se, podle mého jde o jeden z nejpohyblivějších týmů ligy. Na to se musíme připravit a eliminovat přechodové fáze. Liberec má silné individuality v ose týmu, brankáře, který je silný ve hře s míčem, a možnost alternovat velice rychlé hráče v křídelních pozicích. Všichni mluví jen o tom, že musíme vyhrát, já budu tlačit na hráče, aby hráli hru se vším, co k tomu patří. Pokud odvedeme výkon, se kterým budeme spokojení, máme na čem stavět. Favoriti nejsme, ale konkurenceschopní budeme. Klíčem je klima v mužstvu," ví lodivod domácích Skuhravý.

Slovan se momentálně nachází na osmé příčce a je nejčastěji remizujícím týmem v lize. Nerozhodně skončilo i poslední liberecké utkání s Ostravou. Diváci tehdy příliš šancí na Stadiónu U Nisy neviděli. Slovanu budou pro zápas v Praze chybět zranění Mara s Knejzlíkem.

"Samozřejmě, že se maximálně koncentrujeme na toto utkání. V žádném případě to nechceme podcenit, protože je to hrozně zrádné, že má Dukla nula bodů. Každý už očekává, že už se konečně odrazí ode dna a bude sbírat body, takže my uděláme všechno proto, aby to nebylo v našem zápase a jedeme samozřejmě na Duklu vyhrát," věří asistent trenéra Miroslav Holeňák.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Souček, Raspopovič, Ďurica, Chlumecký - Bezpalec, Doumbia - Brandner, Hanousek, Djuranovič - Schranz
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Mikula, Vukliševič, Karafiát, Kačaraba - Breite - Potočný, Oscar, Ševčík, Malinský - Mashike Sukisa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.37 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
Klidné nedělní odpoledne zpestří na jablonecké Střelnici návštěva z Mladé Boleslavi. Středočeši se pokusí překvapit domácí družinu, která se chce oklepat ze zbytečné ztráty v posledním utkání.

Užuž to vypadalo, že se Severočeši po nepovedeném začátku vzchopili a zase budou šlapat na paty těm nejlepším. Vždyť se jim podařilo skolit mimo jiné pražskou Slavii a z utkání mezi čtvrtým a šestým kolem měli výborné skóre 9:1. Před reprezentační pauzou se ale jablonecká mašin poněkud zadrhla. Mužstvo trenéra Rady překvapivě padlo v Brně, kde svoje domácí zápasy dočasně hraje Opava. Zelenobílí tak zakotvili na sedmé pozici, a protože konkurenti ze špičky tabulky ztrácejí minimálně, mají již nyní co dotahovat.

Během čtrnáctidenního volna pak měli Středočeši čas se připravit nejen na domácí soutěž, ale také na Evropskou ligu, kterou zahájí již ve čtvrtek. "Potrénovali jsme celkově víc, měli jsme takovou poslední větší možnost. Vstoupili jsme do pauzy porážkou s Opavou, což nás mrzelo. Museli jsme si rozebrat, proč se to stalo, a najít důvody. Důležité je, aby si z toho hráči vzali ponaučení. Chtěli jsme se dobře připravit na to, co nás teď čeká po reprezentační přestávce," uvedl Rada.

Mladá Boleslav se pohybuje ještě v nižších patrech tabulky, s čímž nejsou ve středních Čechách rozhodně spokojeni. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že zápasy klubu z automobilového města nabízí spoustu branek. Skóre 14:19 po sedmi kláních ostatně hovoří za vše. Po šestibrankové prohře v Plzni se ale Středočeši poněkud uklidnili a v posledním kole remizovali po výsledku 1:1 s Teplicemi. Před startem dalších bojů patří Boleslavi jedenácté místo.

Kouč hostů Weber si postěžoval, že před startem ročníku byl kádr nerovnoměrně poskládaný. "Proto jsme se také v létě snažili ho vybalancovat. Při výběru nových hráčů hrála roli kvalita, ale zároveň jsme chtěli dát příležitost našim odchovancům," vysvětlil. Během reprezentační přestávky pak Středočechy posílil záložník Džafić, jenž přišel na hostování ze Zlína.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Břečka, Lischka, Sobol - Kubista, Trávník, Považanec, Jovović - Ikaunieks, Doležal
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Takács, Chaluš, Keresteš - Hůlka, Diviš - Konaté, Přikryl, Ladra - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.77 - 6.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - MFK Karviná  (neděle 15:00)
Důležité utkání bude k vidění na teplických Stínadlech. Domácí fotbalisté přivítají protivníka z Karviné, který si bude chtít připsat třetí vítězství v řadě. Severočeši zase touží prolomit dlouhé čekání na zisk tří bodů.

Přes dvacet let jsou Skláři stálým členem nejvyšší tuzemské fotbalové soutěže. Za tu dobu se většinou pohybovali uprostřed ligového pelotonu, případně ještě výše. Letos se však zdá, že Severočeši budou řešit zcela jiné problémy. Doposud se jim totiž porazilo zdolat pouze beznadějně poslední Duklu, jinak uhráli pouze tři remízy a stejně často svým soupeřům podlehly. Mezi porážkami se vymykají především ty s pražskými S, která Teplicím dohromady nadělila sedm branek.

Na začátku ročníku ještě táhl ofenzívu Sklářů David Vaněček, avšak tomu po vstřelení čtyř gólu v poslední době též zvlhl střelecký prach. Útočník Severočechů má navíc po konci podzimní části zamířit do skotských Hearts, tudíž bude nutné nalézt jeho nástupce.

Na výhru čekají tepličtí již pět zápasů a tuto nepříznivou sérii chtějí na Stínadlech co nejdříve přerušit. "My už si několik kol říkáme, že musíme vyhrát, jinak to není ani před Karvinou. Bude to zápas o šest bodů," prohlásil záložník Sklářů Jakub Hora.

Karviné se start do soutěže taktéž bůhvíjak nepovedl a před začátkem kola sídlila na třináctém místě o pozici a bod vzad za Teplicemi. Poslední dvě utkání však ukázala, že by se ve Slezsku přece jen mohlo začít blýskat na lepší časy. Po pětizápasovém bodovém půstu se Karviné konečně podařilo bodovat nejprve v Brně, kde zdolala v tamním azylu hrajícího nováčka z Opavy. Následně Slezané konečně potěšili domácí fanoušky po výhře nad Slováckem.

Ke zlepšeným výkonům přispěla mimo jiné nová akvizice z Pobřeží Slonoviny, záložník Ba Loua. Talentovaný africký fotbalista si připsal vítěznou branku při posledním utkání. Další důležitý krok udělal trenér Roman Nádvorník v obraně, kam zatáhl Panáka, jenž předtím působil především v záložní řadě. Bývalý mládežnický reprezentant však brzy ukázal, že je opravdovým univerzálem, a role stopera mu jde taktéž obstojně.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Hošek, Král, Krob - Kučera, Ljevaković - Moulis, Hora, Žitný - Vaněček
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Janečka, Panák, Letić - Ba Loua, Moravec, Tusjak, Budínský, Lingr - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.58 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Na velký zápas se těší fanoušci Slovácka. Do Uherského Hradiště přijede jeden z aspirantů na titul, a to pražská Slavia. Domácí však doufají, že se jim podaří soupeře zaskočit.

Moravané si před reprezentační pauzou začali kazit slušný vstup do nově rozběhnutého ročníku. Po pěti kolech přitom měli na kontě devět bodů a sídlili v horní polovině tabulky. Poté ale přišlo derby s krajským rivalem ze Zlína, jenž celek z Uherského Hradiště zostudil na jeho vlastní půdě, když domácím nadělil čtyři branky. Následně si Slovácko chtělo spravit chuť v Karviné, to se však nepodařilo, neboť všechny body brali po výhře 2:1 Slezané.

Nyní jsou uherskohradišťští v nabitém středu tabulky na deváté pozici a reálně hrozí, že jejich propad bude pokračovat. Slovácko však neskládá zbraně předčasně a proti favoritovi duelu chce v neděli zabojovat o slušný výsledek. "Výhodou by mohlo být, že teď je (Slavia - pozn. redakce) nahoře. Porazili Plzeň, někteří hráči byli na reprezentačních srazech, a najednou ten zápas na Slovácku by v jejich očích nemusel být tak atraktivní," hledal cestu k úspěchu obránce Jiří Krejčí.

Jak již prozradil obránce Moravanů, sešívaní se před reprezentační přestávkou loučili v dobrém rozmaru. Ostře sledovaný duel proti Viktorii Plzeň zvládli na jedničku a po vysoké výhře 4:0 se bodově dotáhli na svého soka a díky lepším vzájemným zápasům se dokonce usídlili na prvním místě. Pokud však na něm chtějí setrvat, musí zabodovat i v Uherském Hradišti. Minimálně Zlín již v pátek po výhře nad Bohemians vhodil pomyslnou rukavici.

Otázkou zůstává, v jaké náladě se slávisté po pauze sešli. Mnoho z nich totiž povolal trenér národního týmu Karel Jarolím k zápasům proti Ukrajině a Rusku, ve kterých však tým selhal a sám Jarolím jako kouč skončil. "Zatímco nás bylo hodně pryč, Slovácko mělo pryč asi jen jednoho hráče. Je vždy složité hráče z reprezentačního rytmu přehodit do týmového. Chceme ale navázat na výkony před reprezentační pauzou," řekl kouč Pražanů Jindřich Trpišovský.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Kadlec - Kalabiška, Sadílek, Daníček, Havlík, Petr - Zajíc
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Souček, Traoré - Stoch, Baluta, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.18 - 4.50 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
V sobotu odpoledne se odehraje zápas mezi domácí Příbramí a hosty z Olomouce. Sigmě se v Příbrami podařilo vyhrát naposledy před pěti lety a ve dvou posledních zápasech jim Středočeši dokázali vstřelit tři branky.

Domácí, jako nováček, vstoupili do soutěže dobře, jenže v posledních dvou zápasech prohráli. Nejdříve doma s Libercem a pak i ve Zlíně. Příbram se tak po sedmi odehraných zápasech nachází na desátém místě v tabulce. Trenér Csaplár nemůže počítat s Boháčem a Holkem, nejistý je zatím start Mingazova.

"Před pauzou jsme dostávali laciné až dětské góly, což ovlivnilo naše výkony. Teď končila první etapa, vyhodnotili jsme si prvních sedm kol a reagovali na to na konci přestupního období několika příchody. Museli jsme se vypořádat i se situací kolem Matouška, který odešel do Slavie. Teď uvidíme, co to s námi udělá," očekává další zápasy kouč domácích.

Olomouci se po úspěšné loňské sezóně letos zatím nedaří. Vrcholem trápení byl poslední zápas před reprezentační přestávkou, když doma hostili Bohemians. I přes to, že v poločase vedli 2:0, utkání nakonec prohráli, i proto Sigmě momentálně patří až 15. příčka. Hosté se nemohou spolehnout na služby Pilaře a Chvátala.

"Ještě jsme v této sezoně na vítězné vlně nebyli. Rádi bychom se vrátili k tomu způsobu hry, který jsme produkovali v pohárových zápasech. Myslím si, že to období, kdy jsme kombinovali ligu s Evropou, se nám úplně nevydařilo. Už skončilo, máme plnou koncentraci jen směrem k lize," ví trenér Václav Jílek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Květ, Kilián - Hlúpik, Rezek, Voltr - Slepička
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Kotouč, Polom, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.97 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - SFC Opava  (sobota 19:00)
Zápas osmého kola mezi Viktorií Plzeň a Opavou se uskuteční v sobotu večer. Domácí dokázali proti slezskému klubu vyhrát v lize naposledy v roce 1998, nutno ovšem dodat, že se tyto týmy spolu za posledních dvacet let příliš často nepotkaly.

Obhájci titulu po šesti výhrách obdrželi v minulém zápase debakl od pražské Slavie 4:0. Díky tomu přepustili právě Slavii vedoucí místo v tabulce. Domácí budou určitě chtít nepovedený zápas hodit za hlavu a v generálce na první utkání v lize mistrů uspět. Chybět jim k tomu ale budou Hubník s Kolářem, nejistý je start Kopice.

"Trenér Skuhravý měl v Opavě silnou pozici, ale z rodinných důvodů skončil. Přiznám se, že nevím, co bude soupeř měnit. Většinou to bývá tak, že jsou ve hře nějaké nové myšlenky, jsem na to zvědavý. Roman Skuhravý chtěl hrát hodně kombinačně a líbivý fotbal, což podle mého názoru bude chtít praktikovat i nový trenér," zamýšlí se Pavel Vrba.

Hosté v minulém kole překvapili, když dokázali porazit 2:0 favorizovaný Jablonec a před zápasem v Plzni jsou momentálně na čtrnácté příčce. I přes výhru nad Jabloncem ale skončil z rodinných důvodů trenér Skuhravý, ten byl nahrazen Ivanem Kopeckým. Hosté nemůžou počítat s Kayambou a Žídkem.

"Jedeme s cílem Plzeň co nejvíce potrápit. Každý bodový zisk by byl pro nás úspěchem, ale i dobrá hra, od které se chceme odrazit. Uvidíme, co z toho vznikne. Všichni se těšíme," řekl Ivan Kopecký.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Pernica, Hejda, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Čermák, Zeman - Krmenčík
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Svozil, Simerský - Kuzmanovič, Jursa, Schaffartzik, Zavadil, Zapalač - Puškáč, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.64 - 14.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín  (pátek 18:00)
Program české soutěže po reprezentační přestávce odstartuje souboj celků, které se překvapivě nachází v horní polovině tabulky. Zatímco Bohemians se daří navázat na vloni započatou práci, Ševci se oklepali z bojů o záchranu a daří se jim prohánět aspiranty na titul.

Již v loňské sezóně předváděl skromný pražský celek sympatické výkony a výsledky, na což navazuje i po letní pauze. Klokani si v sedmi zápasech připsali tři výhry, dvě remízy a stejný počet porážek. O body dokázali obrat také rivala z hlavního města Spartu. V posledním soutěžním zápase pak vzdali hold kouči Příbrami Josefu Csaplárovi a v Olomouci dokázali zvítězit po výsledku 3:2, přestože po prvním poločase prohrávali o dvě branky.

Bohemka aktuálně sídlí na šesté pozici, kterou bude chtít udržet i po duelu s ještě lépe postaveným soupeřem. "Aktuálně vypadá Zlín, jako by byl politý živou vodou. Převzal je trenér Michal Bílek, který měl dlouhou pauzu. V uplynulém ligovém ročníku se dlouho zachraňovali, odešla jim řada hráčů, ale uzdravil se jim Beauguel a Poznar," prohlásil trenér domácích Martin Hašek.

Jak už avizoval lodivod vršovického týmu, hostující Ševci opravdu působí jako vyměnění. Po příchodu kouče Bílka odešli poraženi pouze ze hřiště obhájce titulu z Plzně. Ještě jednu ztrátu zaznamenali při domácí remíze s Jabloncem, jinak ale Zlín válí za tři body. Z posledních dvou zápasů má navíc skvělé skóre 7:0, když nejdříve v derby vyloupil hřiště Slovácka, aby tuto výhru potvrdil skalpem Příbrami, které nadělil tři branky.

Trenér Bílek je se vstupem do ročníku spokojený, zároveň ale mírní optimismus. "Zatím z toho mám dobrý pocit. Zápasy jsme odehráli slušně. Tým ukázal, že má kvalitu. Na druhé straně to ale pořád nic neznamená. Hráči se přesvědčili, že když se v tomto systému hraje zodpovědně a kompaktně, soupeři si nevytvářejí tolik šancí," uvedl bývalý kouč české reprezentace.

Na hřiště Bohemians se vrátí zlínští obránci Gajić s Buchtou, kteří v minulosti oblékali dres Klokanů. Do Prahy již se Ševci naopak neodcestoval Adnan Džafić, jenž zamířil na hostování do Mladé Boleslavi. Domácím zase budou chybět zranění Švec, Mašek a Vondra.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Bederka, Šmíd, Schumacher - Záviška, Jindřišek, F. Hašek, M. Hašek, Yusuf - Juliš
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajić - Matejov, Hronek, Podio, Jiráček, Bartošák - Poznar, Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.12 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha760118:318
2.Viktoria Plzeň760113:618
3.Sparta Praha752014:417
4.Fastav Zlín751114:516
5.Baník Ostrava751112:316
6.Bohemians Praha 1905732210:1011
7.FK Jablonec731311:710
8.Slovan Liberec72418:610
9.1. FC Slovácko73049:129
10.1. FK Příbram722312:148
11.FK Mladá Boleslav721414:197
12.FK Teplice71339:146
13.MFK Karviná72059:166
14.SFC Opava71157:174
15.Sigma Olomouc71068:173
16.Dukla Praha70074:190

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1288)

Přidat komentář
SuperBanikovec

Možná už to tu někdo dával, nevím, mně to youtube nabídl až teď https://www.youtube.com/watch?v=YjEWKLEENzk

Reagovat
smazaný uživatel

Před touto pravdou decentně přivírám oči

Reagovat
Whitemedia

Bílek to zvládne, měl by být i na obrázku místo Paliče..

Reagovat
F.Torres

Snad se repre pauza moc neodrazí v psychice hráčů a bude to na slovácku za 3 body a navýšíme náskok na Spartu na 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím vás zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tři body a liga může skončit.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlíncester is back

Reagovat
hodjohn

Reagovat
ratusek

Dneska se ukáže, který hype bude pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

V pondělí taky jeden hype snad skončí.

Reagovat
ratusek

no počkej, já vám to přeju, narozdíl od Klokana, který prý hraje nejlepší fotbal v lize

a Sparta v hypu není, takže si to mířil na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Mířilo. Já to jinak baníku taky přeju. Jenom těm vašim "fanouškům" ne.

Reagovat
ratusek

tak žereme děti, no a co

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, mám takový hodně nereálný (skoro až vlhký) sen. Že na fotbale nebudou žádné sektory domácích a hostí. Že si prostě sparťan sedne vedle baníkovce, v klidu se podívají na zápas, po zápase si podají ruce a řeknou si... Tak za půl roku zase u vás. Ale dokud budou na fotbal chodit dementi (u vás je jich bohužel nejvíc), tak zůstane jen u vlhkého snění.

Ale jinak dobrou chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce a řevnivost k fotbalu patří. Pokud to nepřeroste k násilí na stadionu. Když si někde domluví bitku - v pořádku. Jejich svobodné rozhodnutí. Ale fandění a vyhrocená atmosféra je super. I pyro je super, pokud se nikam neháže. Když ti tohle vadí choď třeba do divadla. Fotbal divadlo není.

Reagovat
smazaný uživatel

Argument? To že ty něco považuješ za správné jaksi argument není.

S tím divadlem... Uživatel Neymar (a mnozí další) s tebou nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne ne já tady nic za správné nepovažuji. Emoce prostě k fotbalu patří. To není o tom co považuji za správné či nikoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
mistr129

Reagovat
JarousFCB

Doufám, že se toho nedožiju.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Argument?

Reagovat
JessePinkman

Fotbal bez emocí je blbost.

Reagovat
Puskas

Emoce jsou v pohodě, ale ne ty, co vedou k agresi. Proto to jde jen u některých jedinců, ale ne u velké masy. Současný trend vede k vyhrocování názorů a neschopnosti přijmout odlišné, viz tolikeré vulgární útoky nebo "jen" výsměšné tady, když přijdeš s jiným názorem, než má dotyčný. A to není 90 minut adrenalinu, jen obyčejné plkání na netu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Puskas

Představa je to líbivá, ale spíše to probíhá tak, že si někde domluví bitku, a po jejím skončení si bez podání rukou řeknou: "Tak za půl roku zase."

Reagovat
frankiefcb

já má mtřeba kamaráda Slávistu a jednou jsem byl v Edenu v sektoru hostí a on na tribuně sever. Po zápase jsme si zašli na pivo a přespal jsem u něho. Pohodka, ale na stadioně chci fandit mezi svými a chci ty emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok .

Reagovat
ratusek

Já samozřejmě taky neuznávám když se mlátí normálové a případně tábory které nechtějí. Ale pokud se domluví někde na pole, tak proč ne? Na stadion různé nadávky a averze patří (na rodiny s dětma sere pes), ale musí to začít na tribuně a končit taky na tribuně po hvizdu sudího.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepatří.

Reagovat
ratusek

to tam mají všichni jen sedět a koukat po sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba místo dívaní se po sobě dělali to, kvůli čemu tam původně přišli, tedy dívali se na fotbal?

A nebo si teda mají nadávat případně si dávat do tlamy? (podotýkám na stadionu, co si domluví mimo stadion na soukromém pozemku je mi jedno)

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně ani to mi není zcela jedno, neboť pak půlka těchto vylizancu přijde polamanych do špitálu, kde je budou dávat dokupy i za moje peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se chce na fotbal "divat", tak at zustane doma u tv, zbytek at jde na stadion.. ty predpokladam zustavas doma

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ty o tom nerozhoduješ

Reagovat
smazaný uživatel

no ty nastesti taky ne a navic ses jeste mimo realitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tak já myslím, že by bylo úplně v pohodě, kdyby byly sektory domácích a hostů, kvůli kotlům - ikdyž v ČR těžko vidíš kotel hostů

Ale bylo by hezký, kdyby fanoušci hostů nemuseli mít strach jít v dresu svého klubu normálně mezi domácí, to jo.

Takovej by dost možná dostal na budku a ještě by se řeklo "dobře mu tak, neměl provokovat"..

Reagovat
frankiefcb

vždyť na derby to je mnohdy promíchané, pokud zrovna nejdeš do kotle, tka Ti často nic nehrozí, pokud němáš blbé kecy. Jinak na hlavní tribunu chodí i lidi fandící jiným týmům. V Ově je to specifické tam je relativně klid jenom na té halvní tribuně.

Reagovat
Blasphemer

No, nevím. Určitý zápasy by takhle úplně ztratili náboj. Na takový derby S bych asi ani nekoukal... a to nemluvím o těch zahraničních, daleko vyhrocenějších zápasech.

Reagovat
KingMaster13

Derby Galatasaray vs Fenerbahce by bylo bez emocí divný nebo Římský či Milánský derby

Reagovat
Blasphemer

Přesně kvůli tomu na ty zápasy tady nebo i do zahraničí j(e)deš. Jako předvedená hra a dění na hřišti se taky počítá, ale kvůli tomu nepojedeš/nepoletíš stovky kilometrů.

Reagovat
smazaný uživatel

jde vidět, že ty na staďáky moc nechodíš. Argument jak od mamky s dětmi . My bohužel narozdíl od fans Sparty si neděláme ostudu celosvětovou. Bohužel narozdíl od fans sparty v římě neznásilníme babu a pak ji ještě pochčijem. My narozdíl od fans sparty bohužel nevběhneme na hřiště kdy je to nejméně příjemné.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ty si gay

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Super argument.

Takže... tvoje máma si to nemyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi gay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Jsou i ty palce u tebe vždycky myšlené naopak

Reagovat
Bohemak12

Hele možná i v celé Evropě Zlín dneska roztrháme minimálně 1:1

Reagovat
andrew96

To o Bohémce je zase nějaký blábol jednotlivce, který se nesmyslně zobecnil?

Reagovat
Bohemak12

Hele od Plzně (5:2) nám ratusek neříká jinak něž hype Bohemka

Reagovat
ratusek

jen já? si pročti net od té doby. Bohemka nejlepší fotbal, Hašek užasný trenér atd atd, a od toho fiaska s celou sestavou kola hrajete bídu.

Reagovat
Bohemak12

Já to čtu , a někdy z toho mám i radost , když nás někde vychvalujou Ale když to vezmeš , tak stejně vychvalujou Zlín, Csaplára i Vás . Extra dobrej fotbal nehrajem , ale bída taky vypadá jinak . Poměr cena/výkon na tom nejsme špatně . Některé týmy s mnohem větším rozpočtem jsou pod náma .

Reagovat
pingla

kéžby, byla by to paráda dovést z Ďolíčku 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdy se bude losovat další kolo MOL Cupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska, nějak kolem oběda.

Reagovat
Coutinho10

dnes 12:45 na CT Sport

Reagovat
ratusek
Reagovat
Kang & Kodos

konečně nějakej los po nás!

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
JessePinkman

Snad Sparta bude hrát na Dynamu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Litoměřicko tam už není, akže cajk

ale vlastně, o co že dostanete Vltavín

Reagovat
KingMaster13

Ještě že už tam není Líšeň, jinak chci Ústí TI šmejdi nás vyřazovali v době, kdy z toho ani nemohli mít radost, tak by to chtělo jim to trochu vrátit Jinak co vy? Odveta v Rýmařově?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ústečák bych si to taky moc prál chtěl bych vidět v Ústí vyprodáno

Reagovat
KingMaster13

Já to mám zase kousek, takže by mě to též potěšilo

Reagovat
ratusek

Rýmařov nechci, ale zase my jedeme přes pohár do Evropy

Reagovat
KingMaster13

A co se o to pokusit z ligy? Jinak sice do prdele ale Sokolov je easy, navíc je trénuje Horvi, tak ho pozdravujte

Reagovat
ratusek

ty vole vy ste si zase zahřáli míčky, to není možný. Chytli ste je a navíc doma Malík je prostě hajzl a chce vás mít ve finále zase no

Reagovat
KingMaster13

Ty vole hrajeme s týmem co nás 2x vyjebal z poháru Takže sweet revange Akorát mě mrzí, že to je v Edenu Do Ústí to mám v tejdnu daleko blíž když tam chodím do školy

Reagovat
ratusek

koukám, že to zajímá hodně novinářů

Reagovat
smazaný uživatel

Polná vás přejede!

Reagovat
Kang & Kodos

*pro. Nemůžu ani psát, jak jsem napjatej

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Je Bary uz ready? Ocekavam, ze Spartu tradicne porazi sam

Reagovat
iamek

Porazil ji jednou

Reagovat
smazaný uživatel

goly ji dava vcelku pravidelne, tak neslovickar...

Reagovat
iamek

Žádné slovičkáření. Prostě ji porazil jednou a to byl poslední zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra tedy, a odpovis mi na mou otazku, jestli je uz OK?

Reagovat
iamek

Měl by být :)

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, zapasu to jenom prospeje

Reagovat
Coutinho10

konecne je liga zpet a s ni i fanta

Reagovat
KingMaster13

Konečně je liga zase zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Oproti repre tu je výhoda, že se nějací Češi radosti dočkají

Reagovat
smazaný uživatel

no něco mi říká, že my si na radost ještě počkáme

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu dneska Fanta a já jsem mimo PC. No zkusím to poskládat na mobilu. Koho mám pls za soupeře?

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva nepište nikdo ze kvalitní datové připojení..

Reagovat
Blasphemer

To dělám každý druhý kolo, tak tady už předem neházej výmluvu předem. Důležitá je práce manažera, ne zařízení.

A máš Ondrasche.

Reagovat
smazaný uživatel

6.misto pls..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

posledni Ondrasch, takze taky potrebuje bodovat jako ja posledne

Reagovat
ondrasch77

twl, já to skládal včera večer, totál vyčerpanej z práce naprosto neznaje, kdo je vykartovanej, zraněnej a po 14-ti dnech bez ligy i bez znalosti, kdo měl vůbec formu před pauzou... Jestli přijdou tři body, tak by to byl skoro zázrak

Reagovat
Hokaido

OT.: Sháníme dva lidi, kteří by s námi měli zájem hrát NHL fantu na Yahoo. V případě zájmu pište PM. Z naší sekce hraje třeba Miguel nebo Cukrousek, kterej ode mě dostal loni ve finále přes pyču.

Reagovat
ttopi

OT: Chápete někdo tohle? Nedá se, než se Vsetínem souhlasit. Hloupé pravidlo s dobrým úmyslem, které ale přesně k tomuto vede

https://www.sport.cz/hokej/ostatni/clanek/1022254-skandal-vsetinsti-juniori-si-v-extralize-schvalne-nechali-dat-gol-ted-jsou-bez-trenera.html#hp-artcl

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když někdo někoho zrakví 10 sekund před koncem, tak se vlastně nic neděje, akorát může do sprchy dřív

Reagovat
ratusek

chcou je učit hrát 3 na 3, tak to Vsetín udělal tak, aby to prodloužení tak bylo a dostanou trest. Řezníček je prostě dement a to ne jen díky tomuhle případu

Reagovat
ttopi

Naštěstí již přišla změna a hráč sice zůstane na trestný, ale místo něj bude na ledě někdo jiný, takže 3na3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nějak nechápu.

Reagovat
C-M@ster

Stav byl 4:0. V každým zápase se teď hraje prodloužení o bod navíc. Vsetín vedl a hrál před koncem oslabení.

Kdyby to skončilo 4:0, Vsetín by hrál prodloužení v oslabení a dostal by třeba gól, oficiální výsledek by byl 4:1, Vsetín by získal 3 body a soupeř 1 bod.

Vsetín si nechal dát gól na 4:1. V prodloužení mohl hrát bez oslabení o bod navíc a kdyby ho vyhrál, měl by vsetín 4 body a soupeř 0 bodů.

Nechali si dát nicneřešící gól, aby hráli v plným počtu.

Stejně se to ale dalo i ojebat na druhé straně. Tým se mohl schválně snažit netrefovat bránu, aby mohli hrát prodloužení v přesile...

Podle mě je to zkrátka chyba pravidel, hráč by neměl být nikdy v pozici dám gól = uškodím týmu, nebo naopak gólman chytím gólovku = uškodím týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Dík

fakt debilní pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

A to jde aby v hokeji hráli 3 na 2? Myslel jsem, že minimální počet hráčů na ledě je 3 (+ brankář).

Reagovat
C-M@ster

Hráli by 4v3.

Reagovat
ttopi

Asi by se to řešilo klasicky 4:3. Jde ale o to, že se v prodloužení hraje o další bod, takže Vsetín logicky nechtěl hrát oslaben.

Reagovat
Greny

Hralo by se 4 na 3

Reagovat
smazaný uživatel

demence vedeni z prahy, ktere neumi vytvorit normalni system

Reagovat
HorajzmAmmann

nejhorší na tom je, že tohle přesně může nastat ve fotbale v naší 1. lize

Reagovat
ttopi

Tak jestli narážíš na to, že někdo schválně prohraje, tak to se děje i dnes, třeba v pohárových skupinách, kde se kalkuluje, kdo odkud psotoupí a z jakého místa. S tím se těžko dá něco oc dělat.

Ale tady to v hokeji vysloveně vybízí k tomu, že jestli chceš reálně bojovat o bonusový bod v prodloužení, musíš tohle udělat, abys nebyl oslabený. To je ještě větší perlička, než to, co může nastat u nás v lize

Reagovat
Blasphemer

OT: Zkoušel jsem to jinde, zkusím to i tady. Kdyby tu byl někdo, kdo byl na Partizanu v Běehradě, tak PM. Ideálně na derby se Zvezdou, tak PM pls. Měl bych otázečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nemylim, byl tam Trevor. Toho už tu ale nenajdeš. Nejsem si jistý jestli tam nebyl i Cukrous. Ale možná se pletu..

Reagovat
frankiefcb

Cukrouš tam byl taky určitě. A JarousFCB taky pokud se nemýlím?

Reagovat
HorajzmAmmann

trev i cukrouš jo, jarouš netuším.

Reagovat
ratusek

Vltavín s Teplicema. los už mě nezajímá

Reagovat
Coutinho10

Slavoj Polna se Spartou

Reagovat
Coutinho10

Yeeeah doma, ale silny Usti

Reagovat
ratusek

hezky ste si to zase nahřáli

Reagovat
Coutinho10

ale soupere mohl vybrat lehciho

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že Sparta a Plzeň dostali tým z 3. ligy

Reagovat
Shevchenko

Sparta dostala tým z divize.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce

Reagovat
Shevchenko

Běžte do hajzlu už

Reagovat
clinger

ale no tak.máme nejsilnějšího soupeře..koukni na Spartu

Reagovat
Coutinho10

no jo, ale leader FNL nebude lehkej orisek pri tom nahustenym terminu

Reagovat
KingMaster13

Co by jste nechtěli? Vy jedete do prdele co není ani na mapě a my hrajeme s "Vládcem" 2. ligy a prej, že jsme si to nahřáli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden lístek do ráje, ale bude to spíš peklo I když, Jindra bude mít co dělat s Evropou a ligou, tak třeba tam nastrčí něco slabšího a šance bude

Reagovat
Coutinho10

sestava se protoci 100%, takze bez sance urcite nejste, pokud se nebudete klepat strachy ...Mol Cup v tyhle sezone bude pro nas mit asi urcite nejnizsi vahu dulezitosti, takze nas ceka urcite zajimavej zapas

Reagovat
KingMaster13

Pokud nepřijede fakt posraný jako tenkrát Litoměřicko, tak proti tý naší lepený sestavě, kde budou hrát hráči co moc nehrají, tak šance určitě bude

Reagovat
PavlíčeQ

zase doma, to máte poměr tak 10x doma a 1x venku ne?

Reagovat
Coutinho10

aspon z ty permice vyzdimu (jako v minuly sezone) co se da

Reagovat
PavlíčeQ

Jinak za vítězství v tomhle ročníku bude zase skupina EL nebo jen předkolo?

Reagovat
Coutinho10

no uprimne presne nevim, zkusim zjistit, ale mam pocit, ze asi ne...ta lonska sezona byla specialni jak z pohledu poharu, tak ligy, takze neocekavam, ze by se to melo opakovat, ale fakt nevim

Reagovat
Coutinho10

tak jsem to nakonec zkomal az ted pred cestou do Edenu a vse se bohuzel vraci do starych koleji = vitez Mol Cupu bude hrat 3. predkolo EL, protoze minula sezona byla vyjimka

http://www.coen.wz.cz/evropskaliga19-20.htm

Reagovat
PavlíčeQ

Díky za rychlou reakci no nedá se nic dělat, ale i ta trofej a 3. předkolo je zajímavý

Reagovat
Coutinho10

jojo nz pro nás už je to zajímavější míň , ale pohár mám rád, takže jsem rád, že jsme postoupili a teď jenom věřit, že vše půjde podle plánu a i další kolo budeme hrát doma, abych si to mohl znova vychutnat

Reagovat
Coutinho10

Zizkov - Dukla derby

Reagovat
KingMaster13

No ty vole, na to bych se snad jel i podívat

Reagovat
Coutinho10

j, taky by me to lakalo ...uvidime, jak budou terminy

Reagovat
KingMaster13

Zápas pro fajnšmekry

Reagovat
Coutinho10

ale zrovna ta tenhle zapas se tesim, protoze jsem na Usti zvedavej, jestli tu svoji formu dokazou prodat i proti nam, jestli to je nebo neni nahoda, ze jsou taky 1. v lize, tak uvidime

Reagovat
KingMaster13

Oni si nemyslím, že mají tak dobrej kádr ale jedou na vlně euforie z konce minulé sezony. Trochu mi připomínají Leicester Taky záchrana na poslední chvíli a další sezonu jeli bomby až za titulem, tady to může dopadnout klidně podobně Trochu se ale bojím aby jsme jim nedali fakt čočku a totálně je nesfoukli

Reagovat
Coutinho10

no s tou cockou stat se to asi muze, ale moc tomu neverim ...zalezi, jak to budeme zvladat, kdyz tech zapasu bude pomerne hodne, ale jinak bych Usti pral nejakej uspech (bejt do 3. mista v lize) a porvat se v barazi o ligu

Reagovat
KingMaster13

Pro mě by bylo nejlepší kdyby uhráli ligu Když by Slávie hrála někde daleko v nějaký prdeli, tak bych se na ně zajel občas podívat

Reagovat
Coutinho10

* blbe jsem se podival, na co reaguju

Reagovat
Coutinho10

ted k tomu spravnymu zapasu ...uz to bude par let, co spolu tyhle 2 proti sobe hrali...Dukla asi pujde nahoru a v Zizkove je par nasich hracu + Mikolanda to vede, takze to muze bejt zajimavy

Reagovat
KingMaster13

Žižkov chci aby obnovil zašlou slávu a vrátil se Byla s nima sranda a po tom jejich bramborovým poli se mi stejská taky

Reagovat
ratusek

hlavně hrací čas 10:15

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Coutinho10

taky by se mi to libilo bozi byla ta sezona, kdy v lize bylo asi 5 tymu z Prahy ...jeste se Strizkovem

Reagovat
KingMaster13

Střížkov fuj Ale jinak jo mám tyhle pražský kluby docela rád Takže obohatit o Žižkov a byla by spokojenost

Reagovat
Coutinho10

skoda jeste ta Olympie, ze nevydrzela stabilnejc a nepostoupila

Reagovat
KingMaster13

Tak zase nebudeme to přehánět Ale ta pětka: My, Sparta, Dukla, Bohemians a Žižkov by byla top A bohatě by to stačilo

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
pingla

Slavičín proti Zlínu, to je taky dobrý

Reagovat
andrew96

Skoro doma.

Reagovat
pingla

tam bude solidně narváno.. jestli to nebude někde online, tak bych se asi i jel podívat

Reagovat
andrew96

Mám to přes kopec, není o čem. Jinak do Slavičína nebo Brumova jezdí celkem pravidelně prvoligové týmy. Baník by mohl vyprávět.

Reagovat
slavex

Do Slavičína docela jo. Mimo Baník, který jednou i vyřadili, pamatuju ještě Brno (to padlo taky po penaltách) nebo i Slávku, ale to už je nějaký ten rok zpátky. Na divizní tým se jim v poháru docela pravidelně daří.

U Brumova si teda z hlavy na žádný prvoligový tým nevzpomenu. Navíc teď sestoupil do kraje, tam to teď bude horší no.

Reagovat
Horcmen

Jo, to byly časy na Brno jsem se dostával přes potok, abych viděl pořádně aspoň penalty a pak Slavia ještě s Adautem, to už byl těžší kalibr.

Reagovat
andrew96

Brumov hrál asi před pěti lety se Slováckem. Krásný zápas, 5:3 pro hosty, Libor Došek za hvězdu.

Reagovat
pingla
Reagovat
andrew96

Standa Tolik známých tváří v anketě...

Reagovat
pingla

já přes dva no...

Reagovat
smazaný uživatel

Blíž to už nešlo

Reagovat
pingla

aspoň to bude mít šťávu

Reagovat
smazaný uživatel

Po Subotici Polná ?

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to je na píču los Člověk se těší, že zdrhne z přednášky na fotbal a ono se to bude hrát v Edenu Takže vymodlenej soupeř na blbým místě Jinak nečekám zase nic lehkého, my postavíme bego a Ústí vede 2. ligu, takže furt je to 1 z těch těžších soupeřů

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže vaše Béčko je prostě pořád někde jinde než Ačko kdekoliv jinde

Reagovat
KingMaster13

Ale jo Však postup přes Ústí je povinnost, alespoň jim to vrátíme za ty roky Furt jsme mohli chytit nějaký somráky jako Sparta tu Polnou Co to vůbec je? To je nějaká divize ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

jo divize remízku by Polná mohla uhrát

Reagovat
KingMaster13

Tak jako nás tehdy vyklepla Líšeň tak 10 let zpátky ale tehdá mi přijde, že liga nebyla tak kvalitní. Teď už je ten rozdíl fakt propastnej i mezi 1. ligou a ČFL natož divizí. Když jsem viděl, jak jsme na půl plynu rozšlehali Litoměřicko i Vyšehrad tak si říkám, co jsme tenkrát v tý Líšni museli předvést, že to tak dopadlo I kdyby tam celej večer před zápasem chlastali, tak by neměli prohrát. Proto říkám, los pro nás mohl bejt lepší ale to bych chtěl moc

Reagovat
HorajzmAmmann

Litoměřicko, Litoměřicko... ty vole, ten tým mi něco říká, ale fakt nevim...

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
HorajzmAmmann

narozdíl od hráčů Baníku

Reagovat
KingMaster13

Tak dneska by to taky dopadlo jinak, tenkrát jste se ještě vzpamatovávali z toho sestupu. A teprve se ten klub léčil. Liťák využil euforii, protože rok předtím se dostali do ČFL

Reagovat
HorajzmAmmann

co si pamatuju tak šílené chyby v obraně u těch golů... ani na to radši nebudu koukat znova, ale když jim naharješ na gol tak.. ale jako co, zaslouženě přes držku od Litoměřicka

Reagovat
KingMaster13

Jako na ten druhej gol to byla šílenost Jinak měli jste tam 2 tyče, takže i trochu smůla Dnes by to dopadlo už jinak

Reagovat
HorajzmAmmann

jo kouknul jsem ted na to ale občas se někdo vyhecuje a ty překvapení jsou. Na Lišen si taky pamatuju Nedávno dostal United od někoho...

Reagovat
KingMaster13

Jo jo ale před 10 lety mi to přišlo víc normální, když favorit dostal nakopáno v takový prdeli Dnes nevím co bychom museli udělat abychom rupli s takovým mužstvem. Když na půl plynu s begem jsme to Litoměřicko drtili

Reagovat
HorajzmAmmann

uvidíme po Spartě

Reagovat
KingMaster13

Tak Sokolov není taková prdel ale vyhrát by jste tam měli

Reagovat
ratusek

Jen se podívej, ten druhej gol je libovej, nevím te´d přesně kd oto je, ale evidentně měl vsazeno myslím, že to byl Lischka

Reagovat
KingMaster13

Lischka? Ten super obránce z Jablonce? Tak to hodně vyrostl docela

Reagovat
ratusek

jo je to on

Reagovat
KingMaster13

A já jsem se tenkrát smál, co je to za vemeno Zapracoval dost na sobě

Reagovat
Petr325

10 let na Eurofotbalu, to snad ani není pravda

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný příběh.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší!

Reagovat
oli9

Reagovat
ondrasch77

že jsi nám toho ale napsal...

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.sport.cz/moto/motocykly/clanek/1022382-motocyklista-west-byl-podruhe-suspendovan-za-doping.html#hp-artcl

sleduje to někdo, popřípadě by dokázal říct, jak může doping pomoct závodníkovi na motoce? To jako leje ten doping do motoru nebo co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fyzičku na motorce docela potřebuješ, pak třeba něco na soustředění. A samozřejmě taky abys srazil vlastní hmotnost na minimum...

Reagovat
HorajzmAmmann

díky

ono když třeba závodník v F1 zhubne během závodu snad 10 kg

Reagovat
Kepy_FCB

Soustredeni a rychlost reakci ??

Reagovat
Kepy_FCB

17.09. 18:00 Baník Ostrava - Sparta Praha 2:1

FK Příbram - Sigma Olomouc 1:1

15.09. 19:00 Viktoria Plzeň - SFC Opava 3:0

16.09. 15:00 Dukla Praha - Slovan Liberec 1:2

16.09. 15:00 FK Peltonec - FK Mladá Boleslav 2:1

16.09. 15:00 FK Teplice - MFK Karviná 1:0

16.09. 18:00 1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:2

Bohemka-Zlín 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Opava bude ještě v Brně hrát jak dlouho?

Reagovat
doNny

27.10. už budeme hrát doma s Příbramí a dělá se vše proto, aby se stihlo již 6.10. s Bohemians (osobně si to nemyslím, ale nereálné to není), takže 1-2 zápasy

Reagovat
Shevchenko

S tou Jihlavou budete hrát taky v Brně?

Reagovat
doNny

Nechceme...požádá se o přeložení zápasu na říjen do reprezentace pauzy a tím bychom hráli už doma. Pokud to neklapne, můžeme hrát na stadionu v okolí Opavy, a to u týmu, který hraje alespoň třetí ligu..tak aby se nedojíždělo do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně v Brně budete

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Snad to dneska dá Zlíncester.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ondrasch77

Samo, musí nahrát body na jaro...

Reagovat
Coutinho10

btw. myslíte, že budou nějaký rotace u týmů hrající LM/EL ?

Reagovat
Losinho

až příští víkend

Reagovat
Coutinho10

jj asi máš pravdu

Reagovat
Kang & Kodos

Nenápadnej dotaz při skládání sestavy

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
db18

Jo, možná bude hrát Zeman místo Petržely.

Reagovat
Coutinho10

ok dík za tip ...původně jsem Petrželu chtěl dát do fanty

Reagovat
Kaspar

stejne misto fotbalu budou dal vysilat toho Labila z tenisu

Reagovat
ratusek

Veselku? by se an ten tenis měl vysrat, stejně jako Pavlásek. To je nemůže vůbec uživit

ale fotbal je na ČT2

Reagovat
Snatus

Hašek ty syny hrozně protěžuje

Reagovat
djwenca

to hrál ten Schumacher minule tak blbě, že je na lávce a hraje Bartek, kvůli kterému původně Schumachera kupovali, aby nemusel hrát beka???

Reagovat
mario23

Je lehce zraněnej

Reagovat
ratusek

Jiráček vemeno

Reagovat
db18

30´ pumlíč

Reagovat
ZB 07

Pumlíč

Reagovat
Losinho

Ofenzivní podívaná

Reagovat
Shevchenko

Bosák mele něco ve smyslu jakoby příští týden zápas na Slávce měl být důležitější než ten dnešní.

Reagovat
Shevchenko

*pro Bohemku

Reagovat
Coutinho10

tak treba jo, pokud po EL nejak vic zarotujeme sestavou...

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal bohů

Reagovat
Posledni Kovboj

Taktika "mrdni to na Beaugela" slavi uspech Michal Bilek - kral FDF

Reagovat
ratusek

Veselý ať se vysere na tenis.

Reagovat
Kang & Kodos

On fakt dokázal prohrát

Reagovat
ratusek

Juniorská jednička

Chlap jako hora a pinká jako slečinka. Hlavně musí být v prdeli psychicky a už se z toho nedostane' bude rád za kvaldu na grand.slamy, Pavlásek to stejný

Reagovat
Hokaido

Na Berdycha budeme dlouho vzpomínat.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně přijde, že u nás snad neni míň doceněnej sportovec než on

Reagovat
Hokaido

Heh, přesně tohle tvrdím tak 5 let a konečně to začínají chápat i ostatní.

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, jestli to říkám zrovna pět let, ale tu averzi na něj jsem nepochopil nikdy

Reagovat
mayday

První věc je, že svýho času byl asi opravdu nejlepší mimo tu Big4. Jen on a snad ještě Tsonga, teď nevím, byl minimálně v SF všech GS. Obrovskou šanci na GS měl v Austrálii, kdy to vyhrál Wawros. Toho měl v tom SF udělat a ve finále byl Nadal zraněnej. Teď už je to samozřejmě pasé.

Druhá věc je, že snad 10 let v kuse jezdil každej rok na Davis Cup, pomohl vyhrát, pomáhal zachraňovat. Ale jakmile teď nedávno skončil, tak to bylo v diskuzi sraček, jak se na to vysral a kdesi cosi. Přitom nikdo že špičky nereprezentoval tak jako on.

Další věc, co se mi na něm líbí, že zdaleka nemá na ty nejlepší technicky, ale když mu to šlo, tak se na ten jeho ranařskej styl dívalo dobře.

Jakej je osobně mě nezajímá, nebyl asi nejoblíbenější ani mezi tenisty, ale z pohledu fanouška byl ve vysoce individuálním sportu strašně dlouho na špičce a možná jen kvůli tomu, že měl smůlu na generaci, nevyhrál nějaký GS.

Nedoceněnej je určitě, na něj budeme vzpomínat ještě x let. Když se dnes podívá člověk na Veselýho...

Reagovat
Azazelo RD

Škoda, že v jednu dobu začal hrát připosraně. Sice mu to ustálilo výkonnost se slabšími soupeři, ale od té doby už přestal být nebezpečný pro ty nejlepší. A hrozná škoda, že nedal ten grandslam.

Reagovat
mayday

Na ty nejlepší asi objektivně dlouhodobě neměl. Ale svý samce měl, byl ve finále Wimbledonu, a hlavně ta Austrálie 2014 no. Ale máš pravdu, když mu bylo 25-26 a dostal se definitivně do TOP 10, tak měl zkusit něco změnit, ve třiceti bylo pozdě.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

ja to rikam uz deset let..

Reagovat
ratusek

moc jsem.ho rád neměl, ale zpětně uznávám že držel krok s elitou.dlouho a pro repre se rozkrájel. Měl smůlu že v tom období prostě GS yhrát nemohl

Reagovat
db18

Protože je to arogantní blb.

Reagovat
Kang & Kodos

Já se s nim nebavim, tak mi stačí, jak moc dobře umí plácat do míčku

Reagovat
smazaný uživatel

znas ho jo??

Reagovat
db18

Stačí mi, jak se prezentoval na kurtu a po zápasech do médií.

Reagovat
anonym

A co řekl špatně?

Reagovat
db18

Fňukal, když ho trefil Almagro, že to zaručeně bylo naschvál, přitom předtím taky někoho trefil a hájil se, že to bylo omylem... A celkově má nesympatické vystupování.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti andymu a kyrgiosovi je to andílek. Ještě sio pamatuji na toho poláka kterej tam málem napadl podavače a rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jícha, házená

Reagovat
Kang & Kodos

Taky

Reagovat
mayday

Jícha nebyl nikdy ale hejtovanej, to je spíš o tom, že u nás se o házenou skoro nikdo nezajímá. V Německu je za boha. Zatímco Berdych ať udělal cokoliv, v diskuzích byl vždycky za kretena.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

o tom ale ta doceněnost je. Nikoho to nezajímá, proto nikdo nemůže docenit, že to vlastně byl jeden z nejlepších sportovců planety ve svém sportu. jak píšeš, v Německu je daleko víc doceněný než u nás

Reagovat
mayday

No tak asi máš pravdu. U nás nedoceněnej Jícha je. Ale nevšiml jsem si, že by mu někdo nadával, což u Berdycha bylo vždy v článku 50 % příspěvků.

Reagovat
Kang & Kodos

Protože ho plno lidí ani nezná. Přitom to byl svýho času nejlepší hráč světa.

Reagovat
smazaný uživatel

who cares.

Reagovat
pingla

jícha nedoceněný? snad každý věděl, že jednu dobu byl nejlepším házenkářem světa, v česku neměl konkurenci

Reagovat
mistr129

Reagovat
FCSL

Zrovna nedávno jsem narazil na tenhle Highlights, neuvěřitelnej zápas

https://www.youtube.com/watch?v=QZSm4QoHZwY

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem ho nazivo a jako hora vypada jenom v tv

Reagovat
smazaný uživatel

zvlast, kdyz si po zapase donese na kurt nejakou civavu nebo co

Reagovat
REPLIKATOR

Davis Cup

Reagovat
HorajzmAmmann

byl by debil kdyby se na něj vysral.. za ty prachy..

Reagovat
ratusek

Hele ono pokud nehraješ sem tam grandslam, nehraješ ty štědré turnaje a vypadáváš na.challengerech ve třeba čtvrtfinále, tak si tím moc.nevyděláš

Reagovat
HorajzmAmmann

podle wiki si vydělal 3 miliony dolarů no.. to není moc .. skoro jak v Lidlu no

Reagovat
ratusek

A víš kolik.stojí ten.provoz tenisty? Neříkám že živoří, ale s tímhle sešupem za chvíli možná bude. I Rosol to tenkrát naznačoval že jrn na challengerech to na život není a povídal to i Černošek

Reagovat
HorajzmAmmann

protože jsou kokoti. Hrajou dobře vydělávají statísíce za měsíc pak vydělají 20 000 na chelengeru a myslí si, že musí živořit.

Na život to je, jen se nesmíš chovat jak zazobaný kokot a uvažovat reálně i do budoucna. Ti fakt nevědí a nemají představu co je nebo není na život

Reagovat
HorajzmAmmann

*challengeru...

Reagovat
HorajzmAmmann

na challengeru máš třeba už v semifinále 3 000 dolarů...

Reagovat
Miguel19

Ale má z toho tak 1/4

Reagovat
HorajzmAmmann

pořád si myslím, že se průměrný tenista co hraje na challengerech a nemá v hlavě vygumováno tenisem normálně uživí...ale nikhoo neznám tak nevim. Třeba máte pravdu.

Reagovat
Spalovač šancí

Uživí. Ale to bude všechno.

Reagovat
HorajzmAmmann

a tak o to hlavně jde když se kouknu na jejich instagram třeba tak ten život asi nemají úplně špatný no. Takže zase - proč by končil?

Reagovat
smazaný uživatel

uživí se jenom když je třeba zvyklý na ATP turnaje. Tak ty prachy rozdává dále a pak skončí jako řepis

Reagovat
smazaný uživatel

Ho vyklepne klučina co vypadal jak když přiběhl z nějaký diskošky

Reagovat
smazaný uživatel

to je bůh

Reagovat
mayday

Veselý je neskutečnej. Dvoumetrovej borec, kterej by to měl hrát podobným stylem jako třeba Berdych, Čilič, mlátit do toho co to jde, když už nemá na technickej tenis a on to bude furt pinkat a pinkat a pinkat a čekat na chybu soupeře... Já nechápu, co s ním ten trenér nebo trenéři dělají ty roky. Absolutně se v ničem od 18-20 let neposunul.

Reagovat
ratusek

Podio výborně

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín s Bílkem vede ligu. Takhle nějak musel začít pád Římský říše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar

Reagovat
Posledni Kovboj

Baco kdyby se na to vysral, tak ten Bohemak uz v zivote ten balon nedozene. Dostal

Reagovat
Coutinho10

Hasek fanta

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

Dostál fanta.

Reagovat
smazaný uživatel

8 hráčů Zlína fanta

Reagovat
smazaný uživatel

a na další kolo stojí o 10 milionů víc

Reagovat
Blasphemer

každej já mám ještě Poznara a Matejova, takže taky docela trefy

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný problém, útok už jsem vyřešil Mebrahtu, Jakubov, Poznar (c)

Reagovat
smazaný uživatel

Piskej konec kurva.

Reagovat
Posledni Kovboj

to uz snad ukopete

Reagovat
HorajzmAmmann

Martin Hašek ve fantasy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Shevchenko

Bartek takový sympatický zjev

Reagovat
Posledni Kovboj

#bilkovatvrz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek frajer

Reagovat
Al Capone

Hasek

Reagovat
Riviera Kid

Hasek všecky pěkně vyfuckoval.

Reagovat
ratusek

Co, jak?

Reagovat
Riviera Kid

Ále, poskrabal se pod nosem prostrednickem. Ale vypadalo to fakt komicky.

Reagovat
Coutinho10

to tetování Bartka na břiše https://imgur.com/a/bO29Orr

Reagovat
Spalovač šancí

Virální reklama na Adidas

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

no moc se mi to nelíbí takové nosí bezďáci

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
ZB 07

Varnsdorf letos docela jede Tahle sezona FNL bude zajímavá...

Reagovat
ratusek

Stejně nebudou chtít postoupit, takže vás neohrozí, Jihlava taky v prdeli. Takže jediný soupeř bude Dynamo, možná Hradec a Pardubice.

Na druhou stranu už ztrácíte 7 bodů a zápas s Budlema za váma, no situace není moc růžová

Reagovat
ZB 07

Však já jsem ti říkal, že to letos s postupem nebudem mít vůbec jednoduchý. Ale furt věřím, že baráž dáme.

Otázka je, jak to je s týmy, které nemají ambice postoupit do ligy, ale skončily by do 3.místa (třeba právě Varnsdorf nebo Pardubice). 14. z ligy by nesetoupil, nebo se baráž posouvá na 4.z FNL?

Reagovat
KingMaster13

Normálně prodali by zápasy v baráži

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej. Nepsal jsi náhodou na začátku sezony že s timhle kádrem je postup nutnost? Je možné, že si tě pletu s někým jiným. Ale tohle jsem tu určitě četl.

Reagovat
ZB 07

Ne, spíš jsem po letní přípravě měl docela opodstatněný obavy z toho, že se nezlepšujem. Psal jsem, že konkurence ve FNL je v boji o postup malá, což furt platí.

Reagovat
smazaný uživatel

aby jste vyhráli baráž tak to by tam musela bejt dukla. Jinak z F:L ligy tam nedáte nikoho

Reagovat
KingMaster13

Hlavně být třetí a mít po 8 zápasech skore 5:3 to je naprosto luxusní

Reagovat
ZB 07

co bychom za to dali

Reagovat
ratusek

No na můj vkus je těch golu pořád moc

Reagovat
KingMaster13

A i celkem dost obdrženejch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Shevchenko

Jebat tu nudu z Varnsdorfu, ale co ten Prostějov

Reagovat
ZB 07

V tý soutěži fakt každej může porazit každýho

Reagovat
ratusek

Šumský v základu Jihlavy, zajimavý

Reagovat
smazaný uživatel

PSJ

Reagovat
exse

Tomu rozpočtu 73 mega se mi až nechce věřit, to je podle mě i víc, než máme my.

Reagovat
ratusek

Ona to píská ženská, no to zas bude komedie

Reagovat
smazaný uživatel

To byla

Reagovat
FCSL

Šumský je v Jihlavě jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
HorajzmAmmann

a ještě k tomu v tom preview už od začátku brečíte

,,ve velmi bojovném zápase, kde mohla padnou červená karta, ale nepadla, jsme prohráli..."

Reagovat
KingMaster13

Tak se koukni na jejich youtube channel, lepší než ty jejich stránky. https://www.youtube.com/watch?v=udqXd25sHTs

Reagovat
HorajzmAmmann

to je jenom upoutávka... na stránkách mají video na 12 minut

Ale jako jinak to mají super udělané

Reagovat
KingMaster13

Aha, já myslel, že to je to samý, oni to pak většinou dávaj na youtube. Jinak jo ten jejich kanál je dobře udělanej a dobře se na to dívá, dlouho jsem jim ho záviděl. Naštěstí Slavia se v tom též dost zlepšila a už jim šlape na paty

Reagovat
meno

V rámci youtube kanálů jim ani zdaleka na paty nešlapem

Reagovat
KingMaster13

Už ano, u nás se to drasticky dost zvedlo. I ty preview před zápasem už jsou úplně o něčem jiném než v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

To ti smazali v rekordnim case.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Cos tam měl?

Reagovat
KingMaster13

Zhejtil stránky Sparty Což se tady asi nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Do kryplů se nekope. Peace

Reagovat
Shevchenko

Ten komentátor si myslí, že se jmenuje Aleš Kalouda?

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský jasný základ ve FUTKU ve Fifa 19 83 PACE je největší sranda. A taky to , že má physical větší jak Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník mistr

Reagovat
ratusek

Tak Jihlavu si škrtněme, takže postup z 1.místa Budějovice

Reagovat
KingMaster13

Jako furt si myslím, že by to mohlo dát to Brno ale musí zabrat Jihlava jsem věděl, že odpadne. A ten zbytek ještě doprodají v zimě

Reagovat
ratusek

V zimě odejde i Svědík a Klíma se Zoubelem. Brno by muselo ohrombě zabrat a Budějky zase zkolabovat. Každopádně to bude mít.náboj. akorát se tam zase pletou týmy co stejně postup nechtějí

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnesto za to mohla hlavně rozhodčí

Reagovat
ratusek

Ve 2.poločase se něco dělo? Viděl jsem jen první a tam akorát 2 situace zkurvila, ale nic co ovlivnilo zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ty menší fauly pískala prakticky jen proti nám. Pak ale hlavně vyloučení, kde se o faul nejednalo, plus situace z konce zápasu, kdy pískla údajný faul na obránce Hradce ve chvíli, kdy se jednalo o šanci.

Strašně obdivuju, že ty hráči vydrží 90 minut bez toho, aby jí něco řekli.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=s06rQW13m-M

Tak Štramák má už novou práci..

Reagovat
andrew96

No Stramma, still problem.

Reagovat
Pride

Josef Novák

před 1 týdnem

Je to vážně bývalý trenér pražské Sparty? Děkuji za odpověď, nikde to nemůžu najít

Ach bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Příbram by měla bez Matouška jít do prdele uplně, tak jsem zvědavej. Ale Olomouc je schopná tam prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram s panem Csaplárem bych neodepisoval. A Hanáci v lize jsou v prdelce. Člověk neví jak na tom jsou v kabině

Reagovat
ZB 07

To je strašná kopaná

Reagovat
ratusek

něco jako Jihlava-Hradec

Reagovat
Kang & Kodos

Ekpai Vrba se slušně opustil. To ale znamená Petrželu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

mají tam lžimberskýho a jeho 86 PACE jsou v klidu .

Reagovat
Losinho

Co teprve Kovařík s lepším hodnocením než má Stanciu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to trapárna lžimby má ještě lepší physique jak ronaldo. Ten stanciu je pěknej projeb taky 69 PACe přihrávky má taky dost slabé. Výborně zase třeba udělali ty hráče ze slávie. Tam snad všichni mají v pohodě všechno

Reagovat
Losinho

Hromada má asi 55 a Pokorný je na tom stejně jako Ngadeu ale jako jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokorný v montpelleir měl snad 72 minulej rok tak i proto

Reagovat
ratusek

Ještě Hejda, ale ten hraje jen díky tomu že ten lempl Hubník mu červenou. Ale Bucha nic zase kdy jindy než proti tragikomické Opavě ani Procházka není na lavičce Vrba jim nedá čuchnout asi nikdy

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, Hubník vlastně dostal červenou. Já jsem ale kus debila. To mi moc bodů nejspíš neuhraje

Reagovat
ratusek

No možná víc než kdyby hrál, ten by ti šel do mínusu

Reagovat
Kang & Kodos

Opavě bez Skuhravýho a Kayamby nevěrim ani na střelu na bránu

Reagovat
Kang & Kodos

75 vteřin

Reagovat
ZB 07

taky jsem ho tam dal. Teď aspoň můžu přát Opavě, ať dají gól...

Reagovat
KingMaster13

Naopak levnej Hejda ve fantě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

tak to nastve...leda, ze by si Opava zastrilela

Reagovat
ratusek

možná tak do vlastní

Reagovat
Kang & Kodos

V pohodě, monty je průhlednej. Věděl jsem, že si tam narve půlku Teplic, tak jsem to udělal taky.

Reagovat
Coutinho10

chytra taktika

Reagovat
KingMaster13

Vyblokování soupeře, takhle jsem Zbrojovákovi vyblokoval kapitána a akorát čekal, kde udělá chybu a udělal jí u Hubníka

Reagovat
monty25

Tak to jsi dobrej, protože půlku Teplic jsem tam letos narval asi poprvé...

Reagovat
Kang & Kodos

A Žitný mi tam zrovna chybí

Reagovat
monty25

Reagovat
PlackaSKS

Že si bucha nakopne bylo jasný. Potřebuje někde hostovat mezi chlapama.. Brno by pro něj bylo ideální. Jenže kokot se hned viděl jako tahoun mistra... Ztratí rok, škoda

Reagovat
db18

Ztratil rok, protože Tvrdík má moc velký ego a ten přestup neni dořešený, jinak juniorku převyšuje a místo Hořavy by klidně hrát mohl...

Reagovat
PlackaSKS

přestup dořešený je, jeho jednostranný vypovězení smlouvy ve Slavii ne, což fakt neni jen tvrdíkova chyba. že převyšuje juniorku je jasný, proto taky řikám, že má získat zkušenosti mezi chlapama, protože potenciál má, ale na plzeň ted rozhodně ne. nebo aspon neměl když tam utíkal.

Reagovat
Losinho

Přímák roku

Reagovat
Coutinho10

Antwi hezky vypracoval pro Slepicku

Reagovat
ratusek

MMA fighter

Reagovat
Coutinho10

a Mingy na hristi

Reagovat
ZB 07

Slepičkaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Při pohledu na Slepičku bych poradil vždycky před odchodem do zahraničí. Minimálně na rok jít do klece a pak začít hrát znovu fotbal

Reagovat
ratusek

Pokud Olomouc nevyhraje, tak jsem zvědavej jak dlouho tam bude Jílek, ať je jakej chce, tak tohle nemůže ustát. Teď mají Duklu a pak strašně těžké zápasy až na Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nedá duklu tak asi poletí a kdyby náhodou nedal potom ani karvinou tak to už je tutovka

Reagovat
Losinho

Kotouč je teda total tragéd

Reagovat
ratusek

Kotouč-Polom

Reagovat
ZB 07

Kotouč Sigma je fakt zoufalá, aby ještě nesestoupili.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

OT: R.I.P Bohumil "Pan Au" Kulínský

Reagovat
Posledni Kovboj

ted uz muze osahavat trinactky na onom svete

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prostějov a Vanďák asi těžko můžou do ligy, co?

Reagovat
ZB 07

Určitě nemůžou. Navíc to jejich aktualní postavení úplně neodpovídá jejich kvalitě...a i kdyby se nadále pohybovali nahoře v tabulce, tak ty ambice na postup tam fakt nejsou.

Reagovat
didosh

Nádherný centr

Reagovat
ratusek

Ekpai je kouzelnej moc mu míč nedávají, protože dost kazí a kdž už mu ho daj tak zkurví loženku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Buď je strašně nervozní nebo na to nemá. Ale uskakuje mu míč, dává špatné přihrávky. Ale myslím, že to bude hlavně nervozitou. Ted po dlouhé době hraje a má něco předvést, očekávám, že nenastoupí už ani do 2.poéločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve rozhodne zápas

Reagovat
Kang & Kodos

Kromě těch asi tří minut, kdy je dost přitlačili, to je čistá tragédie.

Reagovat
Han střelil první

Zavadil na sobě musí šíleně makat. Fakt čumím.

Reagovat
ZB 07

Fakt machr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Nooo...to bylo dost hraniční

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nebyl ofsajd.

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš nebyl vůbec

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle byl gol...

Reagovat
ratusek

Offside v žádném případě. Hlavně že je VAR a mají se situace pouštět

Reagovat
ratusek

Oni to neuznali, to je komedie

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli byl, tak fakt milimetrovej. Tohle by se mělo pouštět.

Reagovat
PlackaSKS

jestli byl, tak se to má pouštět pokud neni var a rozhodčí si neni jistý. když je, tak se pouštět samozřejmě nemá, protože je to prostě offside. ale tohle nevypadalo ani na milimetrovej...

Reagovat
Han střelil první

Pepa Chovanec roztáčí hvězdná kola. Jasný gól. A Šrom je šašek.

Reagovat
Neon

Radši to VAR zase zrušte

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
smazaný uživatel

asi tam pořád nemají tu čáru

Reagovat
Han střelil první

Jinak vím, že Opava není měřítko, ale Hejda působí hodně v pohodě a nejspíš by měl hrát v LM místo Hubníka.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale v pondělí ať se na něco podobnýho vysere

Reagovat
ratusek

No radši by měl ošéfovat zápasy Slavie, Plzeň letos nebude soupeř o titul s tím co předvádí i proti Opavě bez Kayamby a Skuhravého

Reagovat
HorajzmAmmann

možná proto, že to je bez Skuhravého ta defenziva Opavy vypadá už trošku normálně.... akorát teď Plzen přitlačila, ale jim už ted nic jinýho než to otevřít nezbýá...

Reagovat
ratusek

Tak ono je to taky o tom, že utočná hra Plzně je letos strašně pomalá, bez překvapení není to prostě jako dřív.

Reagovat
ZB 07

Pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Když si ji nastřelí sám, tak není

Reagovat
ratusek

jestli ani tohle nebude penalta tak už nevím

Reagovat
KingMaster13

Co se tam děje?

Reagovat
ratusek

No ruka tzv. na Frýdka

Reagovat
KingMaster13

Spíš mě zajímá komu se nadržuje, já totiž na to nekoukám Nemám k dispozici telku

Reagovat
ratusek

Pískl Plzni neexistující offside i přes VAR a ted to vypadalo že nebude pencle pro Plzeň po ruce tzv na Frýdka

Reagovat
KingMaster13

Ty vole.....takže řeže Plzeň? Kde jsou kurva jistoty?

Reagovat
ratusek

Jako jo, taky se divím. Spíš to bylo řízený tak, aby se neříkalo, že se Plzni pořád pomáhá

Reagovat
KingMaster13

No co alespoň je zase nějak brutálně nezařízl a tu pentli fouknul

Reagovat
PlackaSKS

ale houby, offside nebyl a gol měl platit (tady to s varem fakt nechápu), ale ta ruka byla sporná, písknout to nemusel. spíš bych řekl, že dvě rozhodnutí s varem, obě špatně

Reagovat
ratusek

za co jinýho chceš pískat penaltu? když by pak šel sám po lajně utočící hráč. Že to nepískli Dukle u Frýdka je debilita sudích u VAR ne dnešku

Reagovat
PlackaSKS

za úmyslnou ruku, ne když to od jeho vlastní nohy jde do ruky, která je v přirozenym pohybu...

Reagovat
ratusek

od tý nohy to šlo protože nadzvedl ten prohoz, kdyby si to kopl do ruky tak neříkám nic, ale tohle je prostě penalta

Reagovat
PlackaSKS

ta ruka byla v přirozenym pohybu, nebyla úmyslná, takže bych to nepískl. vzhledem k tomu, že bych nepískl ani offside, tak na mizerný rozhodnutí varu 1:1, ale žádný řezání plzně ani omylem...

Reagovat
ratusek

no ten neoffside je zářez a nepísknutí takové ruky taky. ale tak na tom se neshodneme no

Reagovat
PlackaSKS

stane se no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Tohle není ne? Dyť mu to šlo nejdřív od nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo, asi jim to vrátil za ten ofsajd.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ratusek

ale nenastřelil se sám, Hrošovský si ho obhazoval, tečla to jeho (obránce) noha, ale že by si ji nastřelil sám tak to ne.

Reagovat
ZB 07

ono vůbec to pravidlo o nastřelení vlastní ruky je trochu nesmyslný. Když si někdo nedokáže zpracovat balon, aniž by si netrefil vlastní ruku, tak se to přece musí písknout.

Reagovat
ratusek

Jo to sme tady řešili minule že bych ty kopyta co si nastřeli v 1.lize ruku ještě okartoval ne-li vyloučil

Reagovat
ZB 07

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
PlackaSKS

si nešikovnej, tak je to ruka, tohle nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmyslné je. Daly by se s ním dělat nové finty, kdy si to špičkou nadzvedneš doprava a u toho rotuješ do protipohybu míče a rukou si ho pleskneš doleva.

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to (obránce) odkopával do vzduchu aby to nešlo při zemi a při tom si nastřelil ruku

Reagovat
db18

Za tohle dneska kopal penaltu Leverkusen proti Bayernu... v druhý minutě.

Reagovat
naheCZ

Podezřele tu ruku schovával hned za záda, jakože nic...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ruka to byla že jo.. ale stejně bych to nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový divný to bylo no...

Reagovat
diskoschlampe

Ten komentátor má tak 30% úspěšnost rozpoznávání hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pecka no

Reagovat
Han střelil první

On dá ještě zbrkle ruku za sebe po tom kontaktu, debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Hezky vykompenzoval

Reagovat
ZB 07

Nevím za co jinýho by se měla pískat penalta než za tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle těch pravidel co jsou platná měl platit gól kdy písknul ofsajd a ta penalta být neměla (šlo mu to do vlastní ruky od vlastní nohy).

Reagovat
ZB 07

To sice jo, na druhou stranu ruka byla od těla, šla proti balonu a dost možná tím i zamezil gólový příležitosti. Za mě správně posouzený...

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 bude klasika

Reagovat
ratusek

Penalta byla jasná, Hrošovský nebo kdo by šel sám potom

Reagovat
Han střelil první

Skvělá penalta

Reagovat
Coutinho10

hmmm hezky...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta to byla...Kopic si ho obhazoval a Zapalovač prostě zabránil míči v cestě, není o čem

Reagovat
Neon

Strašný, že Plzeň hraje poslední rok víceméně větší holomajznu než Sparta, a stejně s tím mají titul, skupinu LM a po osmi kolech ligy první místo.

Reagovat
lada.sp

viceméně tu sračku hrají všichni, je to vidět i na repre..rozhoduje kdo z těch sraček vydoluje víc bodů..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Han střelil první

Jenomže teď musíš vidět ten rozdíl. Vedou 5 minut před koncem 1:0 a mají zápas pod kontrolou, nijak si to zbytečně nekomplikují, hrají přesně to, co potřebují. Teď si vzpomeň na zápas Sparty s Příbramí.

Reagovat
Neon

To je jeden z mnoha zápasů, na který se snažím zapomenout. Hrát proti oslabené Příbrami a stejně přijít o vítězství...

Teď se upínám k tomu, že si vždycky zpravím chuť u hokeje. Sice včera měl Hradec asi 45 střel na bránu, ale bylo to ve stylu HC Sparta v posledních sezonách - hodně střel a nic z toho. Zítra Vítky a v pondělí fotbal neuvidím, asi naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Sparty s Příbramí byla čistá smůla ale jinak souhlas. Je tady velkej rozdíl ve vyspělosti obou mužstev.

Reagovat
Kang & Kodos

Žádná smůla. Když vedeme v 85. minutě o gól, máme jednoho chlapa navíc a stejně jde frajer od nich sám na bránu, tak je to naše čuráctví.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno. Podle statistiky kvality šancí jsme měli dát 4,6 gólu a Příbram 0,8 a skončilo to 2:2, takže to byl nechutně smolnej zápas. Čůractvím by se to dalo nazvat s Bohemkou.

Reagovat
KingMaster13

Tak smůla byla, to co jste nedali S tím souhlasím ale pokud hraješ v 10 a soupeři stačí v 85. minutě nákop a jde sám na bránu tak to prostě čuráctví je Něco jiného bylo utkání na Bohemce, Bohemka ten gol střelila alespoň tak nějak normálně, ačkoli tým jako je Sparta by si to měl pohlídat, Plzeň by tohle nedopustila.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. Příbram dala gól po našich dvou obrovských šancí, když panicky odkopli míč, tak dobře, že z toho padl nakonec gól. S Bohemkou to bylo výsledkem několikaminutové paniky našich hráčů kdy udělali vždy opak toho co měli a nebyli si schopni dvakrát přihrát, takže jsme se dostali pod tlak který byl umocněn tím, že ti naši hráči postupně přestali bránit a začali tam pobíhat jak stádo splašených krav a byla jen otázka času kdy Sparta dostane gól.

Reagovat
KingMaster13

Ano, Příbram to random odkopla ale proboha nemůže se stát, že za půlkou už není ani jeden váš hráč a že když se prohraje 1 souboj, tak jde Příbram sama na bránu. To je prostě neskutečná školácká chyba Ano obrovská smůla byla to co jste nedali, to ano. Ten gol ale smůla nebyla, to byla neskutečná blbost

Reagovat
ratusek

Tak ono by to bylo v pohodě kdyby Frýdek nenaplnil tradiční normu chyb na zápas

Reagovat
KingMaster13

No ale, že stačilo prorazit přes Frýdka a jdeš sám na bránu. Tam to mají alespoň 2 ještě jistit, kdyby náhodou prohrál

Reagovat
Losinho

To je ten váš průser. Že nedáte gól není nemohoucnost, ale smůla. Že ho dostanete? Žádná chyba, zase smůla.

Takhle zas budete bojovat leda o třetí flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zjisti si co ta statistika znamená. To že to skončilo 2:2 byla čistá náhoda. Holt někdy hraješ zápas, kterej nevyhraješ ať dělás cokoliv. Kdybychom dali 3 góly, tak by Příbram z těch 2 střel taky dala nějak 3 góly. Holt proti osudu nevyhraješ. Za ten zápas s Bohemkou jsem hráče kritizoval, tak co to tu zkoušíš?

Reagovat
Losinho

To víš že jo. čistá náhoda a smůla

Neděláš ve vedení Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

No, byla. S tím nic neuděláš.

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

je to kasík!

Reagovat
Hokaido

Dá se tohle někde najít?

Reagovat
Losinho

A ještě si tam váš stoper jde dát gól. A místo sebe na půlce nechá Frýdka, dement. Všechno špatně.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby jeden, oba! Jinak jasně, tři břevna, na střely cca 546654:3, ale normální tým by to v klidu uhrál na 2:1 a nic by se neřešilo. Jak by řekl Erich, jsme hloupý manšaft

Reagovat
Losinho

Jako jasný, byl to klasickej 5:0 zápas. Dostat fíky ze dvou odkopů nazdařbůh, to bylo fakt něco.

Reagovat
naheCZ

5 minut za to častý sledování videa jo?

Reagovat
PlackaSKS

jak tam schaffartzik vysvětlil kmenčíkovi, že je konec, tak může přestat simulovat a krmelec se fakt zvednul a odešel

Reagovat
Han střelil první

Kopecký má nějaký tik, ne?

Reagovat
didosh

Zápasy Plzně je lepší sledovat bez zvuku...ti jejich fanoušci to je jak zpěv nějakých ozralcu...strašný shit...

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci na tribuny nepatří. Na fotbale má být klid aby se divák mohl soustředit na hru.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

Uz nas nech, ty woe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

"Slezský FC Opava, jebat Baník Ostrava" se včera poslouchalo líp, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ten pokřik je jinak a ani jednou jsme ho při zápase neřvali...

Reagovat
Blasphemer

Tohle jsem slyšel před zápasem u stadionu, taková menší skupinka to tam řvala... ale něco na Ostravu tam během zápasu bylo, ne? Nebo se mi to alespoň zdálo, rozuměl jsem pořádně tak každýmu třetímu pokřiku od vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, na Baník se za celý zápas neřvalo ani jednou to možná byli autobusoví, jela tam docela divná sorta lidí a dlouhá cesta některé pořádně unavila

Reagovat
Blasphemer

"unaveně" vypadali dost, no.

Reagovat
pepinho2

OT: Jaký doporučíte sportbar/hospodu v Brně na sledování LM? Díky

Reagovat
andrew96

Arena na Hybešce je fajn, pokud zkousneš Starobrno. Další možností je Spurs Sportbar, což je celkem pajzl, ale je tam dobré pivo.

Reagovat
pepinho2

Díky Chodíš někam koukat, nebo jenom doma?

Reagovat
andrew96

Rád zajdu ke Spurs, když je čas a chuť.

Reagovat
pepinho2

Ok, díky Právě mám v plánu teď v týdnu jít a nevím kam

Reagovat
Coutinho10

OT: Zlatan a jeho kousek číslo 500....ten nás asi nikdy fakt nepřestane překvapovat

https://twitter.com/LAGalaxy/status/1041121347936563201

Reagovat
Kang & Kodos

Hovado

Reagovat
FCSL

Šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kipchoge

Reagovat
FCSL

Dukla 0b, Skuhravý, na Dukle 1 výhra z posl. 6 zápasů... dneska nemůžem vyhrát

Kerbr snad do základu, s ním by se mohla zvednout i útočná fáze. Aarons prej není připravenej na základ, takže max lavička. Oscar asi po minulým zápase v základu nevydrží, takže místo něj asi Pešek. Vidim to na remízu 1:1

Hladký - Mikula, Karafiát, Kacharaba, Kerbr - Breite - Potočný, Ševčík, Pešek, Malinský - Mashike

Reagovat
ratusek

jestli tam nevyhrajete tak jděte do prdele

Reagovat
mario23

Jak to dnes tipujete ?? Chtěl bych si vsadit.

Zatím to vidím takhle

Dukla - 1

Jablonec - 1

Karviná - 02

Slavia - 2

Reagovat
FCSL

Hladký - Mikula, Karafiát, Vukliševič, Kerbr - Ševčík, Breite - Malinský, Potočný, Aarons - Pázler

Rolando

Reagovat
mario23

To je ten novej z Newcastlu ? Hned v základu ?

Reagovat
FCSL

Jsem na něj zvědavej no

Reagovat
mario23

Tak se asi budu dívat, mohl by to bejt lepší fotbal, než Jablonec.

Reagovat
Čivrss

Hrubý - Hanousek, Břečka, Hovorka, Holeš - Hubschmann - Jovovič, Považanec, Trávník, Masopust - Doležal

Zase doma na jednoho útočníka A stoperská dvojice bez Lischky mně taky na klidu nepřidává, i když ho nejspíš jen šetří na čtvrtek vzhledem k únavě z U21

Reagovat
monty25

Tak mám hned dva hráče ve Fanlize za nulu. S tou obranou teda nevím...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1041297162343272448

Reagovat
mario23

Jak vidíš reálně ten zápas ?

Reagovat
monty25

Oba týmy mají podle mě slabinu v obraně, takže by to mohla být přestřelka. Ale 4:4 jako dneska na Žižkově to asi nebude...

Reagovat
Losinho

Jak hraje Musa? Vím že nějaký góly dává, má třeba na to, aby příští léto zabojoval u flek u nás?

Reagovat
PlackaSKS

spíš ne, to by musel jít hodně nahoru

Reagovat
mario23

Ale tak celkem to tam sype ne ?? Mohl by jít hrát 1. ligu

Reagovat
PlackaSKS

první ligu by asi mohl zkusit, mezi chlapama se prosazuje. ale nevidim ho ještě na tým z první pětky

Reagovat
hefy

Chudák Hyčka je tak jalovej, že ho už i přejmenovali.

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Blasphemer

No, s nulou vzadu to asi nebude. Ale ani Karviná nemá bůhvíjakou obranu (s výjimkou nejlepšího stopera v lize Panáka), tak by alespoň mohlo padnout hodně gólů.

Reagovat
Banikovec7

Musí jít přes Janečku, protože Panák neprohraje jediný souboj.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Stopera evropských rozměrů

Reagovat
Euphael

jede vam taky ak sekane o2 stream teplic?

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov

A Brno konečně

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mario23

Aarons zatím nic moc. Jinak celkem nudnej fotbal. Liberec má trochu převahu.

Reagovat
KingMaster13

To je hrozná tragédie od těch Teplic Karviná je naprosto přehrává

Reagovat
Blasphemer

Jablonec Boleslav snad poprvý za zápas u nich za půlkou a hned golaso

Reagovat
KingMaster13

Vzhledem k tomu, že mám Lischku ve fantě, tak to potěší

Reagovat
KingMaster13

Jo moment on sedí a Zbrojovákovi hraje Hovorka Kdo by si pomyslel, že je to to nejlepší co se mi mohlo přihodit

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Žitnýýýý

Reagovat
KingMaster13

Super Ale nevěřím, že to udrží

Reagovat
REPLIKATOR

Aarons, Kerber Takový šance, co ještě chceme...

Reagovat
REPLIKATOR

*Kerbr

Reagovat
ratusek

Aarons má metr volnou bránu a on trefí Radu a Kerbr další zoufalec

Reagovat
ratusek

Tvl Brno 4:1 po poločase a Jablonec dostal druhej fík, no aby Rada vydržel do prvního kola EL

Reagovat
KingMaster13

Jako Rada ten podzim docela podělal, teď jim začne EL a kdo ví jak na tom budou

Reagovat
ratusek

předpokládám, že ho během pár dní nevyhodí, akže si první zápas EL užije

Reagovat
KingMaster13

I kdyby fakt zpackal podzim tak ho asi nevyhodí ale zavařil si úplně zbytečně, nechápu tu hru na 1 útočníka a ještě na Doležala zrovna

Reagovat
mario23

To je prostě bída, že se vyhecujou jen na ty nejlepší a pak ztrácí v zápasech, který by měly vyhrát.

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu v EL by těm soupeřům mohli nehezky zavařit, tak jak umí

Reagovat
mario23

Tak budou muset víc bránit, což by jim mělo svědčit, protože hrát útočný fotbal jim moc nejde.

Reagovat
KingMaster13

No právě a na brejky tam mají dobré hráče Takovej Masopust a Jovovič by po skupinách mohli být na trhu cenné zboží

Reagovat
mario23

Tak Masopust je v nejlepších letech, v zimě asi poslední šance pro Jablonec ho dobře zpeněžit. Já spíš doufám, že ten Ikaunieks bude hrát a prosadí se.

Jako já hlavně doufám, že to nebude taková bída, jako Zlín a zabojuje Jablonec o postup.

Reagovat
KingMaster13

Tak Jablonec má o dost lepší tým než měl Zlín. Zlín byla taková lepenina na poslední chvíli. Ty hráči v Jablonci jsou pospolu několik let

Reagovat
smazaný uživatel

To má za to, že nedává Davise do základu

Reagovat
Shevchenko

Bublina Rada pěkně splaskává

Reagovat
Kaspar

neni mozny, podle mistnich je tento traged skvely trener, ktereho vsude jen nahodou vyhodili

Reagovat
Blasphemer

Ale teď štafetu převzal Csaplár, tak si toho možná nikdo nevšimne.

Reagovat
REPLIKATOR

Další šance co nedáme

Reagovat
ratusek

Liberec předpokládám, že Dukla jednou uteče a vyhraje

Reagovat
FCSL

Takový 3 megatutovky během 5 minut Hra na jednu bránu, ale stejně to poserem, to je taky tutovka

Reagovat
ratusek

Reagovat
REPLIKATOR

Dukla je pro nás zakletá

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Vondrášek+Vaněček

Reagovat
KingMaster13

Co vůbec ten Vaněček? Jde do toho Skotska?

Reagovat
mario23

V zimě jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jabko bolka dvakrat za pulkou a dva goly, na strely 11:2 a vtipnej Hovorka

Reagovat
mario23

To mi připomíná zápas s Opavou.

Reagovat
KingMaster13

Jinak nechápu, že se z Boleslavi tady dělali takový tragédi To útočné trio vepředu vypadá dost zajímavě, stopeři mají v průměru tak 20 let. Rozhodně do toho středu ligy patří

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aby v zimě odešel Komličenko a spadnou

Reagovat
KingMaster13

Letos tam jsou jiní adepti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do baráže si myslím, že by to bylo

Reagovat
KingMaster13

Teplice, Karviná, Opava, Dukla mají horší týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava a Dukla spadnou taky Karviná a Teplice se před Boleslav ještě dostanou, jestli jim opravdu odejde Komličenko (Neustojí to psychicky)

Reagovat
JeséRodriguez

+ Příbram, Slovácko ještě minimálně

Reagovat
Shevchenko

Klidně ať si hrajou ve středu, hlavně ať se neserou do pohárů.

Reagovat
KingMaster13

Spíš jsem to myslel tak, že jim hodně lidí přálo sestup, přitom je ten klub co se týká kádru alespoň něčím zajímavej

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak obrana špatná a nešlo zas tak tušit, že se rozstřílí Komličenko ale jasný, na sestup by to nebylo ani tak

Reagovat
KingMaster13

Tak právě, že obrana je dost mladá, tak i proto dělají chyby Do budoucna to může být ale zajímavý

Reagovat
Losinho

Jj, ale kvůli tomu je třeba dost lidí vidělo dole

Reagovat
Blasphemer

Obranu na sestup mají, navíc Chaluš není ani jejich.

Tou útočnou trojkou se myslí Konaté, Přikryl a Komličenko? Konaté je na naprostej tragéd. Přikryl je průměrák, byť dost lidí pořád trpí iluzí že je to furt nějakej mladej a perspektivní talent. Občas to tady pořád někdo napíše. Komličenko má teď super formu, ale nemyslím si, že by mu to mohlo vydržet nějakou delší dobu. Ale jako jo, v součtu to vepředu nemají úplně tragický.

Škoda, že je trénuje Weber, s horším trenérem a trochou štěstí by se s tím sestoupit dalo. Ale letos asi ne, no.

Reagovat
KingMaster13

Jako s dobrým trenérem mají na střed tabulky a ti mladí kluci se jim budou časem zlepšovat Jako s Dušánkem na lavičce by to sestup bejt mohl, jak jsme loni viděli, nebyli daleko

Reagovat
Blasphemer

Tak Hůlka už má toho odehráno poměrně dost, ten už by měl být výkonností někde blízko jeho potenciálu. Takács (pokud ho budeme brát jako obránce) je na tom věkově a zkušenostma taky podobně, takže se dá říci to samé. A Chaluš tam příští rok už nebude... Samozřejmě se ještě zlepšit můžou, ale tak dramaticky asi ne.

A je škoda, že to Dušanka nenechali loni dotáhnout až do konce.

Reagovat
KingMaster13

Tak já jsem myslel třeba Krále, ten jejich je a jemu snad 19

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Banikovec7

Neměl to být spíš faul na Komličenka? Vždyť si zpracoval balón a pak do něj Hrubý narazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Komličenko - new god

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ten poločasový výsledek ani trochu neodpovídá Moravec v poločase dolů, ten je hotovej.. no snad tam ba Loua něco ještě vymyslí

Reagovat
monty25

Prvních 25 minut jste byli lepší, ale rozhodčí vám tam pustil dva fauly, po kterých jste měli největší šance. Wágner proti Divišovi vysoká noha a pak ten faul na Kučeru...

Reagovat
forma

ty vole nás porazí Bolka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych se moc nechlubil

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to můžete otočit tzv. na Bílka

Reagovat
PlackaSKS

duranovič a fanta v ...

Reagovat
ratusek

Ten Liberec je takovej tým k hovnu, jestli to neotočí tak at jdou do hajzlu

Reagovat
Blasphemer

Liberec to fakt posere.

Jak hraje ten slavnej Ďurica?

Reagovat
KingMaster13

Jako Dukle záchranu přeju ale Skuhravýmu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec, Jablonec Takoví tragédi

Reagovat
KingMaster13

Proklatej sever Když potřbuješ aby vyhráli tak to zeserou a když od nich potřebuješ body ty tak tě podělaj blbci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Takacs....ale tolik casu kolik dostal...Normalni centr do vapna, borec si to stihne zpracovat v mlynici na prsa a pak se polozi do rany...

Reagovat
PlackaSKS

dobře bolka, jablonec do tý první skupiny na konci ligy nechci za žádnou cenu

Reagovat
KingMaster13

Na jednu stranu Jablonci top 6 přeju ale na druhou stranu pro nás by to byl neskutečnej gol, kdyby se tam nedostal soupeř, se kterým by to byli hned -3 body

Reagovat
PlackaSKS

-3b máš za jeden zápas, nebudeme tam s nima hrát dva nebo tak něco? nechci je tam za žádnou cenu, bojim se jich

Reagovat
KingMaster13

Já taky a hráli bychom s nima jen jednou. Tam s každým hrajeme jen jednou

Reagovat
PlackaSKS

fakt? takže bude ve hře max 15b...? to neni až tak moc. respektive si nemyslim, že to tak moc ovlivní vývoj ligy

Reagovat
KingMaster13

No ale hraješ tam s těma nejlepšíma, takže i 7 bodů se dá brát jako úspěch.

Reagovat
PlackaSKS

jasný, ale občas se víc hecne tým co hraje o udržení než tým co ví, že hůř jak 4 neskončí a na titul už šanci nemá... tahle nadstavba mi přijde zbytečná

Reagovat
KingMaster13

Právě, že naopak Plzeň můžeš 2x za sezonu porazit a stejně skončit za ní, furt těsně vyhrávají. Takhle je větší šance je přeskočit.

Reagovat
PlackaSKS

taky si tam můžeš dát o jeden zápas s jabloncem navíc, paráda no

Reagovat
KingMaster13

To je věc druhá no

Reagovat
Coutinho10

to je fakt....3x s nima fakt hrat nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by měl Bolce říct, že má sestoupit.

Reagovat
forma

Reagovat
monty25

No, ještě bude drama...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to jednoduché tvle! Stačí, aby se jednou někdo rozbehnul

Reagovat
FCSL

Banda tragédů. Jsem zvědavej, na koho to Hornyák hodí tentokrát

Reagovat
ratusek

Koho místo něj? Kádr máte rozhodně lepší než hrát takovou sračku.

Reagovat
KingMaster13

Zlepšil jim defenzívu výrazně ale zase o dost zhoršil ofenzívu. Je to takový nemastný neslaný ale upřímně když přicházel, tak jsem si myslel, že to bude o dost větší průser

Reagovat
ratusek

No s takovouhle to o dost větší průser za pár kol bude hlavně mě ale sere že jsou tak na hovno, že nechali vyhrát Duklu a hlavně toho na jejich lavičce a nezajímá mě, že ty máš Duklu rád

Reagovat
KingMaster13

Mě je to u prdele, nepřeju si úplně aby Dukla sestoupila ale když budou předvádět tohle, tak ať letí. Tým je to celkem nezajímavej svojí skladbou a navíc tím Skuhravým pro mě ten tým teď získal dost mínusové body.

Reagovat
FCSL

Herně to špatný není, ale když ty kreténi jsou 4x sami před golmanem a nedaj nic, tak to je těžký no. Mně spíš sere tim, jak po každým nevyhraným zápase na tiskovce kritizuje konkrétně vybraný hráče. Nejdřív Elvis s Peškem, pak Kacharaba a minule Oscar kvůli jedný zahozený šanci...

Karl bere jen levný, to moc nemá smysl podle mě. Jedině bych bral Svědíka

Reagovat
ratusek

Svědíka byste museli vyplatit ale jeůikož Jihlavě chybí peníze tak to,možná nebude problém, navíc Svědíka bych řekl že ta.situace pořádně sere. Kdo ví,co,mu naslibovali kdž,mu zamítli Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta vole konec

Reagovat
ratusek

Penalta? Franěk se posral? ti rozhodčí jsou čím dál horší

Reagovat
smazaný uživatel

Šáh na něj !

Reagovat
Liquid

a to se nesmí

Reagovat
mario23

Sleduje někdo ten Jablonec ? Podle statistik jsou jasně lepší, ale z každý šance Bolky gol mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, hrozná skoda tam dnes prohrat..

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
PlackaSKS

hmm Sestava: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Traoré, Zmrhal - Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré

Reagovat
PlackaSKS

sýkora je zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad hned zazáří a Zlín má z přestupu hodně klauzulí

Reagovat
PlackaSKS

at hraje jako bůh a my ho za nesmysl vykoupíme, já jsem jedině pro

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl?

Reagovat
PlackaSKS

nesmysl jako hodně moc peněz...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsou pro Teď už to musí zařídit jen ten Traoré

Reagovat
PlackaSKS

zatim se mi celkem líbí

Reagovat
andrew96

Bych spíš řekl, že Traoré bude hrát vedle Součka a Hušbauer bude AM.

Reagovat
PlackaSKS

budou to asi hodně točit... ale hušby je lepší zezadu

Reagovat
andrew96

Vypadá to skutečně tak, jak jsi psal.

Reagovat
PlackaSKS

tak já to okopíroval ze slavia.cz, moc zásluh na tom nemam

Reagovat
monty25

Dneska komentuje Svěcený se Švancim?

Reagovat
mistr129

Hrdlička se jim nemůže připojit, naštěstí

Reagovat
monty25

Sakra, už je tam...

Reagovat
smazaný uživatel

stream ?

Reagovat
Strojmír
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Odpojte toho Radotínskýho zas

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám to uniklo, že za Duklu hraje Ďurica? http://www.eurofotbal.cz/hraci/jan-durica-4327/

Reagovat
monty25
Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

už jsem si toho všiml, ale tady ani expreska

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

goooool, paráda!

Reagovat
Coutinho10

Kudelaaaaa zase z rohu

Reagovat
mistr129

nejlepší stoper ligy

Reagovat
Losinho

Budoucí reprezentant Kúdela

Reagovat
Liquid

jak říkal Trpiš, že mu zůstal přes repre sraz ze základu jen Kúdela a Stoch, kdyby se Stoch nerozhádal s koučem repre, tak by se nám vážně mohlo stát, že příště kompletní sestava reprezentantů ikdyž gólman tam nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím už u repre není, tak neboj.

Reagovat
ZB 07

Kůdela ve fanlize škoda, že mi to je úplně k ničemu

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaal Couuuufy

Reagovat
PlackaSKS

konečně i fanta hraje, navíc asistence zmrhal

Reagovat
Coutinho10

+ ja predtim Stoch

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Daněk

Reagovat
ZB 07

Daněk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jo a Stoch predtim asistence, takze na Aithera by to mohlo stacit

Reagovat
PlackaSKS

to byl stoch? paráda... s vyrazenci to bude těsný i tak

Reagovat
Coutinho10

jj ten roh

Reagovat
PlackaSKS

tak nic, místo něj mam v sestavě sýkoru

Reagovat
Coutinho10

ajajaj

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela na hrot! Ostrostřelec

Reagovat
mistr129

To není možný

Reagovat
Coutinho10

Teclik twl

Reagovat
PlackaSKS

Standa jako Standa, v hanspaulce dělám to samý

Reagovat
Coutinho10

j taky jsem dnes zazdil tutovku, ale tohle byla vetsi, sel sam, takze to stacilo dat k tyci a byl by gol a asi by bylo rozhodnuto

Reagovat
PlackaSKS

věřim, že ten třetí přijde hned po poločase...

Reagovat
Coutinho10

snad jo..chce to pokracovat dal stejne

Reagovat
mario23

To už někdo vysílá ten zápas i na youtube? :D No nebudu říkat, kde koukám já, všichni to stejně ví.

Jinak Traore super výkon. Tel klasicky spalovač, aspoň se chudák Daněk vytahnul.

Reagovat
andrew96

Coufal sice haluz, ale za to, jak se Slavii mnoho lidí vysmívalo za jeho příchod, mu to přeju.

Reagovat
PlackaSKS

coufal je zatim nejlepší posila a letos bych řekl, že nejlepší bek v lize.. rozhodně jsem nečekal, že tak snadno zapadne a bude hrát takhle

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

hraje snad Coufal v zakladu Rumunsky repre?? Chipciu je mnohem lepsi, nez tohle kopyto a magor v jednom

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Chipciu zatím hodně příjemný překvapení. Jeden z našich nejlepších hráčů. Ale lepší by byl podle mě ještě na křídle. V repre tam hrál dobře.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Coutinho10

taky jsem rad, ze si vsechny hatery vodi

Reagovat
Losinho

však se nám smáli spíš za Zelenýho ne?

Reagovat
PlackaSKS

tak coufal se vyjadřuje jako blb.. spíš za něj

Reagovat
Losinho

On je blb

Ale většina tu ví, že je to asi nejlepší pravej bek, co byl k dispozici, navíc jsme ho vyfoukli Spartě, která tak předělává dalšího záložníka. Každopádně u přestupu Zelenýho se nám spousta lidí tlemila, že přišel za ranec a má za sebou vlastně jednu dobrou sezonu.

Reagovat
PlackaSKS

já sem nečekal, že bude hrát takhle... naprůměr beru, ale on je fakt nejlepší v lize

Reagovat
andrew96

Coufal toho taky dost schytal.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pepinho2

Tak ten souboj o Coufala byl souboj kriplů o kripla, tak proto

Reagovat
PlackaSKS

heč, sme větší kripl!

Reagovat
Liquid

divím se, že Slovácko vůbec neprotestovalo po prvním golů, za mě jasný faul Traorého na obránce Slovácka na malým vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že si pleteš ty černochy

Reagovat
Liquid

i to je možný, ale ty ruce měl jasně na něm, a VAR byl zas němej

Reagovat
mistr129

VAR dneska není

Reagovat
PlackaSKS

kdo by to tahal auto do uherskýho hradiště, na moravu je to vždy lepší vlakem

Reagovat
mistr129

jak psal někdo na Facebooku, lidi si stěžujou, že je to furt na Slavii, Spartě a Plzni, tak to dali na Bohemku, aby to nemuseli táhnout daleko.

Reagovat
andrew96

Do Hradiště celkem jo, o Zlínu už se to ale moc říct nedá.

Reagovat
PlackaSKS

mně šlo hlavně o pití...

Reagovat
andrew96

Jo tak. To zase můžu já říct o Praze.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

twl tycka...bacha

Reagovat
Coutinho10

vic jak 726 minut venku naprustrelnost...rekord

Reagovat
Coutinho10

*neprustrelnost

Reagovat
monty25

Tecl a Hušbauer ve Fanlize

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaal Tecliiiiiiiiik konecne zkusene provedeny

Reagovat
Losinho

Standa jak nic

Reagovat
Losinho

Matoušek na plac

Reagovat
Komix

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to...stav idealni na debut

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Kolar spi ne ?

Reagovat
Losinho

přece jim nedá roh

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl posolil

Reagovat
Losinho

Další zraněnej omg

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejlepsi obrana v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

a snad to po pondělku zůstane

Reagovat
Coutinho10

Kubala

Reagovat
mistr129

moc teda nevím, za co by chtěl dát přímou rudou

Reagovat
andrew96

To je hajzl.

Reagovat
mistr129

Ježiš, snad spadnou

Reagovat
Coutinho10

to jsou fakt hajzlove at spadnou

Reagovat
Komix

Reagovat
KingMaster13

Ty jo zrovna od tebe bych takovou reakci nečekal Chovali se na konci jak dobytci, to zase jo

Reagovat
Coutinho10

kdyby to bylo jednou, ale to bylo 3x nebo 4x samí zákeřný fauly....tohle už fakt bylo za hranou....proti Bordeaux jsem fakt zvědavej, jak to poskládáme...ten Coufal bude hodně chybět

Reagovat
KingMaster13

Hm Ten Coufal mě sere, bude to muset odehrát Zelený s Bořilem

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady je za brekot?

Reagovat
PlackaSKS

ten první zákrok už byl hodně za hranou žlutý, ale daníček za mě jasná červená. vždyt ho kolíkama trefoval tak 30 cm nad zemí.. prase dementní

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
Komix

Daníček je strašně hloupej člověk..

Reagovat
Liquid

aby si nedostal BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Firkraag

Reagovat
db18

Reagovat
Rišty

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

copak jsme na stránkách SPD?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Kordulovy nezvladajkové.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhecovanej tym, kterej doma prohrava proti hegemonovi z Prahy o dva goly tesne pred koncem, prasi jeho hrace... jak sokujici..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

když jim o nic nejde, tak docela jo

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, o nic jim nejde.. hlavne tem prazakum na cestu nalozit ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti uplakanci i po vyhre. Coufal akorat ochutnal vlastni medicinku.

Reagovat
frankiefcb

no, jako asi bych taky nadával, kdyby tam šli jako prasata proti našim hráčům za stavu 3:1 v poslední minutě. Hlavně Daníček.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Greny

na druhou stranu .. kdyz mas v tymu Borila mel by jsi i neco snest

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby nekdo nalozil treba Holzerovi... Ale ne, ted vazne. Kdyz to projeli vysledkove, tak aspon ukazali, ze jim to neni jedno. Zas tak nefer zakroky to nebyly, videl sem mnohem horsi.

Reagovat
Firkraag

Ten od Daníčka byl fakt hnusnej

Reagovat
frankiefcb

No od Daníčka jasná rudá. Tohle není dobrý. Jako nevím jedno jim to mělo být během zápasu a ne že budou rakvit ty, co je porazili. Pochopím kdyby to bylo vyhecované po nějakém zářezu. Ale tak to spíše ukazuje na labilitu daných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co rekl Kvasnicovi, souhlasim, ze Danicek je mimo.

Reagovat
Nuno čomes

Tak jako jedna věc je tvrdost a druhá zákeřnost. Ale jak píše cukroušek, okusili prostě vlastní medicínku, protože ti dva hrajou hoodně za hranicí fair play. Takový jsou nejhorší, hrajou jak prasata.. A když někdo zajede je. tak brečí.

Reagovat
mistr129

vždyť i Plzeňáci zvládli tu prohru mnohem líp a to byla dost nečekaná. Tady bylo skoro jasno už před zápasem.

Jinak trade na Draftu zajímavej, ale asi ho odmítnu, moc v ty nabízené hráče nemám důvěřu

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Tak pome basketbalisti na MS

Reagovat
mistr129

ta palubovka je ale fakt docela divná

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu to sledovat kvůli těm běžícím reklamám okolo. Nesmírně mě to rozptyluje. Basket není důležitej, důležitý jsou reklamy. Sport je těžce v prdeli.

Reagovat
Coutinho10

zejtra Frantisek ve studiu na O2 to se tesim

Reagovat
Liquid

snad si dá nějakou lajničku před tím, ať je ve formě

Reagovat
Coutinho10

to on zvladne i bez ni

Reagovat
Puskas

ta ho možná ještě zklidní

Reagovat
KingMaster13

No nic tak až teď jsem se dostal domů, takže hra od 20. minuty kdy jsme se dostali do vedení super. Do té doby to byla celkem válka. Tady je vidět, že ty venkovní zápasy jsou v našem případě vždy o prvním golu Zatím se nám ho daří dávat v prvním poločase, tak to dobře dopadá, uvidíme až se nám nebude tolik dařit. A teď k tomu co se dělo na konci. Divíšek se tam srazil s nějakým naším hráčem a byl střídán kvůli tomu. Už si nepamatuju kdo to přesně byl. Ale do toho souboje šli ve stejnou dobu ve stejnej moment a taky skončili oba na zemi. Takže rozhodně to nějakej likvidační faul nebyl ale co pak předvedl ten dobytek na Coufala proto nemám slov. Celkově kluci slováčtí celkem zbytečný karty. Mohli jste se pokusit o vyrovnání, takhle se furt jen přerušovalo a ošetřovalo, takže vaše blbost

Reagovat
smazaný uživatel

V pripravnem zapase behem repre pauzy sme zkouseli nove rozestaveni jez melo za ukol "nejak nacpat" do zakladu Prochybauera. Obranu mame sice nejlepsi v lize, ale jeho ucast by zadnim radam dodala troch vic fotbalovosti, coz je potreba. Plus je skoda a docela i luxus nechavat takoveho hrace sedet... Panik si to celkem pochvaloval, takze by to dneska mohlo vypadat nejak takhle:

Lastuvka - Stronati,Prochazka,Sindelar - Pazdera,Hruby,Janos,Fleisman - Holzer,Fillo - Diop

Snad spartanu dorazi co nejvice, at to ma nejake grady. Spojeni sice maji na picu, ale kdyz je vule...

Tip: 2:0

Reagovat
Puskas

Tak oni mají fandy po celé republice... A Moravskoslezský deník už Holzera pokládá za legendu klubu. Beztak tam píše Filip12 nebo jak se jmenoval...

https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/nenechte-si-ujit-pondelni-denik-plny-sportu-20180916.html

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kraso, tak to je solidni ulet. To uz je vetsi legenda Peter Drozd, zminovany o radek niz.

Reagovat
Puskas

Nevím, jestli je to horší než Tittelbachovo "Jarošík - hvězda Chelsea."

Reagovat
SuperBanikovec

Ten dokonce říkal Jiří Jánošík tehdy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

MS Deník bych bral s rezervou. Uher a mladý Rukavica fotbalu rozumí jak koza petrželi

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že Bary nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem slysel, tak zaklad asi ne. Ale uvidime, jestli v prubehu zapasu pujde rudochum ukazat zac je toho loket.

Reagovat
frankiefcb

škoda, doufal jsem, ež se dá přes repre pauzu dohromady, ať můžou zase rudoši brečet.

Reagovat
Puskas

snad to nemyslíš doslova

Reagovat
Losinho

Reagovat
andrew96

Nestačilo by prostě postavit čtyři obránce tak, aby Procházka hrál na úkor Stronatiho?

Reagovat
smazaný uživatel

S momentální formou Stronatiho naprosto zbytečný krok..

Reagovat
andrew96

Se tak zlepšil, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Krom dvou zápasů odehrál všechny dle mého na výbornou. Občas udělá nějakou chybku ale ve vzduchu je neskutečný..

Reagovat
andrew96

To mi nějak uniklo, já mám v hlavě pořád zápas s Jabloncem. Ale jen dobře, že se chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Dokonce ho tu nekteri navrhovali do repre a kupodivu to nebyli fanousci Baniku.

Reagovat
Puskas

ani fanoušci české repre

Reagovat
dextroza_m

Baníííík, JEDEME! Trhejte tu rudou chátru na cáry!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

opravdu těžké co si v tomto duelu přát, Baník už bohužel nespadne, přesto by byl ideální scénář 4:4 8 žlutých a 2 červené na každé straně + 8 zraněných na každý straně a tribuny v plamenech, ale spokojím se i s 0:0 a nevadilia by ani výhra Baníku, čili jen výhra rudoarmějců by vyloženě nepotěšila

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak recept od Babici.

Reagovat
Liquid

a doplním ty červené Baroš, Laštůvka - Šural, Costa

Reagovat
PBLead

Sni dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Případně jakákoliv jiná událost, která by měla za následek odečet 99 bodů oběma týmům.

Reagovat
Banikovec7

A není to málo?

Reagovat
smazaný uživatel

10000!!!!!!

Reagovat
ratusek

Baník už bohužel nespadne

Reagovat
Puskas

Posun, za chvíli napíše "Baník už titul bohužel nezíská" a pak "Baník - jazda na titul!"

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník - Sparta ....dneska to vidím na čistý krchovjak

Reagovat
Greny

vcera v rozhovoru rikal neco o inteligenci ze ?

Reagovat
mayday

Coufal je neskutečnej ocas. Ale já jsem rád, že ho všude posílají na rozhovory. Když to člověk slyší, tak si občas řekne, že to s ním není tak hrozný v životě.

Reagovat
KingMaster13

Mlčeti zlato v jeho případě

Reagovat
C-M@ster

Já mám toto na fotbale rád, příští vzájemnej zápas bude stát za to.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Shevchenko

900. pro 3:0 Dneska to bude velkolepé

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
FCSL

Bary základ

Reagovat
FCSL

A Sáček za Kangu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Sáček

4-4-2

Reagovat
Greny

Snad se bude casto potkavat Baros a Costa to budou souboje

škoda ze nehraje Vácha.. a mozna mohl hrat Pulkrab misto Tetteha

Reagovat
Mates_Matesović

Tvl ten Zdendál je hrozná konzerva, za nás bude prostě hrát 30 zápasů úplně stejná sestava.

Reagovat
pepinho2

Nejde ani tak o sestavu, jako o rozestavení

Reagovat
Greny

dneska vyhrajete mam vsazenou neprohru Baniku

Reagovat
pepinho2

Já jsem na tom stejně Ale i přesto Spartě nevěřím, ale je to můj poslední zápas na tiketu, takže..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Franz uz jede bomby

Reagovat
Rarášek

o2 TV SPORT NA DEN UŽ NEFUNGUJE?????????

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne, taky to hledám jak idiot a nic

Reagovat
Rarášek

To jsou fakt dementi tyvole .. Tak nic no, uvidim akorát tak velký hovno.

Přes chytrou televizi .. A KDE JÍ JAKO VOLE MÁM VZÍT ASI VY KUNDY NENAŽRANÝ Z O2

Reagovat
Greny

a co se podivat do SZ

Reagovat
Rarášek

SZ?

Reagovat
Greny

psal jsem ti zpravu

Reagovat
Rarášek

Jo takhleeee

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Hokaido

Se bojím, že nás dnes Baník vypráská.

Reagovat
db18

Civic na lavičce

Reagovat
Kang & Kodos

Tak co má Zdenda dělat, když hraje základ v repre? Úplně ignorovat ho nemůže

Reagovat
pepinho2

Může

Reagovat
smazaný uživatel

Franz ted na O2 prave rekl, ze Baros je schopnej psychicky protihrace rozjebat...doslova..

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

je bozi a nebo s to prirovnani k lisce

Reagovat
Pride

Reagovat
Greny

Sáček bude hrát fakt zprava

Reagovat
smazaný uživatel

Franz a Matusovic, to je teda dvojka

Reagovat
pingla

Franz > všichni spolukomentátoři na čt

Reagovat
Pride

Jako dostává tady výsměch, ale já si daleko radši poslechnu jeho bláznivý přednes než to nudné žvatlání na čt.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pingla

on je blázen, ale je prostě aspoň vtipný

Reagovat
Gareth Bale 11

Nemate nekdo prosím odkaz na Baník?

Reagovat
Robbie

Taky bych rád

Reagovat
Jackmaker1989
Reagovat
Gareth Bale 11

Taky jsem nasel jen tohle.

Reagovat
VasAFC

Neco lepsiho tam nekdo nema?

Reagovat
smazaný uživatel

+Hrdlicka jako moderator, tam musi byt snehu Podezrele se tam moc gestikuluje rukama, z Surala udelali Honzu, Baros rojebava protihrace

Reagovat
Greny

a hned v prvni vete rekl Matusovic ze loni tento zapas chybel protoze Banik nebyl v lize

Reagovat
Coutinho10

se useknul no...btw mozna myslel loni na jare

Reagovat
Coutinho10

nebo jak mluvili o tech cizich jazycich a pak rekl moravstinu, protoze tam meli Svancaru

Reagovat
Greny

Královec

Reagovat
JarousFCB

Pochvala pro O2, že už jdou vypnout komentátoři.

Reagovat
mario23

Kde jsou fans Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

no jak je vidět, tak na PC

Reagovat
Greny

prej podkloul vzdyt uz davno letel po travniku

Reagovat
pingla

jasný faul od Stronatiho

Reagovat
Steve Stifler

Proč nás zas píská tenhle zamrdanec? To mu nebylo posledně dost?

Reagovat
Kaspar

myslite ze V. Kadlec po uzdraveni dostane sanci pres Teteha, Surala, Golgola, Pulkraba a Drchala nebo ho hned budou chtit nekam prodat ?

Reagovat
mario23

Komu by ho prodali? podle mě zůstane.

Reagovat
Greny

Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bychom to dělali?

Reagovat
Kaspar

do nakyho smejdu v turecku treba, nebo nekam na vychod

Reagovat
PBLead

Jako nechápu, jak ten zákrok stronatiho na tetteha není faul, ho tam nabere ramenem a odhodí do autu a nic? Jako kdyby to bylo tělo na tělo, tak ok, ale tohle bylo dost tvrdé.

Reagovat
bobis21

oba do toho šli úplně stejně

Reagovat
pingla

co? to vůbec

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Greny

normalni souboj

Reagovat
Steve Stifler

Bez karty?

Reagovat
Greny

ted to byl faul na Tetteha

Reagovat
matteo17

2 fauly na něj a nic.

Reagovat
Greny

to prvni bych teda taky nepiskal

Reagovat
KingMaster13

A ne jen tohle, zatím mi přijde, že ho zastavují jenom faulama

Reagovat
bobis21

tohle už jo na rozdíl od toho prvního

Reagovat
Greny

kazdopadne pokud chce Sparta fakt hrat na brejky tak nechapu proc sedi Vukadinovic

Reagovat
smazaný uživatel

Baros je totalni katastrofa. Nezpracuje, neprihraje, nevystreli, vsechno ztrati. Uz na to nema.

Reagovat
KingMaster13

Jenže tenhle zápas rozhodne tím, že vypsichuje Šurala nebo Costu a jeden z nich dostane redku

Reagovat
JarousFCB

tebe to bude bavit fakt věčně.

Reagovat
bobis21

když jsme naposledy hráli s váma tak si vodil celou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš ho srovnávat s důchodcema kteří chlastají

Reagovat
matteo17

Frýdek výtečně vybojuje s Barošem balon a pak to zajebe nahrávkou ala 4.třída

Reagovat
mario23

Ten rozhodčí je fakt mental.

Reagovat
Greny

bych osolil zlutou jak toho Banikovce tak i Surala za ty kecy

Reagovat
KingMaster13

Šural je mentál ten to dneska zase nezvládne v hlavě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A měl by rozhodčí klid.

Reagovat
PBLead

kecy, gestikulace, zbytečné dojíždění.. Rozdat pár karet pro baníkovce + pro Šurala a spol. a byl by klid, takhle to akorát bude šaškárna.

Reagovat
stas87

Jasny faul za zltu na Surala a on ju nevytiahne. Tak len aby sa mu to cadom nezvrhlo a potom to nezvladol.

Reagovat
Greny

ono na druhou stranu Sural za ty kecy minimalne taky zluta

Reagovat
stas87

Nezastavam sa Surala, to vobec. Ale Fillo ju mal dostat hned po tom, co to odpiskal. Bez toho, aby mu Surala cokolvek vravel. Ak by to urobil, tak Sural by bol ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny choreo, takovej Banik bavi, i hra jim funguje, Panik je sympatak...Ostrave se blyska na lepsi casy..

Reagovat
oli9

Tetteh ve spartě je absolutní omyl

Reagovat
Kang & Kodos

Hrozně mě sere, jak Páníkovi furt říkaj Bob. Trochu úcty!

Reagovat
matteo17

Bob Klepl

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna za tohle dát žlutou... Nechápu, že Královec píská pravidelně LM

Reagovat
bobis21

jakože to nebylo na žlutou?

Reagovat
Kang & Kodos

Jakože ten faul Diopa.

Reagovat
Greny

tak uz to byl druhej jeho takovej zakrok

Reagovat
Kang & Kodos

Možná jo, ale byly tam horší zákroky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On mu to sečet, měl tam ještě faul zezadu na Stancia?

Reagovat
Greny

Reagovat
bobis21

Diop i Šural zaslouženě ... skluz přes kotníky je podle mě jasná žlutá

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jako přijde ti málo kopačka do xichtu na žlutou? Kdyby to ten baníkovec chytl plnou silou, tak by na nějaký čas dohrál... Šural do toho šel naprosto bezohledně a nebezpečně, musel vědět, že není sám, aby si mohl dovolit hrát balón karate kopem ve výšce hlavy, žlutá naprosto správně udělená.

Reagovat
Kang & Kodos

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
PBLead

Reagovat
C-M@ster

No vtipný bylo, jak tehdá měl u nás v lize trest, tak šel mezitím pískat poháry.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Šural zase perlí...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A jo, Šural nedohraje imo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak nám zase Královec kurví zápas

Reagovat
PBLead

Ááá, tak aby nás tohle neproměňování šancí, ještě nemrzelo. Jinak ty přihrávky frýdka mi fakt pijou krev, půlka akcí zabitých jen kvůli němu. V obraně si ale odehraje své, to zas jo, ale ty přihrávky...

Reagovat
smazaný uživatel

neproměňování jedné šance chceš říct

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Baroš jak malé dítě omg

Reagovat
Greny

a uplne vidim to nastaveni jedna minuta misto 4-5

Reagovat
Kang & Kodos

Fillo vs Frýdek Sna se zničí oba navzájem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A Baroš to šikovně rozdmýchal

Reagovat
bobis21

Frýdek jasná červená, není o čem

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
bobis21

v přerušené hře kopnutí do soupeře? Co jiného to je než červená?

Reagovat
smazaný uživatel

milane?

Reagovat
pospec7

Reagovat
PlackaSKS

vždyt to očividně začal fillo nějakym šlápnutim/kopnutim do frýdka. po tom co se frýdek ohnal, tak se fillo dokonce omlouval, takže to moc dobře věděl...

Reagovat
bobis21

takže oplácení - kopnutí do soupeře v přerušené hře - se netrestá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
JarousFCB

Zia si nezavolá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten podle me ani nevedel co se stalo, ale prilitnul tam jak Victor Valdes

Reagovat
Coutinho10

frydek zase provokuje

Reagovat
exse

V tomhle případě se mu zrovna moc nedivím, když mu tam Fillo šlápl na nohu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že Fillo na něj omylem šlápl, i se omluvil a Frýdek samozřejmě klasicky vylízaně vylítl...

Reagovat
exse

Zahrál to tak, ale podle mě to rozhodně omylem nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi někdy hral fotbal, tak moc dobře víš, že tohle omylem nebylo

Reagovat
Coutinho10

aha, tak to jsem nepostrhl, ale i tak ta reakce nebyla idealni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně spíš přišlo, že nejdřív Fillo si došlápnul na Frýdka a ten pak odplácel.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*oplácel

Reagovat
Coutinho10

tak toho jsem si nevsimnul

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Me by obcas fakt zajimalo, jaky to je koukat na zapas slavistickyma ocima

Reagovat
Coutinho10

preju baniku v tomhle pripade i presto, ze je taky vysoko v tabulce, ale remiza by asi taky nebyla spatna

Reagovat
pospec7

komentar O2

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PBLead

Žlutá pro Frýdka a Baroše by asi odpovídala lépe, ale whatever,

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Jackmaker1989

Baroš a karta? To sa stáva málokedy.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky mi přijde, že to tam rozdělil random podle toho, koho zrovna odchytl

Reagovat
doshcz

mu tam Fillo šláp před tím kopnutím na nohu určitě nebo tak něco

Reagovat
Gareth Bale 11

Frydek je hrozna spina.

Reagovat
JarousFCB

Trocha emocí a vy už se můžete posrat...

Reagovat
Oxbow

To jsou neuveritelny kaspari ty z O2

Reagovat
Greny

Jak tam Baroš zahodil Chipcia

Reagovat
smazaný uživatel

Diop to nemuze dohrat.

Reagovat
KingMaster13

Tohle jsem si říkal u Vidala ve finále LM, dohrál

Reagovat
Greny

to je jasna ruda

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Baroš s Frýdkem by se mohli klidně poprat a dostat oba červenou, ani jeden by mi tam nechyběl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak to snad půjde Diop ven ne? To se asi posr*l v kině

Reagovat
db18

Diop

Reagovat
REPLIKATOR

Diop blázen

Reagovat
KingMaster13

Jak ho smetl

Reagovat
Greny

po odpiskani jeste

Reagovat
Coutinho10

to bylo jediny stesti

Reagovat
doshcz

proč Diopa nevyloučí ty vole?

Reagovat
bobis21

Diop i Frýdek mají už být venku

Reagovat
smazaný uživatel

A za co Frýdek? Jen Diop měl být venku.

Reagovat
bobis21

kopnutí soupeře v přerušené hře je na červenou. I kdyby dostal jen žlutou, už má od té doby další nezasloužil si ji o nic méně než Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Takže venku má být Frýdek, Fillo a Diop.

Reagovat
bobis21

Fillo zase za co

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Napriklad za to, ze fauloval Surala a naplnil do bodky definiciu faulu za zltu?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Baronne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Diop trochu magor.

Reagovat
ratusek

Dobře ho Diop zajel

Reagovat
PBLead

Tak teď to Frýdek 2x za sebou dobře vystihl. abych jej furt nehanil.

Reagovat
Rarášek

Já věděl, že to bude utrpení, ale tohle je zas divadlo ..

Reagovat
pepinho2

Královec

Reagovat
matteo17

to je rudá

Reagovat
pingla

co to má Stanciu za dres? jaktože nemá na rukávu logo F:L ?

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam logo pro nejlepšího přihrávače za srpen.

Reagovat
pingla

dík za vysvětlení

Reagovat
mario23

Kralovec absolutně nezvládá.

Reagovat
pepinho2

Královec z toho dělá strašnou bramboračku

Reagovat
Steve Stifler

Tohle je prostě absolutně neuvěřitelný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holzer

Reagovat
bobis21

Reagovat
Gareth Bale 11

Diop mel byt venku, Frydek uz taky, slusny.

Reagovat
C-M@ster

Bude Kvasnica zas brečet na iSportu?

Reagovat
ratusek

Královec je hroznej ňouma, ale koho tam dát jinýho. šaška Zelinku? měl to pískat Příhoda a hotovo

Reagovat
KingMaster13

Prostě někdo kdo má koule a ty hlavní komedianty hned od začátku uskřípne, tohle je fraška.

Reagovat
Greny

Zelinka tam pochoduje jako ctvrtej ne? tak nerikej dvakrat

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle není fotbal, to je válka.

Reagovat
Hokaido

Tak s tím se počítalo. Jeden válečník už ale nejspíš padnul na zranění neslučitelná s pokračováním a další nejspíš padnou tak do 70. minuty (Baroš, Diop, Frýdek) a bude se konečně trochu hrát fotbal.

Reagovat
KingMaster13

Ok ale i na zápas Baníku se Spartou mi to letos přijde extrém. Jestli to bude takhle pokračovat tak oba týmy dohrají v 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten blondatej krpatej zmrd. Fotbal hrat neumi a zakernejsiho hrace nez je on neznam. (nejsem banikovec).

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně se tim čurákem nenechat vyvést z míry. Po těch 20 minutách, kdy byl Baník lepší, se to vyrovnalo. Kromě tý šance Šurala neměl nikdo nic, takže plichta v pořádku.

Reagovat
KingMaster13

Rozhodne, kdo to neunese v hlavě a dostane redku. Na 1 straně má k ní blízko Diop s Barošem na druhý Frýdek se Šuralem

Reagovat
Kang & Kodos

To musí skončit tak 9 na 8, to neni jinak možný. Diop měl bejt jednoznačně venku, Frýdek možná taky, Šural si nechá dát žlutou za nůžky...

Reagovat
KingMaster13

Jako fakt to není fotbal. Do 30. minuty se mi to líbilo, hezké obranné zákroky, hezké kombinace a pak se začli obě strany úplně zbytečně "vraždit".

Reagovat
Rarášek

Tak když je to Královcovi u prdele .

Reagovat
KingMaster13

Slabej rozhodčí no

Reagovat
stas87

Mna prevakuje, ze zltu este nema vymaz a magor v jednej osobe Fleismann. To je dalsi adept na to, aby nedohral.

Reagovat
KingMaster13

Ten je taky na hlavu

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
REPLIKATOR

Královec

Reagovat
Kang & Kodos

Morava může kopat a Praha ne?

Reagovat
stas87

Co sa vsetko stalo este po tom nezmyselnom sklze Diopa?

Reagovat
Liquid

Diopa fakt nechte v kabině, měl být vyloučen, hra zatím špatná z obou stran, 0 střel na branku, ale loženku měl jen Šural, oba Sparťanští útočníci s kartou, pokud by Baník šel do vedení tak to může 1 z těch strikerů odsrat i červenou když budou muset hrát důraznějc

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal jak vínko tvl

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Holzer udělal prakticky to samý, jako Chipciu na Bohemce. Akorát to pro Costu nemělo takový následky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
pepinho2

přesně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasicky vymrdanej Královec, stěžovat si na něj mohou oba týmy

Reagovat
Greny

Diopa, Frydka a Tetteha bych uz nechal v kabine

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, jenže Vácha s Pulkrabem to moc nezklidní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

ale aspon nemaji zlutou

Reagovat
Kang & Kodos

Tetteh bude v klidu, to spíš Frýdek je na hraně. Ale zase jestli může furt hrát Diop, tak má nárok ještě na jednu prasárnu.

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha nepotřebuje bejt na hřišti, aby dostal žlutou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
pepinho2

Reagovat
C-M@ster

Já ne. Bude sranda.

Reagovat
pepinho2

Proč Tetteha?

Reagovat
Greny

v tech soubojich trefi blbe nekoho loktem a jde

Reagovat
pepinho2

To už spíš Šural Ten k tomu navíc přidává kecy, ale je kapitán, no

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak když nešel Diop za kosu zezadu, po odehrání a ještě po přerušení hry, tak nějakého lokýtku bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Co může mít Diop v hlavě, když udělá tohle se žlutou?

Reagovat
Kapřík

A teď zas a ještě ublížil víc sobě. Rozhodně hlupák kola.

Reagovat
Greny

Baroš uz si Frýdka chysta koukejte

Reagovat
Kang & Kodos

Stronati je možná s balonem trochu dřevěnej, ale jako čistič je famózní

Reagovat
doshcz

ten Diop furt nic jo?

Reagovat
Greny

uz ma dalsi dva fauly

Reagovat
Greny

Diopa by dnes nevyhodil ani kdyby dal gol a sundal dres

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

To už si dělá prdel s tím Diopem?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Diop by poker nemohl hrát, nemá štěstí na karty

Reagovat
KingMaster13

To je časovaná bomba ten Diop A on tam furt bude do těch soubojů chodit jak dement

Reagovat
JarousFCB

Řekl bych že tam už pár náloží bouchlo...

Reagovat
Greny

Fillo ma druhou ne?

Reagovat
Greny

ajo tak Pazdera

Reagovat
C-M@ster

Ty vruty

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek si jede parakotouly pres hlavu

Reagovat
Hokaido

Baroš je taková kunda že to ani není možný. Tomu kdyby rozhodčí začali pískat rovinu, po který každou chvíli volá, tak si zahraje za sezonu tak 6 zápasů.

Reagovat
bobis21

jen v lize je asi 20 horších než on, ale jen na něj se blije

Reagovat
Hokaido

Jako kdo? Možná se mu blíží Šural, jinak nikdo.

Reagovat
bobis21

jen ve spartě Šural, Frýdek, Vácha, Costa ... dál pak třeba Řezníček, Limberský, Ljevakovič, hovado Rada (pokud ještě někde v lize je, nejsem si jistý). Ale žádný z nich se ani z daleka nevyrovná tomu vašemu hrdinovi Řepkovi ...

Reagovat
Hokaido

Aha, tak to promiň, na Řepku jsem úplně zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spis by byla zabava, kdyby se piskal zapas podle Barose. To uz trumfne je Bakos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Diop je nový Bořil, ten taky dohraje zápas i přesto, že měl dostat tak 4 žlutý

Reagovat
Greny

Plavšíč

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je vždycky jistota

Reagovat
doshcz

prodat hned

Reagovat
Coutinho10

takova hrubka

Reagovat
Hokaido

Konaté škoda, přístě už to určitě dá.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze takhle spatne zakoncit

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič ty vole ...

Reagovat
Rarášek

Ta je tragéd v zakončení prostě, neskutečný .. Plavšič super až po tu finální fázi, pak to stojí za vyližprdel. A to samý je Tetteh .. Pak máme dávat góly.

Reagovat
Greny

ted to mel teda Frydek taky za druhou zlutou asi

Reagovat
Greny

tak to bylo hlavama .. ja myslel ze ho trefil loktem

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič - FINISHING -- 23

Reagovat
smazaný uživatel

kaya

Reagovat
KingMaster13

Kája

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Frýdek je fakt retardovaný Kdy už mu někdo vysvětlí, že má hlavičkovat do balónu, ne do hlavy soupeře

Reagovat
Greny

a je to goooooool, který končí mimo

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Rarášek

Na Sáčisovi je hrozně vidět ta nerozehranost, snad ho zase neodstřelí.

Reagovat
doshcz

to ještě musí hrát na PZ když už se dostane do základu, bych se jim na to už vysral a šel někam do Jablonce

Reagovat
Rarášek

Hlavně, že hraje nepostradatelný Frýdek, jak říkali na o2.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Takový šlapák neodpískaný To má Šural za ty kecy

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude sacek hravat..

Reagovat
Greny

to nechcu videt co se zde bude dít za 14 dní to hraje Banik se Slavii ne?

Reagovat
KingMaster13

Jo jo, taky se na to psychicky připravuju už, protože jestli budou hrát takhle tak Bořil, Coufal i Hušbauer budou z toho zápasu pěkně otrávený

Reagovat
Greny

Coufal bude mit jeste stopku za ten prostrednicek

Reagovat
KingMaster13

I to je možný, možná na druhou stranu to bude lepší. Zelený není takovej nervák

Reagovat
mayday

Frýdek, to je fotbalista, panečku.

Reagovat
C-M@ster

Vaše auto není trezor???

Reagovat
Rarášek

Taky jsem to úplně nepobral, to je choreo jak prase .

Reagovat
C-M@ster

To jako ukradli někomu z ultras Sparty rádio ze škodovky a udělali o tom choreo, nebo jak?

Reagovat
db18

Neukradli jim ty dvě flagy?

Reagovat
Rarášek

Jojo, to je vono .. Už jsem byl seznámen .

Reagovat
Coutinho10

mozna jim rozmlatej auta

Reagovat
stas87

Sak do Ostravy autom fanusici Sparty nejazdi, nie?

Reagovat
Pride

Tetteh a Plavšič jsou nejzbytečnější hráči Sparty za hodně dlouhou dobu. Hlavně to poleno Tetteh, však on snad nemá žádnou přednost.

Reagovat
ratusek

a Plavšič, který 99% šancí zkurví

Reagovat
oli9

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
discarda

Reagovat
discarda

a navíc gooooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Jsem si naběhl no ale zakončení to bylo dobrý no

Reagovat
Josifek

Reagovat
ratusek

Vukadinovič, ten Zdenda je prostě lehounce čitelnej

Reagovat
mario23

Jestli po takový holomajzne zůstane Scasny trenérem i na jaře, tak to bude další ostudna sezóna zakončená bez pohárů.

Reagovat
matZz

nechápu proč Vukadin nehrává základ místo Plavšiče

Reagovat
mario23

Zdenda na to nemá koule, aby ty primadony posadil.

Reagovat
C-M@ster

Podle mě má Plavšič vyšší plat, tak Dan chce, aby hrál.

Reagovat
ratusek

U nás to chce taky oživit. Šašinku za Baryho a Grance za Filla/Holzera. I když Bary je schopnej dát gol v 93.minutě

Reagovat
KingMaster13

Diopa vystřídejte, ať neudělá nějakou kravinu

Reagovat
Greny

Frýdek takova prihravka

Reagovat
ratusek

zrovna takový lempl Tetteh

Reagovat
Josifek

Tak on lempl rozhodně není, "jen" je na útočníka dost negolový a potřebuje tak 10 golovek na gol

Reagovat
ratusek

no právě, negolový utočník je lempl

Reagovat
ratusek

k tomu mu nahrál Frýdek, no to je vrchol

Reagovat
Josifek

JOo, Frýdkova asistence je třešinkou na dortu

Reagovat
Rarášek

Benjiiiiiii, to jsem nečekal, že to dá .

Snad to proboha neodvolaj .

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chtěl nechat Teteha a Frýdka o přestávce v šatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Kaya zakrok roku

Reagovat
Kang & Kodos

Chytil jasnej gól

Reagovat
Josifek

Golssssdooooo

Reagovat
pepinho2

Teteeeeh Strašně mu to přeju, jeden z nejfotbalovějších útočníků v lize

Reagovat
Rarášek

On je výbornej .. Zavřel mi hubu po tom, co jsem ho k nám vůbec nechtěl. Každopádně stejně jako Plavšič má ve finální fázi velký mezery.

Snad se blýská na lepší časy.

Reagovat
pepinho2

Já ho chtěl, protože už v Bohemce ukazoval, že to s míčem fakt umí a je dost podobný Schickovi, ale musí se naučit líp zakončovat, no

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

takové dřevo

Reagovat
Puskas

ale to se nevylučuje

Reagovat
mario23

A zase se budou všichni placat po zádech, jak je to dobrý a jak to šlape.

Reagovat
ratusek

Teď do Zlína, pak Slavia a do Boleslavi. no to je los jako prase. to může být klidně 0 bodů a budem rázem ve třetí skupině

Reagovat
stas87

Keby nebol Plavsic kopyto, tak Tetteh v tuto chvilu len poistil vyhru Sparty.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Keby Plavšič dal gól, tak k téhle situaci nedošlo.

Reagovat
osobnostx

Hezká přihrávka. To jasně ukazuje že Frýdek je nový Xavi....

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh je druhý Bony #milacci

Reagovat
mario23

To ani zdaleka.

Reagovat
pepinho2

Úplně jiný typ. Ale dotáhnout to může daleko.

Reagovat
Jackmaker1989

to je neuveriteľné ten Diop

Reagovat
Kang & Kodos

Martin "Pirlo" Frýdek

Reagovat
FORZAMILAN

Jako že Andrea ?

Reagovat
Greny

za chvili prijde LV6

Reagovat
Greny

Frýdek hraje s prstýnkem?

Reagovat
JarousFCB

kontumace

Reagovat
C-M@ster

Sparťanští doktoři nosí plzeňský dresy?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Kang & Kodos

A jo

Reagovat
smazaný uživatel

Charita za LM.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Mates_Matesović

Už jdi ale fakt doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je na tom tak blbe, ze si od nas musi se slevou kupovat nase 4. dresy pro svoje doktory?

Reagovat
kilobyte

Neměli jsme je dřív?

Reagovat
Hokaido

3-5-2, Vácha, Frýdek na hřišti a Ščasný na lávce. Welcome in 2015 ♥

Reagovat
Hokaido

Tak Vácha ne.

Reagovat
KingMaster13

A taky po těch letech to vypadá, že si zahrajete i o titul

Reagovat
mario23

Při vší účtě herně nemáme na to, abychom skončili před Plzni a Slavkou.

Reagovat
KingMaster13

To možná ne ale výsledkově jedete solidně. Nepamatuju kdy naposledy jste vyhráli v Teplicích a v Ostravě v 1 sezoně

Reagovat
Hokaido

Plzeň nehraje líp.

Reagovat
mario23

To se uvidí, až proti nim budem hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

je půlka září

Reagovat
smazaný uživatel

Letos na to ještě nemáme. Nesouhlasím, že na to nemáme herně, když se podívám na Plzeň. Ale mentalitou. Což se ukázalo s Příbramí a Bohemkou. Což byli zápasy, které jsme měli pod kontrolou a prohráli jsme. A to rozhoduje o titulu a letos ještě nějaké takovéhle výjeby od nás přijdou. Ale v příštích letech budeme zase hlavní kandidáti na titul.

Reagovat
lajka30

Už chybí jenom Mareček.

Reagovat
Greny

ale na pravyho beka

Reagovat
Kapřík

Frýdek mužem zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Frydas hrac zapasu. Jemu slusne roste forma, tak stejne jak odchazi Suralovi

Reagovat
Rarášek

Golgol .. Dva dotyky s míčem a oboje paráda.

Reagovat
Greny

Nita nechyti ani balon od podavaca

Reagovat
smazaný uživatel

Kralovec tlaci Banik jako krava, v tom musi byt prachy.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

mě se zdá, že nezvládá celkově, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

od fans plzně sedí

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, tím, že měl dát Diopovi asi tři žluté

Reagovat
Kapřík

Zdenda má něco proti Pulkrabovi? To mu nedá ani čuchnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce ho zabít. Nechce ho zabít. Co na tom proboha nechápeš?

Reagovat
Kapřík

jen aby.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky tam dal rychlé hráče na protiútoky. Kdybychom prohrávali na hřiště by šel Pulkrab.

Reagovat
pepinho2

Frýdek dnes skvělej

Reagovat
Kapřík

Jde dost nahoru, klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

dneska takova kopana, takze zapas pro nej

Reagovat
Kapřík

Jasně, ale na týhle pozici šel s formou celkově nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice dnešní zápas neviděl, ale krom Teplic hrál v každým zápase naprosto tragický.

Reagovat
Greny

to je tak desata ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šašinka přemejšlí prdelí?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šašinka přemejšlí prdelí?

Reagovat
Josifek

Váchá si vylepšuje stati i z lávky

Reagovat
Greny

bojuje za Spartu i mimo hriste .. srdcar.. plusovy body u kotle

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Vácha na střídačce žlutou, to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Granecny posral na co sahl

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný

Reagovat
Rarášek

Obrana Dneska i Radakovič výbornej.

Tetteh

Stanciu se mi na tý pozici, kdy se hodně stahuje dozadu nelíbí tolik jako vepředu. Kanga citelně chyběl.

Reagovat
pepinho2

Ščasný si všechny namazal na chleba Frýdek a Tetteh paráda, Kaya chytil jasnej gól. Královec nic moc. Baroš hrál?

Reagovat
r.mrazik

Ze dohral diop je slusna prdel

Reagovat
smazaný uživatel

zápas kopyťáků a nekopů a krásně to zakončil král Vácha žlutou z lavičky to je vůůůl

Reagovat
smazaný uživatel

tim, ze jsme vyhrali nema cenu o tom diskutovat

Reagovat
Kapřík

by mě zajímalo, co teda plánuje se Sáčkem.

Reagovat
KingMaster13

Diop dohrál a Frýdek taky

Reagovat
Aik29

Co soudíte o komentátorech z O2? při porovnání s ČT....

Reagovat
lajka30

Nemaj si co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to uplni tragedi (ti z o2) jejich tlacene emoce, kdyz se nekdo dostane do i jen naznaku sance, je to nejtrapnejsi, co se da poslouchat..

Reagovat
Skleepy

Jsou méně nepřesní, co se poznávání hráčů u balónu týče. Mají dobře načtené a připravené nudné statistiky z historie. Jsou často slepí, co se faulů týče a tím ovlivní i diváky u televize. Jsou naprosto tragičtí, když se snaží do toho dát emoce a řvou gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 7 minut nastavení by zasloužil hodit do potoka. To se jen tak nevidí.

Reagovat
Figi

sest stridani, nekolik osetrovani, fauly, zdrzovani tak sedm minut akorat. v angli bezna vec zese nastavuje klidne i osm minut

Reagovat
Kapřík

A pochválím i Frantu Straku. Když si člověk zvykne na ten přednes, má to hlavu a patu. Holzer sparťanská kukačka..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele