FORTUNA:LIGA - preview 1. kola

20.07.2018, 09:42, aktualizováno 23.07.2018, 08:30
Previews
Úvodní kolo nového ligového ročníku uzavře duel ostravského Baníku s Jabloncem. Zatímco Slezané už nechtějí mít starosti se záchranou jako letos na jaře, Jablonec touží navázat na pohárové umístění...
Baník Ostrava - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
V pondělí večer se odehraje dohrávka prvního kola Fortuna:Ligy mezi Baníkem Ostrava a Jabloncem. Baník nedokázal Jablonec porazit už 14 zápasů a na vítězství tak tedy čeká přes osm let.

Ostrava v létě prodělala poměrně velkou přestavbu kádru. V týmu skončili Poznar, Psýché, Mičola, Hlinka, Azackij, Jakubov a Helešic. Do Baníku se naopak vrátil Holzer a Stronati. Slovenské hostování skončilo taky bratrům Šašinkovým. Trenér Pánik nemůže pro první zápas počítat s Bredou a Stáňou, otazník také visí nad startem Procházky.

"Jablonci se před třemi lety začalo říkat Galácticos, přitom až letos to mužstvo dosáhlo odpovídajících výsledků. Mužstvo, vztahy, herní styl, to všechno prošlo vývojem, vystřídalo se tam několik trenérů, kteří nedosáhli výsledků. Až si to nakonec sedlo a prakticky poslední šanci, kterou měli, aby se ukázali, využili, a udělali výborné umístění," zhodnotil soupeře kouč Bohumil Páník.

Pro Jablonec nebylo po vydařené loňské sezóně lehké udržet kádr pohromadě. Diviš, Piroch, Zelený, Valeš a Pernica nakonec tým opustili. Vedení Jablonce za ně naopak získalo Hovorku, Břečku, Kratochvíla, Ikauniekse a Acostu. Právě poslední jmenovaný je jediný, u něhož se neví, jestli bude připraven nastoupit.

Trenér Petr Rada přiznal, že o sestavě ještě nemá jasno: "Kádr je vyrovnaný a musím říct, že úplně rozhodnutý ještě nejsem. Jednotlivé pozice máme ale natolik vyzkoušené, že se můžeme rozhodnout klidně i dva dny před samotným zápasem."
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Šindelář, R. Hrubý, Granečný - Baroš, Diop
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Považanec, Trávník, Jovović - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.36 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
V Praze se v neděli střetnou dva skromné kluby, které mají podobné ambice. Domácí Bohemians by v letošní sezóně rádi navázali na loňský úspěch v podobě sedmého místa, hosté ze Slovácka se chtějí vyhnout záchranářským starostem a touží po umístění ve středu tabulky.

Skromný pražský celek má za sebou nadmíru vydařený podzim a jaro. S Klokany se počítalo především do záchranářských bojů, místo toho se ale na Ďolíčku hlídal pohodlný náskok a umístění ve středu pelotonu. Vrcholem snažení byla pětigólová výhra nad pozdějším mistrem Viktorií Plzeň. Loňské sedmé místo chtějí lidé ve vedení mužstva ještě vylepšit.

Sportovního ředitele Bohemians Miroslava Držmíška znepokojuje, že v kádru se odehrálo víc změn, než očekával. "Řekli jsme si, že necháme tým pohromadě, takže odešlo devět hráčů a osm přišlo," prohlásil ironicky. "Ale věříme, že se hráče ze základní sestavy povedlo nahradit," dodal. Nejvýraznější ztrátou je odchod mladého útočníka Benjamina Tetteha do Sparty, za kterého opačným směrem putoval Lukáš Juliš.

V přípravě si vršovický klub vyšlápl na skotského velikána Celtic, který díky jednomu zásahu zdolal. Jedinou porážku v přípravných zápasech zaznamenali Klokani s Crvenou Zvezdou Bělehrad. Slovácku se během letní pauzy tolik nedařilo. Vítězství si připsalo pouze v úvodních dvou duelech, poté nestačilo na slovenskou Trnavu či moskevský Spartak a remizovalo s Trenčínem. Gliwicemi a naposledy maďarským Haladásem.

U Moravy operují s podobným rozpočtem jako ve Vršovicích, podobně zazářit se ale Slovácku loni nepodařilo. Celý ročník bojovali svěřenci kouče Michala Korduly o udržení. Především díky bravurnímu finiši se to nakonec podařilo. Po sezóně si lukrativnější angažmá našli brankář Milan Heča, obránce Tomáš Břečka a záložník Dominik Janošek, který ale ještě bude na Moravě hostovat. Kariéru ukončil kapitán Veliče Šumulikoski. Kádr naopak posílil útočník Jan Kuchta a jedná se o návratu odchovance Michala Kadlece.

Funkcionáři klubu doufají, že klub naváže na jarní výsledky a bude hrát ve středu tabulky. "Prvotním cílem je v základní části ligy umístění v prostřední skupině o sedmé až desáté místo. Vítěz ještě může bojovat o Evropskou ligu," uvedl ředitel klubu Petr Pojezný. O skutečné síle mančaftu napoví již nedělní klání v Ďolíčku.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Bederka, Šmíd, Bartek - Jindřišek, M. Hašek - Reiter, Vodháněl, Mašek - Juliš
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk - Navrátil, Daníček, Janošek, Sadílek, Petr - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.33 - 4.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer nabídne zápas dvou úspěšných týmů z minulé sezóny. Sigma Olomouc přivítá na Andrově stadiónu pražskou Slavii. Té se v Olomouci nepodařilo vyhrát už osm zápasů v řadě.

Domácí hráči se po vydařeném loňském ročníku ocitli v hledáčku spousty klubů. Vedení Sigmy však svůj tým udrželo pohromadě až na Radakoviče, jenž zamířil do Sparty. Hostování také skončilo plzeňskému Řezníčkovi. Do Olomouce naopak zavítali Dvořák, Mandous, Nešpor a Pilař. Trenér Václav Jílek má pro první kolo k dispozici kompletní kádr.

Kouč Václav Jílek hovořil před zápasem o předsezónních cílech: "Vnitřní cíl mám takový, abychom opakovali výkony z předchozí sezony. Protože si myslím, že dávat si nějaké bodové cíle není v tuto chvíli, na začátku, relevantní. Chtěl bych, abychom opakovali ty výkony, protože si myslím, že právě ty výkony nás k bodům dovedou. Máme vnitřní cíl, samozřejmě všichni trenéři chtějí vyhrávat, všichni by chtěli být ve střední nebo nejvyšší skupině, asi jiné cíle mít nebudeme. Tím, že jsme si nastavili nějaké parametry v minulém soutěžním ročníku, tak samozřejmě je pro nás vnitřně první šestka lákává a měla by být cílem i pro mužstvo."

Slavii v letní přestávce opustilo spousta hračů. Mingazov, Danny, Sčuk, Flo, ale ani Sobol s Necidem už nebudou oblékat sešívaný dres. Pražané ale na druhou stranu samozřejmě přivedli posily. Nováčky v týmu jsou Zelený, Coufal, Baluta a na spadnutí je také příchod Olayinky, jenž už v minulosti působil v české lize, a to konkrétně v Dukle. Do úvodního zápasu nenastoupí zranění Mešanović, Van Buren, Pokorný a Hromada.

"Ambice jsou být úspěšní, dobře odvádět svou práci, abychom potvrdili to, jak se připravujeme, a dokázali to prodat na hřišti. Jsme ve Slavii, která má ambice vyhrávat každý zápas, chceme být připraveni, abychom to týden, co týden zvládali, i když nás čeká náročný podzim. Ambice vedení jsou hrát o titul, což je logické. I k tomu směřovalo posílení mužstva. Nemám rád vykřikování hesel před sezonou, rozhodne se na hřišti. Máme bonus - jistou Evropu, nejsou velké nervy, zda se tam dostaneme. O to větší bude koncentrace na úvod ligy. Je nový model soutěže a každý bod se bude na konci počítat. Musíme se na úvod podzimu vyvarovat fatálních ztrát," ví Jindřich Trpišovský.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Falta - Nešpor
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Sýkora, Zmrhal - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.46 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Teplice  (sobota 17:00)
Příbram se po roční pauze vrací mezi nejlepší české kluby. Jejím prvním protivníkem budou severočeské Teplice, které pomýšlejí na útok o pohárovou Evropu. Zvlášť zajímavý duel čeká záložníka domácích Jana Rezka, který ještě na jaře působil u Sklářů.

Uběhl něco přes rok a některými nenáviděná, jinými milovaná Příbram se vrátila do české nejvyšší soutěže. Středočeši se loni o patro níž nejprve hledali, na jaře se už ale pod vedením Josefa Csaplára rozjeli naplno a nakonec celkem suverénně finišovali na druhé postupové pozici za vítěznou Karvinou.

Ani přes léto klub vyznávající černozelenou kombinaci dresů nelenil a přivedl několik posil. K Litavce se po roční pauze vrátil bývalý reprezentant Jan Rezek, kterého doplnili další navrátilec Milan Nitrianský, zlobivé dítě řeckého fotbalu Jorgos Katidis, Ibrahim Keita a Michal Pecháček. Nejistá je budoucnost Karstena Ayonga, který je na testech v anglickém Sheffieldu United. Kariéru ukončil Tomáš Zápotočný, jenž se stal Csaplárovým asistentem.

Nováček ligy se zkraje předsezónní přípravy hledal, když podlehl nedávným soupeřům z nižší soutěže Českým Budějovicím, Táborsku a Hradci Králové. Po dalším nezdaru proti německému Uerdingemu už ale přišla výhra nad rumunským Botosani a remíza se silnými Brémami.

Teplice v HET lize působily poněkud nudně. Většinu času se pohybovaly ve středu tabulky v uctivé vzdálenosti od hvězdné špičky a s dostatečným náskokem na poslední místa. Konečné umístění na osmé pozici nezklamalo, ale ani nenadchlo. Ze Stínadel se po závěrečném kole stěhoval již zmíněný Rezek, kterého tak v sobotu čeká pikantní duel. Nejistá je budoucnost Davida Vaněčka. Ten bude od ledna působit u skotských Hearts, kteří usilují o služby českého útočníka již nyní.

Skláře naopak posílili Jan Hošek, Slim Luts a z hostování se vrátil Daniel Trubač. Smlouvu prodloužil klíčový hráč Jakub Hora. V Teplicích před sezónou touží po umístění v nejlepší šestici ligy. "Dalším cílem bude také úspěch v domácím poháru, což se nám v posledních sezonách nedařilo," prozradil ředitel severočeského klubu Tomáš Hynek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Skácel, Kodr, Tregler, Nitrianský - Rezek, Grajciar, Průcha, Matoušek, Fantiš - Slepička
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Král, Čmovš, Krob - Ljevaković, Kučera - Moulis, Hora, Žitný - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.32 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Úvodní zápas sezony si Liberec odbude na vlastním hřišti. Slovan, který v létě opět zasáhla rozsáhlá přestavba kádru a realizačního týmu, přivítá u Nisy Karvinou. Slezský celek vstupuje do třetího prvoligového ročníku za sebou, ve kterém bude hlavním cílem opět záchrana.

V Liberci jsou na zemětřesení v kádru zvyklí po každé sezóně. Jinak tomu nebylo ani letošní léto. Nejvýraznější změna se odehrála na trenérském postu. David Holoubek během půlročního angažmá pod Ještědem bojoval o umístění mezi nejlepší pětkou, ve svém snažení ale nakonec neuspěl. Proto si v květnu sbalil kufry a na jeho místo přišel slovenský kouč Zsolt Hornyák.

Pětačtyřicetiletý lodivod přišel o kapitána Vladimíra Coufala, jenž se vydal hledat štěstí do pražské Slavie. Hostování na severu Čech skončilo nejlepšímu střelci Slovanu za loňský ročník Matěji Pulkrabovi a do svých mateřských klubů se vrátili také Filip Havelka, Tomáš Wiesner a Martin Graiciar. Někdejší hvězda české reprezentace Václav Pilař přestoupila do Olomouce a angažmá v Liberci skončilo Danielu Bartlovi a Miloši Bosančićovi.

Místo nich se k Nise stěhovali Mashike Suskia, Jakub Pešek, Aleš Nešický, Martin Koscelník, mladý talent Michal Fukala, Kamso Mara a nejlepší střelec druhé ligy Jan Pázler. Trenér Hornyák chce Slovan dostat zpět do pohárů. "Samozřejmě vše bude záviset od výsledků. Za sebe i za mužstvo uděláme vše pro to, abychom vrátili Liberec do pohárů," řekl slovenský kouč před startem sezóny.

S přípravou může být Hornyák spokojený. Jeho svěřenci zvítězili ve čtyřech ze šesti utkání. První soupeř v Liberce v české soutěži Karviná odehrál jeden zápas navíc s bilancí čtyři výhry, dvě porážky a jedna remíza. Také slezský celek převzal nový trenér. Roman Nádvorník se týmu hned snažil vštípit nové rozestavení. "Bylo potřeba, aby to hráči vstřebali. Chtělo by to ještě posílit záložní řadu a pak bychom byli úplně spokojení. Nějaká jednání o posílení kádru stále probíhají," uvedl.

Karviná se v nejvyšší soutěži zachránila za pět minut dvanáct a proto doplnila kádr, aby byla silnější. MFK posílilo duo Jiří Piroch a Jan Suchan z Plzně a Luboš Tusjak z Vlašimi. Ze Slezska se naopak stěhovali Pavel Eismann, Peter Štepanovský, Jan Hošek, Patrik Le Giang, Jan Štěrba a Radek Voltr. Mužstvo by měl nadále táhnout ofenzivní trojlístek Lukáš Budínský, Filip Panák a Tomáš Wágner.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Potočný, Ševčík, Breite, Kerbr - Pázler, Mashike Sukisa
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Piroch, Dreksa, Letić - Lingr, Panák, Janečka, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.63 - 5.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Na zlínské Letné odstartují soutěž dva týmy, které se v loňském ročníku trápily. Letos se domácí Ševci i hostující Mladá Boleslav chtějí zlepšit. Zlín investoval především do útoku, Středočeši těsně před startem získali posilu mezi tři tyče.

Ševci mají za sebou další turbulentní ročník, který však skončil zklamáním. Na podzim si moravský mančaft poprvé v historii vyzkoušel skupinovou fázi evropské soutěže. Zde spíše sbíral zkušenosti a po zisku dvou bodů ze čtyř zápasů jeho anabáze skončila. V lize se Zlín trápil, což schytal vyhazovem trenér Bohumil Páník. Jeho nástupce Vlastimil Petržela ale výrazné zlepšení nepřinesl a po šťastné záchraně se od Dřevnice také pakoval.

Lodivodem pro novou sezónu je bývalý reprezentační kouč Michal Bílek, který chce získat více bodů než loni. "Kádr je kvalitní, jsem spokojen s jeho podobou. V kabině jsou hráči, kteří chtějí na sobě pracovat," uvedl mistr ligy s pražskou Spartou. Ševce před sezónou posílili útočníci Alexander Jakubov, navrátilec Tomáš Poznar a obránce Petr Buchta. Z Letné naopak odešli Zdeněk Zlámal, Tomáš Janíček, Daniel Holzer, Robert Bartolomeu, Ubong Ekpai, David Štípek a Vukadin Vukadinović.

Zklamání v květnu zavládlo i v Mladé Boleslavi. Středočeši chtějí každoročně prohánět elitní kluby jako Plzeň či pražská S. Místo toho je čekalo kruté vystřízlivění v podobě mizerných výsledků, které navíc doprovázely rošády ve vedení mužstva. Na lavičku se z pozice sportovního manažera místo Martina Svědíka posunul Dušan Uhrin mladší, kterému se ale nedařilo a krátce po začátku jara jej vystřídal Jozef Weber.

Bývalému trenérovi Karviné se přece jen podařilo vylepšit tvář mužstva, které se po solidním finiši zachránilo v lize. Konkrétní cíl pro další ročník si v Boleslavi nedali. "Chceme stabilizovat kádr. Tím se nechci alibisticky vzdávat, že chceme být úspěšní. Ale opravdu chceme dát mladším hráčům prostor, aby se v lize nějakým způsobem rozkoukali," řekl kouč Středočechů.

S automobilovým městem se rozloučili Lukáš Magera a Jakub Rada, kteří si našli nové angažmá. Boleslav naopak posílili křídelní hráč Jaroslav Diviš a těsně před prvním kolem také slovenský brankář Luboš Kamenár.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajić - Holík, Traoré, Jiráček, Bartošák - Džafić, Poznar, Železník
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Kamenár - Pauschek, Takács, Chaluš, Křapka - Hubínek, Matějovský - Ladra, Mareš, Přikryl - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.32 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - SFC Opava  (sobota 19:00)
Souboj Davida s Goliášem uzavře sobotní program české nejvyšší soutěže. Sparta se chce fanouškům omluvit za loňský protrápený ročník. V prvním kole na ni čeká nováček z Opavy, který se na svoji premiéru těší.

Sparťanský obr je v posledních letech spíše k smíchu. Především na uplynulý ročník chtějí Letenští zapomenout. Po mohutných investicích chtěli útočit na ligový titul, toto přání jim však od počátku unikalo. Italský trenér Andrea Stramaccioni pořád hledal optimální taktiku, ale až do svého vyhazovu ji nenašel. Ani jeho nástupce Pavel Hapal nepředváděl zázraky a Sparta tak doklopýtala k páté pozici.

V letošní pauze mezi ročníky se z prasátka na Letné tolik nesypalo a vedení klubu se zaměřilo na hráče z domácího prostředí. Do Prahy se přestěhovali gólman Milan Heča, obránce Uroš Radaković a útočník Benjamin Tetteh. Jediným fotbalistou, který přišel ze zahraničí, je Rumun Alexandru Chipciu. Své umění budou chtít ukázat i navrátilci z hostování.

Letenští chtějí opět zabojovat o ligová primát. Dalšími cíli jsou postup do skupinové fáze Evropské ligy a úspěch v MOL Cupu. "Máme co napravovat. Minulá sezóna se nám nepovedla od začátku do konce. Kádr je ale silný, kvalitně jsme doplnili," prohlásil nový kapitán Sparty Josef Šural.

Opava se po třinácti letech dočkala vysněného postupu do nejvyšší soutěže, první kroky mezi smetánkou ale provází komplikace. Tou největší je skutečnost, že kvůli vybudování vyhřívaného trávníku musí Slezané domácí zápasy odehrát v Brně. Dost se také spekulovalo o finanční situaci v klubu. Pochybovače částečně uklidnilo páteční představení nového sponzora.

Trenéru Romanu Skuhravému se v kádru prozatím podařilo udržet hlavní útočné hrozby Nemanju Kuzmanoviće a Joela Kayambu. Nejvyšší soutěž si minimálně ještě jednou zahraje čtyřicetiletý záložník Pavel Zavadil. Na sobotní zápas se opavští hráči těší. "Hrát první zápas na Spartě je sen. Moc se na to těším jako všichni. Nepojedeme tam zastrašení," řekl útočník David Puškáč.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nița - Chipciu, Radaković, Štetina, Frýdek - Kulhánek, Kanga - Plavšić, Stanciu, Šural - Pulkrab
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Helebrand, Svozil, Hrabina - Zavadil, Schaffartzik - Jurečka, Kuzamnović, Zapalač - Kayamba, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.99 - 12.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Viktoria Plzeň  (pátek 18:30)
První zápas v novém ligovém ročníku se odehraje mezi Duklou Praha a obhájcem titulu, Viktorií Plzeň. Oba týmy se naposled setkaly nedávno, a to konkrétně při posledním kole minulé sezóny. Plzeň si tehdy z Julisky odvezla vysokou výhru 5:1.

Pražané na rozdíl od Viktorky nemůžou být s uplynulým ročníkem spokojeni, když skončili až na jedenáctém místě. Dukla posílila zejména v defenzívě. Z Liberce přišel Chlumecký a z Budapešti Bobál. Na hostování přišel, právě z Plzně, mladý Štursa. V týmu už naopak nepokračují Holek, Kušnír a ani Néstor. Proti Plzni nenastoupí už zmíněný Vojtěch Štursa.

Duklu do prvního zápasu povede nový trenér Pavel Drsek, ten před zápasem s favoritem neztrácí naději: "Plzeň docela známe, k trenérovi Pavlu Vrbovi mám obrovský respekt, což ale neznamená, že nebudeme chtít uspět. Když budeme hrát s Viktorkou desetkrát, tak se devětkrát může stát, že prohrajeme, ale podesáté, a to klidně může být teď v pátek, jim můžeme nějaký bod sebrat."

Viktorka byla na přestupovém trhu o poznání aktivnější. Pod trenérem Vrbou nadále nebudou působit Ivanschitz, Živulić ani Pilař. Na hostování zamířili Poznar, Suchan či Hlavatý. Do Plzně naopak přišli Ekpai, Roman Procházka, Pernica a také talentovaný Pavel Bucha ze Slavie Praha. V nabité sestavě hostů se v prvním kole určitě neukážou zranění Kolář s Hejdou.

"Chtěli bychom se zase prezentovat ofenzivním fotbalem. Na druhou stranu je to první kolo, takže budeme chtít hrát i tak, abychom žádnou branku nedostali. Ale v útočné fázi máme takovou sílu, že věřím tomu, že nějaký gól dáme," věří kouč hostů Pavel Vrba.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Miloševič, Ostojič, Bobál, Podaný - Hanousek, Holík, Tetour - Douděra, Holenda, Breda
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Petržela, Čermák, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.26 - 4.59 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Dukla Praha00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 SFC Opava00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 FK Jablonec00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Sparta Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 MFK Karviná00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1856)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele