FORTUNA:LIGA - preview 1. kola

20.07.2018, 09:42, aktualizováno 23.07.2018, 08:30
Previews
Úvodní kolo nového ligového ročníku uzavře duel ostravského Baníku s Jabloncem. Zatímco Slezané už nechtějí mít starosti se záchranou jako letos na jaře, Jablonec touží navázat na pohárové umístění...
Baník Ostrava - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
V pondělí večer se odehraje dohrávka prvního kola Fortuna:Ligy mezi Baníkem Ostrava a Jabloncem. Baník nedokázal Jablonec porazit už 14 zápasů a na vítězství tak tedy čeká přes osm let.

Ostrava v létě prodělala poměrně velkou přestavbu kádru. V týmu skončili Poznar, Psýché, Mičola, Hlinka, Azackij, Jakubov a Helešic. Do Baníku se naopak vrátil Holzer a Stronati. Slovenské hostování skončilo taky bratrům Šašinkovým. Trenér Pánik nemůže pro první zápas počítat s Bredou a Stáňou, otazník také visí nad startem Procházky.

"Jablonci se před třemi lety začalo říkat Galácticos, přitom až letos to mužstvo dosáhlo odpovídajících výsledků. Mužstvo, vztahy, herní styl, to všechno prošlo vývojem, vystřídalo se tam několik trenérů, kteří nedosáhli výsledků. Až si to nakonec sedlo a prakticky poslední šanci, kterou měli, aby se ukázali, využili, a udělali výborné umístění," zhodnotil soupeře kouč Bohumil Páník.

Pro Jablonec nebylo po vydařené loňské sezóně lehké udržet kádr pohromadě. Diviš, Piroch, Zelený, Valeš a Pernica nakonec tým opustili. Vedení Jablonce za ně naopak získalo Hovorku, Břečku, Kratochvíla, Ikauniekse a Acostu. Právě poslední jmenovaný je jediný, u něhož se neví, jestli bude připraven nastoupit.

Trenér Petr Rada přiznal, že o sestavě ještě nemá jasno: "Kádr je vyrovnaný a musím říct, že úplně rozhodnutý ještě nejsem. Jednotlivé pozice máme ale natolik vyzkoušené, že se můžeme rozhodnout klidně i dva dny před samotným zápasem."
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Šindelář, R. Hrubý, Granečný - Baroš, Diop
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Považanec, Trávník, Jovović - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.36 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
V Praze se v neděli střetnou dva skromné kluby, které mají podobné ambice. Domácí Bohemians by v letošní sezóně rádi navázali na loňský úspěch v podobě sedmého místa, hosté ze Slovácka se chtějí vyhnout záchranářským starostem a touží po umístění ve středu tabulky.

Skromný pražský celek má za sebou nadmíru vydařený podzim a jaro. S Klokany se počítalo především do záchranářských bojů, místo toho se ale na Ďolíčku hlídal pohodlný náskok a umístění ve středu pelotonu. Vrcholem snažení byla pětigólová výhra nad pozdějším mistrem Viktorií Plzeň. Loňské sedmé místo chtějí lidé ve vedení mužstva ještě vylepšit.

Sportovního ředitele Bohemians Miroslava Držmíška znepokojuje, že v kádru se odehrálo víc změn, než očekával. "Řekli jsme si, že necháme tým pohromadě, takže odešlo devět hráčů a osm přišlo," prohlásil ironicky. "Ale věříme, že se hráče ze základní sestavy povedlo nahradit," dodal. Nejvýraznější ztrátou je odchod mladého útočníka Benjamina Tetteha do Sparty, za kterého opačným směrem putoval Lukáš Juliš.

V přípravě si vršovický klub vyšlápl na skotského velikána Celtic, který díky jednomu zásahu zdolal. Jedinou porážku v přípravných zápasech zaznamenali Klokani s Crvenou Zvezdou Bělehrad. Slovácku se během letní pauzy tolik nedařilo. Vítězství si připsalo pouze v úvodních dvou duelech, poté nestačilo na slovenskou Trnavu či moskevský Spartak a remizovalo s Trenčínem. Gliwicemi a naposledy maďarským Haladásem.

U Moravy operují s podobným rozpočtem jako ve Vršovicích, podobně zazářit se ale Slovácku loni nepodařilo. Celý ročník bojovali svěřenci kouče Michala Korduly o udržení. Především díky bravurnímu finiši se to nakonec podařilo. Po sezóně si lukrativnější angažmá našli brankář Milan Heča, obránce Tomáš Břečka a záložník Dominik Janošek, který ale ještě bude na Moravě hostovat. Kariéru ukončil kapitán Veliče Šumulikoski. Kádr naopak posílil útočník Jan Kuchta a jedná se o návratu odchovance Michala Kadlece.

Funkcionáři klubu doufají, že klub naváže na jarní výsledky a bude hrát ve středu tabulky. "Prvotním cílem je v základní části ligy umístění v prostřední skupině o sedmé až desáté místo. Vítěz ještě může bojovat o Evropskou ligu," uvedl ředitel klubu Petr Pojezný. O skutečné síle mančaftu napoví již nedělní klání v Ďolíčku.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Bederka, Šmíd, Bartek - Jindřišek, M. Hašek - Reiter, Vodháněl, Mašek - Juliš
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk - Navrátil, Daníček, Janošek, Sadílek, Petr - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.33 - 4.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer nabídne zápas dvou úspěšných týmů z minulé sezóny. Sigma Olomouc přivítá na Andrově stadiónu pražskou Slavii. Té se v Olomouci nepodařilo vyhrát už osm zápasů v řadě.

Domácí hráči se po vydařeném loňském ročníku ocitli v hledáčku spousty klubů. Vedení Sigmy však svůj tým udrželo pohromadě až na Radakoviče, jenž zamířil do Sparty. Hostování také skončilo plzeňskému Řezníčkovi. Do Olomouce naopak zavítali Dvořák, Mandous, Nešpor a Pilař. Trenér Václav Jílek má pro první kolo k dispozici kompletní kádr.

Kouč Václav Jílek hovořil před zápasem o předsezónních cílech: "Vnitřní cíl mám takový, abychom opakovali výkony z předchozí sezony. Protože si myslím, že dávat si nějaké bodové cíle není v tuto chvíli, na začátku, relevantní. Chtěl bych, abychom opakovali ty výkony, protože si myslím, že právě ty výkony nás k bodům dovedou. Máme vnitřní cíl, samozřejmě všichni trenéři chtějí vyhrávat, všichni by chtěli být ve střední nebo nejvyšší skupině, asi jiné cíle mít nebudeme. Tím, že jsme si nastavili nějaké parametry v minulém soutěžním ročníku, tak samozřejmě je pro nás vnitřně první šestka lákává a měla by být cílem i pro mužstvo."

Slavii v letní přestávce opustilo spousta hračů. Mingazov, Danny, Sčuk, Flo, ale ani Sobol s Necidem už nebudou oblékat sešívaný dres. Pražané ale na druhou stranu samozřejmě přivedli posily. Nováčky v týmu jsou Zelený, Coufal, Baluta a na spadnutí je také příchod Olayinky, jenž už v minulosti působil v české lize, a to konkrétně v Dukle. Do úvodního zápasu nenastoupí zranění Mešanović, Van Buren, Pokorný a Hromada.

"Ambice jsou být úspěšní, dobře odvádět svou práci, abychom potvrdili to, jak se připravujeme, a dokázali to prodat na hřišti. Jsme ve Slavii, která má ambice vyhrávat každý zápas, chceme být připraveni, abychom to týden, co týden zvládali, i když nás čeká náročný podzim. Ambice vedení jsou hrát o titul, což je logické. I k tomu směřovalo posílení mužstva. Nemám rád vykřikování hesel před sezonou, rozhodne se na hřišti. Máme bonus - jistou Evropu, nejsou velké nervy, zda se tam dostaneme. O to větší bude koncentrace na úvod ligy. Je nový model soutěže a každý bod se bude na konci počítat. Musíme se na úvod podzimu vyvarovat fatálních ztrát," ví Jindřich Trpišovský.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Falta - Nešpor
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Sýkora, Zmrhal - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.46 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Teplice  (sobota 17:00)
Příbram se po roční pauze vrací mezi nejlepší české kluby. Jejím prvním protivníkem budou severočeské Teplice, které pomýšlejí na útok o pohárovou Evropu. Zvlášť zajímavý duel čeká záložníka domácích Jana Rezka, který ještě na jaře působil u Sklářů.

Uběhl něco přes rok a některými nenáviděná, jinými milovaná Příbram se vrátila do české nejvyšší soutěže. Středočeši se loni o patro níž nejprve hledali, na jaře se už ale pod vedením Josefa Csaplára rozjeli naplno a nakonec celkem suverénně finišovali na druhé postupové pozici za vítěznou Karvinou.

Ani přes léto klub vyznávající černozelenou kombinaci dresů nelenil a přivedl několik posil. K Litavce se po roční pauze vrátil bývalý reprezentant Jan Rezek, kterého doplnili další navrátilec Milan Nitrianský, zlobivé dítě řeckého fotbalu Jorgos Katidis, Ibrahim Keita a Michal Pecháček. Nejistá je budoucnost Karstena Ayonga, který je na testech v anglickém Sheffieldu United. Kariéru ukončil Tomáš Zápotočný, jenž se stal Csaplárovým asistentem.

Nováček ligy se zkraje předsezónní přípravy hledal, když podlehl nedávným soupeřům z nižší soutěže Českým Budějovicím, Táborsku a Hradci Králové. Po dalším nezdaru proti německému Uerdingemu už ale přišla výhra nad rumunským Botosani a remíza se silnými Brémami.

Teplice v HET lize působily poněkud nudně. Většinu času se pohybovaly ve středu tabulky v uctivé vzdálenosti od hvězdné špičky a s dostatečným náskokem na poslední místa. Konečné umístění na osmé pozici nezklamalo, ale ani nenadchlo. Ze Stínadel se po závěrečném kole stěhoval již zmíněný Rezek, kterého tak v sobotu čeká pikantní duel. Nejistá je budoucnost Davida Vaněčka. Ten bude od ledna působit u skotských Hearts, kteří usilují o služby českého útočníka již nyní.

Skláře naopak posílili Jan Hošek, Slim Luts a z hostování se vrátil Daniel Trubač. Smlouvu prodloužil klíčový hráč Jakub Hora. V Teplicích před sezónou touží po umístění v nejlepší šestici ligy. "Dalším cílem bude také úspěch v domácím poháru, což se nám v posledních sezonách nedařilo," prozradil ředitel severočeského klubu Tomáš Hynek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Skácel, Kodr, Tregler, Nitrianský - Rezek, Grajciar, Průcha, Matoušek, Fantiš - Slepička
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Král, Čmovš, Krob - Ljevaković, Kučera - Moulis, Hora, Žitný - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.32 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Úvodní zápas sezony si Liberec odbude na vlastním hřišti. Slovan, který v létě opět zasáhla rozsáhlá přestavba kádru a realizačního týmu, přivítá u Nisy Karvinou. Slezský celek vstupuje do třetího prvoligového ročníku za sebou, ve kterém bude hlavním cílem opět záchrana.

V Liberci jsou na zemětřesení v kádru zvyklí po každé sezóně. Jinak tomu nebylo ani letošní léto. Nejvýraznější změna se odehrála na trenérském postu. David Holoubek během půlročního angažmá pod Ještědem bojoval o umístění mezi nejlepší pětkou, ve svém snažení ale nakonec neuspěl. Proto si v květnu sbalil kufry a na jeho místo přišel slovenský kouč Zsolt Hornyák.

Pětačtyřicetiletý lodivod přišel o kapitána Vladimíra Coufala, jenž se vydal hledat štěstí do pražské Slavie. Hostování na severu Čech skončilo nejlepšímu střelci Slovanu za loňský ročník Matěji Pulkrabovi a do svých mateřských klubů se vrátili také Filip Havelka, Tomáš Wiesner a Martin Graiciar. Někdejší hvězda české reprezentace Václav Pilař přestoupila do Olomouce a angažmá v Liberci skončilo Danielu Bartlovi a Miloši Bosančićovi.

Místo nich se k Nise stěhovali Mashike Suskia, Jakub Pešek, Aleš Nešický, Martin Koscelník, mladý talent Michal Fukala, Kamso Mara a nejlepší střelec druhé ligy Jan Pázler. Trenér Hornyák chce Slovan dostat zpět do pohárů. "Samozřejmě vše bude záviset od výsledků. Za sebe i za mužstvo uděláme vše pro to, abychom vrátili Liberec do pohárů," řekl slovenský kouč před startem sezóny.

S přípravou může být Hornyák spokojený. Jeho svěřenci zvítězili ve čtyřech ze šesti utkání. První soupeř v Liberce v české soutěži Karviná odehrál jeden zápas navíc s bilancí čtyři výhry, dvě porážky a jedna remíza. Také slezský celek převzal nový trenér. Roman Nádvorník se týmu hned snažil vštípit nové rozestavení. "Bylo potřeba, aby to hráči vstřebali. Chtělo by to ještě posílit záložní řadu a pak bychom byli úplně spokojení. Nějaká jednání o posílení kádru stále probíhají," uvedl.

Karviná se v nejvyšší soutěži zachránila za pět minut dvanáct a proto doplnila kádr, aby byla silnější. MFK posílilo duo Jiří Piroch a Jan Suchan z Plzně a Luboš Tusjak z Vlašimi. Ze Slezska se naopak stěhovali Pavel Eismann, Peter Štepanovský, Jan Hošek, Patrik Le Giang, Jan Štěrba a Radek Voltr. Mužstvo by měl nadále táhnout ofenzivní trojlístek Lukáš Budínský, Filip Panák a Tomáš Wágner.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Potočný, Ševčík, Breite, Kerbr - Pázler, Mashike Sukisa
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Piroch, Dreksa, Letić - Lingr, Panák, Janečka, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.63 - 5.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Na zlínské Letné odstartují soutěž dva týmy, které se v loňském ročníku trápily. Letos se domácí Ševci i hostující Mladá Boleslav chtějí zlepšit. Zlín investoval především do útoku, Středočeši těsně před startem získali posilu mezi tři tyče.

Ševci mají za sebou další turbulentní ročník, který však skončil zklamáním. Na podzim si moravský mančaft poprvé v historii vyzkoušel skupinovou fázi evropské soutěže. Zde spíše sbíral zkušenosti a po zisku dvou bodů ze čtyř zápasů jeho anabáze skončila. V lize se Zlín trápil, což schytal vyhazovem trenér Bohumil Páník. Jeho nástupce Vlastimil Petržela ale výrazné zlepšení nepřinesl a po šťastné záchraně se od Dřevnice také pakoval.

Lodivodem pro novou sezónu je bývalý reprezentační kouč Michal Bílek, který chce získat více bodů než loni. "Kádr je kvalitní, jsem spokojen s jeho podobou. V kabině jsou hráči, kteří chtějí na sobě pracovat," uvedl mistr ligy s pražskou Spartou. Ševce před sezónou posílili útočníci Alexander Jakubov, navrátilec Tomáš Poznar a obránce Petr Buchta. Z Letné naopak odešli Zdeněk Zlámal, Tomáš Janíček, Daniel Holzer, Robert Bartolomeu, Ubong Ekpai, David Štípek a Vukadin Vukadinović.

Zklamání v květnu zavládlo i v Mladé Boleslavi. Středočeši chtějí každoročně prohánět elitní kluby jako Plzeň či pražská S. Místo toho je čekalo kruté vystřízlivění v podobě mizerných výsledků, které navíc doprovázely rošády ve vedení mužstva. Na lavičku se z pozice sportovního manažera místo Martina Svědíka posunul Dušan Uhrin mladší, kterému se ale nedařilo a krátce po začátku jara jej vystřídal Jozef Weber.

Bývalému trenérovi Karviné se přece jen podařilo vylepšit tvář mužstva, které se po solidním finiši zachránilo v lize. Konkrétní cíl pro další ročník si v Boleslavi nedali. "Chceme stabilizovat kádr. Tím se nechci alibisticky vzdávat, že chceme být úspěšní. Ale opravdu chceme dát mladším hráčům prostor, aby se v lize nějakým způsobem rozkoukali," řekl kouč Středočechů.

S automobilovým městem se rozloučili Lukáš Magera a Jakub Rada, kteří si našli nové angažmá. Boleslav naopak posílili křídelní hráč Jaroslav Diviš a těsně před prvním kolem také slovenský brankář Luboš Kamenár.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajić - Holík, Traoré, Jiráček, Bartošák - Džafić, Poznar, Železník
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Kamenár - Pauschek, Takács, Chaluš, Křapka - Hubínek, Matějovský - Ladra, Mareš, Přikryl - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.32 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - SFC Opava  (sobota 19:00)
Souboj Davida s Goliášem uzavře sobotní program české nejvyšší soutěže. Sparta se chce fanouškům omluvit za loňský protrápený ročník. V prvním kole na ni čeká nováček z Opavy, který se na svoji premiéru těší.

Sparťanský obr je v posledních letech spíše k smíchu. Především na uplynulý ročník chtějí Letenští zapomenout. Po mohutných investicích chtěli útočit na ligový titul, toto přání jim však od počátku unikalo. Italský trenér Andrea Stramaccioni pořád hledal optimální taktiku, ale až do svého vyhazovu ji nenašel. Ani jeho nástupce Pavel Hapal nepředváděl zázraky a Sparta tak doklopýtala k páté pozici.

V letošní pauze mezi ročníky se z prasátka na Letné tolik nesypalo a vedení klubu se zaměřilo na hráče z domácího prostředí. Do Prahy se přestěhovali gólman Milan Heča, obránce Uroš Radaković a útočník Benjamin Tetteh. Jediným fotbalistou, který přišel ze zahraničí, je Rumun Alexandru Chipciu. Své umění budou chtít ukázat i navrátilci z hostování.

Letenští chtějí opět zabojovat o ligová primát. Dalšími cíli jsou postup do skupinové fáze Evropské ligy a úspěch v MOL Cupu. "Máme co napravovat. Minulá sezóna se nám nepovedla od začátku do konce. Kádr je ale silný, kvalitně jsme doplnili," prohlásil nový kapitán Sparty Josef Šural.

Opava se po třinácti letech dočkala vysněného postupu do nejvyšší soutěže, první kroky mezi smetánkou ale provází komplikace. Tou největší je skutečnost, že kvůli vybudování vyhřívaného trávníku musí Slezané domácí zápasy odehrát v Brně. Dost se také spekulovalo o finanční situaci v klubu. Pochybovače částečně uklidnilo páteční představení nového sponzora.

Trenéru Romanu Skuhravému se v kádru prozatím podařilo udržet hlavní útočné hrozby Nemanju Kuzmanoviće a Joela Kayambu. Nejvyšší soutěž si minimálně ještě jednou zahraje čtyřicetiletý záložník Pavel Zavadil. Na sobotní zápas se opavští hráči těší. "Hrát první zápas na Spartě je sen. Moc se na to těším jako všichni. Nepojedeme tam zastrašení," řekl útočník David Puškáč.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nița - Chipciu, Radaković, Štetina, Frýdek - Kulhánek, Kanga - Plavšić, Stanciu, Šural - Pulkrab
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Helebrand, Svozil, Hrabina - Zavadil, Schaffartzik - Jurečka, Kuzamnović, Zapalač - Kayamba, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.99 - 12.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Viktoria Plzeň  (pátek 18:30)
První zápas v novém ligovém ročníku se odehraje mezi Duklou Praha a obhájcem titulu, Viktorií Plzeň. Oba týmy se naposled setkaly nedávno, a to konkrétně při posledním kole minulé sezóny. Plzeň si tehdy z Julisky odvezla vysokou výhru 5:1.

Pražané na rozdíl od Viktorky nemůžou být s uplynulým ročníkem spokojeni, když skončili až na jedenáctém místě. Dukla posílila zejména v defenzívě. Z Liberce přišel Chlumecký a z Budapešti Bobál. Na hostování přišel, právě z Plzně, mladý Štursa. V týmu už naopak nepokračují Holek, Kušnír a ani Néstor. Proti Plzni nenastoupí už zmíněný Vojtěch Štursa.

Duklu do prvního zápasu povede nový trenér Pavel Drsek, ten před zápasem s favoritem neztrácí naději: "Plzeň docela známe, k trenérovi Pavlu Vrbovi mám obrovský respekt, což ale neznamená, že nebudeme chtít uspět. Když budeme hrát s Viktorkou desetkrát, tak se devětkrát může stát, že prohrajeme, ale podesáté, a to klidně může být teď v pátek, jim můžeme nějaký bod sebrat."

Viktorka byla na přestupovém trhu o poznání aktivnější. Pod trenérem Vrbou nadále nebudou působit Ivanschitz, Živulić ani Pilař. Na hostování zamířili Poznar, Suchan či Hlavatý. Do Plzně naopak přišli Ekpai, Roman Procházka, Pernica a také talentovaný Pavel Bucha ze Slavie Praha. V nabité sestavě hostů se v prvním kole určitě neukážou zranění Kolář s Hejdou.

"Chtěli bychom se zase prezentovat ofenzivním fotbalem. Na druhou stranu je to první kolo, takže budeme chtít hrát i tak, abychom žádnou branku nedostali. Ale v útočné fázi máme takovou sílu, že věřím tomu, že nějaký gól dáme," věří kouč hostů Pavel Vrba.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Miloševič, Ostojič, Bobál, Podaný - Hanousek, Holík, Tetour - Douděra, Holenda, Breda
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Petržela, Čermák, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.26 - 4.59 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Dukla Praha00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 SFC Opava00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 FK Jablonec00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Sparta Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 MFK Karviná00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1856)

Přidat komentář
Kang & Kodos

1. pro titul Sparty

Reagovat
HorajzmAmmann

2. pro titul Bnaíku

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Kepy_FCB

Počet zobrazení: 0 ... jsem první

King Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Tak ve sportu píšou ze na Letnou má vyjet 1000 opavaku

Reagovat
kolouch

1039 lístků se v Opavě vyprodalo, tak Sparta uvolnila dalších 200 lístků, které budou v prodeji na pokladně Sparty

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
langosh

Reagovat
doNny

jazda z kurwami, bude to velké

Reagovat
didosh

Nejlepší bus...

Reagovat
doNny

chápu správně, že myslíš to z 2010?

Reagovat
didosh

Reagovat
Blasphemer

Pěkný kolik chodilo průměrně doma na ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

jenom? cekal sem jich o dost vic i v jinejch sektorech.. prece jenom postup po fakt dlouhy dobe, myslel sem si, ze euforie bude vetsi

Reagovat
doNny

, 60 000 město v těžké konkurenci Baníku a pojede nás 5000 ne

Reagovat
HorajzmAmmann

však to je výborné číslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Jenom dva tábory jsou schopné něco takového vypravit...

Reagovat
C-M@ster

Brno a Opava?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ostrava docela pravidelně, jednou za čas se vyhecuje Opava, jinak stabilně slušný počty (hlavně do okolí a když se hraje o titul) má Sparta a Slávia.

Přes celou ČR když ty týmy hrajou úplnou tužku to je schopná snad jen Ostrava a uvidíme co Opava, až je přejde ta euforie z návratu do ligy

Reagovat
C-M@ster

Psalo se 1400

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak pěkné nové dresy máte

Reagovat
mickey mouse

Bože

Reagovat
Kang & Kodos

Že to bude na dresech?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
F.Torres

když budou řvát na hráče, že to jsou ču*áci, tak to bude alespoň stylový

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Budou to mít i v žákovských kategoriích?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Vincent Vegan

Už do toho prvního odstavce narvali spoustu dobře volených slov.

"Clavin podporuje projekty..s potenciálem růstu."

"..hráči na sobě tvrdě pracují."

"..díky podpoře Clavinu vystoupá prvoligový tým hodně vysoko."

..okomentoval dohodu Jiří Kašpárek

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě můžou vzít Vavrušku, až odejde Skuhravý

Reagovat
monty25

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Jeeebat Opavu

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak to s námi půjdeš pak do ulic, až budem s nima hrát, že?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne... Opavy se bojím

jenom ten pokřik nabírá nový rozměr

PS: Vždycky dám raději přednost tomu, že ten fotbal uvidím aspoň někde, než abych byl před stadionem. Tenkrát na Bohemce mě to dost sralo... Za posledních x sezon co je to všechno na internetu (začátky na sazce tuším) tak jsem viděl kromě 2 zápasů všechno A měnit to nehodlám

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
chavi.27

FORTUNA:LIGA - preview 1. kola

takhle psane vypada ten nazev ligy jeste 100x hur nez na tom logu....

Reagovat
db18

Doufám, že na konci ročníku zveřejní výsledek tohoto zápasu...

Očekávám minimálně výsledek 30:6

Reagovat
Fakt

NÁVRAT:KRÁLOVNY

Reagovat
Kepy_FCB

Od kdy se loga překreslují do nadpisů

Pište normálně Fortuna liga a nežerte jim tu dementi..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by bylo fajn odlišit českou a slovenskou ligu nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

FANDI CELEJ EF, FANDIE CELEJ EF

SPARTAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

PRAHAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

PRAHAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že celý EF má stejný nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
langosh

PRAHAAAAA

Reagovat
Liquid

fandit máte na stadionu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi vysvetli, jak to stihas ty, s tvejma 10 oblibenejma klubama...bandwagone

Reagovat
Shevchenko

Takže ty střídáš Real a Spartu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Buzerantů partaaaaaa

Reagovat
Sztanda

Chtěl jsem si před ligou najít ucelně informace o novém formátu ligy. Čekal jsem, že na ofiko stránkách ať už ligy, nebo svazu, najdu nějaký dokument...no buď jsem něco přehlédnul, nebo to prostě nikde pořádně zveřejněno není, nakonec jsem až téměř v "archivu" zpráv na stránkách ligy našel článek kde to je vcelku přehledně popsané. Nicméně bych asi u každé soutěže čekal na jejich stránkách něco jako sekci "pravidla", kde by to bylo jasně popsáno, zvlášť u nejvyšší soutěže možná nejlpopulárnějšího a nejsledovanější sportu v době, kdy se po víc než 20 letech mění jeho formát

Dám sem i odkaz, kdyby se chtěl někdo taky informovat, doufám, že za to nedostanu banána

https://www.fortunaliga.cz/clanek/15077-liga-meni-svuj-herni-format-pribude-zapasu-i-atraktivity

Reagovat
Kepy_FCB

Titul: 60% Slavia 35% Plzeň 5% někdo jiný

Sestup: pouze Opava, další zvládnou baráž

Baník 9.místo

Reagovat
Mr.Mike

Pokud bude Plzeň v pohárech i na jaře tak titul určitě ne

Reagovat
ZB 07

Už je to tady Sice tato historická sezona bude mírně degradována tím, že se odehraje bez naší účasti, ale i tak se těším. Ta plynulá návaznost na MS je naprosto parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět po naší lize zápasy na MS bylo vystřízlivění i pro již střízlivé.

Reagovat
ZB 07

ta kvalita některých zápasů na MS byla fakt žalostná. Už se těším na pořádně výživnej zápas Příbram - Teplice s Csaplárem na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Máte opět na tuto sezonu EF fantasy? Případně berete nového člena?

Reagovat
HorajzmAmmann

na isportu chci taky, ale jebou na mě

Reagovat
HorajzmAmmann

beru zpět

Reagovat
Puskas

Napiš Coutinhovi 10, ten ji spravuje, kdyby někdo vypadl, doplní Tě.

Reagovat
Blasphemer

To nevím, máme dost drsný přijímací rituály. Nic pro slečinky.

Reagovat
HorajzmAmmann

napiš mu :-)

Reagovat
Coutinho10

teď jsem založil novou 2. liga, takže pro všechny, na který se nedostalo v tý 1. lize, tak se můžou přidávat v seznamu minilig: Eurofotbal CZ 2 a přednostně beru ty, kteří mají podobný nejlépe stejný nick s EF, aby bylo jasno o koho jde

Reagovat
Coutinho10

tady se stačí přidat a pak už to jenom schválim...kapacita je 30 míst, takže priorita je sudej počet a jak jsem zmínil, tak výhoda je mít název týmu stejnej jako tady nick na EF popřípadě pokud už je pozdě a máte tam delší dobu účet, tak mi třeba jako kolouch, který má jiný název týmu dejte do poznámky u vstupu i váš skutečný nick z EF pro přehlednost

https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/groups?utf8=%E2%9C%93&search=Eurofotbal+CZ+2&submit=HLEDEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Taky posílám za chvíli, díky.

Reagovat
Recik

letos dám s váma.

Reagovat
andrew96

Schvaluj!!!!

Reagovat
Coutinho10

potvrzeno

Reagovat
andrew96

Já vám dám druhou ligu. Do roka a do dne...

Reagovat
Coutinho10

můžeš se zkusit porvat o postup..budu rád za nějakej návrh viz odkaz níž

Reagovat
kolouch

Co když druhá liga získá celkově větší počet bodů než první. Prohodí si pak pořadí?

Reagovat
Coutinho10

zajímavej návrh ...ale pravděpodobně to nechám zatim jenom u těch postupů a sestupů

Reagovat
Marv

Poslal jsem

Reagovat
Coutinho10

potvrzeno

Reagovat
Lemond Laws

Poslána žádost, díky.

Reagovat
skat

Taky jsem odeslal žádost. Letos na to budu mít víc času....

Reagovat
KingMaster13

Takže se snažte, můžete se dostat mezi smetánku

Reagovat
FCSL

Taky bych dal

Reagovat
Coutinho10

jj už tě vidim, ale potřebuju ještě jednoho na sudej počet, tak snad se ještě nějakej opozdilec ukáže, takže 24 míst bude asi finální počet pro tuhle sezonu

Reagovat
Coutinho10

schváleno

Reagovat
FCSL

Děkuji

Reagovat
C-M@ster

parta nepřijímá?

Reagovat
Coutinho10

prisel si bohuzel pozde, ale kdyztak o tobe vim a budes 1. nahradnik v pripade neaktivity, ktera podle me urcite nejaka bude, takze bud v pozoru

Reagovat
C-M@ster

Ajo, v pohodě...

Stejně mě to zatím neuchvátilo, asi se budu hlavně soustředit na PL draft

Reagovat
Coutinho10

ok..jo na ten se taky tesim

Reagovat
Blasphemer

A my, co hrajem tu první, se tam teda nemáme hlásit?

Reagovat
Coutinho10

nene, ale plánuju i nějaký propojení (sestupy a postupy) , takže platí, že ten kdo je v 1. lize nemůže do 2. a obráceně

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, tak to abych si letos dával bacha. Loni jsem se ze sestupových pozic odpoutal teprve nějaký čtyři kola před koncem.

Reagovat
Coutinho10

jojo...aspoň bude větší motivace

Reagovat
Puskas

a postup do pohárů bude?

Reagovat
Coutinho10

od nás už moc postupovat nejde ale zvedneš si případně prestiž mezi elitou

Reagovat
Puskas

Podle dosavadních výsledků mi nic jiného než zvedání prestiže nezbývá.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Fabregas@ole

Díky, žádost odeslána

Každý týden teda hraji matchup s jiným členem ligy a připíšu si buď 3, 1 nebo 0 bodů, right?

Tenhle typ ligy, kdy skládáš jedenáctku každý týden mě baví mnohem víc, než tým složenej na celou sezonu.

Rovnou teda napiš, ať to máme ihned černé na bílém, kolik týmů po sezoně postupuje/sestupuje. Pokud máš i v 1. lize 30 týmů, tak navrhuju 4 nebo 5 týmů.

Reagovat
Coutinho10

přesně tak jak píšeš...ohledně postupů/sestupů dám vědět určitě ještě dnes do startu 1. zápasu

v 1. lize je nás 18 lidí, takže je fakt, že tam se to úplně snižovat ten celkový počet nemusí...důležitý je zachovat sudej počet v obou ligách, takže se mi nabízí asi nejvíc ta varianta, že postupovali by první 3 a z 1. ligy by spadnul pouze poslední...klidně si rád vyslechnu názory všech, kdo hraje 1. či 2. ligu, co na tohle téma říkaj...v této diskuzi, díky

http://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2018-2019/preview/dukla-praha-viktoria-plzen-518757/?nocount=1#forum

Reagovat
Miguel19

Však v té lize je ještě 12 volných míst..

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale zatim to nechci míchat, protože už to máme rozlosovaný a chci, aby tam byla 100 % aktivita, takže tohle mi přijde jako zajímavý zpestření...jenom potřebuju ještě doladit ty sestupy a postupy, tak klidně dej i svůj názor do toho článku o kousek vejš

Reagovat
djiros

Žádost odeslána

Reagovat
Coutinho10

schváleno

Reagovat
KingMaster13

Takže letos se bude padat? A kurva minulej rok jsem byl dlouho na sestupových místech a až pak nějakou sérií snad 12 výhre v řadě se z toho vylízal

Reagovat
Coutinho10

jojo vypadá to jenom na posledního...nechci to nějak drasticky napínat

...ve 2. lize je 22 hráčů, což je sice víc jak 20, ale aktivita asi 100 % nebude, takže postačí 3 postupový místa a teda 1 sestup od nás, takže předběžně takto...do hodiny to ještě ofiko potvrdim v diskuzi v minilize, aby všichni věděli, jak to je

Reagovat
KingMaster13

Jinak děláš to parádně, hezky jsi tu soutěž pro nás zatraktivnil

Reagovat
smazaný uživatel

ještě vymysli nějaké ceny pro 3 nejlepší a máme to

Reagovat
Coutinho10

leda nějaký Alza kupony, když nahraju

Reagovat
PlackaSKS

Začni vybírat startovné

Reagovat
Coutinho10

jo taky by to byla varianta, ale nejaka takova asi uz je viz. Horajzm niz...do budoucna to treba muze bejt tema, ale zatim bych to nechal takto

Reagovat
PlackaSKS

seš blb, já myslel vyber startovný a schrábni ho

Reagovat
Coutinho10

jo to by byly dobry ksefty

Reagovat
Coutinho10

uzavřeno...v případě zájmu je možné, že někdo z neaktivity odpadne...v tom případě je možné se pak dodatečně ještě dostat na další kola, ale v tento moment je uzavřeno

Reagovat
C-M@ster

Vysvětlí mi někdo pravidla?

To každý kolo stavím 11 hráčů?

Reagovat
Blasphemer

Jo. Každý kolo libovolnej počet změn bez penalizace. Na rozdíl od klasickýho formátu fantasy.

Reagovat
Coutinho10

jojo přesně tak od jara je i novinka, že na další kolo i v případě, že zapomeneš nastavit sestavu ti to započítá i tu z posledního kola, takže odpadávaj kontumace, což je fajn, ale samožřejmě pokud chceš pravidelně vyhrávat, tak musíš měnit kompletní 11ku

Reagovat
Puskas

proč celou?

Reagovat
Coutinho10

vlastně máš pravdu ...jde vyměňovat i hráče i jednotlivě, takže to je věc každýho, co mu přijde snadnější...já osobně to skládám kompletně znova i kvůli celkovýmu rozpočtu, kde při překročení 100 mil. jsou % srážky z celkovýho skore

Reagovat
Puskas

To ale platí při sestavování, nebo i když ten hráč stoupne v ceně a já ho tam mám z minula?

Reagovat
Coutinho10

právě i v tom momentě, kdy ho tam máš z minula, protože už několikrát jsem si všimnul před skládáním nový sestavy např. i v MS posledně, že když byl další hrací den, tak hodnota sestavy byla např. 102.8 mil. a předtim v tom kole byla hodnota pod 100 mil., takže tady to bohužel nehraje roli

Reagovat
Puskas

Aha, a není za určitý počet změn taky bodová srážka?

Reagovat
Blasphemer

Ne, pouze zs překročený rozpočet.

Reagovat
Puskas

ok, dík

Reagovat
NataženýTříslo

Já bych se tedy také rád připojil.

Na jakém portálu se hraje?

Reagovat
Coutinho10

je to na Sazkafantasy....ideálně, aby název týmu byl stejný s EF nickem a pak se tady přihlásíš a já tě schválim

https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/groups?utf8=%E2%9C%93&search=Eurofotbal+CZ+2&submit=HLEDEJ

Reagovat
Djibril6

Já nemám jméno stejný s nickem, ale jsem Bombeiros, tak mě kdyžtak přidej.

Reagovat
Coutinho10

to samí, jako jsem teď napsal o reakci níž

Reagovat
NataženýTříslo

Díky za info.

Bohužel parta nepřijímá.

Jak to vidíš, neodhlásil se ti někdo?

Reagovat
Coutinho10

zatim ne...uvidíme po 2.,3. kole, kdy si myslim, že někdo určitě odpadne důvodu neaktivity, takže ta šance si myslim tam je, takže se ti kdyžtak ozvu

Reagovat
NataženýTříslo

Díky, budu rád.

Reagovat
Fabregas@ole

Skládat tým můžu až do začátku prvního zápasu, tudíž dneska do 18:30?

Reagovat
KoryVCF

jo

Reagovat
C-M@ster

Vyplácí se přešvihout rozpočet za postih?

Reagovat
Fabregas@ole

Nevim, já jsem taky novej!

Reagovat
Coutinho10

jak kdy...do těch 15 % to neni až tolik znát, ale pokud jdeš už na 30 % dolu, tak se musíš trefit do hráčů a na 50 % jsem ještě nezkoušel jít a asi ani nepůjdu

Reagovat
Puskas

Nikdo to ještě nenapsal? Tak já - konečně je tu nej liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglická začíná myslím až za tři týdny.

Reagovat
Uwe háže buly

Nejsme Asiati ani Afričani, takový píčoviny nás nezajímaj.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě zajímá hlavně kvalitní fotbal. Nevím jak to máš ty.

Reagovat
Uwe háže buly

Však jo, taky se semtam kouknu na PD, SA nebo BL, ale tamta komerční sračka mi teda nezajímá vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jouž. Ty ostatní ligy jsou naprosto nekomerční.

Reagovat
kolouch

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
didosh

Bez debat...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Blasphemer

Ten začátek rozhodne. Ostatní mají předkola a my klid. Pokud letos bude titul, tak jedině v případě, že budeme mít nějaký slušnější náskok před startem LM. Pak se obávám, že začneme malinko ztrácet.

Reagovat
Mates_Matesović

Předkola nehraje třeba ani Jablonec nebo Král

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že když se to jmenoval 1. ePojištění.cz liga, nebo jak, tak se tato část přejmenovala napevno na 1. Fotbalová liga. Bylo to pěkné řešení na neustále změny názvů.

A první preview má FORTUNA:LIGA i s těma dvěma bobkama. Pecka!

Reagovat
F.Torres

Konečně začíná zase ta nejlepší liga

Letos bude zajímavý souboj o titul kde jsou 2 větši favoriti a jeden trochu ve stínu.

Největší "souboj" bude o udržení.

Postup snad Brno a HK.

Evropa bude velice zajímavá, doufám v +4 celky v základních částech a ideálně 2+2, ale i 1+3 by bylo super

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Miguel19

OT Fanta:

Který lampas se dá předpokládat v základu Sparty? Bílej nebo černej?

Reagovat
Liquid

Kde vůbec zakotvil Ivanschitz - nejkvalitnější hráč z Plzně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fryden mistel

Reagovat
Rudnevs

Zatiaľ nikde, hľadá si nový klub.

Reagovat
mickey mouse

Máte nějaký tip jak sledovat ze zahraničí? Klidně i placený přenos. Nejsem si jistý jestli to půjde přes fortunu/isport

Reagovat
smazaný uživatel

Pujde

Reagovat
Uwe háže buly

Přeš Isport se fakt nedívej, to už je lepší přímo přeš o2. Na o2 je to levnější a neni to jen jeden přenos, ale vstup na všechny programy na 24 hodin. Navíc Isport se mi hodně sekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec na poháry !!!

Reagovat
skat

Kéž by, ale chvíli potrvá než si to sedne a až si to sedne tak bude zimní přestupák. V něm 7 změn a zase si to bude sedat do letního přestupák. Ideál bude 7.flek po zč a pak přes play off do EL

Reagovat
ratusek

To je příšerný to označení ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by všechny ligy měli označovat ve stejném duchu. Buď se sponozorem v názvu nebo jen podle geografické příslušnosti. Takhle je to paskvil.

Reagovat
ratusek

Reagovat
skat

Strašná zásuvka to logo....

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko do pohárů!!

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne.

Reagovat
stas87

Slovenska sutaz sa tiez vola Fortuna liga. V tom prehlade lig na ktore clovek potom klikne a dostane sa tak na stranku o tej konkretnej sutazi. U ceskej je zatial 1.Fotbalova liga a u slovenskej Fortuna liga. Takze to nechate v sucasnom stave tak, aby v tom nebol bordel?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Česká liga by hlavně měla bejt v přehledu soutěží nejvýš

Reagovat
stas87

Ked sa nevymenila BL za Seriu A ani vtedy, ked v koeficientoch bola BL lepsia, tak ziadna zmena nebude. A uz dlhu dobu je PD pred PL ale v prehladu lig bude PD vzdy druha za PL.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak BL byla docela dobu i před PL v koeficientech ne?

Reagovat
stas87

Tiez, no ja som to napisal len ako priklad. Ale je to blbost, davat tie ligy len podla koeficientu danej sutaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom by stačilo tu vaši ligu z přehledu vyškrnout.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
stas87

Tak si sa debilko zasa po case ukazal a teraz chod ido pici a prestan otravovat s kokotinami.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Od tebe něco takového vždycky potěší.

Reagovat
stas87

Nemas zac. Tak sa skus nabuduce nespravat ako zakomplexovany primitiv a pis nieco o Zline ci ceskej lige obecne. Tie sracky co tu na silu tlacis voci Slovensku su trapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vy se tak lehce chytáte, toho prostě nelze nevyužít.

Reagovat
stas87

To jo, ono to plati aj naopak. Ale aspon nabuduce budem vediet, ze sa ti staci len vysmiat a dalsie reakcie si odpustim.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom by úplně stačilo mi to nějak vtipně vrátit. Ale bohužel, ty se zatím vždycky zmůžeš jen na nějakou rádoby drsnou nadávku.

Reagovat
stas87

No neviem ci to bude vtipne, ale... Slovenska liga ma Fortunu ako hlavneho partnera ligy podstatne dlhsie ako vy. Vy mate Fortuna ligu az od tejto sezony, takze by ste skor vy mali vysmahnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné to není, ale aspoň je to validní argument .

Ale samozřejmě eurofotbal.CZ takže je jasné kdo by měl vysmahnout

Reagovat
stas87

Uvedomes si ale, ze ak by sem slovaci nemohli pisat, tak tvoja existencia by tu nedavala zmysel?

Reagovat
smazaný uživatel

Si nefandi. Tady je takových objektů kvůli kterým má smysl sem chodit....

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli takový teplý impotentní chcance na kterou bych se ani nevychcal opravdu nikdo nechodí jdi si psát do novéhočasu tady ne

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Shevchenko

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
Fakt

BAN

Reagovat
Ligter

Ten ban

Reagovat
F.Torres

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

že vy maďaři jste vždycky takhle sprostí nechápu hlavně na státním znaku úplnej opak

zchlaď si halvu v metru A jo vlastně

Reagovat
TheAdy

ban? ban !

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

křováky nevedem

Reagovat
langosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kde skončil Mario Holek?

Reagovat
langosh

https://www.transfermarkt.com/mario-holek/profil/spieler/36410

bych řek, že po konci smlouvy si užívá zasloužený dovolený

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Dukla, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bych se vůbec nedivil kdyby odešel do zbrojovky

Reagovat
smazaný uživatel

Za pás

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Shevchenko

To bude tvrdý návrat do reality po MS

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

To by mohla Bolka konečně spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
langosh

Hmm, no letos mi příjde Baník jako černý kůň soutěže. Potom co pakovali Kučeru to šlapalo. Myslím, že laťku letos udrží, a budou hrát hodně vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň o tu evropu ne o udržení

Reagovat
andrew96
Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ach jaj, tyhle bahýnka byly skvělý. Dneska trochu hřiště namrzne a Plzni se už nechce hrát

Reagovat
andrew96

1:47 top

Reagovat
Kang & Kodos

Oba stejně

Reagovat
Kepy_FCB

0:13-0:20 žid roztrhán u nás v Chebu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
F.Torres

chybí tam moment, kdy hráč kopnul míč do brány a šel se radovat, zatímco se míč zastavil v kaluži

Reagovat
frankiefcb

nebyl to náhodou Dort, jak hrál v Opavě?

Reagovat
kolouch

V Opavě to byl Jan Baránek, ale video jsem nenašel

Reagovat
kolouch
Reagovat
frankiefcb

jo to je asi ono

Reagovat
smazaný uživatel

Nn byl to nekdo z Hradce, tipuju, ze Bouska, ale jistej si nejsem.

Reagovat
cubinho

Baránek z Opavy

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka s Hradcem bomba účesy

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Salfovic

Nejlepší je ten pes, to je jak někde v pralese na vesnici

Reagovat
Kepy_FCB

anglieeee

Reagovat
andrew96

Jak moc hrozí, že Jovović odejde do Slavie?

Reagovat
Greny

KDyby chtel nekdo fantasy a nevesel se uz do te EF tak zde : https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/groups/4197/invite/4aa9d525682cde49a881668a742dc8e6 kdyztak taky muze se pridat

Reagovat
HorajzmAmmann

pojď radši k nám, to máme o prachy

Reagovat
HorajzmAmmann

PS - je tam menší vklad kilo jen tak z hecu jsme to udělali s kamarádama z práce nebo ze skoků. Kdo nechce at na to ani nekliká

Reagovat
Ferguson6

Číta sa to "Fortuna dvojbodka liga!" ?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne.. dvojtečka

Reagovat
Ferguson6

ale kričí sa to, hej?

Reagovat
C-M@ster

1. v nějakým článku byla předsezónní tipovačka, tak by sem někdo moh hodit odkaz, já už nevím, kde to bylo?

2. kolikátou tipujete Příbram?

Reagovat
Uwe háže buly

2. Příbram asi třináctá nebo dvanáctá

Reagovat
Sir Ravealot

OT: Hoši nemáte někdo náhodou info jak to bude s českou ligou v nový fifě? Pořád to nikdo nepotvrdil, ale ani nevyvrátil

Reagovat
Venny

Počkej na gamescom, takhle brzo se nový ligy stejně neoznamí. Letos je ale slušná šance, že přibude, když už tam stejně budou minimálně 3 český týmy

Reagovat
Hokaido

http://www.eurofotbal.cz/clanky/sparta-ma-opet-nejvyssi-cile-chce-se-vratit-do-boje-o-titul-404056/#post10460379

Naposled přidávám odkaz na tipovačku. Už nás je 60, to snad nikdy nebylo.

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, tim Trezeguetem jsem se vyřadil už před začátkem

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ta prava tipovacka, ne jak ten hokaiduv maglajz

Reagovat
smazaný uživatel

O2 TV má dnes zřejmě nějakou akci zdarma, protože jsem si chtěl koupit na den a O2 TV Fotbal mě normálně jede zadarmo

Reagovat
HorajzmAmmann

Pondělí 13. srpna:

18:00 Bohemians 1905 - Ostrava

. No nic, stejně bude málo lístků. Loni jsem dostal, teď se na to kouknu v TV

PS: Udělejte si tam pořádný sektor hostí do píče Bazaly jsou už zbouraný a dolíček pořád funguje nechápu

Reagovat
Uwe háže buly

Snad nechceš srovnávat tu vaši přeceňovanou ruinu s legendárním Ďolíčkem.

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
HorajzmAmmann

ano chci

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Jo chce, pičo.

Reagovat
Pride

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Djibril6

Jestli chceš lístek, mohl bych ti ho sehnat.

Reagovat
Han střelil první

Tak tady jde asi spíše o ten termín.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy začíná Premier League a La Liga?

Reagovat
smazaný uživatel

10.8. a 19.8.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
cubinho

Divím se, že tu ještě nikdo nehodil tipy

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 1:3

1. FK Příbram - FK Teplice 2:1

Slovan Liberec - MFK Karviná 2:1

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 1:1

Sparta Praha - SFC Opava 1:0

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 2:0

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:1

Baník Ostrava - FK Jablonec 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Já je házím zvlášť pod zápas

Reagovat
C-M@ster

OT: Diskutovalo se tu někde o tom, jak Torpedo Moskva vyhodilo devatenáctiletýho kluka, protože tamním ultras vadilo, že byl černej?

Reagovat
smazaný uživatel

cože? to je sila

Reagovat
smazaný uživatel

Ze bys to napsal podle pravdy? Oni toho kluka totiz ani neprivedli.

Reagovat
C-M@ster

Já se ptám, jestli se to někde řešilo, neumím rusky, abych si přečetl "podle pravdy", jestli to bylo kvůli tomu, že je čmoud, nebo jak píšou zastánci kvůli tomu, že hrál za Lokomotiv.

Ale předpokládám, že si přeloženou citaci nevymysleli: 'There may be black in our team's colours, but there is only white in our supporters' ranks.'

Zároveň říkáš, že ho nepřivedli a Daily Mail tvrdí, že ano a je u toho jeho fotka s klubovým znakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho neprivedli. Zacal s nima trenovat, ale porad se dohadovali o penezich. Neco jako Tetteh ve Sparte, ktera ho podepsala az pred par dny, ackoliv s nima byl celou pripravu.

Reagovat
C-M@ster

A zmiňují, že ve 2012 napsali petrohradští fans otevřený dopis, aby odešel Hulk a Witsel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

OT: Nevíte, zda se dá objednat O2 bez set top boxu? Abych se prostě jen přihlásil a koukal v prohlížeči na noťasu? Já myslel, že to normálně jde a chtěl jsem to objdnat, ale volali mi z ADSL, že žádnou takovou službu nenabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, ono už nejde objednat O2 TV AIR? To obsahovalo základní sportovní programy + něco navíc a nebyl k tomu potřeba internet od O2 ani set top box.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám, tak fakt asi ne Jediné, co přichází do úvahy, je ten O2 sport na den za 99 Kč, což je teda dost na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 TV Air jde objednat jako balíček M, L nebo XL

Cena jako v set top boxu za 399kč/měs. s internetem od nich za 299 kč/měs. - to je balíček O2TV M

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bude asi ono. Ta cena mi přijde ale docela vysoká vzhledem k tomu, že před 3 lety jsem to kupoval za 250 Kč a platím to tak doteď.

Reagovat
Hokaido

To je ono, dík. Zmátlo mě tam, že píšou jen „Služba je určena pro použití v tabletu nebo chytrém telefonu“.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 jede dneska zdarma. Muzete sledovat na strankach uz ted treba tenis nebo zaznam Interu.

Reagovat
C-M@ster

Zbrojovka OT:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37421745_1321419481328682_4367882736740859904_n.jpg?_nc_cat=0&oh=41cd9a09c55f753c56e9bda633210fdd&oe=5C10CC1F

Co myslíte? Za mě nápad zakomponovat moravskej prvek dobrej, zpracování se mi zdá špatný.

Reagovat
ZB 07

Na debilnější místo to dát nemohli. Vypadá to blbě. Na druhou stranu, chválím tu iniciativu ukázat, že reprezentujeme Moravu, jen to provedení je fakt nešikovný...

Reagovat
C-M@ster

Btw když už jsem byl na stránce, regl jsem se do té jejich tipovačky, hraješ ju?

Reagovat
ZB 07

Loni jsem hrál, ale letos asi vynechám...všechny ty soutěže a tipovačky, kterých se účastním, úplně nestíhám

Reagovat
C-M@ster

Já jich vždycky začnu víc a vynechám ty, kde se nedaří, že jo

Kolik to tak hraje lidí?

Reagovat
ZB 07

Nevím přesně. Já se vždycky pohyboval okolo 100.místa Ale max tisíc, po sestupu to bude ještě míň bych řekl.

Reagovat
andrew96

Hrozná blbost.

Reagovat
Uwe háže buly

Vypadá to jak kdyby to tam nalepilo nějaký dítě

Reagovat
Uwe háže buly

Daleko lepší zpracování by bylo mít třeba nějaký malinký proužky na rukávu, jestli je bílý. Nebo třeba něco na kapitánské pásce...

Reagovat
havrys99

Pernica, Procházka

Reagovat
Miguel19

Bakoš ani lávka. Tak snad jde do píči.

Reagovat
ratusek

Kozáčik – Řezník, R. Hubník (C), Pernica, Limberský – Procházka, Hrošovský – M. Petržela, Al. Čermák, J. Kopic – Krmenčík.

Hubník a Petržel

Bakoš ani na lavce a Kolář taky ne

Reagovat
martin1

Kolář je zraněný.

Reagovat
KingMaster13

Petržela Přesnej Vrba bude ho tam furt srát.

Reagovat
ratusek

dyby Kolář nebyl zraněn, tak hraje místo Čermáka

Reagovat
KingMaster13

A prej že Ekpai bude dostávat šance... to tak A Bucha ani na lávce U nás by alespoň na tý lávce byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vrba říkal, že ho bude zabudovávat postupně, takže rozhodně nepředpokládám (snad vyjma náhlé potřeby v případě mnoha zranění) že bude nějak moc hrát.

Reagovat
ratusek

jinými slovy 2 roky v A týmu (dohromady asi 100 minut), pak hostování v Příbrami a pak přestup někam

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nějak.

Reagovat
andrew96

Jejda klid zase, je to první kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

šoupne tam náhodou 2 fíky a bude z toho žít po zbytek sezóny

Reagovat
KingMaster13

To by bylo úplně nejlepší, dneska klidně ať tý Dukle daj bůra a vše dá Petržela když tam pak bude do konce podzimu smrdět

Reagovat
PlackaSKS

čekal sem procházku na stoperu místo pernici.. ze sentimentu k jménu

Reagovat
smazaný uživatel

První dojem z nové sezóny je fantastický, O2 TV chce opravdu ligu zatraktivnit!

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopili, že je 21. století a přistupujou tak k tomu. Na ČT mi přijde, že pořád žijou devadesátkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

nemusíš tady dělat placenou reklamu

Reagovat
smazaný uživatel

Delaji to dobre docela. Ligu to posune na exkluzivnejsi uroven. Nicmene sam bych si to jen kvuli nasi lize a LM neobjednal. Na DIGI je PL, Bundesliga, Serie A, FA Cup, Championship, ATP turnaje, takze lepsi nabidka. Bez nasi ligy se obejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mozna jeste oznami bud La Ligu nebo Ligue 1

Reagovat
Uwe háže buly

Ligue 1 a Serii A má ještě letos Sport1 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, meli ji jen do sezony 2017/2018. Serii uz ma Digi, a o Ligue 1 a La Lize se jeste nevi.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to je docela průser pro UPC, Freesat a Skylink.. těm skoro nic nezbyde.

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo respektive programum, který poskytují a kvuli tomu jim hodně lidí odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Sport TV ale ziskala aspon Portugalskou ligu. Nicmene Nova Sport asi bez ligy (udajne maji mit Ligue 1, ale kdo vi?), Arena Sport budout mit holandskou a belgickou asi, Eurosport MLS. Digi ma vsechny TOP Ligy, predpokladam, ze ziskaji i La Ligu nakonec. Takze fotbalovy fanda si na Skylinku moc neuzije uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted byla ukazka na Arene Sport, ze maji jeste Tipico ligu. Ale Skylink ma stejne AS jen v SD

Reagovat
shitcool

Někdo link na Plzen?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.o2tv.cz dole klikni na O2 TV fotbal

Reagovat
ratusek

to je zadarmo jen dneska? nebo 1 zápas za kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to je jen dneska. Takove promo na uvod ligy

Reagovat
ratusek

Každopádně díky

ale těm kurvám nebudu platit ani korunu

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, nz. Taky ne, no

Reagovat
ratusek

Reklama na bílou barvu HET, to je rasismus. divím se, že jim to prošlo

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kang & Kodos

Okay, viděl jsem grafiku a už to chci vypnout

Reagovat
monty25

Jo, ty sestavy byly hrozně divný...

Reagovat
ratusek

Limberský nebyl vidět

Reagovat
Kang & Kodos

A ten ukazatel skóre je příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Šíleně amatérský a rušivý

Reagovat
smazaný uživatel

ten mi prave prijde super. jednoduchy, jasny, trochu na styl PL a koresponduje s tim logem

Reagovat
GuyFox

Reagovat
andrew96

Mně se to líbilo, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

no nebylo to zrovna prehledne, nekteri hraci skoro nesli precist nebo se tam.objevpvali.az po chvili a ani to rozestaveni z toho nebylo moc dobre poznat.

proste proc to delat slozite, kdyz to jde jednoduse

Reagovat
andrew96

No...když nad tím tak přemýšlím, tak máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sestavy nestih.Je to ten paskvil co už byl na jaře,že ty fotky hráčů stojí na reálném hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, navic kamera prejizdi ze strany na stranu nez se tam objevi vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Tohla je ta asi nejhorší možná prezentace co jsem kdy viděl.Nechápu kdo to mohl schválit jako,že to takhle je dobrý.Myslím,že to bylo i na jaře v PD.Nechápu,šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se zo všude chválí

Já to zapl až po sestavách

Reagovat
Miguel19

Dresy s límečkem

Reagovat
ratusek

Tvl na tom O2 to má půl minuty zpoždění, to je schválně u tohohle streamu zdarma nebo to tak mají pořád? To už se budu dívat přes sport365, tam je to v reálném čase

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to ale nejede, ne?

Reagovat
ratusek
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, aha, diky. Ja myslel prvni tuhle stranku http://www.sport365.live/cz/home Tu tvoji jsem neznal

Reagovat
smazaný uživatel

Mají zpoždění, livesport mi to hlásí o minutu dřív

Reagovat
Kaspar

taky na tipaci mate ten stream totalne zasekany ?

Reagovat
havrys99

moc pěkný

Reagovat
Rakoid

Reagovat
fabec1222

Vrba ven

Reagovat
smazaný uživatel

Rezniku ty kravo

Reagovat
ratusek

Reagovat
Miguel19

Pernica top úvod

Reagovat
ratusek

do konce sezony sedí a dostane čuchnout jen v MOL cupu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hubníkovi se to háro nakonec moc nechytlo.

Reagovat
monty25

Na chvíli odběhnu a Dukla gól.

Reagovat
Kang & Kodos

RIP fanta.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
Coutinho10

kolik jich mas v obrane ? ja 2

Reagovat
smazaný uživatel

nuda..já rovnou 4

Reagovat
Coutinho10

tak to je hezkej zacatek

Reagovat
smazaný uživatel

ale zb07 nemá sestavu...easy

Reagovat
KingMaster13

takže win se záporným skore ZB rezignoval protože prostě hrát 1. eurofotbalovou ligu se mu nechce

Reagovat
Coutinho10

nojo...ten chce asi za Zbrojovkou do 2. ligy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic..už jí tam má...sakra

Reagovat
Coutinho10

bys mel zase moc lehky

Reagovat
monty25

Já třeba sestavu mám a taky se mi tam zatím nezobrazujou body...

Reagovat
Coutinho10

tak uz upraveno i u ZB07

Reagovat
monty25

Tak už jo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

dva+ Kozáčika

Reagovat
Coutinho10

tak aspon tak

Reagovat
Coutinho10

uz vidim...tak aspon 3

Reagovat
KingMaster13

Hrozně se mi líbí jak má většina tý naší ligy záporný skóre teď

Reagovat
Coutinho10

jojo experti

Reagovat
KingMaster13

Najednou tam s tou nulou vypadám jak genius Ačkoli ono se to ještě nějak proti mě zesere

Reagovat
Coutinho10

tohle je teprve zacatek no

Reagovat
PlackaSKS

mně to hrozně kazí ondrasch

Reagovat
andrew96

Tak vám patří, elitáři.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty s Kopicem jako kapitánem bych si moc nevyskakoval zatím

Reagovat
andrew96

Ten alespoň nedostane gól.

Reagovat
KingMaster13

Já jsem naštěstí si tam nikoho z Plzně nedal až na Čermáka a ten mi to za obdržený goly fakt posírat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Já naštěstí jen Řezníka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď se modlím ať se dá Prochy do pondělí na zápas do pohody..

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný Uwe u nás ve 2.lize v plusu

Reagovat
Coutinho10

koukam, ze ma Holendu...to se taky dalo dat

Reagovat
smazaný uživatel

To dalo no, doufám že můj Juliš nezaspí

Reagovat
KingMaster13

Já jsem ho tam taky chtěl dát a furt jsem se rozhodoval mezi ním a Julišem a dal jsem nakonec Juliše Takže jestli Juliš v neděli nedá pentli a klokani rupnou tak si urvu hlavu

Reagovat
Coutinho10

jo na toho jsem uplne zapomnel ...uvidime...ja spis vsadil na utocny trio Krmencik, Tetteh a Teclik

Reagovat
smazaný uživatel

nastoupí ti dva vůbec?

Reagovat
Coutinho10

snad jo..aspon doufam

Reagovat
smazaný uživatel

já tohle kolo beru jako rozkoukání a překvapení,kdo vůbec nastoupí proto tam máme tolik z Plzně,která není výhrou

Reagovat
smazaný uživatel

o2 komentator si tam vyklada nejakou statistiku a mezitim, mu tam strili gol... reznik nebo kdo to byl na te strane, dobre posral

Reagovat
KingMaster13

Krásně navazují na jaro

Reagovat
Greny

Pernica "super" debut skoda

Reagovat
andrew96

Kozáčik ve fantě

Reagovat
Coutinho10

dobrej zacatek

Reagovat
Sosi

Ještě že je Plzeň v základní skupině LM a může se soustředit jen na začátek ligy

Reagovat
kolouch

Sedim vedle plzenskeho kotle a docela zklamani. Od fandu mistra bych cekal vetsi hukot

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Andis

Skvělý začátek. Tak snad nenastoupí korupce na úplatky, když to nepůjde na hřišti. Ona to nebude žádná sláva. Plíseň ani jinak výrazně neposílila a zase je o rok starší..ale rozhodčí stále umí své

Reagovat
Rakoid

Po tolika zhlédnutejch zápasech MS vypadaj všichni jak mega kopyta

Reagovat
andrew96

Musíš si říct, že konečně mají hráči podobnou kvalitu jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS bylo taky spousta kopyt.

Reagovat
Rakoid

tak ale spíš ve skupinách, v hlavě mám teď play-off

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasny,ale třeba Strinic hrál dokonce ve finále

Reagovat
C-M@ster

Ta narážečka Plzně byla dobrá.

Reagovat
Rakoid

to jo, ale to je všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Me by zajimalo, kde Fortuna bere penize na sponzorovani prvnich dvou nasich fotbalovych lig a dalsich soutezich. Vzdyt podle nejakych pruzkumu nema tolik sazejicich oproti Tipsportu. Takze ta komunita, a tim padem i obrat nebudou tak extremni, ne?

Reagovat
Andis

Jen samotné MS jim přineslo na sponzoring na x let jak na pána . Tam se točí miliardy i kdyby ten sponzoring stál sto mega ročně tak jsou to pro ně "drobné"

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze maji tolik sazejicich? To by tam museli tocit velke castky, protoze kdyz se podivas treba na forum, tak na Tipsportu to zije daleko vic, nez na Fortune. Tam je jeden pispevek za pul hodiny.

Reagovat
Andis

Rozhodně, to jsou desítky tisíc registrovaných uživatelů, kolik jich je aspoň trochu aktivních těžko říct. 100% tržbu maj na reálné marži cca 8-10%, další významný příjem je stále v kamenkách používaný manipulační poplatek taky 10%. Díky tomu že jde v podstatě o masy amatérský sázkařů co tomu nerozumí je tem příjem daleko vyšší. Další významný příjem i když v menším objemu bude nedavno rozjeté casino, tam je návratnost ještě mnohem vyšší než ze sázek. Fortuna jde cestou sponzoringu ligy, Tipáč dává reklamu do TV......to je vidět víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak diky za osvetleni

Reagovat
smazaný uživatel

mne celkove prijde, ze ted musi davat do marketingu vic fortuna vic nez tip. liga, na livesportu, kdyz se dives se zobrazují nako prvni jejich kurzy(coz jeste imo tak rok zpet bylo obracene), kdyz vyhledavas na goglu, tak prvni ti to vyhazuje odkaz na fortunu atd

Reagovat
Spalovač šancí

U Fortuny je důležité, že je na burze. Takže musí být vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Kozáčik

Reagovat
fabec1222

Dáša už čaruje

Reagovat
Kang & Kodos

Kožáčik

Reagovat
Miguel19

Kozáčik je fakt tragéd.

Reagovat
C-M@ster

Se mi ten přechod s logem Fortuny vůbec nelíbí

https://i.imgur.com/2WL50X1.jpg

Reagovat
ratusek

Tohle nás bude reprezentovat v LM

Reagovat
Neon

Já se budu případně smát radši až v sobotu v devět večer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

A byl to ofsajd? Kozacika nijak neovlivnil ne? A on vedome hral

Reagovat
frankiefcb

no šel do souboje Holenda, který v ofsajdu byl, tak asi ano.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak do souboje...Kozáčikovi ten balon vypadl, když byl dva metry od Holendy

Reagovat
frankiefcb

no, ale když brankář vyrazí míč, tak je to považované za ofsajd, když to hráč v předešlé ofsajdové pozici dorazí nebo hraje míč. Takže v tomto případě si myslím, že správně písknuto.

Reagovat
Kang & Kodos

Jesetli chceš těm gramlavejm rukám říkát vyrážení... Ale jo, pravidlově asi v pořádku

Reagovat
frankiefcb

no jako jo. Je to lama, ale prostě to splňuje to vyražení no.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to nepískal. Že byl Holenda v ofsajdu pro něj nebyla žádná výhoda.

Reagovat
frankiefcb

no právě, že byla, jelikož si to lama Kozáčik nemohl v klidu stáhnout a byl pod tlakem hráče, který byl předtím metr v ofsajdu. A Kozáčik předtím vyrážel míč.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
havrys99

Určitě byl. Takový zákrok gólmana se nepovažuje za vědomé hraní.

Reagovat
C-M@ster

Byl

Reagovat
smazaný uživatel

Douděra Limberského pěkně větrá. Asi to bude podstatná část návodu "Jak porazit Plzeň"

Reagovat
smazaný uživatel

tak co čekala plzeň , že ti třicátníci to odkopou jsem na ně zvědav no maj to hrozně přestárlý

Kopic nemůže ten kokeš mu nedělá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no.. podle mě tam hlavně Limberský s Hubníkem hodně přesluhují.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Límečky na dresech, já doufal, že tenhle nešvar už se vymýtil, a ono se to vrací

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom kdyby tam ten límeček nebyl tak ty dresy jsou super.

Reagovat
Venny

Budou pak někde netu k vidění sestřihy? Slyšel jsem že na isportu už být nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Na isportu zustaly

Reagovat
Venny

Dik

Reagovat
Venny

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode

Reagovat
smazaný uživatel

v dohránu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koukám, že Kozáčik navazuje na předešlou sezónu

Reagovat
Neon

Vážně mají Plzenští na prdeli reklamu na Ass truck? A příští rok budou mít v rozkroku natisknutý Clavin, ne?

Reagovat
C-M@ster

Clavin sponzoruje Opavu

Reagovat
Greny

To tam maji x let ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to sis všiml brzo pane

Reagovat
Neon

Tak já asi poprvé vidím zápas Plzně v pořádné kvalitě, tak jsem si toho všiml až teď

Reagovat
smazaný uživatel

Blesku?

Reagovat
Greny

Ten Kozacik je srotovej ne?

Reagovat
doshcz

první kolo a rozhodčí už dělá co může aby měla Plzeň co nejvíc "vyhraných" soubojů

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to přijde , že azčíná už připýskávat plzni

Reagovat
C-M@ster

Kopicův první a druhej dotek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde najdu streamy z FNL?

Reagovat
smazaný uživatel

na fortuně jedině na tipáči a na chanci to není

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Čermák je tak k ničemu hráč.

Reagovat
PlackaSKS

zatim je super... jen se bojim, aby mu to vydrželo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho do tý Plzně brali původně jako osobního řidiče pro Limbu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/MarekKindernay/status/1020044056481722368

https://mobile.twitter.com/MarekKindernay/status/1020348936551387139

Snad po zapase budou nejake ukazky. Zajimala by me treba konkretni aktivita Limberskeho a naproti Podaneho.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trabac mapa, to jsem vždycky chtěl, pustit si reálný zápas ve FM grafice

Reagovat
smazaný uživatel

Me spis zajima pocet nabehanych kilometru, a ta heat mapa

Reagovat
havrys99

měl se prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec dobrej tank

Reagovat
C-M@ster

Dobrý šance měl, snad mu tam něco spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje skvele. Jsem rad, ze to v nem zustalo.

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale pro sebevědomí by bylo fajn, kdyby se gólově chytil.

Reagovat
monty25

Jsem si dal Krmenčíka jako kapitána, za poločas už mohl mít hattrick a má ho... Klasika

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

Taky ho mám.

A v bráně Kozáčika.

Reagovat
monty25

V obraně jsem vsadil na Liberec, ale jinak tam mám z Plzně ještě Kopice a Čermáka.

Reagovat
C-M@ster

Já mám ještě Kopice, Čermáka a Řezníka, no...

Skládal jsem to dost narychlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky ho mám jako kapitána to už jsem tam mohl dát diopa

Reagovat
salm0n

Klasickej Krmelec

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Doudera hraje moc pekne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

Krmelec a oni ho za 300 míčů nestřelili, osudová chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt je suverenne nejlepsi na place.

Reagovat
ratusek

jo ale pálí jednu šanci za druhou

Reagovat
SpecialOne

To už se stalo i lepším hráčům, důležité je, že se do nich dostává.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste kopic a s Dukly doudera. a ani ten holik neni k zahozeni

Reagovat
smazaný uživatel

A Rada.

Reagovat
smazaný uživatel

no to nevim nicmene ta hra mi prijde dobra a sance dukly vyplyvaly hlavne z jejich presnych akci, nez nekvality obrany (az na tengol a reznika) a utok mate poreseny perfektne at uz odjede kdokoli..

Reagovat
smazaný uživatel

O2 > ČT

Reagovat
C-M@ster

Tak O2 operuje s výrazně vyšším rozpočtem, ale že by byli nějak o třídu lepší mi moc nepřijde.

Reagovat
ratusek

mají tu grafickou omáčku okolo, jinak nic moc

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

graficky možná co se týče expertů apod. bych to viděl na stejno všichni mluví odborně , ale nemají o tom šajnu

Reagovat
fabec1222

Však to maj úplně stejné, stejnej Kozel jak na ČT, místo plešouna Zelíčka je tam plešoun Rada...

Reagovat
sosna

Míša Ordos

Reagovat
cubinho

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Tragický obrany na obou stranách. Akorát Dukla má dneska golmana, Plzeň má sněhuláka. A Čermák strašně tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Cermak je prisernej.

Reagovat
C-M@ster

Dá golaso.

Reagovat
cubinho

To se mi kdysi fakt líbil a dost jsem mu věřil.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fabec1222

Petr Vašek už ukončil kariéru? Že Ústí koupilo Lindra a Vašek není ani na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Šel na dávky na pracák

Reagovat
Greny

Nekdo z Baniku kdo pujde v pondeli? Ze bych se primotal po zapase na pivko atd

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holedna podle heat mapy je takovej box to box útočník

Reagovat
Coutinho10

hodne zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Klicovy hrac, ma volnejsi pozici. Kazdopadne je super, ze to je konecne i v CR.

Reagovat
C-M@ster

Tak Čermák aspoň běhá

Reagovat
Venny

Jakej je stream na fortune? Lepší kvalita než než co bývalo na tipsportu nebo stejný?

Reagovat
smazaný uživatel

je to úplně stejnýna fortuně nebude nikdy hd to jsem se dotazoval navíc to vypadává častěji než na chanci

Reagovat
Messy<3

Breda je tam do počtu. Dukla sympatickej výkon, ale doplácí na nekvalitu jednotlivců.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je jasně vidět nesehranost,ale věřím, že Breda bude dobrej.

Reagovat
Messy<3

Mně kromě těch chyb přijde, že se bojí chodit do soubojů.

Reagovat
monty25

Bych teda čekal spíš Ekpaie...

Reagovat
smazaný uživatel

Plznička už si jede to svoje

Reagovat
andrew96

Letec Krmelec zpět.

Reagovat
FCSL

Zeman je zraněnej nebo se nevešel?

Reagovat
Kang & Kodos

Jakej generál? Plukovník!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nepovýšil po poslední úspěšné sezóně?

Reagovat
C-M@ster

Tím, jakým způsobem dokázal v tabulce vytřít zrak Spartě, by si povýšit určitě zasloužil

Reagovat
andrew96
Reagovat
smazaný uživatel

tim generelem myslel plukovnika?

Reagovat
smazaný uživatel

tihle kluci na o2 víc mluví než myslí...základ je, aby nebylo ticho

Reagovat
Messy<3

Ale ukázali pěkně v detailu ten jeho micromullet

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zajímavý to má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Měl by bejt komentátor + expert, takhle do toho akorát furt krafaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Limba posolil

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň sestup

Reagovat
Kepy_FCB

Plzen nastartuje pomnik komunizmu k zachrane

Reagovat
andrew96

Reagovat
C-M@ster

Bezdička

Nejdřív ho sundal Řezník, teď Kozáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik posolil Bezďáka

Reagovat
Miguel19

Střídání

Reagovat
smazaný uživatel

jaké zakončení Cavani může závidět

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitné komentátori na O2. Konečne sú obaja profesionáli a nie v pozícii spolukomentátora tzv. "futbalový expert", ktorí síce o futbale niečo vie ale vyjadrovacie schopnosti nula bodov.

Reagovat
monty25

Hm, tak dvojité střídání Vrbovi vyšlo parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

reznicek do repre

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To jsou fakt tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Rada

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bych ho zbil

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fabec1222

Rada o poločase naložil na obrat

Reagovat
aither

Reagovat
Greny

Rada

Podany

Reagovat
Miguel19

Rada tvl, co to bylo

Reagovat
taws

To jsou pojebanci

Reagovat
Kang & Kodos

Už je to tady. Z ničeho dva góly

Reagovat
C-M@ster

Uuuuuuuuuuuuuuuuu

Comeback!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě neni normální

Reagovat
smazaný uživatel

co ten brankář dělal tvl, to byla reakce jako kdyby si dal brko

Reagovat
didosh

Reagovat
GuyFox

Rada reakce lvl. 90 letej dedek

Reagovat
andrew96

Radovi zasloužený výsměch, ale nemělo by se zapomenout na Podaného, který se na druhé straně proměnil v kužel a pak to zkušeně uklidil.

Reagovat
Miguel19

Ale Řezníčkovi to přeju takovej nástup

Sice je tu obecně považovanej za kriple, ale podle mě na naší lidu nadprůměrný hráč

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Messy<3

Reagovat
havrys99

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

Tata je na stadione ten ho zbije

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Drsek vystřídal střelce Douděru a celá hra se rozpadla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz byl unaveny a ve druhy pulce nebyl tolik videt. Kdo mohl celat ze ten druhej bude hrat spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale body z toho žádné

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako jo Krmencik - Řezníček může být za nepříznivého skóre dobrá dvojka, takové kladiva

Reagovat
FCSL

Oberem je až my

Reagovat
GuyFox

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela uz se asi strilet nenauci a to ho mam za 5 korun vsazenyho, ze da gola. Abych mohl koukat na stream.

Reagovat
Frick

Konečně vím, kdo nejnadšeněji přivítal exsitenci O2 Sport

https://pbs.twimg.com/media/DikT2QlX4AAMJi7.jpg:large

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Bezdička, to je co za klauna?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zdálky mi pohybem připomíná Rosu

Reagovat
Kang & Kodos

O berlích ale

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A po mejdanu v hotelu Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zatím spíš připomíná kreténa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď skoro zajebal gól

Reagovat
Kang & Kodos

A nešel tam dneska místo něj?

Reagovat
havrys99

jak jsem byl na něj zaměřenej, tak bych řekl že jo. Nevyšlo mu fakt nic.

Reagovat
Miguel19

Hořava jinak naprosto v lese. Už asi třikrát poslal Duklu do brejku..

Reagovat
smazaný uživatel

gol a brejk, po kterem strilel petrzel, jinak bida

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ví,že si 30 metrů od branky nedaj kloudnou přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ja mam Petrzelu a oni ho zfaulujou na penaltu

Reagovat
C-M@ster

A má body aspoň za to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam vsazeno, ze da gola. Jako za 5 korun, ale stejne.

Reagovat
C-M@ster

Ajo vlastně

Reagovat
Miguel19

Měl kliku. To by šlo zase do píči

Reagovat
Sosi

Nemuzu si pomoct, ale ten Hubnik vyhublej vypada jak Sivok...

Reagovat
ratusek

ty vole to F:L je na dresech šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Na úvod sezony opravdu skvělý zápas Česká liga jde nahoru a už je druhá nejlepší po PL

Reagovat
smazaný uživatel

první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Suverénně nejlepší lavička v lize? Možná že jo, ale suverénně?

Reagovat
C-M@ster

Toho Hubníka krásně obešel, za to si ten gól zasloužil.

Reagovat
Greny

Ten Kozacik byl dnes uplne mimo

Reagovat
Snatus

Ten Bezdička je profi hráč? Ten jeho pohyb mi připomíná hráče maximálně krajskýho přeboru.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne nervozni mi prisel

Reagovat
Snatus

Přitom mu je 22, to už moc mladík není.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

On kopal poslední dvě sezony ČFL za Domažlice, tak co můžeš chtít...

Reagovat
Snatus

Duklou prošel, ne? Však ho museli nějaký systém naučit. Takhle to fakt vypadalo, že vzali hráče z přeboru a poslali ho na křídlo si zahrát.

Reagovat
monty25

Jo, byl v Domažlicích na hostování právě z Dukly.

Reagovat
C-M@ster

V přípravě dal 3 góly.

Podle mě byl nervózní + na úvod schytal dva poměrně tvrdý souboje + krátce po jeho příchodu soupeř otočil utkání.

Nadpoloviční část výkonu sportovce dělá hlava a ta dneska Bezdičku stáhla. V jinejch zápasech by mohl být platnej.

Reagovat
Snatus

Uvidíme tedy dál

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne izy.

Reagovat
smazaný uživatel

No krásně se to odstartoval začátek nové ligy . Radova reakce jako kdyby byl na tripu. Na druhou stranu ukázka , že v plzni už moc nefunguje limba a hubník limba sem tam to zkusil i prošel , ale ke konci už nemohl z hubníka dneska byl kužel ten nevyhrál snad ani souboj.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Sice máme amatérské vedení, špatného trénera a hráči jsou absolutně mimo formu, ale i tak se zase strašně těším na stadion, na atmosféru a celkově na novou sezonu. Už ať je 19h.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Taky se moc těším, jdeš? Včera moc lístků nezbývalo, já permici nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Mám už 11 let permici.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Super, já jsem jí mívával dřív, i na hokej, když jsem byl mladej, za dob Siegla nebo Jirky Novotnýho Teď mám stavebí firmu a často se dělá i o výkendech, takže času moc není. Dnešek je taková vyjímka

Reagovat
Miguel19

Tak to máš asi tvrdé výkendy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tem fachmanum pujc druhy klice od bytu a normalne bez ven ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, tady mohla Dukla bodovat

Reagovat
Bex5

Vsichni fanousci jsou si podobni ... i ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Ok,pred kazdym kolem si rikam: "tady by Slavka mohla ztratit", "tady by Spartani mohli mit problemy ..."

Reagovat
smazaný uživatel

To ja prave pred timto kolem Dukle neveril, az kdyz jsem videl jak hraje

Reagovat
didosh

Reagovat
martin1

OT: Máte někdo zkušenosti s https://www.cfl.cz/front

Reagovat
djiros

Ano. Prvně jsem byl skeptický kvůli designu, propojování více lig v jedné soutěži atd. Ale hraje se denně o nějaké drobné, takže není dne kdy by se muselo čekat na další soutěž. Teď už hraji jen soutěže o peníze, protože cfl bodů mám tolik, že nevím, co s nimi.

Reagovat
martin1

Díky za informace.

Reagovat
smazaný uživatel

LIB - KAR 2:0

PŘI - TEP 0-0

ZLN - MBL 1-1

SPA - OPA 0-1

Reagovat
El Campeon

OT :Nečekaný dopad měl v Indonésii nedávný světový šampionát ve fotbale. V zemi o více než pětinu stoupla cena vajec, která tak byla nejdražší za poslední dva roky. Mistrovství výrazně podpořilo spotřebu, neboť lidé během sledování zápasů doma konzumovali oblíbené nudle s vejci, napsala agentura Bloomberg. Kvůli nízkým zásobám vajec a silné poptávce po nich musela do situace na trhu zasáhnout vláda. Do metropole Jakarty a okolí nechala dovézt 100 tun vajec a dodávky poslala i do dalších měst, řekl Bloombergu ministr zemědělství Amran Sulaiman. V Indonésii, kde miliony lidí přežívají s necelými dvěma dolary (44 korunami) na den, jsou vejce jedním z hlavních a levných zdrojů bílkovin. Farmáři ale mají nyní vajec málo, protože nosnice zabíjejí kvůli rostoucí poptávce po mase. (ČTK)

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messy<3

Ta pravděpodobná sestava moc pravděpodobná není, ne? Radaković stojí kvůli červené v posledním zápasu, nebo se něco změnilo?

Reagovat
ZB 07

Dneska jsem fakt zvědavej na výkon Příbrami. Ta kombinace domova důchodců a mateřský školy na jejich soupisce působí tak zajímavě, že jim snad budu fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

nezapomínej na Csaplára...

Reagovat
ZB 07

No tak to je samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika je jasná: Základ je prohrát první poločas 0:2, pak už se to o sebe postará samo.

Reagovat
Coutinho10

mohli by tuhle sezonu překvapit

Reagovat
SpartaOvenka

A Csaplár k tomu, nelze nefandit.

Reagovat
kolouch

Dneska tusim ztratu Sparty :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Kayamba gol

Reagovat
Kaspar

OT : kdy zacne Sigma predkolo el a jestli uz se vi jaky souper ji muze cekat ? ? v tom pavouku ji nikde nevidim

Reagovat
Greny

Sigma jde az do tretiho predkola EL

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Sigma bude nenasazená ve třetím předkole. Od tohoto ročníku je zajímavé třeba to, že los třetího předkola (teď v pondělí 23) bude ještě dřív, než se odehrají předkola druhá

http://www.coen.wz.cz/evropskaliga18-19.htm

Reagovat
smazaný uživatel

Už tohle pondělí bude los všech 3. předkol.

Reagovat
smazaný uživatel

Co za "odborníka" psalo preview? Pro Rezka možná půjde o zajímavý duel, ale hrát nemůže kvůli dohodě klubů. Stejně tak nemůže hrát Radakovič kvůli červené..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kaspar
Reagovat
smazaný uživatel

Body language a myslenkove pochody:

Kotalik: uz aby domluvil, nebavi me zase poslouchat jeho rozumy, navic ten dement nas u toho foti

Scasny: zas se snazi byt chytry, pritom keca blbosti, rozumim tomu lepe

Rosicky: stydim se za nej, ale musim ho podporovat.

Reagovat
Uwe háže buly

Rosa má trošku vanu ne

Reagovat
Kaspar

ten tezko ale u Kotalika jsem si rikal ze ma pasek a oni jsou to spodky

Reagovat
doNny

No nic, už je to tady, tak jdeme na to

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete nějakou fantasy ligu? Jestli existuje nějaká liga z eurofotbalu, kde se ještě můžu přidat

Reagovat
Puskas

Zeptej se Coutinha, ale už bude asi pozdě. Možná ale buď rád, s Tvým talentem...

Reagovat
Coutinho10

jak píše Puskas, tak v tenhle moment je to uzavřený, ale jak jsem psal i výš v tom vlákně k fantě, tak je klidně možný, že některý lidi odpadnou z důvodu neaktivity a pak v tom případě ti klidně napíšu a můžeš se pak dodatečně k nám přidat

Reagovat
smazaný uživatel

aha a stránka, kde to hrajete? Ať nehraju nějaké jiné fantasy

Reagovat
Coutinho10

hrajeme na https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/cz a když se budeš registrovat, tak si ideálně jako název týmu dej svůj EF nick, aby ta přehlednost byla větší

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Můj nick už byl zabraný :( A teď jsem zjistil, že si nemůžu vybrat do útoku Poznara

Reagovat
Coutinho10

tak zkus něco podobnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrovna absence Poznara mi rozbila všechny moje plány

Reagovat
Coutinho10

no ono to jde stejně složit asi až na další kolo, takže jestli tam neni,, tak oni ho určitě přidaj, protože to průběžně aktualizujou

Reagovat
smazaný uživatel

No to doufám, bez Poznara je nemůžu rozdrtit

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam, můžu slavit

Reagovat
ACSMan

Mám dotaz, můžu si koupit na letný lístek na místě těsně před zápasem?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
Puskas

Jo, heslo "Slavia".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak opavskejch pry 1400 , kua bydlet v Praglu tak bych asi i zasel...

Reagovat
smazaný uživatel

ou tak to dneska budu muset na levej breh tagem.

Reagovat
FCSL

https://twitter.com/FCSlovanLiberec/status/1020622549678477312

Jinak ta sestava z prevka je doufám vtip, 4-4-2 snad hrát nebudem

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/Diolc-gWAAA2Rd6.jpg:large

Pěkná Tak snad vyhrajem, at můžem jet do Plzně v klidu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeněk Zlámal nastupuje v základní sestavě za Hearts

Reagovat
smazaný uživatel

Jde se na stadion, miluju to natěšení na první zápas, očekávání a nenávidím to brzký zklamání z hry a výsledku, tak snad letos nevystřízlivíme zas hned po 1.kole

3:1 Stanciu,Pulkrab, Kanga-Kayamba!

Reagovat
smetos

Je povinna videotechnologie u vsech zapadu ligy, nebo zas bude jen na nekterych zapasech?

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/EMtBf

Holka s navodem...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Rezek ani na lavičce...fanta

Reagovat
HorajzmAmmann

součást přestupu bylo, že nemůže nastoupit 1. kolo

Reagovat
Coutinho10

aha dík , tak to bych asi nevymyslel ...kdyby hostování, tak to jo, ale při přestupu..hmm

Reagovat
HorajzmAmmann

hovadina

Reagovat
Coutinho10

j neda se nic delat ...asi je to pro ne lepsi a asi jim ho Teplice prodali za mensi castku

Reagovat
HorajzmAmmann

Jeho transfer totiž ještě není dotažený. „Teplice nechtěly, abych proti nim nastoupil. Daly si to jako jednu z podmínek, za kterých mě pustí pryč," vysvětloval bývalý reprezentant, jenž se právě ze severočeského týmu odrazil do velkého fotbalu a v loňské sezóně za něj nasázel pět gólů. „Je to nepříjemné, na druhou stranu v Čechách obvyklé a nic s tím neudělám. Na druhou stranu v květnu mi bylo 36 let. Je zvláštní, že se zrovna klub, jakým jsou Teplice, nechává takovým detailem rozhodit," diví se Rezek.

Reagovat
Coutinho10

aha

Reagovat
Coutinho10

ale koukám, že ti to jinak hraje celkem do karet o první 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Total blbost To uz fakt v Cesku tyhle zakazy presly na dalsi uroven. Uplna demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si stěžuj, jediná jistota je Poznar

Reagovat
Coutinho10

no jsem na něj zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na sestavu Příbrami a za ně Old School. Rudi Skácel a Míra Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

Testuje nekdo to O2 v HbbTV na Prime? Jak to fakci?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.o2tv.cz/ i dnes zdarma přenosy z ligy, reklama pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jede to, no. Ja si dneska zaplatil O2 na den, abych to mel v tv. Mohl jsem sice napojit kabel z ntb, ale chci vyzkouset tu kvalitu pres hybrid a celkove jak to funguje.

Reagovat
Banikovec7

A jak to teda funguje? Je to taky tak pozadu jako na internetu?

Reagovat
smazaný uživatel

Parada. Muzes si vybrat zapas, vse ve full hd, kdyby tohle bylo v CT, tak je to SD, tady super, u me bez sekani, muzes si to vratit. A pozadu to je asi o pul minutky.

Reagovat
Uwe háže buly

Nevíte někdo jestli je dneska taky ten přenos zdarma? Teď jsem koukal a zatim mi jde se dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jede to

Reagovat
Kepy_FCB

Bazaly nedelala Bazalama ta obycejna tribuna ale ty ochozy

Reagovat
Rip

Teď koukám, že se Vítky nějakým způsobem udržely ve FNL. Nějak mi to uteklo.

Reagovat
Greny

Nikdo nechtel nahoru misto Olympie Praha

Reagovat
Aldeano

Která se sloučila s Radotínem.

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami jako vždy "narváno"

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Zline taky

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsude, hosi Liga tahne uz od startu

Reagovat
Kepy_FCB

V Liberci taky (tipuju)

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Na co koukat? Ze by Zlin a Misa Bilek?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím. Na tepláky s důchodcema určitě ne a Liberec mě nějak netáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec nebude zajimavy. Zapas o jednom gole.

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Olayinka se stal hracem SK Slavie Praha. Hodnota transferu 3,2 miliony euro, smlouva na 4 roky, bez vystupni dolozky.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela to ma O2 nedoresene, kdyz logo MD prekryva ukazatel skore

Reagovat
smazaný uživatel

To je HD, MD je dole ale jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja se divam pres Hbb, a ti maji MD nahore i dole, a prekryva to skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Matej. Obrana Zlina od zacatku uplne miml

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský gol

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako udajny expert na defenzivu zatim nic moc od Zlina

Reagovat
Azazelo RD

Při tom má reprezentanta Bartošáku v kádru, co chce víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ale ta atmosfera ve Zline Jak na Dukle

Reagovat
Kepy_FCB

Poznara prichod...

Reagovat
FruFru

Příbram zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Boleslav bude letos dobra..

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram gol

Reagovat
Miguel19

Ty pičo Květ

Reagovat
Miguel19

Lol gól skoro z půlky Diviš

Reagovat
Coutinho10

Kvet

Reagovat
ZB 07

Květ taková rána

Reagovat
smazaný uživatel

Divis lol Tohle by chytal i Karius

Reagovat
Salfovic

Nepřeháněj.

Reagovat
HorajzmAmmann

Diviš

Reagovat
smazaný uživatel

Prepinam na Pribram, je potreba vyuzit toho, ze hraji s novackovskym entuziasmes

Reagovat
HorajzmAmmann

Fantiš

Reagovat
Miguel19

Příbram hraje teda velmi solidní fotbal.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ta Pribram hraje. Je videt, ze jim ta druha luga pomohla. Ti kluci se otrkali, navic je to mix mladych a zkusenych jwyte stale fotbalistu a bojovniki zaroven. Dat jim sezonu ci dve, a muzou byt nahore, pokud je nekdo nevykoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, pisu z mobilu

Reagovat
Banikovec7

To, že by byli nahoře, tomu moc nevěřím, ale vstup zatím hodně dobrý. Ale to jsme měli i my loni v prvním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, euforie Tak potencial tam je podle me velky. Ale jakmile zazari, tak staci aby dva nejake mlade vykoupili, a je to v tahu. Ale kdyby hrali pospolu dyl, a zapracovavali dalsi mlade, muzou hrat velmi dobre.

Reagovat
Pride

Jo, hrajou fakt pěkně, ale moc bych to nepřeceňoval. První zápas po postupu, jsou určitě hodně nahecovaní. Snad jim ale to zůstane co nejdéle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz ale ty mlade s Duklou, tak mi tihle prijdou vyzralejsi takticky i fotbalove, coz je zasluha Csapiho, ta druha liga jim pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnam s Duklou

Reagovat
Pride

Já teda doufám, že Dukla už letos konečně potáhne, navíc mají nejslabší kádr za x sezón, tak to snad vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to tak, no. Ti mladi z Dukly na to jeste nemaji.

Reagovat
Salfovic

Kéž by.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Železník si asi dlouho nekopne

Reagovat
Kincl

Liberec aktuálně předvádí zkušenosti z EL které získal za těch x let proti týmu někde za Brnem v zatáčce u hranic :D

Reagovat
Miguel19

Diviš

Reagovat
Miguel19

Tvl Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna, Matousek skoda. Mohli jit do kabin s vedenim 2:0. To by bylo priznacne

Reagovat
Miguel19

Takticky nedal, aby nedostal céres.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vedel vo co gou

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram hodně dobrý, ale to je taky hroznýma Teplicema, kteří jsou venku úplně trapní. Král dnes hrozně nestíhá, kdyby Matoušek nebyl takovej plašan, tak je to 3:0 a je po zápase

Reagovat
Pride

Reagovat
ratusek

Teplický venkovní blok pořád trvá?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to nazvat, každopádně je to příšerný

Reagovat
Aik29

Reagovat
SpecialOne

Nita – Chipciu, Štetina, Costa, Frýdek – Kulhánek – Ben Chaim, Stanciu, Kanga, Plavšić – Pulkrab.

Náhradníci: Heča, Ćivić, Ristić, Tetteh, Šural, Vukadinović, Vácha.

Na tu zálohu jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha nejlepší možná

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhánek

Hapala si chce evidentně dojít pro zlatého padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal*

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhanek je novy Pogba

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Miguel19

Kaya a Tetteh ve fantě

Reagovat
SpecialOne

Tak dát tyhle dva do fanty to sorry

Reagovat
Miguel19

Kaya měl hrát ne?

Reagovat
El-Pistolero-68

No...

Reagovat
monty25

Reagovat
SpecialOne

přihrávka na Kangu na půlce + špatná střela no, sorry

Reagovat
monty25

No, teď už ten gól Tettehovi sebrali...

Reagovat
SpecialOne

To je nesmysl, to že ta střela nešla na bránu prostě dokázat nemůžou, nejspíš i na bránu šla. Nevím teda jestli čerpáš z ofiko FAČR stránek nebo odkud, ale měli by mu to přiznat.

Reagovat
monty25

Na livesportu už je vlastní a ve Fantasy mi to taky odečetli...

Reagovat
SpecialOne

To je nesmysl, aby ho brali jako vlastní. To může dospět až k nějakému odvolání nebo tak. Nevím teď jestli je určující to, co napsal Královec do zápisu nebo, kdo o tom rozhoduje.

Reagovat
monty25

Je to možný. Já už jsem podobnou situaci zažil nedávno při ženském derby, kdy ten první gól taky připsala rozhodčí jako vlastní, přitom to šlo na bránu...

https://www.ceskatelevize.cz/sport/nejlepsi-videa/375395-fotbalistky-sparty-v-derby-prehraly-slavii-a-priblizily-se-k-titulu/

Reagovat
SpecialOne

No teď je otázka jestli to bude řešit nějaká "ligová komise" sama od sebe nebo jen na popud Sparty. I v tvém odkazu nejde o vlastní gól, podle výkladu který znám tedy.

Reagovat
monty25

Pro mě je zásadní otázka, jestli ještě může dojít k opravě ve Fantasy...

Reagovat
Coutinho10

Kayu jsem nastesti vyndal, ale stejne propadak

Reagovat
ratusek

toho Frýdka se nezbavíte, Kulhánek ve středu línej TBC. Hapal jede bomby

aspon že hraje Pulkrab

Reagovat
SpecialOne

Frýdek, to je totální stagnace, ten už za Spartu hrát dobře nebude. Pro dobro všech by ho měli prodat.

Reagovat
Coutinho10

Šural kapitan + jeste Tetteh

Reagovat
smazaný uživatel

ta volba Plzně včera bude ještě geniální krok

Reagovat
Coutinho10

asi jo

Reagovat
Corosian

Lip se to asi postavi neda...jen nechapu proc dostal Sural Cčko kdyz nehraje....

Reagovat
smazaný uživatel

Prý je lehce zraněný

Reagovat
ratusek

nedá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jediná se mi taky pozdává, ale ten zbytek. Ten Kulhánek tam

Reagovat
C-M@ster

Teplice 1:1

Reagovat
Mates_Matesović

Žitný

Reagovat
HorajzmAmmann

Žitný střelec

Reagovat
smazaný uživatel

57' a Boleslav hraje jak kdyby bylo 90+2. Tohle jsem dlouho nevidel po zacatku popocasu takova rezignace na utok

Reagovat
ratusek

fajnšmekři sledují Liberec-Karviná. to je teprve něco

Reagovat
smazaný uživatel

To verim Mels me poslechnout nahore, ja psal, ze to bude o jednom golu. A mozna ani o tom

Reagovat
smazaný uživatel

Bojí se Poznara, tak hrají zataženě

Reagovat
smazaný uživatel

Pocky az tam z nejakeho centru zasune a bude za boha Lil, tak asi ne, 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Za boha bude nakonec Gajič

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidis, ze Poznar na konci 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ten bude dávat až na 3:2

Reagovat
ZB 07

Zlín

Reagovat
ratusek

Míša už úřaduje od prvního kola

Reagovat
Lenochod

Boleslav druhý poločas z hovna bič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Já to nesleduju, jenom bliju na to, že doma dostávají od Bolky. Aspoň, že teď snížili...

Reagovat
Lenochod

Jsem na stadionu, první poločas z naší strany nic, kromě držení míče. Potom do šedesáté minuty neskutečný tlak, Bolka jeden brejk a bylo to. Nakonec to tam spadlo, dál se uvidí.

Reagovat
ZB 07

tak snad vyrovnáte

Reagovat
Lenochod

Nakonec celkem spokojenost

Reagovat
ZB 07

Aby ne

Reagovat
smazaný uživatel

Oni měli snad za celý zápas 2 střely na branku a vedou 2:0... to je k zblití, když celou dobu brání

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, no

Reagovat
Lenochod

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem taky dlouho nevidel, aby na malem vapne hrac hlavickoval uplne, ale uplne sam

Reagovat
ZB 07

V Příbrami fantastickej fotbal. Mít to atmosféru, tak je to úplně dokonalý.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt 21:17 na strely???

Reagovat
ZB 07

Tam fakt šance střídá šanci. Jak jsem Příbram celej život nesnášel, tak teď jim přeju, ať vyhrajou.

Reagovat
Pride

Reagovat
C-M@ster

Jako jejich soupiska a Csaplárovo pojetí se mi líbí, ale tam vždycky bude chodit 20 diváků, což takovej tým je v první lize přítěž...

Reagovat
ZB 07

To je blbý no. Ale teď jak v tý lize nejsme, tak mi to zas tak nevadí...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, taky se dívám. Matoušek (až na tu spálenou šanci) hodně dobrej výkon, se divím, že neskončil v té Plzni.

Reagovat
ZB 07

ten je výbornej. Podle mě ho dlouho neudrží...

Reagovat
Miguel19

Já koukal v první půli a tam všechny útočné akce totálně posral.

Reagovat
ratusek

a já se dívám na Liberec-Karviná, to je pro fajnšmekry FDF

Reagovat
20DollarsInMyPocket

S Míšou za sestupem!

Reagovat
Venny

To je jako normální na tom free streamu na o2 že to prostě během vysílání přepnuli na reklamy, mimo jiné na tiki taka?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechapu. U Příbrami, ze?

Reagovat
Venny

Jo, už vim proč. Ten kanál přepnuli na Sparta - Opava a na přibram si musiš přepnout na jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to zpet nastesti

Reagovat
Pride

Přepli to na Spartu no. Jen škoda, že to udělali u toho nejzajímavějšího zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dementi fakt

Reagovat
Pride

Ta Zlínská obrana, to je něco strašnýho.

Reagovat
Kepy_FCB

zapnu O2 a tam Švancapiča

Reagovat
ZB 07

Jinak za pár minut bude na Letné k vidění pravý Návrat Krále - Pavel Zavadil

Reagovat
ratusek

ten simulant?

Reagovat
ZB 07

Nejlepší hráč Brna v tomto století

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav druhy polocas uplne odpadla. A to je prvni zapas sezony

Reagovat
ratusek

Zlín dobře

Reagovat
nani92

Nevie niekto, či O2TV si môžem kúpiť aj zo Slovenska?

Reagovat
Kincl

To je hnus ten Liberec s Karivnou

Reagovat
ratusek

FDF pro fajnšmekry

Reagovat
Venny

No mohl to bejt perfektní zápas a takhle to tím střídáním musel posrat...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ti hraci trenuji, kdyz vic jak polovina z nich uz nemuze??

Reagovat
ratusek

Liberec sakra gol FDF pláče, tak krásně to bylo rozehrané

Reagovat
FCSL

PÁZLER! Udržet

Reagovat
FCSL

Hornyák se šel radovat na hřiště s hráčema a byl vykázanej na tribunu Ale neviděl jsem to

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

1400 Opaváků To bude hukot.

Reagovat
C-M@ster

Borci, celý záznamy zápasů už nebudou na iSportu?

Kde je člověk sežene?

Reagovat
smazaný uživatel

stream na spartu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ross Geller

Palec nahoru pro O2, že to vysílají zadarmo.

Reagovat
C-M@ster

O2

Reagovat
nani92

asi iba prvé kolo ako promo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

díky, díky jaktože to bylo free?

Reagovat
Kaspar

jak ja ten ovarovy, vypity Svancaruv ksicht nesnasim jeste jak si hraje na odbornika, takovy podprumerak

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

ti "experti" jsou stejní jako na ČT. O2 má akorát lepší tu grafiku okolo

Reagovat
pepinho2

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smetos
Reagovat
Kaspar

to jsem taky zkousel, akorat ze pak ze vsech zapasu nic nemam

Reagovat
smetos

videl jsem poslednich 35 min tri zapasu, goly z opakovacek a prvnich 60 min z studia. Mam o2 pac Po kablu domu nic jineho nedostanu. Za mne dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
Kaspar

jak ma O2 ten balicek za 299kc ten zaklad, tak tam najdu pl. bl, la ligu, sa ? nebo bych potreboval ten xxl balicek ? jeste treba jestli tam nekde davaji, portugalskou a francouzskou a druho anglickou ? nebo byste mi poradili nekoho jinyho ?

Reagovat
smazaný uživatel

O2 ma jen nasi ligu a ligu mistru. PL, BL SA, mozna La Liga nebo Ligue 1 ma Digi

Reagovat
Fakt

O2 vysílá jen českou ligu a ligu mistrů.

Reagovat
pingla

božolaaaaaaa

Reagovat
nani92

MICHAL BILEK NA HRAAAAAAAAAAAAD

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
OranžováKarkulka

kdyz naposled nastoupila v lize Opava na Sparte (5:1), platila s 3 Brazilcema a Ukrajincem na soupisce za v podstate mezinarodni projekt, pred zapasem se drzela minuta ticha za Ivana Hlinku a Pacanda dal hattrick

Reagovat
Pride

Míša Bílek

Reagovat
Coutinho10

Zlin

Reagovat
ZB 07

Zlíííííín

Reagovat
Fakt

Boleslav a Dukla sestup

Reagovat
ZB 07

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem, útok na obhajobu 5. místa začíná! Let's go SPARTA!

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav by prebehal i kdejaky tym z druhe ligy. Hraci od 70' uplne bez kondice

Reagovat
C-M@ster

Lol, tam je jako reklama na Tipsport a v zápětí tam to samý řekne Fortuna?

Reagovat
Kepy_FCB

Jaktože jsou na placeným kanále reklamy

Reagovat
smazaný uživatel

Jako me by vazne zajimalo, jak ti hraci Boleslavi trenovali, protoze tak vystaveny tym hned v prvnim zapase jsem asi jeste nevidel.

Reagovat
mickey mouse

Pojďme Slezský!!

Reagovat
ratusek

Tvl to se nedá poslouchat ti komentátoři na O2 furt mlet pantem každou vteřinu po celých 90 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Už včera jsem měl hlavu jak pátrací balon.

Reagovat
ratusek

hlavně chytají orgasmus snad při každém pohybu míče kolem vápna

Reagovat
Ross Geller

Tak si vypni zvuk.

Reagovat
Kepy_FCB

Nás zajímají chorály

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Ross Geller

Koukám Sparta změnila barvu kapitánské pásky na růžovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Žitný gól hmm... že jsem tu fantu nezaregistroval...

Reagovat
smazaný uživatel

Opava 3-4-3. Odvazne, ale ceni se. Chteji hrat fotbal narozdil od jinych.

Reagovat
Kepy_FCB

Však na Spartu se jezdí vyhrávat už

Reagovat
ratusek

Šrom klasik

Reagovat
SuperBanikovec

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Kulhánek pořád schovává za hráče... ligovej fotbalista

Reagovat
Maritazzi

Jemu nejde nahrát vůbec odnikud, to je naprosto nepochopitelný. Nehledě na to, že při bránění stojí taky uplně mimo blok.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta taky dobry. Hned dopredu, jejich hra ma tempo i dynamiku. Zadne zdrzovani, Opavu nenechaji ani vydechnout.

Reagovat
OranžováKarkulka

Do Bohemky přichází kanonýr z Bahrajnu Abdulla Yusuf Helal.

ok

Reagovat
Kepy_FCB

Halal klokan

Reagovat
Ross Geller

Halal

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

bombová posila

Reagovat
Rakoid

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju tu tracab mapu, docela dobre. Krasne aspon clovek vidi pohyb vsech hracu, a celkove se cloveku poodkryje aspon trocha taktiky.

Reagovat
Melda

Kde to sleduješ?

Reagovat
Pride

Chipciu je dopředu super

Reagovat
smazaný uživatel

Nabehane metry: ze Sparty nejvic Kanga 3100, Opava Puskac 3130

Reagovat
Melda

jinak je ale Kanga snad nejhorší

Reagovat
ZB 07

Sparta zatím překvapuje. Ben Chaim výbornej

Reagovat
HorajzmAmmann

Kayamba výborný jak se vrací Sympaták

Reagovat
Rakoid

Solidní fotbálek zatím

Reagovat
smazaný uživatel

na 1. kolo luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Opava je organizovana, odvazna, fotbalova, a jsou na ni videt prvky moderního fotbalu. Libi se mi to moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

cisty spartani hrozny slecinky, pri sebemensim kontaktu jdou na zem a ocima hned vycitave koukaj po Kralovcovi...

Reagovat
C-M@ster

Komentátoři O2 prej "tady je parta opavských fanoušků, už se těšíme na ty domácí zápasy"

To jsem zvědavej, kolik jich sem bude jezdit přes půl republiky.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Venny

To je nekompromisní zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavy, jak dlouho vydrzi tohle tempo Pavka Zavadil

Reagovat
Luc-Luc

Komentatori o2 tragedie

Reagovat
ZB 07

Nechápu proč zas ta kritika. Kalouse na vás

Reagovat
ratusek

Kalous je zase extrém no

Reagovat
frankiefcb

Jsou úplně v pohodě.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Opava super zatim

Reagovat
Ross Geller

To je debil ten Costa a ještě jak se nechtěl otočit na rozhodčího, bych mu dal druhou žlutou. Fakt Costa ať už nenastupuje, u něj je v každém zápase velká pravděpodobnost, že dostane červenou.

Reagovat
Salfovic

Je fascinující, že tenhle dobytek dostal v lize jen dvě ČK.

Reagovat
chytrejkluk

Costa

Reagovat
Corosian

Costa je fakt prisernej obrance, furt fauluje, pokazdy kdyz jde do souboje tak trnu a cekam kdy dostane rudou...hruza

Reagovat
Luc-Luc

Tvl kolik tech rumunu ti rumuni maji v tom tymu :O

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tuhle Spartu trénoval Skuhravý, tak by to mohlo nějak vypadat!

Reagovat
smazaný uživatel

On tam jednou bude, uvidis

Reagovat
Melda

Byl by super.Ale s tím vedením za sebou nevím...

Reagovat
Neon

Rosa vyučuje šajtle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Srom je az nebezpecne podobnej Davidu Krejcimu

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Luc-Luc

Tvl co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Štěrba je sparťan jak vyšitý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kulhánek hraje?

Reagovat
Posledni Kovboj

Dobry. Po polocase mam jasno, co delali hraci s Hapalem pres leto, a jak bude cca vypadat zbytek sezony posun nula, furt stejny problemy, furt stejny slabiny v kadru. Tak zase za rok.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

vyletíte z EL a jeho vyrazíte po 5 kolech, otázka je, koho místo něj.

Reagovat
Posledni Kovboj

To je ta lepsi varianta. Taky se muze stat, ze nam Stanciu vystrili skupinu EL, u tymu zustane Hapal, Stancia to v zime prestane bavit, v lize se protrapime na 3. misto a za rok budu zase poslouchat na tiskovkach ty samy kokoty jako doted.

Reagovat
monty25

Čím dýl to takhle zůstane, tím dřív tam dají Tetteha, kterýho mám ve Fantasy...

BTW: Průběžně jsem na 6. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab zatím pracuje skvěle. Spíš bych čekal Šurala jako druhého útočníka.

Reagovat
monty25

Už je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam Pulkrab pomohl

Reagovat
Coutinho10

uz 2. chytra sazka na obranu Liberce ja to radeji rozdeluju mezi vic hracu, protoze kdyz jsem dal all in na 1 tym, tak to nevyslo

Reagovat
monty25

Jo, ta defenzíva Liberce je zatím základ úspěchu. Plus ještě to, že jsem tam měl původně Juliše (protože byl levnej), ale pak koukám, že mám ještě prachy na Tetteha (snad mu teda ten gól nechají a Juliš se zítra nezblázní). Jenom škoda toho Čermáka s nulou...

Reagovat
Coutinho10

jojo Tetteh me taky zlakal, takze aspon neco a koukam, ze zejtra mas jeste Maska, ktere to muze taky jeste vylepsit

Reagovat
monty25

Kdybych na zítra už neměl jiný plány, tak bych mu snad šel osobně fandit do Ďolíčku...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SuperBanikovec

No zatím pěkný hnus fotbal z obou stran.

Reagovat
frankiefcb

Naopak docela to má spád a není to úplně špatné.

Reagovat
Rakoid

Reagovat
SuperBanikovec

Já čekal asi něco víc z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/a/l3JVK7v

Kdyby nekoho zajimaly nabehane kilometry.

Beha se kur.a dost! Ten zapas ma skvele tempo. Pro predstavu vcera nabehaly na Julisce nabehali nejvic hraci neco pres 7km.

Reagovat
C-M@ster

Přes 7 na konci?

To mi zní jako blbost, když jsem včera viděl ty poločasový hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, nechci kecat, ale mne se zda, ze kolem 7 rikali na konci

Reagovat
C-M@ster

7 je fakt extrémně málo a já mám za to, že kolem těch pěti v půlce měli.

Pamatuju si akorát, že z Plzně měl hodně Čermák.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, moje chyba Omlouvam se. Tady to je https://imgur.com/a/i8Amkgp

Reagovat
C-M@ster

To je někde k dispozici online, nebo kde se berou ty přehledy?

Asi musím být někde reglej, co? Na O2 nebo Fortuně?

Reagovat
smazaný uživatel

O2 to nabizi v te multidimenzi. Nevim jak na pc, ale v tv si prepnes na panelu na tyto statistiky, nebo na opakovacky, tracab mapu (simulace pohybu jak v FM), a nebo heat mapu nektereho z hracu, ale ta ted nejde. Nevim proc.

Reagovat
ratusek

Tetour

Reagovat
smazaný uživatel

Maratonec

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil na svůj věk neuvěřitelný

Reagovat
Greny

Ben Chaim taky neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Hraje Pulkrab?

Reagovat
Ross Geller

Ano.

Reagovat
SuperBanikovec

Hraje no, piču zatím.

Reagovat
Greny

Sparta zatim nic moc... Pokud se nezlepsi proojev hry ocekavam v 60. piskot a v 75. Bojujte za Spartu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara je hroznej čůrák

Reagovat
Baronne

Ben Haim se mi zatim líbí, nechává tam duši, škoda že tu šanci narval do gólmana... Kanga je dneska naprosto příšernej, toho bych okamžitě sundal.. A přijde mi, že Matěj je strašně odtrženej od zálohy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdybych byl fanoušek Sparty, tak by mě Kanga tím přístupem neskutečně sral. Kyselej namistrovanej ksicht.

Reagovat
Melda

Sáček místo něj...

Reagovat
Baronne

Ok beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

No zprvu se mi zdálo, že se Sparta zvedla, ale od nějaký 20.minuty to je zas bez pohybu, bez nápadu...naopak Opava dobrá, předvádí svoje maximum a na to, že pro půlku týmu to je ligová premiéra (nebo jsou v lize po dlouhý době), hrajou fakt dobře.

Reagovat
Posledni Kovboj

Stoletej Zavadil a par mladejch cucaku bohate staci k tomu, aby vypinkali nasi zalohu jak nekde v pralese. A kdyz jim to nahodou nejde, Kanga jim ten mic da sam, a Kulhanek to cely jisti prikrcenej za rohovym praporkem. Jit 1 na 1 jsou hraci posrany, nejakej system v prechodu do utoku chybi, takze to bud zlomi prihravkou Stanciu, nebo 0:0.

Reagovat
ZB 07

Tak třeba Opava postupem času odejde. Mně ten váš výkon nepřišel zas tak tragickej.

Reagovat
C-M@ster

Nezapomínejme, že Sparta měla loni o třídu lepší první poločasy jak druhý.

Tak jsem zvědavej, co bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Zavadil 0:1 , neboj Janku

Reagovat
C-M@ster

To nevím, Janku. Já myslím, že padne víc gólů.

Reagovat
Ross Geller

Frýdek hraje hrozně.

Reagovat
Posledni Kovboj

...uz cca dva roky. Jeste dalsi dva roky, a vsimne si toho i trener.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
C-M@ster

Kdyby si toho všiml aspoň repre trenér a furt ho nebral

Reagovat
Luc-Luc

Kdyz se tak divam na vykon sparty, tak to bude chtit nakoupit hrace jeste aspon za pul miliardy

Reagovat
Ross Geller

Ono chčije pomalu od začátku zápasu a komentátoři si toho všimnou až ve druhém poločase.

Reagovat
FCSL

Pulky klasika no. Herně to na Spartu není, kor s jejich stylem, kdy jde do vápna méně míčů než u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych to řek tak, že Sparta nemá herně na Pulkraba

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Já to říkám furt, že Pulkrab není chlap do boje o titul respektive do tak velkýho klubu. Nadprůměrnej ligovej útočník to je, ale spíš kopáč, kterej vynikne v menším klubu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Jinak na hrotu muze behat treba Ronaldo, ale kdyz dostane za polocas cca tri a pul prihravky, tak z toho moc neuvari ani on, natoz Pulkrab, kterej vesmes ve Sparte bejt ani nechce.

Reagovat
monty25

Tetteh makej!

Reagovat
Luc-Luc

Doprdele s videem

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Královec

Reagovat
Posledni Kovboj

naprosto spravne

Reagovat
Losinho

to je zas tragédie.. 1:0 strop

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude ráda za remízu

Reagovat
Losinho

jestli Sparta nedá doma gól ligovýmu nováčkovi, kterýmu čapá Šrom, tak už vážně nevim..

Reagovat
Losinho

no proto

Reagovat
Posledni Kovboj

Stav 0:0, druhej polocas, kopeme roh na predni tyc. Ve vapne 4 hraci. Super

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz se to zvrtlo v holomajznu

Reagovat
Luc-Luc

Stanciu je jinde no, toho to nemuze dlouho bavit mezi tema kopytama v ceske lize

Reagovat
smazaný uživatel

Twl Právě on a Kanga je problém Sparty. Všechno jim strašně dlouho trvá. Práce s míčem pomalá.

Reagovat
Pride

Kanga možná jo, ale ten je zase gólovej, ale Stanciu je problém? Vždyť bez něj by byli úplně v hajzlu. Technicky převyšuje celou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, kolik golmanů vlize mu takové střely bude pouštět Ale fakt, že není první takový gól...

Ale vždyť je to od Stancia hrané na efekt. On se strašně snaží techniku ukazovat, ale je to jalové. Však kdyby nebylo, hra Sparty vypadá úplně jinak.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pride

15 zápasů 5 gólů, to je na středního záložníka dobrý, ale hlavně Sparta potřebuje hráče, kteří nebudou připosraní vzít to na sebe a vystřelit ze střední vzdálenosti. A v tom jsou Stanciu s Kangou úplně jinde než zbytek jejich týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jasně, protože je to úloha středních záložníků že... i když teda Ben Chaim taky střelu z dálky má.

Kolik jich dal Stanciu ze hry? Dva? Žitný dal taky pět gólů, jen ze hry.

Reagovat
Pride

Nemám sílu tady o tom diskutovat. Co se týče Kangy, tak bych s tebou mohl třeba v něčem i souhlasit, ale se Stanciuem jsi vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Však včera hrál na prd

Reagovat
Pride

Včera možná jo, ale na jaře byl jasně jejich nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu je takovy hrac, ktery hraje cely zapas na prd a pak se blyskne nejakym golem nebo asistenci. Souhlasím že na jaře byl dobrý, ale ne v kazdem zapase.

Reagovat
Luc-Luc

To vis ze jo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to úplně stejně bylo s Néstorem že...

Fakt by mě zajímalo, jak si zastánci Stancia vysvětlují tu příšernou hru Sparty. Však to co vůbec nefunguje, tedy kombinační hra v přadfinální fázi, je úloha právě Stancia.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

To zas jako v minule sezone nemá vubec cenu se na Spartu divat. Radši fandit nejakemu zahraničnímu klubu.

Reagovat
C-M@ster

Chipciu má nějakou imunitu vůči žlutejm kartám?

Reagovat
Posledni Kovboj

je to ekonomickej migrant!!!1!

Reagovat
Adalberto.Littleoak

stream na Spartu někdo má? na streamcomandu nic

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Adalberto.Littleoak

tak jsem asi jetel a přehlídnul jsem to, díky

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.o2tv.cz sjed kousek dole a dej O2 TV Fotbal

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Kangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
monty25

Tetteh asistence

Reagovat
Venny

Reagovat
ZB 07

To snad ne

Reagovat
Posledni Kovboj

Pekny sklepnuti od Tetteha. Srom je dira.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív Diviš, teď Šrom

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi nez Pavlenka

Reagovat
chytrejkluk

Šrom

Reagovat
smazaný uživatel

Takze prvni kolo a hned chyba a goly - Rady, Divise a Sroma. Vsichni tri potopili a pripravili o body svuj tym.

Reagovat
ratusek

Šrom, klasika

Jinak Sparta vyhraje opět se sračkoidní nezměněnou hrou oproti minulé sezoně a Hapal vydrží o zápas víc

Reagovat
Coutinho10

hmm klasika Kanga...Srom

Reagovat
ratusek

Šrom na Rakovana

Reagovat
Coutinho10

jojo presne

Reagovat
smazaný uživatel

Šrom klasik

Reagovat
ratusek

no nic, Opava naprosto odešla fyzicky

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý triko....mistři!

Reagovat
lajka30

Reagovat
Ross Geller

12 186 diváků na Letné.

Reagovat
smazaný uživatel

Štetina gól nůžkama...no tak zas pomalu kluci...

Reagovat
Neon

kdyby mu to vyšlo

Reagovat
Posledni Kovboj

Monty strika

Reagovat
monty25

Ještě uvidíme, aby to nedopadlo jako s Pogbou na MS proti Austrálii. Ale na bránu to šlo, tak snad...

Reagovat
Posledni Kovboj

meli by podle me

Reagovat
monty25

TETTEH Ty vole, snad mu to připíšou...

Reagovat
SpecialOne

střela šla na bránu, takže musí.

Reagovat
monty25

Už je to jako vlastní. Já fakt nechápu, podle čeho to dělaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Kruté pro Opavu

Reagovat
SpecialOne

Tak brankář je součást Opavy, to není kruté, to byla prostě hrubá chyba.

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooooooooooool Svozil

Reagovat
Posledni Kovboj

Nez to dat Frydkovi, radsi to zkusil sam naprosto spravny rozhodnuti

Reagovat
Pride

Reagovat
ratusek

Smola klasika, hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga je hrozná piča

Reagovat
lada.sp

Spartička vyhrála, jdu pohonit

Reagovat
smazaný uživatel

A pak zas měsíc útrum, co?

Reagovat
dondinho

A co, chtěl bys ho uštvat?

Reagovat
dondinho

No tak začátek lepší než vloni, tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko vyhraje 1-0

Reagovat
Kang & Kodos

Btw dost se řešilo, že Tetteh je dost neproduktivní. Tak už má po půl hodině za Spartu 1+1

Reagovat
Blasphemer

oficiálně 0+1

Reagovat
Losinho

Takže začal stejně jako van Kessel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Ten začal až takhle dobře? To si vůbec nepamatuju.

Reagovat
Kang & Kodos

Tenkrát gólem a asistencí zajistil heroickej postup přes Levadii Tallinn.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to byli ti týpci, co museli ráno po zápase na ranní do fabriky?

Já si pamatuju hlavně jeho legendární výkon v Plzni, když se za celý zápas asi tak jednou rozběhl, na defenzivní činnost úplně mrdal celej zápas a nedal jedinou dobrou přihrávku dopředu.

Reagovat
Losinho

Ale Luts si tam svým geniálním rozehráním rohu zajistil flek v Bohemce.

Reagovat
Blasphemer

Top skauting od Bohemky.

Reagovat
KingMaster13

To bylo top, my je vyřadili a Bohemka je na cestě domů ještě okradla pro ně o top hráče

Reagovat
Kang & Kodos

Podle toho, co říkali na ČT, snad na odvetu dva ani nepřijeli, protože museli do kasáren.

Reagovat
KingMaster13

Pak ještě gol Zlínu a Jihlavě takže po 4 zápasech měl 3+2 nebo tak nějak. Pak už přišli těžší soupeři kde nestačil 1 běh za zápas a šel do hajzlu

Reagovat
shitcool

Chtěl jsem si koupit O2 TV na den na vyzkoušení - ale nemůžu platit SMSkou (služební telefon). To nejde platit online kartou, paypalem a podobně?

A funguje u O2 TV na den i možnost podívat se třeba na včerejší zápasy nebo jen ty, které běží živě?

Reagovat
Coutinho10

dřív to tak určitě bylo, takže předpokládám, že to je i teď ta klasika 7 dní zpětně

a možná to je ještě volný, protože v pátek a včera to i tady podle diskuze bylo zadarmo, tak možná ani nemusíš dnes platit

Reagovat
shitcool

No přehrát to nejde ... a platit to jde pouze přes SMS

Reagovat
Coutinho10

j ta SMS byla jediná varianta, ale problem mi to nedělalo...ale chápu, že u služebáku to je horší ....takže tu akci měly jenom na 2 dny...tak to je škoda no, že to nenechaly kompletně včetně toho dnešního zápasu

Reagovat
Coutinho10

dnes sice máme těžkej zápas v Olomouci, ale celkem začínám přemejšlet už nad pondělním losem LM koho si přejete a kdo je podle vás nejpřijatelnější ?

https://pbs.twimg.com/media/DisUuQ1X4AAYI1f.jpg:large

Já bych možná riskl i tu Basilej se Suchým by to byl super match a navíc by ta šance nemusela bejt úplně beznadějná, když se podíváme na jejich poslední výsledky

https://www.livesport.cz/tym/basilej/S8MBgwuo/vysledky/

Reagovat
ZB 07

Já bych vám přál třeba Paok, to by mohlo bejt hodně vyhrocený. Ale nejpřijatelnější je asi Graz, navíc je blízko, tak byste mohli mít početnej výjezd. Jinak až na Ajax a Benficu všechno hratelný.

Reagovat
Coutinho10

jj PAOK může bejt i celkem reálnej, pokud se Basilej rapidně nezlepší, tak může vypadnout a nakonec by vyšel ten PAOK a Graz by byl super, ale tam si asi nemá cenu nalhávat, že by mohli vyřadit Ajax, takže tuhle variantu vyškrtávám

Reagovat
ZB 07

Ajax bude hodně silnej. Těmi příchody Tadiče a Blinda to podle mě myslí s úspěchem v LM vážně. Ten Paok se nakonec jeví jako nejlepší varianta no.

Reagovat
Kang & Kodos

Ajax. Standa Vlček by zase nazul kopačky. Jinak kromě Benfiky se dá hrát s každým.

Reagovat
Coutinho10

to by bylo hezký no ale Ajax asi bude o dost silnější...nevěřim, že by stejně jako loni vyletěli ještě v předkolech

Reagovat
KingMaster13

Ajax a silnější? Tenkrát proti nám stál Suarez, Huntelaar, Stam, Stekelenburg a spol. Dnes tam vysloveně podobné persony nemají, před 3 roky je přehrával Jablonec a do LM nikdy přes předkola poslední dobou nešli. Až na to finále EL je to od nich dost bída.

Reagovat
Coutinho10

no oproti lonsku myslim i jak ZB07 zminuje vejs, tak letos to nepodcenej + privedli Blinda a Tadice, takze bych je nepodcenoval ...ale uvidime, jak se ukazou proti Grazu

Reagovat
KingMaster13

Oni to serou každej rok, nepodcení to ale bylo by jim to prd platný. Ajaxu se fakt není třeba bát. Naše kluby s ním dokázali hrát vyrovnané zápasy i s mnohem nabitějším kádrem. Nizozemci na nás neumí. Za mě je Ajax nejhratelnější s Kyevem. Akorát ten Ajax tu byl nedávno, chci Kyev

Reagovat
Coutinho10

ok ...no tak uvidime zejtra

Reagovat
KingMaster13

Nicméně ve finále je mi to jedno. Hlavně ne Benfiku, to je mé jediné přání a kdyby to byl Kyev tak by to byla pecka ale je mi to asi fuk jestli Basilej, Kyev nebo Ajax

Reagovat
KingMaster13

Hele v kolik je zítra ten los?

Reagovat
KingMaster13

Tu Basilej bych asi taky chytit úplně nechtěl ale Dynamo i Ajax jsou hratelný

Reagovat
Bosko

Ideální by byl Graz. Jednak je hratelnej a jednak je to blízko. Lepší volba není.

Ale je mi jasný, že buď dostaneme Paok nebo Kyjev

Reagovat
Coutinho10

j ale nevěřím, že vyřaděj Ajax, takže asi radši ta Basilej/PAOK....Kyjev snad ne...minule BATE, tak snad to z východu už stačilo

Reagovat
Bosko

tak PAOK taky beru jako z východu Možná teda radši ať chytneme tu Basilej. Je to celkem blízko, pěkná země, hraje tam Suchý, takže by to bylo o to zajímavější a je to je to sice atraktivní tým, ale pořád takovej, proti kterýmu máme aspoň malou šanci. Stejně si nedělám iluze, že bychom pak měli přejít přes čtvrtý kolo, tak ať si aspoň v tý kvalifikaci užijeme nějakýho dobrýho soupeře.

Reagovat
Coutinho10

taky to tak vnímám

Reagovat
smazaný uživatel

Graz je ale nenasazenej. Nebo je to tak, že když porazí silnějšího, tak převezme jeho koeficient?

Reagovat
Coutinho10

kdyby Graz vyřadil Ajax, tak by právě převzal jeho pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pro vás dobrý

Ale i tak všechno kromě Benficy je hratelný

Reagovat
Losinho

kohokoliv kromě Benficy.. vyhajpovanýho Ajaxu se teda nebojím vůbec

Reagovat
Coutinho10

ja Ajaxu celkem jo...radši bych se jim teď vyhnul, ale hlavně ne Benficu no

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ne Benfiku, na tu fakt nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej je teď ve slušném srabu, pro vás ideální soupeř...Měli tragickou přípravu a včera to korunovali i bídným vstupem do ligy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Uwe háže buly

Nejhratelnější je asi Graz, ale zas Basilej pustila myslim pár hráčů, to by taaaky mohlo vyjít.

Reagovat
KingMaster13

Já chci nejvíc Kyev. Ajax by byl taky super ale ten už tu byl nedávno, chtělo by to změnu. Hlavně ne Benfiku, na tu nemáma Basilej by taky nemusela být špatná ale schoval bych si jí spíš až do dalšího předkola kdyby to dobře dopadlo Rozhodně ale máme na to s těmi 3 hrát vyrovnanou partii, navíc role outsiderů nám bude sedět

Reagovat
Coutinho10

Kyev me uplne nelaka...minule bylo BATE a tohle bude o kousek vejs, takze radeji ne, ale hlavne se vyhnout ty Benfice

Reagovat
KingMaster13

Jenže Bate a Kyev jsou dost odlišné týmy. Já bych ho bral, konfrontace s Ukrajinou dlouho nebyla, ten Ajax tu byl nedávno.

Reagovat
Bosko

Těžkej soupeř hned na úvod. I když osobně nechápu ten hype kolem Olomouce a myslím, že letos Olomouc v žádným případě nebude hrát tak nahoře, jako loni, tak doma bude nepříjemná a v úvodu sezony bude určitě pořádně namlsaná.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

0:3

Reagovat
Bosko

Kéž by Je fakt, že dneska je to trochu hop nebo trop. Buď se naplní ty optimistický předpoklady, že kádr si sedl a že se projeví vydařená příprava, nebo na nás namlsaná Olomouc vlítne, bude to od nás rozpačitej výkon a vrátí nás to zpátky na zem.

Reagovat
Losinho

já si spíš myslím, že Sigma půjde dost dolů, a dnešek by jí k tomu mohl pomoci.. navíc její styl nám seděl, loni jsme jí měli dvakrát hladce přejet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
Bosko

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic, co bych necekal.. Olomouoc si udrzela skoro vsechny hrace, ale zase to je klasika - novacek v druhy sezone po postupu shori jak papir

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk - Daníček, Janošek - Navrátil, Machalík, Petr - Kuchta

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajíc pořád zraněný? A Havlík taky po zranění na lavičce nebo je Petr lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak je na tom zdravotně, spíš nevím proč hraje Machalík, čekal sem spíš Sadílka

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc by měl už pomalu trénovat

Reagovat
smazaný uživatel

Havlik je nejlepsi ve stredu, Machalik mel asi dobrou pripravu..

Reagovat
Coutinho10

Kuchta

Reagovat
HorajzmAmmann

https://youtu.be/UvMcaH1Ki-k?t=38s

sympaták Ať už podepíše, to jsou nervy...

Reagovat
ratusek

Tak jsem zvědav na přehypovanou Bohemku

Doufám, že Slovácko nepřijelo zaparkovat autobus

Reagovat
HorajzmAmmann

Zuberu Sharani jde z akademie Dreams FC hostovat do Sparty Praha

Jedná se o roční hostování s opcí na přestup

Hráč je ročník narození 2000

Reagovat
ratusek

Zkejsne v béčku jako Dao a ten druhej

Reagovat
Coutinho10

Jindrisek luxusne

Reagovat
ratusek

Daněk tzv na Šroma a na Rakovana?

Reagovat
Coutinho10

tohle bylo aspon hezky trefeno...ne jak Kanga

Reagovat
ratusek

To jo. ALe taky mi přijde že to měl mít

Reagovat
Coutinho10

mozna jo, ale i tak bych to uplne nesrovnaval s golama Kangy...tohle bylo slozitejsi

Reagovat
ZB 07

Gooool Jindřišek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co mele ten komentátor? Ten míč byl už dávno v zámezí, když Daněk sestřelil Maška.

Reagovat
smazaný uživatel

No Bohemka zatím ve všem lepší, my jsme dost špatní, nevím s jakým týmem chce ředitel uhrát skupinu 7-10. protože se Slováckem asi ne Ale třeba si to sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Kordula za ukázání koulí ale měl střídat dřív. Hra je uplně o ničem

Reagovat
HorajzmAmmann

z toho Dostála se stal celkem slušný zadák na poměry naší ligy Na to, jak byl před přestupem do Baníku hejtovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo, tragédie, nedá se na to dívat

Reagovat
ZB 07

Bohemka

Reagovat
FruFru

Slovácko zkušeně aplikuje Csaplárovu past

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovácko úplně marný.

takže 2. kolo bude tahat Laštůvka 4 kousky do poločasu

Reagovat
ratusek

Kdyby jen do poločasu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohemka hraje fakt super fotbal. A Jindřišek zraje jak víno

Reagovat
frankiefcb

Jojo je t Haškova práce, opravdu Bohemku pozvedl a hlavně nehrají žádnou sračku. Plus kdo je taky výborný je Mašek.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mašek se mi dost herně líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dohrano dnes nebo zitra? Nebo čtsport už to nebude dávat díky

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dneska po zapase Brna

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Sadilku..

Reagovat
ratusek

Kabajev doufám, že Slovácko vyrovná

Reagovat
ZB 07

Kabaev

Reagovat
smazaný uživatel

Kabaev To je trouba, proč mu to nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Kabajev uplne mimo. Za tohle bych ho po zapase hned poslal do juniorky. Kdyby Slovacko vyrovnalo, tak to bude jeho prusvih.

Reagovat
Coutinho10

Kabaev

Reagovat
smazaný uživatel

Kabaev za to bych mu dal jinou pokutu na co si hraje borec...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka super, o poháry bojovat bude! Slovácko potřebuje přidat. Sadílek a Kubala musí hrát od začátku. Vůbec se mi nelíbí, jak hraje Petr.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr je všech tragédů král

Reagovat
Firkraag

Viděl jsi ten zápas, ty magore ? My jsme mohli dostat tak 5 fíků

Reagovat
Bohemak12

Bránění výher nám moc nejde

Reagovat
exse

Bohemka potvrdila roli největšího favorita na sestup. Hrát takhle špatně doma proti největšímu soupeři v boji o udržení je opravdu na pováženou.

Reagovat
Bohemak12

Reagovat
Kang & Kodos

Baluta na lávce?

Reagovat
Coutinho10

měl už bejt ready, ale asi neni na 100 % fit

Reagovat
Kang & Kodos

Byl zraněnej? Jestli jo, tak v pohodě. Jinak bych se divil, že frajer za 70 mega si jde sednout na lávku

Reagovat
Coutinho10

jojo právě hned ze začátku, ale snad se ukáže aspoň na 15-20 min

Reagovat
Kang & Kodos

A samozřejmě nesmrtelnej Zmrhal

Reagovat
KingMaster13

Přes reprezentanta žádná naděje směrem do základu

Reagovat
Coutinho10

naše legenda no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty bys nechal sedět legendu?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
KingMaster13

Škoda nehraje? Tak to Trpiš má docela koule

Reagovat
Coutinho10

já mám Tecla ve fantě, takže podle očekávání jenom to chce, aby se trefiil

Reagovat
KingMaster13

Tak uvidíme no, kdyžtak je dobrý, že si ho Trpiš nechal jako žolíka, zrovna dnes by to možná mohlo přinést ovoce ale budu raději když příště bude v základu

Reagovat
Coutinho10

uvidime, jak se dnes oba predvedou..at hraje ten lepsi a kdyz to nepujde, tak mame solidniho zolika

Reagovat
KingMaster13

Tak jsem s Teclem nadmíru spokojený, dost na sobě zapracoval

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

ted je posledni sance to trochu s tebou zdramatizovat ale ta zaloha u me bohuzel propadak

Reagovat
Kang & Kodos

Jedinej slávista v sestavě mi dal góla, takže aspoň malá náplast

Reagovat
Coutinho10

skoda no..mohlo to bejt aspon napinavy zejtra

Reagovat
KingMaster13

Já zítra potřebuju aby dal gola Baroš, Ikaunieks i Azevedo a nejlépe aby třeba Baroš dal 2

Reagovat
Coutinho10

to by musela bejt prestrelka ja bych potreboval 2 goly od Holzera

Reagovat
KingMaster13

6:4 a jsme spokojeni všichni

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Základní sestava Slavie: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Stoch, Souček, Sýkora, Hušbauer (C), Zmrhal - Tecl

Náhradníci: Kovář, Zelený, Kúdela, Baluta, Škoda, Musa, Frydrych

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jsem myslel, že Vantruba bude dvojka. Měl by se poslat na hostování, nemá smysl, aby chytal v juniorce. V takovým Slovácku nebo Opavě by chytal, tam maj lopaty.

Reagovat
Venny

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

urcite by bylo lepsi, aby chytal ligu klidne jinde nez v juniorce, ale co jsem koukal na tiskovku pred sezonou, tak rikal Trpiš, ze ho chtej postupne zapracovavat na nas herni styl..nevim teda, jestli to v juniorce bude stacit, ale co jsem z toho i tak pochopil, tak cuchnout behem podzimu urcite dostane napr. v Mol Cupu, tak uvidime

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

jak se předvedl v té Trnavě? Vždyť se během jara mluvilo, že by i mohl být jedničkou...

Reagovat
ratusek

ty vole oni Vantrubu chtějí dávat do juniorky? To ať jdou do prdele a měli ho nechat radši v Trnavě

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
KingMaster13

Jinak s Olmikem beru jakoukoli ušmudlanou výhru, přeci jen bude to 1 z těch nejnáročnějších venkovních zápasů. I remíza by se dala snést ačkoli ztráta hned po 1. kole by nebyla příjemná

Reagovat
shitcool

Někdo link na Slávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co mám zvolit. Jestli MMA Hamburg nebo Sigmu se Slavii?

Reagovat
smazaný uživatel

teda UFC Hamburg*

Reagovat
Losinho

dnešní event je o ničem, to už zlatej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, počkám až na Oktagon

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hlavní karta je od 8 ne?

Reagovat
Kaspar

kazdy tym musi mit svyho Zmrhala prece nemuze byt tak tezky ho nekam strelit, vzdyt i Sparta dokazala prodat Ladika

Reagovat
mistr129

proč ho prodávat? Během sezóny ho předskočí Olayinka s Balutou a na ligu je to nadstandardní náhradník

Reagovat
Kincl

Jedeme snad dáte aspoň gól židi

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jako reportér na O2 Sobišek, kde je slibovaná Monča Čuhelová?

Reagovat
smazaný uživatel

Už dojeli, dejte tam fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský s Pilným na komentátorském stanovišti, sráč Siegl ve studiu, snad ten fotbal bude stát aspoň za to.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Uff, chybí Pavel Dvořák. To by nám dal zas góla.

Reagovat
Manau

Někdo stream na sigmu pls?

Reagovat
smazaný uživatel

o2tv.cz první kolo jako promo zadarmo

Reagovat
Manau

dík

Reagovat
ratusek

Melichárek pořádnej direkt od Klobásy snad to zvládne bez následků

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole střílejte tomu se bude motat šiška ještě pěkně dlouho

Reagovat
Artaxerxes

Ta modrá těch štulpen je teda sakra světlá

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Komix

ajo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžou hrát oba týmy se stejnejma

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

To je hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

máš přehled

Reagovat
C-M@ster

Ty nemáš souvislost.

Piky prohlásil, že už nebude psát o fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,tak to sorry.Každopádně to je škoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Co je vlastně s Plškem?

Reagovat
Venny

Nějaký drobný zranění

Reagovat
Kang & Kodos

Souček jakej sprint teď

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho už je zrušenej pořad Dohráno? pls

Reagovat
Lemond Laws

Nekdo prosim stream?.. na o2 mi to nejde spustit

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaal Soouuučiiis

Reagovat
smazaný uživatel

golasooo

Reagovat
KingMaster13

Bílej Yaya,

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Urblík gól roku

Reagovat
KingMaster13

Nějaký video?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13

Díky

Reagovat
Venny

Ten byl

Reagovat
Kaspar

Ot : Skodu uz ze Zbrojovky konecne vyhodili nebo je zraneny ?

Reagovat
ZB 07

Zraněnej

Reagovat
Venny

Pískej konec

Reagovat
Venny

To je bůh

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

ooooooooooh Stoooooooooooch what a goal

Reagovat
Komix

MÍRAAAAAAAAAA

Reagovat
Baronne

Stoch > Stanciu

Reagovat
Neon

Reagovat
Komix

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Nope

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Stoch je jinde

Reagovat
KingMaster13

Miňoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to tam bouchaaa jak v myych trenkaach

Reagovat
smazaný uživatel

Co to chytá ten gambler?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Miňo

Reagovat
Luc-Luc

Ti komentatori na o2 to je neco hrozneho

Reagovat
KnoxXx

Mino uz vyucuje tentokrat od 1.kola

Reagovat
Luc-Luc

Sigma hroznej vykon, slavia si jde bez problemu pro win, to se ani nezapoti

Reagovat
KingMaster13

Nehrajete zase tak špatně, tu první desetiminutovku jste měli skvělou. Pak vás srazili ty 2 goly a nám se to zatím daří kontrolovat ale furt stačí druhou půli nějaká šmudla a už je to zase těsný

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

It's a trap!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle se nedá dívat. Jediné pozitivum je gól Stocha. S takovou budou oba v Evropě pro ostudu...

Reagovat
KingMaster13

Jak tam zdůraznil to slovo reprezentant

Reagovat
Baronne

Koukáte někdo na Brno? Jak hrajou?

Reagovat
ratusek

Brno naprosto zoufale, jestli takhle budou pokračovat, tak zkejsnou ve 2.lize dlouho. Ale je to první zápas, teprve prvn poločas a oni se zvednou, pokud ne dnes, tak později. Olomouc taky tuším ybla na sestup a pak pohodový postup-. Nicméně tenhle poločas musí být varování.

Jihlava dobrý, akorát škoda, že jim ještě odejde Schumi a Urblík

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava válec celkem... Brno se dopředu dostane jen takovým tím klasickým nákopem na hrot nebo do křídla.

Reagovat
ZB 07

Šíleně, katastrofálně. Pivarníkovi dávám 3 zápasy, pokud je nevyhrajem, tak ať táhne. Naštěstí ten zápas zachránilo několik wtf momentů jako např. pokus dvoumetrovýho Gáče o nůžky, sekuriťák hulící trávu přímo pod sektorem nebo to, že jsme dali gól. (To, že jsme inkasovali po rohu, při jehož exekuci si Jihlavák nabil držku, už je náš standard).

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku jara jsem psal že jednou budete vyhazovat i Pivarnika. A je to tady..

Reagovat
Kang & Kodos

Tak na začátku jara od něj každej čekal víc, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
KingMaster13

ty vole rozprodaná Jihlava si je maže na chleba

Reagovat
ratusek

a to ještě z Jihlavy někdo odejde

Reagovat
Banikovec7

Když se podívám jen na soupisku, tak mi nepřijde, že by Brno mělo být nějak moc lepší, jak se tady pasovalo do role skoro jasného postupujícího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Svedik umi Jestli takhle budou hrat dal, tak postoupi ve stejnem stylu jako Opava

Reagovat
ratusek

bohužel jim ještě odejdou hráči, takže si myslím, že ne

Reagovat
Bosko

Koukám, že Jihlava prodala snad i logo. Má nějaký nový

Reagovat
smazaný uživatel

no změnu to chtělo, ale jak tohle nový ohlásili, tak je vyhejtila půlka Jihlavy na facebooku teď když ho vidím na dresu, tak mi to nepřijde zas tak špatný

Reagovat
Bosko

Asi je to o zvyku, příjde mi takový spíš basketbalový

Reagovat
smazaný uživatel

no oni z nějakýho mně nepochopitelnýho důvodu chtěli aby to logo neobsahovalo žádný znaky typický pro Jihlavu, že chtějí reprezentovat celej kraj a ne jen město nebo co.... přitom na staďák chodí z 95% Jihlaváci a pár lidí z prdelí okolo takže to dopadlo, tak že tam je FCV a za tím strojírenský kolo, který je strašně typický pro Vysočinu jak kdyby strojírenství nedominovalo snad ve všech krajích v ČR

Reagovat
Venny

Jestli chtěli reprezentovat vysočinu, tak tam měli nakrestlit nějaký kopečky

Reagovat
smazaný uživatel

kopečky, brambory, krávy Jihlava má ježka, stříbro, hradby, věž... určitě se dalo vymyslet něco co má aspoň nějakej charakter...

Reagovat
Venny
Reagovat
smazaný uživatel

https://data.city.cz/img/resample/a0/82/a082ddabbd2d8fb014f52d2400f457dea6e4e960.JPG

Něco na styl těch starých znaků si myslím dávalo daleko větší smysl.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten punk balon je top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak on to má být odkaz na Spartak Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

jako aspoň něco tam je no stejně jde o hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses vrátil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napul, bylo to unahlene rozhodnuti bo mi to tu docela chybelo Ale uz to nebude takova show jako predtim.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže žádné haf haf jo?

Reagovat
PBLead

Slavia zatím pěkně, nicméně "Csaplárova past, sklapne zas!"

Reagovat
KingMaster13

ty vole, to jsme si nepohlídali

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóól Klíma kanonýr, ještě 14 gólů a má splněno

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě 13

Reagovat
Venny

Jo a když už se tu pějou chvály na novou sparťanskou grafiku, tak ten slávistickej vizuál je taky povedenej https://twitter.com/slaviaofficial/status/1021070984139468801

Reagovat
PlackaSKS

pěkný

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Brno to zkouší na Csaplara?

Reagovat
anonym

Ten 2. gól trochu smůla. Doteď nevim, jestli mu to někdo tečoval a nebo přes obránce neviděl. Chce to rychlý gól, potom je možný všechno.

Reagovat
Venny

Nebylo to tečnutý. Neviděl přes obránce a ještě to zaplavalo, ale vidět to, tak by to asi měl

Reagovat
havrys99

Reagovat
Venny

Reagovat
Coutinho10

to snad ne Stochu

Reagovat
Luc-Luc

Stoch > Stanciu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch na Kabaeva

Reagovat
anonym

Štoch

Reagovat
Bosko

To musí bejt gol, tohleto

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Ty nekoukáš na Brno?

Reagovat
C-M@ster

Ani tam nejsem. A ani toho nelituju, jak tak koukám na výsledek.

Reagovat
Luc-Luc

Skoda Venca

Reagovat
Coutinho10

Sykora

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Tecl, už mohl mít 2 asistence...

Reagovat
Kang & Kodos

Ten "ofsajd systém", kterej má Olomouc, to je slušná parodie. Připadám si jako na MS, kde to asistenti schválně nemávali. Akorát že tady se fakt vždycky někdo ze Sigmy zapomene vzadu

Reagovat
C-M@ster

Snad Pilařovi vydrží zdraví

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hála

Reagovat
mistr129

Hála

Reagovat
Kang & Kodos

Brno

Reagovat
Venny

Liga je naše

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaal pojistka Couuufy i ve fante , ale stacit to na Kanga nebude

Reagovat
KingMaster13

Jsem na tom podobně bohužel

Reagovat
PlackaSKS

tecl, coufal i stoch (kapitán) ve fantě

Reagovat
Coutinho10

pro priste se musim poucit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Ach jo, to je ostuda

Reagovat
Bosko

No ty krááávo, MISTŘI!!

Reagovat
KingMaster13

Klid, je to první kolo, kroťme to

Reagovat
Bosko

dyt ja si delam prdel

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Coufi hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Syndrom druhé sezóny

Reagovat
vinetou

No, jsem teda zvědavej na Olomouc v Evropě.

Reagovat
KingMaster13

Oni nehrají zase až tak zle, to jen my jsme brutálně silní když hrajeme na brejky.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Jsem zklaman nejen z vykonu a vysledku, ale i z fanousku na stadionu, spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zapasu bude hrat ta Opava tady v Brne?

Reagovat
kolouch

7 pokud se něco neposere

Reagovat
Venny

Takže derby s Baníkem už se nestihne? By byla prdel kdyby oba tábory jely do Brna stejnym vlakem

Reagovat
smazaný uživatel

7? fakt? nejsou mysleny kola? Dyt to je skoro celej podzim..

Reagovat
Kang & Kodos

To se jako budou srát celej podzim s debilním vyhříváním?

Reagovat
kolouch

Má to být hotový na konci říjjna, což vychází na 7 domácích zápasů

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, ono to je vlastně teď dost nabitý. Ale stejně to trvá nějak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

to by se ti libilo

Reagovat
KingMaster13

Nádhera, jsem nadšen Od derby 2016 asi náš nejlepší zápas Prokletí Olomouce zlomeno, důležitý 3 body a jsme první!

Reagovat
Venny

Reagovat
ratusek

jen do zítra

Reagovat
KingMaster13

Takže nás přeskočí Jablonec?

Reagovat
ratusek

tak nebo tak

Reagovat
KingMaster13

Poražte je 4:3 potřebuju aby dal Baroš hattrick a Ikaunieks taky a něco tam padlo i Azevedovi kvůli fantě Nicméně nám trůn po prvním kole nikdo brát nebude

Reagovat
ratusek

a Král se má vrátit kam?

Reagovat
KingMaster13

Král se jednoho dne vrátí ale stoupat nahoru se musí hezky pomaloučku, polehoučku, postupně

Reagovat
jackinho10

Banik snad 0:4 neprohraje

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

OT:FNL: Proc proboha hraje v Brne v zakladu stopera teb Pavlik porad? ..ja mam Pivarnika za jednoho z lepsich treneru, ale pokud vsazi a stavi obranu na takovymhle vemenu, jen proto ze ma nejaky starty nekde a umi kricet, tak to bude rekord v poctu obdrzenych golu, dneska uplna katastrofa

Reagovat
anonym

Obrana mizerná a střed zálohy prakticky nikde, tolik děr nemá ani ementál. To, že se nestačili vracet bych ještě pochopil, ale oni dokázali nějakým způsobem zmizet i směrem dopředu.

Ale lepší facka teď, než pozdě.

Reagovat
JessePinkman

První kolo ve 2. lize super Dynamo v hezkým zápase výhra 3:1 a Brno krásná holomajzna.

Reagovat
Komix

Byl jsi? Co mladej Šplíchal, dobrej výkon? 3 roky zpátky jsem s nim v Milevsku kopal, tak mu fandim

Reagovat
JessePinkman

Byl jsem.. Ten tam za 10 minut předvedl víc, než Kovaľ z Dukly. Plus dal lahůdkovej gól. Mohlo by z něj něco bejt.

Reagovat
Komix

to doufám

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Janoš už ne tutovka v Baníku

Popravdě dobrý prestupak, který dává smysl.

Stronati, Holzer, Janoš - do třicítky daleko, všichni zkušenosti s naší ligou a víme co od nich čekat. (Jaký to rozdíl oproti Azackemu a Panicovi)

A útok se nějak přežije, klidně tu poslední šanci Diopovi nebo Aasinkum dám

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak vzhledem k tomu, že je start Procházky nejistý a Šindelář by měl hrát na stoperu tak na defenzivním bude Artem nebo Jánoš rovnou z vlaku

...nebo to riskneme s dvou ofenzivníma Jirásek/Kaloč - Hrubý. Však jsme doma

Dneska bodík dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

S Janosem v sestave se uz nebojim ani propadaku na Slovacku. Tudiz dnes za 3 body, za tyden minimálně bod, pak se porazi Pribram a nastane jazda s kurwami !

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak ta sestava s Jánošem už vypadá celkem zajímavě.

Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati (Šindelář), Fleišmann - Fillo, Jánoš, Hrubý, Granečný (Holzer) - Azevedo (Diop) - Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to dobře. Jankul zatím udělal více práce než Dušanko Kazisvět I. za bezmála dva roky.

Nejede zatím malé domů, udržel kádr, vhodně doplnil.

Jen to zatím kazí ta černí kaňka v podobě flusance, ale toho snad po sezoně střelíme za milion éček, aby se velkotovárník zahojil taky..

Musím ti říct, že se těším. Jazda začne příští sobotu v Hradišti !

Reagovat
HorajzmAmmann

a nahradí ho Helešic, který jak to tak vypadá si rezervoval základ v čB Včera tam připravil asi dvě šance a prý hrál dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

On už v nějakém předsezonním rozhovoru říkal, že ČB mají o něj zájem co se týče host. a on se tomu nebrání. On tam chtěl zůstat již i minulé jaro.

Takhle se aspoň vyhraje a pak, jak píšeš, nahradí odcházejícího flusance a všichni budem šťastni

Reagovat
smazaný uživatel

Chlustanec bo tu se odjakziva chlusta flusanec je nejaky prazsky patvar

Reagovat
smazaný uživatel

To je vzpoura !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi blbec...

A v sobotu bedzie zabawa

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Jarda tam hodí 200 jablek, to si ještě povíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jablek z té zahradkářské kolonii, co je u Litavky, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že ho stihnou dnes představit?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vezmu v potaz, ze jeho agent uz ti stihl propalit na instagramu a jede rannim pendolinem do Ovy (Adam jel uz vcera), tak nevim, co by se muselo stat, aby to predstaveni dnes nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na to koukám no, on už na insta dával fotku na konci května že končí v MB.. A jak to vidíš s Golgolem?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím GolGolem snad přišel Horajzm, protože co vím, tak Baník o něm vůbec nejednal, ba naopak, ty jsi tu o víékendu cosi psal o útočnících Plzně a jak to bude vypadat u nás, což je více reálné než příchod nějakého bubáka

Ale nikdy neříkej nikdy, kdo ví, co se ještě stane, že jo.

Reagovat
HorajzmAmmann

golgol je akorát můj mokrý sen... Takže nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu, je mu 28 nebo kolik a jestli chce Jankul udržet tu cestu kterou nastavil, tak Golgol nedává smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už moc nevím tedy, co řešíš

Bubáka nebrat, Ondra Šašinka se konečně ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

No jako moje poslední info bylo, že Chorý čeká jak dopadne Šáša a Šáša A potom jsem tady četl právě něco o Golgolovi Tak uvidíme, pokud ti naši zahrají svůj standart tak snad na 3.kolo máme Chorého v týmu..

Reagovat
frankiefcb

S golgolem jančí tady Horajzm. Jak říká Trevora černouška nebrat, počkat až se konečně ukáže Ondra anebo vzít toho Chorého. Stejně si myslím, že měl zůstat Poznar.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozny sympaťák, ale to nám góly a body neudělá.. Jinak se bojím že Pánik bude stavět Kubu, protože říkal že je ve dvojici s Barym.. , ale to by zase mohlo urychlit příchod toho Chorého, až uvidí Kubu v akci v ligovém zápase.. Ale možná taky dneska překvapí a dá si 3 fíky za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, máš pravdu ty. Asi stejné insider info

Čeká se, koho VP vůbec uvolní a pak, jak píšeš ty, jak se uchytí ti naši bratři v triku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Protoze si rikam ze kdyby tady dosel bylo by to uplne top. Dal 18 golu za 2500 to je super. A jestli je cernej ruzovej nebo fialovej mi je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo, jen dle mého přeceňovaný. To už raději měl vážně zůstat Pozny,. který tot tu zná a makal příkladně pro tým.

Ale teď už je to jedno, až na flusance jsem spokojenej s přestupákem, bravo Jankul !

Nenechal se vydírat podřadnými kluby, ustálil tým atd...

Reagovat
frankiefcb

Mně je taky fuk jakou barvu pleti má hráč. Pro mě je důležité jak maká, ale prostě mě nijak nikdy Golgol nezaujal. To radši dát "poslední" šnaci bráchům (i když u Ondry by to bylo předčasné, ale Kuba už má podle mě poslední šanci, aby přesvědčil)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Tak doufám, ež bude už hrát dneska. I když o tom pochybuji, jelikož mám docela z toho středu strach. Tak snad to Šindelář uhraje nebo Jirásek.

Reagovat
Greny

dnes nejspis hrat nebude..zatim je porad veden jako hrac Bolky

Reagovat
ratusek

Utok,bude bída. Ale nenůžeme mít vše no. Ale snad do 5.při našem impotentním utoku někdo přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat od Holzera? To mi prozraď A ustojí že nebude oblíbený? Před odchodem měl vlastně lepší jen jednu sezonu, jinak nevyrovnaný, v obraně katastrofální, na kraji zálohy měl občas problém s prací dozadu. Dopředu špatný nebyl.

Reagovat
Shevchenko

Nevíš kdy končí přestupák?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to nebude žádná sranda. Jablonec měl dobrý přestupák a nám bude chybět sehraná středová dvojka ( na place tipuji Jiráska s Hrubým, ti už spolu něco odehráli) a asi i Prochy. Snad to urvem díky prostředí!

Reagovat
HorajzmAmmann

z Jablonce mám největší strach. Na Plzeň, Spartu nebo SKS se vždycky vyhecujeme, ale Jablonec je silný a ještě neatraktivní... Remíza bude dobrá.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kurva JO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Značka nabývá na síle

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně

Reagovat
Greny
Reagovat
smazaný uživatel

A on někdo čekal, že ještě dnes nastoupí?

To by byl kurva velký risk od hodného strýčka.

Ale s Adamem (kurva, mám radost, že je náš) už nehrozí díra na šetce, takže příští sobotu jedem dolovat body do Hradiště atd...

Reagovat
smazaný uživatel

I když Prochy je zraněn a zřejmě nenastoupí.

Takže buď Adam ( ) nebo Jirásek...

Reagovat
frankiefcb

to je hodně dobrá posila!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní posila za Dušanka ani nemyslitelná... Teď ještě poprosím toho Chorase a jazda na titul může začít

Reagovat
Puskas

Ještě nedávno jsem si říkal, jak by bylo fajn a jak je nereálné mít ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo to je?

Reagovat
Kang & Kodos

Sparťan

Reagovat
Kepy_FCB

Dobrej?

Reagovat
Kepy_FCB

Dyť ten Jánoš je už skoro tejden jistej já doufal že to je ten Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč se ptáš, kdo to je, když byl týden jistý?

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý a menší než Jankul?

Reagovat
frankiefcb

ty jsi fakt střelec ty vole. Prvně kdo to je? A pak, že týden jistý. Srovnej si už to konečně v hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom byl jistej teprv od včerejšího večera

Ale tak, nechme ho v jeho komunitě, ať tady střílí do prázdná, když se mu uleví na duší O:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Bys mi měl poděkovat že jsem ti dal možnost urážet a tím si sám ulevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to mi nestojíš...

Reagovat
Kepy_FCB

Asi proto že nevím jak Jánoš vypadá.

Myslel jsem že to je nějaká novinka no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad víš jak vypadá Chorý ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On nepozná ani půlku současného kádru Baníku. Jeho jediné rozlišování je bílý, černý, bílý, černý..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a dneska ještě rozbít řehtačky

Reagovat
Puskas

Reagovat
Shevchenko

Kdy končí ten přestupák?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.banikblog.cz/inpage/nejdelsi-vyjezd-roku/#.W1XABMHaZVY.twitter

Blogy nečtu, ale tenhle je výstižný a dobře napsaný

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

popis Sokolova...

Reagovat
OtecJaJ10

Tak konečně, teprve DNESKA začíná ta nejlepší liga na světě bp

Reagovat
smazaný uživatel

Tak registračka Janoše hotová, co myslíte, bude základ?

Reagovat
Banikovec7

Jestli nebude Procházka, tak myslím, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, je fakt připravenej

Reagovat
Banikovec7

Vážení fanoušci, těší nás, že váš zájem o permanentní vstupenky na novou sezonu stále trvá. Rádi oznamujeme, že v této chvíli bylo vydáno již cca 5900 permanentek!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Ty pico!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To abych si ji konečně koupil

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
YNWA__MSN
Reagovat
YNWA__MSN

je toto možné mám se smát, nebo brečet

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Masopust, Trávník, Kubista, Považanec, Jovovič - Doležal (c)

lavička: Hanuš, Hübschman, Ikaunieks, Acosta, Chramosta, Břečka

Sestava vcelku očekávaná, snad uhrajeme alespoň bod na začátek

Reagovat
smazaný uživatel

No já teda proti nám čekal Chramostu v základu teda.. Takhle je ta sestava pro nás hratelná!!

Reagovat
PavlíčeQ

Kdo bude na hrotu byl asi jediný otazník, možná ještě jestli Hübschman nebo Kubista.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezal kapo?

Reagovat
PavlíčeQ

Služebně nejstarší hráč Jablonce, takže v nepřítomnosti Hübschmana logická volba, 3. hráč na pásku je Hrubý mám dojem

Reagovat
KingMaster13

On nehraje Ikaunieks? Do píči

Reagovat
ondrasch77

Pokud se nám podaří vytvořit náskok, tak určitě dorazí i Ikaunieks i Chramosta...

Reagovat
KingMaster13

Já bych kvůli fantě potřeboval aby tam tak 2 fíky loupnul Na druhou stranu od Baroše potřebuji taky goly takže ať to skončí třeba 5:5

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos ani na lavce?

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišmann - Fillo, Jirásek, Hrubý, Granečný - Diop, Baroš

lavička: Pokorný, Mešaninov, Jánoš, Holzer, 2x Šašinka, Budínský

Procházka + Azevedo zraněný

Reagovat
HorajzmAmmann

Docela pozitivní změna je, že i bez Procházky, Azeveda, Holzera a Jánoše uděláme celkem solidní základ ...

dneska urveme bod, pak už to snad bude jen a jen lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 3 puntky doma

Reagovat
HorajzmAmmann

kdo chce moc nemá nic...

Remíza doma s Jabloncem, remíza na Slovácku a doma výhra nad Příbramí je reálný a solidní základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomeneš na Machovce a Ježdíky

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ti mi až tak nevadili, v té době tam byli i horší.

Reagovat
ratusek

Snad ten střed bude fungovat, ale za Jiráska a toi jsem ho neměl rád, ale ukázal se v dobrém světle. Ovšem od příštího zápasu zase sedí no

Reagovat
ratusek

nicméně lavička je slaboučká směrem dopředu, Holzera nepočítám, snad se Ondra Šáša chytí, od Kuby už nic nečekám

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak podle ticketportalu Béčka posledních asi 150 místo a celkem zbývá kolik? 2000? To vypadá na slušnou návštěvu v úvodu sezony...

Reagovat
ratusek

Jazda na titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Pšššt

Reagovat
ratusek

no čekal jsem to lepší tu návštěvu, ale i tak dobrý

Reagovat
ratusek

nakonec výborná návštěva

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy Pešír komentuje fotbal? ČT přijde o tolik fotbalu a ještě nabere novýho experta?

Reagovat
Greny

Komentoval MS i v Brne vcera byl

Reagovat
fabec1222

A komentoval taky Vlášek?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalous

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na MS se vždycky naberou lidi navíc, kteří pak nepokračují. Vždyť na ten fotbal, co jim zbývá, stačí osvědčená sestava Karoch Zelenka Němec Hyský...

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nic jinýho, tak je to aspoň z Ostravy konečně v HD

Reagovat
cubinho

Přijely 2 řechtačky

Reagovat
SuperBanikovec

3 tam jsou, jeden byl na záchodě asi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bez řehtaček.

Reagovat
Kang & Kodos

Barošovi vydrželo v nový sezoné cca 95 vteřin, aby nebyl kokot

Reagovat
Greny

Reagovat
Čivrss

Reagovat
havrys99

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Strašnej debil...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
icemike

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

HD přenos z Ostravy? Kde je poctivý SD vůz?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Laštůvka je solidně vypasenej

Reagovat
Greny

Holeňák

Reagovat
andrew96

Reagovat
Han střelil první

Zio...

Reagovat
smazaný uživatel

Diopa do koše!!

Reagovat
Kang & Kodos

Beztak se tady bude nadávat i na ten HD přenosák, protože si na SD už všichni zvykli...

Reagovat
andrew96

Přenosy jako z civilizace nechceme!

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pride

Nemáte někdo odkaz na Baník? Nemám teď možnost sledovat čtsport.

Reagovat
smazaný uživatel

Ulož si fotbalzive, streamcommando

Reagovat
Pride

jj streamcommando mám, ale tam se mi 80% těch streamů seká.

Reagovat
Rakoid

se vždycky zkracovala na OVA (ve skóre)?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Rakoid

*Ostrava

Reagovat
icemike

Jak kdy, ČT dávala OST.... Todle je grafika o2

Reagovat
smazaný uživatel

*unifikovaná grafika Fortuna ligy, kterou používá O2 i ČT. O2 přece mělo tu svoji modrou.

Reagovat
icemike

Ale soupisky zobrazuji každý jinak

Reagovat
fabec1222

OT: Monika nejspíš na O2 vůbec nenastoupí, takž RIP monty, jako náhrada Štěpán?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ale dobře jí tak, odejde z ČT s tím, že chce bydlet v Americe a teď se najednou kvůli O2 vrací...

Reagovat
monty25

Taky jsem slyšel o tom, že se nepohodla s Kindernayem. Ale já O2 nemám, takže mi to vůbec nevadí...

Reagovat
fabec1222

špičička ✓

Reagovat
andrew96

Špičička.

Reagovat
havrys99

ten je fakt vymetenej, mluví o tom, že 90 minut na hřišti nezná bratra, ale on je akorát zákeřný prase

Reagovat
Greny

Baros je fakt kokot na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem Barose fakt zboznoval, ale on uz je regulerni blazen.

Reagovat
ondrasch77

Ne blázen, normální zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Už má zase výhody - kopnutí na zemi, držení za dres. První žlutá, za chvíli druhá, nic jinýho si nezaslouží.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tady ale Baroše chápu, vždyť ten Hovorka do všeho chodí jak magor.

Reagovat
Greny

No tak ho chytim pod krkem a predtim to vypadalo ze v padu do nej chtel kopnout

Reagovat
Banikovec7

Divne, kdyz ho predtim Hovorka zajel skluzem 10 sekund po odpiskani ofsajdu.

Reagovat
Greny

Jako sorry ale on je taky zakernej a padajici ja bych ho na hristi rezal noha nenoha a po zapase bch rekl neco ve stylu ze je to v zapalu boje a ze po zapase vse dobry...musi ocekavat to stejne co on rozda

Reagovat
Banikovec7

No to sice je, ale resi se tu jen Baros, pritom je Hovorka stejny dobytek. A jak pisu, navic po odpiskani.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hovorka nebo Baroš si po zápase stěžovali? Na záznam se teprve budu dívat, na hřišti to vypadalo že se rozčilují oba.

Reagovat
ratusek

ukázkový saně, to se naučil od Costy

Reagovat
kolouch

Dobytek Baroš už měl být venku

Reagovat
bobis21

to by musel Hovorka rovnou s ním

Reagovat
Kang & Kodos

Na webu ČT trvalo 35 minut, než zablokovali vysílání Profi práce

Reagovat
Han střelil první

Já myslel, že už to mají povolené právě.

Reagovat
Kang & Kodos

Já do 35. minuty taky

Reagovat
andrew96

Kde to teď sleduješ?

Reagovat
andrew96

dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

¯\_(ツ)_/¯ O2 je schopná každýmu hráči změřit naběhaný kilometry, mapu pohybu a vysílání několika zápasů na netu naráz. ČT nezvládne ani ten jeden bez výpadků

Reagovat
stas87

Preco ten lojza neodpiskal faul a trestnak pre Jablonec najprv? Az potom doslo k suboji Baros vs Hovorka. A Hovorka tam diel ako prasa, to sa Barosovi necudujem ze na neho vyletel. Kazdopadne prvktna chyba bolo to, ze neodpiskal faul na hraca hostov.

Reagovat
JarousFCB

přesně

Reagovat
Banikovec7

Piskal davno predtim ofsajd Barose, Hovorka do nej zajel davno po odpiskani.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PISTOLERO

Baroš

Reagovat
ratusek

tvl ty standartky máme naprosto směšný a příšerný

Reagovat
JarousFCB

Taky nad tím jen kroutím hlavou... Holt by to asi neměl kopat Hrubý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hovorka s Barošem se hledali, až se konečně našli

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl tým: Bary, A. Besta, Hovorka, Costa, Řepka, Vácha, Hunal, Matula, ....

Reagovat
HorajzmAmmann

Bary jsi legenda, ale tohle je uz za hranou..

Reagovat
ratusek

taky se mi to vůbec nelíbí jak se chová jako magor

Reagovat
Greny

Rozhodci celkem chybuje ted zluta pet minut zpet Jirasek taha za dres borca z Jablonce a bez karty

Reagovat
havrys99

Reagovat
Banikovec7

Uz na zacatku mel davat karty, prvni Fillovi a pak nekomu z Jablonce po faulu na Filla. Ted to chtel asi uklidnit tak zacal zlutit, moc se to nepovedlo asi.

Reagovat
Greny

muze byt ale co si budeme nalhavat kdyz to chces uklidnit musis to rozdat na obe strany :) treba Barosovi mel dat za to jak tam prilitl a cosi zarval ... a ne dat dve rychly na jednu stranu

Reagovat
Banikovec7

Jo, to je jasne. Mohl by rovnou Barose i Jovovice vyhodit a byl by klid.

Reagovat
ondrasch77

Začíná to dost nezvládat...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je gól, Baroš s Hovorkou se tam kopou a držej pod krkem a on dá žlutou za tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude těžký proti čtrnácti

Reagovat
ratusek

Reagovat
PISTOLERO

T

Reagovat
HorajzmAmmann

bohužel souhlas

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Hele, měl sem pocit že ty jsi normální

Reagovat
ondrasch77

To jsem..., nemůžeš však upřít (však to píše i Horajz), že první půli piská pro vás... To, co předváděl Bary a pak da sudí kartu za nic Kubistovi?...

Reagovat
ratusek

Tak mě se taky nelíbí jak Baroš se chová jako magor. Ale Hovorka si s ním nezadal a Jovovič měl taky letět ven, to si prostě nemůže dovolit.

Reagovat
ondrasch77

Jenže to je právě ono... Baroš už od 1. minuty fauluje jak prase, Hovorka od něj dostával neustále naloženo a před Hovorkovyma saněma se měl piskat faul na Holeše od Fleismana, pak 1. žlutá pro Kubistu za zákrok, kterých tam bylo do té doby asi 10, a Baroš za to držení pod krkem nic? Tak se na mě nezlob, ale Baroš měl jít ze hřiště a pak by k Jovovičově excesu ani nedošlo....

Reagovat
ratusek

No dostat kartu měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nakonec jsme to dali

Reagovat
svaca

Baroš si očividně muže delat co chce

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JarousFCB

Tomu říkám vyhrocený zápas.

Reagovat
havrys99

Jedinej Trávník je tam nad věcí, ten je jinde.

Reagovat
ratusek

Každopádně tohle musíme doma urvat, ale bojím se našich druhých poločasů. Jablonec hrozí ze standartek, my máme lepší hru, ale ty naše standartky jsou vyloženě trapné to se za těch x let nezměnilo

Reagovat
Greny

a piskne polocas radeji

Reagovat
Banikovec7

Jovovic si hraje na Barose asi.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, tam je to jeden vymrdanec za druhým..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Banik nenechava zachranu nahode a roznou od zacatku si zaplatili rozhodci..

Reagovat
PavlíčeQ

Ty vole ten Hrubeš je žebrák Kubistovi dá kartu za nic a Baroš chytne Hovorku pod krkem a nic

Reagovat
icemike

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
svaca

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrubeš to nezvládá, v druhým poločase se mu to pokope

Reagovat
doshcz

jestli to takhle ten rozhodčí povede dál, jakože každej souboj pustí Baníku, tak se těším na Radu na tiskovce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mohl by dát tečku Barošovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hrubeš se asi zbláznil. Baroš už mohl být dávno venku, pak Kubistovi žlutou za nic...

Reagovat
smazaný uživatel

takže sázet live na červenou, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám sudí odpustil žluté Barymu, Jiráskovi a Fleišmanovi a teď i faul na Jovoviče...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ten rozhodčí to totálně nezvládá, druhej poločas se mu tam porvou

Reagovat
icemike

Baroš ven, kazí morálku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jovovič žlutou a Baroš nic jo... klasika.

Reagovat
PavlíčeQ

Nová sezóna, některý věci při starým.

Reagovat
Banikovec7

Jak by rekl Chramosta, sah na sudiho a to se nema.

Reagovat
bobis21

děláš si prdel? Jovovič může být za žlutou ještě rád

Reagovat
Greny

kazdopadne bych to videl ze Rada radeji sunda Jovovice a posle tam Ikauniekse nebo Acostu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ikaunieks na lávce

Reagovat
KingMaster13

Zatím ale jsem hrou Jablonce docela zklamanej, čekal jsem od nich víc.

Reagovat
PavlíčeQ

Já čekal víc od Baníku, my tam měli aspoň šanci Doliho a nějaký náznaky

Reagovat
KingMaster13

To jo ale furt je to docela málo Baníku stačí i bod, vy by jste se s ním neměli spokojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem měl pocit že kdybyste neměli vepředu kopyta, tak je to tak 4:1 pro vás.

Reagovat
andrew96

Do doby, než ČT vypadlo dynamo, se mi líbil Jirásek. Slušný odebírač míčů se slušnou kopací technikou. Jsem zvědavý, jestli ho Jánoš tak rychle posadí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže to by jsme měli

1) poprvé mě sere Baroš - za hranou.. kurevsky ! Nemá to zapotřebí

2) rozhodčí nám píske všechno na naší stranu - nepotřebujeme

3) chybí nám Azevedo, je to sračka.

4) Fillo hraje sračku

5) není to fotbal, je to sračka

6) střed hřiště nám vůbec nefunguje... Hlinka chybí.

pozitivní je, že Baroš ještě není venku a pořád tam je šance na bodík

Reagovat
smazaný uživatel

Na stadionu to vypadalo úplně jinak, já se na to fakt budu muset podívat. Už jsi tak třetí normální co říká že rozhodčí chvílema pískal pro nás. Mi to tak přišlo až na konci, kdy za posledních 10 minut písknul situace na které proti Jablonci nejsem zvyklý.

Reagovat
ondrasch77

Spíš první půlku...

Reagovat
stas87

Nevidel som prvych 25. minut, ale za rych 20. zvysnych minut mam dojem, ze je rozhodca ovela viac prisnejsi na Jablonec. Fleisman tam desat sekund okopava jabloneckeho hraca, ten padne na zem a lezie po styroch a asistent na to cumi a pokyn hlavnemu neda. Zlta Kubistovi smiesna a Jirasek Jovovica kopol. Potom to uz Jovovic nezvladol a kartu dostal zasluzene. Zasa ale plati to co u Barosa s Hovorkom...on to neodpiskal azacalo sa mu to hadat.

Ale je to sialeny zapas, boli z toho oci. Jablonec utoci v malom pocte hracov a Ostrava loptu dostane k vapnu, ale dalej nic nevymysli. Ukazkovy zapas zatial na 0-0.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Greny

Jako nezvladl ale karta byt nemela kdyz nedal preedtim Barosovi ktereh to taky nezvladl a chytil protihraca pod krkem

Reagovat
ondrasch77

A vrcholem je, že ten xindl dostal Hráče zápasu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

At tam da Holzera, ten strhne pozornost na sebe a bude to klidnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol koukam na toho Granecnyho a nechapu, odkud se vzal ten hype kolem nej..

Reagovat
bobis21

takový lepší Limberský

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

No nekoukej tak, mě taky zrovna neokouzlil Ale je furt mladej, tak třeba se vyhraje ještě ale myslím si, že na víc než na českou ligu mít nebude

Reagovat
ratusek

Tak na víc mít asi nebude, ale dneska je to nic moc snad od všech kromě pár minut v 1.poločase. Otázka je, jakou mají vůbec taktiku

Reagovat
KingMaster13

U něj je problém prostě hlava no. Jinak dnešek stojí za Bobem a jeho přílišnou defenzivní taktikou

Reagovat
ratusek

Tak Jablonec je těžký zápas na rozjezd, ne jak vy s Olmíkem

Reagovat
KingMaster13

Pff, my hráli s týmem co loni skončil 4., ok vy s týmem co skončil 3. ale není to takovej rozdíl Opava je easy na rozjezd nebo Příbram

Reagovat
Losinho

hráč pro spodek tabulky

Reagovat
Pride

Reagovat
ratusek

Soudit podle jednoho zápasu neřeíkám, že má na Plzeň, ale shazovat Granečnýho i Jánoše, zkrátka vše co souvisí s Baníkem, seš jako Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Na Plzen nema ani nahodou. A ja Janose nijak neshazuju, shazuju vase ocekavani. Protoze Janos je v lize naprostej prumer.

Reagovat
ratusek

A co bys od nás čekal? Že vám přeplatíme hráče? My můžeme být rádi za ligový průměr po tom z jakých sraček se hrabeme, třeba nám za pár let nebude ligový průměr stačit, kdo ví. Slavii po příchodu číňanů taky roste chuť a jsou nespokojení s Balutou i Olyankou a o tom se jim za Petrouše aspol ani nemohlo snít. S jídlem roste chuť

Reagovat
KingMaster13

My jsme s nima spokojeni ale jak říkáš. Dnes už fakt nejsem spokojený když vykupujeme průměráky třeba z Liberce, přitom 3 roky zpátky co bych za to dal Je to jen přirozený

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Podle mně není lepší jak Holzer ani jak Azevedo.

Reagovat
JarousFCB

vždyť je to dolar... Ten mlel hovna na naší adresu vždy, bo se mu vždy dostane nějaké odezvy.

Reagovat
stas87

Zahral dobre na jednom mladeznickom turnaji a od tej doby sa prilis neposunul. Vyhra ti suboj, nie je pomaly ale väcsinu prihravok da dozadu. Ligovy primer, asi moze byt rad za Ostravu. Neverim mu, ze sa v buducnu dostane do vyrazne lepsej ligy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bude takovej novej Fantiš.

Reagovat
ratusek

Pro Tondu mám slabost jeden z mála nebo dokonce jedinej kdo bojoval na to v jakých sračkách jsme byli

Reagovat
stas87

No, teraz mal v nabehu na center snad troch spoluhracov a on da loptu pod seba, kde mu nikto nenabiehal.

Reagovat
stas87

Oukej, tak dno tohto zapasu uz som asi nasiel. Ostravak z lavej strany centruje do vapna, kde nema ziadneho spoluhraca.

Reagovat
Kang & Kodos

Rada a jeho mini-mullet

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobrý

Reagovat
Losinho

Dement Baroš už měl bejt venku

Reagovat
Greny

Hruby zranenej?

Reagovat
ratusek

Druhej poločas bída, Fillo na střídání, střed nefunguje. Snad uhrajem bod, Jablonec se bude zvedat se stoupajícími minutami

Reagovat
JarousFCB

Bod by byl zlatý...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Banik nesezene aspon prumernyho hrotaka, tak je to jasnej sestup.

Reagovat
KingMaster13

Jsou tam daleko horší týmy. Sice ten útok nic moc ale na 10. místo to bohatě stačí.

Reagovat
ratusek

Neverending story, poď mi. Letos ste s tím začali brzy čekám palec od Liquida.

Kdo má v kádru aspoň průměrnýho hroťáka, polovina ligy ne, tak co tu zas zkoušíš

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pride

Baroš je i v těch letech jeden z nejlepších hroťáků v naší lize

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho se to snazil Granecny prihravat?

Reagovat
Han střelil první

Nějaký odkaz na stream?

Reagovat
Greny

To vypaa ze si Jablonec prijel pro bod

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Z toho bolí oči ty vole

Reagovat
JarousFCB

Snad ho nevypiskaji...

Reagovat
GEGE

Ti Sasinkove musí být strašně špatní pokud se nedostanou do základu pres takové kopyto jako Diop...

Reagovat
ratusek

Diop opět příšernej, stejně jako Fillo, ale Fillo teď výborný roh

Reagovat
Puskas

Naopak, odmakal to, udělal hodně neviditelné práce.

Reagovat
ratusek

dyt snad každej míč nahrál někam do prdele a druhej poločas to dokonce dával soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době, možná poprvé se mi Diop líbil, jako kdyby si vzal příklad z "takynególového" Poznara.

Reagovat
Han střelil první

Diop je zbytečnější než Cedric Diggory.

Reagovat
Greny

Vlasek ma ve smlouve ze ten fotbal musi chvalit za kazdou cenu?

Reagovat
Rakoid

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne, on to chválil? Byl to hnus.

Reagovat
Rakoid

asi 5x za první poločas

Reagovat
icemike

mají jen jeden týdne tak si nesmí stěžovat

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Fillo je příšernej. Hroznej provar od Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro neměl nejhorší a dneska jsou příšerní všichni...

Reagovat
JarousFCB

snad se chytí... Ale zatím určitě provar

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

na jaře zahrál dobře většinu zápasů, ne výborně, ale standart si odvedl. Třeba zápas proti Spartě byl dobrý...

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, proti Spartě... Co jako, to byli dobrý všichni. Já bych od něj čekal góly a asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to přijde letos (proti Spartě)

Reagovat
HorajzmAmmann

Já nemám rád slovo smůla... ale Fillo fakt měl kurva smůlu v tutovkách mu to nelepí, když někomu připraví šanci tak jí zase nedá Diop nebo Poznar

Stačí aby mu to tam jednou spadlo a chytne se. Průser je, že dneska fakt hrál blbě a nepřipravil nic.

Reagovat
Greny

Nechapu proc tam neda Ikauniekse... Potreboval bych od Jablonce gol

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Doležal dal tomu utkání teď korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamal

Reagovat
ratusek

Reagovat
stas87

Ty vole to je kopyto ..keby aspon branku trafil.

Reagovat
havrys99

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Mě by zajímalo, na základě čeho je Vlášek přesvědčenej, že padne gól.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Vlášek

Reagovat
JarousFCB

Baryyyyyyyyyyy

Reagovat
JarousFCB

Tak vlastní... :) Neva

Reagovat
diskoschlampe

Král

Reagovat
ratusek

Gol jde hlavně za Jánošem luxusně vybojoval a pak dobrý centr. I roh výborně koplej konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Stronatiho a vlastnak. Hezky.

Reagovat
taws

Ok, Baroš to sice přehání, ale pořád radši se budu dívat na souboje v emocích než nějaký trapný simulace typu neymara. To se pořád vykládá že fotbal je hra pro slečinky ale když se trochu přitvrdi, tak je to pro všechny špatně pořád lepší když ho chytne pod krkem a vyříkají si to než aby za minutu ho vzal zákeřně zezadu kolikama přes achilovky. Hovorka je taky dobrej že to tak bere, že to k tomu prostě patřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ten samej Baros je nejvetsi simulant v lize.

Reagovat
bobis21

už to vzdej

Reagovat
JarousFCB

Sice jenom provokuje, ale tentokrát tím, že píše pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po takové pauze, po třech bodech a pár pivech se přes to dá lehce přenést.

Reagovat
taws

Tak největší určitě není ale s tím mě taky sere. Kdyby se mu nadávalo kvůli simulací tak neřeknu půl slova. Ale prostě si myslím že takovýhle souboje tomu fotbalu neškodí..spíš naopak

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš zabil

Reagovat
KingMaster13

Holeš luxusně uklidil

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeme, ale ma to jakousi pachuť...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pride

Věčně nespokojení, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Me se jen nelibi ze sudi nam odpustil nake karty a vykon taky nestal za nic, ale ok je to tezky souper. Naopak se mi dnes moc libil Sindelar, ten snad neudelal chybu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Šindelář

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je to na stadionu jiné, mi se nelíbil - hodně přihrávek dozadu. Nezrmdal ostatní když se mu nepohnuli a on zrovna rozehrával, tak to kopnul do země nikoho.

Reagovat
HorajzmAmmann

já mám na stadionu taky vždycky jiné pocity než pak když to čtu..

Nebyl tam dneska on tak rupnem....

Reagovat
icemike

Reagovat
HorajzmAmmann

Janos ale dobry... Ostatni bida. Hlavne Granec a Fillo

Reagovat
smazaný uživatel

jn, jenom vedeme nad 4. tymem loni, velka bida.

Reagovat
HorajzmAmmann

herně bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Jánoš na to že 5minut s týmem tak luxusní.. I ten střed začal fungovat

Reagovat
ratusek

Fillo, Granec, Diop. Celkově ta záloha nefunguje, bez Jánoše by nebyl ani gol. Každopádně to je na zamyšlení pro Pánika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Fleišmann byl dobrý (hlavně na konci luxus, jak se vysral na bránění a místo toho presovali a ten balon se na jeho opuštěné místo nedostal), Diop taky dnes slušně. A Bary vypadal na střídání už před gólem, dobře to dirigoval a příkladně bojoval (hned po tom co zdupal Diopa a dokud měl síly).

Reagovat
smazaný uživatel

V 93. Jabko na 1:1..

Reagovat
Greny

Holzer vlastni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

To by chcípnul

Reagovat
stas87

Ppkial nie je Ikaunoeks zraneny a odtrenoval vsetko, tak je rada debil, ze ho tam dal takto neskoro.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně že hraje palič Doležal, totální provar od něj dnes

Reagovat
Greny

Ja nechapu proc hraje na tolik defenzivnich hracu kdyz ma na lavce takovy hrace

Reagovat
KingMaster13

Dneska to docela posral. Zbytečně defenzivní to od něj bylo, 2. kolo mají Spartu kde taky mohou uhrát kulový a po 2 kolech takhle ztrácet by byla škoda

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
stas87

Neviem aky mal herny plan, ale kazdy jeden center tie IV domacich odvratili. Mohli hrat na brejky a Ikaunieks by bol viac platny ako Dolezal. Cudne, ze to Rada nevidi z lavicky.

Reagovat
Han střelil první

Fillo tragédie. Holzer za několik minut prospěšnější než Granec za celou dobu.

Reagovat
ratusek

Chramosta nám dá určitě gol

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bude zas od Rady brekot.

Reagovat
smazaný uživatel

No když vidím jak Baník hraje, tak už se bojím soboty

Reagovat
JarousFCB

z tohoto jde jako strach?

Reagovat
smazaný uživatel

Bojí se že se bude 80 minut bude dívat na volejbal a bude ho bolet za krkem.

Reagovat
Han střelil první

Bary je tak prospěšný pro tým, že ho nemůže mít rád nikdo krom Chacharů.

Reagovat
doshcz

těžce prokaučovaný od Rady.. celej zápas to dávaj Doležalovi do běhu, to měl hrát od začátku někdo rychlejší a Doležal jít až na konec

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Hrubeš si to pošéfil.

Reagovat
Puskas

Jen škoda že nedal gól Baroš, to by někteří zde nepřežili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rekl, asi nějaká fobie :-)

Reagovat
Puskas

To by bylo popraskaných cévek...

Reagovat
HorajzmAmmann

jednou to tam fakt přehnal.. chytnout někoho za límeček.. já vím, je to Bary, ale všechno má svojí mez.

2. poločas byl v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel ses divat na jeho rozhovor, kdy tam vyjmenoval zakernosti na nem. Ale ze to bere, ze nebude kvuli tomu fnukat. Tak taky nefnukejme a uzivejme si kurva tu vyhru :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Rozhovor jsem viděl, ale když Bary někomu šlápnul na nohu tak se to obhajovalo, ted to samé udělal Hovorka a obhajuje se znovu Bary. Zase nemusíme být za čuráky a můžeme přiznat chybu na svojí straně....

to je fuk. 3 body jsou 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě hodiny po zápase jsi mi zkazil radost Do teď jsme se radovali jak byl zkušeně tam kde měl být

Reagovat
HorajzmAmmann

však byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jsem se radoval že to dal on. Při cestě domů jsem se začal těšit na ty popraskané cévky tady a moc jich není.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tady je to slzavé údolí.. Možná jsem to s tím obdivem k české sekci přehnal.

Reagovat
SuperBanikovec

Přesně, chápu všechny ostatní, ale že tu brečí i banikovci

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ono to není brečení, před zápasem bych bral remízu takže v pohodě.

Spíš tam je co vylepšovat, což je naopak moc dobře. Vyhrálo se a ještě se ukázalo to co příprava proti Prostějovu neukáže

Reagovat
SuperBanikovec

Jojo, pěkné to moc nebylo, ale na úvodní zápas a průser s generálkou to šlo, jak si to sedne tak to bude i dobrý fotbal.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to play off nebude o kráse, ale až proti sobě půjde třeba Baník nebo Bohemka o EL tak to bude právě o podobný sračce jako dneska

Popravdě tohle už několikátý zápas, kdy to Baník doma uhrál aniž by byl lepší.

Opava 1:0, Olomouc 1:0, Karviná 2:1, Jablonec 1:0, 3:2 (i když Sparta byla zasloužená )

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta 3:2

Reagovat
Banikovec7

Opava doma 3:0

Reagovat
HorajzmAmmann

a jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

3 body doma super Takové výhry klidně celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jestli bude Dohráno plus?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele