Česká liga - souhrn 19. kola

04.03.2017, 16:53, aktualizováno 05.03.2017, 19:56
Komentáře a souhrny
Slavia zvládla očekávaný šlágr a po výhře nad Plzní si upevnila vedoucí pozici. Zlín z Karviné překvapivě jede s prázdnou. Liberec přehrál Příbram, která tak zůstává beznadějně poslední. Sobota nebyla na góly úrodná. Z prvních pěti zápasů kola nabídly gól jenom ty v Teplicích, kde domácí gólem z penalty udolali Jihlavu, a na Spartě, kde domácí malé pražské derby s Duklou rozhodli už v páté minutě...

MFK Karviná - Fastav Zlín 1:0

05.03.2017 18:00

Góly: 52. Jan Kalabiška

V boji o evropské poháry ztratil Fastav Zlín. Ševci prohráli v Karviné 0:1, když se krátce po změně stran prosadil Jan Kalabiška, pro kterého to zároveň byla premiérová branka v dresu Karviné.

Zlín si vypracoval dobrou příležitost už v sedmé minutě, ale Živulić po Vukadinovičově přihrávce trestuhodně překopl branku. Na druhé straně zakombinovali Wágner s Kalabiškou, změnu skóre to však neznamenalo. Oba hráči domácích si pak vytvořili nadějné příležitosti. Nejprve Kalabiška dalekonosnou ranou přestřelil a po něm Wágner tak dlouho váhal se zakončením, ale o možnost přišel.

Útočník Wágner měl smůlu i ve 33. minutě, kdy dobře hlavičkoval, ale na brankové čáře suploval brankář výtečný Pazdera, který balón odkopl do bezpečí. Zlín zase kontroloval nebezpečným pokusy Jugase a Traorého.

Skóre se změnilo až po změně stran. V 50. minutě utekl po pravé straně Janečka, který našel přesnou přihrávkou Kalabišku a Karivná vedla nad Zlínem 1:0. Následně gólové šance zmizely a hrací plocha se změnila doslova v bojiště. Krvavá zranění si odnesli Živulić nebo Pazdera. Až Diopův pokus stál za to, z akrobatického zakončení ale branka nepadla. Ševci si nedokázali vytvořit trvalejší tlak a vyrovnat se jim nepodařilo. V nastavení těsně nedosáhl na balón Diop. Karviná tak na jaře pokračuje v dobrých výkonech a upevnila si pozice v první polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 1:0

05.03.2017 16:00

Góly: 88. Michal Frydrych

Neporazitelnost Slavie pod trenérem Šilhavým nebere konce a to ani po šlágru kola s Plzní. Sešívaní duel o první místo v tabulce zvládli lépe, zvítězili 1:0 a míří za titulem. Gejzír radosti v Edenu odstartoval dvě minuty před koncem, po úspěšné hlavičce Michala Frydrycha.

Byl to dlouhoočekávaný šlágr, který měl napovědět, jak na tom vlastě Slavia je. První poločas ale příliš nebavil. Zajímavá šance sice byla k vidění už v 6.minutě, kdy se před Kozáčikem objevil osamocený Flo, ale brankář Viktorie byl rychle z branky a se situací si poradil. Na druhé straně zkoušel střelecké štěstí Hořava, ale nebezpečí pro Pavlenku to neznamenalo. Po hříchu to byly jedny z mála vzrušivých momentů, jinak to byl především tuhý boj o střed hřiště.

Diváky ještě zvedlo ze sedadel plzeňské nedorozumění, mezi brankářem Kozáčikem a obráncem Hubníkem, po kterém se řítil do dobré možnosti Škoda, jenomže balón do branky nenasměroval.

Opravdu velké šance přicházely až po změně stran a to ze slávistické strany. Hned z kraje poločasu si udělal prostor Škoda, když se vyhnul i Kozáčikovi, ale branku netrefil. Jen o minutu později promáchl z jasné pozice Simon Deli a to mohlo Sešívané mrzet. Viktorka tolik nebezpečná nebyla, střelecké pokusy si sice připsal Petržela, ale na druhé straně hlavičkující Frydrych byl mnohem nebezpečnější.

V 71.minutě došlo k zásadnímu momentu celého utkání. Obránce Řezník zatahal za záchranou brzdu a sudí Příhoda ho po druhé žluté kartě vyloučil. Slavii se nabídla přesilovka a navíc už před tím trenér Šilhavý poslal na plac druhého útočníka Murise Mešanoviče. Závěrečná dvacetiminutovka se ale hodně kouskovala a sudí Příhoda rozdal od Řezníkovo vyloučení dalí tři žluté karty.

Závěrečných sedm minut Slavia utahovala šrouby a Plzeň byla pod velkým tlakem. Po Sýkorově centru se domácí dožadovali pokutového kopu za hraní rukou, Příhoda však nepískal. Vzápětí promáchl před Kozáčikem Škoda a Mešanovič poslal balón vedle! O chvíli později musel vyškrábnout hlavičku spoluhráče Hejdy Kozáčik a z následujcího rohu už Slavia konečně vstřelila gól. Centrovaný balón doplachtil až na zadní tyč k Frydrychovi a Eden vybouchl radostí. Viktorka si gól koledovala, ale nyní ve zbytku zápasu musela i v oslabení zabrat. Vyrovnat se jí nepodařilo, takže blíže k titulu má již Slavia.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 2:1

05.03.2017 15:00

Góly: 45. Milan Baroš, 87. Egon Vůch - 89. Jaroslav Tregler

Slovan Liberec klíčové utkání v boji o záchranu zvládl a Příbram porazil 2:1. Utkání nabídlo spoustu gólových příležitostí a zejména Liberec spaloval jak jen to snad šlo. Zazdil i pokutový kop, nicméně Baroš to za pár minut napravil a rozhodující branku vstřelil před koncem Vůch.

Domácí mohli vyhrát mnohem výraznějším rozdílem, ale zápas jakoby si snad chtěli komplikovat. Už v prvním poločase zahodili celou řadu šancí. Kerbr například po rohovém kopu nastřelil spoluhráče a Potočný o chvíli později netrefil branku. Příbram směrem dopředu tolik aktivní nebyla, výjimkou byl Bazal, po jehož střele se rozvlnila jen boční síť.

Jinak pokračoval nápor Liberce. Ve 32.minutě našel Kerbr Mikulu, který z vyložené pozice trestuhodně selhal. Aktivní Kerbr vytvářel další příležitosti, po jeho centru zahrála defenzíva hostů rukou a sudí nařídil pokutový kop. Trestat hodlal zkušený Milan Baroš, jenomže svojí střelu poslal přesně do míst, kam skákal Hruška. Nerozhodný výsledek tak pokračoval. Ne však na dlouho. Před koncem prvního poločasu vybojoval balón Potočný, Ševčík ho popotáhl k šestnácte, kde jej rozdělil na Bartla a ten našel poslední instanci Milana Baroše. Liberec tak přeci jenom první poločas ovládl, vedl 1:0.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského s potřebnou druhou brankou, která by Slovan definitivně uklidnila, otáleli. Kerbr hlavičkoval z dobré pozice nad a Bartl div, že nepřelomil břevno. Neuspěl ani Souček, kterého pro změnu vychytal Hruška a Egon Vůch zase pálil do boční sítě. Liberci se ve spalování prostřídali snad všichni hráči, mající co do činění s ofenzívou.

Příbram byla ve hře o body až do 88.minuty, kdy konečně zvýšil na 2:0 střelou na vzdálenější tyč Egon Vůch. Liberec pak sice okamžitě polevil v koncentraci a Příbram rázem snížila prostřednictvím Treglera, ale to bylo vše, co hosté předvedli.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dukla Praha 1:0

04.03.2017 18:00

Góly: 5. Josef Šural

Podobně jako proti Bohemians i s Duklou Sparťané nepřesvědčili, nicméně tři body zůstaly na Letné. O jedinou branku zápasu se postaral Josef Šural. Dukla měla příležitosti na vyrovnání, ale v koncovce byla hrubě neproduktivní.

Dukla chtěla využit slabší formy Sparťanů a tak trochu se inspirovat hrou Bohemky i Jablonce, ovšem nevyšel jí začátek utkání. Sparta už v páté minutě prolomila ledy, když z dálky napřáhl Josef Šural a jeho rána zapadla k tyči. Po čtvrthodině hry se dokonce dožadoval pokutového kopu Václav Kadlec, sudí však nepískal. Dukla hrála zpočátku se zbytečným respektem, postupně se ale začala osmělovat a Koubek měl čím dál více práce. Šimůnkovu dělovku vyrazil a bez újmy přečkal i další závary.

Hned po přestávce měl na kopačce vyrovnání Tetour, ale svojí ránu mezi tři tyče nenasměroval a o chvíli později minul branku i někdejší útočník letenských Jan Holenda. Spartu zase mohl uklidnit Néstor Albiach, pro změnu bývalý hráč Dukly, ale ani on neměl přesnou mušku.

Dukla se několikrát dokázala dostat až do šestnáctky, ale tam jako by si nevěděla rady. Když už Holenda propasíroval balón do sítě, byl máván ofsajd. Zaváhání sparťanské defenzívy zase nedokázal potrestat Tetour a Milošević zajímavým pokusem protáhl pozorného Koubka. V 69. minutě bylo v pokutovém uzemí domácích pořádně horko a Štětinovu střelu musel vykopávat až Šural.

Hosté stále pokračovali ve snažení, ale v pokutovém území byli zkrátka bezradní. Pochopitelně s postupem času se hra Dukly více otevírala a Sparta mohla udeřit z brejků. Jeden takový založil v nastavení Konaté, jemuž Čermák vrátil balón do šestnáctky, ale Rada rychlým výběhem zmenšil střelecký úhel a křídelník Sparty oporu Dukly nepřekonal. Sparťané tedy vydřeli výhru nad Duklou 1:0.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 0:0

04.03.2017 16:00

Góly: -

Do Hradce Králové zavítala Mladá Boledlav a vracet se nebude úplně spokojená, domů veze jen bod za bezbrankovou remízu. Středočeši tak protáhli svoji sérii bez vítězství a v boji o poháry jim může Zlín znovu uniknout. Hradec sice získaný bod vytáhne ze sestupového pásma, na celkové situaci se ale nic moc nemění.

Mírně aktivněji vstoupili do zápasu hosté, ale vstřelit branku se jim nepodařilo i proto, že Přikryl střílel pohotově z otočky vedle. Žondra zase na druhé straně nezakončil dobře.

Hodně se mluvilo zejména o momentu z 26. minuty, kdy unikajícího Schwarze fauloval Matějovský. Domácí hráč sice v první moment postupoval sám na branku, ale ve hře byl ještě jeden obránce, který by mu případně mohl zkřížit cestu. Sudí vyřešil situaci dobře a Matějovského umravnil žlutou kartou. Po následné standardce sice mladoboleslavští Hradci zatopili, ale ze závaru před brankou nakonec nic nevzešlo.

Také po změně stran bylo k vidění několik náznaků šancí, ale skóre se ne a ne změnit. V 56. minutě přišla vůbec první velká šance Votroků. Martanův centr propadl až k nohám Jiráska, ovšem ten neuspěl, stejně jako dobíhající Janoušek. Na druhé straně měl obrovskou příležitost tradiční střelec Jan Chramosta, Krátky však domácí na brankové čáře spasil. Oba celky se snažily útočit, o něco aktivnější byla přeci jenom favorizovaná Boleslav, ale v zápase nakonec žádná branka nepadla.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Vysočina Jihlava 1:0

04.03.2017 15:00

Góly: 53. Martin Fillo (pen.)

Teplice doma porazily nejtěsnějším výsledkem Jihlavu a pojistily si průběžné šesté místo. Jedinou branku obstaral z pokutového kopu Martin Fillo. Jihlava měla šance, ale stejně jako domácí je zahazovala.

O první vzrušivý moment se postaral teplický náhradní brankář Chudý, jehož váhání v rozehrávce málem využil atakující Dvořák. Teplice celou situaci ustály bez větší újmy a po čtvrthodině přišly jejich velké šance. Nejprve netrefil zařízení v těsné blízkosti Jakub Hora a o chvíli později byl faulován před šestnáctkou Ljevaković, načež sudí klidně mohl sáhnout pro červenou kartu. Jihlavské však ušetřil a z následného přímáku nic podstatného nebylo.

Teplice byly i nadále aktivní, Hora byl včas odzbrojen a Nivaldo pálil nad. Nechytly se ani pokusy Jeřábka, respektive Kučery a Jihlava tak po prvním poločase držela Na Stínadlech nerozhodný stav. Ne však na dlouho. Sklářům stačilo osm minut, aby se po přestávce ujali zaslouženého vedení. Červenka byl ve vápně faulován a sudí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Martin Fillo.

Teplice měly spoustu možností jak skóre navýšit, ukidnit se, popřípadě soupeře definitivně dorazit. Hned dvakrát v zakončení selhal Jakub Hora, v prvním případě střílel vedle, ve druhém ztroskotal na Hanušovi. Absolutní neschopnost pojistit výsledek si hlasitě říkala o potrestání a Jihlava tak mohla učinit. Chudý musel opět zasahovat proti Urdinovovi a teplický brankář si připsal další těžký zákrok po nebezpečném rohovém kopu z 84. minuty. Další změnu skóre nepřinesl ani nastavený čas, takže Teplice těsné vedení uhájily.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 0:0

04.03.2017 15:00

Góly: -

Moravské derby mezi Slováckem a Zbrojovkou Brno branku nenabídlo. Zatímco v prvním poločase byla aktivnější Zbrojovka, ve druhém mělo více ze hry Slovácko. Žádná branková příležitost však brankou neskončila.

Brno začalo v Uherském Hradišti hodně aktivně a nikdo by se asi nedivil, kdyby po prvních deseti minutách vedlo. Všechny jeho šance ale skončily nevyužity. Nejprve hlavičkoval těsně mimo Pavlík, krátce na to nedosáhl na balón Lutonský a do třetice odzbrojil Škodu zkušený Šumulikovski. Slovácko se v této fázi utkání zmohlo jen na střelu Tetteha, kterou Melichárek bez problémů zpacifikoval.

Ve 21. minutě bylo v pokutovém území Slovácka opět živo a hned dva zákroky musel předvést golman Heča. Ten zasáhl jak proti Ashirovi, tak i proti pokusu Michala Škody. Zejména aktivní Ashiru dělal Slovácku velké problémy, čtyři minuty před koncem poločasu to byl on, kdo rozezvonil brankovou konstrukci. Zbrojovka byla lepší, ale kýžené branky v první pětačtyřicetiminutovce dosáhnout nedokázala. Slovácko ještě na sklonku poločasu zahrozilo prostřednictvím Břečky, ale Melichárek si počínal lépe.

Po změně stran tlak Zbrojovky ustál a nebezpečnější bylo spíše Slovácko. Navrátilův pokus mezi tři tyče nezamířil a po hodině hry se neúspěšně snažil vymodlit pokutový kop Tetteh. Slovácko neuspělo ani deset minut před koncem, kdy měl na kopačce stoprocentní příležitost Havlík. Po centru Navrátila zakončoval z první a Melichárek předvedl fantastický zákrok. Diváci v prestižní bitvě o Moravu čekali na rozhodující branku marně. Utkání nakonec skutečně dospělo do nerozhodného výsledku 0:0.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 0:0

04.03.2017 15:00

Góly: -

Jarní střelecká impotence Klokanů pokračuje. Svěřenci Miroslava Koubka opět remizovali 0:0, tentokrát na jablonecké Střelnici. Celkový bod je pro oba týmy spíše ztrátou.

Domácí minulá výhra nad Spartou pořádně nabudila a první minuty zápasu s Klokany patřily jasně jim. Po kombinaci Zeleného s Pospíšilem střílel vedle Mehanović a stejný hráč o pár minut později nastřelil jen hradbu těl hostujících obránců. Jablonec nadále zůstával u balónu a po Benešově hlavičce a následném závaru střílel nad Mihálík. Bohemka zahrozila až ve 23. minutě, kdy se jí naskytl rychlý protiútok. Hubínkova skákavá rána však skončila v náruči brankáře Romana Valeše. Další velkou šanci hostů měl po půlhodině hry Kabajev, k úspěchu mu však scházela větší přesnost.

Oba celky nachystaly do druhého poločasu střídání. Jabloneckého Diviše nahradil Masopust, zatímco za talentovaného Dominika Maška naskočil Tomáš Berger. A byl to právě nový muž na hrací ploše Berger, který neúspěšně zkoušel štěstí z dálky. Jen o dvě minuty později ho napodobil Luts, ale také on neměl srovnaná mířidla. Na druhé straně prověřil Fryštáka opět Mehanovič a necelé tři tisíce diváků stále čekaly na první branku.

V 79. minutě se Klokanům nabídla obrovská příležitost, rychlý protiútok měl zakončit vedoucí brankou Tomáš Berger, ovšem Bohemians stejně jako v předchozích zápasech dopláceli na mizernou produktivitu. Další šance už k vidění nebyly, Jablonec tak remizoval s Bohemians 1905 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19135141:1344
2.Viktoria Plzeň18124227:1040
3.Sparta Praha19115333:1638
4.Fastav Zlín1996427:1933
5.FK Mladá Boleslav1987430:2031
6.FK Teplice1976621:1727
7.MFK Karviná1975724:2726
8.FK Jablonec1857626:2622
9.1. FC Slovácko1949620:2521
10.Dukla Praha1955923:2320
11.Zbrojovka Brno19311521:2920
12.Bohemians Praha 19051855815:2320
13.Slovan Liberec1947813:1919
14.FC Hradec Králové18521118:3117
15.Vysočina Jihlava1937914:2716
16.1. FK Příbram19231414:429

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (711)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Příznivci FDF si musí na jaře nad výsledkama 1igy honit do kříže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia bude hrat v zakladni skupine Ligy Mistru a Sparta se ani nemusi dostat do Evropske ligy :D fakt sranda :-) hihihi

Reagovat
smazaný uživatel

ale pak jsou tu Teplice co si pletou fotbal s basketbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Karviná, Jablonec, Slovácko, Dukla, Brno a Bohemians se proremizují k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno jede na remízovýho krále

Reagovat
Didier Drogba

z toho musí padnout nějakej rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, ale Slovácko jim bude zdatně sekundovat, takže to může dopadnout všelijak

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nejvíc remíz v samostatné lize měl Most..a to 16. to je reálné

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to teď hledal, ale našel jsem zatím jen Jihlavu s 15 remízama ze sezóny 2012/13

Reagovat
smazaný uživatel

08/09 tam jsou Budějky a 06/07 by měl být ten Most

Reagovat
Shevchenko

05/06 Teplice taky 16 remíz.

Reagovat
Uwe háže buly

Sparta v roce 2010 titul s 14 remízama

Reagovat
vanGomm

Tady na tom všem je vidět,že ty 3 body za výhru,aby na ni všichni hráli žádný všelék není.Remizovat se bude furt.Ono totiž ani tak nyni nejde o to,že ten tým remízou ztratil dva body,ale spíše o to,že toho druhého o ty dva body připravil.Kdo vyhraje za sezónu 3-4 zápasy tak stejně spadne i kdyby bylo za výhru těch bodů 10.Možná,že je těch remíz teď dokonce víc,než dříve,když byly za výhru body 2.

Reagovat
db18

...ale pozor, Slovácko vás docela prohání.

Reagovat
lojzah

Kdysi dávno v SSSR vymysleli pravidlo, podle kterého se každému mužstvu počítalo maximálně 10 remiz. Za každou další už žádné body nebyly. Ale dlouho to nevydrželo. Ještě že to nevymysleli u nás, to by už Zbrojovka do konce ligy nebodovala.

Reagovat
Aldeano

Jde to i k titulu

Reagovat
Kang & Kodos

Slovácko na jaře 2017:

Jablonec - 0:0

Bohemka - 0:0

Brno - 0:0

Reagovat
db18

Standa Levý je ten pravý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Didier Drogba

Teplice kurví fotbal

Reagovat
Didier Drogba

Jinak teda Ashiru a Melichárek

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Wat

Achjo, my prostě taky nemůžeme udělat remízu... a navíc po debilní penaltě.

Reagovat
monty25

Sice velké trápení v koncovce, ale Bílkova tvrz poražena. Jinak si myslím, že herně to docela šlo a šancí tam bylo dost, ale Teplice prostě na jaře zatím mají normu jenom jeden gól na zápas (jsou ale i horší týmy). Ono taky nebylo úplně jednoduché překonávat tu jihlavskou obranu, protože Vysočina asi přijela ukopat bod. V 1. poločase skoro nepřelezla půlku a když potom Teplice otevřely skóre z penalty, tak tam sice měla jeden závar i jednu velkou šanci, ale jinak nic moc. Je jasný, že když se s takovým soupeřem nedá rychlý gól, tak to moc velká zábava není. Celkově mě mrzí, že česká liga je v úvodu jara tak skoupá na góly (jenom Slavia v Příbrami to vykompenzovala)...

No nic, tři body se počítají a teď by ještě mohla ztratit Boleslav...

Reagovat
Losinho

Zase to střelecký trápení budeme muset protrhnout my

Reagovat
ratusek

Teď jde o to v který kolonce

Reagovat
David143

? Co se to s tou naši ligou děje? 0:0,0:0,1:0 ?? Nějaké zvláštní , všem zvlhnul střelný prach?

Reagovat
Bosko

Tvl to je hnus ta naše liga. Velká část týmů je ráda, když se dokáž přehoupnout přes jeden vstřelenej gól na zápas. Nejlepší je, že tragédi z Teplic maj průměr 1,1 golů na zápas a stačí jim to na to šestý místo a vzhledem k formě Bolky a zimnímu výprodeji Zlína, možná i na boj o poháry

Reagovat
ZB 07

Super výkon Vezeme bod z venku, sice mohly bejt 3, ale to mi vůbec nevadí. První poločas super, druhej nebyl špatnej, obrana fungovala na jedničku - já jsem spokojenej. Speciální pochvala pro Olina, to je neskutečnej borec.

Jinak plnej sektor (skoro), super nálada, snad ty lidi, co byli dneska vyjedou i do Hradce...

Každopádně na jaře jsme stále NEPORAŽENÍ!

Reagovat
ratusek

Což je vzhledem k vaší obraně zázrak

Reagovat
KingMaster13

Jako u tý obrany máte velkej progres Ještě dávat goly a bude to paráda

Reagovat
ZB 07

Góly přijdou, pokud se Habanec nebude bát posadit Škodu a dát tam Boryse...

Reagovat
Cumel

Jak to včera vypadalo? Neměl jsem možnost se dívat ani jet. Obrana teda dobrý? Jak hrály kraje obrany? A co Škoda? Probral se trochu?

Reagovat
ZB 07

V prvním poločase jsme hráli úplně jak jiný mužstvo, Ashiru jezdil neskutečně - náš nejlepší hráč, zahodili jsme několik tutovek, jednou tyčka a břevno, asi nejlepší poločas v sezoně. Druhej už byl vyrovnanější, Slovácko se trochu zvedlo, ale šancí už bylo míň.

Stopeři fajn, ještě to bude chtít zlepšení u Kijanskase, ale to je známá věc, kraje obrany taky dobrý, Jablonský i Štohanzl si odehráli svoje. Šurala mi bylo trochu líto, že musel střídat, ale možná to týmu i pomůže...

A Škoda špatný, proti podzimu poloviční, občas něco málo vybojuje, ale v porovnání s Borysem je v sestavě úplně zbytečnej.

Reagovat
Cumel

Co se Šuralovi stalo. Mě ten kluk nevadí a trochu jsem nepobral ten hejt po zápase s Kobercem. Není to bůhvíjaký technik, sle jezdí, vyveze balon. Musí se víc vyhrát, dle mě. Co se mu stalo? Četl jsem něco o otoku oka. Štohanzlovi možná bude role bele sedět, na podzim byl na kraji zálohy odvažený v 35.minutě. A Kijanskas je slabej, klidně bych ho poslal dál a pokud se nezlepší Vraštil, sehnal někoho na stopera místo něj. Přijde mi nejistý při bránění i rozehrávce.

Reagovat
ZB 07

Jojo, on se hned na začátku srazil s nějakým borcem ze Slovácka, chvilku ho ošetřovali, ale nevím přesně, co mu bylo. Každopádně 20 minut vydržel, pak už to dál asi nešlo, takže ten otok oka je dost pravděpodobnej.

Jinak jednoho stopera bychom v létě ještě přivést měli, Kijanskas už se zlepšovat asi nebude a u Vraštila to je otazník no...

Reagovat
ZB 07

Jinak ty výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám pískot do 5 minut

Reagovat
C-M@ster

Na čem se tenkrát ten Beneš domlouval s FDF?

Reagovat
C-M@ster

Ta Bolka taky dobře v prdeli posledních 9 kol.

http://image.prntscr.com/image/85e3bd4725184344b75e86cd85308270.png

Z 8-1-1 udělali 8-7-4

Reagovat
db18

A stejně útočí na poháry...

Reagovat
ZB 07

A všechno to začala remíza se Zbrojovkou

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Rarášek

Matějovský jim to kurví ..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

sbira pekne zluty a pak uz nic jede si to svoje dal. velmi platny hrac

Reagovat
andrew96

Prozření

Reagovat
Blasphemer

OT. Schick zase gól pár minut po nástupu na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek defenzivního fotbalu, jsem zatím z fotbalu Slovácka nadšený. V součastnosti hraje jednoznačně nejkrásnějši a oku nejvíce lahodící fotbal tak doufám, že ty výkony nezačnou prznit góly.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

rika nekdo s nickem roteiro

Reagovat
ZB 07

Dukla už mě začínají štvát s tím jak sympatickejm týmům body berou a nesympatickejm nechávají

Reagovat
ondrasch77

Neboj, příští týden se dočkáš... , po tom, co jsme dneska předvedli za sračku proti Klokanovi, tak od Dukly dostanem tak trojku...

Reagovat
ZB 07

Vy jste mi naopak letos fakt sympatičtí...

Reagovat
ondrasch77

Jasně..., a loni ne? Tak jak tak , na Dukle dostanem šišku, pokud budem hrát, jak dneska proti zoufalcům z Ďolíčku...

Reagovat
ZB 07

Loni jsme od vás dostali dvakrát trojku, to jsem vás celkem nesnášel

Reagovat
ondrasch77

To se posralo až letos, kdy jste u nás vyhráli snad po sto letech (naposledy si pamatuju, když jste u nás díky Zelího brance vyhráli 1:0), jinak vás drtíme celkem spolehlivě

Reagovat
ZB 07

letos by bylo na čase vás porazit dvakrát v sezoně, takovej kousek už se klidně dalších 20 let nemusí podařit

Reagovat
Aldeano

Strašný výkon

Reagovat
Kang & Kodos

Podle očekávání žádná sláva, i když já to teda čekal ještě o něco horší. Ale Dukla mě ničim nepřekvapila. Kombinačně dobrý (aby taky ne, když hrajem to kokotský 4-4-2 a necháme jim střed hřiště), ale ve vápně jsou tragický. Nejvíc mě asi pobavila kolem 65. minuty dvojice Hybš-Šural, kdy měli celou volnou lajnu, a klusali vedle sebe. Ale Šural jinak super, o parník nejlepší hráč. Hybš ani nevim, proč hraje v základu, to je čistej průměrák. Sáček zase dobrý, až na ten prasáckej zákrok. Konate

Holka utratit.

Kadlece pochcat, hodit do studny, přivázat, ještě jednou pochcat a z vejšky na něj házet kovový dvacky v celkový hodnotě 63 milionů korun (deset dolů za ten Inter, ať nejsem moc krutej). A pak ho utratit.

Reagovat
ratusek

Kdy jindy by měl hrát Vataleju než příští zápas místo Hybše, n křídle bych nechal Šurala a na druhou stranu dal Holzera. horší než 73 mega to být nemůže. Jinak Sáček dle mě luxusní přihrávky a celkově dobrej výkon, o Čermákovi jsem neslyšel za celý zápas ani jednou

Reagovat
Uwe háže buly

Holzera snad ne, radši Frýdka nalevo a Šurala napravo.. ale paradoxně s Holzerem jsme získávali docela dost bodů a snad vůbec neprohráli

Reagovat
ratusek

hlavně jste vyhrávali všechny zápasy v EL s ním v sestavě

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby jenom to, my jsme s nim ještě neprohráli. http://www.eurofotbal.cz/hraci/daniel-holzer-42283/kariera-klub/?data=292-515-19

Hotovej Šmicer.

Reagovat
db18

Dneska to šel pojistit.

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě si všimni, jak to šlo do prdele se Zbrojovkou, když odešel.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Baníkovec je štístko Sparty, no to mě poser

Reagovat
KingMaster13

Stejně jako třeba Řepka nebo Matušovič. Vždy jim Baníkovci nosili štěstí

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hejt a pískot na Kadlece hodně trapný. Dneska to odjezdil po prdeli, snažil se, holt nemá formu, což mu snad ani nejde zazlívat, když naposledy hrál pořádně celý zápas někdy na podzim... Docela mě zarazilo, že ho tam dneska takhle z razu narvali, ale u něj věřím, že se zvedne.

Dost dolů šel Nestor i Kara, Lafata dneska taky marnost... Hejty na Holka laciné, to Koubka vyhnat, hrůza, co tak od listopadu předvádí...

Reagovat
Kang & Kodos

S Nestorem souhlas. Kara měl jeden slabší zápas, to se stane každýmu. A Kadlec se snažil a naběhal toho dost, to je pravda. Ale to, jakym způsobem zazdil všechny ty dobrý šance, to byl totální výsměch. To byly tak jednoduchý situace...Ale ne, je fakt, že na to aspoň nesere a snad to zlomí. Ale už by bylo kurva na čase

Reagovat
smazaný uživatel

Ke Karovi: Jo, já to taky vztahoval na dnešek, i když je pravda, že už proti Jablonci to z jeho strany nebylo tak dobré, tak věřím, že je to jen chvilkový výkyv.

Ke Kadlecovi: Jo, zazdil toho hodně, ale úplně jednoduché to taky nebylo. Já na něm vidím, že on to prostě chce zlomit, i to, že na sebe vzal ten přímák místo, aby se schoval, to dokazuje. Proto jsem ten pískot nechápal, ten si zasloužil takový Nestor mnohem více. Ale věřím, že u Kadlece je to o jedné akci, jednom gólu, a bude to dobré. Hlavně, aby přestal mít smůlu na zranění.

No uvidíme příští týden v Boleslavi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Ten Kadlec. 70 mega za jeden dobrý zápas proti Interu, to byl parádní kauf. Taška narvaná těma prachama by tam dneska byla platnější než on. Jediní Šural se Sáčkem zahráli slušně, jinak už tradičně čiré zoufalství. Příští kolo Boleslav, která už nevyhrála bůhvíjak dlouho, takže tam samozřejmě s tímhle výkonem dostaneme totální bídu.

Reagovat
Vasekre

Rvačky na protilehlé už se stávají tradicí. Je mi z toho smutno...

Reagovat
monty25

Když si teď pustíte ženský fotbal Francie - Německo na německém Sport 1, tak to bude možná lepší podívaná než všechny dnešní ligové zápasy dohromady...

Reagovat
db18

Ještě pořád běží Gladbach - Schalke.

Reagovat
monty25

To jsem radši přepnul...

Reagovat
C-M@ster

Nezkoušel sis někdy třeba pro zábavu něco podobnýho? http://www.rdos.net/cz/

Reagovat
monty25

Už jenom design toho webu mě odrazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta.... tuto hla majster a legenda ceskych internetov mal intelektualny pretlak... http://henryklahola.nazory.cz/

Reagovat
db18

Ty vole... 150 otázek?

Reagovat
smazaný uživatel

jak ti to dopadlo?

Reagovat
C-M@ster

Už si to přesně nepamatuju. nejsem si stopro jistej, jestli jsem dělal přesně tenhle, ale žádnej velkej autista nejsem. Tam je to nějak vyjádřený v procentech.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry test ale celkem, pise mi to: Jsi nejspíš neurotypický 140 z 200, aspie:76 z 200, cekal jsem to horsi

Reagovat
smazaný uživatel

193 z 200

Reagovat
db18

193 Aspie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnese, když se hráči volně přemisťují po hřišti. A to kouká na fotbal! Smrtící je, když brankář opustí branku a jde pomoci se standardkou svému týmu.

Reagovat
ratusek

to se radši dívám na atletky

Reagovat
monty25

Já až zítra, to bude finále skákat Darja. Denču jsem neviděl...

Reagovat
Mimalu

jí nemáš rád nebo proč ten mrzutý smajl žes neviděl ten její držkopád?

Reagovat
monty25

Právě, že mám. O to víc mě mrzelo, co se jí stalo a že už jsem ji pak nemohl vidět...

Reagovat
Mimalu

hmm tak to je prakticky opak toho, jak to mám já. Mě daleko víc mrzí když nevidím úspěch, než že bych musel vidět neúspěch mého favorita, to si klidně dám s odstupem ze záznamu než na to koukat v přímém přenose.

Reagovat
monty25

Tak to nemůžeš vědět, jestli by nebýt toho pádu uspěla nebo ne. Atletiku sleduju spíš okrajově, ale myslím, že formu měla docela dobrou...

Reagovat
Mimalu

Tak mně ani nešlo o to, jestli by uspěla nebo ne, já jsem se pozastavoval nad tvým zklamáním, že jsi neviděl její bolestivý neúspěch. Toť vše, mi když můj favorit vypadne, tak mě to "o to víc nemrzí"

Reagovat
monty25

Tys mě nepochopil. Ten smajl byla reakce na to, co se jí stalo. Potom jsem si to stejně pouštěl ze záznamu, takže jsem to viděl... Ale mrzí mě, že jsem ji pak nemohl vidět třeba ve finále, jestli mi rozumíš.

Reagovat
Mimalu

ok, takhle mi to dává víc smysl

Reagovat
smazaný uživatel

ta ukrajinka, co skoncila 3. ve vysce

Reagovat
smazaný uživatel

http://img.blesk.cz/img/2/full/2770795_.jpg moje favoritka mezi atletkama

Reagovat
monty25

Reagovat
Uwe háže buly

Leryn Franco, Jasmin Stowers

Reagovat
smazaný uživatel

Rusky jsou v tomhle nejvíc (a Ukrajinky)

Reagovat
monty25

Leryn Franco (ale bohužel už nehází)

Reagovat
HorajzmAmmann

Allison Stokke

Reagovat
smazaný uživatel

připomíná mi tuhle herečku http://6iee.com/data/uploads/16/597060.jpg ta taky docela ujde :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Akorát vypadá trošičku jako Zac Efron...

Reagovat
HorajzmAmmann

ten taky není špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

blba fotka, kdyz behala, tak vypadal mnohem, mnohem lip

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasů a skore 2:0...Krásná Česká liga...

Reagovat
Bakary3

Tak ten Lafata je normalni kripl, nejdriv jde nekomu kolikama na koleno (bez karty) a pak udela to samy, jen na kotnik, mel byt v prvni puli vylitej. Sacek asi taky, on nekoho veme zezadu a druhou nohou ho jeste smikne, co zerou ty kluci?

Jinak me tesi Vasik Kadlec, Kessel by nebyl o nic horsi, on je uplne trapnej.

A 30 minut branit doma s Duklou ?

Co s tou Spartou je nechapu, ani sebevedomi nemaj, dyt jsou normalne vystraseny jak maly deti..

Reagovat
meno

Lafata se včera choval jako totální výplach

Reagovat
smazaný uživatel

Další rvačka kvůli Konatemu, tentokrát ale přesně vím, kdo to začal a pokud se borec objeví v Bolce, bude mít doufám problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem proto aby Konate dostal druhou šanci ale tohle nemá cenu. Navíc ani nehraje nějak dobře. Měl by vypadnout.

Reagovat
Uwe háže buly

Rarášek?

Reagovat
smazaný uživatel

No byl to evidentně fanoušek Konateho, takže i tato varianta je ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud neměl dres Matějovského, tak to nebyl on..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

To jsou blbci

Reagovat
rufus

Problemy mezi vlastnima fanouskama je presne to co potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ubohý výkon, aspoň je jasně vidět, že Ščasným to nebylo....Spíš hrajeme ještě hůř, nejhorší na tom je, že není ani nikde náznak toho, že bychom se herně zvedali.

Reagovat
Kang & Kodos

A další tři kola Boleslav, Zlín, Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

No máte to nepříjemné. Bolku mít doma, tak vám věřím, ale venku.. Zlín doma si myslím že dáte, Číňani ale budou oříšek. Zvláště, pokud porazí Plzeň..

Reagovat
Kang & Kodos

Heh, Boleslav venku, to zas bude peklo...no nic, jsou snad ještě v větších sračkách než my. Nedat gól Hradci, to je na podmínečný vyloučení z ligy.

Zlín má zatim jeden trapnej a jeden výbornej zápas, uvidíme jak jim to půjde dál. A Slavie v Edenu...nic, bez komentáře tam můžeme jenom čekat, jestli jim ta euforie skončí.

Reagovat
db18

Nesedí vám role favorita... a derby naštěstí nemá favorita...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné 4 body.

Reagovat
Losinho

RIP

Reagovat
ratusek

s Bolkou to bude criple fight, protože to co předvádí oni a vy, to je unikát

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

bolka víc, ale hraje doma

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite prosim kde bych mohl sledovat zejtra Plzen-Slavie z USA?

Diky!

Reagovat
pepinho2

Streamcommando.com

Reagovat
HorajzmAmmann

zajdi si raději na NHL a nečum na tu bídu

Reagovat
alegre
Reagovat
smazaný uživatel

Důležitější otázka je - proč to proboha dělat?

Reagovat
Alan_Shearer

A proc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze bych rad videl ten zapas a jinej zpusob me nenapada...

Reagovat
smazaný uživatel

“ Věřím, že v příštím zápase už jim nedáme důvod k tomu, aby nepískali,“ uvedl Požár.

Tak tomuhle věřím taky Požáre

Reagovat
Kang & Kodos

to je fakt debil

Reagovat
Pyroman

Reagovat
lnit
Reagovat
smazaný uživatel

Tudíž na stránkách Sparty neumí přepsat jednoduchou větu, paráda. Ostatně dnes se sralo vše, když podle tabule nedostal žlutou Lafata ale Bičík.

Reagovat
HorajzmAmmann

“Tak věděli jsme že to nebude jednoduchý“ Tohle říkají trenéři vždycky, když jejich tým hraje totální sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tak to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

To říkám furt, uhaste ho

Reagovat
smazaný uživatel

Belehradske derby naprosto fenomenalni.super zazitek na cely zivot :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukal jsem na fotky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
forma

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

to je skvělý

Reagovat
Wat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frankiefcb

pokladní aplikace: Jebat systém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že je to tak špatně vidět.

Reagovat
Kang & Kodos

Btw. už jenom tři body na 1. místo a dneska větší počet gólů ze hry než ostatních 9 týmů dohromady.

#Pozargang #valec #dejtenamsoupere #kdejepohar #guesswhosback

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

dejte nám soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Tochalius/status/836539026056298496

No jo. klasika. Plzeňská partička okolo Limberskýho a Petržele prostě nikoho kromě Čechů a Slováků nesnese. Mahmutović, Kace a teď evidentně i Ivanschitz toho budiž důkazem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Rozeserte tu Spartu a Plzen ještě víc, příští sezonu jsme zpátky

Reagovat
Radin

A co s tím má Baník? Snad nevěříš, že jim budou konkurentem :-)) Ani v té druhé lize nejsou suverénní..

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsou suverénní a budou konkurentem A myslel jsem to naprosto vážně

Reagovat
Radin

Chápu jako vtip Vzhledem k tomu, že nevedou ani druhou ligu..

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud hraje o poháry marná Boleslav i Zlín tak to myslím naprosto vážně.

Navíc, druhou ligu nevedem, protože nejsme schopný proměnovat šance venku. Navíc ten kádr je posílen a ještě bude posílen, finanční situace v Baníku je asi slušná. Ale jo, myslel jsem to jako vtip, na druhou stranu, proč by ne

Reagovat
db18

Jo, vytáhnout názor jednoho člověka, který je alergický na Ivanschitze a píše info na základě své domněnky a vsugerace...

A Tecl nerad hraje křídlo a nezvládá konkurenci.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vsugerace, no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

OK, upřímně jsem četl jenom ten tweet a víc jsem si nezjišťoval

Reagovat
HorajzmAmmann

U vas Tecl nerad hraje kridlo

U nas ted Nerad nehraje vubec

Reagovat
db18

+ konflikty byly myšleny mezi Pivarníkem a hráči, nikoliv ivanschitzem - zároveň ta alergie neměla být myšlena k Ivanschitzovi, ale k Pivarníkovi (jak se na stejném fóru dál psalo)

Reagovat
Znalec

Za to může Hubník, že ho málo nutil učit se česky

Reagovat
bobis21

5 zápasů 2 góly jeden z nich navíc z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zase zachraňuje naši ligu

Reagovat
smazaný uživatel

docela síla

Reagovat
Aldeano

Navíc se Letenským před zápasem vypadli z kádru Michal Kadlec a Lukáš Vácha, které na konci týdne postihla viróza. "U nás těžké s něčím počítat, ale pracujeme s nějakou pravděpodobností. Věřím, že na Mladou Boleslav budou fit Michal Kadlec a Lukáš Vácha"

Reagovat
ratusek

Zplaťpánůh pro Spartu, že byli zranění, protože ten blb Požár je schopnej je tam dát hned znovu, přitom takovej Sáček, má záblesky geniality, byla by škoda kdyby seděl a místo Váchy at hraje rdši Mareček a vysrat se na experiment 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to asi těžká viroza, no.

https://www.youtube.com/watch?v=OO2l25rK750

Reagovat
C-M@ster

Ale jo, nakonec povedený. Ale pracka by jim neupadla, kdyby to bylo s diakritikou.

https://www.youtube.com/watch?v=ROuH4sLWZ3s

Reagovat
ratusek

Luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice to byla penalta teda furt budete nadávat na Zavadila? Který podle vašeho mínění rok simuloval se zraněným kolenem?

Reagovat
Wat

Nj, byli neschopní dát branku ze hry, tak si museli pomoct. Červenka akorát za trapáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle hovna to jinak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Přátele, prosím, byl by mi někdo ochoten poradit jak dnes nastavím to O2 TV Free?

Byl bych vám velmi vděčný, protože lepší fotbal v naší lize už asi letos neuvidíme a lístky byly v tqhu dřív než jsem čekal.

Děkuji.

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji, děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

hm UPC to samozrejme nefunguje i kdyz to preladim

Reagovat
Coutinho10

nejsou blby no

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mně to nic nenašlo

Reagovat
Coutinho10

to je jasny, tak kdyby to tam dali, tak by sli proti sobe ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Lepší fotbal určitě uvidíš

Reagovat
REPLIKATOR

Kapr liga

Reagovat
rufus

Ten vysmech Vencovi Kadlecovi je zbytecnej. Momentalne je sice z formy, ale snazi se, bojuje, vraci se do obrany. Zrovna jemu verim, ze bude zase klicovy hrac, staci kdyz bude dal makat.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

tak tak, to je přesně to, co se od hráče za 70 mega čeká

Reagovat
smazaný uživatel

lidi moc resi tu prestupovou castku.. cena byla adekvatni.. bohuzel kdyby stal min, tak se na nej asi piskat nebude no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Ta cena je celkem dost nepodstatna.

Ze nema hrac formu, to se muze stat kdekomu. Dulezity je jeho pristup. A ten je momentalne spravny.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Příští kolo Příbram - Hradec. Snad hosté neprohrajou.

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram Jestli za tejden neudělaj Hradec, tak si myslim, že je hotovo.

Reagovat
monty25

To si oddechneš, co?

Reagovat
Kang & Kodos

Dokud nebudou v srpnu hrát první zápas proti Třinci třeba, tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Postup trince do 1igy confirmed

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Papa Příbram , hrál v lize někdy slabší tým než současná Příbram? Lupták, Bazal a Linhart by si nekopli ani v ČFL, to je šílený

Reagovat
Uwe háže buly

Baník.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
frankiefcb

jo minulý rok na podzim. Na jaře už to bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Jako no dobře jim tak. Když angažují Luptáka, kterého jsme pustili s tím, ež nemá na to hrát na špici 2. ligy.

Reagovat
Aldeano

Ve FNL byli Bazal a Linhart v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bazala jsem viděl několikrát na Žižkově a jednoznačně nejlepší hráč na hřišti. V Příbrami prostě každej vypadá špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě překvapuje, já ho viděl za Příbram celkem 3x ( 2x liga, 1x Tipsport liga) a jsem právě překvapenej, jak je až slaboučkej. Na krajního záložníka nemá rychlost, dravost, techniku...v každým souboji jen padá a dožaduje se faulu, prostě fakt bídnej

Jinak třeba trojice Chaluš, Tregler a T. Pilík vypadají v Příbrami dobře, takže to nejde zobecňovat...ale zbytek toho kádru je něco děsnýho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zase překvapuje mě:-) To, co jak říkáš teď nemá, tak tim byl na Žižkově známej (nebo aspoň pro mě). Technickej, rychlej hráč, kterýho jsem klidně viděl v áčku Slávky. Těžko říct čim to je, jestli Příbramí, nebo jím, ale snad se z toho vylíže.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazne Bohdanec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace Slavii k titulu, vlastně se o všem rozhodlo celkem rychle. Slavia první, Plzeň druhá, my snad třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
ratusek

Tak tímto končí pohádka Plzně, Slavia titul a hned skupina LM Každopádně v těžkých zápasech budou muset zabrat. Myslím, že druhá může být i Sparta ještě

Reagovat
Uwe háže buly

No, na tu skupinu LM to zatim uplně nevypadá.

Reagovat
pepinho2

"pohádka s názvem Slavie" O2

Reagovat
Miguel19

Zasloužená prohra. Naprosto trapnej výkon. Směrem dopředu absolutní hovno. Slavia šla za vítězstvím, my si tam přijeli pro trapný bod.

Reagovat
F.Torres

paráda, důležitý 3 body. Doufám, že současná forma vydrží co nejdéle a kluci se nezaleknou prvního místa. V současným rozpoložení týmů jsme jasný favoriti, ale hlavně to nezakřiknout. Chce to makat každej zápas 90. min jak dnes a ono to přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, tak už si definitivně přesedlal ke Slávii? To je tak krásný...

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

co to meleš prosimtě? slavii jako hlavní jsem měl už od počátku a psal jsem příspěvky i když to bylo na spadnutí i za pastora. Ty jsi ale očividně pořád nerozdýchal ten svůj trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

klasika z tvé strany

Reagovat
smazaný uživatel

Hele sice s ním často nesouhlasím ale to že fandí Slavii je dlouho známý fakt. Nevím na co narazis?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se podívat do diskuzí z předešlých let, pak ti to dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nemám čas

Reagovat
F.Torres

nikdo ti to nežere, už to zabal a dál se neztrapňuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
F.Torres

dík, na michala je toho poslední dobou asi trochu víc a očividně to moc nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - na Michala se sem chodím koukat s oblibou, jak to nedává. Jinak tebe pamatuju jako slávistu snad ještě z dob, kdy jsme to nakoupili 7:0 od Arsenalu...

Reagovat
Blasphemer

První poločas nebyl špatný. Druhý jsme začali pasivně, a po vyloučení to šlo úplně do hoven. Ten závěr už bylo jenom čekání na to, kdy nám to tam padne.

Řezník si za to může sám. Na druhou stranu měl ty dvě žluté dostat asi i Hušbauer, ale to je teď zbytečný řešit. Slavia byla prostě lepší.

Reagovat
Kang & Kodos

No furt je to mezi nima jenom o bod, ale vyhrát gólem z 89. minuty, to je povzbuzení jak hovado. Uvidíme, co bude s Pivarníkem.

Reagovat
vanGomm

Dohrávku na Bohemce ještě nevyhráli,takže bych jim ty 3 body zatím jisto jistě nepočítal.To co zatím Plzeň předvádí je toho důkazem.Ve 3 jarních zápasech dali pouze 1 gól a ani ten dost možná neměl platit.A ve Zlíně mohli také prohrát.Pokud by ten gól Zlínu rozhodčí uznali tak má Zlín o dva body víc a Plzeň o bod méně.V tabulce by to pak byl dost postatný rozdíl.Tady na tom je jasně vidět jaké věci rozhodují o tom budeli sezóna úspěšná nebo nikoliv.Zlínu můžou ty dva body na konci chybět a Plzni naopak ten bod může hodně pomoci.

Reagovat
frankiefcb

Zlín dal gol?

Reagovat
vanGomm

Zlín gól nedal,ale rozhodčí mu ho uznat mohli.Já myslím,že víš jak jsem to myslel.Tak hloupej snad nejseš.

Reagovat
frankiefcb

Co je to za debilní argument, jak může rozhodčí uznat gól, který nepadl.

Reagovat
vanGomm

Já už jsem takových gólů "uzaných"viděl npř na MS 2010 v zápase Německo-Anglie tam se míč od břevna odrazil cca půl metru před čáru a přesto gól rozhodčí uznali.Ve Zlíně to bylo natolik sporné,že pokud by ho rozhodčí unali,tak by Plzeň mohla pouze nadávat.

Reagovat
frankiefcb

ne naopak právě, ž ho neuznali tenkrát. Jinak ve Zlíně to bylo těsné, ael nebyl to gol. Takže pro rozhodčí

Reagovat
vanGomm

Beru zpět tam na MS ho uznat dokonce měli.Po střela Lamparda byl balón půl metru v bráně.Jinak si ale stojím za tím,že podobných řekněme nególů bylo už uznáno dost.Chtěl jsem tím pouze poukázat na to,že zde ve Zlíně ho uznat klidně rozhodčí klidně mohli.To by si totiž ozhodčí obhájil.Jednoduše by řekl,že ho viděl za čárou.Už proto by se mělo video zavést.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se někteří Němci ptají už víc než 50 let.

Reagovat
vanGomm

No vida a hned je zde ten příklad.Tam tento sporný gól pomezní rozhodčí Bachramov tehdy unal.Byla to podobná sporná situace jako nedávno ve Zlíně.Takže pokud by ho i zde rozhodčí unali musela by to Plzeň příjmout stejně tak jako tehdy NSR.

Reagovat
db18

No, proti Bohemce nám bude chybět dost hráčů (myslím že Hořava a Limba dnes dostali 4. žlutou a k tomu ještě Řezník... )

Reagovat
smazaný uživatel

Limba podle grafiky teprve 2.

Reagovat
db18

Tak aspoň že tak. tak jen Řezník a Hořava to by nemuselo být tak zlé, i když Hořava bude chybět...

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť s nima hrajete až 15. Předtim ještě máte Liberec, a tam asi nic nehrozí.

Reagovat
db18

Ještě lepší, takže ztratíme s tragickym Libercem místo silnější Bohemky...

Reagovat
Rarášek

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Limba

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník

Reagovat
C-M@ster

Co řekl?

Reagovat
roberos

Že je posranej a proto hraje Viktorka polo beton :

Reagovat
roberos

Kdyby nebyl řezník vyloučen ( Pivarník ho měl radši vystřídat !!) tak Slavia na to neměla vyhrát. Pivarník svou posraností zabil naši ofenzívu .Vrba zpátky !

Reagovat
db18

a za dodatek

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší je, že pokud vyhraje EL AS či MU ( v lize se podle mě zvednou ), tak jde Slavie přímo do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to roky strádání by jsme si to zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Bychom > bysme > by jsme

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
smazaný uživatel

čím víc písmen, tím víc gramatika

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale stejně většina to u nás řekne takto, každopádně máš pravdu.

Reagovat
Coutinho10

jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

tak to silně pochybuji, vždyť doma remizují s takovými týmy jako je Bournemouth

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

vitez ceske ligy pujde do zakladni skupiny LM uz rovnou bez ohledu na to kdo LM nebo EL vyhraje

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Mates_Matesović

Hele vy tři, soustřeďte se radši, ať nedostanete ve středu další klepec.

Reagovat
Uwe háže buly

Ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj sorry, omlouvam se....to je az na pristi rok, my jsme skoncili 13. jejda..... kdo nam, pokazil minulej rok ten koeficient???

Reagovat
Uwe háže buly

Ani příští rok to neni..

Reagovat
smazaný uživatel

jaktoze ne,....letosni koeficient maji na 11.miste.... a primo postupuje od 12.mista

Reagovat
Uwe háže buly

To co je letos, rozhoduje o tom, co bude za dva roky a hlavně mezitím se najíždí na nový formát ligy mistrů, takže to bude zase uplně jinak. Přímo postoupí jen vítěz 10. a lepší ligy. Mistři z 11. a 12. ligy budou čekat, kdo vyhraje LM a EL.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda prasarna.... jako ze kdyz vitez postoupi z EL nebo LM a nepostoupi normalne ze svoji ligy tak zablokuje postup 11 */ 12 tymu jo?

Reagovat
Uwe háže buly

Jo.

Reagovat
Uwe háže buly

Ale ty to asi stejně nemyslíš vážně že

Reagovat
Le Gunner

Slávia.

Reagovat
smazaný uživatel

ah jo ....toto !!!

Reagovat
ZB 07

Ještě může vyhrát LM například Atletico, který nemusí mít jistej postup do LM z ligy.

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo PSG a nebo někdo uplně jinej..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo i tahle možnost je ve hře, ale upřímně si nemyslím, že má Atletico letos moc šancí.

Reagovat
F.Torres

není tam moc lepších celků

Reagovat
smazaný uživatel

to nesmi proste

Reagovat
smazaný uživatel

To nehrozí.

Reagovat
Mates_Matesović

Takže Vrba do Plzně?

Reagovat
frankiefcb

to je asi jasné no.

Reagovat
Blasphemer

Jakože by po odmítnutí Sparty, kdy mu Křéťa nabízel mega a půl měsíčně, šel za týden do Plzně? Tomu odmítám věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jen o penězích, nějaké už vydělal a jelikož není na peníze, řekl bych, že bude vybírat i podle toho s jakým materiálem by v klubu musel pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, chtěl jsem ho k nám.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Le Gunner

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vzhledem k tomu, že se u nás z nějakého zvláštního důvodu věří, že máme kvalitní tým ( nemáme ), tak Vrba je jediný, který by naše primadonky trochu zkrotil. Pokud by byla v létě jistota, že pošleme určité hráče pryč a překopeme tým, tak bych klidně nechal Holoubka dál pracovat.

Reagovat
db18

Snad ne...

Reagovat
Sosi

kdo ještě nechce Vrbu v Plzni?

Reagovat
C-M@ster

Pivarník.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia bude hrat v zakladni skupine Ligy Mistru a Sparta se ani nemusi dostat do Evropske ligy :D fakt sranda :-) hihihi

Reagovat
ratusek

nevím proč chtějí v Plzni Vrbu, dyt ten kádr je naprosto vyčpělej a on s tím nic neudělá ani Vrba, maximálěn začne opět protěžovat své koně, ještě navíc s Horváthem jako asistentem

Reagovat
Blasphemer

Do konce sezóny s tím terno určitě neudělá. Bylo by naivní očekávat, že přijde a pak do konce sezóny všechno zázračně vyhrajeme.

Reagovat
ratusek

a co se změní přes krátké léto? maximálně se koupí hráči, kteří zas budou sedět a hrát budou ti stejní pořád dokola

Reagovat
Blasphemer

To zase ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Začínám propadat kouzlu 2. turecký ligy. To je snad jediná liga, která je vtipná jenom na základě výsledků z livesportu. http://www.livesport.cz/zapas/fwdrHpbd/#prehled-zapasu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

spíš jen výsledky určitého týmu, dostanou 5:0, pak vyhrajou 4:0 pak prohrajou 6:2

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
KingMaster13

To je jak u nás krajskej přebor. Tým dostane nálož od posledního a pak doma porazí po skvělým výkonu prvního

Reagovat
Kang & Kodos

Souboj o záchranu -> 5:1 v 35. minutě.

Reagovat
KingMaster13

a dopadne to 5:5 protože druhou půli hraje tým z kopce

Reagovat
FCSL

Solidní overy, příště ho dám a 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si představ, že by Droppa měl hrát 3.Tureckou.

Reagovat
Kang & Kodos

To už by tam musel chodit do práce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

U starosty by se něco našlo.

Reagovat
Shevchenko

Prodávat Kebab.

Reagovat
Blasphemer

"Pálivý nebo nepálivý? A cibuli tam chcete?"

Reagovat
Mates_Matesović

Je vůbec 3. turecká liga profesionální? Představa, že jde Droppa v té turecké zádeli co hraje na pracák je dost vtipná

Reagovat
HorajzmAmmann

Droppa: Pro peníze nechci riskovat život.

Reagovat
Losinho

příště Droppa základ

Reagovat
PlackaSKS

už sem tomu moc nevěřil, ale paráda. teď to potvrdit v následujících třech kolech a bude našlápnuto hodně slušně. nicméně první poločas mě trošku zklamal. na druhou stranu bylo super, že šilhavý na to zareagoval a změnil taktiku pro ten druhý, oproti uhrinovi obrovský posun kupředu

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mě štve,že tam pořád cpe Tecla na úkor Burena, kterej na podzim i v přípravě ukazoval, že je hodně kvalitní.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

tecl je na křídlo lepší... a dnes se tam podle mě hodil víc. jinak souhlas s tim, že buren by si to zasloužil. na druhou stranu v přípravě byl tecl prostě lepší, stejně jako frydrych suverénně vytlačil bořila (což sem nečekal ani omylem)... buren by měl odejít na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jsem na Tecla trochu alergickej, protože už když přicházel tak mi bylo jasný, že si ho vymodlil Šilhavý a že ho tam bude cpát při každý příležitosti, což se jenom potvrzuje.

K tomu Bořilovi - u něho jsem čekal, že aspoň pro dnešní zápas nahradí Floa. Bořil se mi totiž na podzim dost líbil i nalevo a upřímně, ve hře dozadu byl o dost lepší, než je teď Flo a dneska tam měl Petržela až moc prostoru a nebejt Deliho a špatný formy Petržely, tak mohl hodně zlobit.

Reagovat
PlackaSKS

s tim souhlasim. bořil je podle mě lepší než flo a v přípravě podavali srovnatelné výkony. a tecla jsem sice taky nechtěl, ale v přípravě byl super

Reagovat
Kang & Kodos

Však to je celej Šilhavý. Nechápu, proč máte dvě jedenáctky hráčů, když jemu stačí současná jedenáctka + Mešanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tecl byl dobry, pripravil golovku skodovi(jak to promachl), a pak i u toho golu to lehce tecoval na frydrycha

Reagovat
salami

akorát teda nesmí hrát nohama, protože to je hrůza

Reagovat
KingMaster13

Nicméně dneska jsme nehráli svojí hru ty nákopy mi fakt vadili a furt si myslím že nám více vyhovuje hra na 2 útočníky. Zklamal mě střed zálohy docela Hužby i Tonda fakt neměli svůj den Na konci extáze, paráda něco co jsem fakt dlouho nezažil

Reagovat
PlackaSKS

tak ona plzeň prostě nedovolila nic jiného než nákopy a my s tim nezvládli nic udělat. alespon ne v prvnim poločase. ale bylo vidět, že proti lepší záloze než má příbram to jde ztěžka.. a michael mi prostě pořád přijde horší než ščuk. nicméně deli zase skvělej výkon a sýkora v druhym poločase taky.

Reagovat
KingMaster13

Poháry pro nás proti lepším soupeřům budou docela problém Je pravda, že Plzeň hrála obraně zase, což snad týmy z Chorvatska, či Rumunska snad hrát nebudou Nicméně v tomhle ohledu je to varování a myslím si, že se dost natrápíme i s Teplicema

Reagovat
PlackaSKS

hušby je prostě pomalej a barákovi to dnes moc nešlo, no zase jak to bude vypadat třeba s alvirem a ščukem nikdo pořádně neví, ale podle mě by to mohlo fungovat. navíc k pohárům je daleko a po posledních letech si ten optimismus nechám až po poslednim kole

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka dobrý neskutečně mě ale vytáčel ten štetec s růžovofialovou palicí... tvl

Reagovat
Kypřící prášek

Proc? Co zeman udelal

Reagovat
HorajzmAmmann

Obarvil si hlavu na růžovo

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooo je to taaaaaaam boj o vitezstvi az do konce se vyplatil...parada wow a atmosfera fenomenalni...jen tak dal

Reagovat
KingMaster13

Takhle vybouchnout sever jsem ještě neviděl. To už mi fakt připomínalo ty kotle na balkáně, kde si div neskáčou na hlavy

Reagovat
Coutinho10

j tjn mozna pri derby ...ale fakt nemam slov wow a hlavne ten zaver po konci zapasu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

OT: Když ne Denča, tak aspoň Helcelet...

Reagovat
Greny

zase uspesny HME kdyz se jeste veme v potaz ze tam nekteri nasi vubec nebyli

Reagovat
monty25

Když já fandím jenom Denče a Darje Klišině (o 10 cm čtvrtá), takže pro mě nic moc. A pak teda ještě Brianně Rollins, ale ta na ME být nemůže...

Reagovat
Greny

mě začíná štvát Míša Hrubá, v poslední době strída trenery a trenerky jak ponozky a pak to tak vypada . ale furt to staci na finale na HME

Reagovat
monty25

Tak furt je hodně mladá, ne?

Reagovat
Greny

jojo ale loni skocila 195 letos zatim kolem 192 cm, čekal jsem ze pujde vys rychleji

Reagovat
Radin

Když fandíš jen podle vzhledu a hlavně těm úspěšným, to se musí fandit

Reagovat
monty25

No, hodně úspěšná z těch tří je jenom Brianna Rollins (loni zlato v Riu). A tu zase nevím, jestli by tady většina ocenila vzhledově. Mně se ale líbí, hlavně ty její komedie na hlavě...

Reagovat
Radin

Já spíš nechápu, že nefandíš češkám a místo toho fandíš soupeřkám podle krásy, viz v tenise třeba :-)) Jinak Klishina je fakt kočka a Śvédky jsou většinou kočky :-))

Reagovat
monty25

Všem podle krásy taky nefandím. Jo, Darja je podle mě nejhezčí sportovkyně ze všech.

Reagovat
Radin

A k těm úspěchům, Klishina patřila k nejlepším a Rosolová má taky nějaké medaile a v Ćr je asi druhá nej :-)) Sharapova je vzhledově přeceňená a vyhypovaná i samotnou, protože WTA chybí dlouhodobě nějaká kvalitní kráska jak byla dříve Ivanovič, nebo Kurnikova, která mě už tak nebere jak dřív, ale byla top :-)

Reagovat
monty25

Tak já jsem u Darji zažil jako fanoušek jednu medaili (bronz na ME v Curychu 2014). Jinak ona měla dřív větší úspěchy v hale (2x zlato na HME), proto jsem to dneska taky čekal o trochu lepší... U Denči jsem pak nezažil vůbec žádnou (v tom Curychu byla smolně čtvrtá). Zas tak dlouho tu atletiku nesleduju, navíc furt jenom okrajově... No hele, z těch mladých tenistek se mi nejvíc líbí CiCi Bellis a taky je hodně nadějná. Akorát není tak vysoká jako Masha nebo Ana, ale líbí se mi hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Klišina zaujala už v Ostravě 2007, ale tam byla ještě pod zákonem A myslím, že měla zlato a 2. byla Španović. Ony vlastně byly rivalky od začátku kariéry, nejdřív byla úspěšnější Darja, ale poslední roky jasně Ivana.

Reagovat
monty25

Máš pravdu, v Ostravě 2007 vyhrála Darja juniorské MS.

Reagovat
Uwe háže buly

Třeba proto, že naše tenistky sou skoro všechny nesympatický píči? snad krom Strýcový.

Reagovat
monty25

Tak zrovna Strýcová je mi z nich nesympatická nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Safarova je v pohode, ale jinak hruza no

Reagovat
Uwe háže buly

Tu vyloženě nesnášim no + ta opička co hraje čtyřhry a Kvitová..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavackova je naprosto nejhorsi no

Reagovat
smazaný uživatel

Mi je třeba Plíšková sympatická. Jo, já vím že ona má ten svůj obličej vyloženě ve stylu "Mám všechno v piči", ale nějak mi to imponuje.

Reagovat
Greny

posledni dva zavody a jim se vysere startovaci zarizeni

Reagovat
C-M@ster

Dá se někde stáhnout nebo vidět celej zápas?

Reagovat
ZB 07

Na isport to dávaj myslím...

Reagovat
C-M@ster

Jo, dík, snad tam bude.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Wágner je fakt špatnej

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Flo se Zmrhalem hodně bídní, Luftnerova rozehrávka příšerná, totéž řešení situací od Škody.. jinak jen pozitiva. Sýkora skvělej, Deli blázen Z Plzně udržel úroveň snad jen Hubník.. Krmenčík naprostej zoufalec

Reagovat
salami

zapomněl jsi na nejhoršího hráče ze Slavie - Hušbauera, horší nikdo na hřišti nebyl a to Flo hrál solidní tužku

Reagovat
smazaný uživatel

nevyšel mu zápas, jinak je tuto sezonu výborný

Reagovat
salami

taky mluvim o včerejšku, včera nevyhrál snad jedinej souboj a s míčem byl pomalej, takže o něj hned přišel, taky ho nikam nevyhazuju, ale proč nešel včera dolů on, ale Barák, to mi teda neni vůbec jasný

Reagovat
chytrejkluk

musím uznat, že Deli a Sýkora jsou výborní

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak je ten stadion strašně malý tak těch 3 500 lidí vypadá strašně dobře a přitom To bude zase průser s lískama příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná jaká pyroshow.

Reagovat
Hokaido

Fanliga OT:

1.) Jaktože máte všichni tak málo bodů? Však jednom za obránce v tomhle kole musí mít každej tak minimálně 60 bodů.

2.) Jsem v rozpočtu 60 000 v minusu. Vůbec nevím, jak je to možný. Stalo se to někomu už?

Reagovat
Blasphemer

Když hraješ na tři, a dva z nich dostanou góly, tak to není moc dobrý.

Reagovat
Coutinho10

otazka by spis mela bejt jaktoze ty mas 124 bodu

Reagovat
Hokaido

No je pravda, že jedinej hráč mýho týmu, kterej dostal gol je Holenda, takže se to asi nasčítalo.

Reagovat
Kang & Kodos

Hm. Já si dal na střídání dvojici Hejda-Mikula, a Janečka, kterej měl kromě nuly i asistenci, mi shnil na lavičce. Zatim mám s raráškem plichtu, takže jestli má Deliho, nebo nedejbože Frydrycha, tak jsem prohrál.

Reagovat
Hokaido

Ty nemáš ani jednoho slávistu?

Reagovat
Kang & Kodos

Pavlenku, Sýkoru a Škodu. Dva z nich neuhráli nic, a Pavlenku má podle mě většina lidí, protože je levnej.

Reagovat
Coutinho10

a koho si dal kapitana..ja napr. mam 3 obrance s cistym kontem, ale bodu stejne malo

Reagovat
Hokaido

Vencu Kadlece za 9/18 bodů. Škoda, horšího mám už snad jen Škodu se 3 bodama a to mu ještě nějaký připočtou.

Reagovat
Coutinho10

j trochu taky spoliham na dopocty bodu za nase hrace, protoze jinak asi Williho neporazim

Reagovat
db18

Máš ještě štěstí, že mi na lavičce hnije Janečka a Hejdu střídá "jen" Podaný... Jinak bych měl dostat ještě body za čísté konto u Ngadeua a Floa... (nevím, proč ho má připočítané jen Zmrhal )

Reagovat
Coutinho10

jaj ty mas nase 2 obrance a ja jenom Pavlenku jinak na lavicce mam jeste jednoho obrance s cistym kontem, kterej se mi tam uz nevejde...kazdopadne zaloha a utok bez golu a asistence asi bude na tebe malo

Reagovat
db18

Ngadeu už je záložník.

Reagovat
Coutinho10

ajo vlastne no tak to bude napinavy az do posledni uzaverky...tezko tipovat viteze...klidne muze bejt i remiza

Reagovat
Radin

Plzeň teda umí posilovat..Janža nehraje vůbec, Ivanschitz nehraje klíčovej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná je snad nejlepší nováček za poslední dobu a Laštůvka neuvěřitelná posila

Reagovat
cink

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlín poslední 3 zápasy 0:0, 0:0, 0:1

Slovácko poslední 3 zápasy 0:0, 0:0, 0:0

Příští kolo Zlín : Slovácko

Reagovat
Kang & Kodos

4:4

Reagovat
Le Gunner

5:4

Reagovat
pingla

Zlín 5 zápasů bez gólu...

Reagovat
smazaný uživatel

-1:0,5

Reagovat
smazaný uživatel

cetto approves

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý kolo. Zápasů více jak branek.

Reagovat
monty25

V tom boji o 4. a 5. místo se to začíná pomalu vyrovnávat...

Reagovat
ZB 07

Představa, že jeden z dvojice Zlín, Boleslav bude hrát v Evropě, mě docela děsí.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to můžeš bejt klidnej, hrát tam budou oba

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

jo furt. I když jestli MB a Zlín udrží "formu" (jakože snad jo, teď s nima hrajeme), tak je to dost možný.

Reagovat
ZB 07

My vyhrajem pohár, takže ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

At tam hraje raději Karviná Bude sranda

Reagovat
KingMaster13

Teplice se tam protlačí

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

Karviná Zlín luxusní match

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín Aspoň, že dolů už snad jít nemůžeme.

Reagovat
Greny

OT : Másláák je fakt neskutecny hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Čas optimismu: Na jaře jsme vstřelili více branek než Plzeň, Zlín, Bohemka, Slovácko a Hradec dohromady.

Reagovat
Kang & Kodos

A na titul ztrácíme o bod míň. A kolik remíz udělalo ostatních 15 týmů v EL?

Reagovat
Spalovač šancí

Zase dobrý rozhovor. Jenom jsem zvědav, jak dlouho mu vydrží motivace hrát naplno ...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí: "Vzal jsem to na sebe, teda řekl jsem, že nevím, kdo to udělal."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ládíka už vykopli ze základní sestavy. Zrovna proti Laziu, kde mohl zavzpomínat na loňský jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Koukám, že s Ládíkem moc nevyhrávali

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Ládík je tam nejlepší nahrávač a většinu zápasů patřil mezi ty lepší hráče. Akorát poslední zápasy už byl špatnej. Ale to je celej tým, proti AC byli schopný prohrát, i když AC hrálo půl hodiny o devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

co k tomu říct, náš výkon byl ustrašenej, místo kombinací po zemi jsme jen furt nakopávali, ale chtěli jsme tu výhru víc, mnohem víc než plzen, která si vysloveně přijela pro bod za remízu a podle toho její hra vypadala a já jsem moc rád, že s takovým výkonem odjíždí bez bodu.......jestli se z toho Slávka nezjančí, tak si myslím, že o titulu se rozhodlo

Reagovat
ZB 07

Nový studio Dohrána aspoň, že je z Brna

Reagovat
Greny

Koukam jak Červenka padal pri penalte a to byli loni schopni obvinit Zavadila ze simulace

Reagovat
ZB 07

ten skok byl fakt trapnej.

Reagovat
Greny

očekávám , že to jedinej fanoušek Teplic zde Monty prijde jednoznacne odsoudit

Reagovat
monty25

Já už jsem se k tomu vyjádřil tady...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ceska-liga-preview-19-kola-356883/?forum=1#post9233536

A jediný fanoušek Teplic tady snad nejsem (ale nejaktivnější na EF asi jo).

Reagovat
Spalovač šancí

Tenhle Brnocentrismus nás jednou zničí

Reagovat
db18

To byl zmar... dopředu jsme se báli hrát, střed držel aspoň dozadu, jinak hrála dobře snad jen obrana bez Řezníka...

A jinak doufám, že jestli bude chtít Šádek s vedením někoho odstřelit, tak to v první řadě nebude trenér, ale několik hráčů... (s Petrželou v čele...)

Reagovat
ratusek

V tom Dohránu jsou trapní rasistické projevy na Konateho. Ježiš nejde o to že je černej

Reagovat
Nebelung

Tak snad už proti Slovácku Beauguel v základu a tím pádem návrat k 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ale super fotbal Karviná - Zlín. Sice jen jeden gól, ale jinak mě to hodně bavilo, na rozdíl od Slavia - Plzeň. Zítra sice bez ligy, ale zase v TV Opava- Znojmo, to by mohlo být taky zajímavé..

Reagovat
ratusek

Škoda že už od 4. Ale dobrej mač to bude

Reagovat
HorajzmAmmann

remízka by byla slušná

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně i výhra Znojma

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

"Matuš Kozáčik - brankář" ...rozhovor s Hromadou.

Reagovat
Greny

Pribramskej kotel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

GvK dneska poprvý v základu Lechie.

Dolů šel jako první, Lechia dostala tři červený a prohrála 1:0

Reagovat
Riviera Kid

z tebe se stal fakt strašný traged.

Reagovat
HorajzmAmmann

proč? Nás to třeba zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Já se mu nesměju, ty tři červený nedostal on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

asi bez Gina nestíhali, že se pak nechali vyloučit....

Reagovat
Greny

ted na to koukam na livesportu a je tam V. Milinkovic -Savic tj bracha toho z Lazia?

Reagovat
Tigerinho

ano, dokonce chvíli patřil MU

Reagovat
Losinho

šel dolů a hned se jim to sesypalo

lol, a to jsem vám ho chtěl vyměnit za Konatého.. teď za něj budu chtít.. ehm.. sakra

Reagovat
Kang & Kodos

Mě to vychází na Bogdana. Oba stáli tak nějak stejně, to ani neproděláš.

Reagovat
Blasphemer

A střídal ho bratr letenského kanonýra Paixaa. Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Azeveduv gol

Reagovat
HorajzmAmmann

máš někde sestřih?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš to bylo v Dohránu.

Reagovat
HorajzmAmmann

kouknu díky

Reagovat
frankiefcb

Hlavně v té televizi není vidět, jak to Ti dva obránci oba minuli, když se to snažili ve skluzu odkopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Česká liga přešla na dvojkovou soustavu?

Reagovat
Losinho

Mimochodem - kdo byl poslední černoch v Plzni?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Sylvestre?

Reagovat
db18

Ludovic Sylvestre?

Reagovat
db18

Tak ne, Paulo Rodrigues pak nastoupil i v následující sezoně za áčko.

Reagovat
Losinho

tyjo, tak to už je dost dlouho a toho brazilce si vůbec nevybavuju

Reagovat
smazaný uživatel

Hraval za Pribram a pak se zabil v aute..

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

A ještě předtím hrál za Třinec, kde ho měli fakt rádi...

Reagovat
smazaný uživatel

Radi ho meli vsude. Hlavne v mefistu.

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že tam chodí jenom německý třicátníci

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, my chudí studenti chodíme jenom do Šumu

Reagovat
db18

...tak napiješ se většinou už předem.

Reagovat
smazaný uživatel

Od otevreni pantheonu tam nechodi uz nikdo, predtim to bylo disko nr. 1.

Reagovat
Losinho

jo, rozkliknout wiki ještě zvládnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzivni zaloznik, podhrot nebo obcas hraval na hrotu. Potencial mel.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Paulo

Reagovat
monty25
Reagovat
Blasphemer

Ve městě Tomáše Ortela jim bavlna... ehm pšenka nekvete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ortel dolar za to ze na ne chodil jeste predtim, nez je proslavil slavik.

Reagovat
Kang & Kodos

Gratulujeme

Reagovat
frankiefcb

Vyhrává černého bludišťáka.

Reagovat
Blasphemer

To se ale ještě jmenovali Conflict 88, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Puskas

Nějaký voják v pětačtyřicátém.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Ty krávo... (ale nemyslím si tedy, že to slepý Příhoda musel dokonale vidět, když to bylo v chumlu hráčů... )

Reagovat
Kang & Kodos

Podobnej případ jako Vácha v Olomouci tenkrát. Taky to poznali až ze sedmý opakovačky. Ale mně se teda zdálo, že Kozáčik by to snad i měl, kdyby do toho neplácnul.

Reagovat
frankiefcb

Zajímavé to si pamatuji a zrovna hned z toho prvního momentu v televizi mi přišlo, ež to hrál rukou. O to více mě šokovalo, že ani hráči si nestěžovali.

Reagovat
db18

Stejně jako od Váchy naprosto zbytečná ruka... Asi se chtěl doporučit pro další sezonu, abychom náhodou nechtěli Hanuše...

Reagovat
frankiefcb

Jsem si říkal, že pokud by Jihlava sestoupila a Baník postoupil, tak bych ho hned k nám bral. Vašek už je starý a Hanuš je fakt skvělý golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych bral ze vsech golmanu z ligy nejvic.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel ze to byla ruka, ale Skody. Neco takovyho jsem necekal.

Reagovat
salami

bylo to fakt nepřehledný, já na to měl v podstatě ideální výhled přesně na urovni a z týhle strany a spíš to vypadalo, že rukou hrál Škoda, jako tři pdající těla už celkem dost na to aby z toho člověk něco s jistotou usoudil

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně

Reagovat
frankiefcb

ty vole ta byla jasná. Jinak jako myslím, ež to udělal úmyslně blbec.

Reagovat
Hokaido

Myslíš? Odvážný názor!

Reagovat
frankiefcb

jako mě prvně napadlo, ež ten balon neviděl a, jak se zvedal tak do něho šťouchl, ale potom, co jsem se na to podíval znova, tak ivdím, ja kto dělá schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No shit, Sherlock.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze jak tam byl zahaknutej, tak se chtel jenom trosku protahnout

Reagovat
F.Torres

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

přesně něco takového by řekl Pavlásek, úplně ho vidím jak stojí u mikrofonu v županu

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

genius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ty vole

Ale vůbec jsem si toho nevšimnul, udělal to vychcaně.

Reagovat
Hokaido

A dokonce ani Škoda a Mešanovič si toho nevšimnuli.

Reagovat
db18

No, tak vychcaně, že nahrál Murisovi do tutovky...

Reagovat
Blasphemer

nastřelená

Reagovat
Losinho

A u těla. Toho Kozáčikova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Prosim Roberta Henna o vyjádření : taxativni cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

Taxativní ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já než jsem vymyslel jak se píše hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* taxativní ruka

Reagovat
Miguel19

Já si všiml

Reagovat
hefy

Reagovat
F.Torres

hodně zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

může za to reálně dostat po zápase nějaký disciplinární postih?

Reagovat
Kang & Kodos

To nevim. Spíš asi ne

Reagovat
db18

Vácha taky nedostal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

já už si to právě nepamatuju

Reagovat
Miguel19

Za co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

za úmyslné zahrání rukou v malém vápně :)

Reagovat
Miguel19

Za to se dávají dodatečné tresty?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, proto se ptám

Reagovat
Wat

A v Dohránu řeknou, že Muris zklamal v zakončení nebo tak něco...

Reagovat
db18

Tak on zakončoval až díky Hejdovi...

Reagovat
Wat

Kdyby do toho nešáhl, posunul by mu balón rukou Kozáčik a byl by za hrdinu... škoda.

Reagovat
miky10

Reagovat
db18

(posledně, když ses vyjádřil ke Slavii, tak následoval strmý pád, tak doufám, že se to bude opakovat )

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě že už sem nepřispívá Oblomov

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Ozzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

gloryhunter ♥

Reagovat
Spalovač šancí

Slavia lepší v individuálních výkonech, u Plzně zase pochopitelně o parník lepší sehranost. Kombinace zejména na vlastní půlce velmi silná, ale v poslední třetině hřiště téměř neškodní - do náznaků příležitosti se dostávali jenom díky pozičním kiksům Floa.

Pivarník dotáhnul tu plzeňskou defenzivu skoro k dokonalosti. Takové vykrývání prostorů a přebírání hráčů jsem u nás už dlouho neviděl. Když se rozhodnou, že nebudou útočit, je skoro vyloučené se dostat ze hry do šance. Takže nakopávané míče ze strany Slavie byly v podstatě jedinou možností, jak je zkusit rozhodit.

...

Ale jinak Plzeň takticky nezvládnuté utkání. Pivarník?/Horváth? zvolil taktiku jako proti spartě - prasit a kouskovat hru, aby soupeře znervoznili a pak z brejku vymodlit penaltu. Jenže momentální Slavia je psychicky v pohodě a když v druhé půlce začali trošku víc běhat, neměla Plzeň protizbraň.

...

Pepík Hušbauer se konečně naučil jezdit po zadku a nádherně prasit.

Komik na závěr: Krmenčík a jeho snaha nasimulovat penaltu v přerušené hře

Reagovat
nani92

Asio, ty vole asio, Slavia dá ten titul, asio

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

kurva

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hokaido

Úplně slyším, co řve:

„Holky, se kterými se stýkám by mohly být tvoje babičky, ty debílku!!!“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Znalec

Reagovat
F.Torres

Reagovat
didosh

Pecka

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

O spartanech jsem si nemyslel nic dobryho, ale slavisti jsou jeste o nekolik levelu vetsi idioti.

Reagovat
Losinho

v 5 před Edenem

Reagovat
Puskas

Pivo s sebou.

Reagovat
db18

Reagovat
cristiano.K.

holýma rukama (bez klobás a hořčice)

Reagovat
JacksLFC

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

druha tvar ajtaka...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě to choreo bylo fakt pěkné, akorát mě trochu překvapilo, že tam nebyl Bart.

Ale to vyvolávání přes celý stadion, nezlobte se na mě, ale to byla fakt ostuda. To je tak těžké k těm kartonům připevnit i papír s instrukcema? A co se má u toho skandovat snad lidi poznají i z kotle ne?

Reagovat
Puskas

Třeba tam ne každý umí číst.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych řekl že u nás taky ne a přitom to vždycky šlo vyřešit s těmi papírky, maximálně před zápasem prošel speaker a informoval nás o tom.

Reagovat
Puskas

V té televizi to každopádně působilo trapně a dost rušivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to hezke, ale to vyvolavani byla naprosta ostuda. Jako to snad dojde kazdymu, ze ma zvednout ten papir, co lezel na jeho sedadle. Stacilo jednou zavolat choreo a bylo by.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

+ od čeho mají ty velkoplošný obrazovky, když už nechtějí tisknout instrukce aspoň ke vstupu do sektorů.

Reagovat
salami

navíc jsou tam obrazovky, na který se dá napsat jednoduchá instrukce, ten asi 5 minutovej ústní návod byl fakt směšnej

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

+ ještě větší ostuda rozeřvávání stadionu přes toho hlasatele na drogách, který si ten pokřik pro jistotu sjel i s nějakým tím opakováním, aby ho slyšeli opravdu všichni, i ti, co šli zrovna na záchod...

Reagovat
JacksLFC

na východě jsou dědci a retardi, to jinak nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Belehradske ferby famozni. Delije radne oslavila 72'narozeniny Zvezdy, Partizan zase poradne zatopil pod kotlem. A kdyz vyrovnali? V rozmezi asi 5 vterin ze sektoru vylitlo desitky sedacek a spustili doslova peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

*derby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je famózní s tím házením sedaček.

Reagovat
Puskas

Balkánské choreo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Balkan pico

Reagovat
frankiefcb

Viděl jsem to pyro. fakt famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

nedokážu si ani představit tu atmosferu. Jinak pro mě je ted docela TOP ultras Casablanca jak Raja tak Wydad pro mě naprostá špička co se fandění a chorea týká. Dostat se jednou živej z jejich derby by bylo fajn

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

OT: zachvilku bude na CT Sport los 1/4 Mol Cupu

https://twitter.com/MOL_Cup/status/837668116004028416

Reagovat
ZB 07

jdem si pro Opavu

Reagovat
Coutinho10

ja bych bral asi Karvinou doma...Bohemky se trosku bojim a Opava je dost neprijmna, takze tu bych vam klidne nechal no a Zlin sem moc nechtel, ale ted na jare nevypada uplne nebezpecne, takze bych ho mozna bral, ale hlavne at jsme doma

Reagovat
ZB 07

U nás je základ hrát doma, pak bychom měli bejt favoriti proti všem nenasazeným. Jenom Opavu bych bral venku kvůli fanouškům

Reagovat
Coutinho10

jj u nas taky zaklad doma...chci jit i na dalsi zapas Mol Cupu (s Litomerickem to bylo fajn doma) a snad teda budem hrat doma i ted, protoze se to bude urcite hrat zase nekdy v tejdnu mezi 17:00-19:00 a to bych se dostal max. do Dolicku, ale na vyjezd na Moravu nebo Slezsko to je nerealny tak uvidime

Reagovat
ZB 07

Jsem to přivolal

Reagovat
Coutinho10

jo ja taky

Reagovat
Greny

Ja chci doma Opavu nebo Karvinou

Reagovat
Coutinho10

porad to je realny

Reagovat
smazaný uživatel

Těšíme se

Reagovat
ZB 07

My taky, snad nás vyjede aspoň 100

Reagovat
Losinho

Hezky vy dva

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Musime jit dal, snad bude Habanec hrat v plne palbě

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Pokud by chtelto rotovat tak nahradnici muzou hrat na Sparte o tri dny později

Reagovat
ZB 07

Právě, pohár teď pro nás musí být priorita.

Reagovat
Coutinho10

noo Bohemka vs Boleslav

Reagovat
Coutinho10

Liberec vs Zlin to tu bylo pred chvilkou

Reagovat
Greny

Proc nelosuje Infantino

Reagovat
Coutinho10

Yeeeees Slavia vs Karvina podle prani

Reagovat
Coutinho10

Opava vs Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem doma, to je dobre, ale doufal sem ze by mohla prijet opava.

Reagovat
Coutinho10

ta by byla hodne neprijemna...fanouskovsky by to bylo asi zajimavejsi, ale jde o postup do semifinale, takze jde o hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Treba prijedou na semifinale :)

Reagovat
Coutinho10

uvidime

Reagovat
Losinho

na finále a hrát se bude dvoukolově, jednou na Bazalech a jednou na Letný

Reagovat
smazaný uživatel

Čaute, rád bych Vás požádal jako fanoušky různých klubů o vyplnění mého dotazníku týkající se mé diplomové práce. Děkuji moc :)

https://goo.gl/forms/T4W0sfX1zanuh3tm1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dotazník jsi určitě nevymyslel sám co?

Reagovat
Blasphemer

Hehe, taky dělám v diplomce analýzu image. Máš to tam.

Reagovat
cristiano.K.

700. pro doubl Slavie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele