9. kolo
02.10.2016 14:30 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 3:3

Hodně divoké utkání zažilo Brno. Zbrojovka hostila na domácí půdě Spartu a po výsledku 3:3 prodloužila svojí domácí neporazitelnost. Naopak Sparta na výsledek proti Interu nenavázala a lize jí ujíždí vlak.

Zbrojovka zažila parádní start do utkání, už po čtyřech minutách totiž vstřelil vedoucí branku Michal Škoda, když se dobře obtočil kolem Kadlece a přízemní střelou překonal Koubka. Vzápětí na to se hnal do stoprocentní šance Řezníček a Spartu zachránilo břevno! Sparta začala ohrožovat branku soupeře až po čtvrthodině, Dočkalův přímý kop vybooval Melichárek a hlavička Mazucha skončila mimo. Hosté se dočkali vyrovnání až ve 34.minutě, kdy se k odvrácenému balónu dostal Mazuch a přesnou střelou k tyči překonal Melichárka!

Následně se hral přelávala ze strany na stranu a tři minuty před odchodem do šaten otočil skóre ve prospěch Sparty Bořek Dočkal! Reprezentační záložník parádně Melichárka přehodil.

Sparťanské vedení nemuselo mít dlouhého trvání. Krátce po změně stran zahrál ve vápně rukou Mazuch a sudí nekompromisně odpískal pokutový kop. Jakub Řezníček však střelu příliš utáhl a branku vůbec netrefil. Na druhé straně to mohl potrestat Karavajev, ale stoprocentní šanci zahodil. Sparta mohla několikrát utkání definitivně rozhodnout, ale jako by snad ani nechtěla. Nevyužité šance Letenských pak deset minut před koncem potrestal Jakub Přichystal, který zpoza vápna zamířil přesně k tyči!

Oba celky chtěly vyhrát a nadále pokračovaly v zahazovaní velkých příležitostí. Velkou šanci nedal i Lafata, ale nakonec to Spartě přeci jenom ještě vyšlo. Michal Kadlec poslal na zadní tyč krásný pas a Matěj Pulkrab v pohodě trefil odkrytou branku. Hosté ale ani tohle vedení neudrželi a z poslední možné šance soupeře si nechali dát gól. Vše zapříčinil rohový kop, který Sparta nebyla schopná odvrátit, a Alois Hyčka uzavřel konečný výsledek na 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
eL

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

0:2 (Véna Kadlec, Lafata)

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
OtecJaJ10

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec co mel vsazeno 100tisic na Spartu si as ukakal do trenek pri tom poslednim rohu Brna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele