Česká liga - preview 9. kola

30.09.2016, 08:41, aktualizováno 02.10.2016, 08:50
Previews
Pražská Sparta zajíždí na půdu Zbrojovky Brno, Liberec si to rozdá s Teplicemi a na závěr neděle přijde na řadu utkání mezi Plzní a Hradcem Králové...
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (neděle 14:30)
Po úspěchu s Interem Milán čeká na sparťanské fotbalisty těžký ligový duel na půdě Zbrojovky Brno. Sparta věří, že je schopná výkon z Evropské ligy přenést i do domácí soutěže, koneckonců bodovat potřebuje jako sůl.

Bodovat potřebuje i Zbrojovka, které se zatím pod Svatoplukem Habancem nedaří. V minulém kole sice dostála svým slibům, že bude hrát ofenzivní fotbal, ale po porážce 2:4 s Duklou na body nedosáhla. Se sedmi body jsou Moravané až dvanáctí a s tím nemůže panovat spokojenost. Zlepšit situaci budou chtít už proti Spartě, což je jako vždy velký svátek. "Málo naplat, Sparta je nejatraktivnější soupeř, až pak následují další týmy. Takový zápas je velká událost," prohlásil natěšeně Svatopluk Habanec.

"Soupeř je pro nás trochu tajemný, i sestava je méně čitelná, také mají nějaká zranění. Osobně si myslím, že nastoupí Tomáš Rosický, právě i kvůli těm absencím. To by byl další tahák pro diváky. My jsme každopádně odhodlaní ten zápas odehrát tak, aby divák odešel s pocitem, že jsme do toho dali všechno. A chceme pochopitelně bodovat, protože na tabulku se nám aktuálně nedívá moc pohodlně," dodal k zápasu Habanec.

Spartě se dosud nedařilo a herní i výsledková krize vyvrcholila odvoláním trenéra Ščasného. A pak přišel zápas Evropské ligy s Interem a jakési zázračné obrození. Sparta byla k nepoznání, odehrála fantastický zápas a slavného soupeře jednoznačně přejela. Na trenérské lavici se přitom objevil pro mnohé neznámý David Holoubek.

"Výhra nad takovým velkoklubem vždycky potěší, teď musíme v našich hlavách převexlovat na Brno," nabádá asistent Stanislav Hejkal. Brno sice zvuku Interu nedosahuje, ale doma se dokáže na Spartu výborně připravit. "Musíme se na to dobře připravit. Vycházet z dobré obrany, tak jak jsme vycházeli včera. Hrát týmově a věřím, že si odvezeme tři body," prohlásil po zápase s Interem obránce Ondřej Mazuch.

Zbrojovka bude nadále bez zkušeného Pavla Zavadila a nepomohou ani Litsingi a Kijanskas. Otazník visí nad startem Štohanzla, k zápasu už by ale mohl být připraven. Základní jedenáctka Sparty může být všelijaká, kouč Habanec hovořil o nasazení Rosického, ale jeho start není jistý. Chybět pak určitě budou zranění Vácha, Costa, Zahustel a Frýdek.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Jakub Šural, Vraštil, Jovanovič, Lutonský - Lacko, Polák - Pašek, Škoda, Hyčka - Řezníček
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, Holek, M. Kadlec - Mareček, Dočkal, Čermák, Josef Šural, Holzer - V. Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (neděle 17:00)
Marodkou decimovaný Slovan Liberec přivítá v domácím prostředí Teplice a potřebuje bodovat. Ligová situace Liberce je na pováženou, klub je jen bod od sestupu a proti Teplicích chce za každou cenu uspět. Hostům zatím patří desáté místo.

Minulé kolo se pro fotbalisty Slovanu Liberec nekonalo, důvodem byla rozsáhlá viróza a až nevídaně zaplněná marodka. Ke čtvrtečnímu zápasu Evropské ligy však hráči Slovanu vyběhli a prožili si zklamání. S řeckým PAOKem Soluň vedli, ale nakonec těsně prohráli 1:2. Teď se musí domácí zmobilizovat na utkání proti Teplicím, neboť jejich situace není růžová.

"Chceme zlepšit naší situaci v tabulce, je to domácí utkání a potřebujeme ho vyhrát, to je jasné. Budeme počítat zraněné, vyčerpané a uvidíme, co s hráči udělal ten čtvrteční zápas. Mám strach, aby se některým po tom výkonu třeba nevrátily teploty. V neděli nás čeká soupeř, který hraje venku dobře a má vysoké hráče, což nám moc nesedí. My jsme ale v situaci, kdy ligu musíme zvládnout. Musíme se vyždímat, pak nás čeká reprezentační přestávka, takže bude dost času na to, abychom se dali dohromady," nechal se slyšet liberecký kouč Jindřich Trpišovský,

Teplice rozhodně nebudou pod Ještědem bez šance, navíc venku se jim poměrně daří. Letos si přivezly už sedm bodů. Na druhou stranu nejsou v úplně optimální formě, tři kola v řadě nedokázaly zvítězit. "Hlavně musíme protrhnout tu sérii tří zápasů bez výhry a odvézt tři body," míní teplický obránce Lüftner, jenž zároveň přiznává, že neví, co od Slovanu přesně očekávat. "Sami nevíme, jak na tom hráči Slovanu budou po těch zdravotních problémech, které měli a možná ještě mají. My ale hlavně musíme koukat sami na sebe."

Takřka jistě se v kádru Slovanu neobjeví Pokorný s Machučou, dále je to pak velká záhada. Kouč Trpišovský bude podobně jako s PAOKem lepit sestavu na poslední chvíli podle toho, kteří hráči budou připraveni. Otazník tedy visí u Bláhy, Kubyškina, Hadaščoka, Ševčíka, Dúbravky, Hladkýho, Bartla, Coufala, Karafiáta a Baroše. Teplice žádné takové starosti neřeší a na stadionu U Nisy se představí v plné síle.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Latka, Bartošák - Breite, Folprecht - Bartl, Sýkora, Vůch - Baroš
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Hora, Ljevakovič, Kučera, Fillo, Nivaldo - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové  (neděle 20:00)
Deváté kolo ligy bude zakončeno večerním duelem Viktoria Plzeň - Hradec Králové. Domácí budou jasným favoritem, v lize naplno bodovali čtyři zápasy v řadě a formu budou chtít potvrdit i proti Votrokům. Ti nemají na západě Čech vůbec co ztratit, rádi by však napodobili Zlín či Bohemku.

Viktorka se v lize rozehrála k výborným výkonům a už čtyři kola v řadě nenašla přemožitele. Porážku neokusila ani v základních skupinách Evropské ligy, dvakrát totiž remizovala, nejprve s Římem 1:1 a teď naposledy s Austrií Vídeň 0:0. Nyní musí Viktoriáni přepnout na domácí soutěž, kde je čeká houževnatý Hradec.

"Hradec je příjemným překvapením ligy. Zatím si na nováčka vede velmi dobře, ale věřím, že v neděli bude odjíždět s nepořízenou. Nechceme hosty pouštět do zbytečných šancí, ale naopak to musíme být my, kdo bude nebezpečný pro branku soupeře. Další tři body do ligové tabulky by pro nás byly příjemným uzavřením náročného období před reprezentační přestávkou," prohlásil brankář Matúš Kozáčik. Také trenér Roman Pivarník před soupeřem varuje: "Je to mužstvo, které je dobré v brejkových situacích. Chtějí hrát kombinační fotbal a navíc se jim docela povedl vstup do sezony. Bude důležité, abychom my byli v utkání důslední a poctiví a dařilo se nám nutit jim náš styl hry."

Hradec naposledy podlehl vedoucímu Zlínu 0:2, ale se svým učinkováním v nejvyšší soutěží zatím může být spokojen. Votrokům patří průběžné deváté místo a do Plzně rozhodně nepojedou jen na výlet, byť je čeká nejtěžší možný soupeř. "Utkání z nejtěžších, na půdě velkého favorita. Ale nemyslím se, že bychom tam měli jet ustrašeně. Vyhrál tam Zlín, remizovala tam Bohemka, takže ani my tam nepojedeme s poraženeckou náladou. Chceme tam bodovat," prohlásil sebevědomě trenér Bohuslav Pilný.

Oba celky budou v kompletním složení. Samozřejmě dlouhodobě je mimo Václav Pilař, který se do velkého fotbalu podíval právě v dresu Votroků.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Petržela, Kace, Hrošovský, Zeman - Ďuriš, Poznar
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Polom, Plašil - Trubač, Janoušek - Martan, Pázler, Malinský - Žondra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Dukla Praha  (sobota 15:30)
Minimálně na hodinu se může posunout do čela ligy Mladá Boleslav. Středočeši od tří hodin hostí Duklu a pokud zvítězí, půjdou před Zlín. Hosté však pod novým trenérem neprohráli a zuby si brousí i na Mladou Boleslav.

Mladá Boleslav se v letošním ročníku chlubí vynikajícími výsledky a ne nadarmo jí patři druhé místo, jen o bod za vedoucím Fastavem Zlín. "Postavení na čele tabulky mimořádně prožívat nebudu, já totiž moc dobře znám, že fotbal jsou nejen postupy nahoru, ale i pády dolů," krotí euforii trenér Leoš Kalvoda. Jeho tým dokázal už šestkrát zvítězit, daří se mu zejména venku, kde nejenže ještě neprohrál, ale získal deset bodů! V tomto ohledu jsou na tom lépe jen Zlín (o skóre) a Viktoria Plzeň, ta je venku zatím stoprocentní.

Bolka v tomto kole přivítá Duklu a půjde o hodně nebezpečného soupeře. Po matných výsledcích z úvodu se totiž pražský celek zvedá a pod trenérem Hynkem ještě neprohrál. Navíc se prezentoval ofenzivním fotbalem. "Vždycky je lepší, že i ten soupeř chce hrát fotbal. Ta hra je otevřenější, není to dobývání, nicméně myslím si, že se nesmíme koukat na to, jak Dukla bude hrát. Musíme předvést svojí hru, svůj systém, který máme zažitý. A když zopakujeme výkony z předchozích zápasů, můžeme uspět, bez ohledu na to, jakým stylem budou hrát," rozpovídal se Lukáš Hůlka. Mladá Boleslav naposledy zvítězila v Jablonci 2:1, když se prosadili Golgol Mebrahtu a Tomáš Přikryl. Právě v ofenzívě (Mebrahtu, Chramosta, Přikryl, Magera) je největší síla domácích.

Dukla sice pod Hynkem neprohrála, ale dvě vítězství si připsala doma a pokud bychom se podívali na bilanci venkovních zápasů, už to tak slavné není. Dukla totiž venku nedokázala zvítězit osmkrát v řadě! Její hráči se však na utkání v Boleslavi těší a dobrou formu chtějí přenést i do venkovních zápasů. "Myslím, že to v sobotu bude dobrý zápas, protože teď jsme na dobré cestě," prohlásil útočník Beauguel. Dobré postavení svého soupeře ohodnotil obránce Michal Bezpalec: "Je to kvalitou hráčů a mají tam v Boleslavi skvělé podmínky. Trenér s nimi dobře pracuje a mají dobrý styl hry."

Trenér Leoš Kalvoda stále nemůže počítat s Markem Matějovským, ale i dalšími zkušenými hráči - Kyselou, Čmovšem, Radou, Jánošem a Fabiánem, u kterého je to ale s otazníkem. Důležité absence řeší i Dukla, kvůli zranění nenastoupí Koreš, Podaný, Šimůnek a Vrzal.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Hůlka, Fleišman - Přikryl, Kúdela, Mareš, Kalabiška - Mebrahtu, Chramosta
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Kušnír, Bezpalec, Štetina, Preisler - Néstor, Tetour, Hanousek - Juroška, Beauguel, Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Vedoucí Fastav čeká další domácí utkání, na zlínskou Letnou zavítá trápící se Jablonec. Severočeši během týdne změnili majitele, ale zdali se to nějak promítne do zápasu se Zlínem, se teprve ukáže. Domácí Ševci jsou jediným týmem, který v lize ještě neprohrál.

Až nápadně se prozatímní jízda Zlína podobá té, kterou předvedl v minulé sezoně Premier League Leicester City. Právě v narážce na to překřtili fanoušci Zlín na Zlincester. "Přezdívka Zlincester se mi líbí. Je mi to sympatické, ale na druhou stranu máme za sebou odehraných osm kol, je za námi teprve úvod soutěže, takže jsme nohama na zemi. Ale určitě když to čtu a vidím, tak se mi to líbí," krotí euforii domácí Pazdera.

"Je příjemné mít formu, jakou máme. Užíváme si to oproti jaru, kdy jsme si to protrpěli. Teď si to naopak snažíme užívat, ale víme, že za těmi výsledky stojí tvrdá práce. Makáme pořád na sto procent, aby ta forma a výsledky vydržely co nejdéle," dodal Pazdera. Zlín naposledy přehrál v Mladé Boleslavi hrající Hradec Králové 2:0 a ligu stále vede s náskokem jediného bodu. V lize navíc ještě neprohrál, z osmi zápasu šestkrát zvítězil a dvakrát si připsal remízu.

Jablonec se podobnou formou chlubit nemůže, je na tom totiž přesně naopak. Nedaří se a nedaří. "Nevyhráváme, někdy to sbíráme po jednom bodu a to je prostě málo. Je lepší dvakrát prohrát a dvakrát vyhrát než remizovat. Máte pak víc bodů a máte z toho větší radost. Teď potřebujeme nějaké utkání, kde to zlomíme za každou cenu. Věřím, že nějaká šňůra už musí přijít, protože si myslím, že výkon mužstva jde nahoru," nechal se slyšet zklamaný brankář Hrubý. Jablonec se potácí až na jedenáctém místě tabulky, šest kol už nedokázal vyhrát a pod čím dál větším tlakem se ocitá kouč Zdeňko Frťala. Jeho svěřenci v minulém kole prohráli s Boleslaví 1:2.

Severočeši v týdnu prodělali jednu výraznou změnu, role šéfa se namísto Miroslava Pelty stal ředitel loterijní společnosti Tipgames André Leonard Kruf. Sám Pelta však stále drží většinový podíl a zůstává v představenstvu.

Zlínu budou scházet Štípek a Živulić. Na druhé straně je výčet zraněných mnohem, mnohem rozsáhlejší. Bazal, Breda, Beneš, Kubista, Kysela, Pernica a Zrelák, ti všichni jsou zranění. Otazník visí i nad startem útočníka Tecla.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Kopečný, Hnaníček, Holík, Vukadinovič - Diop, Harba
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Nový, V. Kubista, Kouřil, Hybš - Hübschman - Masopust, Jiráček, Mihálik - Mehanovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Duel dvou trápících se celku uvidí stadion U Litavky. Příbram je se třemi body na posledním místě, ale pokud porazí Slovácko, bodově se mu vyrovná. Zároveň půjde o souboj dvou týmů s nejhorší defenzívou v celé soutěži.

Příbram v domácím zápase s Teplicemi prolomila střelecké prokletí a konečně zvítězila, nicméně další víkend na to nedokázala navázat a po těsné porážce s Bohemians opět spadla na poslední místo tabulky. Svěřenci Petra Rady budou mít možnost odlepit se ode dna v zápase se Slováckem, kterému mají za loňskou sezonu co vracet.

Slovácko zatím pod trenérem Levým nenaplňuje očekávání a v tabulce se krčí až na třináctém místě, na což není celek z Uherského Hradiště příliš zvyklý. Moravané už čtyři zápasy v řadě nedokázali zvítězit. Za tu dobu si připsali pouze jeden bod za remízu s Jihlavou. "V zápase se Zlínem jsme měli dobrou první půli, teď s Jihlavou byla zase kvalitní půle druhá. Je před námi důležité utkání v Příbrami, takže pracujeme na tom, abychom konečně odvedli bojovný a koncentrovaný výkon v obou poločasech," našel příčinu nezdarů Stanislav Levý. Je pravdou, že pokud chce Slovácko proti Příbrami uspět, bude potřebovat předvést výkon v obou poločasech. Domácí rozhodně nedají nic zadarmo, navíc U Litavky si na svého soupeře mimořádně věří.

Slovácko tu ale naposledy dokázalo vyhrát. V loňské sezoně se tu v nastaveném čase prosadil Libor Došek. Právě vytáhlý útočník Slovácku velmi schází.

Pro čtyři žluté karty se na trávník nepodívá Chaluš, chybět budou i Divíšek, Ferrara a Nikolič. Na straně hostí bude absentovat pouze zraněný Biolek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Pecháček, Tregler, Jiránek, Krameš - Pilík, Trapp, Borek, Rezek - Majtán, Mahmutovič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Havlík, Civič - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.25 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - MFK Karviná  (sobota 20:05)
Fotbalisté Slavie se po vyhraném derby představí v Edenu proti Karviné. Domácí budou velkým favoritem, ale nováčka v žádném případě nemohou podcenit. Dokáže Slavia navázat na výhru nad Spartou, nebo ji Karviná obere o body?

Slavia s tím v minulosti měla problémy. Po dobrém výsledku se nedokázala zkoncentrovat a následně s papírovým outsiderem ztratila. Platilo to i v loňské sezoně po vyhraném derby, kdy další kolo hrála s Duklou a jen remizovala. Mimo to nedokázala vyhrát i další dva zápasy. "Musíme se umět připravit nejen na velký zápas, ale i na ten malý. Pořád je soutěžní. I to má pro nás důležitou vypovídací hodnotu," prozradil před pohárovým utkání s Chrudimí kouč Jaroslav Šilhavý. Slavia tento "malý" zápas zvládla, vyhrála 3:1 a o další výhru bude usilovat doma s Karvinou.

"Byli bychom rádi, kdybychom pokračovali na vítězné vlně. Po derby jsme zvládli pohár, v sobotu ukončíme náš anglický týden s Karvinou, pak máme zase dva týdny na to se nadechnout a připravit se na další zápasy. Věřím tomu, že jsme správně naladěni na tu vítěznou notu a že to proti Karviné zvládneme," říká trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Zápas MOL Cupu má zasebou i Karviná. Nováček ePojištění ligy přivítal Prostějov a postup si zajistil až v prodloužení! Matný výkon neomlouvá ani pozměněná jedenáctka. "Netrápili jsme se trošičku, ale hodně. A přestože jsme neměli základní sestavu, tak to jsou hráči, kteří jsou v ligovém kádru a samozřejmě hlavně v první půli jsme měli podat lepší výkon," prohlásil kouč Jozef Weber. Podobný výkon jako proti Prostějovu by na Slavii těžko stačil.

Karviná naposledy k ligovému utkání nenastoupila, duel v Liberci byl pro virózu severočechů odložen. Posledním ligový zápas byl ten proti Plzni, který karvinští prohráli 0:2. Sešívaným nepomůže zraněný Berkovec a Kenia. U trojice fotbalistů je start zatím nejistý, jedná se o Škodu, Deliho a Mingazova. Na druhé straně bude chybět potrestaný Panák, Holík a kvůli dohodě klubů také Voltr.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Ngadeu - Mihalík, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Mešanovič (Škoda)
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Janečka, Dreksa, Hošek, Zelený - Mensah, Šisler - Moravec, Budínský, Puchel - Jurčo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Dokáže už Vysočina zvítězit nebo si ještě čekání na tři body prodlouží? Svěřenci Michala Bílka přivítají Bohemians, kterým se venku s výjimkou jednoho utkání nedaří.

Vysočina Jihlava je už jediným týmem, který v letošním ročníku ePojištění ligy dosud nevyhrál. Poslední Příbram to nedávno svedla s Teplicemi a právě domácího prostředí budou chtít využít i hráči Jihlavy. "Všichni, tedy hráči i realizační tým, si moc dobře uvědomujeme, že nás čeká velmi důležitý duel. Z hráčů cítíme velké odhodlání a touhu konečně duel dotáhnout ke třem bodům. Pro úspěch v zápasech uděláme všechno," prohlásil asistent trenér Michal Hipp.

Nedá se říci, že by Jihlava hrála špatně, koneckonců herně se jí daří, výsledky to však zatím nepřináší. Naposledy si jihlavští přivezli bod z Uherského Hradiště, se Slováckem totiž remizovali 1:1. Nyní v důležitém utkání přivítají Bohemku a to zrovna není oblíbený soupeř. Jihlava totiž v lize Klokany nikdy neporazila. Jednou zvítězila ve Druhé lize, ale jinak má s Bohemians výrazně horší vzájemnou bilanci.

Soupeře opět hodnotil asistent Hipp: "Klokanům se po letním příchodu nového trenéra a poměrně velké fluktuaci hráčů podařilo stabilizovat sestavu. Tým se opírá o kvalitní organizaci hry a slušný kombinační fotbal. K tomu přidává týmový projev, velmi dobrý pohyb hráčů a tradiční odolnost v soubojích. O tvorbu hry se dělí středoví hráči Hubínek a Jirásek, v ofenzívě jsou nebezpeční Mašek, na křídlech Hašek a Luts a na hrotu zkušený Holenda či Mikuš."

Bohemka to je zatím mužstvo dvou tváří. Doma se jí daří, s výjimkou jednoho utkání, na výbornou, venku je to opět, s výjimkou jediného zápasu, nic moc. Aktuální devátá pozice ale přeci jenom Klokanům vyhovuje a udržet se v první desítce budou chtít i po zápase v Jihlavě. Klokani naposledy zvládli zápas s Příbrami a brankou pět minut před koncem zvítězili 1:0. Domácím bude chybět Šulek a Urblík a u dvojice Kryštůfek, Hronek je start nejistý. Na druhé straně se na trávníku ještě neobjeví Čížek s Linhartem a otazník visí u Šmída.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Mišůn - Štěpánek, Zoubele - Vaculík, Dvořák, Ikaunieks - Rabušic
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Šmíd, Krch, Havel - Hašek, Hubínek, Mašek, Jirásek, Luts - Holenda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín862017:520
2.FK Mladá Boleslav861116:619
3.Viktoria Plzeň861114:619
4.Sparta Praha843113:715
5.Slavia Praha733112:812
6.Dukla Praha832315:1111
7.MFK Karviná731311:1310
8.FC Hradec Králové83148:1010
9.Bohemians Praha 190583148:1210
10.FK Teplice82338:89
11.FK Jablonec823312:159
12.Zbrojovka Brno71425:97
13.1. FC Slovácko813410:156
14.Slovan Liberec71244:95
15.Vysočina Jihlava80445:124
16.1. FK Příbram81073:153

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (822)

Přidat komentář
Eve95

1:1

Reagovat
mario23

Jasná 1. Škoda tak nízkého kurzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Dejme si tipy:

Jihlava - Bohemka 1:3 Mašek dá dva fíky

My proti Dukle 4:1 Doma jsme bezkonkurenční, Přikryl se ukáže

My proti Slovácku 2:0 Slovácko je v prdeli.... Havlík a Sadílek L. by měli změnit zaměstnavatele

Zlín proti Nám 3:0 Ani Horník nepomůže, Zlín je na koni

My proti Karviné 4:2 Derby nás nakopne, ale Karviná bude kousat

Brno proti Nám 0:5 Faktor Holoubek.....

My proti Teplicím 2:1 Na Teplice se nám nedaří, ale musíme se odpíchnout

My proti Hradci 3:1 Po nepřesvědčivém výkonu, ale s velkou efektivitou v zakončení... Za hosty bude stav korigovat Trubač

Reagovat
Znalec

je to tak jak je to

Reagovat
smazaný uživatel

Vzniká tady na ef hodně rubrik, ale ta tvoje je nejnudnejsi a nejblbejsi.. Zlatý Oblomov a jeho 1.prispevek.

Reagovat
Znalec

jenže já nejsem žádnej trol ty trotle

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ty jsi prostě jen debil.

Reagovat
smazaný uživatel

navic nudnej debil

Reagovat
Znalec

zapamatuju si tvuj nick

Reagovat
Losinho

jn, přinejlepším imbecil

Reagovat
Znalec

zapamatuju si tvuj nick

Reagovat
Losinho

každej obdivovatel se počítá

Reagovat
Znalec

ok, vynahradim ti to, když v reálným životě nemáš žádný kamoše

Reagovat
Losinho

vážně znalec

Reagovat
Hokaido

Masopust pls

Reagovat
Znalec

s tím mě nesrovnávej

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
andrew96
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Typek pls.

Reagovat
Shevchenko

Na Zlín proti Jablonci je větší kurz než na Příbram proti Slovácku

Reagovat
Hokaido

I na Bohemku je úplnej nesmysl - 4.

Reagovat
db18

Když oba hrají na nulu vepředu?

Reagovat
Hokaido

0-1

Reagovat
db18

Johnny

Reagovat
monty25
Reagovat
pepinho2

Tak tohle může sledovat jen nějakej pedo, kterému nejde o fotbal

Reagovat
monty25

Furt je to MS, jedno jaká kategorie. Navíc to bude na Eurosportu, takže proč se nepodívat... Už od 14 hodin zahajovací zápas Venezuela - Německo.

Reagovat
andrew96

Moc krásně na válení se u fotbalu, natožpak ženského.

Reagovat
monty25

Letos ve Strakonicích taky byla...

https://twitter.com/monty025/status/762045777703206912

Reagovat
PlackaSKS

já ti chtěl jen udělat radost

Reagovat
monty25

Tak já vím, že slávistky občas mívají autogramiády. Už loni byla nějaká před LM a potom taky jedna společná s mužským týmem, když nafotily ten kalendář...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Uwe háže buly

Vypadá jak Vácha.

Reagovat
Losinho

hrozná..

Reagovat
monty25

Jo, tu vždycky poznám podle účesu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta je dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

OT: https://www.youtube.com/watch?v=SoOWH_H3wsE

Už někdo viděl? Já se chystám co nejdřív to zkouknout, ale i ukázky jsou makakr

Reagovat
Shevchenko

Martin Pohl zítra 30 let

Zítra taky Weah 50 let, včera Ševčenko 40 let a Berlusconi 80 let

Reagovat
Znalec

Reagovat
Shevchenko

A dnes ještě Zapata 30 let

Reagovat
smazaný uživatel

To už je Berlusconi tak starej?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, docela dobrý. Ale Jehova byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já jsem obecně proti drogám a tak. Ale ať ta mládež radši chlastá, fetuje a trošku si užije, než koukat doma na tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze vecina lidi bohuzel fetovat neumi.

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý more nech ho už je to v piči slušný ale klasický ZNK zatím asi best

Reagovat
Kang & Kodos

Double arsch twist

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojď ty trupe

Reagovat
Sosi

Zavřou i Spartě za diváky stadion?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

Kandidát Úsvitu/SPD starter pack:

- narozen cizincům v ČR

- nadávej na imigranty

Reagovat
Kang & Kodos

Copak o to, ale že zrovna Rusák ve Varech...

Reagovat
Uwe háže buly

Ten Lenin nalev prej Slánský..

Reagovat
smazaný uživatel

Disciplinárka si koukám dala velkou práci. Všechna porušení na derby:

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (dále jen „DK LFA“) zahajuje disciplinární

řízení s klubem AC Sparta Praha fotbal, a.s., pro možný disciplinární přečin Porušení povinností

pořádajícího klubu podle § 65 odst. 1 písm. a) a b) a odst. 2 písm. b) a c) Disciplinárního řádu Fotbalové

asociace České republiky (dále jen „DŘ FAČR“), v souvislosti s utkáním ePojisteni.cz ligy mezi AC

Sparta Praha fotbal, a.s. a SK Slavia Praha - fotbal a.s., hraným dne 25. 9. 2016, spáchaný tím, že klub

AC Sparta Praha fotbal, a.s., porušil povinnosti pořádajícího klubu - nepřijal dostatečná opatření k

zabránění nesportovního chování jednotlivců či skupin osob, zejména hanlivým, pohoršujícím, urážlivým,

provokujícím, zesměšňujícím nebo ponižujícím posunkům, gestům či pokřikům, nezajistil, aby do areálu

stadionu bylo zamezeno vstupu osob vnášejících pyrotechniku, nezajistil, aby nedošlo k hromadnému

vniku diváků na hrací plochu a dopustil, aby došlo k fyzickému napadení člena pořadatelské služby

divákem, když:

byla ze strany domácích fanoušků použita pyrotechnika:

- 7‘ – 2 ks stroboskop (po dobu 30 sec.),

- 13‘– po dobu cca 2 minut okolo banneru „I když budu prach a dým, moje srdce bude s ní

SPARTA“ zapáleno cca 10 římských svící, část sektoru 1A pak zahalena hustým dýmem,

- 15‘ – odhozeny některé části pyrotechniky směrem k HP,

- 90‘ – 3 římské svíce vyhořely nad sektorem,

dále byla použita pyrotechnika ze strany fanoušků hostujícího klubu:

- 16‘ – použity dvě modré dýmovnice (bez vlivu na hru),

- 19‘ – použita 1 petarda,

- 46‘ – zapálení masívního počtu pyrotechniky (směsice římských svící a velkých dýmovnic)

červené, žluté a modré barvy, načež dým se stal po nějaké době tak hustým, že se nekontrolovaně

začal valit od střechy sektoru zpět do hrací plochy, což bylo důvodem k přerušení utkání na cca

30s,

- 63‘ – použita jedna římská svíce po vstřelení branky hostí na 0:1,

A Kozí 915/7 110 00 Praha 1 W www.lfafotbal.cz E admin@lfafotbal.cz IC 72545607

- 90‘ – 3 dýmovnice šedé barvy, 3x stroboskop již bez vlivu na hru,

dále ze strany domácích fanoušků:

- poprvé cca 18‘ min před ÚZ pokřik „Jude Slavie“, který se opakoval i několikrát během utkání –

davovým skandováním celého sektoru za brankou s domácími fans (zejm.1A) v –8‘ min před ÚZ,

dále 1‘, 21‘, 22‘, 52‘, 58‘, 77‘ min,

- při pyrotechnické vložce ve 13‘ minutě odhalena na ochozech i figurína navlečená do klubového

oblečení Slavie Praha se smyčkou kolem krku. Ve 21‘ vyvěšeny 2 bannery v celkovém znění

„Slavia Polonia, Antifa Koalicja?!“ s anarcho-punkovým „A“ mezi slovy Slavia a Polonia,

- 42‘, 43‘, 61‘ skandováno z celého sektoru „Hušba ven, ty si hovado“ (narážka na přestup hráče

Hušbauera ze Sparty do Slavie),

dále ze strany fanoušků hostujícího klubu:

- již v průběhu příchodu na stadion se objevovaly urážky a projevy, které se víceméně davově

opakovaly po celou dobu konání utkání (při čtení jmen ze sestavy domácích bylo ke každému

příjmení dodáno „čůrák“ - pokřik se opakoval -8‘ před ÚZ a v 1‘, 21‘, 22‘), pokřiky „čůrák“+

jméno hráče se ještě objevily v 15‘, 64‘ a 84‘ (čůrák Lafata po udělení ŽK) , Sparta zajebaná je (-

6‘ min před ÚZ, 20‘, 22‘, 84‘, 89‘), Smrt Spartě (-6‘ min před ÚZ při nástupu mládežnických a

dívčích týmů na HP a 38‘ min),

- 31‘ – při udělení OT-ŽK hráči domácích Costovi - cca 10 sekundové (hučení/bučení) ze sektoru

hostí „huhuhuhu“, a to samé se opakovalo ve 34‘, kdy došlo k ošetření hráče Costy poblíž sektoru

hostů (a následně jeho odchodu pod tímto sektorem),

- 37‘ – celý sektor hostí 5 zpíval píseň se slovy „Když Sparta lehla popelem, když tam všichni

chcípli. Až do rána jsme slavili, až do rána jsme pili…“ + Sparta zajebaná je,

a dále ze strany domácích fanoušků:

- cca 1 minutu po ukončení utkání rozhodčím (ti pomalu odcházeli středovým kruhem směrem

k tunelu) došlo ke vniknutí cca 50 osob na hrací plochu ze sektoru fanoušků domácích, kteří spolu s těmi,

co zůstali v sektoru provolávali hesla k odstoupení trenéra Ščasného a pokračovali v běhu směrem

k lavičkám a tunelu. Na HP bylo v momentu vstupu na HP ještě několik hráčů hostí (6-7) a asi 1-2 hráči

domácích a navíc i rozhodčí (vyjma AR1 a 4R, kteří již byli v tunelu), kterým se podařilo i díky pokynům

pořadatelů včas vyklidit HP. Někteří fanoušci cestou vytrhali příslušenství HP, jiní vhazovali na

zasahující pořadatele a policisty rozbušky a jiné předměty. Ve zmíněném okamžiku došlo také

k podpálení a cca 2m výšce plamenů z reklamního banneru „Česká televize“ vedle sektoru domácích,

a dále ze strany fanoušků hostujícího klubu:

- v 50. minutě došlo k napadení pořadatele v sektoru hostí 5, načež zde byl proveden zákrok

Policie ČR a z tohoto důvodu bylo přerušeno utkání na cca 2 minuty,

a dále ze strany domácích fanoušků:

- jeden z vlajkonošů se před nástupem mužstev na HP svým chováním velmi odlišoval od

ostatních – měl kuklou zakrytou hlavu a ze svého postavení šel jako jediný s vlajkou s protislávistickými

motivy (mj. opět přeškrtnutý symbol SKS) ze hřiště úmyslně co nejblíže pod sektorem hostí za použití

provokativních a obscénních gest (zejména zdvižený prostředníček, „paroháč“ atp.), což pochopitelně

vyvolalo reakci hostujících fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím skandování čurák u jmen Sparťanů - zajímavé, že když jsme tohle udělali myi v Edenu, tak se spoustu Slávistů z toho mohla rozsypat, jak je to trapné a nevtipné..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

To skandujem docela často, to čurákování. A pokud vím, tak to dělá i Baník.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

banda dementů

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pyroman

" 42‘, 43‘, 61‘ skandováno z celého sektoru „Hušba ven, ty si hovado“ (narážka na přestup hráče

Hušbauera ze Sparty do Slavie), "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

- jeden z vlajkonošů se před nástupem mužstev na HP svým chováním velmi odlišoval od

ostatních – měl kuklou zakrytou hlavu a ze svého postavení šel jako jediný s vlajkou s protislávistickými

motivy (mj. opět přeškrtnutý symbol SKS)

To je jako bych četl nějakou zprávu VB z roku 1980...

Reagovat
Liquid

krásně zpracováno, nezbývá než vyřknout ortel a Spartě napařit exemplární pokutu a uzavřít stadion do konce podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

jak maj jako poradatele zabranit "hanlivým, pohoršujícím, urážlivým,

provokujícím, zesměšňujícím nebo ponižujícím posunkům, gestům či pokřikům" ? a komu to vadi? az tady jednou budou lidi fandit stylem "come on slavia" / "lets go sparta lets go" tak to bude fakt uzasny. na tydle vyhecovany zapasy by meli koukat uplne jinak vobzvlast kdyz jich je par za sezonu. buhvi kam ty pokuty vubec tecou...

Reagovat
rufus

Celý to číst asi nebudu, jen jsem to prolítl, ale: "Hušba ven, ty si hovado" ?

Každopádně to fakt možná skončí tím zavřením stadionu nebo minimálně kotle.

Reagovat
rufus

reakce na gulbise..

Reagovat
Kang & Kodos

Obcsénní gesto "paroháč" taky pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

1) - při pyrotechnické vložce ve 13‘ minutě odhalena na ochozech i figurína navlečená do klubového

oblečení Slavie Praha se smyčkou kolem krku.

2) Ve 21‘ vyvěšeny 2 bannery v celkovém znění

„Slavia Polonia, Antifa Koalicja?!“ s anarcho-punkovým „A“ mezi slovy Slavia a Polonia,

3) - jeden z vlajkonošů se před nástupem mužstev na HP svým chováním velmi odlišoval od

ostatních – měl kuklou zakrytou hlavu a ze svého postavení šel jako jediný s vlajkou s protislávistickými

motivy (mj. opět přeškrtnutý symbol SKS) ze hřiště úmyslně co nejblíže pod sektorem hostí za použití

provokativních a obscénních gest (zejména zdvižený prostředníček, „paroháč“ atp.), což pochopitelně

vyvolalo reakci hostujících fanoušků.

Jako když řeší takovéhle kraviny, tak se není čemu divit. Kotel bude zavřenej nejspíše určitě.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

u ty dvojky nechapu co to znamena. co to znamena?

Reagovat
smazaný uživatel

Význam nechápal skoro nikdo, údajně se sešívaná mládež paktuje s Poloniou, které se hlásí k antifě. Na kolik je to pravda, to nechám na jiných. Já o tom nic nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

aha dik.

Reagovat
Kang & Kodos

Bayernista bombarduje celej eurofotbal biggrinama.

Konec hlášení

Reagovat
Coutinho10

hezky Bohemka jen tak dal

Reagovat
monty25

Luts Mohl mít Hubínek asistenci...

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Copak?

Reagovat
db18

Takhle je to ideální.

Reagovat
ronaldik

XXX Lutz tatatata?

Reagovat
Pyroman

Ta jihlavská obrana je tak neuvěřitelně tragická skoro jak Inter

Reagovat
monty25

Mašek ve Fanlize Akorát jsem mu sebral pásku...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale moc platnej ti nebude

Reagovat
monty25

Koho máš ty, Vavruško?

Reagovat
Kang & Kodos

http://jpeg.cz/obrazek/ec9b

Akorát mě teď sere, že jsem prodal Budinskýho, kterýmu jsem na nulu moc nevěřil.

Reagovat
monty25

Aha, tak to máme víc společných hráčů. Ještě bych to potřeboval trochu pročistit, ale už nemám divokou kartu... Kadlece jsem tam původně taky měl, ale protože ho moc nemusím, tak jsem koupil Mešanoviče a rovnou mu dal pásku. Tak uvidíme.

http://abload.de/img/fanligamksr5.jpg

Reagovat
Coutinho10

Muris me taky lakal, ale neni uplne 100% jestli zace v zakladu, protoze Škodakovo zraneni neni vazny

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli opět nastoupí do základu Škoda, tak už Muris dá Šilhavýmu do držky

Reagovat
Coutinho10

to je taky mozny by bylo by to pro nej hodne tezky rozdejchat zase lavicku, kdyz rozhodl derby

Reagovat
smazaný uživatel

Mašek byl skvělej kauf Bohemky

Reagovat
mario23

Jihlava hraje hrozně špatně, to je katastrofa ten výkon... To tam Bílek dlouho nevydrží.

Reagovat
Coutinho10

twl Dostal

Reagovat
ZB 07

Luts byl snad můj nejlepší nákup za celou sezonu...

Reagovat
db18

Luts je zatím super posila pro Bohemku... Přitom ho určitě vzali jen na základě dvojzápasu se Slavií...

Reagovat
Kang & Kodos

Exekutor na standartky

Reagovat
Znalec

Pořád jsem tu častován nadávkami a posměšky za to, že přeju vícero týmům....samej ubožák tady, kterej nechápe, že někdo prostě umí fandit a nepotřebuje bejt zaměřenej proti někomu dalšímu....(na slováky tohle neplatí) joo sem prostě fanda českýho fotbalu, koeficientu a dávání šancí nadějným mladíkům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se pletes, protoze nikoho nezajimas a neumis trollit...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch nácků tady si nevšímej. Ve sktečnosti je nezajímá fotbal ani "jejich" klub, žijí pouze z nenávisti k ostatním.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
Znalec

ahaha

Reagovat
raduinho

Why always me?

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

to de no. za kolik mas gram?

Reagovat
Znalec

bejvávalo....

Reagovat
smazaný uživatel

Po Opave dalsi klicovy zapas podzimu...Dnes sice se zavrenym stadionem, ale po te medialni hysterii a masazi sem cekal, ze si nas DK poda mnohem vic. Docela by me zajimalo, kdo to v zakulisi reziroval, jestli sam Brabec(odpovidal by tomu i ten rozhovor v deniku) nebo bezbolestna vrtacka z Havirova Snad se Petrzela rozlouci vyhrou...

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela se nema proc loucit, u Baniku zustane. Prioritou Liberce je Svedik.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozloučí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si myslim, ze do toho Liberce nakonec zdrhne...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, to by se teda hodně shodil s tím, co řekl do těch rozhovorů..

Reagovat
pawelFCB

Rozlouci? Pochybuji... v Ostrave se mu libi,Brabec by ho stejne nepustil..on mi neprijde jako typ,co by utikal z rozdelane prace. Hlavne ani netusim,kdo by to po nem prezvzal...jedine Svedik,ale to je asi netralne...

Reagovat
smazaný uživatel

Před 20 lety přišla do Brna rekordní návštěva

Návštěvnický rekord samostatné české ligy vytvořili 2. října 1996 fanoušci v Brně, když tam na zápas se Slavií přišlo 44.120 lidí. Na stadionu Za Lužánkami se tehdy dočkali remízy 1:1 - hosté vedli od třetí minuty brankou Pavla Novotného, až čtvrt hodiny před koncem vyrovnal Richard Dostálek. Návštěva několik desítek tisíc diváků přitom byla v Brně v polovině 90. let naprosto běžná, v historické tabulce české ligy zdejší stadion bezpečně kraluje. (ČTK)

... už 20 let, a mě to přijde jako včera Jenom škoda, že už tohle v téhle republice asi nikde nezažijeme...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

souhlasím, nezažijem, tehdy bylo Brno pupkem republiky, teď je slepým střevem

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

konečně od tebe něco trefného, tleskám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak totální fotbalová návštěva na území ČR taky patří nám ne ? Nebo na někoho přišlo víc ?

ČF Poháru UEFA 1979/80 (symbolicky největší klubový úspěch)

Zbrojovka 3:2 Eintracht Frankfurt (52 000 diváků)

sestřih (https://www.youtube.com/watch?v=OGOMupVRPHs)... pokud je někde delší video sem s ním, rád bych ho viděl

Reagovat
smazaný uživatel

na velkej strahovskej a nekolikrat. treba 1996 na nedvedovi prislo 60 tisic lidi a to nepocitam RS a PF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenze vinikama sou v prvni rade brnaci ze jo. predtim skvely navstevy kazdej se jim chtel vyrovnat nebo aspon blizit co se tyka fotbalu. kdyz na to pak zacli srat tak na to zacli srat i vostatni.

Reagovat
Losinho

Klasickej útlum po derby jsme si snad už odčinili v poháru, Karvinou doma dát prostě musíme. Ale čekám trápení.

Reagovat
Coutinho10

j tyhle zapasy po nejakym velkym vysledku nejsou snadny, ale proste ty 3 body musime potvrdit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

ČT dobrý výběr zápasu před obědem.

Reagovat
Greny

zitra prý asi bude Zavadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Takže už ho to divadlo přestalo bavit..

Reagovat
raduinho

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, hnedka proti rozjeté Spartě... nemám z toho moc dobrý pocit

Reagovat
pepinho2

Nám dá gól z přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

jako spíš se bojím ostudného bůra... my na tom moc dobře nejsme, zatímco vy s novým impulsem jste nejspíš chytily nový dech

Reagovat
pepinho2

V Brně je to vždycky těžký, to bysme mohli mít skvělou formu a stejně bych si na nás nevsadil

Reagovat
Kang & Kodos

"rozjetý Spartě" Když jsme naposled vyhráli v lize, tak ještě byly letní prázdniny, Uhrin si vyklízel kancelář v Edenu, a Brabcovi zrovna ztroskotal přestup do Anderlechtu.

Reagovat
smazaný uživatel

jako Inter vás asi podcenil, ale chápej že u nás to po tomhle moc veselý není, zvlášť když jsme v téhle na hovno situaci

Reagovat
Kang & Kodos

Inter se na to hlavně vysral, což nijak nesnižuje náš výbornej výkon a 90 minut ježdění po prdeli. Ale fakt bych se hodně divil, kdyby tam třeba Dočkal zejtra lítal úplně stejně jako ve čtvrtek. A jestli se nedá do kupy Frýdek, tak jsme bez DM.

Reagovat
smazaný uživatel

jako naděje je vždycky, ale nějak nevěřím že bychom nad vámi vyhráli druhý domácí zápas za poslední tři roky

Reagovat
pepinho2

Mareček i Frxdek prej jedou do Brna, pochybuju, že by tam jeli jen na výlet

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň že tak, už jsem začal vzývat Jiráčka

Reagovat
pepinho2

Na něj jsem úplně zapomněl

Reagovat
ZB 07

Reagovat
OtecJaJ10

Myslíte že bude někde stream Baníku? Zašel bych před stadion, ale ležim s angínou..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše s tím nepočítám, takže radši jdu.

Reagovat
pawelFCB

Na netu urcite nejaky stream bude..

Reagovat
mario23

trochu OT

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
OtecJaJ10

Víc lidí než na Prostějov

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem koukal na Sokolov proti Varnsdorfu a byl to mnohem lepší zápas, než může sehrát nějaký Brno proti Slovácku třeba.. Víc druhý ligy v televizi..

Reagovat
raduinho

Ale prosímtě :)

Reagovat
mario23

Prdnul jsem na dnešek 4 výhry domácích, tak snad to klapne.

Reagovat
Hokaido

4 výhry hostí by teda byly o dost veselejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

proc nehraje Hulka ? uz to zase zacina

Reagovat
monty25

Kde to máš, že nehraje?

Reagovat
PavlíčeQ

IS FAČR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Aha, už to vidím na onlajnech. Ani na střídačce není... Sice ho mám pojištěnýho střídáním, ale za Hovorku.

Reagovat
Coutinho10

ja ho mam prqve bez stridani

Reagovat
Coutinho10

http://m.imgur.com/PlQGya6 zdroj fotbal.is nebo tak nak

Reagovat
Kang & Kodos

Matějovský

Reagovat
Kang & Kodos

Rarášek

01.10.2016 15:24

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole

Reagovat
Rarášek

.. Jsem si z nudy projížděl všechny komentáře, kde je slovo "rarášek" .

Reagovat
Coutinho10

na toho sem celkem zvedavej az ho tam pusti

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Správně

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: BOJ O POSTUP

FCB : ČB 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prece jen ty facky v poharu a Pcich k necemu byly ale ten picus Taborsky nam snad bude davat goly do konce zivota...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Nekde je video, jak jdou nasi hraci po zapase do kabiny a tu kurvu tam nekdo z hracu rozebira.. Nezapominame za sezonu 2009\10

Za tyden agro vyjezd do lesa, kde lide ziji na vetvich stromu pro dalsi 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Ale po tom golu mrdky Taborskeho to byly jeste nervy.. nastesti se to uz ubranilo. Kazdopadne skevej zapas...skoda,ze pred prazdnymi tribunami... #fotbalprofanousky.. zatim celkem slusny rozjed sezony, 8zapasu-6vyher,3remizy a hlavne 0 proher...

Reagovat
pawelFCB

9zapasu*

Reagovat
HorajzmAmmann

a ještě hráči přišli na děkovačku

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
OtecJaJ10

Paráda

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
smazaný uživatel

hele co to znamena gjeksa?

Reagovat
db18

GKS

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

aha dik.

Reagovat
Rarášek

Návrat superhvězdy

Reagovat
db18

Klobása

Reagovat
ZB 07

Rada měl za celej zápas jeden úkol...

Reagovat
db18

Co si čekal? Vždyť je to Rada... ten udělá problémy i tam, kde nejsou a padne z toho gól...

Reagovat
ZB 07

Moc nezávidím Hynkovi fakt, že kdyby chtěl sáhnout ke změně na golmanském postu, tak mu na lavičce sedí jen Hroššo...

Reagovat
Kang & Kodos

Furt je všichni chválí, jak hrajou docela pohlednej útočnej fotbal, přitom nemaj na výběr

Reagovat
Kang & Kodos

Ale mohli by ty košťata z Bolesavi už začít ztrácet. Ta čtyřbodová sekera mě docela sere

Reagovat
db18

Harba skvělý výběr místa.

Reagovat
Hokaido

Harba ve fanlize

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Jablonec

Reagovat
Kang & Kodos

Harba Pořád to má v noze

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole, ten Harba úplně volnej v malým vápně

Reagovat
andrew96

Takový věšák

Reagovat
Kang & Kodos

legendární. Nejlepší na tom je, že od tý doby se jim ještě nepovedlo ani jednou postoupit zpátky

Reagovat
andrew96

Krásně to komentoval Bolek jednou v Manéži

Reagovat
Kang & Kodos

Slušně tam na konci zařízl Jablonec. První zápas bez Pelty, a hned tohle

Reagovat
Spalovač šancí

Mýlíš se. To zastavení akce bylo na objednávku Jablonce. Chtěli se vyhnout vedení 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
mario23

Nejspíš to slušně pořešil.

Reagovat
C-M@ster

Teď ukradli Zlínu gól

Reagovat
Kang & Kodos

Asi jo, no. Ale aspoň to je teď správně vyhrocený

Reagovat
mario23

Jasnej gol, tohle ten rozhodčí teda podělal...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
frankiefcb

to nebyl ofsajd jo. Jsem asi tu opakovčku neviděl

Reagovat
db18

Hrubý v malým vápně "naboural" do hráče Zlína a sudí pískl faul.

Reagovat
frankiefcb

no, co jsem viděl měl rozhodčí zvednutou pravici, rukama ukazoval linii a pískal ofsajd.

Reagovat
Kang & Kodos

to tady ten kašpar bude po Spartě a Plzni prskat i na Jablonec.

Reagovat
Coutinho10

tak ted ten gol asi mel platit ne ? skoda pro Zlin

Reagovat
frankiefcb

oni někde dávali tu ofsajdovou linii?

Reagovat
db18

Pískal faul na brankáře v malym vápně.

Reagovat
frankiefcb

odky je za faul na brankáře nepřímý volný kop.

Reagovat
db18

Jak ve vápně poznáš, že to byl přímý/nepřímý volný kop?

Reagovat
frankiefcb

podle zdvižené pravice rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

pravou jen ve volném čase

Reagovat
frankiefcb

nebo spíše ruky nemusí to být pravá

Reagovat
Kang & Kodos

Kněz OT: Vydra dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

a hned jak vystřídal, gól dostali

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Celý Zlín ve vápně, ale hráče si "obsazuje" jen Dostál

Takže zítra jdem na 2. místo.

Reagovat
Kang & Kodos

Vrabejka už kupuje řehtačku

Reagovat
taws

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

To jako fakt zatím Jablonec vystřelil jen dvakrát?

Reagovat
mario23

Na onlajnech taky psali ofsajd, takže jsem se spletl, protože jsem myslel, že pískal kontakt s brankářem a nejspíš i celej stadion.

Reagovat
frankiefcb

ono to tak vypadalo, ale on měl zdviženou ruku a dělal rukama čáru, že píská ofsajd.

Reagovat
db18

I komentátor...

Reagovat
ZB 07

Ťok na Hrad!! Výborně Slovácko

Reagovat
monty25

Zlín

Reagovat
ZB 07

A Zlín góóóóóóóóóóóól!!!!!!

Reagovat
Liquid

Zlín a Příbram votočit !

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

ty fandis zlinu??

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

Docela blbý střídání v útoku, co?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to taky

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ZLÍN BLÁZNÍ

Reagovat
monty25
Reagovat
Znalec

Reagovat
taws

vždyt jsou to teprve děcka

Reagovat
Kang & Kodos

Adam Johnson by nesouhlasil

Reagovat
monty25

Je jim oběma 17 a Trevorovi se taky líbí.

Reagovat
Spalovač šancí

Kolik fotbalistek jsi už sbalil?

Reagovat
mario23

Ten čeká na Monču.

Reagovat
monty25

Ještě jsem žádnou nebalil.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to zkus

Reagovat
taws

jo, tak 17 už jde jsem někde četl že tam hrají i čtrnáctiletý holky

Reagovat
smazaný uživatel

Dvanáct přejde, už se vejde.

Reagovat
monty25

Tos četl u mě na Twitteru, ne? Je to pravda. V zápase Venezuela - Německo hrály dokonce dvě, na obou stranách jedna. Maria Cazorla byla v základu a dokonce dala gól, Lena Oberdorf nastoupila na posledních 15 minut a trefila tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně něco pěkného od tebe.

Reagovat
monty25

Jak konečně?

Reagovat
smazaný uživatel

Předtím mi to přišlo průměrné.

Reagovat
ZB 07

Jabka dobře nezvládly...Doležal ještě červená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
ZB 07

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by me zajimalo co mu Jarda udelal bo do nich "kope" od doby co je u nas

Reagovat
Spalovač šancí

Vyplácel ho v kalašnikovech

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
mistr129

Mešanovič na lavičce a Van Kessel ani tam

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Znalec

Reagovat
frankiefcb

sestava?

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda základ, Mešanovič na lavičce tak snad kluci máknou, aby za ně Muris nemusel platit pokutu

Reagovat
monty25

Šilhavý Takhle Vavrušku neporazím...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanklub socialne slabych a barevnych lidi z Karvine jeste okrada prazsky lid na Vaclavaku, aby meli na cestu zpet, kdyz vemu v potaz to, ze nemaji vyvesenou ani jednu zastavu a jejich sektor je zoufale prazdmy?

Reagovat
centos

Tvá včerejší registrace snad ani nestála za to.

Reagovat
Miguel19

Proč nehraje 3. nejlepší DM světa, Tomáš Souček?

Reagovat
Spalovač šancí

Protože má přednost 2. nejlepší DM

Reagovat
Spalovač šancí

Fakt nechápu, co Silhaveho popadli dát Zmrhala napravo. Jeho přednost rychlost je k ničemu, když musí míč před centrem oběhnout.

Reagovat
frankiefcb

Ten pomezní

Reagovat
monty25

Třetí ofsajd špatně posouzený. Ten pomezní si asi nějakou dobu nezamává...

Reagovat
Kang & Kodos

Delííí

Reagovat
Bosko

To je prostě Karoch. Pamatuju si jak Ragueda četl "Rakyt" , Belaida četl "Beléd" a Ngadeu četl v jednom zápas "N gandži"

Reagovat
monty25

No jo, bez Mešanoviče to nepůjde...

Reagovat
ZB 07

Strašně pomalý...ne, že by se dalo čekat, že bude hrát Slavia se stejným nasazením jako v derby, ale dneska hraje úplně jiný mužstvo...

Reagovat
Spalovač šancí

Jj, holt Karviná nejsou takoví nazdarci jako sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda má ve smlouvě, že každej zápas musí odehrát aspoň 60 minut nebo proč pořád hraje na úkor mnohem lepšího Mešanoviće?

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale třeba proti Liberci hrál hodně slušně. A Muris v derby zrovna nepřesvědčil

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Liberci to byl jeho jedinej povedenej letošní zápas.

Reagovat
Spalovač šancí

Vzhledem k tomu, že to byl jeho poslední zápas, neb v derby toho moc nestihl, je logický, že ho tam Silhavy dál. Navíc má oproti Murisovi zásadní výhodu při standardkách

Reagovat
monty25

Mešanovič pracuj

Reagovat
smazaný uživatel

az tedm mi doslo, ze na obou stranach stoji v brane odchovanci Baniku

Reagovat
Euphael

Lastuvka je karvinsky odchovanec

Reagovat
pawelFCB

To je fakt..nicmene do velkeho fotbalu nakouknul az v dresu Baniku...Pavlenka odchovanec je..

Reagovat
Euphael

To nerozporu

Reagovat
Euphael

ju

Reagovat
smazaný uživatel

to se nevylucuje

Reagovat
Euphael

ty omezenec

Reagovat
monty25

Mešanovič

Reagovat
Spalovač šancí

Zase zazděná golovka

Reagovat
monty25

A taky zase gól.

Reagovat
ZB 07

Janečka, ty jsi kopyto

Reagovat
ZB 07

Tomu asistentovi by po zápase někdo měl říct, že praporek se zvedá jen v případě, že ofsajd je a ne ho zvedat, když není...

Reagovat
Spalovač šancí

Měl vsazeno na počet offsidů

Reagovat
Bosko

Nedávno někde ten polák, co šéfuje naším rozhodčím, říkal, že jestli naši asistenti něco umí dobře, pak je to mávání ofsajdů, že s tím prej nemají problém. Tak doufám, že včera koukal....

Bohužel ten vocas nebyl první takovej. Loni si pamatuju že Slavii v Edenu mával nějakej takovej blonďáček ( Hok? nebo tak nějak) a tomu to taky ujelo asi 3x za zápas. To je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Hok je strašnej tragéd, naštěstí myslím že už skončil.

Reagovat
Bosko

To je jen dobře. On měl těch zápasů, kde něco posral, daleko víc. Jména asistentů si většinou nepamatuju a když už ano, tak to znamená že je to břídil kterej na sebe upozorňuje hrubkama. No a tohle jméno ( i když jsem ho blbě napsal - píše se Hock) si v kombinaci s tím ksichtem pamatuju až moc dobře.

Reagovat
Bosko

Těším se, že dneska splaskne ta bublina jménem Holoubek

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš definitivně splaskne ta bublina jménem Habanec.

Reagovat
Bosko

Tak ta pro mě osobně splaskla už před hodně dlouhou dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně jje na tom Slavia a Sparta úplně stejně. Stejně bodu, skore podobne (Slavia lepsší vzájemnej) a oba ještě čeká dohrávka s Brnem.

Reagovat
Bosko

Pro Spartu to není dohrávka, ale řádnej termín. Po dnešku bude mít Sparta o zápas víc

Reagovat
smazaný uživatel

Každej kdo si dá dohromaady 2 a 2 ti pochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes asi stejná sestava jako s Interem. Snad to hráči odjezdí a Holoubek zůstane jako trenér áčka.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
mario23

Podle mě bude trochu jiná... Ale čekám max 2 změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně doufám, že Kadlec zůstane na hrotu.

Reagovat
pepinho2

Juliš na hrot, Kadlec na kraj, Čermák na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek ven

Reagovat
pepinho2

u Zdendy bych se tomu tahu ale nedivil a dneska by to chtělo všechny 4 brňáky v základní sestavě ale Šural je furt zraněný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by být.

Reagovat
pepinho2

Tak snad to bude fakt jako minule, s Holzerem na křídle

Reagovat
Greny

Spartu dnes sestřeli Ladislav Krejčí, Habanec se toho neboji to je to prekvapeni v sestave jsem myslel ze to bude Zavadil ale toto je zajimavy 99 ročník

Reagovat
pepinho2

Stejná jako proti Laziu, jen Mareček místo Frýdka

Reagovat
Tigerinho

Interu

Reagovat
pepinho2

tvl, já si vůbec nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek - Karavajev, Holek, Mazuch, Kadlec - Dočkal, Mareček, Čermák, Sáček, Holzer - Kadlec

Čermák bude asi na křídle jako minule, rozestavení by mělo být také stejné, Frýdek ani na lavičce

Reagovat
pepinho2

A na lavičce zase 3 útočníci, 2 dorostenci a junior..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme hráče no

Reagovat
pepinho2

Tak třeba dostane šanci Havelka, nebo jestli tam zase dá 3 útočníky jako ve čtvrtek...ale tak Lafata je poslední dobou vlastně takový AM meno SS

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží podle vývoje, každopádně Havelku bych tam na pár minut viděl rád.

Reagovat
pepinho2

místo Sáčka na třeba 15 minut, za stavu 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

SS byl Hitler a jeho pobočníci, nikoliv Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
db18

Melichárek - Šural, Vraštil, Lutonský, Polák, Sedlák, Krejčí, Hyčka, Škoda, Řezníček, Štohanzl

na lavičce: Buchta, Přichystal, Weber, Vávra, Lacko, Pašek, Veselý

tak ještě bez Zavadila

Reagovat
pepinho2

Nevíš, co ten Láďa s 11 tam?

Reagovat
pepinho2

O rok a půl mladší borec bude hrát proti Spartě..a já budu hledat stream

Reagovat
Znalec

ses regnul na EF v 10 letech jo?

Reagovat
Kang & Kodos

Proč nehraje levý křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné a jestli je to ještě křídlo.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyplazuje jazyk, tak to není Ládík.

Reagovat
smazaný uživatel

ten prijel rovnou z mcdonalds cupu ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Habanec to udělal lišácky...pokud schytáme debakl, tak prohru může svést na nezkušenost mladíků...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

streamek na Spartičku?

Reagovat
Adalberto.Littleoak
Reagovat
Adalberto.Littleoak

dík

Reagovat
okorec

Reagovat
frankiefcb

Ty Sparťanské dresy

Reagovat
DieFohlenBMG

asi nejhezčí co kdy sparta měla

Reagovat
db18

Sparta v dresech Baníku... líp namotivovat Zbrojovku nejde.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vinetou

To už je příprava na Trpišovského, že se Sparta převlíkla za Liberec?

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaal Škodaaaaaaak

Reagovat
monty25

Škoda A já furt cpu do Fanligy Řezníčka...

Reagovat
monty25

A ten ho dal málem taky...

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Ještěže ho mám jenom jako náhradníka za Maška...

Reagovat
pepinho2

Ščasný ven!

Reagovat
Adalberto.Littleoak

co to tam ten Holek zkoušel?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, klasicky první střela na bránu..

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

ouuu twl malem 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Holek ven!

Reagovat
twerp

Teď se aspoň ukáže, jestli je Holoubek dobrý trenér.

Reagovat
Kang & Kodos

Kadlec, Holek

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Holek musí v zimě pryč, a Kadlec jestli se neprobere z tý diskotéky, tak poslat do rezervy..

Reagovat
mario23

Co ten Koubek tam proboha předvádí ? Polovina golu jde na jeho triko.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou Spartou to nebude tak horký. Inter porazila i Beer Sheva venku 0:3. Málem 2:0.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

0:2 dostal Inter doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 0:2. To už je skoro jedno.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

jedno je, si strčit dva prsty do prdele a jeden olíznout chlapče..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti gustu..

Reagovat
KingMaster13

Ty vole nenechali jsme náhodou našeho golovýho Škoďáka tehdy v Brně? a vzali si toho jejich

Reagovat
Coutinho10

pomerne by se to vysvetlovalo

Reagovat
KingMaster13

V tom prvním kole jak jsme tam jeli jen tak naotočku

Reagovat
Coutinho10

jj tak snad si ho pri ty dohravce vezmeme nazpatek

Reagovat
KingMaster13

Přesně

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
DieFohlenBMG

zpátky do reality

Reagovat
Greny

Sparta fair play jak prase

Reagovat
Kang & Kodos

jasně no. Frajer tam zůstane ležet, když dostane míč do ksichtu, a oni budou zakopávat

Reagovat
Greny

ok tak jako kdžy to udělala Plzeň tak jste se mohli posrat proč to nezakopnout a kdyz to pak udelate vy tak je vše v poradku chce to stejnej metr

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jako tenkrát v Liberci, no..

Reagovat
Kang & Kodos

Bejt tam nějakej šlapák, tak neřeknu, ale aby se tam válel, když dostane míčem, a hned po přerušení vyskočil, s tim může jít do prdele. Fair play jak prase

Reagovat
db18

Jo, to klidně mohlo být k.o. ale neni to šlapák, tak hrajem dál.

Stojím si za tím, že hru má přerušit sudí, ale tohle uvažování, že dostat míčem do obličeje, ještě když na to hráč není připravený, je v pohodě, mi přijde trochu mimo...

Reagovat
Kang & Kodos

Jak říkám, když potom zázračně vyskočí asi tak dvě vteřiny po písknutí, tak to si nic hroznýho nebylo. Ale je fakt, že měl rozhodčí pískat dřív, bylo jasný, že se jen tak nezvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělali?

Reagovat
twerp

Omg od toho je tam rozhodčí, aby to písknul, kdyby šlo o něco vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Sparta na Petrželu.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

otočíme

Reagovat
Coutinho10

Sparta mimo Prahu naposledy vyhrala 13. brezna...az tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se v cizině necítěj dobře.

Reagovat
Coutinho10

j asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

s tou trololo dvojici Holek-Kadlec to ještě potrvá

Reagovat
Coutinho10

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek ven

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Sparty se chtějí jednoznačně zbavit trenéra Holoubka.

Reagovat
Neon

To chtělo ještě přihrát

Reagovat
Adalberto.Littleoak

by mě zajímalo, kolik tak může dostávat Rober Hlenn za jeden match, tam řekne za zápas dvě tři jeho "moudra" jede zas domu..

Reagovat
smazaný uživatel

jemné postrčení

Reagovat
smazaný uživatel

a z toho polovinu řekne špatně..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

fascinující je,že se tam drží už tak dlouho

Reagovat
Uwe háže buly

celej ten tým z Novy

Reagovat
Coutinho10

takovej zbytecnej

Reagovat
db18

Lutonský

Reagovat
Coutinho10

Lutoneckej

Reagovat
Kang & Kodos

Čermák

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, Holek jak si to pustil Tohle kdyby nezachránil...

Reagovat
db18

Kadlec zkušeně

Reagovat
andrew96

Venca

Reagovat
Coutinho10

asistentka zachranila Brno

Reagovat
Coutinho10

tak to nic neresilo no...

Reagovat
discarda

Henne skoc do zdi

Reagovat
Adalberto.Littleoak

tak tuhle by Monty fiknul Booooořeeek

Reagovat
monty25

Ratajovou? Ta se mi moc nelíbí.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

má kozy po tátovi.. ostatní nemá cenu hodnotit..

Reagovat
Greny

Priste at chyta Veselý

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Dočkal ve Fanlize Bohužel, Vavruška ho má taky...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale mám tam i Šurala s Lafatou

Reagovat
Kang & Kodos

Potřebuju gól od Kadlece, jinak to máš asi vyhraný.

Reagovat
monty25

No právě, Kadlec nesmí dát. Pak by se ti jedině museli zbláznit Sýkora nebo Hořava.

Reagovat
Neon

Citovka

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Stavitel!

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou strašně debilní góly dneska. Ale Karavajev pěkně

Reagovat
Melda

Boha jeho co to komentuje za tetřeva???Poňouká a prubnul, neprubnul...

Reagovat
OTASi

Ještě že to Dočkal prubnul přímo na bránu

Reagovat
Melda

Reagovat
andrew96

Melichárek Ale Dočkal s přehledem no

Reagovat
OTASi

Ta baba má větší koule než všichni naši rozhodčí dohromady

Reagovat
monty25

Jako jo, ne náhodou byla na loňském MS v Kanadě nebo na OH v Riu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer se mě celkem líbí, ta Sparta mu pomohla a to fakt nerad přiznávám

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje výborně, no. Když si srovnám jeho výkony proti Šuralovi, tak mi Holzer přijde jako Ronaldinho.

Reagovat
HorajzmAmmann

i v porovnání se Šuralem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hraje strašně. On musí hrát na hrotu, jinak si ve Spartě nekopne. Na křídlo nemá kvality.

Reagovat
HorajzmAmmann

ok díky já ho sledoval v Liberci ve Spartě jeho formu moc nesleduju

Reagovat
Kang & Kodos

To my taky ne, většinou je nikde schovanej. Akorát nějakym podivnym způsobem sází góly ze standartek.

Reagovat
smazaný uživatel

a když už má balón, tak ho klasicky zasekne a vrátí dozadu..

Reagovat
lada.sp

Ty kundo vem si do jedný ruky vařečku a do druhý péro a mazej tam odsud, ještě že padl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
OTASi

Brno to pouští spartě moc okatě 3 na 2 zadrbou, pak melichárek předvede tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by to vasi kamaradicci pustili?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Holoubkem je to směrem dopředu velmi kvalitní podívaná. Trpišovský není třeba.

Reagovat
Melda

Reagovat
Melda

Nevím, do jaké míry je tam za týden znát nějaký rukopis ale tak dává si tam svoje koně a třeba dnes to není špatný dopředu.Chtělo by to víc pohybu bez balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dostane prostor, věřím že většinu nedostatků brzy vymaže, problém bude jen v obraně, ale tam jde spíš o to, že tam kvalita chybí.

Reagovat
Kang & Kodos

Trochu mi to připomíná začátek loňský sezony pod Zdendou. Dopředu dobrý, ale ta obrana je příšerná.

Reagovat
db18

S tím materiálem Holoubek asi těžko něco udělá...

Reagovat
Kang & Kodos

Mohl by Holka nechat v Brně a Kadlece na Slovácku, třeba by se jim tam líbílo.

Reagovat
Didier Drogba

Jen si toho postižence nechte

Reagovat
db18

A v zimě stáhnout Hybše, ať má aspoň dva stopery. (teď btw zase hrál LCB )

Reagovat
andrew96

Mazuch: "Ze začátku byla znát únava."

Nechci vidět, jak budou vypadat na konci.

Reagovat
Kefalín

Kromě toho začátku a když má míč M. Kadlec se na to dá i koukat

Reagovat
HorajzmAmmann

Na Kadlece taky dobrý hejty

Reagovat
Kefalín

Když ho prostě porovnám s Karavajevem na druhý straně tak to bohužel jinak ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

To je comeback, hned jsem si vzpomněl na 1999

Reagovat
andrew96

Will Grigg´s on fire!

Reagovat
HorajzmAmmann

Ladislav Krejčí 2.0

Reagovat
pepinho2

Sáček není dneska vůbec špatnej

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, proč Brno nezkouší chodit víc dopředu, když máme vzadu takovou klauniádu.

Reagovat
Coutinho10

to jsou souboje

http://imgur.com/UhtQLQv

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek dneska působí strašně nejistě....

Reagovat
Kang & Kodos

Koubek dneska taky perlí. To bude ještě hodně veselý

Reagovat
Greny

proč to neni červená pro Mazucha?

Reagovat
Coutinho10

penalty proti Sparte driv nemyslitelny a ted 2 zapasy za sebou

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě je začít proměňovat

Reagovat
Coutinho10

tak snad aspon Řeznicek stejne jako Muris napravi a da ze hry

Reagovat
Coutinho10

to je mamlas

Reagovat
Greny

achjo Řezno

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Kubo, nezapomněl si kdo tě vychoval

Reagovat
monty25

Řezníček No co, stejně by neslavil...

Reagovat
db18

...a když nedal, tak slavil?

Reagovat
monty25

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

tak přesně kvuli tomuhle odehrál pouhých 10 zapásu za Spartu, je to prostě prvotřídní mazablát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch taky přiložil ruku k dílu

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě by to mohl kurvit Karavajev, vypadá, jako by tam ani nepatřil

Reagovat
monty25

Fujtajbl, Karavajev ještě mohl Vavrušku vrátit do hry...

Reagovat
Didier Drogba

to je kokot, raději to celý zrušte

Reagovat
smazaný uživatel

Sacek > Marecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

tak to je jasný, když Mareček je DM a Sáček je kreativní CM/AM

Reagovat
smazaný uživatel

To porovnávání Marečka s ofenzivními záložníky nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Mareček jako ofenzivní záložník do Sparty přišel. Ještě v Nizozemsku hrál na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, ale pro mě to vždy byl hlavně defenzivní záložník, má na to více předností.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím.

Reagovat
F.Torres

nevěř urbisovi, on AM nikdy snad nebyl, vždy hrál CM/DM

Reagovat
Uwe háže buly

Čistokrevný DM hrál až u nás.

Reagovat
F.Torres

však píšu CM/DM, navíc na DM nastupoval už dříve

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to urbis prisel?

Reagovat
F.Torres

nechápu, asi zase má informace z jeho oblíbenýho Blesku

Reagovat
F.Torres

cože?

Reagovat
Hokaido

Co to meleš? AM fakt nikdy nehrál. Nebyl to určitě ani čistokrevnej DM, ale v Anderlechtu i Heerenvenu hrál převážně CM. AMko prostě nikdy nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido, F.Torres a Nr.Nobody... známá parta trollů

Reagovat
Hokaido

Minule jsi mi tady psal, že narozdíl od nás, od trollů, používáš argumenty. Můžeš mi teda dodat nějakej důkaz, že hrál AM? A ne, to že to napíšeš, není argument.

Reagovat
Hokaido

Nic nebude?

Reagovat
F.Torres

urbis a jeho zdroj blesk opět selhal, hod pár sestav kde nastoupil na AM frajere

Reagovat
Hokaido

Urbi? Já pořád čekám.

Reagovat
db18
Reagovat
Hokaido

Minule jsem právě byl osočen, že jen plácám bláboly, tak jsem na něj zvědav.

urbis_07.09.2016 22:49#

Sory, ale ten tvůj lafata nemá ani na Juliše, který si v U21 nekopne. Moje názory jsou podpořeny srovnáním kde to jen jde. Netvrdím nic, co nemám podpořené argumenty.

Ty tu vždycky jen vyplácneš nějakej blábol a urážíš ty, kteří mají jen trochu jinej názor.

Já jsem zrovna ten rok na Heerenven dost koukal, tenkrát to snad dávali na nějakým českým kanále. Měli docela zajímavej tým. Mareček hrál buď v double pivotu nebo ve středový trojce ve 433. Hrál vedle Kumse, kterej teď hraje v Udinese a před nima buď Djuricic nebo de Roon (ten je teďka v Boro). Na hrotu sázel goly Finnbogason.

Každopádně tam prostě nikdy ani náhodou nehrál AM.

Reagovat
db18

Mne minule začal zase podsouvat, že jsem psal, jaký je Kolář playmaker... a když se nabídl, že si to v diskusi najde, tak se pak už neozval.

Reagovat
Hokaido

Urbi... Troll čeká na tvoje argumenty.

Reagovat
Melda

To jsou hrozný kecy z hladu.Přesně jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

jo? ja ze hrajou vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych neřek, že to dneska mají přímo tak rozdělený.

Reagovat
Uwe háže buly

To sou ty náctiletý fifa maniaci no, co maj hráče zaškatulkovaný podle 2-3 písmenek

Reagovat
db18

Tak jestli porovnáváš kreativitu, tak to ani nemůže být překvapivé.

Reagovat
Neon

Kadlec a Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec Kadlec

Reagovat
Kang & Kodos

Neni možný, že by nám osmani poslali někoho jinýho?

Reagovat
db18

Jestli jo, tak to udělali vychcaně a to nemehlo poslali už Vrbovi na soustředění před eurem...

Reagovat
HorajzmAmmann

Oba Kadlecová momentálně na hostovačku do Pardubic

Reagovat
Kang & Kodos

V.K. je v pohodě, většinou jsou kolem něj čtyři hráči, a často musí čekat na ostatní.

Reagovat
andrew96

Co je to tam za minomety?

Reagovat
Neon

Co to bylo?? Ten Kadlec na Melichárka

Reagovat
smazaný uživatel

Srbska tam si muzou odpalit ty bomby a hraje se dal

Reagovat
smazaný uživatel

To naše zakončování je tragický. Kara to dává vedle brány, Sáček to vůbec netrefí, stejně Kadlec a teď Holzer na tribuny

Reagovat
Messy<3

M. Kadlec dolů, hraje totální hovno a při pauzách si tam vykračuje a sranduje jak nějaká primadona, hnus

Reagovat
OTASi

Řezniček prej doma onanuje nad svým sparťanským dresem, ani se nedivím že penaltunedal

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se prý nestřídá

Reagovat
Spalovač šancí

Zbrojovka komici. Zase si to nechávají na Slavii

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
KingMaster13

Brno ani ne to spíš Teplice mě v tom mrdaj a hlavně Potočný který dá 5 golů za rok a z toho 3 nám a ještě vždycky výstavní co se nedá chytat

Reagovat
Kang & Kodos

My střídat nepotřebujeme?

Reagovat
Kang & Kodos

Super, Juliš To snad radši bez střídání

Reagovat
smazaný uživatel

V.Kadlec dneska tragickej, hrůza.

Reagovat
Melda

No, tratgickej je ten druhej ale Venca moc nic no.

Reagovat
Coutinho10

wauuuuuu

Reagovat
monty25

Ten byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám, za totálně odchozený 2.poločas zasloužené.

Reagovat
andrew96

Krásně Přichystal

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte toho Kadlece v Brně..

Reagovat
Greny

kterýho ? všechny tri?

Reagovat
Melda

4 útočníci

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik jich dohrávalo proti Interu ...

Reagovat
Melda

Jo ale tak to byl slaboučkej tým a mohl si to dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda

Reagovat
KingMaster13

takovej Zeman style

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek

Reagovat
HonzaKoller

Brnooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Touž tu dlouho nebylo, aby bylo jasné již v 9.kole, že titul mít nebudeme.

Reagovat
Kang & Kodos

Chyťte se za ruce a skočte ze skály.

Reagovat
Greny

Jinak ten Krejčí fakt dobrej výkon, na to že je to první ligovej start proti Spartě a ročník 99 myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, teprve 17 let

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba ho sparta ještě jednou udá do Bologny

Reagovat
Greny

Juliš jde v zimě na hostování k nám a bude hrát stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš Dřevák největší.

Reagovat
andrew96

Juliš zachránil Zbrojovku

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš s Lafatou tomu už dá fakt jenom zasmát

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte Koubka do zálohy

Reagovat
Melda

koubek druhá asistence

Reagovat
HonzaKoller

Nééééé

Reagovat
dest1l

Koubek Neur style

Reagovat
pepinho2

Kadlec

Reagovat
monty25

Uf, naštěstí to nedal Kadlec

Reagovat
mario23

Koubek napravil tu chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
Kang & Kodos

Konečně

Reagovat
andrew96

Kokoti ta Zbrojovka A M. Kadlec maže chleby na hejtra.

Reagovat
smazaný uživatel

Míša na hrad.. Jako jedinej ti tady pořád věřím.

Reagovat
raduinho

Do prdele vole

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 a on nastaví dvě minuty. Ti naši rozhodčí jsou v tomhle opravdu úplně vylízaní

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Didier Drogba

Doufám, že vyhodí Habance, v zimě prodají Poláka, Hyčku a Škodu a pak vyhlásí insolvenci

Reagovat
Didier Drogba

tak ne

Reagovat
Greny

Hyčka kterýho 25 minut pomlouvaji

Reagovat
Kang & Kodos

kundy

Reagovat
monty25

Ty vole, to je zápas! A já mám Hyčku jako nepoužitýho náhradníka.

Reagovat
monty25

Ale pomezní bude mít průser...

Reagovat
Coutinho10

taky sem to urbisovi hodne usnadnil

Reagovat
Puskas

to já měl Ťoka a Kaceho kapitána, díky tomu jsi vyhrál, bo jsem chtěl dát pásku Mešanovičovi

Reagovat
smazaný uživatel

díky ty píčo s praporkem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ofsajd nebyl tak metrový aspoň?

Reagovat
andrew96

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak golman stejněj outfit jako rozhodčí? Už to je chyba.

Reagovat
Rarášek

Si dělá prdel ...

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

a nešlo to od Sparťana (Mazuch ramenem nebo rukou)

Reagovat
smazaný uživatel

on už byl v ofsajdu před tím dotekem tím že hrál brankáře

Reagovat
Greny

tak zápas Sparty s Boleslaví (tam to bylo podle me stejné jak tam byl ten Costa v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale ofsajd se imho měl pískat tak jako tak, protože hráč zamezoval výhled golmanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Hlavně že tam toho Holoubka furt cpete, přitom výkon dneska úplně stejnej jak pod Ščasným.

Reagovat
smazaný uživatel

Co? O parník lepší výkon. Pokud se jedná o obranu, tak s tím se nedá dělat nic, protože nikoho jinýho nemáme.

Reagovat
HorajzmAmmann

s tou obranou tam neudělá nic ani Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z nich nedělejt tragédy. Jeden hráč náhradník repre, druhej vaše vysněná posila, nad kterou jste stříkali po prvním zápase, co za vás odehrál. Pak vlezkušenej Mazuch a pak akorát tragéd Holek no. Ale celkově máte podle jmen druhou nejlepší obranu v lize, moc nechápu to brečení nad ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemělo s nějakou nekvalitou Holoubka nic společného. Kolikrát jsme byli v skvělé pozici na zakončení a, jak to řekl Bořek, jsou dřeváci a měli rozhodně proměnit víc šancí. To, že obrana hraje stále bídu, to prostě trenérem není. Dopředu to bylo slušný.

Reagovat
Uwe háže buly

si asi slepej ne

Reagovat
KingMaster13

Výborně Brno, strašná škoda těch šancí měli na výhru. Strašně sympatický výkon i tým. Za 14 dní nás tam nečeká nic lehkého

Reagovat
mario23

Sparta dneska jasně lepší.

Reagovat
KingMaster13

Tak Brno taky mohlo vyhrát Hlavně se mi na nich líbilo jak je na konci gol na 2:3 nezlomili a dali do toho vše a vyrovnali ikdyž z offsidu ale za tu aktivitu

Reagovat
smazaný uživatel

pica blba

Reagovat
Spalovač šancí

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ženský se k fotbalu vůbec nemají srát, takhle to dopadá....

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc když se jmenují Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni víme, koho myslím. Když si někdo nevšimne takového ofsajdu, nesmí mávat v 1.lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale vymlouvat se v takovém zápase na rozhodčí prostě nemůžete. Problém Sparty je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vím, taky na naší hru a obranu v jednom kuse nadávám, ale ať už byly chyby jakékoliv, tak ona rozhodla o tom, že se body dělí.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
lada.sp

vymrdat jí tu prdel spocenou krumpáčem

Reagovat
Sosi

Ukazkove spravne nepisknuty ofsajd

Reagovat
mario23

Kolík budeš nosit, kolík.

Reagovat
dondinho

Je toto vůbec možné???

S takovou obranou nám bude i Guardiola na h....

Reagovat
Spalovač šancí

Holoubek, Ščasný - stejné chyby, stejné výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

stejní hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva tréninky tak tragickou obranu nenapraví nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda že by tam Holoubek nasázel své dorostence. Možná by to bylo lepší

Reagovat
Melda

Ale Holoubek sympaťák.Každopádně náš výkon dost vlažnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Spalovač šancí

Hráči chtějí dostat Holoubka od válu

Reagovat
HorajzmAmmann

Holoubek potřebuje Pulpita

Reagovat
monty25

Dočkal: "Protože jsme dřeváci."

Reagovat
frankiefcb

No chyba jak cyp, nicméně ten Mazuch

Reagovat
Greny

Mazuch zkušeně myslel na klub který ho vychoval

Reagovat
exse

Není krásnější pocit, než když Sparta ztratí body v poslední minutě gólem z offsidu.

Btw. jak je to v pravidlech, posuzuje aktivní zapojení hráče do hry lajnovej nebo hlavní?

Reagovat
db18

Lajnový na to upozorní hlavního, který pak má hlavní slovo (i normálně ho může přehlasovat)

Reagovat
dondinho

Na ztrácení bodů v poslední minutě jsou v poslední době experti v Liberci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Normální lidská chyba. Já bych zavedl kameru a v podobných situacích udělal 15minutovou poradu o výkladu pravidel.

Reagovat
exse

Robert Hlenn likes this

Reagovat
smazaný uživatel

Zensky a fotbal

Reagovat
HorajzmAmmann

protože jsme dřeváci

Reagovat
Coutinho10

Dockal: jsme drevaci

Reagovat
KingMaster13

Alespoň se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

takhle zajímavá naše liga nebyla už po léta

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná situace jako Kadlecův gol proti Interu, stejně tu rudoši brečej.

Reagovat
mario23

Reagovat
Uwe háže buly

Uplně jiná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná situace jako Kadlecův gol proti Interu, stejně tu rudoši brečej.

Reagovat
Kang & Kodos

Může bejt někdo tak retardovanej?

Reagovat
Spalovač šancí

Ladik Krejčí?

Reagovat
pepinho2

vždyť na to, že mu je 17 dneska nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

První kokot*k...

Reagovat
Uwe háže buly

Zas tolik si nefandi, ty si tak blbej, že ani mezi kokotama nikdy nebudeš první.

Reagovat
smazaný uživatel

on už byl v ofsajdu před tím dotekem tím že hrál brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

A tady je případ úplně naopak, Brno to bralo jako zápas roku, ta jak Sparta s Interem.

Reagovat
monty25

Liberec - Teplice

http://www.livesport.cz/zapas/IcKPNCeb/#sestavy;1

Máte někdo stream?

Reagovat
monty25

To fakt nikde nic není?

Reagovat
monty25

Dík

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

na tech rusakach to jde

Reagovat
Coutinho10

ale ted to spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu trochu spekulovat, kvůli prvnímu Kadlecově gólu, do sítě Interu tady vyšel článek a v něm se píše: Do nejnovějšího pravidla o ofsajdu byl vložen výklad o „vědomém zahrání obráncem“, který pak ofsajdové postavení útočníka ruší.

Než ke Kadlecovi míč doputoval, pokusil se přihrávku překazit brazilský záložník Felipe Melo. Šel do skluzu, ale míč neodkopl, nezastavil, ale svou nešikovností ho jen tečoval a nabídl ho do kroku právě Kadlecovi.

Melo míč viděl celou dobu, mohl se na situaci připravit a reagovat. Kadlec se k míči dostává až po jeho úmyslném (vědomém) zahrání.

V tuhle chvíli je jednoznačné, že se tedy o ofsajd nejednalo a gól byl regulérní.

Neudělal dneska obránce při gólu na 3:3 to stejný? Vždyť to míče šel vědomě a jenom svou nešikovností ho poslal k Hyčkovi.

Ten člověk píše pravdu.

Reagovat
frankiefcb

Ale Hyčka svým hrnaím aktivně ovlivňoval hru brankáře, který si pro balon nemohl jít. Takže byl v ofsajdu tak i tak a gol platit neměl.

Reagovat
mario23

Fanoušci Slovanu si moc nepřejou, aby Trpišovský šel do Sparty, jak na to koukám, tak tam je i transparent.

Reagovat
db18

A fanoušci Sparty ho taky nechtějí... zapeklitá situace.

Reagovat
mario23

To zase ne, podle mě je to tak půl na půl... Většina je naštvaná na vedení a válku Votava vs Hřebík.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych byl spíš pro Trpišovskýho, Holoubek ať se ještě věnuje dorostu a Lize Mistrů a dodělá si licenci. A taky moc nechci, aby začal trénovat u dospělejch v tomhle bordelu.

Ale dokud některý hráči nebudou hrát pokaždý naplno a ve vedení nikdo za nic nebude moct. tak tam může bejt klidně Guardiola kříženej se Simeonem, a bude to k hovnu. Ale to už se tady píše bůhví jak dlouho...

Reagovat
mario23

To bych taky chtěl. Holoubek je ještě mladej, tak bych ho zatím nechal u dorostu. Snad Trpišovský to dá do cajku, pokud přijde.

Je potřeba ale ujasnit 2 věci :

1) Vedení Sparty - tak jako je to asi ve většině týmů, že je nějakej sportovní manažer a ne jako u nás, kde půlka chce to a půlka zase něco jiný.

2) Opět propojit se Strahovem

Reagovat
smazaný uživatel

Propojení se Strahovem? Už to tady čtu poněkolikáté, ale pořád nevím, co si pod tím představit.

Reagovat
frankiefcb

Sparta má na spartakiádním stadioně na Strahově mládežnické centrum.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde, že o nefunčním managmentu ví všichni, až na Křetínskýho. Fakt nechápu, jak tak úspěšný manager, majitel několika obrovských firem, si nedokáže udělat pořádek ani v managmentu fotbalového klubu, který čítá asi 5 osob.

Reagovat
smazaný uživatel

Kunda zkurvená.

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
mario23

Každopádně už to mělo bejt tak 3:0

Reagovat
mario23

Dyt měli 1 šanci za poločas a Liberec asi 3-4 tutovky.

Reagovat
monty25

Prvních 15 minut jsem hledal stream, pak jsem řešil Ratajovou...

Reagovat
vanGomm

Fotbalová pravidla jsou až neuvěřitelně elastická.Příjde mě,že je to záměrně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mario23

Dostal dobrej stěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň, že ho pořádně zjebali, kripla

Reagovat
smazaný uživatel

Že nebyl takovej hrdina, když dělal ty šílený hrubky.. Jo, jo, to měl radši hlavu zastrčenou v písku.

Reagovat
Kang & Kodos

Padáme, abychom vstávali. AHU!

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sračku napsal po Malmö, to si pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mi to načíst. Co tam je?

Reagovat
monty25

Liberec zaslouženě

Reagovat
FCSL

Folpy Poslední zápasy hraje konečně dobře

Reagovat
Coutinho10

hezky vybojovanej gol od Libe

Reagovat
monty25

Spíš tam jeden z obránců Teplic solidně zaspal...

Reagovat
monty25

Tak to nebyl obránce, ale Ljeva.

Reagovat
Coutinho10

j tam byla malinkata mezera mezi nim a golmanem a stejnak to skluzem tam poslal..skoda pro vas...pomerne zbytecnej gol

Reagovat
monty25

Ty vole, co to tam bylo za obránce?

Reagovat
FCSL

Breiteeeeeee Komličenko parádní

Reagovat
monty25

Červenka

Reagovat
Coutinho10

Červous na plac

Reagovat
monty25

A už má kartu.

Reagovat
Coutinho10

asi trosku premotivovanej

Reagovat
Kang & Kodos

http://www.livesport.cz/zapas/nViIhdct/#prehled-zapasu

Bologna dneska docela zajímavej zápas.

Reagovat
Hokaido

Cholův syn dával fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

dzemaili hraje za bolognu?

Reagovat
KingMaster13

To je dobře, Liberec se potřebuje zvednout

Reagovat
monty25

Ten Dúbravka je celkem čapák...

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Nestorovski hraje v základu Palerma?

Reagovat
monty25

Taky jsem na to čuměl. Ještě nedávno válel za Viktorku Žižkov...

Reagovat
smazaný uživatel

7 zápasů / 3 góly, 151 minut na gól

To nejsou špatný statistiky.

Reagovat
jiriczeQ

přitom ve Slovácko dostal příležitostí dost a nikdy nějak neexceloval..

Reagovat
Pony Slaystation

Zelenka

Reagovat
Kang & Kodos

Chjo, zrovna letos, když je Plzeň docela marná, musíme bejt my zase o něco horší

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík letec

Reagovat
Sosi

mě s tím pěkně sere, takovej tank a lítá jak ...

Reagovat
ZB 07

Chápu, že hradečtí teď mají výjezd v podstatě každý koli, ale přijde mi, že ty jejich počty jsou i tak nezvykle slabý...

Reagovat
ZB 07

*kolo

Reagovat
Coutinho10

Heeeeejdaaaa jooooo ze bych s urbisem jeste otocil ?

Reagovat
Coutinho10

hezky pripraveny od Petrzely + Kopic asistence

Reagovat
ZB 07

Teď koukám, že mám kapitána Zemana...je 9.kolo a kapitán mi zatím hrál ztěží čtyřikrát...

Reagovat
Coutinho10

takze teoreticky bych te mohl jeste potrwpit ve VIP ikdyz ja s kapitanem o tom nejsem o moc lip

Reagovat
ZB 07

Koho máš? můj jedinej Plzeňák je právě Zeman, takže v tomto ohledu můžeš být v klidu...

Reagovat
Coutinho10

ted mi hrajou jenom zmineni Hejda a Kopic a Zemana mam jako stridajiciho, takze tam to nastesti tolik nemrzi

Reagovat
ZB 07

Hm, tak to jsem bez šance... paradoxně jsem na tom ve VIP hůř než v té "hlavní", i když tam je víc týmů... každopádně teď se propadnu tabulkou i tam, pokud se něco razantně nezmění...

Reagovat
Coutinho10

tak jeste budou naky bonusovy body a tam se to muze trochu protocit a muze rozhodovat nejakej detail, ale souhlasim stim, ze ikdyz prohravam, tak mam vetsi sanci kazdopadne ta hlavni je prestiznejsi, takze si z toho nic nedelej

Reagovat
ZB 07

Ale jsem v takovým nezáživným středu..chtělo by to ještě aspoň zabojovat o pomyslné pohárové příčky... i když je fakt, že můj cíl neskončit poslední už snad splním...

Reagovat
Coutinho10

j je to dost vyrovnan...staci 2-3 vyhry a razem jsem nahore jinak sestup si Aither asi uz pohlida, tam to mas vpoho

Reagovat
ZB 07

No minulý kolo jsem mu málem daroval body...možná se ještě zvedne ale jinak mi to zkreslujou ty odložený zápasy, furt můžu ještě vyhrát s Raráškem 1.kolo

Reagovat
Coutinho10

j to 1. kolo je fakt...vlastne i to minuly se taky odlozil zapas, takze tam se to taky muze zajimave protocit ja ty prvni 3 body uz mam snad vklidu

Reagovat
ZB 07

A Hradec gól...Hejda nebude mít čistý konto

Reagovat
Coutinho10

no trosku komplikace

Reagovat
ZB 07

Ještě to máš v klidu ne? Těch 6 bodů, nebo kolik jsi ztrácel, furt dáš podle mě...

Reagovat
Coutinho10

uvidime asi jo....ale ty bonusovy body to kolikrat hodne zamichaj, takze nikdy nevis

Reagovat
ZB 07

No uvidíme, klidně bych bral remízu...

Reagovat
Coutinho10

ajo ...naskok tam mam 3 body pred Montym, takze vzhledem k tomu, ze jsem ten nas duel pred tinhle zapasem videl bidne, tak i ten bod by nebyl uplne ztrata (ikdyz tam ses dolejc)

Reagovat
ZB 07

Hele zatím mi to píše o 2 body výhru...už je to konečnej stav nebo se ještě něco bude připisovat?

Reagovat
Coutinho10

jeste bude rano (nebo nak po pulnoci) se dopoctou jeste pripadni hraci z lavicky (stridajici) a pak myslim, ze z pondeli na utery se pridaj prave tx bonusovy body za vyhrany souboje, strely apod. takze to muze dopadnout vselijak

Reagovat
ZB 07

Ufff...a to už jsem se radoval tak aspoň těch 8 bodů náskoku v hlavní udržím...

Reagovat
ZB 07

*snad

Reagovat
Coutinho10

*vyrovnany

*jses

Reagovat
Puskas

já měl kapitána Kaceho...

Reagovat
Hokaido

Ha, teď na to koukám a mám nejvíc bodů z celý EF ligy.

Reagovat
ZB 07

ale jinak neskutečně vyrovnaný kolo...3 lidi měli 117 bodů a chudák Blasphemer se mnou prohrál o jedinej bod...

Reagovat
Coutinho10

btw. tak zatim to je ve VIP nakroceny k ty domluveny remize

Reagovat
ZB 07

snad už to tak zůstane, ten bod bych si přál...

Reagovat
Coutinho10

jojo ale bojim se, ze jak sem psal vcera, tqk se to jeste v noci pohne mozna az teda z utery na stredu tak uvidime, kdo bude ten stastnejsi nebo jestli bude zaslouzena remiza

Reagovat
ZB 07

Už se to nesmí měnit! jako v hlavní vedu o jedinej bod, s tebou remíza (což pro mě jako outsidera je skoro jako výhra ) a kdybych z tohoto kola nakonec měl 2 smolný prohry, tak by to celkem mrzelo...

Reagovat
Coutinho10

ale koukam, že Ondrasch to tam otočil a mám teď naskok jenom 1 bod stim se až tolik nepočítal, takže možná by ty 3 body byly lepší

Reagovat
ZB 07

Nic takovýho, už jsme se domluvili na remíze...

Reagovat
Coutinho10

tak koukam, ze ti 1 bod sebrali takze zatim i diky ted novy ztrate Ondrasche naskok 6 bodu uvidime teda, jestli se to hne jeate zejtra rano

Reagovat
ZB 07

Co jsem jim kdy udělal? Ještě by mohli Blasphemerovi jeden bod přidat, ať mě oberou úplně...

Reagovat
Coutinho10

tak to pro tebe dopadlo nejhur, jak mohlo tak priste no

Reagovat
ZB 07

Jedno blbý kolo a jsem skoro na chvostu tabulky.... a ve VIP už zase poslední...nechápu, kde jste ty bonusový body vzali...

Reagovat
Coutinho10

co tak koukam tak u dost hracu mam 2 body za vyhrany souboje u nekterych po bodu + 4 body pro golmana za dalsi zakroky

Reagovat
Kang & Kodos

Já mám celkem ze všech nejvíc a jsem až třetí. ISPORT MAFIA!!!

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

zmiz

Reagovat
iamek

Kalous dobra otazka : Lukasi dal jste gol Hradci. Jak je dulezite vstrelit gol Hradci?

Reagovat
Sosi

Reagovat
hefy

Krmenčík je skvělej.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela zatím famózní, zaslouženě v repre

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jak si počkal

Reagovat
Znalec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele