Česká liga - preview 25. kola

21.04.2017, 08:41, aktualizováno 23.04.2017, 08:43
Previews
Boj o titul vrcholí a dnes odpoledne budou u televizních obrazovek sledovat dění hráči Slavie, ti v pátek uspěli na půdě Slovácka a dnes budou držet palce Spartě, která hostí Plzeň. Poslední Příbram začala sbírat body na vlastním stadionu a nyní by se jí hodil nějaký ten zisk z Jablonce...
FK Jablonec - 1. FK Příbram  (neděle 13:15)
Nedělní várku dvou zápasů české ligy odstartuje Jablonec s Příbramí a oběma týmům půjde o hodně. Zatímco domácí se nevzdávají naděje na Evropskou ligu, hosté usilují o záchranu, které se za poslední kola výrazně přiblížili.

Jablonec v minulém kole přišel o čtyřzápasovou neporazitelnost, když nestačil na Brno výsledkem 0:2 a proti Příbrami by se rád vrátil na vítěznou vlnu. V utkání bude určitě favoritem, už i proto, že první duel U Litavky vyhrál divokým výsledkem 4:2. Přesto se mnohem více skloňuje předposlední vzájemné setkání, které ve 30. kole loňského ročníku skončilo remízou 0:0, která Příbrami stačila k záchraně. Jaká to náhoda. "Chceme vyvrátit všechny spekulace, které jsou slyšet, že Příbram získá body, protože je potřebuje. Ne. Chceme za každou cenu vyhrát, získat tři body a potvrdit naši jarní neporazitelnost na Střelnici. Pokud k tomu přistoupíme tak jako k předešlým domácím zápasům, s nasazením a vůlí po vítězství, měli bychom uhrát dobrý výsledek," prohlásil jablonecký kouč Zdeněk Klucký.

Příbram vskutku zázračně vstala z mrtvých a šest kol před koncem ligy je její ztráta na nesestupové pozice jen tříbodová. Ve třech domácích zápasech po sobě získala devět bodů, ovšem na nějaký výraznější úspěch zvenčí stále čeká. "Odepisovali nás úplně všichni a teď máme tři výhry z pěti zápasů. Začali jsme zužitkovávat kvalitu týmu, která tam je. V posledních utkáních tým ukazuje, že má ligové parametry. Musíme k domácím výhrám přidat také něco zvenku," prohlásil trenér Kamil Tobiáš.

V podobném duchu se nechal slyšet i mladý záložník Jan Suchan: "Potřebujeme potvrdit alespoň jedno to vítězství venku nějakým bodem, abychom se dotáhli na ta nesestupová místa. Teď už je to opravdu na dostřel a chybí nám hrozně maličko. Musíme se připravit jako na každý zápas a dotáhnout to, doufám, k vítězství."

Zatímco hosté by měli být kompletní, Jablonec bude postrádat Zreláka a Masopusta, oba jsou zranění.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Beneš, Hanousek - Trávník, Pospíšil, Hübschman, Zelený - Diviš, Mihálik.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kvída, Chaluš, Jiránek, Divíšek - Tregler - Bazal, T. Pilík, Suchan, Rezek - Linhart.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.80 - 5.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 17:30)
A je to tady! Dlouho očekávaný duel Sparty s Plzní může převážit šance na titul na tu, či onu stranu. Tedy přesněji řečeno na slávistickou, nebo tu plzeňskou, protože Sparta už je ze hry o titul venku. Letenští ale mají o co hrát. Jednak Plzeň tři roky neporazili a navíc po ostudně z minulého týdne mají před vlastními fanoušky co napravovat.

Sparta je pořád Sparta, i když se ji v této fázi sezony vůbec nedaří. V minulém kole si navíc Letenští uřízli ostudu, když prohráli na půdě předposlední Jihlavy 0:1. Léčba trenérem Petrem Radou tak zatím nezabírá, což znovu rozvířilo spekulace o jeho nástupci. Klubové vedení se po něm poohlíží až na Apeninském poloostrově.

A o co že vlastně Sparta bude proti Plzni hrát? Zejména o vlastní jméno, které bylo posledními výkony hodně pošramoceno a stále také ještě o třetí místo, na které se tlačí Mladá Boleslav. "To odhodlání je veliké, zvláště po tom zápasu, který se nám nepovedl o víkendu. Musíme to zlomit a zápas s Plzní je pro to ideální, protože přijde hodně lidí a ta rivalita je o kus větší, než v ostatních zápasech," prohlásil Matěj Pulkrab.

"Budeme se snažit, aby ta série v neděli skončila. Vím, že nahoře jsou dva týmy, které bojují o postavení na prvním místě. Mě ale nezajímají, protože chceme dohrát ligu na úrovni odpovídající Spartě," prohlásil sparťanský trenér Petr Rada.

Viktoria má úkol jasný, přivézt z Prahy všechny tři body a udržet vedení před Slavií. Bude to ale tvrdý oříšek. "Jestli je Sparta třináct bodů za námi, to nehraje roli. Určitě nás bude chtít porazit, my naopak chceme porazit ji. Ta prestiž tam je pořád," prohlásil plzeňský kouč Zdeněk Bečka.

Viktorka se Spartou neprohrála už tři roky. "Určitým povzbuzením ta série pro nás může být. Je jen na nás, jak se budeme prezentovat, jak k utkání přistoupíme a co uděláme pro to, abychom vyhráli. Blíží se konec ligy, nám jde o titul, takže každý zápas je klíčový, stěžejní. Na Spartě je navíc hodně sledovaný, takže chceme vyhrát," dodal kouč Bečka.

Sparťanská marodka je všeobecně známá. Rosický si do konce sezony nekopne a chybějí i další jako Costa, Hovorka, Juliš, Mazuch, Čermák a Néstor Albiach. Problémy má i Plzeň a to na stoperském postu, protože není jisté, zdali do zápasu zasáhne zkušený Hubník. Již delší dobu je mimo hru stoper Baránek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Holek, Mareček, M. Kadlec - Vácha, Sáček - Šural, Lafata, Konaté - Pulkrab.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník (Hájek), Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Bakoš, Zeman - Krmenčík.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.20 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Teplice se už po víkendu mohou směle usadit na pohárových příčkách, stačí k tomu jediné - zvítězit nad Karvinou a doufat ve ztrátu Mladé Boleslavi. Hosté jsou po skvělém začátku jara v útlumu, neli rovnou v krizi, prohráli totiž čtyřikrát v řadě.

Teplice se na jaře rozehrály k vynikajícím výsledkům a zapojily se do bojů o Evropskou ligu. Z osmi zápasů je přemohla pouze v Edenu pražská Slavia a to těsným výsledkem 2:1. Skláři jsou vážným adeptem na Evropskou ligu také proto, že největší konkurenti ztrácejí a jejich forma není rozhodně taková, jako ta Teplic. Mladá Boleslav ztrácí kde může a o zlínském jarním prokletí toho bylo napsáno dost.

Také jejich soupeř z Karviné na tom není optimálně. Jaro sice začal skvěle, ale pak nezvládl souboj s favority a ostudně i v Příbrami. Suma sumárum, čtyřikrát v řadě nezískal ani bod. Navíc stihl vypadnout i z MOL Cupu. "Hrají poctivý fotbal, myslím, že od něho neupustí a dál se budou snažit hrát to, co je zdobilo, než začali ztrácet. Co se týče jednotlivců, tak mají kvalitní kádr. Čekám proto těžký zápas," nechal se slyšet domácí Vondrášek.

Mízérie Karviné je tak trochu záhadou, protože v zápasech se Slavií, Plzní i Libercem nehráli špatný fotbal. "Neumím si vysvětlit, co teď s námi je. V prvních jarních kolech jsme jasně ukázali, že můžeme hrát opravdu s každým. Teď ty poslední výsledky nejsou vůbec dobré a můžeme si za to sami hlavně tím, že necháváme body soupeřům pod námi a ti se k nám začínají přibližovat. Věřím ale, že se co nejdřív vrátíme na bodovou vlnu a dohrajeme sezónu v pohodě," rozhovořil se karvinský Patrik Dressler, mimochodem kmenový hráč Teplic, který kvůli dohodě klubů do zápasu nenastoupí.

"Nenacházíme se teď zrovna v ideálním výsledkovém období, ale je na nás, abychom se z toho dostali. Nemá smysl dělat paniku. Ale proti minulému utkání v Příbrami musíme pořádně přidat, tam náš výkon neměl potřebné parametry. Možná jsme si začali trošku myslet, že jsme herně dál, než jsme, ale to utkání nám trochu otevřelo oči," hledal příčiny nejen "příbramského" krachu trenér Jozef Weber.

Vedle již zmíněného Dresslera si za Karvinou nezahraje ani zraněný Šísler. Výhodou Teplic bude vedle domácího prostředí i kompletně zdravý kádr.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Šušnjar, Jeřábek, Krob - Ljevakovič, Kučera - Fillo, Hora, Vošahlík - Červenka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Moravec, Hošek, Košťál, Holík - Janečka, Jovanovič - Budínský, Panák, Kalabiška - Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.40 - 7.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Hodně důležité záchranářské utkání nabídne stadion Pod Lízátky v Hradci Králové. Votroci v něm přivítají Slovan Liberec, který je podle posledních výsledků na vzestupu. Body však potřebují oba týmy a to nutně.

Hradecké může před zápasem s Libercem těšit fakt, že Jihlava dostala na Dukle napráskáno a tudíž jí v tabulce po tomto kole už nepřeskočí. Do zápasu s Libercem tak mohou jít přeci jenom v jisté psychické výhodě, ale ne zas tak velké. Hradci už doslova tiká čas a jednobodový náskok před Jihlavou určitě není nic bezpečného.

Chtělo by se říci, že Hradec bude mít s Libercem výhodou domácího prostředí, jenomže Votroci tu letos ještě nevyhráli, což je v jejich cíli zachránit se velice brzdí. Venkovní zápasy jsou v tomto ohledu o poznání lepší a také na zápas v Liberci, který skončil porážkou Votroků 0:2 se hodně vzpomínalo. "Podzimní utkání jsme si v týdnu ještě připoměli. V Liberci jsme měli tolik vyložených brankových příležitostí, jako si nevytvoříme celou sezonu. Abychom je neproměnili, to se již nesmí opakovat," prohlásil kouč Bohuslav Pilný. Hradec v minulém kole dostal čtyři branky na Slavii a svým fanouškům se má za co revanšovat.

Oproti tomu Liberec přehrál Duklu a k dobru má už šestibodový náskok. Severočeši však stále nemají vyhráno a případná porážka v Hradci by jim situaci zase o něco více zkomplikovala. "Určitě je teď taková lepší nálada, vítězství nad Duklou nám pomohlo. Jsem přesvědčen, že každým bodovým ziskem a zlepšením postavení v tabulce bude mít naše hra lepší parametry," řekl liberecký kouč Jindřich Trpišovský.

Votrokům bude scházet trio Holeš, Polom, Vlkanova. Liberci zase zkušený Latka, Coufal a potrestaný Potočný.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Krátký, Nosek, Hůlka, Mudra - Janoušek, Jirsák - Martan, Schwarz, Malinský - P. Černý.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Mikula, Karafiát, Kúdela, Kerbr - Souček - Ekpai, Ševčík, Breite, Vůch - Baroš.Dúbravka - Mikula, Karafiát, Kúdela, Kerbr - Souček - Ekpai, Ševčík, Breite, Vůch - Baroš.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 2.90 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Velmi zajímavý duel slibuje brněnský městský stadion. Zbrojovka přivítá v souboji dvou ambiciózních týmů Mladou Boleslav. Zbrojovce se v posledních kolech daří herně, což se o Mladé Boleslavi sice říci nedá, ale pořád jde o tým, který chce hrát Evropskou ligu.

Domácí Zbrojovka evropské poháry neřeší, neboť se pohybuje na úplně opačném polu tabulky. Pro svěřence trenéra Svatopluka Habance nadále platí, že čím dřív se liga zachrání, tím lépe. Minulý víkend Brno porazilo Jablonec 2:0 a na patnáctou Jihlavu má šestibodový náskok.

Ačkoliv postavení v tabulce není vyloženě lichotivé, mohou být v Brně spokojeni alespoň s výkony, které v posledních týdnech předvádí. Nechybělo totiž mnoho, aby si Zbrojovka odvezla body ze Sparty, kde nakonec po sympatickém výkonu padla 2:3. Nyní do Brna zavítá Mladá Boleslav, které se sice nedaří podle představ, ale pořád je schopná porazit kohokoliv. "Soupeř řeší dilema, jak nahradit vykartovaného Matějovského. Mají ale silný kádr a trenér má k dispozici několik variant ve vysoké kvalitě. Rozdíl mezi jejich hrou doma a venku není tak diametrální, jako v případě Jablonce, naposledy dokázali vyhrát na Dukle," upozorňuje Svatopluk Habanec.

"Nebude to lehké, ale potřebujeme bodovat," prohlásil boleslavský kouč Martin Svědík. Mladá Boleslav se ani pod jeho vedením příliš nezvedla a středočeši tak stále nemají jistotu evropských pohárů pro příští rok. Právě naopak, tuhý boj budou muset svést s Teplicemi, Zlínem i Jabloncem.

Zbrojovka bude postrádat klíčového muže ofenzívy Jakuba Řezníčka a také obránce Šurala. Důležitý článek sestavy chybí i Mladé Boleslavi, která bude bez Marka Matějovského (žluté karty).
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Zavadil, Polák - Ashiru, Tašči, Přichystal - Litsingi.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Jánoš, Čmovš, Stronati, Fleišman - Ljovin, Mareš - Přikryl, Magera, Vukadinovič - Železník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.24 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín  (sobota 17:30)
Bohemians pod Martinem Haškem ve dvou zápasech neprohráli a tento fakt budou chtít ještě vylepšit v zápase s trápícím se Zlínem. Fastav pokračuje v jarní mizérii, dokáže jí v Ďolíčku přerušit nebo se opět propadne tabulkou.

Zdá se, že změna trenéra Klokanům prospěla. Bohemians pod vedením Martina Haška porazili 1:0 Jihlavu a na půdě Mladé Boleslavi získali bod. A dokonce mohlo být ještě lépe, kdyby Jindřišek v závěru zápasu proměnil pokutový kop.

Situace Bohemky se v tabulce zlepšila, ale stále ještě není hotovo. Pětibodový náskok nemusí být v tomto ohledu dostatečný a další těžcí soupeři ještě čekají, včetně pohárového aspiranta a semifinalisty MOL Cupu Zlína. "Jedná se o mužstvo, které je rychlé, soubojově silné. Hráči jsou ochotni vysoko presovat." stručně charakterizoval soupeře kouč Martin Hašek. Domácí v prvním zápase dokázali ve Zlíně uspět a odvézt si bod za remízu 1:1, nyní by však rádi všechny tři.

Zlín se stále nemůže vyhrabat z jarní krize, ačkoliv dokázal postoupit už do semifinále MOL Cupu. "Naší současnou hlavní motivací je prolomit sérii dlouhodobých nezdarů. V týdnu jsme udělali nějaké změny, nyní bude záležet na tom, jak se projeví v zápase," řekl zlínský trenér Bohumil Páník.

A že to v Ďoličku nebude snadné hráči moc dobře vědí. "Nečeká nás vůbec lehký zápas. Bohemka doma porazila Jihlavu a sahala i po třech bodech v Boleslavi," prohlásil Tomáš Janíček, který zároveň dodává: "Bohemians hrají aktivní a agresivní fotbal. Snaží se hrát hodně kombinačně a být silní na míči. Když vstřelíme první gól, tak věřím, že vyhrajeme my."

Pro nasbírané karty domácím nepomohou Jindřišek a Krch, a na marodce zůstávají Vrzal se Švecem. Zlín je na tom podobně, protože i jemu dělají nasbírané žluté karty čáru přes "rozpočet", obejít se totiž musí bez útočníků Diopa a Beauguela. Zraněný je nadále Živulić.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dostál, Buchta, Šmíd, Havel - Bartek, Hubínek, Mašek, Martin Hašek ml., Luts - Kabajev.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pazdera, Jugas, Gajič, Matejov - Janíček, Hnaníček - Vukadinovič, Traoré, Holík - Fantiš.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.30 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Vysočina Jihlava  (pátek 18:00)
Po třech zápasech bez vítězství se fotbalisté Dukly představí na Julisce proti předposlední Jihlavě. Ani nelichotivé postavení hostů nezabránilo senzačnímu vítězství nad Spartou, které budou chtít na půdě dalšího pražského klubu potvrdit.

Dukla přešla od tří zápasů bez porážky ke třem zápasům bez vítězství a v tabulce se propadla na desáté místo. Kontinuita výsledků je pro Duklu zatím velkým problémem. Dukla v minulém kole padla v Liberci, tedy na půdě soupeře, který hraje o záchranu a i toto kolo jí čeká soupeř z dolní poloviny tabulky - Jihlava. "Po té změně trenéra začali hrát o dost důrazněji, jednoduše, bez jakýchkoliv komplikací vzadu," upozornil obránce Lukáš Štětina.

Jihlava sáhla k trenérské rošádě, kdy Michala Bílka nahradil Josef Jinoch. Své ovoce to přineslo okamžitě, protože Ježci doma senzačně porazili Spartu 1:0. Na druhou stranu na Dukle je čeká snad ještě těžší utkání. "Dukla se dlouhodobě prezentuje přímočarým a zároveň kombinačním fotbalem. Hraje stejným stylem bez ohledu na to, zda nastupuje venku či doma. Na Julisce bychom chtěli navázat na výkon proti Spartě z hlediska defenzivní činnosti, nasazení a týmového projevu. Rádi bychom však byli odvážnější v ofenzivní fázi," rozhovořil se asistent trenéra Petr Čuhel.

Jihlava je s dvaceti body patnáctá, ale na nesestupový Hradec Králové ztrácí jen jeden bod. Situace na dně tabulky se hodně vyrovnala, neboť i poslední Příbram je od Jihlavy vzdálená jen dva body.

Dukle bude scházet pouze Koval, zatímco Vysočina se bude muset obejít Rosy, Tlustého a Šerého. Antonín Rosa se sice již zapojil do tréninkové jednotky, na soutěžní utkání to ale ještě stačit nebude.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Šimůnek, Podaný - Hanousek, Tetour, Bezpalec - Miloševič, Holenda, Olayinka.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vaculík, Krejčí, Rosa (Zoubele), Urdinov - Fulnek, Štěpánek, Hronek, Batioja - Dvořák, Ikaunieks.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.75 - 7.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (pátek 20:15)
Slavia se už v pátek představí na půdě Slovácka a v případě vítězství půjde minimálně do očekávaného souboje Sparty s Plzní do čela. Utkání v Uherském Hradišti nebude jednoduché, Slovácko totiž na jaře poprvé prohrálo teprve minulý víkend.

Stalo se tak na hřišti mistrovské Plzně, která je úhlavním rivalem sešívaných v boji o titul. Slovácko prohrálo 0:2 a v tabulce mu patří osmé místo. "Budeme muset podat ještě lepší výkon, pokud chceme být úspěšní. Slavia je mužstvo, které je asi nejlepší v momentální formě, takže to bude ještě těžší zápas, než v Plzni. Ale já myslím, že jsme dobře nachystaní a že to utkání přinese našim fanouškům kvalitní podívanou," prohlásil trenér Stanislav Levý.

Slavia zůstává pod trenérem Šilhavým stále neporažena a od prvního místa ji dělí pouze jeden bod. "Na Slovácku mají vynikající prostředí, pěkný stadion a tým ukázal svou sílu třeba v posledním zápase v Plzni. Nedávají tolik gólů a myslím, že to je sráží, mohli by být v tabulce mnohem výš," nechal se slyšet trenér Jaroslav Šilhavý. Každopádně pro Slavii je zápas na Slovácku nesmírně důležitý. Pokud by totiž ztratila, její šance na titul by povážlivě poklesly a naopak v případě vítězství pak bude napjatě sledovat duel Sparty s vedoucí Plzní.

"Víme, že nás nečeká nic jednoduchého, ale to není žádný zápas v české lize. Musíme hrát naši hru a v zápase být aktivnější. Věřím, že když k tomu přistoupíme zodpovědně, tak na Slovácku uspějeme," věří záložník Ruslan Mingazov.

Slovácku v zápase nepomohou Biolek, Chyla, Heča, Košút, Rada a Tetteh, zatímco Slavia bude postrádat zraněné duo Švento, van Buren. O poznání citelnější ztrátou je absence potrestaného Baráka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Reinberk, Hofmann, Břečka, Civič - Šumulikoski, Daníček - Navrátil, Machalík, Havlík - Zajíc.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Ngadeu - Sýkora, Ščuk, Hušbauer, Zmrhal - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.80 - 3.70 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň24175237:1456
2.Slavia Praha24167151:1755
3.Sparta Praha24127537:2143
4.FK Mladá Boleslav24109535:2439
5.FK Teplice24107732:2237
6.Fastav Zlín2498729:2735
7.FK Jablonec2488835:3032
8.1. FC Slovácko24611724:2929
9.MFK Karviná24851133:4029
10.Dukla Praha24761128:2927
11.Slovan Liberec24681020:2526
12.Zbrojovka Brno24414625:3226
13.Bohemians Praha 190524671118:2825
14.FC Hradec Králové24631522:4021
15.Vysočina Jihlava24481217:3720
16.1. FK Příbram24531620:4818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1449)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O2 tohle kolo bude vysílat 3 přenosy?

Reagovat
pepinho2

a stejně na Sparta - Plzeň bude koukat zase kolem 150 000 lidí jen

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

CT Sport Jablonec - Pribram...uz v 13:15, asi kvuli zajmu ze strany asijskeho publika

Reagovat
Puskas

Je to proto, aby divákům rychleji vytrávilo...

Reagovat
andrew96

To z nich poletí ven jedna radost.

Reagovat
smazaný uživatel

spis idealni cas aby clovek nezvracel hned po snidani. v dnesni dobe lidi vobedvaj hlavne fastfood coz by melo znamenat i fast gently spew.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tak to se z toho poserou.

Reagovat
Greny

tak večer je tam Fed Cup a predtim jeste L-B-L

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Podle livesportu i Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam nic u toho zápasu nevidím, možná tam měli chybu a už i odstranili

Reagovat
smazaný uživatel

ji*

Reagovat
ZB 07

Furt to tam je ale na programu O2 to zas nemají, tak se necháme překvapit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

OT : Tvrdík by mel asi sepnout neco i do hokejove Slavie , klubu hrozi ztrata licence

Reagovat
smazaný uživatel

Do hokeje prý Činani jít nechcou

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, kdybych místo fotbalu sledoval jenom hokej, to bych se měl aspoň čemu smát...

Reagovat
Kily

nedoporučuju

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

máš hodně stažené půlky, nebo by ti WSM liga nevadila?

Reagovat
Kily

odpoledne ještě oboje, teď jsem v prvním ohledu o trošičku klidnější, jelikož dneska to snad dotáhneme a v neděli Jihlavu dáme. WSM liga by mi nevadila z několika důvodů - hráli by u nás kluci, kteří tady chtějí hrát a za Dynamo by makali a neriskoval bych další rok plný frustrace a vzteku při pohledu na líné hajzly, kterým je náš klub u zadku, vedle toho bychom nesomrovali někde o licenci a necpali se do nějaké přiblblé KHL. Ale taky by mi samozřejmě vadila, my prostě patříme k extraligovému inventáři a kdo ví, za jak dlouho bychom se dokázali dostat zase zpátky, na Kladnu je vidět, že i v otevřenější baráži to není žádná jednoduchá záležitost

Reagovat
Hokaido

Nejsi z Varů?

Reagovat
Pablos

já z Varů jsem a chce se mi z toho jenom blejt co se tam děje

Reagovat
Kily

ti vaši šmatláci v úterý alespoň bojovali a ukázali, že jim to není u zadku, my jsme na tom hůř

Reagovat
Hokaido

Hele nevíš něco o tom, že tam v úterý bylo 5 hradecaku a dělali tam machry?

Reagovat
Kily

vůbec netuším, ničeho jsem si nevšiml, měl jsem svých starostí dost, abych tam nevybouchl vzteky při pohledu na další odfláknutý zápas

Reagovat
Pablos

jako Vám to taky moc nezávidím... kdyby bylo po mém tak chci Vary a Pardubice v extralize.

Reagovat
db18

Je, ale zase snad není tak blbej, aby jim v hokeji fandil..

Reagovat
Kang & Kodos

Ale zase mi přijde dost vtipný, že furt nespadli. Přitom kromě asi tří sezon z dosavadních dvaceti byli mimo top 10. Od tý doby, co se zavedla baráž, tak tam byli pokaždý a furt nic

Reagovat
Kang & Kodos

Poblíž, no. Ale hokej jsem nikdy nějak neřešil. Narozdíl od většiny ani v těch dvou úspěšnejch sezonách.

Reagovat
smazaný uživatel

hc musi prvni vyhnit do mrte.

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Posledni Kovboj

"Rychlé, svižné, těžké na bránění." borec se rozbehne stredem hriste, kdyz dobehne do vapna, tak od nej Hulka odbehne na 10 metru, aby mu nahodou neclonil, a uplne nebranenej na pecce doklepne mic do brany. Na to je potreba fakt virtuos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se divis? vsak je to hipsterskej homomusketyr kerej si pred kazdym uchopenim pera listuje slovnikem metafor a archaismu pro zacatecniky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dvojce Dominga?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Neon

https://goo.gl/WgN83H Sparta hledá trenéra na další sezonu

Reagovat
Posledni Kovboj

paneboze

Reagovat
smazaný uživatel

Christian v Realu muj velkej oblibenec

Reagovat
Puskas

Já ho moc nebral, Taloši měli lepší obránce i v té době.

Reagovat
smazaný uživatel

jako nebyl to zadnej technik, ani jezdic po lajne, ale svoje si odehral

Reagovat
Puskas

Z tamté party Realu jsem měl moc rád Redonda.

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky stasne.. ten tym, co udelal vyhru v LM v roce 1998 byl skvelej.. Panucci tam tak nejak zapadnul mezi ne a tim padam sem ho mel asi taky rad ale jak rikas, tak Redondo byl pan fotbalista

https://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic nezapomenutelna akce

Reagovat
Puskas

Moc pěkné bylo, jak ho a Seedorfa vytleskal plná stadion, když tam pak přijeli s AC, toto a v takovéto míře jsem viděl málokdy. Redondo byl tehdy s Maldinim můj nejoblíbenější hráč.

A vlastenec - dokonce se i ostříhal, aby mohl reprezentovat:).

Reagovat
smazaný uživatel

Passarella jedinej Batigol mel myslim vyjimku

Reagovat
Puskas

Tak, Passarella, jeden z největších hašišáků ve své době.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Redondo, chytrej hrac

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pablos

to stejnak neklapne, to je jen takový haló

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral

Reagovat
langosh

Asi reagujou na to, že se uvolnil Bílek... Ne teď vážně, jsem na to zvědavej co vymyslej, ale už jsem přesatl doufat, že to zase neposerou.

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec stejně zůstane Rada

Reagovat
db18

A k němu Pulpit jako asistent.

Reagovat
Kang & Kodos

Po dlouhym a vyčerpávájícím skautingu jsme našli někoho, kdo tady má byt. Výborně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

moza jeste gatuzzo nebo cannavaro.

Reagovat
smazaný uživatel

clovek ze soubyznysu jede ve fetu? jaka sokujici informace..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ale tenhle na to nema. maximalne skero.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, ze slo vo skero no

Reagovat
Pablos

já bych ho na občasnej koksík s Prachařem klidně viděl

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fanlize mám opět všechny hráče krom gólmana označený jako nový, takže můžu znova 3x střídat. Fakt retardi v tom isportu, ještěže je tu ta Sazka

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia rozdrtí Slovácko to je zřejmé (jsem osobně přítomen) a utkání ubohé Spar-ty a Plzně ? Souboj slepých s hluchými sledovat nehodlám - to je REALITA !

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní souhlas, jen se děsím toho, že sparTa nanominovala jako arbitra sudího Královce. Očekávám soustavný tlak tohoto špílmachra :( Proti PlzŇi Slovácko nevystřelilo na branku, nyní má k dispozici šutéra par excelence - bude to těžké. Jsem zde a již se připravuji s domorodci ve sklepě u ohnivé vody!

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra - je vidět, že Spar-tě již teče do bot když nanominovala takový kalibr.. osobně z něj již od rozcvičení nespustí oči !

Reagovat
Hokaido

To je geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

fejky? kvuli breceni? jestli ne, tak to me poser

Reagovat
smazaný uživatel

tak hned pod tebou to win rozsekl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

voba registrace dneska. eric zacal 13:57. miro 13:59. bud vam nechali rodice barak na vikend nebo ses dylinak s dvouma zarizenima. more co ja bych dal za dalsi notebook.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

vitej na EF Ericu! konecne sme se dockali a zavital si i sem.. a hned dva ucty !

Reagovat
smazaný uživatel

Erik zde má jeden účet...

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní souhlas

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

A máme tu dalšího podobnýho moulu jako byl Oblomov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je nějaká legenda? Pouč nás, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

https://cs-cz.facebook.com/eric.blade

Aldeano a Spalovac sanci budou vedet..

Reagovat
smazaný uživatel

taková reklama ihned na úvod - jsem nadšen a děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

v poradku

Reagovat
off-olda

Co to je za albína?

Reagovat
smazaný uživatel

nezáviď snědý chlapče ze Žižkova..

Reagovat
smazaný uživatel

ta sedla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nejsi zajímavej.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Posledni Kovboj

Martine nejsi vtipnej. Jsi tlustej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlustý lidi patřej do brány.

Reagovat
didosh

jj

Reagovat
db18

Slávista z Dejvic?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak !

Reagovat
ZB 07

Legenda na iDnesu - to je REALITA!

Reagovat
smazaný uživatel

"to je REALITA!" zdelil po katanovi.. doufam, ze uz neni pod drnem ..

Reagovat
Greny

Reagovat
Neon

To je člověk, který neustále opakuje, že ho Sparta nezajímá, ale píše neustále jenom o ni a pod články o ní.

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji, mám zde ovšem pouze jeden účet ze kterého hodlám hlásat pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

jj jako vzdy..

Reagovat
Posledni Kovboj

potrebuju vic informaci, je to troll nebo to mysli vazne? Jestli troll tak 10/10

Reagovat
Greny

myslí vážně, pochybuju ze by vydrzel na iDnesu trollit cca 4 roky ?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz bude vo dost dyl..

Reagovat
smazaný uživatel

trollit ? Hlásám pravdu !

Reagovat
ZB 07

Tak možný to je, takovej Liquid to tu táhne už skoro 10 let Ale Erik to podle fb profilu asi vážně fakt myslí, bude si rozumět s vrabejkou

Reagovat
Greny

třeba pretahne vrabejku na přestup do Slavie, s jeho kontakty, zkušenostmi je to realne

Reagovat
Pablos

tak podle toho co jsem tady pochytil, vrabejka není zrovna ten typ co by přecházel jinam od svého oblíbeného klubu né

Reagovat
Pablos

však já to myslel ironicky...

Reagovat
andrew96

Jaj, tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

No myslím si, že tady tvrdě narazí.

Reagovat
Mates_Matesović

Víc by si rozuměl s Oblomeovem, ten už tady ale bohužel není

Reagovat
Hokaido

A nebyl to taky on? Mají podobný projev.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mates_Matesović

Mají, ale Erik píše za všechny své příspěvky tu příponu s realitou. Navíc by už měl u zápasu Sparty napsaný jeho preview

Reagovat
smazaný uživatel

prosím ale bez ironie, Ervíne

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

mohu zodpovědně prohlásit, že není !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to fakt není můj fb :)

Reagovat
Hokaido

Hlavně jít na deby a zajebat si tím facebook, jinak to není srdcař.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Znalec

Legenda zavítala i na Eurofotbal! Vítej

Reagovat
smazaný uživatel

Isport už nedělá pravděpodobný sestavy na fanligu nebo jak tomu mam rozumět?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.imgup.cz/image/LIs4

Rozhovor s Kadlecem. On si snad myslí, že se na hráče píská ze závisti.

Reagovat
db18

Však Vrba ho taky posadil jen ze závisti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle přestřelil ale jinak myslím, že to je v pohodě rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole na Dukle je snad víc hráčů než diváků

Reagovat
smazaný uživatel

to je naprostá degradace celé ligu, to je ostuda, to je vrchol

Reagovat
Greny

jako je pravda ze kdyby šla Příbram dolu s Duklou tak by me to nevadilo

Reagovat
ratusek

na Dukle mimořádná návštěva očekávám zahlášeno tak 3000

Reagovat
Puskas

To počítali prsty na rukou přítomných.

Reagovat
smazaný uživatel

Včetně delegáta a uklízečky.

Reagovat
ZB 07

Jihlava super!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava snad chytla druhý dech. Snad se zvedne a sestoupí Hradec a Bohemka.

Reagovat
Coutinho10

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Dyť voni to nedělaj pro sebe!

Reagovat
ratusek

Dukla neserte se do Jihlavy a nechte je si to uhrát

Reagovat
Coutinho10

hekej obrat Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

3 hráči leží zraněný hráči na trávníku a Jílek to nechá běžet

Reagovat
ratusek

Sudí to má solidně v piči

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Mají uzavřený kotel na hlavní tribuně ...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Ta obrana Jihlavy je fakt komedie

Reagovat
db18

Johnny

Akorát na Dukle nepočítali s tím, že dá tolik branek a gify se už opakují...

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

sakra...koukam, ze uz mas 18 bodu

Reagovat
monty25

Tak aby ne, když tam mám Podanýho, Olayinku a Mustedanagiče.

Reagovat
Coutinho10

ja mam zrovna toho posledne jmenovanyho, kterej nema prsty v zadnym gole no

Reagovat
monty25

Hm, to mě zatím taky štve, že jsem ho nedal se střídáním...

Reagovat
Coutinho10

ja ho aspon se stridanim mam...takze to je jediny maly pozitivum

Reagovat
Coutinho10

* uz neni

Reagovat
monty25

Tak už má taky asistenci. Ale spíš by to chtělo Miloševiče...

Reagovat
Coutinho10

jo to by byl luxusni kauf no btw. kdyz uz mas takhle slusnej naskok..koho mas jako kapitana, jestli bych to treba mohl tam zlomit ja Filla

Reagovat
monty25

Já mám Škodu.

Reagovat
Coutinho10

ok tak to sem zvedavej tak snad dnesek nak preziju

Reagovat
Puskas

taky mám Filla

Reagovat
Coutinho10

tak snad nam to vyjde

Reagovat
Puskas

Já už můžu jen překvapit, nedaří se mi celý rok.

Reagovat
Coutinho10

j ale Kaziho bys mohl dat ...nebo spis musis, protoze to je vlastne duel o 6 bodu, kdyz se to tak veme

Reagovat
Puskas

mně se hodněkrát hráči zraňovali v průběhu utkání, minule třeba Hubník a ještě kdosi, nebo kvůli zranění nenastoupili

Reagovat
Coutinho10

j navic to by mel jeste cisty konto... to nastve no

Reagovat
Puskas

Ale fakt hodněkrát, na jaře snad v každém kole - v Karviné nehrál Škoda, jindy střídal Sýkora atd. Včil jsem tam naflágal Liberečáky v čele s Barym, tak uvidíme.

Reagovat
db18

RIP

Reagovat
Puskas

kdepak, v Hradci jim věřím

Reagovat
Hokaido

Akorát místo Olayinky mám Johnnyho. Dneska dobrý kombo, jen škoda, že není čistý konto.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

U tebe bych čekal, že zrovna Johnnyho budeš taky mít. A to jsem se rozmýšlel, jestli bude mít pásku on nebo Mihálik. Už teď tý volby lituju.

Reagovat
db18

Nakonec jsem vzal Wágnera... A i Podyho jsem nechal bez střídání na lavičce... (a pak mám v sestavě bez střídání Zmrhala)

Reagovat
Coutinho10

stastna ruka pri vyberu sestavy se te nak drzi

Reagovat
db18

Jo... jedna vlaštovka jaro nedělá... Ale pořád doufám, že to spasí sparťanský kat... (ale posledně jsem to vyhrál s Fořtem, to už se teď bohužel nepovede... )

Reagovat
Coutinho10

jj jo ten Fořt to byl husarskej kousek

Reagovat
db18

Jinoch chtěl vzít sestup na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Padnou 4 góly za poločas a sudí nenastaví ani minutu

Reagovat
ZB 07

Hanuš to radši zabalil

Reagovat
db18

Snad ho v létě už vysvobodíme...

Reagovat
Hokaido

Tvl a my s tímhle prohrajem.

Reagovat
Coutinho10

tak zase na Škodu a koukam, že hraje jak Ruslan, tak i Sykora....čekal jsem teda jenom 1ho z nich

https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=0a240b6e-5162-4b35-90be-492a57ab6669&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

Reagovat
Coutinho10

jo a Alvir konecne ready zasahnout z lavicky

Reagovat
db18

Zmrhal na lavičce...

Reagovat
Coutinho10

j celkem prekvapeni...vidim to tak, ze Ruslana nechtel sundat a Sykoru by uz sedet nenechal, takze vypadnul Zmrhy..ale dobra sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek utkání 0.0! To bereme!

Reagovat
Coutinho10

my ne meli jste uhrat bod s Plzni

Reagovat
ZB 07

1032 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/C989wL7WAAEYRgA.jpg:large tohle nemůže 1FCS porazit ale mohl by se stát zázrak

Reagovat
Hokaido

Tohle jsou oficiálně dvě nejodpornější křídla v historii fotbalu.

Reagovat
Kang & Kodos

Místo Sýkory Petržela

Reagovat
Hokaido

Zeman je dobrej, toho mám rád.

Reagovat
db18

Stačí remízka.

Reagovat
Puskas

tak to běž do lesa

Reagovat
db18

*na pole

Reagovat
Puskas

Ťehelné:).

Reagovat
db18

...no, to už nebude tak daleko od pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych

Reagovat
Coutinho10

v nedeli jo

Reagovat
ACSMan

OT: FIFA 18 může přijít o licenci na Bundesligu a hráče, kteří v této nejvyšší Německé lize působí. EA se nedokážou domluvit s DFL, výrobce série FIFA požaduje exkluzivní práva, zatímco DFL chce sdílenou licenci pro EA i Konami. Na to v EA nechtějí přistoupit. Situace se má vyřešit do 30. června.

Co na to říkáte? Mě to přijde jako hodně sobecký od EA. Jak kdyby ty prodeje měli špatný.

Reagovat
db18

No sláva... snad to EA konečně nevyjde... nemam pořád náladu si v Football manageru mazat soubory kvůli reálné německé repre...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Koreš je taky unikát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek je 2 tejdny pryč a Jihlava už zapomněl a bránit.

Reagovat
Wat

Proti Spartě vypadne Rosa ze sestavy - nula obdržených gólů. Proti Dukle je znovu ve hře - v 70. minutě 4 obdržené. Jako neříkám, že jedno nebo druhé nemohla být z části náhoda, ale prostě ten borec je tragickej.

Pozičně úplně mimo, místo toho, aby se snažil vykrývat prostory, kam by mohl směřovat balón, tak chodí úplně do prdele. K tomu s balónem umí maximálně to, že ho napere, co nejdál může. Zbytek obrany taky není žádná sláva, ale co předvádí speciálně on, je vážně na pováženou.

Nevím, proč znova nemohl hrát Štěpánek na stoperu, podržet ho tam, když se posledně tak vyšvihl. Navíc Zoubele > Štěpánek v záloze. Se v tom koučování nic moc nezměnilo, jeden nestavěl útočníky, druhej tam bude cpat hráče podle "zkušeností".

Reagovat
Hokaido

Hele a má někdo ve fantě Zajíce? Stojí jen 2 540 000 a pravidelně hraje.

Reagovat
db18

To by Slovácko ale nesmělo hrát postupně s Plzní, Slavií a Teplicemi v řadě... Červenka je taky "fajn" alternativa...

Reagovat
smazaný uživatel

A nesmělo by být tragické v zakončení

Reagovat
Coutinho10

mozna az budou mit lehci los, ale jinak dobrej tip za tu cenu

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, a my s nima rupneme bez pořádný šance.

Reagovat
ZB 07

Koreš hraje jak retard dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Koreše pamatuju asi tak jednou, kdy nehrál jako retard...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jiriczeQ

snad nikam nepůjde ačkoliv na kraji obrany je to podle mě mrhání jeho talentem, tam se mi tolik nelíbí..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, na druhou stranu furt lepší Civic na beku než Šimko, který na ligu absolutně nemá

Reagovat
jiriczeQ

máš asi pravdu, ale to samé jsem si říkal o Reinberkovi a v poslední době je vynikající..líbí se mi víc než právě Civic

Reagovat
Kang & Kodos

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/300601/dalsi-kouc-pro-spartu-ve-hre-take-panucci-ktery-hral-za-ac-milan-a-real.html

Poprvé si roli Panucci hlavního kouče vyzkoušel v druholigovém Livornu, ale ve funkci vydržel na začátku minulého roku jen tři měsíce. Podobně krátké bylo Panucciho působení v dalším italském druholigovém týmu Ternara.

To je životopis, panečku! Jestli dorazí i s Vozábalem, tak to můžeme rovnou rozpustit.

Reagovat
monty25

Tak to každopádně. Vozábal kam přišel jako hráč, tam to šlo do prdele...

Reagovat
Hokaido

Šílený. Aneb národ chtěl zahraničního trenéra, tak jsme přivedli zahraničního trenéra... *Blasphemer emotikon*

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva, jak já se těšim, až na Vencu Kadlece spustí italštinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Christian je po matce poloviční Čech, jezdil sem na prázdniny, má v Praze byt a nejspíš umí i jazyk.

Reagovat
Posledni Kovboj

to zni jako Okamura

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nemá licenci a Požár to už na sebe vzít nechce... A teda nejsem si jistej, jestli má v Praze byt.

Reagovat
smazaný uživatel

V kazdym prenose to zminovali..jak Bosak, tak LEGENDA

Reagovat
PavlíčeQ

Doufám, že to v neděli Příbrami nepustíme a porazíme je

Reagovat
smazaný uživatel

To už je bohužel domluvené

Reagovat
pawelFCB

To je jasná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme Slovácko, ať můžeme v neděli v klidu porazit Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

FCS!

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
jiriczeQ

proč mu nedá kartu ale?

Reagovat
jiriczeQ

to neměla být reakce..ale když už jsme v tom, tohle bych od našich rozhodně nečekal, jsem z toho trošku zklamaný

Reagovat
HorajzmAmmann

v pohodě, MB snad nic nepřekoná z mojí zkušenosti.

Reagovat
Kang & Kodos

Zažili Ameriku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Slovácku je vstup zakázán pro smradlavé nohy

Reagovat
Blasphemer

Ládík úřaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl ze Slovácka někdy HD přenos?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, zřejmě ne, berou přenosový vůz brněnského studia, který zřejmě není HD

Reagovat
ZB 07

Spíš jestli byl někdy HD přenos na ČT z Moravy...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Platíme poplatky a nejsou schopni nakoupit techniku pro všechny studia

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Však mají jeden HD přenosák v Brně nebo Ostravě, ne?

Reagovat
ZB 07

To nevím, ale jestli jo, tak by ho mohli občas použít

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se šetřej na tu 1. A třídu...

Reagovat
Coutinho10

twl jasnejsi zluta snad bejt nemuze ne ?

Reagovat
Kang & Kodos

To je debil Vždyť byl kilometr od balonu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Vlasta

Reagovat
smazaný uživatel

David Machalík Myslím že to bude další kvalitní odchovanec jako Travník či Kadlec

Reagovat
ZB 07

Slovácko hraje dobře zatím

Reagovat
KingMaster13

Hraje Bylo mi jasný že to nebude lehkej zápas i s Plzní hráli dobře

Reagovat
ZB 07

Teď to pohřbili tou chybou

Reagovat
KingMaster13

Sice gol ale moc nám toho nedovolili bude to boj ještě

Reagovat
ZB 07

Teď jste lepší už, tohle asi nepustíte...

Reagovat
KingMaster13

V Liberci jsme měli taky vyhráno a nakonec se to posralo dokud nevedeme o 2 goly tak jsem opatrnej

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček se letos dost zlepšil, pod Habancem nehrál tak dobře

Reagovat
monty25

Škoda kapitán

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

taky

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooo goooaaaaal skvele Ruslan a Milaaaaaaan Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Hoffman chyba

Reagovat
HorajzmAmmann

Mingazov

Reagovat
KingMaster13

Škoďááááááááák

Reagovat
smazaný uživatel

Hofmann klasika..

Reagovat
Kang & Kodos

Z úplnými hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Grammar Nazis?

Reagovat
Kang & Kodos

SS-T9 Division

Reagovat
TrueCommunist

Ta Slavia je dneska hrozně tragická, fotbalově to vypadá, že Slovácko je favorit a Slavie tým, který hraje o záchranu. Jinak hra Slovácka se mi hrozně líbí, jeden z mála moravských týmů, který nehraje připosraně a alespoň ten fotbal nějak vypadá.

Reagovat
jiriczeQ

chybí nám bombarďák dopředu, Zajíc to má hrozně těžké proti o 20 cm a kg větším stoperům a Koné se mi zatím moc nepozdává..ale díky

Reagovat
TrueCommunist

Mám rád, když se týmy snaží hrát kombinační přímočarej fotbal, pak to vypadá fakt hezky a kvalitně. To co hraje Slavie to je hrozná holmajzna, samý odkopy, hrajou jen silově a góly tam vždycky nějak silou dotlačej, žádná fotbalovost a to se mi prostě nelíbí.To se radši budu koukat na týmy ze středu tabulky, co se snaží hrát hezkej fotbal. Samozřejmě, že se nějaká ta chyba v rozehrávce stane, ale lepší než to furt nesmyslně nakopávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme se konecne trochu zvedli, ale skoda ze Kone je opet bez formy..

Reagovat
smazaný uživatel

Koné někdy formu měl?

Reagovat
smazaný uživatel

jednou par zapasu a vetsinou v priprave, nez se zrani

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
db18

Asi to pyro měli jinde než v botech, co?

Reagovat
Spalovač šancí

V baťohu

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se divím, že se do UH trmácel Bosák, on na Moravu moc nejezdí komentovat

Reagovat
Coutinho10

neda jim tu kartu kralovec

Reagovat
Coutinho10

Husbyyy skoda twl dobra..

Reagovat
Coutinho10

Miso proc nevystrelis

Reagovat
HorajzmAmmann

2:0 poločas

Reagovat
Coutinho10

ok pravda vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem zvědavý jak se bude Civič líbit Kováčovi když ho dneska sleduje...Třeba v létě udělají change za Kadlece

Reagovat
Spalovač šancí

václava

Reagovat
Coutinho10

to je vocas ten kralovec neni mozny

Reagovat
ZB 07

Hušbauer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Dneska je parádní

Reagovat
KingMaster13

Nic moc poločas od nás ale tak to se stává, ne vždy to sedne. Hra ve středu hřiště nebyla úplně nejhorší, spíš nejsou šance. Jinak Slovácko hraje hodně dobře, ještě to bude velký boj

Reagovat
db18
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

"Zkušené policisty na místě však musely překvapit dvě věci, jednak jak hloupě se oba prozradili a pak také to, že jednoho z nich na místo doprovodila i maminka."

Nebejt to v Plzni, tak bych to tipoval spíš na Váchu

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Podle češtiny bych to tipoval na Limbu nebo Ivantschitze

Reagovat
smazaný uživatel

v rozhovoru bylo na husbauerovi jasne videt ze je nasranej jak furt nakopavame. silhavej ma dve rychly kridla a nevidi to?! postupem casu se prestavam tesit na srpen s tim dalmatinem na lavicce.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Pumlíč

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

bosak prej "vhazovat bude tore andre flo". ten musi mit v sobe papir a u sebe stroj casu nebo nevim. dekada sem dekada tam.

Reagovat
KingMaster13

Ježiš stáhněte ho to je o redku už.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice hezký, že dal Škoda gól, ale jestli na to dál budeme mastit, tak to dopadne hůř než v Liberci. Slovácko je hodně aktivní.

Reagovat
Greny

Ngadeu jasna ruda

Reagovat
jiriczeQ

nastavil takový metr, nám dnes odpustil aspoň 2 karty, tohle bych neřešil..

Reagovat
Kuchta

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Pískej konec!! Dneska je to utrpení

Reagovat
Kang & Kodos

Mám z toho pocit, jako by hrálo Slovácko zase s Plzní

Reagovat
db18

Jdu vsadit, že bude penalta.

Reagovat
Kang & Kodos

Zlý Tatar strikes again

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
jiriczeQ

po šestnáctku prostě :) v ní jsme bohužel neškodní..i Příbrami jsme dali gól až v 83. minutě z přímáku..

Reagovat
Miguel19

Proč střídal nejlepší hráč ligy, Jan Sýkora?

Reagovat
Kang & Kodos

Hezky ho vypíčoval. Tak trochu "na Šurala".

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

My jdeme bránit výsledek Takže to určitě neubráníme, to nám fakt nejde. No co alespoň nebudu dneska za ztrátu nasranej, protože si fakt vyhrát nezasloužíme.

Reagovat
ZB 07

Jsi moc pesimistickej, ještě tam šoupnete druhýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
KingMaster13

Ty jsi jasnovidec, já tomu ale fakt nevěřil, druhej poločas jsme hráli fakt hrozně

Reagovat
Greny

dobre Ty :) jinak takovy OT .. jak na oslavu titulu Komety , v kotli zapalili ty svetlice tak je to stalo 50 000 ta DK v hokeji je fakt horsi nez ve fotbale

Reagovat
ZB 07

50? Já jsem četl, že dostali 5 tisíc teda...

Reagovat
Greny

je mozny ze pet :) to bych pochopil, ale tam kde jsem to cetl bylo stopro 50 mozna se tam nekdo preklik

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA!

Reagovat
KingMaster13

Nebyla zastavil balon a ta ruka co chtěli naši taky nebyla.

Reagovat
monty25

Deli

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fanlize

Reagovat
Coutinho10

Jooooooo Simoooon Deeeliiii

Reagovat
KingMaster13

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kurva jooooooooooooooooo Tak snad už to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm co už no, nečekal sem vyhru

Reagovat
Kuchta

DELIIII!

Reagovat
vrabejka

Deliiii!!!

Reagovat
jiriczeQ

ty mě neser

Reagovat
smazaný uživatel

mužeš byt v klidu, Zlín taky prohraje

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Kang & Kodos

Ježiši, on tam musí na minutu a půl dát toho Tecla

Reagovat
KingMaster13

Ufff, tak jsme to vydřeli díky bohu. Slovácko hrálo velmi dobře a konečně chápu proč tak často hrají 0:0 protože díky jejich hernímu stylu je fakt těžký jim dát gola a mají hroznou tu finální část útoku U nás doufám, že budeme příště hrát lépe protože s takovým výkonem bychom s Jabloncem a Bolkou měli sakra problém. Jinak dneska fakt zlatý 3 body, věděl jsem že to dneska bude hodně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra teda tragédie.. Jakmile nás někdo začne vysoko pressovat, tak začnem akorát naopávat dopředu a čekat, že to Škoda nějak zařídí. S tímhle se v EL nedostanem ani do skupiny.

Reagovat
Blasphemer

Nedostanete, no.

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo umění ze 3. předkola LM.

Reagovat
db18

Zapomínáš, že má Slavia drobounký koeficient a na rozdíl od vás by v posledním předkole EL nebyla nasazená... https://abload.de/img/eln3r58.jpg (v nemistrovské části EL pak aktuálně hrozí Ajax, jestli nevyhraje EL, CSKA nebo Bruggy)

Reagovat
KingMaster13

Bude to hodně o losu no, když dostaneme ty nejhorší soupeře co tam jsou tak bohužel s tím nic neuděláme

Reagovat
Kang & Kodos

Lol, my jsme před AC Některý týmy tam by měli porazit. Holt si musí nacvičit los. A Plzeň s Libercem si to taky nějak museli vybojovat.

Reagovat
db18

Tak přes Maribor, Dinamo atp. by to jít mohlo... ale nesmí dostat třeba Astru, nebo celky od Trabzonu nahoru... (jestli si udrží formu z posledních cca. 3-4 zápasů)

Reagovat
smazaný uživatel

A je pravda, že Šilhavý to proti silnejm týmům vždycky uměl.

Reagovat
Kang & Kodos

Pokaždý si vzpomenu na Udine a odjebe mi to bránici.

Reagovat
KingMaster13

To byla škola v efektivitě 3 střely 3 goly víc není potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zase vždycky vzpomenu na nevěřícně bezmocnej úsměv Di Nataleho po tom, co spáli asi desátou tutovku

Reagovat
KingMaster13

Ještě máme léto na to přivést nějakýho kreativního střeďáka, stejně odchází Barák takže možná i 2 budou potřeba. Jarouš by se nad sebou měl ale taky zamyslet. Teď nás čekají Jablonec a Bolka a to taky nebude zrovna to pravé ořechové

Reagovat
djwenca

tak místo Baráka by mohl hrát ten Alvir a nemusí se nikdo přivádět ne?

Reagovat
KingMaster13

Jenže my ho neviděli hrát, třeba je úplně jalovej

Reagovat
Venny

Co si pamatuju, tak byl v přípravě dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli ten Alvir bude použitelnej, tak bych ani nikoho nekupoval. Z hostování se vrátí Souček a uzdraví se Kenia, takže budem mít 6 kvalitních SZ, což je tak akorát.

Reagovat
KingMaster13

Souhlas pokud je použitelnej tak ano, to ale zatím nevíme. Já si myslím, že kdyby byl tak dobrej, tak ho Jarouš už v nějakým zápase vyzkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se zranil někdy na konci února pokud vím, takže ani neměl moc šanci ho někde vyzkoušet..

Reagovat
Coutinho10

v přípravě vypadal dobře, ale je fakt, že to neni moc měřítko no

Reagovat
ratusek

on vám přivede megaposilu ala kamarád Tecl

Reagovat
Spalovač šancí

Tecl si svoje - až na derby odehrál. Jsem překvapen ...

Reagovat
KingMaster13

Jinak Škoda je fakt klíčovej hráč. Nejen tím, že dává goly ale je i dost kreátivní a svojí bojovností vytváří spoustu šancí, ono není náhoda že má i nejvíc asistencí

Reagovat
Venny

Reagovat
Spalovač šancí

Na Slovácku to byly pořád prohry, takže spokojenost a příště bude snad lepší i projev. Herně sice žádná hitparáda, ale zase utkání bylo překvapivě pod kontrolou.

A pochvala pro Ngadeua - po tom smrdutém faulu se dokázal uklidnil, odehrát vše čistě a přitom i účinně.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska je to takový ušmudlaný vítězství... Slovácko hrálo slušně, my měli trochu víc štěstí a asi víc zkušeností v těch rozhodujících situacích. Na tahu ja Plzeň.

Reagovat
db18

Vy v neděli asi nebudete nespokojení - buď budete před námi - a nebo už vás Sparta nebude moci dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to béčko už je hodně teoretický, zvlášť s tou holomajznou, co Sparta teď hraje - já nechápu, jak jsme se z nich v Edenu mohli tak podělat... Ale zase když je vyklepnete, tak se třeba zblázní Bolka a Teplice a ještě je doženou ::lol: Akorát koeficient by asi šel brutálně do háje...:

Reagovat
db18

Tak ono to už předtím od vás nebylo herně úplně ono... (akorát teda v Liberci jste měli smůlu), jinak se akorát ukázalo to co v ostatních zápasech, že v případě pressingu máte problém se dostat do hry a převážně nakopáváte (faktor Šilhavý?)... a Sparta se holt hecla 2x tolik co ostatní, protože to navíc bylo derby...

Reagovat
Frick

Vysvětlí mi někdo, proč je v TV Jablonec - Příbram? To jako nám chtěj vynahradit to, že se to tento "zápas zápasů" nevysílal loni, protože byl v 30. kole?

No ale Peltonec to asi Starkovcum tentokrát nenechá, co? Sec jenom - Teplice třeba neporazej Karvinou a hned by byla šance ztrácet na "asipoháry" jen tři body...

Reagovat
ZB 07

Dneska ta návštěva zase bude trhat rekordy To je v Brně fakt fotbal všem ukradenej, že se musí krýt oslavy titulu Komety se zápasem Zbrojovky? Ještě, že tu máme Hollana, kterej teď nedávno z rozhovoru o Kometě udělal rozhovor o Zbrojovce, jinak bych měl pocit, že tu fotbal nezajímá vůbec nikoho

Reagovat
Kang & Kodos

Až bude Zbrojovka hrát o titul, tak vám Bureš slíbí nový Lužánky. Do tý doby máte smůlu.

Reagovat
ZB 07

Stadion už máme slíbenej

Reagovat
ratusek

Hollana považuejš za plus?

Reagovat
ZB 07
Reagovat
ratusek

Tak to pak jo Za to vám dneska přeju výhru nad těma zoufalcema

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chachari.cz/c-budejovice-banik-2-2-quot-na-jihu-cech-v-retro-stylu-quot-rn1846

Tohle bylo TOP

"Jsem král, evropských fanoušku, ostravský dobíječ, řízni ho ! Bodni ho ! Pusť mu krev ! "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/300626/treneri-pro-spartu-oslovila-byvaleho-kouce-swansea-i-holoubka-z-interu.html

Zajímalo by mě, jestli si ty jména tahá Konečný z klobouku nebo to je aspoň trochu seriózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Guidolin by byl výbornej

Reagovat
Kang & Kodos

Mě příjde, že to je úplně jedno, kdo to bude trénovat...

Reagovat
ratusek

Tak co dnes sledovat? Teplice by mohl být lahodný fotbal nebo Brno? sakra mám dilema, ale asi budu sledovat Teplice Karviná je naprosto marná, takže by to pro Teplice mělo být lehké, ale to bývá nejtěžší takové zápasy. Brno Boleslav je zápas slepýho s hluchým, takže to bude pro fajnšmekry

Reagovat
KingMaster13

Dneska ta nabídka stojí za prd i v jiných ligách. Určitě Teplice, pak kouknu asi na Herthu a večer Viola s Interem

Reagovat
ratusek

tvl ta Vlašim má stadion jak někde v okrese

Reagovat
ZB 07

a to ještě prošel rekonstrukcí

Reagovat
KingMaster13

Nejlepší je ta jejich klec pro hostující fanoušky, taková opičárna

Reagovat
db18

SK Doksy - Unhošť x Vlašim - Varnsdorf a najdi 5 rozdílů...

Reagovat
ratusek

tipl to bych to na tu multifunkční třířadou tribunu naproti kameře

Reagovat
ZB 07

V Doksech bylo víc diváků

Reagovat
FCSL

Ta ženská

Reagovat
C-M@ster

Borci, takový ÓTéčko pro zajímavost:

http://www.brnenskadrbna.cz/zpravy/spolecnost/7647-oslavy-titulu-na-zelnaku-zahaji-maxim-turbulenc-starobrno-vytoci-zadarmo-dvanact-tisic-piv.html

Takže Maxim Turbulenc a na malým Zelňáku, protože si údajně někdo před nějakým časem stěžoval na hluk na Svobodaku a nesmi se tam takovyhle mecheche pořádat....

Reagovat
Kang & Kodos

Maxim Turbulenc

Reagovat
smazaný uživatel

Starobrno

Reagovat
ZB 07

tak to si fakt radši nechám ujít

Reagovat
db18

Na Maxim Turbulenc pod okny bych si taky stěžoval...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Libor prijel na rolbe a kluci v dostakci zajimavym busu

Reagovat
Greny

Dost*

Reagovat
monty25

Sestava Teplic proti Karviné

https://twitter.com/FK_Teplice/status/855784262485893120

Nivaldo zraněn, psali v novinách...

Reagovat
FCSL

Dúbravka - Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Breite, Souček - Ekpai, Ševčík, Vůch - Baroš

Je čas pro druhou venkovní výhru v sezoně Ta by nás mohla poslat na nějaký 9. místo, to by bylo fajn. Hlavně neprohrát

Reagovat
Euphael

Dá se někde sledovat stream na ligu? Už nechci házet na tipáč, protože neumím vsázet kurva

Reagovat
smazaný uživatel

isport

Reagovat
Euphael

to radši to kilo vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Streamcomando

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Góóól!!! Kuuuuba Hoooora (taky ve Fanlize)

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeeeeee

Reagovat
monty25

Ashiru asistence, toho tam mám taky.

Reagovat
Coutinho10

tak to je od tebe pomsta za všechny moje výhry nad tebou

btw. na livesportu pisou, ze dal Prichystal a prihravka Tashchy

Reagovat
monty25

Na Fanlize píšou Ashiru a na livesportu byl taky chvíli Ashiru. Tak asi nic...

Reagovat
Coutinho10

aspon neco...to by bylo az moc kruty

Reagovat
Greny

Ashiru to zatahl do vapnatoho, prihraval a Tashchy to protecoval na zadni

Reagovat
frank

Michal Kadlec:Jakým slovem byste svoji formu označil? Bídná, žalostná, nebo jinak?

„Bídná asi ne. Spíš průměrná." To potěš pánbůh, až bude mít formu špatnou.

Jakým slovem byste svoji formu označil? Bídná, žalostná, nebo jinak?

„Bídná asi ne. Spíš průměrná. Chápu, že když přijdete ze zahraničí a máte něco za sebou, tak je na vás jiné měřítko než na ostatní. I fanoušci od vás čekají, že budete nadstandardním hráčem. Že tam budete lítat a rozhodovat zápasy. Ale jsme jenom lidi, ne všichni mají vždycky formu excelentní. Z mé strany je sezona určitě špatná a bohužel se něco někdy stane.“

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/300597/moje-forma-bidna-ne-ale-chyb-jsem-udelal-spoustu-rika-michal-kadlec.html

Reagovat
smazaný uživatel

On vlastně hraje docela dobře a za všechno špatný můžou ti zlí, nepřející fanoušci...

Reagovat
db18

...hlavně, co si to vůbec dovolují na něj pískat, když celý týden netrénoval. (což samozřejmě kvůli tristní komunikaci ze strany klubu nikdo z fanoušků neví...)

Reagovat
monty25

Zbrojovka

Reagovat
Greny

Na jare jsme herne zatim kazdyho prehrali az na zapas s vama, pokud budeme tak hrat pristi rok od zacatku a prijde treba jeden dva hraci tak si myslim ze muzeme jit klidne hodne vysoko

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ale neprodáte pár hráčů v létě.. Vždyť nedávno jste ještě bojovali o poháry a vypadalo to s váma výborně a pak jste šli zase dolů. Ne, že bych vám to nepřál (teda až na toho Zavadila), ale ještě bych s těmi optimistickými vyhlídkami brzdil.

Reagovat
Greny

Tak ono to bylo hodne zapricineno zmenou trenera z obrany nezustal nikdo a Habanec po nich chce uplne neco jinyho nez predtim Kotal, a vem si ze jsme podzim odehrali bez Zavadila , v po pulroce je tam ta zmena uz videt, jediny cim me fakt nasral je tim jak podcenil Opavu , a hlavne co jsme treba zazdili na slovacku, s duklou a jeste s nekym myslim Bohemka to bylo neskutecny

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: EHT se hraje bez golmanů?

Reagovat
db18

Turek dal hattrick

Reagovat
pepinho2

Kouká někdo na toho Pokornýho proti PSG?

Reagovat
Miguel19

Posral gól

Reagovat
pepinho2

no, přeskočil ho Cavani ale o chvilku předtím ho zase zachránil, ale přijde mi, že dost hoří pozičně

Reagovat
db18

Trapp teď pěkně sestřelil dva vlastní hráče...

Reagovat
djwenca

Golgol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Losinho

To bránění Krejčího před gólem Bolky takovej výklus

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Kerbr

Reagovat
Kang & Kodos

Berbr

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice už by se na to mohly vysrat, jinak se budeme klepat i o 3. místo.

Reagovat
monty25

Zítra na vás osobně dohlídnu...

Reagovat
Blasphemer

Pro plukovníka win-win. Když Teplice skončí třetí, tak alespoň může říct, že je to jeho zásluha a že tam ten progres nastartoval on.

Reagovat
Blasphemer

Svědíkovi trvalo (skoro) jenom deset zápasů, aby přišel na to, že kromě Mebrahtua má do útoku akorát tak dřeváky.

Reagovat
djwenca

někdo mi psal, že prý nehrál z toho důvodu, že si chtěl prý vytrucovat přestup do Austrálie (něco jako Konaté) a že to nevyšlo.....někdo zase psal, že toho moc neodehrál skoro nic v přípravě a proto nabíral kondici v juniorce......tak nevím kde je pravda

Reagovat
db18

S tím přišel iSport, že kvůli zranění kolena v přípravě trénoval jen individuálně a na jaře pak taky ještě neměl být připravený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jestli Bohemka dokáže prohrát se Zlínem, kterej má na hrotu Fantiše

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jestli dokáže Bohemka vyhrát se Zlínem, když maj na hrotu Markoviče.

Reagovat
Kang & Kodos

* jestli kdokoli dokáže prohrát se Zlínem na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš je vole budoucí Vydra, oh wait, to nám tvrdil Petera v roce 2010.

Reagovat
ratusek

No mě přišel z těch zoufalců jako jedinej, co mu to není jedno a na tom hřišti lítal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, i když ze začátku to taky flakal. Pamatuju si jak proti Plzni ztratil jednoduchý balón a neměl se k tomu aby ho dohnal. Ale jinak jsem si ho taky celkem oblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově má v lize přes 9000 minut na gól, to je ještě o 3000 víc, než má ten Černý, jak tu někdo psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak nic, jsem se blbě kouknul Fantiš potřebuje na gól v 1. lize průměrně 808 minut, kdežto Černý 957 minut na gól...

Reagovat
Didier Drogba

9000 vypadá ale líp

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, že je to nějak moc i na něj

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevim kde hrál v Jablonci, ale za Baník toho kotel odehrál v záloze.

Reagovat
vrabejka

Kopečný!!

Reagovat
monty25

OT: Villarreal - Leganes rozhodl Bakambu v 92. minutě gólem boží rukou. Měl jsem to na tiketu a jestli mi to nepodělá Bordeaux, tak jsem mega klikař...

Reagovat
Didier Drogba

Ten Krejčí je pěkný vemeno. Poslední dobrej odchovanec byl Pernica, takže bych se na ty mladý vysral

Reagovat
monty25

Zbrojovka

Reagovat
monty25

No, to už je lepší.

Reagovat
monty25

Tak ne.

Reagovat
Znalec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Golgolgol

Reagovat
djwenca

Reagovat
ratusek

Tvl oni hučí na Golgola před penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

Vesnice no

Reagovat
db18

...nejsnažší způsob, jak rozhodit střelce. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
ZB 07

To se tak většinou dělá ale ty opičí skřeky už si pak mohli někteří jedinci odpustit no

Reagovat
ratusek

To ano, ale tam zase bylo to slabomyslné hučení ve stylu opice.

Reagovat
ZB 07

Jo, to mi taky vadilo, ale tohle dělali fakt max. 4 lidi, víc ne.

Reagovat
Didier Drogba

Pěkně to chlapec přihrál. Teď by si mohl třeba ještě urvat meniskus

Reagovat
smazaný uživatel

simulace

Reagovat
monty25

Ty vole, Golgol hattrick

Reagovat
djwenca

jedinej pořádnej útočník v Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, za aktuální situace už má MB jenom bod na Spartu

Reagovat
monty25

Teplice tři

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra budu fandit Plzni, ne jako někteří slávsti Spartě.. Plzeň ještě stejně ztratí a vidět Spartu na 5. místě by byla slast

Reagovat
monty25

Já budu přímo na Letné, tak jsem zvědav.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle myšlení, kdy se kouká hlavně na neúspěch rivala, moc nechápu. Důležitý přece je, jestli bude titul a ne kolikátá skončí Sparta, ne? Jediný, co mě u Sparty zajímá, je, že je za námi, ne kolikátá skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul si máme vybojovat sami, ne aby nám ho vybojovala Sparta.

Reagovat
Losinho

jenže sami si ho nevybojujeme, Plzeň ztratit musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

remízu

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Malinský to je kokot Do koulí se nekope ...

Reagovat
monty25

Ševčík ve Fanlize, naštěstí jenom střídá Kubu Horu...

Reagovat
Coutinho10

nemam to v tomhle kole souzeny

Reagovat
monty25

Vaněček Pořád stejný kopyto...

Reagovat
monty25

Já bych ji teda klidně fouknul...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dostal Ševčík tu druhou žlutou, proboha?

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud to bylo tam kam myslím, tak stop do konce sezony a pokuta

Reagovat
monty25

No rozhodně by Malinský měl dostat nějaký trest navíc...

Reagovat
Kang & Kodos

rošambo

Reagovat
Kang & Kodos

To je čurák.

Každopádně minimálně tři zápasy stop pro jejich klíčovýho hráče.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak už při těch kvízech na youtube vypadal na čuráka, ale že až tak ...

Reagovat
db18

Za hru rukou/znemožnění hrát míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si "lehnul" na míč až po odpískání ne?

Reagovat
db18

Já myslím že to sudí nepískal jako faul, ale fouknul až tu ruku, ne?

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info

Reagovat
Pyroman

Možná za ruku, ne? Se mi zdálo, že spadl a hned chytal míč, i když nebylo odpískáno.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

OT: sleduje te nekdo Harbu jak se mu ted dari ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

ten dopadl...ale hlavne, ze si vydela

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dost nuda Všechny dobré zápasy jsou na neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

jabka-pribram

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - Táborsko hlavně..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

Příbram 3 body od sestupu , jede na Jablonec, kurz 5,97 na Příbram :) to prostě nemá kam uhnout , jasna dvojecka Příbram vyhraje , a Starka a Pelta si na to jeste vsadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Dobrý nápad, jdu na to...

Tím, že to vsadím, se všem moc omlouvám, ale to nedopadne

Reagovat
goodbay

spíš to vidím na plichtu. Příbram má ještě dost času to uhrát jinde.

Reagovat
Fabregas@ole

borec

Reagovat
Kepy_FCB

Support Le Pen

Reagovat
smazaný uživatel

Propaganda 23.4.2017 - ✓

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak já měl občas pocit že ty a Trevor máte úplně na vše podobný názor i co se týče tadytech věci, tak mě to překvapilo. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni že to tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

Smějí se tomu, jak to resis, takovou blbost a jeste na netu. To, ze sme kamaradi neznamena, ze nemuze mit jiny nazor nez ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic neřeším panebože..

Reagovat
smazaný uživatel

"Bla bla. Bla, mas stejny názor s Trevorem. Bla, bla, bla ".

Reagovat
smazaný uživatel

jj a to znamená že to nějak strašně řeším. Seru na to, raději se jdu připravovat na Baník..

Reagovat
andrew96

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dneska vyhrajem a kvuli tomu ziska titul Slavie, tak se asi poseru, to by byl uz vrchol vseho

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha Oléééé!!

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme dneska vyhrát za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

podobny jako ses ty, by zaslouzili profackovat, at se proberete z ty diskoteky.. je mi z vas regulerne na bliti

Reagovat
smazaný uživatel

Z tebe mi je na blití. Ty bys nepotřeboval profackovat ale dostat do držky. Nechápu jak můžeš fandit soupeři proti Spartě. Titul nepřeju Plzni a už vůbec ne Slavii. Ale je jejich věc kdo si ho nakonec vyhraje. Naše starost to není. My se musíme starat o sebe, my už o titul nehrajeme a hrajeme o to abychom vůbec hráli evropskou ligu. Navíc je možnost, že 3 tým z ligy postoupí do evropské ligy přímo, takže musíme skončit 3, ať to stojí co to stojí. navíc hrajeme i o čest. Letos si s náma vytřel prdel každej lepší tým v lize, kromě druhýho derby, takže tohle musí skončit.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

nic jinyho nez titul me nezajima, jestli budem druhy nebo paty na to fakt sere bilej tesak.. az se dostane Slavie primo do skupiny LM, tak si na me vzpomenes

Reagovat
Baronne

Tak pro dost lidí je to furt menší zlo než Plzeň za poslední roky, to si moc nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil bych to u nakejch pubertaku mozna, u zbytku ani nahodou.. Plzen neni Slavie, Banik nebo treba Brno..

Reagovat
Baronne

Tak jasně že ta rivalita nikdy nebude to, co to bejvalo s jinejma týmama, ale časy se taky mění, žejo. Slavia byla dost dlouhou dobu v psích sračkách, a já jí to sice moc přál, přál sem jí i sestup.. Ale momentálně bych to třeba radši přál Slavii než Plzni, protože to, co předvádí poslední 2-3 roky v líze Plzeň, je nechutný...

Reagovat
smazaný uživatel

chutny, nechutny, takovej je fotbal.. my sme taky delali prasarny, proste kdo ma vliv, tak toho vyuziva, to je vsude stejne a ne jenom ve fotbale.. a jak kdo hraje neni podle me vubec podstatny

Reagovat
Baronne

No jasně, ale jde o to, že hodně lidí prostě začala víc nenávidět Plzeň, než Slavii, která šla úplně do ústraní... A Plzeň nás připravovala o tituly (nebo spíš my se o ně připravovali sami...)

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste se o ně připravili sami 13. května 2006.

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínský je tam už od roku 2004, ne?

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

to spis od vyhozeni Straky

Reagovat
smazaný uživatel

S tím umístěním s tebou nesouhlasím. Je rozdíl pokud je tým 3 nebo 5. A Slavie se přímo do Ligy mistrů nedostane. V Evropské lize ti co měli vypadnou vypadli. Ještě teda Ajax ale nepředpokládám, že ten to vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že v našem zápase musíme vždycky fandit Spartě a dnes tomu nebude jinak. Ale osobně ta pachuť po případné výhře bude obrovská. A to nejen z důvodu, že pomůžeme slávii k titulu, ale taky z důvodu, že se stejně jako v derby ukáže, že když hráči chtějí, porazí nebo potrápí kohokoliv a že většinu sezóny prostě jen nechtějí.

Paradoxně bych hráče vyhodil hned po dnešku v případě skvělého výkonu. Pokud zahrají bídně jako vždy, aspoň uvidíme, že na to prostě nemají a po sezóně nazdar.

Reagovat
ratusek

dneska to uvidí celá republika (no těch pár set tisíc lidí) v přímém přenosu - tu vzájemnou výpomoc

Reagovat
ratusek

myslím že to nechá Peltonen svýmu kámošovi. ne že to nechá Sparta Plzni, i když to by taky mohla

Reagovat
Kepy_FCB

Kéž by ať se slavia zesere třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeme prohrávat, chci vidět transparent: Chceme Plzeň na 1.miste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

sparta-Plzeň bude lahůdka. Půlka sparťanů bude řvát Rada ven, druhá se ho bude zastávat, že je chyba ve vedení. Půlka sparťanů bude hučet na Konatého, druhá se ho bude zastávat. Půlka sparťanů bude přát titul Plzni, druhá raději Slavii. Půlka bude podporovat spartu, druhá bude raději skandovat "Limberský, ty jsi hovado". Když se to různě zkombinuje, hrozí rozdvojení, roztrojení či dokonce rozčtvrtění osobnosti. Ideální, aby se mezi sebou sparťani zase porvali.

...

Snad k výživné atmosféře přispějou i fotbalisti. Plzeň by mohla jít do vedení do dvoumetrovém offsidu. V závěru utkání by frustrovaný Lafata mohl nafilmovat přes Limbu penaltu, kterou by Šural napálil do břevna a na brankovou čáru s tím, že rozhodčí gol uzná. V pozápasovém rozhovoru by si Limba mohl stěžovat na sparťanské filmování a rozhodčí a následně by ho mohl sparťanský srdcař Vácha uzemnit, že od Plzně to sedí stěžovat si rozhodčí, když jí přihráli všechny tituly po nafilmovaných penaltách.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to šlágr. Další bizár bude ten, že asi většina Slávistů bude fandit Spartě a budou doufat, že Lafata nějakou tu penaltičku zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fandit jí rozhodně nebudu, čistě technicky by byla nejlepší plichta - Plzeň by měla ztrátu na Slavii a Spartě by hrozil další pád v tabulce v dalších kolech. Spíš mě zajímá, jak se k tomu postaví Sparta sama. Asi fakt bizár...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

já se na ten zápas fakt těším dneska, Spartě dneska snad budou přát víc Slávisti než Sparťani

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzeň dneska vyhraje to bez debat, jediná šance je, že na Letný bude špatně nalajnovaný hřiště

Reagovat
KingMaster13

Mě je to fakt jedno jak to dneska dopadne, ať to dnes dopadne jakkoli bude to pro nás mít vždy nějaký pozitivum

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já chtěl zrovna napsat něco podobnýho, ale už to psát nebudu , vystihl jsi to přesně. Ta koncentrace dilemat ve Spartě je okouzlující - docela se na ten zápas těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip na průběh závěru sezóny je, že Sparta to dnes Plzni pustí, aby Slavia neměla titul. Spartu předběhnou Teplice a Boleslav. Ve finále poháru to pak Slavia pustí Opavě, aby byla Sparta bez pohárů. Takže spokojení budou všichni... vlastně nebudou, jen Plzeň.

Reagovat
Greny

OT : to co se dělo včera odpo v Brně to byl fakt masakr, na klubové urovni v hokeji jsem toto fakt nezazil a teda Harry byl nejlepší

Reagovat
ZB 07

Byls tam? Já tam byl do čtvrt na 5 a nestálo to vůbec za nic.

Reagovat
Greny

jo byl a docela dobrý, jen teda kdo delal to ozvucenim .. .to bylo absolutne mimo

Reagovat
ZB 07

Jako já stál tak někde v polovině Zelňáku a z rozhovorů hráčů nebylo slyšet v podstatě nic. K tomu tam fandilo jen pár lidí někde pod pódiem a zbytek stál a čuměl Ale možná se to pak rozjelo, ale to už jsem tam nebyl...

Reagovat
Greny

ja byl právě vepredu takze z toho muzu mit lepsi pocit i kvuli tomu

Reagovat
Rarášek

Dneska Sparta na výhru?!

Reagovat
Losinho
Reagovat
db18

Reagovat
božský John

#teamJarda #zaPribram #uranboys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Co je s Mihálikem kurva? Už potřetí v řadě mi nehraje kapitán.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Hele on asi hraje, jen na livesportu ho nemají.

Reagovat
db18

Vždyť je psaný na křídle...

Reagovat
Hokaido

Já koukal jen na livesport a tam není:

http://www.livesport.cz/zapas/fJe2Quip/#sestavy;1

Ale na FB je on místo Bredy.

#sorryjako

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rozumíte někdo politické situaci ve Francii? Kdo z těch kandidátů je tak nějak "normální"? Le Pen a ten komunista asi ne. Macron, Fillon, jak jsou radikální? U našich prezidentských voleb jsem si stěžoval, že kandidáti za nic nestojí, ale od té doby zjišťuju, že to fakt není problém jen v ČR.

Reagovat
exse
Reagovat
smazaný uživatel

toho chlapa nesnáším

Reagovat
exse

V některých věcech je zavádějící a až moc jednostrannej, ale zrovna tohle by ti mělo dát docela přehlednej obrázek o všech kandidátech.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho ale nemůžu vystát, způsob jak mluví, jak přehrává, jeho "humor"...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, každému se nikdy nezavděčíš..

Reagovat
smazaný uživatel

však ok

Reagovat
smazaný uživatel

Já naopak..

Reagovat
smazaný uživatel

Le Pen je naprosto normalni. Kazdopadne pro tebe bude normalni asi ten Fillon. Macron je jen pokracovani soucasneho modelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillon je konzervativní pravičák - chce ekonimický reformy, snížit daně, snížit státní výdaje. Jinak je proti homosexuálním sňatků a adoptováním dětí homosexuály. Chce omezit přistěhovalectví, kontrolovat muslimy a navázat bližší vztahy s Ruskem. Co se týče EU, tak je to spíš eurofederalista.

Macron je spíš levicový, ale také chce udělat ekonomické reformy - snížit daně a prodloužit pracovní dobu. Co se týče přistěhovalectví, tak chce dále praktikovat politiku otevřených dveří.

Reagovat
smazaný uživatel

Který je ten, co chce to 100% zdanění pro některé?

Reagovat
smazaný uživatel

Babiš

Reagovat
smazaný uživatel

Mélanchon

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí v průzkumech je až 4.

Reagovat
smazaný uživatel

beztak mě fascinuje, jak se někteří politici s evidentními sklony ke komunistické ideologii vůbec můžou na Západě dostat tam, kam se dostanou (naštěstí ne až úplně k moci) - viz Corbyn nebo Sanders

Reagovat
smazaný uživatel

ve Francii to vzdycky byli tak trosku komousi ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Pokud se nepletu, tak jediná západní země, kde někdy byla u moci komunistická strana (ve vládní koalici) byla Itálie. Komouši mě ale děsí všude, kde se objeví, při představě, jak destruktivní ideologie to je.

Reagovat
smazaný uživatel

To se divím, že jsi ještě neemigroval, když u nás vládne Sobotka s Babišem

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co to s tím má co společného

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně nevidíš, že ve většině Evropy se vládne tak, že tam ty komunistické prvky jsou? Je to socialismus v jiném formátu. Dokonce nám vládnou orgány, které ani nemůžeme volit, natož svobodně volit. Liberální Evropa je bohužel minulost, všechno je svázané a buzerované státem - jen se tomu neříká, že vládne rovnostářsky dělnická třida, schovává se to pod multikulti, ochranu spotřebitele, eko a další hlavičky, ovšem reálně jde jen o zotročení obyvatel pro blaho pár vyvolených. Nakonec komunistická teorie je taky moc hezká, ovšem reálně vede do pekel. No a jelikož Češi byli vždycky papežštější papeže, tak u nás to má fakt grády, poslední premiér, kterej byl opravdu premiér, byl bohužel Zeman, sice jsem s ním nesouhlasil, ale měl aspoň vizi. Současnej Sobotka s Babišem a ti před ním s výjimkou Topolánka už jen řeší, jak z lidí ještě něco vyždímat, nebo jak udělat něco, na čem se někdo napakuje. Takže když jsi se tak mohutně ohrazoval proti komunismu, tak jsem se jen podivil, že tu ještě jsi. Nic víc, nic míň. Ale tak možná s tím chceš něco udělat...

Reagovat
smazaný uživatel

no a kam bych měl emigrovat, abych se tomu vyhnul :) ?

Reagovat
Baronne

Thajsko

Reagovat
smazaný uživatel

Austrálie? Nebo pokud chceš zůstat v Evropě, tak co třeba Lichtenštejnsko nebo Švýcarsko? Dokonce i ty obehrané USA jsou na tom líp... A když Baronne píše Thajsko, není daleko - třeba Singapur je poměrně svobodný stát. :-)

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Protože s ním nemají zkušenost a hrozně si ho idealizují

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Ale je to dost zlá představa, když se to děje v tolika zemích.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to tak bylo vždycky. Třeba v Itálii byla dlouhodobě komunistická strana nejsilnější stranou v zemi, pokud se nepletu. A v roce 1968 dokonce studenti na Sorbonně stávkovali a demonstrovali proti de Gaullovi s komunistickejma heslama a portrétama Lenina a Marxe..

Reagovat
smazaný uživatel

jo na mnoha univerzitách i v USA je tohle populární dodnes

Reagovat
andrew96

Po válce až do 90. let byla nejsilnejší křesťanskodemokratická strana. Komunisti nejsilnější nebyli, ale slovo měli veliké.

Reagovat
Sosi

proto mě děsí, že se vrací i k nám... lidi rychle zapomínají...

Reagovat
božský John

Fillon se mi libi nejvic. Ostatni jsou moc doleva, moc do eu nebo moc z nato

Reagovat
smazaný uživatel

No Fillon je z nich "do EU" nejvíc :) ostatní jsou anti-EU...

Reagovat
božský John

Spatne jsem to napsal. Mysleno tak, ze je moc liberalni v tom dnesnim trendu. Nebo aspon tak na me pusobi

Reagovat
božský John

*jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Fillon na mě taky působí nejrozumněji. I když nemám dost informací.

Reagovat
božský John

Jo, pod tenhle prispevek bych se podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

ale tam ho právě může zničit ten skandál, ale hlavně ať to je Macron nebo Fillon.

Reagovat
Losinho

Fillon 24/7

Reagovat
pawelFCB

Tvář Macrona bude moc pěkně reprezentovat Francii na pohřbech, pietách a pochodech za další a další mrtvé, na které si ve Francii budou muset zvyknout.

Reagovat
smazaný uživatel

to je poměrně bezvýznamná informace

Reagovat
Greny

Konečně se vrací Breda, ten by taky klidne jeste mohl zabojovat o EURO 21

Reagovat
db18
Reagovat
Hokaido

Nehraje.

Reagovat
Greny

tak na livesportu byl misto Mihalika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je Luftjarda?

Reagovat
Znalec

ten Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká nás fraška roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrají Jablonec s Příbramí už po poledni? Aby se předešlo střetům mezi hooligans?

Reagovat
db18

Možná konečně kvůli počasí... ale stejně to nevyšlo a sněží.

Reagovat
HorajzmAmmann

už přestalo a svítí sluníčko

Reagovat
db18

Tak to bude asi zajímavý zápas...

Před chvílí to ještě vypadalo takhle: https://twitter.com/StepanHanus/status/856096793800699904

Reagovat
HorajzmAmmann

tady si z nás to počasí dělá prdel už pravidelně

Reagovat
HorajzmAmmann

btw hrát v tomhle Kopic tak je všude

Reagovat
HorajzmAmmann

Což je ale píčovina, takhle se akorát chuligánka Příbrami potká cestou z Jablonce s chuligánama z Plzně na nádraží v Praze

Reagovat
db18

Jako kdyby ze severu takhle pozdě ještě jel vlak do Prahy...

Reagovat
HorajzmAmmann

studentem jim to jezdí pořád, to ale musí z předměstí do města na fugnerku

Reagovat
db18

To je ale bus... (jsem nevěděl, že jsi z Čech )

Reagovat
božský John

Z jablonce jezdi bus taky az do vecera, tak drz mlc

Reagovat
HorajzmAmmann

to je ale nějaká socka přes Rychnov a Hodkovice ne?

Reagovat
božský John

To zalezi, jestli ma odtama nekdo koupenou jizdenku, jinak ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo v pohodě, však si jen dělám srandu

Reagovat
božský John

To doufam, ses na tenkym lede dneska to teda beru, pac Jardovi preju zachranu a nam jde o hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram se musí zachránit.

Reagovat
HorajzmAmmann

vůbec právě, dneska přeju Jablonci

Reagovat
božský John

Je kolem nuly, ted hodinu snezilo, Jarda si prijel pro body. Dnes bude vyprodano

Reagovat
pingla

Máte někdo stream na Jablonec pls?

Reagovat
Kang & Kodos

Kde je sníh, kurva?

Reagovat
db18

Zastavil se pro něj Kopic.

Reagovat
Losinho

ve Vaňkovi

Reagovat
Bosko

Co to v tom Jablonci hraje za trumpetistu? Vraťte řechtačku!!!

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jestli dneska nahlásej víc jak 1000, tak je to totální vtip... tam snad není ani 500 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci dnes na tribunách solidní Brusel

Reagovat
smazaný uživatel

Nám zatím pouštěj ten zápas z minulý sezony ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

gooolaso

Reagovat
Coutinho10

lol lol Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TADY

Já jsem blbec, že já fakt nevsadil

Reagovat
kezba1

Já dal čistou 2 i 02

Reagovat
Greny

ja jedu jen dvojku

Reagovat
kezba1

Vyjde obojí

Reagovat
ZB 07

Jablonec

Reagovat
ratusek

Hrubý si uvědomil proti komu se hraje jinak tradiční noty

Reagovat
aither

Reagovat
Bosko

Hm, ještě budu litovat že sem to na Příbram při kurzu 5,97:1 nedal za víc

Reagovat
kezba1

já stihl 7,9

Reagovat
smazaný uživatel

Pilda, na toho je spoleh

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Neví někdo, kde bych mohl zajít na kvalitní ženskej fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

pornhub.com

Reagovat
ratusek

redtube.com

Reagovat
KingMaster13

freevideo.cz

Reagovat
smazaný uživatel

xvideo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Ženský fotbal? To je něco jako mužský striptýz

Reagovat
smazaný uživatel

Zažil jsem obojí, nebylo to špatné, dokonce to bylo velmi zábavné. Zřejmě jsi měl smůlu na kvalitu.

Reagovat
Spalovač šancí

O ženský fotbal se na tomto fóru vůbec, ale vůbec nikdo nezajímá ...

Reagovat
andrew96

Za to můžou Teplice. Kdyby nehráli o Evropu, tak by se tu pár zájemc našlo.

Reagovat
pingla

xvideos - tagy - football

Reagovat
ratusek

Reagovat
Znalec

Pepa Blecha

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní ženskej fotbal? To se někde hraje?

Reagovat
Bosko

Nechtěl bys položit nějakou míň náročnější otázku? Třeba kde najít ztracenou Atlantidu, nebo kdo opravdu zabil JFK?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

pro kvalitni stoporeni pera lyon. pro atletickej zazitek a nedbani na hormonalnost hranatost a vosklivost hracek asi wolfsburger damenbinden.

Reagovat
db18

Máš štěstí, že u nás se to dá nazvat fotbalem jen v případě Sparty (a Slavie...), takže nemusíš převlékat barvy...

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude šokující výsledek..

Reagovat
fabec1222

Příbram pome záchrana

Reagovat
božský John

Jarda ❤

Reagovat
smazaný uživatel

nezklame, je to držák

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KingMaster13

Kapříci připluli

Reagovat
kezba1

Tady nejde o kapříky. Tady jde o to, že kamarádi se domluví jak to dopadne a tak to dopadne. Jak to řěší s hráči by mě samotného zajímalo

Reagovat
KingMaster13

To mě taky, tak hele kluci jste suprový hrajete dobře ale dneska prohrajte

Reagovat
kezba1

Tak víš co do Příbramské kabiny přijde Spěvák a je jasno. Jak, ale ukecáš hráče jako Hubschman to nechápu

Reagovat
KingMaster13

No právě, nějaký prémie možná jinak nevim

Reagovat
kezba1

Vždyť Hubschman musí mít z Ukrajiny peněz, to mu za nějaký drobný nemůže stát. Ale je fakt, že hraje jak kdyby mu unesli děti a ženu a nevrátí ji pokud dobře přihraje.

Reagovat
Zaschrona

Ted nam to pustite, my vam to dame zas na podzim?

Reagovat
vrabejka

Příbram

Reagovat
ratusek

K tomu to komentuje Vlastík, který se musí tvářit, že tomu věří. Ale jelikož on je hlupák, tak si myslí, že to je vše čisté jak křišťál

Reagovat
kezba1

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Greny

mimochodem Vańkovi hrozi trest za znevazeni jmena fotbalu, nemeli by Příbram a Jablonec tedy v tomto pripade vyloucit z ligy? neni to poprve a ani naposled

Reagovat
božský John

Te n rozhodci je dobrej. Podle me mu Jarda slibil prostrileny kolena, kdyz da nekomu z pribrami kartu nebo piskne faul. To je komedie proto musi jarda zustat v lize, to by mi schazelo

Reagovat
andrew96

Když má jít pryč všechno staré a dobré, tak opravdu všechno.

Reagovat
ZB 07

Nejlepší na tom je, že celá republika přesně očekává, že to Jablonec Příbrami pustí, zápas se vysílá na veřejnoprávnì televizi, a pánům ve vedení to je stejně jedno a jedou si to svoje

Reagovat
Greny

Trávník bude stridat , si dovolil trefit branku

Reagovat
Bosko

To nadávání lidí z hlediště mě baví To je jak u nás na vesnici. Do toho ještě ta trumpeta tam

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec to je prostě životní styl

Reagovat
Greny

jediná škoda je ze oba kluby nehraji FNL

Reagovat
kezba1

Neskutečně vypjatá atmosféra

Reagovat
božský John

Dneska tam musej bejt fakt jen ty skalni nuly, co jim manzelky zahejbaj a v praci je to sere. Musej si jit zakricet zima nezima

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
božský John

To je strasne presny

Reagovat
Greny

a prave mezitim jim ty manzelky zahnou znovu

Reagovat
HorajzmAmmann

Jarda v tom má zase 200 jablek ty vole a Mehanovič tam udělá takovou píčovinu

Reagovat
Greny

vsak si videl jak po něm Hruška hned vystartoval ne ?

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

'Otřesený' Kvída jde po ošetření na hřišti za lajnu, místo aby šel ale na půlku a čekal na vpuštění od rozhodčího, bez skrupulí vezme balón a vhodí aut, který nastal po tom, co Jablonec vrátil Příbrami míč. Rozhodčí nic.

Reagovat
Greny

tak v tomto se rozhodciho musim zastat : od této sezony uz po osetreni nemusis jit za lajnu, je to na rozhodcim, kdyz posoudí že treba osetreni bylo po faulu, nebo nezavinene srazce , nemusis opustit uz hriste jako driv

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale když hřiště opustíš, tak pak musíš na půlku a počkat na pokyn rozhodčího, abys mohl vstoupit do hry, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Byls rychlejší. Je možné, že tohle celkově pozměnili, když mi při počítání novot uniklo to, co poznamenal Greny, tak je možné, že i ten zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to díky za update, to mi uniklo. Nicméně když ho tam rozhodčí pošle, tak musí čekat na vpuštění, v tom se nic nezměnilo, ne? A on ho tam imho poslal.

Reagovat
Greny

jo to nemuze (nekoukal jsem pokud ho tam poslal a on se vratil do hry sám bez svoleni hlavniho nebo pomezniho mel by dostat zlutou)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak píši, imho ho tam poslal, pohyb Kvídy by tomu odpovídal, šel za brankovou čáru, pak kolem rohového praporku směr půlka, ale když viděl, že míč je u něj, tak ho sebral a pomaloučku vhodil do hřiště. Ale je to jen můj pohled a dedukce.

Každopádně ještě jednou díky za tu informaci.

Reagovat
JarousFCB

Nevíte jestli dnes bude Fortuna vysílat Baník s Táborskem? Popř. co všechno musí člověk udělat aby ten stream šel? Zatím jsem se registroval a mám dočasný účet. Dík za odpověď

Reagovat
HorajzmAmmann

jo je to tam...

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak stačí se jen přihlásit, ani sázet nemusíš nic

Reagovat
JarousFCB

Dík

Reagovat
kezba1

Opatrně Pospíšile ku*va

Reagovat
smazaný uživatel

"Mehanoviči, jdi do prdele už"

Reagovat
Radin

Tak jsem četl na netu, že Plzeň přejmenuje svého sponzora na Donosan, tak uvidíme, jak jim to půjde :)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

on se k tomu nijak nemuze vyjadrovat

Reagovat
Baronne

Zamrdanej buřt Pelta a jeho kamarádi... To ta Příbram nespadne jako fakt ani letos?

Reagovat
smazaný uživatel

"Já nevím proč to lidi řešej, to si podle mě vždycky vymyslí novináři" Ten poslední zápas, 0:0 na střely, to byl čistě výmysl novinářů no. Nechápu, co si ty hráči o fanoušcích myslí, to je maj opravdu za takový naivní blby?

Reagovat
Liquid

no pár stovek jich tam přišlo a ještě občas skandují Jablonec

Reagovat
pingla

Legendární zápas, ve kterém se kopaly myslím 3 rohy what a match pro FDF

Reagovat
jiriczeQ

pane Zelený, tak vy nevystřelíte na branku s Příbramí a divíte se spekulacím

Reagovat
Bosko

Redaktor: Co se musí změnit, abyste ten zápas otočili?

Hráč: Musíme dát aspoň dva góly.

Génius

Reagovat
smazaný uživatel

Na hloupou otázku hloupá odpověď.

Reagovat
kezba1

Reagovat
smazaný uživatel

Ty poločasové a mnohdy i pozápasové rozhovory hned po hvizdu jsou hrozné.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

reporter at poklada sebevic debilni otazky, tak nikdo je nenuti odpovidat takhle debilne, maj nekolik zajimavejsich moznosti, viz. odpovedi hracu jako Ibra apod.

Reagovat
andrew96

Co je na té otázce tak moc hloupého?

Reagovat
smazaný uživatel

skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho arogantního zmrda Pilika jim prostě nejde přát tu záchranu. Za ten faul měl být rád za žlutou a on nedostal nic..

Reagovat
smazaný uživatel

mužu se zeptat, kdo se tady a vlastně v celý republice upřímě diví, že Starka vede nad Peltou? ..Jihlava a Hradec to maj bohužel už spočitaný/zaplacený...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Jihlavu sudí řežou dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen my jsme solidární.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozmazávejte to tady pořád. Jarda patří do ligy, je to už takové kulturní dědictví české republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to aspon nedělal tak debilně a začal cálovat třeba už v polovině sezóny a ne až když mu teče do bot, to je pak strašně okatý...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

jenže kdyby zacal calovat treba uz od zacatku sezony tak skončí jestev evropske lize

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby to udělal 'chytře', tak začne cálovat od začátku ligy, udělá si náskok, no a na konci soutěže by mohl zápasy prodávat, zůstal by třeba na nule.

Reagovat
smazaný uživatel

by ještě něco vydělal tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

Chce být originální, takhle by to vypadalo, že kopíruje Zlín...

Reagovat
božský John

Reagovat
valloire

Spartáááááááááá

Reagovat
Greny

Do Jablonce prijel Vanous s Kopicem?

Reagovat
Kang & Kodos

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
božský John

Reza do repre!

Reagovat
Mates_Matesović

Je tam

Reagovat
Greny

jak ja ty zmrdy nesnasim

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

easy game

Reagovat
smazaný uživatel

Roch, z hovna, Rezek neskutečný volej a trumpeta na závěr, MILUJU ČESKOU LIGU.

Reagovat
smazaný uživatel

*Roh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jako trefil to hodně nenápadně

Reagovat
KingMaster13

To je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi z naší ligy fakt zle

Reagovat
Znalec

proč?

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo

Reagovat
Greny

jediny plus na tomto zapase je ze vyhraju

Reagovat
Coutinho10

hahaha dejte jim bůůůůra

Reagovat
Mates_Matesović

Příbram do pohárů!!!

Reagovat
One-Real

V poločase kurz live 2,5 na výhru Příbrami, škoda že jsem Jardu podcenil a dal to jen za pár stovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

kolotoč

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Znalec

Reagovat
božský John

Jarda udela intertoto jeste

Reagovat
KingMaster13

Jarda si byl dovsadit že padne 3 a více golů

Reagovat
FCSL

A já dal jenom neprohru

Reagovat
smazaný uživatel

ze ja dal jenom 02 byl sem posranej

Reagovat
db18

Já dva, ale nemam za co sázet + jsem to asi "posral" tím, že jsem k tomu dal neprohru Plzně...

Reagovat
Bayernista18

Já to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná pojistka, kdyby se náhodou v týmu Jablonce našel nějaký sabotér

Reagovat
Mates_Matesović

Jak se opovážujou?

Reagovat
ZB 07

Co to sakra #hlavnenenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už by mohl začít Jablonec něco hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam, hlavně nenápadně.

Reagovat
Liquid

hlavně nenápadně o zachráněné Příbrami už dokonce nepochybují ani zabednění Brňáci

Reagovat
Greny

Rezek se rozstrilel

Reagovat
pingla

Mehanovic jak proste musel trefit stred branky, aby to Hruska chytil a Jablonec dal gol proti Pribrami

Reagovat
AnthonyR

Trávník bude mít zejtra ráno v posteli uříznutou koňskou hlavu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Rezek ví, že 0:3 je až mooc nápadný... 2:3 se nikdo nebude ptát

Reagovat
langosh

Tvl, on si dá vlastnak, aby to nevypadalo tak okatě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Jako vážně?

Reagovat
One-Real

Rezek očividně vsadil u Fortuny +3,5/oba gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

ted divejte jak ji bude muset nedat

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jestli má pud sebezáchovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá. Tak RIP.

Reagovat
Kang & Kodos

hovno

Reagovat
Coutinho10

penalta pro Jablonec to se rozhodci nedoplati

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle spláchnou pochyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, co se to tam děje?

Reagovat
HorajzmAmmann

ten si už nezapíská

Reagovat
Diego2

Gol na 2:4 do 5 min

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz to takhle skonci..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
langosh

Reagovat
fabec1222

král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Pospa je bez kolen nejpozdejc o pulnoci

Reagovat
Firkraag

Nesmysl počítaj se body. 2:3 vypadá věrohodně.

Reagovat
Greny

bude jeste penalticka

Reagovat
db18

Reagovat
Spalovač šancí

Když ji miluješ, není co řešit. E-pojištění.cz 1iga

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No loni si lidi stěžovali, že se na bránu nevystřelilo, góly nepadaly, tak se Jarda s Mírou rozhodli udělat z toho trochu show.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Nebelung

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
FC Porto FC

V Jablonci bylo utajené že dnes hrají fotbal?

Reagovat
Nebelung

Starka s Peltou chtěli co nejméně svědků.

Reagovat
Kepy_FCB

Znají Pletu nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

ČT má velkou odvahu,když dá tohle do TV..

Reagovat
Greny

proč? nezapomen ze Čapoun je poresenej

Reagovat
smazaný uživatel

To je bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze ma Jablonec v sestavu tu moravskou patou kolonu, a Travnik s Pospisilem nezapomneli odkud jsou ted jeste Dolezal dva goly...

Reagovat
Greny

i Pernica musel padat ve vapne

Reagovat
AnthonyR

Tregler celej Zidane

Reagovat
Spalovač šancí

Bránění jak v přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

A karetní show jako bonus

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho

Reagovat
Greny

haaaaatrick Honzy Rezka tak to tu jeste nebylo

Reagovat
pingla

Reagovat
Coutinho10

pojistka

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu mě chcete říct, že se ten klub zas zachrání?

Reagovat
fabec1222

musí

Reagovat
Manik...

Na 100%... Peníze vládnou světu

Reagovat
Znalec

když hrajou tak pěkně tak v čem je problém?

Reagovat
Firkraag

A Jablonec ted muze v klidu utocit :-), 3:4 v nastaveni a písk konec.

Reagovat
Greny

neblbni nastaveni nebude

Reagovat
Coutinho10

prijela cela rodina do sektoru hostí

Reagovat
smazaný uživatel

příbramský kotel

Reagovat
HorajzmAmmann

to zase respekt

Reagovat
Shevchenko

Respekt za co?

Reagovat
HorajzmAmmann

vyjet ve 4 lidech se taky počítá, kor když fandíš Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Pribram da jeste jeden, jeden gol na jednoho fanouska

Reagovat
AnthonyR

Příbramský ultras na výjezdu jara!

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek se málem nemohl dopočítat

Reagovat
langosh

Reagovat
Adyss

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Škoda, že už nejezdí s kytarou.

Reagovat
hefy

Chceme Příbram v lize ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

"Národ chtěl góly,..."

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
smazaný uživatel

Jankovic nenápadně

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda, že Příbram začala hrát až od 20. kola. Kdyby to na začátku jara nepustila Plzni a Slavii, mohla se ještě poprat o titul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii to Příbram nepustila, hráli normálně, jen Starka nedokázal přeplatit Čínu...

Reagovat
Greny

už hlasili počet divaku ?

Reagovat
Adyss

Ešte nie

Ťažko spočítať

Reagovat
Coutinho10

Vlasta: čím více rohů, tím více Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní zápas a Mehanovic mi prohraje celou fantasy

Reagovat
Coutinho10

kdybych vedel, ze bude hrat, tak bych tam mozna dal taky...takze uff

Reagovat
Heisenberg

Těším se na Smarty s příchutí organizovaného zločinu

Reagovat
Baronne

Ten drink je hnusnej i normálně

Reagovat
Hokaido

No snad tahle výhra Příbram trochu uchlácholí a příští kolo nás podcení.

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne - vyber si - buď "ocení" nebo "podplatí".

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nelze vypnout ten komentář, poslouchat ty nadávky z hlediště by bylo krásné zpříjemnění nedělního odpoledne.

Reagovat
REPLIKATOR

To byly peníze Jardy!

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

příbram do evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už má Příbram moc velkou ztrátu na poháry. Holt ukázat svou skutečnou kvalitu až v poslední třetině ligy nestačí.

Reagovat
Kepy_FCB

Peltuv klub už měl bejt dávno rozpuštěn

Reagovat
chavi.27

A ten Dolezal to je nakej fotbalista jako? Toho bych nechtel ani do preboru

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram je přejela uplně na klid Ty štvavý bláboly výše psané by si mělii jít sednout vedle toho odpadu na jabloneckou tribunu.Nechápu proč tam je ten ruchovej mikrofon

Reagovat
AnthonyR

Přesně, Příbram předvedla svůj standard. Okouzlující ofenziva, ta sehranost! Ta taktická vyspělost! Místní spolek diskutérských paranoiků vidí za vším nějaké to spiknutí.

Reagovat
Greny

Hruška bych do nej zajel skluzem by se asi tolik nesmal čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Vlášek je taky pořešenej, jako za svých časů Čapoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram výborně, trochu si myslím, že v tom má prsty Pelta, ale jinak super. Snad Příbram nespadne, tým s takovou mládežnickou akademií by měl hrát nejvyšší ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

trošku ten v tom je namočený nejvíc!

A nevím co je za to argument, že nesmí spadnout protože mají dobrou akademii, s dobrou akademií můžou hrát i druhou ligu

Reagovat
Manik...

trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Na ČT asi nebude.mozne zhlednout zaznam ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to být na isportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarma?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarma, mělo by to být tady:

http://liga.isport.blesk.cz/fotbal/epojistenicz-liga/jablonec-pribram/zive-zapas?match=252582

Zatím tam celý zápas není, tak snad za pár hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by se to za pár hodin objevit zde: https://www.youtube.com/channel/UCzGP4DrflwpEZS_NSfa_dpQ/videos

Reagovat
AnthonyR

Suchan: "Teď hrajeme se Spartou. Tam to taky nebude zadarmo...."

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
ronaldik

Reagovat
langosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Rada na podzim v Příbrami, na jaře na Spartě, deal bude přes něho, jinak jak Suchan nevěděl jak kličkovat v rozhovoru na otázku jestli toho prostoru ve vápně jim Jablonečáci nenechali až příliš, ten pocit kdy pozápasový rozhovor je pro hráče těžší než zápas samotný

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - pozápasový rozhovor byl poněkud podpásový.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
andrew96

Reagovat
Sosi

Reagovat
sosna

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Reagovat
exse

Schick

Reagovat
pepinho2

ten 1. dotyk

Reagovat
exse

Bergkamp hadra. A to už předtím dal krásnej gól, kterej nebyl kvůli milimetrovýmu offsidu uznán.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
naheCZ

Nemáš odkaz na video, kde se dá na ten gól i podívat? Na livesportu to je hrůza to video

Reagovat
exse
Reagovat
naheCZ

Dík oba...parádní gól a i ten neuznanej nádhera

Reagovat
Coutinho10

to je zabijak wow

Reagovat
frank

Trochu mi to připomnělo Bergkampa.

Reagovat
Kang & Kodos

To je v píči. A my mu zapomeneme prodloužit smlouvu.

Reagovat
exse

Jako že nedokážete vyskautovat cizí hráče se dá pochopit, ale nepoznat talent u vlastních, to je k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že dokázali rozpoznat talent. To jsou zase konspirační teorie.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš za sračky?

Reagovat
Aldeano

A proč se poslal na jaře 2015, ještě před přípravou už na hostovačku do Vršovic? To Jarda na Strahově fakt nezvlád

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vedení mělo v plánu pompézně nakupovat...

Reagovat
Aldeano

Nj, ale tohle byl fakt fail a pokud měli navíc i opci

Reagovat
smazaný uživatel

S tou opcí to bude blbost. Ale šanci měl dostat daleko dřív no.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Ten kluk je neskutečnej

Reagovat
HorajzmAmmann

a to Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

legenda svetoveho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuje komentář! Frajer!

Reagovat
Pablos

to je borec !

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kang & Kodos

Bogdan v základu

Reagovat
Coutinho10

PRVCD

Reagovat
smazaný uživatel

Klimatizace kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ho zabít...

Reagovat
ratusek

nejhorší je, že on to třeba zkurví a pak zsae nedostane půl roku šanci

Reagovat
Kang & Kodos

A Pilař na lavičce. Co se to děje????

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE PILAŘ LAVIČKA A VATAJELU ZÁKLAD

Reagovat
smazaný uživatel

ADAPTOVANO !

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pilar

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Vatajelu na křídle,to je takovej pokus o případný alibi,aby pak mohl Kotalik říct,ano stal raketu a nehrál,ale obstál v zápase s Plzní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď mě trochu mrzí že to neuvidím.

Reagovat
Rarášek

Bogdaaaaaaaaaan

Reagovat
Rarášek

Kurva, a ČIBI

Ať Rada zůstane!!!!

Reagovat
Losinho

Rada je fakt stratég

Reagovat
smazaný uživatel

kde je major Zeman?

Reagovat
smazaný uživatel

Odletěl raketou na Mars

Reagovat
Miguel19

Wtf, Pilař na lávce? To je braný jako jeho rozlučka nebo co?

Reagovat
Kang & Kodos

Rychlostní souboje Kadlec vs. Petržela

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoda, že je Costa furt zraněnej

Reagovat
hefy

Pilař ven!

Reagovat
Losinho

A Koubek se musí zranit, aby chytal Bičík

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

A nejdrazsi posila ligy je kde?

Reagovat
Firkraag

učí se na maturitu

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný nebo má virozu.

Reagovat
off-olda

Co to je doprdele za podivnou slátaninu?

Reagovat
smazaný uživatel

http://o2tv.cz/

Přihlašovací jmeno: o2tvnaden@centrum.cz

heslo: o2tvnaden

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

live stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Rada

Reagovat
Sosi

Kopice je na lávce? Tipoval jsem ho na tribunu...

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče, BO_test na O2TV už nefunguje

Reagovat
Coutinho10

ja mel taky nejaky testovaci prihlaseni a nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Přes co koukáš?

Reagovat
Coutinho10

sry za pozdni odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně funguje, ale dneska to nejde nikomu. Přitom na mobilu to funguje v pohodě.

Reagovat
Coutinho10

už to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestli to budou vypínat na zápasy, tak je to stejně o ničem Ale ono to prej a i nešlo některým, kteří to mají normálně zaplacený.

Reagovat
Coutinho10

j to máš pravdu no, že pak by to bylo k ničemu ale asi jak říkáš, tak těch testovacích verzí je víc a asi nešla žádná a jestli to nešlo ani lidem, co to maj zaplacený, tak to je taky celkem divný ...možnej důvod je ten, že asi byla nějaka denní akce speciálně na tenhle zapas (jak psal nad timhle vlaknem habidek), takze mozna proto blokly ty testovaci ucty + asi omylem nektery osobni ucty ted uz to snad bude bez problemu

Reagovat
smazaný uživatel

Poloprazdna Letna? Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Vás, jsem registrovaný u sázkové kanceláře Chance, ale na tom jejich webu se mi každý stream neskutečně seká, nelze na žádné utkání koukat. Máte stejný problém?

Reagovat
Losinho

ne

Reagovat
smazaný uživatel

A kde myslíš, že je problém? Mě se to tam takhle seká pořád už asi rok. .. Když koukám na streamy na jiných stránkách, tak není vůbec žádný problém, třeba na zápasy Realu Madrid koukám v HD kvalitě. Ale na stránkách Chance se to prostě pořád seká. Už jenom když navštívím čistě chance.cz, tak se počítač začne sekat...

Reagovat
Losinho

netuším, ale mě se to tam neseká snad nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavé, tak dík za info.

Reagovat
PlackaSKS

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Venny

U Tipsportu to jede v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

nemam covece

Reagovat
Coutinho10

jak kdy, ale zrovna dneska bez seknutí na mobilu

Reagovat
Aldeano

Kadlec a Holek

Reagovat
Coutinho10

a jeje ta vaše obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel Krmelec..

Reagovat
Komix

Kadlec už úřaduje

Reagovat
Kang & Kodos

Ježiši, ten Kadlec je takovej, ale takovej gigantickej čurák...

Reagovat
smazaný uživatel

On přece hraje průměrně...

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat mu zavidis.

Reagovat
ratusek

Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne na ne nepiskejte, nebo se Kadlec psychicky slozi.

Reagovat
Venny

"Michael Krmenčík nevyužil své bilance proti Spartě kdy ve dvou gólech dal tři góly"

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký stream?

Reagovat
ratusek

oni nebudou vědět na koho pískat dřív, jestli na Limbu nebo Konatého

Reagovat
ratusek

kurva ta Sparta fakt chce vyhrát a dát titul Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí máme Míšu Kadlece.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha

Reagovat
Komix

Feťáku

Reagovat
ratusek

Vácha mu jednu vrazil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ho nakopal

Reagovat
Blasphemer

Vacha klasik. Zakrok na rudou, ale není ani faul.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někoho napadlo dát Šurala do útoku, kde může bejt fakt výbornej. Snad už se na kraj nikdy nevrátí. Nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrej kapitan, necha si dat zlutou kartu za kecy ve 13. Minutr.

Reagovat
ratusek

Vzpamatujte se v Praze, budete sledovat jak slavi titul váš největší rival ze Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Jediný plus by na to byl ten Strahov

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurzy pred zapasem vyrovnany a v 15. minute na nas 3.7?

Reagovat
smazaný uživatel

Však se podívej co hrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

To same co vzdycky

Reagovat
Losinho

sračku

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Sice vás mám na tiketu, ale teď už mi to díky Sampdorii může bejt jedno, no.

Ale snad vyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda říkal, že nesestoupí už po podzimu.

Reagovat
chytrejkluk

Plzeň kurva!! začněte něco hrát! to smrdí gólem Sralty!

Reagovat
smazaný uživatel

Konate klasicky po africku

Reagovat
Erialdur

Slavisti fandí Spartě za podpory většiny republiky. Ještě před pár lety bych to považoval za sci-fi.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos mu rekl dobre.

Reagovat
Neon

Reagovat
ronaldik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Plzen do skupiny LM proti Realu,Monaku a Lipsku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kozáčik

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

mátě někdo stream?

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaal Pepa Šuuuuraaaaaaal

Reagovat
Losinho

ale Kozáčik je fakt pomalej blb

Reagovat
Aldeano

Jak to vždy ještě dělá teatrálně, podobně to dělá i Koubek

Reagovat
Losinho

jop

Reagovat
ratusek

Kozáčik opět jen aby se nezašpinil. Jinak Spartani dopřejí titul Slavii, debilita

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho mají jako dopřát plzni? furt nechápu tvé myšlenkové pochody

Reagovat
ratusek

omg pořád lepší klubu s ním je nějaká uměla rivalita, nyní ani to ne, když nehrajete o titul než vašemu největšímu opravdickému rivalovi. Zvlášt když se půjde přímo do LM, na což vy čekáte x let

Reagovat
smazaný uživatel

co ty o tom můžeš vědět :)

Reagovat
Venny

Česká liga potřebuje víc zápasů, kde to jeden pustí druhýmu

Reagovat
Baronne

Takže máme jako schválně prohrát ty debile?

Reagovat
ratusek

no a ne? jablonec dneska taky zkušeně prohrál

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky nevidíš do huby, kdyby Sparta prohrávala, tak budeš vykřikovat, jak to Plzni pouštějí - hlavně, že si plivneš...

Reagovat
ratusek

co meleš za pičoviny? pro mě lepší titul plzně než váš. tak se prober

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe možná, ale nějakej titul teď asi není pro Spartu moc velká priorita. Ze sportovního hlediska není jedinej důvod, proč by neměli chtít vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

A to mají prohrát? Spartě jde o to aby neskončili třeba 5. a hráli vůbec třeba EL. Bejt v týhle situaci my tak bych byl víc nasranej, že ten zápas vypustíme, protože by to poškodilo nás samotný. Ano jde o rivalitu taky bych nechtěl aby Sparta měla titul ale vypustit zápas je zhovadilost

Reagovat
Kang & Kodos

Snad holt rupnete v Boleslavi, no...

Reagovat
KingMaster13

A vy mi udělejte radost a rupněte v Příbrami

Reagovat
KingMaster13

Jinak los máme celkem těžkej taky klidně můžeme dostat na prdel s Jabloncem, nebo nám nakopou prdel klokani v Ďolíčku, já bych žádného soupeře nepodcenil. Nebo nás na Strahově sejme Brno který bude potřebovat se zachránit, těch možností je Já doufám ale že to nějak vydržíme

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě reálně jenom Boleslav. Jablonci už po dnešku o nic nejde, Brno ve 30. kole sotva, a Bohemce tam jeden dva góly spadnou. Navíc Plzeň může takovej zápas dost srazit dolů.

Reagovat
KingMaster13

No uvidíme, já si myslím, že všichni mají na to se vyhecovat a zremizovat to. A ikdby jsme vše vyhráli tak 1 titul budete muset přetrpět Alespoň motivace pro vás s tím v létě udělat něco aby se to neopakovalo

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Komix

Byla by prdel, kdyby Slavii nakonec titul vystřelil zrovna Šural

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej gol. Dobre nam tak.

Reagovat
Kang & Kodos

Šural nakonec vystřelí titul pro SKS

Reagovat
Komix

Tajnej agent

Reagovat
smazaný uživatel

Šural na hrotu.

Reagovat
hefy

Bože, Kozo, co takhle aspon projevit snahu?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne by to nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

zkušený brankář pozná, kdy se vyplatí zasáhnout

Reagovat
Jacks11

Nazdáááááááááár 1:0 svoloči plzenská

špíny

Reagovat
smazaný uživatel

Title race is off

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo link na tu komediu?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň - DOROVNAT!!!

Reagovat
Jacks11

ti dorovnaj možná tak sny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi ne - 2:0, myslím, že už není na co koukat...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
chytrejkluk

Běžte do prdele....

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooo Karavaaaaereeeev lets go Sparta lets go

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

bože neztrapňujte se tu takhle zase, fandit ale potichu

Reagovat
Coutinho10

sranda musi bejt

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem si uvědomil, že díky tomuhle možná Rada po sezóně neskončí

ty vole, teď jsem fakt zmaten

Reagovat
Baronne

Na to ser, konečně je zlomíme!

Reagovat
ratusek

Ještě že je Konate naprosto levej a střílel

Reagovat
Losinho

Kozáčik pořád čistej

Reagovat
chytrejkluk

debil, místo toho aby chytal, tak tam zvedá ruku, kdyby byl náhodou ofsajd....no komedie strašná

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste spatna sestava. Kovarik uplne v pici. V utoku ma hrat jeden z dvojice Krmelec/Bakos. Ne oba. Na podhrotu nejakej podhrot. Coz je bud ivanshit nebo horava. V zaloze ma bejt Hromada. Chce se mi blejt z toho amaterismu v nasem trenerskem stabu.

Reagovat
C-M@ster

Blejt bys měl spíš z toho, že odvolali Pivarníka, kterej by to třeba ukaučoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarnik to trenoval uplne stejne. Akorat sestavy stavel lepsi.

Reagovat
Losinho

aspoň máte nejlepší management v lize

Reagovat
smazaný uživatel

To je bez debat. Navíc je Kovařík nejlepší křídlo v lize, tak proč si najednou stěžují?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak snad Rada zůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté se Šuralem si mažou hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle přísloví jsem nikdy nepochopil. Na chleba se maže máslo, margarín, vajíčková pomazánka, ale né hejtři. Je mi tedy záhadou vznik toho přísloví.

Reagovat
ratusek

Slavii dají titul a pak řvou "Jude Slavie"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To řvali na Váchu, aby se uklidnil

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha hecuje fanoušky a ty mu odpovídají: "Jude Slavie"

Reagovat
Blasphemer

Tak co taky čekat s kridlama Petržela a Kovařík. Za to odvolání Pivarnika si to zasloužíme.

Reagovat
chytrejkluk

stadionem už zní Jude Slavie, Jude Slavie, tak komu ta Sparta přeje?

Reagovat
Losinho

výhrou nám přibližujou titul a u toho řvou "Jude Slavie" jako vážně?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

negramoti z kotle, co chceš

Reagovat
HorajzmAmmann

a to mají jako prohrávat a začít fandit slávii nebo jak?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Adalberto.Littleoak

ať řvou cokoliv jinýho..tohle prostě když slyším od sparťana, je mi stydno

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě tak ve vzájemnym zápase, ale kdykoli jindy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušci vás přibližují k titulu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha - takže vy to teď jako rozdělujete - fanoušci ke Spartě nepatří? Nebo snad ti hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

hráči výhrou přibližujou titul Slávii a fanoušci řvou "Jude Slávie". jasný jako facka

Reagovat
smazaný uživatel

a sou snad na hristi nebo co ??

Reagovat
Greny

no jo chteli Bečku s Horvim tak hrajou jejich kamosi, musi na plac jit Ivanschtiz, a misto Kovarika klidne Kopic nebo klidne i Pilar horsi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako pro Spartany menší zlo Slavie než Plzen?

Reagovat
Kang & Kodos

Co jako, maj to vypustit?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

z myho pohledu urcite, z jejich bohuzel ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Sparta hraje zápas a chce ho vyhrát.

Reagovat
PlackaSKS

pořád řešíte tuhle sračku, ale že sparta suverénně přehrává plzeň už je druhotný..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, a přitom už jsem ani nedoufal, že se toho dožiju

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
hefy

Nejtrapnější trenérskej tandem Horvath - bečka se ted jasně projevuje. Geniální tah vedení. Ted ještě čekam, že tam pošle o půli Pilaře, kterej se zase na rok a půl zraní.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte toho Kovarika v Praze. To je fakt silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

my ho tu nechceme

Reagovat
Greny

Slavia ho veme za 25

Reagovat
Losinho

do LM s Kovaříkem a Teclem na křídlech

Reagovat
smazaný uživatel

Grrr - nějak se mi vybavil zápas s Arsenalem...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Venny

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to chtělo tři důležitá vítězství:

Vítězství Sparty

Vítězství Realu Madrid

Vítězství Marine Le Pen

Reagovat
HorajzmAmmann

United

Baník

Crystal Palace

Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpoloviční většinu mít nebude a ve druhém kole vyhoří jako její fotřík.

Reagovat
smazaný uživatel

proto je třeba, aby s ní postoupil Fillon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Francouzi volí Le Pen, bohužel Afričané a muslimové volí protikandidáta. A víme, že těch imigrantů je tam za ta léta hodně, možná i více jak samotných francouzů.

Reagovat
smazaný uživatel

Finální účasti by mohla napomoct i mobilizace voličů proti dvěma kandidátům. „Náladě v Paříži nyní dominuje trochu strach. Lidé se bojí, že by se do druhého kola mohla dostat Le Penová s Mélenchonem,“ říká Radek, který pracuje v Paříži jako architekt. „Ano, volby jsou velké téma a lidi se o ně hodně zajímají,“ přitakává Hanka žijící v Lyonu.

Před samotnou volbou se přitom zdálo, že jsou francouzští voliči apatičtí a nemají chuť volit. To vzbudilo vlnu zájmu u více angažovaných lidí. I z toho důvodu vznikla zajímavá iniciativa Alter-Votants. Tato skupina dobrovolníků se snaží propojovat lidi, kteří nemohou volit, s těmi, kteří mohou, ale nechtějí. „Vytváříme pouto mezi dvěma jedinci. Jde zkrátka o dva lidi diskutující o politice v zemi, ve které žijí,“ říká 27letá Rachel.

Iniciativa je unikátní zejména tím, že propojuje migranty a uprchlíky, kteří v zemi žijí, zajímají se o politiku, ale nemají volební právo, s těmi, kteří nehlasují. Jako je například Hamze Ghalebi, politický uprchlík z Íránu, který do Francie přišel v roce 2010. Politické dění zblízka sleduje, ale volit nemůže. Marie Gillier, doktorandka s francouzským občanstvím, ale volit může. A tak je skupina spojila a Maria tak bude v zastoupení Hamzeho hlasovat pro Macrona, píše server Politico.

Tohle je naprosta silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt na hlavu, tak oni by nejradši dali volební právo i těch muslimům, co se tam nasrali. Lidská blbost je nekonečná, nechápu jak tu špínu mohou pořád podporovat a pořád se zastávat těch imigrantů...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsou snad jednotky případů, takový dementi být nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

No prave ze to muzou byt rozhodujici hlasy, co dostanou toho kokota do druhyho kola..

Reagovat
smazaný uživatel

Není to kupčení s hlasy? Akorát se tady neplatí penězma, ale "dobrým pocitem" ( )

Reagovat
Losinho

Reagovat
Radin

Vůbec neřešit. Francie je dávno ztracená země, následují je Britové, Němci, Śvédi atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá interpretace. Nicméně si myslím, že do duelu s ní půjde Macron, což je její pravý opak. A ne, Le Pen rozhodně nevolí všichni Francouzi, na to jsou historicky příliš doleva.

Reagovat
ratusek

když jsou frantíci debilové a nevadí jim, co tam mají za verbeš, tak jim není pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

S Marine to nevypada dobre. Zacinala na chaci jako favoritka. S 1,6 a ted uz ma pred 2 a favorit je twn curak Macron.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předvolební průzkumy jsou zmanipulované, já věřím, že Marine má šanci vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm akorat ze po prvnim kole tam media strhnou neskutecnou hysterii a ve druhym vytece. Bohuzel pro Evropu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ekonomiku Evropy rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se také bojím no. Je to šílená doba, média mají obrovskou moc a lidé jsou ovlivnitelní, co média napíšou, tomu lidé uvěří. Volby se tak daljí velice lehce zmanipulovat. .. No však to uvidíme i na podzim u nás.

Reagovat
Harakan

LOL

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PP

bohudík pro Evropu. Zase na věčné časy se SSSR? Nebo snad přehodíme 90% našeho vývozu z roku na rok? Doufám, že se minimálně 20 let tady nezavede referendum, protože tolik lidí se vyjadřuje k věcem, o kterých ví naprosté hovno, že škoda mluvit..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PP

až na Spartu všechno špatně..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
chytrejkluk

ten Lafata je hloupej tvl...

Reagovat
Greny

co rekl?

Reagovat
chytrejkluk

Reportér: Davide byl to od Sparty nejlépe odehraný poločas v sezóně?

Lafata: Hm, nevim...Těžko říct, fotbal se hraje na 90. minut....

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš, že by Lafata taky napsal za číslem devadesát tu tečku?

Reagovat
chytrejkluk

jsem se upsal Lafata psát neumí

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
djwenca

Vatajelu

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu vyhodu to ma. Rada zustane ve Sparte.

Reagovat
Losinho

má to tolik výhod

Reagovat
Venny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nezůstane. To by musel skončit druhej.

Reagovat
Blasphemer

Nezůstane.

Reagovat
Kang & Kodos

Neboj

Reagovat
smazaný uživatel

na 100% nezustane

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen potřebuje Vrbu jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic, Ivanschitz na hriste. A pak jete Pilar. A otocime to jak nic.

Reagovat
Greny

Pilar se tam v 40 uz oblikal, nasazoval si stulpny

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik mu jeste neni.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, nechápu proč Vatajalu dostává šanci až teď. Vždyť je mnohem lepší než Konaté s Holzerem dohromady. Je teda pravda, že bránit jsem ho zatím neviděl, jelikož to zatím nebylo potřeba, ale haje fakt výborně. Ve Spartě se prostě nestaví sestava podle výkonnosti, ale podle čehosi jinýho, to fakt nechápu.

Taky nechápu, jak může Sparta podávat proti Slavii a teď proti Plzni takovej výkon, když proti Jihlavě nebo i proti MB hrála takovou mrdku? To těm hráčům zakážou proti slabejm soupeřům hrát, aby zmátli ty silný nebo jak?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
djwenca

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Vatajeluem jsem to nechápal celou dobu, poté co jsem ho viděl v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta proti nám zase tak dobře nehrála, podělali jsme se sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nic nehraje. Akorat my jsme tragicti.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze neumime tvorit hru, nemame tam jedinyho hrace, kterej by toho byl schopnej, proto proti slabsim souperem nemame sance

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť dneska jste Plzeň třičtvrtě hodiny pomalu nepustili k míči...

Reagovat
Blasphemer

Horváth musí jít po sezoně do prdele, než se vnitřně rozložíme jako Sparta.

Reagovat
Greny

musí jít Horváth a s ním Petržela, Limberský, Kozačík

Reagovat
Blasphemer

Kovařík

Reagovat
hefy

Milan si svoje odehraje, spíš by se z něj měl udělat primárně náhradník. Ale to tady prosazuju už asu tři roky a behěm tý doby se stihl vrátit do repre.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský je pořád nejlepší LB ligy...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je lepší? Kadlec, Flo, Fleišman?

Reagovat
3M

Krob

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v současný formě obou hráčů asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

To se spíš vrátí Kolář s Procházkou...

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by zajímalo, co by se stalo, kdyby ten Krmenčík to v té asi třetí minutě dal...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bylo by to 0:1.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě - ale zajímalo by mě, jestli by se Sparta složila jako s Rostovem a zase se pár tejdnů plácala a řešila Holka a Kadlece a Radu - možná by je dohnal i ten Zlín... A Plzeň by možná z ničeho dala druhej a doplácala se ke třem bodům...

A hlavně celá ta diskuze tady by byla možná úplně obráceně, Sparta by byla ten největší šit a nadávali by i sami Sparťani, ovšem Plzeň by si hrdě šla na první místo a oslavovala Bečku, jak to dobře zařídil.

Někdy rozhodujou neuvěřitelný maličkosti, právě to mě na fotbale baví

Reagovat
smazaný uživatel

az na to oslavovani becky, tomu neverim, ze by se stalo i kdyby plzen vyhrala 5:0

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

V poločase 2:0 3 body jsou doma

Reagovat
Pablos

Csaplára na Tebe

Reagovat
Liquid

hrůzostrašný výkon od Plzně, to je ještě horší výkon než co hrála v Edenu Slavia se Spartou, ta aspoň v zadu nehořela

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Češi s tím Německem To vypadá na slušný MS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě nejsou hráči z NHL, nechytá Mrázek, o nic nejde v těchto zápasech....

Reagovat
C-M@ster

A hlavně Komeťáci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jich tam bude? Vím, že Ondra Němec odmítl

Reagovat
C-M@ster

Fakt odmítl? Poslední dobou bylo asi 150 článků o Kometě a tohle mi uniklo.

Původně chtěli oslovit Němce, Erata a Krejčíka... přičemž Krejčík určitě pojede podle mě a formu měl jak hrom a Erat se postupně rozehrával a taky čekám, že pojede. Počítal jsem teda i s Němcem...

Reagovat
smazaný uživatel

To nám ako každý rok odmietli prísť hráči z NHL. Ani jeden nepríde, ako nechápem ako si vždy každý rok vymyslia nejakú výhovorku. Taký Ovečkin by do Kolína aj peši došiel, ale tie naše "hviezdy" nevedia čo to je česť a hrdosť reprezetonvať svoju krajinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Oveckin reprezebtuje Rusko, ze jo, tak vasi hraci by museli reprezentovat Cobolaky, to se nemuzes divit, ze se stydi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ťa, sme si tak rozumeli a ty to chceš pokaziť? Už nech to slovo na Č nevidím.

Reagovat
C-M@ster

Je někde vaše nominace?

Gůglím to jak chci, ale nemůžu to najít. Vím akorát, že Čiliaka nechcete...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu je: Plus teda ešte prídu Miklík, Haščák, Jánošík, Bližnák

Brankári: Július Hudáček (Örebrö HK, Švéd.), Jaroslav Janus (HC Verva Litvínov, ČR), Patrik Rybár (HC Mountfield Hradec Králové, ČR)

Obrancovia: Eduard Šedivý (HC Košice), Juraj Mikuš (HC Sparta Praha, ČR), Martin Gernát (HC Sparta Praha, ČR), Ivan Švarný (Kärpät Oulu, Fín.), Michal Čajkovský (Avtomobilist Jekaterinburg, Rus./KHL), Peter Čerešňák (HC Škoda Plzeň, ČR), Ján Brejčák (MODO Hockey, Švéd.), Dominik Graňák (Rögle BK/Švéd.), Lukáš Kozák (MHC Martin)

Útočníci: Martin Bakoš (Červená hviezda Kchun-lun, Čína/KHL), Michael Vandas (HC Vítkovice, ČR), Adam Lapšanský (Ravensburg Towerstar, Nem.), Vladimír Dravecký (HC Oceláři Třinec, ČR), Patrik Svitana (HK Poprad), Tomáš Hrnka (HC Škoda Plzeň, ČR), Miroslav Preisinger (HC Plzeň), Libor Hudáček (Örebrö HK, Švéd.), Marek Bartánus (HC Košice), Jakub Suja (HC Košice), Patrik Lušňák (HKM Zvolen), Lukáš Cingel (HC Sparta Praha, ČR), Andrej Kudrna (HC Sparta Praha, ČR), Marek Hovorka (MsHK Doxxbet Žilina), Andrej Šťastný (HC Slovan Bratislava/HK Dukla Trenčín)

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte je tam brankár Laco.

Reagovat
C-M@ster

Haščák má formu

Jedničku určenou máte?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme, vypadá to na súboj Hudáček vs. Laco. Ja preferujem Laca, ten v reprezentácii už dlhé roky podáva fantastické výkony, ale skor to vypadá na Hudáčka, ten toho odchytal viacej za repre tento rok.

Reagovat
Neon

A co je s Ďalogou?

Reagovat
chytrejkluk

Kopic

Reagovat
Blasphemer

Hoďte tam ručník pls

Reagovat
Znalec
Reagovat
smazaný uživatel

clovek si na chvilku vodskoci a ty debilove daj dva goly..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak O2 musela hodit zápas na O2 Free

Reagovat
chytrejkluk

Šural bez karty

Reagovat
Kepy_FCB

OVA - TAB 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
Komix

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

2. poločas hrozný no Ale 3 body jsou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Opava

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

aha, voni taky hrajou.. sakra

Reagovat
HorajzmAmmann

ale už

Reagovat
Blasphemer

Poznar, ty vole. Horváth hraje modrou velrybu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Úkol č. 48 - Prohrát se Spartou

Úkol č. 49 - Ztratit titul

Úkol č. 50 - Nechat se vyhodit z Plzně.

Reagovat
Komix

Reagovat
Komix

Třeba bylo to sraní do květináče taky jeden z úkolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavím. Fotbal je lepší než derby, sparťan tu nadává na Spartu, že dala dva góly, slávista oslavuje Karavajeva - fakt dobrej zápas...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

sranda musi bejt...ber to s nadsazkou

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli bude takhle Bogdan hrát i "normální" zápasy, tak ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

#ChcemeJulduNaLevémKřídle

Reagovat
djwenca

klidně ať je pořád na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

za ty prachy stal.. ale na Hybse nema, ten musi mit cenu aspon 80 mega

Reagovat
Venny

Pilař na hřiště. Hlavně ať si nic neudělá

Reagovat
Coutinho10

Pilka na plac

Reagovat
chytrejkluk

o Pilaře mám strach

Reagovat
djwenca

první co mě napadlo: "On ho tam dá zrovna v takovém vyhecovaném zápase, aby ho tam znovu někdo sundal"

Reagovat
Sosi

Plzen kombinacne uplne v prdeli, opet.

Reagovat
HorajzmAmmann

PILAŘ

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle Pilař se po 2 letech poprvé objeví na trávníku a komentátor už kecá o návratu do reprezentace.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Rada usiluje o bobříka střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi moc libi komentatori. Naprosto presni ve vsem.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Baník Ostrava

Reagovat
3M

Tady se píše o první lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole vždyt ten Bogdan je výbornej...

Reagovat
djwenca

taky nechápu, proč nedostal šanci daleko dřív

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ses jedinej

Reagovat
djwenca

tak proč jí nedostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože aklimatizace...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
C-M@ster

Sparta už to trollí a posílá zahrávat přímák Kadlece...

Reagovat
smazaný uživatel

on je nahodou rozehraval driv pomerne dobre.. ale uz to je kurva let

Reagovat
C-M@ster

Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Panecku, to je krasnej fotbal

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jako mohl by tam už někoho poslat.

Reagovat
smazaný uživatel

vyprodano a je tam 16k.. zase se lidem co to dostali ve firmach apod nechtelo jit kdyz tam poprchava

Reagovat
smazaný uživatel

Drama vrcholí! Já chci penaltu - já chci penaltu - já chci penaltu!!!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
chytrejkluk

Pilař hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

proč vždycky Sparta hraje nejlepší fošus až když o nic nende?

Reagovat
hefy

Děsná ostuda.. ale tak co, hlavně, že jsou všichni kámoši a večer to proberou u chlastu.

Reagovat
smazaný uživatel

prej Konateho vyprovazi potlesk... tak to asi slysel neco jinyho nez ja

Reagovat
Jacks11

Židi mají radost............

Reagovat
smazaný uživatel

Roubíček nic neříkal, ještě se zeptám Kohna...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět jedna zásadní věc, která mě strašně sere na celým našem fotbale. Vataleju je evidentně skvělej fotbalista, ale jelikož "odskakuje" od soubojů, tak ho ti kreténi budou nutit, aby nabral svalovou hmotu, aby zesílil.. a neustále se ho budou bát dávat do zápasů. Stejná chyba se dělá u hráčů v dorosteneckým věku, kdy se místo fotbalu po nich chce posilovna. Pak se můžeme divit, že nemáme hráče s lehkostí a technikou.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nedávno mluvil i Dočkal.

Mimochodem krásnej příklad je Vácha, kterej byl v Liberci úplný tintítko. Dneska má sice na sobě hromadu svalů, ale jeho dynamika, práce s míčem a rychlost je na úrovní kluka v U-17. A Šural taky to samé. Stačí se podívat, kolik svalstva nabral za poslední rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na tom neco bude.. taky sem si to rikal, proc se u nas na to furt vymlouvaj.. staci kdyz je nekdo rychlej a utece jim ne? navic se subtilnejsim hracum vic zerou pady a piskej se v jejich prospech fauly

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně subtilnější hráč může mít výhodu v akceleraci, startu na balon. Vždyť to jsou dneska vůbec ty nejdůležitější věci ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Vata Jsem rád, že se ukázal a doufám že bude někdo pikat, asi Požár, za to, že ho po povedený přípravě takhle odstřelili. Požár by se mohl jít aklimatizovat třeba do Bohnic.

Reagovat
djwenca

možná vím proč...s tou svojí subtilní postavou možná v obraně propadal proto, že často "odpadával" v osobních soubojích....ale jako křídlo vypadá nadějně, tak ho tam klidně nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ale nepřišel špatnej ani v obrané fázi. Vyhrál docela dost soubojů. On hráč s takovou postavou má i výhody, které se i teď ukázali - je mrštnej, hbitej, velký zrychlení, velmi rychlej.

Reagovat
El Campeon

Příbram Starka Jablonec Pelta Česká 1.liga Horník Slávia

Reagovat
Greny

Pilar po 2 letechna hristi A za 20 min nejlepsi, hrac Plzne

Reagovat
djwenca

přesně

Reagovat
didosh

To ta Sparta hrála tak dobře? Co ten Vajelu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele