Premier League - souhrn 16. kola

12.12.2015, 15:39, aktualizováno 14.12.2015, 22:56
Komentáře a souhrny
Leicester doma zdolal Chelsea a vrátil se na první místo před Arsenal, který uspěl na půdě Aston Villy. Bournemouth si po Chelsea vyšlápl i na Manchester United, Tottenham překvapivě nestačil na Newcastle a Manchester City v samém závěru utrhl výhru nad Swansea...

Leicester City - Chelsea FC 2:1

14.12.2015 21:00

Góly: 34. Jamie Vardy, 48. Riyad Mahrez - 77. Loïc Rémy

Opět na čele! Leicester z posledních devíti zápasů vyhrál sedmý, Chelsea porazil 2:1 a z prvního místa má na druhý Arsenal náskok dvou bodů. Hrdinou duelu se stal záložník Riyad Mahrez, jenž první gól vytvořil a druhý sám vstřelil. Blues začali hrát prakticky až v poslední půlhodině a zmohli se jen na snížení.

Už od první minuty utkání se dalo na obou týmech rozpoznat, v jakém do něj přišly rozpoložení a v jakém ze hřiště také odejdou. Chelsea v prvním poločase pouze držela míč a v ofenzivě se nezmohla prakticky vůbec na nic. A nutno dodat, že defenziva domácích na tom měla podíl jen částečně.

Hlavní hvězdou zápasu byl, stejně jako minulý týden, Riyad Mahrez, který se už ve druhé minutě prezentoval sólem přes tři hráče, jež zakončil přízemní střelou do Courtoise. Byl to opět Mahrez, kdo po čtvrthodině hry sebral odražený míč po standardní situaci a podobnou ranou opět belgického gólmana prověřil. A nepřekvapivě to byl opět Mahrez, kdo v minutě číslo 34 vykouzlil z pravé strany fantastický pas mezi stopery, na nějž si s vděkem naběhl kanonýr Jamie Vardy a patnáctým gólem v sezóně otevřel skóre.

Londýňané se na polovině Leicesteru pohybovali bez potřebného sebevědomí, vždyť za celý poločas se k blízkosti Schmeichela dostali pouze při rohových kopech. A když Willian tři z pěti pošle na prvního hráče soupeře a jeden za brankovou čáru, není se čemu divit, že Chelsea neohrozila bránu. Ostatně první povedený roh skončil také první zajímavou hlavičkou Matiće těsně nad.

Ani po obrátce se z pohledu loňského šampiona nic k lepšímu neobrátilo; naopak. Jen tři minuty ve druhém poločase Leicesteru stačily k tomu, aby zvýšil na 2:0. Albrighton nakopl míč do vápna na Mahreze a ten začal zase kouzlit. Rozpohyboval si nejistého Azpilicuetu, který jej vůbec nebránil, načež Alžířan vypustil z levačky úžasnou střelu ke vzdálenější Courtoisově tyči.

Ihned po druhé obdržené brance začal José Mourinho jednat. Stáhl svou defenzivní formaci na tři obránce, do hry přišel tvůrce hry Fábregas a hned to bylo znát. Právě jeho měkoučký centr uvolnil do stoprocentní pozice Costu, jenž ale tváří v tvář Schmeichelovi selhal. Z následného rohu měl snížení na kopačce Ivanović, jenže sám před prázdnou brankou trefil míč patou.

Mezi šedesátou a osmdesátou minutou hrála Chelsea výborně a nakonec se dočkala snížení. Pedrův centr si hlavou našel střídající Loïc Rémy a Blues náhle měli o co hrát. Jenže z posledních patnácti minut se díky chytré hře a zdržování Leicesteru hrálo zhruba pět, a když už měli hosté balón, přišli o něj nepřesným nákopem.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Bromwich Albion 2:2

13.12.2015 17:00

Góly: 21. Jordan Henderson, 90+6. Divock Origi - 30. Craig Dawson, 73. Jonas Olsson

Na poslední chvíli zachránil Liverpool alespoň bod z nedělní štvanice s West Bromwichem. Taktika hostů fungovala extrémně úspěšně a jen vlastní gól v nastaveném čase zhatil překvapení na Anfield Road. Hosté si tak připisují třetí ligovou remízu v řadě, šťastnější svěřenci Jürgena Kloppa doma nedokázali zvítězit potřetí z posledních čtyř utkání.

Reds se podle prognóz ujali otěží od úvodních vteřin, za první čtvrthodinku tak díky 60% držení míče vyprodukovali čtyři střely a tu zdaleka nejnebezpečnější měl mít na kopačce Coutinho, ke kterému poslal balón Dawson při snaze odvrátit Canův centr. Brazilec však z hloubi vápna zbrkle vypálil bez míření.

Brzy poté se už skóre měnilo, to si další z mnoha pasů do šestnáctky našel Lallanu, který sklepl hlavou pro Hendersona, jehož stín jménem Olsson nic nenamítal proti snadnému zakončení z malého vápna proti bezbrannému Myhillovi. Úspěšný střelec si nemohl přát lepší návrat do základní sestavy, ve které se vinou zranění naposledy objevil v srpnu jako kapitán mužstva.

Baggies byli i na své poměry až nezvykle pasivní až k vlastnímu pokutovému území, přesto se domácí k další koncovce neuměli propracovat a přišel tak nečekaný trest. Mignolet podcenil centr z rohového kopu, dezorientovaný Clyne nedokázal odkopnout a Dawson propálil vše, co na třech metrech mezi ním a brankou stálo.

Chybu svého brankáře se domácí snažili napravit ještě před přestávkou, střelecké pokusy ale míjely branku s bezpečným odstupem, poslední minuty si tak vzal pod ruku rozhodčí Pawson. Ten prvně neodpískal pokutový kop pro Liverpool po zjevné ruce McAuleyho, na druhé straně se tak v nastaveném času radoval z obratu Olsson, ten byl společně s několika dalšími hráči v jasném ofsajdu při centru z přímého kopu, přesto sudí gól nejprve uznal, po necelé minutě však své rozhodnutí odvolal a do šaten tak Tony Pulis odcházel značně rozčarován, přestože jeho svěřenci vyslali šestkrát méně střel.

V druhém dějství se vlastně nic neměnilo, Reds nadále marně mířili mezi tři tyče, nejblíže navrácení vedení byl už po třech minutách Milner, jeho tečované ráně zpoza vápna chyběly decimetry. Hosté si zase stále nedělali žádné ofenzivní naděje, Rondón byl od zbytku týmu naprosto izolovaný a jen těžko mohl předvést něco, co by ho dostalo do záběru kamer. Nejzajímavějším momentem na půli domácích byl tak Škrtelův výlet někam do páté řady hlediště.

Tedy až do 73. minuty, kdy Brunt rozehrával další rohový kop a Olsson po hlavičce z malého vápna mohl tentokrát slavit oprávněně. Na brankové čáře přikovaný se znovu kál Mignolet a jeho hráči potřebovali zatraceně rychle odpovědět. Jenže dříve, než nějaký tlak mohl přijít, odehrál čistě balón Gardner, následně ale trefil i koleno Lovrena. Krvavé zranění si vyžádalo téměř pětiminutové ošetřování a odnos na nosítkách, hned poté se užuž fanoušci radovali, když Benteke poslal za obranu Lallanu, jehož ale reflexivním zásahem nohou vychytal Myhill.

To ovšem bylo na dlouho také to nejnebezpečnější, co se před brankou hostí událo, naopak tři minuty před koncem řádné hrací doby mohl definitivně rozhodnout Rondón, po rychlém kontru však pálil z hranice šestnáctky kousek od vzdálenější tyče. Hrdinou zápasu mohl být navrátilec Henderson, ten ale zpoza vápna přes obránce našel přesně místo, kde stál brankář.

Osm minut nastavení nakonec přeci jen přineslo změnu v dělení bodů, vydatnou touhu po gólu prokázal v šesté z nich Origi a střelou z dvaceti metrů, kterou opřel do nešťastníka McAuleyho, od nějž se míč odrazil k druhé tyčce, než ke které mířil bezmocný Myhill, slavil vyrovnání. Jürgen Klopp pak hecoval stadión k podpoře na zvrácení celého utkání, defenzíva Baggies ale bod uhlídala.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Newcastle United 1:2

13.12.2015 17:00

Góly: 39. Eric Dier - 74. Aleksandar Mitrović, 90+3. Ayoze Pérez

Velké překvapení se zrodilo na White Hart Lane. Podceňovaný Newcastle zde dokázal jako první tým v letošní sezóně zvítězit, když v závěru utkání otočil skóre a po Liverpoolu si připisuje druhý cenný skalp v řadě. Tottenham naopak nevyužil příležitosti dostat se do TOP 4 a jeho čtrnáctizápasová série bez porážky tak končí.

V nedělní podvečer to na severu Londýna vypadalo dlouho dle předpokladů. Spurs měli více ze hry a Magpies se před šestnáctku soupeře dostávali pouze sporadicky. Hosty dlouho držel brankář Rob Elliot, jehož v prvním poločase nejvíce zaměstnával především namlsaný Erik Lamela. Argentinský záložník zaznamenal ve čtvrtek v Evropské lize proti Monaku hattrick, dnes se však neprosadil.

Poprvé se devětadvacetiletý brankář musel opravdu předvést v 36. minutě, kdy se po pěkné akci na levém křídle dostal balón právě k Lamelovi, jehož technický obstřel Elliot konečny prstů vytáhl na roh. O chvíli později zakončoval opět Lamela, tentokráte hodně v tísni a odchovance Charltonu nepřekonal. Z následného rohového kopu však již Newcastle kapituloval. Na tradičně vynikající centr Christiana Eriksena si naběhl Erik Dier a ten poslal domácí do vedení.

Svěřenci Manuela Pochettina v dalším průběhu zápasu i nadále docela s přehledem kontrolovali míč a čekalo se, kdy přidají pojišťující druhou trefu. V 44. minutě po zblokované střele Eriksena pálil Rose vedle, ve druhém poločase zase několikrát dobře zasáhl Elliot - jako třeba v 53. minutě, kdy ho z velké dálky prověřil Harry Kane.

O zrádnosti těsného náskoku se Tottenham přesvědčil v závěrečné čtvrthodině. V 74. minutě přetažený centr po přímém kopu ze strany vrátil před bránu Coloccini a hlavičku Chancela Mbemby dotlačil do sítě důrazný Aleksandar Mitrović. Newcaste po tomto gólu ožil a hnal se za třemi body. V třetí nastavené minutě prodloužil přihrávku Wijnalduma Mitrović na Ayozeho Péreze, který z poměrně velkého úhlu překvapil Llorise a uzavřel na konečných 1:2.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 0:2

13.12.2015 14:30

Góly: 8. Olivier Giroud (pen.), 38. Aaron Ramsey

Premier League má nového lídra, v čele tabulky bude alespoň do zítřejšího večera Arsenal, který vyhrál na hřišti Aston Villy 2:0. Góly Oliviera Girouda a Aarona Ramseyho naopak znamenají patnáctý zápas v řadě bez vítězství pro Villans. Ti jsou po dnešku stále zoufale poslední, na záchranu teď ztrácí propastných osm bodů.

Aston Villa vstoupila do Premier League otřesně a podobně si vedla i v utkání proti Arsenalu. Jako první sice vypálil její Scott Sinclair, ale zatímco Petr Čech měl s jeho pokusem pramálo potíží, Brad Guzan už za tři minuty vytahoval míč z branky. Alan Hutton ve vápně stáhl agilního Thea Walcotta, a přestože rozhodčí Friend dlouho váhal, nakonec ukázal na puntík. Penaltu s přehledem proměnil Olivier Giroud.

Francouzský útočník nejenže navázal na fantastické třígólové představení z Ligy mistrů, které Arsenalu zajistilo postup do osmifinále, navíc vsítil svůj jubilejní padesátý gól v Premier League. Giroud byl blízko druhé trefy v utkání ve dvacáté minutě, kdy hlavičkoval zády k bráně. Přesto vyběhnuvšího Guzana překonal, vysokou střelu odpravil do bezpečí až jeden z obránců.

Situaci z osmatřicáté minuty už ale nedokázal zhatit nikdo. Hlavní postavou byl tentokrát Aaron Ramsey, který u vlastního vápna vybojoval míč skvělým zákrokem na Gueyeho, a pak počkal, až se k němu po ose Walcott - Özil dostane míč. Německý špílmachr mu balón nachystal před prázdnou branku a Velšan jej snadno zasunul do sítě.

Po změně stran se obraz hry změnil, Aston Villa cítila, že musí útočit a činila tak. Jenže efektivita jejího snažení byla naprosto žalostná. Za celý poločas prověřili domácí Petra Čecha jedinkrát, krátce po obrátce střílel zajímavě zpoza vápna Carles Sánchez.

Za zmínku stojí snad už jen Bacunova technická střela nad, Gilova rána vedle - a především akce střídajícího Adamy Traorého. Jeho sólo přes půli hřiště v nastaveném čase bylo asi nejpozitivnějším momentem Aston Villy, přestože skončilo střelou do boční sítě. Český gólman tak neměl problém udržet už 169. čisté konto v Premier League, čímž vyrovnal rekord Davida Jamese.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester United 2:1

12.12.2015 18:30

Góly: 2. Junior Stanislas, 54. Joshua King - 24. Marouane Fellaini

Pohádka maličkého klubu z jihu Anglie pokračuje! Bournemouth proměňuje premiérovou účast v Premier League v emoci nabytou jízdu, kterou kalí jen opakující se chyby v defenzivě. Dnes však Cherries přehráli Manchester United především srdcem a obrovským odhodláním. Výhru 2:1 zařídili Junior Stanislas přímo z rohu a Joshua King krátce po změně stran. Po dvou vítězstvích v řadě je nováček náhle čtrnáctý, naopak United pokračují v kritickém období...

Hrozivě rozšířená marodka United donutila Louise van Gaala postavit patrně nejméně zkušenou obranu Red Devils v historii Premier League. Vedle Blinda se postavili dvacetiletý Paddy McNair, kraje zadní řady pak obsadili Guillerme Varela a Cameron Borthwick-Jackson, pro které to byl shodně první zápas v Premier League v základní sestavě.

Ani jeden z nich však nemohl nic dělat se situací z druhé minuty, kdy zaváhala největší stálice United David De Gea. Junior Stanislas se jal exekuce rohového kopu, který zahrál tak skvěle, že přímo od praporku zaplul do vzdálenější šibenice hostující branky. Neuvěřitelný gól, pod nějž se každopádně podepsal i španělský brankář.

Artur Boruc, který minulý týden vychytal Chelsea na jejím stadionu, naopak zahájil zápas perfektním dvojzákrokem proti Fellainimu a McNairovi. Manchester United byl v úvodu zápasu aktivnější a po čtvrthodině hry mu dokonalou příležitost daroval hrdina druhé minuty Junior Stanislas. Martial však samostatný nájezd nevyužil a vystřelil nepochopitelně vedle.

Až po dvaceti minutách hry se domácí konečně osmělili k další zajímavé akci - Arterův pas si kolem nejistého Varely krásně zpracoval Stanislas, jenže samostatný nájezd neproměnil ani on. Tentokrát se David De Gea vyznamenal. Měl tak výrazný vliv na vyrovnání, jelikož už za dvě minuty sice Depay neproměnil úžasný centr Carricka v gól, ale nepozorná obrana Cherries dovolila Fellainimu vkleče dorazit balón do sítě.

Bournemouth byl po vyrovnání trošku nebezpečnějším týmem, byť míč na kopačkách měli častěji hosté. Po sérii rohových kopů však střílel z hranice vápna Stanislas a De Gea musel rychle k zemi. Španěl však dobře vykryl i tvrdou ránu Ritchieho na sklonku prvního dějství.

Krátce po změně stran se až do vápna United vydal stoper Francis, který si poradil s půlkou obrany, ne však s De Geou. Bournemouth však do vedení přece jen vrátil, následný roh tentokrát rozehrával Ritchie, Joshua King se odpoutal od Blinda a zprostředka velkého vápna pohodlně zakončil - 2:1.

Z Cherries za notné pomoci úžasných fanoušků vyloženě prýštila energie, díky které vytrvale doráželi na United a nutili je k chybám. Aktivitou hýřil především Joshua King, který se s míčem dostal až do vápna, ale při pokusu o lob netrefil branku. O poznání větší šanci spálil na druhé straně Fellaini, ke kterému se na malém vápně odrazil po špatném zásahu Steva Cooka.

Tolikrát zmíněný King se však krátce po hodině hry zranil a na hřiště přišel Glenn Murray. Borec, který popravil Chelsea, měl šanci definitivně rozhodnout po pár chvilkách na trávníku. Groteskní bránění United využil k samostatnému nájezdu, ale sám před De Geou vypálil dobrý půlmetr nad branku. Chvíli nato hroznou koncovku zopakoval po rohovém kopu.

Tempo hry bylo strhující, od sedmdesáté minuty se navíc taktovky ujal Manchester United a fotbalu to rozhodně slušelo. Čtvrt hodiny před koncem měl šanci k vyrovnání Martial, ale z nějakých 14 metrů vysoko přestřelil. A protože závěrečná část utkání byl především neúnavný a poměrně vyrovnaný boj, odnáší si Cherries další nesmírně cenné tři body.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Southampton FC 1:0

12.12.2015 16:00

Góly: 38. Yohan Cabaye

Další porážku si na své konto připisuje Southamptonu a na vítězství tak čeká již pět zápasů. O nejtěsnější vítězství Crystalu Palace se přičinil svým pátým gólem v letošní sezóně Yohan Cabaye a Eagles tak dokázali prolomit nepříznivou sérii, Saints totiž porazili poprvé od prosince 2008.

Southamptonu ven z krize nepomohly ani změny v sestavě a v rozestavení. Manažer Ronald Koeman využil podobně jako při svém působení ve Feyenoordu formaci 3-5-2, i když při dnešní skladbě základní jedenáctky se jednalo spíše o 5-3-2. Křídelní prostory dnes měli na starosti pouze Soares s Bertrandem, přičemž střed pole ještě vyztužily dva vyloženě defenzivní záložníci Wanyama s Romeuem.

Mezi třemi tyčemi pak místo Maarten Stekelenburga nastoupil poprvé v aktuálním ročníku Paulo Gazzaniga a nutno dodat, že svým výkonem rozhodně nezklamal. Poprvé sklidil potlesk v 19. minutě, kdy se Bolasieho centr snášel přímo do šibenice a argentinský brankář se musel pořádně natáhnout. Po následném rohovém kopu se k míči dostal Cabaye a jeho dělovka Gazzanigovi div že nezlomila ruce.

Na druhé straně vytáhl ještě o stupeň lepší zákrok Wayne Hennessey, jenž neskutečně konečky prstů vyškrábl prudkou hlavičku Stevena Davise. Skóre se tak měnilo až v 38. minutě. Wilfried Zaha přihrál zřejmě v nepatrném ofsajdu stojícímu Bolasiemu, po jehož centru míč do prázdné brány bez problémů doklepl úplně volný Yohan Cabaye.

Ačkoliv Saints prohrávali, i ve druhém poločase byly mnohem nebezpečnější hráči Crystalu Palace. Naději na vyrovnání pro hosty stále držel Gazzaniga, který si postupně poradil s pokusy Cabayeho, Wickhama a nakonec bravurně vyrazil i projektil Bolasieho přímo z voleje. V samotném závěru pak mohl vyrovnat Long, Hennessey však své spoluhráče podržel.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Watford FC 0:1

12.12.2015 16:00

Góly: 4. Odion Ighalo

Watford přepisuje svá maxima! Tři vítězství v řadě, sedmé v sezóně - to je něco, co za svá účinkování v Premier League doposud nedokázal. Sunderland se sice vzepjal k dramitckému závěru, stále ale neukončuje čtyři roky čekání na obrat v domácím představení, pokud jako první inkasuje.

Hornets od úvodního hvizdu nikterak nezastírali svojí pohodu z posledních týdnů a svou aktivitou vygenerovali rychlou změnu skóre. Nikoho asi nepřekvapí, že Coates u bližší tyče nedokázal uhlídat Ighala, který z malého vápna procedil míč pod překvapeným Pantilimonem a Nyom si tak připsal parádní přihrávku z první, kterou posílal míč před branku z rohu vápna.

Na konci deváté minuty mohlo být u hostů ještě veseleji, to když z druhé strany centroval Aké, díky důrazu se k balónu dostal Abdi a napřáhl k další střele z pár kroků. Děravou obranu tentokrát brankář podržel.

Vzápětí se díky Deeneymu dostal do vápna opět Ighalo, O'Shea mu skočil na chytrou kličku, kanonýr hostů se tak dostal tváří v tvář brankáři a opět ho dokázal prostřelit, zastavující se míč mohl dorážet do prázdné branky, ale jeden z obránců skvělým zákrokem stihl odkopnout na malé vápno. Akce nicméně pokračovala, Abdi byl příliš blízko brankáři, aby dokázal skórovat a Juradovi chyběly centimetry, aby se z následné dorážky postaral o něco více než o pouhé zvonění v uších bezradných obránců.

V 17. minutě tak měl blízko k ledové sprše pro Watford Borini, ten se dostal ke střele z pravé strany a jen těsně minul vzdálenější tyč. Allardyce vlastně ani neměl jinou možnost a minutu poté už dělal první změnu v sestavě, kterou odnesl Yedlin. Změnou rozestavení uklidněná hra opět trochu uspala domácí defenzívu a Pantilimon se musel vytáhnout proti Capouého střele z první.

Gomes se tak musel činit minutu před odchodem do šaten, to si na pas z přímého kopu nejvýše vyskočil Britos a hlavičkou pod břevno zařídil první práci pro svého brankáře. Probuzený Sunderland zahrozil i krátce po přestávce, když Fletcher hrudí sklepl pas před vápno pro Rodwella, jehož střelu přes obránce brankář hostů dokázal zlikvidovat.

Po hodině hry se diváci dočkali nejatraktivnější desetiminutovky za několik posledních týdnů, fotbalu nahoru - dolů však žádné nebezpečné zakončení nevyprodukoval a přeci jen pasivnější Watford musel držet koncentraci defenzívy na maximum, aby útlý náskok ze žhavého začátku uhájil. To jim chtěl znemožnit Defoe, který rozvlnil síť po necelých třech minutách od vystřídání, metrový ofsajd ale pomeznímu ujít nemohl.

Chvíli poté to zkoušel z dvaceti metrů Watmore, pokus opatřený zjevnou falší z dvaceti metrů mezi tři tyče nevměstnal. Učinit rychlý konec dramatu mohl Ighalo, který se dostal za obránce, střelou v pádu ale Pantilimona nepřekonal. Zákrok utkání tak vzápětí musel vytasit Gomes, který se snad kouzelnickým trikem dostal včas na zem a dokázal vyrazit střelu z hloubi vápna od Defoa, kterou ještě tečoval Cathcart.

A v dalších dvou minutách se video akorát přetočilo. Nejlepší střelec Watfordu nedokázal dotáhnout únik, když Coates v poslední moment stačil dát do střely nohu, na druhé straně se bývalý reprezentant Anglie držel za hlavu po lehké teči centru, kterou mezi tři tyče balón nenasměroval. Když ani Johnson nedokázal osamocen u malého vápna z voleje zamířit přesně, mohl se Gomes radovat ze zaslouženého čistého konta a posun na skvělou sedmou příčku.

Více informací k zápasu

West Ham United - Stoke City 0:0

12.12.2015 16:00

Góly: -

Po překvapivých výsledcích minulou sobotu si oba týmy nic nedarovaly a přes enormní střeleckou snahu domácích se zrodila bezbranková remíza - oba brankáři tak v prosinci ještě neinkasovali. Zároveň se tak West Ham a Stoke City nadále dělí jediný bod v extrémně vyrovnané části tabulky.

Už po třech minutách musel rychle k zemi u tyče Butland, aby solidním zákrokem zastavil pokus Kouyatého z dvaceti metrů. Jeho střela předznamenala i minuty následující, nicméně další dalekonosné snahy vyšších kvalit nedosáhly. Na druhé straně tak mohl překvapit Marco van Ginkel, ten však ve výborné pozici v hloubi vápna mezi tři tyče nezamířil.

Hosté trochu překvapivě West Ham na míči přehrávali, rozhodně se to však neprojevovalo na obrazu hry, ten byl pln nepřesností a pasivní obránci to s aktivitou dopředu zrovna nepřeháněli, téměř třetinu času se tak hrálo blíže k brance Stoke. Tři minuty před koncem první půle si tak zavařil Shawcross a po střetu s kapitánem soupeře mohl být rád, že sudí ukázal na rohový praporek namísto k penaltovému puntíku.

Po změně stran se střelecky prvně ozval jinak vcelku agilní Carroll, po rohovém kopu Zárateho nechal hlavičkou vyniknout Butlanda. V 61. minutě si na něm vylámal zuby po spolupráci s Ogbonnou také Antonio, šlo už o dvanáctý střelecký pokus domácích a začínala se tak projevovat nervozita ze stále bezbrankového stavu.

A nepomáhalo ani štěstí, nepovedený centr Cresswella, jenž mířil do branky, zvládl Butland vyrazit a poradil si i se slušně kopnutým přímým kopem, který měl na vědomí Enner Valencia. Ještě předtím přitom svou střelou jen těsně minul Zárate. V poslední minutě tak musel zakročit také Adrián, který si v souboji jeden na jednoho proti Mame Dioufovi připsal vítězství a udržel tak pro svůj tým alespoň bod.

Více informací k zápasu

Manchester City - Swansea City 2:1

12.12.2015 16:00

Góly: 26. Wilfried Bony, 90+2. Kelechi Iheanacho - 90. Bafétimbi Gomis

Velké drama bylo k vidění na Etihad Stadium, kam přijela Swansea. Hosté, které již nevedl odvolaný kouč Garry Monk, byli po celý zápas favorizovanému Manchesteru více než vyrovnaným soupeřem, přesto nakonec odjíždí s prázdnou. Hrdinou utkání se stal talentovaný Nigerijec Kelechi Iheanacho, který podobně jako proti Crystal Palace zařídil vítězství za pět minut dvanáct. Tentokráte však k rozhodujícímu gólu přišel tak trochu jako slepý k houslím...

Labutě mohly jít do vedení již v 5. minutě, když Jack Cork pěknou kolmicí vybídl ke sprintu Routledge, ten se dokázal prodrat k míči přes Otamendiho, jenomže ztroskotal na vynikajícím zákroku Joea Harta. Z tábora Citizens jako první ohrozil Fabianskeho jeho někdejší spoluhráč Bony, polský brankář ale jeho nepříliš razantní střelu bezpečně kryl.

Nicméně o deset minut později se již reprezentant Pobřeží Slonoviny mohl radovat. Po rohovém kopu totiž jeho náběh hostující obrana vůbec nezachytila a Bony tak nikým nehlídaný po dobrém Navasově centru nezištně zavěsil. Odpověď měl na hlavě rovněž po standardní situaci André Ayew, na rozdíl od Bonyho však mířil těsně nad.

Ze začátku druhého poločasu Fabianskeho v brance pořádně protáhl Yaya Touré, jehož povedená rána z přímého kopu snesla opravdu přísná měřítka. Na druhé straně se trochu se štěstím zjevil ve velké příležitosti Gylfi Sigurdsson a blýsknout se opět musel Joe Hart. Jednička Manchesteru City i anglické reprezentace pak své spoluhráče ještě několikrát podržela, situaci z 90. minuty si ovšem za rámeček nedá.

Celá akce vypadala docela neškodně - na polovině hřiště hledal stoper Federico Fernández spoluhráče, místo alibistického nákopu však perfektním pasem vysunul Bafetimbiho Gomise a ten z poměrně velkého úhlu propálil Harta na přední tyč. Rozuzlení však přišlo ještě později. V druhé nastavené minutě se po individuální akci dostal ke střele Touré, trefil do zad před sebou stojícího Iheanacha, od jehož zad se balón odrazil tak dokonale, že zapadl přesně pod břevno branky Swansea.

Více informací k zápasu

Norwich City - Everton FC 1:1

12.12.2015 13:45

Góly: 47. Wes Hoolahan - 15. Romelu Lukaku

Třetí remízu v řadě si připisuje Everton. Toffees sice na půdě Norwiche zásluhou dvanáctého gólu Lukakua v sezóně brzy vedli, po změně stran však opět nedokázali ubránit standardní situaci a konečný výsledek 1:1 zařídil Wes Hoolahan.

První půle jednoznačně patřila hostům z Goodison Parku a domácí defenzivě dělal problém především ve skvělé formě hrající Romelu Lukaku. Byl to právě belgický kanonýr, jenž po čtvrthodině hry otevřel skóre. Norwich sice rohový kop Bainese ještě dokázal odvrátit, další centr do šestnáctky však ihned poslal Gerard Deulofeu a na zadní tyči tradičně důrazný Lukaku hlavou otevřel skóre.

Rodák z Antverp stál u zrodu další nebezpečné akce, po níž zakončoval Arouna Koné a jen vynikající zákrok brankáře Rudda, jenž mezi třemi tyčemi opět nahradil jeho skorojmenovce Ruddyho, zachránil Canaries od dalšího inkasovaného gólu. V 39. minutě mohl oslavit návrat do základní sestavy Leighton Baines, zkušený zadák ale pouze orazítkoval tyč.

Nováček letošní sezóny v úvodním dějství opravdu nepředvedl vůbec dobrý výkon a může být rád, že do kabin šel za ještě docela přijatelného výsledku. Další velké příležitosti nevyužil Koné, jehož opět vychytal Rudd a v samém závěru poločasu pak ještě pálil v nadějné pozici Lukaku kousek vedle.

Ovšem do druhé poloviny zápasu vstoupili svěřenci Alexe Neila skvěle a hned ve 47. minutě vyrovnali na 1:1. Robbie Brady rozehrál rohový kop na Ryana Benneta a jeho hlavičku dotlačil do sítě Wes Hoolahan. Tima Howarda se na brankové čáře snažil zastoupit Ross Barkley, ale i když dělal, co mohl, změně skóre nezabránil.

Diváci na Carrow Road do konce utkání viděli ještě dvě opravdu stoprocentní gólové šance, rovnoměrně rozložené na obě strany. Nejprve po pěkné akci po pravém křídle a zpětném přiťuknutí Hoolahan přestřelil z pár metrů poloprázdnou bránu Cameron Jerome, na opačném konci hřiště zase po vysunutí Koného zakončoval Gareth Barry pouze do vyběhnutého Rudda.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City16105134:2235
2.Arsenal FC16103329:1333
3.Manchester City16102432:1732
4.Manchester United1685321:1229
5.Tottenham Hotspur1668226:1426
6.Crystal Palace1682621:1526
7.Watford FC1674518:1625
8.West Ham United1666425:2124
9.Liverpool FC1666420:1924
10.Everton FC1658329:2123
11.Stoke City1665513:1423
12.Southampton FC1656521:1921
13.West Bromwich Albion1655616:2120
14.AFC Bournemouth1644820:3116
15.Newcastle United1644818:3116
16.Chelsea FC1643918:2615
17.Swansea City1635815:2414
18.Norwich City1635818:2814
19.Sunderland AFC16331017:3012
20.Aston Villa16131213:306

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1851)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zaslúžená remíza

Reagovat
Zaschrona

Behem sezony postraceno uplne zbytecne uz minimalne 8 bodu - remiza se Swans, Bournemouthem, Palace a ted s Norwichem, vsechno zapasy, kde jsme meli jednoznacne vyhrat a vykon tomu i po podstanou cast zapasu odpovidal. Tyhle ztraty po chybach predevsim ze stanardek nas nechutne srazi dolu. Kde bychom mohli byt, pokud bychom byli schopni udrzet kvalitni vykon po celych 90 minut. A s golmanem PL kvalit, kde by nebyl temer kazdy balon do maleho vapna temer automaticky gol...

Reagovat
vodka

"Kde bychom mohli byt, pokud bychom byli schopni udrzet kvalitni vykon po celych 90 minut." to si říká asi 20 týmů PL momentálně...

Reagovat
smazaný uživatel

*19, Leicester už nemůže výš

Reagovat
smazaný uživatel

*asi 20 týmů

Reagovat
vodka

Leicester mohl mít větší náskok...

Reagovat
Zaschrona

Problem je ten, ze my jsme schopni vykon drzet v prumeru treba nejakych 75 minut na hodne dobre urovni. Norwich ma ted dobrych 15 minut a stejne jim to staci na remizu... A tohle proste je v poslednich kolech ta stejna pisnicka...

Reagovat
smazaný uživatel

Rika ti neco pareto 80:20?

Reagovat
T44v3tt1

Asi ta úroveň není dostatečná na to, abyste si během dobré části zápasu dokázali vypracovat takový náskok, který by i přes slabší část, znamenal tři body.

Reagovat
Zaschrona

Ja tohle chapu, ale je tohle proste nechutne frustrujici. Rozhodne je min frustrujici dostat nasup po mizernym vykonu nez tyden co tyden takhle pitome nevyhravat...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, s tymem jako tottenham by lidri ztracet nemeli

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože je jinak předběhne

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik hodin ma byt Weidman s Rockholdem a Aldo s Mcgregorem? Diky

Reagovat
kubys

Od 4 do 7 by to mělo být...

Reagovat
kubys

Logicky teda čekám oba dva ty bouty na konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna nazhavovaci provokacka pri vazeni

Komu fandis?

Za me Rockhold a Aldo.

Reagovat
kubys

Aldo a Weidman.

Reagovat
Lacko_Boh

Rockhol ma charizmu ale Weidman univerzalny sympaťák, vyslovene mu nejde že nepriať a asi jeden z mala čo by nemusel sypať

Reagovat
smazaný uživatel

Jj u tech dvou je mi to jedno, mas recht, ze Weidman je sympatak, ale to i Rockhold. Uvidime, mozna ze uz i vic fandim Weidmanovi

Reagovat
Lacko_Boh

no som rad že to spoiler Rockhold vyhral

Reagovat
-Kopy-

https://www.youtube.com/watch?v=MQ1i_GZoLgo kratičké preview pro to kdo moc neví, strašně se těším, fandím Conorovi ale bojím se že straně dostane ale jestli ne a vyhraje, tak to bude král králů

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, akorat jsem to pred hodinou dokoukal

Ja nemam rad ty velkohuby floutky.. Snad mu Aldo nalozi, ikdyz se toho blazna dost bojim.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa predvadzaju a vystupuju pred verejnostou je strasna komedia . Mne to pride ako Wrestling.

Tak strasne to umelo robia ze sa na to neda ani divat

Reagovat
smazaný uživatel

Více sledovanosti, Dana White si musí mnout ruce. McGregor je hlasitý blbeček co dělá hodně povyku, prohlašuje hovna a zaplňuje tím zprávy a noviny. Aldo je prakticky legenda ufc, jeden z nejnebezpečnějších fighterů na světě. Akorát tím že se Mcgregor chová jak naprostý kokot tak ho to asi přestalo bavit a začal taky mluvit hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+to sebrání Aldova pásu je jedna z nejdětinštějších a nejtrapnějších věcí co sem v tom sportu viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho podcení tak ho Aldo dobije jak kdysi Fabera, jediné co pro něho hraje je to že Aldo nebyl přes rok v ringu. Talentově a zkušenostmi je na tom Aldo úplně jinde, ale to vždycky nerozhoduje, Velasquez Jinak druhý zápas snad Weidman

Reagovat
Lacko_Boh

ale no Conor je favorit, ak Aldo nejak závratne nezmeni taktiku, teda že by šiel do takedownou tak si neviem predstaviť že by v postoji Conora porazil A keď vidíš v akom heci je Conor, ako si to úžíva, akú ma formu a pod akým tlakom je Ald, po zranení, UFC mu ho dehonestuje a nespráva sa k nemu ako špampionovi, tak budem fakt prekvapený z Aldovho víťaztva

Reagovat
Lacko_Boh

*takedownov, ako ho dehonestuje

Reagovat
kubys

Wtf? Aldo je právě na nohách daleko lepší než Conor. Má o parník lepší blok i práci nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice potom co se teď stalo už je to jedno ale Aldo má jedny z nejlepších nohou v historii ufc, tam teda mcgregor není ani tak blízko. Na Alda dolehl tlak, nebyl rok v ringu, šel dolů (viz Velasquez), gratulace Conorovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodíte sem pak někdo stream, když Lacko zapomene?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiciN
Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz i City maji sveho Machedu akorat Federico to dal hned po sobe...

Reagovat
Matić

Teď koukám na druhej gól City a za stavu 1:1 tam je poloprázdno To vážně nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

nepřekvapuje

Reagovat
afc

Macheda

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson uz druhy zapas po sebe na lavicke, vraj je tuto sezonu slabucky

Reagovat
I am Mancunian

to nemoze nikoho prekvapit, sympatak, ale lama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

šedivý průměr

Reagovat
smazaný uživatel

jedině Countera

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Side

Reagovat
vodka

ale Creswell má fakt parádní centry, nevim proč jich WHU využívá tak málo...

Reagovat
afc

Minuly rok si to v pohodicke daval. Teraz je len z formy. Ako nahradnik za Bellerina bude super.

Reagovat
smazaný uživatel

Cital som od fanusika west hamu ze uz vlani to nebolo take terno ako sme si malovali a chcel tam lepsieho hraca

Reagovat
SunFells

To musel být nějaký djourou hledající svého Girouda, byl výborný

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Snad, ja by som mu prial aby bol dost dobry na to byt nas nahradnik

Reagovat
smazaný uživatel

Super? Pochybuju, že je lepší než Debuchy.

Reagovat
afc

Pochybujes potom zle. Debuchy uz to ma ze sebou,Jenkinson vsetko pred sebou.

Reagovat
Counter

Bilić se zbláznil, ale on zase prozře

Reagovat
SunFells

Brání mu v rozletu, aby byl pro ně dostupný i příští rok.

Reagovat
SunFells

To už je podruhé, co to takhle Iheanacho posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Hroznej výkon od City, fakt nezasloužená výhra. Sterling na facku, tam udělal Pellé dobře, že ho sundal. Delph hrál ve Ville někdy na křídle? Já měl za to, že je to takovej typickej BTB. Každopádně mi tam přišel taky strašně tragickej.

S příchodem KdB jsem se nestačl divit, jak jediná změna může ovlivnit průběh hry, ale trvalo to asi 4 minuty a všechno se zase vrátilo do normálu. Škoda no, další ztráta City by se fakt hodila.

Reagovat
Hokaido

Jinak děkuju Pellému za posrání fanty. Zatím mi hráli Lukaku, Deoulofeu, Bony, Gomes a KdB s páskou.

Reagovat
Coutinho10

ja ji dal pro zmenu Silvovi....takze taky bida

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
Hokaido

už to jde

Reagovat
REPLIKATOR

Bublina zase prohrála. Koeman

Reagovat
Matić

KDB C ve fantě 2 body jak nic

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

(hlavně si to pusťte se zvukem)

Reagovat
Matić

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
soukup

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Torres

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
minoLFC

Fabregas

Reagovat
kvasha16

Cesc je lepsi

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

ten torres je top

Reagovat
Infernoqt

Nedokážu si představit, jak nás odjebou sponzoři, když nebude LM. I proto je Ed dneska na zápase a nevypadá nadšeně. Tohle se prostě musí řešit. Za 300m liber očekávám aspon to 4. místo, ale zatím vypadáme jako tým z championship. A to nejenom v tomto zápase, ale minimálně posledních 10 kol.

Reagovat
Busby babes

Ed je na spouste zapasu. si jako myslis, ze vcerejsi zapas byl necim klicovej? ty vole, kam na to chodite... a jak odjebou sponzori. Sponzori tohle vsechno samozrejme maji ve smlouvach.

Reagovat
REPLIKATOR

Bournemouth potvrdil roli mírného favorita

Reagovat
Infernoqt

Mírného

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by mi dakto pred sezónou povedal,že Bournemouth výhra na Stamford Bridge a o týždeň nato nad Manu, neveril by som mu...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo

Reagovat
Coutinho10

Bournemouth nejdriv Chelsea a ted i United

Reagovat
REPLIKATOR

Povinné výhry, jestli se chtějí zachránit...

Reagovat
Coutinho10

j po tom slabsim zacatku se rozjizdej prave vcas

Reagovat
smazaný uživatel

je třeba využít milosrdného losu

Reagovat
Infernoqt

žádné překvapení, United jsou průměrný klub

Reagovat
Coutinho10

j jako oba sou momentalne prumerny, ale stejnak to je uspech a hrozne dulezity body pro ne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

troska prehnane nie?

Reagovat
Infernoqt

co by, říká to každý bývalý hráč MU, já to jen opakuju... navíc tě hráči na hřišti nepřesvědčí o opaku, je to hra tak pro championship, a to jsem upřímnej a mám ten klub rád

Reagovat
kvasha16

a zase prehanas s tym CHampionshipom... Momodou dobre poznamenal nizsie, ak uz tak priemerny tim, nie klub ... a ked uz to spominas, to fakt sa nejake osobnosti vyjadrili o MU ze su priemeraci?

Reagovat
smazaný uživatel

*tím, nie klub

Reagovat
EXoRcIsT

ked mam pravdu povedat tak ma tato prehra ani velmi nezaujima ale Bournemouth dufam ze sa udrzia

Reagovat
EXoRcIsT

SAFa a Charltona my je najviac luto co oni obetovali tomu klubu a teraz sa musia pozerat na tento hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ja krútim hlavou od zápasu s Tottenhamom...

Reagovat
nani92

tak tých 11-13 bodov nebude..takže sme von z boja o titul

Reagovat
minoLFC

ste 3 body od prvého miesta

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Tohle neustoji. Pohled Eda mi stacil a verim mu, ze udela spravnou vec.

Reagovat
Infernoqt

60m liber za dembeleho

Reagovat
iamek

Ten uz mel prijit z Fulhamu.

Reagovat
SunFells

Furt može.

Reagovat
Cobra

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

*townsenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou pozici a pravomoce má ten člověk vůbec u vás v klubu?

Reagovat
buzna

Furt stejná nuda, jednou za měsíc se stihnu podívat na zápas a akorát se pokaždý naseru..hlavně že se prodal hrášek..Martial sice proleze celé vápno, ale je to k ničemu, když netrefí branku

Reagovat
smazaný uživatel

hrášek byl moc levnej, nehodil se do koncepce

Reagovat
Dawon

tohle je ale strasne nefer...Chicharito hral u nas posledni zhruba rok a pul naprosto hruzostrasne...vy tady delate, jakoby se prodal po sezone, kdy nasazel 30 golu

Reagovat
I am Mancunian

mne skorej vadi, ze sa predal chicharito, RvP, wellbeck, odisiel falcao a prisiel kto ? martial

Reagovat
buzna

tak mě to štve hlavně proto, že se pak mrknu na ostatní výsledky a vidím, že hrášek dá tři góly..

Reagovat
Counter

Pořád jen tři body od prvního místa, nic se neděje, krásně to v MU šlape

Reagovat
Dawon

plnime cil skoncit do 4. mista, vse jde podle planu, my jsme klidni

Reagovat
I am Mancunian

a ako bonus hrame este aj o titul

Reagovat
Dawon

jedem vlastne nad plan, pekne

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

#mufc had more points after 16 games last season. This is not a process or progress. This is regression.

Reagovat
Hokaido

Pod Moyesem jste měli na konci roku (19 zápasů) 34 bodů. To bude zajímavý ještě.

Reagovat
Dawon

jako je to fakt vtipne no...nebyt tragedie zbytku te ligove spicky, tak se topime kolem 7. mista a je vicemene po sezone...LVG se drzi v podstate jen diky shode okolnosti, nic vic

Reagovat
I am Mancunian

to som uz pisal davno, ked tu boli reci, ze sme v boji o titul, asi vies ako som dopadol

Reagovat
Dawon

ujebani trollove maji tezky zivot no

Reagovat
Mariano13

neviem či je to tragédia čela ligy skôr zaujímavá sezóna ... Leicester vyhráva ligu obhajca je nad zostupom tímy ako WHU CP ci WAT predbehli Liverpool a s Tottenhamom hrajú o európske miesta ... už to nieje big four so City ako fifth element ... a pre to je to podľa mňa naj lia sveta ... a už to vravím od nejakého tretieho kola asi by aj prospelo mať nečakaného víťaza ligy keďže už nieje klub ktorý valcuje všetko a vyložene si to zaslúži

Reagovat
Counter

Btw. pochopil dneska někdo zase ta van Gaalova střídání? Fellaini je sice poleno, ale dal konečně gól a rozhodně patřil v té bídě k tomu lepšímu. O Youngovi už asi netřeba mluvit, ten musí být odepsaný úplně, když se ani v takovéhle hráčské krizi nedostane na hřiště...

Reagovat
BrainBlender

U Fellainiho střídání jsem měl přesně tyto výrazy:

A když jsem viděl, co v druhý půli předváděl Borwick (nebo jak), tak jsem nemohl pochopit, proč už tam není Young.

Ale upřímně, ten tým vypadá v tak strašný krizi, že už pomůže jen nějakej velkej impulz (čti vyhazov)

Reagovat
Busby babes

k lepsimu? dyt ta zaloha diky nemu strasne horela. Ne ze by to teda tim stridanim vylepsil, ale to ze dal gol je sice pekny, ale taky mel dat dalsi 3, ze jo. takze smerem dopredu zazdil skoro vsechno, smerem dozadu nepredvedl nic.

Reagovat
Counter

No k lepšímu to moc nebylo, když od jeho odchodu jste neměli snad ani jednu další šanci a Bournemouth ten závěr zápasu zválcoval na vaší vlastní polovině...

Reagovat
EXoRcIsT

Edo nevyzeral prave nadsene

Reagovat
iamek

Odvola ho <3

Reagovat
Nikikrew

United sa zranil Lingaard? Ty maju teda tiez dobru smolu

Reagovat
smazaný uživatel

taky byhc se tam hodil marod, tohle se nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočná blamáž. Ani tak nie výsledok ako workrate a túžba po víťazsve. Nemám nič proti štýlu hry pod LVG, dokonca sa mi páči viac dominancia ako hore-dole, ale keď tréner nedokáže namotivovať svoje mužstvo, tak proste dovidenia. Posledné zápasy to už je naozaj vrchol pozerať sa ako Depay s Martialom vypustia 2 z 3 súbojov. Ale oni sú len špička ľadovca, celkovo tí hráči vyzerajú absolútne bez záujmu. Byť Edom tak teraz pred zimným prestupovým oknom seriózne zvažujem zmenu manažéra, pretože oni vyzerajú akokeby už nikdy nedokázali vyhrať zápas.

Reagovat
Lacko_Boh

LFC in ♥

UFC 194 atdhe.ru/boxing

od 0:30 první zápasy

od 2:00 prelims

od 4:00 main card

Aldík s Conořem pôjde okoľo šiestej

malo by sa to objaviť tu http://atdhe.ru/boxing

Reagovat
smazaný uživatel

Pánbůh ti to oplatí na dětech, díky moc.

Reagovat
Lacko_Boh

nechápem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, to se jenom tak říká. Každopádně ještě jednou díky

Reagovat
Lacko_Boh

jasne že viem že sa to tak říka len som naražal na moj nick v pohode

Reagovat
Lacko_Boh

taká moja vtipnôstka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Bude k dispozici van Gaalova tiskovka online? Jsem na ni natěšený jak kiwwi v létě 2014.

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem jen druhou půli,ale krásný výkon domácích

Reagovat
SunFells

Někteří by to nazvali nehorázným luckem, ale mně se to zdálo jako velice obětavý výkon.

Reagovat
vladis271

Hlavne ten koniec, do ničoho ich nepustili, a boli ešte nebezpečnejší.

Reagovat
cristiano.K.

Murray evidentní dvě tutovky,ale zas nevím,co se dělo první půli

Reagovat
Hokaido

MUfani, je vůbec nějaká šance, že ho v týdnu odvolají? Nebo je to jen váš mokrej sen?

Reagovat
EXoRcIsT

tak prajeme si to vsetci ale asi ho neodvolaju

Reagovat
Hokaido

doufám

Reagovat
minoLFC

Ste 3 body od prvého miesta

Reagovat
EXoRcIsT

ibaze to je skor stastie ako vlastna zasluha

Reagovat
smazaný uživatel

a? vysledky su ... nahradit ho neni kym akurat neviem ako moc v tom bude hrat rola, ze nepostupili do LM

Reagovat
Mariano13

asi tomu nahráva aj to že by si udržali Giggsa ale ja dúfam že s ním ešte počkajú aspoň do konca sezóny

Reagovat
Busby babes

neni.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

LvG pravý trenér pro United.

Reagovat
I am Mancunian

Five without a win in all comps for Utd. Moyes' worst was three.

LVG

Reagovat
wild

No..som to tu vcera ci predvcerom pisal, ze uz sme nevyhrali 4x po sebe a pri pohlade na rozpis na dalsie 4 zapasy vyhrame maximalne doma s Norwichom, ak vobec.. zufalost v koncovke, velka marodka, zle vysledky..padneme do velkej krizy a z toho sa uz nedostaneme. Celo tabulky sa nam bude nezadrzatelne vzdalovat a .. snad ho vyhodia

Reagovat
I am Mancunian

nevyhodia, fakt tomu neverim

Reagovat
Hokaido

Bournemouth fans need to chill, it's only Manchester United.

Reagovat
avicii

LVG by ma zaujimalo ci je este taky kiwwi po krk v Gaalovom zadku

Reagovat
Infernoqt

Nerad to říkám, ale ten tým potřebuje přestavbu jako sůl. Není tam nic, na čem bychom mohli stavět. Lehce De Gea, Smalling, chvílemi Herrera a Martial, jinač se mi tam nikdo nelíbí. Samej průměr. Podle toho taky tak hrajeme.

Reagovat
Hokaido

Tak to zas není pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

to je tým systémom. Pod SAFom hrali hráči ako oshea, alebo gibson, ktorí boli ďaleko horší, než čo máme teraz, ale pri alexovi vypadali o 2 triedy lepší.

Reagovat
Infernoqt

Jsou upe mimo, do jednoho. Spadnou do průměru filozofie a nevytáhneš je z toho. Ještě Schneiderlina jsem zapomněl, ten se bude hodit. Ten tým potřebuje řád a filozodfii a potřebné hráče do toho. Stalo se prostě to nejhorší, co nikdo nechtěl. Zavést novou filozofii s novýma hráčema, co nesedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Netáraj zase. Jedna vec čo sa mu musí nechať je prestavba. Konečne nás zbavil odpadu ako bol Cleverley a Welbeck (prepáčte srdciari) a priniesol hráčov ako Depay, Martial, Schneiderlin, Herrera... O budúcnosť sa báť fakt nemusíme, my máme problém v tomto momente.

Reagovat
Dawon

Cleva beru, ikdyz toho sme spis neumeli vyuzit, nez ze by na to vylozene nemel, ale Welbeck odpad? Co bysme za takoveho hrace tedka dali ty vole

Reagovat
haracky

Potřebujete rozšířit marodku?

Reagovat
smazaný uživatel

zas takový odpad to nebyl, hlavně Welbeck. je třeba umět s těma hráčema pracovat

kdysi bejval odpad např. Jones, Smalling a co z nich vyrostlo

Reagovat
Zaschrona

odpadu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

EF je bozi

Reagovat
I am Mancunian

vravim, este tak 300milionov aspon

Reagovat
Infernoqt

na lavičku

Reagovat
Dawon

to je podle me zase dost nesmysl, stavet na cem urcite je...problem je v tom, ze my potrebujem hrat dobre hned a prave takovi hraci nam chybi...ty hvezdy, ti (udajne) rozdilovi hraci, co nas maji tahnout, jsou povetsinou na facku, hlavne v ofenzivni fazi, coz je celkem zasadni problem...

Misto toho, aby nas hraci jako Mata a Rooney zvedali svoji individualitou, tak patri pravidelne k nejhorsim hracum na hristi

Ja nehodlam vycitat Depayum a Martialum, ze ten tym netahnou, je podle me strasne naivni cekat, ze te z krize budou vytahovat dva mladi talenti, kteri sou v tymu pul roku

Reagovat
Dawon

a kdyz uz tam ma nejake zajimave hrace, kteri te hre podle me pridavaji neco navic, tak jim neveri a staci je co nejmin to jde, viz. herrera...a to je pak tezko no

Reagovat
Grahf

ale kde kúpiš top kvalitu, keď tie top mančafty sa svojich hviezd určite zbavovať nebudú. Dnes už má prachy každý druhý.

Reagovat
Dawon

tak ja necekam, ze koupime Messiho a Ronalda, ale urcite je na trhu spoustu hracu, kteri by nas kvalitou pozvedli a maji treba potencial se stat do budoucna hvezdama...at se na me nikdo nezlobi, ale aby nase nejlepsi volby na prave kridlo byly Mata, Lingard a Young, to je tak neuveritelne k placi u tymu, ktery by mel mit ty nejvetsi ambice

Ja nejsem manazer ani skaut, nebudu tady z prdele vytahovat nake jmena, ktere jsem odkoukal ve FM , ale je snad jejich prace ty hrace umet najit a privest do tymu

Reagovat
I am Mancunian

s herrerom to zacalo uz pocas pripravy

Reagovat
Infernoqt

já prostě nechápu, proč za ty ohromný prachy nekoupíme hotového hráče... jednoho hotového hráče za mega prachy, je mi jedno na jaký post, ale at je tam nějaké jméno... zatím je to jen De Gea, a ten se na prd zmůže sám

nejvíc mě sere, že nemáme na to udělat ani pozici pro ligu mistrů ,protože jsou tu jiné týmy, co hrají pohlednější fotbal s přijatelnějším losem... takže nemáme co ztratit, chce to změnu hnedka

Reagovat
Dawon

problem je v tom, ze my ty jmena mame...ale bohuzel jenom jmena...Rooney a Mata, to jsou na papire dve ofenzivni hvezdy, jedni z nejproduktivnejsich hracu v PL za poslednich X let...ale co je nam to platne, kdyz Rooney uz je minimalne 2 roky za zenitem a Mata je bud totalne z formy, nebo se topi v systemu, do ktereho se snazi LVG nacpat

Pokud si chce LVG zachranit kuzi a nasi sezonu, tak v zime zkratka musi prijit nejaka ofenzivni hvezda, pres to bohuzel vlak nejede...s tou srackou co hrajem muzem vyhravat zapasy pouze individualitama

Reagovat
Dawon

a to ma teda LVG jeste kurevskou kliku, ze udelal Smalling takovy skok dopredu, jinak by v tom tymu uz nefungovalo vazne asi vubec nic

Reagovat
fenixLFC

tak ono je problémom tvrdohlavost LVG. To co sa vravelo uz pred prestupakom sa potvrdzuje. pises sice ze rooney a mata su najvacsie hviezdy, ibaze je to furt to iste ako ked mata prichadzal a preco bol vysmievany- rooney je proste na hrote k hovnu, uz davno to nie je hrotak. Jemu viac vyhovuje pozicia pod nim, co je zas idealna pozicia matu. lenze LVG si povie ze jemu staci ist do sezony s rooneym a martialom ako hrotmi a preda zvysok lebo ich proste nepotrebuje...

Reagovat
Dawon

Ja teda v poslednich letech mam pocit, ze Rooneymu uz nevyhovuje zadna pozice no, ale to je samozrejme jina debata

A jinak mas samozrejme pravdu, ono je to dost podobne s tim, kdyz se privedl Kagawa ikdyz pro nej v podstate nebylo misto...u nekterych nasich prestupu zkratka nedokazu videt logiku, ktera za tim stoji...holt ma LVG co chtel, zoufale mu chybi top stoper a minimalne jeden top ofenzivni hrac, coz se s postupem casu ukazuje vic a vic

Reagovat
BrainBlender

Zapomínáte na Di Mariu, který přišel po žovtní sezoně v realu / argentině ;) .. ale byl utopenej Van Gaalem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli Mata, Schweiny, Carrick atd. nejsou jména, hotový hráči, tak nevim

ale jestli ti je o to prostě koupim jméno, tak to vysvětluje hodně

asi jsi si spletl klub, tohle neni Chelsea

Reagovat
Bayern +

Mata bol a stále je panic buy, navyše u vás pôsobí ako vyčpelina. Schweini a Carrick sú momentálne u vás to samé jak u nás Alonso = hráči do starého železa.

Reagovat
smazaný uživatel

panic buy jo, zbytek ne

Reagovat
Bayern +

Schweini možno ešte celkom nie, Carrick kvôli zraneniam už však áno. Pokiaľ by skončil, prišli by ste síce o ďalšiu významnú osobnosť, výkonnostne by už ale nechýbal ani trochu (pokiaľ by teda prišla - vypracovala sa náhrada).

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak presne to jste udelali, kdyz jste koupili di Mariu... A jak to dopadlo...

Reagovat
Talker

To jste zkusili loni s di Mariou... Taky to moc nepomohlo a byl na facku.

Podle mého prostě ten váš systém ty individuality celkem efektivně potírá a nenechává je vyniknout.

Reagovat
Busby babes

Mata? Fellaini byl taky kupovanej jako hotovej hrac. Blind? Morgan? Basti? AdM? Falcao?

Kdo presne z nich nebyl hotovej hrac???

Reagovat
smazaný uživatel

Infernogt....

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

ty si taky cerveny Miguel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mariano13

chýba to čo sa malo kúpiť v lete stopér a útočník no my sme brali len cm (všetky druhy) a Depaya ... stopéra dobre zastúpil Mike ale aspoňje vidno že ako to vyzerá keď chýba ... a Anthony má ešte pred sebou dosť ... začal dobre no treba viac skúseností a momentálnej (nie potencionálnej) kvality

Reagovat
Infernoqt

Upřímně, já si nemyslím, že máme nějakou prvotřídní obranu i v plné síle. Vše je to zastíněno jen tím držením míče. Vem si jak tekl Rojo při trochu otevřené hře, až na LB se chytil. Darmian a Blind jsou tak klasickej průměr, nic extra, přičemž jeden z nich nemá v obraně vůbec co dělat. Štve mě, že jsme rozprodali všechno (nehledě na to, že tam jsou stále hráči, kteří nemají na kvalitu klubu) a s prakticky neomezeným budgetem nikoho hotového nepřinesli.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Ledley King může plivat mezi zubama

Reagovat
smazaný uživatel

Mám v piči

Reagovat
I am Mancunian

Playing the worst football in the league bar one or two, terrible subs, purposely and stupidly thin squad, talks nonsense. Why keep LVG?

Alex Shaw to zase pekne zhrnul

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Alex Shaw je výborný

Reagovat
Usty

Bournemouth prostě nádhera :) Bojovnost, odhodlání, odevzdali všechno a dostali zaslouženou odměnu Po šťastným minulým týdnu parádní odpověď

Reagovat
Dawon

nepises to tu v ramci preview a souhrnu uz tak poctvrte?

Reagovat
Usty

Jj

Reagovat
Counter

To nebyl žádný šťastný minulý týden

Reagovat
Usty

Sice to není pravda, ale mohla by být.

Reagovat
Counter

Tohle víceméně poslední dobou říká Mou

Reagovat
avicii

ak by dakym zazrakom United vyhrali ligu tak by to bol suverenne najslabsi majster v ere anglickeho futbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se fakt nestane

Reagovat
fenixLFC

tak nech to vyhra hocikto tak to bude najslabsi majster v ere PL...

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím, jak tohle zopakuješ, kdyby vyhrál Lpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

najskôr som myslel ze tam dodam ze to iste bduem tvrdit aj keby to bol Liverpool, ibaze ta moznost je tak nerealna ze ju netreba ani spominat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja som strašne zvedavý koľko bodov získa majster. Najslabší zatiaľ bol MU v 96/97 (?) roku. Tam to bolo tuším 75 bodov.

Reagovat
I am Mancunian

74 a budeme to my

Reagovat
smazaný uživatel

pozrie si to na wikine, ale idu tu hrat, ze v 96/97 (?) roku. Tam to bolo tuším 75 bodov...nebud smiesny prosim ta

Reagovat
Hokaido

nezvládáš

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

tebe muselo preskocit z toho zufalstva

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Keď to musíš vedieť, tak ma to zaujímalo asi týždeň dozadu, vtedy som si to zistil. A použil som to až teraz. Dokonca som si neni tým rokom istý, to by som si musel overiť. Paľko strašne to nezvládaš v poslednom čase. Ukazuje sa, že Samo a Zajo mali recht a ty teraz musíš s Ivankom čistiť kanály. Dúfam, že má aspoň owny na vás poriadny bič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

nick výstižně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

hlavně nenápadně

Reagovat
Coutinho10

to me presne napadlo, kdyz tam byl na nej 2x zaber v 2. polocase

Reagovat
avicii

podobne

Reagovat
EXoRcIsT

jak si toto niekto moze vsimnut pocas zapasu

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho10

12.12.2015 20:58

to me presne napadlo, kdyz tam byl na nej 2x zaber v 2. polocase

Reagovat
smazaný uživatel

Jak...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A vedle nej doktorka z Chelsea

Reagovat
M0rb1D4S

Fun Fact - Chelsea (5) have won more games than Man United (3) in the last 12 matches in all competitions.

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

mne to nepride vtipne

Reagovat
Hokaido

mě tak napůl, no...

Reagovat
kvasha16

ziadne prekvapenie, nasa forma sa pomalicky zlepsuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG génius škola Michala Bílka

Reagovat
Talker

Tak u nás to dělá LM... Za posledních 9 zápasů 2 výhry v lize...

Reagovat
kvasha16

co to je za argument, to ti mozem povedat ze u nich to zas robi PL

Reagovat
Horcmen

Louis van Gaal (Sky Sports): "It was a match where who scores the winning goal shall win." LVG

Reagovat
EXoRcIsT

neverim ze toto povedal

Reagovat
Infernoqt

Ty vole to je hlava. Pak není divu, že ta filozofie je tak jednoduchá.

Reagovat
bakasa

Reagovat
I am Mancunian

dami a pani, toto je nas deludedko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

kurva uz ale, toto fakt ne-e

Reagovat
Hokaido

Reagovat
jacobT

ešte Owena by mal zobrať ako asistenta, tí by si sadli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
liquicitizen

LVG

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
avicii

ani Rodgers to takto nedaval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cobra

Reagovat
fajdax

LVG ARMY

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jiná

Reagovat
soukup

do puntíku to vystihl

Reagovat
kvasha16

myslitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Moyes :(

Reagovat
raduinho

myšlenka

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

“It is very disappointing because, in spite of the early goal, we came on very well in the match, scored an equaliser and we created more chances to score a second goal. We didn’t do that in the first half but we had the feeling in the players, the management and the staff that we could win this game. Then the set-play causes the second goal of Bournemouth and you cannot accept it as a player or a manager. But it has happened and then you know in, this kind of game, the club who scores the second goal is mostly the winner and they are also pressing the ball every time so it is also very difficult to come again in your game. That is how I have seen this game.”

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

jak ja LVG nenavidim. Mozna vic, nez ronei

Reagovat
Hokaido

Vtipný je, že většina fanoušků MU paradoxně otevírá oči až ted, když se to všechno sype spíš vinou zranění, než LVG. Pokud se zraní 5 obránců, ze kterých by každý hrál, pokud by byl k dispozici+3 výborní středáci, těžko se s tím vyhrává.

Doteď nevadilo, že se hraje sračka, protože se vyhrávalo a přívíraly se oči.

Reagovat
Dawon

doted nevadilo, ze se hraje sracka? Ty jsi tady novy?

Reagovat
Hokaido

Mám na mysli samozřejmě ty, kteří v posledním měsíci začali otáčet.

Reagovat
Dawon

Tak zas to asi neni tak nepochopitelne ne? Dokud se hraje sracka, ale vyhrava se, tak se to asi pro nektere da jeste zkousnout

Reagovat
Hokaido

Pokrytci, no.

Reagovat
Dawon

tak ja nevim, neprijde mi to vylozene pokrytecke...ve sportu jsou proste vysledky to hlavni, na cem zalezi, takze je logicke, ze kdyz jsou, tak je spokojenost a kdyz naopak nejsou, tak se nadava, na tom mi neprijde nic moc pokryteckeho...spis jen ta naivni zaslepenost, kdyz si ti lidi mysleli, ze s timhle stylem fotbalu muzem ty vysledky dlouhodobe udrzet

Reagovat
I am Mancunian

pozri, fakt to tu vacsina ludi donedavna obhajovala a mne so zajom sa vysmievalo a nadavalo

Reagovat
Tomanatura

Mne ste nadavali vsichni, kdyz jsem ho hejtloval od prvni spekulace o prichodu

Reagovat
I am Mancunian

ja asi tazko ale musis to chapat, po zufalom moyesovi sme boli plni nadsenia a ocakavania

Reagovat
fenixLFC

teba a reagujes na mancuniana

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

ja som uprimne nemal LVG dovtedy nejak na očiach, vedel som že to je arogant a trénuje si daleko od Anglicka..pozornejšie som ho videl iba na ME s Holandskom, kde namňa urobil celkom dojem, kedže Holandsko ma už dosť priemerne mužstvo..potom aj tá príprava vyzerala fajn,ved sa ani raz neprehralo a ako začala liga tak to šlo všetko do hajzlu..

Reagovat
soukup

Jo to byly temný doby. Půlka diskuze zasraná jen nápisama LVG a palcem. Nesnášel sem ho už jen kvůli tomu. Teď je to snesitelnější, když ho hejtujou

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
avicii

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Dawon

asi uz jsem zacal ty deluded nazory nejak podvedome ignorovat

Reagovat
Busby babes

protoze ty brecis od prvniho kola.

Reagovat
kvasha16

ale musis spomenut aj to, ze nie kazdy privieral oci

Reagovat
Hokaido

Hokaido12.12.2015 21:20

Mám na mysli samozřejmě ty, kteří v posledním měsíci začali otáčet.

Špatně jsem to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak 50 na 50. Ja si skôr pamatam to nadavanie, kedze som na nom zucastnoval uz po polke jeho prvej sezony a uz vtedy kopec ludom vadila ta sracka co sme hrali ktora sa v podstate ani nezmenila..

Reagovat
smazaný uživatel

jsi dement

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme nebudem nadávať, keď síce hráme nudne, ale kontrolujeme loptu a dáme z dvoch šancí dva góly. Hra nie je ideálna už dlho, ale to už nebola ani za SAFa a na tituly nikto nepičoval.

Reagovat
Busby babes

ale kulovy. jen je tu proste zase panika po prohranym zapase. Ta obrana vcera proste nefungovala, coz se nikdo nemuze divit, kdyz spolu hrala poprve. Tech zraneni je proste uz moc. tady si kazdej predstavuje, ze budeme mit na kazdej post 4 super hrace a teprve pak budem mit odpovidajici kadr. Docela by me zajimalo, jak si predstavuji, ze pak ti hraci budou spokojeni, kdyz vetsinu casu budou na lavicce..

Proste FM mysleni...

Reagovat
I am Mancunian

1 - Manchester United have had just one second half shot on target in each of their last three PL games. Bromide.

Reagovat
Infernoqt

No jo, dobře, jak moc jsme na piču už víme, je tam i něco, co nás vyzdvihuje, nějaká ball possession?

Reagovat
I am Mancunian

len nagativne, a to je zaujimave, ked tuto sezonu bojujeme o titul

103 - Man Utd's Premier League games have seen a total of 103 shots on target this season (F54 A49), fewer than any other team. Humdrum.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra se na vás už konečně musíme dotáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud jsou mé výpočty správné, tak dokonce před vás

Reagovat
fenixLFC

nie je to nahodou vlastne aj jedina strela za cely zapas?

Reagovat
EXoRcIsT

dnes to bola aj ukazka toho ze ta nasa super obrana je vlastne len Smalling a este Schneiderlin ktory to v zalohe odvadza ciernu robotu

Reagovat
Dawon

+ z prdele klika a vyborny DDG

Reagovat
I am Mancunian

+nekreativny a defenzivny stred pola

Reagovat
fenixLFC

*system hry

Reagovat
Infernoqt

i to je součást filozofie... doufám, že to lvg zmínil na tiskovce

Reagovat
vitasrp

Vzhledem k tomu, že jste oproti ideálnímu stavu měli na 7 defenzivních pozicích hned 5 jiných hráčů, to podle mě nedokazuje vůbec nic.

Reagovat
Dawon

v mojich ocich uz jsme nehrali fakt dobre v defenzive dost dlouho, a to i se zdravym Smallingem i Darmianem...

Na to, ze nejaka ta pevna obrana a organizace hry by mela byt nase nejvetsi (a bohuzel i jedina) silna stranka, tak se v obrane casto dely silene zmatky, ktere pouze kombinaci jalovosti souperu a dobrych zakroku DDG nekoncily golama

Reagovat
vitasrp

Já koukal na váš zápas s West Hamem a až na dvě individuální chyby jste hráli dost dobře, například jste kompletně pokryly přechody z ofenzivní části do defenzivní, tudíž se kladiváři v podstatě nedostali do žádnýho rychlýho kontru, to mě fakt zaujalo.

Nicméně s těma absencema ta defenzivní organizace utrpět musí.

Reagovat
Infernoqt

na čisté šance vyhrál West Ham 4-2. Hráli jsme nějakou zonu, ale ta zona sama o sobě nám neumožní skorovat, nevynikne v ní nikdo. A opět jen jedna střela na branku...

Reagovat
vitasrp

Že vyhráli na čistý šance nemíním zpochybňovat, mně šlo o to, jak ty příležitosti vznikaly - když zkrátka Blind vezme míč a rozehrávku pošle do nejbližšího protihráče, nesouvisí to s kvalitou defenzivní organizace. Stejně tak s tím nesouvisela individuální chyba De Gey. V podstatě dvě šance přišly po momentech, který s ní souvisí - standardní situace (ačkoliv občas je z toho také vytrhávám) a zakončení Zarateho, kterému předcházela kompletní přípravná a finální fáze.

Reagovat
Dawon

Ja to sice narozdil od tebe vidim jen tak z pohledu laickeho hospodskeho fanouska ale fakt mam pocit, ze kdyzkoliv na nas souper trosku zatlacil, tak jsme silene horeli

Konkretne se mi vybavi treba hlavne zapas proti Palace, kde jsem nechapal, jakym zazrakem jsme dostali jen 1 gol, ale takoyvch zapasu bylo podle me prave az prilis mnoho

ALe tezko rict, na druhou stranu ted asi nedokazu byt uplne objektivni, protoze jsem z nasi hry a vseho okolo silene nasrany uz naky ten patek

Jinak je jasne, ze obrana v tomhle slozeni proste bude horet, zrovna tohle bych jim asi nejak moc nevycital

Reagovat
Dawon

a jinak podle me je proste dulezite, aby ten tym fungoval tak nejak komplexneji...kdyz funguje obrana na ukor jakekoliv kreativity a funkcnosti v utoku, tak to holt v mych ocich proste neni hodne takove chvaly...samozrejme je to na jednu stranu lepsi nez situace, kdy nefunguje nic, ale zkratka mam od nas asi vyssi ocekavani

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

ta ich marodka je drsna

Reagovat
Busby babes

presne. ale nech je, prohralo se a vsechno je na hovno. Ze se hralo v sestave, ve kde prakticky vsichni defenzivni hraci spolu hrali prvne je uplne jedno. Ze jsme taky mohli dat asi 5 golu uz se taky nepocita... tady je to fakt obcas super.

Reagovat
Counter

Podívej, nejste jediní, kdo má problémy se zraněnými. A když se Bournemouthu zraní třeba pět hráčů základu, tak to je poznat na podobné úrovni, jako když se MU zraní hráčů deset. Přesto nikdo z nich nebrečel, všichni náhradníci si propotili štulpny durch a vydřeli výhru nad favoritem.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Nemyslím si, že by nějak shazoval výkon a úspěch Bournemouthu, akorát je pro něj nepochopitelný, jak lidi dokážou vyvozovat závěry z utkání, ve kterém hrála totálně slepená sestava, což se na výsledném produktu překvapivě podepsalo.

Reagovat
Counter

Já si zas nemyslím, že ten jeho komentář byl namístě, a proto jsem napsal to, co jsem napsal. I když tam hrála ta slepená sestava, pořád měla mít dostatečnou kvalitu na to, aby v Bournemouthu vyhrála. Když se to nepovedlo, je logické, že to vzbudilo kritiku, a je přehnané ji takhle zesměšňovat.

Tvojí reakci jsem dal palec taky - bylo to racionální vysvětlení k tupému komentáři výše. Zato tohle už ne.

Reagovat
Dawon

Obvious Owen ‏@MrObviousOwen 1h1 hour ago

Manchester United scored today so they'll be happy.

But they let in two goals so that means they lost by my calculations,so won't be happy.

Takovy ten moment, kdyz si nejsi jisty, jestli mluvi vetsi sracky parodicky ucet na twitteru nebo skutecny manazer tveho tymu

Reagovat
Cobra

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bol asi ten zlomový zápas, kedy sa už drvivá väčšina fanúšikov postavila LVG chrbtom

Reagovat
fenixLFC

to uvidíme az ked nad nim zlomi palicu ovocie...v tom momente vieme ze uz mu na svete nikto neveri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

#BringBackMoyesy

Reagovat
vladis271

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

The only form of Attack Louis Van Gaal can give Manchester United fans at the moment is a "Heart Attack"

Reagovat
afc

Rodgers do MU je realne?

Reagovat
Infernoqt

toho nechci, raději Moyese

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne. ale aby to náhodou nevyšlo na Josého

Reagovat
Infernoqt

Jose by překopal kompletně ten tým... krom zálohy by šel snad každej a Depay hostovat, pokud by se nechytil jako náhradník... ale aspon by někdo kupoval pořádné a potřebné hráče do naší hry, nezatracoval bych ho... podle mě se však ještě chytne v Chelsea

Reagovat
Busby babes

ne. dal...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

After today’s game, there have been 139 injuries of some description during Van Gaal’s tenure. Works out at roughly one every four days.

hraco pod nim nechcu hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito hattrick, to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

U nás nedal z metra do prázdnej

Reagovat
BrainBlender

Vše je to o sebevědomí a psychické pohodě. Plus správný balony pro typologii útočníka.

Reagovat
Tomanatura

tak to si ho asi moc nepamatujes

Reagovat
smazaný uživatel

(pod LVG )

Reagovat
Bayern +

Videl som to asi od 65. minúty, Bournemouth dve tutovky, ale to zúfalé MU ani jedna jediná gólová šanca za poslednú polhodinu hry a za nepriaznivého stavu.

A najviac zabil LVG, keď stiahol Fellainiho, ktorý bol za tých pár minút jediný ako tak nebezpečný hráč z pohľadu domácej obrany.

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

a v 90. minute jonesa

Reagovat
nani92

tak asi nebol fit a spoločne s Morganom boli na lavičke, aby tam fakt neboli samí teenageri..keby sa nezranil McNair, tak by nešiel vôbec

Reagovat
Dawon

Tak proc tam za nej ale nedal treba Younga? Jaky ma smysl stridat stopera za stopera, kdyz potrebujes dat gol a do konce zapasu zbyva 5 minut?

Reagovat
nani92

s Youngom niečo má, ani teraz ani v LM..pritom on sa mi vždy páči ked príde na posledných 20-30 minut..ked hrá odzačiatku tak to nieje bohviečo,ale na konci to vždy oživí..takže tiež nechápem..LVG is not arrogant, just a dick

Reagovat
Dawon

to uz je pak ale celkem spatna situace, kdyz mas pulku tymu zranenou, a s druhou pulkou ma trener naky problem a nestavi je

Reagovat
Bayern +

Bayern mal dnes štyroch náhradníkov na lavičke.

Reagovat
nani92

ale Bayern si to mohol dovoliť..ale ten Guardiolov ťahák Lahmovi

Reagovat
Infernoqt

no, prej se McNair zranil a už nemohl pokračovat nakonec, proto ho stáhl

Reagovat
vladis271

The Guardian: "Ak Anglicko vyhrá svoju skupinu, čo by malo, bude v osemfinále hrať s niektorým tretím tímom a na štvrťfinále prichádzajú do úvahy Belgicko, Taliansko či Portugalsko. Ak v osmičke Anglicko neprehrá v rozstrele, môže v semifinále naraziť na Španielsko. Všetko to však stojí na prvenstve v skupine a ďalších priaznivých výsledkoch. Čo sa na veľkom turnaji nikdy nedarí. Takže celý tento príspevok bol stratou času. Sorry."

Reagovat
Cobra

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

moment, toto zverejnil Guardian? som to prehliadol, ako ono je to vtipne, ale ked si takto robia picu media z narodaku pred turnajom ktory, ani nezacal, tak to tiez neni prave najlepsi pocin od nich

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Jak ve Švédsku tak v Itálii trénoval tak nechápu co je na tom tak úžasného

Reagovat
Counter

Jen proto, že strávíš pár let někde v zahraničí, ještě automaticky nedostaneš zadarmo do vínku doživotní znalost tamního jazyka.

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš..

Reagovat
Counter

No nemyslím, to vím :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Když víš...

Reagovat
vladis271

Atléti v lige dostali len 6 gólov zatiaľ. Ten Simeone je blázon.

Kľudne by tento rok mohli zabojovať o titul.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Však už dávno bojujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

350. pro José Alda a jeho dnešní drtivé vítězství nad McGregorem a mých vyhraných 4000,-

Reagovat
kvasha16

za tych 4000 ti ten palec dam

Reagovat
Infernoqt

"We have to analyse where we are. I think you can also say that there were a lot of positive things.

.

"But when you don't want to see them that's not my problem.

.

"I don't want to mention them. I can say them but I don't want to defend myself."

Konečná, bez váhání.

Reagovat
habinity

Co to je ?

Reagovat
I am Mancunian

lvg trepe sracky

Reagovat
habinity

Nie young mal mensie zranenie..teraz musi naberat 3 mesiace kondiciu. a herrera to iste ...a stale tie iste blbosti dokola.pane lvg verite ze ste v matrixe?ze to co je neni pravda ?ze to co je system v skutocnosti, neni system?ze je to len vymyslena blbost?pane lvg videl som v systeme chybu ...postavil ste tu svoju tlstu rit a isiel na postranu ciaru kricat a motivovat hracov.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Co to predvadi ty vole ? Jsem si myslel, ze pod jeho vedenim v druhe sezone budeme ofenzivni masina a ono tohle. No co jsou horsi zklamani v zivote. Ted jen doufat, ze vypadne co nejdrive.

Reagovat
Hokaido

Někdo link na MOTD?

Reagovat
Counter

Filmon!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Shearer to řekl dobře - MU nejsou jediní, kdo má problém se zraněnými, a zrovna Bournemouth si s nima vytrpěl až až.

Reagovat
Hokaido

To je Poyet ke Swans taková tutovka?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou fakt dementi vyhodit Monka a pak přivést Poyeta.. Když byl v Sunderlandu tak na mě moc dobrej dojem nedělal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Ten Pato sa vyslovene pyta do PL. Som zvedavy kde skonci.

A podla Doma Kinga vraj mozno, mozno zvazujeme Subotica.

Reagovat
I am Mancunian

mozno.skonci.aj u nas

Reagovat
tomasinho

Subotiče ne, však by byl náš 3. nejleopší stoper až. Škrtel je lepší.

Reagovat
CubONE

To bola hroza. Varela na to zatial bohuzial nema, ten brodic vody na druhej strane lepsi. McNair uplne hrozny, toho si tam neskutocne mazali na chleba, este je snad aj pomalsi nez Blind. Smalling neuveritelne chyba.

Tie striedania LvG tiez na zamyslenie. Young mu viditelne nieco spravil, ked sa ani v tejto situacii v poslednych dvoch zapasoch nedostal na ihrisko.

Reagovat
I am Mancunian

joshua

Reagovat
I am Mancunian

to je box

Reagovat
smazaný uživatel

link? tv?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oh god, zase ten ujebaný boks

Reagovat
I am Mancunian

jany, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Samuelko, neser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zviera, ale mal by trochu cvičiť aj nohy

Reagovat
I am Mancunian

este je mlady, v prvom kole uz ho skoro dorazil, uz sa zacal smiat a brat to lahkovazne, v druhom skoro dostal KO od whyta, fakt super box

Reagovat
I am Mancunian

ten ho prizabil

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne ho vypoooool Škoda, že som to nepozeral od začiatku.

Reagovat
I am Mancunian

druhe kolo bolo najlepsie co som kedy videl

Reagovat
Hokaido

Ighala bych klidně zkusil koupit v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

14 milionu liber za Boriniho... Pak, že nemají peníze na útočníka, když utrácí za takové polena

Reagovat
smazaný uživatel

silneju spravy z ruska ze by k nam mohol ten kokorin, posledny den letneho prestupaku sme ho chceli na hostovanie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nemoze za to ako sa vola

Reagovat
smazaný uživatel

chudak, keby sa volal, ja neviem, gonzales, tak su vsetci vystriekany z toho aky to je hracik, takto ho nikto neberie vazne a kazdy si mysli ze to bude nejaky kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

a co je na tom mene smiesne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

klasika tady

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Co to je za nesmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

pisu o tom najserioznejsie ruske noviny, to ze sme ho chceli na hostovanie potvrdil sam hrac, konci mu zmluva, bol by za lacnucko

Reagovat
Lacko_Boh

propaganda všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nieco ako serioznost v ruských novinach necakaj

Reagovat
Lacko_Boh

ale no

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Pořád nesmysl Mi přijde, že se do toho snaží Arsenal natáhnout, jen aby mu zvedli prestiž / cenu / podmínky pro další přestup...

Reagovat
SunFells

Jj. Co má Wenger patřičnou šířku kádru a padaj mu zlaťáky z kapes, tak není moc kreativní s nějakými pokusy ...tady by byl hodně kreativní

Reagovat
minoLFC

to sú ktoré?

Reagovat
smazaný uživatel

izviesta

Reagovat
SunFells

Ježiš

Reagovat
Infernoqt

S Vidičem prej rozvážnou kontrakt ted v lednu... proč ho nevzít zpátky? Stejně Jones furt mimo, Rojo si kopne až bůhvíkdy,Shaw taktéž a prostě Blind na toho stopera má stále dost daleko. Já bych ho vzal do konce sezony, než se ukáže, jak vlastně skončíme a pak můžeme začít s přestavbou pod Ancelottim.

Reagovat
CubONE

V Serie A bol hrozny. Absolutne nestihal a ukazalo sa, ze ma aj nedostatky v pozicnej hre.

Reagovat
Infernoqt

Tak u nás by horší jak McNair být nemohl. Navíc v té naší ultra rychlé hře plné akcí a vzrušení aspon jako backup bude platnej.

Reagovat
CubONE

No to je zas pravda, tak zly vykon stopera ako McNair dnes si veru nepamatam a to som uz parkrat videl tento rok Zapatu v AC

Reagovat
Infernoqt

Další zkouřený mozek. Takovej trapas na B'mouthu a Mirror přijde s článkem, že hodláme s Gaalem prodloužit o rok ty dvě věci do sebe tak nezapadají.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
J0EL

Conor

Reagovat
smazaný uživatel

taky mohli neco predvest

Reagovat
smazaný uživatel

Aldo ten tlak neustál, bylo vidět, jak je rozhozenej, ztuhlej...

Reagovat
kubys

Přitom to nebylo nějaké mega dělo, McGregor to ale trefil na milimetr přesně.

Reagovat
-Kopy-

Conooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rika Conor: Precision beats power and timing beats speed.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

ale jsem dost nasraný, zůstal sem kvůli toho zápasu vzhůru a borec to ukončí po pár sekundách tenhle rok je vážně na hovno Weidman, Aldo, Ronda, Velasquez, Pettis všichni šli dolů

Reagovat
kubys

Tak u Alda nevíme, jestli šel dolů Ale prostě pro ten match po tom hypu asi nejhorší možný scénář.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo, ale nechat se tak vypnout v prvních sekundách Těšil jsem se na zápas typu Jones vs Gustafsson a dostal sem holý kokot, protože se mi načítal stream

Reagovat
-Kopy-

já se divim tomu, proč ho to vyplo, vždyt to nebyla uplná mega rána a na spánek to taky nešlo, takovejch už musel dostat škoda, zasloužilo si to delší utkání no

Reagovat
kubys

V to pohybu dopředu dostat na bradu je daleko horší, protože rovnováha ti jde úplně do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl na to připravený a sedla na milimetr, vybavilo se mi přitom toto http://1url.cz/IAAV

Reagovat
kubys

Jinak si myslím, že i Aldo tam šel špatně, protože být v takovém předklonu...

Reagovat
Mada

Brada je daleko horší než spánek, na bradě máš nervové zakončení.

Reagovat
kubys

Jo tak, já to blbě pochopil, jsem myslel výkonnostně dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Díval sem se teď na Kučisův fb a jsi slavný

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si natahne budíka, aby šel za minutu znovu spát

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké highlighty toho zápasu? Nechce se mi to koukat celé...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
SunFells

Tak to byla velká sláva

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

ted sem videl sestrih Palace a musim teda rict, ze sem mel celkem luck na konci, kdyz Long nesrovnal na 1:1 nakonci zapasu

https://www.chance.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-73038515951&idb=-11&hash=7308900e&t=dGlrZXQgMTYuOTcgemEgNDYwS8SNID8%3D%0A&data=QUtVOzQ2MDtDWks7MTYuOTc7Mw%3D%3D%0A

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

MU vraj nadviazalo intenzívnejší kontakt so zástupcom Pepka, avšak obávajú sa, že už bude neskoro, lebo rokovania so City by mali byť v pokročilej fáze.

Reagovat
Grahf

Ešte ho nevyjebali?

Reagovat
EXoRcIsT

bohuzial nie

Reagovat
niflheim

LVG se pořád drží tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

koho bys za něho momentálně dosadil? dokonce sezóny tam bude

Reagovat
niflheim

Carlo (vysněný) by to teď asi určitě nevzal. Po sezóně spíše, ale prostě tuším, že pod ním by se ten herní projev zlepšil.

Reagovat
Counter

Tři body od titulu, hrajete evropské poháry, v CoC jste došli o kolo dál než loni... Co bys jako chtěl víc, vždyť je to jasný progres

Reagovat
smazaný uživatel

kiwi?

Reagovat
Counter

Tohle (zčásti) prohlásil přímo LVG a říkal tomu "facts" ala Rafa tehdy v Liverpoolu

"When you see the facts - we went further in the Capital One Cup, qualified for the Champions League group, we have played all these matches and are still in a very good position in the league," he said.

"The facts say we are better than last year."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Drogy jsou obcas moc spatna vec Na jeho facts bych si dovolil podoknout, ze bodu mame v lize min nez loni a jestli je "very good position" v lize takova, kdy nas vicemene behem jednoho kola muze preskocit asi 5 tymu, tak to buh s nami

Reagovat
smazaný uživatel

zente toho holandskyho prasopsa

Reagovat
Sir Ravealot

občas to tu slýchávám

Reagovat
r.mrazik

ted at si to zelva dozere do konce...kazdopadne uz zadny prachy mu nedavat na prestupy...

a nebo at ho klidne vyhodi a dojede do ryan...

a v lete nastup Pepka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ty budes v lete fakt hodne zklamanej. Ale nerikej, ze jsem te nevaroval. Tyhle mokry sny o Pepkovi...

Reagovat
r.mrazik

tak je to jen prani...prepokladam,ze Pepek pujde do City...ale tak rad bych ho k nam

Reagovat
Dawon

Ja myslim ze zklamani budem vsichni, az do pristi sezony pujdem proti poolu s Kloppem, chelsea s Carlem a city s Pepkem To pak teprv bude sranda

Reagovat
CubONE

Neverim, ze by Carlo siel znova do Chelsea.

Reagovat
M0rb1D4S

On by se i rád vrátil, jenomže chce trénovat už od ledna a to u nás nejspíš nepůjde.

Reagovat
Mimalu

chce trenovat od leta, nechce prebirat tym uprostred sezony

Reagovat
bbbauch

Kvalitni info

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nebude meniť trénera

Reagovat
Dawon

okej

Reagovat
vitasrp

Já bych Carla ohledně ligový soutěže fakt nepřeceňoval, u něj fakta mluví celkem jasně.

Mám ho jako trenéra a člověka rád, ale v poslední době se tu z něj dělá pomalu někdo, kdo nemá žádné výrazné mínusy, což se mi moc nelíbí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

to abych si pripravil silny nervy

Reagovat
niflheim

Pepek? Nestraš.

Reagovat
CubONE

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze v barce a nemecku predvadi silenou praci

Reagovat
smazaný uživatel

navic nedokazal napriklad vyhrat 5x LM v rade, coz pred nim dokazali napr.... eh, pockej, to vlastne nikdo nedokazal, ale ani on, coz jen potvrzuje, ze neni tak vyjimecnej

Reagovat
r.mrazik

a vubec...Jupp byl proste lepsi a vsechno...

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
patas92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Koľko nás bude stáť Sané? A je reálny asi až v lete, že?

A s tým Nevesom je to ako? V zime, či až v lete?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tihle vás vytrhnou.

Reagovat
Mastný Chobot

Louigi to poteší

Reagovat
I am Mancunian

owny, ivan je tam s tebou dole ?

Reagovat
vladis271

majú rozlúčkovú party, owny sa chystá do top four dnes, takže ho opustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owny tu bude chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je tu zase nagrcané

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/CWDXa0nXIAQwZEq.jpg:large

SAF must go, he is in charge for more than a year, spend lot of money on new players yet the team is worse than under Atkinson...

Reagovat
r.mrazik

srovnavat tohle s dneskem...

Reagovat
Busby babes

proc ne? Argumenty se pouzivaj uplne stejny.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ak zostane, tak to bude ďalší Fergie? Tak to máme chápať?

Reagovat
Busby babes

to nevtrdim, jen ze to chce vic trpelivosti. a klidne bych mu ty tri sezony dal.

Reagovat
smazaný uživatel

tri sezóny a koľko miliónov?

Reagovat
Busby babes

a kdyz prijde novej trener, myslis, ze jako nebude utracet? Naopak, privede si zas svoje hrace, proda ty, ktery nebude chtit a tech penez utratime daleko vic a muze to dopadnout uplne stejne. Navic ted neni ani nikdo k dispozici. Ancellotti rekl, ze v pulce sezony nikam nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že bude, ale hádam mi nechceš tvrdiť, že LVG ste do klubu natiahli kvôli nejakému dlhodobému plánu. Mal vám zaistiť okamžitý úspech, do mužstva sa naliali milióny a výsledok je zatiaľ čo?

Reagovat
Busby babes

tak pokud vim, tak LVG mel prvni sezonu zajistit LM, dalsi sezonu zabojovat o titul, a treti sezonu titul vyhrat... prvni splnil, druha neni nerealna... takze zatim plni to, kvuli cemu prisel. Do konce sezony daleko, klidne muzem skoncit 1., klidne muzem skoncit. 8.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Hádám, že vypadnout ze základní skupiny v tom plánu jaksi nebylo. To pak totiž celé to předchozí umístění v top4 tak trochu mrší.

A vypadnout z ligového poháru v obou sezonách hned v prvních kolech asi taky do plánů zahrnuto nebylo. Když už LVG hlásá, jak ještě nepůjde vyhrát LM nebo ligu, tak aspoň na ty další poháry se zaměřit mohl / měl. A ne vytéct v Donsu a s Boro na vlastním stadionu...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

tak mluvil jsem o tom, co jsou cile pro ligu. a to je zaklad, kterej zatim plni. Takze si pockam, jak letos dopadnem a dle toho budu sezonu hodnotit.Pokud budem az do konce bojovat o titul, tak to bude dobry, pokud ne, tak spatny...

na Ligovej pohar sere pes, tam to stejne vsichni berou jako: kdyz to vyjde fajn, kdyz ne, no co se da delat... ano, melo se postoupit dal, Boro jsme meli v klidu vyradit. stejne tak Dons byla loni ostuda.

Reagovat
Counter

Myslíš, že Real (ok, letos blbý příklad ) nebo Barcelona berou CdR na lehkou váhu?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba argumenty typu, že LVG je už starý a neperspektivní, že status klubu se změnil a na tohle už není čas, protože se už jedná o velké peníze v případě úspěchu/neúspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vsak taky nerikam, ze LVG ma vydrzet 10 let. jen ze ta volani po vyhazovu mi zni svym zpusobem smesne. a zbytek viz nize. proste podle me se ta trpelivost vyplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpezlivý ste mali byť pri Moyesovi.

Reagovat
Busby babes

jo, to jsem rikal i tenkrat. nestalo se. Takze to uz neresim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri LVG sa trpezlivý neoplatí byť, pretože prejebal dosť peňazí na to, aby to prinieslo požadovaný úspech. A nezačni prosím ťa písať o pozícii UNITED v tabuľke, pretože v tejto, zatiaľ výnimočnej sezóne to nevypovedá takmer o ničom.

Reagovat
vitasrp

K tomu podle mě teda tenkrát nebyl vůbec žádnej důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnaní so situáciou v ktorej sa momentálne LVG nachádza, by som tých dôvodov našiel hneď niekoľko.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě.

Reagovat
Busby babes

jj, Moyes bohuzel vypadal, ze vubec nevi co s nim. Asi ani kabina za nim moc nestala. Ted se sice nedari, ale ta hra ma nejakej rad a LVG ocividne vi co chce hrat. tohle teda plati obecne, vcera to byl docela chaos.

Reagovat
vitasrp

To jaro pod Moyesem jste měli hustý, ten tým se úplně zhroutil, hráčům kompletně chybělo sebevědomí, takže jakmile jste dostali první gól, prakticky nebylo cesty zpět. A celkově ta hra působila chaoticky, defenzivní část byla nanejvýš průměrná, ofenziva hodně moc založená na práci individualit, nějaké sehrané akce člověk viděl málokdy.

Reagovat
Counter

A přesto za ním hráči chodí s žádostmi, jak se jim jeho tréninkové metody nepozdávají a kupa hráčů byla odejita, protože nesplňovali požadavky "filozofie"...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

ja uz ty duvody vypisovat nechci...

dobu,kdy chteli vyhodit fergieho jsem nezazil,takze to srovnavat fakt nechci a prijde mi to jako ulet...neexistujou stejne situace a navic mi tohle neprijde ani nejak podobny...maximalne tim,ze jsou oba pod tlakem

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

snád ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

akurát že fergie prebral mužstvo zo spodku tabulky, ktoré so súčasným United malo spoločný len názov.

Reagovat
Busby babes

Ferguson prevzal tym, kdyz byl na 21. miste. ale ten tym skoncil sezonu predtim 4. Zas to nebyla uplne banda noname. Pak podepsal hodne hracu a skoncil druhej v lize ale s velkou ztratou na Live... no a pak prisla takhle sezona:

https://en.wikipedia.org/wiki/1988–89_Manchester_United_F.C._season

Kdybychom ted skoncili 11. ani nechci videt co by se tu delo. ale tenkrat to bylo jine, to je jasne. Srovnaval jsem jen to, ze i tenkrat SAF utratil hodne penez, jen to bylo radove jinde, protoze tenkrat proste nelitaly takove castky. Nicmene 2 mega tenkrat byla pro klub mozna vetsi financni zatez nez 100 mega ted.

Nicmene me fascinuje jak Mufani se tu leta vysmivaj vsem okolo jak vyhazujou managery jak na bezicim pasu, protoze my mame SAFa a kouknete jak se nam vyplaci, ze jsme meli trpelivost a nevyhodili ho kdyz se nedarilo a poucovali tady de koho jak maji mit trpelivost... no a ted se nedari a prvni reakce? Vyhodte LVG... a zaobalujou to do kecu o tom, jak tam neni zadnej progres, jak nevidi zadnej system, vsechno je na hovno a podobne... a navrch pridaj reci o dlouhodbe spolupraci s nastupcem. Tak urcite no, prijde Carlo, prohraje 5krat v rade a bude vyhazovanej tema samyma uplne stejne.

Reagovat
Hokaido

A LVG přebral tým na 7. místě, ale sezonu před tím skončili 1.

Reagovat
Busby babes

kostra mistrovskeho tymu byla pryc.

Reagovat
Hokaido

Tak vidíš, jak je tvůj argument hloupej.

Reagovat
Busby babes

co presne tohle zmenilo na mem argumentu?

Reagovat
Hokaido

Ferguson prevzal tym, kdyz byl na 21. miste. ale ten tym skoncil sezonu predtim 4. Zas to nebyla uplne banda noname.

Reagovat
Busby babes

ano, tym, ktery byl 4. dalsi sezonu zacal blbe a kdyz ho SAF prebiral byl zrovna na 21. miste.

Moyes prebiral tym, kterej zrovna vyhral PL, ne LVG.

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes ukončil kariéru, no a to je asi tak všechno, kdo z té kostry odešel.

Reagovat
Busby babes

Rio, Vidic, Evra, Giggs...

Reagovat
smazaný uživatel

ti odešli, až když byl LVG na palubě, technicky

Reagovat
kiwwi

chces arbitrovat ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Grahf

lenže my vyhadzujeme trenerov, ktorí buď na to nemajú (moyes), alebo klub sabotujú (lvg a ten tu má byť podľa plánu stejne len dočasne). Je zbytočné predlžovať agoniu len kvôli tomu, že jeden mal to šťastie, že tu vydržal 25 rokov. To totiž nie je pravidlom, ale svetová rarita.

Reagovat
Busby babes

samotuje tym,??

Reagovat
Grahf

inak sa tá sračka, čo produkuje vysvetliť nedá

Reagovat
Hokaido

Já bych se toho odvolání vůbec nebál. Stejně se od začátku počítalo s tím, že nezůstane déle, než ty tři roky, co má ve smlouvě. Pokud teda neplní úkoly, který se po něm chtěly, není důvod mu dávat přehnanou důvěru v době, kdy je volnej Ancelloti.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

To se tu házelo aj pod Moyesa

Reagovat
C-M@ster

No a? A Moyes dostal kolik času?

Reagovat
Counter

SAF tehdy taky utratil ekvivalent dnešních stamilionů a hra nestála za nic?

Reagovat
Mastný Chobot

Iheanacho to asi nebude gól, ktorým sa bude chváliť

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý kokot sa vie postaviť

Reagovat
Mastný Chobot

tá Bolasieho kopacia technika je absolútne neskutočná

Reagovat
smazaný uživatel

Famózny hráč. Jemu ide asi všetko

Reagovat
Counter

Tak fanoušek Arsenalu se pozná

Reagovat
Mastný Chobot

je? som nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

WHU - Stoke tie šance Diouf babrák kola. No a úplny záver

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland - Watford takisto mohlo byť kľudne 3-3, sa tam nadreli na tie šance a takto to pozahadzovať

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdinom tohto víkendu sa bezpochyby stáva Harry Arter, nie len kvôli tomu, že so svojím tímom porazil Manchester United, ale hlavne kvôli tomu, že vôbec nastúpil...

48 hodín pred zápasom totiž zažil jednu z najväčších tragédii, ktorá môže človeka v živote stretnúť -jeho male dieťatko pôrod neprežilo...

Keď Harry v 86. minúte striedal celý štastióm tlieskal a skandoval jeho meno!

To som nejak nezachytil včera, má môj obdiv že nastúpil.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja že prečo ho tak Howie počas zápasu objíma. Veľký rešpekt

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa banda tragédů

0:2 v poločase a stejně toho nedokázali využít

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SunFells

A Čech má po dvou hrubkách to své čisté konto

Reagovat
C-M@ster

Čechinho rekord?

Reagovat
Zdechlina

We are top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

to už nepustíme

Reagovat
Zdechlina

To nemá kama...

Reagovat
Swarley

Péťa z Čech

Reagovat
afc

2 polcas otras vykon. Chapem,ze hraci boli unaveni po strede,ale aj tak. Lepsie muzstva by to asi dokazali vyuzit. Teraz tyzden oddych a zapas jesene je tu. Proti City to musi byt uplne iny vykon snad uz s Alexisom v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok bude liga suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

nedáte top 4

Reagovat
smazaný uživatel

To sa neda aj keby sme chceli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiciN

Reagovat
SunFells

Postup ze skupin LM, top 4 v lize a Spurs za Arsenalem. Viděls, jak to s tou LM bylo, tohle jsou prostě zákonité jevy.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nic jiného, tak aspoň doufám, že ta PL bude mít stejně epický konec, jako vaše skupina LM

Reagovat
Counter

Reagovat
wesleyborland

Vy taky asi zase letos ne

Reagovat
afc

Hlavne s tou marodkou.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

ban

Reagovat
smazaný uživatel

lagy

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

haxballisti ffs

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Reagovat
13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

No team will has conceded fewer goals this calendar year than Arsenal - 26

V PL samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

V LM asi o trochu víc, no

Reagovat
SunFells

Jj, tam jste si vedli nejlíp vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Unbeaten, clean sheets all the way...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trocha steru pred veceri neuskodi

Reagovat
Euphael

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

ostatne ako kazdy rok

Reagovat
afc

Reagovat
Mada

Reagovat
kiciN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Dafuq? Však je to šíleně laciný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, samej gauner...

Reagovat
Lacko_Boh

nie, proste to sadlo fešák, aj ked Erika nepoznam tak som si to prečítal hlasom Samuel L. Jacksona a zasmial som sa

Reagovat
SunFells

Prý mu lidi furt říkaj, že má můj hlas.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

ako to, že som to ešte nevidel doteraz

Reagovat
Lacko_Boh

cca minuly mesiac som tu daval Cooking with Christopher Walken a všetci ste to mali v pi...cez to som to našiel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tohle je klasická sračka jako Liverpool a titul, Arsenal a čtvrtfinále LM. Akorát si tady banda gaunerů potřebuje ulevit, že nám skončil unbeaten.

Reagovat
Lacko_Boh

tak asi ano, povec mi prosim ťa na čom sa môžem smiať a aky film si mam dneska pozrieť

Reagovat
SunFells

Spíš to vypadá, jako by sis kvůli tomu chtěl ulevit ty

Reagovat
smazaný uživatel

Psáno za stavu 1:0.

Reagovat
Lacko_Boh

aj o 19:15 za nami

Reagovat
SunFells

Já myslím spíš to potom, já bych souhlasil, že je to celkem laciný. A pokud jsi ty původně reagoval za 1:0, tak co asi ten zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, překvapilo mě, kolik lidí tu reaguje na takovouhle věc.

Reagovat
smazaný uživatel

(navíc většina těch příspěvků přišla před vaším zápasem )

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočné ty tu začneš rýpať a nakoniec gauneri sú tí, čo si tu uľavujú. Veľmi pekne.

Reagovat
Mada

nebreč pořád

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jardin

To psal taky Vrabejka?

Reagovat
Free_player

Manchester

Reagovat
minoLFC

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

#BringBackBrendan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Swansea potřebujou zase zvednout.

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Slepice nesklamali

Reagovat
afc

Dalsie vyborne kolo

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra musíme bezpodmienečne vyhrať

Reagovat
kiciN

Ozil + Giroud > Eriksen + Kane

Čech > Lloris

Reagovat
kiciN

Reagovat
masly008

o tom snad kromě ownyho nikdo nepochybuje ne.

Reagovat
Miguel19

Kloppo jede

Reagovat
bbbauch

vladis27130.11.2015 11:25

Na Vianoce budeme tak 3.

Reagovat
J0EL

Tak vy ste uz mali byt prvy, ze

Reagovat
bbbauch

Tvrdim kde?

Reagovat
J0EL

To tvrdila vacsina trollov od vas - kiwwi, Palike atd...

Reagovat
smazaný uživatel

většina trollov

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nic take netvrdil, ty hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

Hej to si pamatam. To odpovedal mne na otazku, kolko ich bude tento rok za vianocnym stolom.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

kdyby jsme neměli zraěno polovinu hráčů základu tak jsme tam uplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

beru zpet

Reagovat
kvasha16

keby sme hrali tak ako minulu sezonu tak sme prvy my

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

keby pes nesral, tak by ho roztrhalo

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky sasek jebnuty

Reagovat
Zdechlina

Jak hrál totenhaim?

Reagovat
kiciN

prej prohráli

Reagovat
Zdechlina

A ještě k tomu v nastavení. Moseli dost bečat

Reagovat
eder

Chelski už je šestnáctá, paráda.

Reagovat
wesleyborland

Arsenal, United, Spurs a Liverpool potěšili

Reagovat
kvasha16

az na ten Arsenal

Reagovat
wesleyborland

no vyčnívá

Reagovat
smazaný uživatel

SUCHÝ TRIKO

Reagovat
Counter

A Kane NULA!

Reagovat
smazaný uživatel

dík za spolupráci

Reagovat
kiciN

mě se Váš výkon líbil

Reagovat
smazaný uživatel

První půle velmi špatná, druhá půle naopak velmi solidní s bombastickym koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

achjo zase další ztráta na Anfieldu. Origi se ukazuje prostě líp než Benteke bud at hrajou spolu na hrotě nebo at je tam jen Origi. Dejan asi out do konce sezony. Achjo konečně začal hrat super. No snad se Sakho da dohromady co nejdříve. Pozitivum je ze jsme získali bod na Spurs.

Reagovat
13

WBA jsem nesnášel už před nástupem Pulise. Škoda že se v klidu zachrání.

Reagovat
Counter

Člověk si už řekne, že CFC je nadobro v háji mimo boj o top4 a pak veškerá její konkurence ztratí trapně body doma se slabšími soupeři...

Reagovat
eder

Mám pocit, že letos buďto není slabších soupeřů, nebo naopak silnějších...

Reagovat
Counter

Obojí dohromady. Menší kluby začínají být konkurenceschopné a ty větší jsou vesměs v hrozném stavu.

Reagovat
fenixLFC

zas ked zajtra prehraju, co je celkom realne tak im zostane bod naskoku na zostup

Reagovat
Counter

taky pravda

Reagovat
kvasha16

ta PL je neskutocne vyrovnana

Reagovat
kvasha16

ten ttul fakt nikto nechce

Reagovat
Counter

Tak Arsenal s ManCity jako dva největší favoriti tohle kolo vyhráli

Reagovat
kvasha16

to je sice tiez pravda mal som to napisat skor tak, ze tu LM nikto nechce

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

A k čemu nám to je, když stejně prohrajeme s nováčkem.

Zítra taky dostaneme.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

kedy Liverpoolu zacina konecne ten lahky zreb?

Reagovat
Counter

Co ty tady?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

klesas na uroven scouserov

Reagovat
fenixLFC

asponze nie na tvoju

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
minoLFC

aha kto tu je?

Reagovat
13

16.01.2016 zhruba

Reagovat
kiciN

Bournemouth

Reagovat
vladis271

nvm, ale koľko ste to mali dať bodov z tých 5 zápasov? 11-13?

Reagovat
fenixLFC

kolko to získate bodov v tomto lahkom zrebe co mate?

Reagovat
J0EL

Zalez naspat do kanalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tu nieje miesto, nechajte si ho tam, kde je...

Reagovat
J0EL

Tuto sezonu ste ho zabrali skoro cely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

trapnější než obvykle

Reagovat
kiwwi

to bol vas argument s lahkym zrebom

Reagovat
avicii

aj ty si tu mal zaujimave argumenty posledne...nezahraval by som sa stym

Reagovat
LGT

Však to je lehčí los, to že hrajem jak ponocní a prosíráme ho na tom nic nemění, co tady zas řešíš jako?

Reagovat
kiwwi

riesim to, ze ziaden lahky a tazky los neexistuje, o tom sme sa tu minule bavili, resp. viaceri z vas si to nechceli priznat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

kiwwi

30.11.2015 14:20

http://imgur.com/lWG42cK

z toho sa da 11-13 bodov vydolovat a to nas udrzi na 1.-3. mieste s minimalnymi rozdielmi, cize na novy rok budeme v podobnej situacii ako teraz, tj. boj o titul

ze tych 11 bodov teda vydolujete

Reagovat
vladis271

presne toto.

Reagovat
kiwwi

aha, cize ked napisem ze by sme mohli vyhrat a nevyhrame, tak to budes vytahovat v takej situacii hej?

Reagovat
J0EL

Ked oni spomenu, ze maju lahky zreb (co aj realne mali) a nevyhraju tie zapasy, tak to budes vytahovat v takej situacii? Ty si fakt neskutocny curak.

Reagovat
J0EL

este to niekoho prekvapuje?

Reagovat
vladis271

norwich dajú, na Stoke 1x a s CFC x. To je 5-6 namiesto 11-13. ups.

Reagovat
Counter

Jako tohle je od něj fakt kouzelné, úplně opominout trágu MU a rovnou se jít posmívat rivalovi

Reagovat
kiwwi

ja sa posmievam arguemntu s lahkym losom, ked ti to nedoslo ty genius

co mam hovorit na tragu MU? ze to bola traga?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved to je lahky los, ci o co ide?

Reagovat
kiwwi

jaj, tak zite v tom aj nadalej

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim vobec o co ti ide. Jasne, ze vsetky zapasy su tazke, ale snad to neznamena, ze nemas preferencie, s kym by si hral radsej a s kym naopak nie. Ak sa teda bavime o ziskavani bodov.

Reagovat
LGT

Takže když bys v LM dostal Bate Borisov tak to není lehčí los než Barcelona, protože proti nim můžeš prohrát stejně jak proti Barce nebo jak té tvé teorii mám rozumět? Jasně že všechny zápasy nejsou lehký, ale ani nejsou všechny stejně těžký, takže některý sou lehčí než ostatní. A to byly právě ty, který sme v posledních 3 kolech prosrali.

Reagovat
kiwwi

jasne ze mozes povedat, ze zapas doma s WBA je lahsi ako vonku v Arsenale, ale tu ide o nejaky subor zapasov, dokonca tu padali aj take teorie, ze uz mate vsetky tazke zapasy vonku za sebou, tak teraz to uz bude pohoda

jednoducho, v PL nejaky lahky a tazky zreb neexistuje, furt ta to niekde dobehne, co si nahras tu stratis inde a naopak...

Reagovat
fenixLFC

omg...za tazky zapas sa vzdy povazovali zapasy medzi timy 6 najvacsimi timami, evertonom a na stoke...tak sa tu teraz nehraj na arbitra prosim ta

Reagovat
vladis271

jak to prispôsobuje. Ide o to, že vás čaká až na Arsenal všetko away s Top 6, čo je podľa niektorých, medzi nimi aj mňa veľká nevýhoda.

Reagovat
kiwwi

nic neprisposobujem ty trkvas, najdi si tu diskusiu

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

Ale tak zase zbytocna strata, aj s minulym zapasom sme uz mohli byt bodovo na urovni United. Pritom by som povedal, ze to bol asi nas najlepsi vykon pod Kloppom na Anfielde. Zial zase goly zo standartiek, ktore proste branit nevieme....

Skoda, ale atmosfera na konci Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Statistiky jsou jednoznačné, i opticky tam byla ta převaha znát. Výsledky jsou zatím všelijaké, ale už začínám mít pocit, že je to na dobré cestě.

Reagovat
FCSL

Reagovat
Counter

Každopádně dobré výsledky dneska, jen tak dál.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no čo na to povedať?

Reagovat
Talker

My se do té LM ještě dostanem...

Reagovat
Wat

Leda byste jí vyhráli.

Reagovat
fenixLFC

nie, proste nie...s milnerom a bentekem v zaklade proste vyhravat nebudeme. milner totalne k hovnu, najhorsi prestup co pamatam. to ze sme zanho nic nezaplatili vyvazujeme tym ze furt musi hrat. to radsej dat 32,5 mega za nejakého trageda ktory ale nebude mat istotu zakladu...

bentekeho po dnesku nemoze obhajovat fakt nikto. mal tam vlastne to najlepsie co mame, mal tam coutinha, mal tam henda, mal tam emreho. a on neurobil nic. Fajn, nepresadi sa proti timom ktore tlacia ale kua, presne proti takymto timom kde hrame do plných to by mali byt jeho zapasy. Ked to neukaze ani v nich tak nech ide s prepacenim do riti...

WBA onicom, smerom dorpedu hrali len rondon a gardner a jedine nebezpecenstvo boli standartky...takze typicke pulisovske stoke s bandou drevorubacov

Strata bodov ma az tak nesere, talk tam bol, snaha tiez neda sa nam nic vycitat ale fakt ma mrzi a boli dejanovo zranenie. To prasa gardner proste musi dostat ban, toto proste nejde. A navyse v momente kde sa dejan dostaval do formy, hral poslednym vyse emsiac fakt dobre a dnes bol z tej obrany najlepsi..pride takyto brutalny zakrok ktory mu skoro urcite ukoncil sezonu...

Inak na zaver, este k bentekemu- v PL sme vyhrali iba 30% zapasov ked nastupil v zakladnej zostave....hovori za vsetko

Reagovat
13

Já pamatuju teda horší přestupy... Takovej Jovanovič, Konchesky a Carroll například.

Reagovat
fenixLFC

jovanovic mal aspon nizsi plat a hral pol sezony, konchesky myslim podobne...carroll nam aspon vystrelil postup do finále FA cupu a porazil city...inak to bol rovnako k hovnu hrac ako benteke, fakt uplne rovnaki hraci u nas

Reagovat
13

Benteke > Carroll.. Andy nevyhrával vůbec souboje, to Benteke je aspoň občas vyhrává.. U Millnera musíš brát, že byl zadarmo, Kolik vlastně Milner doopravdy bere ? Máme nějaký zdroj na to?

Reagovat
fenixLFC

vsade sa spomina 150 tisíc co snad nebude pravda. Ale ako spominam vyssie, to ze je zadarmo je vyvazene tym ze furt hrava a furt rovnako zle...co sa tyka bentekeho, ano je to lepsi hrac ako carroll ale carroll tiez vyhraval suboje to zas nemozes povedat ze nie, on bol kopyto ale tie lopty vyhravat vedel. co je smutne, nebol v tom horsi ako sucasny benteke u nas po vacsinu doby...

Reagovat
13

Noo, já ho mam furt zafixovaného, že moc padal na zem na to, že to je chlap jako hora.

Reagovat
Counter

Beztak to bude tak, že má nějaký slušný plat (třeba okolo stovky) + rozpočtený signing bonus k tomu.

Reagovat
Kopac

Nezabudaj ze to to bol Brodgieho prestup..tym padom je 150k uplne realnych

Reagovat
smazaný uživatel

Andy nevyhraval suboje

Reagovat
smazaný uživatel

bylo už vůbec nějaké kolo, po kterém si se nenavážel do Milnera?

Reagovat
fenixLFC

spociatku mozno ano a aj ked nie tak to je smutne ze je proste konstantne k nicomu

Reagovat
smazaný uživatel

fakt by mě zajímalo, co si od něj čekal - bojuje, brání, zapojuje se do kombinace, cpe se do zakončení, které se mu momentálně nedaří, dnes to byl první zápas, kdy měl konečně k sobě do trojúhelníku Cana s Hendem (po zranění), do této doby měl k sobě po většinu sezóny Lucase a to většinu zápasů znamená hrát dva posty zároveň

herně to není vůbec nejhorší, stačí aby byl celý tým lepší v koncovce a bude to rázem úplně jiné

Reagovat
fenixLFC

ty tie zapasy vôbec nesledujes ze? nebojuje-fauluje, nebraniňfauluje, nezapojuje sa do kombinacie pretoze pokazi kazdu lahko prirhavku, do zakoncenia sa cpe a striela uplne na hovno...herne to nie je najhorsie??JE to najhorsie, je to nas najhorsi hrac o parnik. proste na nom nie je nic pozitivne. ked zacneme davat goly tak co? kritika nanho ustane ale nie kvôli ejho vykonom ale preto lebo ho vacsina bude mat na haku. ked je tot aky skuseny hrac, tak teraz mal dlhu dobu sancu nahradit henda a proste mu ani kopacky nemohol lizat, hrozny, hrozny hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já mám většinou úplně odlišný názory než fenix, ale Milner je prostě náš nejhorší hráč každej zápas snad. To je naprosto šílený.

Reagovat
cristiano.K.

Benteke hrál špatně, ale proč nezmíníš,že i tu super šanci,kterou připravil Lallanovi?

Reagovat
fenixLFC

takze ked je niekto cely zapas k nicomu a potom sa mu podari jedna vec tak uz to bol dobry vykon?

Reagovat
cristiano.K.

umíš číst,že jo?

Reagovat
nani92

tá PL je tak trápna, že to fakt musí vyhrať Leicester

Reagovat
13

nebo Arsenal.

Reagovat
nani92

Reagovat
aramaki

Trápna? Snáď krásna, má zápletku, vyhrať môže ktokoľvek, nič nie je vopred dané. Bayern liga, Barcoreal liga môžu len tíško slepo závidieť a hádzať takéto závistlivé komenty

Reagovat
eder

Reagovat
vitasrp

Jenže tohle už začíná bejt extrém, kterej už zas až tak krásnej není.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jenom změň barvu a nemluv tady o extrémech . Koukni na Noel-Mikiho, Infernoqt, Masopusta .

Pokud vím, PL byla cca do vzniku Top 4 ještě o dost vyrovnanější, než je teď a mezisezónně se umístění měnilo +/- 10 příček úplně běžně.

Reagovat
vitasrp

Mně jde primárně o to, že je dost dobře reálný, že mistr bude mít pod 80 bodů. Je tu jistá podobnost se sezónou 10/11, která se mi taky v tomhle ohledu moc nelíbila - vyrovnanost je fajn jsem rád, když je většina zápasů v lize vyrovnaná, navzdory tomu je podle mě dobře, aby případný vítěz ligy byl opravdu výsledkově dominantní, což znamená uhrát nějakých 85 bodů. Španělsko, kde může vítěz uhrát 95+ bodů, se mi nelíbí, ale tenhle opačný extrém, který může letos Premier League zaznamenat, taky úplně ne.

Reagovat
Counter

jj, to souhlas. Snad Arsenal zabere a aspoň přes tu osmdesátku se vyšplhá

Reagovat
vitasrp

Za posledních deset sezón se vám to povedlo jednou, tak třeba to letos zvládnete podruhý.

Reagovat
Counter

To byla tehdy supr sezona, hráli jsme nejlepší fotbal, jaký pamatuju. Pak se to s tím dementním Birminghamem všecko sesypalo...

Každopádně zatím to na to ale moc nevypadá Viděl jsem jakési statistické prognózy a ty to směřovaly někam k 76 bodům.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

zas aj tá vyrovnanosť má mať svoje hranice..skôr by som očakával, že 5 timov bude hrať o titul ,ale budu mať omnoho viac bodov, pretože nebude časté že niekto z nich zaváha..

Reagovat
fenixLFC

co moze PL potopit nie je ani tak zvysujuca sa vyrovnanost ako skor upadok tych velkych klubov (co potom ale v konecnom dosledku bude viest aj k vyrovnanosti)

Reagovat
Talker

Já bych neřekl, že se špička zhoršuje. CFC má brutální útlum, ale kvalita je stejná jako loni.

Spíš jde o to, že zatímco před pár lety si mohla první čtyřka ukázat na jakéhokoliv hráče v lize a dostala ho, tak od těch nových smluv už to neplatí. Teď už není problém, aby si CP pořídili Cabayeho. Před 10 lety prodal Tottenham Berbatova, Keana a Carricka. V poslední pětiletce už odmítají posílat hráče ke konkurenci. Everton byl menší klub, který si nemohl dovolit dát za hráče 10 mega. Teď vyplázl za Lukakua 30 mega.

Prostě místo toho, aby se kvalita koncentrovala v pár klubech si každý klub může dovolit zainvestovat do skvělých hráčů. A nemají problém jim dát taky vysoké platy, aby je udrželi.

Reagovat
fenixLFC

to by nepotvrdzovalo vysledky v europe. CFC ma teraz utlm ok. United od odchodu fergusona su onicom, city na to aky ma rozpocet je furt zavisle na tych istých hracoch ktori vyhrali titul s mancinim (+kevin), ba su horsi ako boli. Liverpool je marny velmi dlho, arsenal furt doplaca na zranenia....

alebo teda inak, tie kluby su rovnako kvalitne, lenze sa vyrovnava ako zvysok ligy tak ostatne europske velkokluby anglicku proste usli

Reagovat
aramaki

Nerozumiem prečo, mne sa práveže páči, keď sa to mení a nie je to stále o jednom, dvoch či štyroch tímoch. Na futbale a vo všetkom je krásna zmena, nevypočítateľnosť toho ako to skončí. Nebaví ma film, keď viem od začiatku ako skončí, nebaví ma kniha, kde je všetko jasné od začiatku, nebaví ma pozerať zápas, v ktorom je víťaz jasný a nebaví ma ani sledovať takú ligu. Preto ma baví sledovať aj NHL, lebo vyhrať môže vždy ktokoľvek aj keď favoritmi môžu byť len niekoľko tímov. Niekto sa možno rád nudí, má rád istotu a rád sa pozerá na zápas Barcelony s Getafe (v plnej zostave), ktorý odohrá v tréningovom tempe a môže vymýšľať a trénovať krásne kombinácie pred plným štadionom. Určite aj to má niečo do seba a proti gustu žiaden dišputát. Mám pocit, že tému porovnávania líg musia stále otvárať najmä fans Primera Division. Fakticky/finančne je tá kvalita jasne na strane PL, aj keď PD má v dvoch tímoch troch, štyroch super hráčov, ale tí kvalitu ligy nevytvárajú. PL zas dopláca na kvalitu tímov a vyrovnanosť v európskych súťažiach, kde majú hráči v nohách omnoho viac ťažkých zápasov a potýkajú sa priemerne s väčšou maródkou. Tá rovnica síce nie je jednoznačná, že slabá liga=lepšie pripravený tím do Ligy majstrov, ale tento faktor má dosť veľkú váhu. S tým už ale tímy z PL nespravia nič, musia bojovať, o to je potom to víťazstvo v Európe cennejšie.

Reagovat
Grahf

Tiež si myslíte, že tá vyrovnanosť je viac na škodu, než k užitku? Už neexistuje oddychový zápas, top mužstva sú v psychicky hodne v prdeli, pretože sa nemajú kde dať dohromady a to sa potom odráža v europe. Si zoberte bayern, alebo barcu, v domácej súťaži bijú skoro všetko za radom, hráči sú potom naučení vyhrávať, nemajú strach, pretože v hlavách majú, že sú neporazitelní. V anglicku je to jak na hojdačke.

Reagovat
kiwwi

koho zaujima europa staci sa tam dostat, zhrabnut prachy a dalej hrat vyrovnanu PL

Reagovat
13

Reagovat
Lacko_Boh

anglicka verejnosť to tak ale vníma samorezrejme,nie doslova ako Ivko napísal ale ...vieš ako

Reagovat
Grahf

Drvivá väčšina ľudí sleduje len tých najlepších. V súčasnosti v PL máš problém kvalitativne rozoznať prého a posledného v tabulke. Ludia ale chcú vidieť niekoho dominantného. To už ale v PL asi nebude možné a fans mimo ostrovov budú radšej fandiť barcelone, alebo bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ludia praveze nechcu vidiet niekoho dominantneho Boze

Reagovat
Grahf

odkedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ludia by radsej videli v PL niekoho, kto by uz teraz mal jasny titul, nez vyrovnanu sezonu az do konca?

Reagovat
Grahf

Hovorím o tom, že najviac fanúšikov má v každom športe ten, čo je najlepší. Ludia vždy nasledujú úspešných. Prečo myslíš, že má United tolko fanúšikov na iných kontinentoch? Kvôli menu? Nie, pretože dlhé roky boli v lige dominantí.

Reagovat
Dawon

to si jako myslis, ze lidi spis bavi, kdyz Bayern vyhrava ligu s mesicnim predstihem nez vyrovnana liga?

Reagovat
vladis271

fanúšikov Bayernu určite.

Reagovat
Dawon

tak o to ale prave jde no Takova liga bavi fanousky jen jednoho tymu

Reagovat
Grahf

tak ale nemusí to byť o jednom tíme. Však keď bola dlhé roky nejaká top/4 v PL, tak nikto sa nesťažoval a aj keď častokrát vyhrali United, tak nikdy nebolo dopredu rozhodnuté. Hovorím o tom, že dnes sa už stráca ten rozdiel medzi tými, čo bojujú o titul, čo hrajú kľudný stred a čo bojujú o záchranu. Príliš random.

Reagovat
Dawon

Coz podle me proste ma svoje kouzlo no

Reagovat
eder

Vždycky to tak bylo. Když někdo dominuje delší dobu, začne nejdříve nudit, později to přejde v nenávist.

Reagovat
Grahf

čože? Neviem o tom, že by som nenávidel bayern, alebo barcelonu :)

Reagovat
eder

To já tedy ano - a znám spousty dalších takových. Ta dominance je snesitelná možná dvě, nejvýš tři sezóny. Pak už to všem začne lézt krkem...

Reagovat
Grahf

ty a tých spoustu dalších je ďaleko menej, než ten zbytok, ktorému to vyhovuje. To je len tvoja malosť, resp. závisť, ktorá nastáva vždy, ak je niekto dlhú dobu najlepší

Reagovat
eder

Já to vidím naopak a myslím, že se pleteš ty. Stačí si projít třeba historii diskusí pod jednotlivými ligami nebo ligy mistrů. Těm tvým "nejlepším" se po čase začalo většinově přát klopýtnutí proti outsiderům, vyrojily se davy tzv.antifans, hromadně se začalo fandit naopak těm slabším proti vyloženým favoritům... Buďto ten fotbal sleduješ krátce, nebo jen okrajově...

Reagovat
Grahf

to je ten syndrom malého človeka, ktorý fandí slabším, pretože sám sa tak cíti

Reagovat
Mimalu

dost zvláštní teorie kterou čtu poprvé, jako gloryhunterství se tím obhajuje asi dobře, ale nemyslím si že by to tak ve skutečnosti fungovalo....

Reagovat
smazaný uživatel

to je co za picovinu

Reagovat
Mastný Chobot

ono to skôr je naopak

Reagovat
kvasha16

ako fanusik BVB musit Bayern priam neznasat

Reagovat
Grahf

fandím bvb v tom zmysle, že ich rád sledujem. Ale aj bayern hraje dobrý futbal, nie som hardcore fanda, ktorý automaticky neznáša rivalov.

Reagovat
kvasha16

tak nemyslim ze automaticky by si mal neznat Bayern, ale napriklad to vykupovanie BVB by ma brutalne vytacalo

Reagovat
kiwwi

tak chod sledovat PD alebo BL a nefnukaj tu omg

Reagovat
Grahf

kto tu fňuká? To bola polemika, nie je to o mne. Reaguj k veci, alebo buď ticho.

Reagovat
kiwwi

nic z toho co si napisal sa nezaklada na faktoch...najsledovanejsia liga na svete - PL, klub s najviac fanusikami na svete - Manchester United

Reagovat
Grahf

viz vyššie.

Reagovat
Lacko_Boh

našiel si dieru na trhu sprav ligu

Reagovat
kiciN

něco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

Anglii jsem začal sledovat, kdy dominovala Evropě Španělská a Italská liga, takže pro mě je vyrovnanost PL ku prospěchu a letošní sezonu si užívám. Chápu, jak to myslíš, ale koho zajímá jestli Arsenal porazí Real víc než jestli Arsenal porazí Spurs, Chelsea nebo MUFC? =).

Reagovat
Grahf

v anglicku asi nikoho. Mimo ostrovov už ale určite viac zarezonuje to prvé.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to bude znamenat odchod šejků a peněz, s tim nutný větší důraz na odchovance a brity... fandové PL budou jen rádi a Evropu vem čert

Reagovat
Grahf

ja som za. Lebo to sa zase vrátime k dominancii pár mužstiev, ktoré poskupujú tých pár dobrých britov :)

Reagovat
fenixLFC

ty len chces aby United boli najdominantnejsi, nic ine..aspon to pvoedz na rovinu

Reagovat
vladis271

ved je ich fanúšik. Na tom nie je nič zlé. Ja by som chcel tiež vidieť valcovať LFC ligu.

Ja si strašne užívam aký precit do reality do pre niektorých musí byť. Menovite mám na jazyku 2 mená, z ktorých jeden by najradšej fergiemu prijebal.

Reagovat
smazaný uživatel

do reality? realita bude navrat k titulom kamarat, toto co sa deje teraz je mimo reality..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ja to neberiem za zle, ale nech povie na rovinu ze chce bay United dominovali a porazali koho pride a zvysok ho netrapi...nech sa len neschovava za tie kecy okolo

Reagovat
Swarley

ty máš tak co vykládat o procitnutí do reality

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Grahf

Ano, chcem aby united boli najdominantnejší. Tak ako ty chceš, aby to bol pool. Ale nemá to nič spoločné s touto úvahou, resp. situáciou, ktorá nastala v PL.

Reagovat
Allianz_Arena

Bayern a Barcelona jsou hlavně úplně někde jinde než kterýkoliv anglický top tým, i v tom bych hledal nějaký ten důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj sa da stiahnut z tej hostovacky? Vsak u nas by proste hral tak sto krat viac ako tam to je tak absurdna situacia toto

Reagovat
Nikikrew

Owny vsetko v pohode?

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
kiciN

neboj, za chvíli příjde s nějakym jokem

Reagovat
minoLFC

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Z kanálu se odpovídá těžko, musíš si počkat tak týden.

Reagovat
Coutinho10

neni tam signal no

Reagovat
Nikikrew

On vyjde

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Takhle se nechat napálit od Newcastlu... tímhle tempem nám LVG zůstane i další sezonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas se tahle banda komediantů na Lane vybičuje k výkonu sezóny . Už potřetí za sebou. 1000x radši bych ty body nechal třeba v Bournemouth. Ale ten útok teď fakt moc nefunguje, ale z toho, co jde změnit - Rose za Daviese a Carrolla už tam příště nepouštět vůbec. Danny je tuhle sezónu šíleně neefektivní .

Reagovat
Wat

Už abyste dotáhli toho novýho Ashleyho Colea, co?

Reagovat
smazaný uživatel

? Davies hrál ze začátku roku i v EL výborně. Ale jestli to bude nový Ashley Cole jenom na hřišti, proč ne.

Reagovat
13

Lexess a příště prosím dávej vědět co máš ve fantě za lubem.. Jsi s tou svojí smůlou pro mojí fantičku nebezpečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

no Villans snad dáme i bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič: Ak to pomôže Chelsea, budem Vardyho kopať

To je cela Cukotka. Futbal to hrat nevie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

to si si vymyslel sam, alebo niekto iny?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič si uvedomuje hrozbu v podobe Vardyho, ale pokúsi sa ho zastaviť všetkými dostupnými prostriedkami.

Keď sa ho spýtali, či bude Jamieho kopať, odpovedal: „Ak to pomôže, áno. Niektorí útočníci nemajú radi, keď ich kopete. Zabijete tým ich dôveru. Vardy v súčasnosti veľa behá a dobre vytvára priestor pre svojich spoluhráčov. Veria si. Myslím, že to budeme mať v pondelok veľmi ťažké.“

Reagovat
Counter

Snad ho hned v páté minutě vyloučí a bude klid

Reagovat
avicii

Milner je totalne k hovnu, minimalne ako hrac zakladu...Origi by si zasluzil sancu od zaciatku....na tom zapase nebolo nic pozitivne az na tom konci som nieco nasiel...a to ze ludia na Anfielde stali do poslednej minuty a tlacili nas...a to hecovanie od Jurgena ale nabuduce daj lepsiu zakldnu zostavu pls ....

Reagovat
vladis271

ja sa bojím, že Milner to má nejak ošetrené, že musí hrať. A tak sme ho na to dotiahli.

Reagovat
avicii

hej ale Klopp sa moze na to srat...a zatial nechce...

Reagovat
fenixLFC

tiez si myslim

Reagovat
Hai

Milner největší dřevo zlatej Lucas

Reagovat
avicii

Reagovat
13

Origii

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrena je velká škoda, rozehrál se velmi kvalitně.. teď má určitě po sezóně.. snad se Sakho vrátí brzy

Reagovat
fenixLFC

uz nabudúce by mohol byt na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Za to, že jsme je nerozmetli v první půli otřesnej výkon fuj

Reagovat
CubONE

Nechapem ako sa stale drzime v top 4

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
vladis271

owny sa zľakol čerstvého vzduchu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
eder

Moyes>LVG

Reagovat
kiwwi

tebe z toho uplne mrdlo ze mali sme si nechat Moyesa

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

od tebe to sedí

Reagovat
CubONE

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Elliot je podle mě lepší golman než Krul. Sice mam Krulinha rád, ale svou mizernou rozehrávkou dostává tým fakt dost pod tlak. Rob je výrazně komplexnější, akorát nemá tak dobrý reflex na čáře no.

Reagovat
wesleyborland

Ozil > Eriksen

Giroud > Kane

Statistiky mluví za vše

Reagovat
cristiano.K.

Ta sestava byla od začátku celá špatně, dovolím si říct jako za Rodgerse.Bránění standartek rovněž vypadá jak za Rodgerse. U druhého golu firuguroval Lovren s Canem.

Lallana sice nahrál na gol, ale pak zahodil 100% šanci. Jeho základ fakt nepobírám. Opravdu nevím, proč Firmino je na řadě až za Lallanou a Ibe. U Ibe to chápu, ten až na zápas v Newcastlu hraje velmi dobře i dnes to oživil. U Lallany nemohu říct,že by hrál špatně, ale potenciál u Firmina je zkrátka jinde, i když v podstatě zahrál perfektně jen proti City jinak to taky není ono,ale zkrátka potřebuje hrát a pokud možno vedle Coutinha, né aby se na hřišti míjeli.

Mignolet má zase ty své menstruční dny. Přitom se dost zlepšil ve vybíhání na centry, dnes to nepotvrdil. Lovren byl trochu u druhého golu přistrčen, jinak ten chlap má strašnou smůlu u nás, u rohů už vyhrál hafo hlaviček,ale nespadne mu to tam.Milner o ničem, ten musí ze základu, to už radši Lucase. Emre taky zklamání ono je vidět,jak moc ho to táhne dopředu a některý ty situace řeši složitě,ale to i dáno tím,že tam na tom postu dlouho nehrál. Coutinho sice 3x vystřelil,ale vždy slabě do golmana. Benteke špatný, aspon připravil golovku Lallanovi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

tak lallana ma prednost pretoze proste hra dobre. Firmino ako pises hral dobre len proti city inak bol neviditelny. Je blbost ale odstavovat zo zakaldu niekomu komu to ide a davat prednost niekomu kto ten potencial ma ale bude hrat len preto aby sa snad chytil...to je rovnake ako u balotelliho vlani. Ked bude firmino na tréningoch/po striedani hrat lepsie sancu dostane....

Reagovat
cristiano.K.

Lallana hraje obstojně, hatovat se nedá, ale pokud má hrát na úkor Firmina, tak je to blbost a my potřebujeme,aby se Firmino chytil, co možná nejdřív.

Reagovat
fenixLFC

lenze ked tam postavis firmina ktorému sa nedari tak tam namiesto jedneho hraca ktorému to celkom ide bdues mat niekoho komu to nejde ale teoreticky by mu to ist mohlo...zostava ma byt proste to najlepsie co mame a v sucanosti teda lallana je lepsi nez firmino

Reagovat
cristiano.K.

ten rozdíl mezi Lallanou a Firminem,co se týče formy není zas tak veliký, on se i Firmino těžko hodnotí po minutách, zkrátka musí hrát, čím dřív tím lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, pod najväcsi tlak sa pomaly, ale isto dostane Wenger, ten si musi byt vedomy, ze tuto sezonu ma taku sancu, aku uz v dalsich rokoch dostat nemusi, som zvedavy, ci to zvladne, ale momentalne najviac favorizujem ich..

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdy jindy už... kádr má nejsehranější a letos se dá říct, že ne výrazně horší než City

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

trufam si povedat ze hrame aj jednoznacne najkrajsi futbal,mimo leicesteru, tuto sezonu ma to fakt bavi

Reagovat
smazaný uživatel

jo, kouká se na vás moc pěkně

Reagovat
kvasha16

prenasas tlak na fanusikov?

Reagovat
cristiano.K.

titul Arsenal, MU,slepice a CFC mimo první čtyřku

Reagovat
Miguel19

A CFC vyhrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu verím.

Reagovat
Miguel19

Takových fans je třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Čím šialenejšie to znie, tým väčšia šanca že to vyjde.

Reagovat
Infernoqt

Já vám to přeju, ale jen v případě, že skončíte mezi 18.-20. příčkou.

Reagovat
Swarley

pochopitelně, ale počkáme si, co na to gunneři a jejich náčelník z kmene Čekačů

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Tohle si Wenger uvědomuje od samého začátku.

Reagovat
kvasha16

zatial to vyzera tak ze sancu na titul bude mat velku, ale podla mna je furt silnejsi favorit MC

Reagovat
vitasrp

Podle mě má Manchester City lepší individuality, tudíž bys čekal, že to vyhrajou oni, ovšem jako celek funguje líp letos Arsenal. Já se musím přiznat, že krom úvodního měsíce a půl jsem ze hry Citizens vážně dost zklamanej.

Reagovat
kvasha16

nieco na tom asi bude, ostatne timy zas az tak poriadne nesledujem, preto som viac favorizoval MC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

City taky ten prvni mesic hrali v plne palbe a potom s Demichelisem, Fernandem, Bonym... Pokud se da City ta osa tymu na delsi dobu dokupy tak Hart- Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov - Fernandinho, Yaya - Sterling, De Bruyne, Silva - Agguero budou nicit a udelaj titul v klidu.

Reagovat
vitasrp

Nemyslím si to, plně respektuju, že je jejich hra ovlivněna kvalitativním rozdílem mezi jednotlivými hráči, jenže to prostě z mýho pohledu není jejich největší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejvetsi problem, proste pokazde kdyz hral Demichelis tak to byl prusvih a bez Aguera davaji tezko goly. Potrebuji v zime privest stopera bezdebat, hrotak na backup by se taky hodil. Jeste je tam jeden problem a to trener, ale na Wengera to bude stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych neřekl, že něco takovýho někdy napíšu... ale prostě...

Elliot > Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Milner

Reagovat
minoLFC

prečo ho teda Klopp nasadzuje?

Reagovat
Usty

Tohle už je od Tottenhamu klasika, nepamatuju sezónu, kdy by nějakej zápas s relativně odrovnaným celkem nedodrbali jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si vybral medzi zmeškaním prvého polčasu AV - Arsenal a druhého polčasu Spurs-Castle / LFC-WBA to prvé idem na záznam...

Reagovat
fajdax

Kde je Owny?

Reagovat
smazaný uživatel

owny13.12.2015 17:51

Čárové kódy do prvního poločasu vůbec nenastoupily, takže se bojím, že se nabudí a ve druhém nás překvapí.

Ten na to byl připravený dnes.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Gunner14

A chant for Tottenham:

Ehem. 14 14 undefeated. 14 14 I say. 14 14 undefeated. Making DVDs the poverty way..

Reagovat
CubONE

1000. pre titul MU

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

sranda musi byt

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

haha, na Dajto mali davat Villareal - Real a davaju tam Jackieho Chana to su proste najvacsi amateri

Reagovat
I am Mancunian

OK

Reagovat
Swarley

úroveň zábavy stejná

Reagovat
smazaný uživatel

well played old man

Reagovat
Swarley

ale chvilku jsem měl strach, že se tu na mě sesypou fanoušci Jackieho Chana

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.

Reagovat
CubONE

Jackie Chan je lepsi.

Reagovat
kvasha16

hmmm, nie

Reagovat
fajdax

dobře

Reagovat
smazaný uživatel

já se díval na zápas normálně na Dajto

Reagovat
Hokaido

Beztak to MU a Spurs udělali naschvál, abychom spadli na 16. místo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
spider_8

Přesně

Ale oni si neuvědomují, že tahle mince má dvě strany. Jak se jim asi bude líbit až prohrajeme s Watfordem a ten je vystrčí z top4

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Zítra Arsenal stejně sesadíme

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
wesleyborland

jj počítáme s tím

Reagovat
Jardin

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jaký je největší počet gólů vstřelený hráčem anglickýho klubu za sezonu ve všech soutěžích?

Reagovat
Swarley

u nás je to Denis Law 46 gólů a pak jsem jen našel Ian Rush 47, ale jestli to je nejvíc, to nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný :-) já našel u NUFC Andyho Cola, ze daval 41 a přišlo mi, že rekord by mohl být kolem 55, ale možná jsem mimo.. druhá výhra za dvě kola.... WINNING STREAK, bombastic woohoo

Reagovat
Swarley

jste se nějak rozjeli

ale osobně jsem taky jako Counter tipoval Alana nebo pak někoho z těch starších...on to bude beztak někdo, koho bychom nečekali...

Reagovat
Swarley

(jinak Ruud 44 )

Reagovat
Counter

Shearer? Nebo pak může být nějaký rekordman kdesi z třicátých let ala Dixie Dean apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer má nejvíc čistě v PL, ale i s pohárama je u nás první Andy Cole :)

Reagovat
Zaschrona

U nas mel Dean 63 (z cehoz bylo v lize 60) - v sezone 27-28, coz by mel byt celkovy rekord. V moderni ere je pak u nas nejlepsi Lineker (40), v PL ere pak Yakubu (21). Celkove v PL ere Ruud 44, Ronaldo 42, Cole 41 - zbytek uz ma pod 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Le Pen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Serg!o

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hyrax

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Paradni vysledek. Tolik kresel v regionech asi nikdo necekal. Krasne naslapnuto na celoatatni volby, kde uz strany z voleb nebudou odstupovat, tak jako v regionalkach. Ve francouzskem tisku docela panika.

Reagovat
Zaschrona

Vzhledem k tomu, ze ve Francii krome voleb do EP hlasuji vzdy vetsinovym systemem na dve kola, tak nemaji temer zadnou sanci...

Reagovat
fenixLFC

nastastie

Reagovat
Zaschrona

nastesti? ja teda nevim, ale ja bych rekl, ze predchozi priklady vladnuti Sarkozyho a Hollanda vypovidaji o vsem, co se tyka volitelnosti jejich stran...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočná sezóna proste, keď v zápase Leicesteru s Chelsea by človek mal fandiť Chelsea, aby jeho tím zostal na čele ligy. Milujem PL.

A Tottenham potešil, musím sa po sezóne spýtať ownyho, koľko platil poštovné z kanálu za tú fľašku.

Reagovat
Counter

Pf, fandíme Lestru!

Reagovat
Mastný Chobot

Veď píšem, že by človek mal. Ale ja som rebel. A fantakráľ s doteraz slabým kolom.

Reagovat
Counter

Tohle kolo hrozný fail no, hlavně trefit kapitána se mi nedaři celou sezonu vyjma jedné jediné světlé chvilky (Aguerových pět fíků)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to som trafil aj ja, plus ešte raz Lukaka proti Sunderlandu. Toto kolo KdB

Reagovat
smazaný uživatel

Ja asi po 5 kolech vzal pred minulym kolem pasku Mahrezovi... :

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Ja dal pasku Ozilovi, tech 10 bodu se vzdycky sikne

Reagovat
PP

konečně bude od nich aspon týden pokoj..

Reagovat
Counter

Ale běda, jestli budeš na jejich úkor vtipkovat, tím bys totiž ukázal, že jsi jen zakomplexovaný gauner a lidský odpad, který neunáší a musí si do rivala mermomocí kopnout, když se mu zrovna nedaří.

Reagovat
Mastný Chobot

klasika

Reagovat
PP

tak tak.. jenom ludský odpad tie gauneri.. Už tu chvilku nebyl., Hurikán. A Owny od konce zápasu Tottenhamu taky ne. Zase přijde po pár dnech s nějakou anti Arsenalskou statistikou, do soboty pojede bomby a pak snad další výbuch a klid..

Reagovat
fenixLFC

hurikan tu saskuje opat ako sandro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapne, ale inak uz si vychladol?

Reagovat
smazaný uživatel

najslabsia sezona za poslednych 10 rokov ukazujuca dlho predpovedany upadok PL v plnej nahote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je z jednoho pohledu úpadek, je z druhého pohledu vzestup

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Kde hledáte stream na MOTD? fooballstreaming. prestal fungovat

Reagovat
Harakan

Taky mám problém to najít a za link bych byl vděčný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Harakan

Reagovat
Counter

Filmon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska teda docela zklamání. Jsem hodně zvědavý na přestupák, i když neočekávám, že těch posílení bude hodně.

Reagovat
fenixLFC

lloris

Reagovat
Mastný Chobot

OT: ten nový Deň Nezávislosti bude zas nejaká scifi sračky pritiahnutá za vlasy

Reagovat
Mastný Chobot

*sračka

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
kvasha16

si cakal ze to moze byt nieco ine? a ten amicky nacionalizmus, ked zas zachrania cely svet je uz len ceresnicka na torte

Reagovat
Mastný Chobot

s tým rátam, že to bude propagandistické, ale som z toho znechutený. Jednotka patrí k mojim obľúbeným, vynikajúca atmosféra počas celého filmu, skvelý Will, proste top. Tu, keď vidím ostreľovanie sa laserami a 35315334 ufo stíhačiek proti sebe, tak grcám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ale tá prezidentová reč je kulervúca som to ako decko fakt v kine prežival

Reagovat
Counter

Nic moc no, spíš taková vyumělkovaná Hvězdná pěchota...

Reagovat
patas92

vypadá to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Co si čekal? Návrat po tolika letech stojí vždy za hovno pokud to není zavedená série nebo nové pojetí...

Reagovat
r.mrazik

Tak to byl relativne i ten pevni dil ne?

Reagovat
minoLFC

Prvý diel bol výborný , mal nadhľad aj vtip a zábavne postavy. Ten druhý z traileru vyzerá ako tuctová scifi natočená pred zeleným plátnom. Plus gumení herci ako Hemsworth.

Reagovat
r.mrazik

tak byl vyborny,to jo...ten novy cernoch to bude mit tezky...

ale i ten prvni byl trikovy dost...jestli to neni jen takovy "driv bylo lip"

mne to zatim nijak nevadi

Reagovat
patas92

tohle neustálé stěžování na zelené plátno mě baví

Reagovat
r.mrazik

nekde to je fakt hrozny...ale pokud maji ty filmy slusny rozpocet,tak to vypada vetsinou v pohode

vlastne...stvalo me to naposledy u Hobbita...tam to bylo divny

Reagovat
patas92

Některé filmy bez toho natočit ani nejdou, nebo by vypadaly fakt vtipně, a tohle je zrovna jeden z nich ...Ale samozřejmě máš pravdu někde je to naškodu, no. Viz LotR x Hobbit

Reagovat
r.mrazik

jojo...tak ono je zelene platno vsude...nekde castecne,nekde kompletne...ale kdyz je to komplet,tak to obcas vypada divoce...jak pises...lotr x hobbit

Reagovat
smazaný uživatel

ja si u tohodle filmu vybavim, ze uz v 96 stal listek 150 voci

Reagovat
Counter

Ten Gardnerův zákrok na Lovrena byl ale docela smolný - odehrál míč a teprve když se jeho noha zvedla po odkopu, tak narazil do Lovrena.

Reagovat
Counter

Ten Martialův pohled na De Geu To se BBC povedlo, že si toho všimli.

Reagovat
kiwwi

nooo podla mna mu David nieco vycital, pretoze Martial mu zavadzal...myslim si, ze keby bol Martial stal az pri tycke, tak to David chyti, ale tazko teraz spekulovat

Reagovat
kiwwi

kazdopadne som to cvakol - ten jeho vyraz je bozi

http://imgur.com/a/V98wC

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

skvelej...skoda,ze neni nekde obrazek,jak se tvari de gea po tom,co martial zahazuje sance posledni dobou

Reagovat
SunFells

nemal v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hned chvilku po tom rohu se na de Geu sibalsky usmival...tohle je spis uz reakce na nejaky vytky od Davida

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

klasika od Spurs každej rok, ach jo...

Reagovat
Largo

OT! Mám dotaz. Jdu na nový Star Wars, ale neviděl jsem ani jeden film. Nemám čas koukat na všechny, takže co musím vědět/vidět, abych to pochopil? Díky

Reagovat
FUnk
Reagovat
r.mrazik

Měl bys vědět,že by ses měl stydět

Reagovat
patas92

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
patas92

Jít na 7. díl nějaké série, aniž bys viděl prvních 6

Podívej se aspoň na první trilogii, to by mělo stačit.

Reagovat
Free_player

to je dotaz ... no, ale epizody IV,V a VI jsou zrovna pro tenhle novej dost důležitý ... nebude vědět

Reagovat
patas92

Jo myslel, jsem tu původní. Na ty novejší asi koukat nemusí

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jediná veľká filmová séria, ktorá ma celá obišla a nijak extra ma to netrápi, ani neláka pozrieť.

Reagovat
Pigeon

mám to úplně stejně. Viděl jsem 5 minut jednoho dílu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

u mna akurat nie je jedina

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

ja som to videl a je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
minoLFC

pozri prvú trilogiu to stačí

Reagovat
SunFells

To je dost, že už ta pakárna poběží. Internet, hlavně youtube, je s tím řádně otravný.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to me nanapada jediny duvod proc jdes na sedmy dil. Jelikoz se nevi o cem bude novy dil tak tezko rici jak moc bude potreba znalost minimalne puvodni trilogie

Reagovat
kiwwi

a okrem toho odmietol podat roku Pulisovi a aj jeho asistentovi po zapase...zeby tak skoro zacinal Mourinhovatiet?

Reagovat
Mimalu

*Wengerovatět, Mourinho ruky podává, což je u něj až s podivem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

och Bože, Ty si tupec. Mourinho ruky podáva každému...

Reagovat
smazaný uživatel

*Evrovatiet.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Mourico? odkedy Josen epodava ruky?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

je zlate ako sa ho snazis ociernovat hoci cim, davas sem kadejake negativne statistiky...a pritom sa staci pozriet do vlastnej kuchyne

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

prečítaj si aspoň prvý borussia tweet aby si nevyznel ako ublíženecký ohrdnutý troll, ktorý útočí na svoju vyovlenú, lebo si našla lepšieho ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a co to podanie ruk Vlado, hmm?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď si ruky podali :)

Reagovat
kiwwi

hej pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

radsej bez reakcie

Reagovat
kiwwi

vy to ako schvalujete hej?

Reagovat
smazaný uživatel

to nikto nepovedal, ale od mourinhovania co si asi chcel naznacit tym, ze nepodal ruku preto lebo by bol nadudlany to ma daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že podat ruku mu mohl, přeci jen to není žádnej hodinovej rituál, ale otázka pár vteřin. Na druhou stranu bych z toho nedělal žádnou tragédii, kterou se z toho za každou cenu snažíš dělat Ty.

Reagovat
kiwwi

nesnazim sa z toho robit ziadnu tragediu prosim ta...len ostatni manazeri ktori to urobia su za to pranierovani a preco by sa to malo u Kloppa prehliadat? Poukazal by som na to pri hociktorom inom manazerovi

Reagovat
smazaný uživatel

To si upřímně nemyslím, že bys to dělal při každým manažerovi... ale jseš mufan, zaujatost proti všemu spojeným s LFC se dá chápat jenom u Tebe je to už trochu přes lajnu, když hledáš senzaci na úplně všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je úplně okatý, jak se snažíš hledat důvody abys očernil Kloppa, a když nemůžeš najít nějaké rozumné důvody, tak sem dáváš takovéhle kraviny A tohle bys sem dal max. ještě u Mourinha, u všech ostatních by ti to bylo u prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ti vacsinu so sklopenou hlavou a vyrazom odidu hned do satne a to je ine ... proste tu Klopp bol tak rad, ze hned vybehol na travnik oslavovat s hracmi a v tej euforii na to zabudol

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

photoshop... ale hej euforia to nebola co som si pozrel koniec

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa to má robiť všade, Klopp je už teraz legenda za svoj prínos do Premier League.

Reagovat
avicii

verim ze okrem ineho zlepsi aj atmosferu na anfielde, to hecovanie bolo uzasne a dakovacka? uplne bezna vec v nemecku, ak by to teda niekomu vadilo...strasne sa mi to pacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som bol, keby sa na to chytili aj ďalšie štadióny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nepochopil proč když v Anglii třeba menší tým porazil velkého favorita a v hledišti byla parádní atmosféra, tak hráči byli do 5 vteřin ze hřiště. Takto to má vypadat

Reagovat
kiwwi

vsak to nie je pravda...tieto dakovacky sa robia bezne aj v anglicku...hlavne ale vonku k cestujucim fanusikom

Reagovat
smazaný uživatel

Takové děkovačky jsou běžné? Opravdu? Pamatuji si vždy zatleskání a hurá do šaten. Je pravda, že anglickou ligu už tak 2 roky pravidelně nesleduji, ale že by se takto změnilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sú bežné, vlastne neexistujú vôbec.

Reagovat
vitasrp

Jako běžný to rozhodně není, na domácích hřištích hráči obvykle velmi rychle zmizí ze hřiště a akorát zatleskají směrem k fanouškům, venku většinou dojdou k hostujícímu sektoru, poděkují a za pár vteřin jsou pryč, to se s Německem nedá srovnat.

Reagovat
kiwwi

tak co sa tyka intenzity asi nie, ale principialne sa takmer vzdy idu fanusikom podakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už zase prekrúcaš, to nieje možné...

Reagovat
kiwwi

ty si cely prekruteny ty trdlo

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých tvojich sračiek, čo sem neustále píšeš

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

To je jednoducho kultúra národa. V Nitre na hokeji, by sme ich 2-3 krát vytiahli zo šatne na ďakovačku. V Anglicku ľuďom ,,stačí" krátke poďakovanie za podporu.

Reagovat
vladis271

akurát som kukol redcafe, ako sa mufani snažili z toho spraviť aféru. A nabehli im tam fanúšikovia z Nemecka (Bayern, Borussia) a zahrabali ich pod zem. Sweet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

V tom případě je dneska už docela snadný se tou legendou stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy stačí málo

Reagovat
fff

kiwwicek

Reagovat
smazaný uživatel

To ovocie už nekupujem. ani keď je v akcii.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslis vazne...

Reagovat
Grahf

prestaň tu robiť hanbu a prekusni, že skončil u rivala. Klopp bude klasa, aj keby ti našikal do ucha.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
nani92

toto by malo byť samozrejmosť a nie diskutovať či to je správne alebo nie...ale rad by som si predstavil, ako by to dopadlo keby to teraz skusil LVG

Reagovat
FUnk

Takovy vysledek dokaze nasrat, druhy polocas bida a utrpeni. Pressing nulovy a hned se ukazalo ze nemame jinou variantu, jak hrat zapas nez soupere presovat. Kane rozehrava akce misto aby byl na hrotu a kdyz uz se k necemu nadejnemu dostaneme tak to zakoncime zbrkle z 20 metru. Navic ani za kana neni varianta, takze neni hru cim zmenit nebo ozivit, jak slo krasne videt u newcastlu. Ale neni treba z toho delat vedu, jsem rad ze to prislo ted, snad se dame dokupy na saints, tam to bude hodne tezke a zapasy mezi vanocema ukazou jestli na to mame a budeme bojovat o LM nebo budeme kolem toho 6teho mista.

Kazdopadne jsem zvedavy co Levy vymysli za hrotaka ke kanovi, pral bych si igala z watfordu ale toho v zime urcite nepusti, COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Alli tam měl dvě tutovky, který prostě musí dávat.

Chadliho momentálně nepouštět ani na lavičku.

Na druhou stranu je vidět, jak Dier roste. Včera to byla lahoda z jeho strany

Mohl by přijít ten Austin z QPR, o tom už se spekulovalo minulý rok.

Reagovat
FUnk

prvni polocas nebyl spatny, ale druhy jsme prestali presovat slo to s nama z kopce...jj austina bych bral taky. Jinak me mrzi ze neni danny schopny posilat vice dobrych balonu do vapna, krome balonu po zemi normalni balon neda...

Reagovat
Cobra

No mě nejvíc nasral Kane. Všechno řešil špatně, motal se kde neměl a jak nešel do té hlavičky, tak to pro mě byla třešnička na dortu

Reagovat
smazaný uživatel

Harrymu to posledne 3 zapasy absolutne vobec nejde... vsetko riesi zle a posobi strasne pomaly a drevene. Docela zGiroudovatel. Dal by som ho na 1-2 zapasy oddychnut to by mu mohlo pomoct

Reagovat
FUnk

*ighala

Reagovat
minoLFC

Beasts of No Nation

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

1200. proti vyjebancom na ubytovacom.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zase prohrála.

Reagovat
I am Mancunian

nevydalo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

vážne si si myslel, že ti toto vyjde?

Reagovat
kvasha16

aspon si skusil

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
wesleyborland

takový evergreen už

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

kedy bude mať Leicester ten ťažký žreb?

Reagovat
Hokaido

Dobrej výkon proti lídrovi tabulky, ted rychle zapomenout, protože za týden nás čeká důležitější zápas proti Big Samovi. Tam věřím, že tu remízu urveme.

Reagovat
Svatej

Chce to koupit nějakýho dalšího Djilobodjiho s Cuadradem, prodat Hazarda s Oscarem, at si José udrží svůj standart jedný a více potenciálních opor týmu z kola ven na ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia do Leicestru, znova len potvrdili, že tam kde sú, nieje náhoda a otázka šťastia.

Reagovat
Minister

Chelsea 1 bod od zostupu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea = Dortmund 2014

Reagovat
Hokaido

Foxes= Dortmund 2011

Reagovat
ACSMan

Foxes = Hoffenheim 2008/09

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

wow , to uz je tak davno

Reagovat
niflheim

Dvacet bodů mezi Foxes a Chelski. Člověk by si až myslel, že to bude přesně naopak co se týče pozice v lize. A to jsem Chelsea nevylučoval z boje o titul pár týdnů zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

ta liga je proste strasny bordel. Nebezpecne sa uz blizi aj Watford a Crystal Palace. Uz sme skoro v polke sezony a dalsie dva kluby co vacsinou bojuju o zachranu su od nas len 4 respektive 3 body.

Reagovat
Hachim Mastour

Chelsea ma sklamala.Dúfal som, že uhrajú aspoň bod.Dúfam že v sobotu Lukaku zostrelí Lester.Už je čas aby začali strácať a pakovali sa z prvého miesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Gary Lineker ‏@GaryLineker

YES! If Leicester win the @premierleague I'll do the first MOTD of next season in just my undies.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

dosere sa ako dominik

Reagovat
Mastný Chobot

také poznáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Titul pro lišky...

Reagovat
Mimalu

Nejtěžší období před námi a tým v rozkladu. No máme se na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kolik kol Mourinho ještě dá?

Reagovat
One-Real

Kazdopadne Chelsea ted 2 zapasy doma, podle me Mourek vydrzi, tyhle dva zvladne a fanousci si s nim pak uziji jeste nejaky ten tyden.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Mahrez 11 + 6

not bad

Reagovat
SunFells

7

Reagovat
božský John

Champions

Champion

Champio

Champi

Champ

Cham

Cha

Ch

C

Ch

Cha

Cham

Champ

Champi

Champio

Champion

Champions

Championship

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
vitasrp

Hezky, čili jen tři hráči šli poděkovat tomu nejlepšímu, co z Londýna do Leicesteru přijelo.

To jsou fakt debilové.

Reagovat
smazaný uživatel

A z toho dva nejhorsi na hristi..

Reagovat
Hokaido

Jako že se ostatní vysrali na děkovačku?

Reagovat
vitasrp

Jop, měli to úplně na salámu.

Reagovat
Hokaido

Tohle je přesně to, co ještě potřebujeme, no... Takovej plivanec do tváře fans. Fakt hovada.

Reagovat
vitasrp

Přitom fanoušci jsou naprosto neuvěřitelní, to je největší pozitivum týhle sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Celým fotbalovým světem nazývaní plastic fans, ale v nejhorších časech se chovají tak, jak se chovají. Stydět by se před nimi měly všechny tábory v PL, a hráči si toho neváží... Tohle mě nasralo snad víc, než ten výkon.

Reagovat
vitasrp

Jop, je to docela slušnej fakáč všem těm rozumbradům, co přesně ví, jak jsou fandové Chelsea strašní, ale hráči jsou idioti.

Reagovat
Counter

Tak předpoklad je takový, že většina fandů CFC je strašná. Letos jsou fans na stadionu až nečekaně pozitivní a stojí pořád za týmem i manažerem, což je bomba, ale jak dlouho to ještě může trvat? V Arsenalu prýštila nespokojenost tribun především proto, že už ta trpělivost po tolika letech došla, v CFC jsou všichni zvyklí na úspěch, krátkodobý fail zvládnou s grácií, ale jestli to takhle bude pokračovat do konce sezony, myslím, že se bez bučení neobejdete.

Reagovat
vitasrp

Mně je úplně jedno, jak se chovali fandové Arsenalu, nějak mě to moc nezajímá. Jak dlouho to může vydržet, to taky netuším.

Podle mě se naši fanoušci v průběhu letošní sezóny chovají naprosto skvěle, což tak trochu nekoresponduje s tím, co všichni víte nejlíp. A to je taky jediný, na co upozorňuju.

Reagovat
Counter

Snažil jsem se to vysvětlit. Fandové CFC jsou určitě letos velkým pozitivem, jen to prostě automaticky neznamená, že by všecky ty kritické řeči na jejich účet byly neoprávněné.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Kvalitni away fans nema jen Chelsea...

Reagovat
vitasrp

To tuším nikdo nechtěl říct, podle mě to bylo obecný prohlášení.

Reagovat
Zaschrona

Na me to tak od Hokaida tak trochu vyznelo, ale kdyz si to ctu znova, tak chapu, ze to asi myslel trochu jinak. Ale nemelo to z me strany byt cokoliv proti Chelsea, spis jen aby se to zas neobracelo na druhou stranu z extremu do extremu.

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

Jednoznačně.

Reagovat
el Principito

kdo jsou ti 3?, nedíval jsem se ... dík

Reagovat
vitasrp

Azpi, Courtois, Ivanovic

Reagovat
el Principito

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze Thibaut Courtois, Branislav Ivanovič a César Azpilicueta po konečném hvizdu zamířili poděkovat fanouškům Chelsea za podporu, ostatní hráči zamířili rovnou do tunelu...

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea je tunel...

Reagovat
smazaný uživatel

rovnou do kanálu měli

Reagovat
kvasha16

tam az v Londyne

Reagovat
fenixLFC

uz si im aj pozametal

Reagovat
Bayern +

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

A tu sa aj ukazuje, že tomu tímu nejak nejde fandiť. Banda kokotov a žoldákov. Najnesympatickejší tím Chelsea za dlhé roky. Ako vrchol španielske trio drevákov.

Reagovat
Cobra

Ten tým byl nesympatický od Romanova příchodu. Jen teď se nedaří a arogantní blbeček to řídí

Reagovat
smazaný uživatel

Tím okolo Čecha, Terryho, Essiena, Lamparda a Drogbu bol naprosto skvelý. Na ostatných postoch sa hráči menili, ale stále tam boli lídri a aspoň nejaký duch. Teraz je tam veľké nic.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Akorát Čecha, Terryho, Lamparda přitáhl Ranieri a ohledně Drogby...

"The question was straightforward, framed around the fact that Claudio Ranieri signed Frank Lampard and brought through John Terry during his time at Stamford Bridge, but the answer strayed beyond those two Chelsea legends and pointed to a wider legacy. “Yes, that is correct,” Ranieri said, before adding: “I chose Petr Cech and had been to Eindhoven to take Arjen Robben and I suggested Didier Drogba, but that is it.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayern +

Nebol.

Cashley, Terry, Ballack, Lampard, Essien, Drogba, Anelka - všetko sympaťáci.

Reagovat
Aldeano

Jo, ty fandíš Bayernu aha...

Reagovat
Talker

Zápas dvou částí.

První část naprostá tragédie a hrubá neschopnost Mourinha, jehož připosranost a taktická svázanost prostě ubíjí tento kádr. Ti hráči si nenabíhali, drželi si prostory, nechodili do vápna. Nádherně to bylo vidět na Costovi. Prvních 60 minut se potloukal po křídlech nebo kde a nebyl k ničemu. Do vápna se dostával max 1-2 hráči. Ono ani do útočné třetiny se nedostali většinou více než 4 hráči. Ubohost z ofenzivní stránky.

Druhá část bylo útočit, někde od 55. minuty a šli jsme za golem. Nabíhali jsme do vápna. Udělali jsme si 3-4 tutovky. Za 30-40 minut! Ti hráči si nabíhali, snažili se o gol, chodili si pro míče. Ve vápně jsme měli i 5 hráčů občas - to jsme v prvním poločase neměli ani při standartkách (spoiler - hyperbola).

Dnes bylo nádherně vidět, proč to padá na Mourinhovu hlavu. Jasně - měli jsme smůlu, nedali jsme šance. Jasně, soupeř měl štěstí, že měl hráče přesně, kde měl mít. Ale ten připosraný chlápek na lavičce prostě svázal ty hráče a nenechá je hrát fotbal. Pak to vypadá jako prvních 60 minut, které nám to prohrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale keby niečo, José je ten pravý.

Reagovat
spider_8

Podle mě ta dobrá část zápasu byla způsobená tím, že to Leicester za stavu 2:0 dost otevíral a chtěl přidat třetí gól, spíš než ubránit vedení. Po kontaktním gólu jsme okamžitě přestali být nebezpeční. To proto, že se Leicester stáhnul a my přešli k tradičnímu "dobývání", kdy se každý hráč půlhodiny mazlí s míčem, Willian na něm pro jistotou rovnou stojí a Ivanovič posílá centry do prvního hráče.

Takže dneska bych fakt jako jediné pozitivní viděl skvělé fanoušky.

Reagovat
Talker

To bych neřekl - my jsme jim těch 15-20 minut nepůjčovali míč. Prakticky ho jen odkopávali.

Reagovat
T44v3tt1

Pouze Thibaut Courtois, Branislav Ivanovič a César Azpilicueta po konečném hvizdu zamířili poděkovat fanouškům Chelsea za podporu, ostatní hráči zamířili rovnou do tunelu...

Reagovat
T44v3tt1

Pardon, chtěl jsem napsat tohle..

Postni to na fórum, třeba steiner aspoň ze zanedbatelné části pochopí, že Mou opravdu za něco může. I když u něj je to těžké, viz tehdy, jak si tam dával ten příspěvek někoho z WANGH, kdy na to pro jistotu ani nereagoval.

Reagovat
Talker

Už jsem to tam psal, ignoroval to.

Reagovat
T44v3tt1

Já jsem si toho tam taky nevšiml, ale asi jsem to jen přehlédl v zápalu nasrání. Steiner to nejspíš vynechal záměrně

Reagovat
Talker

Jako tragédie, co na to říct.

Všechno kompletně ve sračkách. Týmovost, nějaká oddanost klubu, nic. K tomu posranej šašek na lavičce.

Reagovat
fenixLFC

viac tych rhacov ste tam mali preto lebo ste uz nemali na vyber a navyse ste mali o jedneho hraca vpredu viac (terry ked siel dole)..takze to nebolo len zvysenou aktivitou ale najma mnozstvom ofenzívnych hracov na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Merda olaaa, druhá liga volá

Reagovat
spider_8

Jaký to tam je?

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek Juventusu, to chce kuráž

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, oni tam nebyli za výkony (respektive nespadli by), ale protože jsou to zkorumpovaný svině, co si koupily tituly.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, která nastává po každém hracím kole PL. Ustojí to Mourek?

Reagovat
smazaný uživatel

Vitasrp ti řekne,že to je pro Chelsea nejlepsi volba nechat Mourinha na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Hezky seš posedlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Od prvního dne jeho druhé štace u nás. Mám rád tvé rozbory, ale v tomhle jsi zaslepený jako on.

Reagovat
vitasrp

Ale já nejsem zaslepenej, dokonce ani netvrdím, že je Mourinho teď pro nás nejlepší (naposledy někdy v říjnu), akorát prezentuju svůj vlastní názor, že bych jej osobně nevyhodil - a to je založeno i na několika iracionálních důvodech.

Reagovat
Talker

Co zůstalo z těch racionálních? Minulost?

Reagovat
vitasrp

Nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Vitasrp hlavně pokouší mou peněženku s výletem na Barcelonu do Londýna na mé narozeniny

Reagovat
mr.Silver

taky vaham mezi novym notasem a vyletem do Londyna... -.- Jel by nekdo z mistnich gooneru?

Reagovat
patas92

Radši už kup ty ovladače na PS4 a novou FIFU

Reagovat
smazaný uživatel

to je otázka za 40 mega

Reagovat
Talker

Tak je to investice do pozice, kde jsme na tom nejhůře. Takže to dává smysl.

Reagovat
vladis271

Oni majú to momentum. To né, že né. Mohlo by im to vydržať, rád by som vedel v ktorom momente by Counter a ostatní gunneri precitli a začali fandiť proti líškam.

Reagovat
smazaný uživatel

to přijde, už teď je to trochu sere

Reagovat
Nikikrew

Vobec teda

Reagovat
vladis271

Tak mne ide o to, že toto nie je primárne vec taktiky, prečo sú hore. To si možno niektorí myslia. Oveľa dôležitejšie sú individuálne výkony dvojice hráčov, s ktorými potom rastie aj výkon ostatného tímu. A rapídne. Priemerný hráči ligy sa zrazu mávnutím prútika stávajú nadpriemernými. Stalo sa tu u nás, tam stačil vlastne Luis a všetko ostatné išlo zrazu hore, dokonca Studge vydržal bez zranenia, až taká eufória a sebavedomie boli.

A to nás v decembri mnohí považovali za 5. v poradí na B4. Pri mojich a bublinbových rečiach o tom, že matematicky by nás SaS mohlo dotiahnuť do boja a možno k titulu som bol napr. Counterom vysmiati, a aj mnohými inými.

Líšky majú zatiaľ favorita Nr. 1 na kráľa strelcov a favorita Nr. 1 na POTY. Ja tu nejdem vravieť, že vyhrajú titul, tá obrana fakt dobrá nie je. Ale myslím, že niektorí čoskoro začnú mať obavy. A už len to by bola sranda. Každý totiž predpokladá, že každý rok niekto vyskočí (omyl, rozhodne nevyskočí tak ako Líšky toho roku) a ptm odpadne. A oni pravdepodobne odpadnú, ale neskôr než mnohí počítajú.

Reagovat
fenixLFC

ked budu na cele po dalsich 3-4 kolach tak uz s nimi fakt treba pocitat

Reagovat
Counter

Ty mě vypichuješ nějak často Vždycky mnozí jiní, ale Counter tam trčí sám... Ale jako máš pravdu, tehdy jsem LFC opravdu nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak donedavna to byli predevsim vasi fanousci kdo tady psal jak se Leicester brutalne propadne a jeden typek dokonce prognozoval pred zapasem s MU, ze v nasledujicich 6 zapasech neziskaji vice nez 5 bodu. Ted po 3 kolech jich maji 7

Reagovat
fenixLFC

nebol tym typkom kiwwi?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze hej

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

nemaju sancu na titul, titul vyhrava obrana, takze to skorej my vyhrame

Reagovat
vladis271

Nj, a my sme boli v podstate jeden zápas od titulu s totálne trápnou defenzívou.

Reagovat
I am Mancunian

a preto ste ho nevyhrali

Reagovat
fenixLFC

to nie je uplne pravda. Nam to neposrala obrana, skoncit to 0:0-co aj mourinho na to de facto hral- tak nam to na titul staci. nam ho prehrala vlastne individualna chyba nie to ze by niekto zvladol trestat tu nasu obranu...

Reagovat
Hokaido

Taky mě to napadlo. Nebude trvat dlouho a Foxes už nebudou tak sympatičtí pro nikoho z první sedmičky tabulky.

Reagovat
Mastný Chobot

s takýmto futbalom to nehrozí u mňa

Reagovat
Hokaido

povíme si

Reagovat
Mastný Chobot

keď to tak má byť, tak to tak bude (ale nebude)

Reagovat
mr.Silver

jeste 3-4 zapasy a jsou na vasi urovni

Reagovat
vladis271

Sa teším ako teraz zakopnete a líšky vyhrajú u karameliek.

Reagovat
mr.Silver

Ne no

Reagovat
vladis271

som pozrel žreb, som ani nevedel s kým teraz hráte. Strieľal som naslepo.

Reagovat
mr.Silver

Aj tak vyhrajeme

Reagovat
Fernando_Torres

Začíná mi to trochu připomínat předloňský Atlético, tam si snad až nějakejch pět kol před koncem fans barcy a realu začli připouštět, že by to Atlético fakt mohlo dotáhnout. Jen teda s tim, že tady je ten příběh ještě o poznání neuvěřitelnější a kouzelnější, vzhledem k postavení Leicesteru ještě před rokem a i ke jménům na soupisce

Reagovat
Hachim Mastour

Nestraš.

Reagovat
Counter

Nikdy

Reagovat
tunkic

Zatím převažuje radost, že Chelsea a Spurs serou Jinak když už ne my, tak kdo jinej, než právě Foxes

Reagovat
Hachim Mastour

Už teraz ma serú.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose to musi ustat . Radsej tucniaka ako Mourinha .

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako tak budete k smíchu

Reagovat
VasAFC

O tom něco víš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Taky si říkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Kazde kolo si hovorim ze Chelsea uz musi hore a stale ide nizsie . Uz sa fakt zacinam bat ze pojde a ten nas debilny prezident ho kludne vezme spat .

Strasna predstava .

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CHONG

Kdokoliv je lepší než hroch.

Reagovat
smazaný uživatel

To hej ale s prichodom Jozka by slo pol kadra prec .

Reagovat
CHONG

Já myslím, že by byli všichni nakonec ještě vděční

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím

Reagovat
Aldeano

Tak to rozhodně ne Vždyť po del Bosqueho odchodu to byla tragédie. Queiroz,Camacho nebo Luxemburgo

Reagovat
Counter

Reagovat
Aldeano

Reagovat
popltak

Owny po zápase Spurs nic... Ted plno zbytečných plků

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa vždy len usmejem, keď idem po meste okolo kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

ja ked sa prechadzim Starym Mestom

Reagovat
Mastný Chobot

máte vychádzky?

Reagovat
kvasha16

snad to v tych kanaloch nefunguje ako vo Futurame

Reagovat
mojmira

vždyť je to šašek, co bys čekal

Reagovat
tunkic

Reagovat
Zaschrona

4 Years Ago:

- Jamie Vardy played for Halifax Town

- Riyad Mahrez played for Le Havre reserves

- N'Golo Kante played in France's 8th tier

skauti Leicesteru fakt udelali velky kus kvalitni prace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

ale uz ich prosim vas porazte

Reagovat
Zaschrona

Je na case jednu pohadku ukoncit a jinou zas nacit.

Reagovat
Nikikrew

Tak. Treba uz poslat Leicester pomaly nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

už začínáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Bože úplně vidím, jak Deulofeu zrovna nebude posílat 94% centrů na tribunu a Lukaku zrovna nebude posílat 93% střel vedle.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt Lukaku prave vetsinou ma nadprumerny cisla, co se tyka trefovani branky. A Deulofeu centry tuhle sezonu docela vyrazne zlepsil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

tady to fakt sedi, NESKUTECNY PRIBEH

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

3 rany do čierneho, k tomu kvalitný manažér a načasovanie formy v jeden čas.

Reagovat
Hokaido

1 do černého, 1 tak napůl...

Reagovat
celeb

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kubys

Co to je za kecy? Kanté byl v Boulogne...

Reagovat
Zaschrona

To sice jo, ale taky se nahoru az do role klicoveho hrace lidra PL dostal postupnymi kroky z 2. francouzske ligy.

Reagovat
Nikikrew

Najde sa tu okrem Vita a asi aj Ustyho fanda chelsea co si praje zotrvanie Joseho? . Neviem sice preco ho tak obhajuju ale toto uz je na zamyslenie lebo ak chcu hrat v Europe potrebuju zmenu ako sol a prave vymena trenera by bola asi ta najvhodnejsia, hraci su tam stale vyborni

Reagovat
smazaný uživatel

to obhajovanie Joza je uz len poza. Vsetkym ukazal, ze je trener na max 2 sezony. Nakupi hracov, nieco vyhra, vsetko rozosere a ide o dum dal.

Reagovat
Matić

Já si asi zatím jeho setrvání přeji. Zaprvé proto, že momentálně za něj prostě není adekvátní náhrada a Moyese nebo Rodgerse u nás fakt nechci a trenéra z jinýho týmu v polovině sezóny těžko přetáhneme. Zadruhé je tato sezóna už stejně v prdeli a museli bychom snad každý zápas vyhrát, abychom se dostali do top4 a v Evropě můžeme něco uhrát i s Mourinhem.

Takže buďto to Mourinho do konce sezóny nějak vytáhne a zůstane u kormidla, nebo bude hrát stejnou sračku jako teď a půjde do háje a přijde adekvátní náhrada (Simeone, Pepek).

Reagovat
celeb

neverim, ze Pep by siel do CFC, navyse sa o nho budu bit oba Manchestre a mozno aj Arsenal.

A Cholo je atlet-fanatik, ten pojde prec jedine ze sa atletom prestane dlhodobo darit, nieco ako Klopp.

Reagovat
Busby babes

stejne jak u nas tak plati i pro vas: koho misto nej? Nestaci jen vyhodit, musite vedet koho misto nej. a ja teda vidim volne Moyese a Brendana. To jako good luck no.

Reagovat
Counter

Curbishley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
celeb

Bielsa je volny

Aspon by si zhyckane primadony uzili trochu pekla ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho says he prepared 4 days for this match and identified 4 Leicester moves, but two of these moves led to goals tonight.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose says the number of goals the attacking players score remains a problem as it means we pay heavily for goals conceded. #CFC

Nechá útočiť 2 hráčov a a má problém s tým, koľko gólov dávame.

Reagovat
Talker

Co na to říct? Je to šašek, ale to snad každý ví. K tomu ještě hodí pod autobus své vlastní hráče.

Reagovat
PhilipS

Ty jsi legrační.

Reagovat
smazaný uživatel

říká člověk, který v oblíbených oba londýnské pakluby

Reagovat
PhilipS

to už se to řešilo. Bylo to díky Čechovi a jelikož nejsem z Londýna, nevím proč mě rivalita měla trápit.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, já jenom nezvládám

Reagovat
PhilipS

jop...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

neva, uz sme zvyknuty

Reagovat
PP

na tom se všichni shodneme..

Reagovat
smazaný uživatel

Jose says spirit is still there as the team worked hard for the final 30 minutes, & this gives him a feeling not as bad as the result. #CFC

Kde tam vidí spirit...

Reagovat
kvasha16

si to este raz precitaj a mozno ho uvidis aj ty

Reagovat
Talker

Jose: "I feel like my work was betrayed (by the players)"

Neříkal, že když nebude mít podporu kabiny, tak odejde sám?

Reagovat
Mastný Chobot

už to začína

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Já myslím, že v tomhle případě by bylo třeba slyšet celej ten rozhovor.

Reagovat
kvasha16

vytrhnute citacie sa ale lepsie predavaju

Reagovat
Talker

Ten rozhovor si teď pouštím, viděl jsem jen tweet.

Reagovat
Mada

Reagovat
Gryphonheart

Chelsea bod od sestupu a Leicester na čele. Pohled k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Lišky

Reagovat
PhilipS

Btw. Terry v Chelsea pravděpodobně dohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Na základ už to není. Mourinho ví, že už bude muset sázet na jiný a nedivil bych se kdyby v lednu někdo přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nám ešte chýbalo, odstreliť Terryho a zbaviť sa posledného lídra a kapitána..

Reagovat
Talker

U prvního golu chybu neudělal, u druhého taky ne. Kde je dneska chyba u něj?

Reagovat
Hokaido

Co? První gol jasně jeho.

Reagovat
Counter

Víc Zoumy než jeho.

Reagovat
Talker

První gol byl Zoumy. V pokutovém území byli 2 hráči - jeden nabíhal od Zoumy za záda Terryho - s ním Terry nic moc dělat nemohl - ten míč šel do protipohybu a toho hráče prostě neviděl.

Reagovat
Talker

Respektive Zoumy a Azpiho.

Reagovat
Usty

To tedy rozhodně ne.

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho says "one possibility" for downfall is last season he "did an amazing job and brought players to a level that is not their level."

začíííína

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho claims Leicester's ball boys were "a disgrace to the Premier League"

pokračujeeee

Reagovat
Lacko_Boh

wueeeeeeeej

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoďte už toho šaška, nech dôjde RdM, znova s vyhrá LM a ukáže, ako sa to robí.

Reagovat
Talker

Teď poslouchám ten rozhovor a tuhle větu jsem musel vypsat...

Reagovat
Hokaido

To je dokonalý.

Reagovat
Talker
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

15 - Jamie Vardy has 15 league goals this season, as many as Cristiano Ronaldo and Lionel Messi combined.

Reagovat
Lacko_Boh

ale tak v srandalige no...v PD by dal tak dva

Reagovat
smazaný uživatel

v PD dává i Soldado, to přidej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado > Kane .

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb bez PL neprežiješ ani jeden večer :-).

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tu narazam na PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentovania v PL sekcii a úbohých pokusov o trolly ty trkvas*

Reagovat
smazaný uživatel

Az tak jebnuty nemozes byt fakt sa to neda .

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko sa dá kamoško.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ma urážaš..to by ma ešte zaujímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zacal prvy . Mal som tu 2 komentare . 1 bol ze snad Jose zostane v teme Realu Madrid . 2 . bola klasicka ownynho reakcia .

Reagovat
smazaný uživatel

Trkvas je len také priateľské poštuchnutie, aby si si prestal myslieť tieto srandy ako "Soldado > Kane"

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre prehnal som to aj ja, ale ešte o trochu vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

vpohode sorry aj ja

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

on ma celkom nabeh na prekonanie suareza....

Reagovat
misinho7

ta ked MEssi ma iba 5...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

tak ještě že Messi nebyl zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Veď bol zranený.

Reagovat
Switchback

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

:-)))))))))

Reagovat
kvasha16

celkom negativne ohlasy, ale vlastne sme prisli na ihrisko lidra PL ktory prehral len 1 zapas doma, vsetko okrem vyhry by bola v podstate strata pre Leicester

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

viem ze je to nerealne, ale ta predstava ze by chelsea predsalen vypadla....to by sa svet zblaznil

Reagovat
Counter

To by bylo něco nepopsatelného :-) Naprosté unikum.

Reagovat
Free_player

neboj, kdyby šlo fakt do tuhýho tak by money udělali svoje

Reagovat
Talker

"Last season what I did phenomenal work, [u][b]I brought them to the level, what is not their level. Its more than they really are"[/b][/u]

Taky pecka. Říct, že ti hráči nejsou tak skvělí, ale že je dostal výš, než na jakou úroveň mají.

Neuvěřitelnej chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nevím, na toto sa ťažko hľadajú slová... je to až také vtipné, že je to smutné.

Reagovat
Mastný Chobot

v podstate povedal, že s tímom, ktorý má reálne na to, aby sa maximálne tesne zachránil, uhral titul. Prečo ešte nemá sochu pred SB?

Reagovat
Talker

To až nás dostane z druhé ligy, pak mu jí tam postaví Víťa.

Reagovat
Usty

protože to takhle neřekl no.

Reagovat
smazaný uživatel

pls.

Reagovat
Usty

Ty jseš tak zaslepenej nebo si ty citace vystřihuješ schválně?

Říkal, že je BUĎ dostal loni na lepší úroveň než jsou, ANEBO letos hrají výrazně pod svoje možnosti. Z toho rozhovoru, pokud se na něj teda díváš střízlivě, nemůžeš najít nic, čím bys ho pohaněl.

Reagovat
Talker

Hele zaslechl jsem tuhle větu, tak jsem ji opsal. Neposlouchal jsem každé slovo a neanalyzoval to.

Reagovat
Usty

takže jsi jen vyblil nějakou věc, která se ti skvěle hodí do tvý vizionářský situace, a vlastně vůbec nevíš, že je to nesmysl. ok.

Reagovat
Talker

První věc jsem zkopíroval z twitteru.

Tuhle jsem napsal podle toho, co jsem zaslechl. Nepouštěl jsem si to opakovaně. Nevím, co je na tom nepochopitelného, tak jdi do hajzlu. Díky.

Reagovat
vitasrp

Aby ses neposral, tyvole.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

ty si teda fakt šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale to víš, že můžeš.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

tie kúty ako spravil ? či to má real?

Reagovat
Lacko_Boh

aha má

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky info o Hazardovi?

Reagovat
BrainBlender

Hip problem. Mou byl hodně sarkastickej, když mluvil o tom zranění. Přišlo mi, že má na Hazarda vztek, že simuluje - a ten by měl radši doufat, že je to něco vážnýho

Reagovat
smazaný uživatel

pandevova ofina to uz jednou postnul pod clanek s balottelim takze se omlouvam za repete ale proste z toho chcipam.

http://g.cz/tata-transsexual-opustil-rodinu-zacina-nanovo-jako-sestilete-devce

Reagovat
Talker

"Diego has clearly troubles in the box, so he is moving outside of box and to the wings, so I brought Remy in to have another body in the box"

To je pecka. Mourinho si po půl roce všimnul, že Costa má problémy ve vápně. Teď by se na tom mohlo začít pracovat a příští sezonu by se mohl do vápna vrátit.

Fakt směšné.

Reagovat
Hokaido

To je fakt špatný.

Reagovat
icemike

Costa je věcně na křídle, proto se to je jediné místo, kam doletí centr od Ivana...

Reagovat
Hokaido

Já bych ho klidně ještě nechal,.Ted už je to stejně v prdeli, TOP4 nedáme v žádným případě. Není tak kam spěchat, kvalifikace do EL vůbec neberu vážně, to je spíš přítež. Navíc ted by k nám nikdo kvalitní nešel a lepit nějakým tragédem na půl roku nemá moc smysl.

1.Musí mít 100% podporu kabiny.

2. Musí u něj být vidět nějaká změna myšlení, nemůže pořád stavěr Ivanovič a spol. pokud nejsou schopní předvádět výkony hodný PL.

3. Rozhodli jsme se teda pracovat koncepčně, k tomu jsme si vybrali Mourinha a dáváme mu obrovskou důvěru a prostředky. Z hlediska vedení jsou teda všechny sliby splněny.

K tomu, aby to fungovalo však musí svoje plnit obě strany a to se podle mě v podání Mourka neděje. Nepracuje koncepčně, právě naopak. Mladí nedostávají šance, přivádí jen hotový hráče, potažmo noname tragédy, kteří tu šanci málokdy dostanou. A i když jí dostanou a hrajou dobře, stejně nemají šanci hrát v dalším zápase přes Mourinhovi vyvolené.

Pokud nesplní byt jednu z těch tří podmínek, at teda jde.

Reagovat
Talker

Takže pokud tě chápu dobře..

1) Absolutně nezvládá tu krizi, uvrtává nás ještě do hlubší krize...

2) Nedělá to, o co nám šlo (pracovat koncepčně)

Ale dáme mu stejně zbytek sezony s tím, že "se třeba změní".

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/00/81/3c/00813cc0653108afdb0d2f2445887322.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ano, chápeš dobře. Ted už je pozdě.

Reagovat
Talker

Ty mluvíš ale o tom, že začne pracovat koncepčně. 2 týdny zpátky řekl, že liga je ztracená, 4. místo je mimo naše možnosti a ukázka koncepční práce a nasazování mladíků? RLC ani na lavičce, Traore taky ne, zůstal tam akorát Kennedy.

Já fakt nechápu, kde se bere ta víra, že "Mourinho začne pracovat koncepčně". Vždyť to jde proti všemu, co doteď dělal. Absolutně proti jeho způsobu vedení týmu, fotbalu a všemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedomuješ si, že to nikdy v živote neurobí?

Reagovat
Hokaido

Pokud to neudėlá, ať teda jde...

Reagovat
Talker

To radši vezmu Rodgerse, který těm mladíkům dává šance a snaží se je rozvíjet, než abychom to zkusili dalšího půl roku s Mourinhem ve stylu "Co kdyby se změnil".

Reagovat
Hokaido

Ok, dal bych mu přesně měsíc. Pokud nepřijde náznak zlepšení, ať má novém trenér alespoň trochu času na nějakou změnu kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mesiac mal už pred mesiacom.

Reagovat
Talker

Ideální měsíc byl v říjnu, během repre pauzy. Když byl volnej Klopp.

Reagovat
Talker

Ať žije koncepce. Koncepčně necháme ideálně Mourinhovi možnost přitáhnout další špínu, pak ho vykopnem a pak vezmeme manažera uprostřed přestupového období a necháme ho poznávat kádr a na poslední chvíli koupíme koncepčně dalšího Salaha/Cuadrada.

To zní fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostředky? Já teda velké přestupy k nám teda neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado, Pedro, Baba...

Reagovat
Talker

Costa, Fabregas, Matič, Luis, Falcao, Remy, Drogba, Etoo, Willian, Schurrle, Salah, Zouma + široký kádr + Courtois.

Dostal za 5 přestupních období 16 hráčů + to, co bylo v kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Čítať si celý ten zoznam je až desivé...preto som radšej nepokračoval

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu chceš počítat do velkých prostředků Etoa, Drogbu, Remyho nebo Salaha? Zouma je mlaďoch, Luise bych taky nepočítal z důvodu ceny nebo i herního času. 5 přestupových termínů-8 hráčů. To mi přijde málo, když se potřeboval rozšířit kádr. Mourinho to nezvládl na plné čáře, jak v zapracování hráčů, tak i "odchovanců" Koncepční trenér by z toho složení udělal mašinu na 5 let.

Reagovat
Talker

OK. Tobě přijde málo protočit 16 hráčů + Courtoise + těch 20 hráčů, které zdědil.

To asi nemá moc smysl řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

16 hráčů za normálních okolnosti mi přijde moc, rozebereme-li stav mužstva v dané situaci a posily, které přišly, tak mi to přijde jako mrhání zlomku prostředků, které jsme měli. Ve skutečnosti pak těch nových hráčů moc nebylo.

Reagovat
fenixLFC

etoo bral obrovsky plat tak ze prostriedky opravnene. salaha kupil a potom mu ani nedal skoro sancu. Luisa preco nepocitat?? on si ho vybral a opat mu nedal sancu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Talker

Reagovat
Hokaido

Aha...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se můžu kouknout na tiskovku toho šaška?

Reagovat
Mastný Chobot

Ranieri: "We need another 5 points. Don't laugh. We need these 5 points. Let me achieve 40 pts. Then I'll think about the next goal"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmm, mluvi jak Moyes, ale umi to trochu sympaticteji zabalit.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Mahrez cost Leicester 300k

Man Utd pay Rooney 300k every week

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Rooney už si takovej zbytečně přehnanej plat už pár let fakt nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

No side in Premier League history has finished outside the top four after being top after 16 games

Tak to som zvedavý. V 14 z 23 prípadov ten tím dokonca vyhral titul.

Reagovat
Busby babes

u nich bude hrozne zalezet na tom, jak se jim vyhnou zraneni. Pokud jo, tak ten titul klidne muzou dat. pokud se jim zrani Mahrez nebo Vardy, tak klidne muzou spadnout i mimo TOP 4. Nedejboze pokud by byli oba mimo ve stejnou dobu.

Reagovat
Talker

Tu první čtyřku by udržet mohli. Ale vedou jen o pár bodů a stačí jedno zaváhání navíc a jsou za soupeři.

Reagovat
vladis271

Za pár dní je Ježiško. Začnú tweety o tom koľko tímov vyhralo ligu, ked boli na Ježiška lídri súťaže. Ale tak, Líšok sa netreba báť.

Reagovat
fenixLFC

a jednym z pripadov ked nevyhral ste boli vy pred dvomi sezonami

Reagovat
Mastný Chobot

nj, to mi nemusíš pripomínať

Reagovat
smazaný uživatel

Jose "I cant understand how we concede these goals. I need to look some players in the eyes to see if they feel Chelsea the same way I do"

"Some of them, they need to rethink the way they live Chelsea, they live Football, they live their job, because Chelsea’s big. Football is more than a job, it’s a passion. I think every match on the pitch, you should live with an unbelievable passion. How many millions would love to be football players and they can’t be, so you shouldn’t waste any minute you are on the pitch, you should enjoy every minute and you should give absolutely everything. So yes, I feel frustrated with some players and I feel that some others, they give absolutely everything and they also don’t deserve to lose."

Reagovat
Usty

Reagovat
kvasha16

to je dlhe, to si aj tak nkto neprecita, radsej sem dam dam nejaky vtipny uryvok:

Jose:" I feel frustrated with some players"

Reagovat
smazaný uživatel

ja to četl, co je na tom dlouhé?

Reagovat
Svatej

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

to povedal pekne

Reagovat
Counter

Ale mohl třeba stejně jako Klopp hráčům říct, aby šli za fanoušky poděkovat jim za podporu. Místo toho jen zalezl spolu s nima do útrob stadionu a začal kafrat na všechno okolo.

Reagovat
Godwinson

Už ho vyhodili?

Reagovat
masly008

ne to ne.at si to vyžere do konce.

Reagovat
Talker

Asi se na to čekání vykašlu a počkám si na ráno. Alespon, že je v práci tolerován alkoholové opojení.

Reagovat
Godwinson

Jj, bůh ví, jestli by se čekání vyplatilo

Reagovat
Talker

Ono se o tom ani nespekuluje. Tak snad to přijde jako blesk z čistého nebe. Tohle už ten šašek nemůže přežít.

Reagovat
Godwinson

Doufejme

Reagovat
Usty

Reagovat
Talker

Já vím, s Víťou a steinerem byste s ním šli i do champu...

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej...fans chelsea jsou na dávkách

Reagovat
Talker

Co ty jsi za novou ubohou existenci? Masopust nejsi, to tipuju na nějakou novou. Fanda Arsenalu bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám..na dávkách...

Reagovat
Talker

Tak bys měl začít hledat práci.

Reagovat
smazaný uživatel

rano nebudeme ani jeden vedet, co jsme to tu vypotili

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ty zmrde vole

Reagovat
frank

"Top 4 gone now?"

"Yes, clearly yes."

Reagovat
fenixLFC

takze ho vyhodia...abramovic predsa tvrdil ze dokial bude sanca na top4 tak ho podrzi

Reagovat
vitasrp

Já se obávám, že Abra nic takovýho netvrdil, když snad nikdy v životě nedal rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno či napíše Abramovič alebo vedenie.

Reagovat
vitasrp

V tom případě můžu napsat ale to samý, vedení vydalo vote of confidence, to ano, ale nikde nebyla zmínka či podmínka o TOP 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to taky nekde čítal, ale priamo od vedenia to asi neprišlo no...ale zmysel by to dávalo.

Reagovat
Euphael

Ty vole co se čekalo? Hrál první s patnáctým

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Free_player

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jeden bod od sestupu, dvacet bodů od prvního místa a Mou si dál jede svoji, jak to mrší jen všichni okolo něj. A to je malý zázrak, že protentokrát ani nezmínil Wengera.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

A proč by teď proboha zmiňoval Wengera?

Reagovat
Counter

Neměl problém ho zmiňovat milionkrát předtím :-)

Reagovat
Lacko_Boh

v 95% pripadoch ho zmiňoval (zmilanoval) zbytočne

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ho sesadil z prvniho mista. Navic se o nem zminuje pri kazdy prilezitosti

Reagovat
SunFells

Protože je to pacient, který to opakovaně dělá.

Reagovat
frank

No, ja se ho musim trochu zastat. Jako manager je sice samozrejme zodpovedny za fungovani tymu od realizacniho tymu po vyber kadru a jeho vedeni, ale takovy vykonostni propad u Terryho, Matice, Fabreho, Hazarda nebo Costy se dal opravdu tezko cekat. Bylo by docela zajimavy dat mu duveru pres celou sezonu nehlede na umisteni. Podobnou situaci si u evropskeho top tymu nepamatuju, bude sranda jak se to vyvine..

Reagovat
Counter

Když ti přestane hrát kvalitně víc jak půlka základní sestavy, tak je asi něco špatně nejen u nich jako jednotlivců, ne? A on tu důvěru dost možná dostane, sám bych si to přál.

Reagovat
tunkic

Hlavně když skoro ve stejný situaci v Realu se dává všechno za vinu Benitézovi..

Reagovat
Counter

Leicester +17 on like for like fixtures to last season. (best in league, next CP +8)

Chelsea -18 (worst in league, Swans -14, Sund -14).

Je to všecko hráči, rozhodčími, mediální kampaní, lékařským personálem, podavači míčů a neuvěřitelnou smůlou. José za to nemůže. Ba naopak - loni byli hráči úžasní na vrcholu svých možností jen díky němu, protože je tak skvostně připravil. Letos s tím naopak nemá nic společného, prostě ho sprostě zradili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Proč za to může Ba?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Usty

Už jseš trapnej.

Reagovat
Carrick

Reagovat
Counter

Lepší je zavírat oči před vším, co říká a dělá?

Reagovat
kvasha16

nie, ale dobre neni ani to, ked si upravis to co robi a hovori tak, aby ti to pasovalo k tvojmu nazoru

Reagovat
Counter

Mou všechny tyhle zmíněné výmluvy během sezony použil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Protože jediná jiná možnost je zavřít před tím oči, nebo co? Ne, je to jen jedna z řady možností, podobně trapná, jako ta tvoje.

Reagovat
Counter

A jakou možnost teda zastáváš ty?

Reagovat
Usty

Já si přečtu celej rozhovor, a pak dělám závěry. Líbí se mi jeho upřímnost, souhlasím téměř se vším, co řekl... Že míč zmizí a půl minuty se nehraje ostuda je - že to není důvod porážky Mourinho vzápětí dodal, takže v pořádku. Že je důvodem špatných výkonů hráčů buď jejich malá kvalita nebo totální ztráta formy je taky pravda - a že hráli loni skvěle i díky němu je taky pravda, ať chcete nebo ne.

Takhle můžu v analýze jeho vyjádření pokračovat dál a dál, má prostě výjimečně ve všem pravdu. Samozřejmě nemůžeme vědět jistě, jestli skutečně hráče na všechno připravoval, ale tomu třeba já věřím.

Reagovat
Counter

Mluvil tuším o tom, že z posledních patnácti minut se hrálo pět, což je přinejmenším přehnané. Že pak hodí repliku o tom, jak Foxes stejně zaslouženě vyhráli, je sice hezké, ale ten první výrok je silnější.

"Mourinho claims Leicester's ball boys were "a disgrace to the Premier League" but he doesn't want this to overshadow Leicester win" - jak to na tebe působí? Fakt normálně?

To všechno další postrádá jakoukoli sebekritiku. Pokud je loni tak úchvatně připravil, tak letos je připravil naopak špatně. Řekne to? Neřekne, jen se pochválí za minulost a letošek jde na vrub zrádcovských hráčů, jeho příprava na zápas byla dokonalá jako vždy. A že možná mají nedostatečnou kvalitu? Ne že bych to teď měl po ruce, ale dovedu si představit, že o spoustě svých hráčů v posledních letech Mou básnil, jaké to jsou světové hvězdy (přinejmenším Hazard, Cesc, obránci, Courtois a Costa). Takže to je zase blbost, kterou si přinejmenším odporuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
Usty

S tím prvním výrokem se absolutně ztotožňuju, dokonce jsem to napsal i v reportu, načež jsem v rozhovoru tu zmínku zaslech... Protože se fakt hrálo max. půlku času...

No a nebyla to ostuda? Já jsem teda v životě v Premier League neviděl, aby se půl minuty čekalo na míč. V životě. Dokonce si ani nevzpomínám, že by musel hráč přebíhat třetinu hřiště, aby sebral zakutálenej balón. To jsme v 2. třídě a míč se zakutálel do potoka nebo co?

A co se týče hráčů, tak se jich zcela logicky v poslední době zastával. To manažeři dělají a Mourinho obzvlášť. Musel bejt vážně nasranej, když se k tomu uchýlil.

Reagovat
Counter

Já ten zápas viděl taky a že by se nehrálo půlku času (přičemž Mou říkal dokonce dvě třetiny)? Nenech se vysmát. Neviděl jsem tam o nic větší zdržování než v jiných zápasech, kdy domácí tým ve vedení nechce nic uspěchat.

http://is.gd/8es8NA

Dobře sepsáno - opravdu nechápu, jak tady můžeš Mourinha obhajovat.

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

chlapce, ty sa uvedom.. "má prostě výjimečně ve všem pravdu" moze napisat len totalne vygumovany clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Aldeano

Ranieri

Reagovat
SaianSupaCrew

Mou 2010

"Nikdy jsem netvrdil, že jsem fenomenální. Určitě ale není moje chyba, že když jsem se po příchodu do Chelsea zeptal, proč odvolali Ranieriho, bylo mi řečeno, že s ním by nikdy nic nevyhráli."

Reagovat
forrest

Je pravda, že s nikým jiným, než s Mourinhem by nesestoupili. Je to prostě Special One.

Reagovat
bbbauch

Tak Mourinhovi nepomoh ani nejlepsi golman na svete

Reagovat
icemike

Je to marné, dokud bude aktivní jen ten cholerik na hrotu, tak nikdy nebudeme provázet takové týmy.

Reagovat
icemike

Porážet*

Reagovat
Miguel19

K tomu už ani není moc co psát, člověk by to pak akorát zase schytal..

Jenom teda. Kromě toho, že se jmenuje Mourinho. Ještě nějaký důvod proč si ho to nechávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Už som to začal rozoberať s Talkerom, ale ten sa očividne ďalej nechytal. Tak skúsim s Tebou. Ako je možné, že v LM hrajú tí istý hráči, s tým istým TRÉNEROM úplne iný futbal, v ktorom dávajú góly a hrajú celkom pozorovateľný futbal?

Reagovat
vrabejka

v LM májí o co hrát. V lize nemají motivaci

Reagovat
Miguel19

Těch faktorů může být víc. Motivace (což je vlastně ale Mourinhovo práce), výkon soupeře...

Z LM jde brát asi jenom ten zápas poslední s Portem ne? Tam jsme dali jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

To sú zase argumenty. A výkony súperov v rámci PL sa akože nerátajú? Ani nemajú hráči motiváciu? Čo to prosím ťa melieš?!

V LM sme uhrali 13 bodov za 6 zápasov, kým v lige za 16!!! zápasov 15 bodov. V LM tí hráči hrajú to, načo majú, to je zaujímavé. A aj v LM ich trénuje Mourinho...

Reagovat
kissak

Když to vezmu z pohledu nezaujatého laika, tak 6 bodů s Macabi je povinnejch (i když co je v této sezoně pro Chelsea povinné :-)) a už si na polovině současnejch bodů a pak už jen stačí uhrát nějakej výsledek proti Portu či Kyevu, tak že by dílo náhody a štěstí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tak neber a vyser sa radšej na to

Reagovat
kissak

pokud Ti to takhle stačí?

Reagovat
Miguel19

Ano počítají. V PL nás každý přehrává. Porto bylo velmi slabé (můžeme si klidně myslet, že to bylo naším výkonem, to je na každým z nás), ale stejně si museli dát vlastní gól..

A sorry, ty výkony v PL mi s motivací nejdou moc dohromady. V té hře není nic.

A ano, v LM jsme měli 13 bodů. Ale snad to nebudeme brát jakou nějaký zázrak, když 2 týmy nedosahují kvalit týmů PL...

Reagovat
smazaný uživatel

V PL nás teda každý neprehráva, to sleduješ asi iný tým. Že nedokážeme dávať góly a pri prvej príležitosti ho dostaneme je vec iná, ale v medzihre sme väčšinu zápasov my, ktorí sa snažia niečo urobiť. Vo finálnej fáze je to ultratragédia, ale to vôbec neznamená, že nás každý tým ,,přehrává"

Dali si vlastný gól a čo tomu vlastnému gólu predchádzalo? Keby sa Costa netlačil do zakončenia a následne nezakončil, tak si ten vlastný gól po odraze (ktorý bol pre nás šťastný) nedajú.

Nedosahujú kvalít našej ligy, hm... s tým sa dá súhlasiť. A my ich našimi výkonmi v lige teraz akože dosahujeme?

Reagovat
Miguel19

Však my žádnou mezihru nemáme. Jediné na co se zmůžeme je 3 přihrávky mezi stopery, zpátky na brankáře a bum do předu. To je naše "mezihra".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
j_mrazik

Mít v útoku tehdejšího Drogbu, tak hrajete top4. Vždyť je to pořád stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Mezihra tak nějak funguje. Tak nejak do finální třetiny. Ale jak jsme nebezpeční? Kolik si vytvoříme šanci? Jsme sterilní. Jo, drzime mic. Ale to nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

To bola reakacia na Miguelove tvrdenie, že nás v PL každý přehrává

Reagovat
Talker

Takv držení míče to je většinou vyrovnany. V počtu šanci je to něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále si pôjdeš to svoje?

Reagovat
Aldeano

V LM hrají celkem pozorovatelný fotbal a dávají góly? Pravda, oboje je dost realitivní pojem, ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

To mi chceš naznačiť, že tam hráme rovnako zle, ako v lige?

Reagovat
Nikikrew

Nie je na trhu ziadny dobry trener

Reagovat
Miguel19

Je fakt, že teďka už je to jedno kdy poletí. Důležité je, aby se nedostal k letnímu přestupáku.

Reagovat
forrest

Jen si to vyliž, konkrétně ty a ostatní jste prvními trolly při neúspěších konkurence... Jaký to je bojovat o záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester titul, Mourinho padaka to by byl krasny pribeh. Ranieri je muz, Mourinho je decko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, trenerska drevotrieska.

Reagovat
r.mrazik

husty...Leicester ma sezonu jak svina...

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea letos sestup

Reagovat
kiwwi

a este k tomu Costovi

https://vine.co/v/imZwu6hnLKA

Reagovat
patas92

To byla ale celkem prasárna, klidně bych dal červenou

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

ako od Vardyho dost napicu tackle, ale ten Costa je proste vtipny jak v sekunde zmeni smrtelne muky na face to face konfrontaciu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

žlutá oběma, Vardy za zákrok, Costa za simulaci po zákroku

Reagovat
smazaný uživatel

No on ho celkem dost nabral a když pak ještě řekne, že vzal míč, tak to dokáže opravdu nasrat. Ještě se ti nestalo, že v nasrání ignoruješ bolest? To že je Costa simulant je pravda, ale v tomhle případě ho docela i chápu.

Reagovat
Pigeon

se mrkni na to video jak se tam začne převalovat, grimasa, jak kdyby mu tu nohu zlomil, a pak se okamžitě zvedne a vystartuje na něho. Tam byla hovno bolest, prostě ho trefil ale ne tak, aby tam dělal ty své opičky na zemi. Volá se po zpřísnění simulací, tak by to mělo lítat

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně si ještě nikdy něco podobného nezažil. Když tě někdo sestřelí a pak ještě řekne třeba, že jsi simulant etc., tak uvidíš, že si pro něj dojdeš třeba po čtyřech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že vteřinu předtím nebudeš brečet jak znásilňovaná školačka.

Reagovat
Pigeon

evidentně já si při tom zákroku vzpomněl, jak jsem někdy koncem října dostal šlapák na holeň. Naštěstí jsem viděl jak se proti mě rozbíhá a jak do skluzu jde, tak jsem tu nohu dost rychle vymrštil nahoru. Každopádně i když mě trochu přejel, tak jsem neměl potřebu se tam na zemi převalovat a skučet a vystartoval jsem po něm hned. A to jsem na hřišti víceméně dost klidný.

Reagovat
r.mrazik

on ho prejede jak prase a jeste aby dostal Costa zlutou?

Reagovat
Pigeon

V tom je problém? když tě někdo zfauluje a ty mu to oplatíš, taky máš kartu za nesportovní chování, tohle je stejné. Simulace = nesportovní chování.

Reagovat
r.mrazik

a nebo tu bolest potlacil no...o simulaci bych nemluvil...bolet to muselo nejspis dost slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Pigeon

Pokud to tu nebude zpomalené, tak ten zákrok mohl skončit dvě způsoby. Buď ho Vardy trefil přímo na nohu, což by se nezvedl, kdyby to potlačoval sebevíc, nebo ho vzal tak, že sundal ale netrefil ho napřímo. Což se stává, že zákrok vypadá hororově, ale v podstatě se nic nestane. Tady se přikláním k druhé možnosti, protože zákrok nešel nad kotník, tudíž mu mohl dát šlapák z boku, ale nic aby se tam převaloval a pak hned vystartoval. Buď neměl dělat to své divadlo, nebo pokud ho to opravdu bolelo, zůstal by na zemi. Jak říkám, žlutou oběma.

Reagovat
r.mrazik

jojo...cerny nebo bily

Reagovat
Usty

Reagovat
kubys

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kubys

Reagovat
patas92

Však mu Costa nic neoplácel Nežduchnul do něj nebo něco, jen k němu trochu vystartoval.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Mimalu

BTW už se ví co je s Hazardem?

Reagovat
smazaný uživatel

zradil

Reagovat
Mimalu

joke

Reagovat
Infernoqt

já nevím, od začátku sezony ho prý ještě nikdo neviděl

Reagovat
minoLFC

je impotentný

Reagovat
cristiano.K.

nezvládá

Reagovat
forrest

Chelsea opravdu je bod od sestupu... Neskutečný, až mi je jich už trochu líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na sestup to nebude, ale z té jejich situace už pořádně není žádné východisko. Kdyby teď vyhodili Mourinha tak by stejně neskončili líp než někde mezi 8 až 12. místem.

Reagovat
forrest

To se tady říkalo před X týdny, ale Chelsea jde pořád víc a víc dolu. Začínám fakt věřit tomu, že pokud neodvolají Mourinha, bude ta krize stále větší a větší a ten sestup opravdu nemusí být nereálnej...

Reagovat
kiwwi

je to bohuzial nerealne aj s Mourinhom...ta kvalita kadra sa raz prejavit musi - to by museli hraci Mourinha vyslovene sabotovat, ale neverim tomu, ze aj keby sa pre to rozhodli, tak by to nechali dojst do stadia zostupu - to by uz isli sami proti sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle velké týmy prostě nespadnou. Třeba Dortmund. Vypadal na sestup a pak se v pohodě zmátořil. To by to v Chelsea museli opravdu vzdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dívám na rozpis, tak to možná fakt neustojí. Proti Sunderlandu (čti Big Samovi) to budou mít těžké jelikož jsou v útoku impotentní, Watford má skvělou formu a Manchester bude taky tvrdý oříšek. Šanci mají jedině tehdy když se hráči vzpamatují a začnou se víc snažit. Věřím, že je proti Sunderlandu fanoušci poženou kupředu, ale chce to taky bojovnost a odhodlání ze strany hráčů. Věřím, že Rémy s RLC by za Chelsea bojovali, narozdíl od Costy který je k smíchu. Proti portu hrál skvěle, měl dobrý pohyb, kterým působil problémy, v lize hráčům chybí motivace.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne! Chce to poslať na ihrisko hráčov, ktorý majú ,,modrú krv" a za Chelsea sa na ihrisku pobijú a nechajú tam aj dušu. To bohužiaľ platí ako tak o našej obrane (Braňo, Azpi, Terry, Cahill a Zouma) + Matič a Ramires v zálohe a v útoku Willian. V týchto hráčoch ja osobne vidím tú túžbu niečo urobiť a zabojovať.

Taký Costa si tú bojovnosť vysvetľuje veľmi zle, Fabregas detto...

V tomto sa musí José zmeniť a začať tam stavať odchovanca RLC; do útoku Rémyho, ktorý očividne góly dávať vie a hlavne chce a na kraj zálohy Kennedyho, ktorý tú modrú krv určite má. V tomto jedinom ma Mourinho serie, že sa bojí dať šancu aj iným hráčom a stále lipne na tej svojej klasickej zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Podle mě Mourinho dělal vše pro to aby to fungovalo. Hráčů se až do teď zastával a hledal pozitiva. Včera ale už vybouchl. Popsaný přístup se těžko aplikuje na legionáře, kterým to je u prdele. Jen málo hráčů ukazuje oddanost a bojovnost pro klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nemůže být nikdy nikomu líto, to je proti přírodě.

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

ja jim to preju

Reagovat
Lacko_Boh

možno keby je tam ešte Lampard, Drogba...tak by mi to tiež nebolo lúto ale asi by som si to neužíval jak teraz, krása

Reagovat
smazaný uživatel

I Petr se zachránil včas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

vam jebe s tu lutostu? taky klud ani prach po chelsea fanoch(hlavne tych ujebanxch) :) sak vam este bude luto, ze vam ich bolo luto

Reagovat
kvasha16

aky klud? ved stale sme tu vsetci, akurat krlyho a Arbitra neni vidno uz dlhsi cas

Reagovat
smazaný uživatel

je vás tu rozhodně míň, než když jste loni vyhrávali titul, ale ty nejznámější zůstávají, no

Reagovat
Free_player

Leicester to je kurňa válec ... Vardy a Mahrez asi životní sezona, hrozně bych jim ten titul přál ... nadruhou stranu, kdyby Čelzí spadla to byla ještě větší pecka

Reagovat
SpecialOne

O titulu by se dalo uvažovat kdyby měli ted náskok 10 bodů, takhle bych řekl že na ně ten tlak dolehne, pořád je v té sestavě polovina hráčů průměrných, já to vidím na 5-7 místo, pořád není ani polovina sezóny, těch zápasů je ještě moc, nedejbože že by se jim zranil Vardy nebo Mahréz, každopádně překvapivý půlmistr už v Anglii dlouho nebyl, skvělá práce

Reagovat
Counter

Však ještě půlmistr nejsou.

Reagovat
Mastný Chobot

ako pozerám na ten ich los, tak aj pochybujem, že budú

Reagovat
fff

Ked tak sledujem tuto sezonu (MC, MU hraju nepresvedcivo, Chelsea uplne mimo a celkovo ake je to vyrovnane) o to viac ma stve, ze sme BR nevyhodili skor a nedali Kloppovi sancu mat s timom pripravu, vyhodit nejakyh hracov a nakupit si podla seba ... napr. niekoho ineho nez Bentekeho za 32 milionov.

Skoda, skoda ...

Reagovat
fff

Lovren to inak nema vazne, zmeska tak cca 3 tyzden a bude spat. Super, super .

Na Watford sa vrati Sakho, takze tiez super. Mat troch schopnych stoperov je zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke do toho stylu který Liverpool hraje vůbec nesedí. On nemá vůbec rychlost a pochybuju, že bude chtít Klopp hrát dlouhé balóny. Měli by přivést hrotového útočníka, ale za rozumnou cenu. Uměl bych si tam představit Chicharita

Reagovat
C-M@ster

Ten by nešel k rivalovi

Reagovat
fenixLFC

psst s takymi recami o bentekem, aj ked je to cista pravda coskoro sa na teba zleti par typkov...

Reagovat
cristiano.K.

nedělej ze sebe ještě většího hlupáka než jsi. Tenhle názor ti potvrdí, jak zastánci Bentekeho, tak jeho hateři. Benteke není černá dilina ani černý kopyto, jak ho tady "typci" popisují.

Reagovat
fff

Reci o ciernom kopyte a diline su samozrejme mimo.

No zatial sa ukazuje presne to, preco sme ho u nas viaceri nechceli.

Reagovat
cristiano.K.

tak já chtěl taky jiného útočníka,ale kvůli tomu nedávat Bentekemu,ale když už tak vedení.

Reagovat
fff

Tak ja tiez nadavam vedeniu a nie Bentekemu.

Reagovat
fff

Skratka a jednoducho to dojebali. Ak vyhodim manazera po 8 kolach, kedy vysledky boli zly, no zas uplne katastrpfalne podla mna neboli, tak je jasne, ze o nom mali pochybnosti uz v lete. A aj tak mu kupili za neskutocne prachy Bentekeho kde vieme, ze to bola jednoznacne volba BR a on na nom trval.

Skratka toto vedenie absolutne nezvladlo a v konecnom dosledku nas to moze stat tento rok top 4, ktora sa ukazuje tento rok velmi dosiahnutelna.

A to ma strasne stve.

Reagovat
fenixLFC

tak to by sme nemohli nadavat na nikoho pretoze vsetci su prestupy rodgersa/klubu.proste kritika bentekeho zaroven je kritikou na cely prestup

Reagovat
fenixLFC

tak ja uz len do vas rypem pretoze ma fakt vytaca ako ho tu vôbec niektori za kazdu cenu obhajuju. Ano, ako hrac to nie je kopyto (dilina som ja v zivote nepouzil) ale v nasom style hry k nemu teda daleko nema...a to je furt dookola, to co sa vedelo uz pri prestupe a za co sme boli vysmievani sa stale ukazuje ako pravda ktora sa proste nezmeni, to je vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

do Chelsea za 40 mega hodit by ho mohli, to si viem aj predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Cobra

Vždyť vy byste na ten titul stejně neměli! Co si to furt namlouváte? Víc mluvíte o titulu Lpoolu než Arsenalu, přitom má Arsenal o třídu lepší hráče

Reagovat
fff

A kde hovorim o titule Ty majster dedukcia?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

takhle spekulovat v době,kdy máme za sebou tři nepovedené zápasy a Klopp má bilanci v PL 3-3-2

Reagovat
fff

Co je na tom? Podla mna mat Klopp celu pripravu a moznost nakupov, tak sme na tom celkovo mohli byt o dost lepsie nez teraz. Nikde netvrdím, ze Klopp si mal viest lepsie ani vobec nejde i nejake 3 horsie zapasy. Moj príspevok je uplme i inom, je to kritiks vedenia, nie Kloppa.

Reagovat
cristiano.K.

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

1800. pre Mäsuta a Theodora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem hledal, kdo prognozoval Leicesteru tech 5 bodu v 6 zapasech a nenasel, vinik se stejne neprizna tak je to fuk. Ale objevil jsem zajimavou diskusi, kde Slovaci mluvili o jakesi STUZKOVE a nikdo od nas jim nebyl schopen rict, ze v Cechach se tomu rika Maturitni ples, lidove Maturák. Je to ples jedne maturitni tridy, nekdy vice, vetsinou to zalezi na poctu maturantu a velikosti, cene vybraneho salu. Probiha to tradicne nastup, stuzkovani,pripitek tanec s rodici, ucitely, nejaky doprovodny program, tombola, zlatym hrebem vecera je pulnocni prekvapeni, kde uz je ale vetsina maturantu hooodne pod parou, pote nasleduje afterparty v nejakem klubu.

Reagovat
Mastný Chobot

prečo nie afterparty tam, kde je celý ten ples?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten ples byva do 2,3 rano, uz se hrajou pop, disco hity, ale maturanti si vetsinou jeste neco zarezervuji kam jdou potom. Precejen velky sal neni pro afterparty to nejlepsi.

Reagovat
fenixLFC

preco by nebol? tak ci tak tam mas vlastného DJa, ludi dost kedze okrem triedy je tam ich doprovod a aj hostia (kamarati a tak)

Reagovat
smazaný uživatel

No já ti nevím, ale u nás na škole mají taky všichni stužkovák a na maturitní večírek a tančení s rodiči se tu sere

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

http://9gag.com/gag/aX9ZnXV

Snad si nespalil ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

no co Jozko, zase si "stahoval tlak" ?

Reagovat
Mastný Chobot

čakal som včera, že dnes o takomto čase už Mourinho nebude trénerom Chelsea. Hm, ale tak, nie že by mi to vadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

how to stop ISIS? make LVG their leader and they will stop attacking

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele