Bundesliga - souhrn 7. kola

29.09.2017, 22:26, aktualizováno 01.10.2017, 19:54
Komentáře a souhrny
Köln znovu padl, tentokráte nestačil na RB Lipsko. Bayernu zatím odvolání Ancelottiho neprospělo, body ztratil i na Hertě. Dortmund vykradl Augsburg a potvrdil pozici na čele pelotonu. Frankfurt si zásluhou pozdního gólu poradil se Stuttgartem, stejně tak Mönchengladbach s Hannoverem. Wolfsburg se rozešel smírně s Mainzem. Schalke potřetí v řadě nevyhrálo. Pavlenka podržel Werder proti HSV. Freiburg zvládl přestřelku s Hoffenheimem...

1. FC Köln - RB Lipsko 1:2

01.10.2017 18:00

Góly: 82. Yuya Osako - 30. Lukas Klostermann, 80. Yussuf Poulsen

Na beznadějně posledním místě zůstává Kolín nad Rýnem, jehož doma přehrálo Lipsko. Německý vicemistr to s Kolínem neměl jednoduché. Domácí hráli s velkým odhodláním uspět, ovšem ani to na body nestačilo.

Fotbalisté Kolína byli odhodláni konečně uspět a na RheinEnergieStadion vládla výtečná atmosféra, která hnala domácí borce kupředu. Kolín byl v úvodu hodně aktivní, Lipsko se však bez problémů ubránilo a první vážnější střeleckou příležitost měl Forsberg, který přestřelil. Na druhé straně zase hlavičkoval na přední tyč Osaka a Gulácsi byl na místě.

Po půlhodině hry začínalo být Lipsko čím dál více nebezpečné, Halstenbergova rána skončila na tyčce a dorážejícího Poulsena vychytal Horn. Přesně ve 30. minutě už hosté vedli. Sabitzer patičkou posunul balón na Klostermanna a ten přízemní ranou překonal Horna.

Závěr prvního poločasu přinesl šance na obou stranách, nejprve byl blízko před Gulácsim Córdoba a obrana Lipska s ním měla plné ruce práce, na druhé straně zase střílel Forsberg a opět Horna nepřekonal. Ve 44. minutě zazdil dobrou šanci i Jojić, takže Kolín doma prohrával po prvních pětačtyřiceti minutách 0:1.

Domácí tým ale sympaticky nepolevoval a jeho snaha o vyrovnání byla zjevná. Jenomže Bittencourt střílel těsně vedle a Pizarrův gól byl dosažen s pomocí ofsajdu.

V 69. minutě mohlo Lipsko, nebo dokonce mělo, zahrávat pokutový kop za hraní rukou. Sudí však okamžik nepostřehl a hra pokračovala jakoby se nic nestalo. A RB to opravdu nemuselo trápit, protože deset minut před koncem centroval Sabitzer a hlavičkující Yussuf Poulsen zvýšil na 2:0. Kolín se sice okamžitě vrátil zpět do utkání, ale vyrovnat už nedokázal.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Bayern Mnichov 2:2

01.10.2017 15:30

Góly: 51. Ondrej Duda, 56. Salomon Kalou - 10. Mats Hummels, 49. Robert Lewandowski

První zápas po odvolání Carla Ancelottiho čekal na fotbalisty Bayernu. Po tomto překvapivém kroku vede tým v roli prozatímního kouče dosavadní asistent a hráčská legenda klubu Willy Sagnol, jenž si svůj debut odbyl na hřišti berlínské Herthy.

Vstup do utkání se Bayernu povedl na výbornou, když šli mnichovští v desáté minutě do vedení. O úvodní branku zápasu se pak paradoxně postarali dva muži, kteří se výrazně podepsali pod konec italského kouče na lavičce FCB. Dlouhý balon od Boatenga v gól proměnil hlavičkou druhý ze stoperů Mats Hummels.

Těsně po návratu hráčů z kabin na druhou půli pak favorit přidal branku - ve čtyřicáté deváté minutě našla letní posila z Lyonu Tolisso dlouhým míčem Lewandowského a polský kanonýr potvrdil svůj střelecký instinkt.¨

Hned z další akce se ale domácím podařilo snížit, když po parádní sólové akci prošel defenzivou mnichovských Haraguči a ke vstřelení gólu na 1:2 pak vyzval slovenského středopolaře Ondreje Dudu.

Dalšího zavahání v obraně Bayernu pak Hertha využil o pět minut později - Salomon Kalou zblízka propálil Ulreich a upravil konečné skóre zápasu na 2:2.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - TSG Hoffenheim 3:2

01.10.2017 13:30

Góly: 15. Florian Niederlechner, 18. Çağlar Söyüncü, 87. Pascal Stenzel - 14. Robin Hack, 90+2. Julian Schuster (vl.)

Celkem pět branek a zajímavý fotbal nabídlo střetnutí mezi Freiburgem a Hoffenheimem. Skóre otevřel ve čtrnácté minutě Hack, jenž využil dlouhou přihrávkou od Wagnera a poslal míč za záda domácího brankáře Schwolowa.

Hostům ale vedení nevydrželo dlouho, už o minutu později se ve vápně TSG prosadil Niederlechner a bylo srovnáno na 1:1.

Gólový festival pod Černým lesem pokračoval - a k radosti místních fanoušků se znovu z gólu radovali hráči domácího celku. V osmnácté minutě zahrával Freiburg rohový kop a míč dostal do sítě Hoffenheimu hlavičkou stoper Soyuncu.

Pak se ale oba týmy na podstatnou chvíli odmlčely a až do osmdesáté deváté minuty se diváci žádného gólu nedočkali. Čtvrtou brankou duelu přidal až na sklonku druhé půle Pascal Stenzel a o třech bodech pro domácí mužstvo bylo víceméně rozhodnuto.

Už jen kosmetickou úpravou na výsledku tak byla druhá branka Hoffenheimu, která přišla v nastaveném čase - a postarali se o ni paradoxně domácí, konkrétně vlastní gól Juliana Schustera.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Werder Brémy 0:0

30.09.2017 18:30

Góly: -

Derby číslo 107 mezi Hamburkem a Werderem Brémy branku nepřineslo. Domácí tak čekají už 450 minut na vstřelenou branku, zatímco hosté deset bundesligových zápasů nepoznali radost z vítězství. Jiřího Pavlenku může těšit akorát druhé vychytané čisté konto v německé nejvyšší soutěži.

Nouriho skvadra byla během úvodní patnáctiminutovky aktivnější. V 9. minutě měl hodně blízko ke gólu Thomas Delaney, když si Christian Mathenia balon málem srazil do vlastní brány. Na straně HSV se v prvním poločase výtečně prezentoval Japonec Tatsuya Ito. Nejprve pobídnul Bobbyho Wooda, a poté jeho přihrávku nepřetavil v gól Aaron Hunt.

Svou trochou do mlýna přispěl i druhý reprezentant Země vycházejícího Slunce v dresu die Rothosen, Gotoku Sakai, ale ani on se po půl hodině hry neprosadil. Na druhé straně nezakončil přesvědčivě protiútok Fin Bartels. Po změně stran se nejprve činil hlavně André Hahn, jenž přinutil českého brankáře ke dvěma precizním zákrokům.

V rozmezí nějakých osmi minut to jednou zkoušel Zlatko Junuzović a hned dvakrát Bartels, nicméně ani jeden se svou snahou neuspěl, což platilo i v závěru pro Ishaka Belfodila. V dresu brémského celku opět odehrál celý duel Theodor Gebre Selassie, avšak tentokrát se do děje utkání nejvýrazněji zapsal žlutou kartou z třiaosmdesáté minuty.

Hamburk i Werder zůstávají zatím na patnácté a šestnácté příčce, přičemž čekají, co předvede v neděli Freiburg proti Hoffenheimu. Po reprezentační přestávce zajíždějí Gisdolovi svěřenci do Mohuče. Oproti tomu Weserstadion v hanzovním městě uvidí střetnutí s lepšící se Borussií Mönchengladbach.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Hannover 96 2:1

30.09.2017 15:30

Góly: 67. Matthias Ginter, 90+4. Thorgan Hazard (pen.) - 71. Martin Harnik

Mezi Gladbachem a Hannoverem to vypadalo na dělbu bodů. Jenže pak přišla čtvrtá minuta nastavení a s ní pomoc videa ve prospěch domácích.

V úvodní dvacetiminutovce byly k vidění pouze dva pokusy z dálky. Za Hříbata to zkoušel Raffael, za hosty Kenan Karaman. Poté mířili nad břevno Matthias Ginter a debutant Mickaël Cuisance. Ve 30. minutě o sobě dal poprvé v utkání vědět Martin Harnik, leč jeho hlavička nakonec vlastně žádné nebezpečí pro Sommera neznamenala.

Naopak na opačné straně hřiště tečoval střelu Larse Stindla spoluhráč Fabian Johnson, ale Philipp Tschauner si vzniklou situaci pohlídal. Do šaten se tedy šlo za stejného stavu, jaký panoval na ukazateli skóre už před začátkem zápasu. Druhý poločas započal svou navštívenkou Waldemar Anton, a poté na gólmanovi ztroskotal Hazard. Jeho chvíle však měla teprve přijít.

Stindlova střela postrádala razanci a Ginterova hlavička mířila přímo do středu brány. První trefa se tedy zrodila až v 67. minutě. Balon po Cuisanceho přímém kopu směřoval přesně do toho správného prostoru, kde byl nejrychleji Matthias Ginter a zblízka se vcelku jednoduše prosadil, ačkoliv trefit letící předmět optimálním způsobem také nebylo nejsnadnější - 1:0.

Vedení Heckingovu týmu ale vydrželo jen čtyři minutky. Schwegler centroval od rohového praporku, Harnik přeskočil Johnsona a nekompromisní hlavičkou vyrovnal - 1:1. Situace jako z fotbalové učebnice. Podobná následovala v 87. minutě. Dlouhý centr se dostal až do vápna k Bebouovi, jenž okamžitě posouval Harnikovi před odkrytou klec. Rakouský útočník však ze tří metrů napálil jen břevno - 2:1.

Pak Vastergaard hlavičkoval těsně nad. To už se rozeběhl nastavený čas. Salif Sané ve vápně povalil Vincenza Grifa, načež si rozhodčí Christian Dingert nechal poradit od kolegy u videa a k radosti Borussia-Parku odpískal penaltu. Thorgan Hazard si vybral ze svého pohledu levou stranu, zatímco Tschauner skočil na opačnou. Gladbach se tedy raduje z třetí výhry v sezoně, zatímco Hannover poprvé prohrál.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 2:1

30.09.2017 15:30

Góly: 42. Ante Rebić, 90+3. Sébastien Haller - 61. Simon Terodde

Stejně jako v případě duelu Borussie Mönchengladbach s Hannoverem, i v případě střetnutí Eintrachtu Frankfurt a VfB Stuttgart padly tři branky, přičemž o vítězi rozhodl až nastavený čas druhé půle.

Jako první testoval Hradeckyho pozornost Chadrac Akolo. V 9. minutě uvolnit Ginczek na hranici pokutového území si nabíhajícího Donise, který však brankáře Eintrachtu nepřekonal. Po půl hodině trochu zatopil vlastnímu gólmanovi Ginczek, ale všechno pro Stuttgart dobře dopadlo. Nic takového neplatilo tři minuty před vypršením řádné hrací doby úvodního dějství.

Holger Badstuber nechtíc pomohl Stenderově přihrávce k Rebićovi, jenž následně po zemi obstřelil Ron-Roberta Zielera - 1:0. Druhý poločas opět začal svou střelou Akolo. Hannes Wolf se rozhodl po hodině hry poslat na trávník čerstvé síly a volba padla na dvojici Josip Brekalo a Simon Terodde. Vskutku geniální majstrštyk.

Proč? Protože druhý jmenovaný zůstal na malém čtverci po Aogově rohu zcela neobsazen a jeho hlavička se dokutálela až do sítě - 1:1. V devětadvaceti šlo o Teroddeho první bundesligovou trefu. Důležitou roli sehrál i čtyři minuty poté, kdy šel pomalu sám na branku a byl sražen Simonem Falettem. Pro francouzského obránce následovala červená karta. A rozhodčí Brych ukázal na značku pokutového kopu.

Z omylu jej však vyvedl kolega u videa, a tak se kopal přímý kop, z něhož die Schwaben nic nevytěžili. V situaci dva na jednoho pak selhali Gaćinović a do té doby prakticky neviditelný Kevin-Prince Boateng. Nakonec to ale pro Kovaćův tým dopadlo dobře, jelikož ve třetí minutě nastaveného času se balon po rozehrané standardní situace odrazil k Sébastienu Hallerovi, jenž se pověsil do vzduchu a pravačkou nedal Zielerovi šanci - 2:1. Frankfurt tedy poskočil na prozatímní osmou příčku, Stuttgart je čtrnáctý a čeká, co předvede Hamburg a Freiburg.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Borussia Dortmund 1:2

30.09.2017 15:30

Góly: 11. Caiuby - 4. Andrij Jarmolenko, 23. Shinji Kagawa

Na čele Bundesligy se ani po tomto kole nic nemění. Borussia zvládla těžký test na půdě Augsburgu a před Hoffenheimem má už pětibodový náskok. Vše podstatné z brankového hlediska obstaral první poločas. Na rychlou trefu Jarmolenka sice odpověděl Caiuby, ale poslední slovo měl ve 23.minutě Kagawa. Dortmund se i díky neproměněné penaltě Aubameyanga musel strachovat o výsledek až do závěrečného hvizdu.

Dortmund během týdne prohrál s Real Madrid a dost si zkomplikoval své vyhlídky na postup ze skupiny Ligy mistrů. Boszovi hoši však v domácí soutěži skvěle zareagovali a urvali vítězství na půdě soupeře, který nepatří zrovna mezi oblíbené.

Zápas ve WWK Aréně začal v rychlém tempu a oba celky si hned v úvodu připsaly velké příležitost a také branky. Nejprve Finnbogasona hlavička skončila na rukavicích Bürkiho a hned v zápětí vstřelila Borussia první gól zápasu. Jarmolenko se dostal ve vápně k balónu, perfektně se zorientoval a elegantní patičkou překonal brankáře Hitze. Augsburg okamžitě přispěchal s odpovědí a v 11.minutě byl stav 1:1. Obrana Dortmundu nezachytila centr na malé vápno a Caiuby na zadní tyči hlavou srovnal.

Ani tento výsledek dlouho nevydržel. Aubameyang ještě v 15.minutě Hitze nepřekonal, brankář domácích skvěle zasáhl, ale o chvíli později posunul Jarmolenko balón na Kagawu, který krásným obloučkem vrátil vedení na stranu BVB.

Svěřenci Petera Bosze mohli utkání několikrát rozhodnout ve svůj prospěch mnohem dříve. Jen Aubameyang měl velký počet šancí, ale ve WWK Aréně mu vůbec nebylo přáno. V prvním poločase postupoval na Hitze sám a akci zbabral, stejně jako penaltový okamžikv závěru zápasu. Gabonský střelec zkoušel penaltu á la Antonín Panenka, ale Hitz zůstal stát a Aubameyang zle pohořel. Dortmund ale nakonec vedení 2:1 uhájil a pojistil si vedení v Bundeslize.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05 1:1

30.09.2017 15:30

Góly: 55. Josuha Guilavogui - 74. Yoshinori Muto

Před týdnem byla remíza na Bayernu zlatá, v tomto kole je ale výsledek 1:1 velkým zklamáním. Wolfsburg sice vedl díky Guilavoguimu, ale konečné slovo měl čtvrthodinu před koncem Muto. Oba celky zůstávají ve druhé polovině ligové tabulky.

Wolfsburg začal proti Mohuči trpělivě, kombinoval a snažil se najít skulinku v obranných řadách soupeře. Ten se ale jako první dostal do velké příležitosti, když ve 25.minutě dostal pas za obranu Muto a Casteels skvělým zákrokem uchránil domácí od pohromy. Wolfsburg měl vlastně jen jednu velkou příležitost, před koncem poločasu pálil bez přípravy Divock Origi, ovšem branku Mohuče přestřelil.

Domácí veděli, že podobný výkon nebude na body stačit a ve druhém dějství přidali plyn. V 55.minutě to přineslo kýžené ovoce, Didavi rozehrál rohový kop a hlavičkující Joshua Guilavogui rozvlnil síť! Vlci jakoby se vstřelenou brankou uspokojili a nechali Mohuč hrát, což byla velká chyba. Laxnost domácích mohl trestat už v 70.minutě Bell a jen další skvělý Casteelsův zákrok znamenal nulu v kolonce inkasovaných branek VfL.

Ale to nevydrželo věčně. Pět minut na to poslal do šestnáctky centr Öztunali a Yoshinori Muto hlavou srovnal na 1:1. Opařený Wolfsburg pak závěr utkání nezvládl a v nastaveném čase N'Tep uviděl červenou kartu za faul na unikajícího Hartmanna. Verdikt rozhodčího už vliv na průběh utkání neměl. VfL remizoval s Mohučí 1:1.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - Bayer Leverkusen 1:1

29.09.2017 20:30

Góly: 34. Leon Goretzka - 61. Leon Bailey

Utkání dvou ambiciózních celků, které ještě v nedávné minulosti patřily k pravidelným účastníkům evropských pohárů - v poslední době to ale ani v případě Schalke, ani Bayeru Leverkusen žádná sláva není, a proto ani jeden z týmů letos mezi týmy, jež hrají Ligu mistrů či Evropskou ligu nenajdeme.

Do páteční předehrávky lépe vstoupilo domácí. Ve třicáté čtvrté minutě šli domácí do vedení, když se parádně z přímého volného kopu trefil Leon Goretzka. I přesto, že byl do té doby na míči aktivnější spíše Leverkusen, k žádné větší šanci se hosté nepropracovali.

Naopak Schalke udeřilo hned z první možnosti, když šlo do vedení právě po nádherné trefě německého středopolaře, jenž bývá často spojován s potenciáním přestupem do mnichovského Bayernu, jenž patří mezi nejvýznamnější zájemce o služby mladého reprezentanta.

Zhruba po hodině hry se Bayeru povedlo srovnat krok. Svou první branku v dresu Werkself a vůbec v celé Bundeslize totiž zaznamenal Leon Bailey a Fährmann lovil míč ze své sítě.

Další branku už utkání ve zbývajících třiceti minutách nenabídlo a oba týmy si tak body rozdělily.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund761021:219
2.Bayern Mnichov742116:714
3.TSG Hoffenheim742113:814
4.RB Lipsko741212:813
5.Hannover 9673317:412
6.FC Augsburg73229:611
7.Borussia Mönchengladbach732210:1211
8.Eintracht Frankfurt73136:610
9.Schalke 0473138:910
10.Hertha BSC72328:89
11.Bayer Leverkusen722313:118
12.VfL Wolfsburg71426:97
13.1. FSV Mainz 0572147:117
14.VfB Stuttgart72144:97
15.SC Freiburg71425:117
16.Hamburger SV72144:117
17.Werder Brémy70433:74
18.1. FC Köln70162:151

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (47)

Přidat komentář
db18

Rok 2017:

ČR: Hráči "vyhazují" trenéra, protože je náročný

Německo: Hráči "vyhazují" trenéra, protože málo trénují

https://twitter.com/jakubdvo/status/913717797087334400

Reagovat
smazaný uživatel

paradox. akorat trapas ze to ten tucnak opsal z idnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Němci no

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hráči vyhazují Jarolíma a Löwa??

Reagovat
REPLIKATOR

Kagawa luxusní gól

Reagovat
cejen13

Kagawa stárne nějak rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to malo HSV vyhrať. Viac šancí ako Werder.

Reagovat
stas87

Nordderby nemalo kvalitu? Bol to skaredy zapas bez sanci a Werder prisiel branit postupom casu bod?

Reagovat
JozkokozleJ

Druhy polcas lepsi, ale ziadna parada. Bremy prvych desat minut a potom od 70. min., ked dorazil Junuzovic a Eggestein, boli aktivnejsie, ale sanci malo viac viac urcite HSV. Remiza v podobe 0:0 zrejme zasluzena.

Co ten Junuzovic? Preco nehrava? Ked dorazil na ihrisko, bolo vidiet, je ma nieco navyse...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tuším po zranění,asi ještě nezvládne 90 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Domáci mali viac šancí ako Brémy. Bolo to skôr o bojovnosti ako o kvalite. Výborne hral za domácich Ito.

Reagovat
smazaný uživatel

Větral je tam hezky Ale asi nemá moc natrénováno,v 52.min. střídat kvůli křečím...

Reagovat
flamengo

Dobrý zápasik Eintracht- Stuttgart. Prvý polčas to mohlo byť aj o 2 góliky, ale po vylúčení Faletteho, VfB pritlačil a mohol tam niečo zavesiť. Na prekvapenie posledných 10 minút Eintracht mal v oslabení dve tutovky, čo nedal, ale našťastie to tam padlo :D .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Müller je takovej blbec Hloupá oslava a teď nemá kdo dávat góly.

Reagovat
AC.Milan

co bylo s oslavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Potrhal si pri nej väzy v kolene...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hodně hloupý

Reagovat
rabl

Duda

Reagovat
Kenneth

To maji za Ancelottiho.

Reagovat
JozkokozleJ

No tak s nim by to dnes iste lepsie nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom kdyby...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
vladino10

Hrali sme rovnako akoby tam stále bol..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň vidíte, že v trenérovi chyba nebyla

Reagovat
vladino10

áno, po jednom zápase s dočasným trénerom toho naozaj vidíme veľmi veľa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kolín To je v píči. Co se to s nima děje?

Reagovat
madridcan

Nezvladaju viac sutazi

Reagovat
smazaný uživatel

nevzládaj žádnou

Reagovat
cologneFC

Uz je tych prehier vela. Lebo hrame velmi dobre, aj Lipsko sme zatlacili. Ale nevieme dat gol. Musi sa to otocit, verim tomu, lebo ako pisem, v zapasoch sme lepsim muzstvom. Ale ked utocnici nevedia dat gol, tak je problem...

Reagovat
Liquid

copak se stalo s uživatelem Köln, i Lipsko si vás dalo, paráda Lipsko

Reagovat
blackhawk88

Pozrel som si zapas Bayernu az zo zaznamu. 1. polcas este jak tak sa dal pozerat, hraci sa snazili . No 2. polcas hroza a des. Tolisso najprv pekny pas na Lewu, no potom kiks pri 2. gole. Neviem ci mu chyba sebavedomie, ale proste ako keby sa bal v strede nieco vymysliet, vacsina jeho prihravok je na styl rychlo sa zbavit lopty a tak jeho prihravky semuruju na vedla stojaceho hraca.

Potvrdilo sa, ze Bayern cez leto mal pritiahnut nejakeho kridelneho hraca, napr. Lemara. No bohuzial. Ak ma Ribery zranene koleno, tak toto je podla mna uz jeho koniec.

Boateng, ako top stoper, by asi nemal robit take chyby ako dnes pri 1. gole, ze sa otoci utociacemu hracovi chrbtom, toto by sa mu stavat nemalo. Ok, nema este hernu prax po zraneni, tak snad sa do toho dostane co najskor. Od tych 5 hviezd co sa vraj stazovali na Ancelottiho som cakal podstatne viac, mali to tahat. V 1. polcase Robben a Muller sa snazili nieco vymyslie. No v 2.polcae uz nikto, Muller sa uplne vytratil. Skoda, ze kvoli asi nejakemu zraneniu striedal aj Boateng, ze nemohol radsej prist James, ktory by vedel nieco vymysliet, takto sa zmenil styl hry uz len na nakopavane dlhe lopty. Velmi slaby vykon a uz by sa klub mal zamysliet nad nejakymi sankciami. 2. krat prist o 2golovy naskok mi v pripade Bayernu normalne nepride.

Reagovat
Bayern +

Kľudne mohol namiesto Boatenga poslať Jamesa, Javimar na stopéra, Tolisso s Thiagom hlbšie. U Guardiolu naprosto bežná vec, Sagnol sa toho asi bál.

Reagovat
blackhawk88

jj, mas pravdu, Javimar sa mohol stiahnut na defenzivny post...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Mal som tu napísaný sloh o tom, ze sme šli do sezóny s 3 krídlami z ktorých jedno na to už nema, druhé na to ešte nemá a tretí je 33 ročný robben a že naproti tomu máme na podhrot zbytočne vela hracov thomasa, jamesa a thiaga..Ale zmazal som to, pretože nedokážem absolútne identifikovať v ktorej rade je problém, resp, problém je vo všetkých radách, nielen vpredu..

Akurát škoda toho comana- má to v sebe, jrobi dvoch hráčov a potom to iba naverimboha nastreli do vapna, naslepo a nikdy z toho nič nie je..Snáď sa z toho vyhrá..

Reagovat
blackhawk88

Coman bude mat teraz 3mesiace na to aby sa do toho dostal

Reagovat
Rudnevs

Tak Aias Aosman dnes chýbal vo výbere SGD na zápas s Heidenheimom, údajne má na stole ponuku z Kataru, konkrétne od Al-Saddu (ten klub, kde hrali Daei pred Bielefeldom a Raul po Schalke). Inak zápas celkom zaujímavý, Dynamo dalo dva dosť pekné góly, konečne sa presadil aj Mlapa, Heidenheim naopak zažíva krízu. St. Pauli dnes proti Braunschweigu podržal Himmelmann, ktorý vychytal penaltu a ešte pár ďalších zaujímavých šancí a potom prišiel Buchtmann, ten mal už pred zranením formu jak sviňa a teraz pri návrate hneď gól a asistencia, v prvom polčase hral iba Braunschweig, pre nich je to nesmierne smolný zápas.

Mimochodom, podľa Strassera vraj Anderssonovi pomohlo, že mu taktické pokyny vysvetlil v jazyku, ktorému rozumie - v Angličtine. Ďalej vravel že chce reprezentačnú pauzu použiť k tomu, aby mohol dostať hráčov opäť na potrebnú fyzickú úroveň. Oboma vyjadreniami nepriamo kritizuje ex-trénera Meiera.

Ešte k tomu Rudnevsovi a jeho koncu - Bild prišiel s zaujímavými informáciami o jeho rodinných problémoch. V HSV, Hannoveri aj v Kölne sa viackrát odhlásil z tréningu a dokonca i zo zápasu kvôli tomu, že nemal žiadnu opatrovateľku pre deti. V domácnosti vraj varí, upratuje, stará sa o deti a nakupuje. V Kölne bol vždý prvým hráčom, ktorý po tréningových jednotkách bleskovo opúšťa kabínu, aby sa mohol vrátiť domov.

A ešte jedna zaujímavosť z Nordderby - Michael Zetterer zatiaľ na svojom konte nemá žiaden bundesligový zápas, ale zato má na svojom konte už dve bundesligové žlté karty.

Reagovat
smazaný uživatel

treti odstavec wtf tak to tu jeste snad nebylo

Reagovat
JozkokozleJ

Hertha dnes velmi solidny vykon, ale neda mi, nez na strane Herthy, rozdiel je v Bayerne. Guardiolov styl mal z hladiska divackej atraktivity muchy, ale bol tam jasny herny koncept. Ako fanusika Herthy ma zapasy proti Bayernu vobec nebavili, pretoze ten slapal ako stroj a vzdy s loptou na kopackach kontroloval hru. Hraci presne vedeli co robit.

Sucasny Bayern ma veliku individualnu kvalitu, ale ako tim akoby nevedeli co hrat. Akoby po tych narocnych rokoch Guardiolovych vzorcoch a taktickom drile hraci vyhoreli. Ancelotti k tomu nepriniesol ziadnu myslienku, len to tak nejak jemne upravil podla svojho obrazu a zrejme sa dalo cakat, ze to zacne postupne haprovat.

Reagovat
blackhawk88

Mats Hummels speaks about the dismissal of Carlo Ancelotti: "Of course some players were surprised and angry at the Paris game"

Hummels asked if he was involved in Carlo's sacking: "Things were written about me as if I was a regicide. It's not okay"

Reagovat
smazaný uživatel

Salomon Kalou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele