Bundesliga - preview 7. kola

29.09.2017, 09:28, aktualizováno 01.10.2017, 09:49
Previews
Bayern Mnichov v týdnu vyměnil trenéra a zaskakujícího Willyho Sagnola čeká ostrá premiéra na půdě Herthy. Hoffenheim se pokusí uspět ve Freiburgu, 1. FC Köln čeká na první výhru a proti RB Lipsko to rozhodně nebude mít snadné...
SC Freiburg - TSG Hoffenheim  (neděle 13:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.44 - 3.62 - 2.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hertha BSC - Bayern Mnichov  (neděle 15:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.30 - 5.91 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Köln - RB Lipsko  (neděle 18:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.12 - 3.59 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Mönchengladbach - Hannover 96  (sobota 15:30)
Borussia Mönchengladbach se vzpamatovává z výprasku od Dortmundu. Prozatím čtvrtý Hannover se však nezdá býti tím soupeřem, se kterým by mělo být snadné pořízení.

Kór když Borussia-Park už není tou nedobytnou tvrzí. "Hannover se zatím prezentuje velice kompaktním dojmem. Dvanáct bodů ze šesti utkání, to vzbuzuje respekt. Porážka v Dortmundu hráče pořád štve, ale na trénincích v posledních dvou dnech pracovali výborně a je na nich vidět, že chtějí proti Hannoveru uspět," nechal se slyšet Dieter Hecking.

Dá se očekávat, že třiapadesátiletý kouč, který v klubu z HDI-Areny působil jako hráč i jako trenér, učiní v sestavě nějaké změny. Předně je pravděpodobné, že se do branky po zranění kolena vrátí Yann Sommer. Připraven by znovu měl být i Patrick Herrmann. Naopak mimo hru zůstávají Tobias Strobl, Josip Drmić, Ibrahima Traoré a László Bénes.

Tým vedený André Breitenreiterem si nadále spolu s dvojicí Borussia Dortmund a Hoffenheim udržuje neporazitelnost. V minulém kole si rozdělil body s Kölnem. A to za bezbrankovou remízu. Doposud lovil Philipp Tschauner balon ze sítě pouze dvakrát, což je v historickém kontextu Bundesligy skvostné číslo.

Obranou linii budou tvořit Ostrzolek, Sané, Anton a Korb. Tedy za předpokladu, že se druhý jmenovaný stihne dát dohromady po zranění kotníku. Jinak by byl připraven Florian Hübner.

Zranění nepustí na trávník Uffe Becha, Edgara Priba, Noaha Joel Saranren Bazeeho, Miiko Albornoze a Felipeho. O startu Bakalorze, Schweglera a Jonathase se teprve rozhodne. Podle všeho to vypadá, že půjde o vyrovnané střetnutí.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Ginter, Vestergaard, Wendt - Kramer, Zakaria - Herrmann, Hazard - Stindl, Raffael
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Tschauner - Korb, Anton, S. Sané, Ostrzolek - Schwegler, Bakalorz - Bebou, Karaman - Harnik, Füllkrug
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 4.03 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart  (sobota 15:30)
Eintracht Frankfurt a VfB Stuttgart, dva sousedi v tabulce, se postaví proti sobě ve vzájemném duelu poprvé do února 2016. Poslední čtyři střetnutí těchto dvou celků byla gólově bohatá a nikde není psáno, že tomu tentokrát bude jinak.

"Jsem přesvědčený o tom, že máme potenciál hrát výše. Počítám s tím, že Stuttgart bude v sobotu vycházet ze zabezpečené obrany. Znovu tedy budeme muset překonávat ten beton, tak jako proti Augsburgu a Wolfsburgu. To ale neznamená, že se budeme bezhlavě pouštět do útočení. Důležité bude hlavně být aktivní a držet míč," prohlásil Niko Kovać.

Chorvatský kouč se stále nemůže spolehnout na vcelku početný zástup hráčů - Meier, Fabián, Mascarell, Regäsel, Besuschkow, Danny da Costa, Gelson Fernandes. Za posledního jmenovaného mohou eventuálně zaskočit Kevin-Prince Boateng a Jonathan de Guzmán. O branky by se pak měl starat především Sébastien Haller.

Vedení klubu z Bádenska-Württemberska se v týdnu dozvědělo, že musí zaplatit pokutu 3 000 eur za to, že v utkání DFB-Pokalu hodil někdo z příznivců Stuttgartu po soupeřově hráči zapalovač. Na postupu do další fáze soutěže se pochopitelně nic nemění. A stejně tak se nedá předpokládat, že by to hrálo vliv na výkon hráčů.

Dobrá zpráva pro Hannese Wolfa, že může do obranné řady zařadit zkušeného Holgera Badstubera. Na rozdíl od Emiliana Insúy, Carlose Maného, Matthiase Zimmermanna a Christiana Gentnera by měl být schopen odehrát nějakou porci minut i Chadrac Akolo. Podaří se Stuttgartu konečně bodovat na hřišti soupeře?
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Abraham, Falette, Willems - K.-P. Boateng, Hasebe - Gacinovic, Rebic - Jovic, Haller
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Zieler - Baumgartl, Badstuber, Kaminski - Beck, Aogo - Ascacibar, Pavard - Akolo, Donis - Terodde
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.40 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Augsburg - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.50 - 4.38 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.36 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hamburger SV - Werder Brémy  (sobota 18:30)
Hamburk i Brémy nevkročily do nového ročníku ideálně. Oba se krčí u dna tabulky, Werder dokonce stále čeká na první výhru.

Celek z přístavního města má za sebou černou čtyřzápasovou sérii, ve které nedal ani gól a naopak hned deset jich inkasoval! "Věřím tomu, že ta nepovedená série je za námi. Jsem přesvědčený o tom, že náš tým je konkurenceschopný a že v derby proti Werderu navážeme na první dva zápasy sezony a uhrajeme dobrý výsledek," prohlásil trenér Markus Gisdol.

Z jeho svěřenců si nezahrají Nicolai Müller, Bjarne Thoelke, Filip Kostić, Rick van Drongelen. Naopak Aaron Hunt a Albin Ekdal by se eventuálně klidně mohli objevit v základní sestavě. "Rozhodně se jedná o dobré alternativy. Aaron byl velice šťastný, že se mohl zase zapojit do tréninku a ten výpadek na něm skoro nebyl znát," dodal Gisdol.

Na druhé straně určitě ve Volksparkstadionu nenaskočí na trávník Max Kruse. Ovšem trojice Zlatko Junuzović, Lamine Sané a Philipp Bargfrede už začala s tréninkem, což samozřejmě trenér Nouri kvitoval s nadšením. Poslední vzájemná utkání těchto celků byla vždy vyrovnaná a vzhledem ke vzájemnému rozpoložené obou celků tomu tak bude patrně i tentokrát.

"Z vlastní zkušenosti vím, že v takovýchto zápasech je důležité zachovat si chladnou hlavu a být trpělivý, než se křečovitě hnát za vstřelením gólu," uvažoval brémský Niklas Moisander, jenž podle všeho nebude chybět v obranné řadě. Svými slovy v podstatě jen navázal na svého nadřízeného, takže utkání těchto dvou celků by klidně mohla rozhodnout jediná trefa.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Diekmeier, K. Papadopoulos, Mavraj, G. Sakai - Ekdal, Jung - Hahn, Holtby, Hunt - Wood
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Veljkovic, Moisander, Caldirola - Gebre Selassie, M. Eggestein, Ro. Bauer - Kainz, Delaney - Bartels, Belfodil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.33 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - Bayer Leverkusen  (pátek 20:30)
Stroj, který se zasekl. Tak se dá nazvat vstup Schalke 04 do nové sezony německé Bundesligy. Povedený začátek a devět bodů z prvního kvarteta zápasů, jaký to rozdíl proti loňskému roku, kdy Königsblauen pod vedením Markuse Weinzierla svítila v kolonce získaných bodů po pěti kolech nula.

V posledních dvou utkáních ale Tedescovi svěřenci nedokázali zvítězit a dokonce ani vstřelit branku. Vrátit se na vítěznou vlnu budou chtít Fährmann a spol. dnes večer ve Veltins Areně, kde bude klub z Gelsenkirchenu hostit Bayer Leverkusen.

I ten před sezonou učinil změnu na trenérském postu, kdy Tayfuna Korkuta nahradil Heiko Herrlich. Ani novému kouči se ale zatím nepodařilo vrátit Werkself tam, kam dle všech předpokladů patří. Po šesti kolech patří Bayeru desáté místo.

Do sestavy domácích se po zranění pravděpodobně vrátí Leon Goretzka, k dispozici naopak nejspíše Tedescovi stále nebude Nabil Bentaleb, jenž vynechal utkání s Hoffenheimem kvůli problému se svalu a do tréninku se vrátil teprve před dvěma dny.

Herrlich se může spolehnout na stejnou sestavu, která si naposledy poradila s Hamburkem - včetně argentinského forvarda Lucase Alaria, který se při svém debutovém vystoupení v dresu Werkself uvedl parádně a na výhře proti HSV se podílel i vstřelenou brankou.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Kehrer, Naldo, Nastasic - Caligiuri, Stambouli, Goretzka, Harit - Meyer, Konoplyanka - Burgstaller
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Tah, S. Bender, Wendell - Mehmedi, Baumgartlinger, Aranguiz - Bailey, Alario, Volland
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.57 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund651019:116
2.TSG Hoffenheim642011:514
3.Bayern Mnichov641114:513
4.Hannover 9663306:212
5.FC Augsburg63218:411
6.RB Lipsko631210:710
7.Schalke 0463037:89
8.Hertha BSC62226:68
9.Borussia Mönchengladbach62228:118
10.Bayer Leverkusen621312:107
11.Eintracht Frankfurt62134:57
12.VfB Stuttgart62133:77
13.VfL Wolfsburg61325:86
14.1. FSV Mainz 0562046:106
15.Hamburger SV62044:116
16.SC Freiburg60422:94
17.Werder Brémy60333:73
18.1. FC Köln60151:131

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (92)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tento týždeň v Európskych pohároch nemohol dopadnúť pre BL tragickejšie. Bayern debakel v Paríži, Dortmund doma vyškolený Madridom, Leipzig výbuch v Istanbule. A ten včerajšok, to bola totálna blamáž a vrchol zmaru, Hoffe, Köln aj Hertha nula bodov proti úplným srandatímom, ktoré by mali problém v druhej BL...

Rok za rokom je to v Európe horšie a horšie, ten rozdiel medzi BL a ostatnými top ligami sa akosi prehlbuje, čo sa vzájomnej konfrontácie v pohároch týka. Bayern s Dortmundom to ešte ako tak držia, ale ten zvyšok je absolútne jalový a tímy, ktoré aj majú kvalitu a skúsenosti v Európe (Leverkusen, Schalke, Gladbach, Wolfsburg), sa zase trápia v BL. Mrzí ma to dosť, pretože v tých pohároch fandím všetkým nemeckým klubom a v posledných rokoch tam nie je žiadny dôvod na radosť. Hlavne tá EL, to je des, čo tam predvádzajú

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecké kluby v EL už na tom začínajú byť horšie ako Anglické posledných pár sezón? Čo je podľa teba najväčší dôvod? Spomínam si ešte na výhru Schalke v pohári uefa (EL) v sezóne 96/97, odvtedy to však čo sa EL týka žiadna sláva. Snáď len semifinále HSV 09/10.

Reagovat
Rudnevs

08/09 sa v semifinále UEFA-Pokalu stretli HSV s Bremenom a Werder potom prehral finále so Schachtarom, vtedy to semifinále rozhodol neštastný roh potom čo Gravgaard trafil papierovú guľu.

Inak Schalke a sezóna 96/97, to bola paráda! Po dlhých rokoch sa dostali do Európy a hneď výhra.

Reagovat
vladino10

1) Peniaze- kluby zo spodku tabuľky v anglicku si môžu dovoliť hráčov z klubov ako sevilla alebo leverkusen,teda z nadpriemerných tímov angl a esp ligy..

2)Absencia nejakého klubizmu v dnešnom futbale, hracovi vyjde jedna sezóna a už chce hrať vo väčšom a lepšom klube, viď sané..A vlastne, hráči utekajú aj keď vidia, že sa klubu darí, viď dortmund po finále LM alebo teraz monaco..

3) absolútna neforma klubov ako leverkusen alebo schalke, ktoré nehrajú v europe- potom keď sa tam dostane klub ako kolin- nemá dostatočne široký a kvalitný káder na tk aby hral dve súťaže a padne do bojov o záchranu, v ktorých by sa asi každý prestal sústrediť na europu a snažil by sa zachrániť si kožu v lige..takisto tie kluby nemajú v lm skúsenosti, ktoré sú takisto potrebné (Veď vlastne aj dortmund v sezóne 11/12 nepostúpil v lm ani zo skupiny a to bol vtedy úradujúci majster nemecka a ďalší titul vyhral aj v 11/12)..osobne si myslím, že aj keby bol leverkusen posledný v lige, tak by s tým kadrom čo ma teraz urobil v europe väčšiu dieru do sveta ako kolin, freiburg alebo hertha..

4) bayern je mimo- prestavba kadra, neschopnosť (resp žiadna snaha) nahradiť robbena s riberym- a to sa už ponúkal draxler, sane ako riešenie a obidvaja za hubičku..miesto toho máme gnabryho na hosťovaní..

5) naivný futbal- dve sezóny dozadu sa mi v europe páčil weinzierlov augsburg- hrali s liverpoolom, v dvojzápase prehrali 0:1 a hrali taký nechutný betón, že mi z toho bolo zle..Ale ak by sa s nimi pustili do hrania futbalu tak prehrajú 5:0..

To taký dortmund príde na real s takou ofenzívnou taktikou, že sa všetci tešia aký hra nádherný futbal- ale dortmund si vytvorí s tou ofenzívnou taktikou 4 šance a real potom do tej ich otvorenej obrany 10..

Ak chceš momentálne poraziť bayern alebo dortmund tak ti stačí jedine- postav do obrany 7 hráčov a dopredu postav dvoch..ak sa ti podarí na tých dvoch vpredu dostať loptu (nakopom, hocijako), tak idú do takého nebezpečného protiútoku, že na jeden z 3-4 pokusov gól dajú..

Aspoň takto to vidím ja..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky.

Reagovat
smazaný uživatel

6) Obrovský nárůst talentů, který je třeba zapracovat do seniorského fotbalu. Hrají dobře, ale absence zkušeností je znát. Nejhorší na tom je to, že jim nakonec všichni utečou do PL dle tvého bodu 1).

Reagovat
smazaný uživatel

Veľkým problémom je to, že na tie pohárové pozície pre EL sa v podstate každý rok dostávajú úplne iné tímy, ktoré celkovou kvalitou patria do priemeru/podpriemeru BL, ale každý rok nejaké tie kluby ako Augsburg, Freiburg, Mainz, Hoffe či Frankfurt zažijú vydarenú sezónu, skončia na pohárových pozíciach, ale proste tú kvalitu, aby to potvrdzovali nemajú a ďalší rok po návrate do normálu sa trápia okrem BL ešte viac v Európe, keďže nemajú káder na 2 súťaže. Môže to byť spôsobené tím, že v BL je len 18 tímov a tým je ten stred tabuľky mimoriadne vyrovnaný a nahustený, v podstate 13-14 tímov môže hrať od pohárov až po záchranu...

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

To se stávalo v BL vždy, ale i ty slabší týmy měly svou kvalitu. Teď jsou na tom kvalitativně hůře a stejně se dokáží dostat do pohárů. Ano, v BL je 13-14 vyrovnaných týmů, ale kvalita všech znatelně poklesla a to je ten problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som inak videl problém aj v tom pravidle 50+1. Je síce fajn, že sa nemôže stať to čo sa stalo v PSG či City ale pokiaľ by nemecké mužstvá kupovali viac kvality zo zahraničia za väčšie peniaze iste by šla výkonnosť klubov z BL nahore. Pamätam si na dobu 8,9 rokov dozadu keď bola pred Nemeckom dokonca ligue 1. A môže sa to opakovať, pretože ako píše týpek nižšie tak aj kluby vo Francúzsku investujú viacej a sú čoraz viac konkurencie schopnejšie v pohároch...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za odpovede všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude hůř, u těch větších jmen není vidět žádný posun. BVB každým rokem také spíš oslabuje a přesto vede BL, Bayern bude potřebovat několik let, aby mohl prohánět ty nejlepší, jestli je to vůbec možné v současné situaci na trhu. U zbytku není vidět žádná koncepce, asi ani nemůže, když stejně nepřeplatí průměr až podprůměr z jiných lig. V normálním stavu by nemohl být oslabený Hoffenheim na druhém místě a Hannover s Augsburgem na pohárových příčkách. Bohužel do BL se bude muset natéct hodně peněz, aby byla konkurenceschopná. PL možná kupuje předražené průměráky, ale BL si může dovolit max. odpad z těch průměráků. Talentů také ubývá...

Reagovat
Rudnevs

"V normálním stavu by nemohl být oslabený Hoffenheim na druhém místě a Hannover s Augsburgem na pohárových příčkách."

Veď je po 6.kole... Aj v tej sezóne keď Bayern s Dortmundom hrali finále, tak o tomto čase bol druhý Frankfurt a Düsseldorf na pohároch. Nevidel by som to tak čierne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v té době hrály ty větší jména poháry, teď je nehrají a stejně jsou ve spodních části tabulky. To nejsou krátkodobé výpadky.

Reagovat
smazaný uživatel

*ta

Reagovat
johnn

Ja som vedel že Koln vyhori a aj Hertha, ale že Lepzig a Hoffenhaim tiež tak som nevedel Namiesto ich tam mali byť Schalke Gladbach a Leverkusen. A teraz skazia Koeficient toto kolo pre Bundesligu je 0:0:6 prehier

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl teda rozdíl.

Reagovat
johnn

No by si videl aký by bol rozdiel Koln teraz vypadne do 2 BL. Čo je veď aj Bayern je polovičný bez Robbena a Ribéryho. A hneď vás opustí aj Lewandovski a tak budete stvrtovi.

Reagovat
cologneFC

Ty si videl vcera nas zapas proti Belehradu?

Reagovat
johnn

Nie nevidel ale ste prehráli a to stačí čo že majú šance keď nevedia premeniť,nemali predať Modesta a kúpiť predraženého Cordobu.

Reagovat
cologneFC

Že nevieme premeniť šance je pravda. Základ je, že hra má hlavu a pätu. Okrem Dortmundu sa na to dá pozerať. Preto je aj trénerova pozícia silná. Ale nabudúce nesúď, keď nevidíš. Bol by si prekvapený ako sme včera hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

CZ mala ale kurevské šťastie, dobrý prvý polčas a krásny gólik ( ) ale v druhom sa triasla aj tyčka, Nemci tam mohli pokojne 3 banány dať.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu jako příčiny vidím medializace Bundesligy, kdy se stala bohatou soutěži a jak jde jen o peníze ztrácí váhu chudý pohár jako evropská liga. Co se týká LM, pouze Bayern, Dortmund zas bude mít období pár let kdy neudělá nic, historický koloběh.

Týmy z Bundesligy nejsou zvyklé na nastavení prakticky žádné, proto pak v jiných zápasech kde se píská standartne nedokáži vytvořit závěrečný tlak který by právě v nastavení kulminoval a pak prostě prohrávají zápasy o gól který by prohrát nemuseli (Hertha, Kolín citankova ukázka)

V mnoha německých klubech chybí buldoči německá povaha, je to nahrazeno černými hráči sice fyzicky zdatnymi no bohužel s nulovým fotbalovým myšlením a čtením hry, takový hráč ti pak nedá kolmicku.

Reagovat
JozkokozleJ

50+1. Nech je toto pravidlo akokolvek bohumile, v europskych poharoch zacina byt a postupom casu bude este väcsou zeleznou gulou na nohach nemeckych muzstiev. Ak by v Nemecku nebolo tolko talentu, prejavilo by sa to uz skor. BL muzstva z druheho sledu maju problem udrzat svoje talenty, nie to este privadzat top kvalitu zo zahranicia. Oproti tomu sa v poslednej dobe zacinaju sypat peniaze do dalsich fancuzskych (Lille, ci Marseille) a talianskych (AC, Inter) klubov (tento trend bude iste pokracovat) a Nemecko to na medzinarodnej klubovej scene len s dobrou pracou s mladezou neutiahne.

Nebrojim proti pravidlu 50+1, ktore prispieva k vyvinutej futbalovej kulture v Nemecku, len je potrebne vidiet aj negativnu sucast tohoto.

Reagovat
db18

Vždyť Bayern to pravidlo nelimituje a stejně to nejde... Wolfsburg a Bayer to pravidlo zase obcházejí a hrají hovno i v lize...

Reagovat
JozkokozleJ

Bayern ma nastavene vnutorne limity, ktore zial bude musiet prekrocit, ak bude chciet drzat krok s najuzsou spickou v Europe. A aj ked Wolfsburg A Bayer su mimo pravidlo 50+1, aj tak to nie je o megalomanskych nakupoch. Koncernove celky v BL vydajmi zas az tak vyrazne neutekaju ostatnym (Lipsko si myslim, ze do toho buchne vo velkom ako prve).

Vsebecne ale 50+1 brani vstupu obrovskeho kapitalu do nemeckych muzstiev a ten sa investuje inde.

Reagovat
db18

Podle mne tam jsou pořád jiné limity, které kluby musí odbourat - jedním je třeba levné prodávání, vždyť i Dinamo prodá hráče dráž než jsme my prodali Kroose - nebo za co běžně prodává BVB... a Schalke si pak nejlepší hráče nechává také utéct hrozně lacino (Höwi za almužnu, Goretzka nejspíš zadarmo...).

A Bayernu ty nejdražší přestupy taky kolikrát nevyšli, navíc je pořád schopný udělat obrovský nákup, akorát místo dvou hráčů přijde třeba pět. A kdyby teď PSG neutratilo tolik během jednoho přestupáku za Neymara s Mbappém, tak o tom ani nikdo nemluví.

Reagovat
JozkokozleJ

Najdrazsi nakup Bayernu je za 41,5 mil. €. Za takuto ciastku uz rozdieloveho hraca do ofenzivy nekupia. Bayern peniaze ma, ale blokuje ich pocit, ze vyplatit za hraca 100 mil. € je nemravne. (To je samozrejme sympaticky postoj, ale len do doby, nez im zacne utekat spicka Europy.) Sam som zvedavy, ako dlho im moralnost v tomto smere vydrzi. Ak by som si mal tipnut, prilis dlho nie.

Tie ostatne veci co pises (Kroos, Goretzka, Höwedes) su konkretne chyby. Ich eliminacia ale nic nezmeni na fakte, ze financnymi moznostami, ak sa nic nezmeni, budu nemecke kluby druheho sledu plynucim casom menej konkurencieschopne oproti tym z Europy. Trend bol nastoleny uz pred Neymarom a Mbappém - oni ho len zvyraznili. Do futbalu sa sype cim dalej tym viac penazi. Ak je nejaky trh uzatvoreny, kapital sa presunie inde.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ulreich (4,5) - Kimmich (3,5) , Javi Martinez (5) , Süle (4,5) , Alaba (5) - Tolisso (5) , Thiago (5) , Vidal (5) - T. Müller (4,5) , Lewandowski (5) , James (5)

Známky ze zápasu s PSG, já tvrdil, že Thomas s Joshuou patřili k nejlepším a měl jsem pravdu, já slepý nejsem.

Reagovat
Miguel19

Müller byl blíž k nejhorším hráčům než k nejlepšímu

Reagovat
Bayern +

Tak to si asi pozeral iný zápas.

Celkovo sme hrali hovno, to je všetkým jasné, ale Műller s Kimmichom boli z tých lepších.

Reagovat
Miguel19

Já to neviděl. Beru to podle těch čísel

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Rudnevs

Lautern zurück auf der Sieger-Strasse(r)

Pod Strassom za jeden zápas dal ten tím toľko gólov ako pod Meierom za 7 zápasov, navyše Lautern možno našiel v osobe Anderssona strelca, ktorý doteraz tak chýbal. Veľmi pomohla podpora z Westkurve, akonáhle sa vymenili strany tak to bolo poznať. Ten prvý gól bol šťastný, Megyeri urobil chybu (ale nie prvú v zápase) a Andersson stál v správny čas na správnom mieste. Pri tých ďalších dvoch góloch to boli jednoduché, inteligentne vyriešené akcie. Pre psychiku je táto výhra dôležitá, ukázalo sa, že sa to dá a že ten káder je dobrý.

Jak som tam videl tú radosť Strassera s Gerrym a eufóriu fanúšikov, tak som mal neuveriteľnú radosť! Posledných cca 20 minút bolo fantastických.

Reagovat
Rudnevs

Oprava - pod Strasserom

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Jeff zažehl jiskru naděje.

Reagovat
db18

Goretzka

Reagovat
monty25

Goretzka pěknej trestňák

Reagovat
db18

Bild | Rummenigge called Pep Guardiola, Mats Hummels and Dortmund CEO Joachim Watzke to ask for information about Thomas Tuchel

Hmm, tak Tuchel nepřijde...

Reagovat
vladino10

Reagovat
blackhawk88

Uli Hoeneß is not convinced with the appointment of Thomas Tuchel because of his difficult character, fierce and narrow-mind

Tuchel caused a tense internal climate at Borussia Dortmund and had problems with Joachim Watzke, Michael Zorc and Mats Hummels

Uli Hoeneß wants the new coach to have the 'Bayern-DNA'. He should know the club from inside and how it works [Eurosport]

Ani Uli s nim nie je stotozneny

Reagovat
db18

Jinak popis nahrává setrvání Sagnola, nebo příchodu Weinzierla.

Reagovat
blackhawk88

uvidime, co sa bude diat, ale z Tuchela nie som akosi nadseny ani ja asi to bude KHR vs. Uli

Reagovat
blackhawk88

podla mna Uli chce Nagelsmanna a KHR Tuchela

Reagovat
blackhawk88

Matthäus: Nagelsmann is the wish of Uli Hoeneß. Until then Bayern should find a transitional solution, that's why I think it won't be Tuchel ..Matthaus si to mysli tiez

Reagovat
vladino10

Tak aj weinzierel mal v schalke problémy s kabínou, pekne sa nám ten výber zišiel..

Reagovat
db18

Ten měl problém akorát s Ukrajincem...

Reagovat
Spalovač šancí

To vypadá na Carstena Janckera

Reagovat
smazaný uživatel

Shinjiiiiii Tak se překonávají rekordy

Reagovat
Jardman

TPČ, to je radost!

Reagovat
db18

Jako... takových penalt může být za zápas asi 20 a stejného (akorát že ofenzivního) faulu se v té situaci dopustil Sokratis.

Reagovat
smazaný uživatel

Však na to Auba zareagoval sportovně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

...o té penaltě Gladbachu taky rozhodl videorozhodčí?

Reagovat
vladino10

90+3

Byla nařízena penalta po faulu Saneho na parádně rozběhnutého Grifa. Celou akci posvětil i videorozhodčí

Reagovat
bayern987

Koukám jak skončil Geis, že si ty hráči fakt než někam přestoupí nezjistí podmínky v klubu a případnou konkurenci. Nebo jestli mu řekli, že bude hrát pravidelně a pak se na něj vykašlali?

Reagovat
db18

Šel tam na hostování s opcí, tak to nemusel tak nutně zjišťovat.

Reagovat
bayern987

A jo, to mi úplně vypadlo. Ale stejně škoda sezóny jestli to takhle půjde dál.

Reagovat
db18

On ho stejně na Schalke odpálil Heidel a možná to byl takový "panic" odchod na poslední chvíli (šel snad až prvního září, tak to bylo asi i o tom, že to zkusí jinde, když na Schalke má špatnou pozici). Ale teda čekal jsem taky, že bude hrát víc...

Reagovat
blackhawk88

Mam pocit, ze dnes si to Hertha odnesie ... hraci pocas treningu boli vysmiati, tak sa snad vratila aj pohoda, uvidime ako to Sagnol posklada

Predpokladam: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Tolisso, Thiago - Ribery, Muller, Robben - Lewandowski ... nenecha nic na nahodu a vsetkych protestujucich necha hrat aj ked vykonnost nemaju

Reagovat
Jardman

Možná, že místo Tolissa bude King Arturo Vidal

Reagovat
blackhawk88

vraj ma nejake svalove problemy

Reagovat
Jardman

Jojo, teď to čtu. Tak snad teda Thiago - Rudy, to by mohlo fungovat. Ale těším se, taky si myslím, že Herthu naklepeme! Že to z nich konečně spadne a budou hrát, tak jak se za Bayern sluší!

Reagovat
blackhawk88

Zostava: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba, Javi Martinez, Tolisso, Robben, Müller, Ribéry, Lewandowski ... Javimar v strede pola Sagnol

Reagovat
blackhawk88

stred pola mi pride malo kreativny, tak tvorit hru a utocne akcie bude musiet Muller

Reagovat
Jardman

Za Javimara Ale Tolisso

Reagovat
Bayern +

Obidvaja

Javimar tam nehral štyri roky, v zálohe je to absurdnosť a Tolissovi som ja osobne na chuť ešte neprišiel a netuším akým zázrakom hráva základ namiesto toho Rudyho zo samého úvodu sezóny. Alebo šiel aj ten až tak rapídne dole?

Reagovat
Bayern +

Dajto urobilo s Kitkom na spolukomentatorovi skvely tah. Hned to nabera iny rozmer.

Reagovat
blackhawk88

s Kitkom ? spolukomentoval Zeman..

Reagovat
Bayern +

Zemanom samozrejme

Reagovat
blackhawk88

to ano, Zemana sa da popocuvat, jeho mam najradsej pri spolukomentovani, ci uz LM, repre alebo teraz aj bundesligu..ale prekvapujuce je, ze Dajto dali tento vikend 2 zapasy...

Reagovat
Jardman

Tolisso a Javi se na to pěkně vysrali Ulreich nevím kam šel a Haraguči moc hezky

Reagovat
Bayern +

Tolisso

Reagovat
Jardman

Franck

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jardman

Hraje hovno, ale jestli to jsou vazy, tak to je konečná

Reagovat
Jardman

Hertha 2. půlku jednoznačně lepší tým na hřišti

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
JM

Bayern je bez Carla válec

Reagovat
vladino10

rovnaký ako s ním

Reagovat
JM

Takže ty výsledky nebyly o Ancelottim, ale o mančaftu.

Reagovat
vladino10

o mancafte ktorý si vyskladal ancelotti

Reagovat
vladino10

Reagovat
johnn

Ha ha Bayern hra bez nápadu musí v zime priniesť nových hráčov neviem načo kúpili tolissa mali kúpiť Fekira z Lyonu .

Reagovat
vladino10

to je tak keď je našim najkreativnejsim hráčom boateng..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele