7. kolo
29.09.2017 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - Bayer Leverkusen 1:1

Utkání dvou ambiciózních celků, které ještě v nedávné minulosti patřily k pravidelným účastníkům evropských pohárů - v poslední době to ale ani v případě Schalke, ani Bayeru Leverkusen žádná sláva není, a proto ani jeden z týmů letos mezi týmy, jež hrají Ligu mistrů či Evropskou ligu nenajdeme.

Do páteční předehrávky lépe vstoupilo domácí. Ve třicáté čtvrté minutě šli domácí do vedení, když se parádně z přímého volného kopu trefil Leon Goretzka. I přesto, že byl do té doby na míči aktivnější spíše Leverkusen, k žádné větší šanci se hosté nepropracovali.

Naopak Schalke udeřilo hned z první možnosti, když šlo do vedení právě po nádherné trefě německého středopolaře, jenž bývá často spojován s potenciáním přestupem do mnichovského Bayernu, jenž patří mezi nejvýznamnější zájemce o služby mladého reprezentanta.

Zhruba po hodině hry se Bayeru povedlo srovnat krok. Svou první branku v dresu Werkself a vůbec v celé Bundeslize totiž zaznamenal Leon Bailey a Fährmann lovil míč ze své sítě.

Další branku už utkání ve zbývajících třiceti minutách nenabídlo a oba týmy si tak body rozdělily.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele