7. kolo
30.09.2017 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart 2:1

Stejně jako v případě duelu Borussie Mönchengladbach s Hannoverem, i v případě střetnutí Eintrachtu Frankfurt a VfB Stuttgart padly tři branky, přičemž o vítězi rozhodl až nastavený čas druhé půle.

Jako první testoval Hradeckyho pozornost Chadrac Akolo. V 9. minutě uvolnit Ginczek na hranici pokutového území si nabíhajícího Donise, který však brankáře Eintrachtu nepřekonal. Po půl hodině trochu zatopil vlastnímu gólmanovi Ginczek, ale všechno pro Stuttgart dobře dopadlo. Nic takového neplatilo tři minuty před vypršením řádné hrací doby úvodního dějství.

Holger Badstuber nechtíc pomohl Stenderově přihrávce k Rebićovi, jenž následně po zemi obstřelil Ron-Roberta Zielera - 1:0. Druhý poločas opět začal svou střelou Akolo. Hannes Wolf se rozhodl po hodině hry poslat na trávník čerstvé síly a volba padla na dvojici Josip Brekalo a Simon Terodde. Vskutku geniální majstrštyk.

Proč? Protože druhý jmenovaný zůstal na malém čtverci po Aogově rohu zcela neobsazen a jeho hlavička se dokutálela až do sítě - 1:1. V devětadvaceti šlo o Teroddeho první bundesligovou trefu. Důležitou roli sehrál i čtyři minuty poté, kdy šel pomalu sám na branku a byl sražen Simonem Falettem. Pro francouzského obránce následovala červená karta. A rozhodčí Brych ukázal na značku pokutového kopu.

Z omylu jej však vyvedl kolega u videa, a tak se kopal přímý kop, z něhož die Schwaben nic nevytěžili. V situaci dva na jednoho pak selhali Gaćinović a do té doby prakticky neviditelný Kevin-Prince Boateng. Nakonec to ale pro Kovaćův tým dopadlo dobře, jelikož ve třetí minutě nastaveného času se balon po rozehrané standardní situace odrazil k Sébastienu Hallerovi, jenž se pověsil do vzduchu a pravačkou nedal Zielerovi šanci - 2:1. Frankfurt tedy poskočil na prozatímní osmou příčku, Stuttgart je čtrnáctý a čeká, co předvede Hamburg a Freiburg.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele