7. kolo
01.10.2017 13:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

SC Freiburg - TSG Hoffenheim 3:2

Celkem pět branek a zajímavý fotbal nabídlo střetnutí mezi Freiburgem a Hoffenheimem. Skóre otevřel ve čtrnácté minutě Hack, jenž využil dlouhou přihrávkou od Wagnera a poslal míč za záda domácího brankáře Schwolowa.

Hostům ale vedení nevydrželo dlouho, už o minutu později se ve vápně TSG prosadil Niederlechner a bylo srovnáno na 1:1.

Gólový festival pod Černým lesem pokračoval - a k radosti místních fanoušků se znovu z gólu radovali hráči domácího celku. V osmnácté minutě zahrával Freiburg rohový kop a míč dostal do sítě Hoffenheimu hlavičkou stoper Soyuncu.

Pak se ale oba týmy na podstatnou chvíli odmlčely a až do osmdesáté deváté minuty se diváci žádného gólu nedočkali. Čtvrtou brankou duelu přidal až na sklonku druhé půle Pascal Stenzel a o třech bodech pro domácí mužstvo bylo víceméně rozhodnuto.

Už jen kosmetickou úpravou na výsledku tak byla druhá branka Hoffenheimu, která přišla v nastaveném čase - a postarali se o ni paradoxně domácí, konkrétně vlastní gól Juliana Schustera.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je zajímavé , že Hoffenheim rupnul venku právě se soupeřem , na který byl vypsán nejvyžší kurz v porovnání se dvěma předcházejícími . Kdo kurwa tento bordel řídí?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele