7. kolo
30.09.2017 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - Werder Brémy 0:0

Derby číslo 107 mezi Hamburkem a Werderem Brémy branku nepřineslo. Domácí tak čekají už 450 minut na vstřelenou branku, zatímco hosté deset bundesligových zápasů nepoznali radost z vítězství. Jiřího Pavlenku může těšit akorát druhé vychytané čisté konto v německé nejvyšší soutěži.

Nouriho skvadra byla během úvodní patnáctiminutovky aktivnější. V 9. minutě měl hodně blízko ke gólu Thomas Delaney, když si Christian Mathenia balon málem srazil do vlastní brány. Na straně HSV se v prvním poločase výtečně prezentoval Japonec Tatsuya Ito. Nejprve pobídnul Bobbyho Wooda, a poté jeho přihrávku nepřetavil v gól Aaron Hunt.

Svou trochou do mlýna přispěl i druhý reprezentant Země vycházejícího Slunce v dresu die Rothosen, Gotoku Sakai, ale ani on se po půl hodině hry neprosadil. Na druhé straně nezakončil přesvědčivě protiútok Fin Bartels. Po změně stran se nejprve činil hlavně André Hahn, jenž přinutil českého brankáře ke dvěma precizním zákrokům.

V rozmezí nějakých osmi minut to jednou zkoušel Zlatko Junuzović a hned dvakrát Bartels, nicméně ani jeden se svou snahou neuspěl, což platilo i v závěru pro Ishaka Belfodila. V dresu brémského celku opět odehrál celý duel Theodor Gebre Selassie, avšak tentokrát se do děje utkání nejvýrazněji zapsal žlutou kartou z třiaosmdesáté minuty.

Hamburk i Werder zůstávají zatím na patnácté a šestnácté příčce, přičemž čekají, co předvede v neděli Freiburg proti Hoffenheimu. Po reprezentační přestávce zajíždějí Gisdolovi svěřenci do Mohuče. Oproti tomu Weserstadion v hanzovním městě uvidí střetnutí s lepšící se Borussií Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele