Anglická Premier League souhrn - 22. kolo

12.01.2008, 18:02, aktualizováno 13.01.2008, 18:58
Komentáře a souhrny
Boj o titul se dramatizuje a nejspíš se obejde bez účasti Liverpoolu, který remizoval v Middlesbrough. Stejným způsobem zaváhal i Arsenal s Birminghamem. Naopak Chelsea zvítězilia 2:0 nad Tottenhamem, Manchester United reagoval zostuzením Newcastlu 6:0! V neděli porazil Sunderland Portsmouth a Bolton podlehl Blackburnu.

West Ham United - Fulham FC 2:1

12.01.2008 16:00

Góly: 28. Dean Ashton, 69. Anton Ferdinand - 8. Simon Davies

Londýnské derby začalo poněkud překvapivě. Po pár minutách se gólově dokázal prosadit hostující Fulham, avšak Hammers nejprve zásluhou kanonýra Ashtona a ve druhé půli Antona Ferdinanda stav utkání otočili.

Už od úvodních minut bylo nač se dívat. Kromě řady gólových šancí padly v úvodní půli také dva góly. Ten první měli na svědomí už v 8. minutě hosté. Po faulu rozehrával z leva přímý kop Simon Davies, který nádhernou střelou ke vzdálenější tyči nedal brankáři Greenovi šanci. West Ham ovšem po zhruba dvaceti minutách odpověděl. Na 1:1 srovnal po centru Ljungberga hlavou kanonýr Ashton, jenž ukázkově trefil pravý roh brány.

Kladiváři se snažili co nejrychleji vstřelit i druhý gól a byli tomu několikrát velmi blízko. Fulham většinou zachraňoval výborný gólman Niemi, který nejprve vychytal skvělou ránu Ashtona a následně i pokus Colea. Naopak nechybělo moc a Cottagers mohli z ničeho nic přidat dokonce další gól. Po závaru před bránou musel zasahovat až brankář Green.

Do druhé půle vstoupili velkou příležitostí hosté. Dempseyho pozemní střela z větší vzdálenosti letěla jen těsně vedle levé tyčky West Hamu. Domácí fotbalisté postupem času dostávali Fulham pod tlak, který vyvrcholil v 69. minutě. Po Nobelově centru se prosadil střelou Anton Ferdinand. Kladiváři však ze svého tlaku neslevili ani po vstřelené brance a naopak málem své vedení ještě zvýšili. Ashtonova hlavička ani střela Nobela gólem neskončily.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Liverpool FC 1:1

12.01.2008 16:00

Góly: 26. George Boateng - 71. Fernando Torres

Třetí zápas a třetí remíza v řadě. Liverpoolu se v poslední době skutečně vůbec nedaří, což potvrdil i dnes, kdy si odvezl z Middlesbrough pouze bod za remízu 1:1. Tu navíc zachránil až v poslední dvacetiminutovce Fernando Torres.

Ve 12. minutě zahrozili hosté. Míč se dostal ke kapitánovi Gerrardovi, který vyslal na bránu Middlesbrough tvrdou ránu. Tu však vychytal bez větších problémů gólman Schwarzer. Uběhlo pár minut a gól na kopačkách měl opět Gerrard. Tentokrát využil nesehranosti Wheatera s Youngem, avšak jeho pozemní střela úspěšná nebyla.

Potrestání přišlo v 26. minutě. Hlavičku Aliadiera brankář Reina vychytal, míč za jeho záda ovšem dostal Boateng. Reds chtěli co nejrychleji odpovědět. Benayounova střela ze třiceti metrů ale postrádala razanci, a proto ji Schwarzer vychytal. Liverpool se sice snažil, avšak vyrovnat už nedokázal a do kabin odcházel pro něj za velmi nepříjemného stavu.

Hosté odstartovali druhou půli dobrou šancí. Torres vyslal do brejku Voronina, jehož v pokutovém území fauloval Huth, píšťalka rozhodčího zůstala však němá. Naopak nechybělo moc a Middlesbrough v 64. minutě své vedení zvýšilo. Downingova střela ale letěla mimo a ještě nad.

Vytoužené vyrovnání Liverpoolu přišlo v 71. minutě. Babel přihrál ideálně Torresovi a mladý španělský útočník poslal svůj tým dobře mířenou střelou zpět do zápasu. Jenže Reds se málem z vyrovnávacího gólu moc dlouho neradovali. Za dvě minuty málem dokázal využít chyby gólmana Reiny domácí útočník Aliadiere, nedostal se však ke střele. Liverpool o výhře rozhodnout už nedokázal, pouze potvrdil pověst remízového krále.

Více informací k zápasu

Derby County - Wigan Athletic 0:1

12.01.2008 16:00

Góly: 82. Antoine Sibierski

Body ze zápasu Derby – Wigan se rovnaly pro oba týmy zlatu. Souboj celků namočených do bojů o záchranu nakonec skončil těsnou výhrou hostů 1:0. Záchrana Beranů se tak letos posunula už pouze do oblasti teorie.

V podstatě až do 33. minuty se museli diváci v hledišti značně nudit, jelikož ani jeden tým se do ofenzívy moc nehnal. Jako první se osmělil hostující Wigan. Střelu Browna vychytal brankář Price. Tři minuty před přestávkou se po pravé straně prohnal Fagan, poslal centr k Barnesovi, ten však na Kirklanda nevyzrál. V posledních okamžicích první půle se v gólové příležitosti nejprve ocitl Landzaat, jehož střelu zblokovali domácí obránci až na brankové čáře, a následně pálil jeho spoluhráč ze zálohy Valencia. Ten pro změnu zamířil mimo bránu.

Další průběh zápasu hodně ovlivnil okamžik z 57. minuty. Domácí obránce Davis fauloval útočníka Benta a za svůj atak zaslouženě viděl červenou kartu, čímž oslabil svůj tým. Derby si uvědomovalo ztrátu jednoho muže, a proto vidět Berany před bránou Kirklanda nebyl moc častý jev. Rozhodující gól přišel v 81. minutě. Dlouhý míč doběhl Antoine Sibierski a hned při svém prvním dotyku s míče prostřelil gólmana Pricea. Derby na inkasovaný gól už nijak odpovědět nedokázalo, a proto i po tomto kole zůstává beznadějně poslední.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 1:0

12.01.2008 16:00

Góly: 31. Joleon Lescott

Velmi důležitý zápas pro oba týmy dopadl lépe pro domácí fotbalisty. Utkání nabídlo poměrně nudné, ale vyrovnané představení, ve kterém padl pouze jeden gól. Ten měl na svědomí obránce Lescott.

Po vzájemné úvodním oťukávání zahrozili jako první hosté. Přesný centr našel Vassella, jehož střela byla zblokovaná jedním z domácích stoperů. Podobně dopadla na druhé straně střela Lescotta. V 21. minutě Cahil přihrál Anichebemu, který se hnal do šance, byl však odzbrojen.

Zanedlouho si Everton vypracoval největší příležitost prvního poločasu. Cahilla nejprve vychytal gólman Hart, míč se vrátil zpět k australskému reprezentantovi, ten ale nedokázal z úhlu trefit odkrytou bránu. V 31. minutě padl první a zároveň poslední gól utkání. Roh Artety hostující obránci sice dokázali ještě odvrátit, ale míč se ke španělskému středopolaři dostal znovu a po jeho centru vstřelil branku obránce Lescott.

Střelu z dálky vyzkoušel také domácí kapitán Phil Neville, úspěšný však nebyl. Hned z protiútoku pálil nad hostující Corluka. Toffes si už ovšem své vedení udrželi, a proto po čtyřiceti pěti minutách nad svým soupeřem zaslouženě vedli 1:0.

Manchester vstoupil do druhé půle výborně a svého soupeře dostal po tlak, ve finální fázi však pokaždé selhal. Svěřenci Davida Moyese působili velmi bezradně a své vedení se navýšit nepokusili, spíše jen pečlivě bránili. Z ničeho nic se však do velké příležitosti po rohovém kopu Artety dostal Cahill, povedeným zákrokem jej vychytal Hart.

V závěru utkání přišli dvě příležitosti Manchesteru, ale obě zlikvidoval domácí gólman Howard, Everton tak mohl začít slavit nesmírně cenné tři body, které jej posunou v tabulce už dokonce před jeho dnešního soupeře.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 2:0

12.01.2008 16:00

Góly: 19. Juliano Belletti, 80. Shaun Wright-Phillips

Londýnské derby bylo pro českého fanouška dvojnásob atraktivní. V brankách totiž proti sobě stáli čeští zástupci. Z výhry se nakonec radoval domácí Petr Čech, jehož Chelsea porazila Tottenham s Radkem Černým v brance.

Historické statistiky dokazují, že se Tottenhamu na Stamford Bridge prostě nedaří, už tady nevyhrál 18 let.

Už od začátku zápasu to vypadalo na velký boj, ve kterém dominovaly hlavně zálohy. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu a trpělivě čekal. První vážnější akce se odehrála až v 11. minutě, kdy centroval Joe Cole, ale na jeho centr si v pokutovém území nikdo nenaběhl. Pak přišel první gól zápasu jako blesk z čistého nebe. Juliano Belletti napřáhl z 30 metrů a vymetl roh branky Radka Černého, byla to vůbec první střela na branku v tomto zápase. Tottenham se na moc pohledných akcí nezmohl, kromě Aarona Lennona byla celá ofenzivní část sestavy Spurs hodně nevýrazná. Proti první ostřejší střele musel Petr Čech zasahovat v 29. minutě, kdy po centru Lennona pálil z voleje Malbranque. Ve 32. minutě se pokusil z dobré střelecké pozice vystřelit Boateng, ale jeho střele chyběla přesnost. Po krásné akce domácích se pak trefil kapitán Michael Ballack, ale gól neplatil, jelikož měl asistent rozhodčího správně zdvižený praporek.

Ani na začátku druhé půle se obraz hry moc nezměnil. Chelsea si v pohodě hlídala náskok, občas zahrozila a Tottenham se nezmohl na výraznější šanci. První pozdvižení tak přišlo až v 58.minutě, kdy nová hvězda Chelsea Nicolas Anelka za potlesku tribun vystřídala neviditelného Claudia Pizzara. Anelka se okamžitě po přihrávce Wrighta- Phillipse dostal do šance, ale tu mu zlikvidoval Radek Černý. Po faulu Ballacka na Lennona dostali hosté šanci na dobrý přímý kop z hranice pokutového území. K rozehrávce se postavil Berbatov, jeho střela šla hodně vedle a vystihla celý jeho dnešní výkon V 80. minutě pojistil výhru Chelsea Shaun Wright- Phillips a střetnutí dvou českých brankářů tak vyznělo lépe pro Petra Čecha.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Birmingham City 1:1

12.01.2008 16:00

Góly: 21. Emmanuel Adebayor (pen.) - 48. Garry O'Connor

Arsenal sice ve všech statistikách na vyprodánem Emirates Stadium vyhrál, ale ta nejdůležitější, gólová, skončila vyrovnaně 1:1, a tak se Gunners musejí spokojit s bodem.

Arsenal byl od začátku zápasu aktivnějším mužstvem, první šanci měl již ve 2. minutě zápasu, kdy vedle hlavičkoval Eduardo po centru Gaela Glichyho. Hosté se do zápasu začali dostávat až kolem patnácté minuty utkání. Maik Taylor se v brance Birmighamu rozhodně nenudil, vyznamenal se při šancích Eduarda a Alexandra Hleba, obě zlikvidoval. Ve 20. minutě zastavil Stephen Kelly nedovoleným způsobem Eduarda a rozhodčí Phil Dowd okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Adebayor a dal již svůj třináctý gól v této sezóně. Díky této brance se domácí uklidnili, v pohodě kombinovali a snažili se držet míč co nejdál od branky Manuela Almunii. Ten doposud moc práce neměl, zapotil se snad jen při dvou centrech Oliviera Kapa.

Začátek druhé půle Gunners jednoznačně zaspali. Ve 48. minutě se ujal rohového kopu Sebastian Larsson, který je v Birmighamu na hostování právě z Arsenalu, poslal centr přesně na hlavu O'Connora a ten nedal šanci ani na brankové čáře stojícímu Cescu Fabregasovi. Poté byl k vidění obrázek typický pro domácí zápasy Arsenalu. Hostující mužstvo bránilo v devíti lidech své pokutové území a Arsenal se snažil najít cestičku dovnitř. Hodně byl v této fázi na hřišti vidět Fabregas, který řídil všechny akce domácích. V 65. minutě se Arsene Wenger rozhodl oživit hru a na hřiště poslal Nicklas Bendtnera, který hrál pro změnu za Birmigham v minulém roce. Po kombinaci mezi Hlebem a Fabregasem se Bendtner do šance dostal, ale nezakončil přesně. I přesto že se Arsenal tlačil dopředu, nevytvořil si nějaký extra drtivý tlak a obrana Birmighamu tak ubránila velice cenný bod, naopak Arsenal dva body ztratil v souboji o titul.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Reading FC 3:1

12.01.2008 16:00

Góly: 22. John Carew, 55. Martin Laursen, 88. John Carew - 90. James Harper

Rozjetou Aston Villu v dnešním zápase nedokázal zastavit ani Reading. Ten si přijel do Birminghamu alespoň pro bod, místo toho odjíždí s prohrou 1:3, o kterou se postaral především střelec dvou gólů John Carew.

Svěřenci Martina O’Neilla byli od začátku jasně lepším týmem, což potvrzovali gólovými šancemi. V 11. minutě. Bouma vyslal do brejku Younga, ten však vybojoval pouze roh. Po rozehrání se ovšem dostal ke střele ze vzdálenosti zhruba 20 metrů Stilian Petrov a na Hahnemanna vyslal prudkou ránu, kterou americký gólman se štěstím vykryl.

Ve 22. minutě přišel úvodní gól Villy. Po centru Younga se hlavou prosadil jeden z nejvyšších můžu na hřišti – John Carew. Domácí fotbalisté si už své vedení podrželi, a proto po čtyřiceti pěti minutách svítil na světelné tabuli stav 1:0 pro domácí.

Aston Villa vstoupila i do druhé půle na výbornou. Podobně jako Carew se prosadil také Laursen a zvýšil už na 2:0. Villa se najednou dostala na koně a za tři minuty málem zvýšil vedení opět Laursen, jeho pokus nakonec vychytal Hahnemann. Diváci čekali na další branky až do samého závěru utkání. V 88. minutě poslal gólovou přihrávku Carewovi mladík Agbonlahor a norský útočník neměl se zakončením sebemenší problémy. Reading nakonec vstřelil alespoň čestný gól. Ten měl na svědomí záložník Harper.

Více informací k zápasu

Manchester United - Newcastle United 6:0

12.01.2008 18:15

Góly: 49. Cristiano Ronaldo, 55. Carlos Tévez, 70. Cristiano Ronaldo, 85. Rio Ferdinand, 88. Cristiano Ronaldo, 90. Carlos Tévez

Favorit tohoto utkání byl od začátku více než jasný. Manchester se sice v prvním poločase nemohl prosadit, ze druhé půle si však udělal vlastní exhibici. Konečný výsledek zní 6:0.

Hostující gólman Shay Given si rozhodně na nedostatek práce stěžovat nemusel. Naopak někdy jí měl až moc a právě jemu by měli hráči Newcastlu děkovat, že z Old Trafford neodjíždějí ještě s horším výsledkem.

Nechybělo moc a už ve třetí minutě mohl Newcastle prohrávat. Po přihrávce Andersona se dostal ke střele Rooney, jeho pokus z hranice pokutového území letěl nad bránu. Jedinou výraznější příležitost Strak za celý zápas měl James Milner. Ten napálil míč na Van der Sara po chybě Johna O'Shea, jeho střela byla ale těsně před nizozemským gólmanem zblokovaná. V průběhu 11. minuty se po rohu dostal do zakončení opět Rooney, ale na Givena ani tentokrát nevyzrál.

Irský gólman v dresu Magpies se blýskl i v 15. minutě, kdy se ke střele z první odhodlal aktivní Wayne Rooney. O deset minut později zachránil Newcastle Cacapa, který obětavým zákrokem zabránil jisté brance O’Shey. Pak hostům dvakrát krátce po sobě trochu pomohl i rozhodčí, když sporné zákroky na Ronalda a Giggse ve vápně posoudil jako čisté. Chybu však sudí předvedli i na druhé straně, kde špatně odmávali a odpískali ofsajd a neuznali tak gól Owenovi, byť Ferdinand i Van der Sar zareagovali na praporek a anglického reprezentanta už nebránili.

Hosté, kteří jsou stále bez trenéra, se ve druhém poločase totálně sesypali. První gól utkání padl ve 49. minutě. Na pozemní střelu Cristiana Ronalda z přímého kopu už Given nestačil. Za šest minut lovil irský reprezentant míč ze své sítě podruhé. Po špatné rozehrávce obral Cacapu o míč Giggs, poslal geniální přihrávku na úplně volného Téveze a ten bez problémů skóroval.

V 70. se prosadil po pěkné akci Manchesteru už podruhé Cristiano Ronaldo. Právě tento gól byl pro něj už padesátým v Premier League a patnáctým v letošní sezóně. Závěrečnou pětiminutovku si domácí fanoušci určitě nadmíru užili. Nejprve se prosadil stoper Rio Ferdinand, který si ukázkově zaběhl za bránící hráče a v 88. minutě po krásné zasekávačce dovršil svůj hattrick Ronaldo. Konečnou podobu dal výsledku poměrně sporným gólem v 90. minutě Carlos Tévez, když míč z jeho kopačky trefil břevno, od něj se odrazil jen těsně za brankovou čáru a z televizních záběrů nebylo zcela průkazné, zda ji přešel celým svým objemem.

Manchester se díky dnešní výhře opět dostal do čela tabulky, o skóre před Arsenal, a může se pyšnit i dalšími dvěma "nej" - k nejlepší obraně má už i nejproduktivnější útok.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Portsmouth FC 2:0

13.01.2008 14:30

Góly: 33. Kieran Richardson, 44. Kieran Richardson

Navzdory všem očekáváním se na domácí půdě podařilo papírově slabšímu Sunderlandu porazit hosty z Portsmouthu, když svůj tým spasil dvěma góly záložník Richardson. Sunderland tak možná konečně vykročil pravou nohou v cestě za záchranou.

Od prvních minut zápasu bylo zřejmé, kdo více touží po vítězství – domácí si dokázali v prvních deseti minutách vytvořit tři slibné šance, ale chyběla jim přesnost v zakončení. Hosté kontrovali obrovskou šancí, kterou v deváté minutě nedokázal využít Mwaruwari. Poté zápas trochu ztratil svůj náboj. Situace se změnila ve 33. minutě, kdy se po krásné akci poprvé gólově prosadil Kieran Richardson. Stejný hráč přidal druhý gól minutu před koncem první půle, kdy nedal gólmanovi domácího celku šanci a po brejku bezchybně zakončil. První poločas tak skončil 2:0 a kouč domácích Roy Keane mohl být s výkonem svých svěřenců nadmíru spokojen.

Do druhé půle nastoupili hosté s jasným cílem vstřelit rychlou branku a následně se pokusit o zvrat v zápase. Tento plán se Portsmouthu evidentně nedařil a když chvíli po začátku druhé půle Richardson nastřelil tyč, mohli být hosté rádi za stávající stav. Přes bezzubou snahu hostí zápas skončil výhrou Sunderlandu.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Blackburn Rovers 1:2

13.01.2008 17:00

Góly: 43. Kevin Nolan - 53. Christopher Samba, 90. Jason Roberts

Na Reebok Stadiu dnes málem došlo k překvapení – domácí celek po první půli vedl zásluhou Nolana 1:0, ale papírově silnější hosté se nevzdali a brankami Samby a Robertse se jim podařilo zápas obrátit a vyhrát.

Zápas začal nečekaně silným tlakem domácího týmu, do šance se dostal Davies a dvakrát Campo. Blackburn se ovšem nenechal zahanbit, když Bentley vyslal krásnou dalekonosnou střelu a dobře tak otestoval kvality domácího brankáře. Postupně se výkony obou týmů vyrovnaly a gól v této fázi zápasu nepadl pouze díky výborným zákrokům obou brankářů. Bezbrankový stav do konce prvního poločasu nevydržel díky krásné střele Kevina Nolana ze 43. minuty, která přesně zapadla do Friedelovy branky. První poločas tak skončil těsným náskokem Boltonu a přislíbil divákům zajímavý fotbal i v druhé půli.

Do druhého poločasu vstoupili hosté ve velkém stylu a jejich útočné snažení přineslo své ovoce v 53. minutě, když po rohu hlavou krásně skóroval Samba. Poté se tempo zápasu mírně zpomalilo a oba trenéři se snažili strhnout vítězství na svou stranu pomocí střídání. Šťastnější ruku měl hostující kouč, když střídající Roberts vstřelil pár sekund před závěrečným hvizdem rozhodující gól a rozhodl tak zápas ve prospěch svého týmu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United22163344:1151
2.Arsenal FC22156143:1751
3.Chelsea FC22145335:1647
4.Liverpool FC21109235:1439
5.Everton FC22123738:2239
6.Aston Villa22116540:2839
7.Manchester City22116529:2339
8.Blackburn Rovers22106630:2936
9.Portsmouth FC2297631:2234
10.West Ham United2195727:2032
11.Newcastle United22751027:3926
12.Tottenham Hotspur22661042:4024
13.Reading22641230:4722
14.Middlesbrough FC22561119:3621
15.Bolton Wanderers22551224:3420
16.Birmingham City22551223:3320
17.Wigan Athletic22551222:3720
18.Sunderland AFC22551222:4020
19.Fulham FC22291123:3915
20.Derby County22141710:477

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Premier League - souhrn 22. kola: Man Utd zvládl přestřelku
01.02., 23:25
Premier League - preview 22. kola: West Ham v roli favorita
01.02., 08:26
Premier League - souhrn 22. kola: Tottenham porazil Man City
05.02.2023, 19:27
Premier League - preview 22. kola: Tottenham přivítá Citizens
05.02.2023, 09:26
Premier League - souhrn 22. kola: Harrison hattrickem skolil West Ham
16.01.2022, 17:09
Premier League - preview 22. kola: Liverpool chce na druhé místo
16.01.2022, 08:28
Premier League - souhrn 22. kola
04.02.2021, 22:52
Premier League - preview 22. kola
04.02.2021, 10:22
Premier League - souhrn 22. kola
12.01.2020, 19:34
Premier League - souhrn 22. kola
14.01.2019, 22:54
Premier League - souhrn 22. kola
03.01.2018, 22:39
Premier League - souhrn 22. kola
22.01.2017, 19:33
Premier League - souhrn 22. kola
18.01.2016, 22:53
Premier League - preview 22. kola
18.01.2016, 08:45
Premier League - souhrn 22. kola
19.01.2015, 22:52
Premier League - preview 22. kola
19.01.2015, 08:48
Premier League - souhrn 22. kola
20.01.2014, 22:53
Premier League - preview 22. kola
20.01.2014, 08:24
Premier League - souhrn 22. kola
13.01.2013, 19:05
Premier League - preview 22. kola
13.01.2013, 10:22
Anglická Premier League - souhrn 22. kola
22.01.2012, 19:03
Anglická Premier League - preview 22. kola
22.01.2012, 08:25
Anglická Premier League - souhrn 22. kola
05.01.2011, 22:57
Anglická Premier League - preview 22. kola
05.01.2011, 08:52
Anglická Premier League - souhrn 22. kola
17.01.2010, 18:57
Anglická Premier League - preview 22. kola
17.01.2010, 08:52
Anglická Premier League - souhrn 22. kola
19.01.2009, 22:59
Anglická Premier League - preview 22. kola
19.01.2009, 08:14
Anglická Premier League preview - 22. kolo
13.01.2008, 08:30

Komentáře (86)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře Birmingham!! super udělal mi radost,ani sem v to nedoufal,že by udělali bod na emirates stadium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som stastny

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju birminghamakum.. Byl to boj.. Arsenal měl smůlu v koncovce.. Nejlepší hráč Clishy.. Kéž by bodově ztratil i ManWhoo.. Nezbývá než fandit magpies.. Tak do toho kluci..

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tiketů v pr**** jako ten můj

Reagovat
smazaný uživatel

Beletti nááádhernej gól - naštěstí to ani nebyla Černýho chyba. Jinak oba naši gólmani

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu

Reagovat
satan_666

to bylo tak jediný na tom zápase... hnusnej zápas,no hrála chelski no... těžká obrana za stavu 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

cech zas nic nechytal

Reagovat
smazaný uživatel

boha pisme si

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nic nechytal jen volej z 16 m. A Chelsea zase hrála excelentní fotbal, nevím ze silné čtyřky nejhorší herní projev. Jeden gól z 30 m a druhý po chybě obrany, hlavně Lee Pjonga.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jednoznačně vyhrala.Arsenal remizoval paráda co víc jsi přát Chelsea jede na titul no bohužel ej!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim kde bych se mohl podivat aspon na sestrihy ze zapasuu?

Reagovat
smazaný uživatel

skus na youtube.com

Reagovat
smazaný uživatel

www.footytube.com

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Chelsea nemusim, tak Bellettimu jsem ten gól přál. Pěkná trefa. Akorát, proč si takové trefy schovával až do Chelsea? V Barce se takhle nikdy netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bohatě stačí, že nám svou trefou získal Lm.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný, tím se stal nesmrtelným

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pro chlesea a ztráta Gunners a Reds,teď ještě aby ztratili MU

Reagovat
smazaný uživatel

MU uz neztrati urcite...kde se muzu koukat na sestrihy ze zapasu pls

Reagovat
smazaný uživatel

kdy zacina africky pohar narodu?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že 21. ledna

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci tu vravite, ze africky pohar sa nemoze hrat v lete kvoli teplu, ale majstrovstva sveta budu tiez v afrike a asi nebudu cez zimu. preco vtedy teplo nevadi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že zatímco Pohár národů se hraje v Ghaně, tedy u Guinejského zálivu, kde je obrovský vedro, tak MS se hraje v Jihoafrické republice, kde už je podnebí mírnější...i když vedro tam asi bude taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Bida s nouzi.. kdyz sem psal, ze jsem v zapase s manCity zaznamenal zlepseni, nevedel sem, ze to bylo pouze na jedno utkani.. Nutd de do kopru, to muze zachranit jen opravdu kvalitni trener..

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester utd-Newcastle 6:0 v 90. minutě

heh,to by jeden neřekl xD

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo... Ronaldo hattrick

šestej tam nebyl celým objemem

Reagovat
smazaný uživatel

to myslím je už vedlejší...i když Ronaldovi nepřeji ani jeden z těch 16 gólů,co dal letos v lize :)))))

Reagovat
satan_666

ale byl,nakonec to bylo vidět z těch hodně záběrů

Reagovat
smazaný uživatel

byl celým objemem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

6:0? to je humus...no tak to me teda Newcastle pekne nastval...mel sem ho rad, ale prohrat s manchesterem 6:0, to je teda celkem drsny. Mancheser

Reagovat
smazaný uživatel

city taky prorálo s Chelsea 6:0 a?se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool uz asi nezasiahne do boja o titul.Po takych nakupoch je to hanba,vysledky aj v LM aj v PL slabucke.Benitez si moze balit veci...

Reagovat
smazaný uživatel

MU hra vyborny futbal,len ten Ronaldo mi tam vadi,myslim,ze vyhra titul znova...

Reagovat
-Kopy-

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Reagovat
PJ

Ronaldo je proste dobrej, k tomu neni moc co dodat... A kdyz si odpusti to svy filmovani, diky kterymu mu dneska rozhodci nefouk jasnou penaltu, tak bude jeste lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

já na Ronaldovi nemám rád tu jeho namyšlenost a že někdy hraje zákeřně,když by si tohle odpustil,je pro mě nejlepší fotbalista na světě(a myslim,že nejenom pro mě)

Reagovat
smazaný uživatel

Zákeřně?

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje zakerne?

Reagovat
-Kopy-

...nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

je to fenomén,už ve svých mladých letech

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nezačne hráti ve velkých zápasech, nemůže být nejlepší na světě, je mi líto. Ať se exhibuje tady proti odepsanému Newcastlu, pro jeho příznivce to jsou jistě skvělé zážitky, ale jinak je to málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem si na konci vzpomněl na "umělou techniku", nebo jak to vlastně nazýval rominho.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Silovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vlastně silovou.

Reagovat
smazaný uživatel

s každého góla se raduje jako by byl jeho prvni v kariéře,úplně z něj sálá ta radost,...je to nejlepší hráč planety,celého vesmíru...je bezkonkurenční,a to nejlepší eště doufejme přijde....

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam Ronalda ako vyborneho hraca,ale najlepsi nebude nikdy,pretoze tym svojim spravanim na ihrisku,simulovanim a hranim na seba(je sebec) si bude kazit svoje meno.A vlastne to robi uz teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo,samozřejmě máš pravdu že padá a hraje na sebe....ale tak stát nejlepším se může,pokud tohle omezí,a začne pracovat pro tým...jenže se obávám,že pak by to nebyl ten Cris jako nyní...

Reagovat
smazaný uživatel

je este dost mlady,aby hral tak ako hraje.Mohol by byt este uzitocnejsi pre muzstvo,keby nestracal tolko vela lopt ako napr.dnes v prvom polcase.V prvom polcase najslabsi hrac MU na ihrisku,v druhom uz vyborne.Aj tie jeho prihravky,kolko myslis,ze ma finalnych prihravok na gol,dost malo za celu sezonu...Nehovoriac o tom,ze velky hrac zahra na nejakom vrcholnom podujati.Na MS nebol nic extra...Myslim si,ze existuju hraci,ktorí su lepsi ako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobec není.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tě uzemní následující kolo.

Reagovat
Pharrell

je to king!

Reagovat
Shevchenko

Páni, díval jsem se na posledních 15 minut a nevěřil jsem svým očím, 3:0 a stále chuť do útočení, Newcastle byl marnej a Manchester strašně nenažranej mohlo to skončit klidně i 10:0 Smekám

Reagovat
smazaný uživatel

i když nejsem fanda Man utd tak musím smeknout klobouk paráda a Ronaldo s Tevezem....nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

V Britanii vychazi mesicnik o fotbale 442 a vzdy pred sezonou je k nemu bonus v podobe kompletnich sestav cele Premier League, predstaveni stadionu, odchody, prichody...atd. A ke kazdymu tymu je pridan rozhovor s fanouskem onoho klubu s otazkama typu, oblibeny hrac, nejdulezitejsi hrac, cile pro sezonu...atd. A tez dotaz na nejnavidenejsiho hrace. Jednoznacne "vedoucim" hracem byl v letosnim vydani Robbie Savage (tedy on vede kazdorocne:), ale Cristiano se zde objevuje tez casto.. a jeden fanousek jednoho klubu odpovedel, ze nejvic nenavidi prave Ronalda...a na nasledujici otazku: "Ktereho hrace by v tymu videl nejradeji?", odpovedel stejne, Ronalda...:) A ja se s tim to tvrzenim statoznuji, vy? Jinak jak ja, tak jiz zminovani fanousek, mame srdce modre a nejdulezitejsim hracem pro klub je podle nas Petr Cech...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt dobrý.

Ronalda bych si osobně do Chelsea nepřál ani náhodou, ale jak napsal už kolega nade mnou, na tomhle názoru určitě něco je a má to svojí logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Timto komentarem si prakticky budu vyvracet sva predchozi slova... ALE, asi bych ho do Chelsea taky nechtel... Ikdyz..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Savage? Tím jsi mě dost překvapil, já myslel že nejnáviděnější hráč celé PL je jednoznačně Diouf ....Ten dělá hrozné hovdiny, třeba mému oblíbenci Paddy Kennymu sáhl minulou sezonu při standartce na pytel ...kolikátý byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se zacalo mluvit o prestupu Savage do Derby, vsichni se divili tomu, jak tam muze jit po tom co se pri jednom utkani odehralo (nevim co presne se stalo, ale porval se:)... a Robbieho agent na tuto otazku jednomu britskemu platku odpovedel vcelku vtipnou otazkou: "A kde podle Vam Robbie problemy nemel?" ... a co se tyce Tveho dotazu... Je mozne, ze je v celkovem kontextu, z celkoveho hlediska nejvice nenavidenym hracem Premier league El Hadji Diouf, to Ti ovsem nemohu ani potvrit ani vyvratit... V casopise fanousci odpovidali kdo je pro ne osobne, nejvice nenavidenym hracem... je tudiz mozne, ze narazili zrovna na ty, kteri nenavidi Savage... Jakasi hitparada tech nenavidenych tam nebyla... ale zeptam se nejakeho anglicana... ten bude vedet:)

Reagovat
smazaný uživatel

A je "slusnosti" dodat, ze napriklad fanousek Liverpoolu FC napsal toto: "Who? Neville... both!"... Takze asi takhle:)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...já myslel že tam byla nějaká plošnější anketa....díky

Reagovat
smazaný uživatel

V casopise zadna plosnejsi anketa nebyla, ale co udelat nejakou tady?:) Takze, ktereho hrace nejvice nenavidite? Zameril bych se na Premier league (at tu neni Repka, Repka...) Ja zacnu...: Stephen Hunt!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak Myslím, že s Ronaldem (kterého volím já) tu bude jednoznačně nejčastěji

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Smith (newcastle..)

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? To je otazka, kterou jsem si polozil, kdyz jsem si precetl tvuj prispevek... Pak jsem narazil na jednom britskym diskuznim foru na tema: "Nesnasi nekdo Savage, tak jako ja?" A zde je zajima statistika, kterou zde na obranu Savage vlozil jeden jeho fanousek:

Robbie Savage - 439 zapasu; 89 zlutych; 0 cervenych...

Alan Smith - 318 zapasu; 81 zlutych; 9 cervenych...

Coz tedy me osobne hodne prekvapilo, pac Alana jsem mel vzdy rad!

Reagovat
smazaný uživatel

Savage bez ČK?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebit krasneho golu v semifinale Carling Cupu, volil bych Joleona Lescotta:) Ne, delas si srandu... Stephen vede!

Reagovat
smazaný uživatel

Když vynechám všemožná brutální kopyta, tak asi Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě sem ten příspěvek ani celý nedočetl a taky mě napadl Stephen Hunt..

Reagovat
M11

Gallas

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nejnáviděnější hráč je pro mě v andlické premier league Frank Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

* anglické

Reagovat
Kapřík

Tak já vůbec nemám rád Adebayora. Za to, jak odcházel z Monaca...a ze stejnýho důvodu i Evru(ale ten aspoň s Monacem něco dokázal).

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

divné, ale pravdivé

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze titul zustane na Old Trafford a doufam , dnesek to jen potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Tento tim hra o titul iba v predsezonnych debatach, oni na to jednoducho nemaju. V Anglicku su jemne nadpriemernym timom, hraju vzdy to 4.miesta.

Manshit bude asi suveren ligy, nemyslim si, ze Arsenal mu bude stacit, skor verim Chelsea, predsa maju skusenejsi a asi aj kvalitnejsi tim.

Ale to co predvadza Ronaldo, mam pocit, ze sa to Alexovi uz dalej nebude pacit-hola hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

ty si v palu jak nas vanocni stromek

Reagovat
smazaný uživatel

takoveto utkani s tolika nepresnostmi sem videl naposled v ceske lize.. nevim co si bolton bez anelky a dioufa pocnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto kolo bylo velice zajimave hlavne potupna prohra Newcastlu tak ted je nejspis spasi jen Big Alan:)No co se tyce Pompey nevidim to az tak spatne docela se styl hry nezmenil!prechod do utoku stale stejny tak uvidime:)http://pompeycf.webgarden.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele