Další změna. Babel přestoupil do Hoffenheimu

Ryan Babel přestoupil z Liverpoolu do Hoffenheimu. Celý obchod se nerodil vůbec lehce. Po prvotní dohodě mezi oběma kluby začal Nizozemec couvat a dával najevo, že by raději zamířil do Ajaxu. Manažer Reds Kenny Dalglish nedlouho poté prohlásil, že Babel zůstává. Přesto se dnes stal posilou Hoffenheimu.

Babelův odchod z Liverpoolu se nekoná, Nizozemec zůstává

Ryan Babel by měl i ve druhé polovině letošní sezony působit v Liverpoolu. Nizozemský křídelník měl volnou cestu z Anfield Road a mohl zamířit do Německa, sám pak volil spíše návrat do vlasti, nakonec ovšem zůstává v Liverpoolu...

Babel by raději upřednostnil Ajax před Hoffenheimem

Hoffenheim se včera dohodl s Liverpoolem na podmínkách příchodu Ryana Babela, jistou posilu do ofenzivní vazby ovšem nemá. Bývalý nizozemský reprezentant míchá kartami a podle vyjádření svého manažera upřednostňuje návrat do mateřského Ajaxu...

Hoffenheim získal z Liverpoolu útočníka Babela

Hoffenheim získal z Liverpoolu útočníka Ryana Babela, jenž už tedy nenastoupí proti pražské Spartě v prvním kole vyřazovacích bojů Evropské ligy. Čtyřiadvacetiletý nizozemský reprezentant přijde Hoffenheim na sedm milionů eur (zhruba 170 milionů korun).

Babel "oblékl" rozhodčího do dresu Manchesteru a hrozí mu trest

Liverpoolský útočník Ryan Babel se stal prvním fotbalistou anglické ligy, s kterým bylo zahájeno disciplinární řízení kvůli komentářům na sociální síti Twitter.

Babel cítí podporu Hodgsona a věří, že se konečně prosadí

Ryan Babel začíná v Liverpoolu již svoji čtvrtou sezonu, zatím o svých kvalitách ale příliš nepřesvědčil. Nizozemský záložník to ale konečně hodlá změnit. Kromě svých schopností ho k optimismu vede také důvěra trenéra Hodgsona.

Babel: V Liverpoolu jsem byl vždycky šťastný

Ryan Babel má v plánu hrát i nadále za Liverpool. Nizozemský fotbalista nemá jisté místo v základní sestavě a vzhledem k blížícímu se mistrovství světa se mluvilo o možném odchodu, změna dresu je ale tím posledním, na co někdejší hráč Ajaxu myslel...

Babel: Prohra je pro každého zklamáním, musíme začít znovu

Liverpool ve včerejším ligovém utkání ve Wiganu nečekaně zaváhal a vysněná čtvrté příčka se mu znovu o něco vzdálila. Podle Ryana Babela bude tým bojovat dál, ale jeho sebedůvěra byla prohrou značně narušená.

Benitez odmítl prodat Babela. Jeho šance přijde, ujistil

Manažer Rafael Benítez odmítl, že by se vedení Liverpoolu chtělo zbavit Ryana Babela. Kouč Reds dal naopak mladému Nizozemci naději, že v blízké budoucnosti bude na hřišti dostávat mnohem více prostoru.

Byl to velice úspěšný týden, pochvaluje si van Gaal

Trenér Louis van Gaal si užívá jeden z nejlepších týdnů, které za dobu svého působení v Bayernu Mnichov zažil. Jeho tým po uchované šanci na postup do osmifinále Ligy mistrů o víkendu jasně zvítězil na hřišti Hannoveru 3:0.

Van der Vaart se zatím na návrat do Ajaxu necítí

Trenér Martin Jol se návratu Rafaela Van der Vaarta do Ajaxu v nejbližší době nedočká. Nizozemský trenér sice včera prohlásil, že by v zimním přestupovém období příchod záložníka uvítal, ten však dnes tuto možnost pro nejbližší období vyvrátil.

Babel zváží návrat do Ajaxu. Chce na MS

Ryan Babel se za dva roky nedokázal prosadit do základní sestavy Liverpoolu a dobře pro něj nezačala ani letošní sezóna. Nizozemský útočník touží po účasti na mistrovství světa, proto se nebrání lednové změně dresu.

Liverpool se zřejmě zbaví Babela

Liverpool podle všeho chystá na novou sezonu velký pohyb v hráčském kádru a v plánovaném přebudování týmu může brzy padnout první oběť. Z kádru Reds by se totiž mohl stěhovat Ryan Babel.

Benitezovi se nelíbí Babelova účast na OH

Manažer Liverpoolu Rafael Benitez přiznal, že účast Ryana Babela na olympijských hrách v Pekingu by mohla znamenat velký problém. Benitezovi se Babelovo zahrnutí do nizozemské nominace příliš nelíbí, jelikož 21letý útočník se teprve nedávno dal zdravotně do pořádku.

Babel si na evropském šampionátu nezahraje

Obrovská smůla potkala nizozemskou reprezentaci a především pak Ryana Babela. Hráč Liverpoolu si na dnešním tréninku přetrhl vazy v kotníku a přijde tak o start na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele