Luiz přisoudil parádní gól Kolumbii z přímého kopu svým genům

Brazilský obránce David Luiz se v pátečním čtvrtfinále mistrovství světa s Kolumbií (2:1) blýskl krásným gólem z přímého kopu. Techniku zahrávání standardních situacích přisoudil sedmadvacetiletý fotbalista svým genům.

David Luiz posílí PSG. Stane se nejdražším obráncem historie

Přišlo to jako blesk z čistého nebe, ale rázem je na světě nejdražší přestup obránce v historii. Davida Luize z Chelsea totiž do svých služeb zlákalo PSG, které 27letého stopera kupuje za 40 až 50 milionů liber. To je rozmezí, o němž se spekuluje. Londýnský klub potvrdil, že je vše dohodnuto...

Hazard může být da Vincim fotbalu, tvrdí Luiz

Londýnská Chelsea se díky příchodu kontroverzního portugalského stratéga Josého Mourinha dostala zpět do čela tabulky, ale pozornost jí se zvýšeným zájmem věnují také média. K situaci v kabině se vyjádřil také brazilský reprezentant David Luiz, který při té příležitosti vyzdvihl kvality spoluhráče Edena Hazarda.

Luiz není na prodej za žádnou cenu, říká Mourinho

David Luiz bude s největší pravděpodobností i nadále hrát za Chelsea. V souvislosti s brazilským reprezentačním stoperem se sice mluví o zájmu zahraničních velkoklubů, staronový manažer londýnského celku José Mourinho ale odchod šestadvacetiletého zadáka rezolutně odmítá...

Manchester odmítl první nabídku Chelsea za Rooneyho

Chelsea neuspěla s první nabídkou za útočníka Manchesteru United Wayna Rooneyho. Anglický mistr odmítl podle BBC možnost, že by výměnou za sedmadvacetiletého hráče dostal 10 milionů liber (300 milionů korun) a záložníka Juana Matu, či obránce Davida Luize.

Agüero se omluvil Luizovi

Útočník Manchesteru City Sergio Agüero se omluvil obránci Chelsea Davidu Luizovi za tvrdý zákrok z nedělního semifinále Anglického poháru. Agüero v zápase rozhodl vítězným gólem o triumfu City 2:1 a postupu do finále, ale v 81. minutě neudržel nervy a po vzájemném souboji dupl oběma nohama na zadní partie ležícího Luize.

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Chelsea si pojistila stopera Luize až do roku 2017

V obraně Chelsea by měl i v následujících letech hrát prim David Luiz. Brazilský reprezentační stoper dnes se západolondýnským klubem spojil svojí budoucnost, když se s ním dohodl na nové pětileté smlouvě...

Evropská liga? Ta nám nestačí, shodují se Di Matteo s Luizem

Vyhrabal Chelsea z krize a probudil Fernanda Torrese. Teď chce Roberto Di Matteo dotáhnout svůj klub do první čtyřky v Premier League. Důležitý krok k tomu učinil v sobotu, když teprve podruhé v tomto tisíciletí dobyl s Chelsea Villa Park a díky zaváhání Arsenalu ztrácí na třetí i čtvrté místo už "jen" pět bodů.

Bude to krásný návrat, shodují se Ramires s Luizem

Když ve švýcarském Nyonu přiřkl los Chelsea v rámci čtvrtfinále Ligy mistrů Benficu, zbystřili v táboru Londýňanů především dva hráči. Brazilské duo David Luiz a Ramires v lisabonském klubu ještě před dvěma lety společně působili a dotáhli jej k vítězství v lize i v ligovém poháru. Pak v průběhu půl roku oba zamířili na Ostrovy vstříc nejvyšším fotbalovým patrům...

O šanci na titul se popereme, shodl se Luiz s Ancelottim

Chelsea zvládla klíčový duel s Manchesterem City na výbornou. Souboj dvou nepříliš oblíbených klubů jednoznačně opanovala a nakonec po brankách dvou posil z Benficy - Davida Luize a Ramirese - vyhrála 2:0. Právě střelec první branky v dosavadním působení září a strhává na sebe pozornost celé Anglie. A nejen svými vlasy.

Luiz dal sbohem Benfice. Torres cítil, že nastal čas na změnu

Za potřebný krok kupředu označil Fernando Torres své rozhodnutí přestoupit do Chelsea. Po třech a půl letech v Liverpoolu prý již cítil, že potřebuje změnu. A je rád, že mohl zamířit do klubu, který je podle něj absolutní světovou špičkou. I když ho mrzí, že si premiéru odbude právě proti Liverpoolu, rozhodně prý bývalé spoluhráče nebude šetřit.

Chelsea zaplatila za Torrese 50 milionů. Získala i Luize

Vedení Chelsea se domluvilo s Liverpoolem na přestupní částce za španělského útočníka Fernanda Torrese. Podle britských médií se jedná o 50 milionů liber (asi 1,4 miliardy korun), což by bylo rekordní odstupné mezi anglickými kluby a sedmé nejvyšší v historii fotbalu.

Pienaara jsem do týmu nechtěl, tvrdí Ancelotti

Do Chelsea nebo k Tottenhamu? Dlouhé dny se řešila tato otázka v případě jihoafrického středopolaře Stevena Pienaara. Bývalý hráč Evertonu si nakonec vybral severolondýnské Spurs, jež "Karamelkám" zaplatil tři miliony liber. Manažer Chelsea Carlo Ancelotti však teď přišel se zprávou, že univerzálního záložníka do svých řad nikdy přivést nechtěl.

Benfika opory v zimě prodávat nebude, Coentrao a Luiz zůstanou

Fanoušci lisabonské Benfiky se nemusejí obávat toho, že by v zimě kádr jejich oblíbeného klubu mohl opustit jeden z dvojice Fabio Coentrao, David Luiz. O oba fotbalisty je zájem především v Anglii, vedení Benfiky ale nehodlá současný kádr oslabovat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele