Zasloužili jsme si lepší výsledek, láteřil Bah po dalším nezdaru v derby

07.04., 13:29
Aktuality
Alexander Bah (© AFP)

Uplynulých pět týdnů nabídlo hned tři velká lisabonská derby a ta přinesla zklamání do řad hráčů a fanoušků Benfiky. Té se po výsledkové stránce nepovedl ani včerejší ligový souboj, Sportingu podlehla 1:2 a odmítla možnost zdramatizovat boj o mistrovský titul.

Hrdinou sobotního večera v hlavním městě Portugalska se stal Geny Catamo, mozambický reprezentant otevřel skóre už v první minutě a v samém závěru rozhodl. Benfice na body nestačil ani zásah obránce Alexandera Baha, který srovnával těsně před odchodem do kabin.

"Znovu jsme dle mého názoru odehráli dobrý zápas a zasloužili si lepší výsledek, ale to je fotbal. Teď musíme bojovat až do konce. Musíme jít zápas od zápasu, koncentrovat se na svou práci a čekat na šanci," uvědomuje si někdejší obránce Slavie.

Sporting přes Benficu prošel do finále Portugalského poháru a skvěle má rozehranou i ligu. Na městského rivala má šest kol před koncem k dobru čtyři body, navíc disponuje jednou dohrávkou.

"Rozhodli jsme až na konci a o to je všechno emotivnější. Zvládli jsme klíčové momenty, navíc dali góly ve chvílích, kdy to soupeři nejvíce uškodilo. Vyhrát mohly oba týmy, ale výsledek je podle mě spravedlivý," domnívá se trenér Sportingu Rúben Amorim.

"Jako mistr se necítím. Hráči něco takového budou muset poslouchat, média o tom budou psát, ale my se už nyní chystáme na další zápas. Srovnali jsme krok a s Benficou máme stejné vzájemné zápasy, jen disponujeme lepším skóre. Ale celkově se nic nemění, sezona nekončí," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (4)

Přidat komentář
FC Porto FC

Krásně Sporting

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kucka

Catamo

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele