Zarate má dva cíle - zůstat v Laziu a dostat se do reprezentace

24.12.2008, 15:17
Aktuality
Mauro Zarate i nadále trvá na svém a hodlá si prodloužit své působení v římském Laziu. Nic na tom nezměnil ani fakt, že se jeho jméno začalo skloňovat v souvislosti s daleko většími kluby než Biancocelesti...

Zarate přišel do Lazia v létě na hostování z klubu Al Sadd a úvod sezony mu vyšel skvěle. V prvních pěti zápasech dal šest branek a měl velký podíl na tom, že se římský klub pohyboval na čele tabulky. Poté ale přišel pokles formy jak Zarateho, tak i Lazia. Argentinský útočník se ve zbytku podzimu trefil jenom dvakrát a i to mělo vliv na výsledky Lazia, jemuž nyní patří až sedmé místo.

"Lidé v Laziu jsou skvělí, slovy ani nedokáži popsat svou oddanost k tomuto klubu. Rád bych brzy prodloužil smlouvu. Myslel jsem si, že to snad ani není pravda, ale ona to pravda je a já bych tady rád pokračoval," nechal se slyšet Zarate.

Lazio o víkendu porazilo Palermo a konečně zaznamenalo tříbodový zisk. Sám Zarate ale na zápas v dobrém rozhodně vzpomínat nebude. "Byl jsem naštvaný, protože jsem hrál špatně a pokud tak budu pokračovat, rozhodně nemohu očekávat pozvánku do národního týmu. Mým cílem je hrát za Argentinu, ale trenér mi nikdy nevolal a po tom představení proti Palermu tomu vlastně rozumím," řekl dále Zarate.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zarate to bola taka chvilkova hviezda ochvilu bude mat lazio staro - novu dvojicu pandev - rochi

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si! Určitě, má svoje kvality. Rochci je starej a moc dobrých měsíců mu nedávám:)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určitě není, co jsem Zarateho viděl, tak je velmi dobrý, i když goly nedává. Je to typický hráč argentinské školy, jako Maradona, Lavezzi, Messi...malý, silný, technicky skvělý, hlavně v osobních soubojích. Rozhodně to není nějaká náhodná hvězdička několika zápasů.

Reagovat
Fenix

Ja myslim ze to je dobry utocnik a ze Lazio mu sedi ale Panděv je Panděv

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle je dobrej utocnik kdyz kouknete na hru lazia v minulem roce tak si vsimnete ze je stavena a PANDEVA tet je tu tenhle borec a hra lazia dsotava vedsi smrnc takze utok pandev zarate a rochi a jasny postup do ligy mistru

Reagovat
smazaný uživatel

zarate je vlastne takovi falesny kridlo podle me by si s pandevem a rochim sedli

Reagovat
M11

jednou projdes excelentne pres 3 hrace.. po druhe po tobe ani pes nestekne.. musis ustalit vykonnost

Reagovat
smazaný uživatel

kór když ho máš v týmu

Reagovat
M11

tim dvojnasob

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatické slova sympatického hráče,kéž by mělo víc hráčů,zvlášť třeba od nás,tolik pokory,jako tenhle člověk.Vděčnost klubu za šanci,kterou dostal,tak to má podle mě být.

Navíc dokáže uznat,že nehrál dobře,to je dobrá cesta,může jít nahoru,letos to vidím tak na 15-20 branek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak onomu ani moc jiného nezbývalo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sympaťák, nicméně s tou reprezentací to moc pozitivně nevidím......Argentina má dost nadupaný tým

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Pomezní ze zápasu SIE:INT má čtyřměsíční zákaz činosti.

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt talent,určitě by byla škoda kdyby šel ted do nákýho většího klubu a nehrál by pravidelně,doufám že zůstane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele