Ve Fulhamu se šíří nákaza, klub nebude hrát ani v neděli

02.01.2021, 14:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (64)

Přidat komentář
madridcan

Parkera zjavne odfotili, keď sa dozvedel, že nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

2 kola neporažení

Reagovat
h8_sfatto

Fulham je prohnilej už dávno. S kádrem na LM ten klub dokáže sestoupit i do třetí ligy

Reagovat
nik.pecek

kdy sestoupili do třetí ligy prosím tě?

Reagovat
Seydou Doumbia

to neřek...ale že toho su schopní syncy

Reagovat
nik.pecek

schopní si nemyslím, v Champu to válí. A ten kádr na LM? myslím si, že ten je tak maximálně na střed PL

Reagovat
Mato178178

skor na boj o zachranu

Reagovat
bobis21

Asi v době kdy měli kádr na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nik.pecek

tak takovej kádr nepamatuju

Reagovat
diastan

Reagovat
Freedo

OT: Koukáte někdo na glasgowské derby? Od Rangers jsem čekal mnohem víc vzhledem k tomu, že vedou ligu o tolik bodů a ještě hrajou doma. Nevytvořili si za celý poločas jedinou dobrou šanci. Celtic jasně lepší.

Reagovat
Zajda

To jo, ale vem si jakou má Celtic potupu, když Rangers nemusí hrát proti nim v derby naplno. To prostě nechceš

Reagovat
Freedo

Na druhou stranu to ale dost zkresluje rozdíl v počtu odehraných zápasů. Rangers vedou momentálně ligu o 16 bodů, ale když Celtic svoje 3 dohrávky vyhraje, tak to bude jen o 7. Kdyby náhodou Celtic urval i dnešní derby, ve kterém už mohl vést 2:0, tak je to o 4 body. Ještě to může být zajímavý.

A rozhodně si nemyslím, že by Rangers něco vypouštěli, jen se zkrátka nemůžou dostat do hry. Čekal jsem od nich víc kombinační hry.

Reagovat
Zajda

Bohužel zápas nemám možnost sledovat, ale na základě toho, co píšeš, jsem taky překvapenej. Ten rozdíl zápasů mi hned nedošel. No tak kdo ví.

Reagovat
Coutinho10

ja to zapnul az pred chvilkou a zrovna gol Rangers po rohu

Reagovat
Freedo

Ta redka úplně změnila zápas. Hrozně hloupý faul od Bittona.

Reagovat
Coutinho10

teď jsem jí viděl a máš pravdu...ještě že tak no z pohledu Rangers

Reagovat
dave30

Rangers vs Celtic 1:0. Střely na branku 0:3...

Reagovat
nani92

Bridgerton toto Multi kulti ohýbanie histórie co bude ďalej? Čierny Cyril a Metod?

Reagovat
Zajda

Bílej Martin Luther King by byl zajímavej

Reagovat
ratusek

Reagovat
Azazelo RD

Já si počkám na Erica Andre jako Hitlera.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tobě to nevadí že jo Manny? hádám správně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není důvod. Naopak mě to teď díky tomu zaujalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky historie? Vzdyt je to fikce, dobova priblbla telenovela, ktera neni zalozena na nicem skutecnym.

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro na úrovni toho, jak některým vadili černoši v the great

Reagovat
Kapřík

Tam tvůrci od počátku varovali, že to se skutečnou historií nemá nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

jn zatimco tady toto je tvurci oznacovano jako altenativni historie a pousteji tam billie eilish na plese, evidentni snaha o hrani si na skutecnou anglii 19. stoleti

Reagovat
Kapřík

Tady se opět neshodneme, výkonná producentka řekla v Entertainment Weekly: “It’s not color-blind casting,” “We try to imagine history and the world in the way we wanted to see it.”. A mimo jiné autorka predlohy Julia Quinn řekla že příběh je zasazen do tzv. regentske éry Anglie let 1813-1827 a v Timesech se dusovala, že dobu vykreslovala podle historickeho bádání, od namlouvacich ritualu anglické slechty po např. historickiu královnu Charlotte. Navíc to není komedie, ale drama... Je to úmyslně přepisování historie, ať se to na první pohled jeví jakkoliv. Vždyť ten kontext aktuální kulturní války je úplně jasný. Zkus si představit, že podobné dílo někdo udělá třeba z doby občanské války ve Rwandě a každý druhý herec ztvarnujici znesvářené kmeny Hutu a Tutsiu je Asiate nebo běloch. Vždyť je to absurdní.

Reagovat
smazaný uživatel

“We try to imagine history and the world in the way we wanted to see it.”

ano predstavuji si, jak by chteli, aby to byvalo bylo - tj. alternativni historie. rekla nekde, ze to takto opravdu bylo? asi ne co.

autorka predlohy napsala predlohu, ne serial. to je, jak si stezovat, ze bratri karamzovi od zelenky se odehravaji v krakove v ocelarnach a ne v carskem rusku.. a existuji stovky dalsich prikladu, kde se serial uplne odlisuje od predlohy v ruznych polohach. btw myslis, ze podobne v tom badani narazila na ty zminene taylor swift a eilish, moderni kostymy, moderni mluvu atd., nebo to uz beres jako licenci autoru serialu? jestli jo, proc barvu kuze vnimas jinak?

drama? ok, no. divoky andel je taky drama ale ani jeden z tech serialu se nebere vazne. opravdu mi to ze vseho nejvice pripomina tu velikou, komedie to z casti je zcela jendoznacne, vzdyt samotny hlavni motiv drbny je jasny komedicky prvek.

umyslne prepisovani historie, ktera se nestala

a jestli je tu neco opravdu hodne absurdniho, tak je porovnavani vztahove telenovely s obcanskou valkou ve rwande, to se nezlob, ale to je naprosta picovina

ale jako jo umim si to vlastne predstavit, jako urcitou alegorii proc ne. akorat jsem si ale jisty, ze by se objevily hlasy od tebe a podobnych, ktere by rikaly neco, o tom, ze se zde snazi prepisovat historii tak, ze prece belosi jsou ti zli a pachaji zlo a ze cernosi mezi sebou nikdy zadna zverstva nepachaji.

Reagovat
nani92

Nejde o históriu "podla skutočných udalostí", ale niektoré zrejmé veci by mali byť dodržané

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
Kapřík

Má to být podle tvůrců seriál z Anglie 19. století, žádná alternativní realita, žádné fantasy. Proto nadávky na přepisování historie. The Great byl od počátku prezentován jako ahistorická satira. Tohle je naopak podobná nepřiznaná bramboračka jako Troy: Fall of a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky prepisovani historie omg. Tak jeste jednou.. ten serial je fikce. Ano, je zasazeny do doby regentsky Anglie, nicmene nevychazi ze skutecnosti, ze zadny historickych udalosti nebo postav. Je to kompletne na koleni vymyslena telenovela pro zensky. Historicka presnost zde neni relevantni, protoze ten serial se ani jako historicky presny neprezentuje.

Mne vzdycky prijde hrozny vtipny jak jedina vec, ktera temhle hnidopichum vadi je, ze v historickych serialech hraji barevny lidi. To, ze se tam treba mluvi moderni anglictinou nebo ze dobovy kostymy nejsou vubec dobovy, to jim je tak nejak jedno. Ale jakmile tam hraje cernoch tak je ohen na strese. Uplne jako kdyby temhle retardum neslo o nejakou dobovou presnost ale o neco uplne jinyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jim jde vždy úplně o něco jiného než "historická pravda"...

Reagovat
nani92

Nemôžem hovoriť za všetkých retardov, ale nie som odborník na kostýmy, takže netuším co je správne alebo nie. Na jazyk tiež nie som expert, hlavne keď som mal cz dabing tak to tiež neanalyzujem. Ale keď vidím Černocha ci Aziata ba vedúcich pozíciách v jednej z najrasistickek krajine v tom historickom období, tak mi to bije oči. Ked budu vysoko postavených Nemcov z obdobia 2.svrtovej vojny hrať Černosi bezohľadu na fikciu, tak zbohom kinematografia

Reagovat
Kapřík

Prezentuje se to jako fiktivní příběh zasazený do "historického" 19. století, navíc ve vypjatý době kdy se jede drsná kampaň za to, aby černocha hrál černoch a transsexuála transsexuál, jinak by to nikdo tak neřešil. Ty už to navíc tak relativizuješ, že si člověk ani nemůže postěžovat na to, že někdo do pravěku nacpal zcela vážně mobily, protože je to fikce. Ve výsledku tedy říkáš, že je pro tebe relevantní dát do nějaký seriózně se tvářící látky úplně cokoliv, třeba papouška do role americkýho prezidenta, protože se ve filmech stejně nemluví dobově a ostatně, je to jenom film s herci a ten je vždy větší či menší fikce... Jenže všechno má svý hranice (hlavně to, co je vidět na první pohled) a v jejich rámci musí mít fikční svět svou vnitřní logiku, pokud se chce brát aspoň trochu vážně a dávat přinejmenším smysl. Samozřejmě že to není měřitelné a záleží na nějaké množině názorů a nastavení těch co se dívají, ale tady už to je fakt střelený zcela zjevně.

Reagovat
smazaný uživatel

"zcela zjevne"

Reagovat
smazaný uživatel

a "seriozne tvarici latky" ono asi tak po prvnich cca 40 sekundach toho serialu je jasne, ze se to vazne vubec nebere

Reagovat
Kapřík

Viz výše, autoři to vidí asi trochu jinak. Ale děkuju ti, že mě kvůli jinému názoru neoznačujes za dementního rasistu jako ten exot dole.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

No a ? Je to seriál pro moderní společnost ty dementní rasisto Hrát tam může kdekdo kdekoho...

Reagovat
Kapřík

Nenávist ti nesluší.

Reagovat
smazaný uživatel

Aká postava je tmavá?

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dobrej kokot tvl...

Reagovat
Kapřík

Odkud si utekl tentokrát?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
aragorn

A je to tady

Reagovat
Mastný Chobot

Pokazili sme si to

Reagovat
J0EL

* sito

Reagovat
C-M@ster

Atentát na můj fantasy tým...

Reagovat
REPLIKATOR

Kontumace a sestup do Champu

Reagovat
KingMaster13

Od té doby co nechali strhnout tu sochu Michaela Jacksona před stadionem (což dle předchozího předsedy byl talisman) tak to je s nima do prdele.

Reagovat
Slavia10

Fulham ma podle mě poměrně slabý tym a Parker tam dělá skoro zázraky, jsem zvědavý až bude v lepším týmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele