Třiasedmdesát dnů před Eurem končí hledání ideální nominace

26.03.2008, 09:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nominace: P. Čech, M.Čech, Vaniak - Grygera, Pospěch, Ujfaluši, Rozehnal, Kováč, Šimůnek, Jankulovski, Kadlec - Rosický, Šírl, Polák, Jarolím, Matějovský, Sionko, Plašil, Vlček - Koller, Baroš, Bednář, Fenin

Zákl. sestava: P. Čech - Grygera, Ujfaluši, Kováč, Jankulovski - Rosický, Plašil, Polák, Jarolím, Sionko - Koller

No ale jelikož já naštěstí nejsem ten, co to může ovlivnit, tak to bude úplně jinak

Reagovat
hawk

jen misto Vaniaka bych dal Kinského a místo vlčka skácela.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že M. Čech, Kinský ani Vanika nepojednou stejně jako Bednář, Šírl a Skácel. U Vlčka si nejsem jistej, pač 4 útočníky potřebujem a jistí jsou zatím tři - Koller, Baroš a Fenin.

Já jen doufám, že nový trenér nebude tak zaslepený a ty jemnované nebude přehlížet.

Reagovat
smazaný uživatel

V záloze má přece hvězdného Kuliče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš Já doufám, že vezme, když už né Bednáře, tak Vlčka, kterého může použít i jako záložníka. Kulič je tragéd a takové ty návrhu tipu Slepička nebo Svěrkoš jsou mimo.

Reagovat
Talker

S tím že je Kulič traged se shodneme... Ale proč tam brát radši Vlčka než Slepičku a Svěrkoše,to nvm... Vlček je palič šancí a my už dlouho nemáme zálohu,která by připravila 20 šancí za zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš sám uznal, že dva podařené zápasy na repre nestačí. Slepička sice dává góly, ale jinak hraje hrozně. Viděl jsem ho proti Žižkovu, což není měřítko, tak s Boleslaví a Jabloncem a v obou zápasech hrál špatně, i když dal gól. Zpracovat míč mu dělá problémy, rychlej není, nahrát neumí, navíc je to zmatkář, obvykle udělá přesný opak toho, co by měl. Koncovku má dobrou, ale to nestačí.

Vlček koncovku celkem zlepšil, je rychlejší než Slepička, navíc dokáže šance připravit a může hrát i na křídle. Na základ nemá nikdo z nich a jako střídající hráč mi přijde nejlepší právě Vlček. +

Reagovat
Talker

v tom se asi neshodneme... potřebujeme žolíka,kterej dokáže během 20minut vstřelit gol,ne hráče co jich dokáže 5 spálit...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček se v reprezentaci ani do šancí nedostává, to už úroveň nad jeho síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky kolik toho odehrál a na jakém postu, obvykle ho staví do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček nemá reprezentační kvality, že se prosadí v belgické lize, kde snad neexistuje obrana, není žádné měřítko. Co hrál v reprezentaci, tak byl tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ty kvality má? Svěrkoš, Kulič, Slepička, Došek? Ani omylem. Ani Fenin nijak nezazářil. Někoho vzít musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš na repre má úplně vklidu, jenomže to by nesměl být tak nevyzpytatelný. Kouč stejně veme Kuliče, protože to je starouš a ti mají rádi jistoty.. no sice se mi Kulič jako jistota nepozdává, ale bude to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Košťál slovo bude mít taky nějakou váhu, takže to vidím na Kuliče.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš na to nemá. Pohořel v Německu a kvůli pár povedeným zápasům v lize z něj není hráč pro repre!

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že na to má. Ale jak říkám má nevyzpytatelné chování.. podle mne je to ale nejlepší útočník GL. Prostě a jednoduše dělá věci, které u jiných útočníků v GL nevidím. Široká škála zakončení, podle mne parádní útočník. Ale aby z něho nebyl další Heinz. U nás král, v zahraničí šášula.. někdo prostě nemá na to zžít se v cizině tak, aby jeho odvedená práce byla stoprocentní.

Reagovat
smazaný uživatel

To se šeredně pleteš. Svěrkoš patřil k tahounům Baníku už před svým odchodem do Německa, nemyslím si, že by v Německu nějak pohořel, první sezonu byl vynikající, bohužel asi nemá nato mentalitu (stejně jako Heinz) a při špatných výsledcích klubu bude na ráně vždy jako první. Reprezentační kvality rozhodně má, natom se shodlo dost lidí, možná je to tvou klubovou příslušností, možná....

Reagovat
smazaný uživatel

zadny zazrak to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš na to rozhodně má. Střelecky je na tom možná nejlépe ze všech českých útočníků. U něj je to skutečně o hlavě, je to typ fotbalisty-génia, kterému když bude tým věřit a pracovat na něj, bude mu to zpátky vracet vrchovatě... I podle rozhovorů je to velmi slušný člověk a i proto mu repre hodně přeju, momentálně strčí Vlčka, Kuliče a vůbec všechny útočníky GL do kapsy. Ale bude to problém, ze Sparty je do repre prostě blíže než z jakéhokoliv jiného klubu naší ligy a už se to nedá odůvodnit tím, že Sparta je nejlepší, hraje Ligu mistrů a dalšími nesmysly.

Reagovat
stiba

jojo, M.Čech ani Vaniak tam nebudou - viděl bych to na Blažka a Zítku(kterej by podle mě měl být dvojka). jinak Šírl tam na 100% taky nebude i když nechápu proč a Bednář asi taky ne(asi se tam procpe Kulič i když nemá formu)

Reagovat
RMCF

Takto to vidím já ne že bych to tak chtěl ale myslím si že tak nějak to bude vypadat:: P. Čech, Blažek, Zítka - Grygera, Pospěch, Ujfaluši, Rozehnal, Kováč, Jiránek(Sivok), Jankulovski, Kadlec - Rosický, Galásek, Polák, Jarolím, Matějovský, Sionko, Plašil, Vlček - Koller, Baroš, Kulič, Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

Dáváte zbytečně moc obránců, pojede jich jenom 7.

Litva a Skotsko, to je teda něco . Nejenže bych si představoval vyšší kvalitu, ale ani jeden z nich není typově podobný našim soupeřům v základní skupině. Tohle se nepovedlo, Košťále .

Reagovat
RMCF

Kováč se dá počítat za záložníka a hned je jich sedm, Sivok je taky spíš záložník,ale ten tam doufám nebude Ale možná máš pravdu, neveme Jiranka ani Sivoka a bude nějaký překvapení, tipu Střeštík, Svěrkoš nebo Kalouda

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar, hele nevíte na který stránce se ten dnešní přátelák dá sledovat?

Reagovat
plechi

ty jo já si až ted všim že to v žádné české telce neběží a já se tak těšil na pivko... damned

Reagovat
Shevchenko

Ty vole já to věděl že to není v TV, ale stejně jsem se na to těšil do hospody. do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Hej největší škoda je toho šírla cosem slyšel hraje uplně hrubě, dále bych tam dal šimůnka místo Rozehnala kereho pan Brückner i přes jeho strašnou formu určitě povolá...Mě se zdá že si Grygera s Rozehnalem nesedí Jo a misto lastuvky bych povolal spíš Drobného no ale enem muj názor....

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho Rozehnala souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Šírl nepatří k tahounům Zenitu, jde spíše o průměrnějšího hráče, který ti "něco navíc" v zápase nepředvede.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat si videl hrat Sirla?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem měl možnost vidět Zenit (hlavně v Poháru UEFA), tak Šírl opravdu není bůhvíco. Výborně fyzicky vybavený hráč, který by možná mohl platit na Ronalda, kterému by nedal moc prostoru, ale fotbalově je to slabota. Takové hráče já v repre teda nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

HEJ CO TO JE ZA CIPA TEN STŘEŠTÍK???!!!!To si snad Brucky dělá kozy,ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani, s tym Radkem Sirlem nemate pravdu, ja pracuji v Rusku, sleduji pravidelne ZENIT a Radek je vzdy spolahlivej , ci uz v zaloze nebo levy bek. Tento rok patri medzi opory Zenitu, velmi se zlepsil.

Skoda,ze nemoze Rosa, ale doufam ze tam bude Meda. Ale kde jsou mladi z vasej striborni 20-ky. Inak sledujem aj ostatni: Galasek,Baros,Koler nic moc,Blazek tiez ,

Moje sestava:

1-Cech

2-Grygera, 21-Ujfalusi, 4-Rozehnal, 6-Jankulovski

5-Kovac

7-Sionko, 10-Matejovsky,11-Nedved, 8-Sirl

9-Koler

(Cerny, Simunek,Pospech,Plasil,Polak,Smicer,Baros,Sverkos,Fenin)

Drzim Vam palce!!! Ze skupiny urcite postoupite !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele