Thorgan Hazard přestoupil z Dortmundu do Anderlechtu

07.09.2023, 09:19
Aktuality

Belgický reprezentant Thorgan Hazard přestoupil z Dortmundu do Anderlechtu, kde podepsal tříletou smlouvu. Podle magazínu Kicker dostane Borussia za třicetiletého křídelního hráče čtyři miliony eur (97 milionů korun), před čtyřmi lety ho z Mönchengladbachu koupila za 25 milionů eur (tehdy 657 milionů korun).

Hazard strávil už jarní část minulé sezony v Eindhovenu, kde hostoval na vlastní žádost, neboť v Dortmundu nedostával příležitost v sestavě. Po návratu z Nizozemska nastoupil bronzový medailista z mistrovství světa 2018 pouze na závěrečných pár minut utkání 1. bundesligového kola proti Kolínu nad Rýnem.

Hazardův slavný bratr Eden po minulé sezoně ukončil po čtyřech letech neúspěšné působení v Realu Madrid a je bez angažmá.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
sejber

neni nahodou po uzavierke prestupov?

Reagovat
M0rb1D4S

A každý rok se najde někdo, kdo to nechápe Každá soutěž na světě s ročním předstihem dává FIFĚ vědět, ve kterém období má otevřené přestupové okno. Podmínka je, že maximální délka toho období je 12 týdnů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je štěstí, že tu jsi a můžeš to každý rok někomu vysvětlit

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Csaplárova past

Stačilo napsat "Díky za informaci"

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za informaci.

Reagovat
cr7sux

Díky za vděk.

Reagovat
Csaplárova past

Nechápat a nevědět je trošku rozdíl

Reagovat
Zemun

Ďakujemvza informaciu / Díky za informaci

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Díky za informaci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele