SKANDÁL, REPREZENTANTI PODVEDLI NÁROD

26.03.2007, 20:45
Aktuality
Česká reprezentace v sobotu podlehla Německu 1:2 a její šance na konečné první místo v kvalifikační skupině D o postup na ME se tak rapidně snížily, některým reprezentantům to ale dobrou náladu rozhodně nevzalo...

Sobota se vedle porážky s Německem nesla v duchu ještě jedné záležitosti. Obránce Tomáš Ujfaluši slavil 29. narozeniny a to byla příležitost k drobnému přípitku.

Z Letné se hráči po zápase odebrali do Hotelu Praha, kde pět z nich hrubým způsobem porušilo disciplínu. Brankář Marek Čech, záložníci Jan Polák a Tomáš Rosický a obránci Martin Jiránek s Tomášem Ujfalušim vlastně podvedli celý národ. Na porážku od Německa rychle zapomenuli a oddávali se alkoholovým radovánkám.

Vrchol přišel kolem páté hodiny ranní, kdy na pokoj dorazilo postupně šest prostitutek. "Ty vole, kdyby tohle někdo vyfotil, to by byl průser jak Brno," ozvalo se údajně zevnitř pokoje. A vyfotil. V pohotovosti totiž byli redaktorky bulvárního deníku Šíp, které všechno zdokumentovaly několika fotografiemi.

Celá aféra se velmi rychle donesla na veřejnost a dnes je z ní pravděpodobně nejdiskutovanější téma. Čeští reprezentanti zapomněli na fanoušky a hrubě porušili morálku, za což jim svaz vyměřil pokutu jeden milion korun. Tuto sumu však nezaplatí pouze pětice výše jmenovaných, nýbrž celý národní tým.

Samotní hráči posušení disciplíny přiznali a pokutu přijali, jakoukoliv aféru s prostitutkami však popírají.

Reprezentanty ve středu čeká další souboj kvalifikace o postup do Rakouska a Švýcarska proti Kypru a budou tedy mít co odčiňovat. Zároveň budou hrát za trenéra Karla Brücknera, ten zvažuje rezignaci a případná porážka s ostrovním soupeřem by jeho rozhodování zřejmě pořádně urychlila.

Autor: Tomáš Pavlík / deniksip.cz

Komentáře (94)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejsrandovnější na tom je, jak to ti zainteresovaní trapně popírají. Je to celé fraška. Pokuta milion korun pro celý mančaft je směšná, tu pětici bych z repre vyhodil. Tragédi.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Zklamali mě, nejvíc Rosa a Ujfi

Kapitán a neumí se přiznat!

Ujfiho slova : Nic jsem neplatil, ale ta částka neodpovídá

Reagovat
HOST*

co k tomu? snad jen tohle:

Reagovat
PJ

Asi si viděl reportáž na Nově, co? Pravda, řekl tuhle větu, ale pak dodal, že platil jen občerstvení. Což už ve zprávách slyšet nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nakonec nebyla jen fotomontáž. A "zázračný" Šíp opět zalhal.

Reagovat
HOST*alesh

To nemaj zapotrebi, na zaloby jsou zvykli, ale tohle fakt ne. Proste se obcas stava, ze bulvar je v pravy cas na pravem miste. Nemoralizujme, po te drine si to kluci zaslouzili...

Reagovat
HOST*-Kopy-

diskutabilní moment

Reagovat
HOST*

ja si nedelam o sipu vubec zadny iluze, takze nabizim tuhle verzi. To brylate devce ze sipu se od recepniho, (kterej mimochodem asi poleti, protoze hotel praha prijde o prominentni hosty) ze borci jeste nechrapou i kdyz uz by meli. tak tam asla s denickem zaklepat a jak frajeri otevreli dvere tak to tam vyfotila. myslim ze si sklenku asi dali, kdyz ujfi slavil, navic po prohranym zapase navic zpackanym je nekdy nejlepsi se ozrat. to s tema devkama mi pripada pritazeny za vlasy. kazdopadne dostali pokutu a je videt ze jako mancaft asi drzi spolu, kdyz se dohodli ze to zaplati spolecne, navic tam asi mozna ze zacatku fakt byli vsichni.

Reagovat
HOST*

Pokuta je smesna. Zaplati ji spolecne a ve stredu dostane kazdy za vyhrou nad Kyprem pres 100tis. Vzdyt to neni trest. Nejde o jmena, proste porusil a letis....

Reagovat
HOST*redo

Přesně Rosa mě zklamal...měl to říct na plnou hubu: Sme lidi, slavili sme pozvali sme si štětky, ano je to tak, tečka....ale proč ňáký výmluvy???akorát ze sebe dělaj kokoty

Reagovat
smazaný uživatel

ten Baroš vypadá jak trotl... ale aspon už není takova slečinka.... tak sou mladí bohatí... tak je nehte...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Kua, tak když udělám průser, tak se k tomu potom přiznám... Tomášové s vámi jsem skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

s váma sem skončil ? ? ? kamo ty si snima nikdy nezačal... nejsou prvni ani poslední kdo rozjebal hotelový pokoj... když hokejisti vyhrali MS a rosekali celou šatnu nikdo neřekl ani slovo a bylo to dokonce natočené... jenomže tam se slavilo výtezství... tady se rpohralo ...vsadim se že kdyby kluci ted slavili výhru nad němcema a rozbyli pritom pokoj ..nechali by je at skodu a štětky zaplatí ze sveho a žadnou pokutu by nedostali... jenom by se na tom ti šašci ze Šipu dosyta nažraly to je vše...

Reagovat
HOST*-Kopy-

mě nejde o to vole...ale že se nepřiznaj

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako ta komedie je blbá no... chudák čech to musel hasit...

Reagovat
HOST*Luboš

Bez po boráka se to řádí když je nemá kdo hlídat!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice pravda, že to dělali ve svém volném čase po zápase, kdy druhý den měli regenerační trénink, ale na srazu repre je to podle mě blbé. Vzal bych si příklad z Chorvatů, či Švédů.

Mrzet pak můžou slova Rosického: "Pořád se to honí hlavou, pořád na to musíte myslet. Usnout opravdu nejde."

Reagovat
HOST*-Kopy-

Na ujfiho nemá...

Ale dobře se všichni domluvili: Zapírat, zapírat a zapírat

Reagovat
HOST*

Za tohle bych jim pral, aby hrali v Liberci pred prazdnejma tribunama, nic jinyho si nezaslouzeji, hrdinove

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic na tom nemění, že šíp jsou tragédi. Rozmazávání této aférky pomuže jedině našim soupeřům. Vyhození z kádru je asi až ta poslední varianta, trochu jsem se nechal unést, protože jejich přístup mě hodně zklamal. Ale nicméně pokuta je směšná a mělo by se s tím něco dělat. Fotbalisti nejsou stroje a inteligenci většina z nich opravdu rozdávat nemůže. Potrestat, ale nehrabat se v tom v takové míře, jak nám to předvedla TV Nova.

Reagovat
HOST*lukas

Jo, s tim souhlasim, ale bezpardonu bych je vyhodil, i kdyz nekteri z nich jsou pro nasi repre klicovy

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápas s Kyprem. Jako varování. Potom samozřejmě až na kopyto Jiránka, bych očekával návrat do týmu.

Reagovat
HOST*

Srandovni je, a to si priznejme, ze jsou nepostradatelni, a proto si mohou pichat kolik chteji...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Kypru to zvládnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon Ujfi a spol vyprázdnili kasu, to aby se jim proti Kypru náhodou v klíčových okamžicích nepodlomila kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Brankář Marek Čech, záložníci Jan Polák a Tomáš Rosický a obránci Martin Jiránek s Tomášem Ujfalušim vlastně podvedli celý národ." ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

jn..taky sem se tomu zasmal...trochu silne slova

Reagovat
HOST*alegre

Kolikrát jsem podvedl "národ" já...? Bylo to sladké podvádění a nelituji!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Tak nám česká média předvedla opět co to znamená dělat z komára velblouda. Ale trochu krotit se mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Může být pravda. Ted jsem si prohlédl ty fotky, první jasná fotomontáž, a ty další vždyt nejde pořádně vidět kdo je kdo a kam ta slečna vlastně jde?

Reagovat
HOST*

Není náhoda, že se se šípem soudili Vondráčková i Gott ( kvůli pomluvám a lživým informacím) a oba dva svoje případy vyhráli. podle mě by bylo nejlepší kdyby je šíp nikdy ,,nepřistihl", k čemu to přispělo? k pravdě? myslim že ne akorát se na hráče a celou reprezentaci stále zvyašuje už tak vysoký nátlak. no bože nedělal bych z komára velblouda, tresty dostaly hůř jim u ž být nemůže , aorát by mě zajímalo jak se pracovníci šípu dostali nahotel

Reagovat
HOST*

přesně jsou tam sice vyfocený nějaký ženský ale není vidět s kym kam jdou jak vypadají

Reagovat
HOST*inzaghi

kurva, co to je s váma, dy´t to sou taky jen lidi, navíc ten ubohy bulvár Šíp, má vždy jen ty nejzaručenější, pravdivé informace a sestřihy na Tv Nova, totéž...tak trochu zakalili, přiznali se a ty případné šľapky, by snad zapřel i pantátá, dy´t kluci mají nejen přítelkyně, ale i manželky, tak kurva jaké pak co, že zahambili celý národ...trochu soudnosti...a hošani ti aŤ radšíi makají proti sráčům skopčáckým a jiným...REPRE DO TOHO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Varianta A - pokud by se potvrdilo, že šíp výjimečně nelhal a ta pětice neštatníků opravdu v pět ráno flirtovali s kurvami, rozhodně bych byl pro jejich vyhození z repre na utkání s Kyprem a je jedno, že mezi nimi je náš kapitán Tomáš Rosický. Bylo by to takové varování, protože je to docela smutné, dospělí jsou, ale jako reprezentanti na reprezentačním srazu si toto nemůžou dovolit. At si ve svém volném čase dělají co chtějí, ale mezi dvěma kvalifikačníi duely to je nepřípustné.

Varianta B - šlo by jen o přetáhnutí večerky. Ujfaluši slavil narozeniny, tak si chlapi připili. Celkem nic se nestalo. Pokuta 1 milion korun totiž není tak vysoká, jak se na první pohled může zdát. Když se to rozloží na celý tým, je to stravitelné. A hráči zůstali na hotelu, takže přetáhnout večerku tam podle mě není až taková tragédie. I když po prohraném zápase s Německem mohli zpytovat svědomí a oslavy odložit.

V tomto případě, by bulvár opět lhal. A kolikrát už... Je to 50 na 50, když se opravdu podíváte na ty fotky, moc věrohodné to teda není.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Sem na rozpacích

Reagovat
smazaný uživatel

Chápete někdo smysl pokuty pro celý tým? To jako chtěj nasrat ty, co s tím neměli nic společného? Tipnu si, že "postarší" jako Vlček, Koller nebo Galásek s tim nemaj co dočinění. A proč maj platit? To si snad někdo myslí, že to stmelí kolektiv?

Ale jak už sem napsal jinde - bylo to sice nevhodné, ale co kdo dělá ve svém volném čase je jeho problém, s kym si to rozdá je taky jeho problém. A co když to byly jenom nějaký starý kamarádky někoho z nich a chtěli se pobavit? Vy ste s holkama nikdy na mejdanu nebyli? Pokud se to nijak neprojeví na výkonu proti Kypru, tak bych to já osobně řešil důraznou domluvou a slovy "ještě jednou a uděláme ti pá pá". Pokud tresty, tak pro tu danou pětici. Ovšem jestli to kdokoli z těch kaličů odchodí a odflákne, tak bych ho okamžitě vykopl z nároďáku a to navždy.

A reportáž na Nově byla tradičně sračka - překrouceno, sestříháno, zdramatizováno. A že prej Ibrahimoviče vyhodili? Nestačilo mu snad omluvit se? Nepřemlouvali ho k návratu? To už nějak nezmínili...

Reagovat
HOST*

hlavne pro vlcka je to krutej trest. 50 litrů je dost, kdyz si mzna ani nepamatuje, kdy naposled dostal v slavii vyplatu

Reagovat
smazaný uživatel

Idiote!

Reagovat
HOST*alegre

Furt to samé, blbé a trapné... TABULKA: 1. SLAVIA PRAHA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, no, na jedné straně absolutně nedůvěryhodný Šíp, který už ve své krátké existenci dokázal vskutku zajímavé postřehy. Nesedí mi některá prohlášení, třeba to, že byl celý tým na jednom pokoji. To je prostě blbost, tam se nevejdou, tudíž někdo záměrně kecal. Jediný se k tomu dokázal postavit Čech, který s tím nemá nic společného? Kde jsou Ujfaluši, Rosický a spol.? Proč se pořádně nebrání a odpovídají jen stylem "Je to úplná blbost, bla bla bla". Na straně druhé pro mě nevěrohodné fotky, zavánějící fotomontáží. Možná to tak není, ale mně se to prostě nezdá. Nemám na to nějaký vyhraněný názor, ale věřte, že časem to vypluje na povrch. Navíc bylo viděno jen 5 fotbalistů, ostatní mohli být v části pokoje, kde se to nedalo nafotit. Ještě mně je divné, proč tam nebyl Bary, když k němu alkohol a lehké děvy tak patří, to mně nejde do hlavy, v tom něco bude.

Reagovat
HOST*inzaghi

ano, pokuta, pro celý tým je nesmyslná, platit mají jen hříšníci, stejně je to pro ně směšná částka...u mě je to s těma kurvama, šme

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

jediné, co mě opravdu mrzí, tak že jsem tam nebyl s nima , nicméně ten, od kterého bych to čekal nejvíc, tam taky vůbec nebyl!

Reagovat
smazaný uživatel

Košťál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky se mi to nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší jsou ale stejně ty hlášky o redaktorce Šípu (prý z úst zmiňované pětice), to je absolutní ptákovina. "Jaký má kozy?", "Ty vole, to se musím jít na ní podívat.", "Brejlatý jsou nejlepší.", "Vemte jí sem taky, aspoň bude prdel, ještě k tomu zadarmo."

Reagovat
HOST*1860

kdyz si naka brejlata devka zaplati dve holky bay sli zaklepat na dvere a pak je vyfoti, tak bych z toho nedal takovou tragedii..

jinak TESLA!!!!!!!!!!!!!!!!!! sme nejlepsi!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*MAAKII

Podle mě je pokuta směšná když to rozpočítali a ted vyhrají nad kyprem tak každý ještě dostane 3000, tomu říkám pokuta dostat ještě 3000

taky bych chtěl něco posrat v práci a dostat za to 3000

Rosu měli okamžitě zbavit pásky, a všechny bez vyjímky poslat ze srazu pryč. Na další zápas at je pozvou po promluvě s trenérem nebo s někým kompetentním.

Jinak bych chtěl vidět jak pěkně se jim běhalo když dorána chlastali. )) Doufám že viníky proklepnou aspoň v klubu když repre na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak vás ešte predbehneme a bude to jak som hovoril - Nemci sú istí a Česi, Slováci a Íri zabojujú o 2. miesto. A keď skončíte za nami, tak vám tie holky zaplatí Kocian sám.

Reagovat
HOST*Godzola

Nechcem vytvarat kospiracne teorie, ale ako ta redaktorka z toho "bulvarplatku" vedela, ze budu robit nejaku akciu o 4-5 hodine rano a bola pripravena vsetko fotit, to tam bola celu noc a cakala??? Bud jej dal niekto tip alebo to bolo zinscenovane a skor sa priklanam k tomu, z to bolo zinscenovane. Fotky nedokazuju nic a tu komunikaciu hracov o tom ake ma k to kozy, ma nahratu, ale asi nie ked odpocuvala za dverami. Ja tej afere skor neveri ako verim. Bulvaru proste neverim. Problem je aj v tom, ze keby Vas niekto obvinil, napisal takyto clanok a zverejnil ho v mediach tak polovica ludi tomu uveri a druha polovica tomu neuveri a Vy ako obet mozete hovorit cokolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Bud je to kardinální výmysl, nebo na tom něco pravdy je. Ale moc věcí tam nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, většina je určitě výmysl

Reagovat
HOST*

Přesně tak, radši bych věřil mluvícímu papouškovi než te krávě z Šípu, ještě k tomu nosí brýle, takže je úplně slepá, nejspíš ani nevěděla kdo tam je, si spletla fotbalistu s kurvou:), určitě by se měla nechat vyšetřit, ale jinak velmi pěkná práce s těmí fotkami:)

Reagovat
smazaný uživatel

kráva nechutná, bych si na ni počkal někde za rohem a zkopal ji do krychle, by mě zajímalo, co by viděla pak!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si tak kopl.

Reagovat
HOST*

jj presne tak vymyslela zas nejake hovna...meli by si na ni nekde pockat

Reagovat
HOST*

marek cech

Reagovat
smazaný uživatel

Páni z ČR čo tu diskutujete - podľa mňa nie je o čom a celé je to zbytočne len nafúknuté- my by sme to tým našim slovenským hviezdam v pohode odpustili keby boli aspon takí dobrí futbalisti ako tí vaši.

Reagovat
HOST*mirinda

podle mě je to šíleně přehnaný určitě kalili to je jasný ale nevěřím tomu co tam psali o těch děvkách stačí mě vidět manželku ujfiho a ostatní přítelkyně a ti maj tak děvky zapotřebí

Reagovat
HOST*nofan

Jen ať se kluci pobavěj, když se dostanou na Euro. Ale jestli ne, tak do repre nepatří ( my Češi ale nejsme vůbec vděčný publikum ) . Jo a ty redaktorky , co se převlékly za štětky, to je fakt síla- ty by udělaly všechno, jen aby měly senzaci. A že kluci zapíraj, tak to je snad jasný, né.

Reagovat
HOST*

Denik Sip patri k tem nejhorsim bulvarum. Neukazal prakticky nic a to ze to redakce Eurofotbalu cituje jako fakt me mrzi. Me je to jedno, ze slavili na pokoji...pripadaj mi mnohem sypatictejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi věřit, že žádné prostitutky v tom nebyly, ale trochu mě zaráží to vyjadřování samotných hráčů, to nebylo vůbec přesvědčivé...

Reagovat
Xavi

To že reprezentanti chodí za děvkama a chlastají sem věděl už dávno, nevím, co vás na tom tak překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si taky nedělám iluze, že fotbalisti nelezou za děvkama, ale na reprezentačním srazu si to mohli odpustit.

Reagovat
Xavi

Tak to bezesporu, takové věci nemají na reprezentačním srazu prostě co dělat.

Reagovat
HOST*antimadrista

Tady máte ty sví hrdiny, za kterejme slepě stojíte, zatím co jste do půllitry křičeli slova plný zloby, tak si v hotelu píchali s děvkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z nás nemůže vědět jak to bylo,média si to mohli převyprávět po svým.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si tak stoprocentně jistý nebyl, věřit šípu je nesmysl.

Reagovat
HOST*lino leum

Brankář Marek Čech, záložníci Jan Polák a Tomáš Rosický a obránci Martin Jiránek s Tomášem Ujfalušim vlastně podvedli celý národ. To je ale blbost!

Reagovat
HOST*forrest23

Presne tak, blbost jak svin. Vzdyt to jsou lidi, kdyz Ujfalusi slavil narozeniny, tak proc trochu nezakalit. Nechapu jak nekdo muze napsat "podvedli celej narod" - tem sluvum se muzu akorat vysmat. No tak prohrali, stalo se, jindy vyhrajou. Takze celej narod by nepodvedli, kdyby v 9 hodin vecer sli vsichni spat a rano se rozutekli do svejch klubu... Je to blbost, kdyz slavil narozeniny tak trochu zakalili, nic vic. A je to jejich vec, 18 jim bylo, tak nevim proc by si semtam nemohli dat nejakej ten chlast... A s tema prostitutkama, nafouknuta kachna, zasranej bulvar... a veta "Ty vole kdyby to nekdo videl, to by byl pruser jak Brno" taky smesna... oni tam snad meli stenice, ze vite co tam rikali :))) je to kravina

Reagovat
HOST*forrest23

a redakce Eurofotbalu by mohla byt taky trochu seriozni a ne se nechat ovlivnit nejaky bulvarem...

Reagovat
HOST*

Nejsou první a ani poslední a není to poprvé a ani naposled.Měl narozky a co ?Tak zakalil s kámošema.Já akorát můžu tiše závidět ,že nemám na to abych dal 50 kapříků za narozeninovou párty.A jestli si ona ta redaktorka nechtěla vrznout s nima ,a oni jí poslali do pryč ,tak se urazila a naprášila je

Reagovat
HOST*exmafie

Tak rozhodně mi přijde spíš ubohá ta chudinka, která v pět ráno slídí s foťákem v ruce, než pár borců, kteří někde chlastaj, ať je to se šlápotama nebo bez... To ta mařka fakt nemá nic lepšího na práci než takový pičoviny??? Vůbec nechápu, že těm jejím slintům někdo věří...

Reagovat
smazaný uživatel

Mají z toho peníze. Bulvár je zmrd, nečtu to, ale musím uznat, že se trefili do černého. I když si to třeba vycucali z prstu. Lidi o tom mluví, píšou a šíp teď jde bohužel na dračku.

Reagovat
HOST*god

tak slavili no a co chteli se pobavit a vy z toho delate vedu.to že se nepřiznaly jim taky zazlivam ale mozna to nova trosku sestříhala.čo bolo to bolo tedka by se měli vytáhnout s kyprem at na to rychle zapomenem a doufam že budou hrat i opory.koneckonců se jen bavily a vy s toho

šouů "fanděte s nami"

Reagovat
HOST*god

jj

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a mě to ale vůbec nezajímá.. já hodnotím předvedený výkon a ne osobní život.. a že nějaká kravka, která slídí jak nenažrané psisko, se proslaví, tím lépe.. aspoň jsem si ještě více znechutil bulvár.. není normální pořád někoho sledovat, i když jsou to slavné osobnosti, ne?! lidi jsou hyeny, byl bych zvědav na skandály té kravky.. takoví mrzáci co řeší život druhých, to je děs!!!

Reagovat
HOST*

http://www.deniksip.cz/sport/fotbalisti_pokoj_oslava070326.html

Když se podíváte na ty fotky, tak nikde neni vidět žádný fotbalista s kurvama, jen s tou jednou-s tou děvkou z šípu. Navíc fotky se "slečnama" jsou bůhví proč v tak mizerné kvalitě, pokoj vypadá trochu jinak (třeba monitor na stole), ona "náhradnice" je ta samá slečna jako jedna z těch co už byly údajně na pokoji..

Nakopat tu pitomou redaktorku do řitě, nic jinýho si nezaslouží, a hlavne nevěřit tomuhle bulváru, stejně všichni ví že si vymyslí cokoliv aby ten svůj prolhanej plátek prodali

Reagovat
HOST*Raúl

..jo a jeste bych dodal, z toho nadpisu je mi na blití, myslel sem že autoří článků na těhle stránkách by nemuseli šířit bláboly ubohýho bulváru..

Reagovat
HOST*Headhunter

Nevím proč se vůbec řeší nějaké holky? To je trapas šípu zase. Nechci nikoho obhajovat, ale jen na jedné fotce jsou zároveň fotbalisti a jedna holka(kdoví jak se na fotku dostala) a to musí nejem těm chytřejším připadat trochu podezřelé. Druhá věc je že za porušení večerky měli být asi vyřazeni z týmu, tak jak to bývá u jiných reprezentací, pokud však má česká reprezentace stanovena jiná pravidla, je to jejich věc.

Kluci barcelonští sterda, spanhel atd. pamatujete si co anglický bulvár udělal Decovi v únoru jak hráli s přátelák s Brazílií? To bylo ještě mnohem hnusnější A to jen proto že zkritizoval chování hráčů Liverpoolu. HOVADA!

Reagovat
HOST*Raúl

Ta holka co je na fotce s fotbalistama je ta bitch z šípu, co tam "jakoby šla pro autogram do deníčku".. Tudíž ne lehká slečna. Ale děvka je to jako prase

Reagovat
HOST*

mas pravdu deco chudak za nic nemoch a ten aglickei vul to na nej nasil ja deca znam muj bratr hraje v barcelone v tymu b a deco bi nic takovyho neudelal

Reagovat
HOST*Headhunter

Taky jsem slyšel že Ujfaluši říkal: nic jsem neplatil, ale částka nesouhlasí, ale jestli je to pravda že to jen vystříhli jak říkáte tak to je taky nesportovní. Nova lol

Reagovat
HOST*

Ještě jedna věc- jak je možné že se cizí člověk dostane k hráčům na pokoj?

Reagovat
HOST*Agassi

baroš je náš nejlepší utočník

Reagovat
HOST*dominik

co to kecate vzdyt by si hraci nikdy neobjednali slapky kurva.kdyz maji manzelky a pritelkyne tak to muzou pichat do nich ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele