Schaars se obává odchodu hvězd

09.12.2008, 10:31
Aktuality
AZ Alkmaar vládne tabulce nizozemské nejvyšší soutěže a jeho fanoušci začínají myslet na mistrovský titul, jejich optimismus ale krotí Stijn Schaars. Ten se obává především odchodu několika hráčů základní sestavy během zimního přestupního termínu...

"Byli bychom velice rádi, kdyby současný kádr zůstal pohromadě. Ale nesmíme zapomínat na realitu. Když přijde velký klub a nabídne balík peněz, nemůžete říct, že jsme se jako tým domluvili na tom, že každý zůstane v Alkmaaru," uvědomuje si Schaars.

"Když jste číslem jedna a útočníci dávají branky každý víkend, poté je logické, že je o vás zájem. AZ navíc nehraje Pohár UEFA, což nás pro ostatní kluby dělá ještě atraktivnějšími," připomněl Schaars v rozhovoru pro AD Sportwereld skutečnost, že každý z hráčů Alkmaaru po případném přestupu bude moci zasáhnout do bojů v evropských pohárech.

Alkmaaru vůbec nevyšla loňská sezona, letos se ale vrací mezi nizozemskou špičku a po čtrnácti kolech má na čele tabulky tříbodový náskok. Velkou zásluhu na tom má Mounir El Hamdaoui, který má na svém kontě čtrnáct branek a je nejlepším střelcem celé soutěže. Právě o něho má být v zimě velký zájem.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad zůstanou pohromadě

Reagovat
smazaný uživatel

tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax stejně po zimě všechny převálcuje! Akorát škoda Klaase, že to nevydrželo do konce této sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by dobré, kdyby se udržel jak El Hamdaoui, tak i Ari...Tohle je střelecká potence AZ...věřím v titul....Ale samozřejmě, když budou mít lukrativní nabídku, tak proč váhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tym se rozebere a pristi sezonu bude hrat jen o pohary

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele