Santos proti Francii debutoval, teď ho čeká ve finále ME

09.07.2016, 11:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Hokaido

Over the years most have said that Materazzi insulted Zidane's mum but the player revealed what he actually said and why he never would have insulted Zizou's mum:

"I decided to publish a book about this event because everyone asked me what I had told him (Zidane) to react like that. My words were stupid but did not deserve that reaction. In any neighborhood of Rome, Naples, Turin, Milan Paris, I hear much more serious things. "

"I talked about his sister not his mother, like I have read in some newspapers. My mother died while I was a teenager, I would never insult his."

Ještě větší kretén, než jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyžtak to sem můžeš dát i v češtině. Já umím jenom německy ...

Reagovat
pepinho2

V průběhu let se většinou říkalo, že Materazzi urazil Zidaneho mámu, ale hráč odhalil, co opravu řekl a proč by nikdy neurazil Zidanovu matku.

Rozhodl jsem se vydat knihu o této události, protože každý se mě na to ptal, co jsem mu řekl, že tak reagoval. Moje slova byla stupidní, ale nezaslužila si tuto reakci. V každém sousedství v Říme, Neapoli, TUríně, Milánu i Paříži jsem slyšel mnohem vážnější věci.

Mluvil jsem o jeho sestře, ne jeho matce, jako jsem četl v novinách. Moje matka zemřela, když jsem byl teenager, nikdy bych neurazil jeho matku.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju Jinak Materazzi byl hovado, takový kecy na hřiště nepatří, ještě k tomu mezi profiky

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem byt velmi tvrdy, ale to mu mala zomriet cela rodina, aby na rodinu nikomu inemu nenadaval ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je všechno hezký, ale já doufám že shorite jak papír. Suverénně nejnesympatičtější repre všech dob. Kdysi za Nuna Gomese a Paulety se jim dalo jakžtakž přát, ale tohle je hnus..

Reagovat
blaugrana

Nuno, Deco, Pauletta, Rui Costa, Baia...samí sympaťáci...teraz ani jeden jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz snad jen Sanches, Guerreiro a Nani

Reagovat
blaugrana

Nani je mi krajne nesympatický. Tí dvaja budiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho žije ve stínu Ronalda, už od Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Nani mi není sympatický tím jeho často teatrálním chováním, ale třeba to už omezil trochu...

Reagovat
Mishko

Pokiaľ hodnotíš sympatie pohľadom na hráča, dá sa súhlasiť... ale ak si pozrieš životné príbehy hráčov ako Nani, Quaresma či Ronaldo, tak si buď hovado alebo ich nepoznáš... nehovoriac o sympatických mladíkoch, ktorí pred rokom hrali v Prahe

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty vole každej hráč má nějakej příběh. Současný Portugalci mu přijdou prostě hrozný, možná to dělá i ta primadona. Jako já bejt Portugalec a byl bych na tom hřišti, vystřelil bych na bránu a to hovado by začalo zase máchat rukama a nadávat mi, přísaham bohu, že bych si pro nej došel a na tom hřišti ho seřezal jak psa. Tohle je mi proti srsti

Reagovat
HullCity

Pak by ses v reprezentaci už nikdy neobjevil...a jak víš,že nadává?

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Mario, Adrien Silva, W. Carvalho, Cedric... nevím, co proti takovému týmu může někdo mít, skvělí hráči, kteří ani nevypadají jako pitomci na rozdíl od portugalských hráčů z let minulých. Chápu, že je většinou nesympatický Ronaldo a vedle něj dvojka Nani a Quaresma, protože ti dva mi furt pasují do té reprezentace z let řekněme 2008-2014. Do tohoto šampionátu jsem Portugalce neměl vůbec rád, ale tahle generace nebo alespoň tohle mužstvo mi nyní přijde velice sympatické.

Reagovat
smazaný uživatel

Andre Gomes je obrovsky sympatak

Reagovat
norro6

Jeden nesympatický tým vo finále portugalcov porazil

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele