Rozhodl jsem se, že zůstanu ve Sportingu, řekl Amorim

24.05.2022, 11:38
Aktuality
Sporting CP byl v uplynulých měsících opakovaně spojován s odchodem Rúbena Amorima, fanoušci si však mohou oddechnout. Sedmatřicetiletý trenér zůstane na lavičce lisabonského klubu...

Amorim se Sportingu ujal na jaře 2020 a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat, během nadcházející sezony dovedl tradiční klub k prvnímu titulu po dlouhých 19 letech.

Obhajoba se sice lisabonským "Lvům" nepodařila, museli se sklonit před Portem, podruhé za sebou však skončili před městským rivalem Benficou.

Dobrou zprávou pro fanoušky Sportingu je také setrvání trenéra Rúbena Amorima. "Rozhodl jsem se, že teď nechci odejít. Uvědomuji si, že riskuji vyhození, mohl jsem to udělat jinak, ale chci zůstat ještě alespoň rok," řekl Amorim, který má smlouvu do roku 2024, jejiž součástí je výstupní doložka ve výši 30 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (4)

Přidat komentář
FC Porto FC

Nevím kam by jako chtěl spěchat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Divím se, že zůstává.

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky. Ale jsem na druhou stranu i rád.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele